Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30"

Transkript

1 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl Afbud: Arne Kjær, Helle Lindkvist Kjeldsen, Lotte Thøgersen, Jakob Schow-Madsen. Lektor og lærernes tillidsrepræsentant Klaus Lykke Dagø deltog som suppleant for Jakob Schow- Madsen. 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 4. november Velkommen til Lotte Thøgersen Udskydes til næste møde på grund af Lotte Thøgersens afbud til mødet. 3. Oprettelse af studieretninger og studieretningsklasser Der orienteres om forslag til oprettelse af studieretninger og klasser Bestyrelsen drøfter forslag til oprettelse af studieretninger og klasser Ved udgangen af grundforløbet har eleverne foretaget endeligt valg af studieretning. På baggrund af elevernes valg er der lavet forslag til oprettelse af studieretninger. Normalt er det ikke bestyrelsens opgave at drøfte oprettelsen af studieretninger, men forslaget til oprettelse af studieretninger indeholder i år et element der er af en helt anden karaktér end de tidligere år. På grund af højt nettofrafald som det dokumenteres nedenfor under punkt 5 indebær forslaget til oprettelse af studieretninger en nedgang fra 7 grundforløbsklasser til 6 studieretningsklasser. om oprettelse af studieretningsklasser Vicerektor redegjorde indledningsvist for bilaget, herunder ledelsens anbefaling til oprettelse af studieretningsklasser (forslag 2).

2 I den efterfølgende debat var bestyrelsen optaget af at søge løsninger, der både tilgodeser den enkelte elevs valg af studieretning og en fornuftig klassestørrelse i de 6 1.g.-klasser. Især så bestyrelsen med alvor på nedlæggelsen af den 7. grundforløbsklasse, og at der i år ikke var elever nok til at oprette den visuelle studieretning 6c. Bestyrelsen tilsluttede sig ledelsens anbefaling af forslag 2 med den bemærkning, at hvis der i skoleåret er elever til et 3.g-valghold med Billedkunst B, er bestyrelsen indstillet på at oprette holdet, selv om der ikke er 10 elever. 4. Budget 2015 Bestyrelsen drøfter de tre scenarier for budget 2015 Bestyrelsen godkender budget scenarie 3, som indebær, at rektor reducerer det pædagogiske personale med mindst 3 årsværk i løbet af 2015 I forhold til første udkast til budget fremlagt på bestyrelsens møde den 4. november 2014, er der sket ændringer på to centrale budgetforudsætninger. Gymnasiet har for det første oplevet et nettofrafald, der er højere end budgetteret, hvilket reducerer indtægterne. For det andet har det vist sig, at budgetforudsætningen om en gennemsnitlig tilbagetrækningsalder blandt det pædagogiske personale på 65 år ikke stemmer overens med den faktiske adfærd. Det betyder, at det ikke har været og er muligt at tilpasse gymnasiets omkostninger gennem naturlig tilbagetrækning i takt med reduktionerne af taksameteret. I forhold til første udkast til budget er der i det budgetudkast, der vedlægges som bilag indarbejdet følgende ændringer: Ændringer vedtaget på bestyrelsens møde den 4. november, hvor målsætningen var at budgettere med et økonomisk overskud på cirka kr. Ændringer i lønbudgettet som følge af højere tilbagetrækningsalder end budgetteret Ændringer i indtægterne som følge af højere nettofrafald end budgetteret Oprettelsen af en studieretningsklasse mindre end forventet reducerer behovet for pædagogisk arbejdskraft med cirka 2,5 årsværk. En aktivitetsnedgang der umiddelbart udløser arbejdsmangel i samme omfang. For så vidt angår den naturlige tilbagetrækning havde vi i 2015 budgetteret med en reducering af det pædagogiske personale med 1,3 årsværk og yderligere 1,5 årsværk i Vi har kun realiseret en reduktion på 0,7 årsværk fra den 1. august Det skønnes på den baggrund, at

3 der er behov for at reducere det pædagogiske personale med yderligere omkring 1,3 årsværk som respons på de besparelser, der er gennemført i 2015 og varslet i Samlet set udløser arbejdsmangel som følge at færre klasser og besparelser på taksameteret behov for at reducere det pædagogiske personale med 3,8 årsværk. MIO er fra sidste halvdel af november måned holdt orienteret om risikoen for ovenstående udvikling. I begyndelsen af december stod det klart at den udvikling, der er beskrevet ovenfor blev en realitet, og rektor har i den forbindelse gennemført møde med tillidsrepræsentanten, og informeret det pædagogiske personale på møde den 4. december. Der afholdes ekstraordinært møde i MIO mandag den 8. december med følgende emner på dagsorden: Hvilke muligheder er der for at løse ovenstående udfordringer o Frivillige aftaler o Reduktion af ansættelsesgrad o Afskedigelser Kriterier for reduktion af det pædagogiske personale Proces for reduktion af det pædagogiske personale/indgåelse af frivillige aftaler Udtalelse til forelæggelse i bestyrelsen På nuværende tidspunkt er der god grund til at nære optimisme i forhold til, at reduktionen i det pædagogiske personale kan gennemføres helt eller delvist gennem frivillige aftaler. Som det fremgår af indstillingen, anbefales det, at bestyrelsen vedtager et budget, der balancerer i 2015 og resulterer i et mindre overskud i Umiddelbart i forlængelse af bestyrelsens valg af scenarie kan et endeligt budget og budgetberetning fremlægges. Det skal afslutningsvist bemærkes, at en søgning der resulterer i 7 1.g klasser fra den 1. august 2015 vil løse situationen. Økonomiske scenarier for 2015 og 2016 Budget 2015 Connie Kjeldbjerg gav indledningsvist udtryk for, at personalet har en høj bevidsthed om skolens økonomiske udfordringer og tager ad notam, at nedgangen i taksametertaksten m.m. kræver reduktion af årsværk. Personalet betvivler således ikke præmisserne for Rektors indstilling, ligesom Klaus Lykke Dagø fremhævede, at det pædagogiske personale føler sig velinformeret i den aktuelle proces. Personalet er indstillet på at tænke kreativt og vil gå langt for at komme i mål med frivillige aftaler.

4 Rektor orientererede om udviklingen i situationen fra sidste bestyrelsesmøde i november til nu, hvor han bl.a. fremhævede, at han ikke tidligere har oplevet, at budget-forudsætningerne har ændret sig så hurtigt. Rektor roste personalet for at tage så godt imod hans udmeldinger om behovet for reduktion i det pædagogiske personale og ser i lærerkollegiet en stærk vilje til at løse problemerne ud fra en solidarisk model. Rektor vurderer således, at en meget stor del af behovet for reduktion kan løses ved frivillige aftaler. Kriterier for reduktion og køreplan for processene er præsenteret i MIO på møde d. 8. december. Bestyrelsen godkendte efter en kort drøftelse budget scenarium 3 og udtrykte stor ros til både personalet og ledelsen for deres håndtering af de aktuelle udfordringer. Ole Have fremhævede til sidst, at budgetberetningen rundsendt på mødet endeligt skal besluttes på mødet i februar. Hvis behovet viser sig, er der mulighed for at indkalde til et ekstraordinært bestyrelsesmøde i januar. 5. Tema om fastholdelse og forebyggelse af frafald Bestyrelsen orienteres om udviklingen i gymnasiets evne til at fastholde eleverne Bestyrelsen orienteres om, hvordan fastholdelsen af elever tilrettelægges Bestyrelsen drøfter udviklingen i gennemførelsesprocenten, og de tiltag der gennemføres for at fastholde eleverne Bestyrelsen har et ønske om med jævne mellemrum at tage skole- og uddannelsespolitiske temaer til drøftelse. Temaet om fastholdelse og frafald er et af disse emner. Oversigt over frafald frafald Frafald og tilgang grafer Frafald og tilgang tabeller Rektor og vicerektor gennemgik indledningsvist bilagene. Den efterfølgende drøftelse drejede sig bl.a. om grundforløbet, hvor udfordringen med at fastholde eleverne er stor, behovet for forældreopbakning og en øget sammenhæng og indsigt i overgangen mellem folkeskolen, efterskoler og det almene gymnasium.

5 Både Helle Vestergaard og Gitte Høj Nielsen fremhævede, at de kunne genkende mønsteret i tendenserne til frafald, herunder også forsøgene på at imødegå frafaldet med bl.a. fokus på elevernes trivsel, klasserumsledelse og relationsopbygning mellem lærerne og eleverne og eleverne indbyrdes. Beslutning: Med udgangspunkt i drøftelsen bad bestyrelsen om til aprilmødet at få en kort oversigt over ændringer og/eller supplementer til de eksisterende bestræbelser, som fremgår af bilaget: Forebyggelse af frafald. 6. Orientering om undersøgelse af mulighederne vedrørende slagterigrunden Bestyrelsesformanden mundtligt orienterer om resultaterne af de indledende sonderinger vedrørende deltagelse i udvikling af slagterigrunden På baggrund af bestyrelsens beslutning på møde i bestyrelsen den 4.november 2015 har rektor undersøgt to forhold med betydning for Horsens Gymnasiums mulighed for deltagelse i udvikling af et uddannelsescampus på slagterigrunden: den nuværende finansieringsstruktur og statens budgetvejledning vedrørende afhændelse og køb af ejendom. Resultaterne vil blive fremlagt på mødet. Derudover deltager bestyrelsens formand og rektor i et møde med Undervisningsministeriet den 8. december, hvor det forventes, at en række principielle spørgsmål vil blive drøftet. Med henblik på at have mulighed for at deltage og påvirke projektudvikling på slagterigrunden er der indgået hensigtserklæring om samarbejde med CASA. Det skal bemærkes, at der ikke har været henvendelse fra andre projektudviklere. Hensigtserklæringen vedlægges som bilag. Hensigtserklæring Ole Have orienterede om mødet i ministeriet med afdelingschef Per Hansen: Mødet havde karakter af en uformel drøftelse af lovgrundlag, rammer m.m.. Beslutning tages til sin tid i bestyrelsen jf. indgået aftale, inkl. punkt 3 sidste afsnit. 7. Orientering om arbejdet med supplering af bestyrelsen Bestyrelsens formand orienterer om arbejdet med at supplere bestyrelsen

6 Intet nyt at berette fra dette møde. 8. Gensidig orientering a. Orientering om henvendelse fra Kvalitets- og tilsynsstyrelsen Rektor oplyste, at Horsens Gymnasiums regnskabsoplysning er pletfri. b. Orientering om GL s debatoplæg Rektor glædede sig over, at mange af de elementer, vi arbejder med, er identiske med de tanker, som en stærk fagforening peger på. Rektor og Klaus Lykke Dagø orienterede om projekt Professionel kapital, som skolen påtænker at deltage i. 9. Information fra bestyrelsesmødet Intet nyt fra dette møde. 10. Eventuelt Elevrepræsentanterne rejste spørgsmålet om udvekslingselevernes deltagelse i undervisningen. Rektor kunne oplyse, at der netop i dette skoleår udarbejdes relevant materiale til dem tilpasset disse elevers forudsætninger og niveau. Afslutningsvist ønskede bestyrelsen hinanden glædelig jul og godt nytår. Referent/Henriette Hartoft Andersen (An).

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 13. december 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 13. december 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 13. december 2016 kl. 16.00-19.00 Afbud: Helle Vestergaard, Lotte Thøgersen og Helle Lindkvist. 1. Underskrivelse af referat fra møde den

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Helle Vestergaard, Emil Martin Vork Heunecke, Fredrik Allentoft- Andersen Administrativ leder Hans-Henrik

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 8. november 2017 kl

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 8. november 2017 kl Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 8. november 2017 kl. 16-19. Afbud: Ingen. 1. Underskrivelse af referat fra bestyrelsens møde den 7. september 2017 Referatet blev underskrevet.

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Afbud: Ingen. Uddannelsesleder Hans Henrik Danielsen deltager under dagsordenens punkt 13 Administrativ leder

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl. 16.00 19.00 Afbud: Helle Lindkvist Kjeldsen, Anne Marie Illum, Viggo Norn, Patrick Strunge Andersen. Arne Kjær ledte mødets

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl. 16.00-19.00 Afbud: Lotte Thøgersen kom som meddelt senere til mødet. 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 8. september

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium tirsdag den 3. februar kl. 16.00 19.00

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium tirsdag den 3. februar kl. 16.00 19.00 Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium tirsdag den 3. februar kl. 16.00 19.00 Afbud: Ingen Uddannelsesleder Barbara Illum og adjunkt John Pedersen deltager under punkt 2 til 4. 1. Velkommen

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl. 16.0019.00. Afbud: Arne Kjær Lektor Anne Toftild og lektor John Pedersen deltager under punkt 2 1. Underskrivelse

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Ole Have Jørgensen. Helle Lindkvist Kjeldsen kom kl. ca. 17.00; Anne Marie Illum gik efter aftale

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 10. september 2013 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 10. september 2013 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 10. september 2013 kl. 16.00 20.30. Afbud: Ingen. Jakob Schow-Madsen måtte gå efter behandlingen af punkt 4, Anne-Marie Illum, Arne Kjær

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 30. marts kl

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 30. marts kl Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 30. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Gitte Høj Nielsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen, EY, deltager ved punkt 1 og 2, og administrativ

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl. 17.00 21.00 Afbud: Arne Kjær, Viggo Norn og Patrick Strunge Andersen (2b). Mødet indledtes med en præsentationsrunde

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 21.maj kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 21.maj kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 21.maj kl. 13.30 15.00 Afbud/fraværende: Emil v. Heunecke. 1. Velkommen til nye medlemmer af bestyrelsen Ole Have (OH) bød de 2 nye medlemmer

Læs mere

2. Økonomi Status på evt. omlægning af realkreditlån fra Nordea Kredit

2. Økonomi Status på evt. omlægning af realkreditlån fra Nordea Kredit Bestyrelsesmøde tirsdag 10. januar 2017 kl. 16.30-18.30 Deltagere Bestyrelsesformand Laust Joen Jakobsen Næstformand Trine Græse DI-repræsentant Niels Madsen Repræsentant for grundskolen Klaus Nørskov

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november 2008. kl. 16.00 19.30. Afbud: Theresa Norup, Anne Marie Illum, Arne Kjær kom lidt senere 1. Underskrivelse af referat fra mødet

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted I A R U N G S T E D G Y M N A S I U M Referat marts 2014 Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Fraværende Referent Bo Hilsted, Svend

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 5. november kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 5. november kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 5. november kl. 16.00 19.00 Afbud: Lotte Thøgersen. 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 2. september 2015 (16.00 16.10) Referatet

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 24. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 24. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 24. marts 2014. kl. 16.00 19.30. Afbud: Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Morten Elbæk Jensen fra PwC deltager ved punkt

Læs mere

Bilag 3. Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl i lokale Referat i kursiv

Bilag 3. Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl i lokale Referat i kursiv Bilag 3 Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl. 17-19 i lokale 2.18 Referat i kursiv Elevrådet har udpeget Oscar Maloney 3b (m. stemmeret) og Bjarke Ziegler 1a (u.stemmeret) til bestyrelsen. 1. Godkendelse

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 02.10.2014 kl. 15.30 kl. 17.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 02.10.2014 kl. 15.30 kl. 17.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 02.10.2014 kl. 15.30 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 11. december 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 9. december 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Hüdaverdi

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat 16. september 2013

Referat 16. september 2013 Referat 16. september 2013 Bestyrelsesmøde nr. 32, onsdag den 11. september 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 16. juni 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 Til stede: Steffen Lange, Teresa Jørgensen, Huno K. Jensen, Palle Broman, Erik Olesen, Thea Karoline Marx, Josefine Bastrup Jensen, Helle Risvig

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Peter Nørrevang, Deloitte og Svend F. Sørensen deltager i punkterne 1,2 og 3. Velkommen til Adam Dam, der som

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015, kl. 08.30-10.30 på Hotel Comwell, Roskilde i forbindelse med bestyrelsesseminar. Til stede: Astrid Dahl, formand Bjarne

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 14. september 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 15. juni 2017 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft, Helle

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015 Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015 Til stede Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen Ressourcedirektør i Københavns Kommune, BUF, Steen Enemark Kildesgaard Centerleder

Læs mere

Hanne Frederiksen (HF) (repr. for Hillerød Kommunes skolesektor) Frants Stentzer (FR). (repr. for elevrådet)

Hanne Frederiksen (HF) (repr. for Hillerød Kommunes skolesektor) Frants Stentzer (FR). (repr. for elevrådet) Mødets dagsorden: 1. Gennemgang af årsregnskabet for 2010 ved revisor (bilag A) 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 30. september (bilag B) 3. Godkendelse af dagsorden. 4. Meddelelser 5.

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 22.05.2015 kl. 15.00 kl. 17.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 22.05.2015 kl. 15.00 kl. 17.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 22.05.2015 kl. 15.00 kl. 17.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 8. september 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 8. september 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 8. september 2016 kl. 16-19. Afbud: Lotte Thøgersen. Helle Lindkvist Kjeldsen kom som meddelt på forhånd ca. 16.30. Forhenværende rektor

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 16. marts 2016 kl. 17.00 21.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Revisionen deltager Mødested: Dansk 2 1. Kommentarer til dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00 Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00 1. Velkomst til Lærke N. R. Dalgaard, der som næstformand i elevrådet indtræder i bestyrelsen. 2. Fastlæggelse

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Deltagere: Kirsten Ravn Bundgaard, Peter Hansen, Susan Vonsild, Rune Carstensen, Steen Madsen, Emina Bodil

Læs mere

0. Punkt uden for dagsorden Formanden bød IGJ velkommen som nyt personalevalgt medlem af bestyrelsen.

0. Punkt uden for dagsorden Formanden bød IGJ velkommen som nyt personalevalgt medlem af bestyrelsen. Referat af bestyrelsesmøde på Aabenraa Statsskole mandag den 3. februar 2014 klokken 16.00-18.00 Til stede: Preben Kofoed (PKo formand), Ingrid Fabricius (IF næstformand), Susanne Linnet (SL), Ejler Schütt

Læs mere

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet.

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet. REFERAT Bestyrelsesmøde 30. september 2016 19. september 2016 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Astrid Dahl, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune, Lotte Nowack, Roskilde kommune. Peter

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 16. maj 2012 en GODKENDELSER: 1. Godkendelse af dagsordenen Indstilling Bestyrelsen godkender dagsordenen. 2. Godkendelse

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 13-1-2011 kl. 16.

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 13-1-2011 kl. 16. DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 13-1-2011 kl. 16.00 Medlemmer: Birger Hansen Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge Kristian Knakkergaard Nielsen Vagn Nørgaard Arne

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 19. september 2018 19. september 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 15. november kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 15. november kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 15. november kl. 16.00 19.30 Afbud: Jakob Schow-Madsen, Arne Kjær Hans-Henrik Deichmann deltager under punkt 1-4 1. Underskrivelse af referat

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 6. december 2017 Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 29. SEPTEMBER, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 29. SEPTEMBER, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 29. SEPTEMBER, 2015 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Thea Karoline Marx, Josefine Bastrup Jensen, Helle Risvig

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE

AALBORG KATEDRALSKOLE AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 13. december 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 9. DECEMBER, 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 9. DECEMBER, 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 9. DECEMBER, 2013 DELTAGERE Til stede: Knud Erik Bang, Flemming Heiberg, Søren Kristensen, Huno K. Jensen, Helle Risvig Nielsen, Niels Ole Holck Andersen, Erik Olesen, Pi Maria

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Viborg Gymnasium & HF d. 12. december 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen for Viborg Gymnasium & HF d. 12. december 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen for Viborg Gymnasium & HF d. 12. december 2016 kl. 16.00-18.00 Til stede: Finn Christiansen, Harald Mikkelsen, Olav Nørgaard, Jakob Sehested, Mette Skaarup Philipsen, Ida

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 10. september 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Vibeke Verwohlt,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 1. juni 2011 Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Karoline

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl 17. december 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38.

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38. Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl. 15.00 18.00 i lok. C 38. Til stede: Ole Daneved (OD, rektor), Torben Bjerring (TB, vicerektor), Birthe Friis Mortensen (BFM),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole tirsdag den 26. august 2014 kl. 15.30 18.00 i lok. C 38.

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole tirsdag den 26. august 2014 kl. 15.30 18.00 i lok. C 38. Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole tirsdag den 26. august 2014 kl. 15.30 18.00 i lok. C 38. Til stede: Ingrid Fabricius (IF, formand), Ole Daneved (OD, rektor), Iben Gregers Jensen (IGJ), Thomas

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 41, onsdag den 28. oktober 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 41, onsdag den 28. oktober 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 2. november 2015 Bestyrelsesmøde nr. 41, onsdag den 28. oktober 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Fraværende Referent Isabella Meyer, Mogens Hansen, Henrik

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.januar 2010 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Flemming Krogh Preben Busch Michael Krautwald-Rasmussen Charlotte

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen fra PwC deltager ved behandlingen af punkt

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Referat. Ordinært bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Tirsdag d. 27. november 2007 kl Mødested:

Referat. Ordinært bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Tirsdag d. 27. november 2007 kl Mødested: Faa aaborg Gymnasium Dato: 02-12-2007 Referat Møde: Ordinært bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Tirsdag d. 27. november 2007 kl. 16.00 Mødested: Faaborg Gymnasium Deltagere: Steen Tinning Jakob Holm Karin

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Christian Holm Donatzky, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 16-12-2016. Fremlagt til underskrift. 3. spunkt: Forretningsorden for forretningsudvalget 4.

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Til stede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Rasmus Hoffmann-Hansen, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz og Peter

Læs mere

Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant. Steffen Lund, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau

Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant. Steffen Lund, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau REFERAT Bestyrelsesmøde 7. december 2018 6. december 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Lars Tonø, Roskilde kommune Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010 Referat af bestyrelsens møde onsdag den 13. oktober 2010 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Nils Henrik Pedersen (NH), Niels Behrendt Jørgensen (NJ), Tue

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 13. december 2013 Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 27. Marts 2019 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Johan Klingberg Müller Peter Haldor

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 8. december 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 8. december 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 8. december 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 27. november 2018

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 27. november 2018 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 27. november 8 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Torben Hedelund, Annegrethe Juul, Kursistrådsrepræsentant uden stemmeret: Natascha Hilligsøe

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Alfred Mønster afbud Karin Thomsen Sabine Dedlow Ursula Sandberg

Deltagere fra bestyrelsen: Alfred Mønster afbud Karin Thomsen Sabine Dedlow Ursula Sandberg Boligselskabet Farumsødal Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 26. juni 2014 kl. 18:00 i Nordtoften Farum Hovedgade 54, Farum Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl 22. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen, Gertrud

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2014 til 31. juli 2015

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2014 til 31. juli 2015 Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2014 til 31. juli 2015 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer for anvendelse af resultatløn for ledere

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Ref. af bestyrelsesmøde Mandag 3.10.2011 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Tine Clausen, Theis Jensen, Erik Carter, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Henrik Andreasen, Vibeke Grave,

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl Helsingør Gymnasium d. 14. maj 2012 Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl. 18.00 Tilstede: Flemming Jensen (formand), Henrik Busch (næstformand), Bo Søby Kristensen, Per Bjørn Waagø, Sofie Gyldsø

Læs mere