Vejledning. Tabulex Forvaltning. Brugeradministration, kommunikation og feriepasning 10. februar 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejledning. Tabulex Forvaltning. Brugeradministration, kommunikation og feriepasning 10. februar 2017"

Transkript

1 Tabulex Forvaltning Brugeradministration, kommunikation og feriepasning 10. februar 2017

2 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Forvaltning?... 3 Log ind... 3 Velkomstside... 4 Beskeder... 4 Mine beskeder... 5 Mine fora... 5 Kommunikation... 6 Nyheder... 6 Fora... 8 Opsætning (kun for Admin-bruger) Brugere Opret bruger...11 De forskellige roller...13 Feriepasning Opret fællespasningsperiode Titel...15 Fra- og til dato...15 Sidste frist...15 Pasningen foregår på...16 Pasning tilbydes til...18 Status...19 Lister i Tabulex Børn Visning af ferieperioden i Tabulex Børn Log ind på egne institutioner Support... 21

3 Indledning Denne vejledning er til dig der er administrator af Tabulex Forvaltning. Hvad er Tabulex Forvaltning? Tabulex Forvaltning er forvaltningens indgang til at kommunikere med kommunens daginstitutioner, dagplejere og legestuegrupper. I Tabulex Forvaltning har man mulighed for at oprette nye brugere, tildele rettigheder, sende nyheder ud til de institutioner man har rettigheder til, oprette fora på tværs af institutionerne samt mulighed for at logge ind i de institutioner man er bruger på. Når man logger ind i de enkelte institutioner/grupper, har man blandt andet mulighed for at kunne trække lister og statistik for den enkelte institution/gruppe. Log ind Åbn en internetbrowser og indtast adressen forvaltning.borneweb.dk i browserens adresselinje. Indtast det udleverede Tabulex Login, i login-boksen. Har du adgang til fanen Opsætning, kan du ændre dit Tabulex Login ved at trykke Rediger, ud for dit eget navn. Ellers kan du få en forvaltnings administrator til at ændre dette.

4 Dit Tabulex Login er gennemgående for alle programmerne og du benytter derfor samme login uanset om du logger ind i Tabulex Børn eller i Tabulex Forvaltning. Velkomstside Din personlige opstartsside for Tabulex Forvaltning, fungerer som overblik over beskeder fra de institutioner du er bruger på og kan logge ind i. Derudover viser siden et overblik over de fora du er tilknyttet på forvaltningsniveau. Beskeder Under Mine Beskeder har du adgang til dine private beskeder, på de institutioner du er bruger på. Du kan også se de fora du er tilknyttet som forvalter.

5 Mine beskeder Ved at trykke på Mine beskeder kan du se en oversigt over de institutioner du er bruger på, samt se om der er nye private beskeder fra de enkelte institutioner eller legestuegrupper. Beskeder kan modtages fra både forældre og personale. Bemærk: For at kunne modtage privatbeskeder fra forældre og medarbejdere skal funktionen Privatbeskeder være slået til af IST. Funktionen er ikke slået til som standard. Tal med jeres IST Konsulent, om fordele og ulemper ved denne funktion. Nye beskeder er markeret med et nyt-ikon ud for institutionens navn. Læs beskederne ved at trykke Gå til ud for institutionens navn. Institutionen åbner i et nyt vindue. Ved at logge ind på de enkelte institutioner, har du blandt andet mulighed for at trække lister og statistik for den enkelte institution/dagplejegruppe, se ferielister eller se børnenes stamkort. Du kan nemt lukke vinduet ned på krydset i højre hjørne og logge ind på en anden institution herefter. Mine fora Nye indlæg i de enkelte fora er markeret med et brev-ikon på forsiden. Se indlæggene i dine forvaltningsfora ved at trykke på de enkelte fora.

6 Se seneste indlæg ved at trykke på det seneste indlæg. Du kan nu læse alle indlæg i forummet, oprette et nyt indlæg samt vedhæfte en fil til dit indlæg. Hvis du vil vedhæfte en fil, kan du med fordel vedhæfte den som pdf, så du er sikker på at vedhæftningen kan åbnes på alle computere, tablets og telefoner. Tryk Gem for at sende dit indlæg til brugerne. Har du brug for at vedhæfte faste dokumenter til dit forum f.eks. årshjul, information om pædagogiske værktøjer eller lign., kan du vedhæfte dokumenterne via Vedhæft til forum. Hvis du er tilknyttet lokale fora, oprettet af institutionerne, skal du logge ind på de enkelte institutioner for at se dine institutionsfora. Kommunikation I venstremenuen under menupunktet Kommunikation, har du mulighed for at oprette nyheder samt at administrere forvaltningens fora. Nyheder Under menupunktet Nyheder, ses et samlet overblik over nyheder opretter af Forvaltningen.

7 Opret en ny nyhed ved at trykke på Opret nyhed og udfylde felterne i nyhedsskabelonen. Der kan både vedhæftes billede og fil til nyheden. Hvis du vil vedhæfte en fil, kan du med fordel vedhæfte den som pdf, så du er sikker på at vedhæftningen kan åbnes på alle computere, tablets og telefoner. Du kan kun oprette nyheder til de institutionerne du har rettigheder til. Modtagere Tag stilling til hvem der skal modtage din nyhed og vælg via modtager-boksene nederst. Det er vigtigt at du som minimum tager stilling til hvilke roller og institutioner der skal modtage din nyhed. Tryk på Gem når du er færdig. Du kan kun oprette nyheder til de institutioner du har rettigheder til, via Tabulex Forvaltning. Institutionens personale kan finde nyheden under Min Side Nyt fra forvaltningen. Forældre kan finde nyheden under fanen Beskeder Nyt fra forvaltningen.

8 Personale og forældre bliver ikke adviseret om nyt fra Forvaltningen, via deres adresse. Nye nyheder er markeret med et nyt-ikon ud for Nyt fra forvaltningen. Har du brug for at vedhæfte faste dokumenter til forældre og personaler, kan du vedhæfte dokumenterne via Vedhæft under Dokumenter. Institutionens personale kan se de vedhæftede dokumenter under Min Side Nyt fra forvaltningen. Forældre kan finde nyheden under fanen Beskeder Nyt fra forvaltningen. Både forældre og personaler kan se de vedhæftede dokumenter uanset om du opretter en nyhed eller ej. Fora Her kan du oprette fora på tværs af institutionerne eller legestuegrupperne. Du kan kun oprette fora til de institutioner du forvalter, via Tabulex Forvaltning. Tryk på Opret

9 Angiv en titel og tilknyt de enkelte institutioner eller dagplejegrupper. Ud for de enkelte institutioner, kan du vælge hvilke forvaltere der skal være tilknyttet. Det er institutionens administrator der selv tilknytter deltagere til forvaltningsforummet. Institutionens administrator benytter knappen Admin og menupunktet Fora i Tabulex Børn i det enkelte program.

10 Opsætning (kun for Admin-bruger) Brugere Her har du mulighed for at oprette og administrere brugere både i Forvaltning og i de enkelte institutioner og legestuegrupper. Brugere kan oprettes med forskellige roller. Hvilken rolle brugeren skal have, afhænger af arbejdsområder.

11 Opret bruger Tryk på Opret bruger, indskriv brugerens personnummer og tryk på Find. Tildel et brugernavn og kodeord under Brugeroplysninger. Tilknyt brugeren til de institutioner som brugeren skal kunne logge ind og/eller til de institutioner som brugeren skal kommunikere til, via Tabulex Forvaltning Tryk på Tilføj og vælg institution fra listen. Skal brugeren have rettigheder til Tabulex Forvaltning, skal institutionen Forvaltning vælges. Når institutionen er valgt, tryk Tilføj. For hver institution du vælger at tilknytte brugeren til, skal du udfylde detaljer om brugerens profil på netop denne institution.

12 For en bruger der skal være forvalter og kommunikere til en eller flere institutioner, ser det således ud. Under Institutioner kan man tildele de institutioner brugeren har rettighed til kommunikere til. Tildel Rolle som administrator eller almindelig bruger og indskriv evt. titel. Sæt flueben i Forvaltning og tryk Opret. For en medarbejder der skal være bruger en institution, og skal kunne logge ind i denne, ser det således ud. Vælg en af de afdelinger der er oprettet på institutionen, indskriv evt. titel og tildel rolle som administrator eller almindelig bruger. Skal medarbejderen være bruger på flere institutioner, tryk på Tilføj og gentag. Tryk Opret når du er færdig.

13 De forskellige roller Når du skal oprette nye brugere skal du tage stilling til hvad de forskellige brugere skal have adgang til. Følgende er en beskrivelse af de forskellige roller og hvor de afviger fra hinanden. A.Forvaltningsbruger 1. Administrator 1. Med adgang til Tabulex Børn 2. Uden adgang til Tabulex Børn 1. Med adgang til Tabulex Børn Opret bruger 2. Almindelig bruger 2. Uden adgang til Tabulex Børn 1. Administrator B. Institutionsbruger 2. Almindelig bruger A.1.1. Administrator i Tabulex Forvaltning. Kommunikation til alle institutioner. Adgang til alle institutioner. Brugeren har en forvaltningsprofil til alle institutioner, er oprettet som administrator på de enkelte institutioner og kan logge ind som administrator på alle institutioner. Brugeren kan oprette nye forvaltnings- og institutionsbrugere. Brugeren kan oprette nyheder og fora til alle institutioner og kan logge ind i alle institutioner. Kommunens kontaktperson til IST, kommunens systemadministrator eller IT kontaktperson er ofte oprettet med denne rolle. A.1.1. Administrator i Tabulex Forvaltning. Kommunikation til en gruppe af institutioner. Adgang til gruppens institutioner. Brugeren har en forvaltningsprofil til en gruppe af institutioner og kan logge ind i gruppens institutioner. Brugeren kan oprette nye forvaltnings- og institutionsbrugere med adgang til gruppens institutioner eller dele af denne (med samme eller færre rettigheder). Brugeren kan oprette nyheder og fora til gruppens institutioner og kan logge ind i gruppens institutioner. Administrativt personale på et område, er ofte oprettet med denne profil. Er man f.eks. administrativ medarbejder i Dagplejen, har man brug for at kunne logge ind i dagplejegrupperne, men ikke i daginstitutionerne. Dagplejekonsulenter/dagplejepædagoger er ofte oprettet med denne rolle.

14 A.1.2. Administrator i Tabulex Forvaltning. Kommunikation til alle institutioner. Ingen adgang til institutioner. Brugeren har en forvaltningsprofil til alle institutioner, men har ikke adgang til at logge ind i nogen institutioner. Brugeren kan oprette nye forvaltningsbrugere og oprette nye institutionsbrugere. Brugeren kan oprette nyheder og fora til alle institutioner. Administrativt personale på forvaltningen, er ofte oprettet med denne rolle. A.2.1. Almindelig bruger i Tabulex Forvaltning. Kommunikation til en gruppe af institutioner. Adgang til gruppens institutioner. Brugeren har en almindelig brugerprofil i Forvaltning, til en gruppe af institutioner og har adgang til at logge ind i en denne gruppe. Brugeren kan ikke oprette nye forvaltnings- eller institutionsbrugere. Kan oprette nyheder og fora til de institutioner brugeren er tilknyttet som forvaltningsbruger og har adgang til at logge ind i en eller flere institutioner. Dagplejekonsulenter/dagplejepædagoger er ofte oprettet med denne rolle. A.2.2. Almindelig bruger i Tabulex Forvaltning. Kommunikation til en gruppe af institutioner. Ingen adgang til institutioner. Brugeren har en almindelig brugerprofil til en gruppe af institutioner, men har ikke adgang til at logge ind i denne gruppes institutioner. Brugeren kan ikke oprette nye forvaltnings- eller institutionsbrugere. Brugeren kan kun oprette nyheder og fora til den gruppe af institutioner brugeren er tilknyttet som forvaltningsbruger. Administrativt personale på forvaltningen, er ofte oprettet med denne rolle. B.1. Administrator i Tabulex Børn Brugeren er oprettet som administrator på den enkelte institution. Brugeren har ikke adgang til Tabulex Forvaltning. Brugeren kan oprette og redigere i basisopsætningen af det enkelte program under knappen Admin. Brugeren har adgang til alle funktioner i institutionens Tabulex Børn. Lederen eller souschefen i den enkelte institution er ofte oprettet med denne rolle. Admin med adgang til alle institutioner via Tabulex Forvaltning, er ofte oprettet med denne rolle. B.2. Almindelig bruger i Tabulex Børn Brugeren er oprettes som almindelig bruger i den enkelte institution. Brugeren har ikke adgang til Tabulex Forvaltning. Brugeren har ikke adgang til basisopsætning af programmet under knappen Admin. Har adgang til alle hverdagens funktioner i institutionens program. Den almindelige pædagog uden administrativt ansvar i den enkelte institution, er ofte oprettet med denne rolle.

15 Feriepasning Med funktionen Feriepasning i Tabulex Forvaltning, har du mulighed for at oprette fælles feriepasningsperioder og rulle disse perioder ud til de enkelte institutioner. Institutionernes almindelige ferieperioder, udover fælles feriepasning, opretter de enkelte institutioner selv i Tabulex Børn. Opret fællespasningsperiode I sidemenuen under Opsætning vælges menupunktet Feriepasning. Tryk opret ferieperiode. Udfyld følgende felter: Titel Titel angiver navnet på ferieperioden og er det navn som ses hos forælde og af personalet på børnenes normale institutioner. Ferieperiodens titel benyttes alle steder op til- og i ferieperioden, så vær opmærksom på at få oprettet perioden med en sigende beskrivelse f.eks. Fælles feriepasning uge xx, Nødpasning i uge xx. Du behøver ikke at skrive hvor feriepasningen foregår, idet programmet selv påfører dette. Fra- og til dato Angiver hvornår perioden starter og slutter. Det er i denne periode forældre og evt. personaler skal tage stilling til om et barn kommer/ ikke kommer. Sidste frist Angiver sidste frist for forældrene, at tilmelde barnet til feriepasningen. Forældre har stadig mulighed for at registrere at barnet ikke kommer, efter fristens udløb. Efter sidste frist, har personalet dog stadig mulighed for at registrere feriepasning på de enkelte børn.

16 Forældre som ikke har svaret på feriepasningen, adviseres 1 dag og 1 uge før svarfrist. Adviseringen vil blive sendt til de forældre der har registreret en i programmet og har sagt ja tak til adviseringer under fanen Tjenester, på forældresiden. Advisering er automatisk sat fra programmet når børnene indskrives i institutionen og skal aktivt afmeldes af forældre. I adviseringen stå hvordan/hvor de udfylder skemaet. Der kan ikke ferietilbagemeldes via Tabulex Forælder App. Eksempel: Pasningen foregår på Vælg jeres feriepasningsinstitutioner i boksen Pasningen foregår på. Tryk Tilføj og sæt flueben ud for de institutioner som modtager børn fra andre institutioner i perioden. Vælg ud fra listen af kommunens daginstitutioner/ dagplejegrupper

17 Udfyld ferieåbningstid pr. institution, pasningen foregår på. Ferieåbningstider vil blive vist på forældre-siden, når de melder deres barn til feriepasningen. Informationen omkring børnenes ankomme- og gå hjem tid i ferieperioden, kan hjælpe institutionen med bedre planlægning af ressourcer, primært i ydertimerne.

18 Pasning tilbydes til Når du har valgt hvor pasningen skal foregå, skal du angive hvilke institutioner pasningen skal tilbydes til. Eksempel: I ovenstående oversigt, foregår den fælles feriepasning på Børnehuset Solstrålen og Børnehuset Bækkestien. I eksemplet tilbyder Børnehuset Solstrålen pasning til Børnehuset Grøftekanten og egne børn og Børnehuset Bækkestien tilbyder pasning til egne børn, Børnehaven Skovly og Børnehuset Himmeldalen. Når man er valgt som ferieinstitution (Pasningen foregår på), er man som standard indstillet til at passe børn fra egen institution og man behøver kun at vælge de resterende institutioner som pasningen tilbydes til. Tryk Gem og din feriepasningsperiode er oprettet.

19 Hvis forældre skal kunne vælge mellem flere feriepasningsinstitutioner, kan du vælge flere institutioner under pasningen skal foregå på. Eksempel: I foregående eksempel kan forældrene fra Børnehuset Grøftekanten vælge mellem pasning i Børnehuset Solstrålen eller i Børnehuset Bækkestien. Tryk Gem og din fælles feriepasningsperiode er oprettet. Den fælles feriepasning er nu aktiv hos forældre og personaler og er åben for tilmelding. Status I takt med at forældre indberetter til den fælles feriepasning, kan du på feriepasningen se en overordnet status for tilmeldinger til feriepasningen. Når tilmeldingsfristen er overskredet og der er x antal der ikke har svaret, kan man med fordel henvende sig til institutionerne der kan følge op på tilmeldingerne med forældre.

20 Lister i Tabulex Børn Personalet på institutionen hvor pasningen foregår på, har mulighed for at trække forskellige lister vedrørende den fælles feriepasning og allerede fra den dag feriepasningen oprettes. Er du i Tabulex Forvaltning, oprettet til at logge ind i de institutioner hvor feriepasningen foregår, kan du også trække listerne. Listerne ligger i menupunktet Lister Feriepasning i Tabulex Børn og indeholder følgende lister: Tilmeldte børn i feriepasning: Tilbagemeldinger overordnet: Komme/gå-tider: Individuelle tilbagemeldinger: Listen viser hvilke børn er tilmeldt pr. dag, pr. institution i ferieperioden samt kontaktoplysninger på forældre Listen viser antal tilmeldte børn pr. dag, pr. institution samt total pr. dag. Listen viser det forventede antal børn pr. halvtimes-interval. (Forventet belægningsgrad) Første side opsummerer den forventede belægningsgrad for det samlede antal børn tilmeldt feriepasning og de følgende sider viser forventet belægningsgrad fordelt på de institutioner børnene kommer fra. Listen viser hvilke børn der er tilmeldt pr. dag, individuelle kommegå tider pr. dag, pr. institution, pr. uge. Det er kun institutioner der har afholdt fælles feriepasning det har adgang til listen Feriepasning. Børnenes normale institutioner kan følge med i tilmeldinger, manglende tilmeldinger og lign, under deres sædvanlige ferielister. Visning af ferieperioden i Tabulex Børn 14 dage før perioden starter, har institutionen hvor feriepasningen foregår på, mulighed for at se hvilke børn der kommer i feriepasningsperioden. I perioder med fælles feriepasning, bliver der i Tabulex Børn oprettet en ny afdeling med samme navn som feriepasningsperiodens titel. Det er på denne afdeling personalet arbejder når perioden starter. De enkelte institutioner, pasningen tilbydes til, lægger sig som grupper under denne afdeling og man kan nu se de børn der er tilmeldt pasning. Børn der har registret nej/ikke svaret på feriepasning vil blive frasorteret her.

21 Log ind på egne institutioner Er du oprettet som bruger på enkelte institutioner/legestuegrupper, kan du via menupunktet Gå til og herefter vælge Dagpleje / institution, logge direkte til dine institutioner uden yderligere login Ved at logge ind på de enkelte institutioner, har du blandt andet mulighed for at trække lister og statistik for den enkelte institution/dagplejegruppe, se ferielister eller se børnenes stamkort. Institutionerne åbner i et nyt vindue. Du kan nemt lukke vinduet ned på krydset i højre hjørne (ikke på Log ud-knappen) og logge ind på en anden institution herefter. Support Har du brug for hjælp, kan du kontakte Tabulex Dagtilbud på dagtilbud@tabulex.dk eller på telefon nr Vi har åben mandag-fredag kl

Vejledning. Tabulex Forvaltning. Brugeradministration, kommunikation og feriepasning 14. Marts 2018

Vejledning. Tabulex Forvaltning. Brugeradministration, kommunikation og feriepasning 14. Marts 2018 Tabulex Forvaltning Brugeradministration, kommunikation og feriepasning 14. Marts 2018 1 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Forvaltning... 3 Log ind... 3 Menu i Tabulex Forvaltning... 4 Beskeder...

Læs mere

Vejledning. Fælles Feriepasning. Tabulex Forvaltning 6. juli Side 1 af 7

Vejledning. Fælles Feriepasning. Tabulex Forvaltning 6. juli Side 1 af 7 Fælles Feriepasning Tabulex Forvaltning 6. juli 2016 Side 1 af 7 Denne vejledning er til dig som er bruger af Tabulex Forvaltning I vejledningen kan du finde hjælp til hvordan du opretter den fælles feriepasning.

Læs mere

Tabulex Forvaltning. Vejledning til forvaltningsbrugere 24. november 2015

Tabulex Forvaltning. Vejledning til forvaltningsbrugere 24. november 2015 Tabulex Forvaltning Vejledning til forvaltningsbrugere 24. november 2015 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Forvaltning?... 3 Log ind... 3 Min Side... 4 Beskeder... 4 Mine beskeder... 4 Mine fora...

Læs mere

Vejledning. Fælles Feriepasning. Tabulex Daginstitution Børn 6. juli Side 1 af 10

Vejledning. Fælles Feriepasning. Tabulex Daginstitution Børn 6. juli Side 1 af 10 Fælles Feriepasning Tabulex Daginstitution Børn 6. juli 2016 Side 1 af 10 Denne vejledning er til dig som arbejder på en institution, der modtager børn fra andre institutioner, i en feriepasningsperiode.

Læs mere

Tabulex Dagpleje Børn

Tabulex Dagpleje Børn Tabulex Dagpleje Børn Vejledning til administratorer 12. Marts 2018 1 Indledning... 3 Hvad er Tabulex Dagpleje Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administration... 4 1. Brugere... 5 Opret brugere...

Læs mere

Tabulex Dagpleje Børn

Tabulex Dagpleje Børn Tabulex Dagpleje Børn Vejledning til dagplejere 13. marts 2018 1 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Dagpleje Børn... 3 Hvordan logger man på?... 3 1. Oversigt over børnene... 4 Børn... 4 Kolonnen

Læs mere

Vejledning. Tabulex SFO Børn. Vejledning til administratorer 26. marts Side 1 af 20

Vejledning. Tabulex SFO Børn. Vejledning til administratorer 26. marts Side 1 af 20 Tabulex SFO Børn Vejledning til administratorer 26. marts 2018 Side 1 af 20 Indledning... 3 Hvad er Tabulex SFO Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administration... 4 Afd./grupper... 5 Opret afdeling...

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til administratorer 4. september 2015 Side 1 af 16 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administrator-delen... 4 1. Afd./grupper...

Læs mere

Tabulex Forvaltning. Dagpleje Administration/ Morgenvagt 15. maj 2017

Tabulex Forvaltning. Dagpleje Administration/ Morgenvagt 15. maj 2017 Tabulex Forvaltning Dagpleje Administration/ Morgenvagt 15. maj 2017 Indhold Indledning... 4 Hvad er Tabulex Dagpleje?... 4 Log ind... 4 Opbygning af systemet... 5 Rettigheder... 5 Oversigter... 5 Dagplejere...

Læs mere

Velkommen til forældre

Velkommen til forældre Velkommen til forældre - Vejledning i Tabulex på Grønnemose SFO - Log ind Log ind via ForældreIntra Log ind i ForældreIntra som du plejer. Du finder Tabulex SFO under menupunktet SFO i venstremenuen. Klik

Læs mere

Tabulex Børn - et registrerings- og kommunikationsværktøj. Velkommen til forældre

Tabulex Børn - et registrerings- og kommunikationsværktøj. Velkommen til forældre Velkommen til forældre Log ind Log ind via borneweb.dk Log ind med dit NemId første gang, herefter kan du på dit barns stamkort indtaste et valgfrit brugernavn og adgangskode du fremover kan bruge. Forældre

Læs mere

Velkommen til Tabulex SFO Børn

Velkommen til Tabulex SFO Børn Velkommen til Tabulex SFO Børn Log ind Log ind via ForældreIntra Log ind i ForældreIntra som du plejer. Tryk på Tabulex SFO i menupunktet SFO i venstremenuen. Tryk Klik her for at åbne Forældre med forældremyndighed

Læs mere

Velkommen til forældre

Velkommen til forældre Velkommen til forældre Log ind Forældre med forældremyndighed er automatisk oprettet i programmet. Har du ikke forældremyndighed, kan forældremyndighedshaver eller institution give dig adgang. Log ind

Læs mere

Velkommen til Tabulex SFO Børn

Velkommen til Tabulex SFO Børn Velkommen til Tabulex SFO Børn Log ind Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.sfoweb.dk Log på med NemID Du kan oprette et Tabulex Login på menupunktet stamkort, efterfølgende. Benytter du en

Læs mere

Tabulex Børn - et registrerings- og kommunikationsværktøj. Velkommen til forældre

Tabulex Børn - et registrerings- og kommunikationsværktøj. Velkommen til forældre Velkommen til forældre Hvem kan komme ind i Tabulex Børn? Forældre med forældremyndighed er automatisk oprettet i programmet. Har du ikke forældremyndighed, kan forældremyndighedshaver eller institution

Læs mere

Forside og log-in. For at benytte Tabulex-systemet, Skal du først logge ind via forældreintra, der findes på:

Forside og log-in. For at benytte Tabulex-systemet, Skal du først logge ind via forældreintra, der findes på: Forside og log-in For at benytte Tabulex-systemet, Skal du først logge ind via forældreintra, der findes på: http://ho.skoleporten.dk/sp. Som vist på første billede, finder i Forældreintra i øverste højre

Læs mere

I løbet af november får vi opsat skærme/tablets i alle garderober. Disse tablets skal benyttes til den daglige ind-og ud-krydsning.

I løbet af november får vi opsat skærme/tablets i alle garderober. Disse tablets skal benyttes til den daglige ind-og ud-krydsning. Børnehuset Troldehøj den 6. november 2017 Kære forældre i Troldehøj Fremover skal både forældre og personale i Troldehøj bruge Tabulex Børn - et elektronisk komme/gå-program til daginstitutioner. Det er

Læs mere

Velkommen til Tabulex Daginstitution Børn

Velkommen til Tabulex Daginstitution Børn Velkommen til Tabulex Daginstitution Børn Log ind Åbn en internet browser og indskriv institutionens adresse: www.xxxxx.borneweb.dk Den korrekte adresse udleveres af institutionen. Log på med NemID Opret

Læs mere

Vejledning. Tabulex Forvaltning. Dagpleje Administration - Morgenvagt 14. Marts Side 1 af 31

Vejledning. Tabulex Forvaltning. Dagpleje Administration - Morgenvagt 14. Marts Side 1 af 31 Tabulex Forvaltning Dagpleje Administration - Morgenvagt 14. Marts 2018 Side 1 af 31 Indledning... 3 Hvad er Tabulex Dagpleje Administration?... 3 Log ind... 3 Opbygning af systemet... 4 Menupunkter...

Læs mere

Velkommen til Tabulex Klub

Velkommen til Tabulex Klub Velkommen til Tabulex Klub Log ind Log ind via internettet Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.klubweb.dk Log på med NemID. Opret Tabulex Login under dit barns stamkort. Du kan efterfølgende

Læs mere

Velkommen til Tabulex Daginstitution Børn

Velkommen til Tabulex Daginstitution Børn Velkommen til Tabulex Daginstitution Børn Log ind Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.borneweb.dk Log på med NemID Du kan oprette et Tabulex Login på menupunktet stamkort, efterfølgende.

Læs mere

INFO OG GUIDE VEDR. TABULEX FOR FORÆLDRE I TRANBJERGSKOLENS SFO

INFO OG GUIDE VEDR. TABULEX FOR FORÆLDRE I TRANBJERGSKOLENS SFO 9. juli 2018 9. juli 2018 INFO OG GUIDE VEDR. TABULEX FOR FORÆLDRE I TRANBJERGSKOLENS SFO Vi har valgt, at børn, forældre og personale skal bruge Tabulex - et elektronisk komme/gå- og stamkortssystem til

Læs mere

Velkommen til Tabulex Daginstitution Børn

Velkommen til Tabulex Daginstitution Børn Velkommen til Tabulex Daginstitution Børn Log ind Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.borneweb.dk Log på med NemID - Når du er logget ind, kan du oprette et Tabulex Login på fanen stamkort.

Læs mere

Tabulex SFO Børn - et registrerings- og kommunikationsværktøj. Velkommen til forældre

Tabulex SFO Børn - et registrerings- og kommunikationsværktøj. Velkommen til forældre Velkommen til forældre Log ind Log ind via ForældreIntra Log ind i ForældreIntra som du plejer. menuen. - Forældre med forældremyndighed er automatisk oprettet i Tabulex SFO. Har du ikke forældremyndighed,

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til medarbejdere 4. september 2015 Side 1 af 23 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 1. Check-in... 4 2. Her og nu... 5

Læs mere

Velkommen til Tabulex SFO Børn

Velkommen til Tabulex SFO Børn Velkommen til Tabulex SFO Børn Log ind Log ind direkte på internettet Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.sfoweb.dk Log på med NemID. - Når du er logget ind, kan du oprette et Tabulex Login

Læs mere

Forældre - App ios Fase Forklaring Navigation/tast. Log ud via knappen i øverste højre hjørne.

Forældre - App ios Fase Forklaring Navigation/tast. Log ud via knappen i øverste højre hjørne. Forældre - App ios Log ind i program Log ind i Tabulex enten via SkoleIntra eller via en webbrowser. www.sfoweb.dk (SFO) www.kubweb.dk (Klub) Vælg NemID og benyt dit nøglekort Opret Tabulex Login Under

Læs mere

Velkommen til Tabulex SFO Børn

Velkommen til Tabulex SFO Børn Velkommen til Tabulex SFO Børn Log ind Log ind via internettet Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.sfoweb.dk Log på med NemID. - Når du er logget ind, kan du oprette et Tabulex Login Log

Læs mere

Tabulex SFO Børn. Velkommen til forældre

Tabulex SFO Børn. Velkommen til forældre Tabulex SFO Børn Velkommen til forældre Log ind Log ind via ForældreIntra Det er også muligt at logge direkte ind på Tabulex SFO via www.sfoweb.dk. Log ind med NemID eller Tabulex Login. Tabulex Login

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

Vejledning. Familiearrangementer. Tabulex Dagpleje Børn, Tabulex Daginstitution Børn, Tabulex SFO Børn, Tabulex Klub 23. maj 2016

Vejledning. Familiearrangementer. Tabulex Dagpleje Børn, Tabulex Daginstitution Børn, Tabulex SFO Børn, Tabulex Klub 23. maj 2016 Familiearrangementer Tabulex Dagpleje Børn, Tabulex Daginstitution Børn, Tabulex SFO Børn, Tabulex Klub 23. maj 2016 Indhold Indhold... 2 Familiearrangementer... 3 Opret arrangement... 3 Opret spørgsmål...

Læs mere

Velkommen til Tabulex Klub

Velkommen til Tabulex Klub Velkommen til Tabulex Klub Log ind Log ind via internettet Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.klubweb.dk Log på med NemID. - Når du er logget ind, kan du oprette et Tabulex Login på fanen

Læs mere

Velkommen til Tabulex Klub

Velkommen til Tabulex Klub Velkommen til Tabulex Klub Log ind Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.sfoweb.dk Log på med NemID Du kan oprette et Tabulex Login på menupunktet stamkort, efterfølgende. Benytter du en smartphone

Læs mere

Brugervejledning til FOKUSpartnere

Brugervejledning til FOKUSpartnere Indholdsfortegnelse LOGIN 3 GENERELT 3 BRUGERVEJLEDNING 4 VIRKSOMHEDSPROFIL 4 1) Virksomhedsnavn 6 2) Beskrivelse af virksomheden 6 3) Generel information 6 4) Yderligere information 6 5) Kontaktpersoner

Læs mere

Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in Fase Forklaring Navigation/tast

Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in Fase Forklaring Navigation/tast Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in 1. Tilknyt Børn Log ind som administrator i SkoleIntra Du er administrator når du skal benytte en sikkerhedskode i PersonaleIntra. Tilknyt børn til SFO

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Individuelle pædagogiske handleplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner

Individuelle pædagogiske handleplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner Individuelle pædagogiske handleplaner for Daginstitution/ Dagpleje Tabulex Læreplaner Indhold IST Individuelle pædagogiske handleplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 3 Menupunkt Skabeloner... 4 Beskrivelse

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål og svar...

Læs mere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Version 1.05 juli 2010 1 Velkommen til Tilskudsportalen Energistyrelsens tilskudsportal giver mulighed for oprettelse af en elektronisk ansøgning

Læs mere

Individuelle pædagogiske handleplaner Daginstitution/ Dagpleje

Individuelle pædagogiske handleplaner Daginstitution/ Dagpleje Individuelle pædagogiske handleplaner Daginstitution/ Dagpleje Version 1.0 2016 Indhold IST Individuelle pædagogiske handleplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 3 Menupunkt Skabeloner... 4 Beskrivelse af

Læs mere

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Indhold mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Sådan registrerer du oplysninger om dit barn... 6 Sådan oprettes

Læs mere

www.kjellerupskole.dk

www.kjellerupskole.dk ForældreIntra er et lukket univers, hvor forældre skal angive brugernavn og adgangskode for at blive lukket ind. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktioner i ForældreIntra. Man finder

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/pco-login Brugernavn: Password: Juli, 2019 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Vejledning. Ugekalender. Tabulex Daginstitution Børn 6. september Side 1 af 6

Vejledning. Ugekalender. Tabulex Daginstitution Børn 6. september Side 1 af 6 Ugekalender Tabulex Daginstitution Børn 6. september 2016 Side 1 af 6 Ugekalenderen vises til venstre på opslagstavlen hos forældre og på touch-skærmen/ infotavlen, hvis I benytter sådan en, i jeres institution.

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til medarbejdere 27. marts 2018 Side 1 af 50 Indledning... 3 Hvad er Tabulex Daginstitution Børn... 3 Hvordan logger man på?... 3 Programmets menu... 4 Min side...

Læs mere

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Indledning Denne vejledning beskriver hvordan man som forening har mulighed for at indsætte arrangementer og nyheder på portalen

Læs mere

mininstitution vejledning

mininstitution vejledning 29.04.2014 mininstitution vejledning Indhold Velkomst... 3 Loginmuligheder... 3 Håndtering af ind- og udmeldelser... 4 Beskeder... 5 Beskedpolitik... 5 Beskedmodulet... 6 Besked via SMS... 7 Forældreinformationer...

Læs mere

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra ForældreIntra - kom tættere på skolen ForældreIntra er en del af SkoleIntra - skolens lukkede intranet Med ForældreIntra kan du: følge med i hvad der sker

Læs mere

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra:

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra: Login I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i : Man finder som et link nederst til venstre på skolens offentlige Informationsportal. Adressen er: www.samsoegades-skole.skoleintra.dk

Læs mere

Vejledning om tilmelding til Leverandørregister for gødningsleverancer

Vejledning om tilmelding til Leverandørregister for gødningsleverancer Vejledning om tilmelding til Leverandørregister for gødningsleverancer August 2017 Vejledning om tilmelding til Leverandørregister for gødningsleverancer August 2017 Denne vejledning er udarbejdet af:

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Sådan bruger du Skive Kommunekortet

Sådan bruger du Skive Kommunekortet Sådan bruger du Skive Kommunekortet Når du har fået et Skive Kommunekort udleveret, skal du registrere dig på denne hjemmeside: Betalingskort.skivekommune.dk Første gang du kommer ind på siden skal du

Læs mere

1 Guides til forældrene

1 Guides til forældrene 1 Guides til forældrene 1.1 Vejledninger til forældrene Det er institutionens ansvar at få formidlet til forældrene, hvordan de skal anvende DayCare. 1.1.1 DayCare flyer Flyer en, som er vist nedenfor,

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

Vejledning. Vejledning Trio Brugeradministration Central/Forvaltning

Vejledning. Vejledning Trio Brugeradministration Central/Forvaltning Vejledning Trio Brugeradministration Central/Forvaltning 1 Trio Brugeradministration Central styring/forvaltning I kraft af et stadigt stigende ønske fra kommunerne om at kunne styre brugere og deres roller

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Individuelle pædagogiske handleplaner for Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn

Individuelle pædagogiske handleplaner for Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn Individuelle pædagogiske handleplaner for Forvaltning Tabulex Daginstitution Børn Indhold IST Individuelle pædagogiske handleplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 3 Skabeloner... 4 Opret skabelon... 5 Stamkort...

Læs mere

Guide til PlaNet v1.12. Original skrevet af:

Guide til PlaNet v1.12. Original skrevet af: Guide til PlaNet v1.12 Original skrevet af: Sidst opdateret 15-11-2016 1 INDHOLD Generelt... 4 Login... 4 Roller... 4 Planlægger... 4 Afvikler... 4 Roller og moduler... 5 Planlægger... 5 Afvikler... 5

Læs mere

Vejledning. Vejledning Trio Brugeradministration Decentral

Vejledning. Vejledning Trio Brugeradministration Decentral Vejledning Trio Brugeradministration Decentral 1 Trio Brugeradministration Decentral styring I kraft af et stadigt stigende ønske fra kommunerne om at kunne styre brugere og deres roller i Trio, og som

Læs mere

Servicebrev Opdatering af BørneIntra App en (BørneIntra version 2.12)

Servicebrev Opdatering af BørneIntra App en (BørneIntra version 2.12) Til alle brugere af BørneIntra Servicebrev Opdatering af BørneIntra App en (BørneIntra version 2.12) Der vil være ændringer indenfor de nedenstående områder KMD A/S Kundeservice Postboks 531 2730 Herlev

Læs mere

Tabulex Tilsyn - Det pædagogiske tilsyn. Vejledning til tilsynsførende (Forvaltning)

Tabulex Tilsyn - Det pædagogiske tilsyn. Vejledning til tilsynsførende (Forvaltning) Tabulex Tilsyn - Det pædagogiske tilsyn Vejledning til tilsynsførende (Forvaltning) Indhold Tilsyn... 3 Om det pædagogiske tilsyn... 3 Log på og arbejdsgang... 4 Skabeloner... 5 Opret skabelon... 6 Navngiv

Læs mere

Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning

Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning August 2017 Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning August 2017 Denne vejledning er udarbejdet af:

Læs mere

Vejledning om tilmelding til Leverandørregister for gødningsleverancer

Vejledning om tilmelding til Leverandørregister for gødningsleverancer Vejledning om tilmelding til Leverandørregister for gødningsleverancer Kolofon Denne vejledning er udarbejdet af Center for Kontrol, Enhed for Jordbrugskontrol i 2015 Ministeriet for Fødevarer, Landbrug

Læs mere

Efteruddannelseskataloget

Efteruddannelseskataloget Efteruddannelseskataloget Vejledning til indtastning Version 8.6 UNI C oktober 2013 Efteruddannelseskataloget UNI C Version 8.6 Af Henrik Borck Larsen og Anne-Marie Pedersen Indhold 1 Indledning... 1 1.1

Læs mere

Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS

Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS Denne manual er primært rettet mod tilbudsgivernes afgivelse af tilbud i forbindelse med miniudbud afholdt i det dynamiske indkøbssystem, DIS. Dog indeholder manualen

Læs mere

Revision: 09. Brugervejleding til. Side 1 af 23

Revision: 09. Brugervejleding til. Side 1 af 23 Brugervejleding til Side 1 af 23 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 3 SÅDANNE BRUGES IPORTALEN... 4 LOG IND... 5 HUSK!... 5 AFTALESKEMA OG FERIEMELDING... 6 MENUPUNKTER... 7 FORSIDE... 7 PROFIL... 8 BARN/BØRN...

Læs mere

O-service Brugervejledning

O-service Brugervejledning O-service Brugervejledning Denne manual er beregnet til de fleste brugere af O-service systemet. Brugere som skal vedligeholde egne oplysninger og som måske skal melde sig til arrangementer. O-service

Læs mere

Kort fortalt info til nye brugere

Kort fortalt info til nye brugere Kort fortalt info til nye brugere Når du har modtaget vores velkomstmail med brugernavn og adgangskode til debatforummet, kan du logge ind og få adgang til foreningens fora. Hvis du selv har oprettet dig

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

O-service Brugervejledning

O-service Brugervejledning O-service Brugervejledning Denne manual er beregnet til de fleste brugere af O-service systemet. Brugere som blot skal vedligeholde egne oplysninger og som måske skal melde sig til arrangementer. O-service

Læs mere

Trin-for-trin guide til debatforum

Trin-for-trin guide til debatforum Trin-for-trin guide til debatforum Et debatforum er en samarbejdsplatform, der gør det muligt at diskutere og dele information med hinanden. Man kan også vedhæfte dokumenter til en diskussion eller lægge

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

www.munkebjergskolen.odense.dk

www.munkebjergskolen.odense.dk ForældreIntra er del af Munkebjergskolens hjemmeside. Her åbnes op for en større, direkte kontakt mellem skole og hjem. ForældreIntra er et lukket univers, som forældrene skal angive brugernavn og adgangskode

Læs mere

Vejledning til forældreintra på pc og mobil

Vejledning til forældreintra på pc og mobil Vejledning til forældreintra på pc og mobil ForældreIntra er et lukket område for forældre til elever på skolen. Her kan I følge med i, hvad der sker i netop de klasser, som jeres børn går i. I får adgang

Læs mere

Brugervejledning til Online-JitBesked. Version 1.2

Brugervejledning til Online-JitBesked. Version 1.2 Brugervejledning til Online-JitBesked Version 1.2 Indhold 1. Helt grundlæggende... 4 Ikoner... 4 2. Sådan logger du på... 6 Husk mig... 6 3. Sådan logger du af... 7 Husk mig... 7 Sådan logger du aktivt

Læs mere

Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf.

Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf. Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf. 5618 2600 Forældreintra 1 September 2007 Vejledning for forældre ForældreIntra

Læs mere

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Alle børn og børnebibliotekarer skal bruge det landsdækkende UNI-Login for at oprette en profil på www.biblo.dk. Langt de fleste skolebørn i DK har fra

Læs mere

FORÆLDRE -INTRA. En lille vejledning

FORÆLDRE -INTRA. En lille vejledning FORÆLDRE -INTRA En lille vejledning Marstrup Skole. Forældreintra 1 Foråret 2007 Gennem de sidste par år har Marstrup Skole, ligesom kommunens øvrige skoler, arbejdet med SkoleIntra til intern kommunikation

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Log på Forældrekontakt... 3 Infosiden... 4 Kontakt-lister... 4 Melde Syg / Fri... 5 Beskeder... 5 Aktiviteter... 6 Stamkort... 7 Tilladelser... 7 Læge/medicin...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

Generelle Læreplaner - Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn Version

Generelle Læreplaner - Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn Version Generelle Læreplaner - Forvaltning Tabulex Daginstitution Børn Version 1.0 2016 Side 2 af 22 Indhold IST Læreplaner... 4 Om pædagogiske læreplaner... 4 Log på og arbejdsgang... 4 Opsætning... 5 Skabeloner...

Læs mere

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01 Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn Version 0.01 Versionslog: 0.01 1 Oprettet: 01.08.2014 Indhold 1. Formål med vejledningen...3 2. Katalogforsiden...4 2.1 Brugeradgang...5 2.2 Skift

Læs mere

Det pædagogiske tilsyn. Tabulex Tilsyn

Det pædagogiske tilsyn. Tabulex Tilsyn Det pædagogiske tilsyn Tabulex Tilsyn Indhold Tilsyn... 3 Om det pædagogiske tilsyn... 3 Log på og arbejdsgang... 4 Menupunkt Tilsyn... 5 Udfyld Tilsynet... 6 Opbygning... 6 Vedhæftningsselementet... 8

Læs mere

Sådan bruger du Go Madpak

Sådan bruger du Go Madpak Sådan bruger du Go Madpak I denne guide har vi taget udgangspunkt i en forælder, som kan oprette elever under sig. Før du opretter dig skal du være sikker på, din skole eller virksomhed har en ordning

Læs mere

MitNyborgKommune Kom godt i gang Vejledning til forældre

MitNyborgKommune Kom godt i gang Vejledning til forældre MitNyborgKommune Kom godt i gang Vejledning til forældre MitNyborgKommune.dk er en digital mulighed for at få, give og søge oplysninger om dit barn og dets dagtilbud. Her kan du blandt andet få: information

Læs mere

LDD.DK EXTRANET. Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode. LANDSORGANISATIONEN DANSKE DAGINSTITUTIONER Hejrevang 11 3450 Allerød

LDD.DK EXTRANET. Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode. LANDSORGANISATIONEN DANSKE DAGINSTITUTIONER Hejrevang 11 3450 Allerød LDD.DK EXTRANET Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE NR. Indholdfortegnelse... 2 Forord... 3 Krav til pc og bruger for at kunne oprette forbindelse... 4 Oprettelse

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Indhold Login: Hvordan logger man ind på sin institutions side? (2 steps)... 2 Om -siden: Hvordan udfylder man sin pædagogiske profiltekst (7 steps)...

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 20 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 4 2 Adgang... 4 3 Menu... 4 3.1 Ret mine data... 4 3.2 Opret opgave...

Læs mere

På nettet med BørneIntra

På nettet med BørneIntra På nettet med BørneIntra Din institution går på nettet sammen med de andre børneinstitutioner i kommunen. Til det formål bruger I et program der hedder BørneIntra. Med BørneIntra får din institution et

Læs mere

Ændringer i DayCare Touch layout, for at optimere funktionaliteten

Ændringer i DayCare Touch layout, for at optimere funktionaliteten Nyhedsmail den 26 Januar Sidste nyt - Der er lavet ændringer i DayCare Touch layout, for at optimere funktionaliteten - Nu kan man have et galleri pr. skærmenhed - Automatisk oprydning i DayCare galleri

Læs mere

Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos EG Data Inform A/S

Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos EG Data Inform A/S Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos Dusager 4 8200 Århus N Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskPortalen hos INDHOLD Login på ServiceDeskPortalen...

Læs mere

HVORDAN GØR JEG? MEEBOOK FOR FORÆLDRE

HVORDAN GØR JEG? MEEBOOK FOR FORÆLDRE HVORDAN GØR JEG? MEEBOOK FOR FORÆLDRE Kære forældre I denne guide finder du vejledning til de forskellige funktioner i Meebook for forældre. Du kan bl.a. se, hvordan du opretter dig, og hvilke informationer

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere