Referat for KB-møde i DJ kreds marts 2009 kl på Gl. Strand

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat for KB-møde i DJ kreds 1 18. marts 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand"

Transkript

1 Referat for KB-møde i DJ kreds marts 2009 kl på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Charlotte Geckler (CG), Birgitte Sandell (BS), Lissen Jacobsen (LJ), Frederik Monrad Juel (FMJ), Niels Peter Arskog (NPA). Afbud fra: Per Rehfeldt (PR), Maria Vendelbo Fridorf (MVF) og Ulrik Borgermann (UB), Maria Kohinoor Larsen (MKL) 1. Godkendelse af referat Referat fra generalforsamlingen Se bilag. PMD gennemgik referatet, der blev godkendt. 2. Meddelelser 2.1 Bevillinger FU har bevilget tilskud på kr. til hver af ni praktikanter fra Børsen, der arrangerer studietur til Lissabon. FU har sagt ja til at være medsponsor på årets Kravling-priser med i alt kr. - i vores hoveder som f.eks kr. til Kravling for et journalistisk produkt og kr. til Fotokravlingen for et særligt fotojournalistisk produkt. Måske bliver vi så inviteret med til prisoverrækkelsen. 2.2 Kredsens økonomi Efter generalforsamlingen har FU holdt et møde og drøftet dette. PMD orienterede. FU har drøftet kredsens samarbejdsaftale med DJ og vil snarest tage et møde med DJs direktør Linda Garlov for at forhandle elementerne i aftalen. 2.3 Andre ansøgninger FU har sagt god for at bruge penge på lokaler ude i byen til de første Karin Høghs web-kurser, da Gl. Strand blev dømt ude. Det koster nogle tusinde kroner ekstra pr. gang plus lidt dyrere forplejning. 2.4 Andre meddelelser Ingen 3. Sager i Kredsen 3.1 Visioner og målsætninger med kredsarbejdet herunder konstituering af bestyrelsen med ankerpersoner på forskellige områder UB ønskede ikke at genopstille som kasserer, så der skulle vælges en ny, der også kan træde ind i FU. MT tilkendegav, at han gerne stillede op, såfremt han kunne blive fritaget for ansvaret for hjemmesiden. CG gav udtryk for, at hun gerne vil overtage ansvaret for hjemmesiden i samarbejde med andre bestyrelsesmedlemmer. Herefter konstituerede bestyrelsen sig med MT som ny kasserer og FU-medlem.

2 Der skal vælges en kredskontakt, der har kontakten til de øvrige kredse. FMJ blev genvalgt til posten. Generalforsamlingen har set arbejdsplanen, enkelte kommenterede den, og de næste år vil vi søge at virkeliggøre den - bestyrelsen diskuterede bl.a.: Hvordan vi kommer videre efter generalforsamlingens vedtagelse af den udvidede model for mentorordningen? Hvordan konkretiseres de tre andre fokuspunkter samt evt. andre opgaver, vi også gerne vil løse? Alle var blevet bedt om at overveje, hvor de hver især gerne vil gøre en særlig indsats. FU har drøftet spørgsmålet om mentorordningen, og forretningsudvalget indstiller, at den videre drift af mentorordningen ligger i FU med PMD som ankerperson. Mentorordningen skal videreføres i overensstemmelse med beslutningen fra generalforsamlingen. FU tager et møde med de to forslagsstillere for at høre nærmere om forudsætninger for budgettet på i alt kroner. Herunder skal vi stille krav om, at de nuværende tovholdere udarbejder en udførlig manual, så vi sikrer, at vi samler op på erfaringer, gode ideer og rutiner. Bestyrelsen vil også gerne bede om en løbende afrapportering. Bestyrelsen diskuterede fremtiden for mentorordningen, herunder hvad vi skal gøre politisk for at få hovedforbundet til at tage opgaven på sig. KL orienterede om den videre proces med de øvrige punkter i arbejdsplanen. Der skal nedsættes små arbejdsgrupper, der skal arbejde selvstændigt sideløbende med bestyrelsesarbejdet. Hver arbejdsgruppe vælger en ankerperson. K1 Sundhed: KL (ankerperson), PMD, CG K1 Fyraften: NPA, MT (ankerperson), LJ K1 Faglig udvikling: BS, FMJ. (PR spørges om interesse for at være ankerperson her) Grupperne skal til næste møde fremlægge en lidt mere detaljeret plan for, hvordan vi kommer videre med initiativerne herunder en detaljeret tidsplan. Der skal nedsættes en gruppe, der kan skabe en bedre kontakt til tillidsfolkene på de større arbejdspladser i kredsen. PMD og FMJ udgør denne gruppe fremadrettet. Der skal vælges en kredsrepræsentant til baggrundsgruppen i OK-forhandlingerne, der kan repræsentere primært Fællesoverenskomsten, især distriktsbladene og Bornholms Tidende, i forhandlingerne. BS træder ind i gruppen.

3 3.2 Kommende arrangementer K1-Kino MT Arrangement med Lasse Ellegaard bliver ikke til noget i denne omgang. Muligt arrangement med en engelsk film om mediernes vilkår på Gaza. Morten har ikke tid til at arrangere dette for nærværende. Kommende film om Obamas rådgivere er også på programmet. Tilbud til nye medlemmer: Afventer nærmere fra PR vi tager det op på næste møde. De unge journalistik-udviklere arr. til august Klædt på til nettet 4 kurser med Karin Høgh PMD hører UB, om han vil overtage ansvaret for afviklingen, efter at Torben Olander er trådt ud. 3.3 Kristian Dahl-legatet Pressemeddelelse vedhæftet dagsordenen. Overrækkelsen sker torsdag 26. marts kl. 15 hos DJ på Gl. Strand her skal gerne så mange bestyrelsesmedlemmer som muligt deltage. Fremover orienteres også bestyrelsen på mail, når en ny prisvinder er udpeget. Udvalget har forslag til nogle ændringer, der kan gøre prisen mere synlig samt skabe skiftende input i dommerkredsen se brev, indkopieret herunder. FU har set på forslagene, og indstiller dem til godkendelse. Bestyrelsen godkendte dette. Dog skal det undersøges, om der kan være problemer i forhold til fundatsen. 3.4 Mødekalender for kredsbestyrelsen Onsdag 18. marts kl på Gl. Strand Bestyrelsen gav input til, hvornår mødetidspunkterne fremover bør være. FU vil herefter sammensætte et udkast til mødekalender, som vil forsøge at tage størst muligt hensyn til alle. Næste møder: 5. maj om eftermiddagen kl 16 og 10. juni kl 16. Ud- og indspisning enten tirsdag 5. maj eller 10. juni. Næste generalforsamling FU kommer med udspil til dato. Evt 2. marts Næste kredstræf holdes i foråret 2010, noget senere end i år, kreds Fyn, der står for arrangementet næste år, satser på maj 3.5 Generalforsamling 2. marts Evaluering: Ros til lokaliteten og til forplejningen. Men der efterlyses flere yngre medlemmer. Vi har lært, at selve valghandlingerne i forbindelse med delegeretmøde og A-kassen skal gøres på en anden måde fremadrettet. Vi fik valgt alt for få delegerede. Der skal også gøres noget mere for at få flere til at

4 dukke op vi var ca. 60 personer. 3.6 Kredstræf på Samsø PMD og FMJ orienterede 3.7 Nyt fra kredsene Kreds 6 afvikler i år Faglig Højskoleweekend på Nordjyllands Landbrugsskole, Lundbæk ved Nibe, i weekenden oktober. Som de tidligere år er der åbent for medlemmer fra andre kredse. Programmet ventes klar inden sommerferien. 4. Sager i DJ 4.1 DJ s hovedbestyrelse HB-møde 11. marts - KL deltog i stedet for PMD KL orienterede. Angående forbundets evaluering af Fagfestival vil kredsen på sit næste møde tage punktet op for at finde frem til en holdning om festivalens fremtid. Evaluering udsendes til bestyrelsen 4.2 Overenskomstforhandlinger 2010 Forberedelserne af overenskomstforhandlingerne med DMA er så småt i gang. Både FMJ og PMD sidder med i udvalget i kraft af TR-poster og deltog i første møde, hvor diskussionerne om de kommende overenskomstkrav blev indledt. BS deltager fremover i møderne - jvf tidligere beslutning - som kredsens repræsentant. 4.3 Delegeretmøde DJ holder delegeretmøde tirsdag-onsdag april på Nyborg Strand. Efterfølgende holder A-kassen delegeretmøde. Vi fik ikke valgt tilstrækkeligt med delegerede skal tænke over formen til næste gang FU vil snarest forfatte forslag til udtalelse om mentorordning. Ingen stiller op som reprætentanter for Kreds 1, men FMJ stiller op som repræsentant for Berlingskes medarbejderforening. Kredsen har fået en plads på 700 karakterer i DJ s beretning til delegeretmødet. KL især og PMD har forfattet en præsentation. 4.4 Carsten Nielsen-legatet Udvalget holder møde torsdag 19. marts bestyrelsen drøftede, om vi kender nogen, der er værdige til prisen. Kandidater kan være en person, der med udtryksmæssig gennemslagskraft har præget samfunds- og kulturdebatten, eller som har markeret sig ved en særlig faglig indsats. 4.5 Kontakt mellem DJ og specialgruppe- og kredsformænd Her er ikke sket mere siden sidst PMD og KL deltog i møde primo januar. 5. Ansøgninger/Bevillinger 5.1 Ansøgning fra DR praktikanter på Aftenshowet. Umiddelbart er ansøgningen for tynd fagligt til at der kan ydes støtte.

5 6. Eventuelt Eventuelt De nye bestyrelsesmedlemmer skal have kopi af kredsens forretningsorden tilsendt. Kære Kredsbestyrelse Kristian Dahl Udvalget kan med glæde konstatere, at interessen for Kristian Dahl Legatet er stærkt stigende. I år fik vi ikke mindre end 36 indstillinger, og der var rigtig mange velkvalificerede kandidater. Vi har diskuteret muligheden for at promovere prisuddelingen yderligere og er nået frem til følgende procedureændringer, som vi håber kredsbestyrelsen kan godkende. 1: Dels vil vi vil gerne ændre proceduren omkring uddelingen, så vi i første omgang offentliggør de indstillede, tre uger senere de nominerede og endelig en uge efter vinderen. Det er en pendant til den måde Cavlingkomiteen går det på og det har den fordel, at det øger interessen for prisen og ikke mindst fungerer det som en opmuntring til alle de indstillede i stedet for kun at være et skulderklap til vinderen. Det betyder i praksis at udvalget mødes til to kortere møder i stedet for et langt og har den fordel at vi kan vurdere topkandidaterne to gange før vi vælger en vinder. 2: Rene Simmel trækker sig desværre fra udvalget, og vi skal derfor finde et nyt medlem. Udvalget vil gerne have, at det bliver en person med tilknytning/forstand på nye medier, da vi føler, vi aldersmæssigt og erfaringsmæssigt mangler denne dimension. Vi vender tilbage med forsalg til, hvem det kunne være, men vil også gerne have et bud fra jer. 3: Derudover ønsker udvalget at udvide antallet af medlemmer med sidste års prismodtager. Det nye udvalgsmedlem skal kun være med året efter at vedkommende har vundet prisen. Denne løbende fornyelse af udvalget vil være et godt input og sikre en variation i valget at fremtidige prismodtagere. Da antallet af indstillinger efterhånden giver både sekretæren og udvalget en meget stor arbejdsbyrde, har vi følgende forslag til praktiske ændringer. 4: Det specificeres i kommende opslag, at kun indstillinger, som er fremsendt enten elektronisk eller i seks eksemplarer, vil blive taget i betragtning. 5 Det specificeres i opslaget, at udvalget fortolker fundatsen således, at en "yngre" journalist er ensbetydende med en person under 40 år. Det er desuden en betingelse for modtagelsen af legatet, at modtageren er medlem af Journalistforbundet.

6 6: Det fremsendte materiale gennemgår en første sortering ved formanden og sekretæren, Her sorteres kandidater, som ikke opfylder de formelle kriterier vedrørende alder, materialefremsendelse og medlemskab af forbundet, fra. Resten af indstillingerne lægges ud på et undersite på Kreds 1s hjemmeside, som kun udvalgets medlemmer har adgang til. Det fritager sekretæren for en meget omfattende og miljøbelastende postudsendelse. Kan det teknisk set ikke lade sig gøre, fremsendes indstillingerne fremover til medlemmerne på USB. De bedste hilsner Charlotte Aagaard fung. formand Kristian Dahl Udvalget phone: or: caa@information.dk

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

Referat kredsbestyrelsesmødet 5. maj 2009, kl. 16.00 i DJ på Gl. Strand 46

Referat kredsbestyrelsesmødet 5. maj 2009, kl. 16.00 i DJ på Gl. Strand 46 Referat kredsbestyrelsesmødet 5. maj 2009, kl. 16.00 i DJ på Gl. Strand 46 Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Charlotte Geckler (CG), Per Rehfeldt (PR), Birgitte

Læs mere

Dagsorden til kredsbestyrelsesmødet mandag 7. december 2009 kl. 16.30-18.30 hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K

Dagsorden til kredsbestyrelsesmødet mandag 7. december 2009 kl. 16.30-18.30 hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Dagsorden til kredsbestyrelsesmødet mandag 7. december 2009 kl. 16.30-18.30 hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Charlotte Geckler

Læs mere

Referat af kredsbestyrelsesmødet torsdag den 12. april 2018

Referat af kredsbestyrelsesmødet torsdag den 12. april 2018 Referat af kredsbestyrelsesmødet torsdag den 12. april 2018 Tilstede: Frederik Monrad Juel (FMJ), Per Janus Böhme (PJB), Niels Peter Arskog (NPA), Kristina Herlev Wulff (KHW), Jens Berg Thomsen (JBT),

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden DJ Hovedbestyrelsens forretningsorden 1. 1. Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 8. oktober 2012 kl. 16.30-19.00 i mødelokalet Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 8. oktober 2012 kl. 16.30-19.00 i mødelokalet Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Referat af bestyrelsesmøde mandag den 8. oktober 2012 kl. 16.30-19.00 i mødelokalet Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Til stede: Julie Rosenkilde Nielsen (JNR), Niels Peter Arskog (NPA), Frederik

Læs mere

Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K

Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Tilstede: Julie Rosenkilde, Kristine Bertelsen, Frederik Monrad Juel, Niels Peter Arskog, Pernille

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde. Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde. Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Vi konstituerer ny sekretær og mødeleder,

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V Referat Mødt:

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 2. februar 2015 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Webredaktionsmøde fra kl. 9-10 samme sted.

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 2. februar 2015 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Webredaktionsmøde fra kl. 9-10 samme sted. FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 2. februar 2015 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Webredaktionsmøde fra kl. 9-10 samme sted. Dagsorden Mødt: Referat Sus Falch, Morten Bergholt, Vagn

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 2 Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Referat af møde i DJ s Ligestillingsudvalg den 2. marts 2006

Referat af møde i DJ s Ligestillingsudvalg den 2. marts 2006 J.nr. 1.60.10.01 Referat af møde i DJ s Ligestillingsudvalg den 2. marts 2006 Tilstede: Mandana Zarrehparvar, Bodil Rahbek, Morten Bergholt, Bente Friis, Ulla Søgaard Thomsen, Fred Jacobsen og Per Sørensen

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Dansk Journalistforbund Kreds 1, 2. marts 2009 i Politikens Foredragssal, København.

Referat af generalforsamlingen i Dansk Journalistforbund Kreds 1, 2. marts 2009 i Politikens Foredragssal, København. Referat af generalforsamlingen i Dansk Journalistforbund Kreds 1, 2. marts 2009 i Politikens Foredragssal, København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forkvindens beretning 3. Kredsens regnskaber 4. Forslag

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden Deltagere Bestyrelsesmøde Carsten L, S, Niels R, Kim K, Ellen S Lahnsgade 35 D, 5000 Odense C 7. marts 2011 Kl. 19.00 Afbud Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Evt. tilføjelse af nye punkter 3. Opsummering

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Punkt 1: Godkendelse af sidste referat - Ingen indvendinger Punkt 2: Nyt fra de forskellige udvalg Politisk udvalg ved Merete: - Opdatering på overenskomstforhandlinger

Læs mere

Beretning for kreds 1 for 2018 Aflagt på generalforsamlingen tirsdag den 5. marts 2019 på Arbejdermuseet.

Beretning for kreds 1 for 2018 Aflagt på generalforsamlingen tirsdag den 5. marts 2019 på Arbejdermuseet. Beretning for kreds 1 for 2018 Aflagt på generalforsamlingen tirsdag den 5. marts 2019 på Arbejdermuseet. Kære generalforsamling Lad mig endnu en gang sige rigtigt meget velkommen til alle. Og så vil jeg

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til 10. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 19. marts 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I medfør af 4, stk. 2, i lov nr. 553 af 18. juni 2012 om Institut for Menneskerettigheder Danmarks Nationale Menneskerettighedsinstitution, hvorefter institutionens bestyrelse

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

VALG AF DELEGEREDE. Delegeretmøde 13

VALG AF DELEGEREDE. Delegeretmøde 13 VALG AF DELEGEREDE Delegeretmøde 13 1. BRUG DEMOKRATIET Her beskrives, hvordan der vælges delegerede til delegeretmødet. Reglerne for valg af delegerede fremgår af forbundslovene, bilag 5. Forbundslovene

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariatet Viborg, den 28. februar 2013 /LOHOLK Referat af møde i demokratiudvalget den 20. februar 2013 kl. 13:00 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af referat

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Dansk Journalistforbund Kreds 1, 9. marts 2010 i Politikens Foredragssal, København.

Referat af generalforsamlingen i Dansk Journalistforbund Kreds 1, 9. marts 2010 i Politikens Foredragssal, København. Referat af generalforsamlingen i Dansk Journalistforbund Kreds 1, 9. marts 2010 i Politikens Foredragssal, København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kredsens regnskaber 4. Forslag

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Beretning for kreds 1 for 2017 Aflagt på generalforsamlingen torsdag d. 8. marts 2018 på Borups Højskole.

Beretning for kreds 1 for 2017 Aflagt på generalforsamlingen torsdag d. 8. marts 2018 på Borups Højskole. Beretning for kreds 1 for 2017 Aflagt på generalforsamlingen torsdag d. 8. marts 2018 på Borups Højskole. Kære deltagere på kreds 1s generalforsamling Vi kan starte denne generalforsamling med bevidstheden

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Dagsorden til møde i Regionaludvalg Sjælland

Dagsorden til møde i Regionaludvalg Sjælland Dagsorden til møde i Regionaludvalg Sjælland Dato: Onsdag den 1. marts Tid: kl. 10.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Status

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Burkinagruppen blev stiftet lørdag den 8. maj 2010 i Stavtrup ved Århus. 19 voksne og 8 børn deltog i stiftelsen af foreningen. Efter velkomst

Læs mere

Vedtægter for Foreningen NORDEN

Vedtægter for Foreningen NORDEN Vedtægter for Foreningen NORDEN 1 Formål Foreningen NORDEN, dansk forening for nordisk samarbejde, har til formål på alle områder at styrke og udvikle de nordiske folks samarbejde indadtil og udadtil.

Læs mere

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund.

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund. FreelanceGruppens generalforsamling Punkt 5a FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: senest ændret 6. marts 2010 / 2014. 1 Formål FreelanceGruppen er en specialgruppe under

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø

Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø Indholdsfortegnelse 1. Fastlæggelse af mødeaktivitet for underudvalget (kommende plan- og miljøudvalg)

Læs mere

Linda Garlov foreslog følgende fire stemmetællere, der blev accepteret: Torben Krarup, Håkon Stolberg, Anita Corpas og Karen Hedegaard.

Linda Garlov foreslog følgende fire stemmetællere, der blev accepteret: Torben Krarup, Håkon Stolberg, Anita Corpas og Karen Hedegaard. Referat af generalforsamlingen for Kreds 1, d. 5. marts 2019, Arbejdermuseet, Rømersgade 22, København K. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kredsens regnskaber

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Ophavsretsfondens. bestyrelses forretningsorden

Ophavsretsfondens. bestyrelses forretningsorden Ophavsretsfondens bestyrelses forretningsorden 1 Bestyrelsens arbejde Stk. 1. Bestyrelsen har hovedsageligt til opgave at forvalte anvendelsen af rettighedsmidler på følgende måde: 1. Som altovervejende

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

MØDETIDSPUNKT MØDESTED MEDLEMMER. Udvalget for værdibaseret styring :00. Regionsgården, mødelokale H6 og H7

MØDETIDSPUNKT MØDESTED MEDLEMMER. Udvalget for værdibaseret styring :00. Regionsgården, mødelokale H6 og H7 DAGSORDEN Udvalget for værdibaseret styring - mødesager Udvalget for værdibaseret styring MØDETIDSPUNKT 07-02-2018 16:00 MØDESTED Regionsgården, mødelokale H6 og H7 MEDLEMMER Karin Friis Bach Özkan Kocak

Læs mere

Årsmøde FONDEN ROSKILDE DOMSOGNS MENIGHEDSPLEJE. Referat

Årsmøde FONDEN ROSKILDE DOMSOGNS MENIGHEDSPLEJE. Referat Årsmøde FONDEN ROSKILDE DOMSOGNS MENIGHEDSPLEJE Referat STED: Konventgården DATO: Onsdag, den 11. april 2018 Tid: Kl.: 18.30 20.30 Møde nr.: 60 1. 1 Forretningsudvalget indstiller, at Morten Mark Østergaard

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Kommunalvalg Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse

Kommunalvalg Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse Kommunalvalg 2017 Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse 1 Det kan du finde i materialet 1. Kommunalvalg i Friluftsrådets kredse 2. Idékatalog med eksempler på mærkesager 3. Guide og værktøjer

Læs mere

Referat fra konstituerende møde i Børne- og Ungerådet onsdag den 25. februar 2015

Referat fra konstituerende møde i Børne- og Ungerådet onsdag den 25. februar 2015 25. februar 2015 Referat fra konstituerende møde i Børne- og Ungerådet onsdag den 25. februar 2015 Til stede var: Lisbeth Moltzen, Ulla Gad, Mette Møller, Mette Verner, Carsten Borup, Leif Krongaard, Bettina

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde: Torsdag d. 26. juni 2014, kl. 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Susanne og Mette Dagsorden 1. Mettes arbejdstider

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 02/12 2011 Rødovre den 29. december 2011 Til stede: Ikke til stede: Næstformand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS)

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Dagsorden 12. Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2013 Side 1

Dagsorden 12. Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2013 Side 1 Dagsorden 12. Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2013 Side 1 Referat af 12. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 30. april 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Vedtægter for handicapråd i Hjørring Kommune

Vedtægter for handicapråd i Hjørring Kommune Vedtægter for handicapråd i Hjørring Kommune Hjørring Kommunes handicapråd 1 Handicaprådet i Hjørring Kommune er nedsat efter reglerne i Lov om Retssikkerhed og Administration på det Sociale Område 37

Læs mere

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 Deltagere: Amalie, Simon, Mathias, Vibeke, Morten, Ilija, Henriette og Cecilie Afbud: Mieke og Christian Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Pkt.

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B Vestjylland afdeling V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B 1 NAVN 1.1 Afdelingens navn er: Haveselskabet,

Læs mere

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo.

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. 15. maj 2017 Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. Til stede: Annette Vad DGP, Lene Egeberg KFUM, Claus Johnsen DUI, Christian Lynge Dam Jacobsen FDF, Frederik Hansen og Peter

Læs mere

Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg

Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg 1 Indhold 1. Indledning 2. Bestyrelsens sammensætning 3. Repræsentantskab 4. Kontaktudvalg 5. Valg til Bestyrelsen 6. Kontaktudvalg og forretningsorden

Læs mere

FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER

FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER Vedtægter pr. 28. august 2009 Indhold: Kapitel I Foreningen Kapitel II Kredsene Kapitel III Vedtægterne Kapitel IV Overgangsbestemmelser Kapitel V Ikrafttrædelsestidspunkt

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 29. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Frokost kl. 13.00-14.00

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 29. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Frokost kl. 13.00-14.00 FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 29. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Frokost kl. 13.00-14.00 Dagsorden Referat Mødt: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Vagn

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden Der indkaldes til konstituerende kredsbestyrelsesmøde Tirsdag den 17. november 2015 kl. 13.00 til 17.00 Mødet afholdes på kredsens kontor Møllevej 13, 4140

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Vejle kommune. 2.0 Formål.

Vejle kommune. 2.0 Formål. Gældende vedtægter for Jelling Lokalråd 1.0 Navn og hjemsted. 1.1 Rådets navn er JELLING LOKALRÅD med hjemsted i Vejle kommune. 1.2 Lokalrådets geografiske virkeområde er de dele af Jelling sogn, der er

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Forretningsorden gældende for bestyrelsen i Grundejerforeningen for Agger nordre sommerhusområde

Forretningsorden gældende for bestyrelsen i Grundejerforeningen for Agger nordre sommerhusområde Forretningsorden gældende for bestyrelsen i Grundejerforeningen for Agger nordre sommerhusområde 1 Forretningsordenens hjemmel og formål Forretningsordenen er fastsat af bestyrelsen, og er kun gældende

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

VALG AF DELEGEREDE Delegeretmøde 2019

VALG AF DELEGEREDE Delegeretmøde 2019 VALG AF DELEGEREDE Delegeretmøde 2019 1. BRUG DEMOKRATIET Medarbejderforeninger På mange arbejdspladser med 5 DJ-medlemmer eller flere, er der oprettet en medarbejderforening. Alle medlemmer skal have

Læs mere

Referat DSIM bestyrelsesmøde 17. juni 2015

Referat DSIM bestyrelsesmøde 17. juni 2015 Referat DSIM bestyrelsesmøde 17. juni 2015 Til stede: Britt Falskov, Pia Nimann Kannegaard, Susanne Bro, Ingrid Titlestad, Anders Rinnov, Rikke Krogh-Madsen 1) Konstituering af bestyrelsen: Pia Nimann

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Formanden bød alle fremmødte velkommen og generalforsamlingen startede. 1. Valg af dirigent Ulla Buhl der var udvalgt til

Læs mere

Beretning for kreds 1 for 2017 Aflagt på generalforsamlingen torsdag d. 8. marts 2018 på Borups Højskole.

Beretning for kreds 1 for 2017 Aflagt på generalforsamlingen torsdag d. 8. marts 2018 på Borups Højskole. Kreds 1 - Generalforsamling Torsdag den 8. marts 2018, kl. 17.00 på Borups Højskole 92 tilmeldte medlemmer. Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kredsens regnskaber

Læs mere

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag.

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. 1.0 Forretningsordenens hjemmel. 1.1 Forretningsordenen er godkendt af den ekstraordinære generalforsamling den 30. jan. 2012, i øvrigt jf. 13

Læs mere

Kommissorium for vederlags- og nomineringsudvalget i Coloplast A/S

Kommissorium for vederlags- og nomineringsudvalget i Coloplast A/S Kommissorium for vederlags- og nomineringsudvalget i Coloplast A/S 1. Konstituering og formål 1.1. Bestyrelsen har i henhold til 14 i Forretningsorden for Coloplast ( selskabet ) besluttet at nedsætte

Læs mere

Forretningsorden

Forretningsorden Forretningsorden 2019-2020 Vedtaget af hovedbestyrelsen den 19. januar 2019 med ikrafttrædelse samme dato. 1. Hovedbestyrelsen 1.1 Opgaver og ansvar Hovedbestyrelsens opgave og ansvar er at varetage den

Læs mere

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Godkendt af generalforsamlingen den 19. februar 2016 Artikel 1 Navn og formål 1 Navn 2 Formål Foreningens navn er Danske Journaliststuderende RUC (herefter

Læs mere

Kontaktpersoner og repræsentanter behøver ikke at være medlem af bestyrelsen.

Kontaktpersoner og repræsentanter behøver ikke at være medlem af bestyrelsen. Forretningsorden for DSMFs bestyrelse Version 1 / 15-03-2016 / KS 1. Poster og opgaver Bestyrelsen udgøres af 1 formand samt 4-6 andre medlemmer 1. Ved førstkommende lejlighed vælger bestyrelsen ét af

Læs mere