VEDTÆGTER ASSURANDØR KREDSEN. 1. Kredsens navn er Assurandør Kredsen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER ASSURANDØR KREDSEN. 1. Kredsens navn er Assurandør Kredsen."

Transkript

1 VEDTÆGTER ASSURANDØR KREDSEN KREDSENS NAVN OG HJEMSTED 1. Kredsens navn er Assurandør Kredsen. Stk. 2. Assurandør Kredsen er en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. 2. Assurandør Kredsens hjemsted er Københavns Kommune. KREDSENS FORMÅL OG OPGAVER 3. Assurandør Kredsen har til formål at varetage og fremme medlemmernes faglige, kollegiale, økonomiske og sociale interesser samt at arbejde for gennemførelse af Finansforbundets organisationspolitiske program. Dette skal bl.a. ske ved: a) at repræsentere medlemmerne overfor deres arbejdsgivere i forhold vedrørende løn-, arbejds- og ansættelsesvilkår b) at foretage responderende virksomhed og udarbejde skriftlige besvarelser bl.a. i forbindelse med god assurandørskik i forhold til forsikringsselskaber og virksomheder, i relation til advokater og domstole og i relation til organisationer og offentlige myndigheder.

2 ASSURANDØR KREDSEN SIDE 2 / 10 MEDLEMMER 4. Finansforbundet henviser medlemmer til Assurandør Kredsen i overensstemmelse med Finansforbundets vedtægter. Medlemmer fordeles i Assurandør Kredsen via; a) assurandørforeninger i virksomheder, der ikke er henført til Landsforeningen, jf. 5 b) Landsforeningen, jf Der kan oprettes en assurandørforening for hver virksomhed med mindst 10 assurandører, der er medlem af Finansforbundet. Ved oprettelse af ny assurandørforening skal vedtægterne godkendes af Assurandør Kredsen. Såfremt vedtægternes bestemmelser ligge udenfor de af Finansforbundets udarbejdede standardvedtægter, skal vedtægterne dog godkendes af hovedbestyrelsen. Stk. 2. Anmodning i henhold til stk. 1, stiles skriftlig til kredsbestyrelsen og vedlægges: a) vedtægter eller forslag til vedtægter b) seneste regnskab for eksisterende foreninger og budget for foreninger under stiftelse c) fuldstændig medlemsfortegnelse d) oplysning om bestyrelsens sammensætning. Stk. 3. Kredsbestyrelsen kan undtagelsesvist dispensere fra stk. 1, og tillade optagelse af mere end en forening pr. virksomhed. Kredsbestyrelsen kan endvidere ved anmodning om optagelse fra en forening henføre medlemmerne til Landsforeningen i en periode, hvorefter ansøgningen skal vurderes på ny. Stk. 4. Assurandørforeningerne er forpligtet til at oplyse Assurandør Kredsen om eventuelle ændringer i bestyrelsens sammensætning og vedtægter. Ændringer i assurandørforeningens vedtægter er først gyldige, når de er godkendt af kredsbestyrelsen. Såfremt vedtægternes bestemmelser ligger udenfor de af Finansforbundets udarbejdede standardvedtægter, skal vedtægterne dog godkendes af hovedbestyrelsen for at kunne træde i kraft. Stk. 5. Hvis antallet af medlemmer jf. stk. 1 er under 8 i en sammenhængende periode på 12 måneder, vil foreningens medlemskab af kredsbestyrelsen ophøre og medlemmerne skal overføres til Landsforeningen. Stk. 6. Assurandør Kredsen har ret til at lade sig repræsentere på assurandørforeningernes generalforsamlinger og har fuld taleret på disse.

3 ASSURANDØR KREDSEN SIDE 3 / 10 Stk. 7. En assurandørforening kan efter beslutning på en generalforsamling overflyttes til en anden kreds dækkende samme virksomhed i overensstemmelse med Finansforbundets vedtægter. Stk. 8. Assurandør Kredsens bestyrelse orienteres skriftligt, straks der tages initiativ til generalforsamlingsbeslutning, der indebærer overflytning til i henhold til stk Landsforeningen består af enkeltmedlemmer på virksomheder, der ikke har en godkendt assurandørforening, jf. 5. Stk. 2. Landsforeningen vælger formand og næstformand samt suppleant ved kredsbestyrelsens foranstaltning hvert år ved urafstemning af og blandt Landsforeningens medlemmer. De nærmere regler for kandidatopstillingen og valget fastsættes af Assurandør Kredsens bestyrelse. I forbindelse hermed foreskrives, at de valgte repræsentanter (inklusiv eventuelle suppleanter) skal kunne dække delegationen i forbindelse med Assurandør Kredsens generalforsamling. Stk. 3. Den daglige ledelse af Landsforeningen varetages af Landsforeningens formand og næstformand i samarbejde med Assurandør Kredsens formandskab. Stk. 4. Såfremt der ikke opstilles kandidater til såvel formands- som næstformandsposten gennemføres valget ikke og medlemmernes interesser varetages af Assurandør Kredsens kredsbestyrelse ved formanden. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 7. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert år inden den 15. juni. Stk. 2. Generalforsamlingen er en delegeret forsamling. Assurandørforeningernes formænd og næstformænd er delegerede, dog maksimum 2 delegerede pr. assurandørforening. Derudover vælges fra assurandørforeninger med mere end 100 medlemmer en delegeret pr. påbegyndt 100 medlemmer. Antallet af delegerede fra Landsforeningen opgøres på samme måde. Udpegning af delegerede fra Landsforeningen forudsætter dog, at der er valgt en formand og en næstformand for foreningen. Stk. 3. Ved medlemmer forstås aktive og hvilende medlemmer. Passive medlemmer, jf. Finansforbundets vedtægter 4, stk. 6, tæller ikke med i opgørelsen. Stk. 4. Indkaldelse til generalforsamling foretages af kredsbestyrelsen med mindst 6 ugers varsel ved skriftlig meddelelse til assurandørforeningernes samt

4 ASSURANDØR KREDSEN SIDE 4 / 10 Landsforeningens formand. Samtidig med indkaldelsen vedlægges dagsorden for generalforsamlingen og kredsbestyrelsens forslag til arbejdsprogram. Stk. 5. Assurandørforeningerne og Landsforeningen giver underretning om valget af delegerede og suppleanter til Assurandør Kredsens bestyrelse senest 4 uger inden generalforsamlingen. Stk. 6. Valget gælder for hele perioden indtil næste ordinære generalforsamling. Assurandørforeningerne er berettiget til at foretage ændringer i deres valg af delegerede og suppleanter. Ændringerne skal meddeles Assurandør Kredsens bestyrelse. Stk. 7. Hver assurandørforening er forpligtet til at afholde udgifterne i forbindelse med egne delegeredes deltagelse i generalforsamlingen. Udgifterne vedrørende Landsforeningen afholdes af Assurandør Kredsen. 8. Dagsorden for den ordinære generalforsamling, skal mindst indeholde følgende punkter 1. Valg af dirigent 2. Beretning om kredsens virksomhed 3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne forslag 5. Vedtagelse af arbejdsprogram 6. Personvalg a. valg af formand for kredsen i lige år b. valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant for det kommende regnskabsår 7. Fastsættelse af honorar og diæter 8. Budget 9. Eventuelt Stk. 2. Valgbar som formand er medlemmer af Assurandør Kredsens bestyrelse, jf. 13. Valg til denne post samt som revisor og suppleant er alene gyldig, hvis vedkommende er til stede eller skriftlig på forhånd har tilkendegivet at ville modtage valg. Stk. 3. Umiddelbart efter den ordinære generalforsamling konstituerer kredsbestyrelsen sig med en næstformand samt en fordeling af kredsbestyrelsens øvrige poster. Stk. 4. Forslag som ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling skal være kredsbestyrelsen i hænde senest 4 uger før kredsens generalforsamling afholdes. Stk. 5. Forslag udsendes til generalforsamlingens delegerede senest 8 dage før generalforsamlingens afholdelse.

5 ASSURANDØR KREDSEN SIDE 5 / Generalforsamlingen er beslutningsdygtig, når indkaldelse og dagsorden er bekendtgjort på lovlig måde, og når halvdelen af de tilsluttede assurandørforeninger (herunder Landsforeningen) er repræsenteret som delegerede og disse samtidig repræsenterer 3/5 af de mulige stemmer på generalforsamlingen. Stk. 2. Generalforsamlingen er åben for alle medlemmer. Alle har taleret, men alene delegerede har stemmeret. Stk. 3. Generalforsamlingens afgørelser træffes ved almindelig stemmeflerhed. Alle afstemninger sker skriftligt, idet hver forening har en stemme for hvert medlem, jf. 7, stk. 3. Stemmerne fordeles forholdsmæssigt på foreningens delegerede, idet eventuelle ufordelte stemmer tillægges formanden for foreningen. Skriftlighedskravet kan bortset fra ved personvalg fraviges ved dirigentens beslutning. Stk. 4. Mindst en repræsentant for den pågældende forening skal være til stede for at foreningens stemmer kan tælle med i en given afstemning. Den eller de tilstedeværende delegerede repræsenterer alle stemmer fra foreningen. 10. Senest 4 uger efter generalforsamlingen offentliggøres referat og det vedtagne arbejdsprogram til brug for medlemmer og Finansforbundet. EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING OG URAFSTEMNING 11. Ekstraordinær generalforsamling skal afholdes, når beslutning herom er truffet i kredsbestyrelsen, eller når assurandørforeninger repræsenterende 1/5 af stemmerne på kredsens generalforsamling overfor kredsbestyrelsen forlanger det med angivelse af motiveret dagsorden. Stk. 2. Ekstraordinær generalforsamling skal afholdes senest en måned efter at krav herom er fremsat. Generalforsamlingen indkaldes med mindst 14 dages varsel ved skriftlig meddelelse til assurandørforeningerne samt Landsforeningen. Samtidig med indkaldelsen udsendes dagsorden for mødet. Stk. 3. På en ekstraordinær generalforsamling kan kun behandles spørgsmål, som er optaget på dagsorden. Stk. 4. Den ekstraordinære generalforsamling afholdes i øvrigt efter samme principper som de ordinære generalforsamlinger med hensyn til beslutningsdygtighed, stemmeafgivning m.v., jf. 7, stk. 2 og 6, 9 og 10.

6 ASSURANDØR KREDSEN SIDE 6 / Assurandør Kredsen kan i stedet for ekstraordinær generalforsamling lade afholde urafstemning, når kredsbestyrelsen har besluttet det, eller når assurandørforeninger repræsenterende 1/5 af stemmerne på kredsens generalforsamling skriftligt forlanger det. Stk. 2. Anmodning med dokumentation af antal stemmer og med motiveret dagsordenstema skal sendes til kredsbestyrelsen, og urafstemning skal foretages senest 4 uger herefter. Stk. 3. Samtidig med stemmesedler udsender kredsbestyrelsen materiale til belysning af afstemningstemaet. Stk. 4. For at et forslag er godkendt ved urafstemning kræves, at der skal være et flertal af stemmer for godkendelse af temaet og mere end halvdelen af medlemmerne skal have afgivet deres stemme. Opfyldes disse betingelser ikke, er forslaget ikke vedtaget. KREDSBESTYRELSE 13. Kredsbestyrelsen består af formanden for Assurandør Kredsen, de til enhver tid værende formænd i assurandørforeningerne og Landsforeningen. Såfremt Assurandør Kredsens formand samtidig er formand i en assurandørforening, indtræder den pågældende forenings næstformand i kredsbestyrelsen. Stk. 2. Assurandørforeningernes næstformænd er suppleanter for foreningens formand i Assurandør Kredsens bestyrelse. Såfremt næstformanden i henhold til stk. 1 er indtrådt i kredsbestyrelsen, vælger foreningen en suppleant. Stk. 3. Suppleanter indtræder i kredsbestyrelsen ved ethvert forfald. Suppleanter har i øvrigt ret til at deltage i alle øvrige kredsbestyrelsesmøder, dog uden stemmeret. 14. Der afholdes kredsbestyrelsesmøder mindst 6 gange årligt, dog således at mødet før sommerferien finder sted umiddelbart efter afholdelse af kredsgeneralforsamlingen (konstitution). Stk. 2. Kredsbestyrelsen er beslutningsdygtig, når formanden samt mindst halvdelen af kredsbestyrelsens øvrige medlemmer er til stede repræsenterende mindst 3/5 af medlemmerne. 15. Kredsbestyrelsens afgørelser træffes ved almindelig stemmeflerhed, idet formanden ikke har stemmeret. Stemmeafgivelsen kan ikke ske ved fuldmagt eller pr. brev.

7 ASSURANDØR KREDSEN SIDE 7 / 10 Stk. 2. Ved afstemning har hvert kredsbestyrelsesmedlem én stemme for hvert medlem. Stk. 3. Kredsbestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden og nedsætter nødvendige udvalg. Forretningsorden vedtages på det konstituerende kredsbestyrelsesmøde umiddelbart efter generalforsamlingen. 16. Der skrives referat af kredsbestyrelsens møder. 17. Kredsbestyrelsen repræsenterer og forpligter Assurandør Kredsen i forhold til omverden. 18. Der ydes kredsbestyrelsesmedlemmerne rejsegodtgørelse samt godtgørelse for overnatnings- og fortæringsudgifter i henhold til regler fastsat i forretningsorden for kredsbestyrelsen. FORMANDSKABET 19. Formanden for Assurandør Kredsen er født repræsentant for kredsen i Finansforbundets hovedbestyrelse, på dets repræsentantskabsmøde og landsmøde. Stk. 2. Ved formandens forfald indtræder næstformanden som suppleant for formanden. Ved næstformandens forfald kan kredsbestyrelsen udpege en fungerende næstformand. Konstateres varigt forfald, vælger kredsbestyrelsen en ny næstformand indtil det konstituerende kredsbestyrelsesmøde umiddelbart efter generalforsamling har været afholdt. 20. Assurandør Kredsen tegnes af formanden og kredsbestyrelsen i forening. 21. Der ydes honorar til formandskabet og den økonomiansvarlige samt ydelse for tabt arbejdsfortjeneste. Honorar fastsættes af kredsens generalforsamling efter indstilling fra kredsbestyrelsen. Samtidig fastsættes ydelser for tabt arbejdsfortjeneste for udvalgsarbejde. SEKRETARIAT 22. Kredsbestyrelsen kan beslutte, at der skal oprettes et kredssekretariat. Stk. 2. Kredsbestyrelsen fastsætter nærmere retningslinjer for sekretariatets opgaver.

8 ASSURANDØR KREDSEN SIDE 8 / 10 Stk. 3. Formandskabet ansætter det nødvendige personale og aftaler løn og ansættelsesvilkår m.v. og har kompetence til at foretage afskedigelse. Kredsbestyrelsen orienteres om ansættelser og afskedigelser. ASSURANDØRFORENINGERNES FORHANDLINGER 23. Assurandørforeningerne kan med de begrænsninger, der følger af frit forhandle løn-, arbejds- og ansættelsesvilkår. Stk. 2. Assurandør Kredsens bestyrelse fastlægger regler om indberetningspligt for så vidt angår forhandlinger om løn-, arbejds- og ansættelsesvilkår i de enkelte assurandørforeninger. 24. Assurandør Kredsen kan efter beslutning i kredsbestyrelsen pålægge de enkelte assurandørforeninger at optage bestemte spørgsmål til forhandling med arbejdsgiveren. Stk. 2. Er sådant pålæg givet, skal der over for arbejdsgiveren straks fremsættes anmodning om, at forhandlinger indledes. 25. Når en assurandørforening første gang ønsker at indgå en assurandøroverenskomst skal resultatet godkendes af Assurandør Kredsens formandskab. Stk. 2. Fornyelse af assurandøroverenskomster sker efter reglerne i Finansforbundets vedtægter. Stk. 3. Kan der ved fornyelse af en assurandøroverenskomst ikke lokalt findes en forhandlingsløsning, skal forhandlingsretten overdrages til Finansforbundet. Hvis Finansforbundet ikke kan opnå et forhandlingsresultat, vil der kunne etableres konflikt. Hvis Finansforbundet kan opnå en forhandlingsløsning, tager Finansforbundets hovedbestyrelse stilling til godkendelse af resultatet. Såfremt resultatet kan godkendes træffer hovedbestyrelsen beslutning om resultatet er endeligt eller skal sendes til urafstemning. ASSURANDØR KREDSENS MIDLER 26. Regnskabsåret er kalenderåret.

9 ASSURANDØR KREDSEN SIDE 9 / 10 Stk. 2. Kredsbestyrelsen foretager de økonomiske dispositioner og fastsætter regler for regnskabsførelsen, revisionen, fremgangsmåden ved ind- og udbetalinger samt anbringelse af eventuelle beholdninger. Stk. 3. Den økonomiansvarlige udarbejder årsregnskabet og fører de bøger, som kredsbestyrelsen og/ eller revisionen anser for nødvendige og er ansvarlig for at dette forelægges generalforsamlingen til godkendelse. Ved hvert regnskabsårs afslutning opstilles driftsregnskab og status, der forinden forelæggelse for kredsbestyrelsen, skal være revideret af den af kredsbestyrelsen udpegede statsautoriserede revision og de to folkevalgte revisorer. Stk. 4. Den statsautoriserede revision udfører den talmæssige revision, den talmæssige gennemgang af bilag m.v. og påser herunder, at alle afholdte udgifter er attesteret efter gældende regler. Den statsautoriserede revision foretager mindst et uanmeldt kasseeftersyn om året. Stk. 5. Den folkevalgte revision udfører den kritiske revision, der bedømmer om de økonomiske dispositioner er rimelige. VEDTÆGTSÆNDRINGER 27. Til vedtagelse af vedtægtsændringer kræves, at mindst 2/3 af de på generalforsamlingen afgivne stemmer er for forslaget. Stk. 2. Vedtægtsændringer der ligger uden for Finansforbundets vedtægter og/eller standardvedtægter skal efterfølgende godkendes af Finansforbundets hovedbestyrelse. ÆNDRINGER I ORGANISATIONSOMRÅDE OG OPLØSNING 28. Forslag til beslutning om ændring i kredsens struktur/ tilhørsforhold eller opløsning kan kun vedtages på en generalforsamling, hvor mindst 2/3 af de mulige stemmer er repræsenteret. Vedtagelsen kræver mindst 3/4 flertal blandt de afgivne stemmer. Stk. 2. Er der ikke tilstrækkeligt antal stemmer repræsenteret på en generalforsamling i henhold til stk. 1, indkaldes til ny generalforsamling, som afholdes mindst 30 og højest 60 dage efter den første generalforsamling. På denne efterfølgende generalforsamling kan opløsningen besluttes med 3/4 flertal af de afgivne stemmer uanset antallet af repræsenterede stemmer.

10 ASSURANDØR KREDSEN SIDE 10 / 10 Stk. 3. Forslaget sendes om nødvendigt til endelig godkendelse i Finansforbundet efter gældende regler. Stk. 4. I tilfælde af ændringer i kredsens organisationsområde følger kredsens midler medlemmerne forholdsmæssigt til den kreds, hvor de fremtidigt er medlemmer, jf. Finansforbundets vedtægter herom. Stk. 5. I tilfælde af Assurandør Kredsens opløsning træffer generalforsamlingen beslutning om anvendelse af kredsens midler. FUSION 29 I forbindelse med virksomhedsfusion og/ eller et virksomhedsopkøb af en anden virksomhed og lignende situationer, skal der optages drøftelser mellem de berørte faglige repræsentanter og kredse om de fremtidige organisatoriske forhold. Disse drøftelser tager udgangspunkt i et princip om ligeværdighed mellem parterne. Drøftelserne følger under hele processen dette ligeværdighedsprincip og skal i øvrigt ske under fuld iagttagelse af Finansforbundets værdigrundlag. Såfremt en af parterne ønsker det, kan der af hovedbestyrelsen udpeges en repræsentant, som kan rådgive parterne under drøftelserne, i det der dog herved ikke ændres ved parternes aftalefrihed. Kan parterne efter forgæves forhandling ikke nå til enighed, kan hovedbestyrelsen træffe afgørelse i sagen i overensstemmelse med Finansforbundets vedtægter. Vedtægterne er ændret og godkendt på Assurandør Kredsens generalforsamling den 20. maj 2016

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned.

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned. VEDTÆGTER VEDTÆGTER FOR KREDS VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST VEDTÆGTER FOR KREDS KREDS VEST VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

Vedtægter for Kreds Øst

Vedtægter for Kreds Øst Vedtægter for Kreds Øst 1 Kredsens navn Kredsens navn er Kreds Øst. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er Finansforbundets hjemstedskommune.

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter.

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. 1. Kredsens navn og hjemsted Stk. 1 Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Stk. 2 Kredsens hjemsted er Aabenraa Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Kreds Øst

Vedtægter for Kreds Øst Ændringsforslag er markeret med fed rød Marts 2011 Vedtægter for Kreds Øst 1 Kredsens navn Kredsens navn er Kreds Øst. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter.

Læs mere

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter.

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. 1. Kredsens navn og hjemsted Stk. 1 Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Stk. 2 Kredsens hjemsted er Aabenraa Kommune. 2. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SPAR NORD KREDS

VEDTÆGTER FOR SPAR NORD KREDS 1 Kredsens navn Kredsens navn er Spar Nord Kreds, der udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er Aalborg Kommune 2 Formål Kredsens formål er at

Læs mere

Bilag 1 forslag om ændring af kredsens vedtægter

Bilag 1 forslag om ændring af kredsens vedtægter Bilag 1 forslag om ændring af kredsens vedtægter Bilag til punkt 6.1 til Danske Kreds generalforsamling 23.maj 2019 Nuværende bestemmelse Forslag til ny bestemmelse Kommentar 1.1 Kredsens navn er Danske

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JYSKE BANK KREDS 1: Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR JYSKE BANK KREDS 1: Navn og hjemsted Bilag 5: Forslag til vedtægtsændringer fremsat af kredsbestyrelsen Side 1 NUVÆRENDE TEKST NY ORDLYD BEMÆRKNING VEDTÆGTER FOR JYSKE BANK KREDS 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Jyske Bank Kreds, der

Læs mere

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS)

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne organisations

Læs mere

STANDARD VEDTÆGTER FOR KREDSE I FINANSFORBUNDET

STANDARD VEDTÆGTER FOR KREDSE I FINANSFORBUNDET STANDARD VEDTÆGTER FOR KREDSE I FINANSFORBUNDET Standardvedtægterne er en rammevedtægt, og der er neden for opstillet de rammer, som er gældende. Hver kreds skal have et sæt vedtægter, som er vedtaget

Læs mere

STANDARDVEDTÆGTER. Standardvedtægterne er en rammevedtægt, og der er nedenfor opstillet de rammer, som er gældende.

STANDARDVEDTÆGTER. Standardvedtægterne er en rammevedtægt, og der er nedenfor opstillet de rammer, som er gældende. STANDARDVEDTÆGTER KREDSE I FINANSFORBUNDET Standardvedtægterne er en rammevedtægt, og der er nedenfor opstillet de rammer, som er gældende. Hver kreds skal have et sæt vedtægter, som er vedtaget på kredsens

Læs mere

STANDARDVEDTÆGTER. Kredsen er en del af forbundets decentrale virksomhed, jf. forbundsvedtægtens kapitel 3, 11.

STANDARDVEDTÆGTER. Kredsen er en del af forbundets decentrale virksomhed, jf. forbundsvedtægtens kapitel 3, 11. STANDARDVEDTÆGTER KREDSE I FINANSFORBUNDET Kredsen er en del af forbundets decentrale virksomhed, jf. forbundsvedtægtens kapitel 3, 11. Nedenfor følger de rammer, landsmødet har defineret for kredsens

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NYKREDS

VEDTÆGTER FOR NYKREDS VEDTÆGTER FOR NYKREDS VEDTÆGTER FOR PERSONALEKREDSEN I NYKREDIT 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Stk. 4 Senest 2 uger før generalforsamlingen offentliggøres regnskab og dagsorden med samtlige indkomne. kredsens hjemmeside og Finansnet.

Stk. 4 Senest 2 uger før generalforsamlingen offentliggøres regnskab og dagsorden med samtlige indkomne. kredsens hjemmeside og Finansnet. Vedtægter for Kreds Øst Forslag til ændringer Bemærkninger 3 Medlemmerne 3 Medlemmerne Uændret Stk. 1 Som medlem kan optages enhver ansat, der er beskæftiget i virksomheder inden for den finansielle sektor,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD VEDTÆGTER FOR Frie VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD Navn og hjemsted, 1... 3 Formål, 2... 3 Medlemmer, 3... 3 Medlemmernes pligter og rettigheder, 4-5... 4 Kontingent, 6... 4 Udmeldelse, 7... 4 Sektioner og/eller

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Vestjylland afdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) SØNDERBORG KOMMUNE

Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) I SØNDERBORG KOMMUNE 1 Navn og hjemsted. Vandrådets navn er Vandrådet i Sønderborg Kommune efterfølgende benævnt som Vandrådet

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland.

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Favrskov Lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind Favrskov«. 1 Stk. 2. Lokalafdelingens

Læs mere

Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne

Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne Maj 2016 Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne. Foreningens hjemsted er København. Foreningen

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger Forslag til vedtægter for SIND, Regionskreds Midtjylland NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. I

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND

VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND NAVN 1 Kredsens navn er: Nyreforeningen Sydøstjylland. Dens hjemsted er formandens adresse. Nyreforeningen Sydøstjylland

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29. Vedtægter

Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29. Vedtægter Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29 Vedtægter 1. Navn Kredsens navn er Allerød - Hørsholm Lærerforening. Den udgør kreds 29 af Danmarks Lærerforening. Kredsens dækker Hørsholm Kommune og Allerød

Læs mere

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening Dansk Ejendomsmæglerforening V E D T Æ G T E R for 1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ejendomsmæglerforenings 1. kreds, København Stk.

Læs mere

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017 SIND AARHUS-SAMSØ SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling Vedtægter Februar 2017 SIND Aarhus-Samsø er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. Lokalafdelingen dækker kommunerne Aarhus og Samsø

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grakom ØSTdanmark

VEDTÆGTER. for. Grakom ØSTdanmark VEDTÆGTER for Grakom ØSTdanmark I Foreningens navn og formål 1 Foreningens navn Stk. 1. Foreningens navn er Grakom ØSTdanmark 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens formål er gennem organisatorisk fællesskab

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Vedtægter for Foreningen NORDEN

Vedtægter for Foreningen NORDEN Vedtægter for Foreningen NORDEN 1 Formål Foreningen NORDEN, dansk forening for nordisk samarbejde, har til formål på alle områder at styrke og udvikle de nordiske folks samarbejde indadtil og udadtil.

Læs mere

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning.

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Kommunale Park- og Naturforvaltere (Municipal Park and Nature Managers). Foreningens hjemsted er foreningens sekretariatsadresse, der er placeret hos formanden.

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds 1. Kredsens navn og stiftelse 1. Kredsens navn er Roskilde Haveselskab. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Roskilde kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VA DRÅDET I SØ DERBORG KOMMU E

VEDTÆGTER FOR VA DRÅDET I SØ DERBORG KOMMU E VEDTÆGTER FOR VA DRÅDET I SØ DERBORG KOMMU E 1 avn og hjemsted Vandrådet er et vandværkssamarbejde i Sønderborg Kommune. Vandværkssamarbejdets navn er Vandrådet i Sønderborg Kommune efterfølgende benævnt

Læs mere

VEDTÆGTER for GA ØSTJYLLAND

VEDTÆGTER for GA ØSTJYLLAND VEDTÆGTER for GA ØSTJYLLAND I FORENINGENS NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn Stk. 1. Foreningens navn er GA Østjylland. 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens formål er gennem organisatorisk fællesskab

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland 1 Navn og formål Lokalafdelingens navn er Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland. I daglig tale benyttes

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Stiftet 24. oktober 1924 Navn, hjemsted og bomærke 1. Foreningens navn er Rødovre og Omegns Gymnastikforening. Hjemstedet er Rødovre Kommune. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dale Korsvej Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Helsingør Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds Nord

Vedtægter for Lærerkreds Nord Vedtægter for Lærerkreds Nord Kredsens navn og hjemsted 1 Kredsens navn er Lærerkreds Nord. Kredsen dækker Hjørring, Frederikshavn og Læsø kommuner. Den udgør kreds 159 af Danmarks Lærerforening. Kredsens

Læs mere

Vedtægter for PROSA/STAT

Vedtægter for PROSA/STAT Vedtægter for PROSA/STAT 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er PROSA/STAT. Stk. 2. Foreningens hjemsted er København. Vedtaget på generalforsamlingen 5. november 1994 Revideret: Generalforsamlingen 25.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ornitologisk Forening - i forkortelse DOF. Foreningen virker også under navnet BirdLife Denmark. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Brancheafdelingen Trafik & Jernbane Chef- og lederkredsen

Brancheafdelingen Trafik & Jernbane Chef- og lederkredsen Vedtægter for 1. Formål 1.1 Kredsens formål er, i overensstemmelse med de i "Lov for Brancheafdelingen Trafik & Jernbane" givne regler, at varetage medlemmernes fælles interesser. 2. Medlemmer 2.1 Kredsen

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for ADHD-foreningen

Vedtægter for ADHD-foreningen Vedtægter for ADHD-foreningen Præambel ADHD-foreningen arbejder for mennesker, der har symptomer inden for områderne opmærksomhedsforstyrrelse, hyperaktivitet og impulsivitet og som følge heraf betydelige

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Stk.1 Foreningens navn er Personaleforeningen i Tryg. Foreningens hjemsted er: Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup Foreningen er en sektion

Læs mere

Vedtægter for Beboerforeningen Laanshøj

Vedtægter for Beboerforeningen Laanshøj Vedtægter for Beboerforeningen Laanshøj 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Beboerforeningen Laanshøj. Dens hjemsted er Laanshøj, Kirke Værløse, Furesø Kommune. Foreningens adresse er hos den til enhver

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds Nord

Vedtægter for Lærerkreds Nord Vedtægter for Lærerkreds Nord Kredsens navn og hjemsted 1 Kredsens navn er Lærerkreds Nord. Kredsen dækker Hjørring, Frederikshavn og Læsø kommuner. Den udgør kreds 159 af Danmarks Lærerforening. Kredsens

Læs mere

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Indholdsfortegnelse Vedtægter for Forhandlingsfællesskabet... 3 1 Formål og opgaver... 3 2 Medlemmer... 3 3 Forhandlingsret...

Læs mere

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 17. september 2008 med senere ændringer på de ekstraordinære generalforsamling d. 24. oktober

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der oprindelig er stiftet som interessentskab i 1906, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hornbæk Vandværk a.m.b.a. Selskabet har

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål Bekendtgørelse af VEDTÆGTER FOR FARNÆS VANDVÆRK A.m.b.a. (sammenskrivning af de oprindelige vedtægter med vedtægtsændringer, der blev vedtaget på generalforsamlingen i 2013 og den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tårs Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

VEDTÆGTER for Fyens Stifts Menighedsrådsforening Fyens Stifts Menighedsrådsforening

VEDTÆGTER for Fyens Stifts Menighedsrådsforening Fyens Stifts Menighedsrådsforening VEDTÆGTER for Fyens Stifts Menighedsrådsforening Fyens Stifts Menighedsrådsforening Foreningens navn og formål 1. Fyens Stifts Menighedsrådsforening ( i det følgende kaldet foreningen ) virker i tilslutning

Læs mere

Vedtægter for. Indhold 1... 2. hjemsted, Navn og. Hovedbestyrelsen,

Vedtægter for. Indhold 1... 2. hjemsted, Navn og. Hovedbestyrelsen, Vedt ægt erf or Fr i efunk t i onær er Vedtægter for Frie Funktionærer Indhold Navn og hjemsted, 1... 2 Formål, 2... 2 Medlemmer, 3... 2 Medlemsrettigheder og pligter, 4-7... 3 Regionsvedtægt, 8-9... 3

Læs mere

VEDTÆGTER ANDELSSELSKABET VOLLERUP STRANDS VANDVÆRK

VEDTÆGTER ANDELSSELSKABET VOLLERUP STRANDS VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VOLLERUP STRANDS VANDVÆRK Selskabet, der er stiftet den 18. december 1965, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Vollerup Strands Vandværk. 1 Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Jægerspris Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

VEDTÆGT FORENINGEN KØBMANDSBO

VEDTÆGT FORENINGEN KØBMANDSBO Købmandsbo VEDTÆGT FORENINGEN KØBMANDSBO NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Københavns Handelsstandsklubs Understøttelsesselskab Købmandsbo, og foreningen er anmeldt i Foreningsregistret sammen med navnet

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T. Hadsten K R E D S. A F D E L I N G Østjylland.

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T. Hadsten K R E D S. A F D E L I N G Østjylland. V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T Hadsten K R E D S. I A F D E L I N G Østjylland. D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B 1. NAVN I. Kredsens navn er: Haveselskabet Hadsten

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kyndeløse Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening Vedtægter for Nordsjællands Politiforening 1. Navn I henhold til lov for Politiforbundet er foreningens navn Nordsjællands Politiforening og består af lokalforeningerne i: Midt, Syd, Nord og UCN i Birkerød.

Læs mere

Mariager Fjord Havekreds

Mariager Fjord Havekreds V E D T Æ G T E R F O R Mariager Fjord Havekreds i Himmerland og Djursland Afdeling i Haveselskabet 1. NAVN 1.1 Havekredsens navn er: Mariager Fjord Havekreds i Haveselskabet, og omfatter området Mariager

Læs mere

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Navn 1. Foreningens navn er Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Formål og opgave 2. Det er foreningens formål og opgave - at arrangere møder, kurser og lignende, hvor menighedsrådenes virksomhed

Læs mere

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted... 1 2 Formål... 1 3 Medlemskab... 1 4 Indmeldelse... 1 5 Udmeldelse... 1 6 Kontingent... 2 7 Restance... 2

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER VEDTÆGTER Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (SHS). Dens hjemsted er Hundige Havn, Mågen i Greve kommune. Foreningens formål 2 Foreningens formål er at varetage

Læs mere

2. Formål Foreningen har til formål på lokalt plan at virke inden for DTF s formål, jf. 2 i DTF s vedtægter.

2. Formål Foreningen har til formål på lokalt plan at virke inden for DTF s formål, jf. 2 i DTF s vedtægter. Standardvedtægter for DTF s kredsforeninger i 1.-9. kreds Kapitel 1, Navn og formål 1. Kredsforeningens navn Foreningens navn er (..), forkortet (.). 2. Formål Foreningen har til formål på lokalt plan

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. OVER-JERSTAL VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. OVER-JERSTAL VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR OVER-JERSTAL VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Over-Jerstal Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Haderslev Kommune. FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningen er stiftet den 17. november 1936 under navnet Rigsforeningen til Bekæmpelse af de rheumatiske Sygdomme, senere kaldet bl.a. Rigsforeningen til Gigtens

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R SILKEBORG HAVEKREDS ØSTJYLLAND H A V E S E L S K A B E T

V E D T Æ G T E R F O R SILKEBORG HAVEKREDS ØSTJYLLAND H A V E S E L S K A B E T V E D T Æ G T E R F O R SILKEBORG HAVEKREDS I ØSTJYLLAND I H A V E S E L S K A B E T Udkast 27.01.2009 1. NAVN 1.1 Havekredsens navn er: SILKEBORG HAVEKREDS i ØSTJYLLAND i Haveselskabet, og omfatter området

Læs mere

KIF Bowls. Vedtægter for KIF Bowls

KIF Bowls. Vedtægter for KIF Bowls KIF Bowls Vedtægter for KIF Bowls 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er KIF Bowls. Dens hjemsted er Kolding Hallerne, Ambolten 2-6, Kolding. 2 Foreningens formål: Dens formål er at fremme

Læs mere

Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2

Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2 Generalforsamling i Foreningen AP Pension f.m.b.a. Dagsordenens punkt 5.b Bilag 4 Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Standardvedtægter for a.m.b.a (andelsselskab med begrænset ansvar)

Standardvedtægter for a.m.b.a (andelsselskab med begrænset ansvar) Standardvedtægter for a.m.b.a (andelsselskab med begrænset ansvar) Vedtægter for 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Selskabet har hjemsted i Ringkøbing- Skjern_ Kommune.

Læs mere

Standardvedtægter andelsselskab

Standardvedtægter andelsselskab Standardvedtægter andelsselskab Vedtægter for 1 Selskabet, der er stiftet den, er et andelsselskab, hvis navn er Selskabet har hjemsted i Kommune. 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse med den

Læs mere

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune.

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. Ulstrup IF 1: NAVN OG HJEMSTED. Foreningen Ulstrup IF er stiftet den 15.06.2010 og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. 2: FORMÅL. Foreningens formål er, med udgangspunkt i afdelingerne, at skabe

Læs mere