Ved overdragelsen er vandløbet vedligeholdt i overensstemmelse med regulativet for vandløbet, jf. vandløbslovens 3, stk. 5.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ved overdragelsen er vandløbet vedligeholdt i overensstemmelse med regulativet for vandløbet, jf. vandløbslovens 3, stk. 5."

Transkript

1 Nedklassificering af vandløbet Afløb fra ny renseanlæg Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet Randers C Telefon Direkte ehk@randers.dk / P Nedklassificering af det offentlige vandløb, Afløb fra ny renseanlæg Afgørelse efter vandløbsloven Efter vandløbslovens 1 10 samt 3 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 2 nedklassificerer Randers Kommune som vandløbsmyndighed, hermed vandløbet Afløb fra ny renseanlæg strækningen fra st. 0 til 357 m fra offentligt til privat vandløb. Vandløbet gennemløber et eller flere matrikler tilhørende din ejendom. En oversigt over berørte matrikler og oplysninger om lodsejere, fremgår af vedlagte bilag. Vandløbet er nedklassificeret med virkning fra 1. november 2017, hvor vedligeholdelsesbyrden overgår til private bredejere, jf. vandløbslovens 35 samt 3, stk. 4 i ovennævnte bekendtgørelse. Ved overdragelsen er vandløbet vedligeholdt i overensstemmelse med regulativet for vandløbet, jf. vandløbslovens 3, stk. 5. Sagsfremstilling Randers Kommune har som en konsekvens af kommunalreformen i dag administrationen herunder vedligeholdelsespligten af offentlige vandløb fra flere tidligere kommuner og amter. En gennemgang af regulativerne for disse vandløb har vist, at der i de tidligere kommuner og amter lå forskellige kriterier til grund for, hvorvidt et vandløb har været offentligt eller privat. Udgangspunktet bør være, at bredejerne langs vandløbene behandles efter et ensartet sæt regler i kommunen. Desuden ønsker kommunen kun at afholde udgifter til vandløbsvedligeholdelse i de vandløb, som har offentlig interesse. 1 Lovbekendtgørelse nr. 127 om vandløb 2 Bekendtgørelse nr. 834 om vandløbsregulering og -restaurering m.v.

2 Randers Kommune har derfor foretaget en gennemgang af kommunens 300 km offentlig vandløb og vurderet, at ca. 43 km vandløb skal nedklassificeres efter kriterierne på næste side. Kriterier for nedklassificering af vandløb De fastsatte kriterier for en nedklassificering er: Rørlagte vandløb og vandløb med store rørlagte strækninger Vandløb anlagt til særlige formål. (F.eks. vandløb, som tidligere er anlagt til afvanding af mindre bysamfund, hvor området i dag er optaget i spildevandsplanen og den offentlige interesse er væsentlig ændret). Mindre vandløb der kun afvander fra få hektar. Vandløb uden eller med lav miljømæssig interesse. Vandløb uden offentlig interesse. (Vandløb eller strækninger der primært tjener det formål at aflede vand fra det dyrkede opland og som samlet set mest har privat interesse) Af planen fremgår det, at vandløbet, Afløb fra ny renseanlæg opfylder Randers Kommunes opstillede kriterier for, at det i fremtiden skal være et privat vandløb, hvor vedligeholdelsespligten samt den økonomiske byrde heraf overgår fra det offentlige til private bredejere. På kortet nedenfor fremgår strækningen af der nedklassificeres. Afløb ny renseanlæg, strækningen indenfor den røde linje nedklassificeres

3 Lovgrundlag Efter vandløbslovens 3 10 kan vandløbsmyndigheden bestemme, at et vandløb skal udgå af den hidtidige klasse. Bestemmelser vedrørende omklassificering af vandløb fremgår af bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb, nr. 838, af Efter bekendtgørelsens 4 3 kan vandløbsmyndigheden bestemme, at offentlige vandløb eller vandløbsstrækninger nedklassificeres til private vandløb. Efter 3, stk. 4 skal afgørelsen ledsages af en dato for nedklassificeringen. Ved en nedklassificering overgår vedligeholdelsen fra det offentlige til private bredejere, da det efter vandløbslovens 35 påhviler bredejerne at vedligeholde private vandløb. Efter vandløbslovens 27 skal vandløb vedligeholdes således, at det enkelte vandløbs skikkelse eller vandføringsevne ikke ændres. Regulativet for vandløbet Afløb fra ny renseanlæg kan du læse via dette link: Vandløbsregulativer Indsigelser i forbindelse med partshøring Randers Kommune har partshørt bredejerne til vandløbet om planerne for nedklassificeringen. Der er ved partshøringen ikke indkommet indsigelse imod planerne for nedklassificering. Grundlaget for nedklassificeringen af Afløb fra ny renseanlæg Som det fremgår af vedlagte kort, er vandløbet beliggende i det åbne land, og tjener primært det formål at aflede vand fra dyrkende arealer. Vandløbet har på den berørte strækning en regulativmæssig bundbredde på mellem 0,6-1,3 m, og berører kun få lodsejere. Det topografiske opland til vandløbet udgør ca. 0,573 km 2 (57,3 ha). Der er ingen udledninger fra offentlige regnvandskloakerede områder eller tilledning af vand fra befæstede offentlige vejarealer, indenfor det topografiske opland til den berørte strækning af Afløb fra ny renseanlæg. De offentlige tilledninger fra det nedlagte ny renseanlæg i Assentoft, er tilsluttet henholdsvis Randers Centralrenseanlæg og overfladevand tilledes vandløb Afløb fra gl. renseanlæg. Tilstrømningen af vand fra private formål, vurderes derfor at være 100% indenfor den berørte strækning. Der er derfor ikke foretaget beregninger af forholdet mellem tilstrømning af vand fra private og offentlige formål. Afløb fra ny renseanlæg, er ikke målsat i statens vandområdeplan og er ligeledes ikke omfattet af ikke omfattet af naturbeskyttelseslovens 3. 3 Lovbekendtgørelse nr. 127 om vandløb 4 Bekendtgørelse nr. 834 om vandløbsregulering og -restaurering m.v.

4 Randers Kommune lægger til grund for afgørelsen, at udførelsen af vandløbsvedligeholdelsen, i det konkrete vandløb, også kan varetages af private bredejere, uden der sker ændringer i forhold til grundlaget for vandløbets potentiale. Endvidere lægges til grund at tilstrømningen af vand udelukkende tjener private afvandingsinteresser. Samlet set er der derfor ikke offentlige interesser tilknyttet vandløbet som kan begrunde, at vandløbet skal bibeholdes som offentligt. Nedklassificering tager på baggrund i ovennævnte hensyn til samtlige afvandingsmæssige interesser, der er tilknyttet vandløbet det pågældende sted, idet den fremtidige vandløbsvedligeholdelse fortsat skal udføres, så vandføringsevnen ikke ændres, jf. 27 i vandløbsloven. Randers Kommune vurderer ligeledes, at miljømæssige interesser ikke tilsidesættes i forbindelse med nedklassificeringen. Nedklassificeringen er således foreneligt med vandløbslovens formålsparagraf. I forbindelse med overdragelsen vil kommunen opfylde sin vedligeholdelsesforpligtelse i 2017 i henhold til gældende regulativ og vedligeholdelsesterminer. Vandløbet vil således overdrages til private i regulativmæssig stand. Ved nedklassificeringen giver kommunen bredejerne en rimelig tid til at planlægge gennemførelsen af vedligeholdelsen. Overdragelsesdatoen, hvor vedligeholdelsesbyrden overgår til bredejerne, er derfor fastsat til 1. november Fremtidig vedligeholdelse Nedklassificeringen betyder, at du og øvrige bredejere til vandløbet, i fremtiden har vedligeholdelsespligten. Almindelig vedligeholdelse omfatter typisk skæring af grødeog plantevækst i vandløbet og eventuelt på brinkerne. Endvidere kan vedligeholdelsen omfatte oprensning af vandløbet af aflejret materiale i form af eksempelvis sand, mudder eller organisk materiale. Vedligeholdelsen indbefatter ikke yderligere uddybning af vandløbet, hvor fast bund og sider opgraves. Der vil her være tale om en vandløbsregulering, som alene må foretages efter tilladelse fra kommunen. Økonomi Udgifterne til den fremtidige vedligeholdelse af vandløbet påhviler bredejerne jf. 35 i Vandløbsloven. De årlige vedligeholdelsesudgifter udgør anslået mindre end 1500 kr. Offentliggørelse Afgørelsen vil sammen med øvrige afgørelser om nedklassificeringer, blive annonceret på Randers Kommunes hjemmeside, den 28. marts 2017.

5 Klagevejledning Denne afgørelse kan påklages til Miljø- og Fødevareklagenævnet jf. vandløbslovens kapitel 16. Klagefrist Klagefristen er 4 uger og udløber den 25. april Hvem kan klage? Denne afgørelse kan påklages til Miljø- og Fødevareklagenævnet af: 1. Ansøger 2. Enhver, der må antages at have en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald 3. En berørt nationalparkfond oprettet efter lov om nationalparker. Afgørelser efter kapitel 5 vedrørende regulativer for offentlige vandløb kan desuden påklages af: 4.lokale foreninger og organisationer, som har en væsentlig interesse i afgørelsen 5.landsdækkende foreninger og organisationer, hvis hovedformål er beskyttelse af natur og miljø 6.landsdækkende foreninger og organisationer, som efter deres formål varetager væsentlige rekreative interesser, når afgørelsen berører sådanne interesser. Afgørelser efter kapitel 11 a kan påklages af de personer m.v., der er nævnt i ovenstående punkt 1, 2 og 4-6. Danmarks Naturfredningsforening og Danmarks Sportsfiskerforbund kan påklage visse større sager efter kapitlerne 6, 7 og 8 efter miljø- og fødevareministerens nærmere bestemmelse. Hvordan klager jeg? Du klager via Klageportalen, som du finder på og Klagen sendes herefter gennem Klageportalen til Randers Kommune. Klagen skal være indgivet inden fire uger efter denne afgørelse er meddelt. Er afgørelsen offentligt bekendtgjort, regnes klagefristen dog altid fra bekendtgørelsen. Klagen er indgivet, når den er tilgængelig for Randers Kommune i Klageportalen. Når du klager, skal et gebyr på kr. 900 for private. Virksomheder og organisationer skal betale et gebyr på kr. Du betaler gebyret med betalingskort på Klageportalen. Du kan læse mere om klagens behandling på Miljø- og Fødevareklagenævnets hjemmeside Kan jeg blive fritaget for brug af Klageportalen? Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning herom til Randers Kommune via natur@randers.dk eller med almindelig post til Randers Kommune, Teknik og Miljø, Odinsgade 9, 8900 Randers C.

6 Randers Kommune videresender anmodningen til Miljø- og Fødevareklagenævnet, som beslutter, om du kan blive fritaget. Må tilladelse/godkendelse udnyttes, hvis jeg klager? En rettidig klage har opsættende virkning, medmindre Miljø- og Fødevareklagenævnet bestemmer andet. Det betyder, at tilladelse eller godkendelse ikke må udnyttes, førend klagefristen udløbet, eller, hvis der er klaget over afgørelsen, før Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse foreligger. Vandløbsmyndigheden kan dog meddele tilladelse til påbegyndelse af anlægsarbejder i sager vedr. broer, overkørsler og krydsning af vandløb eller lignende uanset om vandløbsmyndighedens afgørelse påklages, når sagen angår foranstaltninger, der ikke skønnes at have væsentlig indflydelse på vandløbets afstrømningsmæssige eller miljømæssige forhold. Med venlig hilsen Bilag: Kort over vandløbet Afløb fra ny renseanlæg Liste over berørte lodsejere Kopi tilsendt: Lodsejere Naturstyrelsen, mst@mst.dk Friluftsrådet, oestjylland@friluftsraadet.dk Danmarks Naturfredningsforenings Randers, e- mail: dnranders-sager@dn.dk DOF-Randers, e- mail: Randers@dof.dk Danmarks Sportsfiskerforbund, lbt@sportsfiskerforbundet.dk Dansk botanisk Forening, Jyllandskredsen, mette.due@gmail.dk Danmarks Sportsfiskerforbund, post@sportsfiskerforbundet.dk Dansk Fritidsfiskerforbund, formanden@fritidsfiskerforbundet.dk Langå Sportsfiskerforening, lsf@langaa-sf.dk Randers Sportsfisker Klub, formand@randerssportsfiskerklub.dk Dansk Forening for Rosport, dffr@roning.dk Dansk Kano og Kajakforbund, miljoudvalg@kano-kajak.dk Dansk Entomologisk Forening, kavin@stofanet.dk

7 Oversigt over berørte lodsejere til afløb ny renseanlæg Matrikel Navn Adresse 9b Assentoft by, Essenbæk RANDERS SPILDEVAND A/S Tørvebryggen 12, 8900 Randers C 6g Assentoft by, Essenbæk Hans Martin Risgaard Højmark Skovbrynet 1 C, Assentoft, 8960 Randers SØ 9l Assentoft by, Essenbæk Henrik Sahner Martinsen Hedehusvej 5, Løgager, 8600 Silkeborg 9l Assentoft by, Essenbæk Flemming Sahner Martinsen Anes Høj 11, 8660 Skanderborg

8 Kortbilag Afløb fra ny renseanlæg

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Afløb fra Gjerlev Østlige kloakanlæg

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Afløb fra Gjerlev Østlige kloakanlæg Nedklassificering af vandløbet Afløb fra Gjerlev Østlige kloakanlæg Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 27-03-2017

Læs mere

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Oksenbækken, strækningen opstrøms Krogsagervej

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Oksenbækken, strækningen opstrøms Krogsagervej Brev til lodsejere, organisationer og myndigheder Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 04-04-2017 / 06.02.02-P16-6-16

Læs mere

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Fuglsø Bæk, tilløb fra vest og øst

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Fuglsø Bæk, tilløb fra vest og øst Nedklassificering af Fuglsø Bæk, tilløb fra vest og øst Orientering af organisationer, myndigheder mv. Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746

Læs mere

Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af det offentlige vandløb, Skelgrøft i Skanderup

Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af det offentlige vandløb, Skelgrøft i Skanderup Hylkedalvej By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk Afgørelse efter vandløbsloven

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Blå Å, hvor du er bredejer. Kolding kommune har udarbejdet en plan for omklassificering af vandløb i kommunen.

Afgørelse om nedklassificering af Blå Å, hvor du er bredejer. Kolding kommune har udarbejdet en plan for omklassificering af vandløb i kommunen. By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk Afgørelse om nedklassificering af Blå Å, hvor

Læs mere

Fredericia Kommune har udarbejdet en plan for den fremtidige klassifikation af vandløb i kommunen.

Fredericia Kommune har udarbejdet en plan for den fremtidige klassifikation af vandløb i kommunen. Dato: 24.01.2017 Sags id.: 15/8024 Sagsbehandler: Kristiina Mardi Afgørelse om nedklassificering af Digegrøft ved Spang Å Fredericia Kommune har udarbejdet en plan for den fremtidige klassifikation af

Læs mere

Erik Due-Hansen Jagerweg 23 24941 Flensborg. Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af vandløbet, Midtskov-Frydenborg Bæk

Erik Due-Hansen Jagerweg 23 24941 Flensborg. Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af vandløbet, Midtskov-Frydenborg Bæk Erik Due-Hansen Jagerweg 23 24941 Flensborg By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk

Læs mere

Erhverv- og Bæredygtighed Vand og Natur. Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af vandløbet, Allerup- Højby Skel

Erhverv- og Bæredygtighed Vand og Natur. Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af vandløbet, Allerup- Højby Skel Odense Kommune, Nørregade 36, 5000 Odense C By- og Kulturforvaltningen Erhverv- og Bæredygtighed Vand og Natur Nørregade 36 5000 Odense C www.odense.dk Tlf. +4578734260 Afgørelse efter vandløbsloven til

Læs mere

Mathias Breitenstein Hviidsvej Randers SØ

Mathias Breitenstein Hviidsvej Randers SØ Mathias Breitenstein Hviidsvej 3 8960 Randers SØ Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 11-06-2018 / 01.05.08-P25-10-18

Læs mere

Tilladelse til forlængelse af rørunderføringen under Hvidstensvej i Spentrup Hastrup Bæk matr. nr. 2b Spentrup by, Spentrup

Tilladelse til forlængelse af rørunderføringen under Hvidstensvej i Spentrup Hastrup Bæk matr. nr. 2b Spentrup by, Spentrup Att. Thomas Stampe Langballe Randers Kommune Sekretariat og Veje Laksetorvet E.2.42 8900 Randers Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 8915 1611 amw@randers.dk

Læs mere

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr. 7a og 1a Hvidsteen by, Gassum

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr. 7a og 1a Hvidsteen by, Gassum John Andersen Asfergvej 9 8981 Spentrup Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 29-06-2018 / 06.02.03-G00-6-18 Endelig tilladelse

Læs mere

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr 1a og 7h, 7g, 7i og 7a Hvidsten by, Gassum

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr 1a og 7h, 7g, 7i og 7a Hvidsten by, Gassum XXXXXXXXXXXXXX Ejstrup Møllevej 15 8990 Fårup Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 10-10-2018 / 06.02.03-G01-1-18

Læs mere

UDKAST - Tilladelse efter vandløbslovens 17 til regulering af 375 m vandløb samt sløjfning af mindre grøfter i Helstrup Enge

UDKAST - Tilladelse efter vandløbslovens 17 til regulering af 375 m vandløb samt sløjfning af mindre grøfter i Helstrup Enge Tilladelse til regulering af vandløb Matrikel 9i, Helstrup By, Helstrup Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af en stor del af vandløbet - Fælleshovedledningen i Bygum

Afgørelse om nedklassificering af en stor del af vandløbet - Fælleshovedledningen i Bygum Dato: 20. juni 2019 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 06.02.02-P24-6-18 Afgørelse om nedklassificering af en stor del af vandløbet - Fælleshovedledningen i Bygum Per

Læs mere

Natur- og Miljøudvalget træffer endelig afgørelse med dato for overdragelse af vedligeholdelsespligten. Samtidig ophæves det gældende regulativ.

Natur- og Miljøudvalget træffer endelig afgørelse med dato for overdragelse af vedligeholdelsespligten. Samtidig ophæves det gældende regulativ. xx Afgørelse om nedklassificering af: Gauerslund Grøft St. 0 545 Vejle Kommune har udarbejdet en plan for omklassificering af de offentlige vandløb. Af planen fremgår det, at Gauerslund Grøft st. 0 545

Læs mere

Natur- og Miljøudvalget træffer endelig afgørelse med dato for overdragelse af vedligeholdelsespligten. Samtidig ophæves det gældende regulativ.

Natur- og Miljøudvalget træffer endelig afgørelse med dato for overdragelse af vedligeholdelsespligten. Samtidig ophæves det gældende regulativ. xx Afgørelse om nedklassificering af Afløb fra Overgaards Mose st. 0-575 Vejle Kommune har udarbejdet en plan for omklassificering af de offentlige vandløb. Af planen fremgår det, at Afløb fra Overgaards

Læs mere

Natur- og Miljøudvalget træffer endelig afgørelse med dato for overdragelse af vedligeholdelsespligten. Samtidig ophæves det gældende regulativ.

Natur- og Miljøudvalget træffer endelig afgørelse med dato for overdragelse af vedligeholdelsespligten. Samtidig ophæves det gældende regulativ. xx Afgørelse om nedklassificering af en delstrækning i Sønderbæk st. 1.332-4.805 Vejle Kommune har udarbejdet en plan for omklassificering af de offentlige vandløb. Af planen fremgår det, at Sønderbæk

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Lavt Skovbæk

Afgørelse om nedklassificering af Lavt Skovbæk 21. december 2018 - Sagsnr. 15/5377 Løbe nr. 263985/18 Afgørelse om nedklassificering af Lavt Skovbæk Kolding kommune har udarbejdet en plan for omklassificering af vandløb i kommunen. I planen er der

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven til etablering af bro over Alling Å

Tilladelse efter vandløbsloven til etablering af bro over Alling Å DANISH STEVEDORE HOLDING A/S Tronholmen 49 8960 Randers SØ Udvikling, Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 01-11-2018

Læs mere

Natur- og Miljøudvalget træffer endelig afgørelse med dato for overdragelse af vedligeholdelsespligten. Samtidig ophæves det gældende regulativ.

Natur- og Miljøudvalget træffer endelig afgørelse med dato for overdragelse af vedligeholdelsespligten. Samtidig ophæves det gældende regulativ. xx Afgørelse om nedklassificering af en delstrækning i Mose-Høll Bækken st. 1.105-2.431 Vejle Kommune har udarbejdet en plan for omklassificering af de offentlige vandløb. Af planen fremgår det, at Mose-Høll

Læs mere

Randers Kommune Att. Alex Weinreich Laksetorvet / G Endelig tilladelse efter vandløbsloven for rørlægning af grøft

Randers Kommune Att. Alex Weinreich Laksetorvet / G Endelig tilladelse efter vandløbsloven for rørlægning af grøft Randers Kommune Att. Alex Weinreich Laksetorvet 8900 Randers Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 25-04-2019

Læs mere

En oversigt over vandløbene der ønskes oprenset, samt forløbet af skovvandløbet fremgår af vedlagte kortbilag samt projektbeskrivelse.

En oversigt over vandløbene der ønskes oprenset, samt forløbet af skovvandløbet fremgår af vedlagte kortbilag samt projektbeskrivelse. Randers Kommune Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 01-03-2018 /

Læs mere

Natur- og Miljøudvalget træffer endelig afgørelse med dato for overdragelse af vedligeholdelsespligten. Samtidig ophæves det gældende regulativ.

Natur- og Miljøudvalget træffer endelig afgørelse med dato for overdragelse af vedligeholdelsespligten. Samtidig ophæves det gældende regulativ. Høring vedr. nedklassificering af: Skelbækken st. 4.470-5.703 Vejle Kommune påtænker, at træffe afgørelse efter vandløbsloven om nedklassificering af en delstrækning af Skelbækken. Vejle kommune har vurderet,

Læs mere

Afgørelse om at ansøgning om rørlægning af ca. 375 meter vandløb på matrikel 9i, Helstrup By, Helstrup, ikke er VVM-pligtig.

Afgørelse om at ansøgning om rørlægning af ca. 375 meter vandløb på matrikel 9i, Helstrup By, Helstrup, ikke er VVM-pligtig. Beboerne Gl. Silkeborgvej 2 8920 Randers NV Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 16-03-2018 / 06.02.03-G01-5-13

Læs mere

Afgørelsen er truffet efter 3, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2.

Afgørelsen er truffet efter 3, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2. «navn» «adresse» «postnr_og_by» 12. maj 2015 Nedklassificering af Porskær Bæk 1+2 Silkeborg Kommune træffer hermed afgørelse om at nedklassificere Porskær Bæk nord og syd beliggende ved Porskærvej, 8600

Læs mere

Organic Agro A/S Udbyneder Østergade 14, Udbyneder 8970 Havndal / P

Organic Agro A/S Udbyneder Østergade 14, Udbyneder 8970 Havndal / P Organic Agro A/S Udbyneder Østergade 14, Udbyneder 8970 Havndal Udvikling, Miljø og Teknik Miljø Natur og Landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 Esben.Husted.Kjaer@randers.dk

Læs mere

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring,

Læs mere

Dispensation og tilladelse til Placering af skulptur i Gudenåen

Dispensation og tilladelse til Placering af skulptur i Gudenåen Randers Kommune Att. Helga Hjerrild Helga.hjerrild@randers.dk Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 8915 1657 soren.karmark.obel@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

Natur- og Miljøudvalget træffer endelig afgørelse med dato for overdragelse af vedligeholdelsespligten. Samtidig ophæves det gældende regulativ.

Natur- og Miljøudvalget træffer endelig afgørelse med dato for overdragelse af vedligeholdelsespligten. Samtidig ophæves det gældende regulativ. Høring vedr. nedklassificering af: Ulvemose Bæk st. 2.420-6.050 Vejle Kommune påtænker, at træffe afgørelse efter vandløbsloven om nedklassificering af en delstrækning af Ulvemose Bæk st. 2.420-6.050.

Læs mere

Som det fremgår af ansøgningen vil den fremtidige vedligeholdelse af anlægget forestås af de respektive lodsejere, pt. Randers Kommune.

Som det fremgår af ansøgningen vil den fremtidige vedligeholdelse af anlægget forestås af de respektive lodsejere, pt. Randers Kommune. AAGE V. JENSEN NATURFOND Udvikling, Miljø og Teknik Miljø Natur og Landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 1686 08-05-019 / 06.0.16-P19--19 Hanne.Wind-Larsen@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af Syvsig Bæk med rørbro på matrikel 22, Nustrup Bæk ejerlav.

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af Syvsig Bæk med rørbro på matrikel 22, Nustrup Bæk ejerlav. Dorthe Roust Nissen Syvsigvej 5 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74342102 keme@haderslev.dk 1. december 2016 Sagsident: 16/28486

Læs mere

Godkendelse af ansøgning om nedklassificering af det offentlige vandløb nr. 101, Borupgrøften med tilløb.

Godkendelse af ansøgning om nedklassificering af det offentlige vandløb nr. 101, Borupgrøften med tilløb. Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Tom Ravn Simonsen Direkte 7257 7737 tri@jammerbugt.dk 01-02-2016 Sagsnr.: 06.02.02-P28-1-14

Læs mere

Godkendelse efter vandløbsloven til privatisering (nedklassificering) af Afløb fra Skerninge Mose til privat vandløb

Godkendelse efter vandløbsloven til privatisering (nedklassificering) af Afløb fra Skerninge Mose til privat vandløb Til bredejerne langs afløb fra Skerninge Mose Bosætning og Erhverv Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@fmk.dk www.fmk.dk UDKAST 16-05-2019 Sagsid. 06.02.02-P19-1-17 Godkendelse

Læs mere

NEDKLASSIFICERING AF DEL AF H35

NEDKLASSIFICERING AF DEL AF H35 NEDKLASSIFICERING AF DEL AF H35 Sønderborg Kommune, Vand & Natur, træffer hermed afgørelse om at nedklassificere en del af det offentlige vandløb, H35, fra offentligt vandløb til privat vandløb. Nedklassificeringen

Læs mere

Godkendelse af reguleringsprojekt til anlæggelse af landgangsbro ved Værebro Å.

Godkendelse af reguleringsprojekt til anlæggelse af landgangsbro ved Værebro Å. Egedal Kommune Center for Teknik og Miljø Dronning Dagmars Vej 200 3650 Ølstykke Dato 15. november 2017 J.nr. 15/5678 Godkendelse af reguleringsprojekt til anlæggelse af landgangsbro ved Værebro Å. PROJEKTBESKRIVELSE...

Læs mere

LandSyd I/S Ådalen 13a 6600 Vejen

LandSyd I/S Ådalen 13a 6600 Vejen LandSyd I/S Ådalen 13a 6600 Vejen Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74 34 21 57 nadl@haderslev.dk 28. september 2017 Sagsident: 17/24665

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Strøjkær Vandløbet

Afgørelse om nedklassificering af Strøjkær Vandløbet Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 08-05-2017

Læs mere

Projektet er et meget lille projekt, hvorfor der ikke er ikke er søgt om midler til dækning af de faktiske udgifter hos NaturErhvervstyrelsen.

Projektet er et meget lille projekt, hvorfor der ikke er ikke er søgt om midler til dækning af de faktiske udgifter hos NaturErhvervstyrelsen. Randers Kommune, Natur og Vand Odinsgade 9 8900 Randers C Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 1686 hwl@randers.dk www.randers.dk 14-12-2016 / 06.02.10-P20-3-16

Læs mere

Hjørring Kommune. Per Kristian Rasmussen

Hjørring Kommune. Per Kristian Rasmussen Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere

Afgørelse om at ansøgning om rørlægning af 270 m af Dalbyneder Bæk, ikke er omfattet krav om miljøvurdering.

Afgørelse om at ansøgning om rørlægning af 270 m af Dalbyneder Bæk, ikke er omfattet krav om miljøvurdering. Ejer af matrikel 13b Dalbyneder by, Dalbyneder Udvikling, Miljø og Teknik Miljø Natur og Landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 Esben.Husted.Kjaer@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

JORTON A/S Korsvej Kolding / G

JORTON A/S Korsvej Kolding / G JORTON A/S Korsvej 13 6000 Kolding Udvikling, Miljø og Teknik Miljø Natur og Landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte Morten.Fischer.Jorgensen@randers.dk www.randers.dk 01-07-2019

Læs mere

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere

Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af øvre del af Studsdal Bæk

Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af øvre del af Studsdal Bæk 24-01-2017 Sags id.: 15/9166 Sagsbehandler: Kristiina Mardi Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af øvre del af Studsdal Bæk Fredericia Kommune har udarbejdet en plan for den fremtidige

Læs mere

Lovbekendtgørelse om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter nr

Lovbekendtgørelse om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter nr DANISH STEVEDORE HOLDING A/S Tronholmen 49 8960 Randers SØ Udvikling, Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 04-10-2018

Læs mere

Fastsættelse af vedligeholdelsesbestemmelser

Fastsættelse af vedligeholdelsesbestemmelser Landbrugsstyrelsen Tønder v/kristian Gadegaard Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 06.02.11-P21-1-17 Ref.:

Læs mere

3. Den fremtidige vedligeholdelse af vandløbet følger fortsat eksisterende partsfordeling af 17. februar 1983 (bilag 2).

3. Den fremtidige vedligeholdelse af vandløbet følger fortsat eksisterende partsfordeling af 17. februar 1983 (bilag 2). Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Christian Søndergaard Faldborgvej 8 8840 Rødkærsbro Sendes til: kjaersoendergaard@gmail.com Tilladelse til medbenyttelse af rørlagt vandløb Viborg

Læs mere

Tilladelse til etablering af bro over Fjelstrup Bæk

Tilladelse til etablering af bro over Fjelstrup Bæk Fjelstrup Lokalråd v/ Hanne Christiansen Fjelstrup Nørrevej 34 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal 6100 Haderslev Fax. 74 34 21 44 www.haderslev.dk Dir. tlf. 74 34

Læs mere

Nordfyns Kommune giver tilladelse til vandløbsrestaurering på matriklerne 1q, 1ba, 1bc og 1t, Oregård Hgd., Ore.

Nordfyns Kommune giver tilladelse til vandløbsrestaurering på matriklerne 1q, 1ba, 1bc og 1t, Oregård Hgd., Ore. Teknik, Erhverv og Kultur 158. januar 2018 Sagsnummer 480-2014-132983 Dokument nr. 480-2017-289275 Cpr.-/CVR-nr/Ejd.nr. Vandløbsgodkendelse Nordfyns Kommune giver tilladelse til vandløbsrestaurering på

Læs mere

Afgørelse om opklassificering af den åbne del af Fæstningskanalen i Lyngby-Taarbæk Kommune

Afgørelse om opklassificering af den åbne del af Fæstningskanalen i Lyngby-Taarbæk Kommune Dato: 21-03-2019 Ref.: J.nr.: SOEBA 06.02.00-P24-2-16 Afgørelse om opklassificering af den åbne del af Fæstningskanalen i Lyngby-Taarbæk Kommune Lyngby-Taarbæk Kommune opklassificerer vandløbet, Fæstningskanalen,

Læs mere

Udkast - Beslutning om at Kanal 112 udgår fra regulativ for Digelaget

Udkast - Beslutning om at Kanal 112 udgår fra regulativ for Digelaget Digelaget for Marsken ved Tønder Slusevej 25 6230 Højer Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574929246 Mail: setha@toender.dk Sags id.: 06.02.02-P24-3-19 Ks: KK Att. Fedder Feddersen xx-xx-2019 Udkast - Beslutning

Læs mere

Svendborg Kommune godkender hermed, at det offentlige vandløb Fladmoseafløbet nedklassificeres til privat vandløb, jf. nedenstående kort.

Svendborg Kommune godkender hermed, at det offentlige vandløb Fladmoseafløbet nedklassificeres til privat vandløb, jf. nedenstående kort. Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 keu@svendborg.dk www.svendborg.dk Godkendelse til at nedklassificere Fladmoseafløbet Afgørelse Svendborg

Læs mere

Tilladelsen er meddelt på grundlag af oplysninger, der er givet i ansøgningen og på de betingelser, som fremgår af de følgende afsnit.

Tilladelsen er meddelt på grundlag af oplysninger, der er givet i ansøgningen og på de betingelser, som fremgår af de følgende afsnit. Kristrup Afvandingspumpelag / Randers Havn e-mail:jm@randershavn.dk Henrik Jensen, Paderupvej 11, 8960 Randers SØ Randers Kommune Marianne Sølgaard, msg@randers.dk Randers Kommune påtænker at træffe følgende

Læs mere

Hjørring Kommune. Jens Orlemann Sejlstrupvej Løkken Hjørring den

Hjørring Kommune. Jens Orlemann Sejlstrupvej Løkken Hjørring den Hjørring Kommune Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Jens Orlemann Sejlstrupvej 140 9480 Løkken orlemann@live.dk Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk Hjørring den 20-12-2018

Læs mere

Afgørelse om nedklassifikation af Aldershvilevandløbet

Afgørelse om nedklassifikation af Aldershvilevandløbet Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 24-04-2017

Læs mere

Tilladelse til rørlægning af del af Blokhus Bæk på matr.nr. 69a Hune By, Hune

Tilladelse til rørlægning af del af Blokhus Bæk på matr.nr. 69a Hune By, Hune Strandhotellet Blokhus Aps. Hans Broges Gade 2 8000 Aarhus C Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Røde Rende. Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: Fax:

Afgørelse om nedklassificering af Røde Rende. Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: Fax: Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 10-05-2017

Læs mere

Tilladelse til underføring nr. 1 under vandløb ved Østrup Vindmøller

Tilladelse til underføring nr. 1 under vandløb ved Østrup Vindmøller 1 - Krydsningstilladelse 1 Østrup Vindmøller Hører til journalnummer: 06.02.16-P19-2-15 Jysk Vindenergi Aps Strømmen 6 9400 Nøresundby Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257

Læs mere

Park-, Vej- og Miljøcenter

Park-, Vej- og Miljøcenter Park-, Vej- og Miljøcenter HOFOR A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S Att. Nicla Rohde Christensen Sagsbehandler: Lennie Rotvit Tlf. 43 57 77 55 lenro@ishoj.dk Dato: 1. august 2017 Journalnummer:

Læs mere

Favrskov Kommune. Plan, Byg og Ejendomme. Torvegade Hammel. ATT: Heidi Sønderby

Favrskov Kommune. Plan, Byg og Ejendomme. Torvegade Hammel. ATT: Heidi Sønderby Favrskov Kommune Plan, Byg og Ejendomme Torvegade 7 8450 Hammel ATT: Heidi Sønderby Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse

Læs mere

MGE Bolig Hillerød P/S Grønningen København K

MGE Bolig Hillerød P/S Grønningen København K MGE Bolig Hillerød P/S Grønningen 25 1270 København K By og Miljø Høring af reguleringstilladelse efter Vandløbsloven og dispensation efter Naturbeskyttelseslovens 3 Regulering af Pøle A st. 2520-2531

Læs mere

Tilladelse til etablering af overkørsel over vandløbet Ilsig fra matr. nr. 23e til 16h, Hune By, Hune.

Tilladelse til etablering af overkørsel over vandløbet Ilsig fra matr. nr. 23e til 16h, Hune By, Hune. Jan Sten Jensen Vesterhavsvej 90 9492 Blokhus Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Skivergrøftens nedre del

Afgørelse om nedklassificering af Skivergrøftens nedre del Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 11-05-2017

Læs mere

Parter, interessenter og myndigheder

Parter, interessenter og myndigheder Parter, interessenter og myndigheder se adresseliste Dato: 4-07-2019 Ref.: anh J.nr.: 06.02.00-P24-3-16 Afgørelse om opklassificering af Nybrokanalen Lyngby-Taarbæk Kommune og Gladsaxe Kommune har besluttet

Læs mere

Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted.

Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted. Thomas Lund Brogårdsvej 3 7755 Bedsted Thy Plan- og Miljøafdelingen 7. august 2017 BrevID.: 2623148 Medarbejder: KKN Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted.

Læs mere

Park-, Vej- og Miljøcenter

Park-, Vej- og Miljøcenter Park-, Vej- og Miljøcenter Peter Linnemann Toftevænget 19 2635 Ishøj Mail: peterl@icarealot.com Sagsbehandler: Nicolai Christensen Telefon: 43 57 77 55 Email: nrc@ishoj.dk Journalnummer: 06.02.11-p25-1-16

Læs mere

2. Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med principperne i den fremsendte projektbeskrivelse modtaget den 25. september 2017.

2. Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med principperne i den fremsendte projektbeskrivelse modtaget den 25. september 2017. Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Eniig Att.: Jacob Folke Nielsen Tietgensvej 4 8600 Silkeborg Sendes til: Jafni@eniig.dk Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af Kølsen Møllebæk

Læs mere

KFUM Spejderne i Bjerringbro Att.: Søren Rauff Kingosvej Bjerringbro Sendes til:

KFUM Spejderne i Bjerringbro Att.: Søren Rauff Kingosvej Bjerringbro Sendes til: Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 KFUM Spejderne i Bjerringbro Att.: Søren Rauff Kingosvej 54 8850 Bjerringbro Sendes til: soren_rauff@mailme.dk tjoe@viborg.dk

Læs mere

Samsø Kommune Teknisk Forvaltning Att. Søren Stensgaard. Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning (cykelsti) af rørlagt del af Sønderrenden

Samsø Kommune Teknisk Forvaltning Att. Søren Stensgaard. Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning (cykelsti) af rørlagt del af Sønderrenden Samsø Kommune Teknisk Forvaltning Att. Søren Stensgaard 17. januar 2019 Sagsnr. S2018-7371 Dok.nr. D2018-34977 Teknisk forvaltning Samsø Kommune Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning (cykelsti)

Læs mere

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard Favrskov Forsyning Torvegade 7 8450 Hammel Att: Christian Bækgaard Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse efter vandløbsloven

Læs mere

Afgørelsen er truffet efter 3, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2.

Afgørelsen er truffet efter 3, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2. «navn» «adresse» «postnr_og_by» 12. maj 2015 Nedklassificering af Voer Strøm Silkeborg Kommune træffer hermed afgørelse om at nedklassificere en delstrækning af Voer Strøm fra udspringet i Hauge Sø til

Læs mere

Svendborg Kommune godkender hermed, at det offentlige vandløb Dyndrenden nedklassificeres til privat vandløb, jf. nedenstående kort.

Svendborg Kommune godkender hermed, at det offentlige vandløb Dyndrenden nedklassificeres til privat vandløb, jf. nedenstående kort. Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 keu@svendborg.dk www.svendborg.dk Godkendelse til at nedklassificere Dyndrenden Afgørelse Svendborg Kommune

Læs mere

4. Fjernelse af broen må ikke medføre transport af sand, mudder med videre til den nedstrøms del af vandløbet.

4. Fjernelse af broen må ikke medføre transport af sand, mudder med videre til den nedstrøms del af vandløbet. Skive Kommune, Park og Vej Gyrovej 5 Att. Jette Sørensen 23. oktober 2017 Tilladelse til fjernelse af bro over Felding Bæk Skive Kommune godkender hermed fjernelse af bro over Felding Bæk i station 858-862

Læs mere

Dispensation fra regulativet for Lunding Bæk vedr. arbejdsbælte på ejendommen Fjordglimt 29, 6100 Haderslev, matrikelnummer 144, Lunding, Starup

Dispensation fra regulativet for Lunding Bæk vedr. arbejdsbælte på ejendommen Fjordglimt 29, 6100 Haderslev, matrikelnummer 144, Lunding, Starup Henrik Hansen Fjordglimt 29 6100 Haderslev Haderslev Kommune Natur Simmerstedvej 1A, 1. sal 6100 Haderslev Fax. 74 34 21 44 www.haderslev.dk Dir. tlf. 74 34 21 47 kimh@haderslev.dk 1. maj 2017 Sagsident:

Læs mere

Egedal Fjernvarme A/S Dam Holme Stenløse. Krydsningstilladelse Den

Egedal Fjernvarme A/S Dam Holme Stenløse. Krydsningstilladelse Den Egedal Fjernvarme A/S Dam Holme 14-16 3660 Stenløse Krydsningstilladelse Den 16-05-2018 Egedal Kommune giver hermed tilladelse til krydsning af Stenløse Å mellem station 5.050 5.100 i forbindelse med nedgravning

Læs mere

Johs Lund Christensen Gl. Tårupvej Fredericia Sags id.: 15/8025 Sagsbehandler: Kristiina Mardi

Johs Lund Christensen Gl. Tårupvej Fredericia Sags id.: 15/8025 Sagsbehandler: Kristiina Mardi Johs Lund Christensen Gl. Tårupvej 48 7000 Fredericia 26-01-2017 Sags id.: 15/8025 Sagsbehandler: Kristiina Mardi Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af Gammelmosegrøften Fredericia Kommune

Læs mere

Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb Skelbækken på en strækning

Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb Skelbækken på en strækning Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 kulturogplan@svendborg.dk www.svendborg.dk Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb

Læs mere

Godkendelse af ændring af konstruktionen på bro over Langvad Å syd for Gøderup

Godkendelse af ændring af konstruktionen på bro over Langvad Å syd for Gøderup Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø E-mail: tpra@bane.dk Også sendt til rådgiver for Banedanmark Ole Viggo Andersen Niras A/S Sortemosevej 19 3450 Allerød E-mail: ova@niras.dk Center for Byg

Læs mere

Randers Kommune Att. Alex Weinreich Laksetorvet

Randers Kommune Att. Alex Weinreich Laksetorvet Randers Kommune Att. Alex Weinreich Laksetorvet 8900 Randers Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 18-03-2019

Læs mere

Jesper Søgaard Lerbjergvej Hadsten. Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling Å

Jesper Søgaard Lerbjergvej Hadsten. Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling Å Jesper Søgaard Lerbjergvej 20 8370 Hadsten Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling

Læs mere

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk Randers Spildevand A/S E-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89 15 16 81 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk 11-05-2016

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Spanggrøften. Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: Fax:

Afgørelse om nedklassificering af Spanggrøften. Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: Fax: Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 08-05-2017

Læs mere

Tilladelse efter Vandløbsloven og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven til krydsning af vandløb i forbindelse med etablering af jordvarmeanlæg

Tilladelse efter Vandløbsloven og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven til krydsning af vandløb i forbindelse med etablering af jordvarmeanlæg Plan- og Miljøafdelingen 15.maj 2017 BrevID.: 2528898 Medarbejder: kbd Tilladelse efter Vandløbsloven og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven til krydsning af vandløb i forbindelse med etablering

Læs mere

1: LBK nr. 127 af 26. januar : BEK nr. 834 af 27. juni : LBK nr. 448 af 10. maj : LBK nr. 934 af 27. juni

1: LBK nr. 127 af 26. januar : BEK nr. 834 af 27. juni : LBK nr. 448 af 10. maj : LBK nr. 934 af 27. juni Plan- og Miljøafdelingen 6. august 2018 SagsID.: 06.02.03-K08-4-18 Medarbejder: myde Tilladelse efter Vandløbslovens 17 og 47 til forlængelse af overkørsel ved matriklerne 2u og 11d, Østerild By, Østerild

Læs mere

Midlertidig tilladelse til krydsning af Karup Å mellem matr. nr. 14a og 6z, Vridsted By, Vridstedved med elmast (bilag 1).

Midlertidig tilladelse til krydsning af Karup Å mellem matr. nr. 14a og 6z, Vridsted By, Vridstedved med elmast (bilag 1). Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Knud Jørgen Svenson Elmebakken 16 7800 Skive Midlertidig tilladelse til krydsning af Karup Å med elmast ved Vridsted bro i forbindelse med pudekamp

Læs mere

Tilladelse til bro over Filskov Nordre Bæk omkring st m

Tilladelse til bro over Filskov Nordre Bæk omkring st m Tilladelse til bro over Filskov Nordre Bæk omkring st. 6325 m Dato: 6. juni 2019 Du har den 20. maj 2019 søgt om tilladelse til etablering af en bro/spang over Filskov Nordre Bæk omkring st. 6.325 m mellem

Læs mere

Afgørelse om omlægning af en delstrækning af Selskær Bæk, tilløb 3.1

Afgørelse om omlægning af en delstrækning af Selskær Bæk, tilløb 3.1 Sendt til sagens parter: Bjarne Andersen Margit Junker Krag Christian Krag Christian Kock (via fuldmagt) Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf.

Læs mere

Afgørelsen er truffet efter 2, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2.

Afgørelsen er truffet efter 2, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2. 14. august 2015 Opklassificering af Naderup Bæk Denne afgørelse om at opklassificere del af Naderup Bæk erstatter afgørelse af 11. maj 2015, og afgørelsen af 11. maj 2015 er således ikke længere gyldig.

Læs mere

Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb Lille Bæk på en strækning

Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb Lille Bæk på en strækning Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 kulturogplan@svendborg.dk www.svendborg.dk Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb

Læs mere

Tilladelse til udskiftning af gangbro over Holme Å opstrøms Okslundvej

Tilladelse til udskiftning af gangbro over Holme Å opstrøms Okslundvej Tilladelse til udskiftning af gangbro over Holme Å opstrøms Okslundvej Denne tilladelse er udarbejdet i et samarbejde mellem Vejen og Billund Kommuner. Vejen og Billund Kommune ønsker at udskifte den eksisterende

Læs mere

Hjørring Kommune. Spejderne Vendelbo Division Mosbjerg V. Kasper Nielsen Hjørring den

Hjørring Kommune. Spejderne Vendelbo Division Mosbjerg V. Kasper Nielsen Hjørring den Hjørring Kommune Spejderne Vendelbo Division Mosbjerg V. Kasper Nielsen Kaspern.el@gmail.com Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk Hjørring

Læs mere

Afgørelsen er truffet efter 3, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2.

Afgørelsen er truffet efter 3, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2. «navn» «adresse» «postnr_og_by» 12. maj 2015 Nedklassificering af Afløb fra Langemose Silkeborg Kommune træffer hermed afgørelse om at nedklassificere Afløb fra Langemose fra udspringet i Langemose til

Læs mere

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere

Afgørelse vedr. rørlægning af privat vandløb

Afgørelse vedr. rørlægning af privat vandløb Til myndigheder og interesseorganisationer Infrastruktur Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Dato: 18-07-2016 J. nr.:

Læs mere

Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven, til restaurering af del af Høgholt Møllebæk.

Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven, til restaurering af del af Høgholt Møllebæk. Hjørring Kommune Hjørring Kommune Teknik- og Miljø Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

Godkendelsen gives med hjemmel i Vandløbsloven 16 og 17 samt Bekendtgørelse nr. 834 af 27/6/2016 om vandløbsregulering og -restaurering m.v.

Godkendelsen gives med hjemmel i Vandløbsloven 16 og 17 samt Bekendtgørelse nr. 834 af 27/6/2016 om vandløbsregulering og -restaurering m.v. Teknik- og Miljøafdeling Berørte parter Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk sikkerepost@nyborg.dk Sagsansvarlig: Annika Lykke Dalskov Tlf. 63 33 71 55 E-mail: ald@nyborg.dk

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven og dispensation fra naturbeskyttelsesloven til at etablere en overkørsel over Eltang Bæk, nordvest for Birkemosevej 63

Tilladelse efter vandløbsloven og dispensation fra naturbeskyttelsesloven til at etablere en overkørsel over Eltang Bæk, nordvest for Birkemosevej 63 Nils Ladegaard Birkemosevej 63 6000 Kolding Sendt elektronisk til: nl@birkemosevej63.dk 16. februar 2018 - Sagsnr. 2017/20733 Tilladelse efter vandløbsloven og dispensation fra naturbeskyttelsesloven til

Læs mere

Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med beskrivelserne i ansøgning af 10. januar 2017.

Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med beskrivelserne i ansøgning af 10. januar 2017. Favrskov Kommune Torvegade 7 8450 Hammel Att: Carsten Monsrud Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af

Læs mere

AAL-446 AAL-446 AAL-675

AAL-446 AAL-446 AAL-675 Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring,

Læs mere

Skive Kommune Teknisk Forvaltning - Byg og Miljø - Natur. Rådhuspladsen Skive. 7. september 2016

Skive Kommune Teknisk Forvaltning - Byg og Miljø - Natur. Rådhuspladsen Skive. 7. september 2016 Skive Kommune Teknisk Forvaltning - Byg og Miljø - Natur Rådhuspladsen 2 7800 Skive 7. september 2016 Tilladelse til omlægning af rørbro i det offentlige vandløb Lyby- Grønning Skelgrøft Skive Kommune

Læs mere

Hjørring Kommune. Hjørring Vandselskab A/S Åstrupvej Hjørring. Hjørring den Tilladelse til regulering af tilløb til Vinstrup Bæk

Hjørring Kommune. Hjørring Vandselskab A/S Åstrupvej Hjørring. Hjørring den Tilladelse til regulering af tilløb til Vinstrup Bæk Hjørring Kommune Hjørring Vandselskab A/S Åstrupvej 9 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere