Alle mennesker har brug for to former for skønhed: en indre og en ydre. Elisabeth Sigmund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alle mennesker har brug for to former for skønhed: en indre og en ydre. Elisabeth Sigmund"

Transkript

1 Skønhedens kultur 2015

2

3 Alle mennesker har brug for to former for skønhed: en indre og en ydre. Elisabeth Sigmund

4 4 Indhold Fokus: Night Serum 39 Et planteportræt: Æblet Alle gode gange tre Kan blomster sove? Når huden svinger i takt med rytmen Kronobiologi som forskningsfelt Sådan får du en god nat Fokus: Bodylotions fra Dr. Hauschka 81 Et planteportræt: Rosenfamilien Det, der rører min hud, rører også mig Enhver lotion har sin egen karakter Nydelsesrig hudpleje Fokus: Foundation 115 Et planteportræt: Macadamia Ethvert Jeg har en farve Fejlfri på min egen måde For mig er alle mennesker smukke En kort historie om Foundation Det særlige ved Dr. Hauschka 6 Bæredygtighed 10 Ansigtspleje 12 Plejekoncept 14 Plejeplan efter hudtilstand 16 Rens 20 Toning 22 Pleje om dagen 24 Pleje til øjnene 30 Pleje af læberne 33 Farvetone & dækning 35 Pleje til natten & Kure 38 Dybdevirkende pleje & Masker 50 Regenererende pleje 54 Kropspleje 60 At opdage. At sanse. At opleve. 62 Under bruseren 66 I badekarret 69 Hårpleje 72 Deodoranter 74 Lotions & Pudder 76 Body oils 85 Pleje til hænderne 89 Pleje til fødderne 91 Graviditet & amning 94 Dr. Hauschka Med 98 Dr. Hauschka Med Skin 100 Dr. Hauschka Med Lips 104 Dr. Hauschka Med Teeth 106 Makeup 110 Teint 112 Kinderne 121 Øjne 123 Læber 130 Look 135 Kosmetologbehandlinger fra Dr. Hauschka 136 WALA Heilmittel GmbH 142 Produktregister 144 Information 147

5 5

6 6 Det særlige ved Dr. Hauschka Gul rundbælg (Anthyllis vulneraria) har en særlig normaliserende egenskab på huden, som gør den til en af de helt centrale planter hos Dr. Hauschka.

7 Det særlige ved Dr. Hauschka 7 Righoldige ingredienser. Helbredende viden. Tillid til de indre kræfter. Skønhed er rytme og balance. Respekt for hudens egen visdom Der er to ting, vi gerne vil fortælle dig om Dr. Hauschka: Din hud kan pleje og regenerere sig selv. Vores produkter overtager ikke hudens eget arbejde. Tværtimod giver vores produkter din hud en målrettet og helhedsbaseret pleje, der aktiverer og understøtter dens arbejde og hjælper den med at normalisere sig ved egen kraft. Alle produkter fra Dr. Hauschka indeholder udtræk fra lægeplanter i en omhyggeligt forarbejdet sammensætning. Vores naturlige ingredienser stammer så vidt muligt fra økologisk eller biodynamisk jordbrug og fra egne Fair Trade projekter. Det er helheden, der tæller. Vi værdsætter den enkelte ingrediens, men samtidig er det også vores overbevisning, at det er samspillet mellem alle ingredienserne, der skaber den særlige kvalitet, som kendetegner vores produkter. Vi betragter din hud ud fra den samme helhedsforståelse: Den styrkende og afbalancerende påvirkning, som vores produkter har på din hud, påvirker hele kroppen. For at kunne fremstille produkter, der kan understøtte hudens egne aktiviteter, studerer vi cellernes naturlige rytme, dyrker vores ingredienser ud fra samme rytme fra såning til høst og lægger vægt på en rytmisk bearbejdning af vores ekstrakter og essentielle olier. Omfattende viden om lægeplanter. Lige siden vores grundlægger Dr. Rudolf Hauschka i 1920 erne søgte efter en naturlig måde at skabe lægemidler på uden alkohol som konserveringsmiddel, har vi samlet en omfattende viden om lægeplanter. Vi høster frugterne af den viden hver dag, og vi udvider jævnligt vores viden med nye opdagelser. Aktive lægeplanter og den unikke rytmiske fremstillingsmåde er kendetegnet for både vores lægemidler, vores hudplejeprodukter og vores særlige plejeserie Dr. Hauschka Med. Selv i vores øjenskygger og læbestifter finder du plejende udtræk af gul rundbælg og troldnød det handler om at skabe balance mellem den indre og ydre skønhed.

8 8 Det særlige ved Dr. Hauschka Blanding af udtræk fra rosenbladolie Laboratoriet hos vores parfumør Pionerer inden for naturlig hudpleje. Ud over lægeplanter indeholder Dr. Hauschka i høj grad også næringsrige olier og voks samt andre naturlige og aktive ingredienser, såsom silica, saltlage, mandelmel, silke eller mineralske pigmenter. Alle vores produkter er certificeret med det tyske BDIH-mærke for Kontrolleret Naturkosmetik og/eller det inter nationale mærke for naturlig og økologisk hudpleje NATRUE. Vi benytter os ikke af syntetiske duft-, farve- og konserveringsmidler. Oplev holistisk pleje. Mærk livets rytme.

9 Det særlige ved Dr. Hauschka 9 Dr. Hauschka body oils

10 10 Bæredygtighed Såning og høst. Omsorg og beskyttelse. I dag og i morgen. Med hvert skridt følger et ansvar. Den frodige have Vi har fokuseret på bæredygtighed, længe inden begrebet blev kendt i den bredere offentlighed. Det er naturens egen rytme og de aktive og rene ingredienser, der danner grundlaget for samtlige produkter fra Dr. Hauschka. Tænk på vores virksomhed som en frodig have: Vi arbejder i den med størst mulig respekt og ansvarlighed, lader naturens rytme styre arbejdet, ser en særlig værdi i at arbejde uden brug af maskiner og anser den sunde jord for at være lige så vigtig som en udbytterig høst. Bæredygtighed hele vejen igennem. For os er bæredygtighed mere end blot ord. Det er et krav, vi stiller til vores daglige arbejde. Vores ingredienser er hovedsagligt økologiske, men hvor det er muligt, benytter vi os af biodynamisk dyrkning og Fair Trade projekter. Vi tænker og arbejder i bæredygtighed lige fra vores vandsystem til vores genbrugelige emballage. Vi sparer på ressourcerne, hvor vi kan: Vi har i årevis benyttet os af 100 procent certificeret økologisk strøm, vi bruger varmegenvinding og udnytter jordens temperatur til aircondition. Vi tilbyder firmacykler og støtter vores medarbejdere i at benytte sig af tog eller samkørsel til og fra arbejde. Haven eksisterer virkelig. Hjertet i vores foretagende er faktisk en have, som ligger lige bag vores kontor i Eckwälden i sydtyskland. På de ca. 4,5 hektar driver vi et biodynamisk jordbrug med over 150 forskellige lægeplanter. Vi passer med samme omhu rosen som tusindfryden. Hvor mange blot ser en simpel ukrudtsplante, er tusindfryd for os en vigtig plante, der bruges til at stimulere stofskiftet. Planternes såsæd stammer fra egen avl, ligesom vi også selv dyrker havens ungplanter. Og når der er meget at lave under høsten, giver alle medarbejderne fra de forskellige afdelinger en hånd med i haven.

11 Bæredygtighed 11 Kompost ved vintertide Rødderne til vores virksomhed: WALAs have med lægeplanter I WALAs have vokser planter fra hele verden side om side fx sølvlys fra Nordamerika. Fair Trade. Vi fremmer også bæredygtighed i form af vores Fair Trade-projekter, der er indrettet efter såvel økologiske som sociale principper: Eksempelvis kommer vores sheasmør fra et økologisk certificeret indsamlingsområde i Burkina Faso, og den kostbare olie fra damaskusroserne får vi bl.a. fra Afghanistan. Her samarbejder vi med den tyske hjælpeorganisation Welthungerhilfe og tilbyder ca. 400 nu økologisk dyrkende bønder et alternativ til dyrkning af opium. Sammen kan vi bevare og helbrede jorden til fremtidige generationer i den biodynamiske ånd.

12 12 Ansigtspleje

13 Ansigtspleje 13 Individuel og enestående. Oprigtig og udtryksfuld. Dit ansigt fortæller om glæden ved livet. Naturligt smuk. Effektiv pleje. Når du kigger dig i spejlet, ser du mere end blot et ansigt, du kender. Du kan opfange signaler, som din hud, læber og øjne udsender. Du kan fornemme hvad der gør dig godt og hjælper dig med at komme i balance med dig selv og med verden. Sådan ser vi dig i hvert fald. Det, du udstråler fra din hud, læber og øjner, ses også på resten af din krop. Kroppen påvirkes af din sindstilstand, og den er også påvirket af de ydre påvirkninger, du udsættes for, som igen ses i dit ansigt. Vores produkter arbejder derfor med mere end blot din hud. Din hud er helt unik. Huden er et fleksibelt, stærkt og samtidig følsomt organ. Du og din hud er unik og kan ikke sættes i en fast kategori. Du har brug for forskellige plejekoncepter på forskellige dage og steder, årstider og hvor du er i livet. Hos Dr. Hauschka taler vi om forskellige hudtilstande, som kommer og går ikke om uforanderlige hudtyper. Du kan ikke kategoriseres som en type med tør hud eller kombinationshud. Du har måske tendens til nogle særlige hudtilstande, men dem bliver du ikke ved med at have hele livet. Til normal hud kan du eksempelvis bruge Quince Day Cream det meste af året. Skift til Rose Day Cream i de faser, hvor din hud er mere sart. Dr. Hauschkas ansigtspleje har lige så mange facetter som du selv. Der er produkter til alle livets faser og hudtilstande. De nærende sammensætninger giver huden den rette impuls, så den kan genopbygge sig selv ved egen kraft. Velkommen til din naturlige balance.

14 14 Plejekoncept Et plejekoncept, så rytmisk som livet Ligesom foråret har brug for vinterens ro, for at det kan springe ud, skal der en energifyldt sommer til, for at vi kan høste efterårets frugter. Det samme gælder for vores hud. Den kan også kun opfylde sine mange funktioner, når den samler kræfter regelmæssigt når den følger sine naturlige rytmer. TONING BESKYTTENDE PLEJE RENS PLEJE OM MORGENEN renser og styrker huden og giver beskyttelse til dagen. STIMULERING PLEJE OM AFTENEN renser huden, styrker den og stimulerer dens egne kræfter. RENS TONING

15 Plejekoncept 15 Din hud om dagen din hud om natten. Din hud har andre opgaver om dagen end om natten. Om dagen er dens aktivitet udadvendt: Huden lader os føle verden tæt på, men sætter samtidig også beskyttende grænser. Om natten skal huden ikke længere beskytte mod ydre indtryk. Nu vender den sine kræfter indad for at regenerere. Den rytme respekterer og understøtter Dr. Hauschka med et helt enestående plejekoncept. Vores basispleje til dag og nat. Ansigtsplejen fra Dr. Hauschka understøtter din hud 24 timer i døgnet. Det kræver tre trin om morgenen og tre trin om aftenen: Når du har renset og tonet huden om morgenen, har huden brug for en dagcreme, der passer til dine individuelle behov, og som beskytter dig mod ydre påvirkninger og vind og vejr. Om natten har huden dog brug en oliefri pleje, så den kan ånde frit, finde sin styrke, regenerere og hente livgivende kræfter. Derfor giver alle Dr. Hauschkas plejeprodukter til natten impulser til din hud, som understøtter dens naturlige, regenererende processer så du vågner næste morgen med en frisk teint. Tid til en kur. Ampul- og intensivkurene understøtter hudens 28-dags rytme dvs. en komplet regenerationscyklus. Med deres impulser giver de huden en påmindelse om dens regenererende processer, de normaliserer hudens funktioner og bringer den tilbage i sin naturlige balance. Din ekstraportion pleje. Intensivt plejende produkter supplerer plejeprogrammet én til to gange om ugen og giver din hud en lille pause. Den dybdevirkende ansigtsrens med vores Clarifying Steam Bath og Clarifying Clay Mask forbereder din hud på plejende masker, som imødegår dens behov.

16 16 Plejeplan efter hudtilstand Hvilke produkter passer til din hudtilstand netop nu? Vores plejeplaner giver dig en første orientering. Din Dr. Hauschka kosmetolog kan også rådgive dig personligt. Normal hud Frisk, fine porer, ikke sart, ganske let fedtet T-zone, ingen urenheder BASISPLEJE DAG NAT Cleansing Cream Facial Toner Quince Day Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Facial Toner Night Serum DAG Cleansing Cream Facial Toner Quince Day Cream NAT KUR Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Renewing Night Conditioner DYBDEVIRKENDE PLEJE Clarifying Steam Bath Clarifying Clay Mask Firming Mask eller Revitalising Mask Tør hud Fine porer, tør, tørhedsrynker, stram fornemmelse, bleg BASISPLEJE DAG NAT Cleansing Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Facial Toner Facial Toner Revitalising Day Cream og/eller Rose Day Cream Night Serum DAG Cleansing Cream Facial Toner Revitalising Day Cream og/eller Rose Day Cream KUR NAT Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Renewing Night Conditioner DYBDEVIRKENDE PLEJE Clarifying Steam Bath Clarifying Clay Mask Revitalising Mask, Firming Mask eller Hydrating Mask

17 Plejeplan efter hudtilstand 17 Sart hud Rødmen, ujævn teint, tynde hudlag, eventuelt også konstant rødmen ved områderne omkring kinder og næse (synlige blodårer), kløen, skældannelse BASISPLEJE KUR DYBDEVIRKENDE PLEJE BASISPLEJE KUR NAT DAG NAT DAG NAT DAG NAT DAG Soothing Cleansing Milk Soothing Cleansing Milk (også som make-up-fjerner) Soothing Cleansing Milk Soothing Cleansing Milk (også som make-up-fjerner) Clarifying Steam Bath Sart kombinationshud Sart, rødmen, fedtet T-zone, store porer, eventuelt med urenheder, tørt kindparti Cleansing Cream Clarifying Toner Melissa Day Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Cleansing Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Facial Toner Facial Toner Sensitive Care Conditioner eller Soothing Intensive Treatment Clarifying Clay Mask Clarifying Toner Sensitive Care Conditioner eller Soothing Intensive Treatment Rose Day Cream Light eller Rose Day Cream Night Serum Rose Day Cream Light eller Rose Day Cream Sensitive Care Conditioner eller Soothing Intensive Treatment Soothing Mask, Revitalising Mask eller Hydrating Mask Night Serum Melissa Day Cream Sensitive Care Conditioner eller Soothing Intensive Treatment DYBDEVIRKENDE PLEJE Clarifying Steam Bath Clarifying Clay Mask Soothing Mask eller Revitalising Mask

18 18 Plejeplan efter hudtilstand Kombinationshud Uren T-zone, store porer, fedter hurtigt, tørt kindparti BASISPLEJE DAG NAT Cleansing Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Clarifying Toner Clarifying Toner Bland Clarifying Day Oil med Revitalising Day Cream Night Serum KUR DYBDEVIRKENDE PLEJE DAG NAT Cleansing Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Clarifying Toner* Bland Clarifying Day Oil med Revitalising Day Cream Renewing Night Conditioner, Clarifying Intensive Treatment (up to age 25) eller Clarifying Intensive Treatment (age 25+) Clarifying Steam Bath Clarifying Clay Mask Revitalising Mask * I den periode, hvor du bruger intensivkuren, skal Clarifying Toner udskiftes med Clarifying Intensive Treatment (up to age 25) eller Clarifying Intensive Treatment (age 25+) om morgenen Uren, fedtet hud Store porer, fedter hurtigt, urenheder BASISPLEJE DAG NAT Cleansing Cream Clarifying Toner Clarifying Day Oil Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Clarifying Toner Night Serum DAG Cleansing Cream Clarifying Toner* Clarifying Day Oil KUR DYBDEVIRKENDE PLEJE NAT Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Renewing Night Conditioner, Clarifying Intensive Treatment (up to age 25) eller Clarifying Intensive Treatment (age 25+) Clarifying Steam Bath Clarifying Clay Mask Revitalising Mask * I den periode, hvor du bruger intensivkuren, skal Clarifying Toner udskiftes med Clarifying Intensive Treatment (up to age 25) eller Clarifying Intensive Treatment (age 25+) om morgenen

19 Plejeplan efter hudtilstand 19 Moden hud Manglende elasticitet, rynker, øget tørhed evt. med konstant rødmen i området omkring kinder og næse (synlige årer), tyndhudet, pigmentpletter (alderspletter på grund af overgangsalderen) BASISPLEJE DAG NAT Cleansing Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Facial Toner Facial Toner Regenerating Serum Regenerating Day Cream Regenerating Serum KUR DYBDEVIRKENDE PLEJE DAG NAT Cleansing Cream Soothing Cleansing Milk (make-up-fjerner) Cleansing Cream Clarifying Steam Bath Facial Toner* Clarifying Clay Mask * I den periode, hvor du bruger intensivkuren, skal Facial Toner udskiftes med Regenerating Intensive Treatment eller Intensive Treatment for Menopausal Skin om morgenen Regenerating Serum Regenerating Day Cream Renewing Night Conditioner, Regenerating Intensive Treatment eller Intensive Treatment for Menopausal Skin Firming Mask, Revitalising Mask, Soothing Mask eller Hydrating Mask

20 20 Rens Rens er som en dyb indånding En ansigtsrens er som en dyb ind og udånding. Den befrier huden og skaber grundlaget for Dr. Hauschkas holistiske plejekoncept. Huden får en sund, rosa teint og stråler friskt og klart. Dr. Hauschkas renseprodukter er fri for tensider og understøtter hudens egne, naturlige processer. Den rensende basispleje består af Cleansing Cream og/eller Soothing Cleansing Milk som du skal bruge morgen og aften. De to produkter gør blidt huden klar til de næste trin. Sørger du for at rense din hud ordentligt morgen og aften, er det ikke kun din hud, der kan ånde. Du vil også selv føle dig lettet og befriet, dette er udgangspunktet for naturlig skønhed. Tip: Clarifying Steam Bath og Clarifying Clay Mask er dybdevirkende ansigtsrens, der supplerer ansigtsplejen og egner sig til alle hudtilstande (se side 51). Mel fra mandler Prunus dulcis

21 Rens 21 Cleansing Cream Rensecreme mild og stimulerende ansigtsrens Soothing Cleansing Milk Rensemælk fjerner makeup og beskytter samtidig huden Rensemælken fjerner snavs og makeup på skånsom vis og styrker samtidig sart hud. Kan anvendes morgen og aften som rensende basispleje til sart hud. Rensemælken forbereder huden på de næste plejetrin. Gul rundbælg samt jojoba- og mandelolie beskytter og opretholder din huds naturlige hydrolipidkappe. Hudtilstande Til tør, sart og normal hud. Som makeup-fjerner til alle hudtilstande. Anvendelse Soothing Cleansing Milk fordeles jævnt morgen og aften på let fugtet hud og fjernes igen med vand, en lille kosmetiksvamp eller en varm, fugtig klud. Den kan bruges som et alternativ til Cleansing Cream eller som makeupfjerner inden Cleansing Cream. For at fjerne øjenmakeup skal du fordele lidt Soothing Cleansing Milk på en fugtig vatrondel. Tip For en ekstra dybderensende ansigtsrens anbefaler vi, at du bruger Cleansing Cream, efter du har fjernet din makeup. Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Meal, Calendula Officinalis Flower Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Alcohol, Arachis Hypogaea Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Malpighia Punicifolia Fruit Extract, Xanthan Gum, Lecithin, Algin. Cleansing Cream renser og stimulerer huden. Den er mild og kan bruges morgen og aften. Cremen styrker og bevarer hudens naturlige hydrolipidkappe og får porerne til at synes mindre. Sammensætningen af morgenfrue, kamille, perikon, gul rundbælg og mandel aktiverer huden og renser den i dybden uden at fjerne dens beskyttende lag. Med den behageligt cremede mandelmel som basis kan de næringsrige udtræk fra lægeplanter udfolde deres plejende kræfter med det samme. Hudtilstande Til alle hudtilstande. Anvendelse Fugt ansigtet med varmt vand. Fordel rensecremen i hånden og bland den op med lidt vand. Når cremen er blevet smidig, fordeles den med håndfladerne ved at trykke den blidt ind i huden. Start ved panden og arbejd dig i en bevægelse indefra og udad. Fugt hænderne igen med vand og tryk cremen ind i huden med blide bevægelser. Processen, der stimulerer lymfecirkulationen, skal gentages flere gange. Undlad at gnide cremen hårdt ind i huden, da den ikke må fungere som en peeling. Cleansing Cream fjernes igen med rigelige mængder af varmt vand. Afslut herefter med koldt vand for at få porerne til at trække sig sammen og få de sidste urenheder ud. Til sart hud skal du kun bruge varmt vand. Tip Cleansing Cream tilfører lidt fedstof til huden og er derfor den perfekte forberedelse til Dr. Hauschkas oliefri pleje til natten. Aqua, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Glycerin, Lactobacillus/Oat/Rye/ Wheat Seed Extract Ferment, Cetearyl Alcohol, Bentonite, Lecithin, Xanthan Gum, Hydrolyzed Wheat Gluten, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*.

22 22 Toning Når din hud har brug for ekstra hjælp Huden er ikke blot et spejlbillede af dit indre den beskytter kroppen mod ydre påvirkninger, udligner temperaturforskelle og gør, at du kan mærke berøringer. Dette er kun et lille udpluk af de grundlæggende opgaver, som du kan hjælpe din hud med at løse ved at passe og pleje den. De styrkende skintonics fra Dr. Hauschka stimulerer hudens egne regenererende kræfter. De kan bruges morgen og aften og er ideelle efter rens, eller når huden trænger til at blive frisket op. Anvendelse af skintonics fra Dr. Hauschka er et forfriskende og effektivt plejeritual. De næringsrige sammensætninger af lægeplanter, som troldnød og gul rundbælg, aktiverer hudens stofskifte og hjælper huden med at normalisere sig selv. Fordi produkterne er lette og lader huden ånde frit, opnår du en klar, strålende teint. Tro på dine egne kræfter. Forbered dig selv og din hud på den efterfølgende pleje til dagen eller natten på en mild og effektiv måde. Tip: Skintonics fra Dr. Hauschka er velegnede til stimulering af huden nu og da, og de forfrisker også på varme dage.

23 Toning 23 Facial Toner Skintonic stimulerende skintonic, der sætter gang i hudens processer Dr. Hauschka Facial Toner aktiverer hudens processer og hjælper den med at normalisere sig. Den understøtter huden i at regulere fugt samt regenerere. Din hud får en naturlig glød. Facial Toner er den ideelle, tonende basispleje til normal, tør og sart hud, der har brug for at blive normaliseret. Lægeplanterne troldhassel og gul rundbælg sætter hudens stofskifte i gang, så din hud bliver frisk og aktiv. Hudtilstande Til normal, tør og sart hud. Anvendelse Sprøjt Facial Toner på huden hver morgen og aften, efter du har renset huden, og massér den let ind i huden med hænderne. Tip Vi anbefaler mænd at bruge Facial Toner som en stimulerende aftershave. Aqua, Anthyllis Vulneraria Extract, Alcohol, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Parfum*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Citral*. Clarifying Toner Rensende skintonic afbalancerende skintonic til uren hud Clarifying Toner stimulerer hudens egne processer blidt. Din hud får en naturlig glød. Clarifying Toner er den ideelle, tonende basispleje til uren og fedtet hud med store porer. Gul rundbælg, morgenfrue og tropæolum regulerer hudens talgproduktion og normaliserer betændte områder. Den righoldige sammensætning af lægeplanter hjælper hudens naturlige aktiviteter med at komme i balance igen. Hudtilstande Til uren, fedtet hud med store porer samt kombinationshud. Anvendelse Sprøjt Clarifying Toner på huden hver morgen og aften, efter du har renset huden, og massér den let ind i huden med hænderne. Tip Til mænd med irriteret hud er Clarifying Toner velegnet som after shave. Aqua, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Aesculus Hippocastanum Bark Extract, Echinacea Pallida Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Bellis Perennis Flower Extract, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Lactic Acid.

24 24 Pleje om dagen Beskyt din hud om dagen Vores hud skal holde til meget hver eneste dag: Kulde, stærk varme, regn, sne, stress og andre belastende påvirkninger fra omgivelserne. Derfor har huden brug for den ekstra beskyttelse og pleje, en god dagcreme og en korrekt rens og toning giver. Dr. Hauschkas dagcremer er udviklet til at give huden den beskyttelse, den har brug for om dagen. Næringsrige planteudtræk giver fugt til huden, mens udvalgte planteolier og -voks lægger sig beskyttende omkring huden uden at hindre den i at ånde. Vores dagcremer er lige så forskellige som dine dage kan være. Uanset hvilken tilstand din hud befinder sig i, vil de næringsrige sammensætninger i vores dagcremer sørge for at din hud får hjælp til de normaliserende aktiviteter. Har du en ensartet, gylden teint kan du supplere den daglige pleje med Tinted Day Cream eller Translucent Bronzing Tint. Du kan bruge den rensende Coverstick til at dække små urenheder i huden. Forkæl dig selv og din hud med pleje, den har fortjent. Start hver dag afslappet og beskyttet. Tip: Du finder en oversigt over over vores plejekoncept på side 14. På side 16 finder du en plejeplan til dagen. Under regenerationsplejen på side 54 finder du de optimale plejeprodukter til dagstimerne til moden hud.

25 Pleje om dagen 25

26 26 Pleje om dagen

27 Pleje om dagen 27 Clarifying Day Oil Ansigtsolie normaliserende olie til uren og fedtet hud Clarifying Day Oil arbejder aktivt med huden og sender signaler om, at huden skal mindske fedtproduktionen. Ved regelmæssig brug får din hud sin naturlige skønhed tilbage. Kombinationen af gulerod, mandelolie, morgenfrue og neem giver en afbalancerende pleje, som hjælper med at dæmpe betændelsestilstande i huden. De næringsrige olieudtræk hjælper huden med at normalisere talgproduktionen, og porerne bliver mindre. Hudtilstande Til fedtet, uren hud. Anvendelse Fordeles på ansigt, hals og eventuelt dekolleté om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Hvis Revitalising Day Cream tilsættes et par dråber Clarifying Day Oil er den ideel som dagcreme til kombinationshud. Bland de to produkter i hånden og fordel dem på huden (undlad at komme creme på området omkring øjnene). Vi anbefaler, at du bruger Night Serum eller Renewing Night Conditioner som oliefri pleje til natten. Tip Dr. Hauschka Clarifying Day Oil kan bruges hver dag som dagcreme. Som ekstra beskyttelse mod kulde om vinteren kan olien anvendes ovenpå dagcremen uanset hudtilstand. Har du uren hud, anbefaler vi Clarifying Steam Bath, Clarifying Clay Mask, Clarifying Intensive Treatment (up to age 25), Clarifying Intensive Treatment (age 25+), Revitalising Mask og Coverstick. Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Arachis Hypogaea Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Triticum Vulgare Bran Extract, Parfum*, Linalool*, Citronellol*, Citral*, Geraniol*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Limonene*, Eugenol*, Benzyl Salicylate*, Lecithin, Theobroma Cacao Seed Butter. Revitalising Day Cream Ansigtslotion stimulerende dagcreme til tør hud Revitalising Day Cream giver en strålende hud. Med sine næringsrige planteudtræk og olier aktiverer den lette emulsion hudens naturlige lipid- og fugtproduktion og giver en fin, naturlig glød. Gul rundbælg, troldhassel og gulerod stimulerer og opfrisker huden. Træt og kedelig hud får nyt liv. Hudtilstande Til tør hud. Anvendelse Fordeles jævnt på ansigt, hals og eventuelt dekolleté om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Hvis Revitalising Day Cream tilsættes et par dråber Clarifying Day Oil er den ideel som dagcreme til kombinationshud. Bland de to produkter i hånden og fordel dem på huden (undlad at komme creme på området omkring øjnene). Vi anbefaler, at du bruger Night Serum eller Renewing Night Conditioner som oliefri pleje til natten. Aqua, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Alcohol, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Arachis Hypogaea Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Glycerin, Calendula Officinalis Flower Extract, Lecithin, Triticum Vulgare Bran Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Geraniol*, Citronellol*, Citral*, Eugenol*, Benzyl Salicylate*, Algin, Xanthan Gum.

28 28 Pleje om dagen Melissa Day Cream Dagcreme m. citronmelisse genopretter balancen i kombinationshud Melissa Day Cream er baseret på citronmelisse, tusindfryd, gul rundbælg, troldnød og gulerødder, der beroliger og normaliserer stresset hud. Huden får genoprettet sin naturlige balance ved hjælp af citronmelisse, hvis beroligende og afbalancerende egenskaber stimulerer huden. Tapiokastivelse sørger for en ensartet og mat teint. Hudtilstande Til sart kombinationshud. Anvendelse Fordel cremen jævnt på ansigt, hals og eventuelt dekolleté om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Hvis din hud har tendens til urenheder, kan du som et alternativ bruge Revitalising Day Cream blandet med et par dråber Clarifying Day Oil. Melissa Day Cream er velegnet som underlag til makeup. Vi anbefaler at du bruger Night Serum eller Sensitive Care Conditioner som oliefri pleje til natten. Tip Hvis du har sart kombinationshud med tendens til betændelse eller urenheder, anbefaler vi, at du anvender Clarifying Day Oil blandet med Revitalising Mask. Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Alcohol, Glycerin, Manihot Utilissima Starch, Cocos Nucifera Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract, Arachis Hypogaea Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Anthyllis Vulneraria Extract, Bellis Perennis Flower Extract, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Cetearyl Alcohol, Triticum Vulgare Bran Extract, Daucus Carota Sativa Root Extract, Parfum*, Citral*, Limonene*, Geraniol*, Citronellol*, Linalool*, Hectorite, Lysolecithin, Xanthan Gum, Coco-Glucoside, CI Quince Day Cream Dagcreme m. kvæde opfriskende og beskyttende pleje Dr. Hauschka Quince Day Cream virker opfriskende og beskyttende på huden og er velegnet til normal og problemfri hud. Kvæde-voksen giver mild beskyttelse uden at hindre huden i at ånde og bevarer på den måde det naturlige fugtindhold i huden. Kvæde, jojoba, abrikos og avocado styrker huden. Quince Day Cream indeholder udvalgte olier, plantevoks og lægeplanteekstrakter, der med naturen som forbillede skaber en velafbalanceret sammensætning. Hudtilstande Til normal hud. Anvendelse Fordel cremen jævnt på ansigt, hals og eventuelt dekolleté om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Quince Day Cream er velegnet som underlag til makeup. Om aftenen anbefaler vi, at du bruger Night Serum eller Renewing Night Conditioner som oliefri pleje til natten. Tip Hvis din hud har behov for ekstra fugt i overgangsperioder og om vinteren, kan Revitalising Day Cream anvendes under Quince Day Cream. Aqua, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Anthyllis Vulneraria Extract, Pyrus Cydonia Seed Extract, Alcohol, Daucus Carota Sativa Root Extract, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Persea Gratissima Oil, Althaea Officinalis Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cera Alba, Pyrus Cydonia Peel/Fruit Cera, Lysolecithin, Bentonite, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Parfum*, Citral*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Eugenol*, Benzyl Benzoate*, Farnesol*, Xanthan Gum.

29 Pleje om dagen 29 Rose Day Cream Light Dagcreme m. rose, Light harmoniserende og beskyttende pleje Dr. Hauschka Rose Day Cream Light beskytter mod ydre påvirkninger og giver huden en fin og sund teint. Dagcremen er perfekt til sart hud samt til normal, tør og irriteret hud. Rose, lægestokrose og gul rundbælg styrker huden og sætter gang i aktiviteterne, mens rosenvand, rosenvoks og rosenudtræk afbalancerer og genopfrisker huden. Avocado, lægestokroserod og sesam- og mandelolie hjælper med at bevare den naturlige fugt i huden. Med deres stimulerende kræfter har roserne en mærkbar og behagelig indvirkning på huden. Hudtilstande Til sart hud. Anvendelse Fordel cremen jævnt på ansigt, hals og eventuelt dekolleté om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Rose Day Cream Light er velegnet som underlag til makeup. Vi anbefaler at du bruger Night Serum eller Sensitive Care Conditioner som oliefri pleje til natten. Tip Til ekstra pleje om vinteren anbefaler vi vores endnu mere næringsrige Rose Day Cream. Som supplerende pleje kan du bruge Soothing Mask eller Revitalising Mask. Aqua, Sesamum Indicum Seed Oil, Alcohol, Althaea Officinalis Root Extract, Rosa Damascena Flower Water, Rosa Damascena Flower Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Bentonite, Cera Alba, Helianthus Annuus Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Lysolecithin, Rosa Canina Fruit Extract, Triticum Vulgare Bran Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Citral*, Farnesol*, Eugenol*, Xanthan Gum, Rosa Damascena Flower Cera. Rose Day Cream Dagcreme m. rose næringsrig pleje til hud, der har brug for beskyttelse Rose Day Cream er en af Dr. Hauschkas klassikere. Kompositionen indeholder hele rosens mangfoldighed. Dagcremen er særligt velegnet til hud med tendens til rødmen og udvidede blodkar (couperose). Den skønne duft og de nærende egenskaber stammer fra de 1075 økologiske rosenblade, der findes i hver tube. Næringsrige rosenudtræk normaliserer og styrker hudens genopbygning, mens sheasmør, rosenvoks og avocadoolie beskytter huden mod udtørring. Sammensætningen af rose, lægestokrose og perikon styrker og fremmer hudens naturlige kræfter. Dagcremen virker regulerende på hudens lipid- og fugtbalance og giver din hud en pleje, der forener rosens styrke med dens blidhed. Hudtilstande Til tør, sart og moden hud med rødmen. Anvendelse Fordel cremen jævnt på ansigt, hals og eventuelt dekolleté om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Rose Day Cream er velegnet som underlag til makeup. Om aftenen anbefaler vi, at du bruger Night Serum, Renewing Night Conditioner eller Sensitive Care Conditioner som oliefri pleje til natten. Til moden hud anbefaler vi at supplere med Dr. Hauschka Regenererende serie. Tip Om vinteren beskytter Rose Day Cream mod kulde, mens Rose Day Cream Light føles behageligt let på huden om sommeren. Som supplerende pleje anbefaler vi Revitalising Mask som dybdevirkende pleje. Aqua, Arachis Hypogaea Oil, Althaea Officinalis Root Extract, Cera Alba, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Persea Gratissima Oil, Sucrose Distearate, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Citral*, Farnesol*, Benzyl Alcohol*, Eugenol*, Rosa Damascena Flower Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Cera, Lanolin, Lecithin.

30 30 Pleje til øjnene Til hvert eneste øjeblik Næsten 90 % af vores sanseindtryk får vi gennem vores øjne. Vores øjne er et sandt mesterværk de er i stand til at bearbejde og videresende information på ganske få brøkdele af et sekund. Øjnenes evne til at udtrykke følelser er ikke mindre imponerende. Vi kalder også øjnene for sjælens spejl. Øjne ikke bare ler og græder, de kan også sende spørgende eller overraskede blikke. Men den konstante aktivitet kan koste kræfter. Det følsomme område omkring øjnene reagerer hurtigt, hvis det bliver udsat for belastninger i form af snavs, tør opvarmet luft, søvnmangel eller mange timers arbejde foran computeren. Huden omkring øjnene bliver slap, irriteret og har brug for særlig beskyttelse. Derfor bør den daglige ansigtspleje også indeholde en særlig beskyttelse af øjenpartiet. Med sin velgørende effekt forkæler Dr. Hauschkas øjenpleje dette ekstra følsomme område. Produkterne indeholder ingen olier, der eventuelt ville kunne løbe ind i øjnene. Med et indhold af udvalgte lægeplanter, plejende planteolier og næringsrig voks har øjenprodukterne en tredobbelt effekt på huden: De både stimulerer, styrker og opkvikker. Planten øjentrøst har en beroligende virkning. Gul rundbælg virker normaliserende, mens bivoks lægger sig beskyttende omkring øjenpartiets sarte hud. Hvis du arbejder mange timer foran computeren eller bærer kontaktlinser, vil du sætte pris på den svalende og vandige Eye Revive, der opfrisker trætte øjne og giver dem nyt liv. Nyd hvert øjeblik. Tip: Anvend øjenplejen inden den daglige plejecreme, så den kan udfolde sin fulde virkning.

31 Pleje til øjnene 31 Eye Revive Øjenkompres opkvikkende og styrkende ampuller til trætte øjne Dr. Hauschka Eye Revive opkvikker den sarte hud omkring øjnene og giver den ekstra styrke. Eye Revive er optimalt afstemt efter øjenomgivelsernes behov. Huden omkring øjnene er meget tyndere end resten af huden, fordi der ikke er noget underhudsfedtvæv. Sammensætningen af øjentrøst, fennikel, kamille og sort te aktiverer huden og giver en forfriskende fornemmelse i øjenområdet. Eye Revive er en velgørende hjælp til overanstrengte og trætte øjne. Dens beroligende virkning er også effektiv ved hævelser under øjnene og kløende øjne. Hudtilstande Til alle hudtilstande. Anvendelse Åbn ampullen ved at dreje toppen af. Gennemvæd en vatrondel med indholdet. Træk vatrondellen (over- og underside) fra hinanden, luk øjnene, læg de to dele fra vatrondellen på øjenlågene og lad dem virke i ca. 10 minutter. Tip Velegnet til både brille- og kontaktlinsebærere samt personer, der reagerer på pollen i luften eller sidder mange timer foran computeren hver dag. Aqua, Euphrasia Officinalis Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Parfum*, Geraniol*, Citronellol*. Daily Hydrating Eye Cream Øjencreme let fugtpleje, der forebygger rynker Den sarte hud i øjenområdet er ekstra følsom og har tendens til at danne rynker på grund af tørhed. Den udglattende øjencreme, der er rig på fugt, er ideel som daglige pleje af huden omkring øjnene. Her er huden nemlig meget tyndere end andre steder, fordi der ikke er noget underhudsfedtvæv. Indholdet af rosenvand, ananas, lægestokrose og morgenfrue i øjencremen virker fugtighedsbevarende og opfrisker og beroliger huden. De særligt plejende og næringsrige olier fra avocado, macadamianød og havtorn beskytter området omkring øjnene, samtidig med at huden føles beroliget og glat. Hudtilstande Til alle hudtilstande. Anvendelse Fordel lidt creme på spidsen af ringfingeren og smør det blidt på huden omkring øjnene indefra og ud efter rens og toning. Vi anbefaler, at du bruger den lette, hurtigt absorberende creme inden du lægger øjenmakeup. Cremen er testet af øjenlæger og er velegnet til kontaktlinsebrugere. Aqua, Persea Gratissima Oil, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Alcohol, Ananas Sativus Fruit Extract, Althaea Officinalis Leaf Extract, Cera Alba, Calendula Officinalis Flower Extract, Arachis Hypogaea Oil, Hectorite, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Lysolecithin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Mangifera Indica Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Chondrus Crispus Extract, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Lactylate, Parfum*, Geraniol*.

32 32 Pleje til øjnene Eye Balm Øjenbalsam beskyttende og næringsrig pleje Dr. Hauschka Eye Balm beskytter øjenpartiet. Balsammen er en beskyttende pleje med intensiv virkning til alle hudtilstande. Den fine hud omkring øjnene er meget sart og har tendens til små rynker på grund af tørhed. Huden er her meget tyndere end andre steder, fordi der ikke er noget underhudsfedtvæv. Sammensætningen af gulerod, gul rundbælg, neem, bivoks, kakaosmør, silke og abrikoskerneolie styrker det sarte område omkring øjnene. Eye Balm glatter huden ud og beskytter mod ydre påvirkninger Hudtilstande Til alle hudtilstande. Anvendelse Påfør Eye Balm i sparsomme mængder på området omkring øjnene, efter du har renset og tonet huden. Fordel en mængde på størrelse med et riskorn imellem to fingerspidser og varm balsammen op. Påfør den herefter ved at arbejde dig indefra og ud, under øjnene, dernæst fordeler du balsam på øjenlåget med blide nedadrullende bevægelser i retningen indefra og udefter. Tip Vi anbefaler i særdeleshed, at du bruger Eye Balm i årets kolde måneder som beskyttelse mod påvirkninger fra vejret. Ricinus Communis Seed Oil, Arachis Hypogaea Oil, Cera Alba, Daucus Carota Sativa Root Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Theobroma Cacao Seed Butter, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Serica Powder, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*, Lecithin.

33 Pleje af læberne 33 Læbernes magi Candelillavoks, udvundet af vortemælksplanterne Euphorbia antisyphillitica, Euphorbia cerifera og Pedilanthus pavonis Vores læber udtrykker vores følelser. Det er umuligt at forestille sig et strålende smil uden den kraft, som følelserne bag smilet giver. Fyldige, smidige læber er indbegrebet af sanselighed og skønhed, og i et kærligt kys oplever vi, hvordan læberne formidler vores følelser. Læbernes evne til at udtrykke og mærke sanseindtryk er mangfoldige og kan ikke sammenlignes med noget andet. Huden på læberne har kun tre til fem cellelag og er dermed meget tynd sammenlignet med den øvrige hud på ansigtet, der har op til 16 cellelag. Det gør læbehuden følsom over for eksempelvis sol og kulde. Læberne kan hurtigt tørre ud, og huden bliver porøs og sprækker. Dr. Hauschkas læbeplejeprodukter beskytter dine læber ved hjælp af plejende plantevoks, næringsrige olier og virksomme lægeplanter. Den naturlige sammensætning af gul rundbælg, morgenfrue og prikket perikon beskytter og genopbygger tørre og sprækkede læber. Den velgørende læbepleje fra Dr. Hauschka tryller et smil frem på læberne både hos dig og dine omgivelser.

34 34 Pleje af læberne Lip Care Stick Læbepomade næringsrig læbepleje Til daglig pleje af den sarte læbehud anbefaler vi Dr. Hauschka Lip Care Stick. Bivoks, rosenvoks, sheasmør, mandelolie, abrikoskerneolie, jojobaolie, udtræk af roser, hyben, gul rundbælg og gulerod giver intensiv fugt til dine læber. Anvendelse Påfør Dr. Hauschka Lip Care Stick flere gange om dagen efter behov. Ricinus Communis Seed Oil, Rosa Canina Fruit Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Lanolin, Cera Alba, Daucus Carota Sativa Root Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Euphorbia Cerifera Cera, Copernicia Cerifera Cera, Rosa Damascena Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Anthyllis Vulneraria Extract, Cetyl Alcohol, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Parfum*, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Linalool*, Farnesol*, Eugenol*, Rosa Damascena Flower Cera, Lecithin. Lip Balm Læbesalve regenererende læbepleje, der beskytter tørre læber Lip Balm er til meget tørre og sprukne læber, der har brug for intensiv regenererende pleje. Gul rundbælg, morgenfrue og perikon aktiverer læbehudens regenererende aktiviteter. Den beskytter også læberne mod kulde, vind og sol. Anvendelse Duppes på læberne med fingerspidserne og kan anvendes flere gange dagligt efter behov. Ricinus Communis Seed Oil, Cera Alba, Arachis Hypogaea Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Serica Powder, Triticum Vulgare Germ Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Triticum Vulgare Bran Extract, Lecithin, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Citral*, Eugenol*, Benzyl Alcohol*, Benzyl Salicylate*, Limonene*.

35 Farvetone & dækning 35 Din helt personlige nuance Hvis bare det kunne være sommer lidt længere! En frisk teint klæder os så godt. Den forbinder os med den sprudlende følelse og den ekstra portion energi, som vi mærker i årets lyse måneder. De tonede og dækkende produkter fra Dr. Hauschka tryller et strøg af sommer frem på dit ansigt. Samtidigt plejer de huden. Naturligt tonet creme med en plejende basis. Tinted Day Cream dækker rødme og små uregelmæssigheder, forfiner din teint og giver din naturlige hudtone ekstra glød. Samtidig udfolder cremens udtræk fra lægeplanter deres kraft og plejer og harmoniserer huden. Din teint bliver ikke kun harmonisk, din hud bliver også bragt tilbage i sin naturlige balance. Hvor meget sommer ønsker du? Har du lyst til en rigtig højsommer eller måske hellere lidt forår? Du bestemmer selv nuancen på din teint. Du kan blande Translucent Bronzing Tint med alle plejeprodukter til dagen, præcist som du ønsker. Din individuelle hudtone får ekstra glød og resultatet bliver helt naturligt.

36 36 Farvetone & dækning Translucent Bronzing Tint Flydende bronzer blandes med dagcreme for at give huden glød Dr. Hauschka Translucent Bronzing Tint giver en frisk teint og understreger hudens særlige farvetone. Sammensætningen af troldnød, olivenolie, bivoks og farvepigmenter plejer og giver huden en frisk kulør. Uregelmæssige pigmenteringer i huden bliver udjævnet, og din naturlige hudtone får en mere intens udstråling. Hudtilstande Til alle hudtilstande. Anvendelse Translucent Bronzing Tint kan anvendes sammen med alle vores dagcremer. Bland de to cremer i håndfladen og fordel blandingen på ansigt og hals. Du bestemmer selv farvens intensitet afhængig af blandingsforholdet. Hvis du påfører blandingen flere gange, forstærkes farvetonen. Tip For at opnå et mere intenst farveresultat anbefaler vi, at du påfører Translucent Bronzing Tint ublandet oven på dagcremen. Intensiteten kan ændres ved at anvende mere eller mindre bronzer. Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Lysolecithin, Cera Alba, Parfum*, Citral*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Benzyl Salicylate*, Coumarin*, Eugenol*, Cetearyl Alcohol, Algin, Silica, Arachis Hypogaea Oil, CI 75810, CI 77491, CI 77492, CI Tinted Day Cream Tonet dagcreme normaliserende pleje, der giver en ensartet teint Tinted Day Cream er dekorativ makeup og pleje i ét. Dagcremen giver huden en naturlig tone og udligner uregelmæssigheder. Den plejende sammensætning af kvæde, rosenvand, mandel- og abrikoskerneolie genopretter hudens lipid- og fugtprocesser. Samtidig får normal, tør og sart hud samt moden hud og hud med tendens til rødmen en ensartet teint. Hudtilstande Til normal, tør, sart og moden hud og hud med rødmen. Anvendelse Fordel Tinted Day Cream jævnt på ansigt og hals om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Tip Har du meget tør og træt hud eller moden hud, anbefaler vi, at du bruger Revitalising Day Cream eller Rose Day Cream for at få ekstra tilførsel af fugt. Translucent Bronzing Tint er et godt alternativ til Tinted Day Cream. Denne er mere transparent og giver dig dermed mulighed for en endnu bedre nuancering. Hvis du ønsker en mere dækkende effekt, anbefaler vi vores makeup. Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Arachis Hypogaea Oil, Persea Gratissima Oil, Pyrus Cydonia Seed Extract, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Sorbitol, Cera Alba, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Hypericum Perforatum Flower/Leaf Extract, Olus Oil, Rosa Damascena Flower Cera, Euphorbia Cerifera Cera, Triticum Vulgare Bran Extract, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Coumarin*, Citral*, Benzyl Benzoate*, Sodium Chloride, Zinc Stearate, Lanolin, Sucrose Polystearate, Glyceryl Caprate, Silica, Lecithin, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI

37 Farvetone & dækning natural 02 beige 03 sand Coverstick Dækstift dækker og behandler urenheder Huden kan nemt komme ud af balance i forskellige faser af livet (f.eks i puberteten). Med den rette pleje kommer huden tilbage i sund balance. Vores dækstifter normaliserer og beroliger uren hud. De antibakterielle stoffer i tetræs- og manukaolie kombineret med de særlige egenskaber i gul rundbælg, tapiokastivelse og morgenfrue giver en matteret teint. Dækstiften forener lægeplanternes plejende kræfter med de fugtighedsbevarende egenskaber fra næringsrige olier og forskellige typer voks. Hudtilstande Til alle hudtilstande med uren hud. Anvendelse Påfør dækstiften flere gange om dagen på de berørte steder ved de første tegn på urenheder. Udglat kanterne forsigtigt. Tip Clarifying Steam Bath dæmper urenheder og ved at duppe den direkte på udsatte områder kan du yde en målrettet indsats for en ren hud. Dækstift 01, 02, 03: Simmondsia Chinensis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Manihot Utilissima Starch, Ricinus Communis Seed Oil, Cera Alba, Lanolin, Elaeis Guineensis Oil, Euphorbia Cerifera Cera, Copernicia Cerifera Cera, Rosa Damascena Flower Extract, Daucus Carota Sativa Root Extract, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Anthyllis Vulneraria Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Tocopherol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil, Ascorbyl Dipalmitate, Silica, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 77007, CI

38 38 Pleje til natten & Kure Nattens kraft Når dagen går på hæld, og bevidstheden slapper af, starter kroppens natlige processer. De forarbejder nu dagens indtryk. Din hud bruger timerne, mens du sover, til at regenerere. Den er ikke alene om det plejeprodukterne til natten fra Dr. Hauschka er også lysvågne og udfolder deres velgørende virkning. De understøtter din hud og viderebringer den forfrisket til den nye dag. Et særligt kendetegn ved Dr. Hauschka oliefri pleje til natten. Om natten har din hud ikke brug for beskyttelse mod påvirkninger fra omgivelserne. Den har derimod brug for optimale betingelser for at regenerere af egen kraft. Plejende impulser i en cremet konsistens ville sløve de processer. For at din hud kan ånde helt igennem, åbne sig og udnytte tiden til at regenerere, har Dr. Hauschka udviklet et plejeprodukt til natten, som giver impulser til huden, følger huden gennem natten og understøtter dens naturlige aktiviteter. Når du har renset og tonet huden om aftenen, skal du fortsætte din pleje med et serum eller en kur. Alle plejeprodukter til natten indeholder udtræk fra lægeplanter og møder din hud i kompositioner, som understøtter den uden at belaste den. Plejen til natten er oliefri men rig på impulser og så levende som dens bærende element: vandet. Den gode følelse om morgenen. At din hud kommer til kræfter om natten, mærker du næste morgen. Og et blik i spejlet viser også, at din hud er mindst lige så fuld af energi som dig. Den stråler indefra og er parat til en ny dag.

Alle mennesker har brug for to former for skønhed: en indre og en ydre. Elisabeth Sigmund

Alle mennesker har brug for to former for skønhed: en indre og en ydre. Elisabeth Sigmund Skønhedens kultur 2016 Alle mennesker har brug for to former for skønhed: en indre og en ydre. Elisabeth Sigmund 4 Indhold I fokus: Citronmelisse 30 Et planteportræt: Citronmelisse I gode hænder Et velduftende

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

Beliefs. Beliefs. SkinBeliefs GRØN SALON. skin. skin

Beliefs. Beliefs. SkinBeliefs GRØN SALON. skin. skin Beliefs skin SkinBeliefs Skin Beliefs er allergicertificeret, parfumefri, parabenefri og dermatologisk testet. Skin beliefs er udviklet i Danmark af professionelle farmaceuter. Beliefs skin Skinbeliefs

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

Denne ingrediensliste er en total listning af indholdet i de forskellige produkter som opgivet af fabrikanten.

Denne ingrediensliste er en total listning af indholdet i de forskellige produkter som opgivet af fabrikanten. Denne ingrediensliste er en total listning af indholdet i de forskellige produkter som opgivet af fabrikanten. Ingrediensernes navne er opgivet nøjagtig som fra fabrikanten, dvs. enten med deres latinske

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Indhold Hvad er tør hud Fedtprocenter i hudplejeprodukter Hvordan virker fedtcremer Valg af fedtcremer Specielle problemer med tør hud Tørre hænder Tørre fødder Tørre

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

pure luxury simply pure!

pure luxury simply pure! pure luxury simply pure! Aktivt. Luksuriøst. Skånsomt. Ingen parabener. Ingen alkohol. Ingen syntetiske ingredienser. AKTIVT I 24 TIMER PURE er en luksuriøs hudplejeserie baseret på naturlige ekstrakter

Læs mere

Optimal After Shave Milk

Optimal After Shave Milk Optimal After Shave Milk Optimal Skin Cream 150 ml Produkt Nummer 25404 Detail Pris Kr 379,00 Special Kundepris Kr 359,00 Partner Pris Kr 341,00 Ingredienser: Aqua, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Butylene

Læs mere

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark Ærlig hudpleje - til hele familien Made in Denmark Faaborg Pharma Ærlig hudpleje siden 2001 Huden er kroppens største organ. Derfor er det vigtigt at pleje sin hud med rene og sikre produkter, og at de

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

SERUM8 Skincare System

SERUM8 Skincare System 4 SERUM8 Skincare System SERUM8 Skincare System er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Ved brug af dette system kan du efter professionelle principper pleje din hud i en

Læs mere

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Det handler om ta-daaaa valg af den forkerte farve eller type foundation. Der er som udgangspunkt 3 helt store issues, når

Læs mere

Pleje af. barnets hud

Pleje af. barnets hud Pleje af barnets hud Indhold Tør hud Bad Bleskift og røde numser Arp Av! Mine ører falder af Suttemund Tørre læber/slikke-eksem Til mor og far: Forældre skal passe på hænderne Daglig hudpleje En velplejet

Læs mere

Springer ud med miljøvenlig & økologisk superfood til huden

Springer ud med miljøvenlig & økologisk superfood til huden Det vidste du ikke om Andrea Elisabeth Rudolph: Springer ud med miljøvenlig & økologisk superfood til huden Slut med snart tre års hemmelighedskræmmeri. Lancering og offentliggørelse af den UNIKKE, MILJØVENLIGE

Læs mere

Produkt oversigt

Produkt oversigt Produkt oversigt www.beautysystem.dk Velkommen til Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik. Den mere end 60 år gamle familievirksomhed i Essen ledes af hudlæge, allergist og anti-aging ekspert Dr. med. Christine

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka.

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Beautiful Skin Anti-aging Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Mød Født i England i 1935 og et mærke som har omskrevet beauty historien i mange år. Vores mission er simpel. Vi ønsker at du skal føle

Læs mere

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning Ansigts masker Hvis man ikke lige har taget et ansigtsdampbad, kan man åbne porerne ved at dække ansigtet med et vådt, varmt (dog ikke ubehageligt varmt) håndklæde i 5 minutter, før masken lægges. Man

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Gita Grauslund Spa-chef Comwell Kellers Park Gitte Hvidtfeldt Spa-chef Comwell Borupgaard Professionel hjemme-spa SPA*LOSOPHY og SPA*SENSES er professionelle spaprodukter,

Læs mere

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Udslæt, irritation og sprængte blodkar. Det er blot nogle af de skader, din hud kan få ved at opholde dig udenfor i kulden. Af Heidi Pedersen, 26. januar 2013

Læs mere

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba,

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba, Skønhed Med Forevers skønhedsprodukter ser du rigtig godt ud og føler dig frisk. Samtidigt kommer du til at føle dig godt tilpas, eftersom de naturlige egenskaber hos Aloe Vera arbejder for dig døgnet

Læs mere

Kontrolleret naturkosmetik

Kontrolleret naturkosmetik Naturlig hårpleje Kontrolleret naturkosmetik Produkterne fra SANTE bærer alle mærket»kontrolleret Naturkosmetik«, som overholder de strenge tyske BDIHs strenge kriterier. Plej og sæt dit hår med de naturlige

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET EN NY TYPE BB-CREME EN FORMEL, DER KOMBINERER LYS MED BB-CREMENS EGENSKABER BB-Creme, Som Du Ikke Har Set Den Før Youth Code Luminizer

Læs mere

Dokumenteret pleje til sensitiv hud

Dokumenteret pleje til sensitiv hud Dokumenteret pleje til sensitiv hud Hudplejeprodukterne i Avène serien er baseret på det nærende og plejende termalkildevand fra Avène kilden i Sydfrankrig. Kilden løber inde i bjergene i ca. 50 år, hvor

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

Gloseliste over ingredienser 1,2-Hexanediol Alumina Aminoethanesulfinic Acid Aqua Arachis Hypogaea Oil Arginine Artemia Extract

Gloseliste over ingredienser 1,2-Hexanediol Alumina Aminoethanesulfinic Acid Aqua Arachis Hypogaea Oil Arginine Artemia Extract Gloseliste over ingredienser 2008 Mannatech Denmark ApS, Postboks 140, 1004 København K, c/o 2 Trident Park, Basil Hill Road, Didcot, Oxfordshire, OX11 7HJ, England. Hver eneste ingrediens i Mannatechs

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

Ingrediensliste for dermaoxy HAIR Produkter

Ingrediensliste for dermaoxy HAIR Produkter Ingrediensliste for dermaoy Produkter Ingredienser Serum Shampoo Tonic Virkning & Effekt Aqua Hydrolyzed Hyaluronic acid Hyaluronsyre findes naturligt i ungt hår. Binder store mængder fugt, der styrker

Læs mere

NYCE COLOR CARE SYSTEM NYCE OIL COLOR

NYCE COLOR CARE SYSTEM NYCE OIL COLOR NYCE COLOR CARE SYSTEM NYCE OIL COLOR Blandingsforhold 1:1 FARVER: Dækkeevne op til 100% 4,5 % - 6,9 % - 9,9 % - 12 % TONING: Dækkeevne op til 70% 1,5% - 4,5% LYSNINGS FARVER: Lysner op til 3 toner 9,9%

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

ZENZ ORGANIC HAIR PURE SHAMPOO NO. 01

ZENZ ORGANIC HAIR PURE SHAMPOO NO. 01 PURE SHAMPOO NO. 01 Svanemærket shampoo til daglig brug med økologisk koldpresset avocadoolie Indeholder hverken parfume eller æteriske olier og derfor velegnet til gravide, børn og parfumeallergikere.

Læs mere

Herrernes hudplejeskole

Herrernes hudplejeskole Herrernes hudplejeskole Først og fremmest: hudpleje er ikke kun for kvinder. Også rigtige mænd har brug for at tage hånd om deres hud. Du ved, hvordan det er med et par nye løbesko. Man vil have, at de

Læs mere

Zenz Mineral Foundation

Zenz Mineral Foundation Zenz Mineral Foundation Løs pudder. 30 ml krukke. 7 g netto. N o 20 Agnes N o 200 Rose N o 21 Lily N o 22 Norma N o 23 Victoria N o 230 Grace N o 24 Magda N o 20 200 21 22 23 230 24 NAME Agnes Rose Lily

Læs mere

Nu Skin Hair Care balsam

Nu Skin Hair Care balsam Nu Skin Hair Care balsam Det perfekte match til din Nu Skin shampoo Giv hårpleje en helt ny betydning med effekten af Nu Skin Hair Care balsamprodukter. Gør håret blødt og glansfuldt. Selv en ganske lille

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée CS by MEDEX CS by MEDEX PÅ KLINIKKEN CS by MEDEX er en terapeutisk og plejende makeup serie, som er velegnet til såvel sart hud som

Læs mere

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE Når du vælger de grå Änglamark produkter er du sikker på, at få produkter af høj kvalitet og uden overfl ødig kemi. De grå Änglamark produkter indeholder nemlig

Læs mere

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem!

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Hos 1/3 opstår håndeksemet allerede inden 20 års alderen. Mange kender til, at huden på hænderne bliver tør og skællende når vinteren banker på - det er tegn

Læs mere

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HÅR + HOVEDBUND Til specielle hovedbunds problemer HAIR + SCALP BC Hair + Scalp Pre Shampoo Peeling Exfolierer og renser hovedbunden

Læs mere

Vores emballage. Kapsler: Alle kapsler på INsight krukker er 100% produceret af genanvendt PP.

Vores emballage. Kapsler: Alle kapsler på INsight krukker er 100% produceret af genanvendt PP. INSIGHT SKIN PS-NIELSEN ApS * Børstenbindervej 4* 5230 Odense M * Kontor: 66170066 * Hotline: 27836439 www.ps-nielsen.dk * facebook.com/purenanpro * @ps_nielsen * #ps_nielsen Vores emballage Den miljømæssige

Læs mere

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager ww Pressemeddelelse efterårslook 2010 Inspiration Dennis Knudsen har til efterårslooket fra INK by Dennis Knudsen fundet inspiration i udtrykkene Naturlig skønhed og Power. Det nye look sammenfatter tendensen,

Læs mere

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk Det er ganske almindeligt at voksne har fedtet hud. 30% af alle kvinder og 40% mænd har en hud, hvis talgkirtler producerer mere fedtstof, end der skal til for at beskytte huden. Fedtafsondringen giver

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

- made by CosMed Kft.

- made by CosMed Kft. - made by CosMed Kft. Simplicity is the ultimate sophistication (Leonardo da Vinci) TD - creating beauty Jeg er stolt og glad for at præsentere dig for vores TrueDelight, signaturlinjen fra PANDHY S At

Læs mere

Nu Skin Hair Care shampoo

Nu Skin Hair Care shampoo N u S k i n p r o d u k t i n f o r m a t i o n Nu Skin Hair Care shampoo Synligt yngre udseende på 7 dage Begynd med det grundlæggende for sundt, glansfuldt. Videnskaben viser, at jo stærkere den indre

Læs mere

Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15

Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15 Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15 UVA/UVB beskyttelse med teknologi Størrelse: Sunright 50, 35: 100 ml Sunright Lip Balm 15 4,2 g PRODUKTOVERSIGT Nu kan du forvente mere af dine solbeskyttelsesprodukter.

Læs mere

Sommer dufter af sol intet andet

Sommer dufter af sol intet andet Solguide Juni 2013 Sommer dufter af sol intet andet Hos Derma dufter sommer af sol, friske jordbær, blomster og hav. Alle vores solcremer er nemlig parfumefri, da parfumestoffer kan være allergifremkaldende.

Læs mere

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Får hårbunden nok opmærksomhed? Hårbunden er der ikke mange der tænker på i det daglige. Den lever sit skjulte liv dækket af hår, og først

Læs mere

L k inspiratiо 8287_TML_LOOKS_13x19_Finish_02.indd 1 26/04/

L k inspiratiо 8287_TML_LOOKS_13x19_Finish_02.indd 1 26/04/ L k inspirati L k 1 The C er Girl 01 Rens & fugt en ren, gennemfugtet og frisk hud giver en perfekt makeup. 02 Primer gør huden ensartet og får din makeup til at holde hele dagen og natten lang. 03 Foundation

Læs mere

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger HUDPLEJE VÆLGES EFTER: HUDTYPE De såkaldte naturlige hudlipider er en vigtig komponent i hudbarrieren. Udvaskes de naturlige hudlipider, tørrer huden ud og der opstår sprækker i hudbarrieren. Nogle mennesker

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Din guide til naturlig glød

Din guide til naturlig glød Indre velvære, ydre skønhed Din guide til naturlig glød Hår og negle: Få skønne, friske lokker og stærke negle Huden: Dit velværebarometer Husk maven: Skab indre balance www.avogel.dk 2 Kære læser Er du

Læs mere

NYHED: BLACKHEAD & PORE CLEARING DUO UGE 27 NYHED: INSTANT RADIANCE EYE CREAM UGE 34 NYHED: VALUE KITS UGE 33 TILBUD: CLARIFYING WIPES

NYHED: BLACKHEAD & PORE CLEARING DUO UGE 27 NYHED: INSTANT RADIANCE EYE CREAM UGE 34 NYHED: VALUE KITS UGE 33 TILBUD: CLARIFYING WIPES PROMOTION PÅ DISK NYHED: BLACKHEAD & PORE CLEARING DUO UGE 27 NYHED: INSTANT RADIANCE EYE CREAM UGE 34 NYHED: VALUE KITS UGE 33 TILBUD: HYBRIDS TILBUD: CLARIFYING WIPES TILBUD: AGE-PROOF SUN CARE OMGÅENDE

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Produktguide NeoStrata

Produktguide NeoStrata Produktguide NeoStrata Anti-aging Start/Normal En hudplejende og opfriskende rengøringsgel med PHA, som anbefales til alle hudtyper, også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver

Læs mere

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår BRAND HERITAGE Macadamia Professional, stræber efter at skabe innovative hårprodukter, der behandler de forskellige behov indenfor alle hårtyper. Hårpleje, behandling og styling produkter i salon kvalitet,

Læs mere

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Renser og forbereder huden før sugaring, fjerner skidt, snavs og makeup fra huden. Bruges altid før påføring af sukker, for at opnå et ideelt resultat.

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The extra ordinary oils issue OLIE: EN DEJLIG SAMMENSÆTNING Olie har altid været en vigtig ingrediens i skønhedsprodukter. nu kommer den også som

Læs mere

BEHANDLINGER ANSIGT. 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,-

BEHANDLINGER ANSIGT. 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- BEHANDLINGER ANSIGT ARCTIC BERRY PEEL Ansigtsbehandling med omgående Askepoteffekt En målrettet ansigtsbehandling i tre trin, som eksfolierer og giver ny frisk hud, virker anti-ageing og efterlader en

Læs mere

DREAM FRESH GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE!

DREAM FRESH GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE! DREAM FRESH BB GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE! DEN FRISKE RAPPORT DET NYE NUDE LOOK, DER HOLDER AF DIN HUD Indviklede, besværlige hudplejerutiner og tung, tydelig makeup hører fortiden til. Moderne

Læs mere

Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2

Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2 Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2 25/10/16 12:33 . THE BARBER COMPANY. Original formulas for the beauty of men. Traditioner udvikler sig. Real tools for the beauty of men. DEPOT hylder mændenes

Læs mere

Farvel til. mørke pletter

Farvel til. mørke pletter Farvel til mørke pletter Der er nogle pletter, vi elsker Uimodstaelige Sprudlende Charmerende Sode og sjove Konne sma skonhedsfejl Nogle gange kan morke pletter vaere sode! Alder Sol Urenheder Og der er

Læs mere

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5)

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5) Generelle spørgsmål (side 2-3) 1. Hvad er arsupermarkers? 2. Arbejder ageloc produkterne i underhuden? Hvis ikke, hvordan virker ingredienserne så på generne? 3. Hvilke arsupermarkers behandler Nu Skin

Læs mere

Mini-guide: Sådan får du smuk hud

Mini-guide: Sådan får du smuk hud Mini-guide: Sådan får du smuk hud Fiskeolie, dyre cremer eller laserstråler? Se hvordan du får sund og glat hud Af Lene Kjældgaard, januar 2013 03 Smuk hud - sådan 04 1 godt tip alle kan bruge 04 ABC 05

Læs mere

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans.

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Solcreme kan blive for gammel, i stedet for at smide den ud, kan du

Læs mere

Guinot. Guinot. Yon-ka

Guinot. Guinot. Yon-ka B E A U T Y A C A D E M Y 2010 Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 328,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 419,00 Afrens, peeling, damp, udrensning, maske inkl. hals, massage

Læs mere

Nedbryd din hud og byg den op igen. Og igen - og igen. Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud.

Nedbryd din hud og byg den op igen. Og igen - og igen. Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud. s e r u m Nedbryd din hud og byg den op igen Og igen - og igen Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud Læge Niels Bukh S e r u m 8 Serum8 Hjemmekit er et komplet hudplejesystem

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

Den ultimative guide til hudorme

Den ultimative guide til hudorme Den ultimative guide til hudorme Du skal til fest! Du går ud til spejlet og bang så ser du det, du har fået en hudorm/bums. Du har nu under en uge til at få fixet huden, hvad gør du? Smarte Johnny 1 Generelt

Læs mere

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. The Magique issue

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. The Magique issue www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. The issue Det nye foundation-koncept fra L Oréal paris Fra det perfekte resultat, der ser naturligt ud, og diskret hudtone med glød til en fløjlsglat

Læs mere

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret:

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret: Plejeprodukter til enhver hårtype En komplet hårplejeserie med shampoos, conditioners, styling og finishing produkter til enhver hårtype og ethvert behov. Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning,

Læs mere

where there s man there s crew

where there s man there s crew where there s man there s crew historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres

Læs mere

Ingrediensliste for dermaoxy hud Produkter

Ingrediensliste for dermaoxy hud Produkter Ingrediensliste for dermaoy hud Produkter Ingredienser SYN Serum Hyaloron Serum Day Night Eye Hydra Exfoliating Scrub- Peeling Virkning & Effekt Aqua Hydrolyzed Hyaluronic acid Hyaluron syre, et naturligt

Læs mere

OM ANSIGTSRULLEN. Brug ansigtsrullen som en del af din daglige rutine, og rullen vil hjælpe med at; stimulere collagenproduktion

OM ANSIGTSRULLEN. Brug ansigtsrullen som en del af din daglige rutine, og rullen vil hjælpe med at; stimulere collagenproduktion ANSIGTSRULLE OM ANSIGTSRULLEN Ansigtsrullen er et gammelt kinesisk skønhedsredskab. Tilføj lidt af østens magi til din skønhedsrutine, og massér dit ansigt dagligt med den kølende sten, som giver glød

Læs mere

Hudpleje brochure hvorfor irriteret hvordan passe

Hudpleje brochure hvorfor irriteret hvordan passe Hudpleje Denne brochure handler ikke bare om, hvorfor din hud er tør, fedtet, irriteret eller kløende. Den fortæller dig, hvad din hud består af, hvordan den fungerer, og hvordan du kan passe på den hver

Læs mere

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975 J U H L D A L MADE IN DENMARK SINCE 1975 Produkt fakta Santens Denmark Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 JUHLDAL Face & Body Oil Unikt produkt til pleje og velvære - derhjemme

Læs mere

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée CS by MEDEX p r o f e s s i o n a l m a k e u p f o r e v e r y b o d y C S b y M E D E X P Å K L I N I K K E N CS by MEDEX er en terapeutisk

Læs mere

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 BV 05.12 Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 01/05/12 08.41 Together. A passion for hair. Kundebrochure Blondme DANSK.indd

Læs mere

Kontakt os. 100 % naturlige ingredienser ////// Lotions & cremer

Kontakt os. 100 % naturlige ingredienser ////// Lotions & cremer Kontakt os Kontakt os i dag, og få en snak med en af vores hudspecialister om, hvordan vi kan hjælpe netop dig. Ring på:... 70 21 79 00 (Åbningstider mandag - fredag kl. 09.00-14.00) e-mail:..... info@ecolibri.dk

Læs mere

rosacea Oplysninger om et voksenproblem

rosacea Oplysninger om et voksenproblem rosacea Oplysninger om et voksenproblem 1 RosaceA er den medicinske betegnelse for en række hudsymptomer som oftest forekommer hos personer Over 30 år. (ikke at forveksle med akne) Cirka Symptomerne på

Læs mere

Sådan styler du dit hår med

Sådan styler du dit hår med Sådan styler du dit hår med Oversigt Fremhæv naturligt struktur i håret... Slide 3 Pleje og styling af naturlige krøller... Slide 4 Volumen i et glat langt hår... Slide 5 Til at lave volume i langt hår

Læs mere

ZENZ PEACH NO. 80 - golden blond henna

ZENZ PEACH NO. 80 - golden blond henna ZENZ PEACH NO. 80 - golden blond henna PEACH NO. 80 - golden blond henna INCI: Cassia Obovata leaf powder, Matricaria Recutita flower powder, Rheum Officinale root powder, Lawsonia Inermis leaf powder.

Læs mere

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7 Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena emballage Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer.

Læs mere

BRITISH NATURAL RESULTS LED

BRITISH NATURAL RESULTS LED BRITISH NATURAL RESULTS LED BRITISH NATURAL RESULTS LED Balance Me blev grundlagt i 2005 med en vision om at skabe videnskabeligt baserede formuleringer med resultatorienterede produkter, uden at gå på

Læs mere

SUMMER a til og med yldig fr G DK

SUMMER a til og med yldig fr G DK SUMMER Vibes DK Gyldig fra 01-07-2016 til og med 30-09-2016 SUN CARE NYD SOLEN UDEN BEKYMRINGER BESKYT DIN HUD SOL HANDY SÆT Består af: Sololie SPF 15 Sollotion SPF 30 Ansigtssolcreme SPF 50 Strandtaske

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden

Læs mere

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat.

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat. BC STYLING TREAT Every time you style, you treat. Hårpleje og styling er en del af din hverdag. Nu har du chancen for at fuldende begge dele. Med BC STYLING TREAT får du en hel stylingserie som faktisk

Læs mere