Referat fra AAS Generalforsamling d. 17. november 2016 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra AAS Generalforsamling d. 17. november 2016 afholdt i Skjød Forsamlingshus"

Transkript

1 Referat fra AAS Generalforsamling d. 17. november 2016 afholdt i Skjød Forsamlingshus Peter Bentsen bød velkommen og bad alle rejse sig og holde 1 minuts stilhed for at ære og mindes Åge Møller-Nielsen og Niels Brøchner. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede, at Generalforsamlingen var lovlig indkaldt i henhold til AAS s love. Der var 45 deltagere inklusiv bestyrelsen. 2. Formandens beretning Beretning 2016 Det er tid til generalforsamlingen i Aarhus Automobil Sport for Dette er min sidste i denne ombæring, da jeg har valgt ikke at genopstille til formandsposten. Først året der gik i afdelingerne: Orienteringsløb: Der har været afviklet fire løb i AAS-regi i Heraf var to løb DM- og JMtællende og et af løbene talte også til NEZ. Begge løb med Bernd Thrysøe som løbsleder, og atter var det veltilrettelagte arrangementer. Resultatmæssig er det igen i år Renee Nielsen og Hans Ole Nielsen, der har klaret sig bedst. De tog et trin op til guldmedaljer i DM i B-klassen og gentog guldmedaljerne i JFM. Ved årets Hold DM fik AAS oprejsning fra sidste års skuffende resultat, det blev til bronzemedaljer. I JFM-turneringen fik AAS andre gode placeringer; Guld til Marlene Møller-Nielsen i D-klassen og sølv til Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe i M-klassen 2017 bliver igen meget aktivt på arrangementssiden med to afdelinger af DM, to afdelinger af JFM ved Bernd Thrysøe samt tre afdelinger af Den Jyske Femkantturnering ved Bernd Thrysøe, Hans Jakobsen og Hans Ole Nielsen Tak til alle de frivillige officials og sponsorer ved vores løb. Historisk pålidelighedsløb: Der har igennem året deltaget fire-og-et-halvt hold fra AAS i de to turneringer der køres i. Resultatmæssigt generelt for klubben gjorde kun et mandskab sig bemærket: En førsteplads til Finn Kristensen i FDM DASU Classic-turneringen. I 2017 afvikler AAS igen en afdeling i FDM DASU Classic-turneringen, det bliver den 2. september. Rally: Rallyafdelingen har været meget stille i 2016, der er kun afviklet et Metal Rally ved Aarhus Tech, i Viby et løb, der blev afbrudt før tid pga. deltagernes manglende respekt for materiel og sikkerhed. De aktive kørere har klaret sig glimrende, og der er hjemført en række sølvmedaljer i DM-rally, og i DASU-mesterskaberne i minirally blev det til tre guldmedaljer til Henrik og Malene Møller- Nielsen samt til Mette Felthaus.

2 AAS har deltaget meget aktivt med officials ved andre løb, specielt under det netop afviklede Rally Denmark var der aktive officials herunder et prøvemandskab samt i rallyets headquarter. Tak til jer, som var med. Som jeg skrev sidste år, mangler rallyafdelingen pt. en formand og en gruppe mennesker, som vil tage sig af at lave klubrally eventuelt i samarbejde med naboklubberne. Bane: Vi afviklede igen i 2016 fire løbsweekender på FDM Jyllandsringen med succes, og AAS stod i 2016 også for den sportslige afvikling af Classic Race Aarhus. Løbet blev igen en stor sportslig succes. Sportsligt opnåede AAS-kørerne igen en række fine resultater herunder en række mesterskaber, bl.a. vandt en kører fra den ny generation, Kasper H. Jensen, mesterskabet i DTC. I 1600 Challenge vandt et AAS-medlem for en gangs skyld mesterskabet, så det blev til en ægte DIF-mester i form af 18-årige Mads Frederiksen. Herudover var der DASU-mesterskaber til Kim Lund i Yokohama Super Cup, Michael Vesthave jr. i Youngtimer-klassen Division YT-1 og Hans Hartmann i Special Saloon. Af andre mesterskaber kan nævnes; Kevin Verner i Legend Cup, og Max Klinkby-Silver i FDM Sport. Internt i AAS, der valgte klubbens banesportsudvalgsformand, Jan Præstekjær, at træde tilbage midt på året. Tak til Jan for indsatsen som banesportsudvalgsformand gennem mange år. Banesporten er desværre fyldt af en del polemik, ikke bare på banerne, men også udenfor, så en af konsekvenserne heraf er, at DASU, vores union, har følt det nødvendigt at styrke unionens disciplinærudvalg generelt Vi har haft de sædvanlige keglespil, bankospil, den årlige gokart-dag. Anne Møller- Nielsen har også i 2016 stået i spidsen for klubaftenerne, bl.a. med besøg hos Tesla. Anne skal have tak for hendes store indsats for dette. Efter et ønske på generalforsamlingen har jeg med bestyrelsens godkendelse udarbejdet et sæt nye vedtægter, som er forsøgt moderniseret til nutiden, og med en udbredt skelen til Danmark Idrætsforbunds standardvedtægter for sportsforeninger. Klubbens økonomi er en speciel sag, takket være held og dygtighed fra kassereren, så vi har igen overskud, men der er ikke overskud på den primære drift af klubben. Jeg synes, at dette er et problem, og en opgave for den nye bestyrelse at få bragt i balance til gavn for klubben som helhed. I øvrigt kan jeg tilføje, at jeg, som en af min sidste gerninger som formand, har indstillet vores kasserer til en hædersbevisning i DASU. Klubben, formanden og fremtiden: Som I kan se af indkaldelsen, så har jeg valgt at sige stop, og ikke genopstille til formandsposten. Baggrunden udspringer i min beretning fra Det jeg skrev dengang, ja, det har haft en begrænset effekt. Jeg vil faktisk sige, at det kun er blevet værre siden da. Jeg kunne gentage, det som jeg skrev, men det synes jeg ikke er nødvendigt.

3 For 2017 er der masser af arrangementer i støbeskeen, men også masser af arbejde for en ny bestyrelse. Bl.a. skal aftalen om Classic Race Aarhus gennemgås og fornyes. Bestyrelsen har sagt ja til at samarbejde, men den skriftlige aftale skal endelig udformes og underskrives. Til sidst vil jeg trods alt takke for året, der er gået, og jeg vil også takke for de 20 år, jeg har virket som udvalgsmedlem/bestyrelsesmedlem, heraf de syv sidste år som formand. En særlig tak også for den store indsats til dem, som har medvirket som official ved vores løb. Peter Bentsen, Formand Beretning blev godkendt uden bemærkning. Bjarne Andersen takkede Peter Bentsen for hans store arbejde i bestyrelsen gennem mange år, og Generalforsamlingen gav Peter en stor applaus. 3. Det reviderede regnskab fremlægges til godkendelse. Årets regnskab viser et overskud på godt kr. Selve driften af klubben giver et stort underskud, men klubbens værdipapirer giver et godt udbytte. Hans Jørgen Andersen fortalte, at der i de 43 år, han har været kasserer, er der tjent cirka 1,5 millioner på værdipapirer og renteindtægter. Jens Munkholm: Hvad dækker udgiften til bane? Hans Jørgen Andersen fortalte om de største poster. Hans Jørgen har efterfølgende lavet følgende mere detaljerede opgørelse: B-udvalg 4.494,90 KM pæmier 5.472,00 Støjmåler 7.687,50 Poloer ,00 Køredragter ,00 Scanvægt 6.152,50 Kørsel kursus 456,00 Bøder, netto 800,00 Rundstykker 6.281,25 Kørepenge CRAA m.v ,24 Kørepenge CRAA ,00 Teknisk kontrol GP 3.800,00 Materiel mm JR 1.359,00 PWC officialpenge 8.000,00 Kørepenge diverse 4.721,50 Udgifter ,89 Der var debat fra flere forskellige om kørepengene i forbindelse med primært Classic Race Aarhus.

4 Herefter blev regnskabet godkendt. 4. Behandling af indkomne forslag. Forslag 1: Nye vedtægter (fra bestyrelsen) I forhold til forslaget til nye vedtægter bibeholdes afsnittet med mulighed for fuldmagt. Det rettes fra 5 personer til 1 for at kræve skriftlig afstemning. Under indmeldelse rettes teksten fra skriftlig til skriftlig/elektronisk. Rettelser fortaget under generalforsamlingen er markeret med rødt i separat vedhæftet fil. Herefter blev forslaget vedtaget stort set enstemmigt. Forslag 2: Vedrørende klubfest (fra Anne Møller-Nielsen) Vedr. Klubfesten Man kan som medlem af AAS max være 4 til klubfesten til den billige pris. Begrundelse: Festen er for klubmedlemmer og ikke for at holde en fest for sit serviceteam eller fanklub. Anne Møller-Nielsen Bernd Thrysøe: Jeg synes ikke, at det er en beslutning, der skal tages på klubbens Generalforsamling. Henrik Strandgaard: Alle forslag bør kunne komme til afstemning. Peter Bentsen: Vi har i forvejen ændret, så der kun kan komme 2 personer med til den billige pris. Anne Møller-Nielsen trak herefter sit forslag tilbage. Forslag 3: Vedrørende klubmesterskab (1) (fra Anne Møller-Nielsen) Vedr. Klubmesterskab (1) Et klubmesterskab i O & H, Bane og Rally, skal mindst afvikles over 3 afdelinger. Begrundelse: Der skal være en hvis konkurrence og ikke bare være en lodtrækning Anne Møller-Nielsen Bernd Thrysøe: Det må være klubbens sportsudvalg, der bestemmer reglerne for klubmesterskabet. Forslaget kom herefter til afstemning, og blev nedstemt. Forslag 4: Vedrørende klubmesterskab (2) (fra Anne Møller-Nielsen) Vedr. Klubmesterskab (2) Klubmesterskabet i O & H samt Rally bør udskrives i et chauffør og anden køre. Begrundelse: Da der ikke findes så mange i klubben der deltager i de to afdelinger, er det ikke rimeligt, at der er medlemmer som holdes uden for mesterskabet p.ga. der ikke findes klubmedlemmer de kan køre med. Anne Møller-Nielsen

5 Bernd Thrysøe: Det er umuligt at lave en beregning der tæller D- og C-mandskaber sammen med MAB mandskaberne. Hans Ole Nielsen: Man må have tillid til at klubbens udvalg kan lave KM reglerne. Forslaget kom til afstemning og blev nedstemt. Forslag 5: Indkøb af projektor (fra Anne Møller-Nielsen) Pc-projektor Jeg vil som pt. Ansvarlig for klubaftnerne, stille forslag til, at der i klubben, indkøbes en PC Projektor, som kan bruges i klubben, til dels ved klubaftner og kurser i o og r afdelingen når der er brug for sådan en. Specielt hvis der køres med GPS-trager fremover vil den være et godt værktøj for løbsledelse og evt. publikum. Den kan forøverigt opbevares kvit og frit hos mig. Med Motorsport Hilsen Anne Møller-Nielsen Anne Møller-Nielsen: Da Ødum Forsamlingshus nu har anskaffet en projektor, vil jeg gerne trække mit forslag tilbage. Forslag 6: Fremtidig klubstruktur (fra Peer Mortensen) Forslag til fremtidig klubstruktur AAS er en klub med et meget stort sportsligt potentiale og er den eneste klub i Danmark, der både har en aktiv og velvirkende baneafdeling, rallyafdeling og en orienteringsafdeling og en af de ganske få klubber, der stadig er i stand til at afholde klubaftner for sine medlemmer. Men det er også en klub, hvor der p.t. ikke er noget formelt banesportsudvalg og en klub, hvor der angiveligt er præget af, at økonomien i baneafdelingen mere eller mindre sejler med budgetoverskridelser. Dette sidste er måske mere et problem for organisationen end det egentlig er et økonomisk problem. Klubben er som andre asfaltbanesportsklubber under pres, idet det kommercielle let overskygger det sportslige. En kamp mellem græsrødder og de, der vil og kan tjene penge i og på sporten. Dette problem skal løses der findes vel reelt vel 2 løsnings modeller. 1) På den korte bane. Skal der findes en formand, der både har kræfter og gennemslagskraft nok til at få organisationen (som ligger fast) til at virke til gavn for hele klubben. Et ledelsesinstrument er at sætte sig tungt på pengekassen, hvorfor klubbens kasserer skal være med på en ide om at ingen beløb betales ud uden formel anvisning, som p.t. nok alene kan administreres af klubbens formand uden om bestyrelsesmøderne. På den lange bane. Klubbens organisation omarbejdes (kan først ske ved generalforsamlingen 2017 p.g.a. nødvendige lovændringer), hvorefter bestyrelsen slankes til 3 eller 5 medlemmer, og denne bestyrelse har som ansvarsområde (1) fælles aktiviteter (klubaftner, klubfester og generalforsamling), (2) udpegning af udvalg og udvalgsformænd, (3) varetagelse af forhold til DASU og (4) forvaltning af eksterne kontrakter, her ført og fremmest kontrakt til FDM Motorsport. 2) Er den hårde måde, at skille Baneafdelingen helt fra, således at denne udskilles fra det AAS vi kender i dag. Der bliver så to selvstændige klubber, en kommerciel klub hvor Baneafdelingen hører hjemme og en amatør klub med O/HP og Rally afdelingerne. Det vil sige en klub med aktiviter på FDM Jyllands ringen og Classic race Aarhus. Den forsættende klub er det AAS vi kender i dag minus baneafdelingen.

6 Denne løsning vil være hård, men vil løse nogle af de problemer som er kommet rigtig tydelig frem i år, hvor baneudvalget har trukket sig, hvilket har kostet. Spørgsmålet er så bare hvad vej vælger vi. Vælger vi løsnings model 1) kræver det en stærk formand og kan vi finde denne formand i klubben. Løsnings model 2 ) klares ikke på denne generalforsamling jf. vedtægterne. Tænk ovn stående igennem så vi kan få en snak om klubbens fremtid på generalforsamlingen. Peer Mortensen Peer Mortensen uddybede sit forslag. Bernd Thrysøe: Jeg synes, at der er flere gode ting i forslaget. Arbejd evt. videre med det til næste års Generalforsamling, da det vil kræve vedtægtsændringer. Peer Mortensen: Hvis der er nogle der er interesseret i forslaget, så er I velkommen til at henvende jer, så kan vi sammen arbejde videre med det. Jan Præstekjær: Vi er og skal være en samlet klub. Peter Bentsen: Det vil være svært at lave DM Rally med de økonomiregler, der er i forslaget. Jens Munkholm: Den enkelte løbsleder skal være ansvarlig for sit arrangement, herunder også økonomi. Jan Bisgaard: Der må være mange penge på spil ved Classic Race Aarhus og løb på Jyllandsringen, og det kan nemt give nogle konflikter. Klubben skal huske bredden. Peer Mortensen: Vi skal være bedre til at få nye med i klubben. Der er for mange beskyldninger om fnidder og fnadder. Forslaget kunne ikke komme til afstemning, da det vil kræve vedtægtsændringer. Forslag 7: Offentliggørelse af mødereferater (fra Joachim Daus-Petersen) Offentliggørelse af mødereferater Jeg ønsker at foreslå at referater fra bestyrelsesmøder, udvalgsmøder og chefmøder offentliggøres for klubbens medlemmer på klubbens hjemmeside, med tilbagevirkende kraft, på lige fod med referater for de ordinære generalforsamlinger. Referater der indeholder personfølsomme oplysninger bør dog enten censureres eller undladt offentliggjort. Dette skal gavne gennemsigtigheden i klubben, særligt for klubbens medlemmer, aktive såvel som almindelige medlemmer. Venlig hilsen Joachim Daus-Petersen Bernd Thrysøe: Forslaget vil kræve en vedtægtsændring. Henrik Møller-Nielsen: Jeg savner information fra bestyrelsen, om hvad der sker. Forslaget kan evt. indsendes næste år som vedtægtsændring.

7 Bernd Thrysøe synes også, at der er behov for mere info fra bestyrelsen. Peter Bentsen: Vi har talt om det i bestyrelsen, og man kan tale både for og imod. Henrik Strandgaard: Er der noget til hinder for at referaterne offentliggøres? Bestyrelsen lovede at kigge på, om den kunne blive bedre til at informere i fremtiden. Forslag 8: Sammensætning af banesportsudvalg (fra Gitte Lai Præstekjær) Sammensætning af banesportsudvalg Banesportsudvalget i AAS skal indeholde repræsentanter fra flest mulige officialsgrupper, f.eks. flagfolk, pit, tårn, teknisk kontrol og minimum 1 kører, og det skal ikke kun være chefofficials, der sidder i udvalget. Baggrund, det er nødvendigt at sikre bredden i udvalget. Vh Gitte Lai Præstekjær Bernd Thrysøe: Der står i vedtægterne at det er bestyrelsen, der nedsætter udvalgene. Peter Bentsen: Vi har i bestyrelsen talt om stort set det samme. Bestyrelsen betragter forslaget, som en hensigtserklæring. 5. Fastsættelse af kontingent. HJA udleverede budget for 2017 og foreslog uændret kontingent. Dette blev godkendt. 6. Valg af formand Peter Bentsen ønskede ikke genvalg. Bjarne Andersen blev foreslået af Per Leth fra bestyrelsen, og blev herefter valgt uden modkandidater. Bjarne Andersen takkede herefter for valget. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer. På valg er Per Leth, Hans Ole Nielsen og Jakob Borum. Jakob Borum genopstiller ikke. Der kan vælges 4 personer i alt. Da Bjarne Andersen blev valgt, som formand kunne der vælges en person mere. Det lykkedes at få Trine Larsen til at opstille, og hun blev valgt, sammen med genvalg til Per Leth og Hans Ole Nielsen. Bestyrelsen består herefter af 7 personer. 8. Valg af suppleanter. Henrik Kirkegaard ønskede ikke at genopstille. Bernd Thrysøe blev genvalgt, og Niels Jørgen Larsen blev nyvalgt. 9. Valg af revisorer. Kurt Christensen og Søren Andersen var på valg. Søren Andersen ønskede ikke at genopstille.

8 Kurt Christensen blev genvalgt og Peter Bentsen blev nyvalgt 10. Eventuelt. Jan Præstekjær: Jeg synes, at det gik lidt for stærkt med budgettet, da der ikke er lavet kontrakt med FDM Jyllandsringen og Classic Race Aarhus endnu. Jens Munkholm: Der har ikke været en underskrevet kontrakt med FDM Jyllandsringen for Vil vi være med på banen næste år. Bjarne Andersen: Selvfølgelig vil vi gerne være med på Jyllandsringen. Jan Præstekjær: Jeg vil gerne have at kontrakten bliver lavet hurtigt. Jens Munkholm: Det haster også med at få lavet en kontrakt med Classic Race Aarhus. Bernd Thrysøe: Facebook debatten bør være mere seriøs og sober. Bernd Thrysøe takkede herefter for nogenlunde god ro og ordren på Generalforsamlingen. Peter Bentsen takkede for 20 år i bestyrelsen, og ønskede held og lykke til den nye bestyrelse. Bjarne Andersen: I bestyrelsen vil vi give det højeste prioritet at få lavet kontrakter med FDM Jyllandsringen og Classic Race Aarhus. Jeg håber, at vi fremadrettet kan få hele klubben til at fungere i et godt samarbejde. Referat: Bjarne Andersen Referatet godkendt Hedensted d. 21. november 2016 Bernd Thrysøe Peter Bentsen, formand

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

Aarhus automobil sport

Aarhus automobil sport Aarhus automobil sport Skjød d. 01-12-2015. Referat fra: Generalforsamling torsdag d. 26. november 2015 kl. 19.30 i Skjød Forsamlingshus. 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som takkede

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Dette er min første beretning som formand. Da jeg sagde ja til, at overtage formandsposten sidste år, var det med blandede følelser, men da Peter Bentsen valgte at stoppe, skulle

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 30. november 2017 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 30. november 2017 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 30. november 2017 afholdt i Skjød Forsamlingshus Bjarne Andersen bød velkommen. Der var 32 deltagere inkl. bestyrelsen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd

Læs mere

Formandens beretning 2018

Formandens beretning 2018 Formandens beretning 2018 Efter Generalforsamlingen sidste år blev bestyrelsen konstitueret, udvalgene sammensat, og alle udvalg har efterfølgende lavet kommissorier, med beskrivelser af deres virke. Kommissorierne

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling torsdag d. 29. november 2018 kl i Skjød Forsamlingshus.

Referat fra AAS Generalforsamling torsdag d. 29. november 2018 kl i Skjød Forsamlingshus. Referat fra AAS Generalforsamling torsdag d. 29. november 2018 kl. 19.30 i Skjød Forsamlingshus. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. BT takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29806&pagetype=1&print=... (2/12) Synligt bevis til AAS Oprettet d. 2. december 2011 Klubben er blevet udnævnt som modelklub i DASU Forleden var der

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 1. December 2009 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling.

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Valg af Dirigent Niels Einer Rytter blev valgt som dirigent. Han startede

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 25. november 2008 Dagsorden 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Valg af dirigent. Valg af stemmetællere Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år Fremlæggelse

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus Vedtægter for CVR: 34 78 02 42 v. Jan Wissing Spangaa, Vistoftparken 49, 8471 Sabro, Tel: +45 21832058 info@shinshintoitsu.dk - www.shinshintoitsu.dk ~ 1 ~ Vedtægter for Shin Shin Toitsu Aikido Aarhus

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling KOM den

Referat fra Generalforsamling KOM den Referat fra Generalforsamling KOM den 24.02.2018 1. Valg af dirigent Freddy Pedersen. 2. Formandens beretning Formandens beretning aflagt af formand Stig Kristensen. 3. Fremlæggelse af revideret driftsregnskab

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat fra generalforsamling Torsdag den 2. marts 2016 kl I klublokalerne Gl. Hobrovej Randers NV

Referat fra generalforsamling Torsdag den 2. marts 2016 kl I klublokalerne Gl. Hobrovej Randers NV Referat fra generalforsamling Torsdag den 2. marts 2016 kl. 18.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers NV Til klubbens generalforsamling var ca.35 RASére mødt op. Jens Erik bød velkommen til generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: Valdemarsgade 41, 5. sal 1665 København V (hos Søren Lindgreen) Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Arne Mejlholm,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Formål: 1: Foreningens navn er Køreforeningen YTCC. 2: Foreningens formål er at varetage kørernes interesser og udbrede kendskabet til YTCC i Danmark. Foreningen

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 16. Januar 2017 Dagsorden a. Vedtægtsændring: Fjernelse af posten suppleant for bilagskontrollant. 5. Fastsættelse af kontingent 7. Valg af Formand 8. Valg af 1 Bestyrelsesmedlem 9. Valg af 1 Suppleant.

Læs mere

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015 HORNBÆK VINKLUB Indkalder medlemmerne til den: Ordinær Generalforsamling som afholdes på følgende adresse: SuperBrugsen, Sauntevej 1, 3100 Hornbæk Dagsorden: Onsdag den 22. April 2015 - kl. 20.00 1. Valg

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her.

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her. http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=20289&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (1/3) DASU's motorsportsreglementer Oprettet d. 1. marts 2009 De forskellige motorsportsreglementer for 2009

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Automobil Sport

Vedtægter for Aarhus Automobil Sport Som ønsket på generalforsamlingen i 2015, så har bestyrelsen gennemgået vedtægter for Aarhus Automobil Sport. Mange af ændringerne er foretaget med udgangspunkt i DIF s standardvedtægter. Tekster, som

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I henhold til vedtægterne for J/80-klubben gennemførtes der en ekstraordinær generalforsamling den 5. Februar 2014. Generalforsamlingens primære emne var valg

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 12. marts 2016 kl blev afholdt på følgende adresse: Udbyhøjvej Randers NØ.

DDGUs generalforsamling d. 12. marts 2016 kl blev afholdt på følgende adresse: Udbyhøjvej Randers NØ. DDGUs generalforsamling d. 12. marts 2016 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: Udbyhøjvej 189 8930 Randers NØ. Fremmødte: Joakim Bank Lauridsen, Niels Madsen Kloster, Thomas Rasmussen, Kasper Hornby,

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus Vedtægter for CVR: 34 78 02 42 v. Jan Wissing Spangaa, Vistoftparken 49, 8471 Sabro, Tel: +45 21832058 info@shinshintoitsu.dk - www.shinshintoitsu.dk ~ 1 ~ Vedtægter for Shin Shin Toitsu Aikido Aarhus

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Danske Sortkrudtsskytter

Danske Sortkrudtsskytter Danske Sortkrudtsskytter Forbundet af Danske Sortkrudtsskytteforeninger Medlem af Dansk Skytte Union- Danmarks Idrætsforbund www.sortkrudt.dk Referat af repræsentantskabsmøde Lørdag d. 11. maj 2013 Følgende

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB Bestyrelsen. 1. Valg af bestyrelse. a. Valg til bestyrelse sker i henhold til bestemmelserne i klubbens vedtægter. b. Suppleanter indtræder i bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus,

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Formandens beretning 4. Regnskab 5.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT Selskabets ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 10. juni 2014, kl. 15:00-15:30 hos Energistyrelsen, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagsorden i

Læs mere

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Referat Formand for Dansk Tækkemandslaug Henrik Henriksen bød velkommen til generalforsamlingen

Læs mere

4. Regnskab (2015) med revisorpåtegning fremlægges til godkendelse

4. Regnskab (2015) med revisorpåtegning fremlægges til godkendelse Generalforsamling - Grundejerlauget Sønderby Dato: 18. april 2016 kl. 19.30 Sted: TAB Sønderbys festlokale, Sønderby Torv Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 18. Januar 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabsaflæggelse 4. Behandling af indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent 6. Godkendelse af budget 7. Valg af Kasserer

Læs mere

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær Jens Krüger blev valgt til dirigent, og det blev konstateret at generalforsamlingen

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere