Kystsikring Halsskov Ideer og visioner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kystsikring Halsskov Ideer og visioner"

Transkript

1 Kystsikring Halsskov Ideer og visioner Program Præsentation: Merete Hvis Dalnæs Projektleder Merete startede mødet med at byde velkommen, til de fremødte. Mødet omhandlede ideer og udformning af disse. Derudover var der også nogle praktiske punkter som skulle gennemarbejdes. Digegrupperne har hver i sær afholdt møder i efteråret de havde nogle få tilbagemeldinger. Digegruppe 1.: gruppen havde diskuteret løsninger og fundet frem til at de ønsker sandfodring og forhøjelse af diget. Derudover melder gruppen at der er et hjørne i området, som pt. ikke er sikret og at der gerne skal gøres noget ved dette nu. Gruppen har også arrangeret et møde for grundejere i område 1 den 16. jan. 2014, hvor de vil give status. Til dette møde har de også inviteret nogle politikere, som skal høre med. Digegruppe 2: Gruppen har også diskuteret nogle forskellige løsninger, og er nu i gang med at undersøge priser på vandslager disse er store plastikslanger der fyldes med vand, sådan man her en barrier der er 3 meter bred. Derudover efterspørger gruppen yderligere kommunikation mellem de tre grupper.

2 Digegruppe 3: Gruppen har også diskuteret løsninger, de mener at et dige med en højde på 2.10 eller evt vil være en passende højde for deres område. Derudover mener de at, dette dige skal bruges rekreativt, med en trappe op til diget, hvor der udformes en sti med et bredt fundament, sådan det kan forhøjes, hvis nødvendigt. Derudover vil de gerne sende forskellige forslag og informationer ud til deres bagland for at informere om processen. Side2/8 Efter grupperne informerede hinanden, blev alle enige om at samarbejde på tværs, for at opnå det maksimale af processen. Grupperne blev også enige om at kontaktpersonerne fra gruppe 2 og 3, skulle møde op til det møde som gruppe 1 afholder for sit bagland. Mødet finder sted den Efter tilbagemeldingerne fra de tre grupper gennemgik Merete Kommissoriet. Digegrupperne havde hver i sær fået til opgave at gennemgå kommissoriet på deres egne møder, afholdt i efteråret Der var nogle få rettelser, disse har Merete nu rettet og kommissoriet blev dermed endeligt godkendt onsdag d Efter spisning, præsenterede Merete, den proces, de 4 konsulenter, som er tilknyttet projektet og som skulle hjælpe de 4 grupper med at udforme de ideer, som de hver i sær havde. Oplæg 1: Eva Sarah Rasmussen Arkitekt Hasløv & Kjærsgaard Eva Sarah har bl.a. har de været med til at udforme amager strandpark. Eva holdt et kort oplæg om, hvordan hun ser kystbeskyttelse i Halsskov og hvilke rekreative løsninger man med fordel kan anbringe, på de pågældende steder. Hun nævnte bl.a. at man kan sætte en mur af beton, som dermed både skal benyttes til højvandssikring, men også til sidde pladser ved stranden. Udover dette nævnte hun at man samtidig kunne lave en sand Klitte, som kan bruges til diverse sportsgrene eller andet der kan bringe mennesker sammen. Oplæg 2: David Garcia arkitekt Map Architects David Garcia holdt et kort oplæg, om hvordan han ser på kystbeskyttelse I Halsskov. David mener man skal huske på området og hvilke kvaliteter og forcer det har i sig selv for derefter at udforme den form for kystbeskyttelse, som kommet områderne til gode. Det kunne f.eks. være et dige med en bred sti og bænke placeret langs stien. Han satte også spørgsmålstegn ved om et dige overhovedet skulle være lige og om man kunne udnytte diget anderledes.

3 Oplæg 3: Jan Dietrich NIRAS Jan holdte også oplæg og lagde vægt på at sikkerhed var nøgleordet, dog skal man samtidig have de rekreative løsninger med i den overordnet plan. Jan s ide er at lave en form for strandpark med klitter der sammen med diger beskytter mod højvande. Andre steder kan en small strand med stiforbindelse mellem bydelen og Venedisluse være en ide. Side3/8 Oplæg 4: Per Sørensen Kystdirektoratet Per holdte også oplæg og havde også mange gode ideer til hvordan man ikke bare lavede kystbeskyttelse, men hvordan man også kunne benytte området til meget mere. Pers ide var at lave en strandpark, med mulighed for mange aktiviteter Bl.a. ved at lave plads til dykkere og turister og til de mange børnefamilier der bor i de respektive områder. Workshop Det blev derefter gruppernes tur til at give et bud på, hvordan de mener den ideelle løsning ser ud. Digegrupperne er normalt delt ud på de 3 områder. Men for at se projektet som en helhed, kombinere det forskellige ønsker blev dannet 4, grupper; A,B,C og D, som hver fik et rum, to kort, forskellige kreative remedier til at kreere nogle forskellige løsninger med og 2 X 30 min. Med 2 forskellige konsulenter. De 4 konsulenter gik imellem rummene og kom med forskellige forslag som bakkede op om gruppens løsning. Grupperne blev bedt om at drøfte følgende spørgsmål:

4 Spørgsmål 1 Hvad ser i, som den ideelle løsning samlet set, for de 3 områder Gruppe A: Side4/8 Gruppe A, fandt frem til at stranden skulle fodres med sand, sådan det blev en bredere sandstrand, som skulle benyttes til at lave nogle rekreative områder som dykkere, børnefamilier og sports interesserede kunne gøre brug af. Derudover skal et dige have to funktioner, det skal have højden så det stemmer overens med prognoserne, men også en rekreativ løsning, sådan det kan benyttes som sti. Endvidere blev der i denne gruppe drøftet strategi, økonomi og politik. Gruppen diskuterede hvilken rolle kommunen og politikkerne vil have i denne proces og også hvordan økonomien kommer i spil, hvor kommer den økonomiske ramme fra og hvor meget vil grundejerne være med til.

5 Side5/8 Gruppe B Gruppe B, udfoldede sine kreative evner og tog fat i modellervoksen, for at udforme bredere strande og øer langs bredden. Resultatet blev Strand og Kunst i Korsør. Deres ide er at fordre stranden med sand, sådan de får en bredere strand, derudover skal der udformes et højere dige, med adgang til sti. Langs denne sti skal der placeres bænke. Udover bænke skal der også være indhak, disse indhak skal bruges til at kunstnere skal udstille speciel kunst. På den måde kan man invitere udenlandske kunster til byen og benytte flere af Korsørs andre faciliteter og bringe flere turister til byen, samt de som køre forbi på motorvejen.

6 Side6/8 Gruppe C Gruppe C ville ligesom A og B også gerne have mange rekreative løsninger samt forhøjelse af diget og sandfodring. De vil gerne have nogle forskellige områder, såsom et område for dykkere, et område som skal fungere som en familiestrand og et område som skal tiltrække de sports interesserede.

7 Gruppe D Side7/8 Gruppe D ønsker trope byen placeret i området. De ønsker at tiltrække de, som kører forbi på motorvejen, derfor skal der mere opmærksomhed på det område der ligger ved broen. De ønsker også sandfodring og en bro der mellem Halsskov og bymidten og dermed at opnå flere mennesker der vil benytte områderne. Præsentation og opfølgning

8 Der blev givet en time til arbejdet og efterfølgende blev de 4 forskellige ideer præsenteret for alle grupperne. Der var bred opbakning til at projekterne og mange var enige i at dette projekt skal bruges til at gøre Korsør mere synlig, men alle var også enige i at det først og fremmest er det vigtigt at sikkerheden er optimal. Side8/8 Tilføjelser: Merete oplyste efterfølgende at hver gruppe har 5 timer, med en konsulent efter ønske til mere sparring og ideudvikling. Der blev her rejst spørgsmål om, hvorvidt det ikke var muligt for digegrupperne at slå sig sammen, dels fordi de 4 ideer var så ens, dels for at få sammenhæng og dels for at udnytte konsulenttimerne bedst muligt. Ved håndsoprækning var alle enige i denne løsning. Derfor arbejder de 3 digegrupper sammen om et samlet oplæg, til sikring af Halsskov imod oversvømmelse fra havet. De tre kontaktpersoner satte sig efter mødet sammen og aftalte et møde. De har dermed 15 timer i alt. Næste møde: Næste møde finder sted den kl i kantinen på Dahlsvej Korsør. Dette møde omhandler beskyttelsesniveau. Program og nærmere informationer vil blive sendt ud, senere i januar.

Kystsikring Halsskov Betalingsprincipper

Kystsikring Halsskov Betalingsprincipper Kystsikring Halsskov Betalingsprincipper Program Præsentation: Merete Hvis Dalnæs Projektleder Merete startede mødet med at byde velkommen til de fremødte. Mødet handlede denne gang om betalingsprincipper.

Læs mere

Kystsikring Halsskov. Informationsmøde for interessekendegivelse. Dagens program. Søndag d. 5. oktober 2014 /Kulturhuse

Kystsikring Halsskov. Informationsmøde for interessekendegivelse. Dagens program. Søndag d. 5. oktober 2014 /Kulturhuse Kystsikring Halsskov Informationsmøde for interessekendegivelse Søndag d. 5. oktober 2014 /Kulturhuse Dagens program 12:00 Velkomst - Hvorfor er vi her i dag? 12:05 Hvad er der sket? Hvor er vi nu? Hvad

Læs mere

Højvandsbeskyttelse af Halsskov. Område 1: Område 2: Område 3: Granskoven. Jægersvej-Søvænget- Værftet. Strandvejen

Højvandsbeskyttelse af Halsskov. Område 1: Område 2: Område 3: Granskoven. Jægersvej-Søvænget- Værftet. Strandvejen Højvandsbeskyttelse af Halsskov Område 1: Granskoven Område 3: Strandvejen Område 2: Jægersvej-Søvænget- Værftet 06. Februar 2014 Af Jan Dietrich, NIRAS 08/01/2014 Halsskov 1 Inddeling i oversvømmelsesområder

Læs mere

Referat fra Informationsmøde om dige ved Næsby Strand

Referat fra Informationsmøde om dige ved Næsby Strand Referat fra Informationsmøde om dige ved Næsby Strand Mødet blev afholdt den 7. maj 2014 i Stillinge Hallen Program Præsentation: Merete Hvid Dalnæs Projektleder Slagelse Kommune Merete bød velkommen til

Læs mere

Tak for sidst God energi!

Tak for sidst God energi! Tak for sidst God energi! Program 6. februar 2014 Beskyttelsesniveau 18:00 Velkomst, dagens program forventningsafstemning 18:10 Tilbagemelding fra grupperne 18:30 Spørgsmål 18:40 Spisning 19:00 Oplæg

Læs mere

HALSSKOV STRANDPARK. En del af Nordens Venedig

HALSSKOV STRANDPARK. En del af Nordens Venedig HALSSKOV STRANDPARK En del af Nordens Venedig Digegrupperne i områderne 1, 2 og 3 på Halsskov nedsat på initiativ af Slagelse Kommune i oktober måned 2013 med henblik på at fremkomme med forslag til kystsikring

Læs mere

Betalingsprincipper. Digegruppemøde 3. april Velkommen

Betalingsprincipper. Digegruppemøde 3. april Velkommen Betalingsprincipper Digegruppemøde 3. april 2014 Velkommen Program 3. april 2014 Betalingsprincipper 18:00 Velkomst, dagens program forventningsafstemning 18:10 Tilbagemelding fra grupperne 18:40 Giver

Læs mere

Højvandssikring af Halsskov. 3. oktober Merete Hvid Dalnæs

Højvandssikring af Halsskov. 3. oktober Merete Hvid Dalnæs Velkommen Højvandssikring af Halsskov 3. oktober 2013 Merete Hvid Dalnæs Dagens program 18:00-18:10 Velkomst og gennemgang af dagens program 18:10-18:40 Spisning 18:40-19:10 Information og baggrund 19:10-19:40

Læs mere

2. Gennemgang og drøftelse af tids- og handleplan med henblik på optimering

2. Gennemgang og drøftelse af tids- og handleplan med henblik på optimering Notat fra møde område 1 Tid og sted: mandag den 12. marts 2018, Dahlsvej 3, Korsør Center for Teknik og Miljø Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Deltagere:

Læs mere

Velkommen Tak for sidst

Velkommen Tak for sidst Velkommen Tak for sidst Digegruppemøde Højvandssikring af området ved Næsby Strand 20. juni 2014 Merete Hvid Dalnæs Dagens program 8:30-10:00 8:30 Velkomst 8:40 Gensidig præsentation 8:55 Status 9:20 Planlægning

Læs mere

Højvandssikring af Halsskov. Område oktober Merete Hvid Dalnæs

Højvandssikring af Halsskov. Område oktober Merete Hvid Dalnæs Velkommen Højvandssikring af Halsskov Område 3 31. oktober 2013 Merete Hvid Dalnæs Dagens program 18:00 Velkomst 18:05 Baggrund 18:15 Forslag til løsninger 18:30 Spørgsmål og kommentarer 19:10 Digegruppens

Læs mere

Korsør højvandssikring - Betalingsprincipper Møde i digegrupper 03.04.2014. v/ Kim Boye - kbo@niras.dk

Korsør højvandssikring - Betalingsprincipper Møde i digegrupper 03.04.2014. v/ Kim Boye - kbo@niras.dk Korsør højvandssikring - Betalingsprincipper Møde i digegrupper 03.04.2014 v/ Kim Boye - kbo@niras.dk Hvem er NIRAS og jeg? Multi-diciplinær rådgivende virksomhed 1.400 ansatte Årlig omsætning: 1.000 mio.kr

Læs mere

Spørgsmål og svar fra informationsmødet om digeprojektet for Område 2

Spørgsmål og svar fra informationsmødet om digeprojektet for Område 2 Spørgsmål og svar fra informationsmødet om digeprojektet for Område 2 Tid: Mandag den 27. august 2018 kl. 19-21 Sted: Korsør Kulturhus Center for Miljø, Plan og Teknik Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.

Læs mere

Højvandssikring af området ved Næsby Strand. 7. maj Merete Hvid Dalnæs

Højvandssikring af området ved Næsby Strand. 7. maj Merete Hvid Dalnæs Velkommen Højvandssikring af området ved Næsby Strand 7. maj 2014 Merete Hvid Dalnæs Dagens program 18:00 Velkomst 18:10 Baggrund, historie og natur 18:30 Proces 18:40 Spørgsmål og kommentarer 19:10 Digegruppens

Læs mere

Kystbeskyttelse på Enø og Lungshave

Kystbeskyttelse på Enø og Lungshave Kystbeskyttelse på Enø og Lungshave Referat af møde 27. januar 2018. Smålandshavet, Karrebæksminde. Dagsorden 1. Velkomst 2. Processen for kystbeskyttelsesprojektet. 3. Det tekniske projekt, herunder linjeføring

Læs mere

En 100 års-hændelse i Korsør svarer til 153 cm ifølge Kystdirektoratets statiske middeltidsvandstande. Ny statistik er dog på vej.

En 100 års-hændelse i Korsør svarer til 153 cm ifølge Kystdirektoratets statiske middeltidsvandstande. Ny statistik er dog på vej. NOTAT Borgermødet om højvandssikring af Korsør bymidte Teknik og Miljø Kristina Bjerre teknik@slagelse.dk 27. november 2017 Tid og sted: torsdag den 16. november 2017, Comwell Korsør Vært: Erhvervs-, Plan-

Læs mere

Helhedsorienteret kystplanlægning

Helhedsorienteret kystplanlægning Helhedsorienteret kystplanlægning Højvandsbeskyttelse af Korsør og Halskov bydel 18/03/2014 PRÆSENTATION AF HØJVANDSSIKRING I KORSØR 1 Planlægning og gennemførelse af Klimatilpasset kyst- og højvandbeskyttelse

Læs mere

Oversendelse af klager til Transportministeriet

Oversendelse af klager til Transportministeriet Til Transportministeren Transportministeriet Frederiksholms Kanal 27F 1220 København H trm@trm.dk lb@trm.dk Teknik og Miljø Team Natur Dahlsvej 3 4220 Tlf. 58 57 36 00 www.slagelse.dk Oversendelse af klager

Læs mere

Mødenotat fra beredskabsmøde for arbejdsgrupper, digegrupper og digelag i Slagelse Kommune

Mødenotat fra beredskabsmøde for arbejdsgrupper, digegrupper og digelag i Slagelse Kommune Center for Miljø, Plan og Teknik Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Mødenotat fra beredskabsmøde for arbejdsgrupper, digegrupper og digelag

Læs mere

Risikostyringsplan for havoversvømmelser i Ishøj Kommmune -kort fortalt

Risikostyringsplan for havoversvømmelser i Ishøj Kommmune -kort fortalt Risikostyringsplan for havoversvømmelser i Ishøj Kommmune -kort fortalt Hvorfor skal Ishøj Kommune kystsikres? Klimaforandringer vil sandsynligvis medføre stigende havvandstand og flere kraftige storme.

Læs mere

Høringsnotat vedr. kystsikring ved Gl. Skagen

Høringsnotat vedr. kystsikring ved Gl. Skagen Høringsnotat vedr. kystsikring ved Gl. Skagen 1. Ejer af Søkongevej 1 Dok.nr. 4796/15 Indkomne bemærkninger Borgeren udtaler, at der ikke er sket væsentlige ændringer af kyststrækningen ved Trip Trap huset

Læs mere

HØJVANDSBESKYTTELSE AF HALSSKOV BYDEL. OMRÅDE 3. SKITSEPROJEKT OG PARTSFORDELING

HØJVANDSBESKYTTELSE AF HALSSKOV BYDEL. OMRÅDE 3. SKITSEPROJEKT OG PARTSFORDELING 05. november 2015, opdateret 30. november 2015, opdateret 4. december 2015, opdateret 7-12-2015, 8-12-2015, 14-01-2016. HØJVANDSBESKYTTELSE AF HALSSKOV BYDEL. OMRÅDE 3. SKITSEPROJEKT OG PARTSFORDELING

Læs mere

Digesagen ved Næsby Strand

Digesagen ved Næsby Strand Til Digelag under Stiftelse (DuS) Teknik og Miljø Team Natur Dahlsvej 3 4220 Tlf. 58 57 36 00 www.slagelse.dk Digesagen ved Næsby Strand Orientering om interessetilkendegivelsen og den videre proces Slagelse

Læs mere

Kystbeskyttelse på Enø og Lungshave. Teknisk Udvalg, 14. marts 2018

Kystbeskyttelse på Enø og Lungshave. Teknisk Udvalg, 14. marts 2018 Kystbeskyttelse på Enø og Lungshave Teknisk Udvalg, 14. marts 2018 Rød: Oprindelige projektområde Grøn: Sydlig udvidelse. Gul: Nordlige udvidelse. Tegningen af projektområde og oversvømmelse er vejledende

Læs mere

Kystsikring ved Grønninghoved, Binderup og Bjert

Kystsikring ved Grønninghoved, Binderup og Bjert «Navn» «CO» «Adresse» «Udvidet_adresse» «Postnr by» By- og Udviklingsforvaltningen Service og Udvikling Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 EAN 5798005310105 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk

Læs mere

Højvandsbeskyttelse af Korsør

Højvandsbeskyttelse af Korsør Højvandsbeskyttelse af Korsør UDFORDRINGER Kystkonferencen 2013 Merete Hvid Dalnæs Slagelse Kommune og Jan Dietrich NIRAS Højvandssikring af Korsør Hvad har vi tænkt? Det tager lang tid. Hvad har vi gjort?

Læs mere

Kystsikring ved Grønninghoved og Binderup

Kystsikring ved Grønninghoved og Binderup 6. juli 2018 - Sagsnr. 14/19442 - Løbenr. 74400/18 Kystsikring ved Grønninghoved og Binderup Vi skriver til jer for at fortælle sidste nyt i processen omkring den mulige kystsikring i sommerhusområderne

Læs mere

Prøvestien. - Amager Øst Bydelsplan 2012

Prøvestien. - Amager Øst Bydelsplan 2012 Prøvestien - Amager Øst Bydelsplan 2012 2 Projektet Prøvestien indgår i Amager Øst Bydelsplan 2013. Du kan finde meget mere materiale om bydelsplanen og dens projekter på: www.aølu.dk Prøvestien En aktivitetssti

Læs mere

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav Referat fra ordinær generalforsamling søndag den 11. august 2013 på Restaurant Søstjernen Introduktion Jakob Wandall (JW) bød velkommen til medlemmerne og vores gæst borgmester. Jan Ferdinandsen (JF) og

Læs mere

Helhedsplanlægning for kysten i Hvidovre Kommune

Helhedsplanlægning for kysten i Hvidovre Kommune Helhedsplanlægning for kysten i Hvidovre Kommune Hvordan håndteres de mange interessenter i storbyens kystzone? v/ Carsten Raad Petersen, Hvidovre Kommune 1 Fakta om Hvidovre Kommune Hvidovre København

Læs mere

Emne: Højvandssikring i Mosvig/Binderup bugten

Emne: Højvandssikring i Mosvig/Binderup bugten Mødereferat Emne: Højvandssikring i Mosvig/Binderup bugten 20. juni 2018 - Sagsnr. 16/1436 - Løbenr. 162017/18 Møde dato 20. juni 2018 Møde tidspunkt Kl. 15.30-18.00 Mødested Mødelokale Hektar, Nytorv

Læs mere

Højvandssikring af Halsskov. Område 3. Velkommen. Korsør Kulturhus den 23. maj kl

Højvandssikring af Halsskov. Område 3. Velkommen. Korsør Kulturhus den 23. maj kl Højvandssikring af Halsskov Område 3 Velkommen Korsør Kulturhus den 23. maj kl. 19-21 www.slagelse.dk Område 1 6 i Korsør www.slagelse.dk Siden sidste informationsmøde Efter informationsmødet den 5. januar

Læs mere

BY FOR ALLE. -Tilgængelighed i byen. Tjekliste til strande

BY FOR ALLE. -Tilgængelighed i byen. Tjekliste til strande BY FOR ALLE -Tilgængelighed i byen Tjekliste til strande - Tjekliste Tilgængelighed handler grundlæggende om tre ting - Adgang, Deltagelse og Mangfoldighed. Disse tre udtryk betyder kort sagt, at ingen

Læs mere

DANSK BETONDAG 18.9.2014 BETON TIL KLIMA OG KYSTSIKRING

DANSK BETONDAG 18.9.2014 BETON TIL KLIMA OG KYSTSIKRING HØJVANDSMØBLET DANSK BETONDAG 18.9.2014 BETON TIL KLIMA OG KYSTSIKRING Hasløv & Kjærsgaard - om beton i kystzonen Lemvig - byens liv og forudsætninger Højvandsmøblet i brug Processen i Lemvig Højvandsmøblets

Læs mere

WORKSHOP PRÆSENTATION 31. JULI 2014 HØJVANDSSIKRING AF OMRÅDET VED NÆSBY STRAND

WORKSHOP PRÆSENTATION 31. JULI 2014 HØJVANDSSIKRING AF OMRÅDET VED NÆSBY STRAND WORKSHOP PRÆSENTATION 31. JULI 2014 HØJVANDSSIKRING AF OMRÅDET VED NÆSBY STRAND Status Udarbejdelse af skitseprojekt Formøde, Borgermøde og Projektmøde Planlægning og gennemførelse af geoteknisk boring

Læs mere

Højvandssikring af området ved Næsby Strand. 5. oktober 2015. Merete Hvid Dalnæs

Højvandssikring af området ved Næsby Strand. 5. oktober 2015. Merete Hvid Dalnæs Højvandssikring af området ved Næsby Strand 5. oktober 2015 Merete Hvid Dalnæs Velkommen Præsentation af deltagere Børge Carlsen, formand for digegruppen Digegruppen Jesper Hansen, Ingeniør fra Rambøll

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 44 sprotokol fra sidste møde 3 45

Læs mere

Netværkstur til Viborg

Netværkstur til Viborg Netværkstur til Viborg Byens Netværk 10.06.15 Tekst og foto: Mathilde V. Schjerning Byens Netværk tager på netværkstur til Viborg, en af Danmarks smukke, gamle byer, hvor vi bl.a. besøger Viborg Rådhus,

Læs mere

Lokalplan nr. 91 for et stiforløb langs Ringkjøbing Fjord i Hvide Sande Nord

Lokalplan nr. 91 for et stiforløb langs Ringkjøbing Fjord i Hvide Sande Nord Lokalplan nr. 91 for et stiforløb langs Ringkjøbing Fjord i Hvide Sande Nord INDHOLD LOKALPLANENS... 1 Lokalplanens baggrund... 1 Offentlig fremlæggelse... 1 Lokalplanområdet... 2 Lokalplanens formål og

Læs mere

Introduktion til metoder /teknologier til klimatilpasning af danske kyster Miljøteknisk Konference 2. oktober 2013 Jan Dietrich, NIRAS.

Introduktion til metoder /teknologier til klimatilpasning af danske kyster Miljøteknisk Konference 2. oktober 2013 Jan Dietrich, NIRAS. Introduktion til metoder /teknologier til klimatilpasning af danske kyster Miljøteknisk Konference 2. oktober 2013 Jan Dietrich, NIRAS. 03/10/2013 PRÆSENTATION AF HØJVANDSSIKRING I KORSØR 1 Enestående

Læs mere

Slagelse Kommune HØJVANDSBESKYTTELSE AF HALSSKOV BYDEL. OMRÅDE 3 PROJEKT OG PARTSFORDELING Maj 2018

Slagelse Kommune HØJVANDSBESKYTTELSE AF HALSSKOV BYDEL. OMRÅDE 3 PROJEKT OG PARTSFORDELING Maj 2018 Slagelse Kommune HØJVANDSBESKYTTELSE AF HALSSKOV BYDEL. OMRÅDE 3 PROJEKT OG PARTSFORDELING Maj 2018 PROJEKT Projekt nr. 210916 Dokument nr. 1221280007 Version 2 Udarbejdet af JAD Kontrolleret af KBO Godkendt

Læs mere

Dagsorden. Sted: Hørsholm Rådhus Dato: Deltagere: Fraværende: Informationsmøde om Hørsholm Kommunes kystbeskyttelsesstrategi

Dagsorden. Sted: Hørsholm Rådhus Dato: Deltagere: Fraværende: Informationsmøde om Hørsholm Kommunes kystbeskyttelsesstrategi Sted: Hørsholm Rådhus Dato: 25.09.019 Deltagere: Fraværende: Emne: Informationsmøde om Hørsholm Kommunes kystbeskyttelsesstrategi Dato: 25.09.2019 Center for Teknik Team Vej og Park horsholm.dk Kontakt

Læs mere

Teknik og Miljøforvaltningen har gennemgået det godkendte materiale med henblik på planfaglige bemærkninger til den ønskede udvikling i marinaen.

Teknik og Miljøforvaltningen har gennemgået det godkendte materiale med henblik på planfaglige bemærkninger til den ønskede udvikling i marinaen. NOTAT Teknik- og Miljøforvaltningen Plan Køge Marina, status januar 2016 Køge Rådhus Torvet 1 4600 Køge På byrådets møde den 28.4.2015 blev det besluttet at vedtage Revideret kommissorium for marinaudvalgets

Læs mere

Kystprojekt mellem Nivå Havn og Sletten Havn

Kystprojekt mellem Nivå Havn og Sletten Havn Kystprojekt mellem Nivå Havn og Sletten Havn Fredensborg Kommune Forslag til kystbeskyttelse langs eroderet Gl. Strandvej Notat 6. februar 2014 PROJEKT Kystprojekt mellem Nivå Havn og Sletten Havn Projekt

Læs mere

BORGERPROCES FOR EN VISION FOR KALVØEN INDHOLD. Baggrund og proces. Mål for borgerprocessen. Borgerinddragelsen. Form og indhold.

BORGERPROCES FOR EN VISION FOR KALVØEN INDHOLD. Baggrund og proces. Mål for borgerprocessen. Borgerinddragelsen. Form og indhold. BORGERPROCES FOR EN VISION FOR KALVØEN INDHOLD Baggrund og proces Mål for borgerprocessen Borgerinddragelsen Form og indhold BAGGRUND OG PROCES BAGGRUND Byrådet beslutter 29. marts 2017 at anmode administrationen

Læs mere

Deklaration fremgår ved 1.c, at Forstærkningsarbejderne må ikke forringe offentlighedens adgangsmuligheder.

Deklaration fremgår ved 1.c, at Forstærkningsarbejderne må ikke forringe offentlighedens adgangsmuligheder. Sagsnr. 01.05.15-K08-1-08 Cpr. Nr. Dato 11-12-2014 Navn Sagsbehandler Dorthe Brinck Lillelund Oversigt over forløb År 1987 Deklaration fremgår ved 1.c, at Forstærkningsarbejderne må ikke forringe offentlighedens

Læs mere

Højvandsikring af område 3 - Halskov

Højvandsikring af område 3 - Halskov Højvandsikring af område 3 - Halskov Mandag d. 11. Januar 2016 /Medborgerhuset på Halsskov Dagens program Velkomst Baggrund og den videre proces Præsentation af skitseprojekt ved NIRAS Tekniske Spørgsmål

Læs mere

Emne: Højvandssikring i Mosvig/Binderup bugten

Emne: Højvandssikring i Mosvig/Binderup bugten Mødereferat Emne: Højvandssikring i Mosvig/Binderup bugten 12. oktober 2017 - Sagsnr. 16/1436 - Løbenr. 217239/17 Møde dato 12. oktober 2017 Møde tidspunkt Kl. 13.00-15.10 Mødested Mødelokale Decibel,

Læs mere

Repræsentanter fra digelauget er inviteret til dialog med udvalget på mødet.

Repræsentanter fra digelauget er inviteret til dialog med udvalget på mødet. Sidenr. 1 Kystsikring Binderup-Grønninghoved-Bjert Sagsid.: 14/19442 Resumé Det er Kystdirektoratet, der er myndighed på kystbeskyttelsesloven, men når et kystsikringsprojekt omfatter mange grundejere,

Læs mere

Kystbeskyttelse ved Gl. Skagen. Side 1

Kystbeskyttelse ved Gl. Skagen. Side 1 Kystbeskyttelse ved Gl. Skagen Side 1 Program Velkommen og præsentation af program Grundejerforeningen for Gl. Skagen præsenterer baggrunden for deres ansøgning Sagens historik Kort om processen Hvordan

Læs mere

Rågeleje & Udsholt Strand Grundejerlav

Rågeleje & Udsholt Strand Grundejerlav Rågeleje & Udsholt Strand Grundejerlav Generalforsamling 09. August 2015 Rågeleje & Udsholt Strand Grundejerlav Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed 3. Forelæggelse

Læs mere

DEN BLÅ LEGEPLADS, HVIDE SANDE

DEN BLÅ LEGEPLADS, HVIDE SANDE DEN BLÅ LEGEPLADS, HVIDE SANDE FAKTA: Beliggenhed: 6960 Hvide Sande Samlet budget: Kr. 3.405.000 Der ansøges om kr. 700.000 ved Underværker Organisation: Holmsland Klit Turistforening Kontakt: Katrine

Læs mere

Procesplan for udarbejdelse af cykelpolitik

Procesplan for udarbejdelse af cykelpolitik Procesplan for udarbejdelse af cykelpolitik Om procesplanen Denne procesplan er udarbejdet til deltagende kommuner i projektet Cykler uden Grænser. Den er udarbejdet i samarbejde med de 6 deltagende kommuner,

Læs mere

Borgermøde om Tåsinge Plads

Borgermøde om Tåsinge Plads Borgermøde Ny Tåsinge Plads Den 27. september 2012 Borgermøde om Tåsinge Plads 27. september 2012 kl. 19-21 på Vennemindevej 39 Resumé Borgermødet blev afholdt den 27. september 2012 kl. 19-21 med omkring

Læs mere

Bilag 5 Referat af borgermøde - Lindgreens Allé januar 2017

Bilag 5 Referat af borgermøde - Lindgreens Allé januar 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling BILAG 5 Til Teknik- og Miljøudvalget Bilag 5 Referat af borgermøde - Lindgreens Allé - 16. januar 2017 07-03-2017 Sagsnr. 2017-0116928 Dokumentnr.

Læs mere

Christian Helledie Projektleder og kystspecialist CEL@cowi.dk

Christian Helledie Projektleder og kystspecialist CEL@cowi.dk Christian Helledie Projektleder og kystspecialist CEL@cowi.dk Evaluering af sandfodring på Nordfyn Status efter 20 år (1995-2014) Evalueringsrapport udarbejdet af COWI for KDI 2011 (COADAPT) Agenda: Kystteknisk

Læs mere

Referat: Møde om kystsikring ved Næsby Strand. Mandag. d. 5. oktober Stillinge Hallen

Referat: Møde om kystsikring ved Næsby Strand. Mandag. d. 5. oktober Stillinge Hallen Referat: Møde om kystsikring ved Næsby Strand Mandag. d. 5. oktober Stillinge Hallen Program 18:00 Velkomst - Børge Carlsen, digegruppen 18:10 Baggrund og den videre proces 18:20 Præsentation af skitseprojekt

Læs mere

STORMFLODSMØDE DEN 20. MAJ I JYLLINGEHALLEN REFERAT

STORMFLODSMØDE DEN 20. MAJ I JYLLINGEHALLEN REFERAT STORMFLODSMØDE DEN 20. MAJ I JYLLINGEHALLEN REFERAT Borgmester Joy Mogensen indledte mødet: Mødet i dag er en opfølgning på det første møde efter Bodil i januar. Bodil har givet os fire store kampe at

Læs mere

FÆLLES OM ALBERTSLUND

FÆLLES OM ALBERTSLUND FÆLLES OM ALBERTSLUND En politik for fællesskab, medborgerskab og ligeværdig deltagelse 2. UDKAST 1 FORORD Fremtidens Albertslund er en by, hvor alle kan deltage i fællesskabet. En by, hvor mennesket kommer

Læs mere

Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 13. maj 2014

Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 13. maj 2014 Til Informationsmøde om Kvæsthusprojektet og Sankt Annæ Projektet 13. maj 2014 Fra Kvæsthusselskabet og Sankt Annæ Selskabet ddd Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 13. maj 2014 Kvæsthusselskabet

Læs mere

Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra. Udvalget for Voksne. Onsdag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2

Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra. Udvalget for Voksne. Onsdag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra Udvalget for Voksne Onsdag den 21-11-2012, kl. 12:00 i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget

Læs mere

VER-DI. Vern og verdiskaping naturskyddsområder som ressurs i hållbar økonomisk utvikling. Præsentation Nationalpark Mols Bjerge

VER-DI. Vern og verdiskaping naturskyddsområder som ressurs i hållbar økonomisk utvikling. Præsentation Nationalpark Mols Bjerge VER-DI Vern og verdiskaping naturskyddsområder som ressurs i hållbar økonomisk utvikling Præsentation Nationalpark Mols Bjerge er resultatet af et netværksarbejde, der blev iværksat med henblik på at

Læs mere

Grundejerforeningen Ølsted Nordstrand

Grundejerforeningen Ølsted Nordstrand Grundejerforeningen Ølsted Nordstrand April 2017 ØLSTED NORDSTRAND Ideer til renovering af stranden UDKAST PROJEKT Ølsted Nordstrand, Renovering af strand Ideer til renovering af stranden Grundejerforeningen

Læs mere

Diger er vigtige for at beskytte landet. Grundejeren har ansvar for beskyttelse. Forandringer i vejret giver bekymringer

Diger er vigtige for at beskytte landet. Grundejeren har ansvar for beskyttelse. Forandringer i vejret giver bekymringer Miljøudvalget 2013-14 MIU Alm.del Bilag 333 Offentligt Anledning Samråd om danske diger den 6. maj 2014 Titel Tale til samråd om danske diger Deltagere - Tale Praktik: Debat/sp.mål Kontaktperson Kontaktperson

Læs mere

Friluftsliv ved, i og på Ferring Sø. Et rekreativt løft af hele området -møde om perspektiver og muligheder 14/3/2012

Friluftsliv ved, i og på Ferring Sø. Et rekreativt løft af hele området -møde om perspektiver og muligheder 14/3/2012 Friluftsliv ved, i og på Ferring Sø Et rekreativt løft af hele området -møde om perspektiver og muligheder 14/3/2012 Program Velkomst Hvorfor mødet Målet med mødet bedre friluftsfaciliteter Hvad er friluftsliv

Læs mere

Offentlig høring om Kystbeskyttelse

Offentlig høring om Kystbeskyttelse Miljø- og Fødevareudvalget 2016-17 MOF Alm.del Bilag 124 Offentligt Offentlig høring om Kystbeskyttelse Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg Landstingssalen d. 23. nov. 2016 Erosion og oversvømmelse valg

Læs mere

Det Nordfynske Kystsikrings-, Dige- og Pumpelag.

Det Nordfynske Kystsikrings-, Dige- og Pumpelag. Det Nordfynske Kystsikrings-, Dige- og Pumpelag. Administration: Thygesensvej 2, 5450 Otterup www.nordfynskyst.dk - tlf.: 64 87 14 89 mail info@nordfynskyst.dk Ansøgning om tilladelse til sandfodring Kystdirektoratet

Læs mere

Forældre fremmer fællesskabet

Forældre fremmer fællesskabet Forældre fremmer fællesskabet Klasserådsmøde onsdag den 22. januar 2014. 60 klasserødder var mødt frem til fælles møde. Anne Gunnerud Mortensen (SSP-konsulent) indledte med et oplæg, som er vedhæftet i

Læs mere

Dagsorden til møde i Teknik- og Miljøudvalget

Dagsorden til møde i Teknik- og Miljøudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden åben Mødedato 14. august 2014 Mødetidspunkt 17.02 Mødelokale Udvalgsværelse D Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Teknik- og Miljøudvalget

Læs mere

VISION ØSTERSTRAND VISION INDLEDNING ØSTERSTRAND

VISION ØSTERSTRAND VISION INDLEDNING ØSTERSTRAND FREDERICIA Fredericias bynære strande, Østerstrand og Hyby Lund Strand, giver byens borgere og gæster helt unikke udfoldelses- og oplevelsesmuligheder. Strandene har derfor rigtig mange besøgende året

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

På vegne af Torben Kelm Danielsen fremsendes hermed en opfølgning på din henvendelse fra d. 9. november 2017

På vegne af Torben Kelm Danielsen fremsendes hermed en opfølgning på din henvendelse fra d. 9. november 2017 Fra: John Axelsen Dato: 29. november 2017 kl. 18.17.22 CET Til: Søren Revsbæk Cc: Morten Hansen , Kirstine Witthøft Arndal Kristensen ,

Læs mere

Så, vi skulle så finde det Unikke, der vil sætte Halskovvej på landkortet.

Så, vi skulle så finde det Unikke, der vil sætte Halskovvej på landkortet. Retro- Genbrugsgruppen fokuserer på Halskovvej fra Biblioteket og op til og med gl. Fakta NU: Den nye Glarmester og Lotte Pristeds børnetøj. Desuden P-pladsen inde bagved Troldehytten. Af erhvervsdrivende

Læs mere

Uddrag af kommuneplan 2009-2020. Genereret på www.silkeborgkommune.dk

Uddrag af kommuneplan 2009-2020. Genereret på www.silkeborgkommune.dk Uddrag af kommuneplan 2009-2020 Genereret på www.silkeborgkommune.dk Byen og landskabet Mål Silkeborg Kommune vil: Synliggøre Silkeborgs unikke placering i landskabet og bymidtens nærhed til Silkeborg

Læs mere

Velkommen til møde om kystbeskyttelse Ordstyrer: Trine Holmberg, direktør Velkommen Thomas Lykke Pedersen, borgmester

Velkommen til møde om kystbeskyttelse Ordstyrer: Trine Holmberg, direktør Velkommen Thomas Lykke Pedersen, borgmester Velkommen til møde om kystbeskyttelse Ordstyrer: Trine Holmberg, direktør 17.00 Velkommen Thomas Lykke Pedersen, borgmester 17.05 Dagens program og hvorfor er vi her? Lars Simonsen, udvalgsformand 17.10

Læs mere

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2014 Dato: 11. december 2015 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl.

Læs mere

Levende centrum workshop

Levende centrum workshop Levende centrum workshop Birgitte Svarre, associate, ph.d. Camilla Siggard Andersen, arkitekt MAA Onsdag den 18. marts 2015 Byrumsseminar, Nordland Fylke, Mo i Rana Assens, Fyn 1. Workshop program 2. Om

Læs mere

EVALUERING AF BOLIGSOCIALE AKTIVITETER

EVALUERING AF BOLIGSOCIALE AKTIVITETER Guide EVALUERING AF BOLIGSOCIALE AKTIVITETER Det er rart at vide, om en aktivitet virker. Derfor følger der ofte et ønske om evaluering med, når I iværksætter nye aktiviteter. Denne guide er en hjælp til

Læs mere

Rågeleje d 20 august 20008. Møde med Kystdirektoratet og Gribskov Kommunes teknikere

Rågeleje d 20 august 20008. Møde med Kystdirektoratet og Gribskov Kommunes teknikere Rågeleje d 20 august 20008 Møde med Kystdirektoratet og Gribskov Kommunes teknikere Mødestedet var pladsen for enden af Klitgårdsvænget vest for Heatherhill. Herfra gik vi ned på stranden for at besigtige

Læs mere

ET NYT VI. En politik for fællesskab, medborgerskab og mangfoldig deltagelse i Albertslund 1. UDKAST

ET NYT VI. En politik for fællesskab, medborgerskab og mangfoldig deltagelse i Albertslund 1. UDKAST ET NYT VI En politik for fællesskab, medborgerskab og mangfoldig deltagelse i Albertslund 1. UDKAST FORORD Fremtidens Albertslund er en by, hvor alle kan deltage i fællesskabet. En by, hvor mennesket kommer

Læs mere

Eksempler på bidragsfordeling

Eksempler på bidragsfordeling Eksempler på bidragsfordeling Bilag C Vejledning til bidragsfordeling i forbindelse med etablering og vedligeholdelse af kystbeskyttelsesforanstaltninger 2 Eksempler på bidragsfordeling. Indhold Case 1

Læs mere

TOUR DE LANDDISTRIKT. Invitation til alle byer i landdistriktet

TOUR DE LANDDISTRIKT. Invitation til alle byer i landdistriktet TOUR DE LANDDISTRIKT Invitation til alle byer i landdistriktet BRØNDERSLEV KOMMUNE Kære repræsentant i landsbyrådet - og lokale beboere i landdistriktet Som oplyst på landsbyrådets møde d. 14. september

Læs mere

Resultater fra borgertopmøde om klimatilpasning. - Lørdag den 5.marts I Kalundborg hallerne

Resultater fra borgertopmøde om klimatilpasning. - Lørdag den 5.marts I Kalundborg hallerne Resultater fra borgertopmøde om klimatilpasning - Lørdag den 5.marts I Kalundborg hallerne 1. Intro Først en række afstemninger for at lære udstyret at kende. Dernæst en runde ved bordene, hvor I lærer

Læs mere

Information Løsninger til sikring af dige ved Dalbybugten.

Information Løsninger til sikring af dige ved Dalbybugten. 2015 Information Løsninger til sikring af dige ved Dalbybugten. Dige udvalget. Rev.2 Indledning: Dige udvalget er i samarbejde med bestyrelsen for grundejerforeningen blevet enige om, at udsende denne

Læs mere

gladsaxe.dk Fælles om Gladsaxe Gladsaxe Kommunes medborgerskabsstrategi

gladsaxe.dk Fælles om Gladsaxe Gladsaxe Kommunes medborgerskabsstrategi gladsaxe.dk Fælles om Gladsaxe Gladsaxe Kommunes medborgerskabsstrategi Forsidefoto: I 2018 har foreningen Lokal Agenda 21 med hjælp fra Gladsaxe Kommune startet et høslætlaug. Lauget slår med le en gang

Læs mere

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Dagsorden Referat x Lokalrådsmøde Dato 26/6 2019 Kl.: 19.30 Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Deltagere: Fraværende Afbud Birger Kristoffersen Henrik Stjernholm - Birgit Pedersen Inger Nørregaard Andersen

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FIOLSTRÆDE 44, 2. TH., 1171 KØBENHAVN K FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER 454 højloftede kvadratmeter i et af Indre Bys mest stemningsfulde stræder Er du på jagt efter det helt rigtige sted i

Læs mere

Mødereferat. Grundejerforeningerne i Mosvig og Kolding Kommune -/2016. Emne Højvandssikring i Mosvig/Binderup bugten

Mødereferat. Grundejerforeningerne i Mosvig og Kolding Kommune -/2016. Emne Højvandssikring i Mosvig/Binderup bugten By- og Udviklingsforvaltningen Service og Udvikling Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 21. januar 2016 Sagsnr. 16/1436 Løbenr. 15894/16 Referent Susanne Jensen Direkte telefon 79 79 13 67 E-mail jesu@kolding.dk

Læs mere

Roskilde Kommune Rådhuset Køgevej Roskilde. Kystdirektoratet J.nr. 14/ Ref. lhb/tpi

Roskilde Kommune Rådhuset Køgevej Roskilde. Kystdirektoratet J.nr. 14/ Ref. lhb/tpi Roskilde Kommune Rådhuset Køgevej 80 4000 Roskilde Kystdirektoratet J.nr. 14/00987-57 Ref. lhb/tpi 05-10-2015 Kystdirektoratets svar på Roskilde Kommunes anmodning af 29/9 om vurdering af skitseprojekt

Læs mere

Cykeltrafik i forbindelse med ny bro over havnen

Cykeltrafik i forbindelse med ny bro over havnen Cykeltrafik i forbindelse med ny bro over havnen Program kl. 19.00 Velkommen v/ Bent Lohmann, formand for Indre By Lokaludvalg kl. 19.05 til 19.35 Oplæg fra Realdania og Teknik- og Miljøforvaltningen kl.

Læs mere

1.1 Vivaldihullet, Kanalen og Lystbådehavnen

1.1 Vivaldihullet, Kanalen og Lystbådehavnen 1.1 Vivaldihullet, Kanalen og Lystbådehavnen På denne strækning skal etableres en højvandsmur/-væg/-spuns. I denne fase arbejdes med en topkote på denne mur, på 2,5 m DVR90 ud til havsiden (Vivaldihullet)

Læs mere

PIER PROJEKT MARIELYST

PIER PROJEKT MARIELYST PIER PROJEKT MARIELYST 1 2 MARIELYST HELHEDSPLAN ER BAGGRUNDEN FOR ARBEJDET MED AT REALISERE EN PIER ANLÆG AF EN PIER ET AF DE SIDSTE OG MEST VIGTIGE, FYSISKE, ELEMENTER I HELHEDSPLANEN GULDBORGSUND BYRÅD

Læs mere

Notat med sammenfatning af kommentarer og fotos vedrørende kystens tilstand februar 2015

Notat med sammenfatning af kommentarer og fotos vedrørende kystens tilstand februar 2015 1 Marts 2015 Notat med sammenfatning af kommentarer og fotos vedrørende kystens tilstand februar 2015 Efter stormene i januar rettede formanden en henvendelse til foreningerne og bad dem melde tilbage

Læs mere

Referat Møde i forbindelse med dannelse af nyt, fælles digelag for Juelsminde Dato: Deltagere: Program Velkomst

Referat Møde i forbindelse med dannelse af nyt, fælles digelag for Juelsminde Dato: Deltagere: Program Velkomst Referat Møde i forbindelse med dannelse af nyt, fælles digelag for Juelsminde Dato: 29.01.2019 Deltagere: Der var udsendt 1980 invitationer til ejere/medejere af i alt ca. 1130 ejendomme inden for det

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

REFERAT. Koordineringsgruppemøde. 28. november 2014

REFERAT. Koordineringsgruppemøde. 28. november 2014 DATO KONTAKTPERSON MAIL 28-11-2014 Rasmus Fuglsang Jensen rfj@vd.dk REFERAT EMNE Koordineringsgruppemøde TIDSPUNKT 28. november 2014 STED DELTAGERE Videomøde: Femern A/S, København / Vejdirektoratet, Skanderborg

Læs mere

Den danske Pilgrimsrute Østsjælland 1-1 Kastrup Lufthavn Ishøj 22 km

Den danske Pilgrimsrute Østsjælland 1-1 Kastrup Lufthavn Ishøj 22 km Den danske Pilgrimsrute Østsjælland 1-1 Kastrup Lufthavn Ishøj 22 km Ruterne er ved at blive kortlagt til GPS, smartphones og tablets. Disse kort vil efterhånden kunne hentes på nettet. Søg Den danske

Læs mere

Stormflods-designkatalog Idé-oplæg. d

Stormflods-designkatalog Idé-oplæg. d Stormflods-designkatalog Idé-oplæg d. 13.03.2018 Stormfloder går på tværs af kommunegrænser. Skaderne rammer bredt og kan påvirke fx. vigtig infrastruktur som havne, veje, jernbaner, metro eller huse og

Læs mere

Redegørelse/indstilling

Redegørelse/indstilling Sagsnr.: 2009/13909 Dato: 23-06-2010 Sag: Redegørelse for fælles kystsikringsprojekt Sagsbehandler: Jørgen Krog Teksten i kursiv er identisk med teksten i sagsfremstillingen Sagens kerne Der har på møder

Læs mere

Hålogalandsbrua, hængebroalternativ

Hålogalandsbrua, hængebroalternativ Hålogalandsbrua, hængebroalternativ Dansk Brodag 2008 ved Lars Jensen, COWI A/S Bjerkvik Narvik Hålogalandsbrua, hængebroalternativ COWI-gruppen: COWI Projektledelse, globalmodel, aerodynamiske analyser,

Læs mere