Velkommen til. Kommunikation & IT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til. Kommunikation & IT"

Transkript

1 Velkommen til Kommunikation & IT Årgang 2017

2 Velkommen til Kommunikation og IT! Stort tillykke med din optagelse på Kommunikation og IT! I denne ruspjece vil du blive introduceret for de mange ting, som du kommer til at opleve i introforløbet på Københavns Universitet. Vi er dine tutorer, og vi glæder os utrolig meget til at byde dig velkommen til Kommunikation og IT! Vi vil stå til rådighed og guide dig gennem de mange informationer og indtryk, som du vil møde i din studiestart. Vi vil gøre vores bedste for at sørge for, at du får den bedst mulige start på dit nye studie! Først og fremmest kan vi fortælle, at Kommunikation og IT er en del af MEF-instituttet (Institut for Medier, Erkendelse og Formidling), og vi hører til på Søndre Campus på Amager. Bacheloruddannelsen i Kommunikation og IT er oprettet i 2009, hvilket betyder, at den stadig er forholdsvis ny, men det giver os kun større mulighed for at udvikle os sammen, og det håber vi, at du har lyst til at tage del i, når du starter på uddannelsen! Når du er en del af denne uddannelse, er du også en del af fællesskabet KommIT, og du er dermed nu en rigtig kommitter. :-)

3 Vigtige datoer I forbindelse med introforløbet er der en række datoer, som du skal notere i din kalender. Det drejer sig om følgende: D. 17. august: Studenterrådets RUSarrangement '17 D. 28. august - 1. september: Introuge D. 15. september september: Rustur D. 30. september: MEF-OL

4 Søndre Campus Du skal studere på Søndre Campus, som i daglig tale også går under navnet KUA (Københavns Universitet Amager). Det ligger lige ved Islands Brygge metrostation og er forholdsvist nyrenoveret med gode læse- og sociale faciliteter.

5 Her er dine hjælpetutorer

6 Og her..

7 Introuge For at du kan føle dig godt klædt på til at starte din nye tilværelse som studerende, har vi lagt store planer. Fra d. 28. august til d. 1. september vil du blive introduceret til Kommunikation og IT på Københavns Universitet sammen med dine medstuderende. Gennem faglige og sociale aktiviteter vil du blive klogere på alt fra daglige rutiner på campus, til hvad det vil sige at være studerende på Kommunikation og IT. I introugen vil du også blive introduceret for tutorholdet, som består af 3 hovedtutorer og 19 hjælpetutorer. Vi vil ligeledes sørge for, at du får rig mulighed for at lære dine nye medstuderende at kende, så I i fællesskab kan tage hul på tre fantastiske år på KommIT! <

8 Program

9 Mandag d. 28. august Mandag morgen mødes vi kl. 9 ved Islands Brygge metrostation, hvor tutorerne vil stå klar til at tage imod dig. Herefter bydes der velkommen i det lokale, der kommer til at være vores base hele introugen. Her vil du blive introduceret for dine tutorer og ikke mindst dine medstuderende i en masse sjove lege! Til frokost vil I blive inddelt i tutorfamilier, hvor I får lov til at lære hinanden at kende i mindre grupper. Her kan man enten spise sin egen medbragte mad eller besøge en af KUA s kantiner. Efter frokost vil der være oplæg omkring studiet på Kommunikation og IT samt en introduktion til Grundlæggende Kommunikationsteori, som er det ene fag på 1. semester. Derefter kommer vores studievejleder og fortæller om, hvordan det er at være studerende på KU. Omkring kl tager tutorfamilierne hjem til de respektive tutorværter, hvor der vil være øl, sodavand og pizza, og senere på aftenen mødes vi alle sammen til KommIT s store velkomstfest på Heidi's Bier Bar! Tirsdag d. 29. august Tirsdag mødes vi kl. 10 i lokale 15A.2.11 (det samme som om mandagen), hvor der vil være morgenmad og kaffe/te. Efter morgenmaden vil der være en kort introduktion til hvad en fagforening og A-kasse egentlig er, hvorefter der vil være et oplæg fra fagforeningen Magistrene. Kl får vi besøg af nuværende bachelorstuderende på Kommunikation og IT, som vil fortælle om deres 1. årsprojekt (2. semester) og designprojekt (4. semester). Kl. 12 kommer IT-helpdisk og hjælper dig med at få opsat internet og printer til din computer. Det er derfor vigtigt, at du medbringer din computer denne dag.

10 Efter frokost skal vi lege en masse lege, hvor vi lærer hinanden lidt bedre at kende. Derefter vil vi i løbet af eftermiddagen blive introduceret for Academic Books og Publikom, hvor du kan købe de bøger og kompendier, som du skal bruge på 1. semester. Kl er der oplæg ved studienævnet, som vil fortælle om, hvordan en uge som studerende kan se ud. Inden vi slutter dagen af, vil der være fælles udendørs aktivitet på KUA s skønne udendørsarealer efterfulgt af valgfri hygge på Bryggen. Onsdag d. 30. august Onsdag morgen mødes vi kl. 9 til fælles morgenvelkomst med kaffe og te. Herefter vil jeres tutorer Emil og Camille holde oplæg om udveksling og livet som kandidatstuderende. Kl. 12 er der frokost, hvorefter der vil være introduktion til Grundlæggende Datalogi, som er det andet fag på 1. semester. Kl kommer fagforeningen Kommunikation og Sprog og holder oplæg. Efterfølgende vil der være afgang til den store københavner-skattejagt, hvor I vil blive inddelt i hold og sendt ud på forskellige poster rundt omkring i København. Til slut mødes vi i Kongens Have, hvor vinderholdet skal kåres, og herefter er der valgfri hygge. Torsdag d. 31. august Torsdag mødes vi alle kl. 10 til morgenvelkomst, hvor I efterfølgende skal rundt på KUA og lege den famøse Instagram-skattejagt. Herigennem får I rig mulighed for at lære at finde rundt på universitetet. Kl vil to færdiguddannede kommittere komme og fortælle lidt om livet efter uni. Herefter vil fagforeningen, Prosa, holde oplæg.

11 Vi spiser frokost kl , og efter frokost vil tutorerne fortælle om livet som studerende, og give jer nogle tips til f.eks. notetagning, studiejobs og opgaveskrivning. Kl. 14 er der holdkonkurrence i trijak gennem KUA s smukke kanaler. Husk at tage tørt tøj med, hvis du nu skulle falde i vandet. Resten af dagen er der hygge på Bryggen for dem, der har lyst. Fredag d. 1. september Fredag morgen mødes vi kl. 9.30, hvorefter der vil være oplæg fra fredagsbaren og -cafeen, Olympen. Derefter vil der være oplæg fra studenterrådet, samt om unifodbold og uniradioen. Kl. 11 er der fælles velkomst ved studieleder Henrik Søndergaard for alle nye studerende på MEF. Efterfølgende spiser vi frokost, hvor der vil være fælles afrunding på ugen kl Herefter er der, traditionen tro, afgang til immatrikulation. Ved dette arrangement, som foregår i KU s bygninger ved Vor Frue Kirke, vil du blive budt kærligt velkommen af rektor. Her vil alle nye studerende på KU få et velkommen til -håndtryk af ham, og dette arrangement er med til at markere, at du nu for alvor starter et liv som studerende på Københavns Universitet. Meeeen introugen er ikke helt slut endnu. Kl. 19 mødes vi allesammen igen på KUA, hvor vi vil hygge og spise sammen, inden vi i fælleskab tager afsted mod den årlige introfest, hvor KommITstuderende fra alle årgange er inviteret.

12 Rustur D september skal vi på rustur! Vi drager mod solrige Fårevejle, hvor vi tutorer har planlagt en masse sjove aktiviteter. Disse aktiviteter er dog hemmelige lidt endnu, men vil blive afsløret i introugen. Adressen for rusturen er: Klinteborg, Ribsvej 9, 4540 Fårevejle Det bliver en fantastisk weekend, som du ikke vil gå glip af! Tilmelding til rusturen sker ved at betale 650 kr. til nedenstående konto senest fredag d. 8. september: Reg nr.: 5021 Konto nr.: Dette beløb dækker bus, underholdning, kost og logi. Husk at skrive dit fulde navn i overførslen, så vi kan se, hvem der har tilmeldt sig. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du lider af en sygdom eller andet, der skal tages hensyn til under rusturen eller i introdagene. Som tutorer har vi tavshedspligt, så du kan altid tage fat i en af os, hvis du har brug for det.

13 MEF OL 2017 D. 30. september afholdes det legendariske MEF-OL, hvor Kommunikation og IT, Retorik, Filosofi, Pædagogik og Film- og medievidenskab dyster mod hinanden i 5 forskellige discipliner. Da MEF-OL løb af stablen i 2016, beviste vi vores værd og erobrede trofæet. Det satser vi stærkt på at gøre igen i år i fællesskab med jer! Vores disciplin er trijak, som I får rig mulighed for at prøve kræfter med torsdag i introugen. Til arrangementet er Kommunikation og IT desuden klædt i lilla, så rod det gamle klædeskab igennem og find dit svedigste lilla kluns frem. Om aftenen er der semesterstartsfest i KUA s festsal, hvor vi forhåbentlig skal fejre endnu en sejr til ingen ringere end KommIT!

14 Vi er dine hovedtutorer Signe Lynggaard Als 21 år, : Signe er vores alle sammens 'Mor med slag i'. Hun er kærlig, omsorgsfuld, betænksom og meget tilstedeværende. Hun siger aldrig nej til en cafétur og så er hun altid til at finde på floor fredag nat. Signe er klar til en god, lang snak og er mester til at give et godt råd med på vejen. Sabine Hørlykke 23 år, : Sabine er en ægte jyde - og det er man ikke i tvivl om. Hendes positive væsen og altid gode humør gør, at man altid er klar over, når hun er i rummet. Hun er meget smilende og imødekommende, og formår på en eller anden måde altid at charmere alle omkring sig. Magnus Lisbjerg 23 år, : Magnus er lidt af en verdensmand. Han har talegaverne i orden, drikker samme mængde kaffe som en administrerende direktør og så fungerer han som vores alle sammens tryghedssøjle og humoristiske onkel. Han er altid klar på en joke, en cigaret eller bare en snak om alt mellem himmel og jord.

15 Her er dine hjælpetutorer Simon, 22 år Sofie D., 21 år Thea, 21 år Laura, 21 år Mikkel, 22 år Cecilie, 23 år 5. semester Lars, 22 år Emil, 23 år 7. semester Natasja, 22 år

16 Her er dine hjælpetutorer Stella, 22 år Camilla, 21 år 5. semester Camille, 24 år 9. semester Alberte, 22 år Sofie B., 21 år Amanda, 21 år Jeppe, 22 år Frederik, 21 år Kasper, 23 år Christian, 22 år

17 VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG! Husk at tilmelde dig vores facebook gruppe Kommunikation og It - Årgang og gør brug af vores hashtag, når du forbereder dig til din studiestart! #kommit2017 Du er velkommen til at stille spørgmål til os, hvis du er i tvivl om noget. Spørgsmålene skal rettes til vores mail: kommitstart2017@gmail.com ellers kan du kontakte os på Facebook.

Digital design PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DIGITAL DESIGN IT, ÆSTETIK OG INTERAKTION INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

Digital design PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DIGITAL DESIGN IT, ÆSTETIK OG INTERAKTION INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET Digital design PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DIGITAL DESIGN IT, ÆSTETIK OG INTERAKTION INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMMEN PÅ DIGITAL

Læs mere

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET Klassiske studier INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 VELKOMMEN PÅ! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på studiet, være det sig Klassisk Filologi, Klassisk Arkæologi, Latin,

Læs mere

Kære nye studerende på Bioteknologi 2019

Kære nye studerende på Bioteknologi 2019 Kære nye studerende på Bioteknologi 2019 Velkommen til Danmarks Tekniske Universitet! Vi, Koordinator af Bachelor Studiestarten (KABS) og vektorerne (rusvejlederne), ønsker dig tillykke med optagelsen

Læs mere

Vi afslutter dagen omkring kl.16:00 i fredagsbaren Verners Kælder, hvor det vil være muligt at snakke over en kold sodavand eller en kold øl.

Vi afslutter dagen omkring kl.16:00 i fredagsbaren Verners Kælder, hvor det vil være muligt at snakke over en kold sodavand eller en kold øl. Kære nye studerende Du ønskes hjerteligt velkommen til Diplom Elektroteknologi på Danmarks Tekniske Universitet (DTU)! Vi, dine vektorer og KABS, vil i dette brev forklare lidt om vores studiestartsprogram,

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB

UDDANNELSESVIDENSKAB Kære studerende, Tillykke med din optagelse, og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2018 på Aarhus Universitet,! At starte på et nyt studium kan føles som en stor omvæltning; måske er du lige flyttet til

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS AARHUS

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS AARHUS Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS AARHUS UDDANNELSESVIDENSKAB Kære studerende, Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2017 på, Campus

Læs mere

RUSPJECE Portugisisk og Brasilianske Studier 2015

RUSPJECE Portugisisk og Brasilianske Studier 2015 RUSPJECE Portugisisk og Brasilianske Studier 2015 Velkommen! Kære nye studerende, velkommen til Portugisiske og Brasilianske Studier 2015! Hjertelig tillykke med pladsen på studiet og velkommen til Københavns

Læs mere

Kære nystartende studerende på Bygningsdesign.

Kære nystartende studerende på Bygningsdesign. Kære nystartende studerende på. Velkommen som studerende på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og tillykke med din optagelse på Civil. Vi ved, at der kommer rigtig mange breve i postkassen for tiden og

Læs mere

Arabisk- og Islamstudier

Arabisk- og Islamstudier Arabisk- og Islamstudier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET MARHABA! VELKOMMEN TIL ARABISK- OG ISLAMSTUDIER Tillykke med din optagelse på Arabisk og Islamstudier!

Læs mere

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KLASSISKE STUDIER ARTS AARHUS UNIVERSITET

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KLASSISKE STUDIER ARTS AARHUS UNIVERSITET Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 INSTITUT FOR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 VELKOMMEN PÅ! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på studiet, være det sig

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP (Billede af tutorteamet 2015) DANMARKS INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019, CAMPUS EMDRUP Kære studerende, Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2019 på,! At starte på et nyt studium kan føles som

Læs mere

Kære kommende Sundhed og Informatik studerende

Kære kommende Sundhed og Informatik studerende Kære kommende Sundhed og Informatik studerende Først og fremmest STORT tillykke med optagelse på Sundhed og Informatik (tidligere IT og Sundhed). Når nu denne formalitet er af vejen - så videre til noget

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN DIGITAL DESIGN Program for studiestarten 2017 Digital Design VELKOMMEN PÅ DIGITAL DESIGN! Tillykke! Du er nu studerende på Digital Design! Det betyder, at nu kan se frem til at starte på et af de bedste

Læs mere

Kære nye studerende. På denne dag vil du møde andre nye studerende, og I vil bl.a. blive ønsket velkommen af DTU s rektor.

Kære nye studerende. På denne dag vil du møde andre nye studerende, og I vil bl.a. blive ønsket velkommen af DTU s rektor. Kære nye studerende Du ønskes hjerteligt velkommen til Diplom Elektroteknologi på Danmarks Tekniske Universitet (DTU)! Vi, dine vektorer (rusvejledere) og KABS (Koordinator Af Bachelor Studiestarten),

Læs mere

Program for studiestarten 2017 Klassiske Studier

Program for studiestarten 2017 Klassiske Studier Program for studiestarten 2017 Klassiske Studier Klassiske studier Au INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ KLASSISKE STUDIER! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på

Læs mere

Kære filosofistuderende anno 2016!

Kære filosofistuderende anno 2016! Kære filosofistuderende anno 2016! Velkommen på Filosofistudiet! I denne ruspjece finder du de relevante informationer om dit skema for Rus-ugen, vigtige telefonnumre og alle de praktiske oplysninger,

Læs mere

Informationsvidenskab

Informationsvidenskab Informationsvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 INFORMATIONSVIDENSKAB INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMMEN PÅ INFORMATIONSVIDENSKAB!

Læs mere

Program for studiestarten 2016 Klassiske studier Klassiske studier

Program for studiestarten 2016 Klassiske studier Klassiske studier Program for studiestarten 2016 Klassiske studier Klassiske studier Au INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ KLASSISKE STUDIER! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på

Læs mere

Program for studiestarten 2018 Klassiske studier

Program for studiestarten 2018 Klassiske studier Program for studiestarten 2018 Klassiske studier Au INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET KLASSISKE STUDIER Side 1 af 7 VELKOMMEN PÅ KLASSISKE STUDIER! Først og fremmest: Tillykke med

Læs mere

Studiestaten Klassiske studier. AU Institut for kultur og samfund ARTS Aarhus Universitet

Studiestaten Klassiske studier. AU Institut for kultur og samfund ARTS Aarhus Universitet Studiestaten 2019 Klassiske studier AU Institut for kultur og samfund ARTS Aarhus Universitet 2 Velkommen fra jeres tutorer! 3 VELKOMMEN PÅ KLASSISKE STUDIER! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen

Læs mere

Københavns Universitet, EnGeRom, BA-tysk

Københavns Universitet, EnGeRom, BA-tysk Københavns Universitet, EnGeRom, BA-tysk Indholdsfortegnelse Velkomst 3 Kære nye tyskstuderende! 3 Kære tilvalgsstuderende! 3 Introduktion af dine tutorer 5 Klara Gade Thomsen 5 Signe Kirk Andersen 5 Frej

Læs mere

HUSK AT MELDE DIG IND I FACEBOOKGRUPPEN: Tysk2013. Her kan du se blive venner med dine nye medstuderende og os

HUSK AT MELDE DIG IND I FACEBOOKGRUPPEN: Tysk2013. Her kan du se blive venner med dine nye medstuderende og os Velkommen, nye tyskstuderende! Tiden nærmer sig, hvor du skal begynde på tyskstudiet ved Københavns Universitet. Lige nu har du sikkert en masse spørgsmål, og vi vil her og naturligvis også i introdagene

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Kære Studerende Tillykke med din optagelse, og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2017 på,! At starte på et nyt studium

Læs mere

Velkommen filosofistuderende anno 2015!

Velkommen filosofistuderende anno 2015! Velkommen filosofistuderende anno 2015! Vi må desværre infomere dig om, at de store filosofiske spørgsmål, du har gået med hele dit liv, ikke vil blive besvaret i denne Rus-pjece. Derimod kan du finde

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN DIGITAL DESIGN Program for studiestarten 2018 Digital Design VELKOMMEN PÅ DIGITAL DESIGN! Tillykke! Du er nu studerende på Digital Design! Det betyder, at nu kan se frem til at starte på et af de bedste

Læs mere

vide Uddann PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK ARTS AARHUS UNIVERSITET

vide Uddann PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK ARTS AARHUS UNIVERSITET vide PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Uddann INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ UDDANNELSESVIDENSKAB! Kære kommende studerende!

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN DIGITAL DESIGN Program for studiestarten 2019 Digital Design VELKOMMEN PÅ DIGITAL DESIGN! Tillykke! Du er nu studerende på Digital Design! Det betyder, at nu kan se frem til at starte på et af de bedste

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Kære studerende, UDDANNELSESVIDENSKAB Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2016 på,!

Læs mere

Medievidensk VELKOMMEN PÅ MEDIEVIDENSKAB! PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015

Medievidensk VELKOMMEN PÅ MEDIEVIDENSKAB! PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 Medievidensk VELKOMMEN PÅ MEDIEVIDENSKAB! PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 ab INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET HELSINGFORSGADE 14 8200 AARHUS N 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015

Læs mere

Velkommen til Design og Innovation!

Velkommen til Design og Innovation! Kære nye studerende Rigtig hjertelig velkommen til Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og til dit kommende studium på bachelorretningen Design og Innovation. Der kommer rigtig mange breve ind ad døren

Læs mere

ÆSTETIK & KULTUR PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 ÆSTETIK OG KULTUR INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

ÆSTETIK & KULTUR PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 ÆSTETIK OG KULTUR INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET ÆSTETIK & KULTUR PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 ÆSTETIK OG KULTUR VELKOMMEN PÅ ÆSTETIK OG KULTUR! Først og fremmest stort tillykke med din studieplads på Æstetik og Kultur, som i daglig tale også kaldes

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelses- videnskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 BACHELOR I UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBELPARKEN

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelses- videnskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 BACHELOR I UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBELPARKEN Uddannelses- videnskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 BACHELOR I, NOBELPARKEN 1 Kære studerende, Velkommen på uddannelsesvidenskab! Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2019

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBEL PARKEN

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBEL PARKEN Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBEL PARKEN Kære studerende, Velkommen på uddannelsesvidenskab! Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Velkommen filosofistuderende anno 2013!

Velkommen filosofistuderende anno 2013! Velkommen filosofistuderende anno 2013! Jeg er ked af at infomere dig om, at de store filosofiske spørgsmål du har gået gennem hele dit liv og ventet på skulle blive besvaret, desværre ikke er med i denne

Læs mere

Kære kommende filosofistuderende anno 2017

Kære kommende filosofistuderende anno 2017 Kære kommende filosofistuderende anno 2017 Først og fremmest: Hjerteligt velkommen til filosofistudiet på Aarhus Universitet! Denne ruspjece vil sætte dig ind i, hvad det vil sige at starte som filosofistuderende

Læs mere

Rusmateriale 2015. Finsk, indoeuropæisk og lingvistik - aka FINDOLINGO

Rusmateriale 2015. Finsk, indoeuropæisk og lingvistik - aka FINDOLINGO Rusmateriale 2015 Finsk, indoeuropæisk og lingvistik - aka FINDOLINGO I dette rusmateriale finder du: Velkommen 3 Tutorgalleri...4 Studenterrådet.5 Introuge...5 Rusarrangementer.6 Social Media..6 Din uddannelses

Læs mere

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2016 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2016 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2016 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 VELKOMST FRA TILVALGSTUTORERNE Tillykke med, at du nu

Læs mere

Velkommen til Proces og Innovation

Velkommen til Proces og Innovation Velkommen til Proces og Innovation I dette brev finder du al den information, du har brug for for at være forberedt til introdagen og til den bedste studiestart i Danmark! Først vil vi, dine kommende vektorer

Læs mere

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2015 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2015 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2015 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMST FRA TILVALGSTUTORERNE Tillykke med, at du nu

Læs mere

Intro-program 2013 Serviceøkonom, Vejle

Intro-program 2013 Serviceøkonom, Vejle Intro-program 2013 Serviceøkonom, Vejle Velkommen på Seviceøkonom-uddannelsen! Kære kommende studerende, Velkommen til Erhvervsakademi Lillebælt, Vejle og tillykke med dit optag på erhvervsakademiuddannelsen

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN Asienstudier ASIENSTUDIER

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN Asienstudier ASIENSTUDIER 1 Asienstudier ASIENSTUDIER 2 VELKOMMEN PÅ ASIENSTUDIER Tillykke med optagelsen på en af Asienstudiers tre uddannelser. På vegne af undervisere, medstuderende og ledelsen vil vi gerne byde dig velkommen

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 BACHELOR I UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBELPARKEN

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 BACHELOR I UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBELPARKEN Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 BACHELOR I UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBELPARKEN Kære studerende, Velkommen på uddannelsesvidenskab! Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab

Læs mere

L Æ R E R U D D A N N E L S E N I N Ø R R E N I S S U M

L Æ R E R U D D A N N E L S E N I N Ø R R E N I S S U M V E L K O M M E N P Å L Æ R E R U D D A N N E L S E N I N Ø R R E N I S S U M TUTORHOLDET 2011 PROGRAM INTRO 1. årgang Kære nye studerende på Læreruddannelsen i Nørre Nissum Vi glæder os til at se dig,

Læs mere

Pædagogisk psykologi

Pædagogisk psykologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 Campus Aarhus D. 29.-30. august, 2019 Aarhus Universitet 8000 Aarhus VELKOMMEN TIL DPU Kære nye studerende, Tillykke med din optagelse og velkommen til pædagogisk psykologi

Læs mere

Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019

Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019 KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Det Teologiske Fakultets Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019 28. 30. august: Introdage 20. 22. september: Ruskursus Introdage på fakultetet 1.dag

Læs mere

BRASILIANSKE STUDIER. Program for studiestarten 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND BRASILIANSKE STUDIER 2015 ARTS AARHUS UNIVERSITET

BRASILIANSKE STUDIER. Program for studiestarten 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND BRASILIANSKE STUDIER 2015 ARTS AARHUS UNIVERSITET BRASILIANSKE STUDIER Program for studiestarten 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND BRASILIANSKE STUDIER 2015 ARTS AARHUS UNIVERSITET PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 2 BRASILIANSKE STUDIER BEM- VINDOS PÅ

Læs mere

Rushåndbogen Smil det plejer vi! Velkommen Fra studerende til studerende.

Rushåndbogen Smil det plejer vi! Velkommen Fra studerende til studerende. Rushåndbogen 2012 Smil det plejer vi! Velkommen Fra studerende til studerende. Forord Velkommen til Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere SKT, Health. Den del af Aarhus Universitet,

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTART PÅ LEISURE

PROGRAM FOR STUDIESTART PÅ LEISURE PROGRAM FOR STUDIESTART PÅ LEISURE ÆNDRINGER KAN FOREKOMME. VI OPDATERER JER LØBENDE PÅ ITSLEARNING OG FACEBOOK MANDAG D. 2. SEPTEMBER 09.00 09.30 Indskrivning Auditorium 09.30 10.50 Velkommen til Leisure

Læs mere

Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019

Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019 KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Det Teologiske Fakultets Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019 28. 30. august: Introdage 20. 22. september: Ruskursus Introdage på fakultetet 1.dag

Læs mere

På danskfagets vegne, Anna Vibeke Lindø Fagleder

På danskfagets vegne, Anna Vibeke Lindø Fagleder Kære nye studerende ved Dansk/Nordisk i Odense. Vi indleder rusintroduktionsforløbet tirsdag d. 31. august kl. 10. Her vil I blive budt velkommen fra forskellig side. I vil også komme til at møde fagets

Læs mere

Kære kommende studerende anno 2019!

Kære kommende studerende anno 2019! Kære kommende studerende anno 2019! VELKOMMEN PÅ FILOSOFI! Det fedeste studie på hele Århus Universitet, hvis du spørger os. Vi håber selvfølgelig, at du kommer til at blive glad for det! Har du læst noget

Læs mere

VELKOMMEN PÅ UDDANNELSESVIDENSKAB

VELKOMMEN PÅ UDDANNELSESVIDENSKAB VELKOMMEN PÅ UDDANNELSESVIDENSKAB I anledningen af jeres studiestart, som kandidatstuderende på Uddannelsesvidenskab, vil vi gerne byde jer hjertelig velkommen! Vi, Kira og Lasse, vil som tutorer forsøge

Læs mere

RUSPJECE FILOSOFI

RUSPJECE FILOSOFI RUSPJECE FILOSOFI 2018 1 Kære kommende filosofistuderende anno 2018 Først og fremmest: hjerteligt velkommen til filosofistudiet på Aarhus Universitet! Vi har lavet en ruspjece for at du kan sætte dig ind

Læs mere

Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2017!

Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2017! Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2017! Ahlan wa sahlan, As-salaamu aleikum og velkommen til. Dette brev indeholder alle de informationer, du skal bruge, inden

Læs mere

Østeuropastudier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 ØSTEUROPASTUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

Østeuropastudier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 ØSTEUROPASTUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET Østeuropastudier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 ØSTEUROPASTUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMMEN PÅ ØSTEUROPASTUDIER! Tillykke med at du

Læs mere

a d e m i e t Program for foråret 2011 Akademiet for Talentfulde Unge

a d e m i e t Program for foråret 2011 Akademiet for Talentfulde Unge A k a d e m i e t Program for foråret 2011 Årgang Akademiet Mørkhøjvej 78 2700 Brønshøj Tlf: 4454 4736 info@ungetalenter.dk www.ungetalenter.dk Akademiet er støttet af Region Hovedstaden Forår 1.g Akademisk

Læs mere

VELKOMMEN! Kære kandidatstuderende!

VELKOMMEN! Kære kandidatstuderende! VELKOMMEN! Kære kandidatstuderende! Velkommen til kandidatstudiet på Institut for Statskundskab ved Københavns Universitet. Kandidaten er studenterforeningen for alle kandidatstuderende på statskundskab

Læs mere

KA i Uddannelsesvidenskab

KA i Uddannelsesvidenskab KA i Uddannelsesvidenskab INSTITUT FOR UDDANNELSES OG PÆDAGOGIK (IUP) ARTS AARHUS UNIVERSITET PROGRAM FOR INTRODAGENE 2013 UDDANNELSESVI- DENSKAB Pro civitate de humane via litteras - for samfundet, ved

Læs mere

Rusprogram 2012. Uddannelsesvidenskab, Aarhus

Rusprogram 2012. Uddannelsesvidenskab, Aarhus Rusprogram 2012 Uddannelsesvidenskab, Aarhus Velkommen på Uddannelsesvidenskab! Kære kommende studerende, Velkommen til Aarhus Universitet, og tillykke med dit optag på bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab,

Læs mere

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 VELKOMMEN TIL DRAMATURGI! Du kan nu se frem til din kommende tid som dramaturgistuderende

Læs mere

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN TIL DRAMATURGI! Du kan nu se frem til din kommende tid som dramaturgistuderende

Læs mere

MUSIKVIDENSKAB PROGRAM FOR RUSUGEN PÅ MUSIKVIDENSKAB 2018 MUSIKVIDENSKAB ARTS AARHUS UNIVERSITET

MUSIKVIDENSKAB PROGRAM FOR RUSUGEN PÅ MUSIKVIDENSKAB 2018 MUSIKVIDENSKAB ARTS AARHUS UNIVERSITET MUSIKVIDENSKAB PROGRAM FOR RUSUGEN PÅ MUSIKVIDENSKAB 2018 MUSIKVIDENSKAB ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ MUSIKVIDENSKAB! Tillykke! Du er sluppet igennem nåleøjet og kan således se frem til et par

Læs mere

DRAMA TURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

DRAMA TURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET DRAMA TURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 DRAMATURGI VELKOMMEN TIL DRAMATURGI! Du kan nu se frem til din kommende tid som dramaturgistuderende

Læs mere

Velkommen til alle nye Maskinteknik-studerende

Velkommen til alle nye Maskinteknik-studerende Velkommen til alle nye Maskinteknik-studerende Her kan du finde al relevant information omkring din studiestart, herunder Introduktionsdagene og Holdets Time Figur 1 - http://christian-schou.dk Introprogrammet

Læs mere

SPANSK. Kære kommende spanskstuderende. Program for studiestarten 2018

SPANSK. Kære kommende spanskstuderende. Program for studiestarten 2018 SPANSK Program for studiestarten 2018 Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur Og International virksomhedskommunikation i spansk Institut for kommunikation og kultur (IKK) Kære kommende

Læs mere

Studiestart F17. Vi glæder os til at se dig!

Studiestart F17. Vi glæder os til at se dig! Billede af tutorkorpset, som tager imod dig den 1. februar 2017. De glæder sig til at møde dig og de andre nye pædagogstuderende! Studiestart F17 For at sikre, at du kommer godt i gang med din studiestart,

Læs mere

RUSPJECE FOR RELIGIONSVIDEN- SKAB Aarhus Universitet 2018

RUSPJECE FOR RELIGIONSVIDEN- SKAB Aarhus Universitet 2018 RUSPJECE FOR RELIGIONSVIDEN- SKAB Aarhus Universitet 2018 VELKOMMEN PÅ RELIGIONSVIDEN- SKAB KÆRE NYE STUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB Først og fremmest TILLYKKE med, at I skal til at studere det fedeste

Læs mere

Studiestart E17. Vi glæder os til at se dig!

Studiestart E17. Vi glæder os til at se dig! Studiestart E17 Billede af tutorkorpset, som tager imod dig den 1. september 2017. De glæder sig til at møde dig og de andre nye pædagogstuderende! For at sikre, at du kommer godt i gang med din studiestart,

Læs mere

V E L K O M M E N INTROFORLØB

V E L K O M M E N INTROFORLØB V E L K O M M E N P Å L Æ R E R U D D A N N E L S E N I N Ø R R E N I S S U M INTROFORLØB Bachelor og merit FEBRUAR 2015 Kære nye studerende på Læreruddannelsen i Nørre Nissum Vi glæder os til at se dig,

Læs mere

STUIDIESTARTSPJECE FOR RELIGIONSVIDENSKAB Aarhus Universitet 2019

STUIDIESTARTSPJECE FOR RELIGIONSVIDENSKAB Aarhus Universitet 2019 STUIDIESTARTSPJECE FOR RELIGIONSVIDENSKAB Aarhus Universitet 2019 VELKOMMEN PÅ RELIGIONSVIDENSKAB KÆRE NYE STUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB Først og fremmest TILLYKKE med, at I skal til at studere det

Læs mere

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle!

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle! Aarhus den 24. februar 2013 Kære idéhistoriske alumne Der sker ting og sager i miljøet omkring Idéhistorie. En forening, der vedrører dig, ser snart dagens lys. Nærmere bestemt den 5. april, hvor vi afholder

Læs mere

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN TIL DRAMATURGI! Du kan nu se frem til din kommende tid som dramaturgistuderende

Læs mere

Idéhistorie. Ruspjece for idéhistorie Velkommen til Idehistorie!

Idéhistorie. Ruspjece for idéhistorie Velkommen til Idehistorie! Idéhistorie Ruspjece for idéhistorie 2017 Velkommen til Idehistorie! Kære Rus! Du har sammen med godt 50 andre valgt at starte på studiet af idéhistorie ved Aarhus Universitet, og jeg skal på vegne af

Læs mere

VELKOMMEN TIL DE STUDERENDES RÅD

VELKOMMEN TIL DE STUDERENDES RÅD VELKOMMEN TIL DE STUDERENDES RÅD Kære nye studerende På vegne af De Studerendes Råd, tillykke med optagelsen og velkommen til UC Lillebælt Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle. De Studerendes Råds organisering:

Læs mere

V E L K O M M E N. LÆRERUDDANNELSEN i NØRRE NISSUM INTROFORLØB

V E L K O M M E N. LÆRERUDDANNELSEN i NØRRE NISSUM INTROFORLØB V E L K O M M E N PÅ LÆRERUDDANNELSEN i NØRRE NISSUM TUTORERNE INTROFORLØB Kære nye studerende på Læreruddannelsen i Nørre Nissum Læreruddannelsen i Nørre Nissum Vi glæder os til at møde dig, og til at

Læs mere

Ruspjece for Pædagogik

Ruspjece for Pædagogik Ruspjece for Pædagogik Indholdsfortegnelse: Side 2: Velkommen Side 3: Studiestarten Side 4: Præsentation af tutorerne Side 8: Hjælpetutorer Side 10: Kalender Side 11: Introdage Side 13: Rustur Side 14:

Læs mere

RUSPJECE FOR TILVALGSSTUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB & RELIGION, POLITIK OG SAMFUND Aarhus Universitet 2017

RUSPJECE FOR TILVALGSSTUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB & RELIGION, POLITIK OG SAMFUND Aarhus Universitet 2017 RUSPJECE FOR TILVALGSSTUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB & RELIGION, POLITIK OG SAMFUND Aarhus Universitet 2017 VELKOMMEN PÅ RELIGIONSVIDENSKAB KÆRE NYE STUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB Først og fremmest

Læs mere

Spansk. Program for studiestarten Bienvenidos!

Spansk. Program for studiestarten Bienvenidos! Spansk Program for studiestarten 2017 Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur og International virksomhedskommunikation i spansk Institut for Kommunikation og Kultur (IKK) Bienvenidos! Kære

Læs mere

Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2016!

Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2016! Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2016! Ahlan wa sahlan, As-salaamu aleikum og velkommen til. Dette brev indeholder alle de informationer, du skal bruge, inden

Læs mere

Lingvistik PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 LINGVISTIK INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

Lingvistik PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 LINGVISTIK INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET Lingvistik PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 LINGVISTIK AU INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ LINGVISTIK! Kære nye lingvistikstuderende 2015. Først og fremmest stort

Læs mere

Tilvalg i Antropologi

Tilvalg i Antropologi Program for RUS-ugen 2018 Tilvalg 1 Tilvalg i Antropologi PROGRAM FOR TILVALGS-RUSUGEN 2018 VELKOMST FRA TILVALGSTUTORERNE 1 2 Tillykke med, at du nu er studerende på antropologi! Det betyder nemlig, at

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Idehistorie RUS-PJECE FOR IDÉHISTORIE 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

Idehistorie RUS-PJECE FOR IDÉHISTORIE 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET Idehistorie RUS-PJECE FOR IDÉHISTORIE 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ IDÉHISTORIE! Kære Rus! Du har sammen med godt 50 andre valgt at starte på studiet af idéhistorie

Læs mere

INTRODAGE OG RUSTUR 2011 Folkesundhedsvidenskab

INTRODAGE OG RUSTUR 2011 Folkesundhedsvidenskab INTRODAGE OG RUSTUR 2011 Folkesundhedsvidenskab Evalueringen er baseret på 57 udfyldte evalueringsskemaer ud af 69 tilmeldte studerende, hvilket svarer til en besvarelsesprocent på 82,6 %. Under hvert

Læs mere

Studiestart på Æstetik og Kultur 2017

Studiestart på Æstetik og Kultur 2017 Studiestart på Æstetik og Kultur 2017 VELKOMMEN PÅ ÆSTETIK OG KULTUR! Først og fremmest stort tillykke med din studieplads på Æstetik og Kultur, som i daglig tale også kaldes ÆK. Vi er ni tutorer fra 3.

Læs mere

RUSPJECE FOR TILVALGSSTUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB & RELIGION, POLITIK OG SAMFUND Aarhus Universitet 2016

RUSPJECE FOR TILVALGSSTUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB & RELIGION, POLITIK OG SAMFUND Aarhus Universitet 2016 RUSPJECE FOR TILVALGSSTUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB & RELIGION, POLITIK OG SAMFUND Aarhus Universitet 2016 VELKOMMEN PÅ RELIGIONSVIDENSKAB KÆRE NYE STUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB OG RELIGION, POLITIK

Læs mere

Fransk på AU Program for studiestarten 2019

Fransk på AU Program for studiestarten 2019 Fransk på AU Program for studiestarten 2019 Fransk sprog, litteratur og kultur (SLK), International virksomhedskommunikation i fransk (IVK) og Tilvalg Velkommen til Fransk på Aarhus Universitet! Du har

Læs mere

NIELS STEENSENS GYMNASIUM INTROFORLØB FOR 1.g 2016 VELKOMMEN INTROFORLØBETS AKTIVITETER

NIELS STEENSENS GYMNASIUM INTROFORLØB FOR 1.g 2016 VELKOMMEN INTROFORLØBETS AKTIVITETER NIELS STEENSENS GYMNASIUM INTROFORLØB FOR 1.g 2016 VELKOMMEN INTROFORLØBETS AKTIVITETER INTROFORLØB PROGRAM: 1.g Her følger programmet for introforløbets aktiviteter. Det normale skema vil du kunne se

Læs mere

Ruspjece for Spansk sprog og kultur 2014

Ruspjece for Spansk sprog og kultur 2014 Ruspjece for Spansk sprog og kultur 2014 SPANSK Her vil du finde alt det du skal vide om efterårets studiestart rusarrangement / rustur / introdage / studiemiljø / studieordning / tutuorene / meget mere

Læs mere

Velkommen på Litteraturhistorie!

Velkommen på Litteraturhistorie! Velkommen på Litteraturhistorie! Kære kommende litteraturhistoriestuderende Litteraturhistorie er et studie, der udforsker litteraturen og dens historie udi alle dens mange former og muligheder. I kan

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2019!

Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2019! Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2019! Ahlan wa sahlan, As-salaamu aleikum og velkommen til. Dette brev indeholder alle de informationer, du skal bruge, inden

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 LITTERATURHISTORIE

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 LITTERATURHISTORIE PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 LITTERATURHISTORIE INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN PÅ LITTERATURHISTORIE... 3 PROGRAM... 4 PRAKTISK INFORMATION... 6 Hvor er vi?... 6 Betaling... 7 Hvad dækker jeres penge

Læs mere