Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne"

Transkript

1 Dodekaneserne Bådudlejning ved Dodekaneserne De Dodekanesiske øer ligger ud for den vestlige kant af det Ægæiske Hav, nær Tyrkiets kyst. Kos er en af øgruppens største øer og et samlingspunkt for sejlere i området. Sejlads i farvandet ved Dodekaneserne er formidabelt, og kan indbefatte både korte og lange strækninger på åbent vand, mellem de 14 hovedøer og mere end 40 småøer. Afstikkere til Tyrkiet eller vestpå til Kykladerne er ligeledes oplagt og du vil få det fulde indtryk af områdets fascinerede sejladsområder, bl.a. kendt for exceptionelle strande, samt dykning og snorkling i verdensklasse. Bådudlejning ved Dodekaneserne betyder et spændende mix af det historiske og det moderne. Livlige taverner og natklubber, er modsætninger til de traditionelle fiskerihavne og rolige restauranter ved vandkanten alt sammen er med til at gøre en sejlerferie ved Dodekaneserne til en uforglemmelig og forfriskende oplevelse. Sejlads ved Dodekaneserne De fleste af Dodekanesernes mange øer er rent faktisk toppe af en undersøisk bjergkæde, der rejser sig majestætisk fra havets bund og skaber et fantastisk naturskønt sejladsområde. Vindene blæser mellem 10 og 15 knob fra nordvest, nord eller nordøst og fra maj til september blæser meltemi-vinden, der når sit maksimum i juli/august, og hvor vinde op til 25 knob forekommer.

2 Tidevandsforskellen er bare 1-2 fod og derfor er tidevandsstrøm aldrig en bekymring. En sejlerferie ved Dodekaneserne passer til sejlere med basale færdigheder indenfor kystnavigation. Normaltemperaturerne i sejladssæsonen ligger mellem 24 C og 28 C. Højdepunkter De Dodekanesiske øer er blandt de smukkeste i Grækenland. Hovedparten af øerne er stenede og tørre og har et barskt og majestætisk udseende, samtidig med at deres hyggelige blåvandende vige og bugter giver ly for ældgamle traditionelle landsbyer og havne. Regionens historie reflekteres i de ydmyge hvidskurede huse, med deres farverigt malede døre og træpartier, samt de mere storslåede bygningsværker, som f.eks. kirker, klostre og gamle fæstninger der ofte knejser på områdets bakketoppe. I de smalle brostensstræder, summer taverner, restauranter, barer og dansesteder af aktivitet. Svømningen og snorklingen er suveræn ved mange lokationer kort sagt, en sejlerferie ved Dodekaneserne betyder at du kommer til at opleve noget af den bedste sejlads ved det Ægæiske Hav. Glæd dig til: Billedskønne græske landsbyer Stærkere vinde om sommeren Kykladerne, Dodekaneserne og det Ægæiske Hav En oplevelse af det afsidesliggende, traditionelle Grækenland Muligheden for at sejle til Tyrkiet Smukke strande

3

4 Attraktioner Symi Ø De tyrkiske halvøer Datca og Bozburun, der ser ud som de omfavner Symi, ligger få km væk. Selvom Symi engang var dækket af skov og kendt for sin bådbygning, er den i dag ligesom mange øer i det Ægæiske Hav, forholdsvis bar og fri for vegetation. Ved nordenden af øen finder du en livlig havn, spændende butikker og et pragtfuldt udvalg af gode havnefrontscafeer og restauranter, ved den maleriske havneby Gialos. Her er der også to museer der kan udforskes - og en simpel gåtur gennem byen, er en fornøjelse. Liggemuligheder Mooringsbøjer er ikke tilgængelige. Ved havnen Gialos, på øens nordøst ende, findes den bedste ankerplads i bugtens sydside, i en vig lige syd for klokketårnet et af øens kendetegn. Syd for Symi-bugten ligger en smal, fjordlignende vig ved Pehti, en ekstremt smuk plet med god beskyttelse mod vinde fra vest vigen ligger ligeledes indenfor gåafstand til Gialos. Hele Symis østside er fuld af maleriske vige, perfekte hvis du vil kaste anker i idylliske og fredfyldte omgivelser. Vestkysten har et mere upoleret udseende og er udsat for vestenvinde, og er ikke nær så optimal som ankerplads. Highlights Symi er en populær turistdestination. Den har smukke strande, et pulserende bydistrikt i Gaios og Chorio, samt flere spændende events og festivaler. Restauranterne, tavernerne, cafeerne, natklubben, butikkerne og markederne er blandt deres hovedattraktioner. Symis museum har en fascinerende samling af genstande fra vigtige arkæologiske udgravninger, samt udstillinger der fokuserer på øernes rige kulturelle historie. Symi har sin del af de græske øers kirker og klostre med Moni Taxiarhou Mikhail ved Panormitis Bay som specielt interessant. Det er muligt at leje en bil på Symi og mange af strandene er nemme at komme til med sejlbåd. Faciliteter Alle faciliteter til lystbåde er tilgængelige.

5 Tilos Ø For år siden var Tilos hjem for en samling mærkelige skabninger, bl.a. en flok dværgelefanter (deres knogler blev fundet i øens berømte Kharkadio hule). Mennesker slog sig ned på Tilos for mindst 6000 år siden, og har gennem tiderne bygget forte, kirker og landsbyer hvoraf mange eksisterer den dag i dag. Med stejle bakker, grønne dale og skønne strande, er øens naturlige skønhed stor og dens flere smukke ankerpladser er ligeledes med til at gøre sejlads her til en udsøgt fornøjelse. Udover dette, byder Tilos også på hyggelige taverner og kaffehuse og besøgende er garanteret en hyggelig aften, hvis de går på land på denne Dodekanesernes glemte juvel og sejladsen er en oplevelse du vil huske langt ud i fremtiden. Liggemuligheder Mooringsbøjer er ikke tilgængelige. Lokaliseret på østkysten af Tilos sydlige ende, er Livadia den vigtigste (men stadig meget lille) havn. Der er masser af plads til at kaste anker i den smukke havn udenfor Livadias indre havn. Den bedste ankerplads på sydkysten er Eristos Bay, med fremragende beskyttelse mod vind fra nord. Kajplads til gummibåd er ikke tilgængelig. Highlights Tilos er fuld af historiske steder, der bare skal udforskes inklusiv flere af de byzantinske kirker, der findes på næsten samtlige græske øer i det Ægæiske Hav. Busser kører fra Livadia til Megalo Horia, hovedstaden på Tilos med 160 fastboende indbyggere. En tur til Megalo Horia, hvor man kan slentre ned ad de smalle stræder i den middelalderlige by, og besøge Misaria-fortet, bygget af Ridderne af St. Johns, er en god og sjov måde at bruge en eftermiddag. Fortet knejser på en bakkke, med udsigt over en slette der strækker sig hele vejen til den ældgamle havn ved Eristos Bay. Under fortet findes den berømte hule Kharkadio. Mennesker har boet i området i mindst seks årtusinder. Det er en bemærkelsesværdig smuk del af Tilos, med citronlunde der får vand fra øens ferskvandskilder. På trods af Tilos golde udseende fra havet, gør de mange kilder og den næringsrige jord, at Tilos er kendt sin figen, mandel og valnøddeproduktion. En prægtig strand strækker sig langs kysterne af Eristos Bay og ankerpladsen her er billedskøn og godt beskyttet.

6 Faciliteter Begrænset kajplads er tilgængeligt ved Livadia. Udlejning af biler og motorcykler er ligeledes tilgængeligt her. Khalkis Ø At sejle ind i den lille havn Emborios, engang et center for svampefiskeri, er som at træde tilbage i tiden. På en bakkekam ses en række af gamle vindmøller, og forbi den forladte by Horio, findes et befæstet slot fra middelalderen. Emborios byder på flere taverner og en tur i land her, er en skøn måde at bruge en eftermiddag og tidlig aften. Sejlads ved Khalkis tager dig ind i Dodekanesernes sydlige del, lige ud for Rhodos. To smukke småøer (Alimia og Krevati), og flere mindre klippefremspring i havet, ligger nordøst for Khalkis, og gør området til et paradis for havfugle. Khalkis præges af en barsk skønhed, charmen ved den afslappede stemning og fraværet af smarte turistbutikker, taxa er og diskoteker, gør at man her føler sig meget langt fra hverdagens stress og jag. Sejlads ved Khalkis er en rejse tilbage i tiden, og en mulighed for at opleve hvordan de græske var før masseturismen gjorde sit indtog. Liggemuligheder Mooringsbøjer er ikke tilgængelige. Kast anker ud for Emborios Kajplads til gummibåd, er tilgængeligt.

7 Højdepunkter Khalkis har et areal på 23 kvadratkilometer, og er dermed en af de mindste Dodekanesiske Øer trods sin ringe størrelse, kan Khalkis dog alligevel prale af forbløffende 360 kirker, kapeller og klostre, hvoraf mange kan dateres til middelalderlige tider. Som mange andre græske øer, har Khalkis en ældgammel hovedstad, grundlagt for tusindvis af år siden, bl.a. af fønetikkerne og dorerne, og udbygget af venetianerne og genoeserne i 1200tallet. Mange af de historiske steder er tæt ved hovedhavnen Emborios, hvor St. Nicholas kirken er specielt imponerende - og i Emborios findes også nogle få taverner, hvor du kan nyde delikate fiskeretter og en forfriskende cocktail, efter nogle behagelige timer med at udforske Khalkis. Faciliteter Brændstof og vand er tilgængeligt på Khalkis. Nisyros Ø De fleste af de græske øer i det Ægæiske Hav, er spidser af en undersøisk bjergkæde, hvilket betyder at de oftest er bakkede og med et skarpt udseende, nogle endda med bjerge - Nisyros er dog en undtagelse. Når du sejler i farvandet ved Nisyros, vil du lægge mærke til at øens sorte basaltiske skrænter adskiller sig fra sine naboer. Den frugtbare vulkanjord og øens ferskvandskilder, understøtter en frodig vegetation, og har i århundreder givet Nisyros beboere mulighed for at praktisere det såkaldte terasselandbrug, en samling af flade marker, der dækker bakkerne som trapper. Nisyros er en overordentlig spændende ø at udforske, især skal øens tre smukke kratere nævnes, ligesom de charmerende middalderfæstninger og gamle klostre også er et besøg værd. Nisyros byder ligeledes på hyggeligt taverner, fascinerende museer, indtagende historiske levn og ruiner og de grå, rød og hvidsandede strande og fascinerende kratere, gør Nisyros til et spændende eventyr for sejlere.

8 Liggemuligheder Mooringsbøjer er ikke tilgængelige. Fordi Nisyros er en vulkan, er dens kystlinje ensartet, stejl og med få vige. Øens to ankermuligheder findes ved Mandraki og Palon på nordsiden, og er relativt udsatte for de dominerende vinde fra nord Palon er dog mere beskyttet end Mandraki. Den klart bedste ankerplads i området, findes tre sømil mod nord, i en smuk bugt på øen Yiali s sydside. Her findes også en flot hvidsandet strand. Faciliteter Begrænset kajplads er tilgængelig ved Mandraki og Palon. Provision af vand er tilgængeligt. kilden i Mandraki, Thermiani-kilden i Palon og Avaki kilden i Avaki-Bay. Der findes et udvalg af taverner, cafeer og barer i Mandraki og Palon. Højdepunkter Havnen Mandraki har et utal af historiske steder, bl.a. det majestætiske slot Spiliani, der også huser et kloster fra middelalderen, og blev bygget af Knights of St. John under korstogene i På vejen op til slottet, kan du passende lægge en visit til det betagende Folkemuseum, hvor du kan se genstande fra det hverdagslige til det usædvanlige et besøg giver et godt indtryk af livet på øen gennem tiderne. Lige uden for Mandraki kan du se ruinerne af Palaiokastro-slottet og dets ældgamle citadel, der daterer sig tilbage til det fjerde århundrede. Der er mulighed for at tage på en bustur fra Mandraki til de imponerende vulkankratere og småbyerne Nikia og Emborios og taxa er, er også tilgængelige. Øen har flere varme kilder og termiske bade de mest berømte er Loutra- Rhodos Ø Når du ankommer til nordvest enden af kysten, kan du nyde synet af maleriske og ældgamle Rhodos By dele af byen stammer helt tilbage fra år 400 B.C. At lægge til kaj i Mandraki-havnen er ideelt, idet det giver dig et perfekt udgangspunkt for at udforske øen, prøve dens formidable køkken og nyde byens livlige natteliv. Når du sejler i Rhodos havn, vil du se en mole til styrbord, og citadellets solbrændte vægge til bagbord. På molen findes et tårn udsmykket med elegante hjorte af bronze en billedskøn velkomst til havnen Mandraki

9 (ikke at forveksle med Mandraki på øen Nisyros). Mandraki er udgangspunkt til Rhodos By, en af de største kommuner på de græske øer, med indbyggere. Rhodos By er kosmopolitisk, pulserende og moderne, med en overflod af smarte butikker, finere restauranter, intime cafeer og hyggelige taverner. Det moderne bymidte smelter smagfuldt sammen med ældgamle og middelalderlige elementer flere historiske steder nås nemt på gåben eller via en hurtig taxatur, og øens indland besidder en skønhed, man ikke finder andre steder i det Ægæiske Hav. Sejlads ved Rhodos byder på en imponerende kystlinje med hyggelige havne og udsøgte strande. Det er ikke overraskende at Rhodos er en af mest populære feriedestinationer for grækere og besøgende fra hele verden. Liggemuligheder Fortøjningsbøjer kan være tilgængelige. De bedste ankermuligheder i Rhodos Bys tre havne, er ved Mandraki - der ligger godt beskyttet og er utroligt billedskøn. De fleste sejlere, tøjer op ved molerne. Der er ligeledes ankermuligheder ved byens to andre havne, men de er ikke ligeså attraktive. Highlights Rhodos By byder på et utal af attraktioner. Strandene er formidable, maden er fortræffelige, nattelivet er livligt og shopping mulighederne er de bedste på de Dodekanesiske Øer. Et væld af sportsaktiviteter er tilgængelige, inklusiv golf. Her findes et kasino, hvor sejlere kan teste deres held. Et besøg ville ikke være fuldkomment uden at besøge Rhodos Akropolis, med dens templer, offentlige bygninger og underjordiske kamre. Mange af de genstande der blev blotlagt under udgravninger her, kan i dag ses på Rhodos arkæologiske museum. Rhodos har 125 solskinsdage om året, et mageløst smukt indre og sejlere kunne nemt bruge en hel ferie her. Faciliteter Alle faciliteter for lystbåde er tilgængelige. Biludlejning og taxa er er ligeledes tilgængeligt. Busture til indlandet og flere historiske attraktioner, afgår fra byen.

10 Kos Ø Smukke bjerge og bakker, der spreder sig på den sydøstlige side, samt majestætiske Mt. Dikeos, er et imponerende blikfang når du nærmer dig. Kos er en kosmopolitisk ø og en yndet destination for besøgende fra hele Europa, bl.a. på grund af de mange smukke strande, resorts, golfbaner og andre sportsaktiviteter. Hovedstaden er Kos By og her finder du ligeledes et væld af attraktioner, inklusiv taverner, cafeer, restauranter og natklubber. Omgivelserne taler til fantasien især når tankerne falder på områdets rige og dramatiske historie, og en sejlerferie ved Kos giver mulighed for at nyde et af de bedste sejladsområder på kloden. Liggemuligheder Mooringsbøjer er tilgængelige. Kos By er en malerisk og ældgammel by, bygget på kysten af en næsten landomkranset bugt. Sejlere tøjer op ved den moderne marina, men der er også en ankerplads ud for slottet ved havnens østside. På sydøst kysten findes den smukke resorthavn Kardamena. Kamari Bay længere nede ad sydøst kysten er ligeledes billedskøn og beskyttet mod nordlige vinde. Kajplads til gummibåd er ikke tilgængeligt. Highlights Kos er berømt som hjemsted for Hippocrates kendt som medicinens fader. Et majestætisk platantræ i Kos By, siges at være mere end 2500år gammelt - og det siges ligeledes, at Hippocrates yndede at undervise sine studerende under dets brede krone. Ca.4km fra byen ligger Asklepieion, det første medicininstitut Hippocrates grundlagde. En tur til havnens slot er fascinerende udsigten fra dets fæstningsvolde er imponerende, ligesom øens arkæologiske museum har en flot samling. Faciliteter Alle faciliteter for lystbåde er tilgængelige.

11 Vejr og vind Sejlervejr omkring Dodekanesene i Grækenland De fleste områder i Middelhavet har perfekte vejrforhold i hele sejlsæsonen - og der er i gennemsnit 315 skyfrie dage om året ved Dodekaneserne. Fra april til slutningen af oktober er der altid blå himmel og rolige vejrforhold. Sommeren byder på lange aftener, efterfulgt af flotte solnedgange og badevandet er dejlig varmt. Når det er koldest er vandtemperaturen "helt nede" omkring de 19 C, og i sommermånederne er badevandstemperaturen oppe omkring de 28 C Der er to dominerende vinde i Grækenland 1. Melteminen: Varierende imellem 7,5-20 m/sek. Den begynder i maj og når sit højdepunkt i juli måned, så aftagende i september. I den nordlige del af det Ægæiske Hav blæser den mere i nordøst, i det centrale Ægæiske Hav drejer den mod nord og bliver stærkere. Længere mod syd afviger vindretningen mod vest, og den svækkes. 2. Scirocco-vinden: Sydøstligt vejrefænomen, forekommer hyppigst i vintermånederne. Kraften svarer til et passerende lavtryk. Den kan til tider blæse i april eller slutningen af oktober. Måned C Max C Min Gns. nedbør (mm) Gns. vandtemp. ( C) Gns. vind (m/s) Januar ,5 Februar Marts ,5 April Maj ,5 Juni Juli August September ,5 Oktober ,5 November ,5 December ,5

12 Tidevand Der er en kun en lille tidevandsforskel i området - og meget sjældent mere end cm.

13 Om Sejlerferie Om at sejle i Grækenland Her finder du en række nyttige informationer om sejlads i Grækenland. Du finder også praktiske informationer under de enkelte sejlområder. Havne Endnu kun få deciderede marinaer i Grækenland. Man ligger oftest - og hyggeligst - i små lokale havne tæt ved torvepladser og fiskerbådene. Her er der dog ingen faciliteter udover restauranterne - Enkelte små pensioner tilbyder bad. Marinaer Hvis man holder sig fra de private marinaer og ikke har noget mod et spartansk udvalg af faciliteter, kan man holde budgettet for en uge under 10. Havnekontoret Port Police ligger oftest på havnefronten og kendes på et symbolskilt med et stort anker og teksten Liminario samt et vajende græske flag. Policen kommer normalt selv ombord, hvis de har lyst den dag. Undertiden vil det lokale Port Police, ønske at se skibspapirerne, som I fik med fra charterbasen, og han er i øvrigt et hjælpsomt væsen, som også har de sidste vejrrapporter og kan give lidt nyttige tips. Port Police har ret til at forbyde fartøjer at sejle ud i vindstyrker over 6 Beaufort. Husk at jeres båd sejler under græsk flag. Båden er godkendt af de græske søfartsmyndigheder til udlejning med det krævede sikkerhedsudstyr. Havnemyndighederne har stor autoritet i Middelhavsområdet, så derfor hav god tid - vær tålmodig - for tingene er jo i orden. Vejr og vind Ægæiske hav og Sporaderne Vinden kommer i sommerperioden hovedsageligt fra NW-NØ. Melteminen, som vinden kaldes, tiltager i maj/juni (6-10 m/s), og når sin fulde styrke i juli/august, for igen at aftage i løbet af september/oktober. Vinden er kraftigst om eftermiddagen Kykladerne

14 I juli august kan Melteminen blæse op til m/s fra en nordlig retning. Oftest er det vindstille om morgenen. Derfor er det en god idé at starte tidligt ud på sejladsen. Ved frokosttid tiltager vinden, for så igen at aftage til aften. Ved ankring under høje bjerge kan der forekomme kraftige faldvinde - også om natten. Ioniske hav Her er vinden betydeligt lettere om sommeren typisk kommer vinden fra nordvest - eller fra havet mod land. Den Saroniske Golf Golfen ud for Athen har forholdsvis milde vinde mellem NØ-SØ - eller fra hav mod land. Ferietips ved sejlerferie i Grækenland Siesta Grækerne nyder deres siesta - alt ligger stort set stille mellem kl Obs Obs Obs Det er ulovligt at fjerne ting fra den antikke græske historie, uanset hvor det er fundet, og straffene er hårde og græske fængsler primitive. Det er også ulovligt at udføre disse antikviteter fra Grækenland, selvom man har købt dem. På land På mange havne kan der lejes cykler, scootere (1 og 2 personers) eller bil. En tur op i bjergene gennem landsbysamfund og frugtplantager eller et besøg på de utallige klostre og kapeller, er en fin måde at opleve den græske dagligdag på. Næsten alle øer har ruiner og tempelrester fra oldtiden. Drikkepenge Normalvis giver man ikke drikkepenge til taxi-chauffører, tjenere osv. I stedet er det kutyme at runde regningen op.

Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne. Højdepunkter

Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne. Højdepunkter Dodekaneserne Bådudlejning ved Dodekaneserne De Dodekanesiske øer ligger ud for den vestlige kant af det Ægæiske Hav, nær Tyrkiets kyst. Kos er en af øgruppens største øer og et samlingspunkt for sejlere

Læs mere

The Dodecanese. Yacht Charter in the Dodecanese Islands - Sailboat or Catamaran

The Dodecanese. Yacht Charter in the Dodecanese Islands - Sailboat or Catamaran The Dodecanese Yacht Charter in the Dodecanese Islands - Sailboat or Catamaran The Dodecanese Islands are located off the western edge of the Aegean Sea - near the coast of Turkey. Kos is one of the archipelago's

Læs mere

Bådudlejning ved Sporaderne - Lej sejlbåd i paradis

Bådudlejning ved Sporaderne - Lej sejlbåd i paradis Sporaderne Bådudlejning ved Sporaderne - Lej sejlbåd i paradis Nyd den vidunderlige sejlads omkring Sporaderne - fra livlige Skiathos til afsidesliggende Pelagos, er øgruppen i Ægæerhavet rammen for din

Læs mere

Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer

Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer Bådudlejning i Korfu, Lefkas og De Ioniske Øer. Kendt for deres exceptionelle skønhed og perfekte sejlforhold - er de smukke Ioniske Øer ud for Grækenlands nordvestlige kyst,

Læs mere

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne Malé Atoll Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne Male-atollen er, som de andre maldiviske øer, toppen af en undersøisk bjergkæde og med en gennemsnitshøjde på kun 1-3 meter, er maldiverne det laveste

Læs mere

Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer

Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer Bådudlejning i Korfu, Lefkas og De Ioniske Øer. Kendt for deres exceptionelle skønhed og perfekte sejlforhold - er de smukke Ioniske Øer ud for Grækenlands nordvestlige kyst,

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Saroniske Golf & Kykladerne

Saroniske Golf & Kykladerne Saroniske Golf & Kykladerne Sejlerferie i Athen - Lej sejlbåd i den Saroniske Golf og Kykladerne Hvis du er ude efter en sejlferie, der er fyldt med fantastiske sejladsforhold, smukke landskaber, historisk

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Mallorca. Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne

Mallorca. Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne Mallorca Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne Balearerne er placeret på en sådan måde at de danner en middelhavsfront der gør at de lokale vinde er overordentlige gunstige for sejlads

Læs mere

Napoli bugten. Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie. Sejlads i Napoli Bugten. Højdepunkter

Napoli bugten. Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie. Sejlads i Napoli Bugten. Højdepunkter Napoli bugten Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie En sejlerferie i Napoli Bugten fokuserer typisk på Amalfi-kysten og de dejlige øer i den maleriske napolitanske bugt - heriblandt

Læs mere

Fethiye, Göcek og Orhaniye

Fethiye, Göcek og Orhaniye Fethiye, Göcek og Orhaniye Bådudlejning ved Marmaris, Göcek, Fethiye og Orhaniye Tyrkiet kan beskrives som en stor halvø med Sortehavet mod nord, det Ægæiske Hav mod vest og Middelhavet mod syd. Tyrkiet

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Azorerne - Cykelferie på São Miguel

Azorerne - Cykelferie på São Miguel Azorerne - Cykelferie på São Miguel En storslået cykeloplevelse på atlanterhavsøen Sao Miguel. I vil cykle igennem det frodige grønne landskab, der smukt beklæder de dramatiske vulkanske former, som er

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Vi tilbyder dejlige sejlbåde og katamaraner fra 35 til 55 fod - og det er muligt at få lokalkendt skipper med på båden.

Vi tilbyder dejlige sejlbåde og katamaraner fra 35 til 55 fod - og det er muligt at få lokalkendt skipper med på båden. Den Franske Riviera Sejlerferie ved den Franske Riviera Vinden er sjældent særlig kraftig i løbet af sæsonen, havet er generelt roligt, der er næsten intet tidevand eller strøm, kysten er ufarlig, der

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 224.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

En sejlerferie ved Bay Of Islands vil med garanti være et inspirerende eventyr for hele familien.

En sejlerferie ved Bay Of Islands vil med garanti være et inspirerende eventyr for hele familien. Bay of Islands Lej sejlvåd eller katamaran ved Bay Of Islands, New Zealand New Zealand modtager hvert år et væld af rejsepriser og det er ikke uden grund at Lonely Planet har kåret landet som verdens førende

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Sicilien & de Lipariske Øer

Sicilien & de Lipariske Øer Sicilien & de Lipariske Øer Lej sejlbåd ved Sicilien og de Lipariske Øer I 2000 blev Lipari-øerne, der ligger lige over Sicilien i den sydlige udkant af det Tyrrhenske Hav, udnævnt til at figurere på Unescos

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern.

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern. Hotel Restaurant Schützenhof auf Hotel Restaurant Schützenhof tilbyder familiære omgivelser i kort afstand til havnen. Introduktion Med et ophold på Hotel Restaurant Schützenhof, vil I befinde Jer lige

Læs mere

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse Campanile Hotel Venlo Campanile Hotel ligger i Venlo, som er kendt for sine gode shopping muligheder. Introduktion 1 km. fra den tysk-hollandske grænse ligger Campanile Venlo. I Venlo kan I beundre de

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Centrale Kroatien (Split)

Centrale Kroatien (Split) Centrale Kroatien (Split) Lej Sejlbåd fra Split og oplev Middelhavets smukkeste skærgård Adriaterhavet omkring Split er berømt for sit krystalklare blå vand - og områdets skærgård er berømt for sin skønhed

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

arkitektur seværdigheder Burj Khalifa Dubai Fountain Burj Al Arab Aquaventure Waterpark Emirates Towers Dolphin Bay

arkitektur seværdigheder Burj Khalifa Dubai Fountain Burj Al Arab Aquaventure Waterpark Emirates Towers Dolphin Bay rejseguide dubai ì seværdigheder arkitektur Dubai Fountain Burj Khalifa Dubai Fountaion er med sine 275 meter verdens største springvand. Her leveres hver aften imponerende vandshows med lys, musik og

Læs mere

Sejlads i Napoli-bugten startter fra den lille ø Procida - hvortil det er nemt at komme med færge fra fastlandet.

Sejlads i Napoli-bugten startter fra den lille ø Procida - hvortil det er nemt at komme med færge fra fastlandet. Napoli bugten Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie En sejlerferie i Napoli Bugten fokuserer typisk på Amalfi-kysten og de dejlige øer i den maleriske napolitanske bugt - heriblandt

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

Fethiye, Göcek og Orhaniye

Fethiye, Göcek og Orhaniye Fethiye, Göcek og Orhaniye Bådudlejning ved Marmaris, Göcek, Fethiye og Orhaniye Tyrkiet kan beskrives som en stor halvø med Sortehavet mod nord, det Ægæiske Hav mod vest og Middelhavet mod syd. Tyrkiet

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Rejsebrev 8, efterår 2014.

Rejsebrev 8, efterår 2014. Rejsebrev 8, efterår 2014. Mandag den 6. oktober. Det trænger sig mere og mere på, at finde en vaskemaskine, så vi kan få bund i vasketøjskurven. Vi har været på landevejen i over tre uger, og kan ikke

Læs mere

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet.

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet. Hotell Vesterhavet Hotell Vesterhavet er et sted, der passer til jer, uanset om I er ude efter en sommerferie eller weekendtur. Naturskønt område tæt på både skov, hav og byliv. Hotellet har en skøn beliggenhed

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Hotel Juelsminde Strand Tilbring nogle dejlige dage ved populære Juelsminde Strand

Hotel Juelsminde Strand Tilbring nogle dejlige dage ved populære Juelsminde Strand Hotel Juelsminde Strand Hotel Juelsminde Strand ligger dejligt i naturskønne omgivelser Introduktion Det 3-stjernede Hotel Juelsminde Strand har en skøn beliggenhed ved den hyggelige havneby Juelsminde,

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Sykkelferie langs Donau

Sykkelferie langs Donau Sykkelferie langs Donau Turen går fra Passau til Wien og sender jer ud på ca. 330 km fordelt på seks etaper. Ruten går ad stier langs den blå Donau-flod. Stierne er blevet brugt af romerne, konger og kejsere

Læs mere

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige.

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige. Falkirk Med udgangspunkt i Falkirk har du udsigt til en varieret sejlads med noget for enhver smag; naturen er mild og smuk, og langs vandvejene er der både charmerende landsbyer, hyggelige pubber, samt

Læs mere

HelNÆS BUGT. Af Anders Høgh Post

HelNÆS BUGT. Af Anders Høgh Post venlig og smuk bugt ved Sydfyn HelNÆS BUGT Den store bugt inde bag Helnæs med den hyggelige faldsled Havn og flere ankerpladser giver et dejligt pusterum fra sommertrængslen lige udenfor i det sydfynske

Læs mere

InterCity Hotel Stralsund

InterCity Hotel Stralsund InterCity Hotel Stralsund InterCity Hotel Stralsund er beliggende i hjertet af Stralsund, ved byens butiksarkade med bowlingcenter og casino lige overfor. Introduktion InterCity Hotel Stralsund ligger

Læs mere

Korsika efter dit hoved... vandring i bjergene, dasen på stranden - du kan selv sammensætte turen efter dine behov. Inkl. billeje.

Korsika efter dit hoved... vandring i bjergene, dasen på stranden - du kan selv sammensætte turen efter dine behov. Inkl. billeje. RUNDTUR I BIL OPLEV KORSIKA MED HOTEL Korsika efter dit hoved... vandring i bjergene, dasen på stranden - du kan selv sammensætte turen efter dine behov. Inkl. billeje. Rundtur i bil Korsikansk roadtrip

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Klassisk cykeltur i Puglia

Klassisk cykeltur i Puglia Klassisk cykeltur i Puglia Den sydlige del af Italien i regionen Puglia, som danner støvlens hæl, er ideel til en cykelferie for både børn og voksne. Strækningerne, som vi cykler ad, er for det meste moderate

Læs mere

Ta med til Kroatien og

Ta med til Kroatien og Ta med til Kroatien og Montenegro de tusinde øers land Tennis kultur krystalklart vand bedre bliver det ikke 6. maj til 13. maj 2017 Kroatien er et fantastisk rejseland. Landet har det hele. Natur, bjerge,

Læs mere

Rejsebrev 7, efterår 2014.

Rejsebrev 7, efterår 2014. Rejsebrev 7, efterår 2014. Onsdag den 1. oktober. Vejret er stadig forrygende. Grækerne syntes muligvis lidt for varmt og tørt. I går eftermiddags var der fuld udrykning med brandslukningskøretøjer til

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays Whitsundays Bådudlejning ved Whitsundays Beliggende ud for Queenslands kyst er Whitsundays-øerne utvivlsomt et af de mest betagende og smukke steder på kloden. Omringet af Great Barrier Reefs glitrende

Læs mere

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både.

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både. Raiatea Bådudlejning ved Raiatea - Lej sejlbåd i Fransk Polynesien Leeward-øgruppen ved Tahiti, mest berømt for smukke Bora-Bora, er et rendyrket eksotisk sejlermekka. Hyggelige ankerpladser med omkransende

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Danmark. Attraktioner. Bådudlejning i Danmark. Kerteminde. Anholt. Læsø

Danmark. Attraktioner. Bådudlejning i Danmark. Kerteminde. Anholt. Læsø Danmark Bådudlejning i Danmark De danske farvande er fulde af beskyttede sejladsområder, spændende ankerpladser og en bemærkelsesværdig smuk natur. På en sejlerferie i Danmark vil du opleve, at der kun

Læs mere

Gala Hotel Excelsior Afslapning og helende kilder på kurferie i smukke og charmerende Tjekkiet

Gala Hotel Excelsior Afslapning og helende kilder på kurferie i smukke og charmerende Tjekkiet Gala Hotel Excelsior Velkommen til Gala Hotel Excelsior, som går for at være et af de flotteste hoteller i byen! Introduktion Det 4-stjernede Orea Hotel Excelsior er et af de smukkeste hoteller i den tjekkiske

Læs mere

Reersø november 2017

Reersø november 2017 Reersø 3.-5. november 2017 Årets sidste (weekend)tur Skal campingåret da allerede være slut? Kalenderen snyder næppe, og et kig ud ad vinduet bekræfter, at sommeren definitivt er forbi. November står foran

Læs mere

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika.

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND PÅ KORSIKA VANDRING RUNDT OM CAP CORSE  Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Rejsebrev nr september Vi ligger for anker ved den græske ø Paxos syd for Korfu.

Rejsebrev nr september Vi ligger for anker ved den græske ø Paxos syd for Korfu. Rejsebrev nr. 8-2. september 2017 Vi ligger for anker ved den græske ø Paxos syd for Korfu. Vi har sejlet 2663 sømil, gået 553 motortimer siden vi forlod Danmark. Der er sket meget siden sidste rejsebrev.

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Vava'u. Sejladsmulighder

Vava'u. Sejladsmulighder Vava'u Talløse øer, omkranset af koralrev og med perfekte hvidsandede strande, er hovedattraktionerne på en sejlerferie ved kongeriget Tongas Vava u øgruppe. Afslappet, uformelt og med en betagende skønhed,

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst Marine Hotel Bo helt ned til stranden i Kolobrzeg på det fem stjernede luksuriøse Marine Hotel. Her får I en helt fantastisk havudsigt, et bredt og varieret wellness program og masser af frisk havluft

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Udflugter fra Hurghada

Udflugter fra Hurghada Udflugter fra Hurghada Kairo Afgang fra Hurghada, omkring kl. 02.00. Vi kørsel med aircondition bus i 6 timer. Stop i Zaafarana Resthouse efter (ca. 2,5 timer) hvor det er muligt at spise morgenmaden medbragt

Læs mere

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Megali Ammos Stranden Vores tur til Skiathos startede den 19. Maj fra Billund, og vi boede på Hotel Mario ved Megali Ammos stranden lidt uden for Skiathos by. Vi rejste med

Læs mere