Praktiske oplysninger Skolehjem

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Praktiske oplysninger Skolehjem"

Transkript

1 Praktiske oplysninger Skolehjem - ét skridt foran! Vilvorde

2 Skolehjem Praktiske oplysninger Velkommen til Roskilde Tekniske Skoles skolehjem, Ledreborg Allé 50, 4000 Roskilde. Vi håber, at denne folder giver dig de oplysninger og informationer, du har brug for inden og under dit ophold på vores skolehjem. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at rette henvendelse på kontoret, til kostskoleinspektøren eller skolens lærere. Vi glæder os til, at du flytter ind velkommen. Skolehjemmets åbningstid Skolehjemmet er åbent alle hverdage. Hvis du har weekendvagt på gården, eller der er andre helt specielle forhold der gør, at du bliver nødt til at blive på skolehjemmet, kan du efter skriftlig aftale med skolehjemsinspektøren være på skolehjemmet i weekenden. Det er muligt at ankomme til skolehjemmet søndag efter aftale. Dog ingen ankomst for indlogering om søndagen uden forudgående aftale

3 Kontorets åbningstid Mandag til torsdag kl Mandag desuden kl Kontoret kan kontaktes på telefon eller Information På opslagstavlen ved kontoret ophænges information til elever på skolehjemmet. Husk at holde øje med opslagstavlen samt den elektroniske infotavle. For at holde god kontakt til elever, der bor på skolehjemmet, men undervises på andre afdelinger, afholdes der skolehjemsmøder. Der er mødepligt til disse møder. Se mødetiderne på opslagstavlen. Skolehjemsvagt Der er en skolehjemsvagt på skolehjemmet mandag til torsdag kl Vagten træffes på telefon Du kan altid komme til den vagthavende, hvis du er i tvivl om noget eller bare ønsker at hyggesnakke lidt. Efter kl overgår vagten til skolehjemsinspektøren, der bor lige ved siden af skolehjemmet, og som kan kontaktes på telefon telefon Måltider Vi spiser sammen i spisesalen: Morgenmad fra kl Frokost kl Aftensmad kl Skolehjemsaktiviteter Personalet arrangerer aktiviteter for skolehjemseleverne, men vi er altid åbne for forslag til aktiviteter. Jo mere du som elev deltager i aktiviteterne desto mere liv bliver der på skolehjemmet. Aktiviteterne slås op på opslagstavlen, så hold udkig. Værelset Værelset er møbleret. Du skal medbringe en rullemadras til at lægge mellem lagenet og madrassen i sengen. Du skal derudover medbringe dyne, hovedpude,sengelinned og håndklæder. Du må ikke medbringe køleskab, kaffemaskine og varmeblæser. Du har ansvaret for værelset, som skal holdes rengjort og pænt. Du hæfter for eventuelle skader på værelset og inventar/installationer. Der er vær elses tilsyn hver uge, foretaget af skolehjemmets personale. Du orienteres om tilsynet på opslagstavlen. Støvsuger finder du i depoterne på gangen. Støvsugeren sættes på plads efter brug. Klude, toiletpapir m.m. udleveres fra køkkenet en gang om ugen ved værelsestilsyn.

4 Opsætning af billeder og lignende må kun ske på opslagstavle eller træliste. Du må ikke anvende tape, tegnestifter eller lignende på døre, skabe og vægge. Sørg for rigelig udluftning. Rygning er ikke tilladt på værelset. Ryd op efter dig selv på fællesområderne, både ude og inde, så bliver der hyggeligt at være for alle. Husk at låse døre og vinduer, når du forlader værelset. Dine ting er ikke forsikrede af skolehjemmet. Ved ankomst modtager du en personlig kop, som du selv er ansvarlig for at rengøre. Indboforsikring Skolehjemmet har ingen forsikring, der dækker tyveri eller skader på dit indbo på skolehjemmet. Du skal enten selv tegne en forsikring eller være helt sikker på, at dine forældres forsikring også dækker dit indbo, når du ikke bor hjemme.

5 Ulykkesforsikring Skolen har ingen forsikring, der dækker dig under opholdet på skolen. Derfor bør du tegne en personlig ulykkesforsikring, inden du flytter ind på skolehjemmet. Transport til og fra skolehjemmet Der arrangeres bustransport mellem skolehjem og Vilvorde efter køreplan. Transport derudover skal selv arrangeres. Det er en god idé at medbringe en cykel. Den er god at have, hvis du skal ind til Roskilde. Skolen har et cykelskur, hvor din cykel skal placeres. Du holder selv din cykel i stand. Husk også cykelhjelm. Post Du skal ikke ændre adresse i folkeregistret, men må gerne ændre postadresse. Din tilsendte post vil blive lagt i dueslaget overfor kontoret under forbogstavet i dit efternavn. Midt i hver måned kan du finde din faktura for skolehjem for næste måned. Denne faktura skal betales pr. d. 1. Vask Der er vaskemaskine (møntvask) og tørretumbler på skolen, så du kan få vasket dit tøj. Poletter købes i køkkenet. Idrætstøj Vi har en idrætshal på skolen, der benyttes både i undervisningstiden og fritiden så medbring idrætstøj og indendørssko med lys sål. Medbring gerne badmintonketsjer. Opstaldning af hest Du kan medbringe hest under skoleopholdet. Den opstaldes på skolens gård, Svanemosegård, der ligger ved siden af skolehjemmet. Der betales særskilt for opstaldning af hesten. Internet På skolehjemmet er der trådløs adgang til internettet. Det trådløse netværk kan ikke bruges til download, streaming og online spil. Du kan på det trådløse netværk maksimalt få en båndbredde på 2 mb. Der er på vores enkeltværelser mulighed for fast forbindelse som vil give dig op til 8 MB forbindelse. Dette netværk kan der blandt andet streames og spilles på. For at bruge det faste netværk skal du blot medbringe et net-kabel. Betaling for skolehjemsophold Elever, der søger optagelse på en uddannelse, hvor nærmeste uddannelsesinstitution ligger mere end 5 kvarters transport fra bopælen, har ret til en skolehjemsplads. Elever under 18 år, der går på grundforløb uden uddannelsesaftale, betaler ikke for kost og logi. Elever med uddannelsesaftale og elever over 18 år betaler 500 kr./uge i 2017 for kost og logi. Dog er elever med forsørgerpligt fritaget for betaling. Alle elever skal betale et depositum på 1000 kr. ved indflytning. Pengene tilbagebetales ved udflytning ved overlevering af værelset i rengjort og hel stand.

6 Befordringsgodtgørelse for rejse hjem i weekender Du kan få refunderet din transportudgift hjem i weekenden og omkring højtider, når: Du har bopæl inden for Danmarks grænser, altså kun til grænse, hvis du kommer fra Sverige, Island eller Færøerne. Du ikke har en aftale med en virksomhed. Du går på grundforløb. Du bor på skolehjemmet under gældende regler. Du ikke modtager befordringstilskud efter andre regler. Godtgørelsen gives til billigst mulige offentlige transport og overføres til din NemKonto ca. 14 dage efter aflevering af billetter eller uddannelseskort. Reglerne findes i bekendtgørelse nr af Ordensregler for skolehjemmet Vi lægger vægt på, at det er rart og trygt for alle at bo på skolehjemmet. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i vores ordensregler, og at du er indstillet på at efterleve reglerne. Støj Vis hensyn. Større musikanlæg må ikke medbringes på skolen. Efter kl skal der være ro på værelserne, og musikanlæg skal være slukket. Der bor mange mennesker tæt på hinanden på skolehjemmet, og det er ikke hensynsfuldt at ødelægge dine naboers nattesøvn. Gæster skal forlade skolen inden kl Rygning Skolehjemmet er røgfrit. Rygning er ikke tilladt inden døre, hverken på skolen, værelserne eller på gården. Rygere henvises til de udendørs rygeområder.

7 Alkohol Det er IKKE tilladt at opbevare og/eller indtage alkohol på skolen, skolehjemmet eller Svanemosegård, dette gælder også, selvom du er over 18 år. Skolen kan ved specielle lejligheder give tilladelse i samråd med forældre. Konstateres der alkohol på et værelse, medfører det hjemsendelse. Rusmidler/euforiserende stoffer Det er IKKE tilladt at opbevare, indtage eller sælge rusmidler/euforiserende stoffer på skolens/skolehjemmets område. Overtrædelse af denne regel vil medføre politianmeldelse og øjeblikkelig bortvisning fra skolehjemmet. Ved mistanke om brug af rusmidler/euforiserende stoffer forbeholder vi os ret til at teste dig for ulovlige stoffer. Skolehjemmet forbeholder sig ret til ransagning på værelset ved mistanke om opbevaring/brug af rusmidler/euforiserende stoffer. Dyr Det er tilladt at holde visse dyr i bur eller terrarie/akvarium. Dog kun ét pr. værelse. Renholdelse er vigtig, så der ikke opstår lugtgener. Blanket findes på kontorets infovæg. Depositum for dyr er 500 kr. Vold, tyveri, hærværk, mobning Vold og/eller trusler mod andre, tyveri og hærværk samt mobning vil medføre øjeblikkelig bortvisning fra skolehjemmet. Færdsel Biler parkeres på de anviste parkeringsarealer. Cykler og knallerter parkeres i cykelskur/halvtag. Der skal køres hensynsfuldt på alle skolens og gårdens veje og arealer, så støj, stenslag og støv undgås. Adgang på værelset Skolehjemspersonalet har ret til adgang til dit værelse. Overtrædes ordensreglerne vil det medføre advarsel/hjemsendelse nogle dage. Ved grove overtrædelser medfører det bortvisning. Hvis du er under 18 år, underrettes dine forældre om overtrædelsen.

8 Maglegårdsvej Maglelunden Her finder du os Skolehjemmet er beliggende på Landbrugsskolen Sjælland, Ledreborg Allé 50, Roskilde. Tag motorvejsafkørsel 14 på Holbækmotorvejen. Kør ad Lindenborgvej mod Roskilde. Drej til højre ad Ledreborg Allé. Der kører skolebus mellem skolehjemmet og Vilvorde i forbindelse med undervisningen. N Sø M llemvej Indu Ringstedgade Algade Jernbanegade Svendsvej Eriksvej gangsti Køgevej Vindingevej Københavnsvej Købe Vindingevej HOLBÆKMOTORV EJEN HOLBÆKMOTORVEJEN Søndre a p Ringve Darupvej Ledreborg Allé 50 Landbrugsskolen Sjælland j Rabalderstræde 12 Dyrskueplads Køgevej Østre Motelvej Ringvej Søndermarksvej ÆKMOTO HOLBÆKMOTORVEJEN 11 Køgevej 131 Vilvorde Scan QR koden - og se vores uddannelser Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde Køgevej Roskilde Landbrugsskolen Sjælland Ledreborg Allé Roskilde MEKR

Praktiske oplysninger Skolehjem

Praktiske oplysninger Skolehjem Praktiske oplysninger Skolehjem Kontorets åbningstid Mandag til torsdag kl. 8.00-12.00. Mandag desuden kl. 15.00-16.30. Kontoret kan kontaktes på telefon 51 39 75 73 eller skolehjem@rts.dk. Information

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Vilvorde Roskilde Tekniske Skole Skolehjem Skolehjem Skolehjem Praktiske oplysninger Vi byder dig med denne folder velkommen til Roskilde Tekniske Skoles skolehjem, Ledreborg Allé

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER PRAKTISKE OPLYSNINGER når du starter på grundforløb Roskilde Tekniske Skole Vilvorde Køgevej 131 4000 Roskilde VILVORDE Mailadresse/telefon Det er vigtigt at skolen har din mailadresse og telefonnummer,

Læs mere

HESTEMANAGER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran!

HESTEMANAGER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran! HESTEMANAGER Grøn uddannelse - ét skridt foran! Roskilde Tekniske Skole Hestemanager Hestemanager er et speciale på dyrepasseruddannelsen, og det varer fra 3 år og 9 mdr. til 4 år og 6 mdr. afhængig af

Læs mere

EUX HESTEMANAGER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran!

EUX HESTEMANAGER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran! EUX HESTEMANAGER Grøn uddannelse - ét skridt foran! Roskilde Tekniske Skole Mere end bare hestemanager Er du i tvivl, om du skal tage en erhvervsuddannelse eller gå den gymnasiale vej? Drop tvivlen og

Læs mere

HESTEMANAGER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran!

HESTEMANAGER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran! HESTEMANAGER Grøn uddannelse - ét skridt foran! Roskilde Tekniske Skole Hestemanager Hestemanager er et speciale på dyrepasseruddannelsen, og det varer fra 3 år og 9 mdr. til 4 år og 6 mdr. afhængig af

Læs mere

EUX DYREPASSER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran!

EUX DYREPASSER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran! EUX DYREPASSER Grøn uddannelse - ét skridt foran! Roskilde Tekniske Skole Mere end bare en dyrepasseruddannelse Er du i tvivl, om du skal tage en erhvervsuddannelse eller gå den gymnasiale vej? Drop tvivlen

Læs mere

EUX DYREPASSER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran!

EUX DYREPASSER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran! EUX DYREPASSER Grøn uddannelse - ét skridt foran! Roskilde Tekniske Skole Mere end bare en dyrepasseruddannelse Er du i tvivl, om du skal tage en erhvervsuddannelse eller gå den gymnasiale vej? Drop tvivlen

Læs mere

DYREPASSER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran!

DYREPASSER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran! DYREPASSER Grøn uddannelse - ét skridt foran! Roskilde Tekniske Skole Dyrepasser Afhængig af din baggrund varer uddannelsen til dyrepasser med forsøgsdyr og zoologiske dyr fra 2 år og 4 mdr. til 4 år og

Læs mere

ANLÆGSGARTNER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole

ANLÆGSGARTNER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole ANLÆGSGARTNER Grøn uddannelse Roskilde Tekniske Skole Anlægsgartner Uddannelsen til anlægsgartner varer fra 4 år til 4 år og 6 mdr. afhængig af din baggrund. Uddannelsens længde er inklusiv grundforløb.

Læs mere

EUX SKOV- OG NATURTEKNIKER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole Vilvorde Køgevej Roskilde. Roskilde Tekniske Skole

EUX SKOV- OG NATURTEKNIKER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole Vilvorde Køgevej Roskilde. Roskilde Tekniske Skole EUX SKOV- OG NATURTEKNIKER Grøn uddannelse Roskilde Tekniske Skole Vilvorde Køgevej 131 4000 Roskilde Roskilde Tekniske Skole Mere end bare en skov- og naturteknikeruddannelse Er du i tvivl om du skal

Læs mere

ANLÆGSSTRUKTØR, BYGNINGSSTRUKTØR OG BROLÆGGER

ANLÆGSSTRUKTØR, BYGNINGSSTRUKTØR OG BROLÆGGER ANLÆGSSTRUKTØR, BYGNINGSSTRUKTØR OG BROLÆGGER Roskilde Tekniske Skole Anlægsstruktør, bygningsstruktør og brolægger Uddannelsen til anlægsstruktør, bygningsstruktør og brolægger varer fra 2 år, 7 mdr.

Læs mere

BLOMSTERBINDER. Blomsterskolen. Følg os på... Roskilde Tekniske Skole

BLOMSTERBINDER. Blomsterskolen. Følg os på... Roskilde Tekniske Skole BLOMSTERBINDER Følg os på... Blomsterskolen Roskilde Tekniske Skole En kreativ uddannelse, der øger dine jobmuligheder i blomsterbranchen Blomsterbinder Øg dine jobmuligheder med blomsterbinderuddannelsen

Læs mere

GREENKEEPER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole

GREENKEEPER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole GREENKEEPER Grøn uddannelse Roskilde Tekniske Skole Greenkeeper Uddannelsen til greenkeeper varer fra 3 år og 5 mdr. til 4 år og 6 mdr. afhængig af din baggrund. Uddannelsens længde er inklusiv grundforløb.

Læs mere

EUX ANLÆGSGARTNER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole

EUX ANLÆGSGARTNER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole EUX ANLÆGSGARTNER Grøn uddannelse Roskilde Tekniske Skole Mere end bare en anlægsgartneruddannelse Er du i tvivl, om du skal tage en erhvervsuddannelse eller gå den gymnasiale vej? Drop tvivlen og tag

Læs mere

EUX GARTNER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole

EUX GARTNER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole EUX GARTNER Grøn uddannelse Roskilde Tekniske Skole Mere end bare en gartneruddannelse Er du i tvivl, om du skal tage en erhvervsuddannelse eller gå den gymnasiale vej? Drop tvivlen og tag en eux. Med

Læs mere

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2017 Vi byder dig velkommen til dit ophold, og vil med denne folder gerne give dig mulighed for at få et overblik over stedet, vores regler

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. facebook.com/ skolehjem Velkommen På EUC

Læs mere

GARTNER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole

GARTNER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole GARTNER Grøn uddannelse Roskilde Tekniske Skole Gartner Uddannelsen til gartner varer fra 3 år og 5 mdr. til 4 år og 5 mdr. inklusiv grundforløb. Du skal have bestået folkeskolens afgangseksamen med min.

Læs mere

GREENKEEPER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole Vilvorde Køgevej Roskilde. Roskilde Tekniske Skole

GREENKEEPER. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole Vilvorde Køgevej Roskilde. Roskilde Tekniske Skole GREENKEEPER Grøn uddannelse Roskilde Tekniske Skole Vilvorde Køgevej 131 4000 Roskilde Roskilde Tekniske Skole Greenkeeper Uddannelsen til greenkeeper varer mellem 2 år - 4 år og 6 mdr. inklusive grundforløb.

Læs mere

SKOV- OG NATURTEKNIKER

SKOV- OG NATURTEKNIKER SKOV- OG NATURTEKNIKER Grøn uddannelse Roskilde Tekniske Skole Skov- og naturtekniker Uddannelsen til skov- og naturtekniker varer fra 3 år til 3 år og 9 mdr. afhængig af din baggrund. Uddannelsens længde

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring FACEBOOK.COM/SKOLEHJEM Velkommen På EUC Nord

Læs mere

Velkommen til SKOLEHJEMMET

Velkommen til SKOLEHJEMMET Velkommen til SKOLEHJEMMET VELKOMMEN til Jordbrugets UddannelsesCenter Århus Skolehjemmet er for dig som følger et af vores uddannelsesforløb. Her kan du bo og leve i et fællesskab med ca. 300 andre elever.

Læs mere

Velkommen til Hermitage

Velkommen til Hermitage Velkommen til Hermitage Skolehjem & Kursuscenter Til elever Vær opdateret Find os på Facebook Skolehjem & Kursuscenter Velkommen Hermitage Skolehjem & Kursuscenter vil under dit skoleophold fungere som

Læs mere

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN Elevhåndbog Tilhører: DIN DAGLIGDAG Godt du kom Du møder naturligvis frisk og veludhvilet til. Arbejdstøj Du vil få udleveret det arbejdstøj og fodtøj, der er nødvendigt for den

Læs mere

Munkegårdens elevhåndbog

Munkegårdens elevhåndbog 2015 Tilhører: Din dagligdag: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag weekend 8.00-8.45 Morgenmad og morgenrutiner i husene (ikke dagelever) 9.00-10.30 Bo-uv. I hvert sit hus dagelever på Vejrupvej 10.30-10.45

Læs mere

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring facebook.com/ skolehjem Velkommen Kollegiet er en del af skolehjemmet på EUC Nord i Hjørring. Kollegianerne er primært elever på hhx, htx samt lærlingeuddannelserne.

Læs mere

HESTEMANAGER. Grøn uddannelse. Landbrugsskolen Sjælland Vilvorde Ledreborg Allé 50, 4000 Roskilde Køgevej 131, 4000 Roskilde. Roskilde Tekniske Skole

HESTEMANAGER. Grøn uddannelse. Landbrugsskolen Sjælland Vilvorde Ledreborg Allé 50, 4000 Roskilde Køgevej 131, 4000 Roskilde. Roskilde Tekniske Skole HESTEMANAGER Grøn uddannelse Landbrugsskolen Sjælland Vilvorde Ledreborg Allé 50, 4000 Roskilde Køgevej 131, 4000 Roskilde - ét skridt foran! Roskilde Tekniske Skole Hestemanager Uddannelsen til hestemanager

Læs mere

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE 2017 Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger Aarhus Efterskole Brunbakkevej 21 8270 Højbjerg tlf 8627 1777 Udenfor kontorets åbningstid vil man kunne kontakte en vagtlærer på dette

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn

Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn FACEBOOK.COM/FRHSKOLEHJEM Velkommen På

Læs mere

Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth

Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth Værd at vide Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth Velkommen Kære nye elev. Hjertelig velkommen til Dalum Landbrugsskole, afd. Korinth. Vi

Læs mere

Velkommen til skolehjemmet

Velkommen til skolehjemmet Velkommen til skolehjemmet Velkommen til CELF Det er vores mål, at du får det bedst mulige udbytte af dit ophold både på skolebænken og i din fritid. Derfor er det hensigtsmæssigt, at vi lever efter de

Læs mere

Velkommen til skolehjemmet

Velkommen til skolehjemmet Velkommen til skolehjemmet Velkommen til CELF Det er vores mål, at du får det bedst mulige udbytte af dit ophold både på skolebænken og i din fritid. Derfor er det hensigtsmæssigt, at vi lever efter de

Læs mere

SKOLEHJEMMET - ET GODT STED AT VÆRE

SKOLEHJEMMET - ET GODT STED AT VÆRE SKOLEHJEMMET - ET GODT STED AT VÆRE VELKOMMEN TIL DIT NYE HJEM Vi ønsker dig hjertelig velkommen på TECHCOLLEGEs skolehjem. TECHCOLLEGE har dagligt ca. 4.500 elever, hvoraf ca. 250 bor på skolehjemmet.

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

et godt sted at være

et godt sted at være et godt sted at være SKOLEHJEMMETS ADRESSER Skolehjemmet Rørdalsvej 10 9000 Aalborg Tlf.: 7250 5380 E-mail: skolehjemmet@techcollege.dk www.techcollege.dk/skolehjem Aalborg Erhvervskollegium Øster Uttrup

Læs mere

BLOMSTERDEKORATØR. Blomsterskolen. Roskilde Tekniske Skole

BLOMSTERDEKORATØR. Blomsterskolen. Roskilde Tekniske Skole BLOMSTERDEKORATØR Blomsterskolen Roskilde Tekniske Skole En kreativ uddannelse for dig, der kan lide at arbejde med design, form og farve Blomsterdekoratør Bliv blomsterdekoratør Blomsterdekoratør er et

Læs mere

SKOLEHJEMMET. et godt sted at være

SKOLEHJEMMET. et godt sted at være SKOLEHJEMMET et godt sted at være SKOLEHJEMMETS ADRESSER Skolehjemmet Rørdalsvej 10 9000 Aalborg Telefon: 7250 5380 E-mail: skolehjemmet@tcaa.dk www.techcollege.dk/skolehjem Aalborg Erhverskollegium Øster

Læs mere

Kongensgaards elevhåndbog

Kongensgaards elevhåndbog Kongensgaards elevhåndbog Find svar på dine spørgsmål her Kongensgaard Efterskole Alkohol: Det er ikke tilladt at indtage eller være i besiddelse af alkohol på KGE. Heller ikke til og fra skolen. Overtrædelse

Læs mere

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Forsorgshjemmet Aas tilbyder i henhold til Servicelovens 110, midlertidig ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger når du skal starte på grundforløbet Vilvorde Roskilde Tekniske Skole Praktiske oplysninger Følg os på Facebook Roskilde Tekniske Skole - Vilvorde Scan QR koden - og se hvad vi også

Læs mere

HERNINGSHOLM ERHVERVSSKOLES SKOLEHJEM

HERNINGSHOLM ERHVERVSSKOLES SKOLEHJEM HERNINGSHOLM ERHVERVSSKOLES SKOLEHJEM » Sammen med dig skaber vi de bedste rammer for dig og dine medstuderende For en tid vil Skolehjemmet på Herningsholm Erhvervsskole fungere som dit midlertidige hjem.

Læs mere

Bo på et af vores 3 skønne ZBC elevhoteller Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk

Bo på et af vores 3 skønne ZBC elevhoteller Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk ELEVHOTELLERNE ROSKILDE, RINGSTED OG SLAGELSE Bo på et af vores 3 skønne ZBC elevhoteller Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk Kombiner din uddannelse med et spændende ophold på et af vores elevhoteller,

Læs mere

Velkommen. til skoleåret 2012-13

Velkommen. til skoleåret 2012-13 Velkommen til skoleåret 2012-13 PRAKTISKE OPLYSNINGER Skolens adresse Halvorsmindevej 107-109, 9800 Hjørring (www.halvorsminde.dk.) Skolens kontor Kontortid: 9.00 14.30 Tlf.: 98 92 12 22 Fax: 98 91 10

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole. Skoleåret 2019/ 2020

Velkommen til Billeshave Efterskole. Skoleåret 2019/ 2020 Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2019/ 2020 1 PAKKELISTE: Når du kommer til efterskolen skal du medbringe: Almindeligt tøj, badetøj, fodtøj til længere gåture og regntøj. Håndklæder og toiletsager.

Læs mere

Praktiske forhold håndbog

Praktiske forhold håndbog Praktiske forhold håndbog Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver afdeling tager

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 8611 0288 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Revideret medio marts 2019 Velkommen Du skal snart flytte

Læs mere

HF-Cold Hawaii. Tillæg. Skoleåret 2014-2015

HF-Cold Hawaii. Tillæg. Skoleåret 2014-2015 HF-Cold Hawaii Tillæg Skoleåret 2014-2015 Indhold 1. Surfkollegiet... 3 1.2 Værelsesindretning... 4 1.3 Overnattende gæster... 4 1.4 Spisesal... 4 1.5 Weekender og sommerferie... 4 1.6 Internet... 4 1.7

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle

LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle Regler for brug af Susaadalen. Skelby d. Lejeren betaler et depositum på 1.500 kr. som tilbagebetales

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole

Velkommen til Billeshave Efterskole Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2018/ 2019 1 PAKKELISTE: Når du kommer til efterskolen skal du medbringe: Almindeligt tøj, badetøj, fodtøj til længere gåture og regntøj. Desuden liggeunderlag

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

Håndbog for elever på Egå Produktionshøjskole

Håndbog for elever på Egå Produktionshøjskole Håndbog for elever på Egå Produktionshøjskole Arbejds- og åbningstider Skolens daglige åbningstid er 7.30 15.30, fredag dog kun til 14.00. De daglige mødetider for eleverne ER: Mandag Torsdag 8.05-14.35

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 86 11 02 88 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Velkommen Du skal snart flytte ind i kollegiet i Det

Læs mere

Husorden P7. Velkommen til afsnit P7. Adfærd og omgangstone. Alkohol og euforiserende stoffer. Aktiviteter. Besøg

Husorden P7. Velkommen til afsnit P7. Adfærd og omgangstone. Alkohol og euforiserende stoffer. Aktiviteter. Besøg Område: Psykiatrien i Region Syddanmark Afdeling: Psykiatrisk Afdeling Middelfart Dato: 27. maj 2015 Udarbejdet af: IG/tj Husorden P7 Velkommen til afsnit P7 For at gøre dit ophold i afsnittet så positivt

Læs mere

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk HANDELSFAGSKOLEN velkommen til SKÅDE HANDELSFAGSKOLEN handelsfagskolen.dk ELEV på handelsfagskolen Handelsfagskolen uddanner elever inden for handel og specialdetailhandel samt lægesekretærer. Vores elever

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

HF-Cold Hawaii. Ordensregler på kollegiet Skoleåret

HF-Cold Hawaii. Ordensregler på kollegiet Skoleåret HF-Cold Hawaii Ordensregler på kollegiet Skoleåret 2019-2020 Indhold Ordensregler på surfkollegiet... 3 Rengøring og oprydning... 4 Indretning af værelse... 4 Overnattende gæster... 4 Weekender og sommerferie...

Læs mere

HF-Cold Hawaii. Tillæg 2. udgave. Skoleåret 2014-2015

HF-Cold Hawaii. Tillæg 2. udgave. Skoleåret 2014-2015 HF-Cold Hawaii Tillæg 2. udgave Skoleåret 2014-2015 Indhold 1. Surfkollegiet... 3 1.1 Ordensregler på surfkollegiet... 3 1.2 Værelsesindretning... 4 1.3 Overnattende gæster... 4 1.4 Oprydning og rengøring...

Læs mere

Nordfyns Folkehøjskole KORTE KURSER VELKOMMEN

Nordfyns Folkehøjskole KORTE KURSER VELKOMMEN KORTE KURSER VELKOMMEN OM NORDFYNS FOLKEHØJSKOLE er en lille hyggelig højskole i landsbyen Harritslev få kilometer fra kystbyen Bogense. Skolen er omgivet af skøn natur, der opfordrer til både ro og inspiration.

Læs mere

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk HANDELSFAGSKOLEN velkommen til SKÅDE HANDELSFAGSKOLEN handelsfagskolen.dk ELEV på HANDELSFAGSKOLEN Handelsfagskolen uddanner elever inden for detailhandel og handel samt lægesekretærer. vores elever kommer

Læs mere

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden Velkommen på Øse Efterskole Regler og husorden Øse-Reglement Velkommen til dit værelse Dette er dit/jeres hjem de næste 10 måneder. Derfor er det naturligvis vigtigt at I får det indrettet så hyggeligt

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 Ordensregler Hjørring Gymnasium og Hf M i c r o s o f t S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 F a x : ( + 4 5 ) 9 8 9 0 9 1 9 0 01-10- 2 0 1 2 I. SKOLENS

Læs mere

VÆRD AT VIDE. Velkommen til. barselsophold på Afsnit 105

VÆRD AT VIDE. Velkommen til. barselsophold på Afsnit 105 VÆRD AT VIDE Velkommen til barselsophold på Afsnit 105 Vi har her samlet en række praktiske informationer til dig om hverdagen og tilbuddene på afsnittet. Du er velkommen til at spørge os, hvis der er

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole

Velkommen til Billeshave Efterskole Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2013/ 2014 Årsplan for skoleåret 2013-2014: August: 11. Skolestart kl. 1300-1630 September: 03.- 06. Linjeture hjemrejse efter turen 21. Arbejdsweekend om

Læs mere

Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune

Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune Hvad kan vi tilbyde dig? Vi er et kommunalt 108 tilbud i Viborg kommune. Vi er en bred sammensat personalegruppe bestående af både pædagogisk

Læs mere

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte og ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Retningslinjer for Risskov Efterskole Risskov, April 2019

Retningslinjer for Risskov Efterskole Risskov, April 2019 Retningslinjer for Risskov Efterskole Risskov, April 2019 BADEREGLER Som elev har du efter anvisning fra tilsynslærer mulighed for at tage til stranden og bade. Hvis du ønsker at bade, kan dette kun ske

Læs mere

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND. Rehabiliteringssektionen

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND. Rehabiliteringssektionen GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Rehabiliteringssektionen GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Velkommen Genoptræningscenter Remstruplund er et døgntilbud til borgere i Silkeborg Kommune, som har brug for

Læs mere

HF-Cold Hawaii. Tillæg. Skoleåret 2016-2017

HF-Cold Hawaii. Tillæg. Skoleåret 2016-2017 HF-Cold Hawaii Tillæg Skoleåret 2016-2017 Indhold 1. Surfkollegiet... 3 1.1 Ordensregler på surfkollegiet... 4 1.2 Værelsesindretning... 4 1.3 Overnattende gæster... 4 1.4 Oprydning og rengøring af fællesarealer...

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO

INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO AMU Audebo afdelingen Audebo Skolevej 6B, 4300 Holbæk 2 3 VELKOMMEN TIL SKOLEHJEMMET Vi håber, du får et godt kursusophold på EUC Nordvestsjælland. Du skal have et godt

Læs mere

Velkommen til Gl. Højgaard

Velkommen til Gl. Højgaard Velkommen til Gl. Højgaard Når du flytter ind Der vil være et værelse klar til dig med bl.a. møbler, sengetøj og håndklæder. Hvis du selv har nogle møbler, må du gerne tage dem med. Du vil blive modtaget

Læs mere

VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016

VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016 VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016 ORDENSREGLER ORDENSREGLER Eleverne skal vise hensyn over for deres omgivelser og for hinanden. Eleverne skal passe undervisningen og aftaler i øvrigt. Eleverne må gerne

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Velkommen I denne pjece kan du læse om dagligdagen på genoptræningscentret. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte medarbejderne

Læs mere

Nordfyns Højskole. Korte kurser.

Nordfyns Højskole. Korte kurser. Nordfyns Højskole Korte kurser www.nordfyns.nu Om Nordfyns Højskole Du er kommet til en lille hyggelig højskole i landsbyen Harritslev udenfor Bogense. Vi glæder os til at være med til at give dig en fantastisk

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,-

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,- Leje af 1. sal Prisen for medlemskarreer: Medlems afdelinger er: Karre 1 2 3-5- 6-7- 8- Grønnegården 12-14- 15-17 -18 Dagudlejning, dvs. Mandag kl. 10.00 17.00 Tirsdag til torsdag, kl. 8.00 17.00 Fredag

Læs mere

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten Velkommen til Sølager HUSORDEN Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten På Sølager bor du ikke alene, derfor er der en husorden, der gør det nemmere at bo mange sammen. Medarbejderne

Læs mere

velkommen til HANDELSFAGSKOLEN HANDELS FAGSKOLEN handelsfagskolen.dk

velkommen til HANDELSFAGSKOLEN HANDELS FAGSKOLEN handelsfagskolen.dk HANDELSFAGSKOLEN velkommen til ODDER HANDELS FAGSKOLEN handelsfagskolen.dk ELEV på HANDELSFAGSKOLEN Handelsfagskolen uddanner elever inden for detailhandel og handel samt lægesekretærer. vores elever kommer

Læs mere

VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015

VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015 VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015 lærere VELKOMMEN HJERTELIG VELKOMMEN Vi er glade for at netop I har valgt Halvorsminde Efterskole 1.0. I er med på det første hold, hvor rammerne og indholdet i høj grad

Læs mere

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015 JULI 2015 HUSORDEN I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav og ønsker til at bo. Netop

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45 2013 2014 Telefonnumre Skolen: 59 31 53 45 Kontortid mellem kl. 08.00-12.30 alle dage. Herefter besvares telefonen i det omfang vi er på kontoret. Telefonsvareren aflyttes om morgenen. Vagtmobil: 21 23

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER

STUDIE- OG ORDENSREGLER STUDIE- OG ORDENSREGLER 2018-19 INDHOLD Indledning... 1 Studieaktivitet... 2 Ordensregler... 3 Erstatningsansvar... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Klageprocedure... 6 Vald. Poulsens Vej

Læs mere

Erhvervskollegiet - Elever

Erhvervskollegiet - Elever Velkommen til Erhvervskollegiet I dette hæfte finder du oplysninger, som du kan få brug for i din hverdag på Erhvervskollegiet. På Erhvervskollegiet arbejder vi på at: Du føler dig godt modtaget. Du føler

Læs mere

Velkommen til Gribskov Efterskole.

Velkommen til Gribskov Efterskole. 1 Velkommen til Gribskov Efterskole. Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Praktiske oplysninger. Infofolder for skoleåret 2015-2016

Praktiske oplysninger. Infofolder for skoleåret 2015-2016 Praktiske oplysninger Infofolder for skoleåret 2015-2016 2 Infofolder Udgave pr. 11. maj 2015 Praktiske oplysninger Kontakt Vejlefjordskolens telefonnummer: 7589 5202 Vejlefjordskolens e-mail: info@vejlefjordskolen.dk

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Maglehøjen 10, Roskilde

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Maglehøjen 10, Roskilde Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Maglehøjen 10, Roskilde UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere