onsdag den 13. oktober 2010 Mikkel Wendelboe

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "onsdag den 13. oktober 2010 Mikkel Wendelboe"

Transkript

1

2 Mikkel Wendelboe

3 Lidt om mig: 33 år gammel Født i Århus, men har boet i København siden 2000 Gift med Miriam og har en lille datter på 4 måneder Uddannet på Den Grafiske Højskole i København i 2006, hvor jeg tog en bachelor i Medieproduktion og ledelse Startede Mediafriends efter endt uddannelse i 2006

4 Hvorfor selvstændig og hvorfor websites?

5 Hvorfor selvstændig og hvorfor websites?

6 startet i 2006 af Ola og Mikkel, som mødtes på DGH tryk > web i 2008 blev Christian partner holder til i hjertet af København og er nu 5 personer løser webopgaver for kunder, som Universal Music, dagbladet Børsen og 3 mobil

7 Hvorfor skal jeg overhovedet være på nettet? Det går jo fint Citat : Tømrermester med 11 ansatte i Firmaet er i dag lukket

8 Hvorfor skal jeg overhovedet være på nettet? Det går jo fint Citat : Tømrermester med 11 ansatte i Firmaet er i dag lukket 20 % 80 % søger info på nettet om et produkt før de køber søger ikke info på nettet om et produkt før de køber

9 Agenda for i dag

10 Agenda for i dag Tanker når man laver et website:

11 Agenda for i dag Tanker når man laver et website: Hvordan skal det se ud?

12 Agenda for i dag Tanker når man laver et website: Hvordan skal det se ud? Hvad skal det indeholde, hvilke funktioner er vigtige

13 Agenda for i dag Tanker når man laver et website: Hvordan skal det se ud? Hvad skal det indeholde, hvilke funktioner er vigtige Hvordan skal det teknisk løses?

14

15 Design Hvordan skal det se ud?

16 Folk danner sig et indtryk af jeres virksomhed ud fra hvordan websitet ser ud.

17

18 Ville du opereres på dette Japanske hospital?

19

20 ...eller ville du føle dig i bedre hænder her?

21 Ser dit website professionelt ud, vil du også blive opfattet som professionel.

22

23 Vil du indhente tilbud til en stor tømreropgave her?

24

25 ...eller vil du ringe til ham her i stedet?

26 Et godt webdesign skaber tillid det modsatte skræmmer folk væk.

27

28 Ville du søge information om uddannelse her?

29

30 ...eller ville du tage dette site mere seriøst?

31 Opsummering af design:

32 Opsummering af design: det design dit website har, er lig med folks førstegangsindtryk af jeres virksomhed.

33 Opsummering af design: det design dit website har, er lig med folks førstegangsindtryk af jeres virksomhed. et webdesign skal give overblik, ikke forvirre.

34 Opsummering af design: det design dit website har, er lig med folks førstegangsindtryk af jeres virksomhed. et webdesign skal give overblik, ikke forvirre. ser det uprofessionelt ud, vil folk opfatte jer som uprofessionelle.

35 Opsummering af design: det design dit website har, er lig med folks førstegangsindtryk af jeres virksomhed. et webdesign skal give overblik, ikke forvirre. ser det uprofessionelt ud, vil folk opfatte jer som uprofessionelle. designet skal afspejle jeres virksomheds kompetencer.

36 Opsummering af design: det design dit website har, er lig med folks førstegangsindtryk af jeres virksomhed. et webdesign skal give overblik, ikke forvirre. ser det uprofessionelt ud, vil folk opfatte jer som uprofessionelle. designet skal afspejle jeres virksomheds kompetencer. et godt webdesign skaber tillid det modsatte skræmmer folk væk.

37 Opsummering af design: det design dit website har, er lig med folks førstegangsindtryk af jeres virksomhed. et webdesign skal give overblik, ikke forvirre. ser det uprofessionelt ud, vil folk opfatte jer som uprofessionelle. designet skal afspejle jeres virksomheds kompetencer. et godt webdesign skaber tillid det modsatte skræmmer folk væk. designet kan bruges til at fortælle den historie som skal sælge jeres virksomhed.

38

39 Indhold & Funktionalitet Hvad skal sitet indeholde?

40

41 Skal dit website være et lækkert visitkort,

42 Skal dit website være et lækkert visitkort, et pænt butiksvindue,

43 Skal dit website være et lækkert visitkort, et pænt butiksvindue, eller den store virksomhedsrundvisning?

44 Skal dit website være et lækkert visitkort, et pænt butiksvindue, eller den store virksomhedsrundvisning? Poor content is worse than no content Citat fra web writing, 7 deadly sins

45 Man behøver ikke at være programmør eller designer for at lave et godt forarbejde i forhold til indhold.

46 Alle kan tegne et sitemap

47 Husk at potentielle kunder ikke besøger dit website for din skyld, men for deres egen. Sørg derfor for, at indholdet dækker deres behov ikke dine!

48 Husk at potentielle kunder ikke besøger dit website for din skyld, men for deres egen. Sørg derfor for, at indholdet dækker deres behov ikke dine! "We're celebrating our 50th anniversary!" "So?" "50 percent off because it's our 50th anniversary!" "Happy anniversary!" (citat Gerry McGovern, 2003)

49 Du kan ikke nå at vise alt hvad du kan være din egen værste kritiker i forhold til indhold. Keep it Simple!

50 It is an unfortunate fact that those who have least to say, often write most. Quality web writing is rarely about volume and it is never about padding. If you expect someone to read more than 500 words on a single topic, it better be extraordinarily good. Get to the point. Then stop.

51

52 Cruchy Frogs website kunne mindre tekst have gjort det?

53

54 Universals website

55 Tekster på dit website

56 Tekster på dit website Ingen bibeltekster på nettet så fat dig i korthed.

57 Tekster på dit website Ingen bibeltekster på nettet så fat dig i korthed. Brug overskrifter og husk Keywords i disse.

58 Tekster på dit website Ingen bibeltekster på nettet så fat dig i korthed. Brug overskrifter og husk Keywords i disse. Afsnit start med det vigtigste, giv folk mulighed for at dykke længere ned i teksten med Læs mere...

59 Tekster på dit website Ingen bibeltekster på nettet så fat dig i korthed. Brug overskrifter og husk Keywords i disse. Afsnit start med det vigtigste, giv folk mulighed for at dykke længere ned i teksten med Læs mere... Korte sætninger, undgå for lange ord.

60 Tekster på dit website Ingen bibeltekster på nettet så fat dig i korthed. Brug overskrifter og husk Keywords i disse. Afsnit start med det vigtigste, giv folk mulighed for at dykke længere ned i teksten med Læs mere... Korte sætninger, undgå for lange ord. Husk at det er noget andet at skrive tekster til nettet end til trykte medier.

61 Tekster på dit website Ingen bibeltekster på nettet så fat dig i korthed. Brug overskrifter og husk Keywords i disse. Afsnit start med det vigtigste, giv folk mulighed for at dykke længere ned i teksten med Læs mere... Korte sætninger, undgå for lange ord. Husk at det er noget andet at skrive tekster til nettet end til trykte medier. Udgifter til en dygtig tekstforfatter kan være givet godt ud.

62

63 Et godt billede fortæller mere end 1000 ord, men hvad et dårligt billede?

64 Et godt billede fortæller mere end 1000 ord, men hvad et dårligt billede?

65 Et godt billede fortæller mere end 1000 ord, men hvad et dårligt billede?...for dit bageri?

66 Et godt billede fortæller mere end 1000 ord, men hvad et dårligt billede?...din dykkerskole?

67 Et godt billede fortæller mere end 1000 ord, men hvad et dårligt billede?...eller din café?

68 Billeder på dit website

69 Billeder på dit website Undgå amatørbilleder, brug evt. en fotograf.

70 Billeder på dit website Undgå amatørbilleder, brug evt. en fotograf. Ansigter skaber stærkere relationer end billeder af døde ting.

71 Billeder på dit website Undgå amatørbilleder, brug evt. en fotograf. Ansigter skaber stærkere relationer end billeder af døde ting. Stock photos brug med omhu!

72 Billeder på dit website Undgå amatørbilleder, brug evt. en fotograf. Ansigter skaber stærkere relationer end billeder af døde ting. Stock photos brug med omhu! Husk at søgemaskiner søger på ord, ikke billeder.

73 Billeder på dit website Undgå amatørbilleder, brug evt. en fotograf. Ansigter skaber stærkere relationer end billeder af døde ting. Stock photos brug med omhu! Husk at søgemaskiner søger på ord, ikke billeder. Sørg for en ordentlig opløsning på dine billeder.

74 Vigtigt at huske om indhold

75 Vigtigt at huske om indhold Ingen løsning er rigtigt for alle. Undersøg markedet og vælg derfor en løsning som er passende for dig.

76 Vigtigt at huske om indhold Ingen løsning er rigtigt for alle. Undersøg markedet og vælg derfor en løsning som er passende for dig. Når du præcist kender dine ønsker i forhold til indhold, så er du bedre klædt på til at vælge den rigtige løsning.

77 Vigtigt at huske om indhold Ingen løsning er rigtigt for alle. Undersøg markedet og vælg derfor en løsning som er passende for dig. Når du præcist kender dine ønsker i forhold til indhold, så er du bedre klædt på til at vælge den rigtige løsning. Hvor meget vil du opdatere (undgå eksempelvis nyheder hvis du ikke opdaterer dem dagligt).

78 Vigtigt at huske om indhold Ingen løsning er rigtigt for alle. Undersøg markedet og vælg derfor en løsning som er passende for dig. Når du præcist kender dine ønsker i forhold til indhold, så er du bedre klædt på til at vælge den rigtige løsning. Hvor meget vil du opdatere (undgå eksempelvis nyheder hvis du ikke opdaterer dem dagligt). Uanset størrelsen af dit website, så sørg for at have elevatortalen på forsiden og nemt adgang til kontaktinfo.

79 Hvilke funktioner er vigtige for mit site?

80 Hvilke funktioner er vigtige for mit site? Skal jeg have:

81 Hvilke funktioner er vigtige for mit site? Skal jeg have: et debatforum?

82 Hvilke funktioner er vigtige for mit site? Skal jeg have: et debatforum? en blog?

83 Hvilke funktioner er vigtige for mit site? Skal jeg have: et debatforum? en blog? en chatfunktion?

84 Hvilke funktioner er vigtige for mit site? Skal jeg have: et debatforum? en blog? en chatfunktion? kobling til sociale medier?

85 Hvilke funktioner er vigtige for mit site? Skal jeg have: et debatforum? en blog? en chatfunktion? kobling til sociale medier? nyheder?

86 Hvilke funktioner er vigtige for mit site? Skal jeg have: et debatforum? en blog? en chatfunktion? kobling til sociale medier? nyheder? brancheråd?

87 Hvilke funktioner er vigtige for mit site? Skal jeg have: et debatforum? en blog? en chatfunktion? kobling til sociale medier? nyheder? brancheråd? referencer/testemonials?

88 Hvilke funktioner er vigtige for mit site? Skal jeg have: et debatforum? en blog? en chatfunktion? kobling til sociale medier? nyheder? brancheråd? referencer/testemonials? galleri/video?

89 Hvilke funktioner er vigtige for mit site? Skal jeg have: et debatforum? en blog? en chatfunktion? kobling til sociale medier? nyheder? brancheråd? referencer/testemonials? galleri/video? shop?

90 Uanset hvilke funktioner du vælger, så hav en plan for hvorfor de skal med på dit website og sortér overflødige features fra!

91

92 Teknik Hvordan skal sitet programmeres?

93 Hvilket programmeringssprog flash eller html?

94

95 Flash

96

97 HTML

98 Teknik og funktionalitet

99 Teknik og funktionalitet Hvad er et CMS-system og hvilket system passer til mine behov?

100 Låst CMS-system

101 Låst CMS-system Fordele ved et lukket system:

102 Låst CMS-system Fordele ved et lukket system: billig opstart

103 Låst CMS-system Fordele ved et lukket system: billig opstart nemt at komme hurtigt i gang

104 Låst CMS-system Fordele ved et lukket system: billig opstart nemt at komme hurtigt i gang kan stadig være en fordel ved opsætning af f.eks. webshops

105 Låst CMS-system Fordele ved et lukket system: billig opstart nemt at komme hurtigt i gang kan stadig være en fordel ved opsætning af f.eks. webshops et firma står til ansvar f.eks. i forbindelse med nedetid

106 Låst CMS-system Fordele ved et lukket system: billig opstart nemt at komme hurtigt i gang kan stadig være en fordel ved opsætning af f.eks. webshops et firma står til ansvar f.eks. i forbindelse med nedetid

107 Låst CMS-system Fordele ved et lukket system: Ulemper ved et lukket system: billig opstart nemt at komme hurtigt i gang kan stadig være en fordel ved opsætning af f.eks. webshops et firma står til ansvar f.eks. i forbindelse med nedetid

108 Låst CMS-system Fordele ved et lukket system: billig opstart nemt at komme hurtigt i gang Ulemper ved et lukket system: - du kan ikke altid selv stå for hosting kan stadig være en fordel ved opsætning af f.eks. webshops et firma står til ansvar f.eks. i forbindelse med nedetid

109 Låst CMS-system Fordele ved et lukket system: billig opstart nemt at komme hurtigt i gang kan stadig være en fordel ved opsætning af f.eks. webshops Ulemper ved et lukket system: - du kan ikke altid selv stå for hosting - høje månedlige afgifter et firma står til ansvar f.eks. i forbindelse med nedetid

110 Låst CMS-system Fordele ved et lukket system: billig opstart nemt at komme hurtigt i gang kan stadig være en fordel ved opsætning af f.eks. webshops et firma står til ansvar f.eks. i forbindelse med nedetid Ulemper ved et lukket system: - du kan ikke altid selv stå for hosting - høje månedlige afgifter - lukker CMS-firmaet bliver der ofte ikke udviklet videre

111 Låst CMS-system Fordele ved et lukket system: billig opstart nemt at komme hurtigt i gang kan stadig være en fordel ved opsætning af f.eks. webshops et firma står til ansvar f.eks. i forbindelse med nedetid Ulemper ved et lukket system: - du kan ikke altid selv stå for hosting - høje månedlige afgifter - lukker CMS-firmaet bliver der ofte ikke udviklet videre - du binder dig i en periode

112 Låst CMS-system Fordele ved et lukket system: billig opstart nemt at komme hurtigt i gang kan stadig være en fordel ved opsætning af f.eks. webshops et firma står til ansvar f.eks. i forbindelse med nedetid Ulemper ved et lukket system: - du kan ikke altid selv stå for hosting - høje månedlige afgifter - lukker CMS-firmaet bliver der ofte ikke udviklet videre - du binder dig i en periode - de data du skriver ind i systemet kan være svære at få med over i et andet system

113 Låst CMS-system Fordele ved et lukket system: billig opstart nemt at komme hurtigt i gang kan stadig være en fordel ved opsætning af f.eks. webshops et firma står til ansvar f.eks. i forbindelse med nedetid Ulemper ved et lukket system: - du kan ikke altid selv stå for hosting - høje månedlige afgifter - lukker CMS-firmaet bliver der ofte ikke udviklet videre - du binder dig i en periode - de data du skriver ind i systemet kan være svære at få med over i et andet system - add-ons koster ekstra

114 Open source CMS-system

115 Open source CMS-system Fordele ved open source:

116 Open source CMS-system Fordele ved open source: systemet er gratis

117 Open source CMS-system Fordele ved open source: systemet er gratis ingen ejer systemet

118 Open source CMS-system Fordele ved open source: systemet er gratis ingen ejer systemet alt data der laves i systemet er dit

119 Open source CMS-system Fordele ved open source: systemet er gratis ingen ejer systemet alt data der laves i systemet er dit tusindvis af udviklere worldwide på de store systemer

120 Open source CMS-system Fordele ved open source: systemet er gratis ingen ejer systemet alt data der laves i systemet er dit tusindvis af udviklere worldwide på de store systemer du kan selv stå for hosting og spare penge

121 Open source CMS-system Fordele ved open source: systemet er gratis ingen ejer systemet alt data der laves i systemet er dit tusindvis af udviklere worldwide på de store systemer du kan selv stå for hosting og spare penge det er nemt at finde samarbejdspartnere, som kan arbejde videre på din løsning

122 Open source CMS-system Fordele ved open source: systemet er gratis ingen ejer systemet alt data der laves i systemet er dit tusindvis af udviklere worldwide på de store systemer du kan selv stå for hosting og spare penge det er nemt at finde samarbejdspartnere, som kan arbejde videre på din løsning

123 Open source CMS-system Fordele ved open source: Ulemper ved open source systemet er gratis ingen ejer systemet alt data der laves i systemet er dit tusindvis af udviklere worldwide på de store systemer du kan selv stå for hosting og spare penge det er nemt at finde samarbejdspartnere, som kan arbejde videre på din løsning

124 Open source CMS-system Fordele ved open source: systemet er gratis ingen ejer systemet Ulemper ved open source - det kan være mere komplekst at sætte op alt data der laves i systemet er dit tusindvis af udviklere worldwide på de store systemer du kan selv stå for hosting og spare penge det er nemt at finde samarbejdspartnere, som kan arbejde videre på din løsning

125 Open source CMS-system Fordele ved open source: systemet er gratis ingen ejer systemet alt data der laves i systemet er dit tusindvis af udviklere worldwide på de store systemer Ulemper ved open source - det kan være mere komplekst at sætte op - add-ons er bygget på frivilligt basis og kan være mindre gennemtestede du kan selv stå for hosting og spare penge det er nemt at finde samarbejdspartnere, som kan arbejde videre på din løsning

126 Open source CMS-system Fordele ved open source: systemet er gratis ingen ejer systemet alt data der laves i systemet er dit tusindvis af udviklere worldwide på de store systemer du kan selv stå for hosting og spare penge Ulemper ved open source - det kan være mere komplekst at sætte op - add-ons er bygget på frivilligt basis og kan være mindre gennemtestede - det kan være svært at finde rundt i hvilke add-ons er gode og hvilke er dårlige det er nemt at finde samarbejdspartnere, som kan arbejde videre på din løsning

127 Open source CMS-system Fordele ved open source: systemet er gratis ingen ejer systemet alt data der laves i systemet er dit tusindvis af udviklere worldwide på de store systemer du kan selv stå for hosting og spare penge det er nemt at finde samarbejdspartnere, som kan arbejde videre på din løsning Ulemper ved open source - det kan være mere komplekst at sætte op - add-ons er bygget på frivilligt basis og kan være mindre gennemtestede - det kan være svært at finde rundt i hvilke add-ons er gode og hvilke er dårlige - det kan være dyrere at sætte op på den korte bane

128 Præsentation af open source systemer Wordpress

129 Præsentation af open source systemer Wordpress 12% af de 1 mio. største websites er bygget i WP.

130 Præsentation af open source systemer Wordpress 12% af de 1 mio. største websites er bygget i WP. mest populære CMS-system i verden.

131 Præsentation af open source systemer Wordpress 12% af de 1 mio. største websites er bygget i WP. mest populære CMS-system i verden. lavet i 2003 af Matt Mullenweg.

132 Præsentation af open source systemer Wordpress 12% af de 1 mio. største websites er bygget i WP. mest populære CMS-system i verden. lavet i 2003 af Matt Mullenweg. lavet som blog-system.

133 Præsentation af open source systemer Wordpress 12% af de 1 mio. største websites er bygget i WP. mest populære CMS-system i verden. lavet i 2003 af Matt Mullenweg. lavet som blog-system. kan i dag bruges til store løsninger.

134 Præsentation af open source systemer Wordpress 12% af de 1 mio. største websites er bygget i WP. mest populære CMS-system i verden. lavet i 2003 af Matt Mullenweg. lavet som blog-system. kan i dag bruges til store løsninger. blandt sites kan nævnes Spotify.com, KatyPerry.com, Filippa-K.com og Mashable.com

135 Præsentation af open source systemer Wordpress 12% af de 1 mio. største websites er bygget i WP. mest populære CMS-system i verden. lavet i 2003 af Matt Mullenweg. lavet som blog-system. kan i dag bruges til store løsninger. blandt sites kan nævnes Spotify.com, KatyPerry.com, Filippa-K.com og Mashable.com den nyeste version 3.0 er downloadet 12,5 mio. gange.

136 Præsentation af open source systemer Wordpress 12% af de 1 mio. største websites er bygget i WP. mest populære CMS-system i verden. lavet i 2003 af Matt Mullenweg. lavet som blog-system. kan i dag bruges til store løsninger. blandt sites kan nævnes Spotify.com, KatyPerry.com, Filippa-K.com og Mashable.com den nyeste version 3.0 er downloadet 12,5 mio. gange. templates kan købes billigt og kan tilpasses.

137

138

139

140 Præsentation af open source systemer Drupal

141 Præsentation af open source systemer Drupal udviklet i 2000 på Belgisk universitet.

142 Præsentation af open source systemer Drupal udviklet i 2000 på Belgisk universitet. foretrukket CMS til nyhedssites.

143 Præsentation af open source systemer Drupal udviklet i 2000 på Belgisk universitet. foretrukket CMS til nyhedssites. blandt Danske sites kan nævnes bt.dk, berlingske.dk, fdm.dk, weekendavisen.dk og tv2sport.dk.

144 Præsentation af open source systemer Drupal udviklet i 2000 på Belgisk universitet. foretrukket CMS til nyhedssites. blandt Danske sites kan nævnes bt.dk, berlingske.dk, fdm.dk, weekendavisen.dk og tv2sport.dk. en stor fordel er at der kan redigeres i fronten.

145 Præsentation af open source systemer Drupal udviklet i 2000 på Belgisk universitet. foretrukket CMS til nyhedssites. blandt Danske sites kan nævnes bt.dk, berlingske.dk, fdm.dk, weekendavisen.dk og tv2sport.dk. en stor fordel er at der kan redigeres i fronten. downloadet 7,2 mio. gange.

146 Præsentation af open source systemer Drupal udviklet i 2000 på Belgisk universitet. foretrukket CMS til nyhedssites. blandt Danske sites kan nævnes bt.dk, berlingske.dk, fdm.dk, weekendavisen.dk og tv2sport.dk. en stor fordel er at der kan redigeres i fronten. downloadet 7,2 mio. gange. mere komplekst end f.eks. WP at sætte op.

147

148

149

150

151

152

153 Hvad så nu? hvilken løsning skal jeg vælge?

154 Hvad så nu? hvilken løsning skal jeg vælge? Der er 3 muligheder...:

155 Hvad så nu? hvilken løsning skal jeg vælge? Der er 3 muligheder...: Jeg gør det hele selv!

156 Hvad så nu? hvilken løsning skal jeg vælge? Der er 3 muligheder...: Jeg gør det hele selv! Jeg cherry picker samarbejdspartnere, og laver evt. dele selv.

157 Hvad så nu? hvilken løsning skal jeg vælge? Der er 3 muligheder...: Jeg gør det hele selv! Jeg cherry picker samarbejdspartnere, og laver evt. dele selv. Jeg vælger en leverandør til at klare alt for mig.

158 Det nåede vi ikke i dag :(

159 Det nåede vi ikke i dag :( dialog forud for et samarbejde.

160 Det nåede vi ikke i dag :( dialog forud for et samarbejde. behovsanalyse/kravspecifikation.

161 Det nåede vi ikke i dag :( dialog forud for et samarbejde. behovsanalyse/kravspecifikation. SEO og markedføringsstrategi.

162 Det nåede vi ikke i dag :( dialog forud for et samarbejde. behovsanalyse/kravspecifikation. SEO og markedføringsstrategi. manual/brugerundervisning.

163 Det nåede vi ikke i dag :( dialog forud for et samarbejde. behovsanalyse/kravspecifikation. SEO og markedføringsstrategi. manual/brugerundervisning. lancering.

164 Det nåede vi ikke i dag :( dialog forud for et samarbejde. behovsanalyse/kravspecifikation. SEO og markedføringsstrategi. manual/brugerundervisning. lancering. fremtidig målsætning.

165 Det nåede vi ikke i dag :( dialog forud for et samarbejde. behovsanalyse/kravspecifikation. SEO og markedføringsstrategi. manual/brugerundervisning. lancering. fremtidig målsætning. hjælp og support.

166 Tak for opmærksomheden!

Aarhus d. 6 april 2011

Aarhus d. 6 april 2011 Aarhus d. 6 april 2011 Tobias Thaastrup-Leth, 31 år, Århus Uddannet i fotobranchen, men endt som professionel nørd Onlinemarketingchef i OnlineMedier ApS og Søgemedier A/S 10 års erfaring med design af

Læs mere

Introduktion til Wordpress Få et indblik hvad der skal til for at få et website

Introduktion til Wordpress Få et indblik hvad der skal til for at få et website Introduktion til Wordpress Få et indblik hvad der skal til for at få et website Agenda 1. Introduktion 1. Lidt om SimpleShop.dk 2. Hvad gennemgår vi i dag? 3. Hvorfor Wordpress? 2. Hvad har du brug for?

Læs mere

Supersælgende hjemmeside i 2019

Supersælgende hjemmeside i 2019 Supersælgende hjemmeside i 2019 Agenda 1. Er du online? 2. Teknikken bag hjemmesiden 3. Webdesign og struktur 4. Kommunikation på nettet 5. Online strategi Er du online? Hvad består din online tilstedeværelse

Læs mere

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Grafisk produktion & workflow _ 33 / 23 Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Produkt _ Jeg har i længere tid gerne ville opbygge min egen webshop. september 2014 tog jeg mig sammen og opbyggede

Læs mere

... Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder. SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

... Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder. SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier www.marketing-manager.dk www.marketingshop.dk

Læs mere

WordPress kursus KEA

WordPress kursus KEA WordPress kursus KEA HVAD ER WORDPRESS? Verdens mest populære CMS, som bliver brugt på 26 % af alle websites. Oprindeligt skabt som et blogging-cms, men bliver nu brugt af medier, webshops og corporate.

Læs mere

En introduktion til Tangora mini Web CMS

En introduktion til Tangora mini Web CMS En introduktion til Tangora mini Web CMS Få et professionelt website Nemt og billigt Det er nemmere at publicere og vedligeholde dit eget website end du tror. Med Tangora mini får du alle de redskaber,

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. Betingelser ved produktion af hjemmesider

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. Betingelser ved produktion af hjemmesider SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Betingelser ved produktion af hjemmesider PEOPLEZ, MAJ 2018 AFTALENS OMFANG En aftale med Peoplez om produktion af hjemmesider består af 1. Webteknik (CMS). 2. Webdesign.

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

WEBPROFFEN webdesign & online marketing

WEBPROFFEN webdesign & online marketing WEBPROFFEN webdesign & online marketing PRODUKTER 2016 HOVEDPRODUKTER STANDARD ADVANCED PREMIUM 4495,- 7495,- 9995,- UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN ENKELT BRUGER ENKELT BRUGER MULTI BRUGER

Læs mere

Succes online Træning #1. Odsherred / Google/ i-strategi.dk 5. Marts 2014

Succes online Træning #1. Odsherred / Google/ i-strategi.dk 5. Marts 2014 Succes online Træning #1 Odsherred / Google/ i-strategi.dk 5. Marts 2014 Dagens agenda Online tilstedeværelse Kravspecifikation til website og -shop Google-konto- Google+ Hjemmeopgaver Og så - handson

Læs mere

WIKI & Lady Avenue New B2B shop

WIKI & Lady Avenue New B2B shop WIKI & Lady Avenue New B2B shop Login Login: You need a personal username and password Du skal bruge et personligt username og password Only Recommended Retail Prices Viser kun vejl.priser! Bestilling

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

Kursus for iværksættere. Mikkel Elmholdt MEconsult

Kursus for iværksættere. Mikkel Elmholdt MEconsult Internettet i markedsføringen Kursus for iværksættere Mikkel Elmholdt MEconsult Præsentation Mikkel Elmholdt Freelance softwareudvikler. Civilingeniør fra DTU 1989, +22 års erhvervserfaring. Merkonom i

Læs mere

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE?

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? her er et godt sted at starte! LIGHT Light er vores mindste løsning. Den er udviklet i Wordpress, som er det mest brugte open source CMS. En Light hjemmeside er baseret på

Læs mere

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE?

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? her er et godt sted at starte! LIGHT Light er vores mindste løsning. Den er udviklet i Wordpress, som er det mest brugte open source CMS. En Light hjemmeside er baseret på

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. Betingelser ved produktion af hjemmesider

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. Betingelser ved produktion af hjemmesider SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Betingelser ved produktion af hjemmesider PEOPLEZ, MAJ 2018 AFTALENS OMFANG En aftale med Peoplez om produktion af hjemmesider består af 1. Webteknik (CMS). 2. Webdesign.

Læs mere

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER GRAFISKE KURSER SOFTWORLD KURSER 20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER Som medlem af Arkitektforbundet, får du 20% rabat på Adobe, Apple og Microsoft kurser hos Softworld. Arkitektforbundet har forhandlet

Læs mere

Website review groweasy.dk

Website review groweasy.dk Website review groweasy.dk Generated on September 01 2016 10:32 AM The score is 56/100 SEO Content Title Webbureau Odense GrowEasy hjælper dig med digital markedsføring! Length : 66 Perfect, your title

Læs mere

Webside score templatedownload.org

Webside score templatedownload.org Webside score templatedownload.org Genereret Oktober 18 2015 05:21 AM Scoren er 43/100 SEO Indhold Titel FREE Template Download Længde : 22 Perfekt, din titel indeholder mellem 10 og 70 bogstaver. Beskrivelse

Læs mere

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG med b2b webshop Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing HVORDAN... Hvordan skaber man mersalg? 1 Varen skal være

Læs mere

Drupal. Hvad er Drupal?

Drupal. Hvad er Drupal? Drupal Verdens bedste Content Management System Drupal er to år i træk blevet kåret som det bedste Open Source CMS i den såkaldte CMS Award, som årligt afholdes af det anerkendte IT-bogforlag Packt Publishing.

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver

Læs mere

LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview

LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview CONTENTS 2 Danish 5 English # 8 COPYRIGHT 2019 INNOVATIVE LANGUAGE LEARNING. ALL RIGHTS RESERVED. DANISH 1. SÅDAN

Læs mere

Alle vil have apps. En løsning til alle

Alle vil have apps. En løsning til alle Alle vil have apps Der er flere mobiltelefoner end indbyggere i Danmark 86 % af alle nye telefoner er en smartphone 20 % af alle søgninger på nettet er via mobiltelefon Over 80 % af alle køb indledes på

Læs mere

SEO og Kommunikation

SEO og Kommunikation SEO og Kommunikation Agenda 1. Kommunikation på nettet 2. SEO hvad er det? 3. Teknisk SEO 4. Søgeordsanalyse 5. On-page SEO 6. Off-page SEO Kommunikation på nettet Kend din målgruppe Hvilke kunder har

Læs mere

Kenn Römer-Bruhn. WordPress. - gør dig synlig på nettet

Kenn Römer-Bruhn. WordPress. - gør dig synlig på nettet Kenn Römer-Bruhn WordPress - gør dig synlig på nettet version 1.3 2. september 2013 Lidt om hvem Kenn er Arbejdsområder i dag: Forfatter, skribent, redaktør, forlægger, fotojournalist, blogger, grafisk

Læs mere

ZitePanel Infoskærme. ZitePanel produkt ark 2011. Alt hvad du skal vide om Zitemedia s infoskærm system ZitePanel!

ZitePanel Infoskærme. ZitePanel produkt ark 2011. Alt hvad du skal vide om Zitemedia s infoskærm system ZitePanel! ZitePanel Infoskærme ZitePanel produkt ark 2011 Alt hvad du skal vide om Zitemedia s infoskærm system ZitePanel! Tak for din interesse i ZitePanel. ZitePanel er Zitemedia s eget udviklede infoskærm system

Læs mere

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing BRANDINGEN Skab troværdighed med dit brand At brande betyder at

Læs mere

IVÆRKSÆTTERKURSUS Midtf org- Erhvervsråd 13 maj 2009

IVÆRKSÆTTERKURSUS Midtf org- Erhvervsråd 13 maj 2009 IVÆRKSÆTTERKURSUS Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd 13. maj 2009 PROGRAM 18.30 Velkomst - plan for i aften Webdesign Mål og målgrupper Domæne og hosting Grafisk layout Søgemaskiner SEO Navigation Indhold 20.00

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Agenda 1. Er du online? 2. Hvorfor skal du være online? 3. Online strategi 4. Sådan skaber du en hjemmeside 5. Kommunikation på nettet 6. Google MyBusiness Er du online? Hvad består

Læs mere

Terminologi. Search Engine Marketing (SEM) Search Engine Optimization (SEO) Black Hat SEO White Hat SEO Pay Per Click (PPC)

Terminologi. Search Engine Marketing (SEM) Search Engine Optimization (SEO) Black Hat SEO White Hat SEO Pay Per Click (PPC) Terminologi Search Engine Marketing (SEM) Search Engine Optimization (SEO) Black Hat SEO White Hat SEO Pay Per Click (PPC) Definition 1 SEO is a technique which helps search engines find and rank your

Læs mere

Kom flyvende fra start

Kom flyvende fra start Kom flyvende fra start Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne: Lokale virksomheder eller mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 10 års erfaring

Læs mere

Tilbud på Min Landsby App og Website.

Tilbud på Min Landsby App og Website. Sammen gør vi forskellen 1 Tilbud på Min Landsby App og Website. Til Randers Kommune og Landsbyklyngen Kronjylland. Tilbud udarbejdet d. 12. juli 2016 af Min Landsby I/S Version 2. Baggrund for tilbud.

Læs mere

Dagens program. Domæner. change log- screen shots hver gang I har arbejdet med themet. Arkitekturen bag en wp blog. Hvad er widgets.

Dagens program. Domæner. change log- screen shots hver gang I har arbejdet med themet. Arkitekturen bag en wp blog. Hvad er widgets. Dagens program Har alle fået? Har nogen betalt for meget? Hav jeres koder klar Domæner change log- screen shots hver gang I har arbejdet med themet. Arkitekturen bag en wp blog Hvad er widgets Hvad er

Læs mere

Bliv klogere på. marketing

Bliv klogere på. marketing Bliv klogere på (næsten gratis) marketing Web Grafiske løsninger Sociale medier Branding Annoncering Kontakt info Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne:

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Danhost. Hjemmesideløsning

Danhost. Hjemmesideløsning Danhost Hjemmesideløsning Nem og billig hjemmeside Bestiller du en hjemmeside til din virksomhed hos Danhost, får du lavet et professionelt design, så du er sikret en hjemmeside der udstråler kvalitet.

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

Tillæg til Libris-hæftet: WordPress. Temaredigering og sikkerhed m.m.

Tillæg til Libris-hæftet: WordPress. Temaredigering og sikkerhed m.m. Tillæg til Libris-hæftet: WordPress Temaredigering og sikkerhed m.m. 1. Temaopbygning og -redigering I det trykte hæfte gennemgår jeg, hvordan du installerer temaer i WordPress. Der findes tusindvis af

Læs mere

Udarbejdelse af grafisk mockup med efterfølgende styling. Tilbud. Oprettelse af site. Kr. 1.500,00. 1. deltager (kan fravælges) Kr. 3.

Udarbejdelse af grafisk mockup med efterfølgende styling. Tilbud. Oprettelse af site. Kr. 1.500,00. 1. deltager (kan fravælges) Kr. 3. PentaCon CMS Responsive sider WYSIWYG editor Skabelon til standard tekstside med overskrift og 1 billede Skabelon til standard tekstside med overskrift og 3 billeder Slideshow på forsiden Nyhedsruller

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver jeg

Læs mere

INDHOLD. ..qreative is a way of thinking 02 INFO 03 VI KAN TILBYDE DIG 04 WEBSITE & WEBDESIGN 06 GRAFISK DESIGN & TRYK 08 SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

INDHOLD. ..qreative is a way of thinking 02 INFO 03 VI KAN TILBYDE DIG 04 WEBSITE & WEBDESIGN 06 GRAFISK DESIGN & TRYK 08 SOCIAL MEDIA MANAGEMENT INDHOLD 02 INFO..qreative is a way of thinking 03 VI KAN TILBYDE DIG 04 WEBSITE & WEBDESIGN 06 GRAFISK DESIGN & TRYK 08 SOCIAL MEDIA MANAGEMENT 09 FÅ DEN FØRSTE TIME GRATIS VIDSTE DU.. at tiden for hurtige

Læs mere

Hvor er mine runde hjørner?

Hvor er mine runde hjørner? Hvor er mine runde hjørner? Ofte møder vi fortvivlelse blandt kunder, når de ser deres nye flotte site i deres browser og indser, at det ser anderledes ud, i forhold til det design, de godkendte i starten

Læs mere

Webside score digitalenvelopes.

Webside score digitalenvelopes. Webside score digitalenvelopes.email Genereret November 01 2015 11:45 AM Scoren er 59/100 SEO Indhold Titel digitalenvelopes.email Encrypted Webmail Længde : 42 Perfekt, din titel indeholder mellem 10

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

GRAFISK PRODUKTIONSFORSTÅELSE

GRAFISK PRODUKTIONSFORSTÅELSE GRAFISK PRODUKTIONSFORSTÅELSE BRILLIANT BIKINIES WEBSITE MARÍ DYRMOSE OPGAVEN OPGAVEBESKRIVELSE Brilliant Bikini kompagniet skulle have designet og programmeret en website, hvor de kunne præsentere deres

Læs mere

HJEMMESIDER OG avancerede WEBLØSNINGER

HJEMMESIDER OG avancerede WEBLØSNINGER Tilsted Web HJEMMESIDER OG avancerede WEBLØSNINGER Nye muligheder med Content Management Systemer (CMS) til vedligeholdelse af hjemmesider, web- og intranetløsninger. CMS betyder nem vedligeholdelse og

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

har jeg hentet nedenstående anmeldelse af et godt program til

har jeg hentet nedenstående anmeldelse af et godt program til Software Fra design af hjemmesider: har jeg hentet nedenstående anmeldelse af et godt program til Wordpress er intet mindre end et genialt program til hjemmesider. For det første er det gratis, og for

Læs mere

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk Vi glæder os allerede! Nu går det spændende arbejde i gang og vi skal om lidt levere jeres nye hjemmeside, blog, webshop eller alle tre dele samlet i et. Derfor skal vi bruge en kravsspecifikation, så

Læs mere

GRAFISK PRODUKTIONSFORSTÅELSE

GRAFISK PRODUKTIONSFORSTÅELSE GRAFISK PRODUKTIONSFORSTÅELSE Opgavebeskrivelse Julie Abels Dansestudie vil gerne have en ny hjemmeside, der skal promovere studiet. De har en opsat hjemmeside fra 123hjemmeside, som de gerne vil have

Læs mere

sådan får du succes med dit nyhedsbrev

sådan får du succes med dit nyhedsbrev sådan får du succes med dit nyhedsbrev AUGUST 2014 Copyright 2014tt easynet ApS Opbyg databasen find et bedre navn PLAN- LÆG OFF- LINE LANDINGSside succes Foretag målinger LOKkemiddel konvertering FOKUSÉR

Læs mere

W e b s h o p d e s i g n s oktober 2011 1

W e b s h o p d e s i g n s oktober 2011 1 Webshop designs Oktober 2011 1 Indhold DanDomain designpakke 3 Sådan bestiller du 3 Aparte 4 Indhold i Apartes designpakke 4 Designskabelon 1 5 Designskabelon 2 6 Designskabelon 3 7 bangsoe.com 8 Indhold

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Forretnings-it sparer tid og penge

Forretnings-it sparer tid og penge Forretnings-it sparer tid og penge - IBIZ-Center skal vejlede små og mellemstore virksomheder om mulighederne med anvendelse af it (skridtet før professionel lev./rådgiver) - IBIZ-Center motiverer til

Læs mere

Webside score assin.co

Webside score assin.co Webside score assin.co Genereret Juli 18 2019 15:45 PM Scoren er 57/100 SEO Indhold Titel Assin is automated service for your Instagram account promotion Længde : 63 Perfekt, din titel indeholder mellem

Læs mere

HANS PEDER WAGNER Forretningsudvikler, Frederikssund Erhverv. www.businessportal.dk

HANS PEDER WAGNER Forretningsudvikler, Frederikssund Erhverv. www.businessportal.dk HANS PEDER WAGNER Forretningsudvikler, Frederikssund Erhverv www.businessportal.dk PROGRAM NU EFTER PAUSEN Velkommen & dagens program v/ Hans Peder Wagner, Frederikssund Erhverv Digitale ambitioner i Frederikssund

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

Digital Score Online platforme

Digital Score Online platforme Digital Score 2018 Online platforme Online platforme, er en nødvendighed, i forhold til turisternes digitaliserede adfærd. Størstedelen af turisterne bruger online platforme, som en del af deres ferie,

Læs mere

Puneet Oberoi. Softworld A/S CEO

Puneet Oberoi. Softworld A/S CEO Digital Strategi Puneet Oberoi Softworld A/S CEO pob@softworld.dk Puneet Oberoi Moving Digital Founder pob@movingdigital.dk Digital Strategi for Grafikere 1. del kl. 10.00-10.45 2. del kl. 11.00-11.45

Læs mere

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Vi ved, du har travlt, og derfor lancerer vi nu en række af korte kurser, hvor du kan tilegne dig komprimeret viden på kort tid!. Kurserne

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2012

Trolling Master Bornholm 2012 Trolling Master Bornholm 1 (English version further down) Tak for denne gang Det var en fornøjelse især jo også fordi vejret var med os. Så heldig har vi aldrig været før. Vi skal evaluere 1, og I må meget

Læs mere

KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS

KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE VERSION 1 - OPDATERET AUGUST 2015 SIDE 2/8 KUNDEGUIDE Denne miniguide viser dig, hvordan du søgemaskineoptimerer dine artikler og sider i WordPress. Udover de officielle retningslinjer for en

Læs mere

Synlighed på nettet. Oplæg af Hanne Wick, Wick Kommunikation for Erhvervskvinder Århus 09.09.09

Synlighed på nettet. Oplæg af Hanne Wick, Wick Kommunikation for Erhvervskvinder Århus 09.09.09 Synlighed på nettet Oplæg af Hanne Wick, Wick Kommunikation for Erhvervskvinder Århus 09.09.09 Hanne Wick, Wick Kommunikation Har siden 1983 arbejdet med kommunikation, markedsføring og PR. Heraf de seneste

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW REDESIGN AF HJEMMESIDE

GRAFISK WORKFLOW REDESIGN AF HJEMMESIDE GRAFISK WORKFLOW REDESIGN AF HJEMMESIDE 2 REDESIGN AF FUTURECOM BUSINESS SOLUTIONS HJEMMESIDE OPGAVEN Den gamle hjemmeside skulles redesignes da den daværende hjemmeside var forældet (indhold og udseende)

Læs mere

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014 CURRICULUM VITAE Hoda Al-Amood, 2014 Kontakt info: Navn: Hoda Al-Amood Født: oktober-1974 Civil stand: Samlevende Adresse: Mellemengen 3, 1TV 2980 Kokkedal Telefon: 31 25 04 34 E-mail: hodaal@gmail.com

Læs mere

Søgemaskineoptimering. Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv

Søgemaskineoptimering. Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv Søgemaskineoptimering Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv Agenda: Kl. 9.00 - kl. 9.10 Velkomst ved salgschef Kim Thrane Kl. 9.10 - kl. 9.40 Præsentation af CMS ved Kim Thrane Kl.

Læs mere

KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS

KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE VERSION 1 - OPDATERET AUGUST 2015 SIDE 2/8 KUNDEGUIDE Denne miniguide viser dig, hvordan du produktoptimerer i WordPress. For at opfylde søgemaskinernes retningslinjer for optimering skal man

Læs mere

Webside score printersupportnu mbercare.blogspot.com

Webside score printersupportnu mbercare.blogspot.com Webside score printersupportnu mbercare.blogspot.com Genereret Juli 22 2019 17:31 PM Scoren er 53/100 SEO Indhold Titel HP Printer Support Phone Number +1-855-924-8222 Længde : 47 Perfekt, din titel indeholder

Læs mere

grafisk workflow OPGAVE: EMBRACE-IT WEBSITE

grafisk workflow OPGAVE: EMBRACE-IT WEBSITE grafisk workflow OPGAVE: EMBRACE-IT WEBSITE BESKRIVELSE GRAFISK WORKFLOW BESKRIVELSE Den tidligere nævnte virksomhed Embrace-IT, forsøger i takt med at virksomhen vokser, at opdatere og optimere deres

Læs mere

Rapport Cupcake Projekt

Rapport Cupcake Projekt Rapport Cupcake Projekt af Henriette Klindt Mul-B Vi fik en opgave. Lav en webside om cupcakes til en kunde, som ønsker at professionalisere sin cupcake blog. Branchen skal analyseres og processen dokumenteres

Læs mere

Webside score cozytime.ca

Webside score cozytime.ca Webside score cozytime.ca Genereret Maj 23 2019 10:11 AM Scoren er 48/100 SEO Indhold Titel Daycare Toronto -Cozytime Child Care. Best Licensed Montessori Center Længde : 69 Perfekt, din titel indeholder

Læs mere

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til.

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Hvorfor? Vi danskere vil være på nettet overalt. Og det kan ses på mængden af datatrafik, vi henter og sender til og fra vores

Læs mere

Webside score futurehunter.net

Webside score futurehunter.net Webside score futurehunter.net Genereret Juni 02 2015 21:33 PM Scoren er 59/100 SEO Indhold Titel Always take higher ground Leadership comes through experience Længde : 63 Perfekt, din titel indeholder

Læs mere

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012.

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. Din vært: Ole Bach Andersen linkedin.com/in/olebachandersen Salg med LinkedIn Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg Introduktion til kurset det

Læs mere

Webside score skillers.tech

Webside score skillers.tech Webside score skillers.tech Genereret Marts 28 2019 16:56 PM Scoren er 55/100 SEO Indhold Titel Skillers - Quality IT Recruiting services Længde : 41 Perfekt, din titel indeholder mellem 10 og 70 bogstaver.

Læs mere

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE S 2 Salgs trakten Fra: En lineær proces, med relativ stor kontrol over information. Eksponering er den primære driver i markedsføring. 3 Demokratisering af information Baggrunden

Læs mere

8997,- 9997,- HJEMMESIDE TILBUD. 4997,- Eller måndelig betaling på 425,- I en bindings periode på 12 månder, 14997,- spar 1000,-

8997,- 9997,- HJEMMESIDE TILBUD. 4997,- Eller måndelig betaling på 425,- I en bindings periode på 12 månder, 14997,- spar 1000,- HJEMMESIDE TILBUD Giv mig bare lige en Prof hjemmeside Jeg vil have en simpel & professionel hjemmeside, til at starte rigtig godt op på. (Billeder, tekster, Video, links) Finder eller fotograferer dine

Læs mere

6 Ugers Digital Markedsførings Uddannelse. Online Marketing SEO Præsentation Anders Sevelsted Bigum&Co Amagerbrogade

6 Ugers Digital Markedsførings Uddannelse. Online Marketing SEO Præsentation Anders Sevelsted Bigum&Co Amagerbrogade 6 Ugers Digital Markedsførings Uddannelse Bigum&Co Kursist hemmeligt Anders Sevelsted Underviser & Foredragsholder Teori Vs. Praksis Viden Vs. Færdigheder Hvad forventes det i kan når vi er færdig? Skal

Læs mere

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl.

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl. Indledning Mit sidste projekt her på 1.semester gik ud på at jeg skulle lave et redesign af mit første portfolio, som jeg lavede i starten af semesteret. Formålet var at vise hvad jeg havde lært siden

Læs mere

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside 1 Alle har ret og råd til en professionel hjemmeside på få minutter GoMinisite

Læs mere

Revolutionerende ligetil

Revolutionerende ligetil EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER Revolutionerende ligetil FIRMAFON.DK 71 99 99 99 Med Firmafon kan du på få minutter opsætte et telefonsystem med omstillingsbord og mobiltelefoni til din virksomhed.

Læs mere

Kom flyvende fra start

Kom flyvende fra start Kom flyvende fra start Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Kernekunderne: Iværksættere og lokale mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 10 års erfaring med salg og marketing Har arbejdet

Læs mere

Sådan laver du et godt Pitch

Sådan laver du et godt Pitch Dansk HG AAJ september 2015 Sådan laver du et godt Pitch Definition (wikipedia): Et pitch er en ultrakort præsentation, med det formål at "sælge" en idé, et koncept eller lignende, typisk en forretningsidé

Læs mere

OBH NORDICA Tilbud på redesign og implementering af webløsning

OBH NORDICA Tilbud på redesign og implementering af webløsning OBH NORDICA Tilbud på redesign og implementering af webløsning Dato: 15. marts 2006 Udarbejdet af Martin Palmqvist, partner Scan Designs Esromgade 15 2200 Kbh N CVR nr. 27 99 65 82 Fax.: +45 3539 3853

Læs mere

RUTE. Følg en rute og bliv guidet på en spændende tur under åben himmel.

RUTE. Følg en rute og bliv guidet på en spændende tur under åben himmel. 1 RUTE Følg en rute og bliv guidet på en spændende tur under åben himmel. 2 POI Stedbeskrivelser (Points Of Interest). Via billeder, film eller lyd får man en spændende beskrivelse af det sted du er i

Læs mere

Tjekliste til en professionel hjemmeside

Tjekliste til en professionel hjemmeside Tjekliste til en professionel hjemmeside Hej med dig. Tak fordi du har downloadet vores tjekliste! Hvis du har en del af ansvaret for, at jeres virksomhed får det optimale ud af jeres hjemmeside så er

Læs mere

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Tjek-liste Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Det har jeg styr på Kan vente Haster Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Sådan bruger du tjeklisten: Bruge en times tid

Læs mere

TNC!BXPSL EL XXX BXPSL EL

TNC!BXPSL EL XXX BXPSL EL "803, 8FCCVSFBV 'BMLPOFS "MMÏ 'SFEFSJLTCFSH TNC!BXPSL EL XXX BXPSL EL AWORK Webbureau 8&#- 4/*/( Udstedelsesdato: 10-06-2016 Udløbsdato: 10-08-2016 Kontaktinformation: Fortrolighed af tilbuddet: Dette

Læs mere

IBM IT Manager Konference 2006. John Leadbetter

IBM IT Manager Konference 2006. John Leadbetter John Leadbetter Soft Design A/S Soft Design kunder på IBM konferencer: Fra 2001-2006: SGS (nu DHL pioner i mobilløsninger) Dansk Shell (self service) Nomeco (Online apoteker) Sanistaal (Shop & varekatalog)

Læs mere

RentCalC V2.0. 2012 Soft-Solutions

RentCalC V2.0. 2012 Soft-Solutions Udlejnings software Vores udvikling er ikke stoppet!! by Soft-Solutions RentCalC, som er danmarks ubetinget bedste udlejnings software, kan hjælpe dig med på en hurtigt og simple måde, at holde styr på

Læs mere

En del af din markedsføringsstrategi

En del af din markedsføringsstrategi Hvem er mxi? Hos MXi er vi specialister i business-to-business kommunikation på mange forskellige platforme, hvor vi præsenterer vores kunders vigtigste budskaber. I en moderne virksomheds marketing spiller

Læs mere

Webside score funftesrad.com

Webside score funftesrad.com Webside score funftesrad.com Genereret Juni 29 2019 16:39 PM Scoren er 46/100 SEO Indhold Titel Waiting for the redirectiron... Længde : 31 Perfekt, din titel indeholder mellem 10 og 70 bogstaver. Beskrivelse

Læs mere

Case Center For Ledelse

Case Center For Ledelse Case Center For Ledelse Fantastisk projektledelse Fantastisk projektledelse og virkelig godt gået er nogle af de meget positive meldinger, som CfL havde om samarbejdet med Illumi, efter at landets førende

Læs mere

Rasmus Kibsgaard Riehn-Kristensen

Rasmus Kibsgaard Riehn-Kristensen Rasmus Kibsgaard Riehn-Kristensen Start: 17/3 2010 slut: 30/4 2010 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Tidsplan...4 3. Kanylemodel...5 4. Kravspecifikationer...6 4.1. Multimedia film 6-12 år...6 4.2.

Læs mere