yousee Vi sikrer jer den bedste forbindelse - også i fremtiden Hvorfor skal I opgradere? Jeres særlige opgraderingstilbud

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "yousee Vi sikrer jer den bedste forbindelse - også i fremtiden Hvorfor skal I opgradere? Jeres særlige opgraderingstilbud"

Transkript

1 Returadresse: YouSee, Teglholmsgade 1, Dl- PMM, 0900 København C Vedr. G/F Klosterparken Lennart Rosenstock Klosterparken Solrød Strand YouSee A/S yousee.dk Teglholmsgade København C CVR-nr Vi sikrer jer den bedste forbindelse - også i fremtiden Anlægsnr.: juni 2017 Lige nu er YouSee i fuld gang med at opgradere hele vores kabel-tv-net for at sikre fremtidens digitale behov på bredbånd og tv. Som noget helt særligt, vil vi også gerne tilbyde at opgradere coax kabel-tv-nettet i jeres forening -- helt uden omkostning for foreningen og jeres beboere. Hvorfor skal I opgradere? Hvert år stiger danskernes internetbrug med % og det hænger især sammen med, at tv-vanerne er under forandring. Vi streamer i langt højere grad vores tv-indhold og går i tv-arkiv og bestemmer, hvad vi vil se, hvornår og hvor. Vi har mange skærme, og vi bruger dem flittigt. Derfor er det vigtigt at have stor kapacitet i kabel-tv-nettet, så jeres netværk er på forkant med den stigende efterspørgsel på hurtigere bredbånd. Jeres særlige opgraderingstilbud I tilbydes et opgraderingstilbud hvor foreningen får et helt nyt kabel-tv-net. Ved en opgradering udskifter og opgraderer vi alt udstyret i jeres private kabel-tv-net. Se jeres tilbud i vedlagte allonge. Med et nyt kabel-tv-net får jeres beboere: Et skarpere og mere stabilt tv-signal Et netværk som er klar, når tv-selskaberne viser programmer i den nye 4K UHD-standard Det bedst bredbåndssignal med adgang til Gigabredbånd Et homogent netværk med hurtigere fejlfinding og nemmere vedligeholdelse Få Gigabredbånd med op til Mbit Ved at opgradere jeres kabel-tv-net skifter I til den nye Docsis 3.1 standard. Herefter vil I kunne tilbyde jeres beboere hastigheder op til Mbit med YouSee Bredbånd. Og vi skruer desuden yderligere op for upload-hastigheden, så I kan tilbyde de samme up- og downloadhastigheder. Det kan for eksempel være 500/500 Mbit. Få fremtidssikret jeres kabel-tv-net - inkl. nye fordele med tv-boksen, bredbånd og mobil Vi tilbyder, samtidig med ombygningen, at sikre at jeres signalforsyningsaftale er opdateret med vores særlige foreningsfordele og rabatter på bredbånd, mobil og den nye YouSee tv-boks.

2 Med de nye foreningsfordele får jeres beboere adgang til: YouSee Foreningsbredbånd med særlige foreningspriser på udvalgte hastigheder Mobilaftale med Mobilopsparing, der giver op til 600 kr. i opsparing, som kan bruges til køb af ny mobiltelefon YouSee tv-boksen med bl.a. start forfra og tv-arkiv til 30 kr./md. (normalpris 99 kr./md.) Det eneste, I skal gøre, er at underskrive allongen, vi har vedlagt brevet, og sende den retur til os. Når vi har modtaget og registreret aftalen, vil I modtage en kopi af allongen inkl. YouSee underskrift samt information om det videre forløb. Bindingsperiode og opsigelse Ved underskrift af allongen gælder følgende betingelser for bindingsperiode og opsigelse: I og YouSee kan tidligst opsige aftalen om Signalforsyning med 12 måneders skriftligt varsel til udløb af et kvartal. Dog kan I tidligst opsige aftalen efter 60 måneders binding i forlængelse af jeres nuværende bindingsperiode. Jeres forening har dog muligt at opsige og udtræde af aftalen efter 24 måneder med 12 måneders skriftligt varsel i forlængelse af jeres nuværende bindingsperiode. Vælger I at opsige aftalen før, de 60 måneders binding i forlængelse afjeres nuværende bindingsperiode, kan se ske mod at jeres forening betaler omkostningen til ombygning til Docsis 3.1. Se YouSee's omkostning til ombygning i vedlagte allonge. Hvad sker der, hvis I ikke opgraderer? Hvis I ikke opgraderer til den nye Docsis 3.1 standard, kan I selvfølgelig fortsætte, som I plejer. Men det betyder også, at I fremover ikke kan få en højere bredbåndshastighed end 300 Mbit samt kan tilbyde de særlige foreningsfordele. Og at jeres kabel-tv-net ikke er gearet til fremtidens stigende behov på bredbånd og tv. Ring til mig og få fremtidssikret jeres fællesantenneanlæg Jeg håber, at I vil tage godt imod de nye muligheder, og glæder mig til at få jeres forening med i planen, der fremtidssikrer kabel-tv-nettet i hele Danmark. Venlig hilsen Søren Freddy Olsen, chefkonsulent Mobil: Mail: sfol@yousee.dk Foreningssalg, YouSee

3 Allonge om fremtidssikring af foreningens kabel-tv-net inkl. Gigabredbånd og foreningsfordele med YouSee tv-boks, YouSee Foreningsbredbånd og mobilaftale Denne allonge (kontrakttillæg), er et tilbud om fremtidssikring af foreningens kabel-tv-net. Allongen tilbyder udskiftning og opgradering af udstyr i foreningens aktive og passive coax kabel-tv-net uden omkostning for foreningen. Ved opgradering vil teknikere installerer nye forstærkere og fordeler i kabel-tv-nettet som giver foreningen et helt nyt og stabilt netværk med en markant større kapacitet til tv og bredbånd. Allongen er et tillæg til foreningens signalforsyningsaftale. Allongen tilbyder jer: En opgradering af jeres private coax kabel-tv-net til Docsis uden omkostning for foreningen. YouSee afholder omkostning ,00 kr. til ombygningen YouSee Foreningsbredbånd med særlige hastigheder og priser Mulighed for at tilbyde YouSee Bredbånd uden krav om tv-pakke YouSee Mobil inkl. Mobilopsparing YouSee Tv-boks til 30 kr. måned. Allongen træder i kraft, når den returneres med jeres underskrift og aftalen er registreret hos os. Tilbuddet gælder til og med 30. september Dato For YouSee For G/F Klosterparken Kontaktoplysninger (Skriv gerne med blokbogstaver) Dit fornavn Dit efternavn Anlægsnummer: 1762 Adresse Postnr. og by Telefon Bindingsperiode og opsigelse Ved underskrift af allongen gælder følgende betingelser for bindingsperiode og opsigelse: I og YouSee kan tidligst opsige aftalen om signalforsyning med 12 måneders skriftligt varsel til udløb af et kvartal. Aftalen kan tidligst opsiges efter 60 måneders binding i forlængelse af jeres nuværende bindingsperiode, hvis YouSee skal afholde finansierin af ombygningen. Jeres forening har dog muligt at opsige og udtræde af aftalen efter 24 måneder med 12 måneders s riftligt varsel i forlængelse af jeres nuværende bindingsperiode mod at jeres forening betaler YouSee's afholdte omkostniig til ombygning til Docsis 3.1. Underskrift af allongen Ved underskrift sender vi efter modtagelse en kopi af allongen til jer. Den er en del af jeres kontrakt med YouSee, hvor de normale vilkår for signalforsyningsaftalen fortsat gælder. Underskriv allongen, og send den til: YouSee, att. Søren Freddy Olsen, Foreningssalg, Teglholmsgade 1, 0900 København C. I kan også scanne allongen og sende den til salgoest@yousee.dk.

4 Nyt og homogent kabel-tv-net - en investering med stor værdi for jeres beboere/medlemmer Fremtidens kabel-tv-net tilbyder Docsis 3.1 og Gigabredbånd Det kabel-tv-net der i dag forsyner jeres forening kører med Docsis 3.0 standarden. Dermed har jeres beboere/ medlemmer i dag adgang til YouSee Bredbånd med hastigheder op til 300 Mbit. Sådan sikre I jeres beboere/medlemmer den bedste forbindelse Med en opgradering udvides frekvensbåndet til 1218 MHz i jeres kabel-tv-net. Den ekstra båndbredde giver en øget stabilitet, mere kapacitet og endnu bedre brugeroplevelser. Med en opgradering af jeres kabel-tv-net implementerer vi den nye Docsis 3.1 standard. Det giver os mulighed for at kraftigt at øge bredbåndshastighederne. Forklaringen på den markante hastighedsforøgelse er, at vi rykker YouSee's kilometer fiberforbindelser, i vores overordnede kabelnet, tættere på kunderne samtidig med at Docsis 3.1 standarden (Data Over Cable Service Interface Specification) implementeres i de enkelte coax kabel-tvnet. Få Gigabredbånd med op til Mbit En Docsis 3.1 opgradering af jeres kabel-tv-net giver både adgang til markant hurtigere og mere stabilt internet. Jeres beboere/medlemmer kan efter opgraderingen derfor vælge bredbåndshastigheder op til Mbit også kaldet Gigabredbånd. Og det er kun begyndelsen, for i teorien giver Docsis 3.1 mulighed for hastigheder op til 10 Gbit ( Mbit). Samtidig leveres YouSee Bredbånd med et nyt trådløst bredbåndsmodem som giver bedre WiFi-dækning i hjemmet. Vi bruger eksisterende kabler og opgraderer alt udstyr i kabel-tv-nettet: centraler, forstærkere, filtre mv. Ved opgradering af forstærkere og fordeler sikres samtidig en dokumentation af jeres net, og dermed sikkerhed for hurtigere fejlfinding og nemmere vedligeholde af kabelnettet Det nye kabel-tv-net er også klar til at tv-selskaberne begynder at sende i den nye 4K og 8K UHD-standard I er fremtidssikret og skal ikke bekymre jer om den fremtidige digitale efterspørgsel og udvikling på bredbånd og tv. Øget upload båndbredde baseret på Docsis 3.1 Øget download båndbredde ved hjælp af Filter Filter Docsis 3.1 Bedre udnyttelses- Krypteret og ikke krypteret tv Grundpakke Mellempakke effektivitet med en højere frekvens I II I MHz 1218 MHz Illustration af det nye frekvensbånd inkl. Gigabredbånd.

5 Her er en oversigt over telefonindgange, I kan benytte, når I har behov for at kontakte YouSee Og hvis I får henvendelser fra jeres beboere/medlemmer, hvor de mod forventning ikke har fået den hjælp, de skal bruge, har I mulighed for at hjælpe. Foreningssalg Få hjælp og rådgivning om jeres forenings signalforsyningsaftale hos os. Åbningstider: Mandag til fredag: kl Kundeservice Hjælp til priser, eksisterende abonnementer samt køb af nye produkter - tv, bredbånd, mobil og fastnet på vegne af jeres beboere/medlemmer. Åbningstider: Mandag - torsdag: kl Fredag: kl Bestilling af tv-boks Hjælp til tilkøb af YouSee tv-boks og bestilling af Bland Selv-pakker på vegne af jeres beboere/medlemmer. Åbningstider: Mandag - torsdag: kl Fredag: kl Support Hjælp med opsætning og brug af produkter samt fejlmelding. Åbningstider: Mandag-fredag: kl Weekend og helligdage: k Driftsafdelingen Få hjælp når der er booket en tekniker og denne f.eks. skal ændres til en ny dato. Åbningstider: Mandag til fredag: kl Foreningsservice Spørgsmål om foreningsregninger, priser m.m. Åbningstider: Mandag - torsdag: kl Fredag: kl Dansk Kabel TV Spørgsmål om fysisk skift af tv-pakker m.m. Åbningstider: Mandag-torsdag: kl Fredag: kl

Foreningsfordele og muligheder hos. E/F Rønneholtparken

Foreningsfordele og muligheder hos. E/F Rønneholtparken Foreningsfordele og muligheder hos E/F Rønneholtparken Agenda Opgradering af YouSee landsdækkende net Jeres anlæg TV Pakker og Bland Selv Foreningsfordele Bredbånd Boks Bredbånd uden TV-pakke Mobil Fordelsprogram

Læs mere

E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken

E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken YouSee E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken 2) Bland Selv 3) Forenings Bredbånd 4) Mobilfordele Aftale om TV-pakke Grundpakken

Læs mere

Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik

Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Niverød III Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Jeres anlæg er ombygget. Det betyder; Pakkevalg 2 Pakkevalgsbreve er udsendt. - I skal tage stilling til et

Læs mere

Forenings- og produktfordele. hos Antenneforeningen Langdraget

Forenings- og produktfordele. hos Antenneforeningen Langdraget Forenings- og produktfordele hos Antenneforeningen Langdraget Vi sikrer jer den bedste forbindelse Massive investeringer for at sikre den bedste oplevelse YouSee investerer årligt et 3 cifret mio. beløb

Læs mere

Agenda 1. Markedet for tv og bredbånd 2. Jeres anlæg og priser 3. YouSee s tilbud

Agenda 1. Markedet for tv og bredbånd 2. Jeres anlæg og priser 3. YouSee s tilbud Møde med Afd. 21 Agenda 1. Markedet for tv og bredbånd 2. Jeres anlæg og priser 3. YouSee s tilbud 3 YouSee kan sikre lavere priser Vi forhandler tv-rettigheder for: 1.200.000 i YouSee 300.000 i Home Trio

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde afholdt den 26. september 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 40 lejemål til stede Ingen

Læs mere

Status på jeres nuværende aftale. - Den eksisterende aftale er indgået i maj 2003. - Bindingsperiode på 60 mdr er udløbet

Status på jeres nuværende aftale. - Den eksisterende aftale er indgået i maj 2003. - Bindingsperiode på 60 mdr er udløbet Status på jeres nuværende aftale. - Den eksisterende aftale er indgået i maj 2003 - Bindingsperiode på 60 mdr er udløbet - Aftalen er med returvej og service - Anlægget er et stikledningsanlæg uden at

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

Danmarks største underholdningsunivers. De bedste tv-kanaler, film, serier og musik

Danmarks største underholdningsunivers. De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Agenda / A/F Albertslund Vest afd. 1 - Gennemgang af YouSee aftale mulighed for ny aftale? - Traditionel TV - Bland Selv

Læs mere

Den bedste forbindelse

Den bedste forbindelse Den bedste forbindelse Gigabredbånd Udrulning 2017 Hvad er Gigabredbånd? Når vi har ombygget kabel-tv-nettet, får I adgang til hurtigere og mere stabilt internet (også kaldet Gigabredbånd) Arbejdet er

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015 Indledning Antenneforeningen har ved årsskiftet i alt 984 medlemmer, hvilket er et fald på 3 medlemmer i forhold til år 2012. Vi udbyder p.t. 3 tv-pakker og antallet fordeler sig på 293 stk. med grundpakke,

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Tv-pakker med stor fleksibilitet Støvring Antenneforening har over 100 tv-kanaler. Det er helt op til dig, hvor mange af dem, du vil se. Og hvordan

Læs mere

Hurtigt, enkelt og stabilt

Hurtigt, enkelt og stabilt Hurtigt, enkelt og stabilt [F O R E N I N G - I N D I V I D U E L 4 5] Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland.

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Grundejerlauget Holteavlsgård V/ Christian Limkilde Agenda Digital/Analog TV pakker NYHED: Bland selv TV fra YouSee Se TV når det passer dig (YouSee Plus) Bredbånd YouSee

Læs mere

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening... dit lokale fibernet som kombinerer fremtidens muligheder med nutidens teknologi - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Nørhalne

Læs mere

Støvring Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Støvring Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Støvring Antenneforening giver dig muligheder Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Støvring Antenneforening har over 100 tv-kanaler. Det

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Tv-pakker med stor fleksibilitet I vores forening bestemmer du, om du vil have Grund-, Mellem eller Fuldpakken. E ller en Bland Selv-pakke, hvor

Læs mere

Møde med Domus Vista III

Møde med Domus Vista III Møde med Domus Vista III Tv, forandres hurtigere end nogensinde før Fra tv-marked i 2010 til underholdningsmarked i 2016 Skiftet stiller store krav til INDHOLD TILGÆNGELIGHED OG NETVÆRK I dag leverer YouSee

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED 2018 EWII GIVER DIG I LEJERBO UNGBO INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Du får både lynhurtigt fiberbredbånd fra EWII og alt underholdning samlet ét sted med tv fra YouSee. 5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE FIBERBREDBÅND

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED 2017 EWII FORENING GIVER BEBOERE I DOMEA INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Du får både lynhurtigt fiberbredbånd fra EWII og mulighed for landets mest udbredte TV fra YouSee. 5 GODE GRUNDE TIL AT DU SKAL VÆLGE

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 20 mio. musiknumre med YouMusic uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni med

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere

Waoo Forening fra Fibia Fiberbredbånd og kabel-tv til foreninger.

Waoo Forening fra Fibia Fiberbredbånd og kabel-tv til foreninger. Waoo Forening fra Fibia Fiberbredbånd og kabel-tv til foreninger. Tilbud til ejere i grundejerforeningen Bangsboparken pr. 11/05-2017 (potentielt 94 boliger) - Bangsbo Holm - Høje Bangsbo - Bangsbo Bakker

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play Tv

Læs mere

YouSee Tv. - hvad vil du se?

YouSee Tv. - hvad vil du se? YouSee Tv - hvad vil du se? Faste tv-pakker som vi har blandet Grundpakke 25 Mellempakke 3 5 Fuldpakke 64 * * * Regionskanaler fra TV 2, hvor der indgår to af kanalerne i tv-pakken DR1, DR2 og DR3 Synstolkning

Læs mere

SUPERTILBUD TIL AUNING

SUPERTILBUD TIL AUNING SUPERTILBUD TIL AUNING Bliv klar til hygge i den mørke tid med Waoo fiber. Så kan du surfe, game og streame ubegrænset, uden at forbindelsen hakker. Åbn og se de ekstra skarpe priser til Auning. Waoo leveres

Læs mere

tilbyder dig masser af fordele Støvring Antenneforening

tilbyder dig masser af fordele Støvring Antenneforening Støvring Antenneforening tilbyder dig masser af fordele Støvring Antenneforening Tv-pakker med stor fleksibilitet I vores forening bestemmer du, om du vil have Grund-, Mellem eller Fuldpakken. E ller en

Læs mere

Ringkøbing Øst Antenneforening tilbyder dig masser af fordele

Ringkøbing Øst Antenneforening tilbyder dig masser af fordele Ringkøbing Øst Antenneforening tilbyder dig masser af fordele Bland din egen tv- og streamingpakke I vores forening har du mulighed for at blande en tvpakke med tv-kanaler og streamingtjenester på toppen

Læs mere

Farre Antenneforening tilbyder dig masser af fordele

Farre Antenneforening tilbyder dig masser af fordele Farre Antenneforening tilbyder dig masser af fordele Tv-pakker med stor fleksibilitet I vores forening bestemmer du, om du vil have Grund-, Mellem eller Fuldpakken. E ller en Bland Selv-pakke, hvor du

Læs mere

Forslag om nyt netværk til Internet og TV i Åtoften

Forslag om nyt netværk til Internet og TV i Åtoften Forslag om nyt netværk til Internet og TV i Åtoften ITV Gruppen 7/5-2018 1. Indledning Da opsigelsen af aftalen om TV leverance fra Yousee i slutningen af 2017 blev udsat til udgangen af 2018, blev der

Læs mere

Dette udvalg vil have til opgave at undersøge muligheden for at oprette en fællesantenne med baggrund i fiber.

Dette udvalg vil have til opgave at undersøge muligheden for at oprette en fællesantenne med baggrund i fiber. Foreslag B-3 Bestyrelsen foreslår der nedsættes et fællesantenneudvalg. Dette udvalg vil have til opgave at undersøge muligheden for at oprette en fællesantenne med baggrund i fiber. Der er modtaget tilbud

Læs mere

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Afdeling 1-1011 Toftegård Mødedato: 23. august 2012 Sted: Herlev Bygade 92B, Salen Deltagere: Poul Erik Ottosen, Poul-Erik Rødvang Dato

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Støvring @ntenneforening Dine muligheder hos Støvring Antenneforening - information om tv, bredbånd og mobil Det bedste tv-udbud Hos Støvring Antenneforening får du Danmarks bedste og bredeste udbud af

Læs mere

Holeby Antennelaug giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Holeby Antennelaug giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Holeby Antennelaug giver dig muligheder Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Holeby Antennelaug har over 100 tv-kanaler. Det er helt op

Læs mere

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale)

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) YouSee kodet Tv via kabel-tv-stik YouSee Tv via telefonstik eller

Læs mere

21-11-2013. 21. november 2013 2 YouSee Præsentation

21-11-2013. 21. november 2013 2 YouSee Præsentation 21. november 2013 2 YouSee Præsentation 1 Alt leveres til dig via et fremtidssikkert net TDC koncernen har mere end 35.000 km digital optisk fiber nedgravet, hvoraf YouSee råder over 12.000 km. fiber samt

Læs mere

5A TV og antenne i Strandvejskvarteret

5A TV og antenne i Strandvejskvarteret 5A TV og antenne i Strandvejskvarteret Strandvejskvarterets generalforsamling TV-gruppen 27. februar 2018 Foreningsaftale Strandvejskvarteret, GF 2018, punkt 5A:TV, Søren Borch,

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere

GF Ølstykke Vest. 28. februar Ved Carsten Haun Larsen

GF Ølstykke Vest. 28. februar Ved Carsten Haun Larsen GF Ølstykke Vest 28. februar 2017 Ved Carsten Haun Larsen 1 TV & Underholdning 2 DANMARKS BEDSTE TV PAKKE 1 Stofa s lille pakke er markedets bredeste og dækker i dag 74% af det TV der ses i Danmark ifølge

Læs mere

GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT MED HURTIGT OG STABILT INTERNET

GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT MED HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT MED HURTIGT OG STABILT INTERNET STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE Waoo leveres af dit lokale fiberselskab SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE Nutidens

Læs mere

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Tillykke med dit nye hjem Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Du har fri adgang til masser af tv-kanaler Det er noget særligt at flytte ind i en helt ny bolig. Derfor har vi sørget for, at du

Læs mere

Referat fra Laugsforsamling 2017.

Referat fra Laugsforsamling 2017. Hvalsø den 31. marts 2017. Referat fra Laugsforsamling 2017. I henhold til Hvalsø NV Antennelaug vedtægter 8, blev der afholdt Laugsforsamling onsdag den 29. marts 2017 kl. 19.00 i Vangkildegårds beboerhus

Læs mere

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel)

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel) Tilbud til foreninger (generel) SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk * Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo

Læs mere

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Tilbud til foreninger (indi 46) SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Bestil Waoo Basic, Extra eller Full og få 2 mdr. internet 0,- * SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo Fiber fra Eniig, får du ikke

Læs mere

Nye priser fra 1. januar 2018 og nyt digitalt indhold i tv-pakkerne

Nye priser fra 1. januar 2018 og nyt digitalt indhold i tv-pakkerne Returadresse: Stibo, Saturnvej 65, 8700 Horsens, NKU 2018 Vedr.: E/F Præstehaven Jan Møller Præstehaven 12:00 AM TV ST 7400 Herning K2707 Nye priser fra 1. januar 2018 og nyt digitalt indhold i tv-pakkerne

Læs mere

Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne. Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017

Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne. Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017 Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017 1 Agenda Velkommen Hvorfor udbud? Siden sidst Hvad betyder det? Kabelplus Spørgsmål 2 Hvorfor udbud? Kontrakt

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i HvissingeNet

Foreningsfordele og muligheder i HvissingeNet Foreningsfordele og muligheder i HvissingeNet Tv-pakker med stor fleksibilitet I vores boligforening bestemmer du, om du vil have Grund-, Mellem- e ller Fuldpakken. E ller en Bland Selv-pakke, hvor du

Læs mere

Bestyrelsesberetning år 2018

Bestyrelsesberetning år 2018 Bestyrelsesberetning år 2018 Medlemstallet hos Kalundborgegnens Antennelaug er uændret i forhold til år 2016. Vi har stadig ca. 9.500 medlemmer, selvom vi desværre har mistet medlemmer i og omkring Engvejskvarteret.

Læs mere

INTERNET OG TV som det burde være

INTERNET OG TV som det burde være Tilbud til foreninger (Lodskovvad Bunken) Vi tilslutter din bolig til fibernettet - uanset antal meter for kun BESTIL INDEN 3/9 2018 OG BETAL 0 KR. I TILSLUTNING 3.500 kr. INTERNET OG TV som det burde

Læs mere

Få Waoo til jeres forening. Fiberbredbånd, Kabel-tv og Telefoni

Få Waoo til jeres forening. Fiberbredbånd, Kabel-tv og Telefoni Få Waoo til jeres forening Fiberbredbånd, Kabel-tv og Telefoni 2 Fibia giver dig valgfrihed Hvorfor vælge Fibia og fibernet? Her har du 9 gode grunde Fibia er 01 02 eksperter Fremtidssikring af din bolig

Læs mere

Bestyrelsesberetning år 2017

Bestyrelsesberetning år 2017 Bestyrelsesberetning år 2017 I år 2016 er medlemstallet hos Kalundborgegnens Antennelaug steget til ca. 9.500 en fremgang på næsten 800. Den 1. juli 2016 blev datoen hvor det på bestemte adresser, nu er

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Internettet spiller en central rolle i den moderne digitale danskers hverdagsliv. Vi bruger internettet i alle livets aspekter; når vi er sociale, når vi arbejder, når vi

Læs mere

Uldum Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Uldum Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Uldum Antenneforening giver dig muligheder Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Uldum Antenneforening har over 100 tv-kanaler. Det er helt

Læs mere

Nyt fra Kabelplus. Vedrørende Ishøj Fællesantenne. Kampagne Kabelplus lancerer PlusWiFi. Vi har opgraderet 50% af Fællesantennen

Nyt fra Kabelplus. Vedrørende Ishøj Fællesantenne. Kampagne Kabelplus lancerer PlusWiFi. Vi har opgraderet 50% af Fællesantennen Nyt fra Kabelplus Vedrørende Ishøj Fællesantenne DRIFT SINFO RMAT ION: KANA D. 4. LSØGNIN JUNI 2018G Kampagne Kabelplus lancerer PlusWiFi Vi deler vores bedste tips til WiFi på side 6 I Juni ændres TVpakkerne.

Læs mere

Velkommen til antenneforeningen 4040.dk

Velkommen til antenneforeningen 4040.dk Velkommen til antenneforeningen 4040.dk Kære beboer 4040.dk er en antenneforening som bl.a. leverer Tv og Internetforbindelser til en lang række boligforeninger i hele Roskilde kommune. Vi sikrer dig både

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Antenneforeningen Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Status på Kabel TV 2. april signal på eksisterende anlæg 31. maj anlægget færdigombygget

Læs mere

YouSee Udvidet Foreningsbredbånd med indbygget sikkerhed

YouSee Udvidet Foreningsbredbånd med indbygget sikkerhed YouSee Udvidet Foreningsbredbånd med indbygget sikkerhed YouSee Udvidet Foreningsbredbånd - inkl. Sikkerhedspakke Garanteret hastighed 2/0,5 4/0,5 10/10* 25/25 50/50 80/10* 100/20 150/30* 300/60 129 kr.

Læs mere

Den bedste underholdning samlet ét sted!

Den bedste underholdning samlet ét sted! Den bedste underholdning samlet ét sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din tv-pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play

Læs mere

Ny pris på tv-pakker og masser af nyheder

Ny pris på tv-pakker og masser af nyheder Returadresse: Stibo, Saturnvej 65, 8700 Horsens, NKU 2019 (O-anlæg) Vedr.: E/F Tønderhus EF Tønderhus c/o Hupfeld & Hove Borups Allé 235 A 1 TH 2400 Kh Nv YouSee A/S yousee.dk 70 70 40 00 Ny pris på tv-pakker

Læs mere

500 / 500 Mbit/s internet

500 / 500 Mbit/s internet 500 / 500 Mbit/s internet I 2019 øger vi til 1000 / 1000 Mbit/s 120 kr. pr. måned INTERNET TIL BOLIGFORENINGER Internet til boligforeninger i Storkøbenhavn "Vi leverer internet, som vi selv ville vælge"

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND - Nordenergi

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND - Nordenergi INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND - Nordenergi Hvad sker der nu? Placering af indvendig boks Klargøring inden installationen Waoo leveres af dit lokale energiselskab 1 HVAD SKER DER NU? Tak for din bestilling

Læs mere

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT Waoo leveres af dit lokale fiberselskab SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE SLÅ TIL

Læs mere

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT Waoo leveres af dit lokale fibernetselskab SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE SLÅ TIL

Læs mere

Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018

Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 Nytårsaften: Vi havde en nytårsaften som vi plejer, helt uden afbrydelser og I kan være sikker på at YouSee var i højeste beredskab

Læs mere

VELKOMMEN. Ekstraordinært Afdelingsmøde VALG AF KOMMENDE ÅRS TV- OG INTERNETLØSNING. 26. September 2016 Ekstraordinært Afdelingsmøde 1

VELKOMMEN. Ekstraordinært Afdelingsmøde VALG AF KOMMENDE ÅRS TV- OG INTERNETLØSNING. 26. September 2016 Ekstraordinært Afdelingsmøde 1 VELKOMMEN Ekstraordinært Afdelingsmøde VALG AF KOMMENDE ÅRS TV- OG INTERNETLØSNING 26. September 2016 Ekstraordinært Afdelingsmøde 1 FAKTA Forlængelse af Yousee aftalen drøftet på tidligere Afdelingsmøde.

Læs mere

Dine muligheder hos Brædstrup Antenneforening. - information om tv, bredbånd og telefoni

Dine muligheder hos Brædstrup Antenneforening. - information om tv, bredbånd og telefoni Dine muligheder hos Brædstrup Antenneforening - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Brædstrup Antenneforening I denne folder kan du læse om de fordele du har som medlem af

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND. Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND. Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen HVAD SKER DER NU? Tak for din bestilling af Waoo Fiber. Vi glæder os til at levere

Læs mere

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser KAMPAGNETILBUD En verden af oplevelser Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland. Vi er i fuld gang med at udbrede

Læs mere

Danmarks største underholdningsunivers. De bedste tv-kanaler, film, serier og musik

Danmarks største underholdningsunivers. De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Indhold 1. Foreningens nuværende aftale 2. Overtagelse og ombygning af foreningens anlæg. 3. Tv 2016: Tv-pakker og valgfrie

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen Waoo leveres af dit lokale energiselskab ENIIG 2017 1 HVAD SKER DER NU? Tak for din

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen Waoo leveres af dit lokale fiberselskab HVAD SKER DER NU? Tak for din bestilling

Læs mere

Nye tv-kanaler og ny kanalrækkefølge

Nye tv-kanaler og ny kanalrækkefølge Nye tv-kanaler og ny kanalrækkefølge I starten af det nye år går vores teknikere i gang med kanalomlægning. Det sker i etaper rundt i landet i perioden fra tirsdag 9. januar til torsdag 8. februar 2018.

Læs mere

Mødet den 8. Marts 2016. G/F Langekær

Mødet den 8. Marts 2016. G/F Langekær Mødet den 8. Marts 2016 G/F Langekær Agenda 1. Mere tv og mere valgfrihed med ny aftale fra yousee. 2. Endnu mere underholdning med Bredbånd og Mobil 3. Nyheder på vej 4. Spørgsmål 3 Mere tv og mere frihed

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til A/F Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Det vil jeg fortælle om Komplet løsning med mange valgmuligheder YouSee kabel-tv On Demand tv og

Læs mere

lette trin til at installere dit YouSee Bredbånd

lette trin til at installere dit YouSee Bredbånd 8 Vent lette trin til at installere dit YouSee Bredbånd med at installere, til den dato der er oplyst på din ordrebekræftelse. Den har du fået på mail eller brev. Det finder du i kassen: 2 Det skal du

Læs mere

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din nye tv-pakke som du vil have den Hos Brønderslev Antennelaug er det helt

Læs mere

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE Waoo leveres af dit lokale fibernetselskab SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE SLÅ TIL

Læs mere

MEDLEMSORIENTERING for medlemmer af FJAND SOMMERHUS-/GRUNDEJERFORENING om RAH Fiberbredbånd

MEDLEMSORIENTERING for medlemmer af FJAND SOMMERHUS-/GRUNDEJERFORENING om RAH Fiberbredbånd MEDLEMSORIENTERING for medlemmer af FJAND SOMMERHUS-/GRUNDEJERFORENING om RAH Fiberbredbånd Vi har fra RAH Fiberbredbånd modtaget nedenstående materiale. RAH Fiberbredbånd er i gang med etablering af fibernet

Læs mere

Der har været stor aktivitet i bestyrelsen i det forløbne år..

Der har været stor aktivitet i bestyrelsen i det forløbne år.. Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 5. Fremlæggelse af budget 6. Indkomne forslag 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer 8.

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

Smidstrup Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Smidstrup Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Smidstrup Antenneforening giver dig muligheder Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Smidstrup Antenneforening har over 100 tv-kanaler.

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG Tilslutningsguide KOM GODT I GANG UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT VI ER NÆSTEN I MÅL - DER ER KUN TILSLUTNINGEN TILBAGE KÆRE KUNDE Vi har her samlet en vejledning for tilslutning af

Læs mere

Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 1 ##

Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 1 ## Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 1 ## Boligforeningen 3B Fællesantenne & bolignet Kim Christoffersen, Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 21. oktober 2013 Balslev Rådgivende Ingeniører - Kopiering må kun

Læs mere

Velkommen til en ny verden af muligheder

Velkommen til en ny verden af muligheder Velkommen til en ny verden af muligheder Lynhurtigt og stabilt internet De bedste TV-kanaler i skarp kvalitet Billig telefoni med Danmarks bedste dækning Velkomsttilbud specielt til dig i Mejdal - spar

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål 01 Ofte stillede spørgsmål Fakse - Fakse Ladeplads antenneforening Ofte stillede spørgsmål Fakse - Fakse Ladeplads AF 1 Hvad er fibernet? Fibernet er lyslederkabler, der består af glas med en tykkelse

Læs mere

Beboermøde 10. dec Åtoftens nye fibernet 2018

Beboermøde 10. dec Åtoftens nye fibernet 2018 Beboermøde 10. dec. 2018 Åtoftens nye fibernet 2018 Agenda Kort status Sådan virker det nye fibernet TV indholdsvalg Internet tilvalgsmuligheder Valg af router Det videre projektforløb Spørgsmål og svar

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS

Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS Sønderborg d. 2. oktober 2012 ANTENNEFORENINGEN SKANSEN Hermed

Læs mere

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG Tilslutningsguide KOM GODT I GANG UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT VI ER NÆSTEN I MÅL - DER ER KUN TILSLUTNINGEN TILBAGE KÆRE KUNDE Vi har her samlet en vejledning for tilslutning af

Læs mere

Velkommen til en ny verden af muligheder

Velkommen til en ny verden af muligheder Velkommen til en ny verden af muligheder Lynhurtigt og stabilt internet De bedste TV-kanaler i skarp kvalitet Billig telefoni med Danmarks bedste dækning Se vores gode tilbud på TV, fiber og telefoni TV-pakker

Læs mere

Forslag om ny TV- og internetløsning på Kirkevænget 6 ABC. Introduktion. Ny lovgivning

Forslag om ny TV- og internetløsning på Kirkevænget 6 ABC. Introduktion. Ny lovgivning Forslag om ny TV- og internetløsning på Kirkevænget 6 ABC Introduktion Igennem længere tid, har der fra flere af ejendommens beboere, været udtrykt interesse for at tage ejerforeningens kollektive og fulde

Læs mere

OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG

OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG Internet som det burde være Fibernet er fremtidens internet Fibernet giver liv, fart og flere muligheder så langt øjet rækker. Men ét er selve forbindelsen; noget andet er funktionalitet,

Læs mere

Vilkår for C More. Juni 2019

Vilkår for C More. Juni 2019 Vilkår for C More Juni 2019 Indholdsfortegnelse Tillægsvilkår for C More 4 1. Abonnementsaftalen 4 2. Brug af C More 4 3. Personoplysninger 5 4. Forbud mod offentlig visning og videredistribution 5 5.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 21. februar 2017 afholdt i Kulturhuset på Flodvej.

Referat af ordinær generalforsamling den 21. februar 2017 afholdt i Kulturhuset på Flodvej. Referat af ordinær generalforsamling den 21. februar 2017 afholdt i Kulturhuset på Flodvej. 1. Valg af dirigent Formand Mikael Møhl Schrøder bød velkommen og bestyrelsen foreslog Leif Hansen som dirigent.

Læs mere

Vi udvider tv-pakkerne med masser af ekstra underholdning

Vi udvider tv-pakkerne med masser af ekstra underholdning Vi udvider tv-pakkerne med masser af ekstra underholdning 1 Få Bredbånd uden krav om tv-pakke Den hidtidige binding mellem bredbånd og tv er ophævet, og giver dig mulighed for at købe bredbånd uden tv

Læs mere

VEDDELEV ANTENNELAUG. 3. Bestyrelsens beretning for 2016 og planer tor 2OL7 v/ formanden.

VEDDELEV ANTENNELAUG. 3. Bestyrelsens beretning for 2016 og planer tor 2OL7 v/ formanden. Referat af den ordinær generalforsamling i Veddelev Antennelaug Torsdag d. 23 mafts 2OL7 kl. 19.30 ivsb klubhus på havnen. 13 deltagere incl. bestyrelsen Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af

Læs mere

Informationsmøde i Drejøgården. Tirsdag d. 24. september 2013

Informationsmøde i Drejøgården. Tirsdag d. 24. september 2013 Informationsmøde i Drejøgården Tirsdag d. 24. september 2013 Dagsorden Internet TV Dørtelefoni og adgangskontrol Vejledende afstemning om dørtelefoni Spørgsmål og svar Evt. Dagsorden Internet TV Dørtelefoni

Læs mere

Kom godt i gang med. Comega fiberboks

Kom godt i gang med. Comega fiberboks Kom godt i gang med Comega fiberboks Tillykke med din nye fiberboks Inden du får glæde af fiberbredbåndet, skal du have tilsluttet computer, TV og telefon til fiberboksen. Med denne lille vejledning finder

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information. Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Læs mere