Forsikringsguide 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forsikringsguide 2012"

Transkript

1 Forsikringsguide 2012 Et overblik til dig der er tillidsvalgt gør det enkelt

2 Forsikringsguide 2012

3 Når talen falder på forsikring Kære tillidsvalgte Velkommen til Alka Forsikringsguide Den er dit værktøj, når du taler med en kollega om forsikring og gerne vil fortælle om fordelene ved at bruge Alka. Som forbundsmedlem er man allerede kollektivt forsikret hos Alka gennem sit forbund. Afhængigt af hvilket fagforbund man er medlem af, kan det være en gruppelivsforsikring, kollektiv ulykkeforsikring eller lønforsikring. Udover de kollektive forsikringer tilbyder Alka mange forbundsmedlemmer en særlig fordel agtig indboforsikring til en ekstra lav pris vi kalder den en Forbunds Familieforsikring. Hvis dine kolleger stiller dig uddybende spørgsmål, så henvis til Alka. Vi forventer ikke, at du optræder som hverken forsikringsrådgiver eller assurandør. Har du spørgsmål til guiden, eller vil høre mere om hvilke muligheder, du har i dit forbund, så kontakt Forbundsservice på eller fbs@alka.dk Alka er ejet af en række LO forbund. Vores formål er derfor at levere gode og billige forsikringer til forbundsmedlemmer.

4 Der er mange gode grunde til at vælge Alka 1: Alka er ejet af en række LO forbund og derfor også af dig Vores formål er derfor at levere gode og billige forsikringer til forbundsmedlemmer. 2: Forsikring skal være enkelt Derfor har vi hos Alka hverken filialer eller assurandører. Det giver mere effektive arbejdsgange og dermed bedre priser. 3: Det er nemt at skifte til Alka Vi tager os af alt det praktiske med det tidligere forsikringsselskab. Bare ring på eller gå ind på alka.dk 4: Vi har åbent, når du har fri Hos Alka sidder vi klar til at betjene kunderne kl fra mandag til torsdag og kl om fredagen. Ved akutte skader på boligen har vi en 24 timers døgnservice. 5: Glade kunder år efter år Alka har 9 år i træk været blandt de for sikringsselskaber, som har de mest tilfredse kunder. Det er ikke tilfældigt, for vi bakker alle forsikringer op med en kundeservice i særklasse. Forbundsmedlemmer sparer i gennemsnit kr. om året 6: Fællesnævnet er medlemmernes sikkerhed Skulle medlemmet være uenig i en forsikringsafgørelse, kan man indbringe sagen for Fællesnævnet, hvor vi sammen med forbundet gennemgår afgørelsen. Fællesnævnet er ikke en erstatning for Ankenævnet, men en ekstra sikkerhedsforanstaltning udviklet særligt til forbundsmedlemmer.

5 Derfor vælger forbundsmedlemmer Alka Jeg valgte både Alka og månedlig betaling Det var naturligt for mig at kontakte Alka, når de samarbejder med 3F. Jeg ville også gerne vælge månedlig betaling, så udgiften bliver spredt ud, og det endte med, at jeg tegnede både en Forbunds Familieforsikring og en bilforsikring. Det føles rart at være kunde i vores eget selskab. Lars Andreas Larsen Vi er glade for, at vi fik tjekket op på priserne Efter at have set nogle af Alkas reklamer blev vi inspireret til at få et forsikringstjek. Det viste sig at være en god idé! Vi flyttede både indbo og to bilforsikringer og tegnede også en hundeforsikring hos Alka, som vi er meget glade for. Årlig besparelse er omkring kr. Vibeke og Teddi Thomsen Jeg sparer cirka kr. årligt på to forsikringer Min indboforsikring var blevet for dyr, så jeg valgte Forbunds Familieforsikringen i Alka. Derudover fik jeg et godt tilbud på min bilforsikring, og med de to forsikringer alene sparer jeg cirka kr. om året. Medarbejderne hos Alka virker i øvrigt meget flinke og hjælpsomme. Jacob Holm

6 En indboforsikring der dækker mere end de fleste til lav forbundspris Alka har i samarbejde med en række LO forbund, udviklet en indboforsikring, der dækker mere end de fleste og til en lavere pris. Vi kalder den Forbunds Familieforsikring, og den er en fordel, uanset om man bor alene eller er en stor familie. En særlig god dækning Som noget særligt slipper du for besværet med at vurdere værdien af dit samlede indbo, for vores forsikring har ikke loft på forsikringssummen. Kun hvis du har særligt dyre ting, kan du have brug for ekstra dækning. Dertil kommer, at du bliver rigtigt godt dækket. Den særlige dækning gælder blandt andet cykler, el-skader, smykker, tricktyveri i hjemmet, tyveri af erhvervsværktøj fra din aflåste bil og meget mere. Forsikringen dækker: Ansvar Retshjælp Brand El-skade Tyveri og hærværk Røveri, ran og overfald Færdselsuheld Vandskade Storm Køle- og dybfrostskade Cykeltyveri Lave forsikringspriser Forbunds Familieforsikringen koster i 2012 kun kr. om året inkl. bidrag til stormflod og med en selvrisiko på kr. Hvis man ønsker en lavere selvrisiko på kr. er prisen kr. inkl. bidrag til stormflod. Priser på Bornholm: 898 kr. inkl. bidrag til stormflod og med en selvrisiko kr. Hvis man ønsker en lavere selvrisiko på kr., er prisen 998 kr. inkl. bidrag til stormflod.

7 Forbunds Familieforsikring Alka Forsikringsguide tillidsvalgte 2012.indd 7 31/01/

8 10% rabat til forbundsmedlemmer og andre gode fordele Alka er sat i verden for at levere gode for sikringer til lave priser, derfor kan forbundsmedlemmer få 10% rabat på alle forsikringer. En undersøgelse viser, at forbundsmedlemmer i gennemsnit sparer 500 kr. om året alene ved at skifte til Alkas Forbunds Familieforsikring Spar kr. Forbundsmedlemmer sparer i gennemsnit kr. om året ved at samle hus-, bilog familieforsikring hos Alka. 7 ud af 10 får en billigere bilforsikring Alle bilejere ved, at bilen kan være en stor post på familiens budget. Men det kan man gøre noget ved sammen med Alka. Som udgangspunkt har vi altid konkurrencedygtige priser på bilforsikring og 7 ud af 10 får en billigere forsikring. Økonomisk gevinst med alarm Forbunds Familieforsikringen koster i gennemsnit 40% mindre end andre indboforsikringer. Og har man alarm med månedligt abonnement (som er tilsluttet ved indbrud), så slipper man endda for selvrisiko ved indbrud.

9 Andre typer af forsikringer Rabat Alka Forsikringsguide tillidsvalgte 2012.indd 9 31/01/

10 Fra husforsikring til campingvogn og alt der i mellem Udover den fordelagtige Forbunds Familieforsikring, dækker Alka stort set alle de forsikringsbehov, en familie kan have. Danmarks bedste husforsikring Til dem der bor i hus har vi udviklet Danmarks bedste husforsikring, der tager højde for det meste, man kan komme ud for som husejer. Som noget særligt dækker Alka opstigning af grund- og kloakvand uanset årsagen. Rejseforsikring også i Danmark. Til dem der kan lide at rejse, har Alka en Rejse- og afbestillingsforsikring, der dækker i hele verden op til 60 dage også på ferier i Danmark. Alkas forsikringer: Bil Hus Fritidshus Ulykke Børneulykke Rejse Elektronik Hundeansvar plus sygeforsikring Campingvogn Knallert Motorcykel Se mere om alle forsikringsmulighederne på alka.dk

11 Det vil forbundsmedlemmer typisk vide mere om Jeg har betalt for et år i andet selskab, får jeg de penge tilbage, hvis jeg rykker over til Alka, før forsikringerne udløber? Ja du betaler kun for den periode, du har forsikringerne i et andet selskab. Du skal dog regne med at skulle betale et opsigelsesgebyr i andet selskab. Hvordan er det, hvis jeg som kunde i Alka vil ændre til månedlig betaling? Så får du det beløb retur, som du har betalt for et helt år, og betaler kun for en måned. Du vil altså have mulighed for at få nogle penge i hånden, som kan bruges på andre ting. Hvad er fordelen ved den kollektive ulykkesforsikring via mit forbund? Du skal ikke udfylde helbredsoplysninger. Samtidig kan Alka tilbyde en attraktiv pris, når mange træder sammen og forsikres i en gruppe, så man spreder risici. Hvem er dækket på Forbunds Familieforsikringen? Det er familiemedlemmer, der er registreret på forsikringstagerens folkeregisteradresse. Udeboende børn under 21, som bor alene, er også dækket. Hvis jeg har alarm men glemmer at sætte den til, dækker Forbunds Familieforsikringen så stadig? Forbunds Familieforsikringen dækker altid. Hvis alarmen er sat til, vil du ved indbrud slippe for at betale selvrisiko. Er den ikke sat til, dækker vi stadig de fornødne skader, du skal dog betale selvrisiko. Hvordan er det med skilsmissebørn, der har adresse et andet sted, men hvor der er samkvem og fælles forældremyndighed? Forbunds Familieforsikringen omfatter husstandsmedlemmer, der er tilmeldt samme folkeregisteradresse som forbundsmedlemmet. For skilsmissebørn er det også folkeregisteradressen, som afgør forsikringsspørgsmålet. Den adresse, som barnet er tilmeldt ved folkeregisteret, afgør, hvilken forsikring barnet er sikret under. Er barnet tilmeldt moderens folkeregisteradresse, så er det moderens forsikring, som omfatter barnet. Har barnet samme folkeregisteradresse som faderen, er det faderens forsikring, som omfatter barnet. Skilsmissebørn, der flytter hjemmefra (bor hverken hos mor eller far), er omfattet af både moderens og faderens forsikring, så længe de bor alene og er under 21 år. Kan jeg fortsætte med Forbunds Familieforsikringen, selvom jeg går på pension? Ja, det kan du sagtens. Så længe du er medlem af dit forbund, kan du beholde din Forbunds Familieforsikring.

12 En billig forsikring til de unges første hjem Når du som tillidsvalgt eller ungdomskonsulent har en dialog med et ungt forbundsmedlem, så kender du udfordringen med at fortælle om tanken bag et fagforbund og de tilknyttede fordele. Brug 5 minutter på de unge Et område som forsikring ligger ofte de unge fjernt. Og alligevel er det en rigtig god idé at bruge fem minutter på emnet. En Forbunds Familieforsikring kan navnet til trods være en god løsning, til de helt unge medlemmer, selvom de stadig kun er sig selv. Den er en indboforsikring, der dækker den unges ejendele som cykel, bærbar osv. En billig start til det første hjem. Ingen ubehagelige overraskelser Undersøgelser viser, at en stor andel af de unge ikke er tilstrækkeligt dækket. Nogle regner fejlagtigt med, at deres forældres forsikring stadig dækker. Det kan give ubehagelige overraskelser, men heldigvis kan unge forbundsmedlemmer tegne forsikringer til gode priser i deres eget selskab, Alka. Sådan er de unge dækket Den unge hjemmeboende er dækket af husstandens familieforsikring, uanset alder. Unge under 21, der flytter hjemmefra og bor alene, er også dækket. Hvis den unge under 21 flytter sammen med en anden eller får børn, er han eller hun ikke længere dækket af forældrenes forsikring og skal derfor tegne sin egen. Når den unge fylder 21 år, er han eller hun ikke længere dækket af forældrenes familieforsikring og skal derfor tegne sin egen forsikring.

13 Til de unge Alka Forsikringsguide tillidsvalgte 2012.indd 13 31/01/

14 Betal forsikringerne måned for måned For de fleste er forsikringsudgifterne en mærkbar post på budgettet. En af grundene er, at man betaler forsikringer forud for et helt år ad gangen. Det vil sige, at en stor sum penge er bundet på forhånd. Det er godt for forsikringsselskabet, men ikke nødvendigvis det bedste for en privatøkonomi. Uden ekstra omkostninger Hos Alka kan du få månedlig betaling, uden at det koster ekstra, så du slipper for at betale dine forsikringer forud for et helt år af gangen. Det er også noget der kan mærkes på budgettet. Du skal blot have to forsikringer hos Alka, udover eventuelle forsikringer du har gennem dit forbund. Se alle betingelser for månedlig betaling på alka.dk

15 Månedlig betaling Alka Forsikringsguide tillidsvalgte 2012.indd 15 31/01/

16 Enkel forsikring? Ring eller se alka.dk Alka Forsikring Engelholm Allé Taastrup Telefon alka.dk alka@alka.dk gør det enkelt

dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt

dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt Medlemsrabat og særlige dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt Forsikringsguide 2015 Kære tillidsvalgte Kære tillidsvalgte Du er hver dag med til at hjælpe dine kolleger,

Læs mere

Forbunds Indboforsikring. En forsikring, der sikrer dig god dækning til lav pris

Forbunds Indboforsikring. En forsikring, der sikrer dig god dækning til lav pris Forbunds Indboforsikring. En forsikring, der sikrer dig god dækning til lav pris Specialtilbud til dig som medlem Forbunds Indboforsikring Få en indboforsikring, der dækker mere end de fleste - til lav

Læs mere

Forbunds Indboforsikring. En forsikring, der sikrer dig god dækning til lav pris

Forbunds Indboforsikring. En forsikring, der sikrer dig god dækning til lav pris Forbunds Indboforsikring. En forsikring, der sikrer dig god dækning til lav pris SPECIALTILBUD TIL DIG SOM MEDLEM Forbunds Indboforsikring Få en indboforsikring, der dækker mere end de fleste - til lav

Læs mere

Indboforsikring med ekstra god dækning for 994 kr. - kan det passe?

Indboforsikring med ekstra god dækning for 994 kr. - kan det passe? Indboforsikring med ekstra god dækning for 994 kr. - kan det passe? gør det enkelt Ja! HK har forhandlet en ny indboforsikring hjem hos Alka: HK+ Forbunds Familieforsikring til 994 kr. HK+ Forbunds Familieforsikring

Læs mere

Bliv ekstra godt forsikret som medlem af dit fagforbund

Bliv ekstra godt forsikret som medlem af dit fagforbund Bliv ekstra godt forsikret som medlem af dit fagforbund Forbunds Familieforsikring kun 1.258 kr. (pr. 1. januar 2011) Bilforsikring til lave priser Ekstra rabat på øvrige forsikringer Specialtilbud til

Læs mere

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste 1.220,- pr. 1. marts 2010 Ekstra god dækning Bilforsikring til lave priser Ekstra rabat på øvrige forsikringer Få bedre dækning for færre penge

Læs mere

5 særlige forsikringer målrettet dig som medlem af 3F

5 særlige forsikringer målrettet dig som medlem af 3F 5 særlige forsikringer målrettet dig som medlem af 3F 2013 Indhold: 02/03 Kun for 3F-medlemmer 04/05 Gruppelivsforsikring 06/07 Fritidsulykkeforsikring 08/09 Lønforsikring 10/ 1 1 Forbunds Indboforsikring

Læs mere

Medlemsrabat og særlige dækninger. Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen

Medlemsrabat og særlige dækninger. Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen Medlemsrabat og særlige dækninger Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen 201 Indhold: Særlige forsikringsfordele til dig som medlem SÆRLIGE MEDLEMSFORDELE Indboforsikring Bilforsikring Husforsikring

Læs mere

Medlemsrabat og særlige dækninger. Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen

Medlemsrabat og særlige dækninger. Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen Medlemsrabat og særlige dækninger Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen 2015 Indhold: SÆRLIGE MEDLEMSFORDELE Indboforsikring Bilforsikring Husforsikring Øvrige private forsikringer Lønforsikring

Læs mere

Næsten 200.000 husejere blev ramt af skader sidste år. Dækker din forsikring godt nok?

Næsten 200.000 husejere blev ramt af skader sidste år. Dækker din forsikring godt nok? Næsten 200.000 husejere blev ramt af skader sidste år. Dækker din forsikring godt nok? gør det enkelt Det er ikke småting dit hus kan komme ud for Hvert år bliver tusindvis af husejere ramt af skader,

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF DANSK METAL 2019 Sammensæt som det passer dig Som medlem af Dansk Metal har du særlige fordele i

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM FOA FORDELE GI R RÅD TIL MERE

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM FOA FORDELE GI R RÅD TIL MERE SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM FOA FORDELE GI R RÅD TIL MERE VÆRSGO: FOA RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du medlem af FOA, kan du spare penge på både forsikring og bank i PenSam. Vælg frit

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF 3F 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000 kr ved at samle

Læs mere

Hjælpeværktøj Konkurrencekraft og medlemsfastholdelse

Hjælpeværktøj Konkurrencekraft og medlemsfastholdelse 1 Hjælpeværktøj Konkurrencekraft og medlemsfastholdelse Forbundsservice Telefon 43 58 57 57 mail fbs@alka.dk Juli 2013 Fokus på medlemsfastholdelse På vores møderunde ultimo maj, lovede vi jer at færdigøre

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF DANSK METAL 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca 3.000 kr

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF 3F 2018 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000 kr ved at samle

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF DANSK EL-FORBUND 2018 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF SOCIALPÆDAGOGERNE 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000

Læs mere

2< EFTERÅR 2010 MEDLEMS BUTIKKEN FORSIKRING. Gode priser på privatforsikringer SPAR PENGE. når du handler i ca. 4500 forretninger i hele landet

2< EFTERÅR 2010 MEDLEMS BUTIKKEN FORSIKRING. Gode priser på privatforsikringer SPAR PENGE. når du handler i ca. 4500 forretninger i hele landet 2< EFTERÅR 2010 MEDLEMS BUTIKKEN FORSIKRING Gode priser på privatforsikringer SPAR PENGE når du handler i ca. 4500 forretninger i hele landet MEDLEMSBUTIKKEN Indholdsfortegnelse Forbrugsforening s. 3 Familieforsikring

Læs mere

Forsikringer, der dækker dig som medlem

Forsikringer, der dækker dig som medlem Forsikringer, der dækker dig som medlem Læs om dine fordele og rabatter som medlem af Ældre Sagen Et værdifuldt samarbejde for dig Ældre Sagen og Codan har samarbejdet i over 30 år. Det er der god grund

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF HK 2 019 Sammensæt som det passer dig Som medlem af HK har du særlige fordele i Alka. Du får bl.a.

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM SPAR PENGE SOM FOA-MEDLEM VÆRSGO: FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du med i FOA, kan du spare penge på dine lån og forsikringer. Du får nemlig FOA-rabat i

Læs mere

Et heldigt trekløver - gode forsikringer, ordentlig service og ekstra rabat

Et heldigt trekløver - gode forsikringer, ordentlig service og ekstra rabat Et heldigt trekløver - gode forsikringer, ordentlig service og ekstra rabat Din arbejdsplads har en aftale med Topdanmark, som giver dig ekstra rabat på vores gode forsikringer. Her kan du læse mere om

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF HK 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000 kr ved at samle

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM NYE FORDELE SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM SPAR PENGE SOM FOA-MEDLEM VÆRSGO: FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du med i FOA, kan du spare op og spare penge på dine lån og forsikringer. Du

Læs mere

50UNIK FAMILIEFORSIKRING

50UNIK FAMILIEFORSIKRING PRIVAT 50UNIK FAMILIEFORSIKRING Indbo- og ansvarsforsikring til dig over 50 år 01 1 Privat HVAD ER EN 50UNIK FAMILIEFORSIKRING? Hvem er dækket? 50unik Familieforsikring er en indbo- og ansvarsforsikring,

Læs mere

Du er mere værd, end du tror

Du er mere værd, end du tror Du er mere værd, end du tror Sørg for at være godt forsikret Bliv godt dækket ind fra kun 168 kr. om måneden Dit liv er fyldt med ting Små ting og store ting. Ting, du ikke kan leve foruden og ting, der

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM ELEV ELLER UNG? FOA FORDELE GI R RÅD TIL MERE

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM ELEV ELLER UNG? FOA FORDELE GI R RÅD TIL MERE SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM ELEV ELLER UNG? FOA FORDELE GI R RÅD TIL MERE Elev eller ung? FÅ FOA RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du elev eller under 31 år? Og medlem af FOA? Så kan du spare

Læs mere

SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM

SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM KUN FOR DIG SOM FOA-MEDLEM VÆRSGO: FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du med i FOA, kan du spare penge på dine lån og forsikringer. Du får nemlig FOA-rabat i

Læs mere

Fakta om Tryg Senior. Fordele for alle, der er med i Tryg Senior. Dette faktablad er gældende fra 12. november 2012

Fakta om Tryg Senior. Fordele for alle, der er med i Tryg Senior. Dette faktablad er gældende fra 12. november 2012 Fakta om Tryg Senior Dette faktablad er gældende fra 12. november 2012 Det handler om at være tryg, og en del af det er at være godt forsikret. Men dit behov for forsikring ændrer sig gennem hele livet.

Læs mere

LO Plus Tandforsikring: Slip for dyre tandlægeregninger. pris 630 kr./år

LO Plus Tandforsikring: Slip for dyre tandlægeregninger. pris 630 kr./år LO Plus Tandforsikring: Slip for dyre tandlægeregninger pris 630 kr./år 2013 1 Hvad er en tandforsikring? Tandlægeregningerne fylder ofte godt i budgettet - og kommer som oftest uventet. Men med en tandforsikring

Læs mere

Her er de billigste forsikringer. Søndagsavisen 4. april 2013 af Søren Strandman-Møller Research: Laurids Simonsen ssm@sondagsavisen.

Her er de billigste forsikringer. Søndagsavisen 4. april 2013 af Søren Strandman-Møller Research: Laurids Simonsen ssm@sondagsavisen. Her er de billigste forsikringer Søndagsavisen 4. april 2013 af Søren Strandman-Møller Research: Laurids Simonsen ssm@sondagsavisen.dk Så Stor Er Prisforskellen På Forsikringer http://sondagsavisen.dk/2013/14/~/media/845ec023029f487b80e6ac48a6d7bbc3.ashx

Læs mere

Fakta om Tryg Familie

Fakta om Tryg Familie Fakta om Tryg Familie Dette faktablad er gældende fra 12. november 2012 Det handler om at være tryg, og en del af det er at være godt forsikret. Men dit behov for forsikring ændrer sig gennem hele livet.

Læs mere

SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM KUN FOR ELEV/ UNGE

SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM KUN FOR ELEV/ UNGE SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM KUN FOR ELEV/ UNGE Elev eller ung? FÅ FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du elev eller under 31 år? Og medlem af FOA? Så kan du spare penge på både forsikring

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM NYE FORDELE SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM OBS! EKSTRA STÆRKE FORDELE TIL ELEVER OG UNGE Elev eller ung? FÅ FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du elev eller under 31 år? Og medlem af FOA?

Læs mere

Fakta om Nordea Tryg Plus

Fakta om Nordea Tryg Plus Fakta om Jo flere forsikringer, desto flere fordele Som Nordeakunde har du mulighed for særligt fordelagtige priser og fordele på dine private forsikringer, når du køber dem gennem Nordea. Udgangspunktet

Læs mere

Ud i livet. - med gode kort på hånden

Ud i livet. - med gode kort på hånden I n d b o f o r s i k r i n g U l y k k e s f o r s i k r i n g Å r s r e j s e f o r s i k r i n g Ud i livet - med gode kort på hånden Ud i livet Når du springer ud i livet og flytter hjemmefra skal

Læs mere

Privatforsikringer til attraktive priser

Privatforsikringer til attraktive priser 1 Privatforsikringer til attraktive priser 0 kr. for ind 3 må ne iv fag idual ders for istis eni ng k 2 Privatforsikringer til attraktive priser Business Danmark tilbyder i samarbejde med Mondux Assurance

Læs mere

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Fordi vi kender dig, kan vi bedre rådgive dig Ideen bag Privatsikring er enkel: Fordi din rådgiver kender dig og din situation,

Læs mere

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Fordi vi kender dig, kan vi bedre rådgive dig Ideen bag Privatsikring er enkel: Fordi din rådgiver kender dig og din situation,

Læs mere

VÆRSGO. KONTANTE FORDELE TIL DIG FRA RTM Insurance Brokers A/S & Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter

VÆRSGO. KONTANTE FORDELE TIL DIG FRA RTM Insurance Brokers A/S & Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter VÆRSGO KONTANTE FORDELE TIL DIG FRA RTM Insurance Brokers A/S & Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter ERHVERVSFORSIKRING - PENSION - PRIVATFORSIKRING Kære medlem Landsforeningen af statsautoriserede

Læs mere

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Fordi vi kender dig, kan vi bedre rådgive dig Ideen bag Privatsikring er enkel: Fordi din rådgiver kender dig og din situation,

Læs mere

Fakta om Tryg Familie

Fakta om Tryg Familie Fakta om Tryg Familie Det handler om at være tryg, og en del af det er at være godt forsikret. Men dit behov for forsikring ændrer sig gennem hele livet. At være familie stiller andre krav end til den,

Læs mere

Dit liv. Dine forsikringer

Dit liv. Dine forsikringer Dit liv. Dine forsikringer a Velkommen codan.dk 2 Alle mennesker er forskellige. Derfor har vi brug for forskellige forsikringer. Hos os sammensætter du selv dine forsikringer, så de passer til, hvem du

Læs mere

PRIVAT VELKOMMEN HOS CODAN. Praktiske oplysninger om at være kunde i Codan

PRIVAT VELKOMMEN HOS CODAN. Praktiske oplysninger om at være kunde i Codan PRIVAT VELKOMMEN HOS CODAN Praktiske oplysninger om at være kunde i Codan 2 Privat HOS CODAN ER VI ALTID KLAR TIL AT BRINGE DIG VIDERE Ideen med forsikringer er, at man kan leve sit liv og gøre de ting,

Læs mere

En god guide på nettet. Test: Familieforsikring

En god guide på nettet. Test: Familieforsikring Gå efter prisen Medmindre du har særlige fritidsinteresser eller for eksempel dyre haveredskaber, kan du godt vælge den billigste familieforsikring. Trods små forskelle dækker alle selskaber basisbehovet

Læs mere

Viden der virker. Vi har derfor valgt at fokusere på udvalgte målgrupper, hvor vores erfaring er stor og vores kendskab er specialiseret.

Viden der virker. Vi har derfor valgt at fokusere på udvalgte målgrupper, hvor vores erfaring er stor og vores kendskab er specialiseret. ErhvervsCenter Alka Viden der virker I ErhvervsCenter Alka har vi mere end 30 års erfaring. Vi har kendskab til jeres særlige forsikringsbehov og holder os løbende orienteret om jeres branches udvikling.

Læs mere

Alka gør det nemt at vælge ny rejseforsikring

Alka gør det nemt at vælge ny rejseforsikring Alka gør det nemt at vælge ny rejseforsikring Alka Global Ekstra dækker dig og din familie i hele verden, inklusiv afbestillingsforsikring. Alka Global Ekstra giver dig mulighed for at rejse i hele verden

Læs mere

Forsikringsbetingelser. Afbestillingsforsikring. 0107 Familieforsikring

Forsikringsbetingelser. Afbestillingsforsikring. 0107 Familieforsikring Afbestillingsforsikring 007 Familieforsikring Pkt. 4 5 6 7 8 9 0 Tekst Sikrede Hvilke typer rejser er dækket Geografisk område Forsikringssum Forsikringsperiode Dækningsomfang Undtagelser Særlige forhold

Læs mere

Det handler egentlig ikke om forsikring. Det handler om at sikre godt håndværk

Det handler egentlig ikke om forsikring. Det handler om at sikre godt håndværk Det handler egentlig ikke om forsikring. Det handler om at sikre godt håndværk Som selvstændig håndværker er det vigtigt at have en forsikring, der passer præcis til din virksomhed. Overlad din virksomheds

Læs mere

FAMILIENS BASISFORSIKRING 2

FAMILIENS BASISFORSIKRING 2 PRIVAT FAMILIENS BASISFORSIKRING 2 Indbo- og ansvarsforsikring 01 1 Privat FÅ SIKRET DINE VÆRDIER Så du og din familie får dækket jeres behov For de fleste mennesker er ubehagelige overraskelser ikke noget,

Læs mere

Fakta om Nordea Tryg Plus

Fakta om Nordea Tryg Plus Fakta om Jo flere forsikringer, desto flere fordele Som Nordeakunde har du mulighed for særligt fordelagtige priser og fordele på dine private forsikringer, når du køber dem gennem Nordea. Udgangspunktet

Læs mere

Overvej om du har råd til at flytte. Hvad koster en bolig? Læg et budget inden du flytter

Overvej om du har råd til at flytte. Hvad koster en bolig? Læg et budget inden du flytter Overvej om du har råd til at flytte Første skridt mod livet som udeboende er at gøre sig en række nødvendige økonomiske overvejelser, da det kan blive en bekostelig affære at flytte ud. For at være bedst

Læs mere

Mægler: EDC Mæglergruppen ApS

Mægler: EDC Mæglergruppen ApS Charlottenlundvej 29 8620 Kjellerup EDC Mæglergruppen ApS Dato: 28.02.2015 Sagsnr.: 89000897 Mægler: EDC Mæglergruppen ApS Forsikring til Charlottenlundvej 29, 8620 Kjellerup Ejerskifteforsikring Dækker

Læs mere

Privatsikring Studie. Så behøver du kun én forsikring. SU-venlig pris

Privatsikring Studie. Så behøver du kun én forsikring. SU-venlig pris Privatsikring Studie Så behøver du kun én forsikring SU-venlig pris Nyd studietiden. Vi sørger for, at du er godt forsikret Enhver kan fortælle dig, at det er vigtigt at være forsikret. Men hvem hjælper

Læs mere

NEED TO KNOW: FORSIKRING

NEED TO KNOW: FORSIKRING NEED TO KNOW: FORSIKRING INDBO/ANSVARSFORSIKRING Indboforsikringen er to forsikringer samlet i én. Der er en indboforsikring, som dækker din boligs indbo, hvis der sker en brand, kortslutning, vandeller

Læs mere

Malerforbundet Gruppelivsforsikring. det værste sker

Malerforbundet Gruppelivsforsikring. det værste sker Malerforbundet Gruppelivsforsikring sikrer, hvis det værste sker 2012 Malerforbundets gruppeordninger Malerforbundet har indgået aftale med Alka om fordelagtige gruppeordninger for medlemmerne. De består

Læs mere

Fakta om Tryg Landbrug

Fakta om Tryg Landbrug Fakta om Tryg Landbrug Fordele der skaber tryghed Tryg Landbrug er et fordelsprogram for dig, der har samlet flere af dine forsikringer hos os. Med Tryg Landbrug får du rabat på en række forsikringer og

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM OBS! EKSTRA STÆRKE FORDELE TIL ELEVER OG UNGE Elev eller ung? FÅ FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du elev eller under 31 år? Og medlem af FOA? Så kan du spare

Læs mere

Forsikring: Sådan undgår du uhyrlige præmiestigninger

Forsikring: Sådan undgår du uhyrlige præmiestigninger Forsikring: Sådan undgår du uhyrlige præmiestigninger En lang række danskere har fået sat præmien voldsomt op på deres forsikringer - i flere tilfælde mere end 300 pct. Se her hvordan du undgår de uhyrlige

Læs mere

Forsikringssummer gældende fra 1. januar 2011

Forsikringssummer gældende fra 1. januar 2011 Gruppelivsforsikring 2011 Forsikringssummer gældende fra 1. januar 2011 Alder ved død Hoved sum kr. Børnesum pr. barn i alderen 0-16 år 17 år 18 år 19 år 20 år Til og med 54 år 73.345 20.131 17.255 14.380

Læs mere

FOR DIG SOM MEDLEM AF MIN A-KASSE: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job

FOR DIG SOM MEDLEM AF MIN A-KASSE: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job FOR DIG SOM MEDLEM AF MIN A-KASSE: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job 2019 1 Hvad er en lønforsikring? En lønforsikring er for dig, der gerne vil have tryghed i

Læs mere

Sundhedsforsikring Unge

Sundhedsforsikring Unge Sundhedsforsikring Unge Free Download SUNDHEDSFORSIKRING UNGE [PAPER] Complete List : Sundhedsforsikring Unge - Book. SUNDHEDSFORSIKRING UNGE - PDF Tue, 26 Dec 2017 10:40:00 GMT sundhedsforsikring unge

Læs mere

Sundhedsforsikring Unge

Sundhedsforsikring Unge Sundhedsforsikring Unge Free Download SUNDHEDSFORSIKRING UNGE #1 Easy Access File : Sundhedsforsikring Unge - [BOOK]. SUNDHEDSFORSIKRING UNGE - PDF Tue, 26 Dec 2017 10:40:00 GMT sundhedsforsikring unge

Læs mere

Årsrejseforsikring med afbestilling. 100% tryghed året rundt

Årsrejseforsikring med afbestilling. 100% tryghed året rundt Årsrejseforsikring med afbestilling 100% tryghed året rundt 100% tryghed med en Gouda årsrejseforsikring Med en Årsrejseforsikring er du fuldt dækket i et helt år på alle ferierejser af op til en måneds

Læs mere

Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job

Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job FOR DIG SOM MEDLEM AF MIN A-KASSE: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job 2015/2016 1 Hvad er en lønforsikring? En lønforsikring er for dig, der gerne vil have tryghed

Læs mere

Teknisk Landsforbund Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet

Teknisk Landsforbund Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet Teknisk Landsforbund Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet 2012 Selv den bedste kan miste jobbet! Arbejdsløshed kan ramme selv den bedste. De færreste kan klare det voldsomme fald i indkomsten,

Læs mere

Nu bli'r der priskrig: Sådan får du billigere forsikring

Nu bli'r der priskrig: Sådan får du billigere forsikring Nu bli'r der priskrig: Sådan får du billigere forsikring Forsikringsselskaberne tjener så mange penge, at det kan blive begyndelsen på en priskrig. Se her, hvordan du får den bedste og billigste forsikring,

Læs mere

FOR DIG SOM MEDLEM AF TEKNISK LANDSFORBUND: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job

FOR DIG SOM MEDLEM AF TEKNISK LANDSFORBUND: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job FOR DIG SOM MEDLEM AF TEKNISK LANDSFORBUND: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job 2015 1 Hvad er en lønforsikring? En Lønforsikring er for dig, der gerne vil have tryghed

Læs mere

Fakta om Tryg Ung. Fordele for alle, der er med i Tryg Ung. Dette faktablad er gældende fra 12. november 2012

Fakta om Tryg Ung. Fordele for alle, der er med i Tryg Ung. Dette faktablad er gældende fra 12. november 2012 Fakta om Tryg Ung Dette faktablad er gældende fra 12. november 2012 Det handler om at være tryg, og en del af det er at være godt forsikret. Men dit behov for forsikring æn drer sig gennem hele livet.

Læs mere

Pas godt på dit hus med en husforsikring. Forsikringer til helårshus og fritidshus

Pas godt på dit hus med en husforsikring. Forsikringer til helårshus og fritidshus Pas godt på dit hus med en husforsikring Forsikringer til helårshus og fritidshus Få en husforsikring, der passer præcis til jeres hus eller fritidshus Boligen repræsenterer for de fleste af os en stor

Læs mere

Kort om kontante fordele

Kort om kontante fordele ... medlemskab betaler sig Kort om kontante fordele 2017 TJEN DIT KONTINGENT HJEM Her får du et hurtigt overblik over de steder, hvor du kan få kontante fordele i form af rabatter, bonus og gode tilbud,

Læs mere

3F Gruppelivsforsikring sikrer, hvis det værste sker

3F Gruppelivsforsikring sikrer, hvis det værste sker 3F Gruppelivsforsikring sikrer, hvis det værste sker 2012 Hvad er en gruppelivsforsikring? En gruppelivsforsikring sikrer dine efterladte en sum penge, hvis du afgår ved døden. Efterlader du dig børn under

Læs mere

6654-1 April 2015. Psykologisk krisehjælp

6654-1 April 2015. Psykologisk krisehjælp 6654-1 April 2015 Psykologisk krisehjælp Topdanmark Forsikring A/S Psykologisk krisehjælp 6654-1 April 2015 2 Indholdsfortegnelse Et par ord om Psykologisk krisehjælp.... 3 Hvis du får brug for hjælp...

Læs mere

Oplev fordelene som KerneKunde i Codan

Oplev fordelene som KerneKunde i Codan Oplev fordelene som KerneKunde i Codan Rådgivningsmødet Velkommen Forventninger til mødet Udarbejdelse af forsikringsforslag Gennemgang af forsikringer Når du skifter forsikringsselskab Du er ekstra godt

Læs mere

RYKs seminar d. 1.3.2009. Rejseforsikring - 2

RYKs seminar d. 1.3.2009. Rejseforsikring - 2 RYKs seminar d. 1.3.2009 Den sikre rejse... Forsikringsrådgiver i 18 år, både med privatog erhvervforsikringer. 38 år og med et medfødt handicap. Ansat på ordinære vilkår tidligere i flexjob.. Sidder i

Læs mere

Mægler: EDC Mæglergruppen ApS

Mægler: EDC Mæglergruppen ApS Højbjerg Huse 12 8840 Rødkærsbro EDC Mæglergruppen ApS Dato: 04.11.2014 Sagsnr.: 89000890 Mægler: EDC Mæglergruppen ApS Forsikring til Højbjerg Huse 12, 8840 Rødkærsbro Ejerskifteforsikring Dækker skjulte

Læs mere

FOR DIG SOM MEDLEM AF 3F: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job

FOR DIG SOM MEDLEM AF 3F: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job FOR DIG SOM MEDLEM AF 3F: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job 2018 2 Hvad er en lønforsikring? En lønforsikring er for dig, der gerne vil have tryghed i hverdagen

Læs mere

Bilforsikring 2012. Billigere bilforsikring til gode bilister

Bilforsikring 2012. Billigere bilforsikring til gode bilister Bilforsikring 2012 Billigere bilforsikring til gode bilister Overskud er Velkommen til GF og forsikring med overskud Hos GF er vi ikke som de andre. Vi vil kun forsikre gode bilister i fornuftige biler,

Læs mere

HKKF Fritidsulykkesforsikring: Se hvordan du er dækket HÆRENS KONSTABEL- OG KORPORALFORENING

HKKF Fritidsulykkesforsikring: Se hvordan du er dækket HÆRENS KONSTABEL- OG KORPORALFORENING HKKF Fritidsulykkesforsikring: Se hvordan du er dækket HÆRENS KONSTABEL- OG KORPORALFORENING 2015 1 Hvad er en fritidsulykkesforsikring? En fritidsulykkesforsikring sikrer dig, hvis du kommer ud for en

Læs mere

Dansk Metal Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet

Dansk Metal Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet Dansk Metal Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet 2012 Selv den bedste kan miste jobbet! Arbejdsløshed kan ramme selv den bedste. De færreste kan klare det voldsomme fald i indkomsten,

Læs mere

Fødevareforbundet NNF Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet

Fødevareforbundet NNF Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet Fødevareforbundet NNF Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet 2012 Selv den bedste kan miste jobbet! Arbejdsløshed kan ramme selv den bedste. De færreste kan klare det voldsomme fald i

Læs mere

Tjen dit kontingent hjem KORT OM KONTANTE FORDELE

Tjen dit kontingent hjem KORT OM KONTANTE FORDELE Tjen dit kontingent hjem KORT OM KONTANTE FORDELE 2018 Her får du et hurtigt overblik over de steder, hvor du kan få kontante fordele i form af rabatter, bonus og gode tilbud, når du er medlem af Teknisk

Læs mere

FOR DIG SOM MEDLEM AF FØDEVAREFORBUNDET NNF: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job

FOR DIG SOM MEDLEM AF FØDEVAREFORBUNDET NNF: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job FOR DIG SOM MEDLEM AF FØDEVAREFORBUNDET NNF: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job 2015 2 Hvad er en lønforsikring? En Lønforsikring er for dig, der gerne vil have

Læs mere

Sådan sparer du penge med FOA. Fordi vi er mange. Læs om alle fordelene på blivmedlem.foa.dk

Sådan sparer du penge med FOA. Fordi vi er mange. Læs om alle fordelene på blivmedlem.foa.dk Sådan sparer du penge med FOA Fordi vi er mange Læs om alle fordelene på blivmedlem.foa.dk Du får kontante medlemsfordele hos FOA Billigere lån og lave gebyrer hos PenSam Bank Ekstra gode priser hos PenSam

Læs mere

Den uforsikrede restgruppe

Den uforsikrede restgruppe 1 Den uforsikrede restgruppe Indbo- og ulykkesforsikringer Peter Foxman Notat Indledning og sammenfatning En måde at belyse omfang af og karakteristika ved restgruppen af uforsikrede husstande i Danmark

Læs mere

OK Bilforsikring. Godt forsikret. uden unødige og fordyrende dækninger. Betal månedligt over dit OK Benzinkort

OK Bilforsikring. Godt forsikret. uden unødige og fordyrende dækninger. Betal månedligt over dit OK Benzinkort OK Bilforsikring Godt forsikret uden unødige og fordyrende dækninger Betal månedligt over dit OK Benzinkort En bilforsikring, der er til at forstå Dækningsoversigt OK Bilforsikring Ansvar Kasko Når du

Læs mere

Den uforsikrede restgruppe indbo- og ulykkesforsikringer

Den uforsikrede restgruppe indbo- og ulykkesforsikringer 22. DECEMBER 216 Den uforsikrede restgruppe indbo- og ulykkesforsikringer AF PETER FOXMAN Indledning og sammenfatning En måde at belyse omfang af og karakteristika ved restgruppen af uforsikrede husstande

Læs mere

Allan Bo Christensen. - født i 1966. Ansat i forsikringsbranchen siden 1984. Baltica. Kommunernes Gensidige Forsikringsselskab. Forsikringshøjskolen

Allan Bo Christensen. - født i 1966. Ansat i forsikringsbranchen siden 1984. Baltica. Kommunernes Gensidige Forsikringsselskab. Forsikringshøjskolen Allan Bo Christensen - født i 1966 Ansat i forsikringsbranchen siden 1984. Baltica Kommunernes Gensidige Forsikringsselskab Forsikringshøjskolen Amaliegade 10 1256 Kbh. K Formål: At udbrede kendskabet

Læs mere

Dansk El-Forbund Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet

Dansk El-Forbund Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet Dansk El-Forbund Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet 2012 Selv den bedste kan miste jobbet! Arbejdsløshed kan ramme selv den bedste. De færreste kan klare det voldsomme fald i indkomsten,

Læs mere

Dansk El-Forbund Gruppelivsforsikring sikrer, hvis det værste sker

Dansk El-Forbund Gruppelivsforsikring sikrer, hvis det værste sker Dansk El-Forbund Gruppelivsforsikring sikrer, hvis det værste sker 2012 Hvad er en gruppelivsforsikring? En gruppelivsforsikring sikrer dine efterladte en sum penge, hvis du afgår ved døden. Efterlader

Læs mere

6655-1 April 2015. Hjælp ved FEJLTANKNING

6655-1 April 2015. Hjælp ved FEJLTANKNING 6655-1 April 2015 Hjælp ved FEJLTANKNING Topdanmark Forsikring A/S Hjælp ved fejltankning 6655-1 April 2015 2 Indholdsfortegnelse Et par ord om Hjælp ved fejltankning.... 3 Hvis du får brug for hjælp...

Læs mere

FOR DIG SOM MEDLEM AF 3F: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job

FOR DIG SOM MEDLEM AF 3F: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job FOR DIG SOM MEDLEM AF 3F: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job 2014 2 Hvad er en lønforsikring? En Lønforsikring er for dig, der gerne vil have tryghed i hverdagen

Læs mere

Få en god start med Privatsikring

Få en god start med Privatsikring Få en god start med Privatsikring Velkommen til Privatsikring Vi er glade for at byde dig velkommen til Privatsikring og håber at, du finder dig til rette i rollen som forsikringsrådgiver. Med Privatsikring

Læs mere

Serviceforbundet Gruppelivsforsikring: Se hvordan du er dækket

Serviceforbundet Gruppelivsforsikring: Se hvordan du er dækket Serviceforbundet Gruppelivsforsikring: Se hvordan du er dækket 2019 1 Hvad er en gruppelivsforsikring? En gruppelivsforsikring er den billigste og mest enkle livsforsikring, du kan få. Alle, der er med

Læs mere

Rejseforsikring. 100% tryghed året rundt

Rejseforsikring. 100% tryghed året rundt Rejseforsikring 100% tryghed året rundt 100% tryghed med Gouda rejseforsikring Med en Gouda Rejseforsikring får du 100% tryghed, når du rejser på korte eller længere rejser. Bliver du syg på din rejse,

Læs mere

Fakta om Tryg Plus. Fordele der skaber tryghed. Flere muligheder med Tryg Plus

Fakta om Tryg Plus. Fordele der skaber tryghed. Flere muligheder med Tryg Plus Fakta om Tryg Plus Fordele der skaber tryghed Tryg Plus er et fordelsprogram for dig, der har samlet flere af dine forsikringer hos os. Med Tryg Plus får du rabat på en række forsikringer og adgang til

Læs mere

Forsikringsbogen. Nyttige links

Forsikringsbogen. Nyttige links Nyttige links Når du alligevel bevæger dig rundt på internettet, er her nogle links som kan anbefales: www.hk.dk/forsikring her kan du læse om privat- og medlemsforsikringer www.alka.dk her kan du se,

Læs mere

Hvad gør du hvis skaden sker?

Hvad gør du hvis skaden sker? Hvad gør du hvis skaden sker? Boligselskabet Det boligselskab som ejer den ejendom du bor i, har tegnet en bygningsforsikring som dækker skader på selve ejendommen. Det indebærer, at enhver skade som f.eks.

Læs mere

Konkurrent. fb FORSIKRINGS SAMMENLIGNING BETINGELSER.DK

Konkurrent. fb FORSIKRINGS SAMMENLIGNING BETINGELSER.DK Konkurrent SAMMENLIGNING Hvilke forbedringer opnår kunder ved et skifte til jeres selskab samt hvilke forringelser følger med når jeres kunder skifter til et konkurrerende selskab? fb FORSIKRINGS BETINGELSER.DK

Læs mere