RENkøreglæde INTRODUKTION

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RENkøreglæde INTRODUKTION"

Transkript

1 ny

2 01 INTRODUKTION INDHOLD : INTRODUKTION : 01 UDVENDIGT DESIGN : 03 INDVENDIGT DESIGN : 07 MAGIC SEATS : 09 TEKNOLOGI : 13 YDEEVNE : 15 SIKKERHED : 17 DIN JAZZ : 21 MODELPROGRAM : 23 FARVER : 29 INDTRÆK : 30 EKSTRAUDSTYR : 31 POWER OF DREAMS : 39 Livet er fuldt af overraskelser. Hvem ved, hvad der venter lige om hjørnet? Det kan være en spontan familieudflugt, en weekend-surfingtur med vennerne eller hold fast en tur til møbelforretningen for at gøre klar til en lille ny. Den nye Honda Jazz er også fuld af overraskelser. Den har godt nok de samme Magic Seats og det samme kompakte design, som allerede er kendt og elsket, men nu er den lidt større og meget bedre end før, så uanset hvor meget du vil pakke ind i dit liv, er den nye Jazz mere end klar til at være med. RENkøreglæde

3

4 03 UDVENDIGT DESIGN UTROLIG alsidig Hos Honda brænder vi for at designe biler, som gør livet lettere og det er netop, hvad den nye Honda Jazz gør. Den er blevet omkonstrueret fra top til tå og har fået en kurvet ny karosseriform, som er endnu mere stilfuld og sofistikeret. Det højere, lettere design ser ikke blot godt ud; den ombyggede karosseriskal har givet os mulighed for at klemme endnu mere plads ind i det allerede klasseførende interiør, hvilket giver dig en uovertruffen anvendelighed i supermini-kategorien. Og med et lavere tyngdepunkt og hurtig, sporty håndtering er du sikker på at nyde alle ture. Den viste model er en Jazz 1.3 i-vtec Elegance i Sunset Orange med Honda CONNECT og Garminnavigation (ekstraudstyr).

5

6 05 UDVENDIGT DESIGN Det moderne, sporty design er ikke kun pænt at se på. Hvert aspekt af karosseriformen er om bygget for at forbedre de aerodynamiske egenskaber. Fra den høje vindueslinje og sidepanelerne med dyb udformning til det luftige kofanger design og den skarpe bagende er alt omhygge ligt udformet til at gøre Jazz en til en bil, som det er en sand fornøjelse at køre. Og med ændrede for- og baglygtegrupper og en stor, futuristisk tilbageliggende forrude, som forbedrer udsynet, gør den nye Jazz et virkelig dynamisk indtryk på vejen. raffinement DEFINITIONEN AF Den viste model er en Jazz 1.3 i-vtec Elegance i Sunset Orange med Honda CONNECT og Garminnavigation (ekstraudstyr).

7

8

9 08 INDVENDIGT DESIGN stil STARTER INDENI Sæt dig bag rattet i den nye Jazz, og du vil straks føle dig hjemme, dine hænder vil intuitivt finde betjeningsanordningerne, og du vil se, at målerne er designet til at være tydelige og lette at læse. Vi har ikke blot brugt tid på at skabe en kabine, som er stilfuld med førsteklasses materialer og indtræk af høj kvalitet vi har også tænkt på de små detaljer, der gør kørslen til en fornøjelse, som for eksempel de nye betjeningsanordninger til klimaanlægget, der betjenes med ét tryk. Men selv med alt dette sofistikerede udstyr kan vi stadig byde på høj anvendelighed, innovativt design og klasseførende opbevaring, som giver plads til alt, hvad du har brug for på din tur. Så du og dine passagerer kan læne jer tilbage og nyde pladsen, komforten og turen. Den viste model er en Jazz 1.3 i-vtec Elegance i Sunset Orange med Honda CONNECT og Garmin-navigation (ekstraudstyr) samt elopvarmelige sæder.

10

11 10 MAGIC SEATS PRAKTISK magi Når dit liv ændrer sig, tilpasser den nye Honda Jazz sig. Vores intuitive Magic Seats giver dig fleksibilitet, når du har brug for det. Fra en tur til byggemarkedet til en udflugt på mountainbike en lørdag eftermiddag kan Jazz en let og ubesværet omdannes med nogle få, enkle trin. Bagsæderne løftes op, klappes ned i én nem bevægelse, og designet med 60:40 opdeling giver yderligere konfigurationsmuligheder for din skiftende livsstil. Den viste model er en Jazz 1.3 i-vtec Elegance i Sunset Orange med Honda CONNECT og Garmin-navigation (ekstraudstyr).

12

13 12 MAGIC SEATS PRAKTISK plads Bybiler er kendt for at være lette at håndtere og manøvrere, men de er sjældent særligt praktiske. Med den nye Honda Jazz får du begge dele. Ud over den fornøjelige, reaktionsstærke køreoplevelse byder bilen på klasseførende plads med skjulte opbevaringsrum og smarte opbevaringsløsninger, hvor end du kigger hen. Jazz en er desuden udstyret med et overraskende stort bagagerum på 884 liter*, som er smart designet til at kunne tilpasses dine behov. Når bagsæderne er klappet ned, har bagagerummet plads til alt lige fra cykler og surfbrætter til et nyt fjernsyn eller sofabord. * Disse mål er baseret på et scenarie med sæderne klappet ned og med bagage op til underkanten af ruderne. Den viste model er en Jazz 1.3 i-vtec Elegance i Sunset Orange med Honda CONNECT og Garmin-navigation (ekstraudstyr).

14

15 14 TEKNOLOGI Hold KONTAKTEN PERSONLIG STARTSKÆRM Tilpas Honda CONNECT ved at uploade dit yndlingsfoto som baggrund. Displayet kan tilpasses til din stil. HÅNDFRI BLUETOOTH -TELEFON Brug den intuitive berøringsskærm til at få adgang til alle kontakterne i din mobiltelefon. Vi har udviklet innovativ og intelligent teknologi, der gør alle ture bedre. Jazz en indeholder det nye Honda CONNECT lyd- og infotainmentsystem, der holder dig i kontakt med alle de ting, du elsker i livet, f.eks. din musik og dine venner. Honda CONNECT tilbyder fremragende tilslutningsmuligheder, så du kan holde kontakten ved lige, mens du er på farten, via Wi-Fi-internetdeling* eller en mobil Wi-Fi-router. Den 7 store Honda CONNECT berøringsskærm kan tilpasses med dine yndlingsfotos. Det er også nemt at vælge et soundtrack til din rejse med Aha -radio. Du kan lytte til dine foretrukne internetmusiktjenester og til radioprogrammer fra hele verden, bl.a. nyheder, vejr, podcasts og lydbøger. Bluetooth -tilslutning giver dig mulighed for at tilslutte din smartphone til bilens håndfri telefonsystem. Desuden er det muligt at søge på internettet** på berøringsskærmen. Garmins nyeste satellitnavigation fås som ekstraudstyr til Honda CONNECT og anvender en simpel menu med ikoner, der giver dig bl.a. ruteanvisning og trafikinformation samt gratis kortopdateringer. Honda CONNECT er også forberedt til MirrorLink***. GARMIN NAVIGATION Garmin PhotoReal giver klar vejledning ved at vise vejkryds forude med fotorealistiske billeder af vejkryds og afkørsler med pilangivelse af vognbaner. Systemet omfatter ruteanvisning og trafikinformation, 3D-bygning, visning af terræn og meget mere. AHA Aha -appen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internetradio, åbne dine Facebook og Twitter -konti samt finde restauranter og hoteller i nærheden. * Brug af programmer på Honda CONNECT kan medføre dataforbrug og roamingafgifter ** Funktionen kan kun bruges, når bilen holder stille. *** Denne funktion er kun tilgængelig, hvis brugerens smartphone er kompatibel med Honda CONNECT MirrorLink. Denne teknologi giver brugeren mulighed for at gengive sit smartphone-display og få adgang til sine smartphone-apps. For specifikationer venligst se separat indstik. Δ HFT-kompatibilitet kan variere.

16

17 16 YDEEVNE Styrke Vi har forbedret alle aspekter af den nye Honda Jazz for at opnå mere plads, mere opbevaring og mere stil. OG YDEEVNE Men det er ikke alt. Under motorhjelmen finder du en helt ny 1.3 liter i-vtec-benzinmotor, som yder imponerende 102 hk, med lige så imponerende CO2-tal. Da vi designede gearkassen, ville vi være sikre på, at den nye Jazz ville passe til dig. Ud over den nye 6-trins manuelle gearkasse kan du også få vores avancerede trinløst variable automatiske gearkasse (CVT). Den innovative CVT-teknologi tilpasser sig til din kørestil og skifter trinløst gear for at levere den optimale motoreffekt i forhold til hastigheden. Det forbedrer ikke blot brændstoføkonomien; det øger også køreglæden. Begge gearkasser har fremragende ydeevne og økonomi, men med tomgangsstopsystemet kan du opnå endnu større brændstofbesparelser. Når bilen standser, for eksempel ved et trafiklys, slukker tomgangsstopsystemet motoren og starter den automatisk igen, når du sætter i gang. Det virker muligvis bare som en lille justering, men med tiden vil det gøre en stor forskel. CVT-GEARKASSE KNAP TIL DEAKTIVERING AF TOMGANGSSTOP Den viste model er en Jazz 1.3 i-vtec Elegance i Sunset Orange med Honda CONNECT og Garmin-navigation (ekstraudstyr).

18

19 18 SIKKERHED ULTIMATIV ro i sindet Hos Honda er vi engagerede i at opnå den bedst mulige sikkerhed på vejen. Vi mener, at den bedste måde at undgå kollisioner er at være ét skridt foran, og derfor tilbyder vi vores ADAS-teknologier. De hjælper føreren ved at fungere som ekstra sensorer og advarer og reagerer, når det er nødvendigt. For eksempel er der det aktive City Brake bremsesystem, som er standardudstyr på alle modeller, og som overvåger langsom trafik foran bilen og advarer om en frontkollision. Dette giver føreren tid til at gribe ind, og systemet udfører endda en nødbremsning for at nedsætte hastigheden så meget som muligt, hvis føreren ikke reagerer. Vores vognbaneassistent* advarer dig, hvis din Jazz afviger fra sin vognbane, uden at afviserblinket aktiveres, og det intelligente system til advarsel om frontkollision* overvåger området omkring bilen for at hjælpe dig med at undgå kollisioner og forbedre sikkerheden for alle. SYSTEM TIL REGISTRERING AF TRAFIKSKILTE* Systemet til registrering af trafikskilte identificerer trafikskilte, der er op til 100 m væk, og sender disse oplysninger videre til føreren via i-mid-displayet, efterhånden som du passerer trafikskiltene. Der kan vises to skilte samtidig. VOGNBANEASSISTENT* Når vognbanelinjerne registreres, og bilen afviger fra den aktuelle vognbane, uden at afviserblinket aktiveres, advarer vognbaneassistenten dig om det med akustiske og visuelle advarsler. AKTIVT CITY BRAKE BREMSESYSTEM 1: Når du kører rundt i byen med 5-32 km/t, kan dette system give dig de bedst tænkelige muligheder for at undgå en kollision ved at overvåge afstanden mellem dig og bilen foran. INTELLIGENT SPEED LIMITER* Indstiller automatisk den hastighedsbegrænsning, som registreres af systemet til registrering af trafikskilte. Når den intelligente fartbegrænser er aktiveret, vil bilen køre normalt, men den kan ikke overskride den gældende hastighedsbegrænsning, medmindre føreren tilsidesætter systemet. SYSTEM TIL ADVARSEL OM FRONTKOLLISION* Hvis kameraet foran registrerer en bil forude, advarer systemet om en mulig frontkollision, så du har tid til at reagere. 2: Hvis du kommer nærmere og nærmere en registreret bil, afgiver Jazz en en akustisk og visuel advarsel via i-mid-displayet. * Fås kun til Elegance- og Comfort-modellerne. For specifikationer venligst se separat indstik. FJERNLYSAUTOMATIK Fjernlysautomatikken vurderer kørselsforholdene omkring dig og skifter automatisk mellem fjernlys og nærlys. 3: Hvis du stadig ikke har reageret, og en kollision er umiddelbart forestående, kan det aktive City Brake bremsesystem automatisk udføre en nødopbremsning, der nedsætter hastigheden så meget som muligt. Ved gode kørselsforhold kan det tilmed helt forebygge en kollision. Model shown is Jazz 1.3 i-vtec Elegance in Sunset Orange with Honda CONNECT and optional Garmin Navigation.

20

21 20 SIKKERHED DESIGNET med fokus på din sikkerhed ELEKTRONISK STABILISERINGSSYSTEM (VSA) Overvåger alle fire hjul uafhængigt og beregner den nøjagtige kraft eller bremsekraft, der skal til for at genoprette kontrollen, hvis man mister vejgrebet. Under glatte forhold regulerer den motorens moment og bremserne på hvert enkelt hjul og sætter hastigheden ned til et sikkert niveau, der giver en ensartet kørsel. SRS-AIRBAGS TIL FØREREN OG PASSAGEREN For at kunne give maksimal beskyttelse pustes de forreste airbags op i to trin, hvorved timingen af og kraften ved udløsning af airbaggene kan varieres i forhold til kraften af sammenstødet. Gardinairbags beskytter sammen med trepunktsselen føreren samt for- og bagsædepassagererne i tilfælde af sidekollisioner. HILL START ASSIST Hill Start Assist forhindrer bilen i at rulle baglæns, når der sættes i gang på en bakke. Systemet bruger en hældningssensor til at regulere bremsetrykket, så bilen holdes stationær i 1½ sekund, efter at bremsepedalen slippes. BREMSEASSISTENT Bremseassistenten hjælper bilen med at standse bilen hurtigere under nødopbremsning. Et væsentligt fokuspunkt i designet af Jazz en er sikkerheden for personerne både i og uden for bilen. Sikkerhed for passagerer, medtrafikanter og fodgængere har altid været et af vores grundlæggende designkrav. Derfor har vi inkluderet masser af avanceret teknik i den nye Jazz, hvoraf det meste er standardudstyr.

22 21 DIN JAZZ Jazz DIN Vi har bygget den til dig; nu skal du gøre den til din.

23

24 23 MODELPROGRAM JAZZ trend 1.3 i-vtec 6-trins manuel gearkasse CVT-gearkasse 15 stålfælge AUX-stik Håndfri BluetoothTM-telefon (HFT)Δ Ratmonteret fjernbetjening af lydanlæg USB-stik (ipod-kompatibel) Tilbehørsstik (for) Fartpilot med fartbegrænser Auto op/ned på elruder, for (fører) Autolys El-opvarmelige forsæder Rum under gulv i bagagerum Magic Seats Aircondition Elruder (for og bag) Regnsensor Bagrudevisker med intervalfunktion Bagsæde, der kan vippes tilbage Rat med vippe- og teleskopfunktion Halogenforlygter Coming Home/Leaving Home funktion på forlygter LED-kørelys Højt monteret stoplygte - LED Hill Start Assist (HSA) Tomgangsstop Bevægelsesaktiv elektrisk servostyring (EPS) Multiinformationsdisplay (MID) Ratmonterede skiftekontakter (kun CVT) Gearskifteindikator (SIL) Kabinelys Kortlys (for) ABS (antiblokeringssystem) Bremseassistent (BA) Aktivt City Brake bremsesystem (CTBA) Dæktryksovervågning (DWS) Elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) Nødstopsignal Sikkerhedsseler på forsæder og bagsæder med opstramningsmekanisme, der aktiveres i nødstilfælde (ELR) ISOFix-punkter SRS-airbag i førersiden SRS-airbag i passerside med afbryderkontakt Sideairbags (for) Gardinairbags (for og bag) Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Piskesmældsbeskyttelse (forsæder) Startspærrefunktion Bagagerumsafdækning Fjernbetjent centrallås med 2 foldenøgler Dækreparationssæt Ekstraudstyr: ADAS-pakke, inklusive: Fjernlysautomatik (HSS) Advarsel om frontkollision (FCW) Registrering af trafikskilte (TSR) Intelligent Speed Limiter Vognbaneassistent (LDW) HÅNDFRI BLUETOOTHTMTELEFON (HFT)Δ Δ FARTPILOT MED FARTBEGRÆNSER HFT-kompatibilitet kan variere. Se for en liste over kompatible telefoner.

25 Vinduesviskere med regnsensor Vinduesviskere med regnsensor aktiveres, når der registreres fugt på forruden, og hastigheden reguleres automatisk efter behov. MP3-kompatibel CD-tuner med USB/AUX-stik Integrér din digitale musikafspiller med den MP3-kompatible CD-tuner. Autolys Lygterne tændes automatisk når det bliver mørkt. Aktivt City Brake System Fungerer, når bilen kører under 32 km/t, og har til formål at forebygge ulykker ved lav hastighed. Den viste model er en Jazz 1.3 i-vtec Trend i White Orchid Pearl.

26 25 MODELPROGRAM JAZZ comfort 1.3 i-vtec 6-trins manuel gearkasse CVT-gearkasse Udover udstyrsniveau på Trend: 2x USB/HDMI-stik Honda CONNECT med CD-afspiller (7 berøringsskærm, AM/FM, internetradio, Aha app integration, internetsøgning) Eljusterbare og elopvarmelige sidespejle Elektrisk sammenklappelige sidespejle Parkeringssensorer (2 x for og 4 x bag) Fjernlysautomatik (HSS) Advarsel om frontkollision (FCW) Intelligent Speed Limiter Vognbaneassistent (LDW) Registrering af trafikskilte (TSR) 15 alufælge Ekstraudstyr: Honda CONNECT med GARMIN-navigation og CD-afspiller (7 berøringsskærm, AM/FM/ DAB, internetradio, Aha app integration, internetsøgning)* og hajfinneantenne HONDA CONNECT * Tilslutning til Aha -app (herunder internetradio) og til internetsøgning via Wi-Fi-internetdeling eller en mobil Wi-Fi-router. Brug af programmer på Honda CONNECT kan medføre dataforbrugs- og roamingafgifter. Vi anbefaler, at du kontrollerer din mobiltelefons abonnementspakke. Funktionen til internetsøgning kan kun bruges, når bilen holder stille. Bemærk: Honda CONNECT er også forberedt til MirrorLink (denne funktion er kun tilgængelig, hvis brugerens smartphone er kompatibel med Honda CONNECT MirrorLink).

27 Fartpilot med fartbegrænser Med den elektroniske fartpilot kan du holde en konstant kørehastighed, og det bliver mindre anstrengende at køre over længere strækninger. Betjeningsknapper på rattet Giver føreren adgang til betjeningsknapper uden at skulle slippe rattet. Parkeringssensorer Parkeringssensorerne foran og bag på bilen gør det nemmere at få bilen bakset ind på trange pladser. En biplyd bipper hurtigere og hurtigere, jo tættere du kommer på en genstand. Fjernlysautomatik Vurderer kørselsforholdene og skifter automatisk mellem fjernlys og nærlys. Eljusterbare og elopvarmelige sidespejle De er nemme at justere til den perfekte position for dig, og rim og dug fjernes hurtigt på kolde morgener. Den viste model er en Jazz 1.3 i-vtec Comfort i Brilliant Sporty Blue Metallic.

28 27 MODELPROGRAM JAZZ elegance 1.3 i-vtec 6-trins manuel gearkasse CVT-gearkasse Udover udstyrsniveau på Comfort: 6 højttalere Tilbehørsstik (midterkonsol) Auto op/ned på elruder, for (passager) Klimaanlæg Lomme bag på førersæde Manuel justering af passagersædets højde Bakkamera Tonede ruder bag (bagerste sideruder og bagrude) Tågeforlygter Lædergearknop Læderrat Sikkerhedsalarm Nøglefri adgang og start 16 alufælge Ekstraudstyr: Honda CONNECT med GARMIN-navigation og CD-afspiller (7 berøringsskærm, AM/FM/ DAB, internetradio, Aha app integration, internetsøgning)* og hajfinneantenne BAKKAMERA * Tilslutning til Aha -app (herunder internetradio) og til internetsøgning via Wi-Fi-internetdeling eller en mobil Wi-Fi-router. Brug af programmer på Honda CONNECT kan medføre dataforbrugs- og roamingafgifter. Vi anbefaler, at du kontrollerer din mobiltelefons abonnementspakke. Funktionen til internetsøgning kan kun bruges, når bilen holder stille. Bemærk: Honda CONNECT er også forberedt til MirrorLink (denne funktion er kun tilgængelig, hvis brugerens smartphone er kompatibel med Honda CONNECT MirrorLink).

29 Læderrat Giver din Jazz en luksuriøs fornemmelse. Klimaanlæg Vælg den temperatur, du ønsker, og klimaanlægget opretholder konstant et behageligt klima og et perfekt ventilationsniveau i kabinen. Tonede ruder Med tonede ruder får du et privat rum, og der trænger mindre sollys ind bag i din Jazz. Honda CONNECT med navigation Intuitivt infotainmentsystem via berøringsskærm med indbygget satellitnavigation, som hjælper dig med at komme fra A til B. 16 alufælge 16 alufælge giver din Jazz et karakteristisk og sporty udseende. Nøglefri adgang og start Med nøglefri adgang og start kan du låse bilen og låse den op og starte den, mens du har nøglen i lommen. Den viste model er en Jazz 1.3 i-vtec Elegance i Sunset Orange med Honda CONNECT og Garmin-navigation (ekstraudstyr).

30 29 FARVER OG INDTRÆK DIN farve Fleksibilitet er nøgleordet for Jazz en, så det er ikke overraskende, at du kan vælge mellem en lang række farver. Hvilken farve passer til din personlighed? White Orchid Pearl Sunset Orange Tinted Silver Metallic Crystal Black Pearl

31 indtræk DIT Hvad enten du vælger det unikt mønstrede eller det dynamisk mønstrede stofindtræk, får det ikke blot din Jazz til at se godt ud, men også til at føles skøn. Det unikt mønstrede stofindtræk fås på Elegance-modellerne Det dynamisk mønstrede stofindtræk fås på Comfort- og Trend-modellerne Brilliant Sporty Blue Metallic Alabaster Silver Metallic Milano Red Attract Yellow Pearl Den viste model er en Jazz 1.3 i-vtec Elegance med Honda CONNECT og Garmin-navigation (ekstraudstyr).

32 LIVET ER muligheder FULD AF SPORTS-PAKKE Sportspakken forstærker bilens naturlige sporty stil. Ved at tilføje dette skinnende sorte og farvematchende tilbehør kommer bilen til at syne tættere på vejen, så den får et energisk udseende og præg. Pakkens indhold: Frontskørt, tofarvede sideskørter, bagskørt og hækspoiler. Billedet viser 15 Stardust-alufælge Giv din Jazz dit helt personlige præg med originalt tilbehør vi har et stort udvalg at vælge imellem. De er ikke blot designet og fremstillet ud fra vores krævende standarder; hver enkelt pakke er specielt designet til at forbedre og passe perfekt til din Jazz. CARGO-PAKKE Hvis du ofte skal have bagage eller specialudstyr til fritid eller arbejde med dig i bilen, er Cargo-pakken et godt valg. Den giver dig en unik kombination af opbevaringsløsninger. Pakkens indhold: Ruminddelt bagagerumsbakke og opbevaringsboks under hattehylden. Download appen med tilbehør fra itunes eller Google Play for at få vist alt tilgængeligt tilbehør

33 32 EKSTRAUDSTYR DESIGN-PAKKE Denne elegante pakke vil give din Jazz et raffineret udseende. Fremhæv bilens elegance ved at tilføje dette tilbehør i sølvmetal. Pakkens indhold: Kølergitter, pynteliste til bagklap og spejlkapper. Billedet viser 15 Nucleus-alufælge. CONVENIENCE-PAKKE Convenience-pakken er en pakke med stilfuldt tilbehør, der er designet til at beskytte din bil mod ridser, skrammer, mudder og sand. Pakkens indhold: Farvematchende sidekarosserilister, stænklapper for og bag og dørtrinslister. Billedet viser 15 Nucleus-alufælge. BELYSNINGS-PAKKE Belysningspakken er en kombination af flere forskellige lygter og lamper, som giver en hyggelig stemning inde i bilen og bedre synlighed udenfor. Pakkens indhold: Blå fodrumsbelysning og oplyste dørtrin.

34 OPBEVARINGSBOKS UNDER BAGAGERUMSHYLDEN Opbevaringsboksen under bagagerumshylden giver ekstra opbe varingsplads i bilens bagagerum, hvor du kan opbevare dine sko eller en paraply. Vægtkapaciteten er 1 kg. RUMINDDELT BAGAGERUMSBAKKE Den vandtætte bagagerumsbakke med høje kanter, der passer perfekt til formen på bilens bagagerum, beskytter bilens finish mod snavs og ridser. Den er skridsikker og leveres med ruminddelinger, og så er den udstyret med Jazz-logo. FASTSPÆNDINGSNET HUNDEGITTER

35 34 EKSTRAUDSTYR KØLERGITTER Dette kølergitter i sølvmetal giver din bil det ekstra flair, der gør, at den skiller sig ud fra mængden. Download appen med tilbehør fra itunes eller Google Play for at få vist alt tilgængeligt tilbehør

36 AFTAGELIGT ANHÆNGERTRÆK Med dette aftagelige anhængertræk behøver du ikke gå på kompromis med bilens udseende, hvis du planlægger at køre med anhænger. Alle originale Honda anhængertræk er konstrueret med henblik på nem håndtering, komplet kompatibilitet og integration med din Hondas elektriske og sikkerhedsrelaterede systemer. Du kan bugsere din anhænger med en maksimal trækkapacitet på 1000 kg og en lodret vægt på 95 kg. Der fås også et fast anhængertræk. som passer både til MT og CVT. SPORTSPEDALER Sportspedalerne af aluminium giver både et sporty look og bedre greb til dine fødder. Billedet viser Elegance-bundmåtter SIDEKAROSSERILISTER Dette tilbehør beskytter bilens karosseri mod irriterende skrammer og ridser. De fås i karosserifarven eller i materialets naturlige farve.

37 36 EKSTRAUDSTYR HONDA 3D SOUND Honda 3D Sound Musik har aldrig lydt så virkelig Vi ønsker alle, at lydsystemerne i vores biler skal gengive musikken af vores favoritkunstnere så nøjagtigt som muligt. Ved tilføjelse af en kompakt DSP-enhed (digital signal processing) til det eksisterende lydsystem i din Honda kan du forbedre din lytteoplevelse, så det føles som i en koncertsal. Læs mere og lyt på: ALUFÆLGE Stardust-alufælge Nucleus-alufælge TAGBØJLER Lastkapacitet: 30 kg. AFDÆKNING TIL FORRUDEN Download appen med tilbehør fra itunes eller Google Play for at få vist alt tilgængeligt tilbehør

38 STOFMÅTTER GUMMIMÅTTER BAGAGERUMSMÅTTE TABLETHOLDER Nu kan du også bruge vores tabletholder, når du skal underholde passagererne under kørslen. Holderens forskellige positioner gør det behageligt at se film, læse s eller spille spil. Underholdningen behøver ikke slutte, da tabletten kan oplades ved hjælp af 12 V strømudtaget. HÆKSPOILER Hvis det er et sofistikeret look, du er ude efter, er denne originale Honda farvematchende spoiler lige, hvad du har brug for. Den er indbygget i bilens karosseri.

39 38 EKSTRAUDSTYR FORESTE KOFANGER DEKORATION BAKSENSORER DØRTRIN STÆNKLAPPER FOR OG BAG TÅGELYGTER Download appen med tilbehør fra itunes eller Google Play for at få vist alt tilgængeligt tilbehør

40

41 40 THE POWER OF DREAMS dreams THE POWER OF Hos Honda arbejder vi konstant på at flytte grænserne for, hvad der kan lade sig gøre, så vi kan blive ved med at skabe køretøjer, der er endnu mere kraftfulde, effektive og fornøjelige. Den nye Civic-modelrække er et tydeligt bevis på denne tankegang. Den er blevet vendt og drejet og har fået nye finesser og et nyt design et dramatisk udseende, der afspejler den kraftfulde ydeevne, den avancerede teknologi og den fantastiske komfort. Denne innovative tankegang har givet liv til en menneskelignende robot kaldet ASIMO, er gået på vingerne med HondaJet og har skabt nogle af de mest populære motorcykler på planeten. Den viden, vi får fra alle de ting, vi gør, og alle de ting, vi lærer, indgår i alt, hvad vi skaber, som f.eks. Jazz en. De viste modeller er en Civic 1.6 i-dtec Sport i Brilliant Sporty Blue Metallic, en Civic 1.8 i-vtec Executive i Polished Metal Metallic, en Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive i White Orchid Pearl og en Civic Type R i Championship White.

42 Den viste model er Jazz 1.3 i-vtec Elegance i Sunset Orange med 16 alufælge og Honda CONNECT med Garmin-navigation (ekstraudstyr).

43

44 Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og billeder er kun vejledende. De detaljer, der fremgår af brochuren, kan afvige fra udstyret i de dansksolgte bilers forskellige modelvarianter. Publikationen udgør på ingen måde nogen forpligtelser fra virksomhedens side overfor nogen anden part. Ved alt salg er leverandørens eller forhandlerens salgs- og garantivilkår gældende. Oplysningerne om vilkår kan fremsendes på skrift på forlangende. Kontakt din Honda-forhandler for at få yderligere oplysninger. Forhandleren kan altid bidrage med aktuelle oplysninger og beskrivelser af udstyr og funktioner. Den seneste opdaterede version af denne brochure findes på Honda Motor Europe Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf JAZZ 09/15/TH DK MILJØMÆRKE Exakta Print AB

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

ProPPet Med ekstra udstyr

ProPPet Med ekstra udstyr Jazz Comfort Plus Proppet Med ekstra udstyr Hos Honda er vi konstant på udkig efter nye måder at være innovative på. Derfor har vi som alternativ til Jazz Comfort udviklet Comfort Plus, en Jazz med endnu

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Den nye. Civic Tourer

Den nye. Civic Tourer Den nye Civic Tourer Honda sætter sig nye høje miljømål og lancerer et nyt slogan Honda har altid været med helt fremme, når det handler om at opstille skrappe miljømål både for modellerne og for selve

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

Scala - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Scala - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aircondition S - - Alarm (Kræver Centallås med SAFE, EASY START med SAFE, eller KESSY med SAFE funktion) Tyverialarm med kabineovervågning, backup horn og bortslæbsbeskyttelse. - 2.900 2.900 Anhængerforberedelse

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Alfa Romeo Giulia. Anhængervægte med bremser. DIESEL DATA Giulia kg. Giulia 2,2 Ds. Beskatning ,- HK: 150 KM/L: 23,8 CO2: 109

Alfa Romeo Giulia. Anhængervægte med bremser. DIESEL DATA Giulia kg. Giulia 2,2 Ds. Beskatning ,- HK: 150 KM/L: 23,8 CO2: 109 Giulia DIESEL DATA Giulia Giulia 2,2 HK: 150 KM/L: 23,8 CO2: 109 392.770,- HK: 180 KM/L: 26,3 CO2: 99 423.770,- DIESEL DATA Super HK: 180 KM/L: 26,3 CO2: 99 438.770,- DIESEL DATA Veloce 4X4 HK: 210 KM/L:

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

NY CITROËN C4 CACTUS

NY CITROËN C4 CACTUS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 07.09.2018 KAMPAGNEMODEL LIVE ICONIC SKYLINE Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift (KR.)

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Ny Fabia - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Ny Fabia - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Active Comfort pakke (Indholdet i pakken kan ikke ændres) Indeholder varme i forsæder, opvarmede sprinklerdyser ved forruden, samt armlæn foran med opbevaringsboks. Ambition blå/grå interiør (Kræver multifunktionslæderrat)

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer 1 Farver Oplysninger om brændstofforbrug, CO og vægt er opgivet i henhold til EUs standarder, og samtlige data gælder for -modellen. Det faktiske brændstofforbrug og de aktuelle

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn RENAULT TRAFIC KASSEVOGN Motor Gearkasse Forbrugstal NEDC / WLTP* CO2 NEDC / WLTP* L1H1 - T27-5,2 m3 1,6 dci 95hk S/S 6-trin man 16,1 / 13,5

Læs mere

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem med bevægelses- og niveausensor (Kan ikke kombineres med KESSY) - 5.100 - Anhængerforberedelse (Standard fra produktionsuge 22/16 pånær i 2.0 TSI 280 hk samt 2.0 TDI 190 hk.) Anhængerforberedelsen

Læs mere

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret: 13.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR 17" Stålfælge Aircondition 17"

Læs mere

Seat Ateca. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE. Seat ATECA 2,0 TDI 4X4 HK: 150 KM/L: 20 CO2: 128. Beskatning 356.

Seat Ateca. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE. Seat ATECA 2,0 TDI 4X4 HK: 150 KM/L: 20 CO2: 128. Beskatning 356. Ateca Leveringstiden på Ateca er fortiden noget lang. Ring for hør vedr. biler i pipeline. Leveringstid ligger pt. på ca. 11 måneder ved nybestillinger DIESEL DATA STYLE 2,0 TDI 4X4 KM/L: 20 CO2: 128 356.487,-

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010. Tilbehør

Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010. Tilbehør L E M O N D E S I G N Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010 Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Aluminiumsfælg 16 990E0-65J92-000 2. Aluminiumsfælg 16 990E0-79J25-000 3. Aluminiumsfælg 16 99000-80116-006

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Octavia - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 7.180 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 3.035 3.035 3.035 4.100 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 9.700 9.700 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 2.960 2.960 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Ford Kuga. Diesel - Trend Plus Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Kuga 1.5 TDCi HK: 120 KM/L: 22,7 CO2: 115. Beskatning 263.

Ford Kuga. Diesel - Trend Plus Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Kuga 1.5 TDCi HK: 120 KM/L: 22,7 CO2: 115. Beskatning 263. Ford Diesel - Trend Plus Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1.5 TDCi KM/L: 22,7 CO2: 115 263.430,- 1.5 TDCi AUT KM/L: 20,8 CO2: 125 278.740,- Diesel - Titanium Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1.5 TDCi KM/L:

Læs mere

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 9.700 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 3.035 3.035 4.100 4.100 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere

Peugeot Diesel - Active Data Anhængervægt m/ bremse Pris HK: 120 KM/L: 25,0 CO2: B 1.6 BlueHDi 120 hk. Beskatning 303.

Peugeot Diesel - Active Data Anhængervægt m/ bremse Pris HK: 120 KM/L: 25,0 CO2: B 1.6 BlueHDi 120 hk. Beskatning 303. Peugeot 5008 Diesel - Active Data Anhængervægt m/ bremse Pris 5008 B 1.6 BlueHDi 120 hk HK: 120 1200 kg 303.819,- Diesel - Allure Data Anhængervægt m/ bremse Pris 5008 B 1.6 BlueHDI 120 hk - KUN LAGERBILER

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

RENT ELEKTRISK RENT DESIGN

RENT ELEKTRISK RENT DESIGN RENT ELEKTRISK RENT DESIGN Kombinationen af enkelt design og avanceret teknologi kan ses i alle detaljer. Kameraer med høj definition erstatter dørspejle, øger udsynet og reducerer bilens bredde. Dørhåndtagene

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Denne brochure er gældende for lagerbiler testet efter NEDC-1 normen. Kontakt din forhandler for yderligere information.

Denne brochure er gældende for lagerbiler testet efter NEDC-1 normen. Kontakt din forhandler for yderligere information. Denne brochure er gældende for lagerbiler testet efter NEDC-1 normen. Kontakt din forhandler for yderligere information. AT VOKSE OP BEHØVER IKKE AT VÆRE KEDELIGT. BARE SPØRG BØRNENE. AT VOKSE OP ER COOL.

Læs mere

CITROËN C3 KAMPAGNEMODELLER NYHED: MERE LUKSUS MERE MOTORKRAFT. Sidst opdateret d ICONIC Ltd. KAMPAGNEMODEL ASPIRE BLACKLINE

CITROËN C3 KAMPAGNEMODELLER NYHED: MERE LUKSUS MERE MOTORKRAFT. Sidst opdateret d ICONIC Ltd. KAMPAGNEMODEL ASPIRE BLACKLINE KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret d. 10.09.2018 - NYHED: MERE LUKSUS MERE MOTORKRAFT KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig

Læs mere

Attente visuel. HVAD ER ProPILOT? FORDELE FOR FØRERNE

Attente visuel. HVAD ER ProPILOT? FORDELE FOR FØRERNE NISSAN ProPILOT HVAD ER ProPILOT? ProPILOT er et avanceret førerassistentsystem. Det hjælper føreren under acceleration, opbremsning og med styring under kørsel i en vognbane på motorvej. ProPILOT er en

Læs mere