Det Hellige Land maj Bliv klogere på konflikten i Mellemøsten Med journalist, foredragsholder og eventyrer Lene Frøslev

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det Hellige Land maj Bliv klogere på konflikten i Mellemøsten Med journalist, foredragsholder og eventyrer Lene Frøslev"

Transkript

1 Det Hellige Land maj 2018 Bliv klogere på konflikten i Mellemøsten Med journalist, foredragsholder og eventyrer Lene Frøslev Oplev historie, politik og religion i Jerusalem og på Vestbredden - og Israels pulserende metropol Tel Aviv Klippemoskeen - Dome of the rock på Haram al-sharif/ Tempelpladsen i Jerusalem Pris fra kr. Enkeltværelse-tillæg 1900 kr.

2 Rejsen inkluderer: Flyrejse t/r København-Tel Aviv, inkl. 1 kuffert og håndbagage Ophold i delt dobbeltværelse med bad og toilet på 3 stjernet hotel tæt på Damaskusporten. Udflugter ifølge program Alle skatter og afgifter Bidrag til Rejsegarantifonden Morgenbuffet alle dage Velkomst- og afskedsbuffet på hotellet Frokost på Krybbepladsen i Betlehem Entreer Alle udflugter og transfers som omtalt i programmet Lokalguider Møde med palæstinensisk aktivist Foredrag undervejs om den politiske situation, bosætterpolitikken, fredsprocessen samt de hellige steder og UNESCO Verdensarvs-sites Rejsen inkluderer IKKE: Frokost og middage, der ikke er omtalt i programmet Drikkevarer Rejseforsikring (påkrævet) Drikkepenge Ekstra indskrevet bagage på flyet Udflugter, der ikke er omtalt i programmet Der tages forbehold for ændringer, herunder midlertidige afspærringer, checkpoints og lukkede seværdigheder Udflugtsprogram: Jerusalem: Damaskusporten, de arabiske souker i Den Gamle By, Tempelpladsen/ Haram al Sharif med Klippemoskeen og Al Aqsa Moskeen, Grædemuren, Via Dolerosa, Gravkirken (UNESCO-site) Ramallah (den palæstinensiske de facto hovedstad på Vestbredden): Qalandia checkpoint, Arafats grav, moske og museum, Manara Square og markedet, mikrobryggeriet Taybeh, bosættelser Betlehem: Fødselskirken, krybbepladsen, markedsgaden, besøg i Arab Woman s Unions håndarbejdscenter, Oliventræsbutikker, Mælkegrotten, Hyrdernes Mark ved Beit Sahour, graffitikunster Banksys Walled Off Hotel og shop ved Muren Oliebjerget: Dominus Flevit-kirken, den jødiske kirkegård, Fader Vor-kirken, Getsemane have Hebron (Vestbreddens mest konfliktfyldte by): Oliven- og vinlandskabet (UNESCO-site), Ibrahim-moskeen og Den Gamle By (UNESCO-site), de jødiske bosættelser, checkpoints og deling af byen, besøg Women in Hebron-shop, markedet i den nye by, Hebron glas- og keramikværksted. Østjerusalem: hovedgaden Salah-al-Din Street, Den engelske Gravhave, American Colony Hotel, Vestjerusalem: Haas Promenade - det delte Jerusalem Tel Aviv: Bauhaus-arkitektur i Den Hvide By (UNESCO-site), strandpromenaden og mulighed for at bade i Middelhavet

3 Dagsprogram: 1. Dag: Flyrejse fra København. Bustur fra Ben Gurion lufthavn til Jerusalem. Vi kører ad bosættervejen på Vestbredden igennem vores første israelske checkpoint og forbi bosættelsen Modeiin, tæt forbi Ramallah og til Østjerusalem. Indkvartering på Golden Walls Hotel. Frokost for egen regning. Eftermiddag kl : gennem Damaskusporten til den gamle by. Vi indsnuser duften, fornemmer lydene og stemningen i souken på vej mod tagterrassen på Austrian Hospice, hvor vi har et godt vue ud over hele den gamle by med både Klippemoskeen, Via Dolerosa og Jesu Gravkirke. Og naturligvis de allestedsnærværende jødiske bosættelser. Fælles aftenbuffet på hotellet (inkluderet). Aften på egen hånd. 2. Dag: Kl ca. kl 16.30: Heldagstur til fods til de hellige steder i Den Gamle By. Via Damaskusporten gennem Al Wad-souken og pladsen ved Grædemuren til turistindgangen til Haram al Sharif/Tempelpladsen - ca. en halv times kø. Pladsen er en af de mest fredfyldte i Jerusalem, men der er begrænset åbent for turister. (Moskeerne på pladsen kan kun besøges af muslimer). Ad Bomuldhandlernes Gade tilbage til Grædemuren. Evt. en let frokost for egen regning på Al Bureq cafeteria. Via muslimske beboelseskvarterer til de tre markeder - slagtersouken, guldsouken og parfumesouken. Besøg i Gravkirken på det, der menes at være Golghata og Jesu grav. Mulighed for køb af rosenkranse og tornekroner på vejen. Ad Khan al Zeit souk til Via Dolerosa, hvor vi passerer nogle af de 14 stationer, hvor Jesus angiveligt stoppede med korset på ryggen. Ad souk Al Wad til Damaskusporten. Der bliver god tid til at fotografere og til at handle - husk at prutte om prisen! NB! Turen foregår til fods, cirka 8 kilometer. Resten af dagen/ aftenen på egen hånd. Evt. aftensmad for egen regning på Jerusalem Hotel, et af favortitspisestederne for de mange NGOer, FNfolk og journalister, der arbejder i byen.

4 3. Dag: Kl. ca ca.16: Udflugt til Ramallah - den de facto palæstinensiske hovedstad - på Vestbredden. Der er fokus på bosætterpolitikken og Muren/ adskillellsesbarrieren, som omkranser de udvalgte dele af palæstinensiske Østjerusalem, der ligger tæt på de store bosættelser i byen. Vi kører via det store Qalandia checkpoint til Ramallah. Foredrag undervejs om bosætterpolitik og konsekvenser af den byggede Mur omkring Vestbredden. Vi besøger Arafats mausolæum og det nye museum i tilknytning til præsidentpaladset Al Muqata. Gennem det moderne Ramallah til den centrale plads Manara Square og det store marked bag hovedgaden. Frokost for egen regning på en cafe i byen. Via checkpointet kører vi gennem de smukke olivenlandskaber til den kristne landsby Taybeh, hvor byens førende familie har succes med mikrobryggeriet med navn efter byen. Besøg på bryggeriet og tilbage til Jerusalem via det store vestlige checkpoint. Eftermiddag og aften på egen hånd. Mulig middag for egen regning på Almibash restaurant på Nablus Road. Aftenen kan afsluttes med slentretur gennem hovedgaden Salah-al-Din Street til Ibrahims Summer Bar på legendariske American Colony Hotel. 4. Dag: Fra kl ca. 16: Heldagstur til Oliebjerget og Betlehem. Vi starter med at nyde morgensolen fra toppen af Oliebjerget hvorfra Jesus skulle være faret til himmels. Der er flere kirker i området.

5 Vi besøger Domus Flevit - Tårekirken - med byens bedste udsigt over Den Gamle By og den jødiske kirkegård, hvorfra Guds Udvalgte efter sigende på Dommedag vil blive ledt ind i Himmeriget. Ophold i Getsemane Have med de formentlig over 2000 år gamle oliventræer. Vi kører gennem Vestjerusalem til Haas Promenade, hvor vi hører om Jerusalem som delt by. Videre mod checkpointet til Betlehem. Vi gør holdt på den anden side af Muren ved The Walled Off hotel og shop. Den britiske graffitikunstner Banksy har åbnet et hotel i en nedlagt souvenirbutik få meter fra muren. Vi ser Banksys - og andres - murmalerier og kan købe graffiti stencils til egne værker på muren. Vi kører opad til Krybbepladsen, hvor vi der er bestil en let frokost (inkluderet i prisen) hos Osama og Khader (kald mig bare George) i Peace Center Restaurant. Vi besøger fødselskirken med krybbegrotten som højdepunktet (kø må påregnes).nb! Kirken er under renovering indtil Vi spadserer op ad trapperne i hovedstrøget og kigger ind i den lille håndarbejdsshop, der drives af Arab Womens Union. Her sælges traditionelt palæstinensisk stramaj i god kvalitet, syet af lokale kvinder, der får en rimelig betaling for deres arbejde. Vi besøger den lille grøntsags-og slagtersouk og spadserer til Mælkegrotten, hvor Jomfru Maria, siges det, diede den nyfødte Jesus under flugten til Egypten. Mulighed for at besøge oliventræskærer-butikker på vejen. Vi kører med bussen til det smukke landskab omkring landsbyen Beit Sahour, hvor angiveligt hyrderne på julenat så den store stjerne og blev fortalt af Englen at en Konge var født. Fårehyrder passer stadig deres flokke i olivenlundene her. Tilbage via checkpointet til Jerusalem, Eftermiddag og aften på egen hånd. Evt. aftensmad for egen regning på Borderline restaurant i Shimon Siddiq street. 5. Dag: Kl ca. 17: Heldagstur til Hebron, forhåbentlig med Abu Hassan og Alternative Tours (turen gennemføres på engelsk). Vi ser Ibrahim-moskeen - Patriarkernes Grotter - med Abrahams, Isaks og Sarahs grave.

6 Vi oplever de pigtråds og gitter-afspærringer, der adskiller de ekstrame bosættere og den palæstinensiske befolkning. Der er mulighed for et smut ind igennem bosættelsen, og vi går gennem den delvist øde souk i Den Gamle By (UNESCO-site). Rundt om et hjørne kommer vi til det pulserende marked i den nye by, hvor vi spiser frokost (for egen regning), inden vi på vejen tilbage besøger et af de traditionelle keramikog glasværksteder, der producerer det blå Jerusalem-keramik. Aften på egen hånd i Jerusalem. Evt. aftensmad for egen regning i den gamle jernbanestation i German Colony - et af de få sekulære områder, der er tilbage i Vestjerusalem. 6. Dag: Kl : Heldagstur til Tel Aviv. Den moderne metropol står i skærende kontrast til det jødisk-ortodokse Jerusalem. Byen lever hele døgnet, og den kan med rette betegnes som Mellemøstens bøsse-hovedstad. Vi stiger af bussen ved Tel Avivs 14 km lange strandpromenade (husk badetøj og håndklæde) og slænger os på en lejet solseng under palmerne mens Middelhavets bølger ruller ind over det fine sand. Frokost for egen regning på en strandbar. Derefter udflugt til dele af Den Hvide By (UNESCO-site), hvor den smukke Bauhaus-arkitektur ligger som perler på en snor. Mulighed for udflugt på egen hånd til Jaffa. Om eftermiddagen retur til Jerusalem. Sen aftensmad evt. (for egen regning) på Al-Nasser Restaurant i Den Gamle By i Jerusalem. 7. Dag: Jerusalem på egen hånd. Råd og vejledning til mulige selv-arrangerede udflugter i Øst- og Vestjerusalem. 8. Dag: Kl. 7.30: Check ud og transfer til lufthavnen. Ankomst København ca. Kl. 16.

7 Praktisk viden og gode råd Der er en times tidsforskel mellem København og Jerusalem - 12 i Kbh. er 13 i Jerusalem. Danske el-stik kan sagtens bruges på hotellet. Maj måneds gennemsnitstemperatur i Jerusalem er mellem 15 og 27 grader. Der kræves ikke visum forud for rejsen. Visum udleveres ved ankomst på et særskilt stykke papir, og der stemples ikke i passet. Medbring: Rejseforsikring (hverken det gule eller blå sygesikringskort dækker i Israel/Palæstina) Gode, flade sko eller sandaler. Brostenene i Den Gamle by er meget ujævne Solhat Solbriller Solcreme Kamera / mobiltelefon (husk at slå roaming fra - fri tale og data gælder ikke i Israel/ Palæstina) Dit pas og det løse visum skal altid medbringes på udflugterne. Glemt pas og visum kan måske medføre problemer med at passere de militære checkpoints. Medbring altid en flaske vand. Der er varmt i Palæstina i maj og det tilrådes at drikke 1,5-2 liter væske om dagen. Shorts / korte bukser er ikke altid velset. Ved besøg i kirker og moskeer er lange bukser/ lang nederdel og lange ærmer påbudt. Det er også godt med et tørklæde til at dække skuldre og nakke. Langt de fleste i turistindustrien taler engelsk - nogle bedre end andre Det er ikke i alle restauranter, man kan købe alkohol Ikke alle toiletter er af europæisk standard Prisniveauet er pænt højt. Møntfoden i både Israel og Palæstina er israelske shekel. Der kan veksles/ trækkes penge i ATM-maskiner mod gebyr. Mange steder, men ikke alle, kan der betales med Visa eller Mastercard. 1 shekel er ca. 1,80 kroner (oktober 2017). Nogle priser afregnes i USdollar. Euro er ikke meget benyttet. Vandet i hanen bør ikke drikkes, men kan godt bruges til tandbørstning. Når I køber flaskevand, så tjek at kapslen er ubrudt. Når I bestiller kolde drikke på restaurant eller på gaden så bed generelt om IKKE at få isterninger. Spis helst ikke ispinde, der er delvist optøet. Varme drikke, brygget på lokalt vand kan sagtens nydes. Hold jer helst fra rå salat, der kan være skyllet i lokalt vand. Der er (oktober 2017) ingen restriktioner for indrejse til Israel med stempler i passet fra muslimske lande - heller ikke Iran. Lad dig ikke skræmme! Det er helt normalt at se bevæbnede israelske soldater i gaderne. Men der sker flere overfald og angreb på turister i Paris, London, Nice, København og andre europæiske storbyer end i Jerusalem og på Vestbredden. Vi vil ikke komme i nærheden af demonstrationer eller andre mulige tilspidsede situationer.

Next Stop Israel-Palæstina

Next Stop Israel-Palæstina Program Next Stop Israel-Palæstina Efterårsferien 2014 Next Stop deltagere ved muren i Bethlehem. Israel- Palæstina rummer en lang og konfliktfyldt historie. I medierne er der løbende historier om situationen

Læs mere

Det hellige land - Tre religioner - To folk

Det hellige land - Tre religioner - To folk Det hellige land - Tre religioner - To folk -studietur på begge sider af en mur 29. september 9. oktober 2015 Rejseledere: Lektor Peter Lodberg og pastor Leif Vestergaard Det hellige land har gennem århundreder

Læs mere

Next Stop Israel-Palæstina

Next Stop Israel-Palæstina Next Stop Israel-Palæstina Påskeferien 2015 Next Stop deltagere ved muren i Bethlehem, april 2014 Tag med på Next Stop turen til Israel og Palæstina og få en anderledes oplevelse af og indblik i, hvordan

Læs mere

Sognerejse for Haslev Sogn og andre interesserede til Israel/Palæstina. 10. 19.oktober 2012

Sognerejse for Haslev Sogn og andre interesserede til Israel/Palæstina. 10. 19.oktober 2012 Sognerejse for Haslev Sogn og andre interesserede til Israel/Palæstina 10. 19.oktober 2012 Rejseleder: sognepræst Ole Bjerglund Thomsen og skoleleder Niels Jørgen Hansen Denne sognerejse har præg af at

Læs mere

NYE OPLEVELSER. Israel/Palæstina. 24. september 1. oktober med journalist og rejseleder. Rasmus Birkerod

NYE OPLEVELSER. Israel/Palæstina. 24. september 1. oktober med journalist og rejseleder. Rasmus Birkerod NYE OPLEVELSER Israel/Palæstina 24. september 1. oktober 2019 med journalist og rejseleder Rasmus Birkerod NYE OPLEVELSER Israel/Palæstina Dette er rejsen for dig, der allerede har været i Israel/Palæstina

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Jordan og Israel med Herbert Pundik (ISR15116)

Jordan og Israel med Herbert Pundik (ISR15116) Jordan og Israel med Herbert Pundik (ISR15116) Periode: 23. mar 3. apr 2015 Pris pr. person: 25.900 kr (alm. pris) 24.900 kr. (Plus pris) Enkeltværelse: 3.600 kr. pr. person På studierejse til Jordan og

Læs mere

Israels-rejse. Israel 24. APRIL - 4. MAJ Folket og landet - Guds plan

Israels-rejse. Israel 24. APRIL - 4. MAJ Folket og landet - Guds plan NÆSTVED BYKIRKE Israels-rejse Israel 24. APRIL - 4. MAJ 2018 Folket og landet - Guds plan 24. 11 APRIL DAGES - 4. RUNDREJSE MAJ I 2018 ISRAEL "Ethvert menneske er som græs, dets herlighed kortvarig som

Læs mere

Mellemrummets Palæstina studietur

Mellemrummets Palæstina studietur Mellemrummets Palæstina studietur Marts 2015 Café Mellemrummet har i løbet af 2014 givet deres overskud fra cafeen i støtte til AcionAid s globale platform i, hvor unge palæstinensere deltager i kurser,

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Smuttur til Israel Det Hellige Land

Smuttur til Israel Det Hellige Land Smuttur til Israel Det Hellige Land Få lande i verden byder på så mange oplevelser som Israel. På et areal på størrelse med Jylland finder man et sandt overflødighedshorn af seværdigheder, historiske steder.

Læs mere

Volontørrejser50+ Palæstina i samarbejde med KFUM og KFUK. 18. oktober 6. november 2015. Volontør. Rejser. 1502323 d. 23.

Volontørrejser50+ Palæstina i samarbejde med KFUM og KFUK. 18. oktober 6. november 2015. Volontør. Rejser. 1502323 d. 23. Volontørrejser50+ Palæstina i samarbejde med KFUM og KFUK 18. oktober 6. november 2015 Volontør Rejser 50 1502323 d. 23. marts 2015 /5 Teamleder på rejsen Per Ramsdal er sognepræst i Sydhavn Sogn i København,

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Paris - Byernes by Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.995,- Højdepunkter Montmartre med Sacré-Coeur Eiffeltårnet Slottet i Versailles Sejltur på Seinen Vi bor på solsiden af Montmartre

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Værd at vide om. Tyrkiet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Tyrkiet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Tyrkiet Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Tyrkiet Hovedstad Indbyggere Sprog Ankara 79 mio. Tyrkisk Religion Valuta Areal Islam Tyrkisk lira (TL) 783.560 km2 Herunder kan du læse

Læs mere

Værd at vide om. Georgien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Georgien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Georgien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Georgien Hovedstad Indbyggere Sprog Tbilisi 4,5 mio Georgisk Religion Valuta Areal Kristne, georgisk ortodokse Lari (GEL) 69.700 km2 Herunder

Læs mere

LYSREJSE ISRAEL 2016

LYSREJSE ISRAEL 2016 1 Israel Lysrejse 2016 LYSREJSE ISRAEL 2016 Dag 1 den 18. oktober 2016 Fly fra KBH kl. 6.30 vi lander i Tel Aviv kl 11.55. Mødetid i lufthavnen senest kl 4.30 Vi køre med bus til Kibbutz Harduf, hvor vi

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen Sognerejse for Haslev Sogn og andre interesserede til Palæstina og Jordan eller Israel 9. 17.oktober 2015 Her er muligheden for en rejse, hvor du ser de vigtigste seværdigheder i Jordan eller Israel/Palæstina,

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Israel/Palæstina. INDSIGTREJSE maj For forældre og bedsteforældre til elever på:

Israel/Palæstina. INDSIGTREJSE maj For forældre og bedsteforældre til elever på: INDSIGTREJSE 24.-31. maj 2020 Israel/Palæstina For forældre og bedsteforældre til elever på: Guide: Journalist Rasmus Birkerod www.birkerod-indsigt.dk INDSIGTSREJSE Israel/Palæstina Vi er glade for at

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Byrundture i Amsterdam Kanalrundfart Hyggelige Volendam Rotterdam og Delft Side 1 af 5 3.695,- Amsterdam Amsterdam er pragtfuld

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

PROGRAM - GLOBAL HEALTH ISRAEL & PALÆSTIA, SEPTEMBER 2012

PROGRAM - GLOBAL HEALTH ISRAEL & PALÆSTIA, SEPTEMBER 2012 ONSDAG D. 12. SEPTEMBER TORSDAG D. 13. SEPTEMBER FREDAG D. 14. SEPTEMBER TEL AVIV - JERUSALEM JERUSALEM RAMALLAH Ankomstdag! Sørg for morgenmad til torsdag morgen. 7.30 16.00 Besøg hos Dan Church Aid (Folkekirkens

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg - Julemarked Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter De flotte julemarkeder i Hamburg Byrundtur med bus og dansk rejseleder Super centralt hotel lige mellem

Læs mere

INDSIGTSREJSE 2017 Israel & Vestbredden

INDSIGTSREJSE 2017 Israel & Vestbredden INDSIGTSREJSE 2017 Israel & Vestbredden Grundtanken for mig, når jeg planlægger rejser som denne er, at vi skal kunne mærke, at vi oplever. Det er med andre ord ikke nok at se steder og mennesker. Vi skal

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Rom - Flyv på storbyferie

Rom - Flyv på storbyferie Rom - Flyv på storbyferie Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 2.795,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona Oplevelserne med vores lokale guide i Rom De historiske

Læs mere

Opholdet består af tre intense uger fordelt i Amman og omegn, med ekskursioner til Petra samt tur til

Opholdet består af tre intense uger fordelt i Amman og omegn, med ekskursioner til Petra samt tur til Mellemfolkeligt Samvirke ActionAid Denmark Global Højskole Jordan 50+ Opholdet består af tre intense uger fordelt i Amman og omegn, med ekskursioner til Petra samt tur til Palæstina og Israel. Du kommer

Læs mere

INDSIGTSREJSEN. Israel/Palæstina. med journalist og rejseleder. Rasmus Birkerod

INDSIGTSREJSEN. Israel/Palæstina. med journalist og rejseleder. Rasmus Birkerod INDSIGTSREJSEN Israel/Palæstina med journalist og rejseleder Rasmus Birkerod INDSIGTSREJSEN Israel/Palæstina Tag med på indsigtsrejse til en af klodens mest forunderlige steder. Glæd dig til en uge spækket

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Mit Palæstina. Erik Schultz

Mit Palæstina. Erik Schultz Mit Palæstina På cafeen sidder de gamle mænd, dem der stadig kan huske. De drikker sød te med mynte og drømmer om deres oliventræer. Det er nu de skal høstes. Mit Palæstina Jeg havde længe undret mig over,

Læs mere

LYSREJSE ISRAEL 2016

LYSREJSE ISRAEL 2016 1 LYSREJSE ISRAEL 2016 Dag 1 den 18. oktober 2016 Fly fra København kl. 6.50. Vi skal være der mindst 2 timer før afgang, så vi samles i lufthavnen kl. 4.30. Vi lander i Tel Aviv kl 12.30 Vi kører med

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Rom - Flyv på storbyferie

Rom - Flyv på storbyferie Rom - Flyv på storbyferie Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona Oplevelserne med vores lokale guider i Rom og ved Pompei

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Værd at vide om Jordan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Jordan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Jordan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Jordan Hovedstad Indbyggere Sprog Amman 8,1 mio. Arabisk Religion Valuta Areal Sunni-islam Dinar 97.740 km2 Herunder kan du læse en række

Læs mere

INDSIGTSREJSEN. Israel/Palæstina. med journalist og rejseleder. Rasmus Birkerod

INDSIGTSREJSEN. Israel/Palæstina. med journalist og rejseleder. Rasmus Birkerod INDSIGTSREJSEN Israel/Palæstina med journalist og rejseleder Rasmus Birkerod INDSIGTSREJSEN Israel/Palæstina Tag med på indsigtsrejse til en af klodens mest forunderlige steder. Glæd dig til en uge spækket

Læs mere

and Praktiske tips og råd for rejsen Jerusalem og Palæstina - tlf

and Praktiske tips og råd for rejsen Jerusalem og Palæstina   - tlf and Praktiske tips og råd for rejsen Jerusalem og Palæstina Velkommen til Jerusalem og Palæstina Safari & Beyond byder dig velkommen til Mellemøsten, hvor vi med disse praktiske informationer, vil gøre

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Værd at vide om. Rumænien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Rumænien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Rumænien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Rumænien Hovedstad Indbyggere Sprog Bukarest 22 mio. Rumænsk Religion Valuta Areal Rumænskortodoks Rumænske lei 237.500 km2 Herunder kan

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Hyggelige kanaler og kanalhuse Forår i Amsterdam Rolige og hyggelige Harlem Blomstergodset Keukenhof Side 1 af

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Værd at vide om Bahamas. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Bahamas. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Bahamas Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om Bahamas Hovedstad Indbyggere Sprog Nassau 377.300 Engelsk, kreolsk Religion Valuta Areal Protestantisme og katolicisme Bahamansk dollar

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.295,- Højdepunkter Det azurblå Adriaterhav **** hotel i Rabac m. én drikkevare til middagen inkl. Postojna Grotten

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.995,- Højdepunkter Dejlig dansk jul Juleaften med vin, øl, vand ad libitum Julebyen Tønder Rømø og Ribe

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.695,- Højdepunkter Den enorme blomsterparade Blomstergodset Keukenhof Giethoorn Hollands Venedig God mad

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

Indsigtsrejse marts 2019: Israel/Palæstina. med AOF Sydvest Sjælland og journalist Rasmus Birkerod

Indsigtsrejse marts 2019: Israel/Palæstina. med AOF Sydvest Sjælland og journalist Rasmus Birkerod Indsigtsrejse 17.-24. marts 2019: Israel/Palæstina med AOF Sydvest Sjælland og journalist Rasmus Birkerod INDSIGTSREJSEN Israel/Palæstina Tag med på indsigtsrejse til en af klodens mest forunderlige steder.

Læs mere

Værd at vide om. Spanien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Spanien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Spanien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Spanien Hovedstad Sprog Indbyggere Madrid Romerskkatolicisme Spansk, catalansk, galicisk og baskisk Euro 48 mio. Religion Valuta Areal Herunder

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.595,- Højdepunkter Den enorme blomsterparade Blomstergodset Keukenhof Giethoorn Hollands Venedig God mad

Læs mere

Indsigtsrejse marts 2019: Israel/Palæstina. med LOF Midt- og Sydsjælland og journalist Rasmus Birkerod

Indsigtsrejse marts 2019: Israel/Palæstina. med LOF Midt- og Sydsjælland og journalist Rasmus Birkerod Indsigtsrejse 5.-12. marts 2019: Israel/Palæstina med LOF Midt- og Sydsjælland og journalist Rasmus Birkerod INDSIGTSREJSEN Israel/Palæstina Tag med på indsigtsrejse til en af klodens mest forunderlige

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.695,- Højdepunkter Den enorme blomsterparade Blomstergodset Keukenhof Giethoorn Hollands Venedig Ophold

Læs mere

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Hvad er adresser på der hvor vi skal bo? Calle Neptuno, 4 Urban Las Rosas, 29780 Nerja, Spanien - Las Rosas Capistrano Er der WiFi i lejlighederne? Der er WiFi

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.695,- Højdepunkter Den enorme blomsterparade Blomstergodset Keukenhof Giethoorn Hollands Venedig God mad

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Israel marts 2017

Israel marts 2017 Israel 5. 13. marts 2017 Program Søndag d. 5. marts NB: Smør madpakker lørdag aften Rejsedag Kl. 1.30 Vækning Kl. 1.45 Morgenmad og afhentning af madpakke Kl. 2.35 Pakning af bus Kl. 2.50 Afgang til Københavns

Læs mere

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Jul i Thüringen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Hyggelig juleferie i smukke Thüringen Skønne udflugter og smukke julemarkeder Dejlig julemenu på hotellet

Læs mere

DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet. den maj

DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet. den maj DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet den 18.-25. maj Petanquekursus i La Ciotat. Sightseeing ved omegnen af Marseille og La Ciotat, besøg og spil

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.695,- Højdepunkter Den enorme blomsterparade Blomstergodset Keukenhof Giethoorn Hollands Venedig God mad

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere