Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 29. maj 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 29. maj 2017"

Transkript

1 Side 1 af 11 Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 29. maj 2017 Vi glæder os over den stigende interesse der er for vores lille koncern - Fonden Langelands Elforsyning og datterselskaber. Vi har i år valgt at holde brugermødet her på Rudkøbing Skudehavn, da vores lokaler på Spodsbjergvej ikke er så store. Vi lærte en del af brugermødet sidste år. Derfor har vi fået lavet nye stemmesedler dem har I fået udleveret ved indgangen. Vi har taget Helle, Tine og Vivian med fra kontoret. De vil hjælpe os undervejs. I har alle fået årsrapporten for 2016, der indeholder koncernens årsberetning og regnskab. Fonden Langelands Elforsyning fik et overskud efter skat på 6,4 millioner kroner i Et resultat vi er tilfredse med. Regnskabet vil Kim senere gennemgå.

2 Side 2 af 11 Vores moderselskab Fonden Langelands Elforsyning er en erhvervsdrivende fond. Det er her alle vores medarbejdere er ansat. Indtægterne i moderselskabet kommer fra koncern-interne opgaver. Regnskab og kundeservice for Midtlangeland Fjernvarme og Sydlangeland Fjernvarme. Plus resultat af dattervirksomheder og værdipapirer. Vores værdipapirer er en meget stor del af virksomheden. Vi har en portefølje på over 190 millioner kroner. Det er over halvdelen af egenkapitalen. Vi har selvfølgelig stor fokus på anbringelsen af de mange penge. Bestyrelsen har udarbejdet og vedtaget en finansiel strategi. Den kan findes på vores hjemmeside. Vi har fordelt formuen på fire porteføljeforvaltere de har alle samme mandat og skal følge den finansielle strategi. De fire forvaltere er: Fynske Bank Syd Bank Carnegie Investment Bank Danske Capital

3 Side 3 af 11 Vi har derudover en aftale med firmaet Hemonto. Hemonto får alle transaktioner sendt fra de fire forvaltere dagligt og laver herefter en opgørelse over afkastet. Samtidig kontrollerer de at de fire forvaltere følger vores finansielle strategi. Tallene fra i dag er et afkast på 3,7 million. Det ændrer sig selvfølgelig hele tiden. Hvad må pengene bruges til ja det korte svar er det fremgår af formålsparagraffen i vedtægterne. Vi må investere i virksomhed som på enhver måde har tilknytning til elforsyning. - Her har vi investeret i gadelys og vindmøller. Vi må medvirke til bevarelse af anlæg som er eller kan være en del af elforsyningens historie. Her har vi stiftet Fonden De Langelandske Kunsttårne og der igennem med til at bevare gamle transformertårne, samtidig med de bliver brugt til kunstudstilling. Vi må støtte almennyttige initiativer for det langelandske område med 30 % af overskuddet. Det vender jeg tilbage til lidt senere.

4 Side 4 af 11 Hvis Langelands Elforsyning skal fortsætte som et selvstændigt lokalt selskab er det vigtigt for os at have en stor egenkapital. Konkurrencen er stor og det er vigtigt at kunne matche de store på markedet, hvis vi skal overleve. Vi har igen valgt at skrive alle punkterne om god fondsledelse i årsrapporten. Ud af de 16 anbefalinger er der kun en, hvor vi ikke følger anbefalingen. Det anbefales, at flertallet i bestyrelse og direktion ikke er sammenfaldende i fonden og datterselskaber. Det er det i vores lille koncern og det mener vi i bestyrelsen er den bedst egnede struktur for os. I bestyrelsen har vi stor fokus på Langeland. Vi ønsker at levere el på Langeland med stor forsyningssikkerhed til fornuftige priser. Det gør vi via vores datterselskaber LEF NET A/S og Langelands Elforsyning A/S. I samme forbindelse ønsker vi at støtte det lokale idræts- og foreningsliv. Det gør vi med små og store sponsorater.

5 Side 5 af 11 I 2016 delte vi 6 større og over 40 mindre sponsorater ud til foreninger på Langeland. I år har vi allerede delt 4 større sponsorater ud til en værdi på knap kroner. Med de vedtægtsændringer vi fik godkendt sidste år kan vi for første gang udlodde midler fra Fonden Langelands Elforsyning. Vi kan støtte almennyttige initiativer for det langelandske område. Bestyrelsen har besluttet at hensætte 3,6 million til udlodning. De kroner udloddes i år og allerede i morgen annonceres det i Øboen sidste frist for ansøgning er den 15. august i år. Langelands Elforsyning A/S er det selskab der sælger strøm til vores kunder og det er det selskab der i dag udsender elregningerne. Med indførelsen af engrosmodellen 1. april 2016, blev der skabt helt nye spilleregler for både net og handelsselskaber. Det har betydet meget store udfordringer for elselskaberne generelt. Mange kunder har oplevet forsinkede eller fejlbehæftede regninger og opgørelser.

6 Side 6 af 11 Vores medarbejdere har ydet en ekstraordinær stor indsats for at få rettet fejlene og give den bedst mulige kundeservice. Når det er sagt så sælger vi stadig kun el i vores eget netområde. Dvs. Langeland, Siø, Strynø og Strynø Kalv. Det er stadig vores prispolitik, at elpriserne til kunderne skal være så lave som muligt. Hvis man går ind på ELPRIS.DK vil man kunne se at vores elpriser er blandt de laveste. Vores markeds andel er da også ganske stor vi har ca installationer på Langeland og vi leverer strøm til de knap Vi sælger omkring 58 millioner kwh ud af de knap 70 millioner der bliver solgt på Langeland. Vi går selvfølgelig efter at levere alle 70 millioner. Det gør vi med fornuftige priser god service og støtte til lokalsamfundet. Vi sælger grøn strøm fra vores vindmølle i Lejbølle det foregår på følgende måde. Vi køber al vores strøm ind hos Energi Danmark. Den strøm vores vindmølle i Lejbølle producerer kan i princippet deles op i to ting det ene er de kilowattimer den producerer og det andet er certifikatet på at strømmen er produceret på vindmøllen. Strømmen sælges til systemet ( markedet ) til højest mulige pris og rådigheden over certifikatet beholder vi selv.

7 Side 7 af 11 Strømmen skal jo bruges når den produceres og certifikatet kan vi bruge når vi vil i det år den er produceret. Det vil sige at ca. 8,4 millioner kwh af vores samlede salg i 2016 kunne sælges som grøn strøm fra vores vindmølle i Lejbølle. Det er derfor - at dem der køber grøn strøm fra Lejbølle også har grøn strøm - når det er vindstille. I 2016 havde Langelands Elforsyning et underskud på knap en million kroner der er en væsentlig forbedring i forhold til 2015, hvor underskuddet var på knap 4,4 millioner kroner. Et resultat vi er tilfredse med. LEF NET A/S er vores netvirksomhed - der ejer ledningsnettet og distribuerer elektricitet. Selskabet er også måleransvarlig. Vi er færdige med at kabellægge vores ledningsnet og vi har udskiftet alle vores målere til fjernaflæste. Vi har et rigtigt godt anlæg og det har vi fordi vi i mange år har investeret i vores anlæg. Vi har altid prioriteret leveringssikkerheden højt og har da også igen i 2016 haft et år med få fejl og afbrydelser.

8 Side 8 af 11 For at kunne leve op til vores mål om en god forsyningssikkerhed investerer vi da også stadig i vores elektriske anlæg hvert år. Sidste år satte vi blandt andet et nyt søkabel til Strynø i drift en investering på små 2 millioner kroner. I årsrapporten er driften beskrevet detaljeret. LEF NET har ansvaret for ledningsnettet og elmålerne på Langeland, og det skal fungerer alle året timer. Indtægterne er reguleret gennem såkaldte indtægtsrammer. Vi opkræver vores net tariffer og abonnementer gennem el - handelsselskaberne. I 2016 havde LEF NET et overskud på knap en 2,6 million kroner efter skat. LEF Vind 1 ejer den ene vindmølle i Lejbølle. LEF Vind 1 solgte den strøm vindmøllen producerede i 2016 til markedet gennem Energi Danmark. Vindmøllen producerede godt 8,4 millioner kwh. Vi solgte til spot-pris de første 9 måneder, hvilket betød en gennemsnitpris på 15 øre. De sidste 3 måneder låste vi prisen til 17

9 Side 9 af 11 øre. Heldigvis får vi 25 øre i tilskud fra Energinet så den gennemsnitlige pris i 2016 blev på 42 øre pr. kwh. Resultatet i LEF Vind 1 blev i 2016 et overskud på knap 1,7 million efter skat. LEF Vind 2 ejer 54,5 % af andelene i Lejbølle Vindkraft I/S. Lejbølle Vindkraft I/S solgte den strøm vindmøllen producerede i 2016 til markedet gennem Energi Danmark. Vindmøllen producerede godt 8,8 millioner kwh. Lejbølle Vindkraft låste i sin tid prisen fast på 35,6 øre/kwh indtil udgangen af Det var en god beslutning de tog dengang. Så med 25 øren i tilskud har den gennemsnitlige pris i 2016 været på over 60 øre kwh. Det er desværre slut lige nu afregnes produktionen til spot-pris. Den gode afregning har betydet, at LEF Vind 2 i 2016 havde et overskud på godt 1,5 million kroner efter skat.

10 Side 10 af 11 Gadelys Langeland A/S står for drift og vedligehold af gadelyset på Langeland. Vi ejer selskabet sammen med Langeland Kommune og budgettere med at regnskabet skal balancere. I 2016 blev resultatet et lille overskud efter skat på 12 tusinde kroner altså stort set i balance. Fonden De Langelandske Kunsttårne. Som tidligere år var der både fernisering og tårnsangerdag i Bestyrelsen vil gerne takke arbejdsgruppen der står for det store arbejde der gøres i denne forbindelse. En særlig tak til Povl Erik Hansen, der er formand for Fonden De Langelandske Kunsttårne. Takket være et unikt samarbejde mellem kunstnerne, Turist- og Erhvervsforeningen Langeland, Langeland Kommune, politihjemmeværnet og Langelands Elforsyning kan det lade sig gøre.

11 Side 11 af 11 Det var lidt om hvordan det går i vores selskaber. Regnskaberne for 2016 vil Kim gennemgå om lidt. Jeg vil slutte med som jeg plejer - at udtrykke bestyrelsens tak til alle vore medarbejdere for en god og loyal arbejdsindsats. Tak til de forbrugere der er mødt op, og tak til repræsentantskabet for jeres interesse for LEF. Tak til mine bestyrelseskolleger og tak til dig Kim. Med denne orientering vil jeg igen overlade ordet til dirigenten.

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 27. maj 2019

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 27. maj 2019 Side 1 af 11 Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 27. maj 2019 Velkommen til brugermøde i Fonden Langelands Elforsyning. Vi har igen i år valgt at holde brugermødet her

Læs mere

Side 1 af 8. Direktør Kim Hansen vil lidt senere gennemgå regnskabstallene.

Side 1 af 8. Direktør Kim Hansen vil lidt senere gennemgå regnskabstallene. Side 1 af 8 Repræsentantskabsmøde mandag den 4. december 2017. Meddelelser fra formanden. Sammen med dagsordenen har i fået udsendt forventet regnskab for 2017 og budget 2018 for Fonden Langelands Elforsyning.

Læs mere

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 30. maj 2016

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 30. maj 2016 Side 1 af 10 Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 30. maj 2016 I har alle fået årsrapporten for 2015, der indeholder koncernens årsberetning og regnskab. Koncernregnskabet

Læs mere

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 3. december 2018.

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 3. december 2018. Side 1 af 6 Repræsentantskabsmøde mandag den 3. december 2018. Meddelelser fra formanden. Sammen med dagsordenen har I fået udsendt forventet regnskab for 2018 og budget 2019 for Fonden Langelands Elforsyning.

Læs mere

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016.

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016. Side 1 af 6 Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016. Meddelelser fra formanden. Året 2016 er på held og et nyt år står snart klar. Direktør Kim Hansen vil senere gennemgå forventet regnskab for

Læs mere

Vedtægter. For Fonden Langelands Elforsyning

Vedtægter. For Fonden Langelands Elforsyning Vedtægter For Fonden Langelands Elforsyning 1. Navn og hjemsted 1.1. Fondens navn er Fonden Langelands Elforsyning. 1.2. Dens hjemsted er Langeland Kommune. 2. Formål 2.1. Fonden Langelands Elforsynings

Læs mere

Vedtægter for Fonden Langelands Elforsyning

Vedtægter for Fonden Langelands Elforsyning Vedtægter for Fonden Langelands Elforsyning 1. 1.1 1.2 Navn og hjemsted Fondens navn er Fonden Langelands Elforsyning. Dens hjemsted er Langeland Kommune. 2. 2.1 2.2 2.3 Formål Fonden Langelands Elforsynings

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015.

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015. Jeg har hermed fornøjelsen af at aflægge bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 for Nibe Elforsyning Net A.m.b.a. Resultatet af den primære drift har

Læs mere

MES A.m.b.a. s repræsentantskabsmøde torsdag, den 26. maj 2015, kl , på Diagonalkroen i Give.

MES A.m.b.a. s repræsentantskabsmøde torsdag, den 26. maj 2015, kl , på Diagonalkroen i Give. MES A.m.b.a. s repræsentantskabsmøde torsdag, den 26. maj 2015, kl. 19.00, på Diagonalkroen i Give. Planche 1: Selskabsdiagram MES Net A/S: Vor el-leverance i 2015 blev på 252,0 GWh, hvilket er lidt lavere

Læs mere

Advokatfirmaet Bindslev & Kjeldsen ApS

Advokatfirmaet Bindslev & Kjeldsen ApS Advokatfirmaet Bindslev & Kjeldsen ApS Himmerlandsgade 109 DK-9600 Aars tlf 98624000 fax 98621333 Aut. bobestyrer E-mail: advokat@bindslev-kjeldsen.dk Giro nr. 8 34 40 00 CVR nr. 30525965 RKI autoriseret

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Jeg vil hermed aflægge bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012 for Nibe Elforsyning Net A.m.b.a.

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Jeg vil hermed aflægge bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012 for Nibe Elforsyning Net A.m.b.a. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Jeg vil hermed aflægge bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012 for Nibe Elforsyning Net A.m.b.a. Resultatet af den primære drift i selskabet har været

Læs mere

Intern overvågning ( IO )

Intern overvågning ( IO ) VEKSEL A/S Spodsbjergvej 141 5900 Rudkøbing CVR nr. 25 38 71 63 Intern overvågning ( IO ) Gennemførelse og kontrol af IO-program. VEKSEL A/S er en del af LEF koncernen. Moderselskabet Fonden Langelands

Læs mere

Opkrævning for solcellekunder

Opkrævning for solcellekunder side 1 / 5 Opkrævning for solcellekunder Vi skal som elhandelsselskab opkræve betaling for alt det, der omhandler køb og levering af strøm til din adresse. Vi opkræver derfor også betaling på vegne af

Læs mere

Vindenergi Danmark din grønne investering

Vindenergi Danmark din grønne investering Vindenergi Danmark din grønne investering Vindenergi og vindmøller svaret blæser i vinden Vindkraft er en ren energikilde, der ikke bidrager til den globale opvarmning. I Vindenergi Danmark arbejder vi

Læs mere

Hovedaktiviteter Udviklingen i aktiviteter og økonomiske forhold Efterfølgende begivenheder Den forventede udvikling

Hovedaktiviteter Udviklingen i aktiviteter og økonomiske forhold Efterfølgende begivenheder Den forventede udvikling Ledelses beretning for 2013-2014. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter Værkets hovedaktivitet har i lighed med tidligere år været produktion og salg af el og

Læs mere

ENERGI FYN. Jette Kjær Projektleder.

ENERGI FYN. Jette Kjær Projektleder. ENERGI FYN Jette Kjær Projektleder jik@energifyn.dk HVEM ER ENERGI FYN? Forbrugerejet andelsselskab. Ejet af 175.000 andelshavere på Fyn. 6. største energiselskab i Danmark. Distribuerer el til godt 2/3

Læs mere

MES A.m.b.a. Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 27. maj 2014, kl. 19.00, på Diagonalkroen i Give.

MES A.m.b.a. Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 27. maj 2014, kl. 19.00, på Diagonalkroen i Give. MES A.m.b.a. Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 27. maj 2014, kl. 19.00, på Diagonalkroen i Give. Først velkommen til Jer som repræsentanter for MES: Tak for interessen og støtten fra Jer. I aften er vi

Læs mere

Bestyrelsens skriftlige beretning ved den 9. ordinære generalforsamling lørdag den 5. april 2008

Bestyrelsens skriftlige beretning ved den 9. ordinære generalforsamling lørdag den 5. april 2008 Bestyrelsens skriftlige beretning ved den 9. ordinære generalforsamling lørdag den 5. april 28 Denne beretning suppleres med formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen. Produktionen Vindmøllerne

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 Vedtægter Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er NIBE Elforsynings Fond og juridisk er den en

Læs mere

Vedtægter for Vindmølleindustrien 2013

Vedtægter for Vindmølleindustrien 2013 Vedtægter for Vindmølleindustrien 2013 Dato: 19-03-2013 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vindmølleindustrien. Stk. 2. Foreningens bestyrelse kan registrere yderligere navne, såfremt dette findes

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Dato: 25. februar 2015 Tidspunkt: 12.15 13.00 Sted: Forsyning Helsingør, Haderslevvej 25, 3000 Helsingør I mødet deltager:

Læs mere

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Prisen Vi har haft et varmesalg på i alt 12.197 MW mod 11.024 MW i det foregående år. Forbruget har dermed været godt 10 % højere end i 2011/12. De fleste kan

Læs mere

Halvårsrapport Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening)

Halvårsrapport Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Halvårsrapport 2016 Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Indhold Resultat og formue Ledelsesforhold Regnskabspraksis og revision Ledelsespåtegning Læsevejledning Afdelingens udvikling

Læs mere

Bølgekraft kommerciel med elmåler ordningen i Danmark. Enkelt og billigt.

Bølgekraft kommerciel med elmåler ordningen i Danmark. Enkelt og billigt. Det Energipolitiske Udvalg 2010-11 EPU alm. del Bilag 277 Offentligt Resen Waves LOPF Bøjer Bølgekraft kommerciel med elmåler ordningen i Danmark. Enkelt og billigt. Af: Per Resen Steenstrup prs@resen.dk

Læs mere

Vedtægter for LEF NET A/S

Vedtægter for LEF NET A/S Vedtægter for LEF NET A/S 1 Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er LEF NET A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Rudkøbing Kommune. 2 Selskabets formål 2.1 Selskabets formål er at drive netvirksomhed

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2014 FONDEN LANGELANDS ELFORSYNING

ÅRSRAPPORT 2014 FONDEN LANGELANDS ELFORSYNING ÅRSRAPPORT 2014 FONDEN LANGELANDS ELFORSYNING 60/10 kv transformer på 60/10 kv station Tryggelev ÅRSRAPPORT 2014 FONDEN LANGELANDS ELFORSYNING Spodsbjergvej 141 5900 Rudkøbing www.lef.dk e-mail: lef@lef.dk

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Elnet A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Elnet A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Elnet A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

Solcelleranlæg. Solcelleanlæg

Solcelleranlæg. Solcelleanlæg Solcelleanlæg Sænk din elregning og dit CO 2 -udslip markant Solens daglige indstråling på jorden er ca. 6.000 gange så høj, som den samlede energi vi dagligt forbruger på kloden. Ved at udnytte solens

Læs mere

PRIORITETSPAKKE Dit valg, din service

PRIORITETSPAKKE Dit valg, din service PRIORITETSPAKKE Dit valg, din service VELKOMSTGAVE ADGANG TIL MIN SIDE SKRIFTLIG OG TELEFONISK MÅNEDLIG FAKTURERING BAGUD OVERSIGT OVER ALLE DINE FORDELE TILBAGEKALD FRA Ved kø tilbyder vi dig altid at

Læs mere

Prisoversigt per april 2015

Prisoversigt per april 2015 Prisoversigt per april 2015 Forsyning Helsingør A/S Haderslevvej 25 3000 Helsingør www.fh.dk Kundeservice Tlf.: 48 40 50 50 Her får du overblik over vores aktuelle Kronborg Basis elpriser. Alle priser

Læs mere

Prisoversigt per marts 2015

Prisoversigt per marts 2015 Prisoversigt per marts 2015 Forsyning Helsingør A/S Haderslevvej 25 3000 Helsingør www.fh.dk Kundeservice Tlf.: 48 40 50 50 Her får du overblik over vores aktuelle Kronborg Basis+ elpriser. Alle priser

Læs mere

Flexafregning for årsnettoafregnede egenproducenter 6. september 2018

Flexafregning for årsnettoafregnede egenproducenter 6. september 2018 Flexafregning for årsnettoafregnede egenproducenter 6. september 2018 Årsnettoafregnede egenproducenter skal fremover flexafregnes, skriver Energistyrelsen i en pressemeddelelse udsendt den 19. juni 2018.

Læs mere

Grønsted kommune. Frederik & Mathias Friis 15-05-2015

Grønsted kommune. Frederik & Mathias Friis 15-05-2015 2015 Grønsted kommune Frederik & Mathias Friis 15-05-2015 Indhold Indledning... 2 Metode... 2 Kommunikation... 3 Hvem er målgruppen?... 3 Hvad er mediet?... 3 Hvilken effekt skal produktet have hos afsenderen?...

Læs mere

Bestyrelsens skriftlige beretning ved den 7. ordinære generalforsamling lørdag den 1. april 2006

Bestyrelsens skriftlige beretning ved den 7. ordinære generalforsamling lørdag den 1. april 2006 Bestyrelsens skriftlige beretning ved den 7. ordinære generalforsamling lørdag den 1. april 2006 Denne beretning suppleres med formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen. Vindåret Vindåret 2005

Læs mere

BRAMMING FJERNVARME AMBA VEDTÆGTER

BRAMMING FJERNVARME AMBA VEDTÆGTER BRAMMING FJERNVARME AMBA VEDTÆGTER 1. NAVN OG HJEMSTED Selskabets navn er BRAMMING FJERNVARME A.m.b.A. Selskabets hjemsted er Esbjerg Kommune. 2. FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE Selskabets formål er energiproduktion

Læs mere

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme.

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 17. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORSYNING HELSINGØR A/S. Vedtægter for Forsyning Helsingør A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER FOR FORSYNING HELSINGØR A/S. Vedtægter for Forsyning Helsingør A/S. CVR-nr VEDTÆGTER FOR FORSYNING HELSINGØR A/S Vedtægter for Forsyning Helsingør A/S CVR-nr. 32 05 93 25 Navn 1.1 Selskabets navn er Forsyning Helsingør A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemsted er Helsingør Kommune.

Læs mere

MES a.m.b.a. Repræsentantskabsmøde 28. maj 2013, kl. 19.00, på Hotel Dalgas, Brande.

MES a.m.b.a. Repræsentantskabsmøde 28. maj 2013, kl. 19.00, på Hotel Dalgas, Brande. MES a.m.b.a. Repræsentantskabsmøde 28. maj 2013, kl. 19.00, på Hotel Dalgas, Brande. Først velkommen til Jer som repræsentanter for MES: Tak for interessen og støtten fra Jer. I aften er vi 73 personer

Læs mere

Prisoversigt per januar 2015

Prisoversigt per januar 2015 Prisoversigt per januar 2015 Forsyning Helsingør A/S Haderslevvej 25 3000 Helsingør www.fh.dk Kundeservice Tlf.: 48 40 50 50 Her får du overblik over vores aktuelle Kronborg Basis elpriser. Alle priser

Læs mere

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus 1: Foreningens navn: Foreningens navn er FSK Foreningen for Sebber Kulturhus. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet.

Læs mere

UHRE WINDPOWER I/S ORIENTERINGSBREV NR. 6, MARTS Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro

UHRE WINDPOWER I/S ORIENTERINGSBREV NR. 6, MARTS Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro ORIENTERINGSBREV NR. 6, MARTS 2014. ORDINÆRT INTERESSENTSKABSMØDE Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro Tirsdag den 25. marts 2014, kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Dinel A/S. CVR-nr Reguleringsregnskab 2016

Dinel A/S. CVR-nr Reguleringsregnskab 2016 CVR-nr. 25 70 69 00 Udarbejdet efter bekendtgørelse nr. 195 af 4. marts 2016 Indhold Ledelsespåtegning vedrørende reguleringsregnskab 2016 - mængdebaseret 2 Den uafhængige revisors erklæring 3 Anvendt

Læs mere

DANMARKS ØKOLOGISKE JORDBRUGSFOND

DANMARKS ØKOLOGISKE JORDBRUGSFOND BILAG 5-2 VEDTÆGTER DANMARKS ØKOLOGISKE JORDBRUGSFOND Anmelder: 86121999 Advokatfirmaet Rödstenen I/S J. nr. 14689 VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond 1 Navn, hjemsted og stifter Stk. 4. Fondens

Læs mere

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne Beboer Sænk spændingen og sænk el-regningen Stigende el-priser er i stadig højere grad med til at lægge pres på både offentlige og private

Læs mere

Vedtægter for Kulturbrugsen side

Vedtægter for Kulturbrugsen side 1: Foreningens navn Vedtægter for Kulturbrugsen Foreningens navn er Kulturbrugsen. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet. Kulturbrugsen skal være et koordinerende, formidlende

Læs mere

Selskabet er et holdingselskab uden ansatte medarbejdere. Royal Scandinavia A/S afhændede dattervirksomheder med egentlig aktivitet i 2012 og 2013.

Selskabet er et holdingselskab uden ansatte medarbejdere. Royal Scandinavia A/S afhændede dattervirksomheder med egentlig aktivitet i 2012 og 2013. LEDELSESBERETNING Aktivitet Selskabet er et holdingselskab uden ansatte medarbejdere. Royal Scandinavia A/S afhændede dattervirksomheder med egentlig aktivitet i 2012 og 2013. Årets resultat, der udviser

Læs mere

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme.

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Antallet af forbruger er pt. 754 Udviklingen i aktiviteter

Læs mere

Vedtægter for foreningen KlubLiv Danmark

Vedtægter for foreningen KlubLiv Danmark Vedtægter for foreningen KlubLiv Danmark 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er KlubLiv Danmark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Stk. 3. Foreningen er stiftet af DGI i 2014. 2 Formål,

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 27. september 2007 Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den

Læs mere

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1. Stiftelse Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1.1. Fonden Geopark Odsherred er stiftet af Odsherred Kommune. 1.2. Der er ikke tillagt stifteren, væsentlige gavegivere/bidragsydere eller andre særlige

Læs mere

Solenergi Af Grethe Fasterholdt. En solfanger opvarmer brugsvand, eller luft til ventilation. Et solcelle anlæg producerer strøm / elektricitet.

Solenergi Af Grethe Fasterholdt. En solfanger opvarmer brugsvand, eller luft til ventilation. Et solcelle anlæg producerer strøm / elektricitet. Solenergi Af Grethe Fasterholdt. En solfanger opvarmer brugsvand, eller luft til ventilation. Et solcelle anlæg producerer strøm / elektricitet. Jeg fik solfanger anlæg for 19 år siden, den fungere stadig

Læs mere

Nord Energi Net A/S, CVR.nr. 25 39 92 69 Bilag 1, Anvendt regnskabspraksis Årsrapporten for 2016 er udarbejdet i henhold til årsregnskabslovens bestemmelser for en mellemstor klasse C virksomhed med de

Læs mere

VEDTÆGT for TUS-Fonden

VEDTÆGT for TUS-Fonden J. nr. 609817-MV VEDTÆGT for TUS-Fonden 1 Fondens navn og hjemsted Fondens navn er: TUS-Fonden (TalentUdviklingsSamarbejde-Fonden i Kolding Kommune). Fonden er stiftet af: Kolding Kommune Støtteforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Ejby Elnet A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. Ejby Elnet A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Ejby Elnet A.m.b.a. Indholdsfortegnelse 1. Selskabsform, navn og hjemsted 2. Selskabets formål 3. Andelshavere 4. Medejerforhold 5. Andelshavernes økonomiske ansvar 6. Ejendomsret til anlæg

Læs mere

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013 Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S CVR.: 30 69 24 46 (dato) 2013 VEDTÆGTER FOR VORDINGBORG FJERNVARME A/S CVR-NR. 30 69 24 46 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Vordingborg Fjernvarme A/S. 2. FORMÅL 2.1

Læs mere

xxxxx Danske Invest Mix-afdelinger

xxxxx Danske Invest Mix-afdelinger Maj 2010 xxxxx Danske Invest Mix-afdelinger Fire gode alternativer til placering af overskudslikviditet eller værdipapirinvesteringer Henvender sig til aktie- og anpartsselskaber samt erhvervsdrivende

Læs mere

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted UDKAST VEDTÆGT for Design Society (fond) Stk. 1. Fondens navn er Design Society (fond). 1 Fondens navn og hjemsted Stk. 2. Fonden er stiftet af Erhvervs- og Vækstministeriet, Dansk Design Center (fond),

Læs mere

Vedtægter for Ærø Vind 4 I/S

Vedtægter for Ærø Vind 4 I/S Vedtægter for Ærø Vind 4 I/S 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Interessentskabets navn er Ærø Vind 4 I/S. Interessentskabet ejer et antal vindmøller på Ærø. Stk. 2: Interessentskabets hjemsted er Ærø Kommune.

Læs mere

Aktivt ejerskab i erhvervsfonde Bestyrelsens fokus på værdiskabelse Kim Füchsel. Seminar d. 30. januar 2014

Aktivt ejerskab i erhvervsfonde Bestyrelsens fokus på værdiskabelse Kim Füchsel. Seminar d. 30. januar 2014 www.pwc.dk Aktivt ejerskab i erhvervsfonde Bestyrelsens fokus på værdiskabelse Foreningen til udvikling af bestyrelsesarbejde i Danmark Seminar d. 30. januar 2014 Revision. Skat. Rådgivning. Bestyrelsens

Læs mere

Aftale om El.dk mellem [dit navn] og DONG Energy Salg & Service A/S (cvr-nr. 27 21 05 38)

Aftale om El.dk mellem [dit navn] og DONG Energy Salg & Service A/S (cvr-nr. 27 21 05 38) Aftale om El.dk mellem [dit navn] og DONG Energy Salg & Service A/S (cvr-nr. 27 21 05 38) Kære [dit navn] Tillykke med din nye elaftale, El.dk. Nedenfor ser du de væsentligste vilkår samt leveringsbetingelserne.

Læs mere

Fleksibelt elforbrug eller

Fleksibelt elforbrug eller Det Energipolitiske Udvalg EPU alm. del - Bilag 189 Offentligt Anders Stouge krise på Anders Stouge Ast@di.dk Hvorfor det?? Hvis der ikke gøres noget, skaber den ustyrlige og stigende andel af vedvarende

Læs mere

Kan det stadig betale sig at investere i vindmøller?

Kan det stadig betale sig at investere i vindmøller? V I N D M Ø L L E R Kan det stadig betale sig at investere i vindmøller? Temadag i Fredericia 24. april 2015 Torben Sørensen Dagsorden 1. Projektet i hovedtræk 2. Fokusområder ved investering i vind 3.

Læs mere

Ledelses beretning for Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Der er sket en rokering i bestyrelsen pga.

Ledelses beretning for Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Der er sket en rokering i bestyrelsen pga. Ledelses beretning for 2014-2015. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Der er sket en rokering i bestyrelsen pga. Vagn Brogaard er blevet syg, og har derfor ønsket at blive

Læs mere

Vedvarende energianlæg (fx solcelle, vindmølle)

Vedvarende energianlæg (fx solcelle, vindmølle) Vedvarende energianlæg (fx solcelle, vindmølle) Vedvarende energianlæg kan for eksempel være solcelleanlæg, vindmøller, biomasseanlæg og biogasanlæg. Ejer du vedvarende energianlæg eller har andele i et

Læs mere

FJERNVARME. Vedtægter for Skårup Fjernvarme a.m.b.a

FJERNVARME. Vedtægter for Skårup Fjernvarme a.m.b.a FJERNVARME Vedtægter for Skårup Fjernvarme a.m.b.a Skårup Fjernvarme Traverskiftet 1 5881 Skårup Tlf. 62 23 13 48 Fax 62 23 18 35 e-mail: fjernvarme@skaarupmail.dk www.skaarup-fjernvarme.dk Vedtægter side

Læs mere

LOKAL EJERSKAB I VINDMØLLEPROJEKTER. Jette I. Kjær M. Sc. Projektleder vindaktiviteter

LOKAL EJERSKAB I VINDMØLLEPROJEKTER. Jette I. Kjær M. Sc. Projektleder vindaktiviteter LOKAL EJERSKAB I VINDMØLLEPROJEKTER Jette I. Kjær M. Sc. Projektleder vindaktiviteter KORT OM ENERGI FYN Forbrugerejet andelsselskab. Ejet af 175.000 andelshavere på Fyn. 6. største energiselskab i Danmark.

Læs mere

Opgørelse og acontoregning

Opgørelse og acontoregning Opgørelse og acontoregning Tidligere DONG Energy 1 af 5 Maria Hecksher Avenue de Grande Bretagne 47 MC-98000 Monaco Dato 6. april 2018 Her er din opgørelse og acontoregning. Opgørelsen dækker perioden

Læs mere

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm GOD ENERGI

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm GOD ENERGI Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm TM GOD ENERGI 1 Aftale om leverance af produktet enkel 1.1 AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af elektricitet er indgået den mellem CPR-nr. DKog

Læs mere

Elprisstatistik 1. kvartal 2019

Elprisstatistik 1. kvartal 2019 Elprisstatistik 1. kvartal 2019 DEN 16. APRIL 2019 FORSYNINGSTILSYNET Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf. 4171 5400 post@forsyningstilsynet.dk www.forsyningstilsynet.dk Side 2/10 FORSYNINGSTILSYNET ELPRISSTATISTIK

Læs mere

MATEMATIK, MUNDTLIG PRØVE TEMA: SOLCELLER

MATEMATIK, MUNDTLIG PRØVE TEMA: SOLCELLER Jeres forældre vil gerne være med på den grønne bølge, og de går nu og overvejer, om de skal investere i solceller, således at de selv kan producere deres egen strøm, blot ved at udnytte solens stråler.

Læs mere

Prisoversigt per november 2015

Prisoversigt per november 2015 Prisoversigt per november 2015 Forsyning Helsingør A/S Haderslevvej 25 3000 Helsingør www.fh.dk Kundeservice Tlf.: 48 40 50 50 Her får du overblik over vores aktuelle Kronborg Basis elpriser. Alle priser

Læs mere

Bedre vindmølleøkonomi gennem lokalt ejerskab, flere landmøller og integration af el og varme.

Bedre vindmølleøkonomi gennem lokalt ejerskab, flere landmøller og integration af el og varme. Bedre vindmølleøkonomi gennem lokalt ejerskab, flere landmøller og integration af el og varme. Nordisk folkecenter 18 April 2013 Frede Hvelplund Aalborg Universitet Department of Development and Planning

Læs mere

Vedtægter Aagaard Vindmøllelaug I/S

Vedtægter Aagaard Vindmøllelaug I/S Svendborg Rudkøbing Tlf. 6221 0101 post@borch advokater.dk Vedtægter Aagaard Vindmøllelaug I/S 1. NAVN 1.1 Interessentskabets navn er Aagaard Vindmøllelaug I/S. 1.2 Interessentskabets hjemsted er Kalundborg

Læs mere

Forsigtige og snusfornuftige investeringer. Vi beskytter og øger. kapital. Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S

Forsigtige og snusfornuftige investeringer. Vi beskytter og øger. kapital. Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S Forsigtige og snusfornuftige investeringer. Vi beskytter og øger vores kunders kapital Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S Kunderne kommer altid i første række Vores mission er at sikre dine investeringer

Læs mere

Pressemeddelelse, februar 2003 Alm. Brand Koncernen Årsrapport Bedre end ventet

Pressemeddelelse, februar 2003 Alm. Brand Koncernen Årsrapport Bedre end ventet Pressemeddelelse, februar 2003 Alm. Brand Koncernen Årsrapport 2002 - Bedre end ventet Alm. Brand Koncernen har i 2002 udviklet sig bedre end forventet ved halvåret 2002. Gevinster på obligationsmarkedet

Læs mere

Beretning til Djursland Landboforenings Generalforsamling tirsdag den 10. marts 2009 v/chefkonsulent Hans-Henrik Dalsgaard

Beretning til Djursland Landboforenings Generalforsamling tirsdag den 10. marts 2009 v/chefkonsulent Hans-Henrik Dalsgaard Beretning til Djursland Landboforenings Generalforsamling tirsdag den 10. marts 2009 v/chefkonsulent Hans-Henrik Dalsgaard Side 10: Det samlede resultat i 2008 blev kr. 686.467. De samlede indtægter udgjorde

Læs mere

UDKAST ( rev ) Vedtægter for Den Erhvervsdrivende Fond Copenhagen Film Fund (Københavns Filmfond) J.nr kas/aja 27.

UDKAST ( rev ) Vedtægter for Den Erhvervsdrivende Fond Copenhagen Film Fund (Københavns Filmfond) J.nr kas/aja 27. J.nr. 00750-0079 kas/aja 27. februar 2013 UDKAST ( rev ) Vedtægter for Den Erhvervsdrivende Fond Copenhagen Film Fund (Københavns Filmfond) 1. Navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende

Læs mere

CLEVER TEMA: Opladning

CLEVER TEMA: Opladning Kære elbilist Nu har du forhåbentlig gjort dig en række erfaringer med at køre i elbil vi er glade for, at du deler de erfaringer med os til fordel for projektet. I denne nyhedsmail vil vi gerne fortælle

Læs mere

PLUSPAKKE Dit valg, din service

PLUSPAKKE Dit valg, din service PLUSPAKKE Dit valg, din service FÅ OVERBLIK OVER DIT FORBRUG SLIP FOR BETALINGSGEBYRER FÅ RABAT I MODSTRØMS WEBSHOP FÅ KONTANTE FORDELE MED MODSTRØMS FORDELSKORT MULIGHED FOR GRATIS STRØM HVER NAT MELLEM

Læs mere

Skat og idrætshaller

Skat og idrætshaller Skat og idrætshaller Bjert - oktober 2016 v/ skattekonsulent, cand.jur. Steen Mørup Fondsbeskatningsloven Erhvervsdrivende fonde (lov om erhvervsdrivende fonde): Erhvervsmæssig omsætning større end 250.000

Læs mere

BrugermBde i Fonden Langelands Elforsyning mandag den 28. maj 2018 kl i Langelandshallen, Engdraget 10, 5900 RudkØbing.

BrugermBde i Fonden Langelands Elforsyning mandag den 28. maj 2018 kl i Langelandshallen, Engdraget 10, 5900 RudkØbing. Side 784 Å BrugermBde i Fonden Langelands Elforsyning mandag den 28. maj 2018 kl. 15.00 i Langelandshallen, Engdraget 10, 5900 RudkØbing. Dagsorden: 1. 2. 3. 4. 5. Valg af dirigent. Forrnanden for fondens

Læs mere

Bekendtgørelse om netvirksomheders reguleringsregnskaber

Bekendtgørelse om netvirksomheders reguleringsregnskaber Bekendtgørelse om netvirksomheders reguleringsregnskaber I medfør af 69 b, stk. 3, i lov om elforsyning, jf. lovbekendtgørelse nr. 1009 af 27. juni 2018, fastsættes: Kapitel 1 Anvendelsesområde 1. Denne

Læs mere

Fremtidens energi er Smart Energy

Fremtidens energi er Smart Energy Fremtidens energi er Smart Energy Partnerskabet for brint og brændselsceller 3. april 2014 Kim Behnke, Chef for forskning og miljø, Energinet.dk kbe@energinet.dk I januar 2014 dækkede vindkraften 63,3

Læs mere

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ).

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2016 FONDEN LANGELANDS ELFORSYNING

ÅRSRAPPORT 2016 FONDEN LANGELANDS ELFORSYNING ÅRSRAPPORT 2016 FONDEN LANGELANDS ELFORSYNING Eltekniker Torben Holm Christiansen på 60/10 kv station. ÅRSRAPPORT 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på bestyrelsesmødet den 24. april 2017 FONDEN

Læs mere

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond Anmelder: 86121999 Advokatfirmaet Rödstenen I/S v/ Advokat Thomas Schioldan Sørensen J. nr. 14689 VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond 1 Navn, hjemsted og stifter Stk. 3. Stk. 4. Fondens navn

Læs mere

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond Anmelder: 86121999 Advokatfirmaet Rödstenen I/S v/ Advokat Thomas Schioldan Sørensen J. nr. 14689 VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond 1 Navn, hjemsted og stifter Fondens navn er Danmarks Økologiske

Læs mere

Vedtægter. for. Energi Ikast Amba

Vedtægter. for. Energi Ikast Amba Vedtægter for Energi Ikast Amba Vedtægter for Energi Ikast Amba 1 Navn og hjemsted: Andelsselskabets navn er Energi Ikast Amba Selskabets hjemsted er Ikast. 2 Formål og forsyningsområde: Stk.1. Selskabets

Læs mere

Svenska Byg ApS. Årsrapport for 2018

Svenska Byg ApS. Årsrapport for 2018 Nyholms Alle 36 B 2610 Rødovre CVR-nr. 34590508 Årsrapport for 2018 7. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 1. juli 2019 Svend-Erik Eskeland Friis

Læs mere

Fakta om flexafregning

Fakta om flexafregning Fakta om flexafregning Kontor/afdeling VE/FOR Dato April 2019 Hvorfor udrulles flexafregning? Flexafregning betyder, at alle elforbrugere får en mere fair elpris. Det sker, fordi det bliver muligt for

Læs mere

Vedtægter for foreningen Solbakkens Fritidsskole

Vedtægter for foreningen Solbakkens Fritidsskole Vedtægter for foreningen Solbakkens Fritidsskole Vedtægter for foreningen Solbakkens Fritidsskole Stiftet September 2013 Side 2 Side 11 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Solbakkens Fritidsskole, foreningen

Læs mere

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A.

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 2. oktober, 2014 VEDTÆGTER for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. [1/8] 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 1.2 Selskabet driver også virksomhed

Læs mere

GEV er en servicevirksomhed, med lokale og regionale aktiviteter, der er kendetegnet ved at være:

GEV er en servicevirksomhed, med lokale og regionale aktiviteter, der er kendetegnet ved at være: Beretning for 2018. Mission og Vision Grøn omstilling FN s verdensmål Bortfald af grundbeløb Status på Dupont leverancerne Jeg ved godt, at jeg havde dette med på sidste års generalforsamling, men da missionen

Læs mere

[Intro] Kære branche tak for invitationen til at komme her i dag.

[Intro] Kære branche tak for invitationen til at komme her i dag. Tale Dansk Solcelleforeningskonference den 19. maj [Intro] Kære branche tak for invitationen til at komme her i dag. [Status og prognoser] Regeringen ønsker at styrke Danmarks grønne førerposition, og

Læs mere

DataHub. Kraft i Vest. 27. September 2013. John Griem, Energinet.dk

DataHub. Kraft i Vest. 27. September 2013. John Griem, Energinet.dk DataHub Kraft i Vest 27. September 2013 John Griem, Energinet.dk Overblik Om Energinet.dk Baggrund for at lave en DataHub DataHub ens funktionalitet Engrosmodellen Fakta om Energinet.dk Selvstændig, offentlig

Læs mere

Skattebrochure 2013. Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene. Kunsten at anvende sund fornuft

Skattebrochure 2013. Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene. Kunsten at anvende sund fornuft Skattebrochure 2013 Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene Kunsten at anvende sund fornuft 2013 Beskatning af afkast og udbytte Denne brochure beskriver reglerne for afkast

Læs mere

Sekretariatet for Energitilsynet træffer afgørelse om, at Nord Energis bagudrettede reguleringspris er 17,92 øre/kwh i 2015.

Sekretariatet for Energitilsynet træffer afgørelse om, at Nord Energis bagudrettede reguleringspris er 17,92 øre/kwh i 2015. Nord Energi Net A/S Ørstedsvej 2 9800 Hjørring 26. juli 2016 Detail & Distribution 16/06114 AE AFGØRELSE INDTÆGTSRAMMEUDMELDING FOR NORD ENERGI NET A/S FOR Denne afgørelse indeholder en opgørelse af den

Læs mere

Vestjyske Net 60. Reguleringsregnskab for regnskabsåret

Vestjyske Net 60. Reguleringsregnskab for regnskabsåret Vestjyske Net 60 CVR-nr. 28 10 65 48 Reguleringsregnskab for regnskabsåret A/S PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 Resenvej 7800 Skive T: 9615 4900, F: 9615 4990,

Læs mere

Vedtægter for PenSam Holding A/S

Vedtægter for PenSam Holding A/S Vedtægter for PenSam Holding A/S 2 Vedtægter for PenSam Holding A/S Kapitel I - Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Holding A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål

Læs mere

stiftet den 9. oktober 1862

stiftet den 9. oktober 1862 V E D T Æ G T E R for KØGE HANDELSSTANDSFORENING stiftet den 9. oktober 1862 Navn og formål 1 Foreningens navn er: Køge Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Køge, og dens adresse er foreningens

Læs mere