SLS-guide løndelsbeskrivelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SLS-guide løndelsbeskrivelse"

Transkript

1 SLS-guide løndelsbeskrivelse Side 1 af 8 I dette vejledning kan du se hvilke oplysninger du kan læse i SLS-guiden på beskrivelserne for de enkelte løndele. Indhold 1. Hoved på løndelsbeskrivelsen Generelle oplysninger Indrapportering Opsummering Beregning Felt 1 4 Engangs- og Felt 1 6 Løbende KREDKO - Kreditorkode Relaterede løndele Hjemmel Bemærkninger... 8

2 Side 2 af 8 1. Hoved på løndelsbeskrivelsen I hovedet på løndelsbeskrivelse kan du finde de relevante oplysninger om løndelen. I venstre side kan du se oplysninger om løndelen. Afstemningskonto fortæller hvilken standardkonto løndelen bliver konteret på, jf. finansloven. Artskontoen viser hvilken konto i statens kontoplan løndelen bliver konteret på (fx 18.11) Kontogruppen viser hvilket felt i eindkomst løndelen bliver indberettet på. Du kan læse, hvornår løndelen er oprettet og hvornår den seneste er rettet. Derudover kan du se om løndelen er tilgængelig i HR-Løn. I højre side kan du se, hvilke grupper løndelen tilhører, så du nemmere kan fremsøge den eller tilsvarende løndele i SLS-guiden. Derudover kan disse oplysninger hjælpe dig, når du arbejder i kuberne i ØS-LDV og ønsker at gruppere bestemte løndele.

3 Side 3 af 8 2. Generelle oplysninger I generelle oplysninger kan du se relevante oplysninger om hvorvidt løndelen er åben eller lukket for bestemte personalekategorier (PKAT), stillingskoder (STIKO) eller løngrupper/institutioner (GRP). Du skal være opmærksom på om der står at løndelen er åben for eller lukket for. På visse løndele kan du også læse om løndelen oprettes automatisk eller om du selv skal oprette den. Hvis der ikke er angivet noget om automatik, kan du regne med at du selv skal oprette. 3. Indrapportering I feltet indrapportering kan du se i hvilken periode du kan indberette løndelen. Hvis der står fra løngeneration (minus) 5 år betyder det at når du fx ved at indberette til løngeneration 03-15, så kan du tidligst bruge som indberetningsdato. Hvis der står til løngeneration + 1 år betyder det at når du fx er ved at indberette til løngeneration 03-15, så kan du ikke gå længere frem end Hvis der står til indeværende lønperiode betyder det at når du fx er ved at indberette til løngeneration kan du kun gå frem til for forudlønnede og for bagudlønnede.

4 Side 4 af 8 4. Opsummering Opsummering fortæller hvilken beskatning, der sker af løndelen. Ligeledes om hvilken ferietotal løndelsbeløbet opsummeres til. Fx vil almindelig løn blive opsummeret til Fetot1, hvorimod overarbejde bliver opsummeret til Fetot2. Fx bliver almindelig løn opsummeret til A-indkomst, hvorimod dagpenge opsummeres til Felt48, skattefri rejse- og befordringsgodtgørelse. Når der står at løndelen opsummeres til restancegrundlaget, er det en oplysning om at det er en af de løndele, der indgik i beregningen af tidligere tiders opkrævning af offentlige restancer. Opsummering til grønlandsk skat er relevant, for de ansættelsesforhold, der skal beskattes efter de grønlandske skatteregler. Når du i forbindelse med årsskiftet skal tilbageføre indkomst til året før, er det relevant at vide om du skal indberette en skatteindikator og hvilken. Denne oplysning kan du læse i Opsummering. Når ATP skal beregnes ud fra en variabel tid, vil du også kunne aflæse dette. På løndele fx indeholdelse af lønforskud mv., hvor feltet ikke er beskrevet sker der ingen beskatning eller opsummering til ferietotaler 5. Beregning Beregning fortæller dig lidt om det beløb du skal indberette, og hvad der kommer ud af systemet.

5 Side 5 af 8 Procentreguleres, betyder at du skal indberette et beløb i grundbeløb, og at dette grundbeløb bliver procentreguleret efter gældende sats. Beløbet kan være årligt, månedligt, pr. time, pr. møde eller andet alt efter hvilken løndel du indberetter. Dellønsberegnes, betyder at hvis en medarbejder er på deltid, skal du alligevel indberette det beløb medarbejderen ville få, hvis vedkommende var på fuld tid. På den måde behøver du ikke at tænke på løndelen, hvis eller når medarbejderen skifter tid. I nogen situationer kan du have behov for at der beregnes et fuldt beløb uanset om medarbejderen er på deltid eller ej, i de situationer har du behov for at finde en løndel, der ikke dellønsberegner. Periodeberegnes, betyder at hvis en medarbejder starter eller stopper midt i en måned, så vil løndelen blive beregnet ud fra den dato, der indrapporteres. I visse situationer, kan du have behov for at der beregnes en fuld måned på løndelen uanset hvilken dag medarbejderen stoppes eller starter, i de situationer har du behov for at finde en løndel, der ikke periodeberegner. Pensionsgivende, betyder at løndelen indgår i beregningsgrundlaget for pensionsbidraget. Hvis du skal bruge en løndel, der ikke indgår, skal du finde en, der ikke er pensionsgivende. Over-/merarbejdsgivende, betyder at løndelen indgår i beregningsgrundlaget for overarbejde og merarbejde. Hvis du skal bruge en løndel, der ikke indgår, skal du finde en, der ikke er over-/merarbejdsgivende. I denne del af løndelsbeskrivelsen vil du også få oplysning om hvordan eventuelle bevillingstimer beregnes og hvordan 6. Felt 1 4 Engangs- og Felt 1 6 Løbende På engangsløndele er der 4 felter og på løbende løndele er der 6 felter, der alle skal indberettes forskelligt alt efter hvilken løndel du bruger. På nogle løndele skal du

6 kun udfylde et enkelt eller to felter, på andre, skal du udfylde alle. På den enkelte løndel er det beskrevet hvad du skal indberette. Side 6 af 8 Nogle af beskrivelser er så lange at de skal lukkes op, det gør du ved at trykke på plus-knappen Da der er mange forskellige muligheder for at indberette på den enkelte løndel, det er kompleksiteten i aftalerne, der betinger hvad der skal indberettes her. I denne vejledning giver vi de mest gængse eksempler, resten skal læses på den enkelte løndelsbeskrivelse. Sats du skal finde den sats, der anviser eller trækker det beløb eller den procent, der er beskrevet i den relevante hjemmel. Satsen gør det muligt fra centralt hold at rette fx pensionsprocenten for alle ansatte efter en bestemt overenskomst, når der har været overenskomstforhandlinger. Årligt grundbeløb du skal indberette et beløb, der svarer til niveau pr Hvis du af hjemmelen kan se et månedligt grundbeløb, skal dette omregnes til årligt grundbeløb. Vær opmærksom på at der findes andre niveauer, når det fx gælder aftaler der vedrører fx Grønland eller kommunerne. Grundbeløbet gør det muligt fra centralt hold at rette fx tillæg for alle, når der sker en ændring af reguleringprocenten. Årligt beløb du skal indberette et beløb, der svarer til aktuelt niveau, du skal altså ikke omregne til grundbeløb, men evt. fra månedligt til årligt beløb. Alt efter løndelen, kan du komme ud for at skulle indberette fx antal møder, antal kilometer, antal timer, månedligt grundbeløb, månedligt beløb, timeløn, månedsløn, procent, et 0, ingenting og meget andet, ligesom du kan komme ud for en kombination af flere på de forskellige løndelsfelter. Vær opmærksom på, når du indberetter, at du ikke overskrider den max (eller minimum) systemet er opsat til: Fx: Årl. grundbeløb (Felt 1) Min.: kr. 0,01 - Max.: kr ,00 Hvis du har brug for at indberette på løndelen, skal du først anmode om at få forhøjet beløbet (ved at skrive til lønsupporten) eller finde en anden relevant løndel.

7 Side 7 af 8 7. KREDKO - Kreditorkode Når du trækker fx pensionsbidrag fra en medarbejder, skal de penge du trækker, sendes til pensionskassen, jf. overenskomsterne/organisations- aftalerne. Til det formål er der oprettet kreditorkoder i SLS. I mange tilfælde bliver kreditorkoden oprettet automatisk, men i visse tilfælde skal du specificere hvilken kreditor, du vil have pengene sendt til. Hver kreditorkode relaterer til en bestemt pensionskasse eller forening jf. SLSguiden. På de fleste individuelt aftalte pensionsordninger, skal du ikke bruge kreditorkode, men indberette pensionskassens regnr. og kontonr 8. Relaterede løndele Nogen gange vil den indberetning du foretager på en løndel, påvirke andre løndele. Hvis det sker, vil der stå noget i Relaterede løndele. Fx: Relaterede løndele Løndels-resultat opsummeres bl.a. til beregning af: - fradragsløndele. - over- og merarbejdsløndele (PKAT 179). - timeløndele I dette tilfælde betyder det, at det der beregnes på denne løndel, medtages, hvis du fx indberetter ferietræk, hvis du skal udbetales overarbejde (dog kun til personalekategori 179, Håndværkere) eller timeløn til medarbejderen.

8 Side 8 af 8 9. Hjemmel Her vil du kunne se med hvilken hjemmel løndelen er oprettet. Det er væsentligt at du sikrer dig, at der er korrekt hjemmel, inden du anviser eller trækker løn til/fra medarbejderen 10. Bemærkninger Her kan du læse om der er yderligere bemærkninger til løndelen. Fx beregningsmetode eller andre opmærksomhedspunkter Fx Såfremt AKKO er eller 32 den 1. i den på indrapporteringsdatoen følgende måned afvises løndelen. I eksemplet får du at vide, at du ikke kan indberette løndelen, fordi systemet beregner på baggrund af lønnen i den efterfølgende måned, men idet medarbejderen er fratrådt, vil der ikke blive beregnet løn i den efterfølgende måned og der er dermed ikke noget beregningsgrundlag.

Løninformation nr. 2 af 25. januar 2018 (LG 02/18, 2.)

Løninformation nr. 2 af 25. januar 2018 (LG 02/18, 2.) Løninformation nr. 2 af 25. januar 2018 (LG 02/18, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 02/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. januar 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Brug SLS-guiden. Side 1 af 11

Brug SLS-guiden. Side 1 af 11 Brug SLS-guiden Side 1 af 11 I denne vejledning får du at vide, hvordan du kan bruge SLS-guiden til at fremsøge oplysninger, som kan hjælpe dig med at indberette til lønsystemet Indhold 1. Muligheder i

Læs mere

Løninformation nr. 24 af 20. december 2017 (LG 01/18, 2.)

Løninformation nr. 24 af 20. december 2017 (LG 01/18, 2.) Løninformation nr. 24 af 20. dec. 2017 (LG 01/18, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 01/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 29. december 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 24 af 21. december 2016 (LG 01/17, 2.)

Løninformation nr. 24 af 21. december 2016 (LG 01/17, 2.) Løninformation nr. 24 af 21. dec. 2016 (LG 01/17, 2.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 01/17, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. december 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Pensionsbidrag Rettelser mv.

Pensionsbidrag Rettelser mv. Pensionsbidrag Rettelser mv. Side 1 af 9 I denne vejledning kan du læse om, hvordan du skal forholde dig, når der er: indbetalt for meget til en pensionskasse indbetalt for meget til en IA pension indbetalt

Læs mere

Løninformation nr. 4 af 21. februar 2018 (LG 03/18, 2.)

Løninformation nr. 4 af 21. februar 2018 (LG 03/18, 2.) Løninformation nr. 4 af 21. februar 2018 (LG 03/18, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 03/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 28. februar 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 5 af 8. marts 2017 (LG 04/17, 1.)

Løninformation nr. 5 af 8. marts 2017 (LG 04/17, 1.) Løninformation nr. 5 af 8. marts 2017 (LG 04/17, 1.) Side 1 af 9 Løninformation om lønkørsel for LG 04/17, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. marts 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

SLS-guide PKAT-beskrivelse

SLS-guide PKAT-beskrivelse SLS-guide PKAT-beskrivelse Side 1 af 8 I dette vejledning kan du se hvilke oplysninger du kan læse i SLS-guiden på beskrivelserne for de enkelte PKAT - personalekategorier. Indhold 1. Hoved på PKAT-beskrivelsen...

Læs mere

Løninformation nr. 15 af 9. august 2017 (LG 09/17, 1.)

Løninformation nr. 15 af 9. august 2017 (LG 09/17, 1.) Løninformation nr. 15 af 9. august 2017 (LG 09/17, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 09/17, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. august 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Periodisering af indkomst mv.

Periodisering af indkomst mv. Periodisering af indkomst mv. Side 1 af 14 I denne emnebeskrivelse kan du se regler i lønsystemet i forbindelse med årsskiftet og periodisering af indkomst mv., og du kan se, hvordan du skal indrapportere

Læs mere

Løninformation nr. 1 af 10. januar 2017 (LG 02/17, 1.)

Løninformation nr. 1 af 10. januar 2017 (LG 02/17, 1.) Løninformation nr. 1 af 10. jan. 2017 (LG 02/17, 1.) Side 1 af 10 Løninformation om lønkørsel for LG 02/17, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. januar 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Faste felter i SLS. Side 1 af 5

Faste felter i SLS. Side 1 af 5 Faste felter i SLS Side 1 af 5 I denne vejledning får du en overordnet beskrivelse af, hvad du kan se i de faste felter og hvordan du bruger de mest gængse af dem. Indhold 1. Faste felter... 2 2. Grupperinger...

Læs mere

Feriepenge indrapportering og beregning

Feriepenge indrapportering og beregning Feriepenge indrapportering og beregning Side 1 af 12 I denne vejledning kan du læse om, hvordan du indrapporterer og hvordan du kan beregne feriepenge manuelt. BEMÆRK: Denne vejledning gælder kun for medarbejdere,

Læs mere

Løninformation nr. 8 af 10. april 2019 (LG 05/19, 1.)

Løninformation nr. 8 af 10. april 2019 (LG 05/19, 1.) Løninformation nr. 8 af 9. april 2019 (LG 05/19, 1.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 05/19, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 15. april 2019. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Registerprint i SLS. Side 1 af 12. I denne vejledning får du hjælp til at læse et registerprint. Indhold

Registerprint i SLS. Side 1 af 12. I denne vejledning får du hjælp til at læse et registerprint. Indhold Registerprint i SLS Side 1 af 12 I denne vejledning får du hjælp til at læse et registerprint Indhold 1. Registerprint - hoved... 2 2. Registerprint variabel del... 2 3. Grundoplysninger... 4 4. Løndele...

Læs mere

Løninformation nr. 3 af 8. februar 2019 (LG 03/19, 1.)

Løninformation nr. 3 af 8. februar 2019 (LG 03/19, 1.) Løninformation nr. 3 af 8. februar 2019 (LG 03/19, 1.) Side 1 af 10 Løninformation om lønkørsel for LG 03/19, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. februar 2019. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 23 af 7. november 2013 (LG 12/13, 1.)

Løninformation nr. 23 af 7. november 2013 (LG 12/13, 1.) Løninformation nr. 23 af 7. november 2013 (LG 12/13, 1.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 12/13, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. november 2013. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 20 af 24. oktober 2018 (LG 11/18, 2.)

Løninformation nr. 20 af 24. oktober 2018 (LG 11/18, 2.) Løninformation nr. 20 af 24. oktober 2018 (LG 11/18, 2.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 11/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. oktober 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 22 af 23. oktober 2013 (LG 11/13, 2.)

Løninformation nr. 22 af 23. oktober 2013 (LG 11/13, 2.) Løninformation nr. 22 af 23. oktober 2013 (LG 11/13, 2.) Side 1 af 11 Løninformation om lønkørsel for LG 11/13, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. oktober 2013. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Periodisering af indkomst mv.

Periodisering af indkomst mv. Periodisering af indkomst mv. Side 1 af 15 I denne vejledning kan du se regler i lønsystemet i forbindelse med årsskiftet og periodisering af indkomst mv., og du kan se, hvordan du skal indrapportere i

Læs mere

Løninformation nr. 7 af 8. april 2014 (LG 05/14, 1.)

Løninformation nr. 7 af 8. april 2014 (LG 05/14, 1.) Løninformation nr. 7 af 8. april 2014 (LG 05/14, 1.) Side 1 af 9 Løninformation om lønkørsel for LG 05/14, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. april 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 10 af 22. april 2015 (LG 05/15, 2.)

Løninformation nr. 10 af 22. april 2015 (LG 05/15, 2.) Løninformation nr. 10 af 22. april 2015 (LG 05/15, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 05/15, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. april 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Beskatning, Grønland, Færøerne og 48E

Beskatning, Grønland, Færøerne og 48E Beskatning, Grønland, Færøerne og 48E Side 1 af 17 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan du forholde dig, hvis du har ansatte, der har grønlandske eller færøske indkomster - eller hvis du har

Læs mere

Løninformation nr. 22 af 22. november 2016 (LG 12/16, 2.)

Løninformation nr. 22 af 22. november 2016 (LG 12/16, 2.) Løninformation nr. 22 af 22. nov. 2016 (LG 12/16, 2.) Side 1 af 11 Løninformation om lønkørsel for LG 12/16, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. november 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 7 af 7. april 2016 (LG 05/16, 1.)

Løninformation nr. 7 af 7. april 2016 (LG 05/16, 1.) Løninformation nr. 7 af 7. april 2016 (LG 05/16, 1.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 05/16, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. april 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 1 af 10. januar 2019 (LG 02/19, 1.)

Løninformation nr. 1 af 10. januar 2019 (LG 02/19, 1.) Løninformation nr. 1 af 10. januar 2019 (LG 02/19, 1.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 02/19, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 16. januar 2019. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 21 af 7. november 2014 (LG 12/14, 1.)

Løninformation nr. 21 af 7. november 2014 (LG 12/14, 1.) Løninformation nr. 21 af 7. november 2014 (LG 12/14, 1.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 12/14, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. november 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 16 af 24. august 2018 (LG 09/18, 2.)

Løninformation nr. 16 af 24. august 2018 (LG 09/18, 2.) Løninformation nr. 16 af 24. august 2018 (LG 09/18, 2.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 09/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. august 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Feriepenge indrapportering og beregning

Feriepenge indrapportering og beregning Feriepenge indrapportering og beregning Side 1 af 11 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan du indrapporterer og hvordan du kan beregne feriepenge manuelt. BEMÆRK: Denne emnebeskrivelse gælder

Læs mere

Løninformation nr. 11 af 8. juni 2016 (LG 07/16, 1.)

Løninformation nr. 11 af 8. juni 2016 (LG 07/16, 1.) Løninformation nr. 11 af 8. juni 2016 (LG 07/16, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 07/16, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. juni 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 26 af 18. december 2015 (LG 01/16, 2.)

Løninformation nr. 26 af 18. december 2015 (LG 01/16, 2.) Løninformation nr. 26 af 18. dec. 2015 (LG 01/16, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 01/16, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. december 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

ATP i SLS. Side 1 af 6. I denne brugervejledning kan du få hjælp til at håndtere ATP i lønadministrationen. Indhold

ATP i SLS. Side 1 af 6. I denne brugervejledning kan du få hjælp til at håndtere ATP i lønadministrationen. Indhold ATP i SLS Side 1 af 6 I denne brugervejledning kan du få hjælp til at håndtere ATP i lønadministrationen. Indhold 1. ATP-satser... 2 2. ATP og flere ansættelsesforhold... 3 3. Efterregulering af ATP-sats...

Læs mere

Pr. 1. januar 2012 overgik indberetning af feriepenge til eindkomst. På baggrund af oplysningerne i eindkomst sender FerieKonto en opkrævning.

Pr. 1. januar 2012 overgik indberetning af feriepenge til eindkomst. På baggrund af oplysningerne i eindkomst sender FerieKonto en opkrævning. Feriepenge i eindkomst Pr. 1. januar 2012 overgik indberetning af feriepenge til eindkomst. På baggrund af oplysningerne i eindkomst sender FerieKonto en opkrævning. Indtil nu har Moderniseringsstyrelsen

Læs mere

Funktioner i SLS, lbnr. 98 og 99

Funktioner i SLS, lbnr. 98 og 99 Funktioner i SLS, lbnr. 98 og 99 Side 1 af 6 I denne vejledning kan du læse om, hvordan du kan udbetale funktionsvederlag i SLS. Indhold 1. Generelt om funktioner... 2 2. Oprettelse af løbenummer 98 og

Læs mere

I denne emnebeskrivelse kan du få hjælp til at håndtere omposteringer i SLS

I denne emnebeskrivelse kan du få hjælp til at håndtere omposteringer i SLS Ompostering i SLS Side 1 af 10 I denne emnebeskrivelse kan du få hjælp til at håndtere omposteringer i SLS Indhold 1. Kontostreng... 2 2. Ompostering... 3 3. Løndele til ompostering... 4 4. Ompostering

Læs mere

Løninformation nr. 20 af 21. oktober 2016 (LG 11/16, 2.)

Løninformation nr. 20 af 21. oktober 2016 (LG 11/16, 2.) Løninformation nr. 20 af 21. oktober 2016 (LG 11/16, 2.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 11/16, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. oktober 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst

Læs mere

Løninformation nr. 10 af 23. maj 2016 (LG 06/16, 2.)

Løninformation nr. 10 af 23. maj 2016 (LG 06/16, 2.) Løninformation nr. 10 af 23. maj 2016 (LG 06/16, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 06/16, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. maj 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Funktioner i HR-Løn, lbnr. 98 og 99

Funktioner i HR-Løn, lbnr. 98 og 99 Funktioner i HR-Løn, lbnr. 98 og 99 Side 1 af 6 I denne vejledning kan du læse om, hvordan du kan udbetale funktionsvederlag i HR-Løn. Indhold 1. Generelt om funktioner... 2 2. Oprettelse af løbenummer

Læs mere

Beskatning. Side 1 af 18

Beskatning. Side 1 af 18 Beskatning Side 1 af 18 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan du skal indrapportere beskatning til lønsystemet og hvordan SLS beregner skat og arbejdsmarkedsbidrag. Indhold 1. Ansvar... 2 2.

Læs mere

Løninformation nr. 25 af 6. december 2013 (LG 01/14, 1.)

Løninformation nr. 25 af 6. december 2013 (LG 01/14, 1.) Løninformation nr. 25 af 6. december 2013 (LG 01/14, 1.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 01/14, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 12. december 2013. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst

Læs mere

Opslag Senior- og fratrædelsesordninger

Opslag Senior- og fratrædelsesordninger Opslag Senior- og fratrædelsesordninger Opslag Senior- og fratrædelsesordninger Overblik Introduktion I dette Opslag, kan du se hvilke overordnede regler der gælder, og hvornår og hvordan du bruger forskellige

Læs mere

Lønseddel. Side 1 af 11

Lønseddel. Side 1 af 11 Lønseddel Side 1 af 11 I denne emnebeskrivelse beskriver vi hver enkelt del af en lønseddel. I kapitel 1 vises en lønseddel, hvor alle elementer er nummereret. I kapitel 2 forklarer vi hvert enkelt element.

Læs mere

Løninformation nr. 20 af 23. oktober 2014 (LG 11/14, 2.)

Løninformation nr. 20 af 23. oktober 2014 (LG 11/14, 2.) Løninformation nr. 20 af 23. oktober 2014 (LG 11/14, 2.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 11/14, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. oktober 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 5 af 7. marts 2014 (LG 04/14, 1.)

Løninformation nr. 5 af 7. marts 2014 (LG 04/14, 1.) Løninformation nr. 5 af 7. marts 2014 (LG 04/14, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 04/14, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. marts 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 16 af 24. juli 2013 (LG 08/13, 2.)

Løninformation nr. 16 af 24. juli 2013 (LG 08/13, 2.) Løninformation nr. 16 af 24. juli 2013 (LG 08/13, 2.) Side 1 af 10 Løninformation om lønkørsel for LG 08/13, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. juli 2013. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 23 af 7. december 2018 (LG 01/19, 1.)

Løninformation nr. 23 af 7. december 2018 (LG 01/19, 1.) Løninformation nr. 23 af 7. december 2018 (LG 01/19, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 01/19, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. december 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 23 af 7. december 2016 (LG 01/17, 1.)

Løninformation nr. 23 af 7. december 2016 (LG 01/17, 1.) Løninformation nr. 23 af 7. december 2016 (LG 01/17, 1.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 01/17, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. december 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Kontering i SLS og HR-Løn

Kontering i SLS og HR-Løn Kontering i SLS og HR-Løn Side 1 af 15 I denne vejledning kan du læse om, hvordan du indrapporterer kontering i SLS og HR-Løn, samt hvilke regler der er gældende, hvis lønforbrug skal omposteres fra den

Læs mere

Løninformation nr. 24 af 18. december 2018 (LG 01/19, 2.)

Løninformation nr. 24 af 18. december 2018 (LG 01/19, 2.) Side 1 af 7 Løninformation nr. 24 af 18. dec. 2018 (LG 01/19, 2.) Løninformation om lønkørsel for LG 01/19, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 28. december 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Kontering i SLS og HR-Løn

Kontering i SLS og HR-Løn Kontering i SLS og HR-Løn Side 1 af 15 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan du indrapporterer kontering i SLS og HR-Løn, samt hvilke regler der er gældende, hvis lønforbrug skal omposteres fra

Læs mere

Løninformation nr. 18 af 20. august 2015 (LG 09/15, 2.)

Løninformation nr. 18 af 20. august 2015 (LG 09/15, 2.) Løninformation nr.18 af 20. august 2015 (LG 09/15, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 09/15, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. august 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 13 af 11. juli 2018 (LG 08/18, 1.)

Løninformation nr. 13 af 11. juli 2018 (LG 08/18, 1.) Løninformation nr. 13 af 11. juli 2018 (LG 08/18, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 08/18, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 16. juli 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 18 I denne vejledning kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst - og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst.

Læs mere

Bilag M, indrapportering og beregning i SLS

Bilag M, indrapportering og beregning i SLS Bilag M, indrapportering og beregning i SLS Side 1 af 14 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan pension iht. Bilag M indrapporteres og beregnes i SLS. Bilag M indeholder en aftale om pensionsforhold

Læs mere

Løninformation nr. 16 af 23. juli 2015 (LG 08/15, 2.)

Løninformation nr. 16 af 23. juli 2015 (LG 08/15, 2.) Løninformation nr. 16 af 23. juli 2015 (LG 08/15, 2.) Side 1 af 9 Løninformation om lønkørsel for LG 08/15, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. juli 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Opslag Funktioner Løbenummer 098 & 099

Opslag Funktioner Løbenummer 098 & 099 Økonomistyrelsen Funktioner Løbenummer 098 og 099 Overblik Opslag Funktioner Løbenummer 098 & 099 Introduktion I dette Opslag, kan du se; hvornår og hvordan du bruger funktioner (løbenummer 098 og 099),

Læs mere

Via Sumdata i SLS, har du mulighed for online-opslag på de beregnings- og konteringsresultater, der findes i tilknytning til en given lønkørsel.

Via Sumdata i SLS, har du mulighed for online-opslag på de beregnings- og konteringsresultater, der findes i tilknytning til en given lønkørsel. Sumdata i SLS Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan du bruger og hvilke muligheder, der findes online i Sumdata i SLS. Der er ikke mulighed for at se Sumdata i HR-Løn. Via Sumdata

Læs mere

Løninformation nr. 21 af 7. oktober 2013 (LG 11/13, 1.)

Løninformation nr. 21 af 7. oktober 2013 (LG 11/13, 1.) Løninformation nr. 21 af 7. oktober 2013 (LG 11/13, 1.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 11/13, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. oktober 2013. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Senior- og fratrædelsesordninger

Senior- og fratrædelsesordninger Senior- og fratrædelsesordninger Side 1 af 6 I denne vejledning kan du læse om, hvordan du indrapporterer samt hvilke løndele, som du kan anvende i forbindelse med senior- og fratrædelsesordninger. Du

Læs mere

Løninformation nr. 16 af 21. august 2014 (LG 09/14, 2.)

Løninformation nr. 16 af 21. august 2014 (LG 09/14, 2.) Løninformation nr. 16 af 21. august 2014 (LG 09/14, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 09/14, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 29. august 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 26 af 17. december 2013 (LG 01/14, 2.)

Løninformation nr. 26 af 17. december 2013 (LG 01/14, 2.) Løninformation nr. 26 af 17. december 2013 (LG 01/14, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 01/14, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. december 2013. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 7 af 6. april 2017 (LG 05/17, 1.)

Løninformation nr. 7 af 6. april 2017 (LG 05/17, 1.) Løninformation nr. 7 af 5. april 2017 (LG 05/17, 1.) Side 1 af 10 Løninformation om lønkørsel for LG 05/17, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 11. april 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 2 af 23. januar 2014 (LG 02/14, 2.)

Løninformation nr. 2 af 23. januar 2014 (LG 02/14, 2.) Løninformation nr. 2 af 23. januar 2014 (LG 02/14, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 02/14, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. januar 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

1. Online fejl, advis og informationer Fejl og advis efter en lønkørsel Eksempler på advis Eksporter data til excel...

1. Online fejl, advis og informationer Fejl og advis efter en lønkørsel Eksempler på advis Eksporter data til excel... Fejl og advis i SLS Side 1 af 13 I denne brugervejledning får du en beskrivelse af Fejl og advis. Du kan skelne mellem fejl og advis, der dannes i forbindelse med online indrapportering i SLS - og de,

Læs mere

Løninformation nr. 4 af 19. februar 2016 (LG 03/16, 2.)

Løninformation nr. 4 af 19. februar 2016 (LG 03/16, 2.) Løninformation nr. 4 af 19. februar 2016 (LG 03/16, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 03/16, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 29. februar 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

1. Regler for efterindtægt i lønsystemet... 1 2. Eksempel på PKAT 026... 4 3. Eksempel på PKAT 027... 7

1. Regler for efterindtægt i lønsystemet... 1 2. Eksempel på PKAT 026... 4 3. Eksempel på PKAT 027... 7 Efterindtægt Side 1 af 8 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvilke overordnede regler der gælder for anvisning af efterindtægt i lønsystemet, samt hvordan du indrapporterer efterindtægt på PKAT 026

Læs mere

Barselsforløb i SLS/HR-Løn Vejledning til indrapportering

Barselsforløb i SLS/HR-Løn Vejledning til indrapportering Side 1 af 10 Barselsforløb i SLS/HR-Løn Vejledning til indrapportering I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan du indrapporterer et barselsforløb i SLS/HR-Løn Indhold 1. Forord... 2 2. Afgangsårsager...

Læs mere

AKKO og afgangsårsag Rettelser tilbage i tid

AKKO og afgangsårsag Rettelser tilbage i tid AKKO og afgangsårsag Rettelser tilbage i tid Side 1 af 6 I denne brugervejledning kan du læse om, hvordan du foretager rettelser af afgangsårsager mere end 11 måneder tilbage i tiden. Indhold 1. Sådan

Læs mere

Sletning af registre og inddata

Sletning af registre og inddata Sletning af registre og inddata Side 1 af 6 I denne emnebeskrivelse kan du læse om automatiske sletningsbetingelser i lønsystemet samt om, hvordan du sletter registre og inddata manuelt. Indhold 1. Automatisk

Læs mere

Engangsregistre anvendes til anvisninger af engangskarakter - dvs. fra én til fire anvisninger pr. kalenderår.

Engangsregistre anvendes til anvisninger af engangskarakter - dvs. fra én til fire anvisninger pr. kalenderår. Engangsregistre Side 1 af 7 Engangsregistre anvendes til anvisninger af engangskarakter - dvs. fra én til fire anvisninger pr. kalenderår. Fordelen ved at anvende engangsregistre er, at engangsregistre

Læs mere

Barselsforløb i SLS/HR-Løn Vejledning til indrapportering

Barselsforløb i SLS/HR-Løn Vejledning til indrapportering Side 1 af 32 Barselsforløb i SLS/HR-Løn Vejledning til indrapportering I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan du indrapporterer et barselsforløb i SLS/HR-Løn OBS BEMÆRK I denne vejledning henvises

Læs mere

Løninformation nr. 3 af 8. februar 2017 (LG 03/17, 1.)

Løninformation nr. 3 af 8. februar 2017 (LG 03/17, 1.) Løninformation nr. 3 af 8. feb. 2017 (LG 03/17, 1.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 03/17, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. februar 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 14 af 10. juli 2019 (LG 08/19, 1.)

Løninformation nr. 14 af 10. juli 2019 (LG 08/19, 1.) Løninformation nr. 14 af 10. juli 2019 (LG 08/19, 1.) Side 1 af 12 Løninformation om lønkørsel for LG 08/19, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 16. juli 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Rådighedsløn. Side 1 af 6

Rådighedsløn. Side 1 af 6 Rådighedsløn Side 1 af 6 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvilke overordnede regler der gælder for anvisning af rådighedsløn i lønsystemet, samt hvordan du indrapporterer rådighedsløn på PKAT 327.

Læs mere

Løninformation nr. 23 af 7. december 2017 (LG 01/18, 1.)

Løninformation nr. 23 af 7. december 2017 (LG 01/18, 1.) Løninformation nr. 23 af 7. dec. 2017 (LG 01/18, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 01/18, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 11. december 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 17 af 7. september 2016 (LG 10/16, 1.)

Løninformation nr. 17 af 7. september 2016 (LG 10/16, 1.) Løninformation nr. 17 af 7. sept. 2016 (LG 10/16, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 10/16, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. september 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov Visma Løn Overgangsordning til ny ferielov Version 6. Opdateret 26.8.2019 Indledning 3 Medarbejdere som ikke er omfattet af overgangsordningen 4 Arbejdsgivere, som ændrer Lønseddel periode 4 Korrektionslønarter

Læs mere

Løninformation nr. 13 af 9. juli 2014 (LG 08/14, 1.)

Løninformation nr. 13 af 9. juli 2014 (LG 08/14, 1.) Løninformation nr. 13 af 9. juli 2014 (LG 08/14, 1.) Side 1 af 11 Løninformation om lønkørsel for LG 08/14, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 15. juli 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

I denne emnebeskrivelse kan du orientere dig om samspillet mellem SLS og eindkomst på www.skat.dk

I denne emnebeskrivelse kan du orientere dig om samspillet mellem SLS og eindkomst på www.skat.dk eindkomst Side 1 af 18 I denne emnebeskrivelse kan du orientere dig om samspillet mellem SLS og eindkomst på www.skat.dk Indhold 1. Lovgrundlag og formål... 1 2. eindkomst er institutionens ansvar... 2

Læs mere

Løninformation nr. 25 af 8. december 2015 (LG 01/16, 1.)

Løninformation nr. 25 af 8. december 2015 (LG 01/16, 1.) Løninformation nr. 25 af 8. december 2015 (LG 01/16, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 01/16, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. december 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 14 af 24. juli 2018 (LG 08/18, 2.)

Løninformation nr. 14 af 24. juli 2018 (LG 08/18, 2.) Løninformation nr. 14 af 24. juli 2018 (LG 08/18, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 08/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. juli 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Nr. 19 af 8. oktober 2008 (LG 11/08, 1.)

Nr. 19 af 8. oktober 2008 (LG 11/08, 1.) Nr. 19 af 8. oktober 2008 (LG 11/08, 1.) Nr. 19 af 8. oktober 2008 (LG 11/08, 1.) Indledning Denne SLS-information indeholder emner og beskrivelser, der knytter sig til løngeneration 11/08, 1. lønkørsel.

Læs mere

Nr. 24 af 21. december 2010 (LG 01/11, 2.)

Nr. 24 af 21. december 2010 (LG 01/11, 2.) Nr. 24 af 21. december 2010 (LG 01/11, 2.) SLS-information om lønkørsel for LG 01/11, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. december 2010. Til denne lønkørsel er der følgende informationer 1. Ændringer

Læs mere

Feriepenge i eindkomst, for institutioner med egen feriefond

Feriepenge i eindkomst, for institutioner med egen feriefond Feriepenge i eindkomst, for institutioner med egen feriefond Side 1 af 12 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede

Læs mere

Lønseddel. Side 1 af 9

Lønseddel. Side 1 af 9 Lønseddel Side 1 af 9 I denne emnebeskrivelse beskriver vi hver enkelt del af en lønseddel. I kapitel 1 vises en lønseddel, hvor alle elementer er nummereret. I kapitel 2 forklarer vi hvert enkelt element.

Læs mere

Løninformation nr. 14 af 21. juli 2017 (LG 08/17, 2.)

Løninformation nr. 14 af 21. juli 2017 (LG 08/17, 2.) Løninformation nr. 14 af 21. juli 2017 (LG 08/17, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 08/17, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. juli 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Sådan gør du som leder i Randers kommune

Sådan gør du som leder i Randers kommune Randers kommune personaleafdelingen Sådan gør du som leder i Randers kommune Indberetning til lønsystemet Version 1.1 Dato 04.01.2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 1: Side 2: Side 3: Forside Indholdsfortegnelse

Læs mere

Løninformation nr. 13 af 7. juli 2017 (LG 08/17, 1.)

Løninformation nr. 13 af 7. juli 2017 (LG 08/17, 1.) Løninformation nr. 13 af 7. juli 2017 (LG 08/17, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 08/17, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. juli 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Feriepengeinfo Vejledning til indberetning i eindkomst

Feriepengeinfo Vejledning til indberetning i eindkomst Feriepengeinfo Vejledning til indberetning i eindkomst Version 4, august 2015 1 Indhold Om Feriepengeinfo... 3 Indberetning i eindkomst... 3 Felter i indberetningen... 3 Obligatoriske felter... 3 Valgfrit

Læs mere

Løninformation nr. 13 af 8. juli 2016 (LG 08/16, 1.)

Løninformation nr. 13 af 8. juli 2016 (LG 08/16, 1.) Løninformation nr. 13 af 8. juli 2016 (LG 08/16, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 08/16, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. juli 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Engangsregistre anvendes til anvisninger af engangskarakter - dvs. fra én til fire anvisninger pr. kalenderår.

Engangsregistre anvendes til anvisninger af engangskarakter - dvs. fra én til fire anvisninger pr. kalenderår. Engangsregistre Side 1 af 7 Engangsregistre anvendes til anvisninger af engangskarakter - dvs. fra én til fire anvisninger pr. kalenderår. Fordelen ved at anvende engangsregistre er, at engangsregistre

Læs mere

Uddata. Side 1 af 20. I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvilke uddata du får, eller kan bestille fra lønsystemet. Indhold

Uddata. Side 1 af 20. I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvilke uddata du får, eller kan bestille fra lønsystemet. Indhold Uddata Side 1 af 20 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvilke uddata du får, eller kan bestille fra lønsystemet. Indhold 1. Indhold... 2 2. Uddata fra SLS... 2 - U 198, Kontroluddata... 2 - U 700,

Læs mere

På de følgende sider, finder du en alfabetisk oversigt inkl. beskrivelse.

På de følgende sider, finder du en alfabetisk oversigt inkl. beskrivelse. Koder og begreber Side 1 af 22 I denne emnebeskrivelse kan du læse om hvilke koder og begreber, der anvendes i lønsystemet, samt hvilken betydning de har. På de følgende sider, finder du en alfabetisk

Læs mere

Løninformation nr. 7 af 23. marts 2015 (LG 04/15, 2.)

Løninformation nr. 7 af 23. marts 2015 (LG 04/15, 2.) Løninformation nr. 7 af 23. marts 2015 (LG 04/15, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 04/15, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. marts 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 6 af 18. marts 2016 (LG 04/16, 2.)

Løninformation nr. 6 af 18. marts 2016 (LG 04/16, 2.) Løninformation nr. 6 af 18. marts 2016 (LG 04/16, 2.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 04/16, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. marts 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov Visma Løn Overgangsordning til ny ferielov Version 9 Opdateret 7. oktober 2019 Indledning 4 Medarbejdere som ikke er omfattet af overgangsordningen 5 Arbejdsgivere, som ændrer Lønseddel periode 5 Korrektionslønarter

Læs mere

I denne emnebeskrivelse kan du læse om Skyldige beløb i lønsystemet, og du kan

I denne emnebeskrivelse kan du læse om Skyldige beløb i lønsystemet, og du kan Skyldige beløb Side 1 af 6 I denne emnebeskrivelse kan du læse om Skyldige beløb i lønsystemet, og du kan se, hvordan du skal indrapportere i forskellige situationer. Indhold: 1. Indledning... 1 2. Skyldige

Læs mere

Løninformation nr. 20 af 20. september 2013 (LG 10/13, 2.)

Løninformation nr. 20 af 20. september 2013 (LG 10/13, 2.) Løninformation nr. 20 af 20. september 2013 (LG 10/13, 2.) Side 1 af 10 Løninformation om lønkørsel for LG 10/13, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. september 2013. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere