Hvad er deadline for ansøgning om akkreditering? Seneste frist for at søge medieakkreditering til Roskilde Festival 2017 er d. 15. maj.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvad er deadline for ansøgning om akkreditering? Seneste frist for at søge medieakkreditering til Roskilde Festival 2017 er d. 15. maj."

Transkript

1 Q&A om medieakkreditering Her har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål for at gøre det nemmere for dig at komme ubesværet gennem Check-in og finde dig til rette på Roskilde Festival AKKREDITERING Hvad er akkreditering? For at få adgang til Roskilde Festival som pressemedarbejder og herefter sikre dig adgang til festivalens pressefaciliteter skal du akkrediteres. Akkreditering sker på baggrund af en ansøgning. Vi anbefaler, at du sætter dig ind i vores vilkår for akkreditering, før du og dit medie ansøger. Hvordan ansøger jeg? Du skal søge om medieakkreditering via dette online ansøgningsskema. Hvis du er freelancer, skal du være opmærksom på, at det er den opgavestillende arbejdsgiver, der skal udfylde ansøgningsskemaet for dig. Hvad er deadline for ansøgning om akkreditering? Seneste frist for at søge medieakkreditering til Roskilde Festival 2017 er d. 15. maj. Hvad koster en akkreditering? Et akkrediteringsgebyr til RF17 koster 520 kr. Husk at Roskilde Festival er non-profit. Betaling af akkrediteringsgebyret bidrager til Roskilde Festivals udgifter til etablering af bl.a. Pressecentret og forskellige andre faciliteter for akkrediterede i Backstage Village. Gebyrbilletten købes i forsalg via et link, som oplyses via efter akkrediteringsansøgningens godkendelse. Medier med mere end en repræsentant Hvis et medie ønsker at få akkrediteret mere end én repræsentant, beder vi om at modtage en samlet ansøgning. Kan jeg få adgang til Roskilde Festival på mit pressekort? Nej. Der er kun adgang for pressen til festivalområdet med en akkreditering. Dit pressekort alene er ikke adgangsgivende. *Læs mere om Backstage Village længere fremme. FORHOLD PÅ OG OMKRING FESTIVALPLADSEN Hvordan er overnatningsmulighederne? Du kan mod betaling medbringe og overnatte i eget telt eller egen campingvogn på Restricted Camping, hvor du også finder toiletter og varme bade. Overnatning på Restricted Camping skal købes på forhånd. Dette kan først ske efter modtaget akkreditering. Information om åbningstider følger snarest. Pris for overnatning i eget telt ved køb i forsalg er 375 kr. pr. person i teltet for hele festivalperioden. Information om overnatning i campingvogn (inkl. elektricitet) følger. Bemærk dog allerede nu: Plads til campingvogn kan kun købes i forsalg. Herudover kan publikums campingarealer naturligvis benyttes gebyrfrit.

2 Hvor kan jeg parkere? Vi opfordrer til, at man lader bilen blive hjemme og benytter de fine muligheder for offentlig transport. Vi kan ikke garantere parkering tæt på Festivalpladsen. Kig efter parkeringsskiltning når du nærmer dig festivalområdet, hvis du skulle have brug for at parkere alligevel. Hvordan finder jeg Festivalpladsen? Festivalpladsen ligger syd for Roskilde By. Ankommer du med tog, skal du stige af på Roskilde Station. Fra Roskilde Station er der let transport videre til festivalområdet med bus, taxa eller til fods. Tag ikke toget videre fra Roskilde Station til festivalstationen på campingområdet, hvis du ikke har fået festivalarmbånd på endnu. Der er ikke adgang fra festivalstationen til Check-in på Roskilde Handelsskole uden gyldigt festivalarmbånd. Hvor ligger Check-in? Du finder Check-in på adressen: Roskilde Handelsskole, Bygning 6, Bakkesvinget 67, 4000 Roskilde. Check-in for medieakkrediterede åbner lørdag den 24. juni kl Check-in har døgnåbent.

3 Hvad er Backstage Village? Det er her, du kan arbejde og møde kollegaer. Backstage Village er Roskilde Festivals arbejdsplads og mødested for musikbranchen, pressen og festivalens samarbejdspartnere. I Backstage Village er flere pladeselskaber repræsenteret, og det er her, medierne planlægger og udfører deres festivalarbejde. Du finder Backstage Village på det lukkede område nordøst for Orange Scene. Hvad er Medieservicekontoret? Medieservicekontoret er et informations- og servicekontor til medier og andre akkrediterede. Her kan du orientere dig om programændringer og få svar på spørgsmål vedrørende din arbejdsdag på festivalen inklusive spørgsmål om akkreditering. Du finder Medieservicekontoret i Hal 2 i Backstage Village sammen med Pressecentret. Medieservicekontorets åbningstider: Kl fra lørdag 24. juni tirsdag 27. juni. Kl fra onsdag 28. juni lørdag 1. juli. Kl søndag 2. juli. Hvad er Pressecentret? I Pressecentret kan du arbejde og benytte en række services, som kan gøre din arbejdsdag lettere. Her er opstillede computere og Wi-Fi til rådighed. Du kan også bruge den gratis garderobe til opbevaring af udstyr. Garderoben er døgnbemandet, men under eget ansvar hvilket betyder, at personlige effekter skal være dækket af personlig forsikring eller arbejdspladsens forsikringsordning.

4 Det er udelukkende medieakkrediterede, der har adgang til Pressecentret og dets faciliteter. Du finder Pressecentret i Hal 2 i den østlige del af Backstage Village sammen med Medieservicekontoret. Pressecentrets åbningstider: Kl fra lørdag 24. juni - tirsdag 27. juni. Døgnåbent fra onsdag 28. juni kl søndag 2. juli kl Uafhentet udstyr vil kort efter festivalen blive overleveret til Hittegodskontoret hos Midt- og Vestsjællands Politi. UDSTYR & AFTALER Hvornår skal jeg have tilladelse til at medbringe optageudstyr? Du skal på forhånd indgå en skriftlig aftale med Roskilde Festival for at få tilladelse til at optage levende billeder eller lyd på Festivalpladsen (live footage agreement). I Check-in eller på Medieservicekontoret vil du få udleveret mærkater. Kun optageudstyr med mærkat kan benyttes på Festivalpladsen. Der skal ikke mærkat på fotografiapparater uanset apparatets størrelse og ej heller på smartphones. Kontakt Medieservicekontoret (tlf ), hvis du oplever problemer med at bringe fotografiapparat igennem portene ind til Festivalpladsen. Optageudstyr kan frit medbringes og benyttes på campingarealerne også uden mærkat. Hvordan får jeg tilladelse til at optage koncerterne? Alle rettigheder til optagelse af koncerter både billede og lyd tilhører den udøvende kunstner. Du må derfor ikke optage koncerter uden skriftlig tilladelse udstedt af kunstnerens management eller kunstneren selv. Hvis du selv har skaffet dig en sådan tilladelse, skal du sende denne til Roskilde Festival senest 21. juni. Bemærk venligst at pladeselskaber som udgangspunkt ikke kan udstede denne tilladelse. I tiden op til og under Roskilde Festival håndteres rettighedsclearing af Roskilde Festivals rettighedskoordinator, som kan hjælpe med at skaffe tilladelse til koncertoptagelse og eventuelt bidrage med hjælp til udfærdigelse af kontrakter. Hvordan kan jeg købe koncertoptagelser? Video: Professionelle medier kan via Roskilde Festivals rettighedskoordinator få hjælp til at opnå tilladelse hos kunstneren til at bruge videooptagelser baseret på storskærmsproduktion af koncerterne på Orange Scene og Arena. Disse optagelser kan købes til lav produktionspris i professionel kvalitet. Optagelserne finder udelukkende sted, hvis aftalen er indgået skriftligt med artisterne (via rettighedskoordinator Marianne Hansen) før koncerten. Det er ikke muligt at få optagelser efterfølgende. Henvend dig til Roskilde Festivals rettighedskoordinator via på marianne.hansen@roskildefestival.dk senest 29. maj. Alle akkrediterede medier, der har brug for en live footage agreement til at underskrive, kan finde denne på People Pro under Deadlines efter godkendelse af akkreditering.

5 Skal jeg have tilladelse til at fotografere koncerter? Koncertfototilladelse gives til ganske få professionelle fotografer. Det er dog tilladt at fotografere overalt uden særlig tilladelse, der gives blot ikke adgang til fotograve foran scenerne uden koncertfototilladelse. Hvordan laver jeg interviewaftaler med Roskilde Festival? Vi fortæller gerne om vores festival, så kontakt os endelig omkring interview med vores talskvinde, bookere eller andre festivalmedarbejdere her. Hvordan laver jeg interviewaftaler med de optrædende kunstnere? Roskilde Festival assisterer ikke med at lave interviewaftaler med kunstnere. Dette skal aftales direkte med kunstneren oftest via management eller pladeselskab. Det er en fordel at være ude i god tid.

Praktisk information til samarbejdspartnere på Roskilde Festival 2013

Praktisk information til samarbejdspartnere på Roskilde Festival 2013 Praktisk information til samarbejdspartnere på Roskilde Festival 2013 1 Indhold Login til database: Adgang til gæster og medarbejdere Restricted Camp Darup Idrætscenter - teltplads Restricted Camp Darup

Læs mere

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål Faq til frivillige på mil1 her får du svar på ofte stillede spørgsmål SPØRGSMÅL: INDHOLD Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde på Musik i Lejet? Hvor gammel skal jeg være for at blive frivillig? Hvornår

Læs mere

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål Faq til frivillige på mil1 her får du svar på ofte stillede spørgsmål SPØRGSMÅL: INDHOLD Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde på Musik i Lejet? Hvor gammel skal jeg være for at blive frivillig? Hvornår

Læs mere

SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING

SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING Kære medlemmer DAFF og Foxy Cheerleaders vil hermed gerne invitere til dette års Sommer Cup 2015 i cheerleading, der bliver afholdt: Lørdag d. 6. juni 2015 i Gladsaxe sportshaller.

Læs mere

NONFOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2017

NONFOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2017 NONFOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2017 Ovenpå en yderst vellykket Roskilde Festival 2016 med masser af glade festivalgæster, glæder vi os til at kunne præsentere endnu en fantastisk festival, når dørene

Læs mere

27. juni - 4. juli. Værd at vide. som frivillig på. roskilde festival. Tilhører:

27. juni - 4. juli. Værd at vide. som frivillig på. roskilde festival. Tilhører: 27. juni - 4. juli roskilde festival Værd at vide som frivillig på roskilde festival Tilhører: Vi er roskilde festival Velkommen til Roskilde Festival 2015 Værd at Vide er din særlige guide til Roskilde

Læs mere

SOMMER CUP 2017 I CHEERLEADING

SOMMER CUP 2017 I CHEERLEADING SOMMER CUP 2017 I CHEERLEADING Kære medlemmer DAFF og Foxy Cheerleaders by GIF vil hermed gerne invitere til dette års Sommer Cup 2017 i cheerleading, der bliver afholdt: Lørdag d. 10. juni 2017 i Gladsaxe

Læs mere

Nord Als Musikfestival Forening

Nord Als Musikfestival Forening Information om festivalen Nord-Als Musikfestivalforening afholder for 33. gang Nord-Als Musikfestival på Nordborg Slot. Festivalen er kendetegnet ved at tælle hele familien. Her kommer både børn og voksne,

Læs mere

Vejledning vedr. ansøgning om vareleverance til Allinge By og Folkemødet i forbindelse med Folkemødet 2017

Vejledning vedr. ansøgning om vareleverance til Allinge By og Folkemødet i forbindelse med Folkemødet 2017 Vejledning vedr. ansøgning om vareleverance til Allinge By og Folkemødet i forbindelse med Folkemødet 2017 Festivalområdet er lukket for trafik i perioden torsdag kl. 08.00 til søndag kl. 17.00. Varer,

Læs mere

NON-FOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2016

NON-FOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2016 NON-FOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2016 Ovenpå en yderst vellykket Roskilde Festival 2015 med godt vejr og masser af glade festivalgæster, håber vi at kunne præstere endnu en fantastisk festival, når

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger ARMBÅND: Tider for armbåndspåsætning: Tirsdag 5/7 fra kl. 17.00 til kl. 22.00 Onsdag 6/7 fra kl. 11.00 til kl. 22.00 Torsdag 7/7 fra kl. 12.00 til kl. 24.00 Fredag 8/7 fra kl. 10.00

Læs mere

Velkommen TCH?V=XK5AZ2EIISW

Velkommen   TCH?V=XK5AZ2EIISW Velkommen HTTPS://WWW.YOUTUBE.COM/WA TCH?V=XK5AZ2EIISW Velkommen INFO MØDE 19/6-2017 ROSKILDE FESTIVAL 2017 DAGSORDEN 19/6-2017 Det Spanske Madhus. (kort præsentation) RF2017 Medarbejder fordele Boldts

Læs mere

NON-FOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2015

NON-FOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2015 NON-FOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2015 Ovenpå en yderst vellykket Roskilde Festival 2014 med godt vejr og masser af glade festivalgæster, håber vi at kunne præstere endnu en fantastisk festival, når

Læs mere

Vejledning. Leje af kommunale arealer - Folkemødet 2014

Vejledning. Leje af kommunale arealer - Folkemødet 2014 Ullasvej 23 3700 Rønne Tlf.: 56 92 13 08 Fax: 56 92 00 01 Vejledning E-mail: folkemoedet@brk.dk CVR: 26-69-63-48 Leje af kommunale arealer - Folkemødet 2014 www.folkemoedet.dk Til Folkemødet 2014 udlejer

Læs mere

Projektbeskrivelse af SAFT 2015

Projektbeskrivelse af SAFT 2015 Projektbeskrivelse af SAFT 2015 SAFT-gruppen Marts 2015 1 Indhold Formål 3 Hvad..................................... 3 Hvorfor................................... 3 Struktur 3 Hvornår...................................

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

NONFOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2017

NONFOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2017 NONFOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2017 Ovenpå en yderst vellykket Roskilde Festival 2016 med masser af glade festivalgæster, glæder vi os til at kunne præsentere endnu en fantastisk festival, når dørene

Læs mere

INFORMATION OM NONFOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2019

INFORMATION OM NONFOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2019 INFORMATION OM NONFOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2019 Efter en fantastisk vellykket Roskilde Festival 2018 med masser af glade festivalgæster glæder vi os til at kunne præsentere endnu en fantastisk

Læs mere

FRIVILLIGFOLDER 2018 TIL ALLE FRIVILLIGE PÅ MUSIK I LEJET

FRIVILLIGFOLDER 2018 TIL ALLE FRIVILLIGE PÅ MUSIK I LEJET FRIVILLIGFOLDER 2018 TIL ALLE FRIVILLIGE PÅ MUSIK I LEJET INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL MUSIK I LEJET 2018 KÆRE FRIVILLIG HVAD FORVENTER VI AF DIG? PLANLÆGNING AFVIKLING EVALUERING FESTIVALENS ÅBNINGSTIDER

Læs mere

værd at vide 2014 Ole Bornedal, filminstruktør

værd at vide 2014 Ole Bornedal, filminstruktør Tilhører: Jeg har hentet min udslidte søn i Roskilde. Fuld af bekymring var jeg, og han lugtede af en bulgarsk losseplads i juli. Men bag hans størknede hærgede, bøvsede ydre var han stadig min smukke

Læs mere

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l Adgang for personale / Udstillerarmbånd For at sikre jeres standpersonale fri og uhindret adgang til festivalen skal de ved ankomsten til festivalen udstyres med det officielle festivalarmbånd. Når I ankommer

Læs mere

29.06 07.07 VÆRD AT VIDE SOM FRIVILLIG PÅ ROSKILDE FESTIVAL. Tilhører: Roskilde-Festival.dk

29.06 07.07 VÆRD AT VIDE SOM FRIVILLIG PÅ ROSKILDE FESTIVAL. Tilhører: Roskilde-Festival.dk 29.06 07.07 VÆRD AT VIDE SOM FRIVILLIG PÅ ROSKILDE FESTIVAL Roskilde-Festival.dk Tilhører: Roskilde Festival er en årlig flerdages international kulturbegivenhed, der giver kvalitetsoplevelser baseret

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info Kære Medarbejder. Tak fordi du har meldt dig som medarbejder i festivalens bedste bod. Vi glæder os til at samarbejde med dig i en bod, hvor der skal sælges en masse frugt. Vi ved, at vi kræver en stor

Læs mere

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.2 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.47 5. 5.51 5. 5.5 5..................2...............47..51..5. 7. 7. 7. 7. 7. 7.2 7.2 7.27 7.32 7. 7.3 7.5 7.47 7.51 7.5 7.5 7.57 8. 8.

Læs mere

Bliv synlig for et stort publikum

Bliv synlig for et stort publikum Bliv synlig for et stort publikum Skab netværk og nye samarbejdspartnere Bidrag til et levende kulturelt København Deadline for ansøgning 1. maj for betaling 9. maj PINSEN 8-9. juni 2019 Velkommen som

Læs mere

Indbydelse til: DANMARKSMESTERSKABERNE 2017 I Ceres Arena, Aarhus

Indbydelse til: DANMARKSMESTERSKABERNE 2017 I Ceres Arena, Aarhus Indbydelse til: DANMARKSMESTERSKABERNE 2017 I Ceres Arena, Aarhus Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload: Holdene skal anmelde deltagere, rytme- og springlister, samt uploade musik

Læs mere

STADEPLADS 2016 VEJLEDNING TIL LEJE AF. Ansøgningen om leje af arealer i Allinge skal udfyldes og indsendes via vores system på www.folkemødet.dk.

STADEPLADS 2016 VEJLEDNING TIL LEJE AF. Ansøgningen om leje af arealer i Allinge skal udfyldes og indsendes via vores system på www.folkemødet.dk. nsøgningen om leje af arealer i llinge skal udfyldes og indsendes via vores system på www.folkemødet.dk. Gå ind under Deltag som arrangører, Lej en stadeplads og klik på linket Lej en stadeplads VEJLEDNING

Læs mere

Ølfestival København 2010

Ølfestival København 2010 Kære udstiller 31. marts 2010 Ølfestival København 2010 Vi ser meget frem til Ølfestivalen i år og glæder os til at se jer i de nye omgivelser i TAP1. Med dette brev beder vi jer om at give tilbagemelding

Læs mere

VEJLEDNING TIL LEJE AF

VEJLEDNING TIL LEJE AF nsøgningen om leje af arealer i llinge skal udfyldes og indsendes via vores system på www.folkemødet.dk. Gå ind under Deltag som arrangører og klik på linket Lej en stadeplads VEJLEDNING TIL LEJE F STDEPLDS

Læs mere

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse 2017 Bliv udstiller på skandinaviens største cykel- og triatlonmesse ØST 11.-12. november Roskilde Kongrescenter 25.-26. november MESSE C, Fredericia VEST Velkommen til CykelSportMessen - Skandinaviens

Læs mere

Brugerundersøgelse 2009. i Viborg Kommune

Brugerundersøgelse 2009. i Viborg Kommune i Viborg Kommune Indledning Kilde Consult skal gennemføre en brugerundersøgelse på genbrugsstationerne i Viborg Kommune. Undersøgelsen er gennemført i starten af 2009 i forbindelse med, at der skal udarbejdes

Læs mere

væ r d at v i d e frivillig på musik i lejet 2017

væ r d at v i d e frivillig på musik i lejet 2017 væ r d at v i d e frivillig på musik i lejet 2017 Velkommen til musik i lejet 2017 Værd at Vide er din frivillig guide til Musik i Lejet. I denne guide finder du alle de nødvendige oplysninger om det at

Læs mere

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC Affald Bag TAP1 er der opstillet affalds- og flaskecontainere til opsamling af affald. Herudover bliver der opstilet affaldskurve rundt om på selve udstillingsarealet. Affald sorteres i pap, brandbart

Læs mere

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre 1 Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre Pilefestival Sjælland er normalt en festival for Pileforeningens medlemmer. Her samles vi om at holde en festival,

Læs mere

Værd at vide. Som frivillig på Roskilde Festival. roskilde-festival.dk. Nyttig og brugbar information til dig og publikum.

Værd at vide. Som frivillig på Roskilde Festival. roskilde-festival.dk. Nyttig og brugbar information til dig og publikum. Værd at vide Som frivillig på Roskilde Festival Nyttig og brugbar information til dig og publikum roskilde-festival.dk Tilhører: ROSKILDE FESTIVALS VÆRDIGRUNDLAG Roskilde Festival er en årlig flerdages

Læs mere

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider.

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider. Region Nordjylland inviterer 14 unge kunstnere fra de nordiske lande til en uges gratis nordisk camp på Kulturmødet - Danmarks største festival for kunst, kultur og kulturdebat. Vi har fokus på kreative

Læs mere

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l Adgang for personale / Udstillerarmbånd For at sikre jeres standpersonale fri og uhindret adgang til festivalen skal de ved ankomsten til festivalen udstyres med det officielle festivalarmbånd. Når I ankommer

Læs mere

SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE

SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE 2018 Danmarks første sikkerhedsmesse for forbrugere ØST 7.- 8. april Roskilde Kongrescenter 21.- 22. april Messe C, FredericiaVEST Velkommen til den nye forbrugermesse

Læs mere

Festivalen begynder onsdag kl. 17:00 og slutter natten mellem lørdag og søndag kl. 02:00.

Festivalen begynder onsdag kl. 17:00 og slutter natten mellem lørdag og søndag kl. 02:00. "Hej Matematik" på Samsø Festival Den første Samsø Festival blev afholdt i 1989. Festivalen har været afholdt i juli måned hvert år siden.»tf**''* r Hvor mange gange har der været afholdt Samsø Festival?

Læs mere

Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION

Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION Søndag d. 23. juni 2013 Skt. Hans Aftens dag Skovshoved Roklub har hermed i sit 75. jubilæumsår fornøjelsen at invitere danske og udenlandske

Læs mere

Program. Praktisk Information juni 2018 K E R T E M I N D E S E J L K L U B / /

Program. Praktisk Information juni 2018 K E R T E M I N D E S E J L K L U B /   / Program Praktisk Information 1.-3. juni 2018 En del af 2Star Mesterskabsserien Classic Fyn Rundt: 1. 3. juni AFI 2Star Race: 9. 10. juni Øresund 1-2-3: 18. 19. august Vegvisir Race: 23.-25. august K E

Læs mere

GUIDE TIL KOORDINATORER

GUIDE TIL KOORDINATORER GUIDE TIL KOORDINATORER Alzheimerforeningens LANDSINDSAMLING 2017 Lørdag d. 23. september Intro Hvad går pengene til? Hvad skal en indsamlingskoordinator? 2 På indsamlingsdagen Briefing Inden I forlader

Læs mere

VÆRD AT VIDE - om musik i lejet 2017

VÆRD AT VIDE - om musik i lejet 2017 VÆRD AT VIDE - om musik i lejet 2017 INDHOLD VELKOMMEN TIL MUSIK I LEJET 2017 VIGTIGE DATOER TRAFIK I LEJET BILFRI HOVEDGADE PARKERING OFFENTLIG TRANSPORT CYKELVENLIG FESTIVAL RENHOLD AF TISVILDE CAMPING

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne maj 2017

Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne maj 2017 Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne 6. - 7. maj 2017 arrangerer stævnet i samarbejde med Kære gymnastikvenner Vi er meget glade for at få lejlighed til at byde jer velkommen i Roskilde

Læs mere

Information til prøvedeltagere om indfødsretsprøven 2007/2008

Information til prøvedeltagere om indfødsretsprøven 2007/2008 Information til prøvedeltagere om indfødsretsprøven 2007/2008 Særlig vigtig information i forbindelse med indfødsretsprøven Hvis man ansøger om dansk indfødsret, skal man udover kravet om bestået indfødsretsprøve,

Læs mere

Der må ikke henstilles eller opmagasineres genstande på gangarealet, da dette er hovedflugtvej ved brand.

Der må ikke henstilles eller opmagasineres genstande på gangarealet, da dette er hovedflugtvej ved brand. Information om kunstnerpladser i Tietgensgade 31, 3. til kunstnere og kreative iværksættere J.nr. 2013-0270667 Adresse Tietgensgade 31, 3. sal Postnr. 1704 København V Omgivelser Pladserne Anvendelse Tietgensgade

Læs mere

Kreative. dage 18. Nordens største kreative messe

Kreative. dage 18. Nordens største kreative messe Kreative dage 18 Nordens største kreative messe 26.-28. OKTOBER 2018 den 10. kreative dage Velkommen som udstiller på jubilæumsudgaven af Kreative Dage den 10. i rækken. Det skal naturligvis fejres, så

Læs mere

Party. Pick up. Hvor: Kultorvet i København K Hvornår: Fredag den 13. juni klokken 14.00-20.00 Lørdag den 14. juni klokken 10.00-17.

Party. Pick up. Hvor: Kultorvet i København K Hvornår: Fredag den 13. juni klokken 14.00-20.00 Lørdag den 14. juni klokken 10.00-17. Velkommen til Zulu The Color Run København! Tak til jer - alle vores mange tusinde nye venner - for at gøre Zulu The Color Run København muligt. Vi har her lavet en race-guide, der giver dig overblik over

Læs mere

VÆRD AT VIDE SOM FRIVILLIG PÅ ROSKILDE FESTIVAL NON-PROFIT SINCE Tilhører:

VÆRD AT VIDE SOM FRIVILLIG PÅ ROSKILDE FESTIVAL NON-PROFIT SINCE Tilhører: VÆRD AT VIDE SOM FRIVILLIG PÅ ROSKILDE FESTIVAL Tilhører: NON-PROFIT SINCE 1972 VI ER ROSKILDE FESTIVAL HUSK AT DU KAN FINDE VÆRD AT VIDE I DEN OFFICIELLE APP, HVIS DU LOGGER IND SOM FRIVILLIG. ENGLISH

Læs mere

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU.

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU. LEJR INFORMATION Traditionel Taekwondo Union byder dig og din klub velkommen til TTU børnelejer 2016 og TTU Sommer Festival 2016 på Brandbu. I år er det 20 års jubilæum for TTU. Vi er igen i år mange deltager

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

BAGSVÆRD REGATTA 2004 Weekenden 5. & 6. juni 2004 Rostadion Bagsværd Sø Gladsaxe Kommune

BAGSVÆRD REGATTA 2004 Weekenden 5. & 6. juni 2004 Rostadion Bagsværd Sø Gladsaxe Kommune Kære kano- og kajak venner! 2. april 2004 Vi har hermed fornøjelsen af at invitere Jer til dette års regatta, som finder sted lørdag den 5. juni & søndag den 6. juni 2004 og naturligvis på Rostadion Bagsværd

Læs mere

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskemaet skal være modtaget i Styrelsen for Bibliotek og Medier, Mediesekretariatet, H.C. Andersens Boulevard 2, DK-1553 København V, senest

Læs mere

Messehåndbog til udstillere

Messehåndbog til udstillere Messehåndbog til udstillere ADRESSER OG TELEFONNUMRE Arrangør Messefirmaet: Navn: Copenhagen Bike Show A/S Adresse: Industrikrogen 4 B 2635 Ishøj Kontaktperson: Christian Ritter Telefon: +45 20420006 E

Læs mere

Velkommen til Generation Handball

Velkommen til Generation Handball Velkommen til Generation Handball Informationsbrev Generation Handball 2016 Det er endelig blevet tid for årets store håndboldfestival, og vi har glædet os til at tage imod de mange deltagere i Viborg.

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Sydjylland, Vejle. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden i Østjylland,

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION AARHUS

UDSTILLER INFORMATION AARHUS UDSTILLER INFORMATION AARHUS 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Østjylland, Aarhus. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

Invitation af pressen til Flagdag for Danmarks Udsendte den 5. September 2019

Invitation af pressen til Flagdag for Danmarks Udsendte den 5. September 2019 PRESSEMEDDELELSE: Invitation af pressen til Flagdag for Danmarks Udsendte den 5. September 2019 Den 5. september er Flagdag for Danmarks Udsendte. Flagdag for Danmarks Udsendte er en årligt tilbagevendende

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum:

Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum: Classic Race Aarhus FORRETNINGSBETINGELSER 2016 Classic Race Aarhus (CRAA) er en velgørende fond med det formål at støtte børns trafiksikkerhed i Østjylland samt støtte udvikling af grøn teknologi til

Læs mere

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2015 Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE Tjekliste: 1. Ansøg ved Randers Eventsekretariat om brug af plads og evt. økonomisk støtte. Tidsfrist: senest 6. april 2015 2. Ansøg

Læs mere

Hvis du allerede har en konto fra sidste år, kan du genbruge dit brugernavn og password.

Hvis du allerede har en konto fra sidste år, kan du genbruge dit brugernavn og password. EVENTVEJLEDNING FOLKEMØDET 2015 EVENTVEJLEDNING OPDATERET 30.04.15 TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2015 Alle events skal overholde Folkemødets principper og skal derfor godkendes af Folkemødets sekretariat,

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

Hjælpemidler og Forbrugsgoder

Hjælpemidler og Forbrugsgoder Hjælpemidler og Forbrugsgoder Kvalitetsstandard 2018 Hvad er hjælpemidler og forbrugsgoder: Hvem kan få hjælpemidler/ forbrugsgoder: Hjælpemidler: Hjælpemidler og forbrugsgoder er redskaber/genstande,

Læs mere

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C Dato: 18-21 oktober 2017. Haller: Paarup hallerne Næsby hallerne Paarupvej 21 Maylandsvænget 9 5210 Odense NV 5270 Odense N Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense

Læs mere

Samfund engagement i Nordea

Samfund engagement i Nordea Samfund engagement i Nordea Print Hvad er samfund engagement? Vores målsætning er at indgå i et samspil med samfundet og gøre en positiv forskel inden for vores kernekompetencer: finansiel forståelse og

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Sjælland, Roskilde. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden på Sjælland,

Læs mere

BESTEMMELSER OM MEDIEREPRÆSENTANTERS OPTAGELSER I EUROPA-PARLAMENTETS BYGNINGER

BESTEMMELSER OM MEDIEREPRÆSENTANTERS OPTAGELSER I EUROPA-PARLAMENTETS BYGNINGER 4.4 BESTEMMELSER OM MEDIEREPRÆSENTANTERS OPTAGELSER I EUROPA-PARLAMENTETS BYGNINGER PRÆSIDIETS AFGØRELSE AF 7. SEPTEMBER 2015 EUROPA-PARLAMENTETS PRÆSIDIUM HAR under henvisning til artikel 25, stk. 2,

Læs mere

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN OPDATERET 09.12.14 FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN Bornholms Regionskommune står for Folkemødets praktiske rammer. Men det politiske indhold selve festivalens substans bliver leveret af partier, organisationer,

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION ODENSE

UDSTILLER INFORMATION ODENSE UDSTILLER INFORMATION ODENSE 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Fyn, Odense. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum Læs om nyt BILLED fremtid starter her SKO LEN Visuelt Gymnasium din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid starter. Her kommer

Læs mere

Danmarksmesterskaberne i sprint på Rostadion Bagsværd Sø 23. 26. august 2012

Danmarksmesterskaberne i sprint på Rostadion Bagsværd Sø 23. 26. august 2012 Danmarksmesterskaberne i sprint på Rostadion Bagsværd Sø 23. 26. august 2012 Dansk Kano og Kajak Forbund, 361 Kano- og Kajakklub, Nybro-Furå Kano- & Kajakklub og Gladsaxe Kano og Kajakklub Indbyder til

Læs mere

Notificering som bemyndiget organ i henhold til Byggevareforordningen, baseret på akkrediteret

Notificering som bemyndiget organ i henhold til Byggevareforordningen, baseret på akkrediteret Information om Notificering som bemyndiget organ i henhold til Byggevareforordningen, baseret på akkrediteret Certificering af produkter Prøvning Forløbet trin for trin 17. april 2018 DANAK Dyregårdsvej

Læs mere

Nordens største, med god grund MESSE C, FREDERICIA

Nordens største, med god grund MESSE C, FREDERICIA Kreativedage Nordens største kreative messe den 25. - 27. oktober 2019 MESSE C, FREDERICIA Gæst fra Godmorgen Danmark Søndagsrabat Markedsføring der ses Nordens største, med god grund Med omkring 250 udstillere

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017 Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Musik på Engen 2017 18., 19. og 20. august 2017 Finn Nesgaard, Freddy

Læs mere

FRIVILLIG på musik i Lejet? - her er alt det, du skal vide

FRIVILLIG på musik i Lejet? - her er alt det, du skal vide FRIVILLIG på musik i Lejet? - her er alt det, du skal vide I det følgende får du en masse information og svar på alle de spørgsmål, du som Musik i Lejet-frivillig kan have. Spørgsmål: Hvor stor en indsats

Læs mere

Hjælp Biblioteket til at blive bedre

Hjælp Biblioteket til at blive bedre Hjælp Biblioteket til at blive bedre Biblioteket vil gerne have din hjælp til at blive endnu bedre. Derfor gennemfører vi i øjeblikket en undersøgelse for at høre din mening om vores service og tilbud.

Læs mere

TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2014

TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2014 Vejledning TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2014 Alle organisationer, partier, virksomheder og private, der ønsker at optræde som officielle arrangører på Folkemødet 2014, skal have deres event optaget

Læs mere

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum Læs om top sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2012 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2012 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

Drevet af TX Logistik A/S

Drevet af TX Logistik A/S Drevet af TX Logistik A/S Terminal Conditions & Takstblad 2015 01.01.2015 www.txlogistik.eu Adresse TX Logistik A/S Telefon: +45 73670626 Istedvej 7 Fax: +45 73670629 DK-6300 Padborg E-mail: terminal-padborg@txlogistik.eu

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek 2019?

Vil du være en del af international ArtWeek 2019? Vil du være en del af international ArtWeek 2019? På havnen i DOK5000 i Odense 10. august 17. august 2019 Ideen med Art Week er at samle kunstnere fra hele verden. Kunstnere som gerne vil mødes og udstille

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

januar 2019 I Arena Randers

januar 2019 I Arena Randers Arrangerer Region Vestdanmark mikro og junior Mesterrækken 2019 I samarbejde med 12. - 13. januar 2019 I Arena Randers Indhold Velkomst: 2 Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload:

Læs mere

Ansøgere til Photo City ved Copenhagen Photo Festival juni 2018.

Ansøgere til Photo City ved Copenhagen Photo Festival juni 2018. Ansøgere til Photo City ved Copenhagen Photo Festival 7.-17. juni 2018. Copenhagen Photo Festival foregår årligt 11 dage i juni måned og tilbyder omkring 60 udstillinger i samarbejde med ca. 55 forskellige

Læs mere

Ansøgningsskema. til jer, der vil søge støtte til projektudvikling

Ansøgningsskema. til jer, der vil søge støtte til projektudvikling , maj 2019 side 1 I 12 til jer, der vil søge støtte til projektudvikling Fællesskaber og fritidsliv I Lokale og Anlægsfonden (LOA) og Realdania vil vi gerne være med til at styrke livet på landet. Derfor

Læs mere

RÅDEN OVER VEJ ILLUSTRERET BRUGERREJSE // EDS 2014

RÅDEN OVER VEJ ILLUSTRERET BRUGERREJSE // EDS 2014 RÅDEN OVER VEJ ILLUSTRERET BRUGERREJSE // EDS 2014 Mike er 39 år og direktør og ejer af en mellemstor stilladsudlejningsvirksomhed med lidt over 20 ansatte. Kunderne spænder fra entreprenørvirksomheder

Læs mere

Kære Haze medarbejder

Kære Haze medarbejder Medarbejder Guide 2016 Kære Haze medarbejder Dette års festival er nr. 37 i rækken, og du sidder nu med festivalens guide, der er en håndbog, der gerne skulle indeholde alle de oplysninger og regler, der

Læs mere

Feltet "Der ansøges om følgende beløb i 2019" udfyldes med 1,00, da det ikke er muligt at søge kontant økonomisk støtte til Åbne Scene.

Feltet Der ansøges om følgende beløb i 2019 udfyldes med 1,00, da det ikke er muligt at søge kontant økonomisk støtte til Åbne Scene. ANSØGNING OM KURATERING TIL ÅBNE SCENE, GODSBANEN Ansøgningsfrist: 1. april 2018 Perioder, der kan søges kuratering til: 28. januar 17. april 2019 30. april - 5. maj 2019 14. - 18. maj 2019 29. maj - 18.

Læs mere

Invitation af pressen til Flagdag for Danmarks Udsendte den 5. September 2018

Invitation af pressen til Flagdag for Danmarks Udsendte den 5. September 2018 PRESSEMEDDELELSE: Invitation af pressen til Flagdag for Danmarks Udsendte den 5. September 2018 Den 5. september er Flagdag for Danmarks Udsendte. Flagdag for Danmarks Udsendte er en årligt tilbagevendende

Læs mere

Drenge U8/U9 Piger U9/U10

Drenge U8/U9 Piger U9/U10 MINI BIF-CUP BRANDE 5.- 6. JULI 2019 INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER Drenge U8/U9 Piger U9/U10 Arrangør: Brande Idrætsforening af 1906, der er valgt til Årets Breddeklub i Danmark

Læs mere

INSPIRATION TIL UNDERVISERE UNGDOMMENS FOLKEMØDE 2018

INSPIRATION TIL UNDERVISERE UNGDOMMENS FOLKEMØDE 2018 INSPIRATION TIL UNDERVISERE UNGDOMMENS FOLKEMØDE 2018 1 KÆRE UNDERVISER Den 6.-8. september afholdes Ungdommens Folkemøde 2018 i Valbyparken i København, og du og dine elever er selvfølgelig inviteret

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER rejsefotografering Til alle med eventyr i blodet DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål At klargøre kursisterne til forestående rejser med kamera til fremmede

Læs mere

Ølfestival i København maj 2012

Ølfestival i København maj 2012 April 2012 Kære Udstiller Vi ser meget frem til Ølfestivalen i år og glæder os til at se jer i TAP1. Med dette brev beder vi jer om at give tilbagemelding på diverse oplysninger vedrørende bl.a. udstillervarer,

Læs mere

VÆRD AT VIDE SOM FRIVILLIG PÅ ROSKILDE FESTIVAL

VÆRD AT VIDE SOM FRIVILLIG PÅ ROSKILDE FESTIVAL VÆRD AT VIDE SOM FRIVILLIG PÅ ROSKILDE FESTIVAL Tilhører: VI ER ROSKILDE FESTIVAL HUSK AT DU KAN FINDE VÆRD AT VIDE I DEN OFFICIELLE APP, HVIS DU LOGGER IND SOM FRIVILLIG. ENGLISH VERSION OF THIS VOLUNTEER

Læs mere

Onsdag den 3. til fredag den 5. juli 2019.

Onsdag den 3. til fredag den 5. juli 2019. Onsdag den 3. til fredag den 5. juli 2019. INFO.MØDE FOR BØRN OG FORÆLDRE Før turen Afgang Praktisk Dernede Hjemkomst VILDE VULKANER, - HVAD ER DET? Vilde Vulkaner Vordingborg er Danmarks største børnefestival.

Læs mere

Ledsageordningen. I Aalborg Kommune

Ledsageordningen. I Aalborg Kommune Ledsageordningen I Aalborg Kommune Ledsagelse til? Formålet med ordningen Er, at mennesker med varig og betydelig nedsat funktionsevne får mulighed for at deltage i aktiviteter udenfor hjemmet. Med ledsagerordningen

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 14-5-219 11:26:43 Indsendt af: Referencenummer: 1175971 NemID Serienummer: 56D8A2B Udsteder: CN=TRUST248 OCES Primary CA, O=TRUST248, C=DK Emne: CN=TRUST248

Læs mere

Festivalen som trækplaster - en turismeøkonomisk analyse af Danmarks største kulturfestival 08

Festivalen som trækplaster - en turismeøkonomisk analyse af Danmarks største kulturfestival 08 Festivalen som trækplaster - en turismeøkonomisk analyse af Danmarks største kulturfestival 08 ØSTDANSK TURISME SJÆLLAND, MØN, LOLLAND-FALSTER Roskilde Lejre Turistbureau Forord Roskilde Festival er Danmarks

Læs mere