Boligkøb Hvordan gør jeg, og hvad skal jeg tænke på?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Boligkøb Hvordan gør jeg, og hvad skal jeg tænke på?"

Transkript

1 Boligkøb Hvordan gør jeg, og hvad skal jeg tænke på?

2 Tænk nyt når du skal købe bolig Konsekvenserne af at købe bolig rækker mange år ud i fremtiden, ikke blot hvad det økonomiske angår, men også i høj grad det personlige. Det skal være den ideelle bolig, ligge det rigtige sted, og der skal helst ikke komme nogen uforudsete udgifter. Nykredits rådgivere er eksperter i det, der ofte er en af livets største investeringer nemlig din bolig. Når vi sammensætter vores tilbud inden for bank, realkredit, forsikring, pension og investering tager vi udgangspunkt i dine behov som boligejer. Du skal være opmærksom på, at vejen til boligkøb ikke nødvendigvis går gennem vanetænkning. Derfor tænker vi hele tiden nyt. De fleste har brug for rådgivning, når de køber bolig. I Nykredit kan vi hjælpe dig i denne situation, og i brochuren får du overblik over nogle af de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, når du skal købe bolig.

3 Hvordan kommer du i gang? Rådighedsbudget Der kan være en del udgifter ved at købe bolig. Hvis du også skal have penge til at nyde livet, efter at boligen er købt, og de faste udgifter er betalt, er det en god idé at gennemgå din økonomi og få lavet et rådighedsbudget. Her stiller du dine indkomster og udgifter op i et skema og regner ud, hvor meget du har tilbage hver måned, når alle udgifter er betalt. Det giver dig en idé om, hvor meget du kan købe bolig for. Du kan lave dit rådighedsbudget sammen med en af Nykredits rådgivere eller selv indtaste dine tal i budgetprogrammet Nykredit Privatbudget på nykredit.dk/budget. Skal du også sælge bolig? Har du samtidig en bolig, der skal sælges, kan Nykredit sørge for en gratis salgsvurdering fra en lokal ejendomsmægler, som vi arbejder sammen med - Nybolig eller Estate. Tager du Nykredits boligrådgivere med på råd, kan vi hjælpe dig trygt igennem både køb og salg. F.eks. har du mulighed for at få udbetalt en del af salgsprovenuet, inden ejendommen er solgt. Det betyder, at du meget tidligt får mulighed for at disponere over en del af det eventuelle overskud ved salget. Det giver dig handlefrihed og mulighed for at disponere på et tidligt tidspunkt, når du skal købe ny bolig. Købercertifikat Når du har lavet et rådighedsbudget, kan du få udstedt et Købercertifikat. Med det i hånden kan du slå til, når drømmeboligen viser sig. Købercertifikatet viser, at du har penge til at købe boligen for. Det sikrer dig et forspring, hvis der er flere interesserede købere til samme bolig.

4 Find din drømmebolig Mæglerforretningen Nykredit arbejder sammen med Nybolig og Estate - to landsdækkende ejendomsmæglerkæder, som bl.a. kan hjælpe dig med at finde netop den bolig, du leder efter. Boligguiden.dk På boligguiden.dk kan du finde generel information om køb og salg af bolig samt finde din drømmebolig. Her kan du også oprette en søgeagent og få en hver gang, der kommer en bolig til salg, som matcher dine ønsker. Juridisk rådgivning Det er altid en god idé at få juridisk rådgivning, når du handler bolig f.eks. ved at tage en advokat med på råd. Arkitekthjælp til ombygning Har du fundet drømmeboligen med den perfekte beliggenhed, men mangler den f.eks. et ekstra værelse eller en udestue, behøver det ikke at forhindre købet. Nykredit arbejder sammen med Bolius. De har arkitekter og bygningskonstruktører, som ved en masse om tilstand og forbedring af enfamiliehuse og sommerhuse, og de har erfaring i at se muligheder i din bolig og udarbejde forslag til ombygninger. Når du har købt boligen, kan du få en Bolius-arkitekt hjem til dig, så I kan diskutere ønsker og muligheder. Derefter udarbejder arkitekten en BOLIUS ArkitektPLAN skitse, der indeholder skitser, et skøn over økonomien og en tidsramme for byggeriet. En BOLIUS ArkitektPLAN skitse koster kr. inkl. moms. De penge kan være godt givet ud sammenlignet med, at det ofte koster kr. pr. m 2 at bygge til. Tag Nykredits boligrådgivere med på råd fra starten. Så kan du få rådgivning om både boligkøb og lån til ombygning, før du skriver under på købsaftalen.

5 Finansiering af boligen I Nykredit beskæftiger vi os hver dag med finansiering af bolighandler. Derfor kan vi hjælpe dig, når du skal optage lån til at købe bolig. Det er individuelt, hvilken låntype der passer bedst til dig. Du kan som udgangspunkt låne op til 80% af boligens værdi med et realkreditlån. De sidste 20% kan du låne enten via et Boliglån i Nykredit Bank eller et pantebrev gennem Dansk Pantebrevsbørs. LånOvervågning Når du har optaget et realkreditlån, overvåger Nykredit dagligt dine omlægningsmuligheder. Du får automatisk besked, når du med fordel kan omlægge lånet. Nykredit Boliglån For et Boliglån i Nykredit Bank er løbetiden op til 20 år, og renten er variabel. Skal du samtidig med boligkøbet sælge en bolig med stor friværdi, kan du vælge en del af finansieringen op til 80% som en Boligkredit, hvis du løbende har forbedringer, du skal bruge penge til. En Boligkredit giver stor fleksibilitet og fungerer i praksis som en kassekredit til en ekstra lav rente. Realkreditlån Realkreditlån er normalt den billigste låneform, når du skal købe bolig. Løbetiden kan være op til 30 år. Det er med til at give lave ydelser. Du kan selvfølgelig også vælge en kortere løbetid, hvis du f.eks. ønsker at være gældfri på et bestemt tidspunkt. Du kan vælge mellem lån med fast rente, Tilpasningslån med variabel rente eller Nykredit RenteMax med variabel rente og indbygget renteloft, som beskytter dig mod store rentestigninger og samtidig giver automatisk gevinst, når renten falder igen. Alle lån fås som Pauselån med op til 10 års afdragsfrihed. På nykredit.dk kan du indtaste dine egne tal og se, hvilken ydelse du skal betale pr. måned for et nyt realkreditlån.

6 Forsikringer til dig og din drømmebolig Forsikringsbehov ændrer sig i takt med, at livet ændrer sig. Når du køber bolig, får du måske nye behov, som gør det nødvendigt at overveje, om dine nuværende forsikringer svarer til din aktuelle situation. Vores forsikringer er specielt designet til dig som boligejer. Når du køber bolig, anbefaler vi, at du som minimum overvejer følgende forsikringer: Udvidet Ejerskifteforsikring En Udvidet Ejerskifteforsikring fra Nykredit giver dig tryghed og sikkerhed, når du køber bolig. Du får en bredere dækning end lovgivningens minimumskrav, og det sikrer dig mod de fleste ubehagelige, økonomiske overraskelser i forbindelse med eventuelle skader på bygningen, der måtte vise sig, efter du har købt boligen. Forsikringen dækker også lovliggørelse af eventuelle ulovlige bygningsindretninger og installationer. Vælger du at tegne en Udvidet Ejerskifteforsikring, er sælger forpligtet til at betale minimum halvdelen af præmien på den tilbudte forsikring. En Udvidet Ejerskifteforsikring skal tegnes, før du får nøglen til boligen overdraget. Husforsikring Nykredit Husforsikring dækker bl.a., hvis der sker skader på dit hus eksempelvis ved brand, lynnedslag, storm eller voldsomt skybrud. Forsikringen dækker også rør- og svampeskader. Udhuse under 75 m 2 er ligeledes omfattet af forsikringen. Herudover dækker forsikringen også husejeransvar, som er det ansvar, du som husejer kan pådrage dig over for andre. Hjemforsikring til hus eller lejlighed Nykredit Hjemforsikring dækker dit indbo i forbindelse med brand, tyveri eller vandskade. Derudover har forsikringen bl.a. også ansvarsdækning, som dækker, hvis du eller din husstand bliver erstatningsansvarlig for skader på anden person eller dennes ejendele. Forsikringen har også ferierejsedækning, som har en række ekstra fordele ud over den offentlige sygesikring - bl.a. feriekompensation, erstatningsrejse og hjælp i tilfælde af alvorlig sygdom i udlandet. De nøjagtige regler for forsikringerne fremgår af forsikringsbetingelserne, som du kan få hos Nykredit. På nykredit.dk kan du beregne, hvor meget du skal betale i præmie for forsikringerne.

7 Flere grunde til vælge Nykredit, når du skal købe bolig Gennemgå samtidig din økonomi Har du behov for at låne penge, er det ofte en god idé, at give din økonomi et eftersyn. Vi gennemgår din økonomi sammen med dig med udgangspunkt i din bolig. Det viser sig, at vi finder flere penge til 3 ud af 5 boligejere. Måske er du blandt dem, vi kan finde flere penge til ved at skrue din økonomi bedre sammen. Attraktiv lønkonto og internetbank I Nykredits internetbank får du en af landets højeste indlånsrenter på din lønkonto. Samtidig får du adgang til vores gode internetbank, som giver stor frihed, brugervenlighed og sikkerhed til dine daglige bankforretninger. Som lønkunde får du et Visa/ Dankort uden årsgebyr. Selvbetjeningsrabat på nettet På nykredit.dk og boligguiden.dk kan du i ro og mag sidde derhjemme og finde uddybende information om boligkøb og lægge budget over din økonomi. På nykredit.dk/nytlaan kan du også regne på, hvad det koster at låne. Bestiller du realkreditlån på nettet, får du 600 kr. i selvbetjeningsrabat. Sådan kommer du videre Nykredit vil naturligvis gerne hjælpe dig yderligere på vej. Du kan læse mere på nykredit.dk eller boligguiden.dk, ringe på telefon og aftale et møde med en af vores boligrådgivere, eller sende brochurens svarkort, så ringer vi til dig.

8 Nykredit Marketing Privat Kalvebod Brygge København V

9 Bolighandel Udfyld svarkortet og send det allerede i dag - portoen er betalt. Ja tak, ring mig venligst op om Generel rådgivning om køb eller salg af bolig Rådighedsbudget Købercertifikat Finansiering af min nye bolig BOLIUS ArkitektPLAN skitse Forsikringer Lønkonto med internetbank og Visa/Dankort uden årsgebyr Andet: Udfyld venligst med blokbogstaver Navn: Adresse: Postnr.: By: Telefon, dag: Telefon, aften: Jeg træffes bedst mellem kl. og kl.

10 Sådan kommer du i kontakt med Nykredit Besøg Boligejernes Hus, som Nykredit har 48 af fordelt over hele landet. Ring til Nykredit og få oplyst adresse og telefonnummer på Boligejernes Hus i dit lokalområde. Du kan også finde yderligere oplysninger på nykredit.dk Nykredit Kalvebod Brygge København V Telefon Mandag - torsdag: 8-21 Fredag: 8-17 Søndag: Tænker du på at købe eller sælge bolig, så kontakt Nybolig eller Estate - det er ejendomsmæglere, som Nykredit samarbejder med. Nykredit TRYKSTED Nykredit Realkredit A/S. CVR-nr København

Nykredit Pauselån - Giv din opsparing i boligen en pause

Nykredit Pauselån - Giv din opsparing i boligen en pause Nykredit Pauselån - Giv din opsparing i boligen en pause Hvad er Pauselån? Pauselån giver boligejere mulighed for i kortere eller længere tid at få afdrags- eller ydelsesfrihed. Du kan vælge mellem afdragsfrihed

Læs mere

Finansiering af din spanske bolig

Finansiering af din spanske bolig Nykredit i Spanien Nykredit i Spanien Flere og flere danskere vælger at realisere drømmen om en bolig i Spanien. Nogle vælger at slå sig ned mere eller mindre permanent, for eksempel i forbindelse med

Læs mere

DEN SIMPLE GUIDE TIL BOLIGLÅN

DEN SIMPLE GUIDE TIL BOLIGLÅN DEN SIMPLE GUIDE TIL BOLIGLÅN DEN SIMPLE GUIDE TIL BOLIGLÅN BLIV KLAR TIL DIT BOLIGKØB 2 HVORDAN LÅNER JEG PENGE TIL MIN BOLIG 3 Realkreditlån - 80% 4 Banklån - 15% 5 Udbetaling - 5% 5 HVILKEN TYPE BOLIGLÅN

Læs mere

Når du har planer om en ny bolig

Når du har planer om en ny bolig Når du har planer om en ny bolig Når du har planer om en ny bolig At blive boligejer er en stor begivenhed i livet og derfor sjældent noget, man beslutter fra den ene dag til den anden. For hvad er der

Læs mere

home - en del af Danske Bank koncernen

home - en del af Danske Bank koncernen home - en del af Danske Bank koncernen Danmarks mest kendte ejendomsmæglerkæde Siden starten i 1990 har home præget den danske ejendomsmæglerbranche med innovative produkter, der gør det trygt at købe

Læs mere

Fremtidens realkredit

Fremtidens realkredit Fremtidens realkredit - så sætter du lidt til side Tolagsbelåning ganske enkelt Fem nye realkreditpakker. Det er ganske enkelt sund fornuft. Fremtidens realkredit hjælper dig med at spare op i din bolig.

Læs mere

Fremtidens realkredit

Fremtidens realkredit Fremtidens realkredit - så sætter du lidt til side Tolagsbelåning ganske enkelt Fem nye realkreditpakker. Det er ganske enkelt sund fornuft. Fremtidens realkredit hjælper dig med at spare op i din bolig.

Læs mere

vedr. besigtigelse af ejendommen og udarbejdelse af tilstandsrapport, home SundhedsAttest og energimærke.

vedr. besigtigelse af ejendommen og udarbejdelse af tilstandsrapport, home SundhedsAttest og energimærke. Velkommen hos home Før vi sælger din bolig, vil vi gerne præsentere os Før du sætter din bolig til salg, vil vi gerne fortælle dig, hvordan vi arbejder hos home. Hvem vi samarbejder med, og hvilke fordele

Læs mere

Fremtidens realkredit

Fremtidens realkredit Fremtidens realkredit - så sætter du lidt til side Tolagsbelåning ganske enkelt Dansk realkredit er noget helt specielt I mere end 200 år har danskerne kunnet låne penge på en ganske særlig måde. Muligheden

Læs mere

Virksundvej 1 8831 Løgstrup

Virksundvej 1 8831 Løgstrup Virksundvej 1 8831 Løgstrup Udsigt - Udsigt - Udsigt Sag: 87501487 edc.dk EDC Svend Døssing Statsaut. ejendomsmæglere, valuar, MDE Hjultorvet 1-8800 Viborg Tlf. 86625255-875@edc.dk Udsigt - Udsigt - Udsigt

Læs mere

FlexLife. Et nyt lån du kan forme, som du vil. Her er et nyt realkreditlån, du kan tilpasse dit liv, dine planer og dine drømme.

FlexLife. Et nyt lån du kan forme, som du vil. Her er et nyt realkreditlån, du kan tilpasse dit liv, dine planer og dine drømme. FlexLife Et nyt lån du kan forme, som du vil Her er et nyt realkreditlån, du kan tilpasse dit liv, dine planer og dine drømme. Du kan tilpasse FlexLife i takt med, at livet ændrer sig og det kan livet

Læs mere

Et plus til dig med friværdi F-kort og RenteMax

Et plus til dig med friværdi F-kort og RenteMax Et plus til dig med friværdi F-kort og RenteMax Nye fleksible realkreditlån med op til 30 år uden afdrag Nyhed Stor fleksibilitet og op til 30 år uden afdrag Masser af plusser til dig Der er masser af

Læs mere

Velkommen hos home - ved lejlighed

Velkommen hos home - ved lejlighed Velkommen hos home - ved lejlighed Før vi sælger din lejlighed Før du sætter din ejerlejlighed til salg, vil vi gerne fortælle, hvilke fordele det giver at sælge og købe via os og hvad du kan forvente

Læs mere

KØB AF BOLIG TRIN FOR TRIN

KØB AF BOLIG TRIN FOR TRIN KØB AF BOLIG TRIN FOR TRIN 122/02 01.01.2015 Køb af bolig bør primært handle om, at du og din familie får opfyldt et konkret boligbehov, der her og nu, men også på længere sigt opfylder så mange af jeres

Læs mere

Nordbakken, Trustrup Velindrettet og vedligeholdelsesfri

Nordbakken, Trustrup Velindrettet og vedligeholdelsesfri Nordbakken, Trustrup Velindrettet og vedligeholdelsesfri Til absolut konkurrencedygtig pris Sag: 85235177 edc.dk Møllers Ejendomskontor I/S Statsaut. ejendomsmæglere, MDE Havnevej 129-8500 Grenaa Tlf.

Læs mere

FlexLife. Et lån du kan forme, som du vil Her er et realkreditlån, du kan tilpasse dit liv, dine planer og dine drømme.

FlexLife. Et lån du kan forme, som du vil Her er et realkreditlån, du kan tilpasse dit liv, dine planer og dine drømme. FlexLife Et lån du kan forme, som du vil Her er et realkreditlån, du kan tilpasse dit liv, dine planer og dine drømme. Du kan tilpasse FlexLife, i takt med at livet ændrer sig og det kan livet nå at gøre

Læs mere

Andelsbolig - fra A til Z

Andelsbolig - fra A til Z Andelsbolig - fra A til Z Mulighederne er mange, når du skal beslutte dig for, hvilken type bolig du ønsker. Vi har samlet en masse nyttige oplysninger om andelsboliger, som du kan få god brug for, når

Læs mere

Mindst 10 gode grunde til at bruge en BOLIGadvokat.

Mindst 10 gode grunde til at bruge en BOLIGadvokat. Mindst 10 gode grunde til at bruge en BOLIGadvokat. Køb eller salg af bolig er måske den største handel i dit liv. Der står mange penge på spil, men du kan få ro i sjælen, hvis du bruger en BOLIGadvokat.

Læs mere

Et bedre liv, hvor du bor

Et bedre liv, hvor du bor Et bedre liv, hvor du bor Et bedre liv, hvor du bor Man skal bo godt for at have det godt. Men hvad er det egentligt at bo godt? Det ved kun du og din familie. Til gengæld ved vi noget om boliglån. Sammen

Læs mere

Velkommen hos home - ved lejlighed

Velkommen hos home - ved lejlighed Velkommen hos home - ved lejlighed Før vi sælger din lejlighed Før du sætter din ejerlejlighed til salg, vil vi gerne fortælle, hvordan vi arbejder hos home, hvilke fordele det giver at sælge og købe via

Læs mere

Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten

Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten Højt beliggende villa, med plads til den store familie + 105 kvm garage. Sag: 84600578 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464

Læs mere

www.sallingbank.dk Hovedkontor Frederiksgade 6 7800 Skive Tlf. 97 52 33 66 Egeris afdeling Kirke Allé 98 Fjernkundeafdeling

www.sallingbank.dk Hovedkontor Frederiksgade 6 7800 Skive Tlf. 97 52 33 66 Egeris afdeling Kirke Allé 98 Fjernkundeafdeling Egeris afdeling Kirke Allé 98 7800 Skive Tlf.: 96 70 33 66 Fjernkundeafdeling Frederiksgade 6 7800 Skive Tlf.: 96 44 61 63 Højslev afdeling Viborgvej 221 7840 Højslev Tlf.: 97 53 59 22 Roslev afdeling

Læs mere

Køb og salg af andelsbolig

Køb og salg af andelsbolig Køb og salg af andelsbolig Før vi sælger din andelsbolig Før du sætter din andelsbolig til salg, vil vi gerne fortælle dig om fordelene ved at giver sælge og købe via os og hvad du kan forvente dig af

Læs mere

Tryghed og skarpe priser, når du skal handle bolig. Gældende fra 1. februar 2017

Tryghed og skarpe priser, når du skal handle bolig. Gældende fra 1. februar 2017 Tryghed og skarpe priser, når du skal handle bolig Gældende fra 1. februar 2017 Tryghed og skarpe priser Uanset om du skal købe eller sælge helårsbolig eller sommerhus, sparer du penge hos os uden at gå

Læs mere

Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån.

Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån. værd at vide om din bank Tryghed i din økonomi Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån. Tryghed i din økonomi Med vores nye kampagne sætter

Læs mere

og en god boligrådgiver

og en god boligrådgiver Der er mange ting at tage stilling til, hvis man står over for at skulle købe sin første bolig. Man kan få mange gode råd især om det økonomiske i det lokale pengeinstitut. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Læs mere

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING KAN DU SE FORSKELLEN! EJENDOMSMÆGLER BOLIGadvokat BANKRÅDGIVER KØBERRÅDGIVER KREDITFORENING 10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING Køb eller salg af bolig er formentlig den største handel

Læs mere

Afdragsfrie lån Hvis du vil have luft til nye muligheder

Afdragsfrie lån Hvis du vil have luft til nye muligheder Afdragsfrie lån Hvis du vil have luft til nye muligheder Hvad er et afdragsfrit lån? Hos Realkredit Danmark kan du få disse låntyper med afdragsfrihed: fastforrentede lån, FlexGaranti og FlexLån. I de

Læs mere

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Fordi vi kender dig, kan vi bedre rådgive dig Ideen bag Privatsikring er enkel: Fordi din rådgiver kender dig og din situation,

Læs mere

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Fordi vi kender dig, kan vi bedre rådgive dig Ideen bag Privatsikring er enkel: Fordi din rådgiver kender dig og din situation,

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM SPAR PENGE SOM FOA-MEDLEM VÆRSGO: FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du med i FOA, kan du spare penge på dine lån og forsikringer. Du får nemlig FOA-rabat i

Læs mere

Økonomi i andelsboligforeninger. hvad bør I overveje som bestyrelse?

Økonomi i andelsboligforeninger. hvad bør I overveje som bestyrelse? Økonomi i andelsboligforeninger hvad bør I overveje som bestyrelse? 2 Hvordan ser jeres økonomi ud? Hvilke behov og planer har I i jeres andelsboligforening? Er der store vedligeholdelsesarbejder på vej?

Læs mere

Boliglån med variabel rente

Boliglån med variabel rente Boliglån med variabel rente BoligXlån fra Totalkredit BoligXlån er et lån med variabel rente. Renten tilpasses med kortere eller længere mellemrum, alt afhængig af hvilket BoligXlån du vælger. BoligXlån

Læs mere

Velkommen som ung i Nykredit

Velkommen som ung i Nykredit Dig og dine penge Velkommen som ung i Nykredit Som ung i Nykredit har du en Ung Konto, som du kan beholde, indtil du fylder 36 år. Med den kan du få hjælp til at holde styr på økonomien, mens du er ung,

Læs mere

Bolighandel. testamente. INTERLEX Advokater har et team af advokater og advokatsekretærer, som

Bolighandel. testamente. INTERLEX Advokater har et team af advokater og advokatsekretærer, som Bolighandel Bolighandel Ikke to bolighandler er ens. Der er mange dokumenter og oplysninger, der skal gennemgås, vilkår, der skal diskuteres og aftaler, der skal på plads. INTERLEX Advokater hjælper dig

Læs mere

GODT I HUS. - en guide til dig, som skal købe ejerbolig

GODT I HUS. - en guide til dig, som skal købe ejerbolig GODT I HUS - en guide til dig, som skal købe ejerbolig Det er spændende at købe ny bolig. Men det er også forbundet med beslutninger, som kan få økonomiske konsekvenser i mange år fremover. Derfor er det

Læs mere

Køb af andelsbolig. Hvad er en andelsbolig? Andelsboligens pris. Boligafgiften. Når andelsboligen skal købes. Vi hjælper dig.

Køb af andelsbolig. Hvad er en andelsbolig? Andelsboligens pris. Boligafgiften. Når andelsboligen skal købes. Vi hjælper dig. Køb af andelsbolig Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. 27.06.2018 128/04 Side 2/6 Andelsboligmarkedet kan være vanskeligt at gennemskue også vanskeligere end ejerlejlighedsmarkedet.

Læs mere

Til dig som køber. Denne lille købervejledning kan du bruge i forbindelse med dit ejendomskøb.

Til dig som køber. Denne lille købervejledning kan du bruge i forbindelse med dit ejendomskøb. KØBERVEJLEDNING Til dig som køber Denne lille købervejledning kan du bruge i forbindelse med dit ejendomskøb. Købervejledningen giver dig et overblik over hele forløbet og indeholder en alfabetisk ordliste,

Læs mere

Denne handel. er på betingelse. af min advokats

Denne handel. er på betingelse. af min advokats HUSK ADVOKATFORBEHOLDET Denne handel er på betingelse af min advokats godkendelse Et skøde er kun en kvittering for det du allerede har købt... HUSK ADVOKATFORBEHOLDET Denne handel er på betingelse af

Læs mere

Pas godt på dit hus med en husforsikring. Forsikringer til helårshus og fritidshus

Pas godt på dit hus med en husforsikring. Forsikringer til helårshus og fritidshus Pas godt på dit hus med en husforsikring Forsikringer til helårshus og fritidshus Få en husforsikring, der passer præcis til jeres hus eller fritidshus Boligen repræsenterer for de fleste af os en stor

Læs mere

FlexLån Hvis du har fokus på en lav rente

FlexLån Hvis du har fokus på en lav rente FlexLån Hvis du har fokus på en lav rente FlexLån en kort introduktion I Realkredit Danmark kan vi tilbyde FlexLån, hvor ydelsen er lav og valgmulighederne mange. Lånet er et såkaldt rentetilpasningslån,

Læs mere

Låntagernes brug af konverteringsgevinster og provenu fra tillægsbelåning i 2010

Låntagernes brug af konverteringsgevinster og provenu fra tillægsbelåning i 2010 PRESSEBRIEFING: MANDAG, DEN 9. MAJ 2011 Låntagernes brug af konverteringsgevinster og provenu fra tillægsbelåning i 2010 2 Hovedkonklusioner 239.000 låntagere omlagde og/eller optog tillægslån i 2010 Opsparing,

Læs mere

Analyse af markedet for realkredit Appendiks: Spørgeskema og svarfordelinger fra spørgeskemaundersøgelse. forbrugere

Analyse af markedet for realkredit Appendiks: Spørgeskema og svarfordelinger fra spørgeskemaundersøgelse. forbrugere Analyse af markedet for realkredit Appendiks: Spørgeskema og svarfordelinger fra spørgeskemaundersøgelse blandt forbrugere Maj 2017 Appendiks: Spørgeskema og svarfordelinger fra spørgeskemaundersøgelse

Læs mere

Låntagernes brug af konverteringsgevinster og provenu fra tillægsbelåning i 2009

Låntagernes brug af konverteringsgevinster og provenu fra tillægsbelåning i 2009 PRESSEBRIEFING: MANDAG, DEN 28. JUNI 2010 Præsentation af undersøgelse: Låntagernes brug af konverteringsgevinster og provenu fra tillægsbelåning i 2009 Hovedkonklusioner 190.000 låntagere omlagde og/eller

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM NYE FORDELE SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM SPAR PENGE SOM FOA-MEDLEM VÆRSGO: FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du med i FOA, kan du spare op og spare penge på dine lån og forsikringer. Du

Læs mere

Lånet sikres med pant i fast ejendom, og hvis der tillige stilles krav om kaution/meddebitorer, fremgår dette af lånetilbuddet.

Lånet sikres med pant i fast ejendom, og hvis der tillige stilles krav om kaution/meddebitorer, fremgår dette af lånetilbuddet. Avedøre B/S, afd. Store Hus Vester Voldgade 17 1552 København V Dato 31. maj 2013 Vores ref. Jess Bering Hansen Ejendomsnr. 0393644 16 Beliggenhed Sadelmagerporten 2-4 m.fl. 2650 Hvidovre Standardiseret

Læs mere

Kom i gang med at bruge din friværdi

Kom i gang med at bruge din friværdi Kom i gang med at bruge din friværdi Overvejer du at bruge din boligs friværdi som et supplement til pensionsindtægten, skal du planlægge det i god tid. Læs her, hvordan du nedsparer. Har du en solid friværdi

Læs mere

Termin nr. Renter, kr. Afdrag, kr. Ydelse, kr. Restgæld, kr.

Termin nr. Renter, kr. Afdrag, kr. Ydelse, kr. Restgæld, kr. 137 15. Finansiering Opgave 15.1. Lån til traktor En landmand låner penge i banken til køb af en ny traktor. Lånebetingelserne: Lånebeløb 480.000 Løbetid 5 år 4 terminer pr. år. Nominel rente 8 % p.a.

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF SOCIALPÆDAGOGERNE 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM OBS! EKSTRA STÆRKE FORDELE TIL ELEVER OG UNGE Elev eller ung? FÅ FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du elev eller under 31 år? Og medlem af FOA? Så kan du spare

Læs mere

Vores anbefaling: Udnyt den lave rente

Vores anbefaling: Udnyt den lave rente 11. oktober 2017. Rentetilpasning af FlexLån : Har du stadig det rette lån? Nu er det atter tid til rentetilpasning af dit FlexLån. Meget kan være sket i dit liv siden, du optog lånet eller sidst rentetilpassede

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF DANSK METAL 2019 Sammensæt som det passer dig Som medlem af Dansk Metal har du særlige fordele i

Læs mere

Vil du købe bolig? ADVODAN hjælper dig, så du køber det rigtige hjem uden ubehagelige overraskelser

Vil du købe bolig? ADVODAN hjælper dig, så du køber det rigtige hjem uden ubehagelige overraskelser Vil du købe bolig? ADVODAN hjælper dig, så du køber det rigtige hjem uden ubehagelige overraskelser Gør det rigtige køb At købe bolig er ofte den største investering i livet, og faldgruberne er mange.

Læs mere

Giv din økonomi den afgørende fordel

Giv din økonomi den afgørende fordel Giv din økonomi den afgørende fordel Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. www.banknordik.gl/nordik360 Mere værdi for pengene. Fremtid Daglig økonomi Forsikringer Bolig

Læs mere

Tryghed i din økonomi

Tryghed i din økonomi Tryghed i din økonomi Velkommen i Sparekassen Faaborg Sparekassen Faaborg er en bank med rødderne solidt plantet i den fynske muld. Lige siden stiftelsen i 1846, hvor 24 borgere i Faaborg hver indskød,

Læs mere

Tilstandsrapport, home SundhedsAttest & energimærke

Tilstandsrapport, home SundhedsAttest & energimærke Tilstandsrapport, home SundhedsAttest & energimærke Sådan er loven om erstatning ved en bolighandel Hvis der efter en bolighandel bliver opdag et alvorlige fejl eller mangler ved boligen, kan køber rejse

Læs mere

A n d e l s b o l i g - fra A til Z

A n d e l s b o l i g - fra A til Z A n d e l s b o l i g - fra A til Z Mulighederne er mange, når du skal beslutte dig for, hvilken type bolig du ønsker. Vi har samlet en masse nyttige oplysninger om andelsboliger, som du kan få god brug

Læs mere

Få den bedste handel hos EDC Jyderup

Få den bedste handel hos EDC Jyderup www.edc.dk Få den bedste handel hos EDC Jyderup Jyderup Sølystvej 5 B 4450 Jyderup Telefon: 5927 6666 Mail: 445@edc.dk www.edc.dk Kom indenfor hos EDC Jyderup EDC Jyderup blev overtaget af statsaut. ejendomsmægler

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF HK 2 019 Sammensæt som det passer dig Som medlem af HK har du særlige fordele i Alka. Du får bl.a.

Læs mere

KØB AF ANDELSBOLIG. Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. HVAD ER EN ANDELSBOLIG? 2 ANDELSBOLIGENS PRIS 3

KØB AF ANDELSBOLIG. Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. HVAD ER EN ANDELSBOLIG? 2 ANDELSBOLIGENS PRIS 3 KØB AF ANDELSBOLIG Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. 128/01 19.06.2015 Andelsboligmarkedet kan være vanskeligt at gennemskue også vanskeligere end ejerlejlighedsmarkedet.

Læs mere

Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret

Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret Lys andelslejlighed Sag: 90000373 edc.dk Anker Nørgaard Statsautoriseret ejendomsmægler, valuar MDE Vejgaard Torv 5-9000 Aalborg Tlf. 98167722-900@edc.dk Boligen Opført/Ombygget

Læs mere

Aktivér din pension. og kom godt fra start

Aktivér din pension. og kom godt fra start Aktivér din pension og kom godt fra start Indhold 05 Tryghed fra dag et for alle medarbejdere 06 Masser af fordele 08 Sådan får I Aktivér din pension 10 Så let er det at aktivere pensionen 12 Sådan ser

Læs mere

Klagerne. København, den 3. maj 2010 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Westermann A/S v/ Chartis Europe S.A. Kalvebod Brygge 45 1560 København V.

Klagerne. København, den 3. maj 2010 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Westermann A/S v/ Chartis Europe S.A. Kalvebod Brygge 45 1560 København V. 1 København, den 3. maj 2010 KENDELSE Klagerne ctr. EDC Mæglerne Westermann A/S v/ Chartis Europe S.A. Kalvebod Brygge 45 1560 København V. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har påført klagerne et

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF 3F 2018 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000 kr ved at samle

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF DANSK EL-FORBUND 2018 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000

Læs mere

Tilbud på ejerskifteforsikring

Tilbud på ejerskifteforsikring Tilbud på ejerskifteforsikring til dit nye hus på Dr Arends Vej 4 16-11-2018 Hos Dansk Boligforsikring er vi eksperter i at passe på dit nye hus via en ejerskifteforsikring. Vi er stolte af, at vi kan

Læs mere

Tilstandsrapport, elinstallationsrapport home SundhedsAttest og energimærke

Tilstandsrapport, elinstallationsrapport home SundhedsAttest og energimærke Tilstandsrapport, elinstallationsrapport home SundhedsAttest og energimærke Sådan er loven om forbrugerbeskyttelse ved en bolighandel Hvis der efter en bolighandel bliver opdag et alvorlige fejl eller

Læs mere

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste 1.220,- pr. 1. marts 2010 Ekstra god dækning Bilforsikring til lave priser Ekstra rabat på øvrige forsikringer Få bedre dækning for færre penge

Læs mere

I SPARBANK belønner vi dem, der samler det hele ét sted. SPARBANK MAX

I SPARBANK belønner vi dem, der samler det hele ét sted. SPARBANK MAX I SPARBANK belønner vi dem, der samler det hele ét sted. SPARBANK MAX I SPARBANK kender vi hverdagens udfordringer Bedre tid, mere overskud og økonomisk råderum står øverst på ønskesedlen hos de fleste.

Læs mere

Udgiver. 5. december 2012. Redaktion Liselotte Ravn Bærentzen lbre@rd.dk. Realkredit Danmark Strødamvej 46 2100 København Ø Risikostyring

Udgiver. 5. december 2012. Redaktion Liselotte Ravn Bærentzen lbre@rd.dk. Realkredit Danmark Strødamvej 46 2100 København Ø Risikostyring 5. december 2012. FlexLån og afdragsfrihed drives af høj indkomst Vi hører det så tit alt for mange danskere har FlexLån i forhold til deres risikoprofil. Derudover er der rigtig mange låntagere, der benytter

Læs mere

HJÆLPENDE HÅND. til køb af din drømmebolig! KROMANN. advokatfirma. Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C

HJÆLPENDE HÅND. til køb af din drømmebolig! KROMANN. advokatfirma. Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C EN HJÆLPENDE HÅND til køb af din drømmebolig! KROMANN advokatfirma Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C Skal jeg gøre brug af en advokat? Svaret på ovenstående

Læs mere

Finansiering af køb af SG&HF

Finansiering af køb af SG&HF 1 Finansiering af køb af SG&HF Svendborg Gymnasium & HF januar 2010 Finansiering af køb af SG&HF Gymnasiet har nu indhentet tilbud fra 4 realkreditinstitutter. De 4 institutter er Realkredit Danmark (Danske

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår videre spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har givet fejlagtige oplysninger om 1. års bruttoudgifter.

KENDELSE. Sagen angår videre spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har givet fejlagtige oplysninger om 1. års bruttoudgifter. 1 København, den 14. juni 2011 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Michael Pedersen Marielyst Strandvej 48 4873 Væggerløse Nævnet har modtaget klagen den 27. september 2010. Klagen angår

Læs mere

Christian Larsen. Christian Larsen. Christian Larsen. Hvordan man gør. Hvordan man gør. en god hushandel. en god hushandel

Christian Larsen. Christian Larsen. Christian Larsen. Hvordan man gør. Hvordan man gør. en god hushandel. en god hushandel Christian Larsen Christian Larsen Christian Larsen Hvordan man gør en god hushandel Hvordan man gør en god hushandel Hvordan man gør en god hushandel Hvordan man gør en god hushandel Af Christian Larsen

Læs mere

Få et overblik over din økonomi

Få et overblik over din økonomi Uanset om det er første gang eller du har prøvet det før, er der mange ting at holde styr på. Til at begynde med kan det være en god ide at gøre sig nogle overvejelser omkring økonomisk råderum og reelle

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF 3F 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000 kr ved at samle

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF DANSK METAL 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca 3.000 kr

Læs mere

Låntagernes brug af konverteringsgevinster og provenu fra tillægslån

Låntagernes brug af konverteringsgevinster og provenu fra tillægslån Låntagernes brug af konverteringsgevinster og provenu fra tillægslån - hovedresultater fra en repræsentativ undersøgelse i 00 foretaget af Synovate side 0 Realkreditrådet har hvert år siden 00 fået gennemført

Læs mere

GODE RÅD VED KØB AF ANDELSBOLIG

GODE RÅD VED KØB AF ANDELSBOLIG GODE RÅD VED KØB AF ANDELSBOLIG I dette faktaark kan du læse meget mere om, hvad en andelsbolig er for noget. Hvis du mangler svar på spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvad er en andelsbolig?

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM NYE FORDELE SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM OBS! EKSTRA STÆRKE FORDELE TIL ELEVER OG UNGE Elev eller ung? FÅ FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du elev eller under 31 år? Og medlem af FOA?

Læs mere

Nye retningslinjer betyder nye tider for afdragsfrie lån

Nye retningslinjer betyder nye tider for afdragsfrie lån 25. januar 2018 Nye retningslinjer betyder nye tider for afdragsfrie lån Nye retningslinjer for boliglån i husstande med høj gæld er trådt i kraft fra årsskiftet. De nye retningslinjer ændrer på boligejernes

Læs mere

tryg i boligen med sparbank byg og byg om

tryg i boligen med sparbank byg og byg om tryg i boligen med sparbank byg og byg om Boligrådgivning Sådan gør vi i SPARBANK Hos SPARBANK bliver du mødt af en kompetent og fleksibel rådgiver, der gør sit bedste for at sætte sig ind i din situation

Læs mere

Giv din økonomi den afgørende fordel

Giv din økonomi den afgørende fordel Giv din økonomi den afgørende fordel Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. www.banknordik.gl/nordik360 Mere værdi for pengene. Fremtid Daglig økonomi Forsikringer Bolig

Læs mere

Ansvarlige eller uansvarlige boligejere? Afdragsfrihed er langt fra ensbetydende med en afdragsfri boligfinansiering

Ansvarlige eller uansvarlige boligejere? Afdragsfrihed er langt fra ensbetydende med en afdragsfri boligfinansiering 25. marts 2019 Ansvarlige eller uansvarlige boligejere? Afdragsfrihed er langt fra ensbetydende med en afdragsfri boligfinansiering Lidt over halvdelen af realkreditudlånet til boligejere i alderen op

Læs mere

Boligkøber. Guide. BoligWishes - BoligLocal - BoligCare - BoligEconomy

Boligkøber. Guide. BoligWishes - BoligLocal - BoligCare - BoligEconomy Boligkøber Guide BoligWishes - BoligLocal - BoligCare - BoligEconomy Boligkøb i trygge omgivelser Hvad enten du er førstegangskøber, eller du er ved at købe din sidste bolig, er det rart med en mægler,

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF HK 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000 kr ved at samle

Læs mere

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280 Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

Estate mæglerne ingolf bossen. Estate mæglerne Ingolf Bossen. Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Vi kender vejen.

Estate mæglerne ingolf bossen. Estate mæglerne Ingolf Bossen. Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Vi kender vejen. Estate mæglerne ingolf bossen Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Salg uden besvær Køb uden komplikationer Hos er alt vedrørende salg enkelt og overskueligt. Hos er alt vedrørende køb gjort helt

Læs mere

Forsikringsguide 2012

Forsikringsguide 2012 Forsikringsguide 2012 Et overblik til dig der er tillidsvalgt gør det enkelt Forsikringsguide 2012 Når talen falder på forsikring Kære tillidsvalgte Velkommen til Alka Forsikringsguide 2012. Den er dit

Læs mere

Høj gæld i andelsboligforening højere risiko i lånevalg

Høj gæld i andelsboligforening højere risiko i lånevalg 19. februar 2013 Høj gæld i andelsboligforening højere risiko i lånevalg Vi har set nærmere på realkreditfinansieringen af andelsboligforeningerne herhjemme og udviklingen i denne over de senere år. Det

Læs mere

FAMILIENS BASISFORSIKRING 2

FAMILIENS BASISFORSIKRING 2 PRIVAT FAMILIENS BASISFORSIKRING 2 Indbo- og ansvarsforsikring 01 1 Privat FÅ SIKRET DINE VÆRDIER Så du og din familie får dækket jeres behov For de fleste mennesker er ubehagelige overraskelser ikke noget,

Læs mere

Boligskifte Trin for trin. Nye krav til boligen

Boligskifte Trin for trin. Nye krav til boligen Boligskifte Trin for trin Nye krav til boligen trin for trin Nye krav til boligen Boligskifte Nye krav til boligen Indhold 1 2 06 Boligskifte? Ændrede behov Skab overblik Om- og tilbygninger Andelsbolig

Læs mere

Giv din økonomi den afgørende fordel

Giv din økonomi den afgørende fordel Giv din økonomi den afgørende fordel Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. www.banknordik.dk/nordik360 Mere værdi for pengene. Fremtid Daglig økonomi Forsikringer Bolig

Læs mere

Lånet sikres med pant i fast ejendom, og hvis der tillige stilles krav om kaution/meddebitorer, fremgår dette af lånetilbuddet.

Lånet sikres med pant i fast ejendom, og hvis der tillige stilles krav om kaution/meddebitorer, fremgår dette af lånetilbuddet. Lejerbo, Hvidovre afd. 002-0 Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Dato 31. juli 2015 Vores ref. Nelly Deschamps Bachmann Ejendomsnr. 0412765 02 Beliggenhed Høvedstensvej 2-36 m.fl. 2650 Hvidovre Standardiseret

Læs mere

Vi vil gerne have fuld indsigt

Vi vil gerne have fuld indsigt Vi vil gerne have fuld indsigt For at yde en fyldestgørende rådgivning er det vigtigt, at vi kender alle de små detaljer omkring din økonomi. Med denne guide vil vi gerne give dig en forståelse af, hvorfor

Læs mere

SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM KUN FOR ELEV/ UNGE

SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM KUN FOR ELEV/ UNGE SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM KUN FOR ELEV/ UNGE Elev eller ung? FÅ FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du elev eller under 31 år? Og medlem af FOA? Så kan du spare penge på både forsikring

Læs mere

2.1 E/SO/G COPYRIGHT DE

2.1 E/SO/G COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet JOHN FRANDSEN Storegade41 9560 Hadsund Tlf.: 98 57 57 77 hadsund@johnfrandsen.dk Adresse: Nørreled

Læs mere

Indhold. Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Havnevej 3, 4000 Roskilde. Fax 46 38 03 50 Bolig - Købers Mand

Indhold. Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Havnevej 3, 4000 Roskilde. Fax 46 38 03 50 Bolig - Købers Mand Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Ret&Råd har specialiseret sig i: Ret&Råd har sekretariat på Havnevej 3, 4000 Roskilde Erhverv - Rettidig Rådgivning Telefon 70 20 70

Læs mere

Studerendes økonomi afhænger af studieby

Studerendes økonomi afhænger af studieby 23. august 2010 Studerendes økonomi afhænger af studieby I den kommende tid starter titusinder af unge på en videregående uddannelse. For mange betyder det også, at de unge flytter hjemmefra og til en

Læs mere

2.4 E/SO COPYRIGHT DE

2.4 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling v/ Lars Isaksen, ejendomsmægler medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation CVR nr 1391 5547 Norsmindevej 197, 8340 Malling Tlf: 8693 3211-4011 2332 mail@norsmindeejendomsfirma.dk www.norsmindeejendomsfirma.dk

Læs mere