Stævneregler Ankomst Omklædning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stævneregler Ankomst Omklædning"

Transkript

1

2 Stævneregler Sydbank Store Bededags Cup 217 afvikles med udgangspunkt efter spillereglerne i DBU Sjælland i rækkerne fra U6 til U12 samt U13 med Sydbank Store Bededags Cup s særregler. Der spilles i følgende rækker og spilformer: Stævneledelsen afgør suverænt alle tvivlsspørgsmål. Ankomst Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 3 minutter før første kamp, som holdet skal spille. Stævnekontoret finder du i venstre side på terrassen foran klubhuset. Omklædning Der er ca. 2 omklædningsrum tilgængelige og der er ingen hold, der får tilknyttet et omklædningsrum fast. Holdene må finde et ledigt omklædningsrum, og efter endt omklædning må man tage sit tøj med ud. Omklædningsrummene bliver ikke aflåst.

3 Resultater En repræsentant fra det vindende hold, har ansvar for at aflevere dommersedlen til dommerkontoret lige efter en kamp er afsluttet. Dommernes afgørelser er endegyldige og kan derfor ikke ændres. Live score Spillere, forældre og andre interesserede kan se kamptidspunkter på deres smartphones, tablets eller pc er og kan følge stillinger og kampresultater som løbende opdateres automatisk via cup123.dk Puljeresultat I tilfælde af pointlighed i puljer og finalerunder findes vinderen(e) (placeringerne) ved: 1. Flest point 2. Indbyrdes kamp 3. Antal scoret mål i alt 4. Forskel i antal mål 5. Straffesparkskonkurrence Semifinaler og Finaler Semifinaler og finaler, hvor resultatet er uafgjort efter ordinær spilletid, afgøres resultatet efter straffesparkskonkurrence. Straffesparkskonkurrence Straffesparkskonkurrencen afvikles med 3 spark til hvert hold, og hvis der stadig ikke er en vinder, fortsættes med 1 spark til hvert hold, indtil der er fundet en vinder. Der skal benyttes ny spiller indtil alle spillere har sparket. Præmier Der er præmier til alle guld og sølvvinderne i rækkerne U8 U13. I årgang 29, 21 & 211 er der præmier til alle spillere. Der er præmier til det antal spillere pr. hold, som er angivet under max antal spillere pr. række jf. skemaet med rækker og spilformer. Facebook Følg os på Facebook her vil der komme fotos og informationer fra stævnet.

4 Samaritter Der vil under hele Store Bededags cuppen være samaritter tilstede fra Dansk Røde Kors, som du finder i teltet foran klubhuset. Placeringen af teltet fra Dansk Røde Kors kan du også finde markeret på baneoversigten med logoet fra Dansk Røde Kors. Fairplay Stævneledelsen i Sydbank Store Bededags Cup 217 vil have at alle spillere, ledere og forældre skal udvise Fairplay under hele stævnet. Alle kampe starter med at spillerne på de 2 hold hilser på hinanden og kampvejlederen/ dommeren. Det samme gør sig gældende ved kampens afslutning, hvor alle spillere mødes inden på banens midte og takker hinanden og kampvejleder/dommer for kampen. Enhver optræden, som ikke respektere kodekset omkring Fair Play, vil ikke blive tolereret, hvilket gælder for både spillere, ledere og forældre. FAIR PLAY er også At alle respekterer og accepterer, at dommeren er en vigtig del af spillet og afviklingen af en kamp At anførerne hjælper dommeren med at kampen gennemføres på værdig vis At holdene altid udviser respekt for en modstander uanset kampens resultat At trænere og ledere medvirker til en positiv holdning til spillet, taktikken * og moralen på holdet, og anvender alle muligheder herfor At publikums (forældres) engagement skaber igennem positive tilråb en god Fair Play ånd på hele banen At alle overholder såvel skrevne som uskrevne regler

5 Spilleregler Sydbank Store Bededags Cup 217 spilles med udgangspunkt i DBU Sjællands Turneringsreglement med Sydbank Store Bededags Cup særregler. Særreglerne af angivet under de respektive spilformer. 3:3 rækker Turneringsreglement for DBU Sjælland gælder også for Børn 3M. For at leve op til at være brugervenligt er der i supplerende regler for 3M udover det, som ifølge Turneringsreglement for DBU Sjælland skal være omfattet taget en række bestemmelser fra dette Turneringsreglement med over i disse spilleregler disse bestemmelser er markeret med en *. Der er benyttet samme rækkefølge for de enkelte forhold som i Turneringsreglement for DBU Sjælland og i tvivlstilfælde er det altid Turneringsreglement for DBU Sjælland, der gælder. Brug af for gamle spillere Der kan uden at der skal ansøges herom per kamp anvendes ÉN spiller, som er født i sidste halvår (juli december) året før den pågældende aldersgruppe. 3. Førstnævnte hold sørger for kvalificeret kampleder / baneleder. 4. * Kamplederen har ret til at påbyde trænere, holdledere såvel som tilhængere og andre tilskuere at opholde sig/ikke opholde sig på anviste steder op til banen. Trænere/ledere/ tilskuere bør opholde sig på sidelinjen. 6. Banen skal overholde følgende mål : Længde 1521 meter, bredde 113 meter. Den anbefalede størrelse er 18x12 meter. Banen afmærkes som minimum med toppe/ hatte. 7. Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter 8. En kamp kan ikke begynde, hvis et af holdene består af færre end 2 spillere. En kamp kan færdigspilles uanset antallet af spillere på holdet. 9. Der anvendes ikke udvisninger. 1. Kampene afvikles i stævneform med (så vidt muligt) 5 hold i hver pulje. Kampene afvikles med 2x7 minutter, max 6 minutter pr. dag og max 15 minutter pr. kamp. 11. Det anbefales at der spilles efter HAKprincip halvdelen af kamptiden til hver spiller. Et hold kan bestå af op til 6 spillere, hvoraf 3 må starte på banen samtidig og der må deltage både drenge og piger. Der er fri indskiftning. Der spilles uden fast målmand og ingen må gribe/holde/parere bolden med hænderne. 12. I bestræbelserne på at gøre kampene så jævnbyrdige som muligt og for at undgå meget store nederlag er det tilladt at sætte én ekstra spiller på banen, så længe et hold er bagud med tre mål eller mere. For hver tre mål ekstra et hold kommer bagud, må der indsættes yderligere en spiller. 13. Der benyttes boldstørrelse 3.

6 14. * Et holds spillere skal være iført trøjer/overtræksveste af samme farve. Udehold skal skifte ved trøjelighed. 15. * Alle spillere skal bruge benskinner, der skal være helt dækket af strømperne. 16. * Det er ikke tilladt spillerne at bruge udstyr eller bære andet (f.eks. ringe og smykker), som er farligt for spilleren selv eller andre spillere. Bliver kamplederen opmærksom på, at forholdet ikke er i orden, skal de pågældende bortvises fra banen, indtil forholdet er bragt i orden. Spilleregler (afvigelser fra Fodboldloven) a) Igangsættelse:Ved start og efter scoring fra banens midte som spark/dribling afstand for modstandere min. 3 m. Alle igangsætninger er retningsfri og direkte. b) Offsidereglen anvendes ikke. c) Alle frispark er direkte udføres som spark/dribling. Afstand for modstandere min. 3 m. d) Straffespark anvendes ikke. e) Indkast udføres som indspark/dribling. Afstand for modstandere min. 3 m. f) Målspark udføres fra mållinjen ved at spark/dribling. Afstand for modstandere min. 3 m. g) Hjørnespark anvendes ikke uanset hvem som sparker bolden ud over mållinjen, tages et målspark. Sydbank Store Bededags Cup 217 særregler: Spilletid: Kampene afvikles med 2x7 min. pr. kamp. Maks. spilletiden pr. dag kan overstige 6 minutter. 5:5 rækker Der gælder følgende afvigelser fra Fodboldloven omkring kampens afvikling: 1 Banen Længde: 4 meter Bredde: 3 meter Mål: 3, x 1,5 (idealstørrelse) 2 Bolden U7/U8: Boldstørrelse 3 U9/U1: Boldstørrelse 4 3 Spillernes antal Op til 1 spillere, hvoraf 5 må starte på banen. Min. 3 spillere ved kampstart. Er et hold bagude med 3 mål må der sættes en ekstra spiller på banen. 4 Spillernes udstyr Jævnfør Fodboldloven 5 Dommeren Jævnfør Fodboldloven 6 linjedommere

7 Anvendes ikke 7 Spilletid 2 x 7 minutter, dog max. 6 minutter per dag. 8 Spillets igangsættelse Alle igangsætninger er retningsfrie og direkte. 9 Bolden i og ude af spil Jævnfør Fodboldloven 1 Betingelser for scoring af mål Jævnfør Fodboldloven 11 Offside Anvendes ikke 12 Utilladelig spillemåde Jævnfør Fodboldloven 13 Frispark Jævnfør Fodboldloven Alle frispark er direkte, dog vil frispark til det angribende hold i modstanders straffesparkfelt, som efter Fodboldloven ville resultere i et indirekte frispark (for eksempel 'farligt spil') medføre et direkte frispark udenfor straffesparksfeltet tættest ved forseelsen. Frispark i eget felt må udføres af målmanden som spark/kast. 14 Straffespark Tages 5 meter fra mållinjen og midt for målet. Afstand: 5 meter 16 Målspark Må udføres som spark/kast og er gyldigt taget selvom bolden ikke sparkes/kastes direkte ud af målfeltet, ligesom målmanden må samle bolden op igen med hænderne før den har rørt en anden spiller. Målmanden må samle forsætlig indkast (direkte) samt forsætlig aflevering af bold op i hænderne. 17 Hjørnespark Udføres fra et valgt punkt mellem målfelt og sidelinje. Afstand: 5 meter Kampene afvikles i stævneform med (så vidt muligt) 5 hold i hver pulje. Kampene afvikles med 2x7 minutter, max 6 minutter pr. dag og max 2 minutter pr. kamp. Det anbefales at der spilles efter HAKprincip halvdelen af kamptiden til hver spiller. Et hold kan bestå af op til 1 spillere, hvoraf 5 må starte på banen samtidig og der må deltage både drenge og piger. Der er fri indskiftning. Én af spillerne skal være målmand. I bestræbelserne på at gøre kampene så jævnbyrdige som muligt og for at undgå meget store nederlag er det tilladt at sætte én ekstra spiller på banen, så længe et hold er bagud med tre mål eller mere. For hver tre mål ekstra et hold kommer bagud, må der indsættes yderligere en spiller. Der benyttes boldstørrelse 3 i kampe for U8, ellers boldstørrelse 4. Farven på målmandens trøje skal gøre det let at skelne ham/hende fra de øvrige spillere og dommeren. Kamplederen skal undlade at starte kampen indtil forholdet er bragt i orden. Alle spillere skal bruge benskinner, der skal være helt dækket af strømperne.

8 Det er ikke tilladt spillerne at bruge udstyr eller bære andet (f.eks. ringe og smykker), som er farligt for spilleren selv eller andre spillere. Bliver kamplederen opmærksom på, at forholdet ikke er i orden, skal de pågældende bortvises fra banen, indtil forholdet er bragt i orden. Ved en advarsel ( gult kort ) tildeles en tidsbegrænset udvisning på 5 minutter der er personlig. Det betyder, at spilleren kan erstattes på banen i denne periode. Sydbank Store Bededags Cup 217 særregler: Spilletid Kampene afvikles med 2 x 8 min. pr. kamp i rækkerne U7og U8. I U9 afvikles kampene med 2 x 1 min. pr. kamp. Maks. spilletiden pr. dag kan overstige 6 minutter. Antal spillere Der kan maks. benyttes 8 spillere pr. kamp Dommeren Det førstnævnte hold stiller en kampvejleder til rådighed for kampen, som er min. 15 år. Brug af for gamle spillere Der gives ikke yderligere dispensation til brug af for gamle spillere. 8:8 rækker Lovgrundlaget for disse spilleregler er fodboldloven udgivet af The Board (seneste udgave) med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af efterfølgende paragrafer. 1 Banen Der spilles på en bane med idealmålene 68 x 52,5 meter, eller på tværs af en godkendt 11 mands bane. Straffesparksfeltet Feltets størrelse er 8 x 25 meter Målfelt og straffesparksfelt er identisk Straffesparksmærket Der placeres et kryds midt på straffesparksfeltets forreste linie 8 meter inde på banen og midt for målet. Krydset gælder som straffesparksmærke Midterlinien og cirklen Midtercirklen skal have en radius på 7 meter Målene Målenes størrelse er 5 x 2 meter 2 Bolden Jfr. fodboldloven og turneringsreglement 3 Spillernes antal Op til 11 spillere, hvoraf de 8 må starte på banen En kamp kan ikke begynde hvis et af holdene består af færre end 6 spillere En kamp kan færdigspilles uanset antallet af spillere på holdet Fri udskiftning er tilladt under hele kampen Udskiftning skal ske fra sideliniens midte under en standsning i spillet. Tildeles en spiller en advarsel (gult kort) medfører dette en 5 minutters udvisning af spilleren. Se dog i turneringsreglementet. Holdet er i den samme periode reduceret med en spiller. 4 Spillernes udstyr Jfr. Fodboldloven

9 5 Dommeren Jfr. Fodboldloven 6 Liniedommere Anvendes ikke 7 Spilletid Spilletiden, der fastsættes af den/de turneringsansvarlige, opdeles i 2 halvlege 8 Spillets igangsættelse Begyndelsessparket er retningsfrit Spillerne på det hold, der ikke giver bolden op, skal være min. 7 meter fra bolden, indtil den er i spil. 9 Bolden i og ude af spil Jfr. Fodboldloven 1 Betingelser for scoring af mål Jfr. Fodboldloven 11 Offside Reglen anvendes ikke 12 Utilladelig spillemåde Jfr. Fodboldloven (dog er alle frispark direkte) 13 Frispark Ved frispark skal modspillere være min. 7 meter fra bolden Alle frispark er direkte, dog vil frispark til det angribende hold i modstanders straffesparksfelt, som efter fodboldloven ville resulteret i et indirekte frispark, medføre et direkte frispark udenfor straffesparksfeltet tættest ved forseelsen 14 Straffespark Straffespark tages 8 meter fra mållinien og midt for målet Øvrige spillere bortset fra målmanden skal være bag straffesparksmærker og min. 7 meter fra bolden. 15 Indkast Jfr. Fodboldloven 16 Målspark Ved målspark og frispark i eget straffesparksfelt skal modspillerne være uden for straffesparksfeltet og min. 7 meter fra bolden. 17 Hjørnespark Modspillerne skal være min. 7 meter fra bolden Udarbejdet og godkendt af DBU, DGI, DFIF og DFU 24. april 214 I rækker for U12 og yngre under DBU Sjælland er følgende særregler gældende: Målspark: Må udføres som spark/kast og er gyldigt taget selvom bolden ikke sparkes/kastes direkte ud af målfeltet, ligesom målmanden må samle bolden op igen med hænderne før den er rørt af en anden spiller. Målmand må samle indkast (direkte) samt forsætlig aflevering (tilbagelægning) af bold fra medspillers fod i hænderne Hjørnespark: Udføres fra et valgt punkt mellem målfelt og sidelinje. Afstand: 7 meter

10 Ekstra spiller(e): I bestræbelserne på at gøre kampene så jævnbyrdige som muligt og for at undgå meget store nederlag er det i 8M rækkerne (for U12 og yngre) tilladt at sætte én ekstra spiller på banen, så længe et hold er bagud med tre mål eller mere. For hver tre mål ekstra et hold kommer bagud, må der indsættes yderligere en spiller. 8M supplerende reglement Spilletid Spilletiden er 6 minutter for alle 8 mands kampe. I rækkerne for U12 og yngre anbefales at der spilles efter HAKprincip halvdelen af kamptiden til hver spiller. En kamp kan ikke begynde, hvis et af holdene består af færre end 6 spillere. En kamp kan færdigspilles uanset antallet af spillere på holdet. Ved en advarsel ( gult kort ) tildeles en tidsbegrænset udvisning på 5 minutter. Spilleren må i den periode ikke erstattes på banen af en indskiftningsspiller. Antal spillere Der tillades i alle 8M kampe op til 3 reservespillere og alle spillere kan udskiftes og sættes ind igen. FØLGENDE ER KUN GÆLDENDE FOR U12 OG YNGRE ÅRGANGE: Målspark Må udføres som spark/kast og er gyldigt taget selvom bolden ikke sparkes/kastes direkte ud af målfeltet, ligesom målmanden må samle bolden op igen med hænderne før den er rørt af en anden spiller. Målmand må samle indkast (direkte) samt forsætlig aflevering (tilbagelægning) af bold fra medspillers fod i hænderne Hjørnespark Udføres fra et valgt punkt mellem målfelt og sidelinje. Afstand: 7 meter Ekstra spiller(e) på banen I bestræbelserne på at gøre kampene så jævnbyrdige som muligt og for at undgå meget store nederlag er det i 8M rækkerne for U12 og yngre tilladt at sætte én ekstra spiller på banen, så længe et hold er bagud med tre mål eller mere. For hver tre mål ekstra et hold kommer bagud, må der indsættes yderligere en spiller. I rækker for Børn og Ungdom er der mulighed for uden at det har konsekvenser for sportslige resultater og uden at der skal ansøges herom at benytte op til to spillere født i sidste halvår i årgangen ældre end den pågældende aldersklasse. Det er en forudsætning at spillerne fremgår af holdkortet med angivelse af deres fulde fødselsdata. Sydbank Store Bededags Cup 217 særregler: Brug af for gamle spillere Der gives ikke yderligere dispensation til brug af for gamle spillere. Spilletid Kampene afvikles med 2x15 min. pr. kamp Rødt kort Gives en spiller rødt kort må spilleren ikke erstattes på banen af en indskiftningsspiller i kampen, hvor kortet er tilkendt. Rødt kort gælder kun i kampen, hvor det er tilkendt, hvorfor spilleren kan deltage i stævnets øvrige kampe.

11 11:11 rækker For 11mands rækkerne i Sydbank Store Bededags Cup 217 gælder reglerne i Turneringsreglementet for DBU Sjælland. Sydbank Store Bededags Cup 217 særregler: Spilletid Kampene afvikles med 2x2 min. Gult kort Ved en advarsel ( gult kort ) tildeles en tidsbegrænset udvisning på 5 minutter. Spilleren må i den periode ikke erstattes på banen af en indskiftningsspiller. Rødt kort Gives en spiller rødt kort må spilleren ikke erstattes på banen af en indskiftningsspiller i kampen, hvor kortet er tilkendt. Rødt kort gælder kun i kampen, hvor det er tilkendt, hvorfor spilleren kan deltage i stævnets øvrige kampe. Brug af for gamle spillere Der gives ikke yderligere dispensation til brug af for gamle spillere.

12 Fredag 12. maj 217 U9 Årgang 28 I rækkerne U9A, U9B & U9C spilles der 5mandsfodbold. Nr. 1 & 2 i hver pulje går viderer til 1/4 finale, dernæst 1/2 finale og til slut finale. Der vil være pokaler til de 2 finalehold i rækkerne U9A, U9B & U9C. Holdet der står først i programmet sørger for kampleder til den pågældende kamp. Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Spilletiden er 2x1 minutter. U9 A Pulje 1 Holbæk A1 KB1 BK Friheden 1 Roskilde KFUM Holbæk A1 BK Friheden 1 Holbæk A1 KB1 Roskilde KFUM KB1 KB1 Kampnr.63 Kl.12:3 Bane 1 Roskilde KFUM Kampnr.64 Kl.13: Bane 1 BK Friheden 1 Kampnr.65 Kl.13:3 Bane 1 Roskilde KFUM Kampnr.66 Kl.14: Bane 1 Holbæk A1 Kampnr.67 Kl.14:3 Bane 1 BK Friheden 1 Kampnr.68 Kl.15: Bane 1

13 U9 A Pulje 2 Næstved Hvid Svendborg Tårnby FF 1 Vallensbæk A1 Næstved Hvid Tårnby FF 1 Næstved Hvid Svendborg Vallensbæk A1 Svendborg Svendborg Kampnr.69 Kl.12:3 Bane 2 Vallensbæk A1 Kampnr.7 Kl.13: Bane 2 Tårnby FF 1 Kampnr.71 Kl.13:3 Bane 2 Vallensbæk A1 Kampnr.72 Kl.14: Bane 2 Næstved Hvid Kampnr.73 Kl.14:3 Bane 2 Tårnby FF 1 Kampnr.74 Kl.15: Bane 2 U9 A Pulje 3 Sanderum 1 Brøndbyernes IF Gul Ringsted BLÅ HFC A Sanderum 1 Ringsted BLÅ Sanderum 1 Brøndbyernes IF Gul HFC A Brøndbyernes IF Gul Brøndbyernes IF Gul HFC A Ringsted BLÅ HFC A Sanderum 1 Ringsted BLÅ Kampnr.75 Kl.12:3 Bane 3 Kampnr.76 Kl.13: Bane 3 Kampnr.77 Kl.13:3 Bane 3 Kampnr.78 Kl.14: Bane 3 Kampnr.79 Kl.14:3 Bane 3 Kampnr.8 Kl.15: Bane 3

14 U9 A Pulje 4 HIK Brøndbyernes IF Blå SBI 1 AB Tårnby rød HIK SBI 1 HIK Brøndbyernes IF Blå AB Tårnby rød Brøndbyernes IF Blå Brøndbyernes IF Blå Kamp.nr81 Kl.12:3 Bane 4 AB Tårnby rød Kamp.nr82 Kl.13: Bane 4 SBI 1 Kamp.nr83 Kl.13:3 Bane 4 AB Tårnby rød Kamp.nr84 Kl.14: Bane 4 HIK Kamp.nr85 Kl.14:3 Bane 4 SBI 1 Kamp.nr86 Kl.15: Bane 4 Antal deltagere: 16 U9 A Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.87 Kl.15:3 Bane 1 Kampnr.91 Kl.16: Bane 1 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.88 Kl.15:3 Bane 2 Kampnr.93 Kl.16:3 Bane 1 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.89 Kl.15:3 Bane 3 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.92 Kl.16: Bane 2 Kampnr.9 Kl.15:3 Bane 4

15 U9 B Pulje 1 Roskilde KFUM Sanderum 2 FK Blå Næstved Grøn Roskilde KFUM FK Blå Roskilde KFUM Sanderum 2 Næstved Grøn Sanderum 2 Sanderum 2 Kampnr.32 Kl.12:3 Bane 5 Næstved Grøn Kampnr.33 Kl.13: Bane 5 FK Blå Kampnr.34 Kl.13:3 Bane 5 Næstved Grøn Kampnr.35 Kl.14: Bane 5 Roskilde KFUM Kampnr.36 Kl.14:3 Bane 5 FK Blå Kampnr.37 Kl.15: Bane 5 U9 B Pulje 2 SBI 2 Holbæk B2 KB2 Køge 1 SBI 2 Holbæk B2 Kampnr.38 Kl.12:3 Bane 6 KB2 Køge 1 Kampnr.39 Kl.13: Bane 6 SBI 2 KB2 Kampnr.4 Kl.13:3 Bane 6 Holbæk B2 Køge 1 Kampnr.41 Kl.14: Bane 6 Køge 1 SBI 2 Kampnr.42 Kl.14:3 Bane 6 Holbæk B2 KB2 Kampnr.43 Kl.15: Bane 6

16 U9 B Pulje 3 HFC B B73 Slagelse Holbæk B1 HG Næstved ElService HFC B Holbæk B1 HFC B B73 Slagelse HG Næstved ElService B73 Slagelse B73 Slagelse HG Næstved ElService Holbæk B1 HG Næstved ElService HFC B Holbæk B1 Kampnr.44 Kl.12:3 Bane 7 Kampnr.45 Kl.13: Bane 7 Kampnr.46 Kl.13:3 Bane 7 Kampnr.47 Kl.14: Bane 7 Kampnr.48 Kl.14:3 Bane 7 Kampnr.49 Kl.15: Bane 7 U9 B Pulje 4 BK Friheden Ringsted HVID AB Tårnby grøn HG QAuto BK Friheden AB Tårnby grøn BK Friheden Ringsted HVID HG QAuto Ringsted HVID Antal deltagere: 16 Ringsted HVID HG QAuto AB Tårnby grøn HG QAuto BK Friheden AB Tårnby grøn Kampnr.5 Kl.12:3 Bane 8 Kampnr.51 Kl.13: Bane 8 Kampnr.52 Kl.13:3 Bane 8 Kampnr.53 Kl.14: Bane 8 Kampnr.54 Kl.14:3 Bane 8 Kampnr.55 Kl.15: Bane 8

17 U9 B Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.56 Kl.15:3 Bane 5 Kampnr.6 Kl.16: Bane 3 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.57 Kl.15:3 Bane 6 Kampnr.62 Kl.16:3 Bane 4 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.58 Kl.15:3 Bane 7 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.61 Kl.16: Bane 4 Kampnr.59 Kl.15:3 Bane 8

18 U9 C Pulje 1 Ringsted GUL Køge 2 HG kontrast SBI 3 Ringsted GUL HG kontrast Ringsted GUL Køge 2 SBI 3 Køge 2 Køge 2 SBI 3 HG kontrast SBI 3 Ringsted GUL HG kontrast Kampnr.1 Kl.9: Bane 1 Kampnr.2 Kl.9: Bane 2 Kampnr.9 Kl.9:3 Bane 1 Kampnr.1 Kl.9:3 Bane 2 Kampnr.17 Kl.1: Bane 1 Kampnr.18 Kl.1: Bane 2 U9 C Pulje 2 Næstved Rød FC Lejre Tårnby FF Holmegaard GB Næstved Rød Tårnby FF Næstved Rød FC Lejre Holmegaard GB FC Lejre FC Lejre Kampnr.3 Kl.9: Bane 3 Holmegaard GB Kampnr.4 Kl.9: Bane 4 Tårnby FF Kampnr.11 Kl.9:3 Bane 3 Holmegaard GB Kampnr.12 Kl.9:3 Bane 4 Næstved Rød Kampnr.19 Kl.1: Bane 3 Tårnby FF Kampnr.2 Kl.1: Bane 4

19 U9 C Pulje 3 Holbæk C1 HG Speak Media Vallensbæk C1 HFC E Holbæk C1 Vallensbæk C1 Holbæk C1 HG Speak Media HFC E HG Speak Media HG Speak Media HFC E Vallensbæk C1 HFC E Holbæk C1 Vallensbæk C1 Kampnr.5 Kl.9: Bane 5 Kampnr.6 Kl.9: Bane 6 Kampnr.13 Kl.9:3 Bane 5 Kampnr.14 Kl.9:3 Bane 6 Kampnr.21 Kl.1: Bane 5 Kampnr.22 Kl.1: Bane 6 U9 C Pulje 4 FK Hvid BK Friheden Vallensbæk C2 HFC D FK Hvid Vallensbæk C2 FK Hvid BK Friheden HFC D BK Friheden BK Friheden Kampnr.7 Kl.9: Bane 7 HFC D Kampnr.8 Kl.9: Bane 8 Vallensbæk C2 Kampnr.15 Kl.9:3 Bane 7 HFC D Kampnr.16 Kl.9:3 Bane 8 FK Hvid Kampnr.23 Kl.1: Bane 7 Vallensbæk C2 Kampnr.24 Kl.1: Bane 8 Antal deltagere: 16

20 U9 C Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.25 Kl.1:3 Bane 3 Kampnr.29 Kl.11: Bane 7 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.26 Kl.1:3 Bane 4 Kampnr.31 Kl.11:3 Bane 7 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.27 Kl.1:3 Bane 5 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.3 Kl.11: Bane 8 Kampnr.28 Kl.1:3 Bane 6

21 U11 Årgang 26 I rækkerne U11A, U11B & U11C spilles der 8mandsfodbold. I Arækken går nr. 1 & 2 i hver pulje går viderer til 1/4 finale, dernæst 1/2 finale og til slut finale. I Brækken & Crækken går nr. 1 & 2 i hver pulje går viderer til 1/2 finale og dernæst finale. Der vil være pokaler til de 2 finalehold i rækkerne U11A, U11B & U11C. Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Spilletiden er 2x15 minutter. U11A Pulje 1 AB Solrød FC HG s drenge B93 1 AB HG s drenge AB Solrød FC B93 1 Solrød FC Solrød FC Kampnr.94 Kl.1: Bane 9 B93 1 Kampnr.95 Kl.1:4 Bane 9 HG s drenge Kampnr.96 Kl.11:2 Bane 9 B93 1 Kampnr.97 Kl.12: Bane 9 AB Kampnr.98 Kl.12:4 Bane 9 HG s drenge Kampnr.99 Kl.13:2 Bane 9

22 U11A Pulje 2 Fremad Valby Herfølge Boldklub Dragør B93 Fremad Valby Dragør Fremad Valby Herfølge Boldklub B93 Herfølge Boldklub Herfølge Boldklub Kampnr.1 Kl.1: Bane 1 B93 Kampnr.11 Kl.1:4 Bane 1 Dragør Kampnr.12 Kl.11:2 Bane 1 B93 Kampnr.13 Kl.12: Bane 1 Fremad Valby Kampnr.14 Kl.12:4 Bane 1 Dragør Kampnr.15 Kl.13:2 Bane 1 U11A Pulje 3 HIK Frederikssund Greve Fodbold Lyngby BK Team Cruyff HIK Greve Fodbold HIK Frederikssund Lyngby BK Team Cruyff Frederikssund Frederikssund Lyngby BK Team Cruyff Greve Fodbold Lyngby BK Team Cruyff HIK Greve Fodbold Kampnr.16 Kl.1: Bane 11 Kampnr.17 Kl.1:4 Bane 11 Kampnr.18 Kl.11:2 Bane 11 Kampnr.19 Kl.12: Bane 11 Kampnr.11 Kl.12:4 Bane 11 Kampnr.111 Kl.13:2 Bane 11

23 U11A Pulje 4 B193 Lyngby BK Team Maradona Næstved Vanløse B193 Næstved B193 Lyngby BK Team Maradona Vanløse Lyngby BK Team Maradona Lyngby BK Team Maradona Vanløse Næstved Vanløse B193 Næstved Kampnr.112 Kl.1: Bane 12 Kampnr.113 Kl.1:4 Bane 12 Kampnr.114 Kl.11:2 Bane 12 Kampnr.115 Kl.12: Bane 12 Kampnr.116 Kl.12:4 Bane 12 Kampnr.117 Kl.13:2 Bane 12 Antal deltagere: 16 U11A Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.118 Kl.14: Bane 9 Kampnr.122 Kl.14:4 Bane 9 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.119 Kl.14: Bane 1 Kampnr.124 Kl.15:25 Bane 9 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.12 Kl.14: Bane 11 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.123 Kl.14:4 Bane 1 Kampnr.121 Kl.14: Bane 12

24 U11B Pulje 1 NYKØBING FC Slagelse B&I Brøndby Vallensbæk 2 SFB NYKØBING FC Brøndby SFB Slagelse B&I Vallensbæk 2 NYKØBING FC Vallensbæk 2 Brøndby Vallensbæk 2 SFB Slagelse B&I Vallensbæk 2 NYKØBING FC Brøndby SFB Brøndby Slagelse B&I SFB NYKØBING FC Slagelse B&I Kampnr.125 Kl.9: Bane 13 Kampnr.126 Kl.9:4 Bane 13 Kampnr.127 Kl.1:2 Bane 13 Kampnr.128 Kl.11: Bane 13 Kampnr.129 Kl.11:4 Bane 13 Kampnr.13 Kl.12:2 Bane 13 Kampnr.131 Kl.13: Bane 13 Kampnr.132 Kl.13:4 Bane 13 Kampnr.133 Kl.14:2 Bane 13 Kampnr.134 Kl.15: Bane 13

25 U11B Pulje 2 Lyngby BK Team Pelé Fremad Amager B Holmegaard GB Næstved IF Fremad Valby Lyngby BK Team Pelé Holmegaard GB Fremad Valby Fremad Amager B Næstved IF Lyngby BK Team Pelé Næstved IF Holmegaard GB Næstved IF Fremad Valby Fremad Amager B Kampnr.135 Kl.9: Bane 14 Næstved IF Kampnr.136 Kl.9:4 Bane 14 Lyngby BK Team Pelé Kampnr.137 Kl.1:2 Bane 14 Holmegaard GB Kampnr.138 Kl.11: Bane 14 Fremad Valby Kampnr.139 Kl.11:4 Bane 14 Holmegaard GB Kampnr.14 Kl.12:2 Bane 14 Fremad Amager B Kampnr.141 Kl.13: Bane 14 Fremad Valby Kampnr.142 Kl.13:4 Bane 14 Lyngby BK Team Pelé Kampnr.143 Kl.14:2 Bane 14 Fremad Amager B Kampnr.144 Kl.15: Bane 14 Antal deltagere: 1 U11B Puljevinder Finale Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 2 Kampnr.145 Kl.15:4 Bane 13 Kampnr.147 Kl.16:2 Bane 13 Nr. 2 fra Pulje 1 Vinder af Pulje 2 Kampnr.146 Kl.15:4 Bane 14

26 U11C Pulje 1 AIK 65 Skælskør B&I Herfølge Boldklub Næstved IF HG Hvid AIK 65 Herfølge Boldklub HG Hvid Skælskør B&I Næstved IF AIK 65 Næstved IF Herfølge Boldklub Næstved IF HG Hvid Skælskør B&I Kampnr.148 Kl.9: Bane 15 Næstved IF Kampnr.149 Kl.9:4 Bane 15 AIK 65 Kampnr.15 Kl.1:2 Bane 15 Herfølge Boldklub Kampnr.151 Kl.11: Bane 15 HG Hvid Kampnr.152 Kl.11:4 Bane 15 Herfølge Boldklub Kampnr.153 Kl.12:2 Bane 15 Skælskør B&I Kampnr.154 Kl.13: Bane 15 HG Hvid Kampnr.155 Kl.13:4 Bane 15 AIK 65 Kampnr.156 Kl.14:2 Bane 15 Skælskør B&I Kampnr.157 Kl.15: Bane 15

27 U11C Pulje 2 Team AS NYKØBING FC Holmegaard GB Solrød FC HG Blå Team AS Holmegaard GB HG Blå NYKØBING FC Solrød FC Team AS Solrød FC Holmegaard GB Solrød FC HG Blå NYKØBING FC Kampnr.158 Kl.9: Bane 16 Solrød FC Kampnr.159 Kl.9:4 Bane 16 Team AS Kampnr.16 Kl.1:2 Bane 16 Holmegaard GB Kampnr.161 Kl.11: Bane 16 HG Blå Kampnr.162 Kl.11:4 Bane 16 Holmegaard GB Kampnr.163 Kl.12:2 Bane 16 NYKØBING FC Kampnr.164 Kl.13: Bane 16 HG Blå Kampnr.165 Kl.13:4 Bane 16 Team AS Kampnr.166 Kl.14:2 Bane 16 NYKØBING FC Kampnr.167 Kl.15: Bane 16 Antal deltagere: 1 U11C Puljevinder Finale Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 2 Kampnr.168 Kl.15:4 Bane :2 Bane 15 Nr. 2 fra Pulje 1 Vinder af Pulje 2 Kampnr.169 Kl.15:4 Bane 16

28 Lørdag 13. maj 217 U6 Årgang 211 I rækken U6 spilles der 3mandsfodbold og der er personlige præmier til alle spillere i rækken. Der er ingen niveaudeling, så det er vigtigt at I stiller lige hold. Der spilles uden målmand, sidstnævnte hold giver bolden op fra midten ved 1.halvlegs begyndelse. Førstnævnte hold stiller kvalificeret bane/kampleder. Der er ikke resultatformidling i rækken U6, hvorfor der heller ikke skal afleveres dommersedler til dommerkontoret. Spilletiden er 2x7 minutter. U6 Pulje 1 Ringsted IF Næstved Grøn HG Hvid Herfølge Boldklub 1 VIF Ringsted IF HG Hvid VIF Næstved Grøn Herfølge Boldklub 1 Ringsted IF Herfølge Boldklub 1 HG Hvid Herfølge Boldklub 1 VIF Næstved Grøn Kampnr.171 Kl.9:3 Bane 18 Herfølge Boldklub 1 Kampnr.172 Kl.9:5 Bane 18 Ringsted IF Kampnr.173 Kl.1:1 Bane 18 HG Hvid Kampnr.174 Kl.1:3 Bane 18 VIF Kampnr.175 Kl.1:5 Bane 18 HG Hvid Kampnr.176 Kl.11:1 Bane 18 Næstved Grøn Kampnr.177 Kl.11:3 Bane 18 VIF Kampnr.178 Kl.11:5 Bane 18 Ringsted IF Kampnr.179 Kl.12:1 Bane 18 Næstved Grøn Kampnr.18 Kl.12:3 Bane 18

29 U6 Pulje 2 TOF Team Rustik HG Blå Næstved Hvid Herfølge Boldklub 2 HG rød TOF Team Rustik Næstved Hvid HG rød HG Blå Herfølge Boldklub 2 TOF Team Rustik Herfølge Boldklub 2 Næstved Hvid Herfølge Boldklub 2 HG rød HG Blå Kampnr.181 Kl.9:3 Bane 19 Herfølge Boldklub 2 Kampnr.182 Kl.9:5 Bane 19 TOF Team Rustik Kampnr.183 Kl.1:1 Bane 19 Næstved Hvid Kampnr.184 Kl.1:3 Bane 19 HG rød Kampnr.185 Kl.1:5 Bane 19 Næstved Hvid Kampnr.186 Kl.11:1 Bane 19 HG Blå Kampnr.187 Kl.11:3 Bane 19 HG rød Kampnr.188 Kl.11:5 Bane 19 TOF Team Rustik Kampnr.189 Kl.12:1 Bane 19 HG Blå Kampnr.19 Kl.12:3 Bane 19

30 U6 Pulje 3 Sørbymagle IF Fuglebjerg IF HG grøn Faxe Ladeplads IF Næstved Sort Sørbymagle IF HG grøn Næstved Sort Fuglebjerg IF Faxe Ladeplads IF Sørbymagle IF Faxe Ladeplads IF HG grøn Faxe Ladeplads IF Næstved Sort Antal deltagere: 15 Fuglebjerg IF Faxe Ladeplads IF Sørbymagle IF HG grøn Næstved Sort HG grøn Fuglebjerg IF Næstved Sort Sørbymagle IF Fuglebjerg IF Kampnr.191 Kl.9:3 Bane 2 Kampnr.192 Kl.9:5 Bane 2 Kampnr.193 Kl.1:1 Bane 2 Kampnr.194 Kl.1:3 Bane 2 Kampnr.195 Kl.1:5 Bane 2 Kampnr.196 Kl.11:1 Bane 2 Kampnr.197 Kl.11:3 Bane 2 Kampnr.198 Kl.11:5 Bane 2 Kampnr.199 Kl.12:1 Bane 2 Kampnr.2 Kl.12:3 Bane 2

31 U8 Årgang 29 I rækkerne U8A, U8B & U8C spilles der 5mandsfodbold og der er personlige præmier til alle spillere uanset om man gå viderer fra sin pulje. Nr. 1 & 2 i hver pulje går viderer til 1/4 finale, dernæst 1/2 finale og til slut finale. Der vil være pokaler til de 2 finalehold i rækkerne U8A, U8B & U8C. Holdet der står først i programmet sørger for kampleder til den pågældende kamp. Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Spilletiden er 2x8 minutter. U8A Pulje 1 NFC Bayern M KB Real Madrid LedøjeSmørum Fodbold 1 BK Avarta NFC Bayern M LedøjeSmørum Fodbold 1 NFC Bayern M KB Real Madrid BK Avarta KB Real Madrid KB Real Madrid Kampnr.263 Kl.11:45 Bane 1 BK Avarta Kampnr.264 Kl.12:1 Bane 1 LedøjeSmørum Fodbold 1 Kampnr.265 Kl.12:35 Bane 1 BK Avarta Kampnr.266 Kl.13: Bane 1 NFC Bayern M Kampnr.267 Kl.13:25 Bane 1 LedøjeSmørum Fodbold 1 Kampnr.268 Kl.13:5 Bane 1

32 U8A Pulje 2 HG 1 SBI Dalum IF HimmelevVeddelev BK 2 HG 1 Dalum IF HG 1 SBI HimmelevVeddelev BK 2 SBI SBI HimmelevVeddelev BK 2 Dalum IF HimmelevVeddelev BK 2 HG 1 Dalum IF Kampnr.269 Kl.11:45 Bane 2 Kampnr.27 Kl.12:1 Bane 2 Kampnr.271 Kl.12:35 Bane 2 Kampnr.272 Kl.13: Bane 2 Kampnr.273 Kl.13:25 Bane 2 Kampnr.274 Kl.13:5 Bane 2 U8A Pulje 3 HimmelevVeddelev BK 1 Brøndby Gul Solrød FC 3 HIK 1 HimmelevVeddelev BK 1 Solrød FC 3 HimmelevVeddelev BK 1 Brøndby Gul HIK 1 Brøndby Gul Brøndby Gul HIK 1 Solrød FC 3 HIK 1 HimmelevVeddelev BK 1 Solrød FC 3 Kampnr.275 Kl.11:45 Bane 3 Kampnr.276 Kl.12:1 Bane 3 Kampnr.277 Kl.12:35 Bane 3 Kampnr.278 Kl.13: Bane 3 Kampnr.279 Kl.13:25 Bane 3 Kampnr.28 Kl.13:5 Bane 3

33 U8A Pulje 4 SFB HIK 2 Suså If 1 Brøndby Blå SFB Suså If 1 SFB HIK 2 Brøndby Blå HIK 2 HIK 2 Kampnr.281 Kl.11:45 Bane 4 Brøndby Blå Kampnr.282 Kl.12:1 Bane 4 Suså If 1 Kampnr.283 Kl.12:35 Bane 4 Brøndby Blå Kampnr.284 Kl.13: Bane 4 SFB Kampnr.285 Kl.13:25 Bane 4 Suså If 1 Kampnr.286 Kl.13:5 Bane 4 Antal deltagere: 16 U8A Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.287 Kl.14:15 Bane 1 Kampnr.291 Kl.14:4 Bane 1 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.288 Kl.14:15 Bane 2 Kampnr.293 Kl.15:15 Bane 2 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.289 Kl.14:15 Bane 3 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.292 Kl.14:4 Bane 2 Kampnr.29 Kl.14:15 Bane 4

34 U8B Pulje 1 Sørbymagle IF Greve Blanco Vallensbæk IF HG 2 Sørbymagle IF Vallensbæk IF Sørbymagle IF Greve Blanco HG 2 Greve Blanco Greve Blanco Kampnr.232 Kl.11:45 Bane 5 HG 2 Kampnr.233 Kl.12:1 Bane 5 Vallensbæk IF Kampnr.234 Kl.12:35 Bane 5 HG 2 Kampnr.235 Kl.13: Bane 5 Sørbymagle IF Kampnr.236 Kl.13:25 Bane 5 Vallensbæk IF Kampnr.237 Kl.13:5 Bane 5 U8B Pulje 2 KB Barcelona NFC Real Madrid Næstved Hvid HIK 3 KB Barcelona Næstved Hvid KB Barcelona NFC Real Madrid HIK 3 NFC Real Madrid NFC Real Madrid Kampnr.238 Kl.11:45 Bane 6 HIK 3 Kampnr.239 Kl.12:1 Bane 6 Næstved Hvid Kampnr.24 Kl.12:35 Bane 6 HIK 3 Kampnr.241 Kl.13: Bane 6 KB Barcelona Kampnr.242 Kl.13:25 Bane 6 Næstved Hvid Kampnr.243 Kl.13:5 Bane 6

35 U8B Pulje 3 HimmelevVeddelev BK 3 Herfølge Boldklub Holmegaard GB NFC Barcalona HimmelevVeddelev BK 3 Holmegaard GB HimmelevVeddelev BK 3 Herfølge Boldklub NFC Barcalona Herfølge Boldklub Herfølge Boldklub NFC Barcalona Holmegaard GB NFC Barcalona HimmelevVeddelev BK 3 Holmegaard GB Kampnr.244 Kl.11:45 Bane 7 Kampnr.245 Kl.12:1 Bane 7 Kampnr.246 Kl.12:35 Bane 7 Kampnr.247 Kl.13: Bane 7 Kampnr.248 Kl.13:25 Bane 7 Kampnr.249 Kl.13:5 Bane 7 U8B Pulje 4 HG 4 HimmelevVeddelev BK 4 Greve Hvid Vemmelev Fodbold HG 4 Greve Hvid HG 4 HimmelevVeddelev BK 4 Vemmelev Fodbold HimmelevVeddelev BK 4 Antal deltagere: 16 HimmelevVeddelev BK 4 Vemmelev Fodbold Greve Hvid Vemmelev Fodbold HG 4 Greve Hvid Kampnr.25 Kl.11:45 Bane 8 Kampnr.251 Kl.12:1 Bane 8 Kampnr.252 Kl.12:35 Bane 8 Kampnr.253 Kl.13: Bane 8 Kampnr.254 Kl.13:25 Bane 8 Kampnr.255 Kl.13:5 Bane 8

36 U8B Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.256 Kl.14:15 Bane 5 Kampnr.26 Kl.14:4 Bane 7 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.257 Kl.14:15 Bane 6 Kampnr.262 Kl.15:15 Bane 8 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.258 Kl.14:15 Bane 7 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.261 Kl.14:4 Bane 8 Kampnr.259 Kl.14:15 Bane 8

37 U8C Pulje 1 Solrød FC 2 HIK 5 HG 3 Suså If 2 Solrød FC 2 HG 3 Solrød FC 2 HIK 5 Suså If 2 HIK 5 HIK 5 Suså If 2 HG 3 Suså If 2 Solrød FC 2 HG 3 Kampnr.21 Kl.9: Bane 1 Kampnr.22 Kl.9: Bane 2 Kampnr.29 Kl.9:25 Bane 1 Kampnr.21 Kl.9:25 Bane 2 Kampnr.217 Kl.9:5 Bane 1 Kampnr.218 Kl.9:5 Bane 2 U8C Pulje 2 LedøjeSmørum Fodbold 2 HG 5 VIF 1 Næstved Grøn LedøjeSmørum Fodbold 2 VIF 1 LedøjeSmørum Fodbold 2 HG 5 Næstved Grøn HG 5 HG 5 Kampnr.23 Kl.9: Bane 3 Næstved Grøn Kampnr.24 Kl.9: Bane 4 VIF 1 Kampnr.211 Kl.9:25 Bane 3 Næstved Grøn Kampnr.212 Kl.9:25 Bane 4 LedøjeSmørum Fodbold 2 Kampnr.219 Kl.9:5 Bane 3 VIF 1 Kampnr.22 Kl.9:5 Bane 4

38 U8C Pulje 3 Faxe ladeplads 21 Vordingborg IF Vemmelev U7 1 SB 5 Faxe ladeplads 21 Vemmelev U7 1 Faxe ladeplads 21 Vordingborg IF SB 5 Vordingborg IF Vordingborg IF SB 5 Vemmelev U7 1 SB 5 Faxe ladeplads 21 Vemmelev U7 1 Kampnr.25 Kl.9: Bane 5 Kampnr.26 Kl.9: Bane 6 Kampnr.213 Kl.9:25 Bane 5 Kampnr.214 Kl.9:25 Bane 6 Kampnr.221 Kl.9:5 Bane 5 Kampnr.222 Kl.9:5 Bane 6 U8C Pulje 4 SBI C Vallensbæk IF TOF Team Rustik HIK 4 SBI C TOF Team Rustik SBI C Vallensbæk IF HIK 4 Vallensbæk IF Antal deltagere: 16 Vallensbæk IF HIK 4 TOF Team Rustik HIK 4 SBI C TOF Team Rustik Kampnr.27 Kl.9: Bane 7 Kampnr.28 Kl.9: Bane 8 Kampnr.215 Kl.9:25 Bane 7 Kampnr.216 Kl.9:25 Bane 8 Kampnr.223 Kl.9:5 Bane 7 Kampnr.224 Kl.9:5 Bane 8

39 U8C Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.225 Kl.1:15 Bane 3 Kampnr.229 Kl.1:4 Bane 7 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.226 Kl.1:15 Bane 4 Kampnr.231 Kl.11:1 Bane 8 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.227 Kl.1:15 Bane 5 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.23 Kl.1:4 Bane 8 Kampnr.228 Kl.1:15 Bane 6

40 U12 Årgang 25 I rækkerne U12A, U12B & U12C spilles der 8mandsfodbold. I Arækken går nr. 1 & 2 i hver pulje går viderer til 1/4 finale, dernæst 1/2 finale og til slut finale. I Brækken & Crækken går nr. 1 & 2 i hver pulje går viderer til 1/2 finale og dernæst finale. Der vil være pokaler til de 2 finalehold i rækkerne U12A, U12B & U12C. Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Spilletiden er 2x15 minutter. U12A Pulje 1 B 193 Bk Frem FB A1 Næstved IF B 193 FB A1 B 193 Bk Frem Næstved IF Bk Frem Bk Frem Kampnr.34 Kl.1: Bane 9 Næstved IF Kampnr.341 Kl.1:4 Bane 9 FB A1 Kampnr.342 Kl.11:2 Bane 9 Næstved IF Kampnr.343 Kl.12: Bane 9 B 193 Kampnr.344 Kl.12:4 Bane 9 FB A1 Kampnr.345 Kl.13:2 Bane 9

41 U12A Pulje 2 AB Nykøbing FC A BBB SBI AB BBB AB Nykøbing FC A SBI Nykøbing FC A Nykøbing FC A Kampnr.346 Kl.1: Bane 1 SBI Kampnr.347 Kl.1:4 Bane 1 BBB Kampnr.348 Kl.11:2 Bane 1 SBI Kampnr.349 Kl.12: Bane 1 AB Kampnr.35 Kl.12:4 Bane 1 BBB Kampnr.351 Kl.13:2 Bane 1 U12A Pulje 3 Roskilde KFUM 1 HG1 HIK HimmelevVeddelev BK Roskilde KFUM 1 HIK Roskilde KFUM 1 HG1 HimmelevVeddelev BK HG1 HG1 Kampnr.352 Kl.1: Bane 11 HimmelevVeddelev BK Kampnr.353 Kl.1:4 Bane 11 HIK Kampnr.354 Kl.11:2 Bane 11 HimmelevVeddelev BK Kampnr.355 Kl.12: Bane 11 Roskilde KFUM 1 Kampnr.356 Kl.12:4 Bane 11 HIK Kampnr.357 Kl.13:2 Bane 11

42 U12A Pulje 4 Herfølge BK FC Roskilde LSF1 Brøndby IF U122 Herfølge BK LSF1 Herfølge BK FC Roskilde Brøndby IF U122 FC Roskilde FC Roskilde Kampnr.358 Kl.1: Bane 12 Brøndby IF U122 Kampnr.359 Kl.1:4 Bane 12 LSF1 Kampnr.36 Kl.11:2 Bane 12 Brøndby IF U122 Kampnr.361 Kl.12: Bane 12 Herfølge BK Kampnr.362 Kl.12:4 Bane 12 LSF1 Kampnr.363 Kl.13:2 Bane 12 Antal deltagere: 16 U12A Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.364 Kl.14: Bane 9 Kampnr.368 Kl.14:4 Bane 9 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.365 Kl.14: Bane 1 Kampnr.37 Kl.15:25 Bane 9 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.366 Kl.14: Bane 11 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.369 Kl.14:4 Bane 1 Kampnr.367 Kl.14: Bane 12

43 U12B Pulje 1 Roskilde KFUM 2 Brøndby IF U123 SBI Høng Hvid BK Skjold 2.5 Rød Roskilde KFUM 2 SBI BK Skjold 2.5 Rød Brøndby IF U123 Høng Hvid Roskilde KFUM 2 Høng Hvid SBI Høng Hvid BK Skjold 2.5 Rød Brøndby IF U123 Kampnr.317 Kl.9: Bane 13 Høng Hvid Kampnr.318 Kl.9:4 Bane 13 Roskilde KFUM 2 Kampnr.319 Kl.1:2 Bane 13 SBI Kampnr.32 Kl.11: Bane 13 BK Skjold 2.5 Rød Kampnr.321 Kl.11:4 Bane 13 SBI Kampnr.322 Kl.12:2 Bane 13 Brøndby IF U123 Kampnr.323 Kl.13: Bane 13 BK Skjold 2.5 Rød Kampnr.324 Kl.13:4 Bane 13 Roskilde KFUM 2 Kampnr.325 Kl.14:2 Bane 13 Brøndby IF U123 Kampnr.326 Kl.15: Bane 13

44 U12B Pulje 2 Næstved IF NFC2 LSF2 Fremad Valby Greve Fodbold Næstved IF LSF2 Greve Fodbold NFC2 Fremad Valby Næstved IF Fremad Valby LSF2 Fremad Valby Greve Fodbold NFC2 Fremad Valby Næstved IF LSF2 Greve Fodbold LSF2 NFC2 Greve Fodbold Næstved IF NFC2 Kampnr.327 Kl.9: Bane 14 Kampnr.328 Kl.9:4 Bane 14 Kampnr.329 Kl.1:2 Bane 14 Kampnr.33 Kl.11: Bane 14 Kampnr.331 Kl.11:4 Bane 14 Kampnr.332 Kl.12:2 Bane 14 Kampnr.333 Kl.13: Bane 14 Kampnr.334 Kl.13:4 Bane 14 Kampnr.335 Kl.14:2 Bane 14 Kampnr.336 Kl.15: Bane 14 Antal deltagere: 1 U12B Puljevinder Finale Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 2 Kampnr.337 Kl.15:4 Bane 13 Kampnr.339 Kl.16:2 Bane 13 Nr. 2 fra Pulje 1 Vinder af Pulje 2 Kampnr.338 Kl.15:4 Bane 14

45 U12C Pulje 1 BK Skjold 2.5 Hvid FC Nakskov 1 Herfølge BK Næstved IF Langebæk Alliancen BK Skjold 2.5 Hvid Herfølge BK Langebæk Alliancen FC Nakskov 1 Næstved IF BK Skjold 2.5 Hvid Næstved IF Herfølge BK Næstved IF Langebæk Alliancen FC Nakskov 1 Næstved IF BK Skjold 2.5 Hvid Herfølge BK Langebæk Alliancen Herfølge BK FC Nakskov 1 Langebæk Alliancen BK Skjold 2.5 Hvid FC Nakskov 1 Kampnr.294 Kl.9: Bane 15 Kampnr.295 Kl.9:4 Bane 15 Kampnr.296 Kl.1:2 Bane 15 Kampnr.297 Kl.11: Bane 15 Kampnr.298 Kl.11:4 Bane 15 Kampnr.299 Kl.12:2 Bane 15 Kampnr.3 Kl.13: Bane 15 Kampnr.31 Kl.13:4 Bane 15 Kampnr.32 Kl.14:2 Bane 15 Kampnr.33 Kl.15: Bane 15

46 U12C Pulje 2 FK Sydsjælland HG2 VSB1 FC Nakskov 2 Fremad Valby FK Sydsjælland VSB1 Fremad Valby HG2 FC Nakskov 2 FK Sydsjælland FC Nakskov 2 VSB1 FC Nakskov 2 Fremad Valby HG2 FC Nakskov 2 FK Sydsjælland VSB1 Fremad Valby VSB1 HG2 Fremad Valby FK Sydsjælland HG2 Kampnr.34 Kl.9: Bane 16 Kampnr.35 Kl.9:4 Bane 16 Kampnr.36 Kl.1:2 Bane 16 Kampnr.37 Kl.11: Bane 16 Kampnr.38 Kl.11:4 Bane 16 Kampnr.39 Kl.12:2 Bane 16 Kampnr.31 Kl.13: Bane 16 Kampnr.311 Kl.13:4 Bane 16 Kampnr.312 Kl.14:2 Bane 16 Kampnr.313 Kl.15: Bane 16 Antal deltagere: 1 U12C Puljevinder Finale Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 2 Kampnr.314 Kl.15:4 Bane 15 Kampnr.316 Kl.16:2 Bane 15 Nr. 2 fra Pulje 1 Vinder af Pulje 2 Kampnr.315 Kl.15:4 Bane 16

47 Søndag 14. maj 217 U7 Årgang 21 I U7 spilles der 5mandsfodbold og der er personlige præmier til alle spillere uanset om man gå viderer fra sin pulje. Nr. 1 & 2 i hver pulje går viderer til 1/4 finale, dernæst 1/2 finale og til slut finale. Holdet der står først i programmet sørger for kampleder til den pågældende kamp. Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Spilletiden er 2x8 minutter. U7 Pulje 1 Slagelse B&I Haslev 1 KB U7A HG 2 Slagelse B&I Haslev 1 Kampnr.371 Kl9:3 Bane 5 KB U7A HG 2 Kampnr.372 Kl9:55 Bane 5 Slagelse B&I KB U7A Kampnr.373 Kl1:2 Bane 5 Haslev 1 HG 2 Kampnr.374 Kl1:45 Bane 5 HG 2 Slagelse B&I Kampnr.375 Kl11:1 Bane 5 Haslev 1 KB U7A Kampnr.376 Kl11:35 Bane 5

48 U7 Pulje 2 Nif 3 Havdrup Fuglebjerg IF Haslev 3 Nif 3 Fuglebjerg IF Nif 3 Havdrup Haslev 3 Havdrup Havdrup Haslev 3 Fuglebjerg IF Haslev 3 Nif 3 Fuglebjerg IF Kampnr.377 Kl.9:3 Bane 6 Kampnr.378 Kl.9:55 Bane 6 Kampnr.379 Kl.1:2 Bane 6 Kampnr.38 Kl.1:45 Bane 6 Kampnr.381 Kl.11:1 Bane 6 Kampnr.382 Kl.11:35 Bane 6 U7 Pulje 3 BSF 2 Nif 1 HGB Store Merløse/Kværkeby BSF 2 HGB BSF 2 Nif 1 Store Merløse/Kværkeby Nif 1 Nif 1 Store Merløse/Kværkeby HGB Store Merløse/Kværkeby BSF 2 HGB Kampnr.383 Kl.9:3 Bane 7 Kampnr.384 Kl.9:55 Bane 7 Kampnr.385 Kl.1:2 Bane 7 Kampnr.386 Kl.1:45 Bane 7 Kampnr.387 Kl.11:1 Bane 7 Kampnr.388 Kl.11:35 Bane 7

49 U7 Pulje 4 HG 1 Nif 2 BSF 1 Haslev 2 HG 1 BSF 1 HG 1 Nif 2 Haslev 2 Nif 2 Nif 2 Haslev 2 BSF 1 Haslev 2 HG 1 BSF 1 Kampnr.389 Kl.9:3 Bane 8 Kampnr.39 Kl.9:55 Bane 8 Kampnr.391 Kl.1:2 Bane 8 Kampnr.392 Kl.1:45 Bane 8 Kampnr.393 Kl.11:1 Bane 8 Kampnr.394 Kl.11:35 Bane 8 Antal deltagere: 16 U7 Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.395 Kl.12: Bane 5 Kampnr.399 Kl.12:25 Bane 7 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.396 Kl.12: Bane 6 Kampnr.41 Kl.13:55 Bane 7 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.397 Kl.12: Bane 7 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.4 Kl.12:25 Bane 8 Kampnr.398 Kl.12: Bane 8

50 U1 Årgang 27 I rækken U1A spilles der 8mandsfodbold. I rækkerne U1B & U1C spilles der 5mandsfodbold. I U1A går nr. 1 & 2 i hver pulje går viderer til 1/4 finale, dernæst 1/2 finale og til slut finale. I U1B & C går nr. 1 & 2 i hver pulje går viderer til 1/2 finale og dernæst finale. Der vil være pokaler til de 2 finalehold i rækkerne U1A, U1B & U1C. Holdet der står først i programmet sørger for kampleder til den pågældende kamp. Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Spilletiden i U1A er 2x15 minutter. Spilletiden i U1B & C er 2x1 minutter. U1A Pulje 1 B93 Team Pato OB Frederiksberg boldklub Ringsted IF B93 Team Pato Frederiksberg boldklub B93 Team Pato OB Ringsted IF OB OB Kampnr.418 Kl.1: Bane 11 Ringsted IF Kampnr.419 Kl.1:4 Bane 11 Frederiksberg boldklub Kampnr.42 Kl.11:2 Bane 11 Ringsted IF Kampnr.421 Kl.12: Bane 11 B93 Team Pato Kampnr.422 Kl.12:4 Bane 11 Frederiksberg boldklub Kampnr.423 Kl.13:2 Bane 11

51 U1A Pulje 2 HIK 7A KB Løverne Tuse IF Store Merløse Fodbold HIK 7A Tuse IF HIK 7A KB Løverne Store Merløse Fodbold KB Løverne KB Løverne Kampnr.424 Kl.1: Bane 12 Store Merløse Fodbold Kampnr.425 Kl.1:4 Bane 12 Tuse IF Kampnr.426 Kl.11:2 Bane 12 Store Merløse Fodbold Kampnr.427 Kl.12: Bane 12 HIK 7A Kampnr.428 Kl.12:4 Bane 12 Tuse IF Kampnr.429 Kl.13:2 Bane 12 U1A Pulje 3 Næstved Hvid Greve FA 2 BTA Næstved Hvid FA 2 Næstved Hvid Greve BTA Greve Greve BTA FA 2 BTA Næstved Hvid FA 2 Kampnr.43 Kl.1: Bane 13 Kampnr.431 Kl.1:4 Bane 13 Kampnr.432 Kl.11:2 Bane 13 Kampnr.433 Kl.12: Bane 13 Kampnr.434 Kl.12:4 Bane 13 Kampnr.435 Kl.13:2 Bane 13

52 U1A Pulje 4 Præstø IF Nykøbing FC Slagelse BI KB A1 Præstø IF Slagelse BI Præstø IF Nykøbing FC KB A1 Nykøbing FC Nykøbing FC KB A1 Slagelse BI KB A1 Præstø IF Slagelse BI Kampnr.436 Kl.1: Bane 14 Kampnr.437 Kl.1:4 Bane 14 Kampnr.438 Kl.11:2 Bane 14 Kampnr.439 Kl.12: Bane 14 Kampnr.44 Kl.12:4 Bane 14 Kampnr.441 Kl.13:2 Bane 14 Antal deltagere: 16 U1A Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.442 Kl.14: Bane 11 Kampnr.446 Kl.14:4 Bane 11 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.443 Kl.14: Bane 12 Kampnr.448 Kl.15:25 Bane 11 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.444 Kl.14: Bane 13 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.447 Kl.14:4 Bane 12 Kampnr.445 Kl.14: Bane 14

53 U1B Pulje 1 Næstved Grøn Haslev FC. FC Lejre Skjoldungerne Ringsted IF Kemi drengene Næstved Grøn FC Lejre Skjoldungerne Kemi drengene Haslev FC. Ringsted IF Næstved Grøn Ringsted IF FC Lejre Skjoldungerne Ringsted IF Kemi drengene Haslev FC. Ringsted IF Næstved Grøn FC Lejre Skjoldungerne Kemi drengene FC Lejre Skjoldungerne Haslev FC. Kemi drengene Næstved Grøn Haslev FC. Kampnr.449 Kl.1: Bane 1 Kampnr.45 Kl.1:3 Bane 1 Kampnr.451 Kl.11: Bane 1 Kampnr.452 Kl.11:3 Bane 1 Kampnr.453 Kl.12: Bane 1 Kampnr.454 Kl.12:3 Bane 1 Kampnr.455 Kl.13: Bane 1 Kampnr.456 Kl.13:3 Bane 1 Kampnr.457 Kl.14: Bane 1 Kampnr.458 Kl.14:3 Bane 1

54 U1B Pulje 2 SBI u15 Køge 1 HUI HG 1 Piraterne SBI u15 HUI Piraterne Køge 1 HG 1 SBI u15 HG 1 HUI HG 1 Piraterne Køge 1 HG 1 SBI u15 HUI Piraterne HUI Køge 1 Piraterne SBI u15 Køge 1 Kampnr.459 Kl.1: Bane 2 Kampnr.46 Kl.1:3 Bane 2 Kampnr.461 Kl.11: Bane 2 Kampnr.462 Kl.11:3 Bane 2 Kampnr.463 Kl.12: Bane 2 Kampnr.464 Kl.12:3 Bane 2 Kampnr.465 Kl.13: Bane 2 Kampnr.466 Kl.13:3 Bane 2 Kampnr.467 Kl.14: Bane 2 Kampnr.468 Kl.14:3 Bane 2 Antal deltagere: 1 U1B Puljevinder Finale Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 2 Kampnr.469 Kl.15: Bane 1 Kampnr.471 Kl.15:3 Bane 1 Nr. 2 fra Pulje 1 Vinder af Pulje 2 Kampnr.47 Kl.15: Bane 2

55 U1C Pulje 1 Præstø IF Rishøj Boldklub Haslev FC 3 SB&I U1 Næstved Rød Præstø IF Haslev FC 3 Næstved Rød Rishøj Boldklub SB&I U1 Præstø IF SB&I U1 Haslev FC 3 SB&I U1 Næstved Rød Rishøj Boldklub Kampnr.472 Kl.1: Bane 3 SB&I U1 Kampnr.473 Kl.1:3 Bane 3 Præstø IF Kampnr.474 Kl.11: Bane 3 Haslev FC 3 Kampnr.475 Kl.11:3 Bane 3 Næstved Rød Kampnr.476 Kl.12: Bane 3 Haslev FC 3 Kampnr.477 Kl.12:3 Bane 3 Rishøj Boldklub Kampnr.478 Kl.13: Bane 3 Næstved Rød Kampnr.479 Kl.13:3 Bane 3 Præstø IF Kampnr.48 Kl.14: Bane 3 Rishøj Boldklub Kampnr.481 Kl.14:3 Bane 3

56 U1C Pulje 2 Brøndby HG 2 Ringsted IF Køge 2 FC Lejre 7 Skjoldungerne II Brøndby Ringsted IF FC Lejre 7 Skjoldungerne II HG 2 Køge 2 Brøndby Køge 2 Ringsted IF Køge 2 FC Lejre 7 Skjoldungerne II HG 2 Kampnr.482 Kl.1: Bane 4 Køge 2 Kampnr.483 Kl.1:3 Bane 4 Brøndby Kampnr.484 Kl.11: Bane 4 Ringsted IF Kampnr.485 Kl.11:3 Bane 4 FC Lejre 7 Skjoldungerne II Kampnr.486 Kl.12: Bane 4 Ringsted IF Kampnr.487 Kl.12:3 Bane 4 HG 2 Kampnr.488 Kl.13: Bane 4 FC Lejre 7 Skjoldungerne II Kampnr.489 Kl.13:3 Bane 4 Brøndby Kampnr.49 Kl.14: Bane 4 HG 2 Kampnr.491 Kl.14:3 Bane 4 Antal deltagere: 1 U1C Puljevinder Finale Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 2 Kampnr.492 Kl.15: Bane 3 Kampnr.494 Kl.15:3 Bane 4 Nr. 2 fra Pulje 1 Vinder af Pulje 2 Kampnr.493 Kl.15: Bane 4

57 U13P B/C Årgang 24 I rækkerne U13P B/C spilles der 8mandsfodbold og der er pokaler til nr. 1 og 2 i rækken. Da der kun er én pulje spilles der alle mod alle efter tabel. Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Spilletiden er 2x15 minutter. U13P B/C Pulje 1 Greves Uforlignelige Piger HGB HIK, U12 HIK LyngeBroby Greves Uforlignelige Piger HIK, U12 LyngeBroby HIK HIK, U12 HIK HGB HIK Greves Uforlignelige Piger LyngeBroby Antal deltagere: 5 HGB HIK Greves Uforlignelige Piger HGB LyngeBroby Greves Uforlignelige Piger HIK, U12 LyngeBroby HIK, U12 HGB Kampnr.42 Kl.1: Bane 1 Kampnr.43 Kl.1:4 Bane 1 Kampnr.44 Kl.11:2 Bane 1 Kampnr.45 Kl.12: Bane 1 Kampnr.46 Kl.12:4 Bane 1 Kampnr.47 Kl.13:2 Bane 1 Kampnr.48 Kl.14: Bane 1 Kampnr.49 Kl.14:4 Bane 1 Kampnr.41 Kl.15:2 Bane 1 Kampnr.411 Kl.16: Bane 1

58 U13P A Årgang 24 I rækkerne U13P A spilles der 11mandsfodbold og der er pokaler til nr. 1 og 2 i rækken. Da der kun er én pulje spilles der alle mod alle efter tabel. Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Spilletiden er 2x2 minutter. U13P A Pulje 1 Team Odense Q Næstved IF HIK B93 Team Odense Q HIK Team Odense Q Næstved IF B93 Næstved IF Antal deltagere: 4 Næstved IF B93 HIK B93 Team Odense Q HIK Kampnr.412 Kl.1: Bane 17 Kampnr.413 Kl.11: Bane 17 Kampnr.414 Kl.12: Bane 17 Kampnr.415 Kl.13: Bane 17 Kampnr.416 Kl.14: Bane 17 Kampnr.417 Kl.15: Bane 17

59 U13A Årgang 24 I rækkerne U13A spilles der 11mandsfodbold og der er pokaler til nr. 1 og 2 i rækken. Der spilles indledende i 2 puljer hvorefter: nr. 1 i pulje 1 møder nr. 1 fra pulje 2 nr. 2 i pulje 1 møder nr. 2 fra pulje 2 nr. 3 i pulje 1 møder nr. 3 fra pulje 2 Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Adressen for spillested er: Nygårdsvej 1B, 47 Næstved Her vil der ligeså være mulighed for omklædning og bad. Spilletiden er 2x2 minutter. U13A Pulje 1 HIK FA2 B 73 Slagelse (A) HIK FA2 Kampnr.51 Kl.1: Bane 22 B 73 Slagelse (A) HIK Kampnr.52 Kl.11: Bane 22 FA2 B 73 Slagelse (A) Kampnr.53 Kl.12: Bane 22

Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup.

Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup. 2016 Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup. Vi ved, at du glæder dig til at dømme en eller flere 8 mands kampe ved Kronborg Cup 2016. Vi har her samlet spillereglerne fra DBU Sjælland, som vi spiller efter.

Læs mere

VERSION 2.0 Ændringer i U7, U8A, U9B, U11B, U12A. Der spilles i følgende rækker og spilformer: Stævneledelsen afgør suverænt alle tvivlsspørgsmål.

VERSION 2.0 Ændringer i U7, U8A, U9B, U11B, U12A. Der spilles i følgende rækker og spilformer: Stævneledelsen afgør suverænt alle tvivlsspørgsmål. VERSION 2. Ændringer i U7, U8A, U9B, U11B, U12A Stævneregler Sydbank Store Bededags Cup 218 afvikles med udgangspunkt efter spillereglerne i DBU Sjælland i rækkerne fra U6 til U12 samt U13 med Sydbank

Læs mere

Skoda Køge Cup. Vallensbæk IF Fodbold PROGRAM. Lørdag den 19. august 2017

Skoda Køge Cup. Vallensbæk IF Fodbold PROGRAM. Lørdag den 19. august 2017 PROGRAM Skoda Køge Cup Lørdag den 19. august 2017 PRÆMIER Pokaler til alle deltagere. Hvert hold vil få en lækker goodiebag med ting til holdet. Der vil være en billet til en Brøndby IF hjemmekamp til

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

Store Bededags Cup 2014

Store Bededags Cup 2014 Næstved IF Fodbold Version 1 Velkommen til Store Bededags Cup i Næstved... 3 Salg af Sydbank flag... 5 Præmiesponsorer til Sydbank flag... 9 Tinos Pizza & Grill... 9 Cafe Niffen... 10 Stævneregler... 11

Læs mere

Store Bededags Cup 2016

Store Bededags Cup 2016 Store Bededags Cup 2016 Næstved IF Fodbold Version 6 Cup 2016 Versionsopdatering - version 1... 3 Velkommen til s Cup i Næstved... 4 Salg af flag... 5 Præmiesponsorer til Mærk Næstved flag... 7 Café Niffen

Læs mere

Store Bededags Cup 2015

Store Bededags Cup 2015 Næstved IF Fodbold Version 1 Velkommen til Store Bededags Cup i Næstved... 3 Salg af Sydbank flag... 5 Præmiesponsorer til Sydbank flag... 8 Cafe Niffen... 9 Stævneregler... 10 Ankomst... 10 Omklædning...

Læs mere

Vikinge Cup 2016 EFTERÅR. Program FFB Vikinge Cup 2016 EFTERÅR

Vikinge Cup 2016 EFTERÅR. Program FFB Vikinge Cup 2016 EFTERÅR Program FFB Vikinge Cup 2016 Weekenden 23. 25. september 2016 på Frederikssund Stadion Kalvøvej 9, 3600 Frederikssund Vi vil gerne takke alle hold, trænere, forældre og andre supportere for jeres deltagelse

Læs mere

Herfølge Sommer Cup 2015

Herfølge Sommer Cup 2015 2015 15. & 16. AUGUST 2015 KAMPPROGRAM HERFØLGE BOLDKLUB indbyder til HERFØLGE SOMMER CUP d. 15.-16. august 2015. Stævnet afvikles som udendørsstævne i Herfølge Boldklub, Vordingborgvej 124, 4681 Herfølge.

Læs mere

Fremad Valby Cup 2014

Fremad Valby Cup 2014 Fremad Valby Cup 2014 Lørdag - Søndag d. 14-15 Juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Ankomst: Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 30 minutter før første

Læs mere

Holmegaard Cup 2018 Julestævne

Holmegaard Cup 2018 Julestævne Holmegaard Cup 2018 Julestævne Stævneregler Holmegaard Cup afvikles efter spillereglerne i DBU Sjælland i rækkerne fra U6 til U14. Der spilles i følgende rækker og spilformer: Række Årgang Spilform Spilledag

Læs mere

Fremad Valby Cup 2014

Fremad Valby Cup 2014 Fremad Valby Cup 2014 Lørdag - Søndag d. 14-15 Juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Ankomst: Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 30 minutter før første

Læs mere

FREMAD VALBY CUP 2016

FREMAD VALBY CUP 2016 FREMAD VALBY CUP 2016 I SAMARBEJDE MED DANSKE BANK Lørdag søndag d. 4. 5. juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Kør helt ned for enden af Julius Andersens Vej (baner bag stadion) Ankomst:

Læs mere

Fremad Valby CUP 2015

Fremad Valby CUP 2015 Fremad Valby CUP 2015 Lørdag søndag d. 6. 7. juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Kør helt ned for enden af Julius Andersens Vej (baner bag stadion) Parkering: Der må ikke parkeres foran

Læs mere

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Velkommen til Slagelse Cup 2017 Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag den 9 dec. 2017 kl. 09:00 til 17:30 Søndag den 10 dec. 2017 kl. 08:30 til

Læs mere

Valby Cup Lørdag-Søndag d April. Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV

Valby Cup Lørdag-Søndag d April. Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Valby Cup 2013 Lørdag-Søndag d. 13-14 April Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Ankomst: Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 30 minutter før første kamp,

Læs mere

Velkommen til Shell Slagelse Cup 2015 Hovedsponsor Shell Smedegade 34, 4200 Slagelse

Velkommen til Shell Slagelse Cup 2015 Hovedsponsor Shell Smedegade 34, 4200 Slagelse Velkommen til Shell Slagelse Cup 2015 Hovedsponsor Shell Smedegade 34, 4200 Slagelse Afholdes den 28-29 november 2015 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag den 28. nov. 2015

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

CUP 2017 I SAMARBEJDE MED REMA 1000 VALBY. Lørdag søndag d juni. Adresse:

CUP 2017 I SAMARBEJDE MED REMA 1000 VALBY. Lørdag søndag d juni. Adresse: REMA 1000 VALBY CUP 2017 I SAMARBEJDE MED REMA 1000 VALBY Lørdag søndag d. 3. 4. juni Købmand Max Skov Hansen, Rema 1000 Valby Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Kør helt ned for enden

Læs mere

Holmegaard Cup 2017 Breddestævne

Holmegaard Cup 2017 Breddestævne Holmegaard Cup 2017 Breddestævne Stævneregler Holmegaard Cup afvikles efter spillereglerne i DBU Sjælland i rækkerne fra U6 til U14. Der spilles i følgende rækker og spilformer: Række Årgang Spilform Spilledag

Læs mere

Velkommen til FK Sydsjælland CUP november 20. november

Velkommen til FK Sydsjælland CUP november 20. november Velkommen til FK Sydsjælland CUP 2016 18. november 20. november Fladså Hallen, Mogenstrup Parkvej 10, 4700 Næstved Korskilde Hallen, Brøderupvej 2A, 4733 Tappernøje Venner der får støtte kan gøre nytte.

Læs mere

U11 Årgang Velkommen til AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018

U11 Årgang Velkommen til AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018 U11 Årgang 2007 Velkommen til AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018 4. runde 25.03.2018 AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018 Kære Vinter Cup spillere, trænere og forældre. Så er vi nået til fjerde og sidste runde af

Læs mere

Cup En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår 2015/2016! Lørdag til søndag, 12. og 13. december 2015

Cup En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår 2015/2016! Lørdag til søndag, 12. og 13. december 2015 og Sportmaster ØNSKER HERMED ALLE SPONSORER, TRÆNERE, DRENGENE, FAMILIERNE OG ALLE ANDRE INVOLVEREDE - Lørdag til søndag, 12. og 13. december 2015 En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende

Læs mere

Brøndby Vinter IndeCup

Brøndby Vinter IndeCup Brøndby Vinter IndeCup Brøndby Hallen 28. januar 2017 Velkommen... 3 Spilleregler... 3 Antal spillere:... 3 Kamp varighed:... 3 Opstilling... 3 Puljer og spilletider... 4 U8 9 hold... 4 U9 C rækken 5 hold...

Læs mere

Velkommen til Skoda Slagelse Cup 2017

Velkommen til Skoda Slagelse Cup 2017 Velkommen til Skoda Slagelse Cup 2017 Afholdes den 25 og 28 Maj 2017 i B73 Slagelse Parkering Da vi bliver rigtig mange på samme tid, bedes i respektere naboerne i området, og kun parkere de tilladte steder.

Læs mere

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 20. 21. JANUAR BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 Velkommen til vores første udgave af futsal cup i Brøndby Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod jer lørdag d. 20. og søndag d. 21. januar i Brøndby hallen.

Læs mere

Velkommen til Intersport/Segment Cup 2015 d. 30/ Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold

Velkommen til Intersport/Segment Cup 2015 d. 30/ Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold Velkommen til Intersport/Segment Cup 2015 d. 30/5 2015. Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold En stor tak til vores sponsorer som muliggør dagens stævne Praktiske detaljer Spillested:

Læs mere

Gladsaxe / CC Sportswear Cup

Gladsaxe / CC Sportswear Cup KAMPPROGRAM Rev. 2 Gladsaxe / CC Sportswear Cup den 17.19. november 2017 Rev. 2 U12 BC om fredagen er ændret fra 1 pulje med 6 hold til 2 puljer med 4 hold i hver. Starttidspunkt stadigvæk kl. 18:00 U08

Læs mere

Velkommen til FK Sydsjælland 05 CUP - februar februar 26. februar. Korskilde Hallen, Brøderupvej 2A, 4733 Tappernøje

Velkommen til FK Sydsjælland 05 CUP - februar februar 26. februar. Korskilde Hallen, Brøderupvej 2A, 4733 Tappernøje Velkommen til FK Sydsjælland 05 CUP - februar 2017 24. februar 26. februar Korskilde Hallen, Brøderupvej 2A, 4733 Tappernøje 1 Alle Kampe spilles i Korskilde Hallen Brøderupvej 2A, 4733 Tappernøje Medaljer

Læs mere

LITE-HOUSE.DK CUP 2014 STÆVNESPONSOR: LITE-HOUSE.DK

LITE-HOUSE.DK CUP 2014 STÆVNESPONSOR: LITE-HOUSE.DK LITE-HOUSE.DK CUP 2014 STÆVNESPONSOR: LITE-HOUSE.DK Kære klubber, ledere, trænere og spillere Haslev Fodbold Club har i samarbejde med LITE-HOUSE.DK hermed fornøjelsen at byde velkommen til LITE-HOUSE.DK

Læs mere

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Velkommen til Bagger Låse&Alarm Cup 2016 Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Afholdes den 26-27 november 2016 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag

Læs mere

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto Cup 201 Basisbank Cup 2014 Basisbank Cup 2014, afvikles i samarbejde med Solrød Fodboldakademi i Solrød Idrætscenter, Tingryds Allé 27, 2680 Solrød Strand, den 6. december. Mødetid Holdene skal melde deres

Læs mere

Program for Holbæk Cup 2016 powered by HF Forsikring 10./11. september 2016 Revideret Følg os på facebook:

Program for Holbæk Cup 2016 powered by HF Forsikring 10./11. september 2016 Revideret Følg os på facebook: Program for Holbæk Cup 2016 powered by HF Forsikring Revideret 9.9.2016 Følg os på facebook: 1. Indholdsfortegnelse 1. INDHOLDSFORTEGNELSE 2 2. PRAKTISKE DETALJER 3 3. REGLER 5 4. BANEOVERSIGT 7 5. SPONSORER

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017

HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

BSI-VIF CUP Kampprogram for d september 2015, I Brøndby Strand IK.

BSI-VIF CUP Kampprogram for d september 2015, I Brøndby Strand IK. BSI-VIF CUP 2015 program for d. 26-27 september 2015, I Brøndby Strand IK. BSI&VIF byder velkommen til BSI-VIF Cup den 26-27 sept. 2015 i BSI Mødetid Adressen: Tybjergparken 12, 2660 Brøndby Strand Alle

Læs mere

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015 Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015 Fyrkat Cup indbyder til indefodboldstævne i Hobro Idrætscenter 23., 24. og 25. januar 2015. Tilmelding sker gennem www.staevner.dk Alt efter antal tilmeldte

Læs mere

Velkommen til Brøndby Microcup 2014

Velkommen til Brøndby Microcup 2014 Velkommen til Brøndby Microcup 2014 Vi glæder os over, at over 100 hold deltager i Brøndby Microcup 2014 Det er vigtigt, at vi alle er positive omkring afvikling af kampene og respekterer dommerne samt

Læs mere

Cup En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår 2014/2015! Fredag til søndag, 12., 13. og 14. december

Cup En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår 2014/2015! Fredag til søndag, 12., 13. og 14. december RIF s FODBOLDSUPPORT og Sportmaster ØNSKER HERMED ALLE SPONSORER, TRÆNERE, DRENGENE, FAMILIERNE OG ALLE ANDRE INVOLVEREDE - Fredag til søndag, 12., 13. og 14. december En rigtig glædelig jul samt et godt

Læs mere

St. Bededags Cup 2011

St. Bededags Cup 2011 Næstved IF Fodbold Velkommen... 3 Salg af DiBa flag... 5 Præmiesponsorer til DiBa flag... 7 Cafe Niffen... 9 Stævneregler... 10 Ankomst... 10 Omklædning... 10 er... 10 resultat... 11 Semifinaler og r...

Læs mere

Program påske lørdag

Program påske lørdag Program påske lørdag 09.00 14.00 8 mands U11 og U12 13.45 14.15 Præmieoverrækkelse U11 og U12 Aktiviteter Besøg AL s stand, gæt bolde og vind eller få en snak om alt fra lønkonti til realkreditlån. Speedcage

Læs mere

Skrotspecialist Cup 2014. 7-9. marts 2014. Side 1

Skrotspecialist Cup 2014. 7-9. marts 2014. Side 1 7-9. marts 2014 Side 1 Spillested: Skrotspecialist Cup 2014 Tuneringen afvikles i Karise hallen, Møllevej 6A, 4653 Karise. Mødetid Holdene skal melde deres ankomst ved tidtagerbordet i hallen, senest 30

Læs mere

VIF CUP Afholdes af. Kampprogram for d. 5-7 feb. 2016, Ved Gladsaxe Sportscenter Hal 2.

VIF CUP Afholdes af. Kampprogram for d. 5-7 feb. 2016, Ved Gladsaxe Sportscenter Hal 2. VIF CUP 2016 Afholdes af Kampprogram for d. 5-7 feb. 2016, Ved Gladsaxe Sportscenter Hal 2. Velkommen Til VIF Cup fredag den 5-7 feb., 2016 i Gladsaxe Sportscenter hal 2. Adressen er: Gladsaxe Sportscenter

Læs mere

St. Bededags Cup 2012

St. Bededags Cup 2012 Næstved IF Fodbold Velkommen... 3 Salg af DiBa flag... 5 Præmiesponsorer til DiBa flag... 7 Cafe Niffen... 8 Stævneregler... 10 Ankomst... 10 Omklædning... 10 Resultater... 11 Puljeresultat... 11 Semifinaler

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Velkommen til Næstved IF Forældreforenings Julestævne 2 1

Velkommen til Næstved IF Forældreforenings Julestævne 2 1 Velkommen til Næstved IF Forældreforenings Julestævne 2 1 Lørdag den 27. november og søndag den 28. november 2010 på Sydbyskolen, Parkvej 109, 4700 Næstved En repræsentant fra holdet bedes melde sig ved

Læs mere

Avarta Cup Julestævne november 2016

Avarta Cup Julestævne november 2016 Avarta Cup Julestævne. 26. - 27. november 2016 Adresse: Rødovre hallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Lørdag : U10-U12 og U14 Piger Søndag : U6-U9 Hallens cafeteria har åben begge stævnedage. Henvendelse

Læs mere

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto Cup 2015 Basisbank Cup 2015 Basisbank Cup 2015, afvikles i samarbejde med Solrød Fodboldakademi i Solrød Idrætscenter, Tingryds Allé 27, 2680 Solrød Strand, den 7. februar 2015 klokken 13.00. Mødetid Holdene

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Skrotspecialist Cup marts Side 1 SKROTSPECIALIST CUP 2017 KAMPPROGRAM 2,0

Skrotspecialist Cup marts Side 1 SKROTSPECIALIST CUP 2017 KAMPPROGRAM 2,0 3-5. marts 2017 Side 1 Spillested: Tuneringen afvikles i Karise hallen, Møllevej 6A, 4653 Karise. Mødetid Holdene skal melde deres ankomst ved tidtagerbordet i hallen, senest 30 min. før holdets første

Læs mere

Solrød FC EM Sommer Cup

Solrød FC EM Sommer Cup EM Sommer Cup 15 Juni 2019 i Solrød Idrætscenter Velkommen til Solrød EM Sommer Cup 2019 byder velkommen til den Sommer EM Cup i Solrød, der dækker alle årgange hos drengene fra U6 årgang til U10 årgang

Læs mere

Page 1 of 8 DBU JYLLAND INDEFODBOLD SPILLEREGLER - små mål Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af The Board med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af de efterfølgende

Læs mere

Orient Cup Udgave 3. Lørdag den 18. november og søndag den 19. november 2017

Orient Cup Udgave 3. Lørdag den 18. november og søndag den 19. november 2017 Orient Cup 2017 Udgave 3. Lørdag den 18. november og søndag den 19. november 2017 På vegne af Orient Fodbold byder vi hermed spillere, trænere, forældre, venner m.m. velkommen til Orient Cup 2017 indendørs,

Læs mere

Øens Hold Cup - U10 Drenge Arrangeret af Ringe BK & OB

Øens Hold Cup - U10 Drenge Arrangeret af Ringe BK & OB Øens Hold Cup - U10 Drenge Arrangeret af Ringe BK & OB Række 1 (8x8) Række 2 (8x8) Række 3 (5x5 Dalum IF 1 (Rød) Allerød FK (Blå) Harte G&IF (Grøn) Hornslet IF (Hvid) Kerteminde (Blå) Allerød FK 1 (Blå)

Læs mere

Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). For U10 og yngre spilles på tværs af håndboldbane

Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). For U10 og yngre spilles på tværs af håndboldbane Spilleregler for indefodbold (*) For at lette forståelsen og dermed forhåbentlig undgå tvivlstilfælde er DBU Lolland-Falster enkelte steder i regelsættet fremkommet med tilføjelser. Disse tilføjelser er

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 s BANER 14. 15. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det andet Århus mesterskab i udefodbold.

Læs mere

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008.

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008. 17-03-2008 Firma Cup 2008 Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. på Borgerskolen Søndag 16/03-2008 Arrangør: Get2 Sport & Taastrup FC Sådan finder du

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 s BANER 20. 21. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det andet Århus-mesterskab i udefodbold.

Læs mere

GREVE GOAL SHOW 2018

GREVE GOAL SHOW 2018 GREVE GOAL SHOW 2018 Program for indendørs fodboldstævne Lørdag 10. februar 2018 - er afviklet Søndag 11. februar 2018 Greve Idræts Center Lillevangsvej 88 2670 Greve Version 10/2-2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

LITE-HOUSE.DK CUP 2013 STÆVNESPONSOR: LITE-HOUSE.DK

LITE-HOUSE.DK CUP 2013 STÆVNESPONSOR: LITE-HOUSE.DK LITE-HOUSE.DK CUP 2013 STÆVNESPONSOR: LITE-HOUSE.DK Kære klubber, ledere, trænere og spillere Haslev Fodbold Club har i samarbejde med LITE-HOUSE.DK hermed fornøjelsen at byde velkommen til LITE.HOUSE.DK

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

Sct. Jørgens skole fodbold afd. Overtrækstrøjer. Udskiftning. Omklædning. Placering i puljen (gælder U8-U14).

Sct. Jørgens skole fodbold afd. Overtrækstrøjer. Udskiftning. Omklædning. Placering i puljen (gælder U8-U14). Sct. Jørgens skole fodbold afd. Byder velkommen til Jule stævne. Lørdag og søndag den 13. og 14. december i hallen på Sct. Jørgens skole, Hans Jørgens Færchs Plads, med indkørsel fra Åderupvej, 4700 Næstved

Læs mere

Cup En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår 2016/2017! Lørdag til søndag, 17. og 18. december 2016

Cup En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår 2016/2017! Lørdag til søndag, 17. og 18. december 2016 og Sportmaster ØNSKER HERMED ALLE SPONSORER, TRÆNERE, DRENGENE, FAMILIERNE OG ALLE ANDRE INVOLVEREDE - Lørdag til søndag, 17. og 18. december 2016 En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende

Læs mere

Holmegaard Cup 2016 Breddestævne

Holmegaard Cup 2016 Breddestævne Holmegaard Cup 2016 Breddestævne Stævneregler Holmegaard Cup afvikles efter spillereglerne i DBU Sjælland i rækkerne fra U7 til U14. Der spilles i følgende rækker og spilformer: Række Årgang Spilform Spilledag

Læs mere

1 spiller over midten. Målmand må tage bold med hænder

1 spiller over midten. Målmand må tage bold med hænder Side 1 af 5 OBS!!! DBUs spilleregler 2014/15 er tilpasset Oplandsturneringen. Særregler i Oplandsturneringen er markeret med kursiv skrift og rød skriftfarve. Herunder er skitseret de primære forskelle

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U december 2017

HIF Medaljestævne U6 U december 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 9-10 december 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Rishøj Hallens Cafeteria holder åbent under hele stævnet.

Rishøj Hallens Cafeteria holder åbent under hele stævnet. Velkommen til Rishøj Microcup. Rishøj Boldklub og vores sponsorer er stolt af at byde 59 hold velkommen til den første udgave af Rishøj Micro Cup. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke vores sponsorer

Læs mere

Velkommen til FK Sydsjælland CUP november 23. november

Velkommen til FK Sydsjælland CUP november 23. november Velkommen til FK Sydsjælland CUP 2014 21. november 23. november Fladså Hallen, Mogenstrup Parkvej 10, 4700 Næstved Korskilde Hallen, Brøderupvej 2A, 4733 Tappernøje Venner der får støtte kan gøre nytte.

Læs mere

Velkommen til. Præmier: Præmieoverrækkelse på banen lige efter hver finale. Præmier til nummer 1-3 i hver række.

Velkommen til. Præmier: Præmieoverrækkelse på banen lige efter hver finale. Præmier til nummer 1-3 i hver række. Velkommen til 7-mands indendørsstævne for piger U11 a og b, U13 a og b og U15b 28. - 29. januar 2012 i Brøndbyhallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby For femte år i træk byder vi jer velkommen - med håbet

Læs mere

Øens Hold Cup - Ringe Boldklub oktober 2016 U11 Drenge

Øens Hold Cup - Ringe Boldklub oktober 2016 U11 Drenge Øens Hold Cup - Ringe Boldklub 14.-16. oktober 2016 U11 Drenge Niveau B Niveau B Niveau C Niveau C Niveau D B Marienlyst 1 Ikast FS 1 BBB B1973 1 Assens FC B Marienlyst 2 Bagsværd BK Ringe BK 1 Bjæverskov

Læs mere

Velkommen til 24Sport Cup 2016

Velkommen til 24Sport Cup 2016 Velkommen til 24Sport Cup 2016 Afholdes den 11-12 juni 2016 Hos B73 Slagelse Parkering Da vi bliver rigtig mange på samme tid, bedes i respektere naboerne i området, og kun parkere de tilladte steder.

Læs mere

JB CUP 2016 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 13. august og søndag den 14. august ÅRETS BREDDEKLUB

JB CUP 2016 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 13. august og søndag den 14. august ÅRETS BREDDEKLUB JB CUP 2016 Lørdag den 13. august og søndag den 14. august JÆGERSBORG BOLDKLUB ÅRETS BREDDEKLUB 1 VELKOMMEN JB CUP 2016 Praktiske detaljer Spillested Jægersborg Boldklub, C. L. Ibsensvej 70, 2820 Gentofte.

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput 07A & 07B 4-mands

Læs mere

Løve Cup Mini 2015. Program. Løve Cup Mini 2015. Velkommen til Løve Cup Mini 2015. Vi glæder os til nogle hyggelige dage med fairplay og flot fodbold.

Løve Cup Mini 2015. Program. Løve Cup Mini 2015. Velkommen til Løve Cup Mini 2015. Vi glæder os til nogle hyggelige dage med fairplay og flot fodbold. Løve Cup Mini 2015 lørdag d. 5. september-søndag d. 6. September Program Velkommen til Løve Cup Mini 2015. Vi glæder os til nogle hyggelige dage med fairplay og flot fodbold. Med sportslig hilsen, Stævneledelsen

Læs mere

Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander

Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af The Board (seneste udgave) med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår

Læs mere

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål)

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af DBU Jylland med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 17-18 marts 2018 Side 2 Praktisk information Spillested U6 U7 U8 i Dansborghallen, Sollentuna Allé 2, 2650 Hvidovre. U9 A, B og C i Frydenhøjhallen, Egevolden 106C, 2650

Læs mere

CUP 2012. En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår 2012/2013!

CUP 2012. En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår 2012/2013! RIF s FODBOLDSUPPORT og Sportmaster ØNSKER HERMED ALLE SPONSORER, TRÆNERE, DRENGENE, FAMILIERNE OG ALLE ANDRE INVOLVEREDE - CUP 2012 Fredag til søndag, 14., 15. og 16. december En rigtig glædelig jul samt

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI, hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Danmarksmesterskabet i

Danmarksmesterskabet i Danmarksmesterskabet i Indefodbold for herrejunior og herreynglinge 2007 Solrød Idrætscenter Søndag den 28. januar 2007 DBU Turneringer Vigtigste regler Der spilles efter Spilleregler for Indefodbold til

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Gladsaxe / Din Tøjmand Cup

Gladsaxe / Din Tøjmand Cup KAMPPROGRAM Rev.1 Gladsaxe / Din Tøjmand Cup Lørdag den 28.februar 2015 Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Velkommen...2 Mødetid og betaling...2 Præmier...2 Spilleregler...2 Dommere...3 Rækken U7 Lørdag...4

Læs mere

Side 1. HIF Medaljestævne. U6 U december Sponsorer. Hvidovre IF drengeafdeling. Stævne sponser

Side 1. HIF Medaljestævne. U6 U december Sponsorer. Hvidovre IF drengeafdeling. Stævne sponser Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 15-16 december 2018 Sponsorer Hvidovre IF drengeafdeling Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der

Læs mere

KAMPPROGRAM Rev.2. Gladsaxe Cup. Den september 2014

KAMPPROGRAM Rev.2. Gladsaxe Cup. Den september 2014 KAMPPROGRAM Rev.2 Gladsaxe Cup Den 27.-28. september 2014 Side 1 af 24 Indholdsfortegnelse Velkommen...3 Mødetid og betaling...3 Præmier...4 Spilleregler...4 Dommere...4 Puljeoversigt U-6/7 Lørdag...5

Læs mere

Velkommen til FK Sydsjælland CUP november 22. november

Velkommen til FK Sydsjælland CUP november 22. november Velkommen til FK Sydsjælland CUP 2015 20. november 22. november Fladså Hallen, Mogenstrup Parkvej 10, 4700 Næstved Korskilde Hallen, Brøderupvej 2A, 4733 Tappernøje Venner der får støtte kan gøre nytte.

Læs mere

fodbold for store og små

fodbold for store og små Nyråd Cup 2019 fodbold for store og små weekenderne 5.-6. januar og 12.-13. januar Nyråd IF Ungdom NYRÅD CUP 2019 Kære Alle Så er vi for 18. gang klar til at afvikle Nyråd Cup i Vintersbøllehallen. Vi

Læs mere

Gladsaxe / CC Sportswear Cup

Gladsaxe / CC Sportswear Cup KAMPPROGRAM Rev.2 Gladsaxe / CC Sportswear Cup den 25.27. november 2016 Revision 1 Vi mangler et U9 BC hold om søndag (årgang 2008) Revision 2 Lørdag og søndag revideret (nye hold, puljeændringer og tiderne

Læs mere

Fremad Valby Cup 2012 Lørdag d. 9. juni

Fremad Valby Cup 2012 Lørdag d. 9. juni Fremad Valby Cup 2012 Lørdag d. 9. juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Ankomst: Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 30 minutter før første kamp, som

Læs mere

AIK 65 Auto-House cup 2016

AIK 65 Auto-House cup 2016 AIK 65 Auto-House cup 2016 Den 29. 30. 31. Januar og den 5. 6. 7. februar fodbold byder Velkommen til alle hold har igen fornøjelsen at byde velkommen til vores indendørs ungdomsstævne som har været afholdt

Læs mere

Gladsaxe / CC Sportswear Cup

Gladsaxe / CC Sportswear Cup KAMPPROGRAM Ver. 3 Gladsaxe / CC Sportswear Cup den 23.25. februar 2018 Version 1 Første udgave. Check om der er kommet en ny version umiddelbart før stævnet. Version 2 A09 A Pulje 16: Afbud fra Vestia

Læs mere

DBU Lolland-Falster. Spilleregler m. v.

DBU Lolland-Falster. Spilleregler m. v. DBU Lolland-Falster Spilleregler m. v. INDEFODBOLD 2018 / 2019 Spilleregler til store mål for sæsonen 2018/2019 Lovgrundlaget for indefodbold er Fodbold loven udgivet af The Board (2014/2015-udgaven) med

Læs mere

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle.

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle. FODBOLD for begyndere Når du skal lære at spille fodbold, er der mange nye regler og begreber, der kan være svære i starten. Heldigvis kan de nemt læres og derfor har vi lavet den her infografik, der forklarer

Læs mere

Spilleregler for indefodbold

Spilleregler for indefodbold Spilleregler for indefodbold 1 Banen Banen og dens indretning skal være som følger: Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). Afmærkning: Af håndboldbanens afmærkninger anvendes: 1 - Midterlinjen.

Læs mere

JB CUP 2015 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august ÅRETS BREDDEKLUB

JB CUP 2015 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august ÅRETS BREDDEKLUB Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august JÆGERSBORG BOLDKLUB ÅRETS BREDDEKLUB 1 VELKOMMEN Praktiske detaljer Spillested Jægersborg Boldklub, C. L. Ibsensvej 70, 2820 Gentofte. Parkering og trafik

Læs mere

KAMPPROGRAM Rev.2 GLADSAXE CUP. Den maj 2014

KAMPPROGRAM Rev.2 GLADSAXE CUP. Den maj 2014 KAMPPROGRAM Rev.2 GLADSAXE CUP Den 3.4. maj 2014 Rev. 2: U7 A og BC om lørdagen slået sammen grundet afbud. U9 om lørdagen nyt starttidspunkt. U8 om søndagen en pulje grundet afbud. U9 A og BC om søndagen

Læs mere

Orient Cup Udgave 2. Lørdag den 19. November og søndag den 20. November 2016

Orient Cup Udgave 2. Lørdag den 19. November og søndag den 20. November 2016 Orient Cup 2016 Udgave 2 Lørdag den 19. November og søndag den 20. November 2016 På vegne af Orient Fodbold byder vi hermed spillere, trænere, forældre, venner m.m. velkommen til Orient Cup 2016 indendørs,

Læs mere

Jernløse Boldklub Toftegaard biler CUP 2016

Jernløse Boldklub Toftegaard biler CUP 2016 Jernløse Boldklub Toftegaard biler CUP 2016 Indledning Så blev det igen tid til Opstartsstævne i Jernløse Boldklub. Stævnet vil igen i år blive afholdt over 2 dage På de følgende sider vil i finde praktiske

Læs mere

Solrød Sport CUP, Herstedøster IC

Solrød Sport CUP, Herstedøster IC og Herstedøster IC har hermed fornøjelsen at indbyde til den 18. udgave af Solrød Sport CUP, Herstedøster IC den 5-6-7. september 2014 Solrød Sport CUP, Herstedøster IC afvikles med udgangspunkt i DBU

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere