EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER INVESTERING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER INVESTERING"

Transkript

1 EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER INVESTERING

2 Den mest fagrelevante uddannelse jeg har taget i meget lang tid. Super og godt fagligt løft Thomas tidligere deltager på uddannelsen.

3 HVAD FÅR JEG UD AF AT DELTAGE? Finanssektorens Uddannelsescenter tilbyder en unik uddannelse inden for investeringsområdet med en afsluttende eksamen, der styrker dine kompetencer. Eksamineret finansrådgiver - Investering er en samlet faglig uddannelse inden for investeringsområdet på HDniveau. Undervisningen er krydret med praksisnære cases og opgaver. Som eksamineret finansrådgiver får du specialistviden på investeringsområdet. Målet er, at du bliver i stand til at anvende og formidle investeringsanalyser på et højt fagligt niveau og i komplekse kunderådgivningssituationer. Du kommer til at fremstå som en bedre sparringspartner på investeringsområdet for både kunder og kollegaer. Uddannelsen dækker samtlige produkter i grøn og gul risikokategori jf. Bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter. Derudover kommer du omkring mange emner, der er relevante, når du rådgiver om produkter i den røde risikokategori. Du kan læse mere om Test & Certificering på vores hjemmeside

4 OPBYGNING AF UDDANNELSEN Modul 1 Modul 2 Modul 3 Aktie- og obligationsinvestering Markedsforståelse og porteføljeoptimering Produktforståelse og rådgivning Eksamen 2 dage 2 dage 2 dage 1 dag UNDERSTØTTENDE AKTIVITETER Før-måling Lærebøger, kompendier og e-learning-kurser Efter-måling Gennemgående opgave Kompetenceprøve MÅLGRUPPE Uddannelsen retter sig mod kommende og relativt nye investeringsrådgivere, der sidder i en rolle som specialist eller i fondsafdelingen. Uddannelsesforløbet omfatter 4 moduler fordelt over en periode på ca. et halvt år.

5 FORUDSÆTNINGER FOR AT DELTAGE For at deltage på uddannelsen skal du have gennemført modulet Investering fra Formuerådgiveruddannelsen eller kunne dokumentere et tilsvarende vidensniveau. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl. METODE Undervisningen er en vekselvirkning mellem teori, cases og fremlæggelse i plenum.

6

7 DIN FORBEREDELSE Din forberedelse er afgørende for dit udbytte af hvert modul. For at du kan følge med i undervisningen, kræver det, at du har forberedt dig via læringsaktiviteter, der understøtter selve undervisningen. DELTAGEROPGAVE Deltagere, som ønsker at gennemføre hele uddannelsen med eksamen, får på første modul en opgave, de skal arbejde med henover de tre faglige moduler. De skal løbende aflevere en kort status på, hvordan opgaven udvikler sig. Opgaven afleveres efter sidste fagmodul og bedømmes (bestået/ikke bestået). FORBEREDENDE OPGAVER Via opgaver får du sat din faglige viden i spil, og du kommer bredt rundt i pensum, før du møder til undervisning. LITTERATUR/KOMPENDIER Du får løbende udleveret bøger og kompendier, som er en del af din forberedelse. FØR-MÅLING Før hvert faglige modul, skal du gennemføre en før-måling, før du går i gang med at forberede dig til modulet. Målingen giver dig viden om dit niveau, inden du skal i gang med din forberedelse. EFTER-MÅLING Når du er færdig med at forberede dig til det kommende modul, skal du gennemføre en efter-måling. Underviserne bruger resultatet af målingen til at målrette undervisningen. E-LEARNING-KURSER Forud for modulerne kan du med fordel gennemgå en række e-learning-kurser for at genopfriske din grundviden inden for de faglige områder.

8 KOMPETENCEPRØVE For at demonstrere din viden, skal du efter hvert fagmodul (tre i alt) gennemføre en kompetenceprøve. Prøven indeholder 20 multiple choice-spørgsmål, som er rettet mod det faglige indhold i det modul, du netop har deltaget på. Du skal bestå prøven med minimum 70% rigtige. For at gå til den afsluttende eksamen på uddannelsen, skal du bestå alle kompetenceprøver. Uddannelsen har gjort mig i stand til at sætte spørgsmålstegn ved nogle af de forudsætninger, som vores analyser bygger på, men også en større forståelse for de mekanismer, der er på fondsmarkederne. Poul tidligere deltager på uddannelsen.

9 PRÆSENTATION AF MODULERNE

10 AKTIE- OG OBLIGATIONSINVESTERING FÅ VÆRKTØJER TIL AT VURDERE BÅDE AKTIENS OG OBLIGATIONENS AKTUELLE PRISFASTSÆTTELSE OG LÆR AT KOMMENTERE DE FORVENTNINGER, DER LIGGER I KURSEN. UDBYTTE Målet er at give dig nye færdigheder og værktøjer, som du kan bruge i din rådgivning om investering i aktier og obligationer. Vi gør teorien anvendelig i forhold til din hverdag og giver dig en bedre forståelse for de analyser, du modtager om både obligations- og aktieinvesteringer. INDHOLD Vi arbejder med aktie- og obligationsnøgletal, så du får en bedre forståelse for den informationsværdi, nøgletallene bidrager med. Aktie- og obligationsinvestering er baseret på forventninger. Vi aflæser de forventninger, der ligger bag den aktuelle prisfastsættelse, så du kan give dine kunder en mere nuanceret rådgivning. Modulet indeholder den viden, der skal til, for at rådgive om investering i aktier og obligationer i både grøn, gul og rød risikokategori og giver dig dermed en god grundviden i forhold til den røde certificering i unoterede aktier og CoCos og unoterede virksomhedsobligationer. EMNER Aktier Aktienøgletal Fundamental analyse Egenkapitalomkostninger Cash-flow modeller Obligationer Effektiv rente og horisontafkast Rentestrukturer nulkupon- og forwardrente Prisfastsættelse af obligationer Varighed og konveksitet Virksomhedsobligationer og kreditrisici FORBEREDELSE Litteratur og kompendier Forberedende opgave Målinger E-learning/video-kurser (Forventet forberedelse: 14 timer)

11 MARKEDSFORSTÅELSE OG PORTEFØLJEOPTIMERING LÆR AT ARGUMENTERE FOR DEN VÆRDI DIT PENGEINSTITUT SKABER, NÅR PORTEFØLJEN SAMMENSÆTTES OG REBALANCERES. UDBYTTE Modulet skaber en forståelse for sammenhængene i økonomien og inspirerer dig til at inddrage denne viden, når du rådgiver om enkeltinvesteringer og porteføljer. Du ser værdien i at sammensætte den mest optimale portefølje og rådgiver om merværdien ved rebalancering. INDHOLD Forskellige økonomiske modeller giver dig en dybere forståelse for de økonomiske sammenhænge. Med udgangspunkt i Sharpe og Markowitzs porteføljeteori arbejder vi med at sammensætte den optimale investering til kunden ud fra kundens holdning til risiko og afkast. EMNER Markedsforståelse Makroøkonomiske nøgletal og sammenhængen mellem disse Købekraftsparitet Aktiemarkedsmodeller Investeringsstrategier Porteføljeoptimering Afkast / Risiko Performancemåling Efficient Rand Asset allocation FORBEREDELSE Litteratur og kompendier Forberedende opgave Gennemgående opgave Målinger E-learning-kurser (Forventet forberedelse: 14 timer)

12 PRODUKTFORSTÅELSE OG RÅDGIVNING DEN DYGTIGE RÅDGIVER HAR EN DYB FORSTÅELSE FOR INVESTERINGSPRODUKTERNE OG GØR KUNDEN I STAND TIL AT TRÆFFE DEN RIGTIGE INVESTERINGSBESLUTNING. UDBYTTE Målet er at give dig et bredt kendskab til forskellige investeringsløsninger, så du kan udfordre kunden på hans aktuelle investeringer. Du ser muligheder og faldgruber på tværs af investeringsprodukterne og bliver din kundes naturlige sparringspartner. Modulet indeholder den viden, der skal til for at rådgive om gule investeringsprodukter, og giver dig samtidig en god grundviden i forhold til den røde certificering i Certifikater og ETN, Alternative Investeringsfonde og Strukturerede produkter. INDHOLD Vi arbejder med forskellige investeringsprodukter med fokus på prisfastsættelse, risiko og omkostninger. Derudover træner vi investeringsrådgivning med fokus på at dække investeringskundens ønsker og behov. EMNER Produktforståelse Investeringsforeninger og alternative investeringsfonde Strukturerede produkter Certifikater ETF ere Øvrige alternativer Rådgivning Behovsafdækning Præsentation Cases FORBEREDELSE Litteratur og kompendier Forberedende opgave Gennemgående opgave Målinger E-learning/video-kurser (Forventet forberedelse: 14 timer)

13 EKSAMEN FÅ BEVIS PÅ DINE KOMPETENCER Formålet er at give dig en aktuel status på dit faglige niveau på investeringsområdet og på din evne til at kommunikere med kunden. Eksamen finder sted på Skanderborg Park med ekstern censor og en underviser fra Uddannelsescentret som bisidder. METODE Til eksamen gennemfører du en investeringsrådgivning af en kunde. Vi tager udgangspunkt i en case. Du får 15 minutter til at forberede et efterfølgende interview med en simuleret kunde (ekstern censor). Interviewet varer ca. 30 minutter. Vær opmærksom på, at vi både eksaminerer dig i din evne til at kommunikere med kunden og i din faglighed. Du bliver bedømt efter 12-skalaen på både den faglige del og din præsentation. For at gå til eksamen skal du deltage på alle moduler, aflevere og bestå den gennemgående opgave samt kompetenceprøverne. Herefter har du fire timer til at udarbejde en investeringsfaglig løsning på de behov, kunden har givet udtryk for. Herefter præsenterer du dine løsninger for kunden.

14

15 DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE Jeg arbejder til daglige med salg og rådgivning af fuldmagtsprodukter og individuelle løsninger til den formuende kunde. Uddannelsen som Eksamineret Finansrådgiver Investering har givet mig en klart bedre forståelse af opbygningen af porteføljer. Både i relation til vores egne, men også at gennemskue konkurrenternes produkter. Man lærer, at målrette og tilpasse kommunikationen bedre til den enkelte kunde og lærer at formulere den samme ting på flere måder. Derved en klar styrkelse af budskabet. Til den mere professionelle kunde giver modulerne omkring nøgletal og prisfastsættelse af aktier/obligationer en dybde og mulighed for bedre, at agere sparringsparter for vores kunder Uddannelsen tager virkelig udgangspunkt i en investeringsrådgivers hverdag og forsøger hele tiden at perspektivere halvtung teori til hverdagen. Uddannelsen har givet mig en mere nuanceret og skarpere indsigt i værdi- og prisfastsættelse samt måden at sammensætte investeringsporteføljer. Samtidig er jeg blevet styrket i min dialog med såvel kunder som kolleger kombinationen af teori, praktiske eksempler og formidlingen heraf gør uddannelsen direkte anvendelig i min hverdag! Opbygningen af de forskellige moduler med en før test, undervisning, efter test og afleveringsopgaver giver en dybere forståelse af stoffet, og for mit vedkommende den optimale måde at sikre en langsigtet læring. Vil du styrke både din faglige- og formidlingsevne på investeringsområdet, vil jeg klart anbefale denne uddannelse. Afdelingsdirektør Lars-Ulrik Fangel Jyske Bank Private Banking Investeringsrådgiver Thomas Hjermbæk Nykredit

16 KONTAKT OS Vil du høre mere, kan du kontakte: Finanssektorens Uddannelsescenter Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg Telefon Du kan også få mere information på Finanssektorens Uddannelsescenter 2017

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER INVESTERING

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER INVESTERING EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER INVESTERING HVAD FÅR JEG UD AF AT DELTAGE? Finanssektorens Uddannelsescenter tilbyder en unik uddannelse inden for investeringsområdet med en afsluttende eksamen, der styrker

Læs mere

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER FORMUERÅDGIVNING

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER FORMUERÅDGIVNING EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER FORMUERÅDGIVNING HVAD FÅR JEG UD AF Finanssektorens Uddannelsescenter tilbyder en målrettet uddannelse med afsluttende eksamen, som skal styrke dine kompetencer til at yde kunderne

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? INVESTERING INVESTERING MED I din hverdag møder du kunder, der har mange penge stående på kontoen. Renten er lav, og i nogle situationer får kunden reelt set et negativt afkast, når der tages højde for

Læs mere

Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING

Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING HVAD FÅR JEG UD AF Finanssektorens Uddannelsescenter tilbyder en målrettet uddannelse med afsluttende eksamen, som styrker dine kompetencer til at rådgive kunderne

Læs mere

Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING

Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING HVAD FÅR JEG UD AF AT DELTAGE? Finanssektorens Uddannelsescenter tilbyder en målrettet uddannelse med afsluttende eksamen, som styrker dine kompetencer til at

Læs mere

FINANS TRAINEE- UDDANNELSEN

FINANS TRAINEE- UDDANNELSEN FINANS TRAINEE- UDDANNELSEN UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker

Læs mere

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN KLASSISK FORLØB - PRIVATLINJEN MODUL INTRODUKTION & KOMMUNIKATION KREDIT BOLIG PERSONLIG PERFORMANCE AFLEVERINGS- OPGAVER Afleveringsopgave

Læs mere

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER PENSION

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER PENSION EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER PENSION HVAD FÅR JEG UD AF AT DELTAGE? Du får en solid faglig viden, som du kan bruge både i din rådgivning af kunder og i sparringen med dine kolleger. Samtidig styrker du dine

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af tre grene: Et praktisk forløb i virksomheden Faget Finansielle

Læs mere

Eksamineret finansrådgiver PENSION

Eksamineret finansrådgiver PENSION Eksamineret finansrådgiver PENSION HVAD FÅR JEG UD AF AT DELTAGE? Du får en solid faglig viden, som du kan bruge både i din rådgivning af kunder og i sparringen med dine kolleger. Samtidig styrker du dine

Læs mere

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER SÆT TURBO PÅ DIN PERFORMANCE Vekslende uddannelse Det overordnede mål med Trainee-uddannelsen for bachelorer er at skabe rådgivere, der

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? DEN ERFARNE RÅDGIVER VIL DU SKABE FLERE FORRETNINGER? Den erfarne rådgiver er en uddannelse for dig, der er erfaren privatkunderådgiver. Du er generelt rigtig dygtig til jobbet, men ønsker at blive endnu

Læs mere

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 VIL DU SKABE FLERE FORRETNINGER? Mange tilmelder sig Den erfarne rådgiver for at få en faglig opdatering. Generelt har deltagerne lettere ved bolig end ved pension og investering.

Læs mere

FINANS TRAINEE-UDDANNELSE TILVALG TIL UDDANNELSEN

FINANS TRAINEE-UDDANNELSE TILVALG TIL UDDANNELSEN FINANS TRAINEE-UDDANNELSE 2018 - TILVALG TIL UDDANNELSEN 7 FORSKELLIGE TILVALG Som deltager på Finans Trainee-uddannelsen har du mulighed for at koble yderligere 7 tilvalg til uddannelsen, herunder 4 regulative

Læs mere

UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER

UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DIT UDBYTTE Opdatering af kompetencer med den nyeste faglige viden Genopfriskning af faglig viden inden

Læs mere

Investpleje Frie Midler

Investpleje Frie Midler Investering Investpleje Frie Midler Investpleje Frie Midler 1 Investpleje Frie Midler En aftale om Investpleje Frie Midler er Andelskassens tilbud til dig om pleje af dine investeringer ud fra en strategi

Læs mere

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE ERHVERVSLINJEN

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE ERHVERVSLINJEN TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE ERHVERVSLINJEN KLASSISK FORLØB ERHVERVSLINJEN MODUL INTRODUKTION & KOMMUNIKATION PRIVATKUNDEN ERHVERVSKUNDEN PERSONLIG PERFORMANCE AFLEVERINGS- OPGAVER

Læs mere

Investpleje Frie Midler

Investpleje Frie Midler Investering Investpleje Frie Midler Investpleje Frie Midler 1 Investpleje Frie Midler En aftale om Investpleje Frie Midler er Andelskassens tilbud til dig om pleje af dine investeringer ud fra en strategi

Læs mere

SALGSLEDELSE I PRAKSIS

SALGSLEDELSE I PRAKSIS SALGSLEDELSE I PRAKSIS FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Salgsledelse i Praksis udvikler dine evner som salgsleder. Du får praksisnære værktøjer, som du kan

Læs mere

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP)

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Certificeret Salgsledelse i Praksis udvikler dine evner som salgsleder. Du får

Læs mere

FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS

FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af et praktisk forløb i en virksomhed og et parallelt

Læs mere

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing med PFA har stiftet, som privatpersoner har mulighed for at investere i. Bestyrelsen i består af direktør og tidligere

Læs mere

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DEN KOMPETENTE RÅDGIVER Danmarks bedste rådgiveruddannelse FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB UDVIKLING BÅDE PERSONLIGT OG PROFESSIONELT Det overordnede

Læs mere

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN KLASSISK FORLØB - PRIVATLINJEN MODUL INTRODUKTION & KOMMUNIKATION 2 DAGE KREDIT 1 DAG BOLIG 2 DAGE PERSONLIG PERFORMANCE 1 DAG AFLEVERINGS-

Læs mere

INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA

INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA STYRK DIN OPSPARING MED INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST PFA har stiftet Investeringsforeningen PFA Invest, som privatpersoner har mulighed

Læs mere

Livet før og efter MiFID - fra et forbruger- og rådgivningssynspunkt. 25. januar 2011 v/jens Gammelmark, Nordea Savings & Asset Management

Livet før og efter MiFID - fra et forbruger- og rådgivningssynspunkt. 25. januar 2011 v/jens Gammelmark, Nordea Savings & Asset Management Livet før og efter MiFID - fra et forbruger- og rådgivningssynspunkt 25. januar 2011 v/jens Gammelmark, Nordea Savings & Asset Management Alt, hvad alle gør i Nordea, har kun ét formål: at skabe positive

Læs mere

Investering. Investpleje VSO. Investpleje VSO 1

Investering. Investpleje VSO. Investpleje VSO 1 Investering Investpleje VSO Investpleje VSO 1 Investpleje VSO Investering i virksomhedsskatteordningen kræver ikke alene den rigtige strategi, men også at man, grundet skattereglerne for virksomhedsskatteordningen,

Læs mere

FINANSSEKTORENS KOMPETENCEAFKLARING FOR VIRKSOMHEDER

FINANSSEKTORENS KOMPETENCEAFKLARING FOR VIRKSOMHEDER FINANSSEKTORENS KOMPETENCEAFKLARING FOR VIRKSOMHEDER FINANSSEKTORENS KOMPETENCEAFKLARING FOR RÅDGIVERE En standard på de områder, som vores kunder har til fælles, giver en grundig vurdering af det individuelle

Læs mere

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing med PFA har stiftet, som privatpersoner har mulighed for at investere i. Bestyrelsen i består af direktør og tidligere

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen

Læs mere

PENSION KURSER PÅ RÅDGIVERNIVEAU

PENSION KURSER PÅ RÅDGIVERNIVEAU PENSION KURSER PÅ RÅDGIVERNIVEAU PENSIONSRÅDGIVNING - EN DØRÅBNER Finanssektorens Uddannelsescenter har et bredt udvalg af pensionskurser. Kurserne henvender sig til medarbejdere, som arbejder med pensionsrådgivning,

Læs mere

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 VIL DU SKABE FLERE FORRETNINGER? Mange tilmelder sig Den erfarne rådgiver for at få en faglig opdatering. Generelt har deltagerne lettere ved bolig end ved pension og investering.

Læs mere

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 2

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 2 FRA PRIVAT TIL ERHVERV 2 ET NATURLIGT SKRIDT MOD RÅDGIVNING AF ERHVERVSKUNDER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET ET NATURLIGT SKRIDT TIL RÅDGIVNING AF ERHVERVSKUNDER Rådgivere

Læs mere

Investering. Investpleje Mix. Investpleje Mix 1

Investering. Investpleje Mix. Investpleje Mix 1 Investering Investpleje Mix Investpleje Mix 1 Investpleje Mix Med Investpleje Mix er du sikret en god og enkelt investeringsløsning, der samtidigt er skræddersyet til netop din risikovillighed og tidshorisont.

Læs mere

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 2

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 2 FRA PRIVAT TIL ERHVERV 2 ET NATURLIGT SKRIDT MOD RÅDGIVNING AF ERHVERVSKUNDER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET ET NATURLIGT SKRIDT TIL RÅDGIVNING AF ERHVERVSKUNDER Rådgivere

Læs mere

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point Den nye leder Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt

Læs mere

RØD CERTIFICERING FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER. Vejledning til rådgivere, der skal certificeres

RØD CERTIFICERING FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER. Vejledning til rådgivere, der skal certificeres RØD CERTIFICERING FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER Vejledning til rådgivere, der skal certificeres 03-06-2015 INDHOLD Baggrund... 2 Selve prøven... 2 Prøveformen... 2 Hvad skal du præstere til prøven?...

Læs mere

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN. Bliv endnu bedre til at rådgive og sparre med dine erhvervskunder

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN. Bliv endnu bedre til at rådgive og sparre med dine erhvervskunder ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN Bliv endnu bedre til at rådgive og sparre med dine erhvervskunder ERHVERVSRÅDGIVERUDDANNELSEN Erhvervsrådgiveruddannelsen er for dig, der er ny erhvervsrådgiver og vil lære

Læs mere

Investeringsaftale Mix

Investeringsaftale Mix Investering Investeringsaftale Mix Investeringsaftale Mix 1 Investeringsaftale Mix Med Investeringsaftale Mix er du sikret en god og enkelt investeringsløsning, der samtidigt er skræddersyet til netop

Læs mere

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 1

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 1 UDDANNELSE FRA PRIVAT TIL ERHVERV 1 Tag de første skridt til rådgivning af erhvervskunder FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET Tag de første

Læs mere

Investering. Investpleje Pension. Investpleje Pension 1

Investering. Investpleje Pension. Investpleje Pension 1 Investering Investpleje Pension Investpleje Pension 1 Investpleje Pension For at tilbyde dig den bedste og mest enkle investering af dine pensionsmidler samarbejder Danske Andelskassers Bank A/S med Investeringsforeningen

Læs mere

Investering i Andelskassen

Investering i Andelskassen Investering Investering i Andelskassen Investeringsrådgivning 1 Investeringsrådgivning Funktionerne på fondsområdet er samlet ét sted Andelskassen har samlet alle funktioner, der er relateret til fondsområdet,

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAXO PRIVATBANK ENDELIG KAN DU BLIVE PRIVATE BANKING KUNDE I FREMTIDENS BANK

VELKOMMEN TIL SAXO PRIVATBANK ENDELIG KAN DU BLIVE PRIVATE BANKING KUNDE I FREMTIDENS BANK VELKOMMEN TIL SAXO PRIVATBANK ENDELIG KAN DU BLIVE PRIVATE BANKING KUNDE I FREMTIDENS BANK SAXO PRIVATBANK SIDE 2 VELKOMMEN I SAXO PRIVATBANK Det er os en stor fornøjelse at præsentere dig for vores i

Læs mere

Investering. Investpleje Pension. Investpleje Pension 1

Investering. Investpleje Pension. Investpleje Pension 1 Investering Investpleje Pension Investpleje Pension 1 Investpleje Pension For at tilbyde dig den bedste og mest enkle investering af dine pensionsmidler samarbejder Danske Andelskassers Bank A/S med Investeringsforeningen

Læs mere

ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED

ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED LEAN MANAGER FINANS ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED Finansielle virksomheder har færre ressourcer til at løse stadigt flere udfordringer. De skal leve op til

Læs mere

Finansielt tilsyn. Ulrik Nødgaard Christiansborg 25. januar Konference om forbrugernes investeringer og opsparing

Finansielt tilsyn. Ulrik Nødgaard Christiansborg 25. januar Konference om forbrugernes investeringer og opsparing Finansielt tilsyn Ulrik Nødgaard Christiansborg 25. januar 2011 Konference om forbrugernes investeringer og opsparing Disposition Investorbeskyttelse i dag Finanstilsynets tilgang til investorbeskyttelsesområdet

Læs mere

Investering ANDELSKASSEN.DK INVESTERINGS AFTALE MIX

Investering ANDELSKASSEN.DK INVESTERINGS AFTALE MIX Investering ANDELSKASSEN.DK INVESTERINGS AFTALE MIX INVESTERINGSAFTALE MIX Med Investeringsaftale Mix er du sikret en god og enkelt investeringsløsning, der samtidigt er skræddersyet til netop din risikovillighed

Læs mere

OM RISIKO. Kender du muligheder og risici ved investering?

OM RISIKO. Kender du muligheder og risici ved investering? OM RISIKO Kender du muligheder og risici ved investering? Hvad sker der, når du investerer? Formålet med investeringer er at opnå et positivt afkast. Hvis du har forventning om et højt afkast, skal du

Læs mere

Individuel Formuepleje

Individuel Formuepleje Investering Individuel Formuepleje Individuel Formuepleje 1 Individuel Formuepleje En Individuel Formuepleje aftale henvender sig primært til den formuende investor, der ønsker en individuel investeringsstrategi.

Læs mere

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN BLIV ENDNU BEDRE TIL AT RÅDGIVE OG SPARRE MED DINE ERHVERVSKUNDER

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN BLIV ENDNU BEDRE TIL AT RÅDGIVE OG SPARRE MED DINE ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN BLIV ENDNU BEDRE TIL AT RÅDGIVE OG SPARRE MED DINE ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVERUDDANNELSEN Erhvervsrådgiveruddannelsen er for dig, der er ny erhvervsrådgiver og vil lære

Læs mere

TEORI OG PRAKTISK ANVENDELSE 4. UDGAVE

TEORI OG PRAKTISK ANVENDELSE 4. UDGAVE MICHAEL CHRISTENSEN AKTIE INVESTERING TEORI OG PRAKTISK ANVENDELSE 4. UDGAVE JURIST- OG ØKONOMFORBUNDETS FORLAG Aktieinvestering Teori og praktisk anvendelse Michael Christensen Aktieinvestering Teori

Læs mere

FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER

FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER Rådgivere har ofte enten erhvervs-

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der

Læs mere

Semesterets organisering og forløb Semestret består dels af et afgangsprojekt på 10 ECTS, dels af Erhvervsøkonomisk Metode på 5 ECTS.

Semesterets organisering og forløb Semestret består dels af et afgangsprojekt på 10 ECTS, dels af Erhvervsøkonomisk Metode på 5 ECTS. Semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Semesterbeskrivelse for 1. semester på HDFR Oplysninger om semesteret Skole: AAU Executive Studienævn: MBA- og HD-studienævnet Studieordning:

Læs mere

Huller i investeringsrådgivningen

Huller i investeringsrådgivningen Huller i investeringsrådgivningen Overordnet set yder bankerne god investeringsrådgivning, men kvaliteten er svingende. Det kniber især for Danske Bank, der ikke får sat sig ordentligt ind i kundens situation

Læs mere

Værdien af investeringsrådgivning. Fakta og myter om investering

Værdien af investeringsrådgivning. Fakta og myter om investering Værdien af investeringsrådgivning Fakta og myter om investering Myter om at investere ETF ere er billigere og giver det samme som en aktiv fond Det er for risikabelt at investere Rådgivere vil bare sælge

Læs mere

Udkast til vejledning til bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter

Udkast til vejledning til bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter Udkast til vejledning til bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter Indledning Bekendtgørelsen er udstedt med hjemmel i 43, stk. 3, og 373, stk. 4, i lov om finansiel virksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Bekendtgørelse for Færøerne om kompetencekrav til personer, der yder rådgivning om visse investeringsprodukter

Bekendtgørelse for Færøerne om kompetencekrav til personer, der yder rådgivning om visse investeringsprodukter BEK nr 157 af 19/02/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 31. december 2016 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Finanstilsynet, j.nr. 1068-0030 Senere ændringer til

Læs mere

Gourmet Vegetar - et sundt valg Vær med. Verden er til at forandre. zbc.dk

Gourmet Vegetar - et sundt valg Vær med. Verden er til at forandre. zbc.dk GOURMET VEGETAR - CERTIFICERING Gourmet Vegetar - et sundt valg Vær med. Verden er til at forandre. zbc.dk 2 zbc.dk Gourmet Vegetar er en ny certificering på ZBC, der sætter dig i stand til at rådgive

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB MEROMSÆTNING I DIN PORTEFØLJE Det overordnede mål med Den kompetente rådgiver er

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR

SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR ØG KVALITETEN OG SPAR TID LEAN MANAGER FINANS ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG DIN TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED Finansielle virksomheder har færre ressourcer til at løse stadigt

Læs mere

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB MEROMSÆTNING I DIN PORTEFØLJE Det overordnede mål med Den kompetente Rådgiver er at uddanne rådgivere, der proaktivt

Læs mere

Investeringsaftale Pension

Investeringsaftale Pension Investering Investeringsaftale Pension Investeringsaftale Pension 1 Investeringsaftale Pension For at tilbyde dig den bedste og mest enkle investering af dine pensionsmidler samarbejder Danske Andelskassers

Læs mere

PULJEINVESTERING I ANDELSKASSEN

PULJEINVESTERING I ANDELSKASSEN Investering ANDELSKASSEN.DK PULJEINVESTERING I ANDELSKASSEN Alt i én-løsning til din opsparing ALT I ÉN-LØSNING TIL DIN OPSPARING Puljeinvestering er en enkel, gennemskuelig og effektiv løsning til dig,

Læs mere

Lean i Administration og service

Lean i Administration og service Lean i Administration og service Akademiuddannelse med certificering Forstå Lean Bliv klædt på som Lean forandringsagent At implementere Lean Vedvarende succes Udbytterig uddannelse med sideløbende forbedringsprojekt

Læs mere

Saftigt og mørt kød får kunderne til at vende tilbage Vær med. Verden er til at forandre. - zbc.dk

Saftigt og mørt kød får kunderne til at vende tilbage Vær med. Verden er til at forandre. - zbc.dk GOURMET SOUS VIDE - CERTIFICERING Saftigt og mørt kød får kunderne til at vende tilbage Vær med. Verden er til at forandre. - zbc.dk 2 zbc.dk Gourmet Sous Vide Gourmet Sous Vide er en ny uddannelse, der

Læs mere

Andelskassen en del af Danske Andelskassers Bank A/S CVR-nr Eksklusiv Formuepleje

Andelskassen en del af Danske Andelskassers Bank A/S CVR-nr Eksklusiv Formuepleje Andelskassen en del af Danske Andelskassers Bank A/S CVR-nr. 31843219 Eksklusiv Formuepleje Eksklusiv Formuepleje En Eksklusiv Formuepleje-aftale henvender sig primært til den formuende investor, der ønsker

Læs mere

Bekendtgørelse om kompetencekrav til ansatte, der yder investeringsrådgivning og formidler information om visse investeringsprodukter 1)

Bekendtgørelse om kompetencekrav til ansatte, der yder investeringsrådgivning og formidler information om visse investeringsprodukter 1) BEK nr 864 af 23/06/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 16. februar 2019 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Erhvervsmin., Finanstilsynet, j.nr. 1912-0005 Senere ændringer til forskriften Ingen

Læs mere

Fra den 1. juli 2011 gælder danske regler om risikomærkning af de forskellige typer investeringer. Bekendtgørelsen er opdateret pr. 1. januar 2017.

Fra den 1. juli 2011 gælder danske regler om risikomærkning af de forskellige typer investeringer. Bekendtgørelsen er opdateret pr. 1. januar 2017. Information om risikomærkning af investeringsprodukter Fra den 1. juli 2011 gælder danske regler om risikomærkning af de forskellige typer investeringer. Bekendtgørelsen er opdateret pr. 1. januar 2017.

Læs mere

Investering ANDELSKASSEN.DK INVESTERINGS AFTALE PENSION

Investering ANDELSKASSEN.DK INVESTERINGS AFTALE PENSION Investering ANDELSKASSEN.DK INVESTERINGS AFTALE PENSION INVESTERINGSAFTALE PENSION For at tilbyde dig den bedste og mest enkle investering af dine pensionsmidler samarbejder Danske Andelskassers Bank A/S

Læs mere

B L A N D E D E A F D E L I N G E R

B L A N D E D E A F D E L I N G E R BLANDEDE AFDELINGER Om Sparinvest Sparinvest er en investeringsforening, der blev etableret i 1968. Vi har specialiseret os i langsigtede investeringsprodukter og tilbyder både private og professionelle

Læs mere

Investering med maximalt afkast. Tæt kontakt Attraktiv prispolitik Langsigtede relationer

Investering med maximalt afkast. Tæt kontakt Attraktiv prispolitik Langsigtede relationer Investering med maximalt afkast Tæt kontakt Attraktiv prispolitik Langsigtede relationer I n v e s t e r i n g s c e n t r e t 2 V e l k o m m e n i I n v e s t e r i n g s c e n t r e t Tæt kontakt Attraktiv

Læs mere

Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser Vær med. Verden er til at forandre. zbc.dk

Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser Vær med. Verden er til at forandre. zbc.dk KØD CUISINIER - CERTIFICERING Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser Vær med. Verden er til at forandre. zbc.dk KØD CUISINIER - CERTIFICERING Kød Cuisinier Kød Cuisinier er en ny uddannelse,

Læs mere

Information til dig om Risikomærkning af værdipapirer og investorbeskyttelse

Information til dig om Risikomærkning af værdipapirer og investorbeskyttelse Information til dig om Risikomærkning af værdipapirer og investorbeskyttelse Indhold Kend din risiko... 3 Risikomærkning af værdipapirer... 5 Ens information på tværs af landegrænser... 8 Skærpede kompetencekrav

Læs mere

NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse

NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse NLP Master Coach Practitioner Uddannelsesbeskrivelse Denne NLP Master Coach Practitioner uddannelse er en overbygning til Asiscos NLP Coach

Læs mere

Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk

Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk SURDEJSSPECIALIST Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk SURDEJSSPECIALIST Surdejsspecialist, fordi... Som Surdejsspecialist bager du

Læs mere

Sidder du i en virksomhed/organisation anbefaler vi: HR/HRD generalist. Learning & Development specialist. Læring omsat til praksis X X X X X

Sidder du i en virksomhed/organisation anbefaler vi: HR/HRD generalist. Learning & Development specialist. Læring omsat til praksis X X X X X Fleksibelt forløb tag et, flere eller alle moduler alt efter interesse Modul: Sidder du i en virksomhed/organisation anbefaler vi: HR/HRD generalist Learning & Development specialist Den strategiske ledelse

Læs mere

Sæt dine passiver i aktivering

Sæt dine passiver i aktivering FORMUEPLEJE Sæt dine passiver i aktivering Får du nok ud af din formue? Nykredit tilbyder nu formuepleje, hvor du også kan investere midler fra virksomhedsordningen. Nu har du mulighed for at investere

Læs mere

Design For Six Sigma

Design For Six Sigma For dig der ønsker at blive bedre til at udvikle nye robuste processer, services eller produkter, der lever op til dine kunders krav og til Six Sigma kvalitetsniveau. Udbytte, målgruppe og forudsætninger

Læs mere

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 Strukturudviklingen gør, at vi skal være eksperter i strategi og forretningsudvikling. Vi skal kunne bruge værktøjerne i praksis og hjælpe

Læs mere

Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 %

Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 % Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 % I dag I dag producerer nordiske virksomheder primært. viden og service. Derfor er det evnen til at kommunikere og formidle denne viden,

Læs mere

NÅR DU INVESTERER SELV

NÅR DU INVESTERER SELV NÅR DU INVESTERER SELV Her kan du læse om de muligheder, du har i Lægernes Pensionsbank, og de overvejelser, du skal gøre dig, hvis du selv vil investere din opsparing. 115/04 14.05.2013 I Lægernes Pensionsbank

Læs mere

Udgivet april 2016 Over 100 mia. kroner investeres i blinde

Udgivet april 2016 Over 100 mia. kroner investeres i blinde MIRANOVA ANALYSE Udgivet april 2016 Over 100 mia. kroner investeres i blinde Over 100 mia. kroner er investeret i danske aktive investeringsfonde, der opererer uden et sammenligningsindeks. Investorerne

Læs mere

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP)

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Du kommer på en rejse, hvor du får tilført praksisnære værktøjer og redskaber

Læs mere

Velkommen til Pension og Sygeplejersker

Velkommen til Pension og Sygeplejersker Velkommen til Pension og Sygeplejersker Oplæg ved Ismail Kaplan Hvorfor er Lån & Spar her i dag? I 2005 indgik Lån & Spar og DSR et samarbejde DSR er ejere af Lån & Spar Mere end 4.300 medlemmer gør allerede

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte som deltager... 2 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 3 Seminarer... 3 Læringsform...

Læs mere

SURDEJSSPECIALIST CERTIFICERING. Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet. zbc.dk

SURDEJSSPECIALIST CERTIFICERING. Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet. zbc.dk CERTIFICERING SURDEJSSPECIALIST Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted 1 Tlf. 5768 2500 zbc.dk 2 zbc.dk VELKOMMEN TIL SURDEJENES FORUNDERLIGE

Læs mere

MIRANOVA ANALYSE. Investeringsforeninger med obligationer: Omkostningerne æder afkastet. Udgivet 4. juni 2014

MIRANOVA ANALYSE. Investeringsforeninger med obligationer: Omkostningerne æder afkastet. Udgivet 4. juni 2014 MIRANOVA ANALYSE Udgivet 4. juni 2014 Investeringsforeninger med obligationer: Omkostningerne æder afkastet Når omkostningerne æder dit afkast Lige nu tales der meget om de lave renter på obligationer,

Læs mere

CERTIFICERING. k ØD CUISINIER. Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser

CERTIFICERING. k ØD CUISINIER. Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser CERTIFICERING k ØD CUISINIER Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser Danmarks Slagteriskole ZBC Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde Tlf. 4634 6200 2 zbc.dk k ØD CUISINIER k ØD CUISINIER er en ny uddannelse,

Læs mere

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN VÆRKTØJ TIL RÅDGIVNING & SPARRING MED ERHVERVSKUNDER

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN VÆRKTØJ TIL RÅDGIVNING & SPARRING MED ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN VÆRKTØJ TIL RÅDGIVNING & SPARRING MED ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVERUDDANNELSEN Erhvervsrådgiveruddannelsen er for den nye erhvervsrådgiver, der vil klædes målrettet på til

Læs mere

RØD CERTIFICERING FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER. Vejledning til rapporten: Rød certificering træningsbane overblik

RØD CERTIFICERING FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER. Vejledning til rapporten: Rød certificering træningsbane overblik RØD CERTIFICERING FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER Vejledning til rapporten: Rød certificering træningsbane overblik INDHOLD Indhold... 2 Introduktion til rapporten... 3 Hvordan læser jeg rapporten?...

Læs mere

Facilities Management Uddannelsen

Facilities Management Uddannelsen Uddannelse 13 dage DKK 65.999 Nr. 72184 P ekskl. moms Dato Sted 21-01-2019 Korsør 19-08-2019 Taastrup Gør som mere end 100 tidligere kursister og deltag på FM uddannelsen. Kom på et unikt og intensivt

Læs mere

Rød certificering Finanssektorens Uddannelsescenter

Rød certificering Finanssektorens Uddannelsescenter Finanssektorens Uddannelsescenter Vejledning til virksomhed i virksomhedslicens-ordning 03-06-2015 INDHOLD BAGGRUND... 2 TILMELDING... 2 TILMELDING AF RÅDGIVERE TIL PRØVEN... 2 STANDARDPRØVER ELLER VIRKSOMHEDSTILPASSEDE

Læs mere

B L A N D E D E A F D E L I N G E R

B L A N D E D E A F D E L I N G E R BLANDEDE AFDELINGER Om Sparinvest Sparinvest er en investeringsforening, der blev etableret i 1968. Vi har specialiseret os i langsigtede investeringsprodukter og tilbyder både private og professionelle

Læs mere

SURDEJSSPECIALIST CERTIFICERING. Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet

SURDEJSSPECIALIST CERTIFICERING. Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet CERTIFICERING SURDEJSSPECIALIST Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted Tlf. 5768 2500 2 zbc.dk VELKOMMEN TIL SURDEJENES FORUNDERLIGE VERDEN

Læs mere

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue?

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue? PFA Bank Får du fuldt udbytte af din formue? 1 2 En enkel bank med en enkel model Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende for at

Læs mere

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Facilitator uddannelsen Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Future Performance udbyder en af Danmarks bedste certifikatgivende uddannelser som facilitator. Uddannelsen

Læs mere