FORSIDE KONCEPTBESKRIVELSE LOGO DON TS RESPEKTAFSTAND FARVEVALG TYPOGRAFI FOTOSTIL DESIGNMANUAL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORSIDE KONCEPTBESKRIVELSE LOGO DON TS RESPEKTAFSTAND FARVEVALG TYPOGRAFI FOTOSTIL DESIGNMANUAL"

Transkript

1 DESIGNMANUAL

2 KONCEPTBESKRIVELSE MODERNE TRADITIONALITET Vi har valgt en festival som kører på nogle mere traditionelle værdier i forholdet til mange andre festivaler. Øllet har i mange år været en stor del af den danske kultur, og det har vi forsøgt at respektere igennem vores design. Til gengæld synes vi sagtens man kan vise noget traditionelt på en moderne og cool måde. Det har vi også forsøgt på da vi har valgt at markedsføre festivalen til et yngre publikum. Derfor har vi lavet en hjemmeside som med en stilren og moderne tilgang viser folk en drik som har været nationaldrikken i mange år. ØLLETS KVALITET På vores hjemmeside har vi brugt billeder og film til at vise øllets kvalitetsegenskaber. Vi bruger close-ups og slowmotion-effekter til nærmest at glorificerer øllet. Vores farveskala til hele den visuelle identitet er også inspireret af selve øllets farve, fra det mørke brun/rødlige til det helt lyse gyldne øl. OVERSKUELIGHED Overskuelighed er et gennemgående nøgleord i vores design, og vi har implementeret det på alle vores produkter i processen. Vi har brugt store flader og billeder til at give et afbræk i tekst, og ikoner til at visualisere tekstens indhold, så man hurtigt og overskueligt kan finde netop det man vil læse.

3 LOGO Vi har beholdt manden, eller entusiasten som vi kalder ham, fra Ølentusiasternes nuværende logo, da vi synes at hans positur og holdning på en rigtig fin måde viser hvad formålet med organisationen bag er. Logoet viser en mand, der holder et lille glas øl. Han holder det oppe i luften og ser nærmest beundrende på det. Vi har fremhævet glasset ved, at indholdet i glasset er farvet i en klassisk øl-farve, og toppen med en hvid farve, for at vise skummet i øllen. Man kan tydeligt se mandens begejstring og entusiasme for indholdet i glasset. Størrelsen på glasset og mandens måde at holde det på understøtter værdien med at nyde det gode ved øllen - kvalitet frem for kvantitet. Farverne på logoet passer ind i farveskalaen på øl. Fra den dybe, røde border til den mørke, brune farve manden, eller entusiasten, er i. Og så den lyse, gyldne farve på baggrunden. Alle kan farverne findes i forskellige nuancer i øl. Vi har valgt at lave et nyt logo både til entusiasterne og et decideret til festivalen, og holdt det i samme farver og stil, for at skabe en ny visuel identitet der går i et med vores website. Entusiasternes logo er holdt i en oval form med et banner i den nederste halvdel. Denne form kan lede tankerne hen på et ølmærkat. Selve festivallens logo har vi lavet aflangt nærmest som et banner, da det så dermed nemt kan benyttes i toppen af forskellige elementer såsom plakater.

4 DON TS Disse don ts gælder også for festival-logoet. Byt ikke rundt på farverne i logoet så de er i negativ af den originale. Farven på manden, rammen og banneret skal være mørkere en farven på baggrunden og teksten. Benyt ikke clipping mask på logoet. Brug ikke farver udenfor farveskemaet. Skalér ikke logoet i forkerte dimensioner.

5 RESPEKTAFSTAND Når logoet placeres, skal det placeres med en lille respektafstand. Afstanden kan ses til venstre. Den er afmålt efter den ovale ramme om logoet, og afstanden skal dermed være samme bredde som rammen fylder. Denne afstand har vi valgt, da det giver en smule luft mellem elementerne, men ikke for meget. Derudover sørger det også for at banneret på logoet, som stikker lidt ekstra ud i bredden, dermed ikke bliver ramt af andre elementer. Vi har gjort brug af afstanden på forsiden af hjemmesiden og på billetterne og medlemskortet i webshoppen. Til venstre kan man se medlemskortet, og de sorte streger der er trukket igennem, illustrerer hvordan respektafstanden kommer til udtryk. Afstanden mellem logoet og teksten behøver ikke at være præcis til linjerne, men den må ikke være mindre end det.

6 FARVEVALG RGB: (139,47,45) CMYK: (20,86,83,19) HEX: #8b2f2d RGB: (92,40,40) CMYK: (37,72,67,42) HEX: #5c2828 RGB: (76,36,33) CMYK: (42,65,63,48) HEX: #4c2421 RGB: (55,24,25) CMYK: (48,58,54,60) HEX: # RGB: (245,242,222) CMYK: (3,2,11,0) HEX: #f5f2de RGB: (230,225,122) CMYK: (8,4,60,0) HEX: #e6e17a RGB: (211,186,64) CMYK: (10,17,97,2) HEX: #d3ba40 RGB: (28,21,9) CMYK: (54,47,51,68) HEX: #1c1509 Farveskalaen er, som vi også var inde på i logo-afsnittet, inspireret af de forskellige nuancer af øl. Vi bruger en lys, gullig og gylden farve som baggrund i logoet og flere steder på vores website. Denne farve er inspireret af det helt lyse øl. De mørke brunlige/røde nuancer som vi gør endnu mere gennemgående brug af, er inspireret af de lidt mørkere øl. Derudover har vi også valgt af denne nuance er meget rødlig, da det kan symbolisere hygge, varme og også repræsentere lidt af den danskhed, som festivalen også gerne vil stå for. Vi har også på forsiden en video, hvor farverne igen er tæt på den farveskala vi har valgt. TIl vores baggrunde på siden har vi også nogle mørke brune nuancer, igen for at lede tankerne hen på de mørkere øl. Der er et par steder også brugt en gullig-beige farve til baggrund, for at symbolisere det lyse øl, og give en synlig kontrast mellem de sidder der adskiller hinanden.

7 TYPOGRAFI KEEP CALM ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVXYZÆØÅ abcdefghijklmnopqrstuvxyzæøå CABIN ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVXYZÆØÅ abcdefghijklmnopqrstuvxyzæøå Vi har valgt KeepCalm-medium til logoteksten og til teksten på de billet mock-ups vi har kreeret. Denne skrifttype faldt vi for, da den er solid og letlæselig, men alligevel har sit eget udtryk. Cabin har vi valgt til vores overskrifter og brødtekst på websitet. Igen har vi haft fokus på at det skulle være en letlæselig tekst til formålet, men vi har valgt det skulle være en sans serif, da det passede bedre til det bløde og moderne udtryk vi gerne ville have frem. Cabin fremstod også tilpas seriøs i sit udtryk til at vi kunne anvende den. Cabin anvendes med CAPS på overskrifter på forsiden for at skabe en tydelig identitet ned gennem siden.

8 FOTOSTIL(VIDEOSTIL) Vi bruger lidt fotos og video på vores site. Forsiden viser en video hvor der er fokus på øllet og dets ingredienser. Infografikken indeholder også billeder af forskellige øltyper. Fælles for stilen i videoerne og billederne er at vi har forsøgt at ramme ind i vores farveskala, og at sørge for at øllet er i fokus og gerne bliver glorificeret en smule. Dette er gjort ved at fjerne unødvendige elementer i baggrunden og indstille fokus på øllen. Omgivelserne skal komplimentere det fyldte glas.

INDHOLDSFORTEGNELSE DESIGNMANUAL 2 IDENTITETSPAKKE 3. Logo. Identitetsfarver 4. Typografi 5. E-mail 6. PowerPoint 6 GRAFIKARKIV 7.

INDHOLDSFORTEGNELSE DESIGNMANUAL 2 IDENTITETSPAKKE 3. Logo. Identitetsfarver 4. Typografi 5. E-mail 6. PowerPoint 6 GRAFIKARKIV 7. INDHOLDSFORTEGNELSE DESIGNMANUAL 2 Formål Indhold IDENTITETSPAKKE 3 Logo Farver Sort/ hvid Formater og respektafstand Størrelse og placering Identitetsfarver 4 Blå og orange Typografi 5 Font Skriftstørrelse

Læs mere

M.OE. Designmanual December 2014 1. udgave

M.OE. Designmanual December 2014 1. udgave M.OE Designmanual December 2014 1. udgave INDHOLDFORTEGNELSE ANVENDELSE 3 Rammer for anvendelse 4 GRUNDELEMENTER 5 Logo 6 Varianter 7 Skalering 8 Respektafstand 9 Farver 10 Typografi 11 Ikoner 12 BREVLINJE

Læs mere

Designmanual. Generelt. NyreNyt + pjecer. Logo 2 Farver 2 Typografi 3 Billede 3

Designmanual. Generelt. NyreNyt + pjecer. Logo 2 Farver 2 Typografi 3 Billede 3 Designmanual Generelt Logo 2 Farver 2 Typografi 3 Billede 3 NyreNyt + pjecer Forside 4 Inholdsfortegnelse 5 Sidetal / sidefod 5 Indhold 6 Tema / Tillæg 6 Typografi Rubrik (Overskrifter) Underrubrik (indl.

Læs mere

Designmanual. andersenbiler.dk

Designmanual. andersenbiler.dk Designmanual andersenbiler.dk 4 Logo 6 Anden 8 Ikoner 9 Brand Logoer 10 Skadecenter En verden af rap køreglæde Indhold 11 12 16 17 Farver Typografi Visitkort Brevark og faktura 18 Email Signaturer 19 Stempler

Læs mere

LOGO. Logoet for Brejning som helhed er designet med henblik på at vise samklang med de tre øvrige logoer men også fremstå som noget andet.

LOGO. Logoet for Brejning som helhed er designet med henblik på at vise samklang med de tre øvrige logoer men også fremstå som noget andet. Visuel identitet LOGO et for Brejning som helhed er designet med henblik på at vise samklang med de tre øvrige logoer men også fremstå som noget andet. et er lavet ud fra en række tanker omkring Brejning.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord 2. Logo 3. Respektafstand 5. Farver 6. Typografi 7. Eksempler 9

Indholdsfortegnelse. Forord 2. Logo 3. Respektafstand 5. Farver 6. Typografi 7. Eksempler 9 Designmanual Indholdsfortegnelse Forord 2 Logo 3 Respektafstand 5 Farver 6 Typografi 7 Eksempler 9 1 Forord Denne designguide beskriver Kostume-Pusheren s visuelle identitet. Dette forslag er lavet til

Læs mere

Designmanual. Romalt Idrætsforening 1981

Designmanual. Romalt Idrætsforening 1981 Designmanual Romalt Idrætsforening 1981 Introduktion Kære brugere af denne designmanual Denne designmanual omhandler pri mært brug af logo og farver i Romalt IF s designlinje. Den er ment og tænkt som

Læs mere

Michella+Serritzlew+Jacobsen+

Michella+Serritzlew+Jacobsen+ Designmanual+ Afsluttende+projekt+1.+Semester++ Michella+Serritzlew+Jacobsen+ CopenhagenBusinessAcademy 1.Semester MichellaSerritzlewJacobsen MULB Indholdsfortegnelse PBS...3 WBS...3 Brainstorm...4 Wireframes...5

Læs mere

Designmanual

Designmanual 11-3-2016 Designmanual Om Designmanualen På disse sider er Man-Freds beskrevet. Manualen her kan bruges til at finde standarden til designet af hele Man-Freds identitet på tværs af alle deres mediekanaler.

Læs mere

PANSER & BRANDBILSMUSEET DESIGNMANUAL

PANSER & BRANDBILSMUSEET DESIGNMANUAL PANSER & BRANDBILSMUSEET DESIGNMANUAL INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION 4 TONE OF VOICE 5 LOGO 6 RESPEKTAFSTAND I LOGO 7 PLACERING AF LOGO 8 FARVER 9 FARVE PÅ LOGO 10 PRIMÆR FONT OVERSKRIFT 11 PRIMÆR FONT

Læs mere

Designguide Forskningens Døgn

Designguide Forskningens Døgn Designguide Formål og identitet de s nde Bla -Bean y l l Je Jeres I kan også indsætte billeder eller grafik som blikfang, evt.her under brødteksten. Overskrift over flere linjer dog max 44 anslag WWW.JERESHJEMMESIDE.DK

Læs mere

Gruppe 9: Jan-Nilas Gerth, Jonas Thomsen, Collyre Niyokuri, Michelle Thomsen

Gruppe 9: Jan-Nilas Gerth, Jonas Thomsen, Collyre Niyokuri, Michelle Thomsen Gruppe 9: Jan-Nilas Gerth, Jonas Thomsen, Collyre Niyokuri, Michelle Thomsen 3 Introduktion 15 Grafiske elementer 4 5 6 7 8 9 10 11 12 12 Logo Clearspace Placering Versioneringer Typografi Billeder Don

Læs mere

Designmanual. Retningslinier for Danmarks Naturfredningsforenings tryksager.

Designmanual. Retningslinier for Danmarks Naturfredningsforenings tryksager. Designmanual Retningslinier for Danmarks Naturfredningsforenings tryksager. 1 Indhold Formål 3 Logoet og konsultativ tekst 4 Rubrik på forside 6 Typografi 7 Farver 8 Format 10 Godkendelse og produktion

Læs mere

CAMPUS+ DESIGNMANUAL

CAMPUS+ DESIGNMANUAL CAMPUS + DESIGNMANUAL DESIGN OG KONCEPT GUIDELINE I denne designmanual kan du se og læse mere om konceptet samt den visuelle identitet. INDHOLD 01 Primære logo 02 Sekundære logo 03 Farvepalette 04 Typografi

Læs mere

Designmanual BUTLER FM

Designmanual BUTLER FM Designmanual BUTLER FM 2015 Grontmij A/S, Facilities Management Forfatter: Rikke Carlsen, RIC Indhold Grid... 3 Afstande... 5 Fonte og typografier... 6 Farver... 7 Tabeller... 8 Andre elementer... 10 Ikoner...

Læs mere

Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen

Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Opgavebeskrivelse Jeg har fået til opgave at lave et magasin til en fiktiv virksomhed. Virksomhden som udgiver magasinet, hedder IDOL og

Læs mere

Velkommen til TADAA! s visuelle verden

Velkommen til TADAA! s visuelle verden Velkommen til TADAA! s visuelle verden Part of the Insero Group 1 Velkommen til TADAA! s visuelle verden TADAA! s visuelle identitet er designet til at illustrere de værdier, som delebilskonceptet bygger

Læs mere

DANMARKS DOMSTOLE DESIGNGUIDE

DANMARKS DOMSTOLE DESIGNGUIDE DANMARKS DOMSTOLE DESIGNGUIDE Marts 2017 /2 INDHOLD FORORD 3 LOGO/ET STÆRKT SYMBOL 4 LOGO/ANVENDELSE 5 LOGO/SUPPLERENDE LOGOER 6 REGLER FOR BRUG AF KERNEBUDSKAB 7 FARVER 8 FARVE-SÆT 9 GRAFISK ELEMENT/BÅNDET

Læs mere

GRAFISK DESIGN G H1 H2 H3 HOVEDFORLØB 1 AARHUS TECH 2013 H1 SIDE 1 / 11

GRAFISK DESIGN G H1 H2 H3 HOVEDFORLØB 1 AARHUS TECH 2013 H1 SIDE 1 / 11 GRAFISK DESIGN HOVEDFORLØB 1 AARHUS TECH 2013 G H1 H2 H3 H1 SIDE 1 / 11 IDENTITET, LOGO OG WEBSITE Brainstorm 1. Foreningen skal have ny identitet, logo og website. beskæftiger sig med økologi og bæredygtighed.

Læs mere

3. Semester Mul-A PROJEKT 3 FUNDING. Louise Marie Bonke Charlotte Bruhn Stine Dorry Meulengracht Madsen. http://cbruhn.dk/cfunding

3. Semester Mul-A PROJEKT 3 FUNDING. Louise Marie Bonke Charlotte Bruhn Stine Dorry Meulengracht Madsen. http://cbruhn.dk/cfunding 3. Semester Mul-A PROJEKT 3 Louise Marie Bonke harlotte Bruhn Stine Dorry Meulengracht Madsen http://cbruhn.dk/cfunding Projekt 3 Indholsfortegnelse Idéudvikling Indledning Målgruppeanalyse Moodboard Funktionalitet

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Forord Logo Farver Skrifttyper Billeder Opsætning. Forord:

Indholdsfortegnelse: Forord Logo Farver Skrifttyper Billeder Opsætning. Forord: Designmanual Indholdsfortegnelse: 3 Forord Logo Farver Skrifttyper Billeder Opsætning 3 4 6 8 10 11 Forord: Denne designmanual indholder retninglinjer i forbindelse med partiet Midterpartiet. Heri beskrives

Læs mere

Grafisk design. Webdesign til barbershop

Grafisk design. Webdesign til barbershop Grafisk design Webdesign til barbershop Portfolio h1 Side 3 webdesign til barbershop Opgaven Barbershop i Horsens kom til os, for at få lavet et nye website. Afsender Barbershop er en barber salon i Horsens

Læs mere

Designmanual. Danmarks Naturfredningsforenings grafiske design

Designmanual. Danmarks Naturfredningsforenings grafiske design Designmanual Danmarks Naturfredningsforenings grafiske design 1 Formål Indhold Formål 3 Logoet og konsultativ tekst 4 Rubrik på forside 6 Typografi 7 Farver 8 Godkendelse og produktion 10 Formålet med

Læs mere

DESIGNMANUAL http://rebeccasjaastad.dk/web/arkenspilforside.html GRUPPE A5 SUSANNE KIRK MØLLER REBECCA SJÅSTAD MICHELLE KLAUSEN INDHOLDSFORTEGNELSE 1.KONCEPTBESKRIVELSE & NAVNETRÆK KONCEPTBESKRIVELSE OG

Læs mere

Designmanual for. Carsten Jensen Biler A/S INDHOLDSFORTEGNELSE:

Designmanual for. Carsten Jensen Biler A/S INDHOLDSFORTEGNELSE: Designmanual for Carsten Jensen Biler A/S INDHOLDSFORTEGNELSE: Skrifttyper side 2 Farveprofil side 2 Logoets varianter side 3 Logoets anvendelse Annoncer side 4 Plakater side 4 Roll-up side 5 Brevpapir

Læs mere

Designmanual. I vores designmanual vil vi gennemgå elementerne fra vores website og spil.

Designmanual. I vores designmanual vil vi gennemgå elementerne fra vores website og spil. Designmanual I vores designmanual vil vi gennemgå elementerne fra vores website og spil. Vi har ikke alle vores elementer fra vores website og spil med i denne manual, da både hjemmeside og spillet indeholder

Læs mere

Designmanual // Logo

Designmanual // Logo Designmanual // Logo Logoet er designet med tanke på de produkter Konfekt Design producerer. Her springer de geometriske mønstre især i øjnene og det har vi også ønsket at visualisere i logoet. Her mødes

Læs mere

FODMAPforum. Designmanual

FODMAPforum. Designmanual Designmanual Velkommen På de følgende sider finder du s designprogram. Med det ved hånden er du i stand til at designe løsninger til s grafiske flader. Her kan du slå op og finde ingredienserne til at

Læs mere

DESIGN AF VISUEL IDENTITET TIL DEL 1: DET VISUELLE. Nicolaj Valberg Grundlæggende Grafisk Design IT Universitetet

DESIGN AF VISUEL IDENTITET TIL DEL 1: DET VISUELLE. Nicolaj Valberg Grundlæggende Grafisk Design IT Universitetet DESIGN AF VISUEL IDENTITET TIL DEL 1: DET VISUELLE Nicolaj Valberg Sundahl @ Grundlæggende Grafisk Design F2014 @ IT Universitetet LOGO 1 2 3 4 5 MERCHANDISE 6 7 8 WEBSITE SIDER SAMLET U/ 9 10 13 15 17

Læs mere

DESIGNMANUAL AARHUS STUDENTERNES SVØMMEKLUB

DESIGNMANUAL AARHUS STUDENTERNES SVØMMEKLUB DESIGNMANUAL INTRODUKTION KÆRE BRUGERE AF DENNE DESIGNMANUAL Denne designmanual omhandler pri mært brug af logo og farver i STUDENT- ERNES SVØMMEKLUBs designlinie. Den er ment og tænkt som en god vejledning

Læs mere

DESIGNGUIDE VESTFORBRÆNDING VISUELLE RETNINGSLINJER APRIL 2016

DESIGNGUIDE VESTFORBRÆNDING VISUELLE RETNINGSLINJER APRIL 2016 DESIGNGUIDE VESTFORBRÆNDING VISUELLE RETNINGSLINJER APRIL 2016 INDHOLD Introduktion 3 Logo og navnetræk 4 Farvepalet 5 Farvepalet udvidet 6 Typografi 7 5. element 8 Grafiske elementer 9 Piktogrammer 10

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE LOGO / GENERELT / LOGOSTØRRELSER...13 TYPOGRAFI

INDHOLDSFORTEGNELSE LOGO / GENERELT / LOGOSTØRRELSER...13 TYPOGRAFI DESIGNMANUAL INDHOLDSFORTEGNELSE MEEFRED DESIGN... 4-6 OM MEEFRED DESIGN... 7 LOGO... 8-9 LOGO / GENERELT... 10 LOGO / GENERELT / LOGOTYPE... 11 LOGO / GENERELT / RESPEKTAFSTAND... 12 LOGO / GENERELT /

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

Designmanual. Børnelandet. Børnelandet. Vi vokser sammen. Sofie Bissenbacker. side. 1

Designmanual. Børnelandet. Børnelandet. Vi vokser sammen. Sofie Bissenbacker. side. 1 Designmanual Sofie Bissenbacker side. 1 Inholdsfortegnelse Indtroduktion...s.3 Logo...s.4 Logo og proportioner...s. 5 Farve og farvesymbolik...s.6 Typografi...s.7 Billedestil...s. 8 Grafiske elementer...s.9

Læs mere

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Først øvelse. Lav en designanalyse i tekst og billeder af det udleverede website www.kariyer.net. Vi startede med en hjemmeside, der så ud som følgende: Gennemgående

Læs mere

Trafikstyrelsens grafiske linje designmanual

Trafikstyrelsens grafiske linje designmanual Trafikstyrelsens designmanual Juli 2010 2 Trafikstyrelsens Designmanualen beskriver grundelementerne i Trafikstyrelsens profil og, og giver eksempler og retningslinjer for deres anvendelse. Designmanualen

Læs mere

M.OE. Designmanual Marts 2015 1. udgave

M.OE. Designmanual Marts 2015 1. udgave M.OE Designmanual Marts 2015 1. udgave Indholdfortegnelse Anvendelse 3 Rammer for anvendelse 4 GRUNDELEMENTER 5 Logo 6 Varianter 7 Skalering 8 Respektafstand 9 Farver 10 Typografi 11 Ikoner 12 BREVLINJE

Læs mere

Designmanual. Ditte Vium

Designmanual. Ditte Vium Designmanual Ditte Vium Grafisk Design INDHOLD 2. Virksomheden.... side 4 Indden bag... side 4 Designlinje.... side 4 Logo.... side 5 Grafiske elementer.... side 6 Størrelse og respektafstand.... side

Læs mere

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING TYPOGRAFI OG OMBRYDNING Opgaven var her at udarbejde en brochure for virksomheden Fynbo Glas A/S. Det er en engros virksomhed, der sælger glas til byggebranchen. Brochuren skulle bruges som en informationsbrochure,

Læs mere

DESIGNMANUAL. Designprincipper for konceptet: Eventyr på menuen

DESIGNMANUAL. Designprincipper for konceptet: Eventyr på menuen DESIGNMANUAL Designprincipper for konceptet: Eventyr på menuen INDHOLD Farver - Primær Farver - Sekundær Farver - Oversigt Udskrift Billedstil Skrifttype - Primær Skrifttype - Sekundær Priser Prisfremhævning

Læs mere

Introduktion. Denne designmanual beskriver grundelementerne i PA Savværkets visuelle identitet.

Introduktion. Denne designmanual beskriver grundelementerne i PA Savværkets visuelle identitet. 1 Designmanual Indhold Introduktion Grundelementer Farveunivers Farvedefinition Logo Logoplacering Logo på tekstil Billeder Brevpapir og visitkort Typografi Dos and don ts 2 Introduktion Denne designmanual

Læs mere

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner.

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner. GRAFISK DESIGN OPGAVEN Min kæreste er medstifter af en vinloge. Medlemmerne af logen kunne godt tænke sig et sted, hvor de bl.a. kunne få et overblik over, hvilke vine de har bedømt og hvornår næste loge

Læs mere

Mums fordi mad skal smage godt. Design Manual. Marts 2014

Mums fordi mad skal smage godt. Design Manual. Marts 2014 Mums fordi mad skal smage godt Design Manual Marts 2014 Indhold Formål med manualen... 2 Grundelementer... 2 Mums navn og logo... 2 Logo til forretningsbrug... 3 Forskellige logoversioner... 4 Typografier...

Læs mere

Rapport Grafisk design Af Benjamin, Steffen, Jacob A og Nicklas

Rapport Grafisk design Af Benjamin, Steffen, Jacob A og Nicklas Rapport Grafisk design Af Benjamin, Steffen, Jacob A og Nicklas Indholdsfortegnelse Typografi... 2 Opsætning... 2 Komposition og layout... 3 Harmoni i komposition... 3 Dynamik i et billede:... 4 Placering...

Læs mere

Farvebrug. Kul Neutral Lokorød

Farvebrug. Kul Neutral Lokorød Design Manual Logo Logoelementer Vores logo er bygget op af fire elementer. I midten vores lokomotiv ikon, der som standard er sat til 100% opasity, samt to tekst elementer henholdsvis øverst og nederst.

Læs mere

T o b i a s W e x i ø S o n n e MultiMedieDesigner CPH-Business 1/26

T o b i a s W e x i ø S o n n e MultiMedieDesigner CPH-Business 1/26 T o b i a s W e x i ø S o n n e MultiMedieDesigner CPH-Business 1/26 Indholdsfortegnelse - Intro - Mindmap - Designvalg - Farvevalg - Logo - Ensartethed - Farver - Det gyldne snit - Fleksibilitet & brugbarhed

Læs mere

Grafisk. Design. Orkla Foods Opskriftsbrochure

Grafisk. Design. Orkla Foods Opskriftsbrochure Grafisk Design 2 Orkla Foods Orkla Foods Opgaven Projektet er en opskriftsbrochure for Orkla Foods - som I samarbejde med Smagsløg skal have udformet en brochure til besøgende på Food Expo messen i Herning

Læs mere

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation Portfolioudvikling I denne rapport vil du kunne læse om mit porfolios tilblivelse. Det skal give læseren indblik i mine designvalg og hele processen bag projektet. Hjemmesiden er kodet fra bunden i HTML

Læs mere

Grafisk design. Portfolio Hovedforløb 2, april Af Susanne Nielsen

Grafisk design. Portfolio Hovedforløb 2, april Af Susanne Nielsen Grafisk design Portfolio Hovedforløb 2, april 2018 Af Susanne Nielsen Opgave Opgaven var at lave et logo til en nyopstartet virksomhed, kaldet Esport Explorer. Kunderne ønskede at udstråle både esport

Læs mere

Grafisk Design OVERSIGT. 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard

Grafisk Design OVERSIGT. 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard OVERSIGT 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard 2 Logo A. Skitser B. Valg af fonte C. Farver D. S et E. Kvalitetstjek 3 App A. Overvejelser B. Format C. Moodboard D. Skitser

Læs mere

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING GRAFIK & BILLEDBEHANDLING OPGAVE At lave en sammenkopieret naturplakat med ud fra fast billedgalleri. ENESTÅENDE OVERVEJELSER - Hvilke stikord skal min plakat inspireres af? - Skal det være abstract og

Læs mere

VISUELDEL NY VISUEL IDENTITET TIL ANALOG MARIE SVAN OLSEN. GGD2 F2013. IT - UNIVERSITETET. KØBENHAVN

VISUELDEL NY VISUEL IDENTITET TIL ANALOG MARIE SVAN OLSEN. GGD2 F2013. IT - UNIVERSITETET. KØBENHAVN VISUELDEL NY VISUEL IDENTITET TIL ANALOG MARIE SVAN OLSEN. GGD2 F2013. IT - UNIVERSITETET. KØBENHAVN MOODBOARD 2 MOODBOARD 3 VISUEL IDENTITET FARVEVALG RGB: 120/200/200 CMYK: 51/2/24/0 #78C8C8 RGB: 122/76/34

Læs mere

Designmanual. Version 1. 02-06/2013

Designmanual. Version 1. 02-06/2013 Designmanual Version 1. 02-06/2013 s designmanual indhold Indhold 2 Introduktion... 3 Kommunikationsunivers... 4 Konceptbeskrivelse...5 HVAD...5 HVEM...5 HVORDAN...5 HVOR...5 HVORNÅR...5 Konceptskitse...6

Læs mere

DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB

DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB GRAFISK DESIGN Design af tørklæde til sportsklub. Skal bruges som reklame og salg til klubbbens medlemmer og fans. Design Rentegning af logo Grafik Klargørin af grafik til

Læs mere

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Pernille Sjøgreen Kathrine Amalie Russell Harder Line Rasmussen www.pernillesjoegreen.com www.kathrineharder.com

Læs mere

Forside 1: Bagside og bogryg:

Forside 1: Bagside og bogryg: Bagside og bogryg: Bagsiden og bogryggen er lavet i de samme farver som forsiden for at opnå et gennemgående og sammendhængende look. Stregen som skal forestille jernbanen er også fortsat på både bogryggen

Læs mere

CHOKOLADE MAGERIET. Designmanual. af Mette Tang

CHOKOLADE MAGERIET. Designmanual. af Mette Tang Designmanual af Mette Tang Indhold Logo Respektafstand...s. 4 Placering...s. 5 Størrelser...s. 6 På baggrunde...s. 7 Typografi Fonte...s. 9 Teksjustering...s. 10 På baggrunde...s. 11 Elementer Cirkler...s.

Læs mere

Grafisk design 5 STK. ØL / DRINKS / VAND. Opgaven. Farver. Målgruppe. Logo. Stil og stemning Familie, hygge og samvær.

Grafisk design 5 STK. ØL / DRINKS / VAND. Opgaven. Farver. Målgruppe. Logo. Stil og stemning Familie, hygge og samvær. 1 DRINK GRAFISK DESIGN 5 STK. ØL / DRINKS / VAND GRAFISK DESIGN Grafisk design 3 DRINK 2 DRINK 5 DRINK 4 DRINK Opgaven bestod i at udvikle et nyt design til Galten byfest, som bliver holdt en gang årligt.

Læs mere

BRUGTE KLODSER TIL NYE IDEER DESIGNMANUAL & SOCIAL PLAYBOOK

BRUGTE KLODSER TIL NYE IDEER DESIGNMANUAL & SOCIAL PLAYBOOK DESIGNMANUAL & SOCIAL PLAYBOOK 1 DESIGNMANUAL INDHOLDSFORTEGNELSE Designmanual 4 Brug af logo 10 Farver 11 Typografi 12 Maskot Social Playbook 14 Hvad er en social playbook? 15 Facebook 17 Instagram 19

Læs mere

GARA DESIGN MANUAL. På de følgende sider kan Agaras designmanual findes.

GARA DESIGN MANUAL. På de følgende sider kan Agaras designmanual findes. A GARA DESIGN MANUAL På de følgende sider kan Agaras designmanual findes. elementer der er skabt. Ved hjælp af designmanualen er det muligt at videreudvikle designet til Agara og stadig holde sig indenfor

Læs mere

Bo Michelsen Designguide

Bo Michelsen Designguide Bo Michelsen Designguide Designmanual indholdsfortegnelse Designmanual indholdsfortegnelse...1 Introduktion...2 Logo og identitet...3 Regler og logo...4 Snip på brevlinie...5 Snip til beskæring af billeder...5

Læs mere

BRAND STRATEGI & DESIGN MANUAL

BRAND STRATEGI & DESIGN MANUAL BRAND STRATEGI & DESIGN MANUAL Introduktion Brand strategi Design manual Spørgsmål og svar 2 Introduktion Vi er igang med at udvikle en klar strategi som skal give yderligere fordele til medlemmer, sponsorer

Læs mere

Fact Sheet. Exam project 3.nd semester - November Facebook

Fact Sheet. Exam project 3.nd semester - November Facebook Fact Sheet Exam project 3.nd semester - November 2016 Gruppemedlemmer: Andrea Jakobsen - andreajakobsen@hotmail.dk Christian Bertelsen - kontakt@christianbertelsen.dk Sofie Ken -sofieken@jubii.com Campaign

Læs mere

Designguide Det Konservative Folkeparti

Designguide Det Konservative Folkeparti Designguide Bomærke Logovarianter Farver Typografi Fotostil X X Designguide 2017 Version 1.2 Logo i bredformat Bomærke venstrestillet Bomærket X X Logo i bredformat Bomærke højrestillet Et bomærke er ikonet

Læs mere

HVEM VI ER VORES BAGGRUND

HVEM VI ER VORES BAGGRUND DESIGNMANUAL HVEM VI ER Embrace-it er et voksende dansk konsulenthus med ledelsesfokus, samt en software udviklingsressource med mere end 85 talentfulde specialister og udviklere siddende i Danmark, Vietnam

Læs mere

Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3

Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3 Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3 Typografier: Typografier er er punkt inden for design, som omfatter skrifttyper, linjeafstand/opsætning og linjeafstand altså en hel masse inden for skrift eller

Læs mere

Designguide. Her i designguiden kan du læse om CM Networks visuelle identitet, og hvordan du arbejder med CM Network brandet.

Designguide. Her i designguiden kan du læse om CM Networks visuelle identitet, og hvordan du arbejder med CM Network brandet. Designguide Her i designguiden kan du læse om CM Networks visuelle identitet, og hvordan du arbejder med CM Network brandet. Al kommunikation med CM Network som afsender, skal udarbejdes ud fra retningslinjerne

Læs mere

Hvad bør du vide om layout og typografi

Hvad bør du vide om layout og typografi Hvad bør du vide om layout og typografi Når man vil lave en tekst, som andre skal læse, er det vigtigt at vælge en skrifttype, der er motiverende og inspirerende at læse for målgruppen. Derfor bør man

Læs mere

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker Grafisk design opgaven Jeg fik til opgave, at udforme en værdikupon til svenske Adlibris Fotoservice. Værdikuponen skulle være i A5-format på 2 sider. På første side skulle der være en indledende tekst

Læs mere

DESIGNGUIDE // MAJ 2012

DESIGNGUIDE // MAJ 2012 DESIGNGUIDE // MAJ 2012 Designguiden indeholder corporate standarder og retningslinjer, der fastsætter cphbusiness grafiske identitet. De grafikfiler, som hører til cphbusiness corporate standarder må

Læs mere

Redesign af website. Gruppe 27: Fanøfærgen. Website: Feelgood Bakery. Link til redesign: http://madsklarlund.dk/feelgoodbakery/

Redesign af website. Gruppe 27: Fanøfærgen. Website: Feelgood Bakery. Link til redesign: http://madsklarlund.dk/feelgoodbakery/ Redesign af website Gruppe 27: Fanøfærgen Website: Feelgood Bakery Link til redesign: http://madsklarlund.dk/feelgoodbakery/ Dagmar Büchert Julie Otzen Mads Klarlund Mathias Duhn Larsen 2. Koncept & idé

Læs mere

FAMILIE & MADVANER DESIGNGUIDE

FAMILIE & MADVANER DESIGNGUIDE FAMILIE & MADVANER DESIGNGUIDE VELKOMMEN Dennne guide har til formål at sikre en entydig præsentation og eksponering af den visuelle identitet for virksomheden En bid af Malou v. Marie-Louise Hannesbo

Læs mere

Grafisk Design. Facebook: Opdatering fra en Teenager en typisk fredag aften. Kilde: Min kusines datter.

Grafisk Design. Facebook: Opdatering fra en Teenager en typisk fredag aften. Kilde: Min kusines datter. Brainstorms Brainstorms INSPIRATION Facebook: Opdatering fra en Teenager en typisk fredag aften. Kilde: Min kusines datter. Sjovt med skråtstillet, skaber dynamik i opslaget. Fed taleboble til små-annoncer.

Læs mere

Design manual for. Lavet af Gruppe 3: Daniel Gade. Maj-britt Gierahn. Pia Skriver. Vejleder i projektet Space Networking anno 2013 er:

Design manual for. Lavet af Gruppe 3: Daniel Gade. Maj-britt Gierahn. Pia Skriver. Vejleder i projektet Space Networking anno 2013 er: Design manual for Lavet af Gruppe 3: Daniel Gade. Maj-britt Gierahn. Pia Skriver. Vejleder i projektet Space Networking anno 2013 er: Erhverv: Kirsten Kasch Kommunikation: Karen Malene Andreasen og Jens

Læs mere

Co Brewers. Designmanual Rev. 1

Co Brewers. Designmanual Rev. 1 Designmanual 2016 Rev. 1 Indhold Source Sans Pro 01 Logo 02 Farveunivers Plakat Visitkort Label Website 04 Billedstil 05 Layout 03 Typografi Logo Logoet er designet så det skaber associationer til øl,

Læs mere

NAVN PÅ KAPITEL IDENTITET RAW 2015

NAVN PÅ KAPITEL IDENTITET RAW 2015 NAVN PÅ KAPITEL IDENTITET RAW 2015 Indholdsfortegnelse 1. Designkoncept 2. Logotype 3. Typografi 4. Det femte element 5. Farveskala 6. Fotostil 7. Eksempler på anvendelse 8. ipad magasin Side x Side x

Læs mere

Responsive design Der er ingen breaking points på hjemmesiden. Det er et astatic website, da det ikke er responsivt.

Responsive design Der er ingen breaking points på hjemmesiden. Det er et astatic website, da det ikke er responsivt. Gruppe 11 Asta, Björk, Marie-Louise, Sofie. http://arice.dk/scherninghtml/forside1.html Husk at trykke på den første ørering inde under smykker. Brug venligst inspectoren når i tjekker tablet og mobil

Læs mere

Designmanual Udgiver: Sortberg Hansen Opdateret dato: 26/3/2012 Copyright: Sortberg Hansen Grafik & opsætning: Rune Holmann

Designmanual Udgiver: Sortberg Hansen Opdateret dato: 26/3/2012 Copyright: Sortberg Hansen Grafik & opsætning: Rune Holmann designmanual Designmanual Udgiver: Sortberg Hansen Opdateret dato: 26/3/2012 Copyright: Sortberg Hansen Grafik & opsætning: Rune Holmann Indholdsfortegnelse Logo 4 Logo - variationer 5 Logo - respektafstand

Læs mere

Mediegrafiker hf 1, Sascha Petersen. Grafisk design. Wireframe & skitse. 1 - Page 1. Flowchart. Start. Opret bruger/login Forside Mad i din by.

Mediegrafiker hf 1, Sascha Petersen. Grafisk design. Wireframe & skitse. 1 - Page 1. Flowchart. Start. Opret bruger/login Forside Mad i din by. Wireframe & skitse 1 - Page 1 Flowchart Start Opret bruger/login Forside Mad i din by Side 1 Moodboard til app & logo Skrifttyper Dandeleon Vintage Demo Montserrat regular Farver Sort/grå Hex: #3F3F3F

Læs mere

Indhold 1.0. Indledning... 2 1.1. SWOT-analyse... 2 2. Del 1: Visuel identitet... 3 2.1. WBS... 3 2.2. Gantt kort... 3 2.3. Brainstorm... 4 2.3.1.

Indhold 1.0. Indledning... 2 1.1. SWOT-analyse... 2 2. Del 1: Visuel identitet... 3 2.1. WBS... 3 2.2. Gantt kort... 3 2.3. Brainstorm... 4 2.3.1. Indhold 1.0. Indledning... 2 1.1. SWOT-analyse... 2 2. Del 1: Visuel identitet... 3 2.1. WBS... 3 2.2. Gantt kort... 3 2.3. Brainstorm... 4 2.3.1. Nøgleord... 4 3.0. Farver... 6 4.0. Produkter... 7 4.1.

Læs mere

LogoGuide. Version

LogoGuide. Version LogoGuide Version 1.1 2017 Rejseplanen LogoGuide 2 Dette er Rejseplanens LogoGuide, som har til formål at sikre en sammenhængende og ensartet brug af logoet. Har du spørgsmål til guiden, er du mere end

Læs mere

Grafisk design. Filmblad til tablet

Grafisk design. Filmblad til tablet Grafisk design Filmblad til tablet Lodret cover Opgavebeskrivelse: Mit digitale produkt er et filmblad til tablets over månedens film. Tablet udgaven er mere kompakt og gør at brugeren får et hurtigere

Læs mere

Designmanual Manual til dig der skal udarbejde grafisk materiale for MJT

Designmanual Manual til dig der skal udarbejde grafisk materiale for MJT Designmanual Manual til dig der skal udarbejde grafisk materiale for MJT Generelt om vores visuelle identitet Denne manual definerer det grafiske design og visuelle udtryk for MJT. Vores visuelle profil

Læs mere

Designguide. NemID Designguide / Kontrapunkt / Marts 2010 1

Designguide. NemID Designguide / Kontrapunkt / Marts 2010 1 Designguide h NemID Designguide / Kontrapunkt / Marts 2010 1 Indhold Logo Logo / Minimum afstand / Placering / Co-branding / Fejlagtig brug Elementer Farver / Tal og piktogrammer / Typografi / Supergrafik

Læs mere

Link til landing page: linemehr.dk/projekter/e-zine/index.html

Link til landing page: linemehr.dk/projekter/e-zine/index.html Link til landing page: linemehr.dk/projekter/e-zine/index.html Multimediedesigner - projekt 2-2. semester - E-zine - Tobias Sonne, Line Mehr og Line la Fontaine FACT SHEET Projekt titel An E-zine URL Landing

Læs mere

GUIDELINES TV 2 MASTERBRAND VERSION 0.9

GUIDELINES TV 2 MASTERBRAND VERSION 0.9 GUIDELINES TV 2 MASTERBRAND VERSION 0.9 INDHOLDSFORTEGNELSE 01.0 / DESIGNGUIDE 01.1 / VORES FAMILIE 01.2 / VISUELLE GRUNDSTEN 01.3 / GRUNDLOGO 01.3.1 / PLACERING 01.3.2 / GRUNDLOGO DON TS 01.4 / STORYLOGO

Læs mere

Designmanual. Bjarne Brønno 2014 Version 1.0

Designmanual. Bjarne Brønno 2014 Version 1.0 Designmanual Bjarne Brønno 2014 Version 1.0 Indholdsfortegnelse Indledning Farver Typografi Billedstil Logo Branding Brandingmateriale 3 4 5 6 7 9 10 Indledning Dette er en designmanual til musiker Bjarne

Læs mere

Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot

Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot til hjemmesiden. Mine indledende tanker bag hjemmesiden

Læs mere

Grafisk design 03/12. Typografi & ombrydning 13/24. Grafik & billeder 25/31. Produktion og workflow 32/ Grafisk design

Grafisk design 03/12. Typografi & ombrydning 13/24. Grafik & billeder 25/31. Produktion og workflow 32/ Grafisk design Grafisk design 03/12 Typografi & ombrydning 13/24 Grafik & billeder 25/31 Produktion og workflow 32/43 03 12 Grafisk design 2 3 Aarhus Cykelbane Aarhus cykelbane har igennem længere tid haft en uddateret

Læs mere

ErhvervsAkademi Sjælland. Visuel identitet og designretningslinjer

ErhvervsAkademi Sjælland. Visuel identitet og designretningslinjer ErhvervsAkademi Sjælland Visuel identitet og designretningslinjer Indholdsfortegnelse Formål 2 Værdierne bag EASJ s visuelle identitet 2 - Fællesskab 2 - Mangfoldighed 2 - Udvikling 2 Elementer i logoet

Læs mere

Æsken skal primært være i let pap.

Æsken skal primært være i let pap. GRAFISK DESIGN REDEGØRELSE OPGAVEN Vi fik til opgave at designe emballage til internet undertøjsbutikken Inderst Inde. Vi fik udleveret et logo som vi skulle bruge, men måtte selv bestemme hvilket undertøjsprodukt

Læs mere

Brug af Bibliotekarforbundets logo. Designmanual August 2011

Brug af Bibliotekarforbundets logo. Designmanual August 2011 Brug af Bibliotekarforbundets logo Designmanual August 2011 I denne manual finder du oplysninger om: 1. Hvilket logo skal bruges? 2. Negativ eller positiv logo 3. Placering af logo 4. Hvilken teknisk udgave

Læs mere

Visuel identitet for Bygningsstyrelsen

Visuel identitet for Bygningsstyrelsen 6. september 2012 Visuel identitet for Bygningsstyrelsen Grundelementer Logo Bygningsstyrelsens logo består af krone, tredimensionelt element og navnetræk. Navnetrækket er tegnet med udgangspunkt i skriften

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING - MAGASIN

TYPOGRAFI & OMBRYDNING - MAGASIN TYPOGRAFI & OMBRYDNING - MAGASIN REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Lav et fiktivt blad for Skanderborg Kommunes biblioteker, som fortæller hvad der skal ske januar-marts 2016, både med en samlet oversigt og

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen OPGAVE Designforslag til hjemmeside til motorcykelklubben Mc Chaufførerne GRAFISK DESIGN / Dorte Damsgaard Larsen 1/15 DESIGNPROCES Indledende møde med

Læs mere

Website design 1. semester, Projekt 3

Website design 1. semester, Projekt 3 Website design 1. semester, Projekt 3 Akvavitten.dk Andreas Schultz, Cecilie Kogi Carlsen, Lif Kaas Neergaard og Ninette Andersen Design brief Vores opgave i dette projekt har været at designe et website

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Farveteori 1. Gestaltlove 3. Typografi 7 CMYK 2 RGB 2

Indholdsfortegnelse. Farveteori 1. Gestaltlove 3. Typografi 7 CMYK 2 RGB 2 Indholdsfortegnelse Farveteori 1 CMYK 2 RGB 2 Gestaltlove 3 White space 3 Simplicity 3 Figure ground 3 Commen fate 4 Continuinity 4 Proximity 4 Rule of thirds 5 Closure 5 Similarity 5 Golden section 6

Læs mere