Beretning til Generalforsamling 2. maj 2017 Endnu engang velkommen til generalforsamlingen her i Valgmenigheden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning til Generalforsamling 2. maj 2017 Endnu engang velkommen til generalforsamlingen her i Valgmenigheden"

Transkript

1 Beretning til Generalforsamling 2. maj 2017 Endnu engang velkommen til generalforsamlingen her i Valgmenigheden Efter generalforsamlingen 26. april sidste år konstituerede menighedsrådet sig og nedsatte diverse arbejdsgrupper. Jeg vil i det følgende berette om nogle af de ting, som menighedsrådet har beskæftiget sig med i det år, der er gået. Pia overtog sidste år arbejdet vedrørende reservationer af Storstuen. I den forbindelse brugte vi lejligheden til at kigge på reglerne for udlejning og har strammet op på visse punkter. Festens hovedperson skal være medlem af kirken Indgår der en kirkelig handling i festen (dåb, konfirmation eller bryllup) skal den have foregået i Valgmenighedskirken. Musik skal slutte senest kl 01. Storstuen skal være rengjort og forladt senest kl. 10 næste dag. Storstuen er medlemmernes stue, og ikke et forsamlingshus. Den ligger tæt på præstegård, kirkegård og naboer, derfor bør der vises hensyn. På væggene hænger her dejlige billeder, som medlemmer af valgmenigheden har malet. Vi håber, der vil være mulighed for skiftende udstillinger. Så har I kunstværker eller kender nogen, som har lyst til at udstille, skal i ikke holde jer tilbage. Betingelsen er dog at de kan tåle en fest eller arrangement her. Vi startede i oktober med en udstilling af Michael Nielsens træskulpturer både ude og inde og Frits Rasmussens malerier her i Storstuen. Menighedsrådet besluttede at købe to af Michaels Nielsens skulpturer, kaldet Vingen og Uendelighedstegnet. Desværre fandt andre også smag for Uendelighedstegnet, som forsvandt herfra lige før nytår. Det dukkede aldrig op igen. Heldigvis var Michael med på at lave et nyt og de to fine skulpturer står nu forsvarligt lænket og pynter herude foran Storstuen. Frits Rasmussen udstillede bla nogle billeder med bibelske motiver. Vi syntes, de var interessante og vi er nu i gang med en proces, hvor Frits vil male nye billeder til vores prædikestol i kirken. Vi har mødtes med ham flere gange og har også overvejet at ændre farven på prædikestolen. Vi har dog besluttet at beholde den gule farve, da Frits billeder træder flot frem i den gule baggrund. Den nye prædikestol vil nok være klar i løbet af efteråret.

2 Inden længe mødes mange af os igen til vores Højskoledag Vi har det sidste halvanden år været en lille gruppe, som har arbejdet med at arrangere denne dag. Vores intention er at lave en sådan dag hvert andet år, hvis der er opbakning hertil fra jer. I 2019 laver vi dog en variant, da vi har sagt ja til at være værter ved Årsmødet for de frie grundtvigske valg- og frimenigheder. Her får vi brug for jeres hjælp for at få sådan et arrangement afviklet; men mere om det, når vi når så langt. Vi glæder os til d. 20 maj, hvor kirken og Storstuen vil summe af liv og glæde. I marts skete det. De store gamle lindetræer i alleen ned mod Stationsvej blev fældet. Jeg skal ærlig indrømme, da jeg den første aften gik forbi og så de store stammer og grene liggende på jorden, tænkte jeg, hvad har vi lige gang i her. Men da jeg så billederne af de fældede træstammer og hørte træfælderens beskrivelse af, hvor dårlige og rådne de var inden i, blev jeg endnu engang beskæftiget i, at det var det eneste rigtige at gøre. Når vi så ser det færdige resultat med nyplantede lindetræer, bøgehæk og snarlig grønt tæppe af græs under træerne, kan vi kun være glade over resultatet. Som tilgift får vi også mere lys ind i og omkring kirken. På kirkegården sker der også stille og roligt ændringer efter den skitse, som blev lavet for et par år siden. Vi har fået lavet en mindelund, hvor gravsten for tidligere præster og skolefolk er blevet samlet. Planen er nu at plante lidt imellem stenene og på sigt få udarbejdet en oversigt over gravstenene og historien om de afdøde personer. Hvordan det skal udformes, er der ikke taget stilling til endnu. Ligeledes fortsættes der med at blive sået græs i det midterste bånd, efterhånden som gravstederne nedlægges. Vi er en menighed med et stabilt medlemsgrundlag og en særdeles god økonomi på nuværende tidspunkt. Vores formue har vi stående i Danske Bank. I efteråret fik vi brev om, at banken så sig nødsaget til at tage minusrenter på indestående over 2 millioner. Det betyder, at vi skal betale -0,55% pr år for indestående over 2 millioner. Baggrunden er, at Nationalbankens indlånsrente har været negativ siden 2012 og at man forventer det negative renteniveau vil fortsætte i længere tid end forventet. Vi har haft en grundig drøftelse i menighedsrådet om hvordan vi skulle forholde os til dette.

3 Vi har undersøgt muligheden for at sprede vores formue ud på flere banker. Men bankerne vil ikke have os, uden vi flytter hele vores bankengagement med. Ligeledes har mange andre banker indført minusrenter, flere endda medregnende alt indestående. Vi har også overvejet at investere nogle af pengene; men da det jo kan være en usikker vej og det er jeres penge, har vi også fravalgt dette. Vi håber, at renteniveauet vil bedre sig inden for overskuelig fremtid og Vi har derimod valgt at investere i nogle af de større renoveringer, forbedringer, som vi kan se komme i fremtiden. Som I kan se fremstår Storstuen og præstegården lidt grå i øjeblikket. Det skyldes, at vi har fået sandblæst murværket og pudset det op igen. Når det er tørt, vil bygningerne blive malet i den samme gule farve, som den tidligere blev kalket i. Malingen skulle kunne holde i ca 10 år og Ejvind behøver ikke at bruge flere dage om året på kalkning. I præstegården er en ekstra trappe til førstesalen snart på plads. Næste større og udgiftstunge projekt er vinduerne i kirken. Flere af vinduerne er begyndt at ruste, som medfører, at jernet udvider sig og de små glas bøjes og knækker. Ligeledes dannes der ofte kondensvand på ruderne. Vi har over vinteren set på forskellige muligheder, renovering af de eksisterende vinduer, forsatsruder samt isættelse af helt nye vinduer. Nye vinduer vil betyde, at det farvespil og udtryk, vinduerne giver nu, vil forsvinde. I de nuværende vinduer er hvert enkelt lille rude kittet i og det er det, som giver det spil, som er i vinduerne. Derfor har vi besluttet, at de nuværende vinduer får en gennemgribende renovering. Dvs de renses af, får påført rustgrunder og males 2 gange med Alkydmaling, både udvendig og indvendig. De to små vinduer i rummene bag alteret, er i så dårlig forfatning, at de skal udskiftes. Ligeledes sætter vi forsatsruder, hvor enkelte kan åbnes, helt inde ved vinduerne i kirken. De udføres i aluprofil og med energiglas. Det medvirker, at der ikke vil komme den voldsomme påvirkning af kulde og varme med kondens til følge. Vi i menighedsrådet har gennem tiden talt om, at vi mangler et egentligt mødelokale. Når vi holder møder, sidder vi ofte ude i gangen, da det ikke giver mening at opvarme Storstuen for et møde med 10 personer i et par timer. Ligeledes sidder konfirmanderne tæt i konfirmationsstuen i præstegården. Især i år hvor der har været 26 konfirmander.

4 Derfor har vi talt om det kunne være dejligt med en udvidelse af Storstuen. Joachim vil efter kaffen vise nogle udkast til, hvorledes en udbygning kunne se ud. Vi taler om en forlængelse ud mod parkeringspladsen ved garderoben og toiletterne. Her kunne vi få et fint rum, som kunne bruges til møder, konfirmandforberedelse o.lign. Prisen på en sådan tilbygning vil nok ligge mellem mill. kr Jeg vil dog understrege, at der ikke er taget beslutning om noget, det er kun på idestadiet endnu. Vi mangler stadig at få knap 200 af vores medlemmer til at gå ind i deres skattemappe og sætte et flueben, således at Else kan gå ind og kun se den skattepligtige indtægt, som skal bruges til beregning af medlemsbidrag. Vi har op til flere gange skrevet og bedt folk om at gøre det; men som sagt mangler, der stadig en del. Derfor gør vi nu en ekstra indsats i menighedsrådet og ringer til hver enkelt for at få det gjort. Det bliver et stort arbejde at få kontakt med alle; men det er jo til gavn for begge parter, da medlemsbidraget herved bliver udregnet korrekt. Derfor må I gerne spørge rundt i jeres familie, om alle over 18 år har fået det gjort, det er altså både ægtefælle og børn over 18 år, der skal ind og sætte fluebenet. Vejledning findes på hjemmesiden, ellers er man velkomne til at kontakte Else eller mig. Vi har haft en stigning i forespørgsler på begravelser/bisættelser af ikke-medlemmer samt plads på kirkegården. Vi har tidligere besluttet, at hvis man har en relation til kirken kan det lade sig gøre, dog skal man betale 5000,- for den kirkelige handling. Da der også er løbende udgifter ved vedligeholdelsen af kirkegården, har vi vedtaget, at der udover de almindelige priser for gravsted og vedligeholdelse skal betales 5000,- hvis ikkemedlemmer skal ligge på kirkegården. Priser mv kan ses på vores hjemmeside under Kirkegårdsreglement. Der er blevet nedsat et Flaglaug i byen, bestående af de tre kirker, SNIF og Årslev Boldklub.

5 Der er blevet indkøbt flere flagstænger og flag, samt en trailer, hvori flagstængerne kan ligge, når de ikke er i brug. Vi har givet tilsagn om at være med og betale vores andel af udgiften, knap 9000,- kr. I år skal vi tage afsked med et menighedsrådsmedlem; nemlig Sebastian Larsson. Sebastian, du har været et dejligt engageret medlem i de tre år, du har været med. Du har stået for mange ting, bl.a. to gange Store legedag, hvor du bagte pandekager og poppede popkorn på livet løs. Du har deltaget i arbejdsgrupperne vedrørende Højskoledage. Du har givet en ekstra hånd, når der var praktiske opgaver, der skulle løses og har sammen med Joachim skrevet referaterne fra vores møder. Jeg kommer til at savne dit drengede smil og gode humør; men tusind tak for dit engagement. Jeg vil også sige tak til Ina, Pia og Ejvind. Jeg nyder vores kaffemøder, hvor planlægningen af aktiviteter og arrangementer bliver drøftet. Andre emner, som er oppe i tiden, er der heldigvis også tid til at drøfte. Tak til Hans Peter, Lisbeth, Jytte, Jens og Knud Erik for jeres dejlige musik og sang i kirken og Jyttes flotte blomsterudsmykninger til hver gudstjeneste. Tak til Else, fordi du igen i år har styret finanserne med sikker hånd. Tak til menighedsrådet for jeres engagement og bidrag til gode og konstruktive menighedsrådsmøder. Men ikke mindst Tak til hele menigheden og til jer som er kommet her i dag. Tak for jeres engagement og stillingtagen til dette og hint. Det er vigtigt, at I siger jeres mening og giver udtryk for jeres holdninger, således at vi fremover kan fortsætte med vores gode fællesskab. Hermed overgiver jeg beretningen til generalforsamlingen.

fra vejen og for der ikke igen skal blive så mørkt. Kantstenene er blevet hævet på begge sider af alleen og vi har fået nye perlesten lagt på.

fra vejen og for der ikke igen skal blive så mørkt. Kantstenene er blevet hævet på begge sider af alleen og vi har fået nye perlesten lagt på. Beretning 2018 Jeg synes ikke, det er ret længe siden, jeg stod her sidst og berettede om årets gang i Sdr Nærå Valgmenighed. Da jeg begyndte at tænke på denne beretning og læse det sidste års referater

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Sdr Nærå Valgmenighed tirsdag d. 26. april 2016.

Beretning til generalforsamling i Sdr Nærå Valgmenighed tirsdag d. 26. april 2016. Beretning til generalforsamling i Sdr Nærå Valgmenighed tirsdag d. 26. april 2016. Velkommen til generalforsamling, hvor vi både kigger på det år, der er gået og kigger fremad. Vi er en velfunderet valgmenighed

Læs mere

Beretning Generalforsamling 4. april 2019

Beretning Generalforsamling 4. april 2019 Beretning Generalforsamling 4. april 2019 Da jeg stod her for et år siden og skulle berette om årets gang i Sdr Nærå Valgmenighed, havde jeg ikke set komme, at vi nu står uden en præst. Ina valgte at opsige

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen,

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

Generalforsamling i Norddjurslands Valgmenighed. Onsdag den 16. marts 2016

Generalforsamling i Norddjurslands Valgmenighed. Onsdag den 16. marts 2016 Generalforsamling i Norddjurslands Valgmenighed a. Formandens beretning: Onsdag den 16. marts 2016 Formanden meddelte, at året 2015 havde været et meget travlt år med mange forskellige opgaver for bestyrelsen.

Læs mere

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces April 2015 1 2 3 Påskeferie 4 5 6 Ma 7 8 9 10 11 12 Sø Konfirmation 13 Ma Blå mandag Samtaler 3. klasse 14 15 16 To Skole/hjemsamtaler 3. klasse 17 18 19 20 21 Ti Generalforsamling 22 On Forårskoncert

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Bøvling Valgmenighed. - en grundtvigsk valgmenighed i folkekirken

Bøvling Valgmenighed. - en grundtvigsk valgmenighed i folkekirken Bøvling Valgmenighed Bøvling Valgmenighed Hvad er en Valgmeninghed? Hvad med økonomien? Oprettet i 1875 da et flertal er familierne i Bøvling og Flynder sogne ønskede en grundtvigsk præst. Et ønske som

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed Sdr. Nærå Marts April Maj Juni 2016 Valgmenighed Kære alle Nu går vi foråret i møde, dagene bliver lysere og længere. Snart er det påske og søndagen efter springer konfirmanderne ud sammen med blomster

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 9. maj 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Integrationsmøde

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Maiken

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord

Ejerforeningen Bakkebo Nord Ejerforeningen Bakkebo Nord Beretning 2008 Ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bakkebo Nord tirsdag d. 10. marts 2009 på Lundgårdskolen. Bestyrelsens beretning Hermed følger bestyrelsens beretning

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

Der indbydes til møde i menighedsrådet Onsdag 20. februar 2013 kl. 16.15 i konfirmandstuen Kaffe og salme Kirsten F.

Der indbydes til møde i menighedsrådet Onsdag 20. februar 2013 kl. 16.15 i konfirmandstuen Kaffe og salme Kirsten F. 9 Der indbydes til møde i menighedsrådet Onsdag 20. februar 2013 kl. 16.15 i konfirmandstuen Kaffe og salme Kirsten F. DAGSORDEN REFERAT Afbud / fravær 1. Formandens meddelelser: Ribe Stift fremsender

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested Mødeart Indkaldelse/ referat Mødedato/ tidspkt. Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat Tirsdag d. 27.05.14 Kl. 19.00-21.45 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte Skovgaard,

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Referat fra MR møde den 30. maj 2016

Referat fra MR møde den 30. maj 2016 Referat fra MR møde den 30. maj 2016 Ordstyrer: Elsemarie Referent: Alice Fraværende: Henrik 1. Dagsorden er godkendt 2. Referat fra sidste møde er godkendt. 3. Vi ønsker at bevare diakonipræstestillingen,

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt.

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Velkommen til GF 2016 Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Året der gik Vi afsluttede sæson 14/15 i maj med traditionel

Læs mere

Bøstrup Strand Grundejerforening

Bøstrup Strand Grundejerforening Generalforsamling 22/6 2019 Bøstrup Strand Grundejerforening Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent 6. Valg. 7. Eventuelt. Jens Kristian

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren INFO 3/2017 Vi ses i Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren På efterårsudstillingen underholdte Renæsancedanserne

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Herning Valgmenighed En Grundtvigsk valgmenighed Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Hvem er vi? Herning Valgmenighed er en fri sammenslutning indenfor folkekirken i den grundtvigske tradition.

Læs mere

Referat. Skelund Menighedsråd. Møde i kirkehuset. 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00. 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk

Referat. Skelund Menighedsråd. Møde i kirkehuset. 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00. 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00 Afbud fra Titti Busk 2. Siden sidst Lyd til udendørsarrangement Aftale om hjælp til lyd til gudstjenesten på Visborggård. 1300kr. pr. menighedsråd Frivillighed Hvordan fanger

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den kl i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den kl i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 24.03.2014 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Kirsten Engmark, Kirsten Hansen, Gitte Hanen, Arne D. Rasmussen, Valborg Slyk,

Læs mere

Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt

Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt dem og sagde til dem:»fred være med jer!«da han havde

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

De døbte er: Sigrid Svane Friberg Vilja Margrethe Kiilstofte Frederik Juul Faudel Anker Christian Cohr Nielsen

De døbte er: Sigrid Svane Friberg Vilja Margrethe Kiilstofte Frederik Juul Faudel Anker Christian Cohr Nielsen Generalforsamling i Balle Valgmenighed onsdag d.16.marts 2016 Velkomst. Sang: Velkommen lærkelil. Valg af ordstyrer. Bestyrelsen foreslår Frode Christensen Generalforsamlingen er indvarslet i kirkebladet.

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Nyhedsbrev uge 51-2012

Nyhedsbrev uge 51-2012 Nyhedsbrev uge 51-2012 Side 1 Glædelig jul!! Side 4...og goddag til Side 2 Sidste skoledag... Side 6 Børnehaven Side 4 Farvel - og tak! - til Jytte Side 8 Kalender, kontakt mm. Glædelig jul!...og godt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Generelle oplysninger Så er det tid til lidt nyt samt generelle oplysninger her fra klyngen. Først og fremmest er vi faldet rigtig godt til her på Katrinehaven,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 3/2013

Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 3/2013 Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 3/2013 Onsdag 17. april 2013 kl. 19.00 Sang: Asger Afbud: Carl Helman, Else Marie Møllmann, Kim Ingemann Christensen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Referat. Skelund Menighedsråd. Møde i kirkehuset. 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00. 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk

Referat. Skelund Menighedsråd. Møde i kirkehuset. 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00. 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00 Afbud fra Titti Busk 2. Siden sidst Lyd til udendørsarrangement Aftale om hjælp til lyd til gudstjenesten på Visborggård. 1300kr. pr. menighedsråd Frivillighed Hvordan fanger

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

2. søndag efter Helligtrekonger

2. søndag efter Helligtrekonger 2. søndag efter Helligtrekonger Salmevalg 355: Gud har fra evighed givet sin Søn os til Herre 448: Fyldt af glæde 441: Alle mine kilder skal være hos dig 369: Du som gir os liv og gør os glade 29: Spænd

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2018 34. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk I sne står urt og busk i skjul, det er så koldt derude Ja det er sådan jeg oplever det, når jeg

Læs mere

Til medlemmer af Ågård Frimenighed

Til medlemmer af Ågård Frimenighed Ågård d. 5. nov. 2015 Til medlemmer af Ågård Frimenighed På frimenighedens generalforsamling den 13. marts 2014 præsenterede bestyrelsen Projekt Brückerstuen i grove træk, bl.a. ud fra en bygningstegning

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Maiken

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Sidder I lige nu og drømmer om et fritidshus, der kan rumme alle jeres ønsker - så kan Grønbo hjælpe jer.... et

Læs mere

Klim-Hannæs Valgmenighed

Klim-Hannæs Valgmenighed Klim-Hannæs Valgmenighed 30 årgang nr. 1 jan.-april 2017 Ja, tal nu sandt om småt og stort, og jævnt om alt det høje! Thi godt er alt hvad Gud har gjort, og klart er barnets øje. N.F.S Grundtvig 1841 Relief

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn.

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Beretning 2013 2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Vi kom ud af 2012 med et lille overskud, alle bådpladser var besatte, og vi nåede ca. samme antal af gæstesejlere som de sidste

Læs mere

Sagsnummer: 36 Navn: Varga Camelia og Christina Alder: 19 & 43 Ansøgt om: Penge til mad + oplæring Ansøgt om

Sagsnummer: 36 Navn: Varga Camelia og Christina Alder: 19 & 43 Ansøgt om: Penge til mad + oplæring Ansøgt om Sagsnummer: 36 Navn: Varga Camelia og Christina Alder: 19 & 43 Ansøgt om: + oplæring Ansøgt om Bevilget apr. 2014 mv. Bevilget sep. 2014 mv. Bevilget apr. 2015 mv. Bevilget sep. 2015 Bevilget apr. 2016

Læs mere

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære.

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære. Generalforsamling 2014 Jeg har jo efterhånden skrevet en del beretningerne i min tid som skoleleder. Jeg husker ikke nøjagtigt, hvad der står i de forskellige, men jeg husker dog tydeligt den, jeg skrev

Læs mere

Beretning fremlagt den 26. jan på Generalforsamlingen

Beretning fremlagt den 26. jan på Generalforsamlingen Foreningen Glamsbjerg Beretning 2010 - fremlagt den 26. jan. 2011 på Generalforsamlingen Jeg vil begynde med at orientere om, at medlemsantallet i Foreningen Glamsbjerg er på 212 i 2010 Foreningen Glamsbjerg

Læs mere

Bilag 11. Søren: Transskriberet og kodet interview - ekstra

Bilag 11. Søren: Transskriberet og kodet interview - ekstra (Interviewer) (Informant) Bilag 11 Søren: Transskriberet og kodet interview - ekstra 00.02 Hvordan blev du første gang introduceret for TDC 2.0 00:09 er det her sådan nogle spørgsmål vi ikke fik sidste

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Giv gerne jeres besyv med, kom med jeres ideer, vi er alle altid åbne for nye forslag og måder at gøre tingene på.

Giv gerne jeres besyv med, kom med jeres ideer, vi er alle altid åbne for nye forslag og måder at gøre tingene på. Årsberetning 2016 Efter forrige års jubilæumsfejring, hvor der i perioder var meget travlt for både ansatte og menighedsråd, var vi i rådet enige om, at 2016 skulle være knap så travlt. I stedet ville

Læs mere

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1 FLASKEPOSTEN april 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. Bestyrelsens beretning Indledning 2013 har været stille år for Hadsten Varmeværk uden de store udfordringer, dog med en meget

Læs mere

Lokalbestyrelsens fremtidige virke Årsmødet 3.marts 2016

Lokalbestyrelsens fremtidige virke Årsmødet 3.marts 2016 idnkaldes til lokalkomite mø Lokalbestyrelsens fremtidige virke Årsmødet 3.marts 2016 2016 er startet med fuld fart på. Heldigvis kører alle vores mange aktiviteter og tilbud videre i år. Det er rigtigt

Læs mere

Demokrati og Medbestemmelse

Demokrati og Medbestemmelse Efterårs vinden suser, og snigende men dog på en behagelig måde, rammer den min kind. Træerne blafrer. Fuglene synger årets sidste viser. Det er varmt og koldt på samme tid. Det er mørkt og lyst på samme

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende Nyhedsbrev sommer 2019 Plejecentret Bøgevænget Kære borger og pårørende I sommerudgaven af Bøgevængets nyhedsbrev kan du blandt andet læse om den internationale Hvad er vigtigt for dig? -dag, om Bøgevængets

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015 Foråret så sagte kommer... 2 Sådan lød titlen på Kaj Munks erindringsbog, og mens disse linjer skrives, står foråret på spring. Solen skinner,

Læs mere

Lev med kunst - og i al evighed. Skulpturer af Anders Nyborg

Lev med kunst - og i al evighed. Skulpturer af Anders Nyborg Lev med kunst - og i al evighed. 16 Skulpturer af Anders Nyborg Livsglæde Stil, individualitet og karakter kommer for Hvorfor ikke give dine bedste venner en mange mennesker til udtryk gennem den skulptur

Læs mere

"Stor-oprydning-efter- Ledreborg-livsstilsmesse" :)

Stor-oprydning-efter- Ledreborg-livsstilsmesse :) "Stor-oprydning-efter- Ledreborg-livsstilsmesse" :) Vi er i gang med at få ryddet op og arrangeret de sørgelige rester vi tog med hjem fra Ledreborg. Vi skulle gerne få rettet det hele lidt op inden vi

Læs mere

Hersom-Bjerregrav Borgerforening

Hersom-Bjerregrav Borgerforening Hersom-Bjerregrav Borgerforening Nyhedsbrev 2013 2014 Arrangementer i 2013 24. november: Kl. 16.00 Kl. 16.30 Tænde juletræ og stjerner efterfulgt af julehygge ved købmanden Salg af gourmet-billetter 2014

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 12.12.2017 kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Peter Jepsen (PJ), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Bjarne Lund Henneberg

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Generalforsamling, 2013

Generalforsamling, 2013 Generalforsamling, 2013 Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 2 Generalforsamlingen afholdes i år d. 17.04. 2013 kl. 19.30 hos Skanderborg Erhvervsudvikling, Adelgade 105, st., 8660 Skanderborg. Dagsorden

Læs mere

Kugler i fladjern. Fyldte træer

Kugler i fladjern. Fyldte træer Kugler i fladjern En af nyhederne i år er fede kugler i fladjern. Jeg synes bare de er super skønne fine bare at have liggende i et bed men også gode i krukker med beplantning. Fladjernet er så smukt i

Læs mere

Hej Tomas, Hermed svar vedr. det alternative forslag til ByensHus. Har du spørgsmål eller kommenterer, så hører jeg gerne fra dig. God jul.

Hej Tomas, Hermed svar vedr. det alternative forslag til ByensHus. Har du spørgsmål eller kommenterer, så hører jeg gerne fra dig. God jul. From: Sent: 11 Dec 2017 19:13:31 +0100 To: tomasjensen46@hotmail.com Cc: Rasmus Scharling Toft;Alette Lena Skov-Hansen; Subject: Svar vedr. alternativt ByensHus Attachments: MDR_svar_alternativt_ByensHus_DEC17.pdf

Læs mere

Nyhedsbrev for Juni/Juli

Nyhedsbrev for Juni/Juli Nyhedsbrev for Juni/Juli Kære Forældre Så er vi klar til sommer og sol i skrivende stund er der dejligt vejr, så vi håber bare, det må fortsætte. Inden vi er helt klar til at gå på sommerferie, så får

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Indvielsen af Sognegården

Indvielsen af Sognegården Indvielsen af Sognegården Søndag d. 14. februar 2016 var der officiel indvielse af Gosmer- Halling Sognes Sognegård på Søndergade i Hou. Dagen indledtes med gudstjeneste i Gosmer Kirke ved Biskop Henrik

Læs mere

Maskinleverandørerne Sektion 2 Beretning 2009

Maskinleverandørerne Sektion 2 Beretning 2009 Maskinleverandørerne Sektion 2 Beretning 2009 Sekretariatet. Kokholm 3C. 6000 Kolding. Tlf.: 3927 0087. Fax: 3917 8955. E-mail: ml@maskinlev.dk 2 Indholdsfortegnelse VELKOMST... 3 BRANCHEN I 2009... 3

Læs mere

FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen

FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen Nyhedsbrev 2 FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen Som skrevet i avisen har Festivalen søgt kommunen om tilladelse til, at inddrage FAF siloen på Nordre havnekaj i dette års Art festival. Idet FAF-siloen

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

Alle helgen I 2015 Strellev

Alle helgen I 2015 Strellev For et par år siden indviede man et fælles gravsted for hjemløse og andre udsatte på Assistens Kirkegård i København. Gravstedet blev oprettet for at anerkende gadens folk, at give dem et sted, hvor de

Læs mere