Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 12+13 2012"

Transkript

1 Fælles info Påske. Så er det påske; og mange af os er så heldige at have lidt ekstra fridage i dagene op til påske! Men nogle vil de jo nok hævdeskal også holde hjulene og samfundet i gang og derfor har vi da også som altid- åbent de 3 dage! Vi har åbent fra til og man skal have madpakke med, mens vi sørger for brød og frugt formiddag/ eftermiddag og morgenmad naturligvis til de tidlige! Der er igen som altid- ikke tilmelding; de der har behov dukker op. Måske tager vi på en tur, så derfor vil det være godt at være der inden ved tiden eller bare lige slå på tråden og høre om vi tager afsted. Skal vi ikke på tur kan man jo fint nyde det lidt længere derhjemme og først møde senere!! Ring på mobil Nyt fra 0. årgang Vi nyder nu foråret i fulde drag med det gode og næsten sommerlige vejr. Flere dage har vi hentet frugt og brød med udendørs til nogle af børnene, fordi de slet ikke havde tid til at gå ind og spise. Sandkasserne er blevet gravet godt igennem, og en af legene der hitter for tiden, er at blive gravet ned i sandet og så selv skulle komme fri. En anden leg har været hundeklub (se billede). Også stikbold oppe på hockey-banen er velbesøgt og så selvfølgelig fodboldbanen. Når solskinsvejret lokker mange børn udendørs i længere tid, giver det også mere plads og ro indendørs. Her har vi råhygget med et par produktive gækkebrevsklippedage, så nu er der vist mange børn der håber at far og mor ikke er de skrappeste til at gætte. Og børnene har siddet i grupper og hyggesnakket omkring tegnebordet. Gang i snakken og hyggen ved tegnebordet. Og mere af det!... Var lidt i tvivl om det var det rette foto til hundeklub I klasselokalet 0.B, er syningen i fulde sving og det trækker rigtig, rigtig mange børn til symaskinerne, både piger og drenge. Også så mange, at Birgit har været nødt til at lave lange ventelister de skal skrive sig på for at komme til maskinerne i den rigtige orden. Og i ventetiden er der også lærdom: At vente på tur! Svært for nogle, lettere for andre. Det er med meget stor koncentration og respekt at de sidder foran maskinerne, for ingen har lyst til at komme til at sy sig selv i

2 fingrene., og også knappenåle kan stikke, AV! ;-) Først skal der syes en sy-prøve på karton, og derefter kan de starte på det valgte tøjdyr, en bamse eller en frø. De første bamser og frøer er allerede blevet færdige, og her er et par af de stolte kreatører med det hjemmegjorte produkt. Flot, ik`? Koncentration ved syningen. Birgit i gang med at hjælpe og instruere ud i syningens fine kunst. Flere i gang ved symaskinerne Der øves i at så med symaskine. Man syer efter stregerne på et stykke papir Her vises stolt det færdige resultat frem..

3 (i lighed med turene for drengegruppen) foregå i nærmiljøet, og kun i gåafstand. Det vil være et frivilligt tilbud for alle børn, og de kan melde sig til turen ved afkrydsningen i klassen samme dag som turen foregår. Der bliver altså ikke givet besked til hjemmet i forvejen. Vi vil være retur i Fritterhøjen til kl Derfor har vi brug for at I meddeler os hvis jeres barn IKKE må deltage i spontan-turene om onsdagene. (Intet svar = må gerne deltage) Der er plads til ca børn pr. spontantur. Og endnu et flot resultat. Drengegruppen har haft et par fantastiske ture ud i nærmiljøet. Deres sidste onsdagstur gik til Smedeskoven, hvor de både nåede at snitte pinde og lege rollespil med pinde. Disse ture har været rigtig gode, og nye venskaber er etableret. Desværre havde de voksne helt glemt kameraet, men sådan kan det gå når man leger godt! I tiden efter påskeferien vil vi sætte pædagogisk fokus på begreberne: UHELD / MED VILJE. Det gør vi for at hjælpe børnene til at skærpe deres forståelse af begreberne (og forskellen), ved i konflikter at spørge ind til -, og hjælpe dem med at sætte ord på hvad der kan være sket. Vi vil også bruge/lære dem et godt ord til brug ved mindre misforståelser/konflikter; nemlig ordet PYT. Syning af bamser fortsætter, også efter påske! Den store interesse og lange venteliste på at komme i gang, fortæller os at børnene slet ikke er færdige med at sy endnu. Som noget nyt vil vi den næste periode lave SPONTAN-TURE om onsdagen. Turene vil Bål igen! Det har været savnet, så derfor starter vi op igen med bål én gang om ugen, vekslende imellem mandage og torsdage. Det var alt for denne gang. Vi ønsker jer rigtig god påske. Tak for en hyggelig eftermiddag med jer ved vores kaffeeftermiddag. Sæt X i kalenderen ved næste kaffeeftermiddag torsdag d. 26. Maj fra til Mange hilsner fra 0. årgang Nyt fra 1. årgang I løbet af de sidst 14dage har vi på 1. årgang haft et eventyrværksted, de dage det her været muligt. Som vi tidligere skrev i et nyhedsbrev, nævner vi hvilke aktiviteter vi har i gang i nyhedsbrevet og ikke på vores aktivitetskalender. Eventyret som vi havde med i sidste nyhedsbrev har været udgangspunkt for dramatisering og leg. Ideen udsprang af de drenge, der næsten hver dag kæmper med deres Starwars-svær, og de piger, der rigtig gerne vil danse. Heldigvis var der mange andre det også viste sig at appellere til. Det foregik ved, at hvert barn selv skulle vælge en rolle fra eventyret. Der var noget forskelligt klædudtøj, børnene kunne vælge. Eventyret blev læst højt, og børnene skulle så spille sin rolle, når den blev nævnt i eventyret. Der var så indlagt musik i eventyret. Vi havde blandt andet Starwars-temaet med, der underbyggede en fægteopvisning, som prinserne udførte. Derudover var der en heksedans og en

4 prinsessedans. Det gav alle de børn, der havde lyst, mulighed for at deltage. Eventyret blev læst flere gange, så man havde mulighed for at prøve forskellige roller. Vi oplevede, at børnene blev mere og mere modige, og hvor de børn, der er lidt tilbageholdende efterhånden også fik mod på at deltage. Formålet var, at børnene skulle have det sjovt, og at legen var omdrejningspunktet. Samtidig fik de en oplevelse af at spille et lille skuespil. Der er en ramme, en begyndelse og slutning. Man skal være opmærksom og lytte, så man ved hvornår, man skal på scenen. Børnene var helt med på ideen. Det var super. Fuld gang i eventyret.. I gang med at udforme eventyret Store slag slås. Flotte udklædninger mon ikke det er alfer med de flotte spidse øre Og sikke da en sød prinsesse der var med.

5 Mere prinsesse. Vi har fortsat børn, der går med Ole i sløjd. De kommer meget stolt og glade og viser hvad de har lavet. Der er rigtig mange børn, der gerne vil med derover. Derfor fortsætter vi også efter påske, så alle der er i gang kan blive færdige og vi vil bestræbe os på at alle der gerne vil derover kommer derover og laver 1 ting. Flere af dem der har været derovre har spurgt om de måtte lave en anden ting derovre, men det bliver vi nok nød til at sige nej til. Og selv slibe tingene så de bliver dejlige glatte og runde at røre ved. Jeg plejer at sige at de skal slibe i mindst 1 time. Næsten alle spørger efter 1 eller 2 minutter om de ikke er færdige nu! Det svarer stort set til at de spørger, hvornår er vi der, hvis man skal køre langt og så ikke engang er nået ud af Galten endnu! Som det sidste plejer de at skrive navn på det de har lavet og måske lave motiver m.v med en træbrænder. Her er det et foderbræt. Børnene skal selv lave arbejdet; måle, save, hamre m.v. Ellers nyder vi, at det næsten er blevet forår og ikke behøver flyverdragterne. Børnene er gået i gang med at spille stikbold i kælderskakten. Det er tegn på forår!

6 Her lige nogle fotos fra det skønne forårsvejr. Piger der hygger sig på taget af et af legehusene. Et er altid en kæmpe glæde at se børnene hvert forår. Den måde de lige pludselig bare leger og indtager hele udeområdet på, når det er godt vejr. Det er næsten som at se køer komme på græs! (jeg er opvokset på en gård!) Og lige et sidste foto fra 1. årgang. Se den flot lavede kuglebane. Næsteforældrekaffe er Torsdag den 26.april kl. 14 til 16. Rigtig god påske til alle! Mange hilsner personalet på 1. årgang Nyt fra 2. årgang Og her nogle drenge på samme tag NU kører vores skønhedssalon på fyld drøn. Som børnene siger Det er perfekt, skønt og man hygger sig med hænderne op over hoved. Det er især skønt når man får fodbad, at blive vartet op af de voksne, med the, frugt og brød. Og lige et bilelde af en god leg indenfor måske har vi fået nyt legetøj Der serveres te til fodbadet.

7 I mandags fik vi besøg af frisør Laila. Hun kom og viste børnene hvordan de kunne sætte hår. Det var en god overraskelse for dem. Mange af børnene kender hende i forvejen. Vi efterlyser stadig ting til vores salon. Vi kunne godt tænke os nogle flere krøllejern m.m. Det er også for drenge. Ærgerligt ja nærmest snyd- at der ikke fandtes SFO da jeg var barn. Det ser da ret dejligt ud. Besøg af frisør Laila i vores salon. Det var populært og en STOR tak til Laila for at ville kigge forbi. Og til alle jer der måske har gået i SFO; synd for jer at I ikke gik i Galtens bedste SFO, hvor man bl.a. har skønhedssalon. Både drenge og piger har vist lige stor interesse for salonen. De har fået ordnet hår, negle, fødder, ansigt m.m. Det er skønt at se hvordan børnene leger på tværs af klasserne og har fået nye fælles interesse sammen. Selv 0. og 1. årgang har været på besøg for at se hvad der egentlig sker nede ved os. Det kan være de kan bestille tid efter påske!! Børnene har været meget gode til at give hinanden hår massage og fodmassage. Pigerne giver drenge massage og omvendt. Det er skønt at se. Stor aktivitet i salonen de hjælper hinanden rigtig meget.

8 Mere hjælp til hinanden Gang i påskesysler Vores børn er vilde med at lave kreative ting. Og de er da ret seje.. Vores IT mand på skolen Rasmus, var på besøg ved os i onsdags for at lære vores børn hvordan de kan spille på Ipads i netværk samt hvordan man kan tale med hinanden på Ipads når de spiller på samme tid. Sidst på ugen gik vi i gang med at lave påskepynt, nogle filtede flamingoæg. Efter påske skal vi i gang med Karnevals forberedelser. Det er jo endelig blivet vores tur til at kunne stå på stylter. Det har mange af dem set frem til i flere år nu. Trommerne har stadig sin faste plads i Fritterhøjens karnevals optog. Så der vil være mulighed for 2. årgangs børn at spille trommer. Vores erfaringer viser at jo flere 2. årgangs børn der er med på trommeholdet, desto højere kan man høre trommerne i optoget. Mvh. Christina, Helen, Lene H. og Lene K. De voksne i Fritterhøjen ønsker alle børn og forældre en god påske!

9 Praktiske oplysninger: Kontakt os: Du kan kontaktes os på følgende måder: 0. årgang: årgang: årgang: SFO leder: Mail: Der må gerne sendes SMS eller mail med beskedder om afhentning, legeaftaler m.v. Det giver færre forstyrrelser end en opringning. Der besvares med et kort OK, så har du ikke fået det kan du ikke påregne den er set/aflæst. Sende børn: Vi sender børn til fritidsaktiviteter, men det kræver I har informeret os om det. Vi sender også børn hjem fra SFO. Vi sender kl og og umiddelbart før vi lukker. På dage, hvor vi har arrangementer (f.eks. OL, fastelavn, karneval m.v. sender vi IKKE børn). Disse dage skal I som udgangspunkt selv sørge for at hente! Åbningstider: Hverdage: til og igen fra skolen er slut til 17.00, fredage dog Ferier: I skoleferier har vi som åben fra til 17.00, fredage dog Der skal ikke ske tilmelding til ferierne. Har i behov for pasning kommer I bare med barnet, dog helst inden Ved senere end så ring lige og check. Dog har vi reducerede åbningstider (06.30 til 16.00) i følgende ferier: Uge 42 (efterårsferien) Dagene mellem jul og nytår Uge 7 (vinterferien) De 3 dage op til påske Uge 28, 29 og 30 (den gamle industriferie) Dagen er Kristi Himmelfartsdag og Grundlovsdag er der helt lukket. Sygdom: Der skal IKKE gives besked til SFO, når barnet er sygt. Der skal alene skrives i meddelelsesbogen som både skole og SFO ser.

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013 Fælles info Ny struktur i SFO. Som omtalt i sidste Nyhedsbrev havde vi er personaledag i SFO lørdag den 2. november, hvor vi drøftede, hvordan SFO skal tilrettelægges fra 1. januar 2014. Efter dette personalemøde

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00 Fælles info Efterårsferie. Sædvanen tro holder skolerne efterårsferie i uge 42. Og helt som sædvanen holder vi så åbent i stedet for! Det betyder at der er åbent i uge 42 i SFO med følgende åbningstider:

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012 Fælles info Nye mobil numre. Vi overgår til mobil telefoni, således man vil kunne sende SMS til os også. Derfor bedes I venligst slette de numre I har hertil og i stedet notere følgende nye numre. Læg

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011 Fælles info Fastelavn. Forrige mandag var der fastelavn! Her bringes lidt foto fra arrangementet. En helt særlig tak skal lyde til de mange forældre som bagte fastelavnsboller og til Schweizer Bageriet

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011 Fælles info Påske. De 3 dage op til påske har SFO en åben fra 07.00 til 16.00. Tilmelding ikke nødvendig. Ring på 8794 3213, hvis du kommer sent med dit barn for lige at høre at de er hjemme og ikke taget

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2012 Fælles info Påske. Så nærmer påsken sig; og mange af os er så heldige at have lidt ekstra fridage i dagene op til påske! Men nogle vil de jo nok hævde- skal også holde hjulene og samfundet i gang og derfor

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011 Fælles info Ugens klumme. I dette Nyhedsbrev starter der et lille nyt tiltag; Ugens klumme. Her vil jeg skrive lidt om stort og småt, løst og fast. Der kan være ting der rører sig centralt i kommunen,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014 Sofaer. Vi kunne godt bruge 3-4 sofaer ned til vores Medieland. Vi vil gerne have brugte sofaer, så hvis nogle af jer overvejer at køre sofaen på Genbrugspladsen, eller som det skal hedder fremover Værdipladsen,

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011 Nyt fra 0. årgang Nu er efteråret rigtig kommet.det har betydet, at nogle børn er rykket mere indenfor, mens andre finder på nye udfordringer i efterårets flotte natur. Der er blevet fejet store bunker

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyt fra SFO Vinterferie. Vi holder sædvanen tro åbent når skolen holder ferielukket. Således også i uge 7, hvor der vil være åbent fra 06.30 til 16.00 for de børn der har brug for pasning. Bemærk vi lukker

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012 Fælles info Ny vikar. Vi har fået en ny vikar i huset. Ja helt ny er hun nu ikke, idet hun har mange års erfaring som pædagog som det fremgår af hendes præsentation nedenfor. Man må sige hun lever op til

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL:

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL: Fælles info Her foto fra øvningen af OL: OL. Torsdag den 12. september skal vi igen igen til det årlige OL! Det foregår på Skovbyskolen og her skal vi dyste mod andre SFO ere fra bl.a. Herskind, Skovby

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 Særlige informationer: Kære børn og forældre. Vi er nu godt i gang med det nye år. Vi havde en dejlig lang juleferie. Der var åbent i SFO og mange børn benyttede sig af SFO

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2012 Fælles info Vinterferie. Vi har som altid åben i ferierne og dermed også i uge 7. Pasning for dem der har behov. Til- og framelding som vanligt ikke nødvendig. Husk vi lukker kl. 16.00 alle dage i vinterferien

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Karneval 2012. Der bliver Karneval den 16. maj som optakt til Galten Byfest. Institutionerne har dog i fællesskab ønsket at ændre på konceptet for Karnevallet. Primært i lyset af de ændringer

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015 Vinterferie. Så er uge 7 veloverstået og godt brugt. Her lidt foto fra nogle af de ting vi lavede i SFO i vinterferien: Bygge alle mulige tårne og pyramider f.eks.. Noget af det bedste ved ferierne er,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Meddelelser Ny struktur. Vi syntes selv vi er kommet godt fra land med vores nye struktur. Vi er som sagt gået fra at være årgangsopdelte til at være funktionsopdelte, således at børnene må færdes over

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012 Fælles info Uge 42. Der er vinterferie i uge 42, men SFO har som altid åbent når der er skoleferie! Vi åbner 06.30, men LUKKER kl. 16.00. Der er igen som altid- ingen til eller fra melding. Dem der har

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010 Fælles info Sol, varme solcreme og skygge. Høj sol, blå himmel og bare tæer i sandalerne... Husk derfor at smøre børnene med solcreme om morgenen. Børnene må gerne selv tage solcreme med, så I selv kontrollerer

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 5+6 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 5+6 2011 Fælles info Vinterferie. Vi har sædvanen tro åben i SFO når der er skoleferie. Dog lidt reduceret i åbningstiden: Alle dage: 07.00 16.00 Tilmelding ikke nødvendig, men vær der inden kl. 09.00, da vi måske

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2013 Fælles info Inklusion. Som tidligere omtalt tager 4 af SFO ens ansatte en diplomuddannelse i Inklusion i dette skoleår. Amira har været afsted, Pia er pt. afsted og nu er turen kommet til Helen. Hun tager

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015 2015. Så er vi tilbage og allerede godt i gang med det nye år. Og efter en dejlig lang juleferie er der fart på fra starten. Vi har indsamlingsuge allerede i næste uge (3), der er arrangement for 2. klasserne

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus TAK. Stor tak for jeres hjælp så vi kunne komme afsted alle mand på de pædagogiske dage på Ahl Hage. Vi havde et godt forløb med fokus på effektivisering (LEAN) ligesom turen

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 36+37 2012

Nyt fra 0. årgang. Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 36+37 2012 Fælles info Udeuger i Fritterhøjen. I de to kommende uger har vi på Fritterhøjen udeuger. Det betyder at vi har aktiviteter der foregår udenfor og derfor bliver ude det meste af eftermiddagen. Det er obligatorisk

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 48+49 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 48+49 2010 Fælles info Åbningstider i julen. Skolebestyrelsen har netop behandlet og vedtaget et oplæg fra SFO om åbning i ferier, bl.a. nu her mellem jul og nytår. Vi er efterhånden ved at være den sidste institution

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2012 Fælles info Indsamlingsuge. Ud over Nyhedsbrevet er der også vedhæftet information til jer alle om et nyt tiltag, nemlig Indsamlingsuge, som afvikles i uge 10. Se mere om det spændende tiltag i brevet

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 19+20+21 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 19+20+21 2014 Børnekulturdag. Vi er begyndt at øve til Børnekulturdagen, som afvikles onsdag den 28. maj. Øve sangen, øve trommer og øve stylter. Vi går fra Gyvelhøjskolen kl. 14.00 i optog mod Bytoften. Vi er klædt

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2011. rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2011. rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Fælles info Juleferie!. Så står juletiden snart for døren og dermed også skolernes juleferie. Sidste skoledag er onsdag den 21. december og første skoledag er tirsdag den 3. januar 2012. De dage skolen

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012 Fælles info Studerende. Vi har fast studerende fra pædagogseminarierne. Vi syntes man som arbejdsplads har pligt til at deltage i uddannelsen af de kommende personer indenfor ens eget fag! Ud over at have

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 3+4 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 3+4 2011 Fælles info Forældremøde. Fritterhøjen afholder vores årlige forældremøde for alle forældre der har børn i Fritterhøjen torsdag den 10. februar fra kl. 19.00. Dagsorden ER udsendt separat på ForældreIntra.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 39-40-41 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 39-40-41 2010 Fælles info Loppemarked. Årets loppemarked blev efter vores opfattelse- en stor succes. Det gjorde den bl.a. fordi: At der kom mange lopper selvom børnene ikke selv fik pengene fra salget. At der blev

Læs mere

Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45. Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO!

Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45. Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO! Forældremøde i SFO Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45 Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO! Der er udsendt nærmere indbydelse til mødet på Intra, hvor

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyt fra 0. årgang Om mandagen er der bål og mulighed for at snitte pinde. Det er der mange, der nyder at være med til. Vi er begyndt at gå i gymnastiksalen nogle eftermiddage, hvor der er mulighed for

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Juleferie!. Så står juletiden snart for døren og dermed også skolernes juleferie. Sidste skoledag er onsdag den 21. december og første skoledag er tirsdag den 3. januar 2012. De dage skolen

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Bedsteforældredage. Så er syntes vi- nogle vellykkede bedsteforældredage afviklet. Vi håber jeres børn og jeres forældre syntes det samme; og hils dem endelig og sig tak for

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Uge 42. Så er efterårsferien ved at være ovre. Dette Nyhedsbrev laves nemlig fredag i efterårsferien! så en god uge er ved at være godt brugt. Som altid så kører vi helt uden tilog framelding til vores

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015 Kristihimmelfartsferie. I den kommende uge (20) er der kun 3 skoledage. Så er der Kristihimmelfartsdag om torsdagen. Fredag har vi åbent i SFO. Sædvanen tro uden tilmelding; dem der har brug for det kommer.

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Nyhedsbrev Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev Fritterhøjen uge Fælles info Bevægelsesbane. Så har vi haft bevægelsesbane igen. Her følger lidt foto fra dagen: Alle ved at være samlet til start.. Det er en meget varieret bevægelsesbane de skal gennem og der er ofte

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen Nyhedsbrev Juni 2013 Børnehuset Ringen Kære Forældre Så er vi ved at lande igen efter vores fyringsrunde og en omrokering. Men heldigvis er vi blevet tildelt de 2 tidligere omtalte ressourcepædagoger.

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Det kan være en overvældende, og måske for nogle børn en uoverkommelig, oplevelse at skulle starte på en børnepsykiatrisk udredning. Det kan være svært for jer

Læs mere

SFO NYT MAJ og JUNI 2016

SFO NYT MAJ og JUNI 2016 SFO NYT MAJ og JUNI 2016 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og som allerede meldt ud ser sommerferien således ud Uge 26 er vi i vores egen SFO i Lynge i det Gl. Hus Uge 27 har vi sampasning med Engholm og

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012 Fælles info Husk. At vi holder åbent hele sommerferien i SFO, men at vi lukker allerede kl. 16.00 i ugerne 28, 29 og 30. Afslutningsfest for 2. klasserne. I går torsdag den 21. juni- holdt vi afslutning

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016

NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016 NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016 Særlige informationer: Kære forældre. Vi starter op igen, med at lave et nyhedsbrev der vil udkomme ca. hver 6. uge. Opbygningen vil være således at overskrifterne

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

får knus, lærer at føle kærlighed til verden som er elsket og Et menneske, PARKSKOLENS SFO VELKOMMEN I og håber I bliver glade

får knus, lærer at føle kærlighed til verden som er elsket og Et menneske, PARKSKOLENS SFO VELKOMMEN I og håber I bliver glade Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Åbent i julen. SFO holder åbent den 23. december og den 27. december. Vi har åbent fra 06.30 til 16.00. Den 30. december holder vi flytte dag og har derfor ikke åbent. Spørgsmål eller andet

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO.

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO. FORÆLDRE - INFORMATION Roslev SFO. Side 2 Til forældre med børn i Roslev SFO. Forældreinformationen indeholder nyttige oplysninger om fritidsordningen. Brug folderen hvis I har brug for oplysninger, men

Læs mere

Præsentation og praktisk information Stauning SFO Kirkebyvej Skjern Tlf /

Præsentation og praktisk information Stauning SFO Kirkebyvej Skjern Tlf / Præsentation og praktisk information Stauning SFO Kirkebyvej 65 6900 Skjern Tlf. 99742830/23672214. Info: Stauning SFO er tilknyttet Stauning skole, hører under Stauning Skoles ledelse og har fællesbestyrelse

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Uvelse SFO Information

Uvelse SFO Information Uvelse SFO Information Velkommen til Uvelse SFO. Vi er en skolefritidsordning, som har lokalefællessskab med indskolingen. Det giver os nogle pædagogiske muligheder og et tættere samarbejde omkring børnene,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00 Fælles info Efterårsferie. Sædvanen tro holder skolerne efterårsferie i uge 42. Og helt som sædvanen holder vi så åbent i stedet for! Det betyder at der er åbent i uge 42 i SFO med følgende åbningstider:

Læs mere

Lagoni skolens SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni skolens SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni skolens SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. Maj 2012 Velkommen til Maj udgaven af Lagoni SFO s nyhedsbrev. Jeg sidder i skrivende stund

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2013 Fælles info Juletræer. En stor tak til de forældre der har fulgt vores anmodning om, at droppe deres gamle juletræ af oppe på vores boldbane. Træerne har bare givet så meget god leg. Man tror det næppe,

Læs mere

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Robusthed. Alle ansatte her på skolen har været afsted til et foredrag/kursus om robusthed. Samtidig er alle jer forældre blevet tilbudt at deltage i et foredrag om emnet;

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39+40 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39+40 2013 Fælles info Indsamling. Så er indsamlingsugen vel overstået. Der var en dejlig opbakning fra børn og forældre til ugen og det er vi naturligvis glade for. Tak for det! Indsamlingsugen har ligesom 2 hovedformål.

Læs mere

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Strandgård Påskeferie Klubben holder påskeferie fra mandag den 6. april mandag den 13. april. Svømmehal Hver onsdag tager

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014

MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014 Kalenderen 1 Isabella (1. klasse) 8 år 16 Hele Fritteren på Katbakken Karoline J.P. (0. klasse) 7 år Peter (3. klasse) 10 år 2 Frittervenner kommer 17 Stjerneskuddene kommer på

Læs mere

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf:

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: Velkommen til Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: 72 57 82 60 www.aabybroskole.dk Indhold Indhold... 2 Velkommen i Ulveskov Børnehave... 3 Ulveskov Børnehave... 3 Personale...

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012 Nyt fra 0. årgang Juleværksted. Vi kan nu se en ende på vores hemmelige værksteds arbejde. Børnene har nydt at arbejde der nede i fred og ro. Vi har haft nogle gode snakke og vi voksne har nydt deres selskab

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2012 Fælles info Husk. At vi holder åbent hele sommerferien i SFO, men at vi lukker allerede kl. 16.00 i ugerne 28, 29 og 30. Nye børn. Så skete det. De nye børn startede

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Det kan være en overvældende, og måske for nogle børn en uoverkommelig, oplevelse at skulle starte på en børnepsykiatrisk udredning. Det kan være svært for jer

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Glemt tøj - Er lagt frem i Fællesrummet. Kig forbi, der er store mængder tøj. Det ligger på scenen i Fællesrummet i hele uge 10

Glemt tøj - Er lagt frem i Fællesrummet. Kig forbi, der er store mængder tøj. Det ligger på scenen i Fællesrummet i hele uge 10 Marts 2013 Kære forældre Påske Der er åbent i SFO her på skolen i de tre dage op til påske d. 25., 26. og 27. marts kl. 6.30-17. Tilmelding ikke nødvendig. Der vil også være børn og voksne fra Højboskolens

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 1+2 2011 Forældremøde. Fritterhøjen afholder vores årlige forældremøde for alle forældre der har børn i Fritterhøjen torsdag den 10. februar fra kl. 19.00. Vi arbejder

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk. Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund

Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk. Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund Nedenstående er skrevet til Jer som er interesseret i

Læs mere