Noter fra FEAP AGM 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Noter fra FEAP AGM 2009"

Transkript

1 Noter fra FEAP AGM 2009 Udvalg for laks og store ørreder Laks 2008: tons ( rund). Priser: ,96 NOK/kg Værdi i 1. kvartal 2009 stigende foreløbig med 11% ifht Mængdeestimat for 2009 er et plus på 12% til tons I den lidt længere fremtid vil 65 nye licenser til lakseopdræt slå igennem på produktionssiden med ca tons ekstra. Chile 60 % fald i produktionsmængden til tons. Dette bliver forventeligt endnu lavere i Chile har problemer med ISA, SRS, Sealice og alger. Forventningen er at Chile tidligst er back in business i 2015 snarere senere og at Chile sandsynligvis aldrig vil nå op på den produktionsmængde de havde før ISA-udbruddet. Verden Forventningerne til verdens samlede lakseproduktion for 2009 er et samlet fald på 8% (norsk opgørelse) hvoraf Chiles fald er hovedårsagen til faldet, mens der knyttes (norske) forventninger til en øget produktion i andre lande. Skotland, Irland og Færøerne meddelte dog under mødet, at de norske forventninger til øget produktion i disse lande ikke stod mål med deres egne forventninger. Færøerne 2008: tons forventninger til 2009: tons Antallet af fisk er mindre end ønsket (smoltmangel), men til gengæld vil man lade laksen vokse til større vægt derfor forventninger om en lille væskst ifht. 2008, men ikke som den norske forudsigelse sagde. Irland 2008: tons, forventninger til 2009: tons 80% af den irske produktion er organisk/økologisk Marked Hvis det nuværende marked ikke udvikler sig vil der stadig være et underskud på tons laks i Hvis markedet vokser med 5% stiger underskuddet til tons. Store ørreder 2008: tons produceret forventet nedgang med 20% i 2009 til en produktion på tons.. Generelt går fra produktion af store ørreder til laks!

2 Finland 2008: tons faldende forventninger til tons i 2009 og måske endnu mindre i Et par af de større firmaer lider økonomisk og vil snarere mindske end øge produktionen (hvis de overlever) UK 2008: 3000 tons og samme forventes i 2009 Færøerne 2008: tons til en pris på 22,28 kroner/kg (renset og frosset) svarende til 3,24 /kg (kan ikke oplyse prisen på levende/rund/renset fisk). Færøerne forventer at produktionen af store ørreder ophører forventningen til 2009 er et fald til tons mens der i 2010 ikke vil blive produceret over tons og i er det måske helt slut med ørreder!?! Irland 2008: 1000 tons samme mængde i Priser ca 3 /kg Frankrig 2008: tons (2,36 /kg) en lille stigning til tons i Danmark 2008: tons til en pris på 2,70 /kg. Forventninger til 2009 er også tons og en lille prisøgning til 2,90 /kg. Røgerierne efterspørger nu store ørreder i stigende omfang til erstatning for laks, som de finder for dyr. Flere supermarkedskæder finder priserne for laks for høje og ønsker et prisfald på linje med det fald øvrige fødevarer har oplevet efter finanskrisen. Kunderne er begyndt at skifte laks ud med andre (billigere) fødevarer herunder ørreder. Torsk Som det ser ud nu er opdrættet torsk en død sild! Har produceret tons i 2008, men forventer kun at produktionen stiger ganske lidt i 2009 og 2010 til tons hvert år. Derefter (torsken der skal sælges i 2010 er allerede sat i søen ) måske ganske mlidt eller slet ingenting. der er mistet store pengemængder og flere vil blive mistet! Priserne er faldet med mere end 25% fra 40 NOK/kg til under 30 NOK/kg i 2008 dette skyldes at der er kommet større mængder af vild torsk på markedet (og muligvis konkurrence fra pangasius) og priserne fortsætter nedad. Der er også problemer med at fisken kan nå slagtestørrelse på 2 år i søen mange problemer med for tidlig kønsmodning. UK The sector has imploded! The industry is gone!

3 Færøerne Der har kun været udført forsøgsproduktion (300 tons samlet production). Sidste år faldt prisen til 30 kr/kg og man besluttede at beholde fisken indtil b edre markedspriser kunne opnås. Nu er prisen på 15 kr/kg, så forsøget ophører og man slagter i de kommende uger de resterende 60 tons. Konklusion Torsk ser ud til at være dømt ude så længe man ikke kan producere til samme pris som vild fanget torsk. I har man opnået besparelser på 10-15% i produktionen, men det er langt fra nok. Måske vil der være et nichemarked (opdrætstorsken har mere kød/tykkere kød, hvilket restaurantmarkedet sætter pris på) dog næppe mere end tons/år globalt. Chile, Canada og samarbejder med at færdiggøre kortlægning af laksens genom. Det forventes at der vil være store fordele at hente når kortlægningen er tilendebragt (ny og bedre medicin, foder, kønsmodning etc.) Frankrig og USA udfører samme kortlægning for regnbueørreden! Udvalg for portionsørreder Markedssituationen Spanien Produktionen forventes at falde fra 20 til tons. Eksporten er faldet dramatisk, og det har ledt til et stort overudbud på det spanske hjemmemarked. Prisen er som følge heraf faldet til EUR per kg. Der peges på subsidieret Tyrkisk produktion og pangasius som de primære årsager til udviklingen. Polen Produktionen er stabil og forventes at ligge på ca tons. Polsk opdræt er presset af bl.a. en stærk zloty og en del VHS tilfælde. Prisen ligger på EUR per kg. Polakkerne oplever også et stigende pres fra pangasius. Tyskland Produktionen skønnes at være stabil med en pris på ca. 2.3 EUR per kg. Italien Produktionen forventes at falde fra ca. 39 til tons. Årsagerne er også her subsidieret Tyrkisk produktion og stigende import af pangasius. Prisen ligger på omkring 2 EUR per kg. Frankrig Produktionen af portionsørreder forventes at falde fra 21 til tons, men produktionen af store ørreder forventes at stige tilsvarende. Prisen ligger på ca. 1,95 EUR per kg.

4 Producent organisationer De fleste er positive overfor producent organisationer, men der er stor skepsis overfor mindstepris tankegangen, som næsten alle vurderer som værende urealistisk. Ligeledes er der begrænset tro på, at producent organisationer kan anvendes som middel til at styre eller kontrollere udbuddet. Der blev opnået enighed om, at producent organisationer skal bygge på tre centrale præmisser. For det første skal elementer være valgfrie, så de enkelte lande frit kan vælge, hvilke dele de ønsker at gøre brug af. For det andet skal de tildeles en særstatus i forhold til mulighederne for at få penge til markedsorienterede tiltag, det være sig promotion, produktudvikling eller lignende. For det tredje skal de kunne anvendes til indsamling og formidling af informationen om både produktionsudviklingen og markedsudviklingen. Vandrammedirektivet De fleste lande venter endnu på selve konsultationsfasen, og der er endnu ikke et samlet overblik over, hvilke konsekvenser direktivet vil få for sektoren. De franske myndigheder har dog med afsæt i direktivet indført en ny lovgivning, hvor dambrugerne har mistet deres foderkvoter, som er blevet erstattet af kvoter for produktion. Det betyder eksempelvis, at et dambrug med en foderkvote på fx 200 tons, nu har fået et decideret produktionsloft på 200 tons. Myndighederne ønsker ligeledes at stoppe for udsætningen af fisk, hvilket i dag udgør næsten 20 % af det franske marked for portionsørreder. Der er stor forskel på, hvordan de enkelte medlemslande håndterer udsætning af fisk, og det blev derfor besluttet at vedtage en resolution, som bl.a. opfordrer EU Kommissionen til at gå ind sagen med henblik på at tilvejebringe mere ensrettede politikker på området. Ørreddialogen David Basset fra England gav et resume af de foregående dages drøftelser i ørred dialogen. Der var24 deltager og sektoren var repræsenteret med deltagere fra Polen, England, Spanien, Italien og Danmark. Der foreligger nu et første udkast til principper og kriterier og på det næste møde i Spanien til efteråret, skal der nu arbejdes med indikatorer (fx udledt mængde N per tons fisk) og egentlig standarder (fx 30 kg N per tons fisk). Det vil være ønskværdigt, om vi kan enes om fælles synspunkter på diverse centrale spørgsmål i forhold til fx foder og kvælstof, og det blev besluttet, at vi vil søge enighed via mail. David Basset og BT sætter gang i processen. Subsidieret Tyrkisk opdræt Det har vist sig, at der pågår flere ukoordinerede tiltag i sagen, og undertegnede tog derfor initiativ til et samle interessenterne. Der blev afholdt to møder i gruppen med følgende beslutninger: Opdrættere af ørred og seabass/-bream går sammen

5 BT blev valgt som gruppens koordinater Alle lande bekræfter deres deltagelse skriftligt, idet der forventes tilsagn fra Danmark, Polen, Tyskland, UK, Frankrig, Italien, Spanien og Grækenland Javier fra Spanien laver udkast til fælles brev, som de enkelte lande sender til deres ansvarlige ministre med henblik på at gøre dem opmærksomme på sagen og anmode om, at sagen tages op på det næste rådsmøde. BT udformer anti-dumping klage omfattende både ørreder og seabass/-bream. BT indhenter tilbud på juridisk bistand. Udgiften hertil fordeles ligeligt per land. Tillidsposter Nick Read fra England afgiver formandsposten i miljøudvalget til Frankrig, og en spansk jurist med speciale i miljøret blev valgt som ny vice-formand. I marketing udvalgte blev Lara Barazi fra Grækenland valgt som ny formand, og undertegnede som ny vice-formand. Der var optræk til kampvalg til posten som formand for veterinærudvalget, men Italien bibeholdt posten i endnu et år, idet Skotland forventes at tage over næste år. John Stephanis fra Grækenland blev genvalgt som ny formand for FEAP. FEAP organisation skal i øvrigt revurderes i løbet af år, og en ny model forventes vedtaget på næste AGM. har under bilaterale drøftelser givet udtryk for bekymring for, at Nord Europa står til at miste indflydelse i FEAP. har i dag én af posterne som vice-præsident, og der er reel risiko for, at de tre øvrige poster samt formandsposten går til Syd Europa, med mindre fx UK, Tyskland, eller vi melder et kandidatur ud.

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 32/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 32/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. /17 09-08-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.000 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 32 /15. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 32 /15. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 32 /15 Markedsnyt 05-08-2015 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 7.600 stk. Afregningspriser

Læs mere

Der er heller ingen ændringer i eksporten til Sydeuropa.

Der er heller ingen ændringer i eksporten til Sydeuropa. Priser og produktionstal for oksekød Nr. / -07- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 7.000 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 6. oktober 2014 Uge 41 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge, sammenlignet med sidste uge, er som følger:

Læs mere

- I pct. af ugen før ,3 100,1 101,1 101,5 100,1 99,5 - I pct. af samme uge sidste år 95,3 93,9 95,3 95,7 94,1 95,6

- I pct. af ugen før ,3 100,1 101,1 101,5 100,1 99,5 - I pct. af samme uge sidste år 95,3 93,9 95,3 95,7 94,1 95,6 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 02/17 11-01-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.600 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Der er en rolig handel med hjemmemarked. Eksport til Sydeuropa forløber stort set uændret.

Der er en rolig handel med hjemmemarked. Eksport til Sydeuropa forløber stort set uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 13/ Markedsnyt -03- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.0 stk. Afregningspriser = lavere

Læs mere

- I pct. af ugen før ,6 100,5 100,5 100,2 103,6 98,9 - I pct. af samme uge sidste år 100,9 99,6 101,4 101,4 105,6 100,3

- I pct. af ugen før ,6 100,5 100,5 100,2 103,6 98,9 - I pct. af samme uge sidste år 100,9 99,6 101,4 101,4 105,6 100,3 Priser og produktionstal for oksekød Nr. / -07- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 7.400 stk. Notering = fald Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før ,5 101,9 101,1 101,3 103,9 99,3 - I pct. af samme uge sidste år 103,6 106,3 102,4 102,8 107,1 108,8

- I pct. af ugen før ,5 101,9 101,1 101,3 103,9 99,3 - I pct. af samme uge sidste år 103,6 106,3 102,4 102,8 107,1 108,8 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 19/ 09-05- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 7.0 stk. Notering = fald Der ventes

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 3. december Uge 49 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau i denne uge. Til det

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,7 100,1 100,6 99,8 102,7 100,5 - I pct. af samme uge sidste år 90,5 92,4 92,5 93,3 91,0 87,7

- I pct. af ugen før... 99,7 100,1 100,6 99,8 102,7 100,5 - I pct. af samme uge sidste år 90,5 92,4 92,5 93,3 91,0 87,7 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 11/19 13-03-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.100 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,9 100,5 99,6 99,2 100,5 98,9 - I pct. af samme uge sidste år 95,2 94,9 95,1 94,3 91,5 90,3

- I pct. af ugen før... 99,9 100,5 99,6 99,2 100,5 98,9 - I pct. af samme uge sidste år 95,2 94,9 95,1 94,3 91,5 90,3 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 47/ -11- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 10.100 stk. Notering = fald Der ventes i denne

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er stort set lig med sidste uge.

Eksporten til Sydeuropa er stort set lig med sidste uge. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 02/ 10-01- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.0 stk. Notering = stigning Der ventes i

Læs mere

Handlen med hjemmemarkedet er uændret fra sidste uge. Generelt ser efterspørgsel efter forfjerding ud til at ligge stabilt.

Handlen med hjemmemarkedet er uændret fra sidste uge. Generelt ser efterspørgsel efter forfjerding ud til at ligge stabilt. Oksekød Nr. /12 Markeds nyt 13. juni 12 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 41 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.600 stk. Notering = uændret Slagtningerne i denne uge ventes

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 19/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 19/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 19/16 Markedsnyt 11-05-16 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.100 stk. Notering = uændret

Læs mere

- I pct. af ugen før ,1 98,7 99,5 100,4 101,2 98,9 - I pct. af samme uge sidste år 92,0 90,6 93,9 94,3 87,3 88,7

- I pct. af ugen før ,1 98,7 99,5 100,4 101,2 98,9 - I pct. af samme uge sidste år 92,0 90,6 93,9 94,3 87,3 88,7 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 15/19 10-04-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.600 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 20/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 20/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. /17 17-05-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.0 stk. Notering = ændret Der ventes en

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,8 100,3 100,2 99,6 99,0 103,2 - I pct. af samme uge sidste år 95,0 93,9 96,8 96,2 96,8 95,5

- I pct. af ugen før... 99,8 100,3 100,2 99,6 99,0 103,2 - I pct. af samme uge sidste år 95,0 93,9 96,8 96,2 96,8 95,5 Priser og produktionstal for oksekød Nr. / 07-08- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.600 stk. Notering = uændret Slagtekapaciteten

Læs mere

- I pct. af ugen før ,7 99,9 100,1 99,8 100,5 100,8 - I pct. af samme uge sidste år 105,9 104,5 103,8 104,6 108,4 112,7

- I pct. af ugen før ,7 99,9 100,1 99,8 100,5 100,8 - I pct. af samme uge sidste år 105,9 104,5 103,8 104,6 108,4 112,7 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 50/17 13-12-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.500 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

NOTAT. Vurdering af markedsudsigter for arter opdrættet i dansk akvakultur

NOTAT. Vurdering af markedsudsigter for arter opdrættet i dansk akvakultur Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Faggruppe for Miljø- og Naturressourceøkonomi Rasmus Nielsen og Vibe Busk Larsen 4. februar 215. NOTAT Vurdering af markedsudsigter for arter opdrættet i dansk

Læs mere

Reformen af EU s mejeripolitik konsekvenser for mejerierne og produktionen af mælk i EU Afdelingschef Keld Winther Rasmussen, Mejerforeningen

Reformen af EU s mejeripolitik konsekvenser for mejerierne og produktionen af mælk i EU Afdelingschef Keld Winther Rasmussen, Mejerforeningen Reformen af EU s mejeripolitik konsekvenser for mejerierne og produktionen af mælk i EU Afdelingschef Keld Winther Rasmussen, Mejerforeningen Side 1 / 27-02-2005/ kwr kongres EU s landbrugsreform på mælkeområdet!

Læs mere

Efterbetaling for det seneste regnskabsår. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe)

Efterbetaling for det seneste regnskabsår. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe) Oksekød Nr. 18/12 Markeds nyt 3. maj 2012 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Lavere slagtninger Noteringer uændrede Slagtningerne i denne

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,3 100,7 101,1 100,4 98,8 100,0 - I pct. af samme uge sidste år 93,0 93,4 94,3 93,2 93,3 91,1

- I pct. af ugen før... 99,3 100,7 101,1 100,4 98,8 100,0 - I pct. af samme uge sidste år 93,0 93,4 94,3 93,2 93,3 91,1 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 51/ -12- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.0 stk. Notering = uændret Der ventes i denne

Læs mere

- I pct. af ugen før... 91,8 91,6 93,7 93,5 90,9 91,8 - I pct. af samme uge sidste år 94,9 95,3 96,3 96,7 97,3 97,4

- I pct. af ugen før... 91,8 91,6 93,7 93,5 90,9 91,8 - I pct. af samme uge sidste år 94,9 95,3 96,3 96,7 97,3 97,4 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 38/ -09- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.600 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 27/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 27/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. /17 05-07-17 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.0 stk. Notering = uændret Slagtningerne

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes uændret.

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 37/ 12-09- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.700 stk. Notering = uændret Der

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 39/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 39/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 39/17-09-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.100 stk. Notering = uændret I denne uge

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 24/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 24/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. /17 14-06-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.900 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 41/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 41/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 41/17 11-10-17 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.000 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før ,2 100,9 99,4 100,1 100,8 99,0 - I pct. af samme uge sidste år 94,9 95,8 95,4 95,2 93,4 90,7

- I pct. af ugen før ,2 100,9 99,4 100,1 100,8 99,0 - I pct. af samme uge sidste år 94,9 95,8 95,4 95,2 93,4 90,7 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 39/ -09- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.600 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før... 97,3 98,8 99,2 99,3 102,6 99,1 - I pct. af samme uge sidste år 96,7 97,0 99,2 99,0 92,9 89,1

- I pct. af ugen før... 97,3 98,8 99,2 99,3 102,6 99,1 - I pct. af samme uge sidste år 96,7 97,0 99,2 99,0 92,9 89,1 Priser og produktionstal for oksekød Nr. /14 Markedsnyt -07-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 6.500 stk. Reduceret afregningspriser

Læs mere

Handlen på hjemmemarkedet er præget af vinterferien.

Handlen på hjemmemarkedet er præget af vinterferien. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 07/19 13-02-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 7.800 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er uændret i forhold til sidste uge.

Eksporten til Sydeuropa er uændret i forhold til sidste uge. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 09/ -02- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.0 stk. Notering = uændret Der ventes i denne

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er uændret.

Eksporten til Sydeuropa er uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. / -06- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 10.0 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes uændret.

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. /19 19-06-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.700 stk. Notering = uændret Der

Læs mere

Handlen med hjemmemarkedet er påvirket af vinterferie.

Handlen med hjemmemarkedet er påvirket af vinterferie. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 07/18 14-02-18 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.100 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa forløber uændret.

Eksporten til Sydeuropa forløber uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. /19 17-04-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 5.0 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Eksport til Sydeuropa forløber som i sidste uge. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe)

Eksport til Sydeuropa forløber som i sidste uge. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe) Priser og produktionstal for oksekød Nr. /17-07-17 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 5.900 stk. Notering = uændret Der ventes i denne

Læs mere

- I pct. af ugen før ,7 101,8 100,1 100,4 98,5 100,7 - I pct. af samme uge sidste år 98,1 98,1 97,1 97,4 92,1 97,4

- I pct. af ugen før ,7 101,8 100,1 100,4 98,5 100,7 - I pct. af samme uge sidste år 98,1 98,1 97,1 97,4 92,1 97,4 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 33/ 15-08- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 10.400 stk. Notering = uændret Der

Læs mere

- I pct. af ugen før ,8 100,6 100,1 99,5 98,2 98,4 - I pct. af samme uge sidste år 104,8 105,3 104,8 105,0 108,2 109,4

- I pct. af ugen før ,8 100,6 100,1 99,5 98,2 98,4 - I pct. af samme uge sidste år 104,8 105,3 104,8 105,0 108,2 109,4 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 45/17 08-11-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.0 stk. Notering = stiger Der ventes

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er uændret.

Eksporten til Sydeuropa er uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. /19-06-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.900 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 36/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 36/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 36/16 Markedsnyt 07-09-16 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.000 stk. Afregningspriser

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa forløber stabilt.

Eksporten til Sydeuropa forløber stabilt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 48/17-11-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.500 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 29/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 29/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. /17 19-07-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 6.000 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 16/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 16/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 16/17 19-04-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 7.0 stk. Notering = stigning/fald Efter

Læs mere

Månedstabeller for Danmarks udenrigshandel med fisk og fiskeprodukter DECEMBER 2007.

Månedstabeller for Danmarks udenrigshandel med fisk og fiskeprodukter DECEMBER 2007. FISKERIDIREKTORATET 28-03-08 Månedstabeller for Danmarks udenrigshandel med fisk og fiskeprodukter DECEMBER 2007. Den samlede eksport og import: Tabel nr. 1.01 Eksport i tons. 1.02 Eksport i 1000 kroner.

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 29/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 29/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. / Markedsnyt -07- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 5.400 stk. Afregningspris = uændret I

Læs mere

Markeds nyt. Oksekød Nr. 9/12. Danmark. 1. marts 2012

Markeds nyt. Oksekød Nr. 9/12. Danmark. 1. marts 2012 Oksekød Nr. 9/12 Markeds nyt 1. marts 12 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 41 E info@lf.dk W www.lf.dk Uændrede slagtninger Uændret notering Slagtningerne ventes at blive på

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 12/15. Danmark 18-03-2015

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 12/15. Danmark 18-03-2015 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 12/15 Markedsnyt -03-15 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.0 stk. Afregningspris = højere

Læs mere

- I pct. af ugen før... 98,3 98,9 98,1 99,8 101,9 100,4 - I pct. af samme uge sidste år 92,2 94,1 93,8 94,4 92,7 91,5

- I pct. af ugen før... 98,3 98,9 98,1 99,8 101,9 100,4 - I pct. af samme uge sidste år 92,2 94,1 93,8 94,4 92,7 91,5 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 48/ -11- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 10.000 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 47/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 47/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 47/16 Markedsnyt -11-16 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.000 stk. Notering = stiger

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 6. november Uge 45 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker fortsat trægt, men til uforandret prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer

Læs mere

- I pct. af ugen før ,0 100,0 100,0 100,8 102,0 101,4 - I pct. af samme uge sidste år 104,7 105,7 105,4 105,6 109,4 113,3

- I pct. af ugen før ,0 100,0 100,0 100,8 102,0 101,4 - I pct. af samme uge sidste år 104,7 105,7 105,4 105,6 109,4 113,3 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 47/17-11-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.500 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 30. maj 2016 Uge 22 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til stigende prisniveau denne uge. Ligeledes bove og biprodukter handles til

Læs mere

- I pct. af ugen før ,3 100,9 100,4 100,2 101,1 101,9 - I pct. af samme uge sidste år 93,0 92,6 94,3 93,5 89,7 88,2

- I pct. af ugen før ,3 100,9 100,4 100,2 101,1 101,9 - I pct. af samme uge sidste år 93,0 92,6 94,3 93,5 89,7 88,2 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 09/19-02-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.400 stk. Notering = fald Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før ,7 101,4 101,3 102,8 100,7 - I pct. af samme uge sidste år ,2 104,9 105,0 110,1 108,4

- I pct. af ugen før ,7 101,4 101,3 102,8 100,7 - I pct. af samme uge sidste år ,2 104,9 105,0 110,1 108,4 Oksekød Nr. 34/12 Markeds nyt. august 12 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.600 stk. Notering = + øre/kg for hundyr Fornuftig afsætningssituation

Læs mere

Læserne af Markedsnyt oksekød ønskes en glædelig jul. Slagteriernes noteringer ventes også fastholdt i denne uge.

Læserne af Markedsnyt oksekød ønskes en glædelig jul. Slagteriernes noteringer ventes også fastholdt i denne uge. Oksekød uge 51 Markeds nyt. december 11 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 41 E info@lf.dk W www.lf.dk Læserne af Markedsnyt oksekød ønskes en glædelig jul Mindre slagtninger

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSOVERVÅGNING 31. marts 28 Uge 14 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge sammenlignet med sidste uge er som følger:

Læs mere

Der ventes i denne uge et fald i slagtningerne som følge af Pinsen. På virksomheder med klassificering kunne der blive slagtet ca dyr.

Der ventes i denne uge et fald i slagtningerne som følge af Pinsen. På virksomheder med klassificering kunne der blive slagtet ca dyr. Priser og produktionstal for oksekød Nr. /17 07-06-17 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.0 stk. Notering = stigning Der ventes i

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 10/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 10/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 10/17 08-03-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.600 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Økonomisk analyse. Danmark, EU og fødevareproduktion. 25. april 2014

Økonomisk analyse. Danmark, EU og fødevareproduktion. 25. april 2014 Økonomisk analyse 25. april 214 Axelborg, Axeltorv 3 19 København V T +45 3339 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark, EU og fødevareproduktion Hvor mange, og hvem, skal den danske fødevareklynge

Læs mere

- I pct. af ugen før ,0 99,3 98,6 98,7 97,9 98,3 - I pct. af samme uge sidste år 103,2 104,7 101,5 101,9 105,7 108,3

- I pct. af ugen før ,0 99,3 98,6 98,7 97,9 98,3 - I pct. af samme uge sidste år 103,2 104,7 101,5 101,9 105,7 108,3 Priser og produktionstal for oksekød Nr. / 02-05- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 8.500 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 28/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 28/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. /16 Markedsnyt 13-07-16 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 6.0 stk. Afregningspriser = faldende

Læs mere

Næste udgave udkommer i uge 2/2014. Efterspørgslen fra hjemmemarkedet er rolig.

Næste udgave udkommer i uge 2/2014. Efterspørgslen fra hjemmemarkedet er rolig. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 51/13 Markedsnyt -12-13 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Læserne af Priser og produktionstal for oksekød

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 25. april Uge 17 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer roligt og til stort set uforandret prisniveau denne

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,1 100,6 99,2 100,0 100,9 99,8 - I pct. af samme uge sidste år 103,5 104,6 103,0 104,3 110,3 111,5

- I pct. af ugen før... 99,1 100,6 99,2 100,0 100,9 99,8 - I pct. af samme uge sidste år 103,5 104,6 103,0 104,3 110,3 111,5 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 0/ 17-01- Axelborg, Axeltorv 09 København V T +45 9 4000 F +45 9 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.100 stk. Notering = uændret Der ventes i denne uge

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 17. juni 2019 Uge 25 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret eller svagt faldende prisniveau

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,9 98,9 99,7 100,1 99,7 98,7 - I pct. af samme uge sidste år 92,6 93,1 93,5 93,1 87,4 87,3

- I pct. af ugen før... 99,9 98,9 99,7 100,1 99,7 98,7 - I pct. af samme uge sidste år 92,6 93,1 93,5 93,1 87,4 87,3 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 08/19-02-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.100 stk. Notering = uændret Der kan i

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 35 /15. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 35 /15. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 35 /15 Markedsnyt -08-15 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.800 stk. Notering = uændret

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 17. maj 2016 Uge 20 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til stigende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen til

Læs mere

Tabelsæt 1 til analysen Nye markeder for konsumfisk fra Thyborøn. Udenrigshandelsstatistik. Anne-Mette Hjalager hjalager@advance1.

Tabelsæt 1 til analysen Nye markeder for konsumfisk fra Thyborøn. Udenrigshandelsstatistik. Anne-Mette Hjalager hjalager@advance1. Tabelsæt 1 til analysen Nye markeder for konsumfisk fra Thyborøn Udenrigshandelsstatistik Anne-Mette Hjalager hjalager@advance1.dk Maj 2008 Udviklingen i eksportpriser og importpriser per kilo, alle fiskeprodukter,

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 42/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 42/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 42/17-10-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.600 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Afsætningsmæssigt er der ikke de store ændringer.

Afsætningsmæssigt er der ikke de store ændringer. Oksekød Nr. 36/13 Markedsnyt 04-09-13 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.500 stk. Notering = uændret Rolig afsætningssituation

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 13/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 13/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 13/17-03-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.400 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Værdi i landingsforpligtelsen

Værdi i landingsforpligtelsen Værdi i landingsforpligtelsen Projektet Formål: at øge værdien af discardfisk Fokus: løse de udfordringer, der vil opstå ombord på et konsumfartøj og i landingshavn ved landing af discard Ny fraktion Opbevaring

Læs mere

- I pct. af ugen før ,1 99,9 100,4 100,1 99,4 99,8 - I pct. af samme uge sidste år 104,5 105,3 105,3 105,1 106,6 111,0

- I pct. af ugen før ,1 99,9 100,4 100,1 99,4 99,8 - I pct. af samme uge sidste år 104,5 105,3 105,3 105,1 106,6 111,0 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 46/17 15-11-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.800 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 12/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 12/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 12/17-03-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.600 stk. Notering = uændret Efter sidste

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 19. februar 2018 Uge 8 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stigende prisniveau denne uge. Til det

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 45/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 45/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 45/16 Markedsnyt 09-11-16 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.900 stk. Notering = uændret

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,8 99,6 99,7 100,7 100,2 - I pct. af samme uge sidste år ,9 109,7 109,6 108,8 108,2

- I pct. af ugen før... 99,8 99,6 99,7 100,7 100,2 - I pct. af samme uge sidste år ,9 109,7 109,6 108,8 108,2 Oksekød Nr. 3/13 Markeds nyt 17. januar 13 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.000 stk. Notering = uændret Rolig afsætningssituation

Læs mere

Læserne af Markedsnyt oksekød ønskes et godt nytår. Ved eksport til Sydeuropa forløber handlen rolig.

Læserne af Markedsnyt oksekød ønskes et godt nytår. Ved eksport til Sydeuropa forløber handlen rolig. Oksekød uge 52/11 Markeds nyt. december 11 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Læserne af Markedsnyt oksekød ønskes et godt nytår Færre slagtninger

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes uændret.

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 05/19-01-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 8.800 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før ,4 99,0 99,9 99,5 100,5 99,1 - I pct. af samme uge sidste år 91,7 90,9 93,7 93,8 90,8 87,3

- I pct. af ugen før ,4 99,0 99,9 99,5 100,5 99,1 - I pct. af samme uge sidste år 91,7 90,9 93,7 93,8 90,8 87,3 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 13/19-03-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 7.400 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Der er en tilfredsstillende afsætning til hjemmemarkedet. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe)

Der er en tilfredsstillende afsætning til hjemmemarkedet. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe) Priser og produktionstal for oksekød Nr. 18/15 Markedsnyt -04-15 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 6.900 stk. Afregningspriser =

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,6 99,5 100,2 100,2 98,7 99,2 - I pct. af samme uge sidste år 97,3 98,3 100,1 99,5 91,6 88,9

- I pct. af ugen før... 99,6 99,5 100,2 100,2 98,7 99,2 - I pct. af samme uge sidste år 97,3 98,3 100,1 99,5 91,6 88,9 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 36 /14 Markedsnyt 03-09-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.093 stk. Afregningspriser

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 30. november 2015 Uge 49 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer stabilt til stort set uforandret prisniveau

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 05/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 05/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 05/17 01-02-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.0 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 27/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 27/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. / Markedsnyt 06-07- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.100 stk. Afregningspris = uændret

Læs mere

Der er en rolig afsætningssituationen for okse- og kalvekød. Generelt forløber handelen med forfjerdinger stabilt.

Der er en rolig afsætningssituationen for okse- og kalvekød. Generelt forløber handelen med forfjerdinger stabilt. Oksekød Nr. 40/12 Markeds nyt 04-10-12 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.0 stk. Notering = uændret Rolig afsætningssituation Slagtningerne

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Analyse og Statistik 28. Februar 2011 Uge 9 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge sammenlignet med sidste uge er som

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 4. juli 2016 Uge 27 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked sker handlen med ferske skinker til svagt stigende prisniveau denne uge. Efterspørgslen efter kamme

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 41 /14. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 41 /14. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 41 /14 Markedsnyt 08-10-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.0 stk. Afregningspriser

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes uændret.

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 04/19-01-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 8.900 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 17 /15. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 17 /15. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 17 /15 Markedsnyt -04-15 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.100 stk. Afregningspriser =

Læs mere

Hvilken vej bevæger svineproducenterne sig?

Hvilken vej bevæger svineproducenterne sig? Hvilken vej bevæger svineproducenterne sig? Direktør Nicolaj Nørgaard Staldsystemers udvikling 0 pct. 0 pct. 100 pct. 0 pct. 0 pct. 100 pct. 3-4 pct. 96-97 pct. Hvor skal dansk svineproduktion hen? Afvikling

Læs mere

Afregningspriserne ventes fasthold i denne uge. Ferieafviklingen i mange lande bevirker således en særdeles rolig afsætningssituation.

Afregningspriserne ventes fasthold i denne uge. Ferieafviklingen i mange lande bevirker således en særdeles rolig afsætningssituation. Priser og produktionstal for oksekød Nr. /14 Markedsnyt 16-07-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtningerne reduceres yderligere i denne

Læs mere

- I pct. af ugen før ,1 99,9 100,2 99,7 100,6 99,6 - I pct. af samme uge sidste år 98,2 97,5 97,2 96,7 95,2 94,7

- I pct. af ugen før ,1 99,9 100,2 99,7 100,6 99,6 - I pct. af samme uge sidste år 98,2 97,5 97,2 96,7 95,2 94,7 Priser og produktionstal for oksekød Nr. / -08- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 10.500 stk. Notering = fald Der ventes i denne

Læs mere

Dansk mælkeproduktion i et internationalt perspektiv

Dansk mælkeproduktion i et internationalt perspektiv Dansk mælkeproduktion i et internationalt perspektiv V/ afdelingsleder Susanne Clausen, Dansk Kvæg Indhold! Trends og tendenser i kvægbruget indtil nu! Strukturudviklingen frem mod 2015! Reformens konsekvenser

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 6. marts 2017 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 6. marts 2017 (OR. en) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 6. marts 2017 (OR. en) 6976/17 FØLGESKRIVELSE fra: modtaget: 3. marts 2017 til: Komm. dok. nr.: AGRI 119 AGRIFIN 26 AGRIORG 28 DELACT 43 Jordi AYET PUIGARNAU,

Læs mere

Dansk Akvakulturs politik til sikring af bæredygtig åleopdræt

Dansk Akvakulturs politik til sikring af bæredygtig åleopdræt Dansk Akvakulturs politik til sikring af bæredygtig åleopdræt Politik Dansk Akvakultur arbejder proaktivt for at sikre et bæredygtigt Dansk opdræt af ål. Det kræver tiltag på en række centrale områder,

Læs mere

- I pct. af ugen før ,0 98,1 99,4 99,1 100,5 98,6 - I pct. af samme uge sidste år 93,7 91,4 93,7 94,1 91,8 89,0

- I pct. af ugen før ,0 98,1 99,4 99,1 100,5 98,6 - I pct. af samme uge sidste år 93,7 91,4 93,7 94,1 91,8 89,0 Priser og produktionstal for oksekød Nr. /19-05-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.900 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere