Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil"

Transkript

1 Lær at sælge med LinkedIn Del 1: Din profil

2 Kom godt i gang 1) Undgå at spamme dit netværk med ligegyldige opdateringer Før du går i gang med at ændre i din profil, er der en vigtig ting, du skal gøre. Du skal finde den knap, der sørger for, at dit netværk ikke får en notifikation, hver gang du retter i din profil. Sådan gør du: 1. Start med at trykke på DIG knappen (med dit ansigt på) øverst til højre på LinkedIn. 2. Tryk på Indstillinger og privatliv 3. Vælg Privatliv lige under den blå kasse i toppen. 4. Rul ned til Profilopdateringer 5. Træk i skydeknappen, så den står på Nej" Nu har du sikret dig, at dit netværk ikke får notifikationer, når du laver rettelser i din profil. blot, at dit netværk ikke bliver forstyrret med smårettelser til din profil. 2) Skift dit profilsprog til engelsk Hvis du kan leve med at dine knapper og menuer står på engelsk, så anbefaler vi på det varmeste, at du skrifter dit profilsprog til engelsk. Årsagen er, at du får langt flere funktioner på LinkedIn, hvis du har sproget sat til engelsk. LinkedIn ruller deres værktøjer ud på engelsk først, og der kan gå halve og hele år, før de ruller ud på dansk. Nogle værktøjer findes slet ikke på dansk. Sådan gør du: 1. Start med at trykke på DIG knappen med dit ansigt på øverst til højre på LinkedIn. 2. Rul ned til Sprog 3. Vælg Engelsk Det eneste du har gjort, er at ændre det sprog du selv ser, når du logger på LinkedIn. Intet har ændret sig ift., hvad dine besøgende ser. Dit netværk kan stadig se alle dine posts, likes, delinger og artikler - det du har gjort betyder Værd at vide om LinkedIn LinkedIn er ikke særligt tjekkede Man skulle ikke tro det, men der er mange tekniske fejl på LinkedIn. De laver også mange fejl i deres brugergrænseflade; dvs. at ting kan være meget ulogiske. Så når du tror, at du er blevet tosset, så er det oftest bare LinkedIn, der er godt gammeldags utjekkede. Sig nej til at LinkedIn må få hele din adressebog Hvis du lige er begyndt på LinkedIn, vil de prøve at overtale dig til at få adgang til alle dine eksisterende kontakter. Det skal du takke pænt nej til; også selvom de insisterer. LinkedIn vil nemlig gerne invitere ALLE i din adressebog, og det er du helt sikkert ikke interesseret i.

3 Dit profilbillede Dit billede er det første folk vurderer dig på, og dit billede er mere afgørende end noget andet på din profil - så sørg for at det er godt. Du kan få taget et professionelt billede for mellem 400 og 1.500, og det er alle pengene værd: Du får flere besøgende, og de engagerer sig mere med dig. Det der ikke virker: Selfies, feriebilleder, dårlig fotokvalitet, urolig baggrund, andre i billedet, produktbilleder eller andet i billedet end dig. Det der virker: Fotoet skal være imødekommende, professionelt og vellignende.

4 Din overskrift Skriv noget der fanger målgruppe Under dit navn er der plads en overskrift, og den plads skal du bruge til at fange målgruppens opmærksomhed med. De fleste bruger pladsen til deres titel, men det skal du ikke gøre. Der er masser af plads til din titel længere nede i profilen, Lav en knivskarp overskrift, der får folk til at stoppe op og kigge nærmere på din profil. Overskriften må meget gerne være et spørgsmål, for det gode ved spørgsmål er, at man sætter læserens hjerne i gang med at svare. En god overskrift skal Have stopkraft så de forbipasserende hugger bremsen i og tænker hvad var det? Vække nysgerrighed Skal love noget værdifuldt - og husk nu at holde det Fremkalde hv-spørgsmål som hvorfor, hvordan, hvor, hvem etc. Hvis du mangler inspiration til en god overskrift, kan du finde inspiration her: Her har vi lavet 50 overskrifter, der er lige til at stjæle. Problemer virker Vores hjerner er designet til at gøre mere for at undgå smerte end at opnå succes. Så hvis du vil have folks opmærksomhed, er det oftest en god ide, at fokusere på et problem, som de kan genkende, og som de rigtigt gerne vil have løst. Hvilket problem kunne netop din kunde virkelig godt tænke sig at få løst? Lav en liste og brug det bedste.

5 Baggrundsfoto til din profil Baggrundsbilledet er en oplagt mulighed for at skabe mere opmærksomhed om dit budskab og dig selv. Du kan indsætte dit eget billede ved at klikke på Opdater baggrundsfoto og vælge et billede fra din computer. Hvis du ikke selv ligger inde med et godt billede, så besøg unsplash.com, her er de masser af lækre billeder i høj opløsning, som ikke er rettighedsbeskyttede - dvs. at du må bruge dem til hvad som helst. Dimensionerne på fotoet skal ifølge LinkedIn være x 396 pixels, men vi har nu bedre erfaringer med 792 x 198 pixels. Tekst på fotoet? Hvis du også vil have tekst på dit billede, så kan du lægge tekst og billede sammen på canva.com. Bliv ikke frustreret... Hvis du lægger tekst og eventuelt logo ind på baggrudsfotoet, så skal du vide, at det godt kan drille lidt, men det er ikke værre end, at du lige skal prøve et par gange, så skal det nok se godt ud.

6 Dit resumé Nu har du fanget dit publikums opmærksomhed med din overskrift, så nu gælder det om at holde den. Det skal du gøre i feltet Resumé, der ligger lide under dit profilbillede. Vi anbefaler, at du bygger dit resumé op efter denne struktur (se også skærmbillede på næste side): 1. En fængende overskrift 2. Din salgstale 3. Dine kontaktinformationer 4. Specialer - dvs. nøgleord / søgeord 1. Overskriften I overskriften anbefaler vi, at du enten uddyber eller gentager det tema, der oprindeligt fangede folks opmærksomhed, så du bekræfter dem i, at de er på rette spor. 2. Salgstalen Brug to til tre korte sætninger på at fortælle, at der er en god løsning på det problem, du har etableret i overskriften. Lav gerne et nyt afsnit, hvis du vil underbygge din påstand med tre til fire korte sætninger. 3. Dine kontaktinformationer Formålet med din overskrift og din salgstale er at motivere folk til at kontakte dig; så gør det nemt for dem ved at skrive dine kontaktinformationer lige efter salgstalen. 4. Specialer - nøgleord / søgeord Nu skal du gøre det nemt for søgemaskinerne at finde dig. Lav en liste med de ord og sætninger, som du kan forestille dig, at dine kunder ville bruge på Google eller LinkedIn, når de skal finde sådan en som dig. Normalt er det ikke god kommunikation at bruge for mange buzzwords, fagord, forkortelser eller fremmedord. Men her skal du bare fyre den af. Hvis kunderne kunne finde på at skrive det i søgemaskinen, så skal du skrive det her. Det gør heller ikke noget, at listen bliver lang, for søgemaskiner kan godt lide meget tekst, og på dette sted i din profil, er der alligevel kun meget få mennesker tilbage, der læser. I eksemplet på næste side har vi brugt overskriften Specialer for at berettige, at nu kommer der en lang og liste af ord.

7

8 Opdater dine kontaktinfo Meningen med din LinkedIn profil er, at folk skal opdage dig og meget gerne kontakte dig, så sørg for, at dine kontaktoplysninger altid er up-to date. Sådan gør du... Når du står på din egen profil, skal du kigge ud i højre spalte og lidt ned for at finde det sted, hvor du kan rette dine kontaktinformationer. Vi anbefale, at du opdaterer følgende: Hjemmesider adresse Telefonnummer Firmaadresse Twitter Fødselsdag Du skal ikke være bange for at dine kontaktoplysninger bliver misbrugt hvis folk ikke er connectet med dig, kan de ikke se dit telefonnummer eller din mailadresse. Tip om hjemmesider De fleste af os har kun én hjemmeside, men der er plads til, at du kan indtaste tre hjemmesider. Vi anbefaler at du bruger alle tre felter og blot linker til undersider på samme side, som du ønsker folk skal besøge. På den måde får du brugt alle tre felter. Vi anbefaler også, at du i rullemenuen til højre for hjemmesideadressen vælger Anden. Hvis du gør det, dukker der nemlig en ekstra tekstboks op, hvor du kan skrive en iøjenfaldende tekst.

9

10 Anbefalinger Sådan gør du Når du vil anbefale andre, så skal du besøge deres profil og lede efter de tre prikker til højre for deres profilbillede. Under prikkerne er der en menu, hvor du blandt andet kan finde muligheden for at anbefale dem. I samme menu kan du bede om selv at blive anbefalet. Få mange anbefalinger Hvis du gerne vil have mange anbefalinger, skal du selv være flittig til at anbefale andre. Vores erfaring siger, at du cirka får én anbefaling for hver fem anbefalinger, du selv giver.

11 Dit CV Da LinkedIn kom frem handlede alt om CV'et. I dag er der kommet så mange andre måder at kommunikere på, at CV'et i salgs-øjemed er trådt lidt i baggrunden. Men du skal stadig have styr på det. Optimer til skimning Hvis du antager at dine kontakter bruger ultra kort tid på at skimme dit CV igennem, er du meget godt stillet. Den typiske bruger på LinkedIn har super travlt og er på LinkedIn for at løse en opgave, så de har ikke tid til at nærlæse dit CV - det er kun rekkruteringsfolk, der gør det. Dvs. at du skal bygge dit CV op på en måde, der understøtter denne skimme-adfærd, og det gør du ved at: Bruge overskrifter Bruge visuelle elementer; aller helst video Lave korte tekstbidder Skabe plads på siden ved at bruge mange linjeskift. Stille spørgsmål for at fange opmærksomhed Være meget klar i spyttet ift. hvad dine besøgende skal gøre, hvis de er interesserede i at lære dig bedre at kende. Brug din nuværende stilling som annonce Når du kigger på dit CV, så skal din seneste stilling gerne være den der fylder absolut mest, og dine tidligere stillinger må meget gerne være ganske kort beskrevet. Vi anbefaler dette for at forenke budskabet om, hvem du er. Der er ingen, der er tjent med at vide, at du både har været blomsterhanlder, bager og murer. Så træf et valg, og find ud af, hvad du gerne vil kendes for, og det er typisk det du laver nu. Brug så alle så dine ressourcer på at fortælle om det. Hvad med hullerne i CV'et? Det gør ikke noget, at du har et hul i CV'et, for det er de færreste, der opdager det. Så som udgangspunk, så lad bare hullerne stå. Hvis du absolut vil lappe huller er det nemmest at skrive dit frivillige arbejde eller din hobby ind som stillinger - og så lade dem strække sig ud over dine huller.

12 Få en personlig adresse til din LinkedIn profil Din personlige LinkedIn profil har en eksakt adresse ligesom alle andre internetsider, men hvis du ikke har gjort noget ved den, er den lang og fuld af tilfældige tegn og numre. Det kan du nemt ændre: Du finder adgang til din personlige profiladresse i højre spalte, når du står på din egen profil. Brug din personlige adresse på visitkort og i -signatur Den tilpassede adresse gør, at du let kan linke til din profil fra andre sociale medier, på visitkort, hjemmesider eller fra din -signatur.

13 Vil du have mere... Ville mere træning i LinkedIn hjælpe dig? Så anbefaler vi, at du kommer til en af vores gratis peptalks - enten i den virkelige verden eller på nettet. Få mere at vide på bit.ly/gratispeptalk

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN INDHOLD DSA Danske Sundhedsorganisationers A-kasse Sankt Annæ Plads 30 1013 København K 3 gode grunde til at være på LinkedIn Hvorfor LinkedIn? Find

Læs mere

Kom godt i gang med LinkedIn

Kom godt i gang med LinkedIn Kom godt i gang med LinkedIn En guide til dig, der vil netværke og søge job med LinkedIn. Tryghed giver overskud Din Sundhedsfaglige A-kasse Din Sundhedsfaglige A-kasse Sankt Annæ Plads 30 1250 København

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Af Henrik Bro og Martin T. Hansen I har måske allerede en flot, og informativ hjemmeside. Og alle jeres kursister

Læs mere

LinkedIn Vejledning. Formålet med LinkedIn. Den grundlæggende opbygning af din profil

LinkedIn Vejledning. Formålet med LinkedIn. Den grundlæggende opbygning af din profil LinkedIn Vejledning Formålet med LinkedIn LinkedIn fungerer på en måde ligesom Facebook bare med fokus på faglighed. Det er en god måde at holde kontakten vedlige med tidligere kollegaer og chefer, søge

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

Manual til WordPress CMS

Manual til WordPress CMS Manual til WordPress CMS 1. Log ind på din Wordpress-side For at arbejde på din hjemmeside skal du først logge ind på administrationsdelen. Muligvis har du et direkte link på siden. Ellers er adressen

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

FACEBOOK KURSUS K U R S U S

FACEBOOK KURSUS K U R S U S FACEBOOK KURSUS Kort om Facebook Hvad er Facebook Socialt medie med fokus på at forbinde mennesker. Hvem bruger Facebook? Facebook anvendes mest af private mennesker til at organisere fællesskaber. Hvordan

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

FACEBOOK. For at finde disse indstillinger, skal du gå til Indstillinger på Facebook og derefteer til underkategorien Apps.

FACEBOOK. For at finde disse indstillinger, skal du gå til Indstillinger på Facebook og derefteer til underkategorien Apps. Facebook indsamler information om dig blandt andet gennem din Facebookprofil. Hvem kan se dine oplysninger, og hvordan beskytteer du selv dine data? I forbindelse med den nylige skandale omkring Facebooks

Læs mere

En guide til at begå sig på de sociale medier

En guide til at begå sig på de sociale medier En guide til at begå sig på de sociale medier Tiltræk flere gæster med de sociale medier 66% forbrugere siger, * afat alle de besøger en restaurants side på de sociale medier, før de spiser der For at

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

De 10 bud til en bedre Linkedin profil

De 10 bud til en bedre Linkedin profil De 10 bud til en bedre Linkedin profil + = $ Første bud LinkedIN er dine kontakters visitkort! Når du får et visitkort Visitkort er i papir, det er folks LinkedIn profil ikke, så sørg for at forbinde hurtigt,

Læs mere

En Facebook-profil er personlig

En Facebook-profil er personlig En Facebook-profil er personlig En Facebook profil er personlig, og man må selvsagt kun have én, hvilket gør Facebook til et unik sted for virksomheder at få kontakt til forbrugerne. Og det er nemt. Din

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

Kom godt i gang med LinkedIn

Kom godt i gang med LinkedIn Kom godt i gang med LinkedIn March 2017 Indholdsfortegnelse Hvad er LinkedIn?... 3 Abonnementstyper på LinkedIn... 3 LinkedIn er en søgemaskine... 4 Profilens mest basale sektioner... 4 Billede... 4 Overskrift:...

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. oktober, 2013 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

LinkedIn Guide. krifa.dk. Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. Hvad kan LinkedIn bruges til?

LinkedIn Guide. krifa.dk. Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. Hvad kan LinkedIn bruges til? LinkedIn Guide Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. krifa.dk Hvad kan LinkedIn bruges til? LinkedIn har verdens største samling af CV er. På verdensplan har

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL:

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: Velkommen til det nye I Komputer for alles Spørg os Forum har læserne fået løst næsten 0.000 pc-problemer i de seneste år. Nu har vi gjort den populære tjeneste endnu bedre,

Læs mere

Skriv godt til nettet Institutionshjemmesider Tips og tricks, når du skriver til borgere, pårørende, samarbejdspartnere og andre på nettet.

Skriv godt til nettet Institutionshjemmesider Tips og tricks, når du skriver til borgere, pårørende, samarbejdspartnere og andre på nettet. Skriv godt til nettet Institutionshjemmesider 2013 Tips og tricks, når du skriver til borgere, pårørende, samarbejdspartnere og andre på nettet. Når du selv er på nettet Hvad kan irritere dig, når du besøger

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 13. marts, 2014 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13 2.b.

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Ny bog fyldt med præcise vejledninger giver tip til, hvordan virksomheder kan få noget kommercielt ud af LinkedIn. Af Ulla Bechsgaard, Ledersucces.dk Arbejd professionelt

Læs mere

1.3 Redigering af indhold på forsiden For at redigere forsiden marker dit lokalafdelingsnavn i træstrukturen og klik på Lås og rediger.

1.3 Redigering af indhold på forsiden For at redigere forsiden marker dit lokalafdelingsnavn i træstrukturen og klik på Lås og rediger. 1.3 Redigering af indhold på forsiden For at redigere forsiden marker dit lokalafdelingsnavn i træstrukturen og klik på Lås og rediger. Ændret den 8. marts 2019 Ældre Sagens hjemmesidesystem: 1.3 Redigering

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er lavet

Læs mere

Herning Bibliotekernes Helpdesk

Herning Bibliotekernes Helpdesk Vejledning Herning Bibliotekernes Helpdesk Maj 2017 Side 1 af 21 Indhold Oprette dig som bruger... 3 Logge ind... 7 Oprette en sag... 9 Se liste over sager... 15 Tilføj information til en sag... 16 Yderligere

Læs mere

Guide til LinkedIn. Dos and Don ts på LinkedIn. Professionaliser din virksomheds omdømme på de sociale medier:

Guide til LinkedIn. Dos and Don ts på LinkedIn. Professionaliser din virksomheds omdømme på de sociale medier: Professionaliser din virksomheds omdømme på de sociale medier: Guide til LinkedIn Dos and Don ts på LinkedIn Skrevet af: Line Poulsen, Konsulent i DI Handel Harald Tokerød, Strategisk Digital Rådgiver

Læs mere

Webinar om LinkedIn. Louise Holland Heide. Videncentret for Landbrug. 11. marts 2014

Webinar om LinkedIn. Louise Holland Heide. Videncentret for Landbrug. 11. marts 2014 Webinar om LinkedIn Louise Holland Heide Videncentret for Landbrug 11. marts 2014 Inden klokken bliver 15.15 kan du: Lige kort præsentere dig i chatten Dit navn, hvor du arbejder og med hvad Husk at du

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

Kom godt i gang med introsider på Virk Indberet

Kom godt i gang med introsider på Virk Indberet Erhvervsstyrelsen Kom godt i gang med introsider på Virk Indberet - en vejledning Signe Bjerre Dall, Charlotte Simmelhack og Anne-Mette Arvad Hansen 19-01-2016 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 1.1

Læs mere

GRATIS FOR ABONNENTER:

GRATIS FOR ABONNENTER: GRATIS FOR ABONNENTER: Eksempel : Byg din egen Journalist Mathias Alsted Lund Flinck Som abonnent på Komputer for alle får du din egen hjemmeside helt gratis. Her hjælper journalist Mathias Alsted Lund

Læs mere

4 TRIN TIL EN LINKEDIN-PROFIL, DER SÆLGER

4 TRIN TIL EN LINKEDIN-PROFIL, DER SÆLGER 4 TRIN TIL EN LINKEDIN-PROFIL, DER SÆLGER AT ARBEJDE MED SALG PÅ LINKEDIN FRA EN MIDDELMÅDIG PROFIL, SVARER TIL AT PRØVE AT KØRE STÆRKT I EN BIL UDEN DÆK Din salgssucces på LinkedIn er dybt afhængig af

Læs mere

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013 Spiked Reality Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder Version 2.0, september 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Mine oplysninger... 3 Online Administration... 3 Dit log ind...

Læs mere

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn Kilde: tatoosales.com Det Virtuelle Håndtryk Branding online Det virtuelle håndtryk består af det,

Læs mere

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Tillykke med din Facebook-virksomhedsprofil. I denne vejledning finder du hjælp til hvordan du inviterer dit personlige netværk, hvordan du bliver administrator,

Læs mere

Manual til Dynamicweb Februar 2010

Manual til Dynamicweb Februar 2010 Manual til Dynamicweb Februar 2010 Login... 2 Skabeloner og formater... 3 Filarkivet... 4 Lav en PDF... 5 Opret en ny side... 7 Navngiv siden... 9 Aktiver siden... 9 Sorter sider... 9 Flyt siden... 11

Læs mere

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Tjek-liste Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Det har jeg styr på Kan vente Haster Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Sådan bruger du tjeklisten: Bruge en times tid

Læs mere

Facebook optimal profilopsætning

Facebook optimal profilopsætning Facebook optimal profilopsætning 1. At sociale netværk på nettet er mere brugte end nogensinde kan ikke komme bag på nogen. Efter de seneste års fokus på Myspace, har Facebook nu taget føringen som det

Læs mere

Quickguide til kredscms. Login

Quickguide til kredscms. Login Quickguide til kredscms Dette er en quickguide, der vil præsentere dig for de mest basale funktioner i kredscms. Finder du ikke svar her, så prøv at spørge andre webmastere via debatforummet på leder.fdf.dk:

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er lavet

Læs mere

3) Først og fremmest kan du vælge hvilket tema din side skal have.

3) Først og fremmest kan du vælge hvilket tema din side skal have. Wordpress er et open source software du kan bruge til at oprette blogs og hjemmesider i. Du har mulighed for at vælge forskellig temaer og designe din side som du har lyst. Blogs og hjemmesider kan blandt

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

PROGRAM FOR KURSET : Sådan skriver du gode webtekster : Pause : Sådan laver du SEO på tekster og billeder. 11.

PROGRAM FOR KURSET : Sådan skriver du gode webtekster : Pause : Sådan laver du SEO på tekster og billeder. 11. PROGRAM FOR KURSET 10-11: Sådan skriver du gode webtekster 11-11.15: Pause 11.15: Sådan laver du SEO på tekster og billeder 11.45: Spørgsmål 1 EN HJEMMESIDE DER SÆLGER: 1 Kundeemne søger på Google efter

Læs mere

Guide til Danskmadogfestservice.dk (the back end)

Guide til Danskmadogfestservice.dk (the back end) Guide til Danskmadogfestservice.dk (the back end) Indhold Login... 2 Opdateringer... 4 Medier... 5 Sider... 6 Kontakt... 7 Newsletter... 9 Wocommerce... 10 Udseende... 11 Bruger... 13 Super Snow... 13

Læs mere

Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk

Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk Du logger på fra forsiden. Når du har indtastet brugernavn og password, vil der i højre side fremkomme en menu med punkterne: Redigér denne

Læs mere

De 7 trin til en LinkedIn Virksomhedsside, der skaber resultater

De 7 trin til en LinkedIn Virksomhedsside, der skaber resultater De 7 trin til en LinkedIn Virksomhedsside, der skaber resultater Tak fordi du har downloadet denne guide! Du er nu allerede godt på vej til at skabe bedre resultater med din Virksomhedsside på LinkedIn.

Læs mere

Håndtering af lokale hjemmesider (pr )

Håndtering af lokale hjemmesider (pr ) Håndtering af lokale hjemmesider (pr. 21.12.2016) Forsiden Side 1 A. Skift øverste store foto Side 1 B. Kredsens / afdelingens navn i øverste foto Side 1 C. Kommende Åbne haver Side 2 D. Kommende Arrangementer

Læs mere

BRUGERMANUAL. Virksomhedsprofil på Professionel, skarp og internationalt orienteret...

BRUGERMANUAL. Virksomhedsprofil på   Professionel, skarp og internationalt orienteret... BRUGERMANUAL Virksomhedsprofil på www.foodfromdenmark.com Professionel, skarp og internationalt orienteret... DIN GUIDE TIL EN PROFESSIONEL VIRKSOMHEDSPROFIL For at give din virksomhedsprofil det allerbedste

Læs mere

Guide til LinkedIn og det nye design. Februar 2017

Guide til LinkedIn og det nye design. Februar 2017 Guide til LinkedIn og det nye design Februar 2017 Overordnet om LinkedIn LinkedIn er et socialt netværk målrettet erhvervslivet med 1,7 mio. brugere i Danmark. På LinkedIn kan du holde styr på dine kontakter

Læs mere

Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd.

Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd. Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd. En dreng sagde til sin far: Jamen, når I ikke havde computere, hvordan kom I så på nettet? Nettet er ikke noget problem for børn,

Læs mere

Velkommen til AgeForce

Velkommen til AgeForce Velkommen til AgeForce Kapitel 1... 2 Opret din egen profil... 2 Log ind - og log ud - på AgeForce.... 4 Kapitel 2... 5 Fanebladet Hjem din profil... 5 Kapitel 3... 6 Rediger din profil... 6 Rediger dine

Læs mere

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele!

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! LinkedIn Har du overvejet at udvide dit netværk med rekruttering til jobs, finde nye kunder og finde sparring

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Indhold Installation... 1 Første gang du åbner Skype... 2 Opkald i Skype... 3 Problemer... 4

Indhold Installation... 1 Første gang du åbner Skype... 2 Opkald i Skype... 3 Problemer... 4 Skype For at kunne gennemføre videoopkald i Skype kræver det, at hver mødedeltager har Skype installeret på sin computer, og at computeren er forsynet med kamera, mikrofon og højttaler/høretelefoner. Mange

Læs mere

Hurtig SEO Guide til din hjemmeside

Hurtig SEO Guide til din hjemmeside Hurtig SEO Guide til din hjemmeside For at forbedre din hjemmesides synlighed på søgemaskiner, vil vi anbefale at du er omhyggelig med søgeoptimeringen deraf. Hvis du følger de følgende punkter omhyggeligt

Læs mere

HOVEDRESULTATER FRA UNDERSØGELSEN

HOVEDRESULTATER FRA UNDERSØGELSEN FEBRUAR 2013 HOVEDRESULTATER FRA UNDERSØGELSEN TEENAGERE - DERES PRIVATE OG OFFENTLIGE LIV PÅ SOCIALE MEDIER EN REPRÆSENTATIV UNDERSØGELSE BLANDT A) TEENAGERE I ALDEREN 12-18 ÅR SAMT B) FORÆLDRE TIL 9-18-ÅRIGE

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

Vejledning til foreninger der er oprettet i Conventus

Vejledning til foreninger der er oprettet i Conventus Vejledning til foreninger der er oprettet i Conventus Ændre adgangskode Opret personer, som skal have adgang til Conventus Opret nye titler Ændre i stamoplysninger Korrekt visning på Fritidsportalen Revideret

Læs mere

A Publication of Company XYZ

A Publication of Company XYZ A Publication of Company XYZ En guide for studerende om LinkedIn I guiden her får du tips til, hvordan du laver en grundlæggende LinkedIn-profil, og hvordan du kan bruge den til at synliggøre dig selv

Læs mere

FACEBOOK vejledning Naturfredningsforening

FACEBOOK vejledning Naturfredningsforening FACEBOOK vejledning 2019 Naturfredningsforening Indhold DN på Facebook, side 4. Det gode opslag, side 6. Læg billeder op, side 8. Læg link op, side 11. Få flere følgere, side 13. FB-profil versus FB-side,

Læs mere

Vejen til de bedste kandidater Lær at bruge Jobindex CV-database effektivt

Vejen til de bedste kandidater Lær at bruge Jobindex CV-database effektivt Vejen til de bedste kandidater Lær at bruge Jobindex CV-database effektivt Indholdsfortegnelse Din direkte linje til kandidaterne... 3 5 gode grunde... 4 Husk... 5 Sådan kommer du i gang... 6 Søg løs...

Læs mere

Styrk din virksomhed gennem LinkedIn

Styrk din virksomhed gennem LinkedIn Styrk din virksomhed gennem LinkedIn // 9. september 2014 // Revisordøgnet *14 Vi tror på værdien i at dele viden //1 Vi tror på værdien i at dele viden //2 Udvalgte kunder Vi tror på værdien i at dele

Læs mere

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.:

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.: Brugervejledning til hjemmeside Kristian Kalajdzic Denne vejledning har til formål at hjælpe dig til at tilgå, vedligeholde og benytte din hjemmeside. Vejledningen henvender sig til hjemmesider bygget

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende den fællesregionale pulje til forskning i forebyggelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende den fællesregionale pulje til forskning i forebyggelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende den fællesregionale pulje til forskning i forebyggelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan

Læs mere

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk.

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Opret dit CV Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Derefter klikker du på 'MIN JOBSØGNING' i den sorte menu øverst på siden. Du kan se 'Jobnets værktøjer', og du kan få mere at

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner Hvad er VELUX Tilbudsberegner Anmod om adgang Opret password Opret din brugerprofil 2 veje til et kundetilbud Dine tilbud 1 VELUX TILBUDSBEREGNER HVAD ER VELUX

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen 14. marts 2016 Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Sådan opretter du en side... 2 2. Sådan giver du rettigheder til dem, der skal administrere siden... 3 3. Sådan ændres sidens URL/brugernavn...

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker]

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] Opret CV og Jobønsker på jobnet På Jobnets forside Jobnet.dk kan du oprette et CV. Det kan du gøre ved at oprette dig som bruger via linket Mit CV

Læs mere

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER Rekrutteringsdatabaser Rekrutterings-databaser Jobcentre Jobbaser Fagforeninger Jobudbydere A-kasser Udvalget er stort af rekrutterings- og CV-banker, hvor dit CV kan blive optaget. De findes blandt andet

Læs mere

Vejledning til opbygning af hjemmesider

Vejledning til opbygning af hjemmesider Side 1 af 9 Vejledning til opbygning af hjemmesider Hvis du er inde på din klubs hjemmeside, fx på forsiden, kan du nu gå i gang med at redigere. For at få redigeringsværktøjet frem, skal du klikke på

Læs mere

Brugervejledning til FOKUSpartnere

Brugervejledning til FOKUSpartnere Indholdsfortegnelse LOGIN 3 GENERELT 3 BRUGERVEJLEDNING 4 VIRKSOMHEDSPROFIL 4 1) Virksomhedsnavn 6 2) Beskrivelse af virksomheden 6 3) Generel information 6 4) Yderligere information 6 5) Kontaktpersoner

Læs mere

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit "Navn ", " Last Name " og " Password" - "Job Title " er ikke nødvendigt at bruge.

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit Navn ,  Last Name  og  Password - Job Title  er ikke nødvendigt at bruge. Yammer for " Dummies " Manual Den URL Yammer er : www.yammer.com Du vil modtage en invitation til Yammer. Invitationen sendes til butikken e- mail -adresse (f.eks 2199@br-leg.dk ) og / eller til din butikschef

Læs mere

God kommunikation på nettet. Hjerteforeningens landsseminar 2015

God kommunikation på nettet. Hjerteforeningens landsseminar 2015 God kommunikation på nettet Hjerteforeningens landsseminar 2015 Agenda Hvilke muligheder har vi for online kommunikation på frivilligt plan? Hvordan skaber vi god og synlig kommunikation? Den lokale Hjerteforenings

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

KOM I GANG MED LINKEDIN

KOM I GANG MED LINKEDIN KOM I GANG MED LINKEDIN KORT OM LINKEDIN H VA D E R L I N K E D I N? H VO R DA N B R U G E R M A N D E T? KORT OM LINKEDIN HVAD ER LINKEDIN? Erhvervslivets Facebook På verdensplan har LinkedIn mere end

Læs mere

Opret aktiviteter LEJERBO.DK OPRET AKTIVITETER PÅ AKTIVITETSLISTE

Opret aktiviteter LEJERBO.DK OPRET AKTIVITETER PÅ AKTIVITETSLISTE 1 Opret aktiviteter TIPS: Du kan bruge en aktivitetsliste til at vise en række datostyrede aktiviteter i jeres afdeling eller udlejning af jeres fælleshus. Du behøver ikke sætte billede på, eller tekst,

Læs mere

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent 1 Filupload Tips! Vi har forberedt nogle sider til dig med et filupload-komponent. Blandt andet siden Møder. På den måde kan du nemt uploade filer, fx referater, vedtægter eller husorden til jeres hjemmeside.

Læs mere

SOS Børnebyerne Facebookmanual

SOS Børnebyerne Facebookmanual SOS Børnebyerne Facebookmanual Manual til brug af Facebook for SOS-lokalgrupper 2014 Facebookmanual til SOS-lokalgrupper Denne manual er til de SOS-lokalgrupper, som er på Facebook eller ønsker at oprette

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

For at logge ind i PURE, skal du gå til siden medarbejdere.au.dk/pure. Tryk på det blå loginfelt i højre side.

For at logge ind i PURE, skal du gå til siden medarbejdere.au.dk/pure. Tryk på det blå loginfelt i højre side. CV i PURE I dette dokument finder du en vejledning til, hvordan du: 1) logger ind i PURE 2) opretter et CV i PURE 3) vedligeholder dit CV Der er desuden megen hjælp at hente i disse to videoer: Opret CV:

Læs mere

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS . Indstillinger.. Installer Skype for Business på din computer.. Basis-indstillinger.. Indstil og skift headset og webcam.. Statusvisning

Læs mere

Dit CV på jobnet.dk Side 1. Indhold

Dit CV på jobnet.dk Side 1. Indhold DIT CV PÅ JOBNET.DK Dit CV på jobnet.dk Side 1 Indhold 1. CV et din nøgle til dagpenge og job.... 2 2. Derfor skal dit CV på jobnet.dk... 2 3. CV-samtalen... 2 4. Generelle krav... 2 5. Undgå problemer

Læs mere

Søgning af varekoder i IDEP.web

Søgning af varekoder i IDEP.web Søgning af varekoder i IDEP.web Oktober 2018 Denne vejledning beskriver, hvordan man kan søge varekoder i IDEP.web. Har du brug for at læse mere om, hvordan man opretter Egne varekoder i IDEP.web, kan

Læs mere

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012.

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. Din vært: Ole Bach Andersen linkedin.com/in/olebachandersen Salg med LinkedIn Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg Introduktion til kurset det

Læs mere

SÅDAN TEGNER DU DIT BUDSKAB - Skil dig ud og få flere kunder WORKBOOK TIL MIT TEGNETRÆNING VIDEO KURSUS

SÅDAN TEGNER DU DIT BUDSKAB - Skil dig ud og få flere kunder WORKBOOK TIL MIT TEGNETRÆNING VIDEO KURSUS WORKBOOK TIL MIT TEGNETRÆNING VIDEO KURSUS VELKOMMEN ER DU KLAR TIL AT LÆRE AT TEGNE DIT BUDSKAB? HUSK mine 5 gode råd START I DET SMÅ SNYD NU LIDT TRO PÅ DINE EVNER SÆT EKSTRA TID AF FIND 3 FAVORITTER

Læs mere