Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove"

Transkript

1

2 Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk, da vi lancerede vores kollektion af arbejdsbukser med stretch paneler. Nu er det tid til at sige farvel til hængerøv og gabet mellem buks og skjorte i ryggen. Ikke flere revnede sømme i skridtet eller stride bukseben, når man klatrer rundt på stiger og stilladser. Det er blevet nemt at gå ned på knæ. Den vigtigste ting, kan vi ikke vise her. Det er selve følelsen, når du tager dem på. Prøv det! Vil du lave en kolbøtte eller andet useriøst? Vi har testet. Det fungerer. Vores buksekollektion WorkMove har givet dig frihed på jobbet. Du behøver ikke at lave saltomortaler på jobbet, hvis du ikke vil. Men du burde kunne - ingen problemer.

3 Først Det er L.Brador som har fornyet branchen med denne her type arbejdsbukser. Arbejdsbukser har set ens ud i snart 40 år. L.Brador har valgt en helt ny vej og lader sig inspirere af Outdoor branchens løsninger hvad angår bevægelighed og funktion. Resultatet er en buksekollektion som er smidigere, behageligere og mere slidstærke end nogensinde før - og kaldes allerede nu for en revolution. Udviklingen af arbejdsbukser har med dette taget et kæmpe skridt fremad. Den mest almindelige kommentar fra brugere er: Hvorfor er dette ikke opfundet før?.

4 Bred kollektion Da vi lancerede vor buks 105PB, lod reaktionerne ikke vente på sig. Næsten hver eneste kunde som prøvede bukserne i butik, købte et par. Så bekvemme bukser havde man aldrig før set på markedet. Vi har siden udvidet kollektion med bukser til forskellige slags formål - alle med ekstrem god pasform og bevægelsesfrihed.

5 Designed to work Beklager at vi konstant taler om design. Men for os, er design vigtigt. Små ting, der er afgørende, og hvor du ikke mærker overhovedet, om vi har gjort vores arbejde rigtigt. Fordi så virker det bare og alt kører som det skal. Derfor fortsætter vi med vores designarbejde og med at producere det bedste, lækreste og mest funktionelle arbejdstøj markedet. Et par arbejdsbukser skal sidde lige så godt som dine yndlingsjeans. Derfor har vi sænket taljen lidt. Lavet en lidt mere tight pasform og justeret nogle mål. Resultatet er arbejdsbukser som sidder perfekt over det hele og er behagelige. Stretch panelerne gør, at du får et par bukser som er yderst komfortable, giver en flottere silhuet, samt bedre pasform.

6 Hørt om vores bukser Langt de bedste! Citat fra test af arbejdsbukser i Byggnadsarbetaren God pasform og super godt med stretch Behagelige at have på De ser godt ud Gaber ikke bag ved, når man arbejder på knæ Endelig sidder knæbeskyttelsen på sin plads når man går ned i knæ En nyansat sælger solgte 80 par på 2 1/2 måned Forskellige citater fra sælgerne i hverdagen Føler mig sikker En pladesmed som brugte 105PB over en tid, oplevede at han ikke længere følte sig sikker i de gamle arbejdsbukser. Har aldrig før haft så lækre bukser. Ski-waxer Jeg tror at jeg aldrig kommer til at bruge almindelige arbejdsbukser igen! Bygge -& anlægs arbejder De holder dobbelt så længe, så derfor er prisen intet problem! Pladesmed

7 Holdbarhed Ved at anvende stretchmateriale, løste vi endda et andet almindeligt problem. Nemlig at beskyttelsen går ud af position så snart man bukker sig ned. Takket være vores stretch, bliver beskyttelsen hvor den skal, man er fri for at rette på bukserne og sømmene belastes ikke ret meget. Desuden gør stretchen at vi minimerer risikoen for at sprække sømmen i skridtet. I stedet for traditionelt stof, består nu vores grundlæggende materialer i de fleste modeller af særligt semi-panama væv. Det er en tyndere, mere svalt og ekstremt slidstærkt stof. Bukserne er forstærkede med stretch-kevlar på de udsatte områder, hvor der er størst behov for det og for at give god holdbarhed. Alle disse detaljer gør disse bukser til en ren investering. Lidt dyrere at anskaffe, men holder til gengæld så meget bedre.

8 En revolution er i gang. Alt for længe har arbejdsbukser været store, stive og klodsede. Markedet skriger efter bedre alternativer og nu præsenterer vi løsningen. Bukserne er inspirerede af Outdoor branchens smidige og slidstærke modeller - vi har gået linen ud - i alt fra materialer til at designe for at skabe den ultimative variant for arbejde. Buksen er smidig, svalig og ekstremt slidstærk. Forstærket på udsatte steder i stretchkevlar og med de rigtige lommer og detaljer. Udviklet til dem, der bevæger sig på arbejde og som vil have absolut det bedste. Og som altid, når det gælder os, har vi tilføjet flot design, masser af smarte funktioner og en rigtig behagelig pasform. 105PB Kraftigt halvpanamastof i polyester/ bomuld for optimal slidstyrke. Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets for-og bagside for ekstrem god bevægelighed, komfort og luftighed. Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar giver god bevægelighed og slidstyrke. STØRRELSE: C44-C60, kan lægges 5 cm ned. D96-D104. MATERIALE: 65 % polyester, 35 % bomuld. 325 g/m².

9 Bukserne er inspirerede af Outdoor branchens smidige og slidstærke modeller. Buksen er smidig, svalig og slidstærk. Denne her model har, ligesom 105PB, de rigtige lommer og detaljer og man har beholdt stretch-kevlar over knæet, stretch i frontpartiet og bag på knæene, samt tilføjet udenpåliggende baglommer for at gøre modellen egnet til flere brancher. Udviklet til dem der bevæger sig på arbejde, da der samtidig er mere plads over benene. 104PB Kraftigt halvpanamastof i bomuld/polyester for optimal slidstyrke. Stretchstof foran og på knæets for- og bagside for god bevægelighed, komfort og luftighed. Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar giver god bevægelighed og slidstyrke. STØRRELSE: C44-C60, D96-D116. Kan lægges 5 cm ned. MATERIALE: 65 % polyester, 35 % bomuld. 325 g/m².

10 Bukserne er inspirerede af 105PB, som er markedets mest bekvemme og slidstærke bukser. Denne her model har stadig de rigtige lommer og detaljer og man har bevaret stretch-kevlar over knæet, samt tilføjet udenpåliggende baglommer for at gøre modellen egnet til flere brancher. Udviklet til dem der har et arbejde, som kræver bukser af bedste holdharbed og bomuldens øvrige fordele, men også til dem der har et arbejde, hvor man bevæger sig meget, da denne model også har megen plads over benene. Denne model henvender sig til dem der gerne vil skille sig ud og som sætter pris på udseende og ægte rådenim. 108B Ved hjælp af stretch over knæets for- og bagside og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyt telse, som bliver siddende i den rigtige position. Forbøjede knæ for bedre pasform og fleksibilitet. Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar giver god bevægelighed og slidstyrke. STØRRELSE: C44-C60, C146-C156, D96-D116. MATERIALE: 100 % bomuld. 325 g/m².

11 Bukserne er inspirerede af 105PB, som er markedets mest bekvemme og slidstærke bukser. Denne her model har stadig de rigtige lommer og detaljer og man har bevaret stretch-kevlar over knæet, samt tilføjet udenpåliggende baglommer for at gøre modellen egnet til flere brancher. Udviklet til dem der har et arbejde, som kræver bukser af bedste holdharbed og bomuldens øvrige fordele, men også til dem der har et arbejde, hvor man bevæger sig meget, da denne model også har megen plads over benene. 110B Ved hjælp af stretch over knæets for- og bagside og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. Forbøjede knæ for bedre pasform og fleksibilitet. Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar giver god bevægelighed og slidstyrke. STØRRELSE: C44-C60, C146-C156, D96-D116. MATERIALE: 100 % bomuld. 325 g/m².

12 Vi fortsætter 2012 succen med Hi- Vis beklædning i premiumsegmentet. Bukserne er inspirerede af 105PB, som er markedets mest bekvemme og slidstærke bukser. Denne her model har stadig de rigtige lommer og detaljer og man har bevaret stretch-kevlar over knæet og stretch i front for bedre bevægelighed, samt tilføjet udenpåliggende baglommer for at gøre modellen egnet til flere brancher. Det smuds -og olieafvisende stof holder buksen renere, derved bevares den høje synlighed og det gør også bukserne nemmere at rengøre. 117PB Vand- og smudsafvisende.ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver i den rigtige position. Stretchstof foran og på knæets for- og bagside for god bevægelighed, komfort og luftighed. Passer i struktur og farvenuance med jakke 425PB. Reflekserne er smidige, giver et vist stretch og har god åndbarhed samt har bedre holdbarhed, da de bedre modstår slid ved vask. STØRRELSE: C44-C60, C146-C156, D96-D116. Kan lægges 5 cm ned. MATERIALE: 80 % polyester, 20 % bomuld. 310 g/m²

13 Piratbukserne er inspirerede af Outdoor branchens bekvemme og slidstærke modeller. Buksen er smidig, svalig og slidstærk. Denne her model har, ligesom 105PB, de rigtige lommer og detaljer og man har beholdt stretch-kevlar over knæet, stretch i frontpartiet og bag på knæene, samt tilføjet udenpåliggende baglommer for at gøre modellen egnet til flere brancher. Udviklet til dem der bevæger sig på arbejde, da der samtidig er mere plads over benene. 125PB Kraftig halvpanamavæv i bomuld/polyester med højeste slidstyrke. Stretchstof foran samt på forside af knæ for god bevægelighed, komfort og luftighed Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver i rigtig position. Forbøjede knæ for bedre pasform og fleksibilitet. Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar giver god bevægelighed og slidstyrke. STØRRELSE: C44-C60 MATERIALE: 65 % polyester, 35 % bomuld. 325 g/m²

14 Piratbuks inspireret af 105PB, som er markedets mest bekvemme og slidstærke bukser. Denne her model har stadig de rigtige lommer og detaljer og man har bevaret stretch-kevlar over knæet, samt tilføjet udenpåliggende baglommer for at gøre modellen egnet til flere brancher. Udviklet til dem der har et arbejde, som kræver bukser af bedste holdharbed og bomuldens øvrige fordele, men også til dem der har et arbejde, hvor man bevæger sig meget, da denne model også har megen plads over benene. Denne model henvender sig til dem der gerne vil skille sig ud og som sætter pris på udseende og ægte rådenim. 126B Ved hjælp af stretch over forside af knæ og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver i rigtig position. Forbøjede knæ for bedre pasform og fleksibilitet. Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar giver god bevægelighed og slidstyrke. STØRRELSE: C44-C60. MATERIALE: 100% bomuld. 325 g/m².

15 På opfordring fra vores kunder har vi nu skabt en variant af vores populære buks 105PB, blot i piratbuksmodel og som er tilpasset til lagerarbejde, industri, service og montering m.m. Vi har fjernet sømlommerne, og i stedet er den designet med lommer til penne, tommestok, mobiltelefon og andet værktøj, der ofte bruges på denne type arbejdspladser. I øvrigt er det samme smidige og ekstremt slidstærke buks i svalt materiale, som er åndbart. Forsynet med lommer til knæpuder. Forstærket med stretch-kevlar på udsatte partier og 4-vejsstretch. 183PB Kraftigt halvpanamastof i polyester/bomuld med maksimal slidstyrke. Stretchstof over bagende, front, skridt samt knæets for- og bagside for ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæpudelommer, som bliver i den rigtige position. STØRRELSE: C44-C60. D84-D120. Kan lægges 5 cm ned. MATERIALE: 65% polyester, 35% bomuld. 260 g/m².

16 På opfordring fra vores kunder har vi nu skabt en variant af vores populære buks 105PB, som er tilpasset til lagerarbejde, industri, service og montering m.m. Vi har fjernet sømlommerne, og i stedet er den designet med lommer til penne, tommestok, mobiltelefon og andet værktøj, der ofte bruges på denne type arbejdspladser. I øvrigt er det samme smidige og ekstremt slidstærke buks i svalt materiale, som er åndbart. Forsynet med lommer til knæpuder. Forstærket med stretch-kevlar på udsatte partier og 4-vejsstretch. 184PB Kraftigt halvpanamastof i polyester/bomuld med maksimal slidstyrke. Stretchstof over bagende, front, skridt samt knæets for- og bagside for ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæpudelommer, som bliver i den rigtige position. STØRRELSE: C44-C60. D84-D120. Kan lægges 5 cm ned. MATERIALE: 65% polyester, 35% bomuld. 260 g/m².

17 Vi har et tæt samarbejde med forskellige vognmandsfirmaer og chauffører. Dette er resultatet. Samme funktioner og slidstyrke som 184PB, men godkendt ifølge EN 471, klasse 1. Naturligvis fungerer disse bukser lige godt for f.eks. lagerarbejdere, som har behov for synlighed. Som standard indgår 7mm s knæpuder (kan naturligvis fjernes). En smidig og ekstremt slidstærk buks i svalt materiale, som er åndbart. Forstærket med stretchkevlar på udsatte partier og 4-vejsstretch. 185PB Kraftigt halvpanamastof i polyester/bomuld med maksimal slidstyrke. Stretchstof over bagende, front, skridt samt knæets for- og bagside for ekstrem god bevægelighed, komfort og luftighed.ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæpudelommer som bliver i den rette position. STØRRELSE: C44-C60. D84-D120. Kan lægges 5 cm ned. MATERIALE: 80% polyester, 20% bomuld. 3M refleks. 310 g/m². CERTIFICERET IFØLGE: EN 471, klasse 1

18 Vi fortsætter vores succes med Hi-Vistøj i premiumsegmentet. Buksen er samme model som 104PB, en af markedets mest smidige og slidstærke arbejdsbukser. Denne Hi-Vis-buks har stadig de rigtige lommer og detaljer, og man har beholdt stretchkevlar over knæ og stretch foran for at forbedre bevægeligheden. Syet i vores særlige Hi-Vis-stof, som er afvisende over for både vand, olie og smuds. En kritisk faktor, da en ren Hi-Vis-beklædning altid ses bedre end en snavset. 188PB Vand- og smudsafvisende. Stoffets struktur giver god slidstyrke. Stretchstof foran på knæets for- og bagside giver god bevægelighed, komfort og luftighed. STØRRELSE: C44-C60. D84-D120. Kan lægges 5 cm ned. MATERIALE: 65% polyester, 35% bomuld. 300 g/m². CERTIFICERET IFØLGE: EN 471, klasse 1

19 Bukserne er inspirerede af outdoor-branchens fleksible og slidstærke modeller. Buksen er smidig, luftig og slidstærk. L.Brador 1042PB er en videreudvikling af L.Brador 104PB og har ligesom 105PB de rigtige lommer og detaljer med bl.a. stretch-kevlar over knæ, stretch i frontpartiet og på knæets bagside samt læggen. Vi har også tilføjet baglommer, der ligger udenpå, for at gøre modellen passende til flere erhvervsgrupper. Udviklet til dem med et bevægeligt arbejde, da den også har mere plads over benene. For at passe en til bredere målgruppe og lige godt til indendørs som udendørs arbejde, til koldere og varmere klima, har vi tilføjet ventilation på indersiden af låret på 1042PB. Et behov, vi har hørt og forstået, men som ingen tidligere har haft en god løsning på. Nu har vi gjort det. 1042PB passer først og fremmest til dig, der arbejder med byggeri, anlægsarbejde og service, og som skifter mellem indendørs og udendørs arbejde. Vi ser også et stigende forbrug inden for lager, logistik og industri, og også her passer 1042PB udmærket med sin bevægelighed, komfort og lommeløsninger til smart opbevaring. 1042PB EGENSKABER OG BRUGERFORDELE Kraftigt halvpanamastof i bomuld/polyester med optimal slidstyrke. Stretchstof foran, på knæets forside, på knæets bagside samt over hele læggen for god bevægelighed, komfort og luftighed. Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. Forbøjede knæ for bedre pasform og fleksibilitet. Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar giver god bevægelighed og slidstyrke. Lidt snævrere forneden, så buksen holdes bedre på plads. Kan lægges 5 cm ned. Udviklet pasform, silhuet og talje giver en buks, som sidder, hvor den skal, også ved lange arbejdspas på knæ. Forstærkede hængelommer med større volumen. Ventilation på lårets inderside, som reguleres med lynlås, indvendigt klædt med meshstof, holder brugeren sval. Venstre benlomme med korrekt vinklet telefonlomme forsynet med magnetlås holder telefonen beskyttet og på plads. Passer i struktur med jakke 225PB. LOMMER OG HOLDERE To hængelommer, fire forlommer, to baglommer og to værktøjsholdere i linningen. Knæpudelommer i to højder, tommestokslomme, benlomme med lynlås og ind- og udvendig telefonlomme og id-kort-holder på højre hængelomme. MATERIALER OG GRAMVÆG 65 % polyester, 35 % bomuld. 325 g/m². STØRRELSE C44-C60, D84-D120. Kan lægges 5 cm ned.

20 L.Bradors løsning til malere og murere, en kategori, som virkelig har brug for vores WorkMove koncept. - bukser med stretch for ekstrem god bevægelighed. Opbygget på samme måde som 1042PB med alle detaljer og former - men i et noget lettere stof. 1043PB Halvpanamastof i bomuld/polyester med optimal slidstyrke. Stretchstof foran, på forsiden af knæene samt over hele læggen for god bevægelighed, komfort og luftighed. Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæpuder, som bliver siddende i den rigtige position. Forstærkede knæpudelommer i stretchkevlar giver god bevægelighed og slidstyrke. Ventilation på lårets inderside, som reguleres med lynlås, indvendigt beklædt med mesh-stof holder brugeren sval. STØRRELSE C44-C60, D84-D120. Kan lægges 5 cm ned. MATERIALER OG GRAMVÆGT 65 % polyester, 35 % bomuld. 260 g/m².

21 Vi fortsætter succesen fra 2012 med Hi-Vis-tøj i premiumsegmentet. Bukserne er i modellen inspireret af 105PB, som er en af markedets mest fleksible og slidstærke arbejdsbukser. Denne Hi-Vis-buks har fortsat rigtige lommer og detaljer, og man har beholdt stretch-kevlar over knæene for øget bevægelighed samt tilføjet udvendige baglommer for at gøre modellen passende for flere erhvervsgrupper. Det smuds- og olieafvisende stof holder buksen renere, og dermed bevares høj synlighed på en god måde, og det gør også buksen lettere at vaske ren. 440PB Vand- og smudsafvisende. Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver i rigtig position. Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar giver god bevægelighed og slidstyrke. Passer i struktur og farvenuance med jakke 425PB, 203PB og 204PB. Reflekserne er fleksible, giver et vist stretch og er åndbare, og de er mere holdbare, da de bedre modstår slid ved vask. STØRRELSE C44-C60, D96-D116. Kan lægges 5 cm ned. MATERIALE OG GRAMVÆGT 80 % polyester, 20 % bomuld. 310 g/m². CERTIFICERET IFØLGE EN 471, klasse 2.

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

Workwear. Designed to work.

Workwear. Designed to work. Workwear. Designed to work. Hi-Vis Premium Med stolthed kan vi præsentere vores premiumserie i Hi-Vis-segmentet Hi-Vis-tøjets primære formål er jo at være synligt. Vi har sørget for at gøre denne kollektion

Læs mere

WE DON T. Some have very strict rules how they are allowed to move. Our basic idea:

WE DON T. Some have very strict rules how they are allowed to move. Our basic idea: Some have very strict rules how they are allowed to move. WE DON T Our basic idea: Lige fremad. Diagonalt, til siden. Regler for hvordan man må bevæge sig det må blive en sag for Kasparov og de andre.

Læs mere

Efterårskampagne 2014

Efterårskampagne 2014 Efterårskampagne 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tilbud Ved køb af L.Brador-tøj for 1500 kr. ekskl. moms fra udvalgt sortiment i efterårets trendkollektion får du en weekendtaske samt et års

Læs mere

Workwear. Designed to work. - Spring Summer 2015 -

Workwear. Designed to work. - Spring Summer 2015 - Workwear. Designed to work. - Spring Summer 2015 - Buks L.Brador 1042PB Bukserne er inspirerede af outdoorbranchens smidige og slidstærke modeller. Buksen er smidig, sval og slidstærk. L.Brador 1042PB

Læs mere

Ordrenr Farve Str. 800047904 Grå C58 800047912 Grå C60 800047920 Grå D84 800047938 Grå D88

Ordrenr Farve Str. 800047904 Grå C58 800047912 Grå C60 800047920 Grå D84 800047938 Grå D88 Spring/Summer 2014 Buks L.Brador 184PB På opfordring fra vores kunder har vi nu skabt en variant af vores populære buks 105PB, som er tilpasset til arbejde på lager, industri, service og montering m.m.

Læs mere

Køb arbejdstøj igennem M-Sport og støt din lokale idrætsforening

Køb arbejdstøj igennem M-Sport og støt din lokale idrætsforening Køb arbejdstøj igennem M-Sport og støt din lokale idrætsforening Standard/ensfarvet 5 5 8 8 0 0 40 40 jakke 4-780 buks -785 Ensfarvet jakke med lynlås. Viddelæg i ryg. Ærmer med justerbare manchetter.

Læs mere

BUKS BØRN L.BRADOR 119PB

BUKS BØRN L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER BUKS BØRN L.BRADOR 119PB Baseret på vores populære og formålstjenlige håndværkerbukser har vi udviklet en buks til vores bedste medhjælpere. Vi har flyttet en masse nyttige og anvendelige

Læs mere

KAMPAGNER Alle priser er ex. moms

KAMPAGNER Alle priser er ex. moms KAMPAGNER 2017 Alle priser er ex. moms KN1 ULDJAKKE Klassisk jakke i uldblanding, der yder fremragende varme og vejrbeskyttelse. Fremstillet i 3-lags materiale med vandtæt og åndbar membran. Jakken holder

Læs mere

2013/14 ESSENTIAL VISIbILITy

2013/14 ESSENTIAL VISIbILITy 01/14 ESSENTIAL Visibility MODERIGTIGT OG SYNLIGT Vores Essential Visibility-kollektion giver al den synlighed, du har brug for, kombineret med alle væsentlige funktioner og komfort. Kollektionen er baseret

Læs mere

Beklædningsprogram 2012 / 2013

Beklædningsprogram 2012 / 2013 Beklædningsprogram 2012 / 2013 T-time t-shirt 0510-100% bomuld Kæmmet og forkrympet bomuld. Rund hals. Rib i hals. Nakkebånd. Grøn Grafit melange Point 1 Model: 9050-41 Behagelig ensfarvet T-shirt med

Læs mere

Dame Arbejdstøj af høj kvalitet

Dame Arbejdstøj af høj kvalitet Dame Arbejdstøj af høj kvalitet 2014 1 Arbejdsbukser til damer Hægtelås Elastik i ryggen Hægtelås Elastik i ryggen Multiopbevaringslomme Multiopbevaringslomme Skrå forlommer Skrå forlommer S687 Action

Læs mere

Arbejdstøj Efterårstilbud 2014

Arbejdstøj Efterårstilbud 2014 Arbejdstøj Efterårstilbud 2014 FlannelSkjorte Glat yderside for bedre smudsafvisning og børstet inderside for højere komfort. Materiale: 100% bomuld, børstet bagside. Varenr.: 104986. Vejl. pris: 229,-

Læs mere

EDGE. Velegnet til industrivask. Skrå lomme på benet giver bedre adgang til lommens indhold. Formsyede knæ giver god komfort.

EDGE. Velegnet til industrivask. Skrå lomme på benet giver bedre adgang til lommens indhold. Formsyede knæ giver god komfort. EDGE 31 EDGE EDGE-kollektion er inspireret af jeanswear og 1950'erne. Den er beregnet til hårdtarbejdende folk indenfor alle fag, som ønsker den bedste kvalitet, funktionalitet og pasform. Vi har skabt

Læs mere

MASCOT WORKWEAR. Professionelle medarbejdere i professionel beklædning. KNA-service

MASCOT WORKWEAR. Professionelle medarbejdere i professionel beklædning. KNA-service MASCOT WORKWEAR Professionelle medarbejdere i professionel beklædning KNA-service Dato: 08-08-2016 Indholdsfortegnelse Opsummering... 3 Services... 4 Oplæg på udvalgte produkter og priser... 5 Produkter

Læs mere

Arbejdsjakke side 4. Arbejdsshorts side 11

Arbejdsjakke side 4. Arbejdsshorts side 11 Arbejdsjakke side 4 Arbejdsbukser side 5-10 Arbejdsshorts side 11 T-Shirts side 12-15 Sweatshirts side 16-17 TERMOUNDERTØJ side 18 Striktrøjer side 19 Softshelljakker side 20 Teddyjakker side 21 Vintertøj

Læs mere

A. Steen Nielsensvej 1 4930 Maribo Tlf. 5478 3472 Fax 5478 4654 www.ksv.dk - E-mail: ks@ ksv.dk

A. Steen Nielsensvej 1 4930 Maribo Tlf. 5478 3472 Fax 5478 4654 www.ksv.dk - E-mail: ks@ ksv.dk A. Steen Nielsensvej 1 490 Maribo Tlf. 5478 47 Fax 5478 4654 www.ksv.dk - E-mail: ks@ ksv.dk /-farvet jakke 1601-40 buks 701-45 -farvet jakke med brystlommer og mobiltelefonlomme. Ærmer med justerbare

Læs mere

TILPAS LEVEL EFTER DIT BEHOV.

TILPAS LEVEL EFTER DIT BEHOV. TILPAS LEVEL EFTER DIT BEHOV. Nu lancerer Blåkläder en kollektion af regntøj som indeholder LEVEL 1, LEVEL 2, LEVEL 3. Hvert level har en ensartet pasform og funktion, men med forskellige længder på jakker

Læs mere

Active Geyser. Challenge your identity

Active Geyser. Challenge your identity Active Geyser Challenge your identity ID ACTIVE WEAR TIL SPORT OG FRITID ID Identity Active Wear er funktionelt løbetøj og træningstøj til al slags vejr. Et helt særligt træk ved Active Wear er ID Tech.

Læs mere

ARBEJDSTØJ & SIKKER- HEDSSKO M. TRYK

ARBEJDSTØJ & SIKKER- HEDSSKO M. TRYK ARBEJDSTØJ & SIKKER- HEDSSKO M. TRYK ARBEJDSTØJ MED PROFESSIONELT UDTRYK OG INDTRYK Det siger sig selv, at arbejdstøj har en praktisk funktion i hverdagen, hvor det simpelthen bare skal fungere og leve

Læs mere

139,- 129,- 119,- 320,- Vejl. pris 280,- 240,- Kampagnepriser TIGHTS I 3 LÆNGDER LØBE T-SHIRT. KORTE TIGHTS 1900772 Herre 1900768 Dame

139,- 129,- 119,- 320,- Vejl. pris 280,- 240,- Kampagnepriser TIGHTS I 3 LÆNGDER LØBE T-SHIRT. KORTE TIGHTS 1900772 Herre 1900768 Dame 320,- TIGHTS I 3 LÆNGDER Produceret i funktionelt materiale, som giver effektiv fugttransport i alle former for sport. Ergonomisk pasform. Ventilationspaneler ved svedzoner. Nøglelomme bagpå. Materiale:

Læs mere

ARBEJDSTØJ TIL BØRNEHAVEN

ARBEJDSTØJ TIL BØRNEHAVEN ARBEJDSTØJ TIL BØRNEHAVEN KLAR TIL BØRNEHAVEN Tøjet skal passe til årstiden og det skiftende vejr Et barn i børne have kommer til at lege rigtig meget ude uanset vejret, så det kræver det rette arbejdstøj

Læs mere

TILBUD. Aaig Craft Tee Herre og dame model. Craft Wind Jacket Herre og dame model. Craft Wind Pant Herre og dame model

TILBUD. Aaig Craft Tee Herre og dame model. Craft Wind Jacket Herre og dame model. Craft Wind Pant Herre og dame model AA.I.G LØBETØJ Aaig Tee Funktionel T-shirt med løs pasform. Mesh de rigtige steder for optimal ventilation. 100% polyester pique. Herre str.: XS - S - M - L - XL XXL Børne str.: 8-10 år - 12-14 år Farve:

Læs mere

Workwear Designed to work

Workwear Designed to work Workwear Designed to work 12/13 Vi tog os den frihed at teste bevægeligheden i vores nye håndværkerbukser 105PB lidt ekstra. Derfor lod vi streetdanseren Fredrik Moore køre nogle ekstra spring og rotationer.

Læs mere

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN.

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. NÅR DAGLIGDAGEN FORDRER LIDT MERE OG KRAVENE TIL TØJET ER MANGE, PRAKTISK, BEHAGELIGT OG MODERNE. MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. WORK WEAR > WORK WEAR ID 0300 PRO wear T-shirt O ID

Læs mere

STÆRKT ARBEJDSTØJ TIL PROFESSIONELLE KNOXFIELD

STÆRKT ARBEJDSTØJ TIL PROFESSIONELLE KNOXFIELD STÆRKT ARBEJDSTØJ TIL PROFESSIONELLE ARBEJDSTØJ er en ny serie af funktionelt og moderne arbejdstøj. I -serien er der sat fokus på gode kvaliteter, der gør tøjet holdbart og behageligt at arbejde i. Der

Læs mere

Wolf Camper herre Forår 2012

Wolf Camper herre Forår 2012 kr 699,00 Når kun det bedste er godt nok! Wolf Campers membran regntøj sætter nye standarder for hvad du skal forvente af et letvægtsregnsæt. Materialet er meget blødt og med stræk, der betyder at man

Læs mere

Jakke bestilles uden Falck logo. Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet ved bestilling af jakke

Jakke bestilles uden Falck logo. Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet ved bestilling af jakke Jakke bestilles uden Falck logo Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet ved bestilling af jakke Jakke bestilles uden Falck logo Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet

Læs mere

GODT KLÆDT PÅ MED ARBEJDSTØJ. Efterår/vinter EUROPAS STØRSTE LEVERANDØR AF. Pris 498,75 * Pris 2.306,25 * deltag i konkurrencen

GODT KLÆDT PÅ MED ARBEJDSTØJ. Efterår/vinter EUROPAS STØRSTE LEVERANDØR AF. Pris 498,75 * Pris 2.306,25 * deltag i konkurrencen NYHEDer! deltag i konkurrencen Acode Hætte sweatshirt Hættetrøje i kraftig kvalitet. Foret hætte. Fås i herre og damemodel i off-white, gråmeleret og sort Varenr.: Herre 1002 / Dame 10024 Pris 498,75 Pris

Læs mere

Sydtrafik kræver atdu skal bære slips eller tørklæde fra 1. oktober til 31. marts.

Sydtrafik kræver atdu skal bære slips eller tørklæde fra 1. oktober til 31. marts. Bilag 14 - Uniformsreglement Regler for brug af Sydtrafiks uniform (uddrag fra chaufførhåndbogen) Når du kører for Sydtrafik, har du pligt til at have den uniform på, som Sydtrafik har godkendt. Pligten

Læs mere

premium training gear DANISH ENGLISH

premium training gear DANISH ENGLISH premium training gear 2012 DANISH ENGLISH 2 are you active or are you urban? Det er let at gøre sportstøj kompliceret, men det er svært at gøre høj performance og god komfort enkelt. Derfor har vi gjort

Læs mere

Active Wear. Challenge your identity

Active Wear. Challenge your identity Active Wear Challenge your identity Fluorescerende gul Det komplette program til sport og fritid ID Identity Active Wear er funktionelt løbetøj og træningstøj til al slags vejr. Alle varer er velegnede

Læs mere

www.lyngsoe-rainwear.dk

www.lyngsoe-rainwear.dk FLAME RETARDANT ANTISTATIC dk Katalog 0 farver - indhold farver - indhold Lyngsøe Rainwear med hovedsæde og lager under ét tag i Herning, Danmark - har produceret regntøj siden 999. Produktlinierne MICROFLEX

Læs mere

THE PRODUCT MAKES THE BRAND.

THE PRODUCT MAKES THE BRAND. 2017 Varemærket DUNDERDON blev oprindeligt registreret i 1903, herefter lå det stille i mange år og blev i 1997 genregistreret. DUNDERDON, som det er i dag, opstod ud fra grundlægger Per-Ivan Hagbergs

Læs mere

MASCOT WORKWEAR. Professionelle medarbejdere i professionel beklædning. Guldborgsund Kommune

MASCOT WORKWEAR. Professionelle medarbejdere i professionel beklædning. Guldborgsund Kommune MASCOT WORKWEAR Professionelle medarbejdere i professionel beklædning Guldborgsund Kommune Dato: 17-03-2016 Indholdsfortegnelse Opsummering... 3 Services... 4 Oplæg på udvalgte produkter og priser... 5

Læs mere

LØBESÆSON. Profil er ikke noget man har det er noget man skaber

LØBESÆSON. Profil er ikke noget man har det er noget man skaber LØBESÆSON 2015 Profil er ikke noget man har det er noget man skaber Over 1 million solgte! PRIME TEE 2 God fugttransport Behagelig pasform 100% funktionel polyester OBS! Art. nr.: 198842 fås kun i damemodel

Læs mere

Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides. bedste handsker?

Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides. bedste handsker? GUIDE - The right gloves Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides bedste handsker? Vi har drevet en ihærdig og langvarig jagt på det ultimative materiale til en moderne arbejdshandske. Målet har

Læs mere

Arbejdsdagen er for kort til dårligt arbejdstøj, står distancen!

Arbejdsdagen er for kort til dårligt arbejdstøj, står distancen! KATALOG 16 Arbejdsdagen er for kort til dårligt arbejdstøj, der ikke står distancen! 4 YOU LL NEVER WORK ALONE! Hos J.A.K. Workwear arbejder vi for dig... og vi gør det med glæde! Vi er den fleksible

Læs mere

Wolf Camper dame Forår 2012

Wolf Camper dame Forår 2012 kr 699,00 Når kun det bedste er godt nok! Wolf Campers membran regntøj sætter nye standarder for hvad du skal forvente af et letvægtsregnsæt. Materialet er meget blødt og med stræk, der betyder at man

Læs mere

- Ergonomisk pasform. - Super kølende effekt. Materiale: C101, C102. Str.: XS-XXL. Pris: 240,- - Ergonomisk pasform. - Bred og behagelig nakke.

- Ergonomisk pasform. - Super kølende effekt. Materiale: C101, C102. Str.: XS-XXL. Pris: 240,- - Ergonomisk pasform. - Bred og behagelig nakke. STAY COOL 193678 COOL TEE MED MESH HERRE Det avancerede fugttransporterende materiale og mesh panelerne i siderne og under armene sikrer en fantastisk kølende effekt. - Blødt og behageligt materiale. -

Læs mere

KAMPAGNE. hhworkwear.com

KAMPAGNE. hhworkwear.com Marts/April KAMPAGNE hhworkwear.com 79146 STOKE JACKET W/O HOOD POLYESTER PILE 992 BLACK/ORANGE, 999 BLACK/DARK GREY S-3XL 88 % polyester/12 % bomuld, pileinderside 425 g/m2 Reflekspiping Lynlås foran

Læs mere

MASCOT WORKWEAR. Personalebeklædning Ekstern salg Danmark. Professionelle ansatte i professionelt arbejdstøj

MASCOT WORKWEAR. Personalebeklædning Ekstern salg Danmark. Professionelle ansatte i professionelt arbejdstøj MASCOT WORKWEAR Professionelle ansatte i professionelt arbejdstøj Personalebeklædning Ekstern salg Danmark Dato: 10-02-2017 Forberedt af Eva Schultze Indholdsfortegnelse Personalebeklædning Ekstern salg

Læs mere

FE ENGEL SAFETY SIKKERHEDSBEKLÆDNING EN ISO / EN 471

FE ENGEL SAFETY SIKKERHEDSBEKLÆDNING EN ISO / EN 471 SIKKERHEDSBEKLÆDNING / EN 471 DK SAFETY / EN 471 Standarden og EN 471 regulerer anvendelsen af sikkerhedsbeklædning til erhvervsbrug i dagslys og mørke. Det gælder især med henblik på steder, hvor der

Læs mere

Løbetøj 2011 Din totalleverandør i tryk

Løbetøj 2011 Din totalleverandør i tryk Løbetøj 2011 Din totalleverandør i tryk 13614 Dame løbe T-shirt Svedtransporterende Base Cool T-shirt. Body cut. Størrelser: XS-XL 16606 Dame løbe T-shirt Svedtransporterende med cool effekt. Body cut.

Læs mere

Over 1 million solgte!

Over 1 million solgte! 2 Over 1 million solgte! God fugttransport Behagelig og blød pasform NY FARVE 100% funktionel polyester 1560 NY FARVE 1440 1462 1390 1335 1325 1639 1606 1900 1980 1999 HERRE 199205 Str.: S-3XL (1390, 1440,

Læs mere

Pedaleur klubtøj 2014-2016

Pedaleur klubtøj 2014-2016 Klubbens nye tøjleverandør Giordana tilbyder forskellige kollektioner. I Pedaleur har vi valgt Forma Red Carbon som den primære kollektion med dens dertilhørende top-kvalitets indlæg Cirro C.T., samt div.

Læs mere

OficialClothingPartner Colection2018

OficialClothingPartner Colection2018 OficialClothingPartner Colection2018 Fremstillet med avanceret teknologi BACKTEE er passioneret, når det gælder materialer, design og avanceret teknologi. Gennem innovativ udvikling sikre vi, at golfspilleren

Læs mere

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG 2014 Luxury Tee Vores nye Luxury Tee er uden sammenligning den bedste single jersey T-shirt i vores kollektion. Den unikke pasform og lækre kvalitet i langfibret bomuld

Læs mere

Over 1 million solgte! PRIME TEE

Over 1 million solgte! PRIME TEE Over 1 million solgte! PRIME TEE 2 God fugttransport Behagelig pasform 100% funktionel polyester OBS! Art. nr.: 198842 fås kun i damemodel NY FARVE NY FARVE 1900 1576 1570 1440 1469 1462 1390 1335 1336

Læs mere

HOLKER.DK Præsentation 2016

HOLKER.DK Præsentation 2016 HOLKER.DK Præsentation 2016 v/ Birgitte Ruth Larsen og Peter Schrøder E-Mail: holker@holker.dk Telefon: 3178 7871 GEN Y HÅNDVÆRKERBUKSER ART. ID: 110313-940 Formskårne knæ / Kontrastsømme / 2 løsthængende

Læs mere

HIGH VISIBILITY. Catalogue HV01

HIGH VISIBILITY. Catalogue HV01 HV HIGH VISIBILITY Catalogue HV01 2 TRANEMO WORKWEAR - HIGH VISIBILITY INDHOLD 8 10 14 6 4 5 5 6 10 14 16 17 18 Fakta High Visibility Symboler Materiale First Grade Hi-vis CE-ME Plus CE-ME Light Tilbehør

Læs mere

2030 YES ACTIVE T-SHIRT. Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris.

2030 YES ACTIVE T-SHIRT. Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris. 2030 YES ACTIVE T-SHIRT Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris. 130 g XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL YES Hvid Orange

Læs mere

>

> Hvad er reflekstøj? Dansk Erhvervsbeklædning. SE-nr. 36 70 29 66 Reflekstøj er sikkerhedstøj som så effektivt som muligt signalere en brugers tilstedeværelse. Brugerens synlighed opnås i tøjets beskaffenhed,

Læs mere

Micropolyester, Teflon coated Åndbar, vind-, vand- og smudsafvisende. XS - 3XL (sort 4XL) Teflon. Wind Repellent. Water Repellent YYK

Micropolyester, Teflon coated Åndbar, vind-, vand- og smudsafvisende. XS - 3XL (sort 4XL) Teflon. Wind Repellent. Water Repellent YYK 1 DESS. 2372 FORCE HERRE LØBEJAKKE Ultra let herre løbejakke i Teflon coated micropolyester. Jakken har refleks for og bag samt ventilation i ryg og via lomme. Praktisk MP3 lomme samt møntlomme. Farver:

Læs mere

LØBETØJ JAKKER SKITØJ

LØBETØJ JAKKER SKITØJ LØBETØJ JAKKER SKITØJ Pitch Stone er et sportsbrand, hvor funktionalitet, kvalitet og smarte detaljer kendetegner produktet. Pitch Stone kollektionen er skabt til dig, der sætter pris på unikt design hvor

Læs mere

GEYSER DETALJER. Tilbage til indeks

GEYSER DETALJER. Tilbage til indeks Tilbage til indeks DETALJER En god løbetur bliver endnu bedre, når tøjet har den rigtige pasform, og materialet er let, åndbart og nemt at bevæge sig i. Med andre ord - når du slet ikke mærker, at du har

Læs mere

Arbejdstøjssymboler. Produkter med Classic Fit-symbolet er produkter med ekstra vidde. Produkterne med Classic fit er meget rummelige.

Arbejdstøjssymboler. Produkter med Classic Fit-symbolet er produkter med ekstra vidde. Produkterne med Classic fit er meget rummelige. Arbejdstøjssymboler Åndbarhed i vandtæt/vandafvisende tøj er især vigtigt, når du sveder, mens du arbejder i kolde omgivelser. Hvis du ikke kommer af med fugten, er der stor risiko for, at dit våde tøj

Læs mere

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG 2014 2 Luxury Tee Vores nye Luxury Tee er uden sammenligning den bedste single jersey T-shirt i vores kollektion. Den unikke pasform og lækre kvalitet i langfibret bomuld

Læs mere

KAMPAGNE. hhworkwear.com

KAMPAGNE. hhworkwear.com Marts/April KAMPAGNE hhworkwear.com 79146 STOKE JACKET W/O HOOD POLYESTER PILE 992 BLACK/ORANGE, 999 BLACK/DARK GREY S-3XL 88 % polyester/12 % bomuld, pileinderside 425 g/m2 Reflekspiping Lynlås foran

Læs mere

DEN RIGTIGE PASFORM. STØRRELSESOVERSIGT

DEN RIGTIGE PASFORM. STØRRELSESOVERSIGT DEN RIGTIGE PASFORM. Uanset hvilke mål du har, vil vi gerne sikre, at du får tøj med optimal pasform. Vores tøjstørrelser er baseret på etablerede EU-standarder, hvilket betyder, at du kan være sikker

Læs mere

T-shirts 4 Polo Piqué 14 Sweatshirts 18 Fleece 22 Softshells 24 Caps 28 Håndklæder 29 Poser 30

T-shirts 4 Polo Piqué 14 Sweatshirts 18 Fleece 22 Softshells 24 Caps 28 Håndklæder 29 Poser 30 DK Siden 1990 har Hurricane været et af de stærkeste varemærker inden for basic tekstiler. Alle produkter i programmet er skabt med ét mål for øje, nemlig at kvaliteterne og de enkelte designs kan danne

Læs mere

Suzuki Collection SUZUKI SPORTS TOURING

Suzuki Collection SUZUKI SPORTS TOURING ON WHEELS 00 SUZUKI SPORTS TOURING Suzuki Collection Suzuki har skabt en serie af produkter til dig, der ikke kan få nok Suzuki. Når MC en er gået i vinterhi kan du komme igennem den kolde tid med Suzuki

Læs mere

profil November/December KAMPAGNE POLYESTER PILE POLYESTER PILE TILBUD FRA eller så længe lager haves. confident when it matters

profil November/December KAMPAGNE POLYESTER PILE POLYESTER PILE TILBUD FRA eller så længe lager haves. confident when it matters November/December KAMPAGNE hhworkwear.com TED OFFER LIMITED OFFER LIMITED OFFER LIMITED OFFER LIMITED OFFER LIMITED OFFER LIMITED OFFER LIMITED OFFER LIMITED OFFER LIMITED OFFER LIMITED 79146 STOKE JACKET

Læs mere

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first.

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first. Hard-wearing safety shoes developed for active work where high demands comes first. Sikkerhedssko L.Brador 760 En snøret lav sikkerhedssko udviklet til aktivt arbejde, hvor der stilles høje krav til komfort,

Læs mere

TRANEMO SKINSAFE. Lag på lag beskyttelses-system, der er større end summen af hver enkelt del.

TRANEMO SKINSAFE. Lag på lag beskyttelses-system, der er større end summen af hver enkelt del. TRANEMO SKINSAFE Lag på lag beskyttelses-system, der er større end summen af hver enkelt del. SIKKERHED STARTER MED DIG Som en af verdens førende leverandører af inherent brandhæmmende arbejdstøj, forstår

Læs mere

WOMAN NEW STYLE G 11001 WOMAN ACTIVE L/S T-SHIRT

WOMAN NEW STYLE G 11001 WOMAN ACTIVE L/S T-SHIRT 20 21 G 11001 WOMAN ACTIVE L/S T-SHIRT Langærmet T-shirt i tyndt svedtransporterende mikrofibermateriale, der holder kroppen tør. T-shirten er figursyet og sidder derfor tæt til kroppen. T-shirtens udformning

Læs mere

SPAR OP TIL 50% EFTERÅRSKAMPAGNE 18

SPAR OP TIL 50% EFTERÅRSKAMPAGNE 18 SPAR OP TIL 50% EFTERÅRSKAMPAGNE 18 18 EFTERÅRSKAMPAGNE 1040,- (Normal pris 1920,-) 1902986/1902978 Parker Jacket Varm og lang jakke med syntetisk for. Ergonomisk pasform med aftagelig og justerbar hætte

Læs mere

3M Sikkerhed. 3M Beskyttelsesdragter. Kombineret. beskyttelse og. komfort BR65/000053-1. Skaber sikre arbejdsforhold

3M Sikkerhed. 3M Beskyttelsesdragter. Kombineret. beskyttelse og. komfort BR65/000053-1. Skaber sikre arbejdsforhold 3M Sikkerhed 3M Beskyttelsesdragter Kombineret beskyttelse og BR65/000053-1 komfort Skaber sikre arbejdsforhold Åndbart materiale Beskyttelsesdragter type 5/6 3M Beskyttelsesdragt 4515 3M Beskyttelsesdragt

Læs mere

Velkommen til BACKTEE s kollektion 2015

Velkommen til BACKTEE s kollektion 2015 Windy Conditions Sunny Conditions Cold Conditions Rainy Conditions Velkommen til BACKTEE s kollektion 2015 * Ny kollektion * Funktionelt golftøj til alle vejrforhold * Fremstillet med avanceret teknologi

Læs mere

THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse

THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse Design: Peter Opsvik: Koncept Skift stilling ved at placere Din krop bevæger sig i Din rygrad får perfekt Den åbne vinkel mellem dit skinneben på, foran eller

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ

SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ 2 VÆRKTØJSTASKER 3 VÆRKTØJSBÆLTER 7 SØMPOSER 12 VÆRKTØJSORDNERE 12 TILBEHØR TIL BÆLTER 13 DIVERSE 19 SALGSMATERIALER NOTER 22 INDHOLDSFORTEGNELSE MED VARENUMRE 23 INDHOLD 3

Læs mere

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

VELKOMMEN TIL BACKTEE S KOLLEKTION 2016

VELKOMMEN TIL BACKTEE S KOLLEKTION 2016 VELKOMMEN TIL BACKTEE S KOLLEKTION 2016 En mix og match golfkollektion i friske farver BACKTEE s kollektioner er bygget op omkring golf tøj til alle vejrforhold, så man kan yde sit bedste i al slags vejr.

Læs mere

Model 8302 Hvid m. Rød/ Hvid trim Kval. 100 % cotton. NON IRON Str. 37/38 49/50

Model 8302 Hvid m. Rød/ Hvid trim Kval. 100 % cotton. NON IRON Str. 37/38 49/50 2 8309 Two - Face Denim m. hvide stikninger. 100% cotton. 49/50 8308 Rød/ Blå/ Hvid tern 60 % cotton, 40 %. 49/50 8302 Hvid m. Rød/ Hvid trim 100 % cotton. NON IRON 49/50 8307 Two Face Denim m. ternet

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

Tøj med opdrætterlogo broderet www.ob-la-di.dk

Tøj med opdrætterlogo broderet www.ob-la-di.dk WINDBREAKER / SHETLANDSULD Farver Pris Id 0690 Hvid, Navy, Grå 475,-kr Cardigan model i shetlandsstrik med flot kabelmønster. Windbreaker med fleece i hals og mikrofiberfor. Justerbar snøre i talje. Strik

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Vores kollektion omfatter et bredt udvalg af kvalitetstøj - til professionelle atleter og hold samt til aktive motionister over hele verden.

Vores kollektion omfatter et bredt udvalg af kvalitetstøj - til professionelle atleter og hold samt til aktive motionister over hele verden. 2011 Vi lever vores sport, hvert minut af hver eneste dag. Vi ved hvad det kræver at blive den bedste - den allerbedste. Og vi ved, at der skal mere til end bare hård træning, for at få succes. Crafts

Læs mere

Softshell City vest med varme (Unisex)

Softshell City vest med varme (Unisex) NordicHeat_M65_folder.indd 3 Softshell City vest med varme (Unisex) Komfort Varme Bevægelsesfrihed Vesten fra Nordic Heat har varmezoner på både bryst og ryg, designet til at holde dig varm, mens du stadig

Læs mere

BEMÆRK, PÅ ALLE STØRRELSER OVER XXL (2 XL) TILLÆGGES KR.

BEMÆRK, PÅ ALLE STØRRELSER OVER XXL (2 XL) TILLÆGGES KR. I samarbejde med JKL Design v/ Sven Gert Loberg, tilbydes tøj kollektion med klublogo. Tekst efter eget ønske (mod merpris) Klublogo udføres i flere farver efter eget ønske. Salgs og leveringsbetingelser,

Læs mere

www.lyngsoe-rainwear.dk

www.lyngsoe-rainwear.dk dk Katalog 011/01 farver - indhold farver - indhold Lyngsøe Rainwear med hovedsæde og lager under ét tag i Herning, Danmark - har produceret regntøj siden 1999. Produktlinierne MICROFLEX og FOX, sælges

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013. Læs mere på Friløbet.dk

Nyhedsbrev juli 2013. Læs mere på Friløbet.dk Nyhedsbrev juli 01 Læs mere på Friløbet.dk Mandag 1. juli 01 Der er forskel på jakker Ron Hills Train Microlight Jacket Solomon S Lab Light Jacket Gore Magnitude Christian Friis, KIF Er der noget, man

Læs mere

NORDISK FORM. FUNKTION I VERDENS- KLASSE

NORDISK FORM. FUNKTION I VERDENS- KLASSE 1. NORDISK FORM. FUNKTION I VERDENS- KLASSE Gode beskyttelsesbriller skal ikke bare være sikre. De skal også være så bekvemme, at du glemmer at tage dem af i kaffepausen. Og så smarte, at du vil beholde

Læs mere

PIACENZA & PADOVA. Style 8591/8581

PIACENZA & PADOVA. Style 8591/8581 SKJORTER En skjorte er det mest tidløse og klassiske stykke tøj af alle. En skjorte skal være velsiddende, slidstærk, behagelig og komfortabel at have på. I tillæg er skjorten både moderne og praktisk.

Læs mere

WORKING CLASS HERO [ 2011 + 2012 ]

WORKING CLASS HERO [ 2011 + 2012 ] WORKING CLASS HERO [ 2011 + 2012 ] ORIGINAL DANISH QUALITY SINCE 1958 DANSK Velkommen Kære Kunde Ocean Rainwear A/S er grundlagt i 1958, hvor de første produkter var industrielt regntøj til fiskeindustrien

Læs mere

Komfort: Æstetik: Hygiejne:

Komfort: Æstetik: Hygiejne: contemporary casual - tidløshed. - renhed. - nordisk. Komfort: - fleksibilitet med hensyn til størrelser og beklædningsdele. - behageligt. - høj komfort går hånd i hånd med behov. - åndbart. Æstetik: -

Læs mere

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå og baller Birgitte NymaNN

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå og baller Birgitte NymaNN din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå r og baller Tillykke med dit nye træningsprogram på dvd EFFEKT puls er en del af EFFEKT programmet. Øvelserne er funktionelle

Læs mere

Ocean Rainwear A/S er grundlagt i 1958, hvor de første produkter var industrielt regntøj til fiskeindustrien og håndværkere.

Ocean Rainwear A/S er grundlagt i 1958, hvor de første produkter var industrielt regntøj til fiskeindustrien og håndværkere. 2005/2006 Kære Kunde Ocean Rainwear A/S er grundlagt i 1958, hvor de første produkter var industrielt regntøj til fiskeindustrien og håndværkere. Vi produktudvikler løbende med anvendelse af de nyeste

Læs mere

Nederste del af ryggen Stræk

Nederste del af ryggen Stræk Stretching fitnessfaq.info Nederste del af ryggen Stræk Denne øvelse er designet til at forbedre fleksibilitet og fremme afslapning. Lig på ryggen med benene udvidet og dine arme på dine sider. Træk vejret

Læs mere

HØRINGSMATERIALE. Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende levering af arbejdsbeklædning

HØRINGSMATERIALE. Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende levering af arbejdsbeklædning Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende levering af arbejdsbeklædning Version: 0.11.2014 Dette faneblad er en instruktion til, hvordan skal udfyldes. består af følgende faneblade: Instruktion

Læs mere

TRANEMO WORKWEAR PRISLISTE 2011:1

TRANEMO WORKWEAR PRISLISTE 2011:1 TRANEMO WORKWEAR PRISLISTE 2011:1 Tranemo Workwear PRISLISTE 2011:1 For at hjælpe dig med at finde de rette produkter, har vi delt prislisten op i tre forskellige produktområder: IDENTITY - HIGH VISIBILITY

Læs mere

Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design

Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Super kvalitet - Åndbar og antibakteriel. Perfekt pasform god bevægelse. 0BWomen's Performance Pant ALO Sport W5001 Performance 051.06 Pris 299,- kr. S - XL 90 % nylon, 10 % spandex, antibakteriel funktions

Læs mere

-Tryk på tøj fra dag til dag

-Tryk på tøj fra dag til dag -Tryk på tøj fra dag til dag 50 hvide t-shirts med et tryk i 1 farve for eller bag: 1499,- kr. ex. moms og fragt Overnite Textiltryk har siden marts 1994 betjent og serviceret ca. 6500 danske og internationale

Læs mere

Inspiration AUTUMN 2015

Inspiration AUTUMN 2015 Inspiration AUTUMN 2015 Vores kollektion af high-end profilbekædning er designet til at matche de trends, vi ser i modebilledet. Alle materialer er i de bedste kvaliteter og alle produkter er designet

Læs mere

Profil beklædning 2007

Profil beklædning 2007 Profilbeklædning 2007 HURRICANE har siden 1990 været et stærkt varemærke i Danmark indenfor basic tekstil. Vi ved at glæden ved et stykke flot tøj gerne skal holde længere end til første vask meget længere!

Læs mere

Dansk. working class hero 2013/14. original Danish quality since 1958. www.oceantextile.dk

Dansk. working class hero 2013/14. original Danish quality since 1958. www.oceantextile.dk Dansk working class hero 2013/14 original Danish quality since 1958 www.oceantextile.dk 1 work wear side 6-30 6 Thor - Håndværker Buks... 80-12 7 Thor - Service Buks...80-12B 8 Thor - Overall... 80-13

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

Dansk. working class hero 2013/14. original Danish quality. Tlf. 70 23 33 44. www.oceantextile.dk. www.promo-design.dk

Dansk. working class hero 2013/14. original Danish quality. Tlf. 70 23 33 44. www.oceantextile.dk. www.promo-design.dk Dansk working class hero 2013/14 original Danish quality since Firmatøj og 1958 -gaver www.oceantextile.dk 1 work wear side 6-30 6 Thor - Håndværker Buks... 80-12 7 Thor - Service Buks...80-12B 8 Thor

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der...

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... Nå dine mål med fuld fleksibilitet Vil du have friheden til at kunne ændre bygningens indretning? Har du behov for at

Læs mere