DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER"

Transkript

1 Fotorejse til Arktis Midnatssol, havørne og masser af historie DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

2 2 Vi møder majestætiske havørne i deres rette element Vi besøger ubeboede øer der gemmer på hver sin overraskelse Vi nyder midnatssolen og muligheden for at fotografere 24 timer i døgnet Vi oplever fotogene historiske levn helt tilbage fra vikingetiden og til den kolde krig

3 3 Et hav af fotomuligheder Velkommen til Arktis! Nord for Polarcirklen hersker helt specielle forhold. Om sommeren dominerer midnatsolen. Ved vintertid spreder nordlyset sit spøgelsesagtige skær over de snedækkede fjeldtoppe. Vi ved, at Arktis er fotogent året rundt, fordi vi har løst fotopgaver her på alle årstider. Derfor har vi valgt at etablere en arktisk base for TTF FOTOSKOLEN.

4 4 Præsentation af instruktørerne Casper Tybjerg Casper Tybjerg er en af Danmarks mest erfarne formidlere af fotografisk viden. Siden 2001 har han gennemført mere end 30 produktioner i det meste af Norge, og han lægger ikke skjul på sin kærlighed for broderlandet mod nord. Norge er et vidtstrakt land, og der er ekstrem stor forskel på de enkelte egne. Arktis er uden tvivl noget af det mest fotogene, man kan arbejde med i landet. Lyset, den ubeherskede natur og dyrelivet repræsenterer en perfekt fotococktail. Casper har stor praktisk erfaring med fotografering under arktiske forhold, og ser frem til at give sin viden videre til deltagerne. Undervejs vil han også undervise i relevante dele af den naturvidenskabelige teori, som har stor betydning ved arktisk fotografering. Einar Veimoen Einar Veimoen er født og opvokset på Krøttøy. Som ung flyttede han fra øen og ind til fastlandet, hvor der var bedre mulighed for uddannelse, arbejde og familieliv. Men da det norske Forsvar for nogle år siden satte deres installationer på Krøttøy til salg, realiserede Einar sin drøm om at starte en unik hoteldrift midt i den uspolerede, nordnorske natur. Einar er selv fotoentusiast og har en guldgrube af lokal viden, der er helt afgørende for os, fordi vi alle ønsker at komme hjem med spændende billeder. Einar kommer således til at fungere som guide, men vil uden tvivl også selv være bevæbnet med kameraudstyr.

5 5 Meløyvær Naturens eget skatkammer Naturen i området er en oplevelse, bl.a. på grund af den store variation. De yderste øer er første bastion mod Norskehavets barske bølger, mens de inderste øer og holme ligger hen i helt rolige forhold. Det hele er bundet sammen af hvide sandstande, som mest af alt minder om noget fra tropiske egne. Nogle steder er havet ekstremt dybt, andre steder er der flade vadeområder, som bliver tørlagt ved ebbe. Enkelte øer er dækket af skove, mens andre består af hårde og golde fjeldpartier. Alt i alt betyder variationen perfekte rammer for dyre- og planteliv, og dermed rige muligheder for at komme hjem med spændende billeder. Valhall Krøttøy I ø-rigets storhedstid boede mere end 130 personer på Krøttøy og Meløyvær. Skolen lå på Meløyvær, så hver dag måtte børnene sejles til skole. Senere blev de to øer forbundet af en bro. I dag er her kun tre fastboende og ikke en eneste butik. Naturen er i højsædet og det skaber gode fotomuligheder!

6 6 Havørnen Rundt omkring på øerne og holmene i området findes ynglende havørne. I forsommeren er der unger i rederne. Einar har stor lokal viden og kender ørnene så godt, at han har givet mange af dem navne. Her er tale om ægte, vilde havørne, som ikke bliver fodret eller på anden kunstig vis holdt i området. Vi har bygget et permanent skjul i nærheden af en af rederne, så deltagerne kan placeres uden at forstyrre ørnene mere end højst nødvendigt. Helt autentisk naturfotografering.

7 7 Lunde Selvom Fokus glippede et par gange i dag lykkedes det at få ternen! Fiskenes frygt Skua i flugt Kontinuerlig eksponering blev min redning da vi så edderfuglene i flugt! Stenvender Spredte vinger To stk. Edderfugl. Det er helt imponerende så hurtigt fuglene flyver over vandet! Naturreservater Flere af øerne i området er fredet under den norske naturværnslov. Vi har respekt for afgrænsningerne og kan derfor ikke tilbyde deltagerne at komme i land alle steder. Men da vi har adgang til forskellige bådtyper, kan vi komme helt tæt på reservaterne uden at forstyrre mere, end det er forsvarligt Mange af dyrene befinder sig på eller i vandet omkring reservaterne, så der bliver mulighed for at fotografere dem. Vi møder fugle som fx havørn, søpapegøje (lunde), tejst, svartbag, fjeldrype, havterne og skarv. Pattedyrene er også til stede, og med lidt held vil vi komme tæt på sæler, oddere, marsvin og vågehvaler. Korrekt fotoudstyr og effektiv indsigt i fototeknik sikrer flotte resultater. Gåsen advarerer

8 8 Vikinger og Sjøforsvar At Bjarkøy, Krøttøy og Meløyvær har en strategisk vigtig placering i forhold til søfart og handel, har man vidst siden vikingetiden. Vikingehøvdingen Tore Hund (ca. år ) havde sit hovedsæde her. Han drog ud på mange barske togter, hvilke gjorde ham til en holden man. Efter sigende har han begravet en skat i området, men den er aldrig blevet fundet, selvom man har ledt intensivt efter den. Både under 2. Verdenskrig og under den kolde krig var der megen militær aktivitet i området, og helt frem til nutiden er de militære installationer blevet holdt funktionsdygtige. I dag findes stadig tre store kanoner, som ville have været i stand til at rette et voldsomt slag mod den russiske flåde, hvis den kolde krig var blevet varm. Einar Veimoen ejer hovedbunkeren, hvori den teoretiske fotoundervisning kommer til at foregå. Militæret har været massivt til stede i området siden 2. Verdenskrig. Vi besøger de historiske installationer. Tore Hund er en af de bedst kendte vikinger i historien. Hans legende er omspundet af både drama og mystik, som den dag i dag kaster sin glans over området.

9 9 Hvordan kommer vi rundt? Området består af 365 øer og små holme, og derfor har vi gjort os grundige overvejelser omkring den logistiske del af rejsen. Krøttøy og Meløyvær er forbundet med en bro, og her er i alt syv kilometer veje (se kortet s. 5). Deltagerne kan dermed frit bevæge sig i det største, sammenhængende område under hele opholdet. Pga. midnatsolen kan man fotografere hele døgnet rundt og der bliver altså rig mulighed for at udfolde sig i fotoeldoradoet. Einar stiller desuden en kraftig RIB og flere små joller til rådighed for deltagerne. I jollerne kan deltagerne selv sejle rundt i små grupper mellem øerne og holmene på jagt efter flotte motiver. Alle kommer desuden med på en uforglemmelig RIB-tur over åbent hav til Steinarvær, der et fotogent, gammelt fiskesamfund. Herude er der gode chancer for at se hvaler. Har man lyst at anvende havkajak, kan det også lade sig gøre. Vi tror imidlertid ikke, at det er alle, der har lyst at ro kajak, fordi en kajak gør det mere kompliceret at fotografere. Derfor er denne aktivitet et separat produkt, som kan tilkøbes efter behov. Har man kajakbevis og den fornødne erfaring, kan man leje en kajak og alt nødvendigt udstyr for 400 kr. Har man ikke erfaring, kan man få et lynkursus og komme med en kompetent guide på havet for 350 kr. + kajakleje. Evt. kajakture afregnes direkte med Valhall.

10 10 Havet omkring Krøttøy og Meløyvær er ekstremt næringsholdigt. Det afspejler sig tydeligt i det omfattende dyreliv, som findes i området. På visse af øerne vader man bogstaveligt talt i dyreliv i sådan en grad, at man skal tænke over, hvor man sætter fødderne.

11 11 Programmet Holdet inddeles i mindre hold af ca. 4-5 personer, som hver dag kommer ud på en ny tur med nye motiver og fotografiske udfordringer. Vejret er ret omskifteligt i området, og detaljeplanlægningen bliver hver dag afstemt med vejrudsigten. Fra maj til august er der lyst døgnet rundt, så uanset hvad bliver der masser af tid til at fotografere. Dag 1: Afrejse fra Danmark. Transfer fra Evenes til Harstad og herfra med hurtigfærge til Krøttøy. Ankomst om aftenen. Introduktion til området. Fotografering af midnatsol fra toppen af øen. Dag 2-4: Vi starter med at inddele holdet i mindre hold, som hver dag får nye udfordringer. De teoretiske lektioner gennemføres i Sjøforsvarets kommandobunker på toppen af Krøttøy. Herefter er der tilrettelagt spændende fototure til forskellige lokaliteter rundt omkring i skærgården - enten i RIB, jolle, kajak eller på vandreture. Efter aftensmaden kigger vi på billeder og deler dagens erfaringer på Valhall. Dag 5: Sidste fotomulighed om morgenen. Herefter fælles evaluering og afrejse til Danmark. Vi kommer hjem sidst på dagen. Programmet er gjort så fleksibelt som overhovedet muligt. Har man fx ikke lyst at sejle, kan man vælge at prioritere tiden til noget andet i stedet. Vi går langt for at optimere fotooplevelserne.

12 12 Kost og logi Vi bor, sover og spiser på Valhall, der er en gammel militærbase. Valhall har plads til 44 overnattende gæster, og vi har lejet hele stedet, selvom vi ikke kommer til at fylde det ud. Her er et professionelt køkken, hvor Einars kone (Ellen) vil tilberede vores mad to gange om dagen. Efter morgenmaden smører man sin egen madpakke, som tages med ud på dagens fototur, og dermed kan hele dagen tilbringes mellem motiverne. Mellem måltiderne er der fri adgang til te og kaffe, hvis man skulle ønske den slags. Ellen vil i videst mulig omfang anvende lokale råvarer, og det er planen, at de af deltagerne, som har lyst, bliver sendt ud at fiske. Området omkring Krøttøy byder på fiskeri i verdensklasse, og vi vil prøve at fange kæmpetorsk og helleflyndere til en lækker fiskemiddag i fællesskab den sidste aften. Hvalkød på grillen. Udsigt fra receptionen. Midnatsol på terassen. Valhall har mange facetter. En god og funktionel base for en fotorejse i Arktis - endda med plads nok til alt vores kameragrej!

13 øer og holme med hver deres hemmelighed. Hvis man ved, hvor og hvordan man skal lede, løber man aldrig tør for motiver i dette område.

14 Makroeldorado Midnatsolen giver mange muligheder, og makrofotografering er en af de bedre. Vækstsæsonen er kort i Arktis, hvilket betyder, at her findes et stærkt varieret blomster- og insektliv i foråret. FOTOREJSE TIL AKTIS 14

15 15 Kameraudstyr Nedenstående liste er et forslag til relevant udstyr. Man kan sagtens deltage uden at medbringe det hele, og listen skal blot opfattes som vejledende. Husk dog et kraftigt teleobjektiv (300+ mm), hvis du ønsker at fotografere fugle effektivt. Et eller to kamerahuse Makroobjektiv (til nærbilleder) En vidvinkelzoom, fx mm Et reportageobjektiv, fx mm En telezoom, fx mm Kraftigt teleobjektiv, fx 300+ mm Ekstern blitz / eksterne blitze Reflektorskærm Ekstra batterier Hukommelseskort En fotorygsæk med vandtæt overtræk Kabler eller kortlæser til overførsel Vandtæt pose (til kajaksejlads) Husk desuden en bærbar computer og alle opladere. Medbring en rejseadapter opladeren - stikkontakterne er ikke magen til de danske på Valhall. Saltvand og teknologi er en meget dårlig kombination, og derfor bør udstyret opbevares i en til formålet egnet fototaske ved al færdsel på havet. Omkring midnat står solen stadig højt over horisonten, og den kommer ikke meget længere ned. Det giver mulighed for at lave billeder døgnet rundt.

16 16 Datoer Datoerne for den første tur til Krøttøy er d. 31. maj til d. 4. juni Vi flyver fra København-Oslo-Harstad, hvorfra vi tager bus og færge til Krøttøy. Pris kr. pr. person. Vi yder 10 % rabat til TTF A.L. certificerede. Prisen er inkl. flyrejsen til og fra Harstad, transfer fra lufthavnen til Krøttøy (t/r), guider, RIB, bådleje, kost, drikkevarer og logi. Evt. kajakkursus og kajakleje er ikke inkluderet. Drikkevarer med alkohol er ikke inkluderet, men afregnes direkte med Valhall. Rejsegaranti Denne ekspedition arrangeres i samarbejde med virksomheden Red Sea Safaris, der er medlem af Rejsegarantifonden (No. 1903). Forsikring Vi anbefaler stærkt alle at tegne en personlig rejseforsikring og checke med forsikringsselskabet, at man er dækket ved alle aktiviteter beskrevet i denne brochure. Vi kan være behjælpelige med en særskilt rejseforsikring, hvis nogen har behov for det. Er dette tilfældet, så venligst oplys os om det ved tilmeldingen. Tilmelding Send en mail til tilmeld@ttf.dk. Herefter vil du modtage en tilmeldingsformular med yderligere information samt en række praktiske spørgsmål. Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle princippet. Pladsen er sikret, når der ved tilmelding er indbetalt et depositum på kr. Restbeløbet indbetales senest fire måneder før startdatoen. Herefter vil alle deltagere modtage et deltagerbrev med praktiske informationer, forslag til pakkeliste o.l., som vil gøre turen perfekt. Vi vil ligeledes oplyse deltagerne om, hvordan kameraudstyret pakkes mest fordelagtigt til rejsen. VILKÅR VED AFBUD Pladsen er sikret, når depositum er indbetalt. I tilfælde af afbestilling refunderes depositum ikke. Ved afbestilling frem til fire måneder før fotoworkshoppens start refunderes 50 % af øvrige indbetalte beløb. Herefter refunderes intet. Vi forbeholder os retten til at aflyse fotorejsen i tilfælde af for få tilmeldinger, sygdom, sygdom i nærmeste familie, terror, krig eller anden force majeure. Skulle det mod forventning ske, at vi aflyser ekspeditionen, refunderes det fulde deltagerhonorar. Fotos: Casper Tybjerg, Einar Veimoen, Terje Svindseth. Layout: Karina Aarup Mikkelsen (

17 Sjunger Bjerg og Dal og Strand: Guld af Bjerg, Brød af Dal, fuld af Fiske fra Stranden; Saa maa Tossen drikke Vand; Skjenker Viin udi Glasset til Randen! Norges Land er ingen Ørk, Glæden fødes og der udaf selve Naturen; Være hvo som vil en Tyrk, Sidde tørstig og vranten og sturen. Vi drak Norges Hæder og Held, Sang om Strand, om Dal og om Fjeld, Alting blomstre for Enhver, Som vort Land og vort Selskab har kjær! FOTOREJSE TIL AKTIS 17 Johan Nordahl Brun, norsk poet og biskop ( )

18 18 TTF Fotoskolen er etableret og drives af Tybjerg Tekst & Foto (TTF ApS) TTF ApS Højrisvej 7, 8240 Risskov Marselisborg Havnevej 38, 2., 8000 Århus C Skoleparken 83, 8330 Beder

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER rejsefotografering Til alle med eventyr i blodet DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål At klargøre kursisterne til forestående rejser med kamera til fremmede

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER fototur til tunø Bliv inspireret blandt et væld af motiver DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Hvem henvender programmet sig til? Begyndere som ønsker professionelle

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Makrofotografering kom helt tæt på en verden de færreste har set DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål At give kursisterne indsigt i makrofotografiets udfordringer.

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER actionfotografering bliv hurtigere end din egen skygge DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At bevæbne kursisterne med teknikker, der vil gøre det muligt

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER actionfotografering bliv hurtigere end din egen skygge DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål At bevæbne kursisterne med teknikker, der vil gøre det muligt

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER natfotografering se lyset i mørket DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At give kursisterne bedre mulighed for at lave flotte billeder i mørke. At give

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Makrofotografering kom helt tæt på en verden de færreste har set DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At give kursisterne indsigt i makrofotografiets

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Fotojournalistik Et kursus for alle som vil lære at smelte tekst og billeder effektivt sammen DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål Kursisterne lærer at

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER rejsefotografering Til alle med eventyr i blodet DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At klargøre kursisterne til forestående rejser med kamera til fremmede

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Fotojournalistik Et kursus for alle som vil lære at smelte tekst og billeder effektivt sammen DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål Kursisterne lærer at

Læs mere

RANDERS REGNSKOV DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

RANDERS REGNSKOV DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Tropisk fotoworkshop Et komfortabelt fotoeventyr RANDERS REGNSKOV DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Tropisk fotoworkshop Varighed: 2 dage (1 overnatning) Fotoworkshop

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Tropisk fotoworkshop Et komfortabelt fotoeventyr DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Tropisk fotoworkshop Varighed: 2 dage (1 overnatning) Fotoworkshop med masser af muligheder

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Makrofotografering kom helt tæt på en verden de færreste har set DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At give kursisterne indsigt i makrofotografiets

Læs mere

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner Malerejse Færøerne 2011 26. juni 2. juli Kære kunstinteresserede - kære venner Så er det nu du skal tage en hurtig beslutning, hvis du vil med til Færøerne. Vi gentager nemlig sidste års succes og arrangerer

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER fototur til tunø Bliv inspireret blandt et væld af motiver DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Hvem henvender programmet sig til? Begyndere som ønsker professionelle råd

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER fototur til tunø Bliv inspireret blandt et væld af motiver DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Hvem henvender programmet sig til? Begyndere som ønsker professionelle

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER primary level (P.L.) fotoworkshop For dig der vil blive bedre i en fart DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER TTF PRIMARY LEVEL (P.L.) TTF PRIMARY LEVEL Varighed: 3 dage

Læs mere

Malerejse Færøerne. 24. 30. juni. Kære kunstinteresserede - kære venner

Malerejse Færøerne. 24. 30. juni. Kære kunstinteresserede - kære venner Malerejse Færøerne 2012 24. 30. juni Kære kunstinteresserede - kære venner Er du frisk - tag en hurtig beslutning og tag med til Færøerne. Vi gentager nemlig de sidste års succes og arrangerer en 7-dages

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

PRIMARY LEVEL (P.L.) FOTOWORKSHOP FOR DIG DER VIL BLIVE BEDRE TIL AT FOTOGRAFERE I EN FART

PRIMARY LEVEL (P.L.) FOTOWORKSHOP FOR DIG DER VIL BLIVE BEDRE TIL AT FOTOGRAFERE I EN FART PRIMARY LEVEL (P.L.) FOTOWORKSHOP FOR DIG DER VIL BLIVE BEDRE TIL AT FOTOGRAFERE I EN FART DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER (P.L.) TTF PRIMARY LEVEL 2 Varighed: 3 dage

Læs mere

PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Kun åbent for tidligere PL kursister TTF PL-REUNION 2 PL Reunion Varighed: 3 dage

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER workshop i effektiv Billedbehandling gør computeren til din bedste ven DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER TTF BILLEDBEHANDLING Varighed: 10 timer (1 dag) Deltagerkrav

Læs mere

Ørredfiskeri på Grønland

Ørredfiskeri på Grønland HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Ørredfiskeri på Grønland Overblik HØJDEPUNKTER Elven Qoruqut ligger I det vestlige Grønland og er en perle. Et urørt paradis, hvor kun et fåtal af

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Malerejse Færøerne. d. 7. 13. juli d. 3. 9. aug. NYHED Tur til Nordøerne i august - Videroye og Fugloye. Kære kunstinteresserede - kære venner

Malerejse Færøerne. d. 7. 13. juli d. 3. 9. aug. NYHED Tur til Nordøerne i august - Videroye og Fugloye. Kære kunstinteresserede - kære venner Malerejse Færøerne 2014 d. 7. 13. juli d. 3. 9. aug. NYHED Tur til Nordøerne i august - Videroye og Fugloye Kære kunstinteresserede - kære venner Er du frisk - tag en hurtig beslutning og tag med til Færøerne.

Læs mere

NATURFOTOGRAFERING ENESTÅENDE MULIGHEDER I ET NATUROMRÅDE PÅ SYDFYN - SVANNINGE BJERGE

NATURFOTOGRAFERING ENESTÅENDE MULIGHEDER I ET NATUROMRÅDE PÅ SYDFYN - SVANNINGE BJERGE GRAFERING ENESTÅENDE MULIGHEDER I ET NATUROMRÅDE PÅ SYDFYN - SVANNINGE BJERGE DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 VELKOMMEN TIL SVANNINGE BJERGE I tæt samarbejde med

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Kun åbent for tidligere PL og AL kursister TTF PL-REUNION 2 PL Reunion Varighed: 3

Læs mere

FOTOREJSE TIL NEPAL FREMMEDE KULTURER OG USPOLERET NATUR UNDER VERDENS TAG DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

FOTOREJSE TIL NEPAL FREMMEDE KULTURER OG USPOLERET NATUR UNDER VERDENS TAG DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER FOTOREJSE TIL NEPAL FREMMEDE KULTURER OG USPOLERET NATUR UNDER VERDENS TAG DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER UNIK FOTOREJSE TIL NEPAL Vi bevæger os helt ud i hjørnerne

Læs mere

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Så er der mulighed for at komme væk fra den kolde danske vinter. UV-Jagt rejser til Sodwana Bay i Sydafrika, syd for Mozambique. Det bliver primært Blue-water

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

FOTOREJSE TIL COSTA RICA REGNSKOVENS JUVELER OG HAVSKILDPADDER UNDER FULDMÅNEN DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

FOTOREJSE TIL COSTA RICA REGNSKOVENS JUVELER OG HAVSKILDPADDER UNDER FULDMÅNEN DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER FOTOREJSE TIL COSTA RICA REGNSKOVENS JUVELER OG HAVSKILDPADDER UNDER FULDMÅNEN DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 ET FOTOEVENTYR MED MENING Vi besøger urørt regnskov

Læs mere

FOTOREJSE TIL NEPAL DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

FOTOREJSE TIL NEPAL DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER FOTOREJSE TIL NEPAL Fremmede kulturer og uspoleret natur under verdens tag DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER UNIK FOTOREJSE TIL NEPAL TTF NEPAL FOTOREJSE 2 Vi bevæger

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

SKILØB OG ISBJØRNE UNDER MIDNATSOLEN ARKTISK SKI OG SEJLADS PÅ SVALBARD MED HURTIGRUTEN

SKILØB OG ISBJØRNE UNDER MIDNATSOLEN ARKTISK SKI OG SEJLADS PÅ SVALBARD MED HURTIGRUTEN SKILØB OG ISBJØRNE UNDER MIDNATSOLEN ARKTISK SKI OG SEJLADS PÅ SVALBARD MED HURTIGRUTEN 3 dage med ski og sejlads i nogle af Svalbards flotteste skiområder ved Hornsund og Isfjorden. Der er også mulighed

Læs mere

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Denne folder indeholder fem forslag til vandreture på Venø, hvoraf den ene også kan gennemføres

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER FOTOREJSE TIL costa rica regnskovens juveler og Skildpadder under fuldmånen DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 ET FOTOEVENTYR MED MENING Vi besøger urørt regnskov og

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

Sort Sol med Nolde museet og Mandø

Sort Sol med Nolde museet og Mandø Sort Sol med Nolde museet og Mandø Lørdag d. 27. september til søndag d. 28. september Rejseleder: Jan Hjort Få en af Danmarks største naturoplevelser Sort Sol. Fænomenet blev første gang præsenteret af

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

FOTOTUR TIL HORNBORGA - PRAKTISK INFORMATION

FOTOTUR TIL HORNBORGA - PRAKTISK INFORMATION FOTOTUR TIL HORNBORGA - PRAKTISK INFORMATION Praktisk Info Det er blevet forår, og turen til Hornborga nærmer sig. Vi glæder os helt vildt til at komme op og lave fede billeder, og så ser vi også rigtig

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Advanced level (A.L.) fotoworkshop For dig der vil i dybden med faget DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER (A.L.) TTF ADVANCED LEVEL Varighed: 2 dage (1 overnatning) Fotoworkshop

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST PÅ JAGT EFTER NORDLYSET MED REJSELEDER En 8-dages rejse langs Norges kyst med Hurtigruten, hvor du har enestående muligheder for at opleve nordlyset. Rejsen slutter

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER den ultimative ørkenekspedition store vidder, fascinerende kultur og fossile hvaler DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Den ultimative ørkenekspedition ØRKEN FOTOEKSPEDITION

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

GRØNLANDSHAJ FISK. Den kan dykke virkelig langt ned under havets overflade faktisk helt ned på 2 kilometers dybde.

GRØNLANDSHAJ FISK. Den kan dykke virkelig langt ned under havets overflade faktisk helt ned på 2 kilometers dybde. GRØNLANDSHAJ Grønlandshajen er det hvirveldyr, der kan blive ældst, faktisk regner man med, at den kan blive op mod 500 år gammel. Den kan blive over 5 meter lang og veje over 1.000 kg. Vidste du, at grønlandshajen

Læs mere

2 uger med vandring Indhold

2 uger med vandring Indhold Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Lejren i Qaleralik.... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

Frederiksværk Sejlklub

Frederiksværk Sejlklub Kære Venner. 2016 er nu blot historie, tiden flyver og vi er nu på vej mod sol og sommer. Inden det kommer så vidt har Aktivitetsudvalget dog endnu en perlerække af aktiviteter under det såkaldte vinterprogram!

Læs mere

FOTOREJSE TIL NEPAL 2019 SHERPAER, MOUNT EVEREST OG USPOLERET NATUR UNDER VERDENS TAG

FOTOREJSE TIL NEPAL 2019 SHERPAER, MOUNT EVEREST OG USPOLERET NATUR UNDER VERDENS TAG FOTOREJSE TIL NEPAL 2019 SHERPAER, MOUNT EVEREST OG USPOLERET NATUR UNDER VERDENS TAG DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 UNIK FOTOREJSE TIL NEPAL Vi bevæger os helt

Læs mere

Fiskeri på Færøerne - 2 pladser tilbage i...

Fiskeri på Færøerne - 2 pladser tilbage i... HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Fiskeri på Færøerne - 2 pladser tilbage i... Overblik HØJDEPUNKTER Færøerne har noget af verdens reneste luft, samt en meget smuk natur. Et spændende

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

7. AUGUST - 14. AUGUST 2016 REJSEN. Vandreture i Hardangervidda, Norge - Bondhusvatnet, Tinnhølen, Ænesdalen, Vatnastølen, Eidfjord mm

7. AUGUST - 14. AUGUST 2016 REJSEN. Vandreture i Hardangervidda, Norge - Bondhusvatnet, Tinnhølen, Ænesdalen, Vatnastølen, Eidfjord mm 7. AUGUST - 14. AUGUST 2016 REJSEN Vandreture i Hardangervidda, Norge - Bondhusvatnet, Tinnhølen, Ænesdalen, Vatnastølen, Eidfjord mm Vandreture i Hardangervidda, Norge - Bondhusvatnet, Tinnhølen, Ænesdalen,

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST 9 DAGES NORDLYSREJSE MED HURTIGRUTEN (M/S NORDKAPP) Den klassiske rejse med forlænget ophold og mulighed for at opleve nordlys langs Norges kyst med Hurtigruten.

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER ørken fotoworkshop et fotoeventyr der lander på et tørt sted DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Unik fotoworkshop i et af verdens tørreste områder Vi rider på kamelryg

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Aktivitetsudvalget orienterer

Aktivitetsudvalget orienterer Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub Januar, 2017 Her kommer, lidt forsinket, månedsbrevet for januar. Det har været en travl måned for kassereren (der også står for

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Den Arktiske Ring - Housewarming hos isbjørnene i Zoo København

Den Arktiske Ring - Housewarming hos isbjørnene i Zoo København Den Arktiske Ring - Housewarming hos isbjørnene i Zoo København Byens Netværk 19.02.13 Tekst og foto: Mikkel Egeberg Rasmussen Den 5. februar 2013 åbnede København Zoos nye og helt unikke anlæg til isbjørne,

Læs mere

Hurtigruten 9.598,- 12 dage. Ring

Hurtigruten 9.598,- 12 dage. Ring Hurtigruten En rejse med Hurtigruten er en fantastisk rejse, hvor I kommer helt tæt på Norges smukke fjorde. Hele rejsen med Hurtigruten tager 12 dage, hvor de havne, I besøger om natten på rejsen mod

Læs mere

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Inspiration Skal du holde bryllup, fødselsdag, firmafest, jubilæum, reception eller anden form for fest eller sammenkomst har Højslev

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg 5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg Isbjerge, nordlys, bygdebesøg og hundeslæde Det er sammen med meget andet, hvad der kan opleves på turen.

Læs mere

RSPE STAFF CARING FOR THE RED SEA DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

RSPE STAFF CARING FOR THE RED SEA DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Red Sea Photographic Expedition (RSPE) I et hav af motiver i verdensklasse RSPE STAFF RED SEA PHOTOGRAPHIC EXPEDITION SEA TTF FOTOSKOLEN - RESPECT THE CARING FOR THE RED SEA DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE

Læs mere