Det gode samarbejde om haller og sale. - Praktiske guidelines til dig, der bruger vores lokaler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det gode samarbejde om haller og sale. - Praktiske guidelines til dig, der bruger vores lokaler"

Transkript

1 Det gode samarbejde om haller og sale - Praktiske guidelines til dig, der bruger vores lokaler

2 Indhold: God dialog giver gode oplevelser...3 Hvis du har brug for hjælp...5 Hvordan kan DU hjælpe?...6 Hvad kan du forvente?...8 Er der redskaber til rådighed?...9 Sammen hjælper vi hinanden til gode fritidsoplevelser...11 Hjælp, jeg sidder fast...12 Gymnastikpigerne får sand i dragten...12 Fodbolddrengene slås med badmintonnet...13 Når hyggestemningen er truet...13

3 God dialog giver gode oplevelser Mange folk bruger hver dag vores haller og sale. Og du er en af dem! Vi vil gerne sikre, at alle vores brugere har en god oplevelse. Derfor er det også vigtigt, at vi er i dialog med hinanden om, hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu bedre. Guiden her skal bidrage til at bygge bro mellem de lokale skoler, foreningerne, der bruger haller og sale og de medarbejdere i Silkeborg Kommune, der servicerer og udvikler dem.

4 Hvem bruger vores faciliteter? Mange brugergrupper går hver dag gennem dørene til vores haller og sale. Det sker på forskellige tidspunkter i løbet af dagen og ugen. Derfor kan det også være svært at vide, hvem der bruger faciliteterne før og efter jer. Du kan altid søge dig frem til et overblik over, hvem der bruger vores haller og sale her:

5 !? Hvis du har brug for hjælp Du kan havne i situationer, hvor du får brug for hjælp. Nogle gange i forbindelse med noget praktisk - andre gange drejer det sig om noget mere akut. Et godt råd er derfor at lære de øvrige brugere at kende. Spørg derfor gerne den træner, der kommer før og efter dig om deres kontaktoplysninger. Derfor finder du i alle vores haller og sale information om vores serviceportal - og hvordan du bruger den. Hvis der sker noget akut - fx sprængte vandrør, defekt yderdør, smadret vindue,strømafbrydelse, varmesvigt, defekt scoringsanlæg eller lignende, skal du altid kontakte: Midtjysk Brand og Redning på telefon Telefonnummeret kan du også finde i hallerne eller salene.

6 Hvordan kan DU hjælpe? Der er flere ting, du kan gøre for at hjælpe os med at give alle brugere en god oplevelse i vores haller og sale. 1. Silkeborg Kommune står for vedligehold og rengøring. Derfor vil vi også meget gerne tippes, hvis du oplever noget, som ikke er i orden. Måske ser du et håndtag der hænger eller et vindue, der ikke kan åbne. 2. I den situation vil det være en stor hjælp, hvis du vil tage dig tid til at tippe os via vores Serviceportal: I den situation vil det være en stor hjælp, hvis du vil tage dig tid til at tippe os via vores Serviceportal. Du finder information om, hvordan du bruger vores serviceportal i alle haller og sale. 3. Det er en stor hjælp, hvis du altid sørger for at rydde op efter dig, så det også er rart for de næste, som besøger faciliteterne. 4. Vi hjælper hinanden med at sikre, at alle døre og vinduer er lukkede og låste, når vi forlader hallen eller salen. På den måde sikrer vi, at alle vores brugere får en god oplevelse.

7 Giv besked, hvis du aflyser Hvis du har mulighed for at aflyse jeres træning i god tid, så giv gerne besked, så andre kan få glæde af træningstiden. Hvis du gerne vil aflyse en træningstid, skal du kontakte din forening, som kan aflyse den på Fritidsportalen: fritidsportalen.silkeborg.dk

8 Hvad kan du forvente? Det er Silkeborg Kommune, som sørger for, at der er rent og pænt i haller og sale. Det er også vores opgave at sikre, at både teknikken virker, og at vedligehold er i orden. Vi gør rent i både haller, sale, på toiletter og i omklædningsrum alle hverdage. Vi vasker gulvet i haller og sale én gang om ugen. Det er den enkelte skole og de foreninger, der bruger faciliteterne, som sammen skal sørge for, at der er pænt ryddet op i redskabsrummene. Så hvis du opdager at lys, lyd, døre eller andet ikke fungerer, så vil vi meget gerne høre om det. Derfor vil det være en stor hjælp, hvis du vil tage dig tid til at tippe os via vores Serviceportal, når du oplever noget, som ikke er i orden. Du finder information om, hvordan du bruger vores serviceportal i alle haller og sale.

9 Er der redskaber til rådighed? Du finder de redskaber i hallen eller salen, som du skal bruge til netop jeres aktivitet. Det betyder, at hvis du spiller badminton, er der baneopstregning, net og stænger til rådighed. Og spiller du fx håndbold, er der baneopstregning, håndboldmål og harpiksfjerner til rådighed. Foreningen skal selv sørge for bold, ketchers og lignende. Til gymnastik findes mange forskellige redskaber i redskabsrummene. Nogle er indkøbt af skolen, mens andre er indkøbt af foreningerne.

10 Sådan booker du haller og sale På Silkeborg Kommunes Fritidsportal kan du få et overblik over, hvornår der er ledige haltider. Foreningen skal booke online. Din forening sender en forespørgsel via Fritidsportalen: fritidsportalen.silkeborg.dk Et godt råd er derfor at lære de øvrige brugere at kende. Spørg derfor gerne den træner, der kommer før og efter dig om deres kontaktoplysninger.

11 Sammen hjælper vi hinanden til gode fritidsoplevelser Det er først, når vi sammen hjælper hinanden, at vi kan skabe de helt rigtige rammer for en god træning, en sjov legetime eller nervepirrende kampe i vores haller og sale.

12 De små historier nedenfor stiller skarpt på den tankegang, der gør, at vi sammen kan nå i mål! Hjælp, jeg sidder fast Håndboldspillere bruger harpiks. Masser af harpiks. Både på hænderne og sommetider under skoene også. Så står man nemlig bedre fast! Og krukkerne med harpiks står tit på bænkene eller rundt omkring på gulvet. Når håndholdspillerne er færdige med træningen, skal badmintonklubben i gang. Men der går ikke længe, før den første spiller midt i en smash sidder fast i en klat harpiks, som er blevet spildt på gulvet. Derfor vil det være en stor hjælp, hvis håndholdspillerne samler deres krukker med harpiks ét sted. Og måske sætter dem på et håndklæde. På den måde får badmintonspillerne, gymnastikpigerne og alle de andre også en sjov træning. Uden alt for meget klister. Gymnastikpigerne får sand i dragten De står klar alle sammen. I deres små gymnastikdragter og med fine gymnastiksko. Alle glæder sig til en time med dans og ballade i salen. Først skal pigerne samles i en rundkreds for at høre nærmere om dagens program. De sætter sig ned, men der går ikke længe, før den første begynder at glide rundt på numsen. - Ej, jeg har fået sand i min gymnastikdragt, råber Marie SFO-en har leget ståtrold, lige inden gymnastikpigerne skulle have time. Og masser af dét sand, som før lå i sokkerne, ligger nu på gulvet. Derfor vil det være en stor hjælp, hvis SFO en sørger for at feje gulvene, hvis de trænger til en omgang med kosten, når de er færdige. På den måde undgår vi sand i gymnastikdragterne eller at håndholdspillerne glider, når de løber rund på banen.

13 Fodbolddrengene slås med badmintonnet Når badmintonfolket, med sved på panden, er færdige med deres træning, pakker de bolde og ketchers ned i tasken og smutter hjem. Men i hallen står badmintonnettene stadig fremme klar til kamp. Dørene bliver slået op for det næste hold: Indendørs fodbold. Men de skal bare ikke bruge badmintonnettene til deres kamp. De må i gang med at pakke nettene sammen, så banen bliver klar til boldspil og tacklinger. Det tager desværre 10 minutter at få pakket nettene væk, så træningen bliver lidt kortere end forventet. Derfor vil det være en stor hjælp, hvis badmintonspillerne husker at pakke deres net sammen, så de næste i hallen får alt den træningstid, de har booket. Når hyggestemningen er truet Vi skal næsten alle sammen forbi omklædningsrummene. Både for at klæde om, men også for at hyggesnakke og samle op på stort og småt, mens træningstøjet kommer af og på. Nogle mener endda, at omklædningssnakken med venner og veninder er træningens højdepunkt! Men det er bare ikke hyggeligt, når man pludselig er omringet af tomme flasker, slikpapir, poser og toiletpapir, som flyder på gulvet. Derfor vil det være en stor hjælp, hvis affald smides i skraldespanden i omklædningsrummet. På den måde er der plads til både omklædning og rart samvær uden affaldet truer den gode stemning.

14 Teknisk Service Østergade 1, 8600 Silkeborg Layout og tryk: Ejendom_

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 1. Er du en pige eller en dreng 47 % Pige 53% Dreng Thyland Idrætsefterskole december 2011 2. Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer dig i klassen? 6 Jeg er en af

Læs mere

Regler for brug af kommunale haller i Favrskov Kommune

Regler for brug af kommunale haller i Favrskov Kommune Regler for brug af kommunale haller i Favrskov Kommune Dette regelsæt indeholder bestemmelser om brugen af Favrskov Kommunes haller. Reglerne gælder som udgangspunkt for alle kommunens haller, og reglerne

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Alle hold starter op i uge 36. Gymnastikopvisningen er d. 28 marts kl. 14.00 Alle aktiviteterne foregår i Egehuset i Jegerup Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Floorball for børn/unge.

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

RESULTATET AF ELEV-APV PÅ BAKKESKOLEN, KOLDING 2006

RESULTATET AF ELEV-APV PÅ BAKKESKOLEN, KOLDING 2006 RESULTATET AF Lærerne er gode til at undervise Jeg er glad for mine lærere 9 7 5 3 1 Jeg er glad f or at gå i skole Lærerne skaber god st emning i klassen 12 1 7 5 3 1 Jeg synes, jeg lærer meget i skolen

Læs mere

Hvor er det bedste sted at være på skolen og hvorfor? Er du pige eller dreng? Dreng 21 svar 49% Pige 21 svar 49%

Hvor er det bedste sted at være på skolen og hvorfor? Er du pige eller dreng? Dreng 21 svar 49% Pige 21 svar 49% Page 1 of 12 Elev APV 2010 Skrevet af JS Hvilken årgang går du i? Hvor er det bedste sted at være på skolen og hvorfor? Er du pige eller dreng? Dreng 21 svar 49% Pige 21 svar 49% Hvor godt eller dårligt

Læs mere

Personas. Emma 10 år + Signe 10 år + Cecilie 10 år. Hvornår: 1 gang om ugen og opvisninger. Hvad: Gymnastik.

Personas. Emma 10 år + Signe 10 år + Cecilie 10 år. Hvornår: 1 gang om ugen og opvisninger. Hvad: Gymnastik. Emma 10 år + Signe 10 år + Cecilie 10 år Hvornår: 1 gang om ugen og opvisninger. Hvad: Gymnastik. Spise/drikke behov: Sidde med veninderne og hygge og deler maden. Opholder sig: I salen omkring tasker

Læs mere

Elev APV Undersøgelse af elevernes skolemiljø. Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14.

Elev APV Undersøgelse af elevernes skolemiljø. Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14. Elev APV 2014 Undersøgelse af elevernes skolemiljø Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14. Målgruppen for undersøgelsen var elever i 08A, 8B, 9A, 9B, 9A, 9B, 9C Undersøgelsesperiode: 17-03-2014

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

UMV-RAPPORT. (Undervisningsmiljøvurdering)

UMV-RAPPORT. (Undervisningsmiljøvurdering) Juni 2014 UMV-RAPPORT (Undervisningsmiljøvurdering) Skolen har udarbejdet en UMV der primært basere sig på spørgerskemaer, der vurdere det æstetiske miljø, det psykiske og det fysiske miljø. Med udgangspunkt

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

RogDayTime. Information om A-holdet-Hold for børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser (ASF)

RogDayTime. Information om A-holdet-Hold for børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser (ASF) RogDayTime Information om A-holdet-Hold for børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser (ASF) Indhold. Velkommen til A-holdet. Dette hold er for dig der kunne tænke dig at have det sjovt og få bevæget

Læs mere

DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole.

DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole. DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole. Besvarelser: I alt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Spørgsmål 1 - Hvilken klasse går du i? 9. 51 40% 10. 78 60% 129 Spørgsmål 2 - Hvilket køn er du?

Læs mere

deler, hvad de har købt. Køber primært slik og lign., da de ikke må være alt for mætte, når de skal hjem

deler, hvad de har købt. Køber primært slik og lign., da de ikke må være alt for mætte, når de skal hjem Emma 10 år + Signe 10 år + Cecilie 10 år Hvornår: 1 gang om ugen, opvisninger og trænings-/hyggestævner Hvad: Gymnastik Spise/drikke behov: På hverdage sidder de sammen, også gerne med en stor del af holdet,

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Tylstrup Skoles Regelsæt

Tylstrup Skoles Regelsæt Tylstrup Skoles Regelsæt Revideret sommeren 2011. Tylstrup Skoles Grundregler Hils på hinanden Vis hensyn Tal pænt Lad andres ting være i fred. Adfærd på skolen indebærer: Brug indestemme. På gangen Gå

Læs mere

U17 DM nyhedsbrev. August 2015. Vigtige datoer: Mandag 10.8: Forældremøde 19.15 i kursuslokalet

U17 DM nyhedsbrev. August 2015. Vigtige datoer: Mandag 10.8: Forældremøde 19.15 i kursuslokalet U17 DM nyhedsbrev August 2015 Vigtige datoer: Mandag 10.8: Forældremøde 19.15 i kursuslokalet Informationer til forældre og spillere på U17 DM. Mandag 31.8: Infomøde om uddannelse 19.30 i kursuslokalet

Læs mere

Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse

Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse 25. august 2005 Før du går i gang med at udfylde skemaet, skal du læse følgende igennem: Tag dig tid til at læse både spørgsmål og svarmuligheder godt igennem.

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2014/2015 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2014-2015. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Grundskoleevaluering spørgsmål 3

Grundskoleevaluering spørgsmål 3 Grundskoleevaluering spørgsmål 3 3 Er du en pige eller en dreng? 9 10 10it Andel i % Piger 3 19 6 37% Drenge 11 26 10 63% Grundskoleevaluering spørgsmål 4 4 Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Program Rønbjerg november Fredag d. 4. november Kl. Aktivitet Booking. Lørdag d. 5. november Kl.

Program Rønbjerg november Fredag d. 4. november Kl. Aktivitet Booking. Lørdag d. 5. november Kl. RØNBJERG 2016 Program Rønbjerg Fredag d. 4. november 2016 Kl. Aktivitet Booking 18.30-19.00 Hytteformænd til møde i centret Lokale på 1. sal 19.00-00.00 Aktiviteter i hallen (Squash, Klatring, Bungee Run,

Læs mere

Fleksibel håndbold til voksne

Fleksibel håndbold til voksne S S E N T I F D L O B D N HÅ B U L K stilbud g n N i I n æ r D t I nt et suveræ l i t g n i n Vejled Fleksibel håndbold til voksne Håndboldfitness er suveræn motion, der kombinerer det bedste fra en håndboldtræning.

Læs mere

1. Er du dreng eller pige? Dreng29 SORT Pige 32 RØD

1. Er du dreng eller pige? Dreng29 SORT Pige 32 RØD 1. Er du dreng eller pige? Dreng29 SORT Pige 32 RØD 2. Hvor gammel er du? 14 år 15 år 16 år 17 år 18 år 19 år 3. Hvilken klasse går du i? 8. 9. 10. 11. 4: Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

Fra 40 til 11 og nu på vej op igen

Fra 40 til 11 og nu på vej op igen Fra 40 til 11 og nu på vej op igen Badmintonklubben i den lille sjællandske provinsby mistede først ¾-delen af alle sine ungdomsspillere efter den nye folkeskolelov. Men et gennemtænkt koncept præsenteret

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen.

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Svarskema Undervisningsmiljøundersøgelsen Guldborgsund Ungdomsskole Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Enkelte punkter er ikke besvaret og enkelte

Læs mere

LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle

LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle Regler for brug af Susaadalen. Skelby d. Lejeren betaler et depositum på 1.500 kr. som tilbagebetales

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning Hvordan kommer du eller dit barn i gang med at dyrke idræt i Danmark 3 At gå til idræt er en helt enestående

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning At gå til idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget og

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne.

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne www.dgi.dk 2 Indledning At gå til en idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget

Læs mere

Datarapportering. Vestbyskolen. Horsens

Datarapportering. Vestbyskolen. Horsens Datarapportering Dataindsamling til Undervisningsmiljøvurdering Vestbyskolen Horsens 00 Udarbejdet af ASPEKT R&D Sådan læses tabellerne Der har deltaget i alt elever ud af 19 mulige. Det giver en samlet

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund. Byder søndag den 19 maj 2013. Kl. 12.50. Velkommen i Odense Idrætspark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Til SENIOR DM 2013

Danmarks Gymnastik Forbund. Byder søndag den 19 maj 2013. Kl. 12.50. Velkommen i Odense Idrætspark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Til SENIOR DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder søndag den 19 maj 2013 Kl. 12.50 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til SENIOR DM 2013 i TeamGym Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne

Læs mere

Vejledning. Forslag. Tør du tale om det?

Vejledning. Forslag. Tør du tale om det? Vejledning Det er en fordel at eleverne har været igennem øvelsen voldsformer før denne øvelse. Vold er mere komplekst end de fleste umiddelbart tror og har mange forskellige ansigter. Der er meget der

Læs mere

Referat af trænermøde 21/8 2013

Referat af trænermøde 21/8 2013 Referat af trænermøde 21/8 2013 Deltagere :Lars, Charlotte, Emma, Maria, Vinnie, Polle, Lene, Kurt, Heidi, Bo, Bo og Jette Polle byder velkommen 1000 tak for at i valgte at blive træner, holdleder og hjælpere

Læs mere

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde.

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde. Velkommen på Næsgården. Vi håber, at I må få et godt ophold i på lejren. Det er vort håb, at I vil hjælpe os med at bevare lejrområdet således, at det fortsat kan være attraktivt at komme her.derfor er

Læs mere

Uge 27 - En uge med fart på... www.dgi.dk/arrangementer

Uge 27 - En uge med fart på... www.dgi.dk/arrangementer Uge 27 - Skyum Idrætsefterskole SkyumCampen 2015 Uge 27 - En uge med fart på... www.dgi.dk/arrangementer 2 Masser af sport og fællesskab SkyumCampen er for dig som vil dyrke masser af sport og opleve Skyum.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

LIVETS MÅL. Hovedproduktion Roden 2. Skrevet af: Johannes Stilhoff

LIVETS MÅL. Hovedproduktion Roden 2. Skrevet af: Johannes Stilhoff LIVETS MÅL Hovedproduktion 2017 - Roden 2 Skrevet af: Johannes Stilhoff Station Next Fægtesalsvej 7 2650 Hvidovre Telefon: 36774940 Mail: mail@station-next.dk 2017 All Rights Reserved Final Draft ll 30.03.17

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Brenderup Idrætsforening

Brenderup Idrætsforening Velkommen i Brenderup Idrætsforening - Fodboldafdelingen Brenderup Idrætsforening Fodbold Gymnastik Håndbold Badminton Motion Brenderup Idrætsforening holder til i Brenderup Aktivitetscenter, Kirkevej

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Små rytmepiger 0.-2.klasse Vores hold er for piger som har lyst til at danse og bruge kroppen, på alle mulige måder. Til MGP musik og meget mere. - Sarah, Josefine og

Læs mere

DEN 3. RUMMELIGHED. Hammerum Hallen 2020

DEN 3. RUMMELIGHED. Hammerum Hallen 2020 DEN 3. RUMMELIGHED. Hammerum Hallen 2020 1 Tidslinien.hvordan er vi kommet hertil, hvor vi er i dag. April 2008: Gjellerup skal have en ny skole. December 2012: Oplæg til kommuneplanen vedtaget. Efterår

Læs mere

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN 2 Formål Alslev Sport og Kultur (ASK) har et stort ønske om, at der bygges en ny sportshal i byen. Den eksisterende hal er nedslidt, og den kan ikke efterleve

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,-

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,- Leje af 1. sal Prisen for medlemskarreer: Medlems afdelinger er: Karre 1 2 3-5- 6-7- 8- Grønnegården 12-14- 15-17 -18 Dagudlejning, dvs. Mandag kl. 10.00 17.00 Tirsdag til torsdag, kl. 8.00 17.00 Fredag

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast)

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast) Hør mig! Et manus af 8.a, Henriette Hørlücks Skole (7. Udkast) SCENE 1. INT. I KØKKENET HOS DAG/MORGEN Louise (14) kommer svedende ind i køkkenet, tørrer sig om munden som om hun har kastet op. Hun sætter

Læs mere

Elevers syn på undervisningsmiljøet i grundskolen

Elevers syn på undervisningsmiljøet i grundskolen 2013 2014 Elevers syn på undervisningsmiljøet i grundskolen Termometertal fra skoleåret 2013-2014 Termometeret 1 INDHOLD Termometertal fra skoleåret 2013-2014 0. 3. klasse n Trivsel 5 n Fagligt læringsmiljø

Læs mere

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Indholdsfortegnelse GGIF Grand Prix 3 Grand Prix Gymnastik 4 Forventninger 4 Træning 5 Økonomi 6 Reserver 7 Vigtige datoer 2015-16 8 Kontakt

Læs mere

HGF, KOMMUNEN OG GYMNASTIKKENS HUS. -et nødvendigt samarbejde

HGF, KOMMUNEN OG GYMNASTIKKENS HUS. -et nødvendigt samarbejde HGF, KOMMUNEN OG GYMNASTIKKENS HUS -et nødvendigt samarbejde RAMMERNE I DAG HGF s 250 aktive gymnaster træner i dag i 5 forskellige sale rundt om i byen 12 hold træner i hallen på HG 11 hold træner i pige-

Læs mere

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Datarapportering ASPEKT R&D A/S Sådan læses tabellerne Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Ud af af efterskolens elever har helt eller delvist

Læs mere

Trænerguide. I.F. Lyseng Fodbold, Trænerguide. Formål

Trænerguide. I.F. Lyseng Fodbold, Trænerguide. Formål Trænerguide 1 Formål Formålet med klubbens aktiviteter er, at det enkelte medlem finder glæde ved fodboldspillet. Det er klubbens ønske at skabe et miljø, hvor samværet og tolerancen overfor andre giver

Læs mere

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007 AaB Ishockey Velkommen til U11 CUP 2017 Årgang 2006 & 2007 D. 24/3 26/3 2017 Gigantium, Aalborg Hermed fremsendes information om kampplan, bespisning, spilleregler og diverse praktiske oplysninger til

Læs mere

Boldspil Mål: - udføre enkle handlinger, først og fremmest kaste, gribe, sparke - aflevere og modtage med forskellige boldtyper - spille enkle

Boldspil Mål: - udføre enkle handlinger, først og fremmest kaste, gribe, sparke - aflevere og modtage med forskellige boldtyper - spille enkle Boldspil Mål: - udføre enkle handlinger, først og fremmest kaste, gribe, sparke - aflevere og modtage med forskellige boldtyper - spille enkle boldspil med få regler - deltage i lege og leglignende opvarmningsformer

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole

Forenings-SFO Snedsted Skole Forenings-SFO Snedsted Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Kære forældre Efter jul skal vi i gang med forenings-sfo ens periode 2 i dette skoleår. Flere af aktiviteterne fortsætter som hidtil, men

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 8611 0288 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Revideret medio marts 2019 Velkommen Du skal snart flytte

Læs mere

Bilag 2 1. Observationsdag

Bilag 2 1. Observationsdag Bilag 2 1. Observationsdag Der er den pågældende dag 8 børn samt 3 voksne på stuen. Børnegruppen består af: Drengen T på 2 år og 10 mdr., drengen B på 2 år og 3 mdr., pigerne L, A og H samt drengen E på

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 1. Er du en pige eller en dreng 47 Piger 49 Dreng Thylands Ungdomsskole april/maj 2007 2. Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer dig i klassen? 9% Jeg er en af de

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

Det antropologiske dobbelt-blik

Det antropologiske dobbelt-blik Det antropologiske dobbelt-blik Trine Paludan (Antropologisk Rådgivning/Danmarks Designskole) Steffen Jöhnke Antropologisk Analyse Institut for Antropologi Københavns Universitet Dias 1 Goddag, jeg hedder...

Læs mere

Er det vold hvis...?

Er det vold hvis...? Er det vold hvis...? TIL 7.-0. KLASSETRIN Det er en fordel at eleverne har været igennem øvelsen Voldsformerne før denne øvelse. Formål Vold er mere komplekst end de fleste umiddelbart tror og har mange

Læs mere

Skærbæk Realskole. Spørgeskema Undervisningsmiljø klasse. Februar 2015

Skærbæk Realskole. Spørgeskema Undervisningsmiljø klasse. Februar 2015 Skærbæk Realskole Spørgeskema Undervisningsmiljø 5. 10. klasse. Februar 2015 Indledning Denne undersøgelse af undervisningsmiljøet på Skærbæk Realskole skal bruges til at forbedre forholdene på skolen.

Læs mere

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker:

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: Forening: nasl-i Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: 1. Mere og bedre plads til vores redskaber! Den billige løsning kunne være en container uden foran hallen eller et system, hvor

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Retningslinjer for lån og leje af Kulturudvalgets kommunale lokaler

Retningslinjer for lån og leje af Kulturudvalgets kommunale lokaler Retningslinjer for lån og leje af Kulturudvalgets kommunale lokaler Fælles- og Kulturforvaltningen Kulturafdelingen Godkendt Køge Byråd 27. november 2012 Retningslinjer for lån og leje af kommunale lokaler

Læs mere

Marie Kruses Skole Grundskolen

Marie Kruses Skole Grundskolen Marie Kruses Skole Grundskolen Undervisningsmiljøundersøgelse 01 Datarapportering ASPEKT R&D A/S Sådan læses tabellerne Marie Kruses Skole, Grundskolen - Undervisningsmiljøundersøgelse 01 Ud af 476 af

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Vi vil i løbet af året prøve at komme omkring nogle af de forskellige aktiviteter, som Rødding byder på, for det er ikke så lidt endda

Vi vil i løbet af året prøve at komme omkring nogle af de forskellige aktiviteter, som Rødding byder på, for det er ikke så lidt endda Kom og vær med når første sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS løber af stablen. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og fornøjelige aktiviteter for både store og små, unge og gamle.

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Forenings-SFO Tingstrup Skole

Forenings-SFO Tingstrup Skole Forenings-SFO Tingstrup Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Tillykke! - Jeres SFO bliver snart til en forenings-sfo Forenings-SFOen er et udvidet samarbejde mellem SFOer og folkeoplysende foreninger.

Læs mere

Fremtidens idrætsfaciliteter Opsamling skoleworkshop i

Fremtidens idrætsfaciliteter Opsamling skoleworkshop i Fremtidens idrætsfaciliteter Opsamling skoleworkshop i 7080 10.09.2018 Idræt og fritid Hvad synes du er fedt at lave i din fritid? Være sammen med vennerne Hvor er de fede steder i byen? Hvorfor er det

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne Danmarks Gymnastik Forbund Byder Lørdag d.18 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til YNGLINGE DM og Forbundsmesterskaberne 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne.

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Mellemtrin. UNDERSØGELSE Mellemskolen

RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Mellemtrin. UNDERSØGELSE Mellemskolen RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016 OMRÅDE Grundskole MÅLGRUPPE Mellemtrin UNDERSØGELSE Mellemskolen GRUNDLAG Tingløkkeskolen - Klassetrin ( Alle ) RESPONDENT Børn/unge ANTAL BESVARELSER 33 Indholdsfortegnelse

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

Opsummering af CPH beach medlemsundersøgelse

Opsummering af CPH beach medlemsundersøgelse Opsummering af CPH beach medlemsundersøgelse Generel tilfredshed i Cph Beach Forslag til tiltag: Boldpumpe i hallen Mere synligt at man kan melde sig ind i udvalg og bestyrelse Man kunne have 2 bookinger

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 86 11 02 88 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Velkommen Du skal snart flytte ind i kollegiet i Det

Læs mere

FOUR-A-SIDE VOLLEY. Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub

FOUR-A-SIDE VOLLEY. Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub FOUR-A-SIDE VOLLEY Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub Fleksibel og dynamisk volley til voksne Kom med fra start. Gør indgangen lettere for nye spillere eller giv tidligere volleyballspillere

Læs mere

Sammenligningsniveau 1: Odense - Klassetrin (4,5,6) - Antal besvarelser: 3390

Sammenligningsniveau 1: Odense - Klassetrin (4,5,6) - Antal besvarelser: 3390 RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2016/2017 OMRÅDE Grundskole MÅLGRUPPE Mellemtrin UNDERSØGELSE Mellemtrinnet 2017 GRUNDLAG Åløkkeskolen - Klassetrin (4,5,6) RESPONDENT Børn/unge ANTAL BESVARELSER 115 Sammenligningsniveau

Læs mere

VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING SÆSON

VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING SÆSON VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING SÆSON 2019-2020 Undervisningskoncept i svømmeskolen I Herlev Svømning arbejder vi fra Svømmeskolekonceptet Min svømmebog, som i denne sæson bruges på alle vores svømmeskolehold.

Læs mere

Håndbold i skolen - alle børn i spil

Håndbold i skolen - alle børn i spil Håndboldforløb 0.- 1. klasse Boldtilvænning og leg Håndbold i skolen - alle børn i spil KÆRE HÅNDBOLDFORENINGER- OG FRIVILLIGE, SKOLER, LÆRERE OG PÆDAGOGER. Dansk Håndbold Forbund (DHF) præsenterer her

Læs mere

Husorden for Tranemosegård. Afdeling T15 Gurrelund/Bjerrelund

Husorden for Tranemosegård. Afdeling T15 Gurrelund/Bjerrelund Kontor: Gurrelund 44 Brøndby strand 2660 tlf.. 43 54 66 99 Mail. tmg15@bo-vest.dk Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved,

Læs mere