Stilfuld kørsel. Opel Zafira Classic er et forbillede for stilfuld og komfortabel kørsel. Livet med en Opel Zafira Classic er ægte livskvalitet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stilfuld kørsel. Opel Zafira Classic er et forbillede for stilfuld og komfortabel kørsel. Livet med en Opel Zafira Classic er ægte livskvalitet."

Transkript

1 Opel Zafira Classic

2 Opel Zafira Classic Så er du klar til det hele. Det unikke Flex7 -sædesystem giver dig mulighed for at indrette din Zafira Classic, så den passer til dine behov. Syv sæder fordelt på tre rækker i formation. Kig nærmere på den smarte bybil med det stilfulde design og kompakte dimensioner. Informationerne i denne brochure var korrekte på det tidspunkt, brochuren gik i trykken (07/2012). På grund af den stadige tekniske udvikling forbeholder vi os ret til at foretage ændringer uden varsel i såvel specifikationer som farver og udstyr, og der tages endvidere forbehold for fejl i udstyr og specifikationer. Kontakt din Opel forhandler for seneste information.

3

4

5 Stilfuld kørsel Opel Zafira Classic er et forbillede for stilfuld og komfortabel kørsel. Livet med en Opel Zafira Classic er ægte livskvalitet.

6

7 Gør enhver køretur uforglemmelig. Opels IDS-system sætter nye standarder. Konceptet er baseret på en perfekt interaktion mellem undervognen og den videreudviklede elektroniske undervognskontrol, og giver Zafira Classic en imponerende reaktion, uanset hvilken motor du vælger. Er det ikke dejligt at vide, at du kan kombinere stor køreglæde og samtidig reducere udslippene med ecoflex?

8 Gør plads til vinderne. Vindere vil gerne fejre deres sejr men aldrig alene! Savner du mere plads til dine ting? Flere sæder? Med det innovative Flex7 -sædesystem kan du indrette Zafira Classic til netop dine behov uden at afmontere et eneste sæde.

9

10

11 Man skal ikke ændre på et vinderhold. Livet er fyldt med overraskelser. Med Flex7 - sædesystemet i Zafira Classic er det nemt at omarrangere sæderne og lastområdet, så det passer til en given situation forventet eller uventet.

12

13 SÅ ER DER AFGANG! Ingen afstand er for lang. Intet eventyr er for ambitiøst. Opel Originalt tilbehør, gør din Opel Zafira Classic til den perfekte platform for dine ekspeditioner. Se en del af udvalget på side

14 14 Enjoy

15 Opel Zafira Classic Enjoy Plads, fleksibilitet, komfort, sjov at køre og dejlig at se på. Fra det innovative Flex7 - sædesystem til det høje sikkerhedsniveau opfylder Opel Zafira Classic alle dine krav. Standardudstyr: Indfarvede el-betjente opvarmelige sidespejle, kofangere, sidebeskyttelseslister og dørhåndtag Tonede forlygter 16 stålfælge Midterkonsol, pyntelister og ratkapsel i mat krom Instrumentringe i krom Fjernbetjent centrallås ABS Dækreparationssæt Front- og sideairbags til fører og forsædepassagerer samt gardinairbags ISOFIX-beslag ved yderste bagsæder Højdejusterbart førersæde El-betjente sideruder foran 12V-stik foran, i midterkonsol og bagagerum Lommer på forsædernes ryg Bagagerumsdækken. 15 Enjoy Billederne kan vise ekstraudstyr.

16 16 Farver

17 Sæt kulør på tilværelsen. Sæt dit eget fingeraftryk på din Zafira Classic. Vælg blandt en række karosserifarver, som standard, brillant eller metalfarver. 17 Royal Blue Farver Summit White Power Red Sovereign Silver Carbon Flash Bronze Asteroid Grey

18 Du kan vælge og vrage. Farver og stof. Kombiner farver og indtræk, og sæt dit eget præg på din Zafira Classic. 18 Farver & indtræk Model Indtræk Indtræksfarve Farver Royal Blue Brillantfarve 1 Summit White Power Red To-lags metalfarver 1 Sovereign Silver Carbon Flash Bronze Two-coat pearl-effect body colour 1 Asteroid Grey Pyntelister Mat krom Twist/Elba sort Twist/Elba sort. Pyntelister: Mat krom. = tilgængelig = ikke tilgængelig 1 Ekstraudstyr.

19 Stålfælge inkl. hjulkapsel, 6½ J x 16, 7-eget design, dæk 205/55 R 16. Letmetalfælge, 6½ J x 16, 7 x tvillingeeger, dæk 205/55 R Fælge Letmetalfælge, 7 J x 17, 5-eget design, dæk 225/45 R 17 Fælge og dæk PY3 QQ0 QL4 Enjoy 1 = standard = ekstraudstyr = ikke tilgængelig

20

21 Respekt for vores verden Din verden er også vores verden, vi har alle et ansvar for at passe på den. Opel reducerer ikke kun drivhusgasser ved løbende at forbedre vores modeller, vi arbejder også på en lang række renere og effektive brændstoffer. I øjeblikket arbejder vi på en bil, der kan køre en strækning på 350 km uden udslip overhovedet. Men vores engagement i at bevare og beskytte miljøet er langt større end det; vi har reduceret forureningen fra produktionen væsentligt, og har på nuværende tidspunkt mere end genbrugsanlæg i Europa. På den måde viser vi respekt i hver eneste fase af bilens livscyklus. Fordi din verden også er vores verden. For uovertruffen økonomi og økovenlighed, se vores ecoflex tilbud under Motorer.

22 ecoflex. I øjeblikket er et af de største samtaleemner klimaændringer og miljøbeskyttelse. Som en ansvarsbevidst bilproducent er vi meget opmærksomme på disse problemer, og det er vores mål at tackle dem konstruktivt. Sammen har hele koncernen fokus på at føre vores miljøstrategi ud i livet. ecoflex er Opels bud på biler, der giver alle førere frihed til at glæde sig over individuel mobilitet samtidig med, at de er med til at beskytte miljøet. 22 ecoflex. De dieseldrevne ecoflex-motorer i Opel Zafira Classic er optimeret til at reducere brændstofforbruget. Alle motorer overholder Euro 5 standarden og er særligt indstillet til høj effektivitet. Resultatet er et forbrug ved blandet kørsel på 19,6 km/l samt 134 g/km CO 2 for de to 1.7 ECOTEC -motorer. Motorer & gearkasser Brændstofforbrug og udslip Diesel Diesel Motorer 1.7 CDTI ECOTEC 1.7 CDTI ECOTEC (81 kw/110 hk) (92 kw/125 hk) Emissionsstandard Euro 5 Euro 5 Gearkasse MT-6 MT-6 Brændstofforbrug (km/l) 1 Blandet kørsel 19,6 19,6 CO 2 -udslip i g/km I henhold til EU-direktiv 715/2007. MT-6 = 6-trins manuel gearkasse

23 Motorer og gearkasser. Fire responsive og raffinerede ECOTEC -motorer, der opfylder Euro 5, giver mange forskellige niveauer af motorkraft. Alle motorer har topmoderne motorstyringssystemer med omgående respons. 4-ventilsteknologien suppleres af en dobbelt knastaksel med konstant variabel ventil-timing (CVVT). Det betyder, at forbrændingen altid passer perfekt til motorkravene, der effektivt leverer kraften på en nem og mere imponerende måde. De to 1.7 CDTI ECOTEC turbodieselmotorer har variabel turbogeometri og tændrør med lav spænding, der giver hurtigere opvarmning og mindsker brændstofforbruget. 1.6 og 1.8 liter ECOTEC -benzinmotorerne har begge den præcise 5-trins manuelle gearkasse, der gør det nemt at skifte gear. 1.8 ECOTEC fås også med en 5-trins Easytronic gearkasse, der kombinerer bekvemmeligheden ved automatgear med fordelene ved en manuel gearkasse for sporty, koblingsfri gearskifte. 23 Brændstofforbrug og udslip Benzin Benzin Motorer 1.6 ECOTEC 1.8 ECOTEC (85 kw/115 hk) (103 kw/140 hk) Emissionsstandard Euro 5 Euro 5 Gearkasse MT-5 MT-5/MTA-5 Brændstofforbrug (km/l) 1 Blandet kørsel 14,9 13,9/14,3 CO 2 -udslip i g/km /164 Informationerne på denne side var korrekte på udgivelsestidspunktet. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i design og udstyr, som kan påvirke de viste data. Kontakt din Opel forhandler for at få de seneste informationer. Alle nævnte tal relaterer til EU-basismodellen med standardudstyr. Beregning af brændstofforbruget og CO 2 baseres på direktiv 2007/715/EC og direktiv 2008/692/EC og tager hensyn til bilens vægt, når den er tom, som beskrevet i retningslinjen. Montering af ekstraudstyr kan resultere i, at de opgivne brændstof- og CO 2 -værdier bliver lidt højere. Derudover kan det øge køretøjets vægt, når det er tomt, og i nogle tilfælde køretøjets tilladte akselvægt og tilladte samlede vægt og reducere den tilladte bugseringsvægt. Dette kan resultere i en reduktion af tophastigheden og øget accelerationstid. De viste værdier kan opnås, når bilen er tom (uden fører) plus en last på 200 kg. Energiklasse fra/til Motorer & gearkasser 1 Værdierne for brændstof og CO 2 er baseret på officielle tal for brændstofforbrug jf. EU direktiverne 715/2007 og 208/692. MT-5 = 5-trins manuel gearkasse. MTA-5 = 5-trins automatisk gearkasse.

24 24 Airbags. Front- og sideairbags i fuld størrelse beskytter fører og forsædepassager. Gardinairbags beskytter alle passagerer. Sikkerhed Topkarakter, 5 stjerner, i Euro NCAPs kollisionstester. Opel SAFETEC -systemet består af en række aktive og passive sikkerhedsfunktioner der sikrer, at du er beskyttet fra alle sider, når du kører i din Zafira Classic. Strukturen er computerdesignet og fysisk testet for at sikre den mindst mulige deformering og den størst mulige beskyttelse i tilfælde af kollision forfra, bagfra eller fra siden. Dertil kommer aktive sikkerhedssystemer, som omfatter ESP Plus, IDS, ABS-bremser med bremsekontrol i sving (CBC), aktive hovedstøtter, sikkerhedspedaler (PRS), front- og sideairbags til fører og forsædepassager samt gardinairbags, automatisk bremsekatastrofeblink og meget mere.

25 Bi-xenon Adaptive Forward Lighting (AFL). De adaptive forlygter, der reagerer på din hastighed og dine ratbevægelser, gør natkørsel mere sikker og afslappet, fordi de drejer med og dermed giver bedre lys i sving. Ekstraudstyr. Elektronisk stabiliseringsprogram (ESP) Plus. Med kontrolleret bremsepåvirkning på op til 3 hjul modvirker ESP Plus selv ekstrem understyring, som pludselige undvigemanøvrer, for at bevare kontrollen over bilen. ABS-bremser med bremsekontrol i sving (CBC). For ekstra kontrol har ABSbremserne på Opel Zafira Classic også CBC, så føreren har styr over bilen ved opbremsninger i sving. Bremseassistance. Ved nødopbremsninger yder en ekstra ventil yderligere tryk, hvilket reducerer bremselængden. Når ABS er aktiveret, blinker bremselygterne med korte intervaller for at advare medtrafikanterne. 25 Køredynamik

26 26 Flex7 -sædesystem. Med Opels Flex7 -sædesystemet kan du indrette din Opel Zafira Classic hurtigt, enkelt og uden besvær. Flex7 -sædesystemet er lig med fleksibilitet og komfort. Du kan f.eks. nedfælde begge sæder i tredje række i gulvet. Med 60/40 nedfældelige bagsæder på anden række får du mere plads og bedre mulighed for utallige opbevaringsmuligheder. Her kan du enten folde ryglænet frem eller folde sæderne dobbelt mod den første række. Faktisk kan du ændre sædekonfigurationen fra 2 til 7 sæder på ganske få sekunder. Med bageste sæderække nedfældet får du en kapacitet på hele 645 liters kapacitet. Med begge bagsæder nedfældet får du en kapacitet på liter. Og hvis du har transportbehov, der overstiger Opel Zafira Classics kapacitet, giver den tilladte taglast på 100 kg, med Opel taglastsystemer, mulighed for endnu større fleksibilitet. Alsidighed Plads og komfort til syv. Opdelte, nedfældelige bagsæder giver mere plads til dine ting.

27 FlexOrganizer. Opel Zafira Classic har intelligente opbevaringsløsninger og plads til alt det, du skal have med på turen. FlexOrganizer (ekstraudstyr), der er baseret på vægmonterede skinner i bagagerummet, består bl.a. af en række rumdelere, net, kroge, opbevaringsbokse og lignende. Da der er tale om et modulsystem, kan du købe tilbehør, når du har brug for det. FlexOrganizer sikrer og beskytter både din Opel og din last. 27 Alsidighed 5-sæders konfigurationen giver en lastplads på 645 liter. 2 sæders opsætningen giver en lastplads på hele liter.

28 Automatisk aircondition (AAC). Denne enkelt-zone enhed arbejder vha. et system, der udregner bilens indendørstemperaturer for at sikre, at der opretholdes konstante og komfortable betingelser. Blæseren styres automatisk for at opretholde en forudindstillet, behagelig kabinetemperatur. AAC er ekstraudstyr. 28 Udstyr Elektronisk klimakontrol (ECC). Den elektroniske klimakontrol justeres individuelt af fører og forsædepassager og omfatter solføler, der sikrer et konstant behageligt klima under alle forhold. ECC er ekstraudstyr. El-betjente ruder og sidespejle. Med kontakten ved førerdøren kan du rulle vinduet op eller ned med ét tryk.

29 29 Udstyr Parkeringsassistance. De ultrasoniske sensorer, der er integreret i kofangerne for og bag, afgiver et lydsignal, hvis der er fare for, at bilen rammer en forhindring. Systemet kan slukkes ved hjælp af en trykknap. Ekstraudstyr. Multijusterbart rat. Ud over den ergonomisk højtplacerede gearstang får du endnu mere komfort med et multijusterbart rat, så du sidder helt perfekt.

30 Infotainment. Opels infotainmentsystemer ser lige så godt ud, som de lyder. Opels topmoderne infotainmentsystemer er designet til fuldstændig integration i bilens interiør og er lige så nemme at betjene som alt andet i din Zafira Classic. CD 30 MP3. Stereo CD/radio med MP3-afspiller og aux-in (når CD 30 MP3 er fabriksmonteret) og fjernbetjening i rattet. Forvalg til 4 x 9 radiostationer, 4 x 20 W, seks højttalere. Visning på board info display eller grafisk info display, hvis bilen er udstyret med mobiltelefonportal eller elektronisk klimakontrol. CD 30 MP3 er ekstraudstyr. 30 Infotainment Touch & Connect. Multimedie-navigationssystem med 5 touchskærm og betjening via ratknapper for nem og intuitiv betjening. Navigationsdata til 28 lande er gemt på et SD-kort og vises i 2D eller 3D fugleperspektiv. TMC-meldinger, f.eks. om trafikpropper og omkørsler, vises automatisk og kan bruges til opdatering af ruteplanen. Har CD-afspiller med mulighed for at afspille MP3-filer, 4 x 20 W og seks premium højttalere. Aux-in, USB med 100 % styring og søgemuligheder og Bluetooth til håndfri opkald og audio streaming med sporinformation på displayet. Touch & Connect er engelskproget og fås som ekstraudstyr.

31 Aux-indgang (aux-in). Aux-in giver mulighed for tilslutning af alle mobile apparater med hovedtelefonstik, f.eks. MP3-afspiller. Aux-in er ekstraudstyr. 31 Infotainment Fjernbetjening i rattet. Al infotainment og kommunikation styres, uden at det er nødvendigt at fjerne hænderne fra rattet eller øjnene fra vejen. Det giver øget komfort og sikkerhed.

32 OPC Line Pakke. Frontspoiler, hækspoiler, sideskørter, tagspoiler og OPC bagdes - matchede stylingdele, der med garanti får din Opel Zafira Classic til at skille sig ud fra mængden. Anhængerkroge. Man kan få anhængertræk med afstivet eller aftagelig kugle til Opel Zafira Classic. 32 OPC Line & tilbehør Indvendig cykelholder. Et smart alternativ til udvendigt monterede cykelholdere. Der kan transporteres op til to cykler sikkert i Zafira Classic kabine. Udtrækkelig skiholder. Med denne skiholder kan du trygt transportere op til seks par traditionelle/carving ski eller fire snowboards. Montering kræver basislastholder. Tagbokse. Du kan vælge mellem 6 forskellige størrelser fra x 860 x 370 mm til x 900 x 300 mm. Montering kræver basislastholder.

33 Hunde-/bagagegitter til opdeling af kabinen. Stabilt gitter til opdeling af passager- og bagageområdet. Bagageområdet kan inddeles i to halvdele med opdelingsgitteret. FlexOrganizer fastgørelsesstropper. Stropperne er ideelle til fastholdelse af genstande i siden af bagagerummet. FlexOrganizer net til sidevæg. Et praktisk konvolutnet til at holde mindre genstande på plads, til fastgørelse på skinnekrogene. 33 Tilbehør Tonede solskærme. De er skræddersyet til de bageste sideruder og bagruden, er nemme at montere og kan blive siddende, når du åbner vinduerne. FlexOrganizer adaptere til fastgørelse. Til fastgørelse af andre FlexOrganizer komponenter, som sikkerhedsnet. Fastgøres til fastgørelsesskinner. FlexOrganizer kroge til skinner. Krogene holder tasker og lignende genstande i opretstående stilling og kan også anvendes til fastgørelse af net på sidevæg. Bagagerumsbakke. Skræddersyet til bagagerummet. Med høj, stabil kant for beskyttelse mod snavs og fugt. Holder din Zafira ryddelig. Med skridsikker belægning. FlexOrganizer opbevaringsboks. Multifunktionel, vandtæt boks. Fastgøres til FlexOrganizer krogene.

34 Du kan vælge mellem meget spændende Opel merchandise på opel.dk

35

36 Opel Service. Hos Opel betyder ordet kvalitet meget mere end biler med overlegen teknologi. Via vores omfattende serviceprogram garanterer vi også vores kunder, at det høje kvalitetsniveau opretholdes, efter bilen er købt. Garanti på ny bil Du har to års garanti på din nye bil. Denne garanti gælder alle nye Opel biler i en periode på 24 måneder uanset kilometerantal. Starttidspunktet er enten den dag, bilen bliver registreret første gang, eller den dag forhandleren leverer bilen afhængig af hvilken af de to datoer, der kommer først. 12 års garanti mod gennemtæring af karosseriet Opel giver dig en pålidelig og langvarig garanti mod gennemtæring af karosseriet, blot du overholder de regelmæssige karosserieftersyn, der er beskrevet i bilens servicebog. Opel Assistance Gratis, mobil garanti, der gælder alle nye Opel biler i bilens første år. Ligegyldigt hvor du kører, er Opel Assistance klar til at hjælpe dig. I over 30 europæiske lande, 365 dage om året, 24 timer i døgnet. Med effektiv hjælp ved driftsstop, bugsering, leje af anden bil, hotelophold og planlægning af videre rejse med tog eller fly. Gratis udvidet Opel Assistance Du får udvidet din Opel Assistance med et år ad gangen, blot du foretager dine årlige serviceeftersyn hos et autoriseret Opel værksted. Dette gælder både nye og brugte Opel biler i hele bilens levetid. Udstyr og tilbehør Hos din lokale Opel forhandler får du alt det originale Opel udstyr og tilbehør, der gør din bil endnu mere komfortabel. Du får din bil designet, så den opfylder netop dine behov, samtidig med at vi giver god rådgivning og praktiske ekspert-tips. Opel på internettet Har du brug for information her og nu? På kan du finde et væld af information om alle Opel modeller samt vores services og tilbehør. Gå på nettet og tilmeld dig Opel Nyhedsbrev og få nyheder om Opel og opdateret viden om vores produkter. Genanvendelse Information om afleveringssteder for udtjente biler i programmet Returnetværk for udtjente biler kan findes på Nogle af illustrationerne i denne brochure viser udstyr, der ikke er standard. Det viste udstyr kan købes som ekstraudstyr. Brochurens oplysninger og data var korrekte, da den gik i trykken, og udstyret samt tekniske specifikationer er baseret på oplysninger, som forelå på dette tidspunkt. På grund af den stadige tekniske udvikling forbeholder vi os ret til at foretage ændringer uden varsel i såvel specifikationer som farver og udstyr, og der tages endvidere forbehold for fejl i udstyr og specifikationer. Desuden gør vi opmærksom på, at de trykte farver kan afvige fra de faktiske. Vist ekstraudstyr er tilgængeligt mod ekstrabetaling. forbehold for trykfejl. Opel Danmark, marketing. ADAM OPEL AG, Rüsselsheim Udgave 07/12 PEFC/ PEFC-certificeret Brochuren er fremstillet med brug af bæredygtige og kontrollerede kilder fra skovdrift. DK/MY13

Opel Astra Classic II

Opel Astra Classic II Opel Astra Classic II Øg dine forventninger med OPEL ASTRA Classic II. Oplev, at dynamisk design, teknisk snilde og enestående komfort går op i en højere enhed. Opel Astra CLASSIC II. Designet for at

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

En Ekstra dejlig køretur. Opel Zafira er er forbillede for stilfuld og komfortabel kørsel. Livet med Opel Zafira er bare ægte livskvalitet.

En Ekstra dejlig køretur. Opel Zafira er er forbillede for stilfuld og komfortabel kørsel. Livet med Opel Zafira er bare ægte livskvalitet. Opel Zafira Opel Zafira. Så er du klar til det hele. Det unikke Flex7 -sædesystem giver dig mulighed for at indrette din Zafira, så den passer til dine behov. Syv sæder fordelt på tre rækker i 2-3-2-formation.

Læs mere

En Ekstra dejlig køretur. Opel Zafira er er forbillede for stilfuld og komfortabel kørsel. Livet med den Opel Zafira er bare ægte livskvalitet.

En Ekstra dejlig køretur. Opel Zafira er er forbillede for stilfuld og komfortabel kørsel. Livet med den Opel Zafira er bare ægte livskvalitet. Opel Zafira Oplev Opel Zafira. Så er du klar til det hele. Det unikke Flex7 -sædesystem giver dig mulighed for at indrette din Zafira, så den passer til dine behov. Syv sæder fordelt på tre rækker i 2-3-2-formation.

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 02.01.2014

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 02.01.2014 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 02.01.2014 Motorer / Udstyrsniveau, MPV 2 MPV Classic Motor/gearkasse Kode Inkl. moms* Benzin 1.8 ECOTEC 103 kw/140 hk 5-trins manuel gearkasse 0QN75

Læs mere

OPEL Zafira Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Zafira Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Zafira Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Kode Sikkerhed Standardudstyr Essentia Enjoy Cosmo AYC Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag AHS Aktive hovedstøtter

Læs mere

Modeller 18 23. Farver&indtræk 24 27. Fælge 28 29. Motorer&gearkasser 32 33. Sikkerhed 34 35. Komfort&bekvemmelighed 36 41. Infotainment 42 43

Modeller 18 23. Farver&indtræk 24 27. Fælge 28 29. Motorer&gearkasser 32 33. Sikkerhed 34 35. Komfort&bekvemmelighed 36 41. Infotainment 42 43 Opel Meriva Modeller 18 23 Farver&indtræk 24 27 Fælge 28 29 Motorer&gearkasser 32 33 Sikkerhed 34 35 Komfort&bekvemmelighed 36 41 Infotainment 42 43 Tilbehør 44 45 OPCLine 46 47 Merchandise 48 49 OpelService

Læs mere

OPEL Astra 5-dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste

OPEL Astra 5-dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste OPEL Astra 5dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 07.05.2012 4 Standardudstyr Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Sport AYC Front og sideairbags foran samt gardinairbags for

Læs mere

Modeller 18 23. Farver & indtræk 24 27. Fælge 28 29. Motorer & gearkasser 32 33. Sikkerhed 34 35. Komfort & bekvemmelighed 36 41. Infotainment 42 43

Modeller 18 23. Farver & indtræk 24 27. Fælge 28 29. Motorer & gearkasser 32 33. Sikkerhed 34 35. Komfort & bekvemmelighed 36 41. Infotainment 42 43 Opel Meriva Modeller 18 23 Farver & indtræk 24 27 Fælge 28 29 Motorer & gearkasser 32 33 Sikkerhed 34 35 Komfort & bekvemmelighed 36 41 Infotainment 42 43 Tilbehør 44 45 OPC Line 46 47 Merchandise 48 49

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

DennyOpelCorsa. Grænseløskøreglæde.

DennyOpelCorsa. Grænseløskøreglæde. Opel Corsa DennyOpelCorsa. Grænseløskøreglæde. OpelCorsaharaltidværetendrømatkørei. Nukanallese,hvordanendrømerblevettil virkelighedmednytdesignogfriske,livligefarver. Modeller 14-21 Farver&indtræk 22-25

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Kode Sikkerhed Standardudstyr Edition Cosmo OPC / OPC Unlimited AW7 Frontairbags foran, sideairbags samt gardinairbags for og bag - AY0 Front-

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1, der giver nemmere styring i byen, og avancerede

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

OPEL Astra Wagon Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 10.09.2010

OPEL Astra Wagon Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 10.09.2010 OPEL Astra Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 10.09.2010 2 Motorer / Udstyrsniveau, Benzin Diesel 1.6 ECOTEC 85 kw/115 hk 5-trins manuel gearkasse 1.7 CDTI inkl DPF ecoflex 81kW/110 hk 6-trins

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste pr. 1. februar 2016

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste pr. 1. februar 2016 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste pr. 1. februar 2016 3 Standardudstyr Standardudstyr Kode Sikkerhed Limited Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag FX3

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

OPEL Agila Specifikationer, udstyr & prisliste 15.05.2009 2 Motorer / Udstyrsniveau Benzin Motor/gearkasse Kode Inkl. moms* 1.0 12V ecoflex 48kW/65 hk, manuel gearkasse, 5 gear 0HL68Ci51 134.900 1.2 16V

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

TÆNK STORT. KØR INTELLIGENT.

TÆNK STORT. KØR INTELLIGENT. OPEL MOKKA TÆNK STORT. KØR INTELLIGENT. Hvis du vil have mere overblik i en kompakt bil, skal du tænke anderledes. Tænk større. Tænk Mokka. Denne innovative ny Opel kombinerer en kompakt bils rappe elegance

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

*Edition kampagnen gælder t.o.m. 30.06.2012

*Edition kampagnen gælder t.o.m. 30.06.2012 OPEL Corsa Edition kampagne*: Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 *Edition kampagnen gælder t.o.m. 30.06.2012 6 Standardudstyr Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Edition Edition Cosmo

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 14.06.2010

OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 14.06.2010 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 14.06.2010 2 MPV Essentia Enjoy Cosmo Priser / Udstyrsniveau Benzin Motor/gearkasse Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms* 1.4 TWINPORT 74 kw/100

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

TIL DIG! MERE INDHOLD

TIL DIG! MERE INDHOLD DEN ALSIDIGE Vivaro MERE TIL DIG! En verden fuld af muligheder kalder på en bil med masser af indstillinger. Derfor har vi udviklet Vivaro, så den kan opfylde ethvert tænkeligt behov ikke blot til længere

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Modeller 16 19 Farver&indtræk 20 21 Fælge 22 23 Miljøansvarlighed 24 25 Motorer&gearkasser 26 27 Køredynamik/chassis 28 29 Sikkerhed 30 35 Komfort/FlexFix 36 37 AstraSportsTourerKomfort/Opbevaring

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

INDHOLD. Ny Opel Meriva 04 Den nye Meriva

INDHOLD. Ny Opel Meriva 04 Den nye Meriva DEN NYE OPEL MERIVA DET BLIVER IKKE BEDRE. Den nye Opel Meriva er som en dagligstue på hjul. Ingen biler i kategorien når den nye Meriva til sokkeholderne, når det handler om komfort, fleksibilitet og

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

Ny OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 28.08.2015

Ny OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 28.08.2015 Ny OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 28.08.2015 Priser / Udstyrsniveau 2 MPV Limited Enjoy Cosmo Motor/gearkasse Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms* 1.4 TWINPORT med Start/Stop-funktion

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Opels varevogne. Optimerer dine arbejdsressourcer.

Opels varevogne. Optimerer dine arbejdsressourcer. Opel Vivaro Kassevogn 4 Combi 6 Opels varevogne. Optimerer dine arbejdsressourcer. Ladvogn 8 Modeller, dimensioner & lastkapacitet 10 Motorer & sikkerhed 14 Opel Vivaro bliver bedre og bedre for hvert

Læs mere

FANTASTISK FRA NATURENS SIDE.

FANTASTISK FRA NATURENS SIDE. opel Mokka FANTASTISK FRA NATURENS SIDE. INDHOLD Hvis du vil have mere overblik i en kompakt bil, skal du tænke anderledes. Tænk større. Tænk Mokka. Denne innovative nye Opel kombinerer en kompakt bils

Læs mere

DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK.

DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK. OPEL Combo CARGO DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK. INDHOLD Månedens medarbejder, hver måned. Der er ikke den opgave Opel Combo ikke kan løse. Combo har fået en række topkarakterer,

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

OPEL Mokka Specifikationer, udstyr & prisliste 01.09.2014

OPEL Mokka Specifikationer, udstyr & prisliste 01.09.2014 OPEL Mokka Specifikationer, udstyr & prisliste 01.09.2014 SUV Limited Enjoy Cosmo 2 Motor/gearkasse Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms* Motorer / Udstyrsniveau Benzin 1.6 ECOTEC 85 kw/115

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer Vejledende prisliste

Opel Insignia Sports Tourer Vejledende prisliste Vejledende prisliste MED ET ELEGANT DESIGN, RENE FLOTTE LINJER OG EN UOVERTRUFFEN RUMMELIGHED ER INSIGNIA EN UIMODSTÅELIG INVITATION TIL DIG DE INTELLIGENTE FØRERASSISTANCE SYSTEMER OG PRÆCISE KØREREGENSKABER

Læs mere

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste Vejledende prisliste MED ET ELEGANT STRØMLINET DESIGN OG RENE FLOTTE LINJER ER INSIGNIA EN UIMODSTÅELIG INVITATION TIL DIG DE INTELLIGENTE FØRERASSISTANCE SYSTEMER OG PRÆCISE KØREREGENSKABER GIVER INSIGNIA

Læs mere

FREM MED DE BE- UNDRENDE BLIKKE.

FREM MED DE BE- UNDRENDE BLIKKE. Opel AstrA GtC FREM MED DE BE- UNDRENDE BLIKKE. INDHOLD Med sit brede designudtryk og dynamiske, sportslige køreegenskaber er Opel Astra GTC den ultimative Astra. Det unikke design ændrer den måde, folk

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

OPEL Corsa 111 års jubilæumskampagne*: Specifikationer, udstyr & prisliste 01.03.2011. *Edition kampagnen gælder t.o.m. 31.08.2011

OPEL Corsa 111 års jubilæumskampagne*: Specifikationer, udstyr & prisliste 01.03.2011. *Edition kampagnen gælder t.o.m. 31.08.2011 OPEL Corsa 111 års jubilæumskampagne*: Specifikationer, udstyr & prisliste 01.03.2011 * kampagnen gælder t.o.m. 31.08.2011 2 3-dørs Essentia Enjoy Cosmo Motor/gearkasse Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms*

Læs mere

HOLDET MED 11 MILLIONER FANS.

HOLDET MED 11 MILLIONER FANS. Opel Astra HOLDET MED 11 MILLIONER FANS. INDHOLD Tænker du på Astra? Så er du i godt selskab. Over 11 millioner kunder har allerede valgt en. Det gør den til en stjerne, og understreger, at den er uimodståelig.

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

OpelCorsa... Enbilmedattitude!

OpelCorsa... Enbilmedattitude! Opel Corsa OpelCorsa... Enbilmedattitude! OpelCorsaharaltidværetsjovatkørei. Medetinnovativtdesign,friskelivligefarver ogcoolstil,erdenblevetligesåfrækatsepå. Modeller 14 21 Farver&indtræk 22 25 Fælge

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

OPEL Corsa 3-dørs & 5-dørs. Specifikationer, udstyr & prisliste pr. 1. februar 2016

OPEL Corsa 3-dørs & 5-dørs. Specifikationer, udstyr & prisliste pr. 1. februar 2016 OPEL Corsa 3-dørs & 5-dørs Specifikationer, udstyr & prisliste pr. 1. februar 2016 $ # 0 /. + % + % Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Sport Cosmo OPC Elektronisk stabiliseringsprogram (ESP Plus)

Læs mere

Hyundai i30 tilbehør

Hyundai i30 tilbehør Hyundai i30 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i30 Her i brochuren finder du et udsnit af originalt tilbehør til Hyundai i30. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN FRA 1.595,- ÅRETS VAREBIL I DANMARK 2017 BOOK TID TIL FREMVISNING AF DE MANGE MULIGHEDER! Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere