Referat. 22 Godkendelse af dagsorden. Sagsnr.: 15/60664 Mikael Dahl-Jensen. 23 Forslag til mission, vision og strategi for aktiviteter på Fælleden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. 22 Godkendelse af dagsorden. Sagsnr.: 15/60664 Mikael Dahl-Jensen. 23 Forslag til mission, vision og strategi for aktiviteter på Fælleden"

Transkript

1 Referat Dato: :00:00 Udvalg: 17, stk. 4-udvalg - Administrations- og idrætscenter på Fælleden Sted: Konferencesalen, Skanderborg Rådhus 22 Godkendelse af dagsorden Sagsnr.: 15/60664 Mikael Dahl-Jensen Dagsordenen blev godkendt. 23 Forslag til mission, vision og strategi for aktiviteter på Fælleden Sagsnr.: 15/34035 Arbejdsgruppen for aktiviteter på Fælleden har udarbejdet et udkast til en mission, vision og strategi for aktiviteter og arrangementer på Fælleden. Punktet er sat på dagsordenen med henblik på en vedtagelse af udkastet. Med henblik på at få skabt arrangementer og aktiviteter på Fælleden allerede fra Fælledens åbning i efteråret 2016, har arbejdsgruppen for arrangementer og aktiviteter på Fælleden udarbejdet et udkast til en mission, vision og strategi for aktiviteter på Fælleden. Arbejdsgruppen har i arbejdet hermed taget afsæt i bl.a. visionen for kultur og fritidslivet på Fælleden, som blev lavet ved en bred og inddragende proces af forskellige aktører i Arbejdsgruppen har endvidere fået inspiration til arbejdet ved oplæg og workshop af associate professor PhD. Louise Fabian, Department of Culture and Society, Aarhus Universitet. Arbejdsgruppen har udarbejdet udkastet til missionen, visionen og strategien for aktiviteter på Fælleden ud fra den forståelse, at selvom Fælleden også skal danne rammer om store begivenheder, så skal det være i hverdagen og i den daglige synergi mellem Fælledens brugere, at den store fortælling om Fælleden skal skabes. Ligesom det er Fælledens brugere, der skal være den primære drivkraft i de tværgående aktiviteter. Det har således været helt centralt i arbejdsgruppens arbejde at få defineret DNA et i aktiviteterne på Fælleden, gennem en mission for disse aktiviteter. Udkast til mission for aktiviteter på Fælleden Fælleden for dig og mig!

2 Fælleden er et sted, hvor vi mødes og sætter hinanden stævne som borgere, medarbejdere, idrætsudøvere, frivillige, idémagere, myndighed, praktiker, gæster, beslutningstagere, kulturbrugere, debattører eller bare som dig og mig vi eksplicit dyrker fællesskabet, samskabelsen, forskellene og synergien heri; og hvor der både er plads til det midlertidige, det blivende, det styrede og det ustyrede udvikling og aktiviteter primært drives af dine og mine ideer og vores fælles kompetencer, uanset om der er tale om idræt, kultur, politiske værksteder, velfærdsinnovation eller noget helt, helt andet. Nogle gange holder vi fest og er vært for store begivenheder, der giver genlyd udover kommunegrænsen, men det er i hverdagen, vi giver liv til den unikke fortælling om Fælleden, som hele kommunens mødested, aktivitets- og legeplads. En hverdag hvor 2+1 giver 5, fordi det er stedet, hvor ingen er enten/eller, men hvor alle er både og. Det er stedet, hvor vi alle rækker ud efter hinanden, hvad enten vores umiddelbare ståsted er som medarbejder i kommunen eller politiet, som politikker, som idrætsudøver, som borger eller som bruger af de fælles faciliteter, og vi gør direkte og helst uden bureaukratiske omveje. Det er stedet, hvor vi villigt stiller os på tæerne for bedre at kunne nå, fordi vi er nysgerrige på hinanden og på den endnu uopdagede synergi, der ligger og bobler i mellem os -og hvor den kan føre os hen. Velvidende, at Fælleden er ét blandt mange fællesskaber og samlingspunkter i kommunen, men med bevidstheden om potentialet ved at have flere funktioner under samme tag. Udkast til vision for aktiviteter på Fælleden Fælleden fællesskab, samskabelse og væren Udkast til strategispor for aktiviteter på Fælleden Fælles om faciliteterne Forpligtende fællesskaber Samarbejde og organisering Strategisporerne er nærmere beskrevet i det til punktet vedlagte bilag. Endvidere er vedlagt et notat, der redegør for rammerne for kommunens anvendelse af Fælleden.

3 Driftschef Knud Sørensen indstiller, at udkast til mission, vision og strategi for Fælleden vedtages. 17, stk. 4-udvalget vedrørende Fælleden vedtog at tiltræde indstillingen fra Driftschef Knud Sørensen. Sagen fremsendes til orientering i Økonomiudvalg og Byråd. PDF PDF Mission, vision og strategi vers II PP udvalg Fælleden - aktiviteter og arrangementer på Fælleden 24 Forslag til organisering af aktiviteter på Fælleden Sagsnr.: 15/34035 Arbejdsgruppen for aktiviteter og arrangementer for Fælleden har udarbejdet et udkast til en organisering af samarbejdet på Fælleden omkring tværgående aktiviteter og arrangementer og foreslår følgende organisering og funktionsdeling: Driftschefen Driftschefen er den daglige aktivitetsblæksprutte, der har overblikket over de større aktiviteter, og som sørger for koordineringen heraf, særligt når de fælles faciliteter skal tages i brug for afviklingen heraf. Driftschefen er endvidere den naturlige indgangsdør, mellemmand og vejviser for små som store ideer, har mandat til at initiere aktiviteter - og til at sige ja, også med kort varsel, når spændende muligheder byder sig. Driftschefen er således katalysator og inspirator for de daglige aktiviteter, men er ikke ansvarlig herfor. Det er brugerne af Fælleden. Derimod er det driftschefen, der i samspil med arrangørerne har ansvaret for afviklingen af større arrangementer. Kontraktområdet Skanderborg Fælledens rammer fastlægges i den kontrakt der indgås, jfr. notat om kontraktstyringen i Skanderborg Kommune. Advisory board Der nedsættes et advisory board, som kan være give inspiration og strategisk sparringspartner for driftschefen i forhold til udviklingen af Fælledens aktivitetsprofil. Advisory boarded har ingen beslutningskompetence, men er en helt essentiel samarbejdspart for driftschefen i forhold til den langsigtede udvikling af Fælleden. Advisory boarded består af repræsentanter fra Erhverv Skanderborg, Idrætssamvirke, Kulturhuset, Smukfest, Skanderborg Håndbold, Visit Skanderborg, centerleder for kultur og fritid og kommunaldirektøren. Advisory boarded mødes som minimum 2 gange årligt.

4 Husråd Der nedsættes et husråd på tværs af de daglige brugere af Fælleden og med driftschefen som formand. Husrådet skal afklare driftsspørgsmål i forbindelse med aktiviteter på tværs og brugen af de fælles faciliteter. Husrådet mødes efter behov og har rådgivningskompetence i forhold til tværgående driftsspørgsmål af principiel karakter. Husrådet skal være med til at understøtte en smidig og direkte kommunikation mellem de forskellige aktører, så dialogen kommer til at ske så ubureaukratisk som muligt. Husrådet er sammensat af driftschefen, sekretariatschefen, en repræsentant fra politiet, en repræsentant fra Skanderborg Håndbold, hal- og idrætskoordinator og en repræsentant fra cafeen, når denne er forpagtet. Husrådet tilpasses efter behov i forhold til udviklingen af brugergrupperne i huset. Beredskab af frivillige Særligt med henblik på afviklingen af større arrangementer nedsættes der gennem foreningerne i Skanderborg Kommune et beredskab af kompetente frivillige, som vi ved yder en professionel indsats hver gang! Det har vi, fordi Fælleden skal være en attraktiv samarbejdspart for arrangørerne uanset om de er interne eller eksterne. Det er driftschefens ansvar gennem dialog med interesserede foreninger fra hele kommunen at opbygge og vedligeholde et kompetent frivilligt beredskab. Arrangører af større aktiviteter er ikke forpligtet til at bruge beredskabet. Det er et tilbud. Fælledens venner Fælledens venner er Fælledens husguides, som bl.a. forestår rundvisninger på Fælleden for besøgende. Driftschef Knud Sørensen indstiller, at udkast til organisering af tværgående aktiviteter vedtages 17, stk. 4-udvalget vedrørende Fælleden vedtog at tiltræde indstillingen fra Driftschef Knud Sørensen med bemærkning om, at medlemmerne i Advisory Board suppleres med eksterne aktører. Sagen fremsendes til orientering i Økonomiudvalg og Byråd. 25 Generel orientering

5 Sagsnr.: 15/60664 Der orienteres om kommende aktiviteter, tidsplan og økonomi for Fælleden. På udvalgets møde vil projektlederen for Fælleden, Knud Sørensen, orientere udvalget om følgende punkter: Opfølgning på Åbent Hus arrangement 21. november 2015 Foreløbige planer for indflytning på Fælleden herunder foreløbig dato for indflytning, Åbent Hus samt indvielsesfest og ibrugtagelse Status på overordnet tidsplan samt økonomi. Projektlederen vil til mødet medbringe en oversigt over økonomien for Fælleden Mødeplan for udvalget for 2016 (se nedenfor) herunder mulig dato for afholdelse af julefrokost Mødedatoer i 2016 Der er i 2016 fastsat følgende mødedatoer for 17 stk. 4 udvalget vedr. Fælleden: 10. februar 2016 kl april 2016 kl juni 2016 kl september 2016 kl december 2016 kl Mødedatoer er allerede lagt i kalenderen. Det foreslås, at der afholdes julefrokost for udvalget enten mandag d. 18. januar eller tirsdag d. 19. januar Projektlederen for Fælleden Knud Sørensen indstiller, at orienteringen tages til efterretning. 17, stk. 4-udvalget vedrørende Fælleden tog orienteringen til efterretning. Projektchefen for Fælleden udmelder endelig dato for julefrokost til udvalgets medlemmer. 26 Spørgsmål og svar

6 Sagsnr.: 15/60664 Der vil under behandlingen af punktet være mulighed for at stille spørgsmål om Fælleden samt spørgsmål i relation hertil. Der opfordres til, at spørgsmålene fremsendes inden mødet til driftschef Knud Sørensen på mail Knud.Sorensen@skanderborg.dk, så svarene kan forberedes. Driftschef Knud Sørensen indstiller, at spørgsmål og svar drøftes. Spørgsmål og svar blev drøftet herunder blandet andet, at rundvisning på Fælleden kan aftales ved at kontakte driftschefen for Fælleden, Knud Sørensen, samt at Advisory Board for Fælleden forventes igangsat 1. kvartal Eventuelt Sagsnr.: 15/60664 Intet at bemærke.

Aktiviteter på Fælleden. Mission, vision, strategi og organisering

Aktiviteter på Fælleden. Mission, vision, strategi og organisering Aktiviteter på Fælleden Mission, vision, strategi og organisering Opgaven At få skabt et fælles billede af og fundament for skabelsen af aktiviteter/arrangementer på Fælleden, herunder få fastsat: Målgruppen

Læs mere

Referat. Dato: :00:00 17, stk. 4-udvalg - Administrations- og idrætscenter på Fælleden Sted: Konferencesalen, Skanderborg 1/10

Referat. Dato: :00:00 17, stk. 4-udvalg - Administrations- og idrætscenter på Fælleden Sted: Konferencesalen, Skanderborg 1/10 Referat Dato: 10-06-2015 14:00:00 Udvalg: 17, stk. 4-udvalg - Administrations- og idrætscenter på Fælleden Sted: Konferencesalen, Skanderborg 1/10 Indholdsbetegnelse Referat Indholdsbetegnelse 7 Godkendelse

Læs mere

Sagsnr.: 15/62342 Med denne sag gøres status på Fælledprojektet, som fremlægges til orientering for styregruppen.

Sagsnr.: 15/62342 Med denne sag gøres status på Fælledprojektet, som fremlægges til orientering for styregruppen. Dagsorden Dato: 03-02-2016 09:00:00 Udvalg: Direktionen Sted: Mødelokale nr. 8, Rådhuset i Skanderborg 8 Godkendelse af dagsorden Sagsnr.: 16/205 9 Status på projekt Fælleden Sagsnr.: 15/62342 Med denne

Læs mere

Da der kun var 3 fremmødte medlemmer af Integrationsrådet, blev det vedtaget kun at behandle de første 2 punkter på dagsordenen.

Da der kun var 3 fremmødte medlemmer af Integrationsrådet, blev det vedtaget kun at behandle de første 2 punkter på dagsordenen. Dagsorden Dato: 26-05-2016 18:00:00 Udvalg: Integrationsrådet Sted: Mødelokale 4, Bakkedraget 1, 8362 Hørning 1 Godkendelse af dagsorden - Da der kun var 3 fremmødte medlemmer af Integrationsrådet, blev

Læs mere

Dagsorden. Dato: :00:00. Sted: Kulturhuset, Skanderborg 1/61

Dagsorden. Dato: :00:00. Sted: Kulturhuset, Skanderborg 1/61 Dagsorden Dato: 24-02-2016 17:00:00 Udvalg: Byrådet Sted: Kulturhuset, Skanderborg 1/61 Dagsorden Indholdsbetegnelse 12 Godkendelse af dagsordenen Indholdsbetegnelse 13 Godkendelse af forslag til natur-

Læs mere

17, stk. 4 - udvalg om Bosætningsstrategi og Infrastruktur

17, stk. 4 - udvalg om Bosætningsstrategi og Infrastruktur 17, stk. 4 - udvalg om Bosætningsstrategi og Infrastruktur Referat fra møde den 18. september 2014 Tidspunkt: Kl. 16:30 Sted: konferencesalen Skanderborg Deltagere Søren Erik Pedersen, Frank W. Damgaard,

Læs mere

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 049, Hjørring

Læs mere

Siden sidst Forslag til den samlende fortælling præsenteres. 1. kvalificering af det foreløbige produkt: struktur, indledning

Siden sidst Forslag til den samlende fortælling præsenteres. 1. kvalificering af det foreløbige produkt: struktur, indledning Dagsorden Dato: 14-03-2016 16:00:00 Udvalg: 17, stk. 4-udvalg - Turisme Sted: Kulturhuset 13 Godkendelse af dagsorden til møde 14. marts 2016 Godkendelse af dagsorden til møde 14. marts 2016 Mødet forventes

Læs mere

UDVIKLINGSPOLITIK

UDVIKLINGSPOLITIK UDVIKLINGSPOLITIK 2018-2021 3 FORORD INDHOLD FORORD Forord 3 Vision 4 Bæredygtighed og cirkulær kommune 5 Demokrati og borgerinddragelse 6 Erhvervslivets herunder turisterhvervets - vilkår 7 Helhedssyn

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune

Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev-Dronninglund Kommune Administrativ styregruppe Referat Dato: 29. november 2004 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 9.00 - ca. 12.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Forretningsorden

Læs mere

Dagsorden. 1 Godkendelse af dagsorden. Sagsnr.: Dagsordenen blev godkendt. 2 Inklusion i folkeskolen

Dagsorden. 1 Godkendelse af dagsorden. Sagsnr.: Dagsordenen blev godkendt. 2 Inklusion i folkeskolen Dagsorden Dato: 26-03-2015 17:00:00 Udvalg: Handicaprådet Sted: Byrådssalen, Servicecenteret i Hørning 1 Godkendelse af dagsorden Sagsnr.: Dagsordenen blev godkendt. 2 Inklusion i folkeskolen Sagsnr.:

Læs mere

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen: i Karlslunde-Hallerne

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen: i Karlslunde-Hallerne Side 1 af 6 Idrætsrådet Referat 23.02.2015 i Karlslunde-Hallerne 19.30-21.30 (Forplejning 18.30-19.30) Medlemmer: Knud Høyer, formand Ole Nielsen, næstformand Jørgen Nielsen Peter Roslev Sven Edelmann

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. november 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. november 2011 Referat torsdag den 24. november 2011 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering... 2 3. FOU - Folkeoplysningspolitik... 3 4. FOU

Læs mere

Indstilling. Visionsoplæg for Forenings- og fritidshus. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. Til Aarhus Byråd via Magistraten

Indstilling. Visionsoplæg for Forenings- og fritidshus. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. Til Aarhus Byråd via Magistraten Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Den 9. januar 2012 Aarhus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice 1. Resume Aarhus byråd vedtog den 16. marts 2011 en indstilling

Læs mere

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget Mødetidspunkt 10-08-2015 17:00 Mødeafholdelse Gentofte Rådhus- Mødelokale D Indholdsfortegnelse Børne- og Skoleudvalget 10-08-2015 17:00 1

Læs mere

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 049, Stuen,

Læs mere

Referat. Dato: :00:00 17, stk. 4-udvalg om Skanderborg midtby og Sølund Sted: Sølund, pavillon 3, blåt mødelokale 1/10

Referat. Dato: :00:00 17, stk. 4-udvalg om Skanderborg midtby og Sølund Sted: Sølund, pavillon 3, blåt mødelokale 1/10 Referat Dato: 19-08-2015 17:00:00 Udvalg: 17, stk. 4-udvalg om Skanderborg midtby og Sølund Sted: Sølund, pavillon 3, blåt mødelokale 1/10 Referat Indholdsbetegnelse 1 Godkendelse af dagsorden 19. august

Læs mere

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Åben Referat Dato: Mandag den 8. januar 2018 Tidspunkt: 15:30 Sted: Seglet Hillerød Kommune Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed / 08-01-2018 Sagsoversigt: 1. Valg

Læs mere

Referat Medlemmer Øvrige indkaldte Fraværende

Referat Medlemmer Øvrige indkaldte Fraværende Referat Gentænk borgerinddragelse Gentænk borgerinddragelse Tirsdag den 28. marts 2017 Kl. 12:00 Ebeltoft Vandrerhjem Egedalsvej 5, 8400 Ebeltoft Medlemmer Christian Haubuf (A) Ole Bollesen (A) Per Zeidler

Læs mere

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Referat Mødedato 13. september 2010 kl. 19.00 Mødelokale Kontoret, Skolegade 1, 2. sal Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Åbne sager 9 Lukkede sager Mødet hævet 21.30 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat. Dato: :00:00. Sted: Mødelokale nr. 8, Rådhuset i Skanderborg 1/10

Referat. Dato: :00:00. Sted: Mødelokale nr. 8, Rådhuset i Skanderborg 1/10 Referat Dato: 13-01-2016 09:00:00 Udvalg: Direktionen Sted: Mødelokale nr. 8, Rådhuset i Skanderborg 1/10 Indholdsbetegnelse Referat Indholdsbetegnelse 1 Godkendelse af dagsorden 2 Budgetprocedure for

Læs mere

Notat. Vurdering af udmøntningsprojekt for Magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice. Til: Magistraten. Den 7. oktober 2005.

Notat. Vurdering af udmøntningsprojekt for Magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice. Til: Magistraten. Den 7. oktober 2005. Notat Til: Magistraten Den 7. oktober 2005 Vurdering af udmøntningsprojekt for Magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice Århus Kommune IT- og Organisationsafdelinge Borgmesterens Afdeling Resume

Læs mere

Referat for møde i Velfærdsudvalget 2018

Referat for møde i Velfærdsudvalget 2018 Referat for møde i Velfærdsudvalget 2018 Mødedato 14. december 2017 Mødetidspunkt 16:00 Konstituerende møde. Mødelokale F 6 Mødedeltagere Anne Sofie Uhrskov (V) Morten Skovgaard (V) Charlotte Drue (V)

Læs mere

Dagsorden til møde i Økonomiudvalget

Dagsorden til møde i Økonomiudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Økonomiudvalget Mødetidspunkt 17-12-2018 17:00 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Økonomiudvalget 17-12-2018 17:00 1 (Åben) Godkendelse af forslag til kommissorium

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 12. december 2007. Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 12. december 2007. Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Referat fra møde i onsdag den 12. december 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden 12.12.07... 3 2. FOU - Efterretninger 12.12.07... 4

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 3. januar 2018 Mødetidspunkt: 9:00 Mødelokale: Medlemmer: 213, Mødelokale Allan S. Andersen, Carsten Fuhr, Dorthe Hecht, Heidi Ladegaard,

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid mandag den 8. januar Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid mandag den 8. januar Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat mandag den 8. januar 2018 Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering - januar...2 3. KF - Valg af formand...3

Læs mere

Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø

Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø Indholdsfortegnelse 1. Fastlæggelse af mødeaktivitet for underudvalget (kommende plan- og miljøudvalg)

Læs mere

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15.

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Rådhuset Mødelokale 2 Mødedato Tirsdag den 16. marts 2010 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Erik Fabrin formand, Søren Hyldgaard næstformand, Mikkel Barnekow Rasmussen,

Læs mere

Fritids og idrætspolitik for Kolding Kommune. Proces- og handlingsplan for revision af fritids- idræts og folkeoplysningspolitikken i Kolding Kommune

Fritids og idrætspolitik for Kolding Kommune. Proces- og handlingsplan for revision af fritids- idræts og folkeoplysningspolitikken i Kolding Kommune Fritids og idrætspolitik for Kolding Kommune Proces- og handlingsplan for revision af fritids- idræts og folkeoplysningspolitikken i Kolding Kommune FORMÅL At udarbejde forslag til revision af Kolding

Læs mere

Dagsorden. 19 Godkendelse af referat fra mødet den Sagsnr.: P

Dagsorden. 19 Godkendelse af referat fra mødet den Sagsnr.: P Dagsorden Dato: 21-04-2016 14:30:00 Udvalg: Midlertidigt Medarbejder Udvalg - Fælleden Sted: Konferencesalen, Adelgade 44, 8660 Skanderborg 19 Godkendelse af referat fra mødet den 16.03.2016 Sagsnr.: 81.38.06-P35-1-16

Læs mere

Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Tryghed for borgerne

Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Tryghed for borgerne GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Tryghed for borgerne Mødetidspunkt 26-02-2019 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Indholdsfortegnelse Opgaveudvalget Tryghed for borgerne 26-02-2019

Læs mere

Den overordnede nationale mission for BAR FOKA s mission fremgår af Arbejdsmiljølovens 14 a:

Den overordnede nationale mission for BAR FOKA s mission fremgår af Arbejdsmiljølovens 14 a: 1. MISSION Den overordnede nationale mission for BAR FOKA s mission fremgår af Arbejdsmiljølovens 14 a: Det enkelte branchearbejdsmiljøråd skal inden for rådets område bistå branchens virksomheder med

Læs mere

Patientinddragelsesudvalget

Patientinddragelsesudvalget Referat Mødedato: Mandag den 29. september 2014 Mødetidspunkt: 13:00-15:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Vejle Center Hotel, Vejle Kit Winther, Peter Skov Jørgensen, Hanne Grønborg, Merete Helgens, Annelise

Læs mere

Referat Kernevelfærdsudvalget tirsdag den 3. januar Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Kernevelfærdsudvalget tirsdag den 3. januar Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat tirsdag den 3. januar 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. 17,4 - Godkendelse af dagsorden...1 2. 17,4 - Valg af næstformand...2 3. 17,4 - Introduktion

Læs mere

Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Vi skaber sammen

Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Vi skaber sammen GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Vi skaber sammen Mødetidspunkt 21-01-2019 18:30 Mødeafholdelse Mødelokale A+B Indholdsfortegnelse Opgaveudvalget Vi skaber sammen 21-01-2019 18:30 1

Læs mere

1 Dialogmøde med Kultur og Civilsamfundsudvalget - kl. 14:00-14: Orientering - Udspil til indhold i Sundhedsaftalen - kl.

1 Dialogmøde med Kultur og Civilsamfundsudvalget - kl. 14:00-14: Orientering - Udspil til indhold i Sundhedsaftalen - kl. Dagsorden Handicapråd Mødedato: 20. september 2018 Mødetid: 14:00 Mødested: Mødelokale 4, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Dialogmøde med Kultur og Civilsamfundsudvalget - kl. 14:00-14:45 2 2 Orientering

Læs mere

Referat. Klima- og Miljøudvalget. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 21:00-21:30

Referat. Klima- og Miljøudvalget. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 21:00-21:30 Referat Klima- og Miljøudvalget Møde nr.: Konstituerende møde Dannet den: Torsdag den 07-12-2017 Mødedato: Onsdag den 06-12-2017 Mødetidspunkt: 21:00-21:30 Mødested: Rådhuset Medlemmer Torben Lollike (tlo)

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Mødet holdes mandag den 10. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes mandag den 10. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Sundheds og Velfærdsudvalget 20102013 Møde nr. 37 Mødet holdes mandag den 10. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Jesper Hammer (D), Poul Albrechtsen (O), Bitten

Læs mere

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Fraværende: Byrådssalen, Hjørring

Læs mere

Proces mod ny Vision 2025 for velfærd og vækst

Proces mod ny Vision 2025 for velfærd og vækst 0 Fællesforvaltning Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 29. januar 2017 Sagsid Proces mod ny Vision 2025 for velfærd og vækst Notatet er et oplæg til drøftelse af processen mod en ny Vision 2025 for velfærd

Læs mere

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen 11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

Læs mere

I henhold til 22 i Lov om kommunernes styrelse vælger udvalgene selv deres formand.

I henhold til 22 i Lov om kommunernes styrelse vælger udvalgene selv deres formand. Dagsorden Dato: 07-01-2014 15:00:00 Udvalg: Miljø- og Planudvalget Sted: Mødelokale 8, Skanderborg 1 Valg af formand Sagsnr.: 14/32 Miljø- og Planudvalget er nedsat i henhold til Styrelsesvedtægten for

Læs mere

Referat med beslutningsgrundlag

Referat med beslutningsgrundlag Side 1 af 10 Referat med beslutningsgrundlag for møde i Beskæftigelsesudvalget, torsdag den 22. august 2013, kl. 17.30 Mødet foregår Planteskolen, Skæring Parkvej 7, 8250 Egå Åbent referat Sociale Forhold

Læs mere

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Arbejdsgrundlag for BAR U&F. Mission - Vision - Værdier - Strategi

Arbejdsgrundlag for BAR U&F. Mission - Vision - Værdier - Strategi Arbejdsgrundlag for BAR U&F Mission - Vision - Værdier - Strategi Mission Gennem samarbejde medvirker BAR U&F (Branchearbejdsmiljøråd Undervisning & Forskning) til at skabe trivsel og gode arbejdspladser

Læs mere

Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 21. september 2016 Mødested: Videnparken Mødetidspunkt: Kl. 15:30-19:30 Medlemmer: Formand: Pernelle Jensen

Læs mere

Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Det internationale Gentofte

Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Det internationale Gentofte GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Det internationale Gentofte Mødetidspunkt 04-04-2019 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse A & B Indholdsfortegnelse Opgaveudvalget Det internationale

Læs mere

Fritids og ungdomsskole politikken. Oplæg Børn og Unge Udvalget d. 11. marts 2015

Fritids og ungdomsskole politikken. Oplæg Børn og Unge Udvalget d. 11. marts 2015 Fritids og ungdomsskole politikken Oplæg Børn og Unge Udvalget d. 11. marts 2015 Dagsorden 1. Status vedr. implementeringen af FU forliget 2. Fritids og Ungdomsskolepolitikken - herunder proces og tidsplan

Læs mere

Notat 29. november Notat vedr. idrætsordninger for psykisk sårbare. Et sundt liv handler både om kost, motion og mental sundhed.

Notat 29. november Notat vedr. idrætsordninger for psykisk sårbare. Et sundt liv handler både om kost, motion og mental sundhed. Notat 29. november 2017 Notat vedr. idrætsordninger for psykisk sårbare Et sundt liv handler både om kost, motion og mental sundhed. Statistik fra psykiatrien i Region Syddanmark viser at: Danskere med

Læs mere

LIVEABLE CITY LAB KONCEPTUDVIKLING

LIVEABLE CITY LAB KONCEPTUDVIKLING LIVEABLE CITY LAB KONCEPTUDVIKLING HVORFOR ETABLERE ET LIVEABLE CITY LAB (LCL)? Det går godt for Aarhus. Byen oplever betydelig vækst og udvikling som det erhvervsmæssige, uddannelsesmæssige og kulturelle

Læs mere

Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis

Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis Sundheds- og Ældreministeriet Enhed: SUNDOK Sagsbeh.: DEPLMK Koordineret med: Sagsnr.: 1706920 Dok. nr.: 453055 Dato: 12-10-2017 Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis

Læs mere

Referat. Plan- og Boligudvalget. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 21:00-21:30

Referat. Plan- og Boligudvalget. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 21:00-21:30 Referat Plan- og Boligudvalget Møde nr.: Konstituerende møde Dannet den: Torsdag den 07-12-2017 Mødedato: Onsdag den 06-12-2017 Mødetidspunkt: 21:00-21:30 Mødested: Rådhuset Medlemmer Per Flor (pefl) A

Læs mere

Referat for 3. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm

Referat for 3. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm Referat for 3. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm Tid: Den 12. december 2018, Kl. 9.30-12.30. Sted: Helsingør Rådhus, Skt. Anna Gade 5A, 3000 Helsingør. Lokale:

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:00 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:00 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 18.08.2010 kl. 16:00 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 26. Meddelelser og orientering... 3 27. Fritidspas... 3 28. Budget 2011... 4 29.

Læs mere

Fremtidens Østjyske Beredskab

Fremtidens Østjyske Beredskab Fremtidens Østjyske Beredskab Den 30. januar 2015 Referat fra Projektgruppemøde nr. 2 Mødedato: Tirsdag, den 27. januar 2015 Mødested: Skanderborg Rådhus, mødelokale 8 Deltagere: Beredskabschef Søren Rekly

Læs mere

Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget

Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget Mødetidspunkt 17-12-2018 17:35 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Bygnings- og Arkitekturudvalget 17-12-2018 17:35 1 (Åben)

Læs mere

NOTAT: Byfortætning, flere boliger i bymidten og et kraftcenter for forenings- og fritidslivet

NOTAT: Byfortætning, flere boliger i bymidten og et kraftcenter for forenings- og fritidslivet Kultur og Idræt Sagsnr. 251967 Brevid. 1980469 Ref. KONU Dir. tlf. 4631 4067 kristofferon@roskilde.dk NOTAT: Byfortætning, flere boliger i bymidten og et kraftcenter for forenings- og fritidslivet 13.

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Tid og sted: Fredag 22. august 2014, fra kl. 9.00 til 11.30 (11.00) med efterfølgende frokost Medborgerhuset i Silkeborg, Sal C, Bindslevs

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Deltagere:, Lars Poulsen, Kasper Glyngø, Jesper T. Lund, Peter Sebastian Petersen Fraværende: Bemærkninger: Mødets sluttidspunkt:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 30. november 2015 Tid 16:30 Sted Sæby Fritidscenter & Hostel NB. Fraværende Else Schaltz, Børge Jensen Stedfortræder Medlemmer Bent H. Pedersen

Læs mere

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget Dagsorden åben Mødedato 14. januar 2013 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse B. Side 1 af 1 Indholdsfortegnelse Børne- og Skoleudvalget

Læs mere

Fælles værdiramme og konkrete initiativer til styrkelse af frivilligt arbejde i Århus Kommune

Fælles værdiramme og konkrete initiativer til styrkelse af frivilligt arbejde i Århus Kommune Indstilling - UDKAST Til Magistraten Børn og Unge Den Fælles værdiramme og konkrete initiativer til styrkelse af frivilligt arbejde i Århus Kommune 1. Resume Byrådet besluttede den 5. december 2007, at

Læs mere

K K R M I D T J Y L L A N D

K K R M I D T J Y L L A N D D AG SORDEN 2012 K K R M I D T J Y L L A N D Dato: 28. august 2012 Tidspunkt: 10:00 Sted: Scandic, Udgårdsvej 2, 8600 Silkeborg Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati.

Læs mere

Mødedato: 30. august 2018 Mødetid: 14:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 30. august 2018 Mødetid: 14:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Referat Handicapråd Mødedato: 30. august 2018 Mødetid: 14:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Handicaprådets fokuspunkter og arbejdsplan for denne periode - Kl. 14:00-14:30 2 2 En

Læs mere

Introduktion Vision Målsætninger Skanderborg Kommune og den folkeoplysende virksomhed Folkeoplysningen i et nutidigt perspektiv

Introduktion Vision Målsætninger Skanderborg Kommune og den folkeoplysende virksomhed Folkeoplysningen i et nutidigt perspektiv 1 af 5 17-09-2012 15:11 Forside» Borger» Kultur og Fritid» Folkeoplysning» Folkeoplysningspolitik Politik for folkeoplysende virksomhed Indhold Introduktion Vision Målsætninger Skanderborg Kommune og den

Læs mere

Folkeoplysningen i Skanderborg Kommune

Folkeoplysningen i Skanderborg Kommune Folkeoplysningen i Skanderborg Kommune 2016 Indhold Indledning - Den folkeoplysende virksomhed i Skanderborg Kommune.. 3 Vision. 4 Mål.. 4 Folkeoplysningsudvalget. 6 Rammer for den folkeoplysende virksomhed..

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen HR og Uddannelse Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Tirsdag den 14. januar 2014 kl. 16.00 i F 2 Mødet slut kl. 18.55 MØDEDELTAGERE Kenneth Jensen (A) Alice Linning Jens Jørgen Andersen Kristian Moberg (V) Søren Højlyng

Læs mere

Referat Kultur- og Fritidsudvalget

Referat Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget 2018-2021 Ordinært møde Mødetidspunkt: 10-01-2018 16:00 Mødeafholdelse: mødelokale 027 NB Tilstede: Anders Broholm (V) - formand Asger Mortensen (V) Bjarke Dyhr Lynnerup

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

Indstilling. Ny erhvervsplan for Aarhus Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg. Den 10. september 2013.

Indstilling. Ny erhvervsplan for Aarhus Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg. Den 10. september 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 10. september 2013 Ny erhvervsplan for Aarhus 2014-2017 Et enigt Erhvervskontaktudvalg for Aarhus Kommune (EKU) har den 2. september 2013

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 28. november 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Temadrøftelse...3 4. KF - Kunstudvalg i

Læs mere

Referat. 17, stk. 4 - udvalg Helhedsplan

Referat. 17, stk. 4 - udvalg Helhedsplan Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 19:00 Sted: Byrådssalen i Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 23 Godkendelse af dagsorden 3 24 Opsamling på byvandring og anbefalinger 4 25

Læs mere

Mødedato: 26. januar 2017 Mødetid: 15:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 26. januar 2017 Mødetid: 15:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Dagsorden Handicapråd Mødedato: 26. januar 2017 Mødetid: 15:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Revidering af Horsens Kommunes Handicappolitik - kl. 15:00-16:00 2 2 Høring - Sammenhængende

Læs mere

Indstilling. Orientering om Aarhus Kommunes aktiviteter på Folkemødet. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling Dato 13.

Indstilling. Orientering om Aarhus Kommunes aktiviteter på Folkemødet. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling Dato 13. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling Dato 13. maj 2015 Orientering om Aarhus Kommunes aktiviteter på Folkemødet 1. Resume Magistraten besluttede den 5. januar 2015, at

Læs mere

Gribskov Kommune Ældre og Omsorg (Dagsorden) :00 Lokale 505, Rådhuset

Gribskov Kommune Ældre og Omsorg (Dagsorden) :00 Lokale 505, Rådhuset Gribskov Kommune Ældre og Omsorg (Dagsorden) 24-01-2018 16:00 Lokale 505, Rådhuset Mødeindhold Punkt Side Punkt 1: Godkendelse af dagsorden 1 Punkt 2: Valg af formand og næstformand 2 Punkt 3: Mødeplan

Læs mere

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Dagsorden Ældrerådet Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Alder Bedst - kl. 13:00-14:00 2 2 Tilskud til ombygning og indretning af plejecentre

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: 20.01.05-P20-1-15

Læs mere

Vi vil medvirke til at skabe attraktive arbejdspladser, der fremmer et sikkert, sundt og meningsfuldt arbejdsliv.

Vi vil medvirke til at skabe attraktive arbejdspladser, der fremmer et sikkert, sundt og meningsfuldt arbejdsliv. BAR SoSu s vision: Vi vil medvirke til at skabe attraktive arbejdspladser, der fremmer et sikkert, sundt og meningsfuldt arbejdsliv. BAR SoSus mission BAR SoSu mission er, at: Kvalificere arbejdspladserne

Læs mere

Mødedato: 30. august 2018 Mødetid: 14:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 30. august 2018 Mødetid: 14:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Dagsorden Handicapråd Mødedato: 30. august 2018 Mødetid: 14:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Handicaprådets fokuspunkter og arbejdsplan for denne periode - Kl. 14:00-14:30 2 2

Læs mere

Referat. 173 Godkendelse af dagsorden. Sagsnr.: 14/217 Dagsordenen blev godkendt. 174 Lukket punkt Lukket

Referat. 173 Godkendelse af dagsorden. Sagsnr.: 14/217 Dagsordenen blev godkendt. 174 Lukket punkt Lukket Referat Dato: 17-09-2014 08:30:00 Udvalg: Direktionen Sted: Mødelokale nr. 8, Rådhuset i Skanderborg 173 Godkendelse af dagsorden Sagsnr.: 14/217 Dagsordenen blev godkendt. 174 Lukket punkt Lukket 175

Læs mere

Dagsorden. til mødet i Udvalget vedrørende landdistrikter 15. marts 2007 kl

Dagsorden. til mødet i Udvalget vedrørende landdistrikter 15. marts 2007 kl Region Midtjylland Regional Udvikling Dagsorden til mødet i Udvalget vedrørende landdistrikter 15. marts 2007 kl. 13-17 på Dansk Skaldyrcenter Øroddevej 80, 7900 Nykøbing Mors tlf. 96 69 02 83 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Landsbyudvalget REFERAT

Landsbyudvalget REFERAT REFERAT Sted: Kantinen Rådhuset i Allerslev, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Tirsdag den 8. oktober 2019 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 19:30 Medlemmer: Carsten Rasmussen (A) Grethe N. Saabye (C) Mikael Ralf

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Dagsorden til møde i Skoleudvalget

Dagsorden til møde i Skoleudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Skoleudvalget Mødetidspunkt 17-12-2018 17:10 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Skoleudvalget 17-12-2018 17:10 1 (Åben) Godkendelse af forslag til kommissorium

Læs mere

Dagsorden. Dato: :00:00. Sted: Strategisk1.Ø.07 1/12

Dagsorden. Dato: :00:00. Sted: Strategisk1.Ø.07 1/12 Dagsorden Dato: 19-06-2019 09:00:00 Udvalg: Direktionen Sted: Strategisk1.Ø.07 1/12 Indholdsbetegnelse Dagsorden Indholdsbetegnelse 157 Godkendelse af dagsorden 158 Generel status på betjening af de stående

Læs mere

Følgende sager behandles:

Følgende sager behandles: Referat - Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:00 Mødet afsluttet: kl. 18:15 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Mandag den 25-10-2010 Mødested: Fjelstrup Brandstation Skolebakken 4 Fjelstrup 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Lars Damkjær

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring

Læs mere

Klyngestyregruppe. Klynge-temagruppe for børn, unge og familien. Faste grupper. Ad hoc grupper

Klyngestyregruppe. Klynge-temagruppe for børn, unge og familien. Faste grupper. Ad hoc grupper Kommissorium for Klyngestyregruppe for Midtklyngen 2016 [AS 2. UDKAST] Baggrund Med Sundhedsaftalen 2015-2018 er der sat en fælles politisk retning for udviklingen af det sammenhængende og nære sundhedsvæsen

Læs mere

Dagsorden 12. april 2016 Klokken 12:00 14:30 Strøjer Tegl

Dagsorden 12. april 2016 Klokken 12:00 14:30 Strøjer Tegl Dagsorden 12. april 2016 Klokken 12:00 14:30 Strøjer Tegl Sekretariat: Fynssekretariatet Jacob Pedersen jacpe@odense.dk tlf. nr. 40290393 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af mødet i Borgmesterforum

Læs mere

Det svævende mødelokale, Rådhuset 2. sal. Anders Broholm Andersen

Det svævende mødelokale, Rådhuset 2. sal. Anders Broholm Andersen Referat Bygge- og koordineringsudvalget, Ny Skole Ordinært møde Dato 11. oktober 2010 Tid 16:00 Sted Det svævende mødelokale, Rådhuset 2. sal NB. Fraværende Anders Broholm Andersen Stedfortræder Medlemmer

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus, mødelokale nr. 3

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus, mødelokale nr. 3 Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Hedensted Rådhus, mødelokale nr. 3 Deltagere:, Lars Poulsen, Kasper Glyngø, Jeppe Mouritsen, Peter Sebastian Petersen Fraværende: Bemærkninger: Mødets sluttidspunkt:

Læs mere

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale: Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Fraværende: Carsten Dinsen Andersen Gruppemøder: 20. februar 2006 19 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Sagsnr.: 2014/ Dato: 30. oktober Børnenes stemme. Halsnæs Kommunes sammenhængende. børne-, familie og ungepolitik

Sagsnr.: 2014/ Dato: 30. oktober Børnenes stemme. Halsnæs Kommunes sammenhængende. børne-, familie og ungepolitik Notat Sagsnr.: 2014/0008107 Dato: 30. oktober 2015 Titel: Kommissorium Børnenes stemme 2016-2020 Sagsbehandler: Christian Lorens Hansen Chef for Social Service og Familier Kommissorium for udarbejdelse

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Åben. RUDERSDAL ERHVERVS- OG VÆKSTRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested. Børsen, 1217 København K 1217 København K

Åben. RUDERSDAL ERHVERVS- OG VÆKSTRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested. Børsen, 1217 København K 1217 København K Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Børsen, 1217 København K 1217 København K Mødedato Tirsdag den 3. marts 2015 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Jens Ive (Kommunalbestyrelsen) Formand,

Læs mere