Referat fra det Ordinære landsmødet 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra det Ordinære landsmødet 2017"

Transkript

1 Valg af dirigent Peter Agentoft Nielsen blev igen valgt til dirigent. Uddeling af æresbeviser og jubilæumsvaser Torben Kjærbo Ibsen uddelte følgende: 25 års jubilæumsvase til Dommer Poul Rode Nielsen 25 års jubilæumsvase til KU medlem Stig Hansen Æresmedlemsskab til Redaktør Maja Hansen Beretninger: a. Formanden aflægger beretning. Torben synes det er en fornøjelse at være i DcH og være sammen med en masse ligesindede, i 2017 har der været problemer med at finde nye frivillige til kredsformænd i kreds 1, 3 og 6, det har været nødvendigt at indkalde til ekstraordinære generalforsamlinger, og kreds 6 har stadig ikke fundet en kredsformand, så Erik Danielsen repræsentere kreds 6 på dette landsmøde. Han understregede også at redaktør og landsformandsposten skal besættes på dette landsmøde og der var ham bekendt ikke nogen kandidater, og det er også et problem i lokalforeningerne, han stillede spørgsmål til hvordan vi stadig kan finde nye frivillige, han mener at man skal være mere positive over for deres arbejde og anerkende det de laver mere. Dyrekassen Danmark har været en rigtig god sponsor, Men sponsoratet udløb i 2016, Jan og Torben har været i dialog og til møder med Dyrekassen vedr. genforhandling af aftalen, det sidste års tid, men Dyrekassen har ikke været klar til at indgå et samarbejde endnu, vi arbejder dog stadig på det, Vi har gennem hele processen været loyale over for Dyrekassen, og er nu kommet til den konklusion, at vi har været nødt til at kikke på andre muligheder i fremtiden, da vi ikke kan undvære en hovedsponsor i DcH. b. Hver udvalgsformand aflægger beretning. Poul Graversen Konkurrenceudvalget kommenterede, at man burde gå tilbage til, at det skal stå i startbøgerne, at hunden er vaccineret, og at det skal kontrolleres ved konkurrencer. Ole Christensen DcH Kongerslev mener, at det er formanden i den enkelte lokalforening, som skal sørge for, at dette er i orden. Linda Lundh DcH Skanderborg mener ikke, at det er formanden, der skal stå for dette, men at hundeføreren selv har dette ansvar. Linda Lundh DcH Skanderborg spurgte uddannelsesudvalget, om hundeførerkortet er ved at blive opdateret her i Susan Aino Kjær Uddannelsesudvalget svarede, at der er en opdatering på vej, og at der vil blive afholdt et kursus om det i maj måned. Der var ikke yderligere kommentarer fra udvalgsformændene.

2 c. Initiativfonden aflægger beretning. Der er i år ikke lavet en beretning fra initiativfonden. Flemming Aalund DcH Østfyn og repræsentant i initiativfonden i kreds 5 vil gerne have, at der kommer gang i Initiativfonden igen, og at lokalforeningerne vil søge igen. Peder Søndergaard DcH Lindholm og repræsentant i Initiativfonden fra kreds 1 kommenterede, at de gerne vil kunne uddele midler igen til foreningerne, vil gerne hører om hvornår og hvordan pengene igen er til rådighed for fonden, så de kan komme til at arbejde i DcH. Han mente, at hvis midlerne kom til at arbejde igen, så kunne de bruges på initiativer for at få flere medlemmer i foreningen. Erik Hansen landskasserer medlem i fondens bestyrelse svarede at kapitalen er indefrosset indtil videre, og at der stadig mangler lidt kapital i landsforeningen endnu. Peder Søndergaard DcH Lindholm ville gerne have hovedbestyrelsen til at tage aktiveringen af fonden med på næste års landsmøde. Et andet forslag kunne være, at de 30,- som for 3 år siden blev stoppet som indbetaling til fonden, og nok var kommet i lokalforeningernes kasse, sendes til landsforeningen som kontingent forhøjelse på 30,-. Aflæggelse af regnskab Herunder aflæggelse af regnskab for Jubilæumsfonden og Initiativfonden ved landsforeningens kasserer. Erik Hansen landskasserer gennemgik regnskabet. Jubilæumsfonden har fået midler fra landsforeningen via overskuddet, men der er øgede udgifter til renter men overskud i Indtægt på ,- udgifter ca ,- på og et overskud på ,-. Der er lidt beholdning af vimpler, og det kan være vi skal lave nye, da Færøerne er ved at melde sig ud af DcH. Total egenkapital ,-. Regnskabet blev godkendt. Initiativfonden, har ingen aktivitet haft i 2016, så det er meget begrænset, hvad der er sket i fonden i 2016, der har dog været lidt udgifter til kørsel og bankgebyrer. Årets resultat bliver 5.821,- i underskud. Egenkapital ,- Han spurgte til, hvad man skal gøre ved fonden, ved nedlæggelse får lokalforeningerne 97% af kapitalen udbetalt, og han beklagede, at det har været svært at få underskrevet regnskabet, da man ikke ønskede at samles for at underskrive det. Leif Poul DcH spurgte til, hvordan man kan have udgifter på kørsel, når der ikke har været aktivitet i Erik Hansen svarede, at det var for at få regnskabet 2015 underskrevet. Regnskabet blev godkendt. Landsforenings regnskab. Der har været øget indtægter i 2016, det skyldes bla. en medlemsfremgang på 156, og der har været fuld kontingent betaling fra alle foreninger. Der har været en fremgang på blivende medlemmer i foreningen med 44,7 % i 2006 og 61 % i 2016, men nye medlemmer var meget større i 2006 end i 2016.

3 Renteindtægter og tilskud er lige som sidste år. Han understregede også, at vi i 2017 ikke har nogen sponsoraftale pt. Indtjeningen på salget er faldet kraftig i år, da vi har haft en væsentlig lagerleje i Det undgår vi i 2017, da vi har flyttet lageret over til vores nye samarbejdspartner BConzept. Annonceindtægter til DcH-bladet er steget, trods vi kun udgav 5 blade i Udvalgsomkostninger er lavere end budgetteret sidste år, udvalgene har sparet dette år, og han roste udvalgene for deres arbejde. Ungdomslejren kom i 2016 med et overskud, da kredsene har givet tilskud til lejren. Uddannelsen i DcH har været præget af store besparelser, da man har sat foreningslederuddannelsen i stå i DM ser også rigtig fornuftig ud. har brugt lidt mere end budgetteret, HB har sparret i 2016 med mindre udgifter til møder og tøj. Øvrige omkostninger på advokater m.v. stigning i forbindelse med fornyelse af årbogen. Erik fremviste nogle diagrammer, som viste udviklingen. Et meget flot resultat med ,- i overskud i Der nu en egenkapital på ,- i DcH. Erik kommenterede, at der stadig mangler penge i kassen i forhold til det vi har brugt de sidste år. De interne revisorer har været ude og gennemgå regnskabet. Budget proceduren er som følgende, landsudvalgene indsender deres budgetforslag for 2 år af gangen og det gennemgås og der kommer derefter retursvar med det godkendte, der sendes hver måned en budgetrapport på regnskabet. Kommentar til regnskabet: Peder Søndergaard DcH Lindholm takkede Erik for fremlæggelsen af regnskabet, og takkede for indsatsen med advokat hjælp til en sag om identitets tyveri af kreds 1 hjemmeside. Bent Pedersen DcH Mariager takkede udvalgene for deres indsat med at spare, og mente at dette bør resultere i, at der åbnes lidt for kassen igen. Regnskabet blev godkendt. Målsætninger 43b/17 Hovedbestyrelsen fremlægger DcH s fælles målsætning til vedtagelse. Torben Kjærbo Ibsen Landsformand motiverede målsætningen. Brian Klaris DcH Esbjerg og DcH Ribe: kom med et ændringsforslag om ikke at stille krav men definere klare mål, styrke det frivillige arbejde. Torben Kjærbo Ibsen kommenterede at HB mener at krav er nødvendigt. Poul Graversen roser målsætningen og føjer til, at niveauet skal være ens og får lavet stopprøver. Annette Höft DcH Ribe understreger, at der skal være krav til træner, men det skal ikke stå i en målsætning. Susan Aino Kjær Uddannelsesudvalget mener, at det er vigtigt med krav til trænerne og uddannelsen, og forklare dette med at DcH får flere og flere henvendelser om, at man oplever meget stor forskellighed på træningen i de forskellige lokal foreninger, og vi må desværre svare, at vi ikke kan gøre noget ved det fra landsforeningens side. Vi har krav til dommere, eftersøger, konsulenter, så hvorfor ikke til trænere i DcH spurgte hun. Hun understregede, at vi ikke lige med et kan få alle uddannet, men at der skal laves en plan for hvordan det kan

4 gøres. Der er pt. ikke nogen stopprøver i vores uddannelser og der ikke er heller ikke krav til instruktører, men det arbejdes der på at få indført. Dette kræver bare at vi har hjemmel til at gøre det. Annette Höft DcH Ribe mente ikke der skal ikke sættes krav i målsætningen, men at det skal stå i vores regelsæt i DcH. Ulla Pedersen DcH Silkeborg kreds 2 definerede en målsætning for forsamlingen. Nanna Schmidt DcH Christiansfeld og kredsinstruktør i kreds 4 mente ikke der skal stilles krav i en målsætning, men at det skal gøres i enkelte foreningers vedtægter. Torben Kjærbo Ibsen mente, at kravet skal stå i målsætningen, og det skal det for at give vores uddannelsesudvalg et mandat til få mere ud af vores uddannelser. Der stemmes om de 2 forslag Forslag 1 fra HB og forslag 2 fra DcH Esbjerg og Ribe med den anden formulering. Forslag 1 fik 303 Forslag 2 fik 93 Ugyldige 21 Forslag 1 blev valgt. Indkomne forslag Ingen indkomne forslag. Fastsættelse af kontingent til landsforeningen 28/17 Forslag om uændret kontingent fra hovedbestyrelsen. Erik motiverede forslaget. Henrik Bøgelund DcH Højme, foreslog en kontingent forhøjelse på 25 kr., og motiverede det ved at sige, at DcH skal udvikles og at der i fremtiden bliver omkostninger, som vi ikke kan undgå, hvis vi vil have udvikling i foreningen. Der stemtes først om en kontingentstigning på 25,-, da det er det mest vidtgående forslag. Ja 259 Nej 162 Forslaget blev vedtaget og dermed blev forslaget fra HB forkastet. Valg af landsformand Der var ingen kandidater og der blev ikke valgt en landsformand. Torben Kjærbo Ibsen orienterede om, at der vil blive indkaldt til ekstraordinært landsmøde. Valg af landskasserer Punktet udgår i Valg af personlig suppleant for kasserer Dorthe Ellegaard blev valgt. Meddelelse om kredsenes valg af hovedbestyrelsesmedlemmer (kredsformændene)

5 og suppleanter for disse Kreds 1 Formand Claus Dalsgaard og næstformand Christian Ravn. Kreds 3 Formand Jørgen Randa og næstformand Linda Berg. Kreds 5 Formand Johnny Voss og næstformand Dorthe Larsen. Kreds 6 har ikke fået valgt formand og næstformand. Valg af udvalgsformænd for de faste udvalg, jf. 17 I år skal der vælges formænd for Redaktionen, Agilityudvalget, Konkurrenceudvalget, Rallyudvalget, Uddannelsesudvalget. Jakob Rasmussen medlem af redaktionen foreslog at alle lokalforeninger forsøger at finde en redaktør til DcH bladet. Maja Hansen beklagede, at der ikke er nogen der har stillet op, og opfordrede til at der findes en. Torben Kjærbo Ibsen kommenterede, at der ikke udkommer et DcH blad, hvis der ikke er en redaktør. Jim Hempel blev genvalgt til Agilityudvalget. Peter Knudsen blev genvalgt til Konkurrenceudvalget. Iben Krarup Pedersen stillede op til posten som formand i Rallyudvalget. Janna Juhler stillede spørgsmål til om privat hundetrænings virksomhed og formandspost i en ikke DcH forening kan forenes med posten som formand i Rallyudvalget. Iben Krarup Pedersen kommenterede det, og sagde at hun vil arbejde for, at Rallysporten i DcH bliver styrket. Og hun blev valgt til formand for Rallyudvalget. Susan Aino Kjær blev genvalgt til Uddannelsesudvalget. Valg af 2 interne revisorer Lorents Nielsen og Ulla Pedersen blev foreslået og blev genvalgt. Valg af 2 suppleanter for de interne revisorer May-Britt Schlicker DcH Holbæk. Jette Larsen DcH Skive. Eventuelt Jim Hempel fortæller om, at der arbejdes på et betalingsmodul til DcH tilmeld. Erik Hansen takkede Torben Kjærbo Ibsen for hans store arbejde for DcH på hovedbestyrelsens vegne, det blev bifaldet med stående applaus. Torben Kjærbo Ibsen takkede og sagde, at han stadig brænder for DcH, men at han ikke kunne finde tiden til opgaven som landsformand mere. Forretningsfører Jan Nielsen takkede Torben for samarbejdet. Ulla spørger til om der kunne laves om på muligheden for at tilmeldinger kunne lægges på noget før til konkurrencerne. Jim svarede, at det kommer an på kredsenes indstilling til det. Linda Lundh DcH Skanderborg synes, vi skal få sat det betalingssystem i gang, så vi ikke oplever så mange dobbelt bookninger. Maja Hansen takkede også Torben for hans gode samarbejde og arbejde i DcH, og synes han

6 skulle gå hjem og genoverveje, om han ikke kunne fortsætte som landsformand. Jakob Rasmussen takkede Maja for samarbejdet i Redaktionen. Peter Agentoft Nielsen afsluttede landsmødet. Torben takkede ordstyren Peter Agentoft Nielsen og sagde tak for denne gang. Med venlig hilsen Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening Hovedbestyrelsen

Referat fra ordinært landsmøde 17. marts 2018

Referat fra ordinært landsmøde 17. marts 2018 Referat fra ordinært landsmøde 17. marts 2018 Dommerjubilarer: Annette fortalte lidt om deres virke i DcH i de mange år de har fungeret som DcH dommer: 40 år Flemming Aalund DcH dommer: 25 år Karin Sørensen

Læs mere

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Dato 18-11-2016 postnr. 297/16 Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Deltagere på mødet, se nederst i dette referat. Velkomst ved Torben Mødet startede kl.11.00 hvor

Læs mere

Referat fra ordinært landsmøde 21. marts 2015

Referat fra ordinært landsmøde 21. marts 2015 Til: 106/15 Lokalforeningerne, 24-3-2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra ordinært landsmøde 21. marts 2015 Landsformand Torben Kjærbo Ibsen bød velkommen til landsmødet. Jubilæumsfonden

Læs mere

Referat ordinært landsmøde 19. marts 2016

Referat ordinært landsmøde 19. marts 2016 126/16 29.03.16 Referat ordinært landsmøde 19. marts 2016 Uddeling af Jubilæumsvase fra Jubilæumsfonden til 4 dommere. Kurt Madsen 25 år. Ole Christensen 25 år. Kim Olin 25 år var ikke tilstede. Arne Waage

Læs mere

Susanne Kjær motiverede forslaget og fortalte om baggrunden for forslaget, og hvorfor det bliver genfremsat af hovedbestyrelsen.

Susanne Kjær motiverede forslaget og fortalte om baggrunden for forslaget, og hvorfor det bliver genfremsat af hovedbestyrelsen. Referat fra ekstraordinært landsmøde 22. april 2017 Afholdt i Folkesalen i Vejen idrætscenter Petersmindevej 1 6600 Vejen Susanne Kjær bød velkommen til det ekstraordinære landsmøde. Valg af dirigent Peter

Læs mere

Referat fra ordinært landsmøde 16. marts 2019

Referat fra ordinært landsmøde 16. marts 2019 Referat fra ordinært landsmøde 16. marts 2019 Annette startede med at udnævne Johnny Voss til æresmedlem i DcH, for sin store indsats for landsforeningen gennem rigtig mange år. Hun hædrede også dommere

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Referat fra HB møde den 14. maj 2017

Referat fra HB møde den 14. maj 2017 Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 14. maj. på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 7, 7100 Vejle Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK Kredsformand

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni.

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK

Læs mere

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsgeneralforsamling d. 15/02 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1. Valg af Dirigent 2. Beretning John Bermann, DcH Hjørring foreslået og valgt. Dirigenten afklarede

Læs mere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Hovedbestyrelsesmøde den 26. juni 2015 Fjeldsted Skov Kro, Store Landevej 92 5592 Ejby og 27. juni 2015 på Ungdomslejren Skallebøllecentret, Vissenbjerg

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Til: HB Alle landsudvalg Lokalforeninger Postansvarlige 41/15 Den 8.2.2015 Hovedbestyrelsesmøde den 7.2. 2015 kl. 09.00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening LANDSFORMAND 96/13 Til Lokalforeningerne, Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige, HB REFERAT fra: Torben Ibsen Tårupvej 26 8963 Auning Tlf: 5355 2100 torben@dch-danmark.dk

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl på Fjeldsted Skov Kro

Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl på Fjeldsted Skov Kro REFERAT: 311/ 18 22-10-2018 Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl. 9.00 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Mødeleder Landsformand Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Næstformand

Læs mere

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 Til: Lokalforeningerne, 06-06-2016 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 1. Orientering fra kredsformanden v. Susanne Kjær Vi har pt. ikke en kredseftersøger,

Læs mere

Referat fra HB møde Den 22.3.2015

Referat fra HB møde Den 22.3.2015 Referat fra HB møde Den 22.3.2015 Til: 113/15 HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtager Hovedbestyrelsesmøde den 22.3.2015 kl. 08.00 på Best Western Hotel Fredericia. Den 27.03.2015 Deltagere: Torben

Læs mere

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet:

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet: 168/19 den 17-5-19 Referat HB-mødet den 5. maj i Huset Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Christian Ravn kredsformand kreds 1 Gitte D. Christensen

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 2. februar kl på hotel Hedegården i Vejle

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 2. februar kl på hotel Hedegården i Vejle Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 2. februar kl. 9.00 på hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Mødeleder Landsformand Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Næstformand Linda Lundh

Læs mere

Status fra sekretariatet (JEN) Medlemsstatistikken viser at vi er 247 medlemmer mere end sidste år. Kreds 1 har den bedste udvikling.

Status fra sekretariatet (JEN) Medlemsstatistikken viser at vi er 247 medlemmer mere end sidste år. Kreds 1 har den bedste udvikling. Referat fra HB-mødet den 17. august 2019 på Fjelsted Skov Kro. 257/19 29-8-2019 Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Henrik Bøgelund Landskasserer Christian

Læs mere

Annette bød velkommen og informerede om det praktiske på dagen.

Annette bød velkommen og informerede om det praktiske på dagen. Referat fra fællesmøde den 14. april 2018 kl. 09:00 på. HUSET. 161/18 27-4-2018 Deltagere se liste i bilag. Referent Jan E. Nielsen Annette bød velkommen og informerede om det praktiske på dagen. Præsentation

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.dk REFERAT FRA Kredsgeneralforsamling den 26. februar 2013 kl. 19.30

Læs mere

/ Hovedbestyrelsesmøde fredag og søndag d. 15. og 17. marts på Sportshotel Vejen. Deltagere på mødet:

/ Hovedbestyrelsesmøde fredag og søndag d. 15. og 17. marts på Sportshotel Vejen. Deltagere på mødet: Hovedbestyrelsesmøde fredag og søndag d. 15. og 17. marts på Sportshotel Vejen Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Stella Egholm Jensen landskasserer

Læs mere

Risskov civile Hundeførerforening.

Risskov civile Hundeførerforening. Bankkonto: 7110-1096775 Adresse på træningsplads: Viengevej 7, 8240 Risskov. Cvr. nr.: 34175640 Forslag til ændring af landsforeningens vedtægter 5,7,10,12 og 14 stk 1. vedrørende ansættelse og godkendelse

Læs mere

Vedtægter for kreds 4

Vedtægter for kreds 4 Vedtægter for kreds 4 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at: Samle lokalforeningerne i kredsens virkeområde og arbejde på at opfylde DcH s

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 15. oktober på Fjeldsted Skov Kro

Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 15. oktober på Fjeldsted Skov Kro Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 15. oktober på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD Kredsformand i kreds 3 Jørgen

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

213/ Referat fra HB mødet den 23. juni 2018

213/ Referat fra HB mødet den 23. juni 2018 Referat fra HB mødet den 23. juni 2018 Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Kredsformand i kreds 1 Christian Ravn CR Kredsformand i kreds 2 Gitte D Christensen GDC

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Indkaldelse til generalforsamling Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ;

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ; Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle 26 16 96 21; ddn@cdmail.dk Referat fra Kredsgeneralforsamling den 17. februar 2014 kl. 19.30 i DcH

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR Vedtægter VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR (Understregede sætninger er fastsat af Landsforeningen DcH. De skal medtages og kan ikke ændres af lokalforeningen) 1 Foreningens navn

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er / EcH. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening / DcH. 2 Foreningens formål er dels at virke til anvendelse af

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredsformanden Kredsformandens beretning 2015 Aars, januar 2015 Aktivitetsniveauet i 2015 står ikke tilbage for de tidligere år. Der har været rigtig mange aktiviteter

Læs mere

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG Vedtægter for Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG VEDTÆGTER FOR LOKALFORENINGER UNDER LANDSFORENINGEN DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING (Vedtaget 29.01.2018) Foreningens navn er: Danmarks civile

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019.

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019. VEDTÆGTER for Århus civile Hundeførerforening Stiftet den 12. november 1944 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. januar 2019. 1 Lokalforeningens Navn og hjemsted Foreningens navn er Århus civile

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg Forslaget til vedtægtsændring vil blive fremsat ved generalforsamlingen d 15 november 2018. Hvis man som lokalklub vil være medlem af DcH Danmark, så er der

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af kredsråds- og koordineringsmøde Torsdag den 27.11. 2014 kl. 19.00 i klubhuset DcH Kerteminde, Odensevej 540 A

Referat af kredsråds- og koordineringsmøde Torsdag den 27.11. 2014 kl. 19.00 i klubhuset DcH Kerteminde, Odensevej 540 A Referat af kredsråds- og koordineringsmøde Torsdag den 27.11. 2014 kl. 19.00 i klubhuset DcH Kerteminde, Odensevej 540 A Dagsorden:. 1. Valg af dirigent og godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 13. september, 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsformanden bød velkommen Dagsorden 1: Nyt fra formanden: DM i Nordisk der mangler stadig en

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl i Klubhuset

Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl i Klubhuset Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl. 19.30 i Klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Beretning af foreningens formand 4.

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde søndag d. 18. marts kl på Sportshotel Vejen

Referat fra hovedbestyrelsesmøde søndag d. 18. marts kl på Sportshotel Vejen Referat fra hovedbestyrelsesmøde søndag d. 18. marts kl. 8.30 på Sportshotel Vejen Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Næstformand Linda Lundh LL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Afgående Landskasserer

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 Sted: Christianshavns Idræts Klubs lokaler, Bådsmandsstræde 20, 1407 Kbh. K. Fremmødte: 43 haver var repræsenteret. Referent:

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat af møde nr. 11 i DcH s Initiativfond.

Referat af møde nr. 11 i DcH s Initiativfond. Vejen, 16. marts 2019 Referat af møde nr. 11 i DcH s Initiativfond. Deltagere: Peder Søndergaard, Kreds 1, Inger-Lis Pedersen, Kreds 2, Maja Oxholm, Kreds 4, Flemming Aalund, Kreds 5, Jeanette Pedersen,

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017

Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017 Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017 DcH-Brande afdelings bestyrelse januar 2016 Formand: Svend Ludvigsen Møllevej 6, Blåhøj 7330 Brande 21 65 21 90 svend35@icloud.com Næstformand: Kasserer: Sekretær:

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING 1. Foreningens navn er Brenderup og Omegns civile Hundeførerforening (BocH). Dens hjemsted er Middelfart Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 10. februar kl på hotel Hedegården i Vejle

Referat fra hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 10. februar kl på hotel Hedegården i Vejle Referat fra hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 10. februar kl. 9.00 på hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.dk REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLING den 17. februar 2009 Fraværende

Læs mere

VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening

VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening Foreningens navn er Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Fredensborg kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Der er ingen markering i sætninger med forskellig ordstilling, men med samme mening (f.eks.

Der er ingen markering i sætninger med forskellig ordstilling, men med samme mening (f.eks. Forslag til nye vedtægter i DcH Arden Understregning = tekst vedtaget på landsmødet og skal være som anført. Ingen understregning eller farve = tekst fra vores nuværende vedtægter. Markeret med gult: Helt

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1 Foreningens navn er Danmarks Civile Hundeførerforening, Svenstrup (forkortes DcH). Foreningens hjemsted er Svenstrup i Aalborg Kommune. Foreningen er medlem af Landsforeningen

Læs mere

DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer

DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer På landsmødet d. 17. marts 2018, blev der vedtaget en række vedvægtsændringer som skal implementeres i lokalforeningerne. Formålet med

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD.

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. 2011 1 Foreningens navn er Danmarks civile Hundeførerforening, Køge afd. Dens hjemsted er Køge Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden:

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden: SOCIALPÆDACOCERNE Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september 2015 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2019

GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2019 BREDSTRUP-PJEDSTED IDRÆTSFORENING HOVEDBESTYRELSEN GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2019 MØDETID OG STED: 14. marts 2019, kl. 19:00 xx.xx i BPI hallen DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretninger

Læs mere

Vedtægter for DCH ARDEN

Vedtægter for DCH ARDEN Vedtægter for DCH ARDEN 1. Foreningens navn er Arden civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Arden. Foreningen er som lokalforening medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2.

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 20. juni 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 20. juni 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat. Kredsrådsmøde Onsdag d. 20. juni 2018 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat. 0: DcH Forretningsfører Jan Nielsen: 1. Bambora online betalingssystem. Se medsendte orientering

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening.

VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening. VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening. Foreningens navn er Christiansfeld civile Hundeførerforening, CcH Dens hjemsted er Christiansfeld i Kolding Kommune. Foreningen tegnes ved underskrift

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Sæby Antenneforening

Sæby Antenneforening Sæby Antenneforening Referat af generalforsamlingen den 14/3 2001 kl.18.30 på Sæbygårdskolen Til Dirigenten & Bestyrelsen Deltagere: Der var 115 fremmødte medlemmer inklusive bestyrelsen. Der var medbragt

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 16. november kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. 1: Velkomst Referat Dorthe Ellegaard bød velkommen til kredsrådsmødet med en særlig velkomst til formand

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT KREDSRÅDSMØDE Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf 21 51 51 01 DATO 12. September 2012 kl. 19.00 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Osted kro

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere