Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl."

Transkript

1 Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som virkeligt kan sparke gang i 2014 kommunikation for fotografer er årets tema for Kick Off arrangement som er arrangeret i samarbejde med Art Studio Colour Art Photo dff/dansk Fotografisk Forening. Vi har alle 3 valgt at afholde generalforsamling søndag den 16. marts således der er mulighed for at deltage i de relevante generalforsamlinger og yderligere deltage i nogle spændende foredrag. Omgivelserne er velkendte, Hotel Comwell Middelfart (ved den nye Lillebæltsbro), centralt placeret tæt på motorvejen og midt i Danmark. Du kan vælge at deltage i den enkelte generalforsamling ganske gratis eller du kan vælge imellem 2 forskellige pakker. Programmet er en skøn blanding af faglige indslag og fag-relevante indlæg fra personer som arbejder med mennesker & kommunikation hver dag. Du har mulighed for at møde en dansk fotograf som har arbejdes sig til tops i den internationale mode verden og som i dag arbejder primært i London og Paris, hvor han også har slået sig ned med sin familie. Yderligere kan du opleve en fotograf som er på vej op en af de nye stjerner som lyser over Danmark, hvilket Canon Danmark har set og derfor sponsorer ham. I alle pauser vil der være mulighed for at få en faglig snak med diverse leverandører og se billeder fra bl.a. dff billedkonkurrence 2013 som netop er gået ind i sidste fase, bedømmelse af finalebilleder og diplom uddeling samt udnævnelsen af Årets Fotograf. Søndag aften vil der være netværksmiddag hvor du har mulighed for at møde dine kollegaer og opleve fordelen ved det personlige møde, det er her du har muligheden for at opbygge venskaber som er til gavn for dig, både menneskeligt og fagligt. Mandagen står i kommunikationens tegn. Vi starter med grundbegreberne i kommunikation og kropssprog, hvordan opfatter andre dig og hvordan bruger og læser du kropssprog. Det er nogle af de ting som skuespiller, instruktør og leder af Odense Skuespillerskole kommer ind på i formiddagens foredrag inden du selv skal i gang i workshoppen kend din model.

2 Efter frokost tager vi en tur op i helikopteren og ser ned på vores branche og reklameverdenen piloten er den kreative direktør hos reklame bureauet Nørgård Mikkelsen og efter hans indlæg kommer vi helt ind i sindet.. vi skal længere ind, helt ind til vores egen kommunikation. Vi skal hører om kommunikation for fotografer, forretningskommunikation få nye input til hvordan du kan løse udfordringen. Program: Ankomst & registrering søndag kl. 09:00 10:00 Vi møder ind til morgen/formiddag buffet, leverandør og billedudstilling Art Studio Generalforsamling søndag kl. 09:00 Art Studio afholder generalforsamling for deres medlemmer. Fotograf Peter Christian Christensen søndag kl. 10:00 12:00 Jeg er glad for at blive spurgt om at komme og vise lidt af mine billeder og tale om dem og om mit forløb. Jeg har ikke vundet nogle store foto priser, ej heller udgivet bøger med mine billeder, men jeg er en fotograf som mange af jer, hvor det at tage billeder er en passion som startede meget tidligt og som blev min levevej. Den passion har så taget mig væk fra Danmark, og jeg lever nu i Paris og London, Det jeg vil tale om er vejen til nogle af billederne, prisen som vi nogen gange betale for at prøve at følge vores passion. og det at leve af vores håndværk i dag. Frokost & billede / leverandør udstilling søndag kl. 12:00 13:15 Fælles frokost for alle som har tilmeldt sig søndag/mandag event. Fotograf Martin Bubandt søndag kl. 13:15 15:15 Martin Bubandt er uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalist Højskole i 2008, og er i dag en af landets mest benyttede magasin & reklamefotografer. Med en markant stil og personlig signatur i sine fotografier har han slået sit navn fast, og vundet flere nationale og internationale priser. Martin Bubandt vil fortælle om og vise udvalgte billeder fra tidligere opgaver.

3 På Martin s levende måde, vil han give et indblik i hele den måde hans arbejde bliver til på (sponsoreret af Canon). Kaffepause & billede / leverandør udstilling søndag 15:15 16:00 Selvom du måske ikke har tilmeldt dig hele Kick Off 2014, er en rigtig god idé at benytte denne pause til at blive registreret hvis du skal med ind til dff s generalforsamling, så vi kan starte kl. 16:00 dff generalforsamling søndag 16:00 Vi starter med resultatet af årets billedkonkurrence samt informationer fra dff inden den egentlige dagsorden på den ordinære generalforsamling i dff / Dansk Fotografisk Forening. Art Studio netværk søndag kl. 16:00 Medlemmer af Art Studio arbejder videre i deres netværksgrupper ifa. Colour Art Photo generalforsamling søndag kl. 18:00 CAP afholder generalforsamling for deres medlemmer. Netværksmiddag søndag kl. 19:00 01:00 Der er bestilt 2 retters middag samt Winums OneManBand Peder Dahlgaard mandag kl. 09:00 10:00 Kropssprog for fotografer - KROPPEN SLADRER så du må hellere vide hvad den siger! Hvordan opfatter jeg mig selv og hvordan opfatter mine omgivelser mig? I mange tilfælde er der ikke helt overensstemmelse mellem de to ting, fordi meget af vores kropssprog fortæller historier om os selv til de andre, uden at vi egentlig er klar over det. Kaffepause & billede / leverandør udstilling mandag kl. 10:00 10:30

4 Peder Dahlgaard mandag kl. 10:30 12:00 På en morsom og letforståelig måde giver skuespilleren Peder Dahlgaard et indblik i skuespillerens redskaber for på den måde at åbne vores øjne for, at en større bevidsthed om kroppens signaler kan hjælpe os til at kommunikere bedre i mange situationer både i jobsammenhæng og privat. Frokost & billede / leverandør udstilling mandag kl. 12:00 13:00 Viggo Thomsen mandag kl. 13:00 13:45 Som kreativ direktør og partner i et af danmarks største reklamebureauer skal der hele tiden tænkes anderledes, nye krav ser dagens lys og helst inden da skal Viggo Thomsen have set lyset. Hvorfor virker reklame, hvorfor virker kommunikation imellem mennesker og hvordan kommunikerer man i dag et budskab bedst ud til sine kunder? Vi kommer langt rundt på kort tid med Viggo som bl.a. står bag det ikk så ringe endda -reklamen med Gunnar og Minna for fiskebranchen. Intet er umuligt det er kun spørgsmål om vilje - næsten al kommunikation bygger på viden - indsigt - kan man ændre unges holdning til spritkørsel og at køre for stærkt, kan man ændre folks spisevaner, kan man ændre holdning til en virksomhed med et nyt navn og et purpose, der kan svare på hvorfor den er sat i verden. Kaffepause & billede / leverandør udstilling mandag kl. 13:45 14:00 Bent Tilsted mandag kl. 14:00 16:00 Foto & kommunikation - Kommunikation & foto - Især alle professionelle fotografer ved, at et billede siger mere end 1000 ord. Men ikke alle professionelle fotografer ved, hvordan det kommunikeres. Hvordan får vi målgruppen til at forstå, at det professionelle billede er bedre - og er pengene værd? Plus lidt mere.. Kommunikatør, fotograf, billedjournalist Bent Tilsted vil sammen med tre-fire dygtige professionelle fotografer fortælle og vise, hvordan de gør for at opnå succes. Kom til Kick Off 2014 og få input til, hvordan du kan løse udfordringen.

5 Kick Off 2014 Middelfart 16. & 17. marts kommunikation for fotografer Program: Søndag den 16. marts 09:00 Ankomst registrering & morgenkaffe samt billede / leverandør udstilling 09:00 Generalforsamling Art Studio 10:00 Seminar med den danske modefotograf fra Paris, Peter Christian Christensen 12:00 Frokost & billede / leverandør udstilling 13:15 Foredrag med fotograf Martin Bubandt (sponsoreret af Canon) 15:15 Kaffepause & billede / leverandør udstilling 16:00 dff generalforsamling; årets fotograf & info fra dff 16:00 Art Studio netværk 18:00 Generalforsamling Colour Art Photo 19:00 Netværksmiddag med musik & dans 01:00 Tak for i dag Mandag den 17. marts dagens tema; Personlig, krop & forretnings-kommunikation for fotografer 09:00 Peder Dahlgaard inst./leder af skuespillerskolen i Odense kropssprog foredrag 10:00 Kaffepause & billede / leverandør udstilling 10:30 Peder Dahlgaard kropssprog s workshop kend din model 12:00 Frokost & billede / leverandør udstilling 13:00 Reklame & kommunikation m. kreativ direktør Viggo Thomsen, Nørgård Mikkelsen 13:45 Kaffepause & billede / leverandør udstilling 14:00 Forretningskommunikation; Hvordan kommer DU videre? m. Bent Tilsted, tilsted&co 16:00 Tak for denne gang

6 Tilmelding: Der er i år 2 forskellige muligheder for at deltage i Kick Off, hvor alle er velkomne også ikke medlemmer af hverken Art Studio, Colour Art Photo eller dff altså; det er ikke et krav at man skal være medlem af nogen af de 3 arrangører for at kunne deltage. Tilmelding kan kun ske online på Du kan vælge imellem 2 pakker Ønsker du at deltage søndag & mandag = stor pakke Ønsker du at deltage søndag eller mandag = lille pakke Du bestiller én pakke pr. person som ønsker at deltage. Du kan selv bestemme om du vil bestille enkelt eller dobbeltværelse. Din deltagelse er først gældende når du har bestilt på hvor du modtager en bekræftelse på din bestilling og betaler med konto overførsel eller betale via PayPal. Derefter vil du modtage en faktura fra dff når betalinger er registreret. Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at kontakte dff / Bent Nygaard på telf Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Pris: Lille pakke søndag indeholder: Deltagelse søndag 16/3 Kaffebuffet med brød, juice og frugt (søndag) Frokost inkl. 1 øl ell. vand (søndag) Kaffebuffet med kage, juice og frugt (søndag) Konferencemiddag 2 retter efter køkkenchefens valg inkl. 2 glas vin (søndag) Kaffe/the med sødt (søndag) Samlet kr

7 Medlemmer kan søge kr. 500,- i tilskud hos dff - anvend denne formular Stor pakke indeholder: Deltagelse søndag 16/3 og mandag 17/3 Kaffebuffet med brød, juice og frugt (søndag) Frokost inkl. 1 øl ell. vand (søndag) Kaffebuffet med kage, juice og frugt (søndag) Konferencemiddag 2 retter efter køkkenchefens valg inkl. 2 glas vin (søndag) Kaffe/the med sødt (søndag) Overnatning (søndag til mandag) Stor morgenbuffet (mandag) Kaffebuffet med brød, juice og frugt (mandag) Frokost inkl. 1 øl ell. vand (mandag) Kaffebuffet med kage, juice og frugt (mandag) Samlet kr inkl. overnatning i enkelt eller delt dobbeltværelse Medlemmer kan søge kr. 500,- i tilskud hos dff - anvend denne formular Art Studio medlemmer som deltager begge dage kan søge kr. 500,- i tilskud direkte hos Art Studio. Lille pakke mandag indeholder: Deltagelse mandag 17/3 Kaffebuffet med brød, juice og frugt (mandag) Frokost inkl. 1 øl ell. vand (mandag) Kaffebuffet med kage, juice og frugt (mandag) Samlet kr Medlemmer kan søge kr. 500,- i tilskud hos dff - anvend denne formular Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Hvornår og hvor: Kick Off 2014 afholdes søndag den 16. marts kl. 09:00 01:00 mandag den 17. marts kl. 09:00 16:00 på Hotel Comwell Middelfart a-s, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

dff / Dansk Fotografisk Forening vært ved Federation of European Professional Photographers (FEP) kvalifikation billedbedømmelse i Danmark.

dff / Dansk Fotografisk Forening vært ved Federation of European Professional Photographers (FEP) kvalifikation billedbedømmelse i Danmark. dff InspirationCamp 15-16 & 17 Juni 2013 bliv inspireret fra hele Europa i København billedudstilling 8 X foredrag personlig mentoring leverandørudstilling - fotograf konference Let s Talk et helt unikt

Læs mere

TILMELDING SENEST mandag den 7. marts kl. 12:00 se længere nede i invitationen.

TILMELDING SENEST mandag den 7. marts kl. 12:00 se længere nede i invitationen. I N V I T A T I O N til event for professionelle fotografer den 13. & 14. marts i Nyborg Sinatur Hotel Storebælt danner igen i år rammerne for Kick Off, generalforsamlinger og leverandør & billedudstillinger,

Læs mere

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige!

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! KATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! Vi er glade for at kunne tilbyde jer en række kurser. Kurserne vil forhåbentlig give jer ny inspiration til den daglige drift af butikken og motivation

Læs mere

Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015

Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015 Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015 Fredag den 20. marts på Sinatur Hotel Storebælt Hans Engell giver en aktuel politisk analyse Invitation / tilmelding Foreningernes ordinære

Læs mere

Generalforsamling i Gulvsektionen og Gulvbranchen samt årsmøder for Gulvbranchens Vådrumskontrol og leverandører

Generalforsamling i Gulvsektionen og Gulvbranchen samt årsmøder for Gulvbranchens Vådrumskontrol og leverandører Generalforsamling i Gulvsektionen og Gulvbranchen samt årsmøder for Gulvbranchens Vådrumskontrol og leverandører Fredag den 4. maj 2018 på Sinatur Hotel Frederiksdal Frederiksdalsvej 360 2800 Kgs. Lyngby

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Hermed udsendes invitation til vores nye konference INSPIRATION2011

Hermed udsendes invitation til vores nye konference INSPIRATION2011 Hermed udsendes invitation til vores nye konference INSPIRATION2011 INSPIRATION2011 er en reel konference, hvor alle typer af engagerede i medlemsforeninger får muligheden for at opleve inspiration, der

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Velkommen til augustmødet. Tirsdag, den 21. august kl. 18:00 Spændende virksomhedsbesøg på Den Gamle Avlsgård i Ribe Program Kl. 18:00 Vi mødes på Den

Læs mere

Landsmøde Unge & kræft 2014

Landsmøde Unge & kræft 2014 Landsmøde Unge & kræft 2014 Er du ung? Har du kræft? Du er ikke alene! Så er det tid til DRIVKRÆFTENS Landsmøde Unge og kræft 2014! Og du er inviteret! Kom med og få ny inspiration, energi og selvfølgelig

Læs mere

IKKE GLIP AF ÅRETS ARRANGEMENT I BILLUND DEN OKTOBER På Hotel Propellen Nordmarksvej Billund

IKKE GLIP AF ÅRETS ARRANGEMENT I BILLUND DEN OKTOBER På Hotel Propellen Nordmarksvej Billund GÅ IKKE GLIP AF ÅRETS ARRANGEMENT I BILLUND DEN 26. - 28. OKTOBER 2012 På Hotel Propellen Nordmarksvej 3 7190 Billund www.propellen.dk Kære Medlemmer, I år er der planlagt flere spændende kurser fredag

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Apostolsk Kirkes Netværk & Apostolsk Kirkes Børn og Unge (AKBU) INVITERER TIL PASSION! APOSTOLSK LEDER- OG TJENESTESAMLING

Apostolsk Kirkes Netværk & Apostolsk Kirkes Børn og Unge (AKBU) INVITERER TIL PASSION! APOSTOLSK LEDER- OG TJENESTESAMLING Apostolsk Kirkes Netværk & Apostolsk Kirkes Børn og Unge (AKBU) INVITERER TIL PASSION APOSTOLSK LEDER- OG TJENESTESAMLING m/ Nationalråd 2014 - Apostolsk Kirkes Netværk Årsmøde 2014 - Apostolsk Kirkes

Læs mere

Seminar og generalforsamling 2014

Seminar og generalforsamling 2014 Seminar og generalforsamling 2014 Kære medlem Det er os en stor fornøjelse at invitere dig til Ansættelsesadvokaters årlige heldagsseminar. Samtidig indkalder vi i overensstemmelse med vedtægternes 6 til

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

LEANNETVÆRK MED FOKUS PÅ EFFEKT!

LEANNETVÆRK MED FOKUS PÅ EFFEKT! LEANNETVÆRK MED FOKUS PÅ EFFEKT! Formålet med Lean Få styr på planlægningen Reducere spild Sikre flow og undgå flaskehalse Reducere overflødige processer Få løbende forbedringer At være på forkant Formål

Læs mere

dff/dansk Fotografisk Forenings Billedkonkurrence 2014

dff/dansk Fotografisk Forenings Billedkonkurrence 2014 dff/dansk Fotografisk Forenings Billedkonkurrence 2014 (Billedudvalget 05.maj 2014, opdateret 01. juli 2014, opdateret 20. januar 2015) Vi har hermed fornøjelsen at invitere medlemmer af dff/dansk Fotografisk

Læs mere

Min diabetesdagbog. Livsstilsændring skridt for skridt. Få overblik over hverdagen. Din egen diabetesdagbog

Min diabetesdagbog. Livsstilsændring skridt for skridt. Få overblik over hverdagen. Din egen diabetesdagbog Min diabetesdagbog For at leve et godt liv med din diabetes, er det vigtigt, at du passer godt på dig selv. Ud over at tage din medicin, er der fire vigtige veje, du bør følge: Sund mad Fysisk aktivitet

Læs mere

Generalforsamling i Fugebranchen, FSO

Generalforsamling i Fugebranchen, FSO Generalforsamling i Fugebranchen, FSO Fredag den 2. marts 2018 På Comwell Kongebrogaarden Invitation til Fugebranchen, FSO s årlige generalforsamling Fredag den 2. marts 2018 Comwell Kongebrogaarden, Kongebrovej

Læs mere

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige Kære medarbejdere Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige I løbet af en eftermiddag skal vi producere en stribe små film lige

Læs mere

SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK

SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK PARTNER LOUNGES / STREET FOOD AREA / EKSKLUSIVE OPLEVELSER / EVENTS / SHOW OFF / TALKS / FOREDRAG / BUSINESS / NETWORKING / KULINARISKE OPLEVELSER

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

uddannelsen Bliv en bedre sparingspartner for dine kunder - der bidrager aktivt til at optimere udbyttet af dine kunders møder

uddannelsen Bliv en bedre sparingspartner for dine kunder - der bidrager aktivt til at optimere udbyttet af dine kunders møder uddannelsen Bliv en bedre sparingspartner for dine kunder - der bidrager aktivt til at optimere udbyttet af dine kunders møder Få nye værktøjer, viden, inspiration og ideer - der styrker produktudvikling

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Indkøbsafdelingerne er under markant tidspres!

Indkøbsafdelingerne er under markant tidspres! INVITATION Indkøbsafdelingerne er under markant tidspres! IKA inviterer, i samarbejde med Tolstrup & Hvilsted, til en konference, hvor vi sætter fokus på IT-understøttelse af offentligt indkøb. Hands On

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Jeg glemmer at drikke vand i løbet af dagen. Mine udfordringer er. Jeg elsker mad og spiser lige, hvad der passer mig. Jeg spiser foran fjernsynet

Jeg glemmer at drikke vand i løbet af dagen. Mine udfordringer er. Jeg elsker mad og spiser lige, hvad der passer mig. Jeg spiser foran fjernsynet MIne spisevaner opgavekort Mine udfordringer er Jeg glemmer at drikke vand i løbet af dagen 1 Jeg elsker mad og spiser lige, hvad der passer mig Jeg spiser foran fjernsynet 2 3 MIne spisevaner Jeg taber

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

Kom, og hør hvordan it kan blive en pengemaskine for din virksomhed

Kom, og hør hvordan it kan blive en pengemaskine for din virksomhed INdbydelse TIL GRATIS ROADSHOW Kom, og hør hvordan it kan blive en pengemaskine for din virksomhed 1 kr. 2 kr. EG www.eg.dk/byg Resultater, der kan mærkes på bundlinjen Erfaringen viser det igen og igen:

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Lørdag d. 18. oktober 2014. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier. Gevinster for over 20.000,-

Lørdag d. 18. oktober 2014. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier. Gevinster for over 20.000,- Lørdag d. 18. oktober 2014 Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier Gevinster for over 20.000,- Program for Iøbsdagen: Fra kl. 10.00 Kl. 12.30 Kl. 12.30 Kl. 13.15 Kl. 13.15 Afhentning

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

Midt-Vest. Forårsprogram2019

Midt-Vest. Forårsprogram2019 Midt-Vest Forårsprogram2019 Bestyrelsen for Kantine & Køkken Midt/Vest: FORMAND: Lene Ruby. Hornshøjparken 4. 7500 Holstebro. Tlf. 51 94 06 70 Mail: leneruby@gmail.com KASSERER: Anita Denby. Tlf. 61 67

Læs mere

GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSARRANGEMENT

GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSARRANGEMENT GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSARRANGEMENT KEMI & LIFE SCIENCE Torsdag den 19. marts 2015 NYBORG STRAND, ØSTERØVEJ 2, 5800 NYBORG VIGTIGT! Der er vigtige vedtægtsændringer til afstemning på generalforsamlingen

Læs mere

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Vil du have en mere effektiv administration, et stærkere overblik over tilbudsgivning eller måske bedre styr på planlægningen

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED 1 Postpensionisterne siger velkommen til 2019 Tirsdag den 15.01.2019 Kl. 13.00 mødes vi igen til en hyggeeftermiddag, hvor vi vil byde det nye år velkommen.

Læs mere

Program Januar - juni 2015

Program Januar - juni 2015 Program Januar - juni 2015 6. januar kl. 19:00 5 min tutorial. For meget eller for lidt. For meget eller for lidt på billeder. Hvert medllem medtager 2 billeder, gerne også billeder der er blevet set før

Læs mere

Konferenceprogram 23. og 24. september 2019

Konferenceprogram 23. og 24. september 2019 Konferenceprogram 23. og 24. september 2019 Indlæg fra VUCHosting, DXC Technology, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet samt Styrelsen for IT og Læring. Kom up to date med digitale eksamensbeviser, Uddannelsesmodellen,

Læs mere

PROGRAM. 25. 26. marts 2014. Turbinehallen Kalkværksvej 12 Aarhus C. TR-seminar

PROGRAM. 25. 26. marts 2014. Turbinehallen Kalkværksvej 12 Aarhus C. TR-seminar PROGRAM 25. 26. marts 2014 Turbinehallen Kalkværksvej 12 Aarhus C TR-seminar At få inspiration til at agere konstruktivt i TR-rollens dilemmaer og udfordringer. i forhold til kollegaer, ledelse og faglig

Læs mere

I N V I T A T I O N til event for professionelle fotografer den 15. & 16. marts i

I N V I T A T I O N til event for professionelle fotografer den 15. & 16. marts i I N V I T A T I O N til event for professionelle fotografer den 15. & 16. marts i Nyborg Sinatur Hotel Storebælt danner i år rammerne for Kick Off, generalforsamlinger og leverandør & billedudstillinger

Læs mere

Velkommen. Uddannelse af kursusleder

Velkommen. Uddannelse af kursusleder v/ 2 Velkommen Tusinde tak for at du har valgt at blive frivillig kursusleder. Gennem dit frivillige arbejde er du med til at sikre, at forældre til børn med ADHD, voksne med ADHD og søskende til børn

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk!

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! Øksnehallen, 14-15/9 Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! IVÆRK&VÆKST2012 Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab resultater for både din egen

Læs mere

Program. Onsdag 18. september kl : Suppe og kort velkomst

Program. Onsdag 18. september kl : Suppe og kort velkomst 1 2 Fri Vill Glad Kurs & retreat fra onsdag 18. september til søndag 22. september på det magiske Tranøy Fyr med den danske forfatter og coach Gitte Jørgensen kvinnen bak Pippi Power og den nye bok Når

Læs mere

Hvad er dit næste skridt?

Hvad er dit næste skridt? Hvad er dit næste skridt? KURSER I EFTERÅRET September - November 2014 kursus-hæfte-a5.indd 1 21/06/14 18.39 Efterårskurser VEJLE PINSEKIRKE INVITERER TIL EN RÆKKE SPÆNDENDE EFTERÅRSKURSER. KURSERNE ER

Læs mere

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad International Ungdomsturnering i Odense Bowlinghal 7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad Se mere på siden tilmelding og priser INVITATION BOWLING Odense Bowlinghal har den store fornøjelse at invitere unge

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015:

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: Galten Bibliotek Brug din iphone / ipad til Bibliotekets online tjenester Mandag d. 26. oktober kl. 11.00-12.30 Hørning Bibliotek Android tablet / smartphone

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2016 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 17. juni 2016 Hindsgavl Slot Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Velkommen på NYT LIVs BIBELLEJR 2018

Velkommen på NYT LIVs BIBELLEJR 2018 Velkommen på NYT LIVs BIBELLEJR 2018 14.-21. juli 2018 på Djurslands Efterskole, Kanneshøjvej 43, 8585 Glesborg JEG ER VINTRÆET, I ER GRENENE. DEN, DER BLIVER I MIG, OG JEG I HAM, HAN BÆRER MEGEN FRUGT;

Læs mere

Den direkte vej til din tekniske målgruppe

Den direkte vej til din tekniske målgruppe 2018 Den direkte vej til din tekniske målgruppe ODENSE CONGRESS CENTER 29.-30. NOVEMBER Derfor skal du med på Ajour 2018! På Ajour kan du: Udvide og pleje dit tekniske netværk. Møde købestærke kunder.

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning marts 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning marts 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning marts 2012 Kære ErhvervsKvinde, Kalenderen melder forår og kigger man ud af vinduet, så kan man sagtens se at Moder Jord tager imod solens varme og lader vintergækkerne pible

Læs mere

Branding af Esbjerg. - Esbjerg. September 2007

Branding af Esbjerg. - Esbjerg. September 2007 - Esbjerg September 2007 Branding af Esbjerg ESBJERG ERHVERVSUDVIKLING OG TIDLIGERE STUDIEVÆRT, JENS GAARDBO, FORTÆLLER OM BRANDING AF ESBJERG, HERUNDER BOSÆTNINGSKAMPAGNEN, DER SKAL LOKKE FLERE TIL AT

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Sund By Netværksdage. 16.-17. marts 2015 Fængslet, Horsens. Bedre sammenhæng mellem sundhed og beskæftigelse

Sund By Netværksdage. 16.-17. marts 2015 Fængslet, Horsens. Bedre sammenhæng mellem sundhed og beskæftigelse Sund By Netværksdage 16.-17. marts 2015 2015 Bedre sammenhæng mellem sundhed og beskæftigelse Velkommen til Sund By Netværksdage 2015 SBN-dagene handler i år om sundhed og beskæftigelse. Vi sætter fokus

Læs mere

LederForEnDag. Et ProjektFrivillig tilbud til gymnasie elever på BG Marts 2011

LederForEnDag. Et ProjektFrivillig tilbud til gymnasie elever på BG Marts 2011 LederForEnDag Et ProjektFrivillig tilbud til gymnasie elever på BG Marts 2011 Martin B. Brolin, Furesø FunCup ansvarlig BG, 1.2.2011 LederForEnDagi Furesø Avis Pilot på MKS sidste år Pressekonference 2010

Læs mere

Dansk Forfatterforening Oktober 2013 NYHEDSBREV. http://www.danskforfatterforening.dk/media/95163/2013%20hvem%20kan%20ansøge%20og%20hvordan.

Dansk Forfatterforening Oktober 2013 NYHEDSBREV. http://www.danskforfatterforening.dk/media/95163/2013%20hvem%20kan%20ansøge%20og%20hvordan. NYHEDSBREV Autorkontoen Autorkontoen er åben for ansøgning. Frist for ansøgning er onsdag den 13. november 2013 kl. 12. Ansøgning sker elektronisk via dette link: www.efond.dk/dff Vær opmærksom på, at

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006

Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006 Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006 Hvornår: 7-8 oktober, 2006 Hvor: Vollsmose Svømmehal, 6 baner, 25 m, elektronisk

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek 2019?

Vil du være en del af international ArtWeek 2019? Vil du være en del af international ArtWeek 2019? På havnen i DOK5000 i Odense 10. august 17. august 2019 Ideen med Art Week er at samle kunstnere fra hele verden. Kunstnere som gerne vil mødes og udstille

Læs mere

Der er forsat stor fokus på uddannelser, workshop, sessioner, indkøb og vidensdeling og vi glæder os meget til fremtiden.

Der er forsat stor fokus på uddannelser, workshop, sessioner, indkøb og vidensdeling og vi glæder os meget til fremtiden. CONNECTSPORT DET KRÆVER BENHÅRDT ARBEJDE Velkommen til ConnectSport News August 2015. Vi er i en branche, hvor tingene ikke kommer af sig selv. Vi er nødt til at arbejde benhårdt og stå sammen om at skabe

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

7 RÅD, DER GØR DIG BEDRE TIL MESSEN!

7 RÅD, DER GØR DIG BEDRE TIL MESSEN! 7 RÅD, DER GØR DIG BEDRE TIL MESSEN! Messesæsonen er lige op over! Og du skal sikkert også af sted som du plejer! Men hvad nu, hvis du kunne gøre det bare lidt bedre og lidt lettere for dig selv denne

Læs mere

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012 Invitation Woman 2012 - kun fo r kvinde r Torsdag d. 30. august 2012 En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Vil du styrke dine evner inden for kommunikation, ledelse og samarbejde? Ønsker du at tilføre

Læs mere

Årsmøde 2012. Foredragsholdere Fotograf Helle S. Andersen Fotograf Søren Pagter. Dette Art Studio arrangement er arrangeret i samarbejde med

Årsmøde 2012. Foredragsholdere Fotograf Helle S. Andersen Fotograf Søren Pagter. Dette Art Studio arrangement er arrangeret i samarbejde med Årsmøde 2012 Foredragsholdere Fotograf Helle S. Andersen Fotograf Søren Pagter Dette Art Studio arrangement er arrangeret i samarbejde med vi har valgt at satse på noget dansk viden og input, som kan give

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

1. Hvor mange penge bruger jeres husstand på dagligvareindkøb pr. måned?

1. Hvor mange penge bruger jeres husstand på dagligvareindkøb pr. måned? Vi har brug for din hjælp. Hvad synes du at der skal være på hylderne hos Torvekøbmanden i Bonderup? Er der eksempelvis interesse for at få mad fra Skovsgård Hotel? Hvad synes du om ideen om fællesspisning?

Læs mere

Mindfulness & singleture

Mindfulness & singleture 016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Eve Nyd en uge i balance sammen med andre der rejser alene Mindfulness & singleture Mindfulness

Læs mere

BLIV EN DEL AF BRANDTS

BLIV EN DEL AF BRANDTS BLIV EN DEL AF BRANDTS Forside: Anette Harboe Flensburg, udsnit af maleriet At bygge rum der ikke findes ll www.anettehflensburg.dk På Brandts er vi sammen med vores erhvervspartnere i gang med at skabe

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

nyt Conny Stjernholm Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning april 2005

nyt Conny Stjernholm Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning april 2005 Kære alle! Foråret er nu en realitet, og det er os en stor glæde at invitere til erhvervskvindeaften onsdag, den 20. april 2005 på Hotel Eyde, Torvet 1, Herning, med start kl. 18.30! Vi får her besøg af

Læs mere

Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til JUBILÆUMS FESTIVAL. Lørdag og søndag, den april 2018

Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til JUBILÆUMS FESTIVAL. Lørdag og søndag, den april 2018 Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til JUBILÆUMS FESTIVAL Lørdag og søndag, den 7. 8. april 2018 ¾ Ringmasters og Lemon Squeezy Foreningen inviterer til den 25. festival, så vi håber

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Temaet er udvikling og synlighed

Temaet er udvikling og synlighed MEDARBEJDERTRÆF 2013 Temaet er udvikling og synlighed 25. 26. maj 2013 Det er vigtigt at Dansk Vandrelaugs medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne for at udveksle erfaringer og lære af hinanden. Måske

Læs mere

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Efterår 2015 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten GRATIS TILBUD: 2. Håndarbejde:

Læs mere

Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg

Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg Formøde: Konsulenterne Skjold Fink og Frans van der Woude, der stod for personaleseminaret, besøgte alle 3 BSS biblioteker henholdsvis fredag

Læs mere

Invitation til Ungdommens EU Topmøde 2014

Invitation til Ungdommens EU Topmøde 2014 Invitation til Ungdommens EU Topmøde 2014 Sted: Christiansborg, København Dato: Lørdag d. 1. marts søndag d. 2. marts 2014 Temaer: I 2014 er der to hovedtemaer: Klima og Miljø i en økonomisk krisetid Unges

Læs mere

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk spring ud i det Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk Virksomhedsudvikling med kundens drøm og bundlinje i fokus! Bianca Hegedüs - ejer. Baggrund: En international designer baggrund med mere end

Læs mere

Odense Sport & Event Sponsorseminar på TRE-FOR Park Tirsdag den 2. november 2010 kl. 08.15-14.00. Optimér dit sponsorat

Odense Sport & Event Sponsorseminar på TRE-FOR Park Tirsdag den 2. november 2010 kl. 08.15-14.00. Optimér dit sponsorat Odense Sport & Event på TRE-FOR Park Tirsdag den 2. november 2010 kl. 08.15-14.00 Optimér dit sponsorat Velkommen! Et godt sponsorat kan gøre en forskel for samarbejdspartnere, for jer og for hele lokalsamfundet,

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Lindehøj. Program 1/8-31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER

Lindehøj. Program 1/8-31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER Lindehøj Program 1/8-31/12-2018 ÅBNE AKTIVITETSCENTER CENTERRÅDET Lindehøj VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ - ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt

Læs mere

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården...

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Fornøjelse Service Nydelse Oplevelser Afslapning Kvalitet Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Hotel Pejsegården Hotel Pejsegården er det ideelle sted at afholde kurser og konferencer. Med sin

Læs mere

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand Januar 2018 Kære medlemmer og familie. Der har i den forløbne uge været afholdt bestyrelsesmøde i vores lille forening, og jeg kan herfra sende jer alle en hilsen og ønsket om et godt og på alle måder

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Referat fra sidste møde 4.2.2014 Udsendt og godkendt via mail (også vedhæftet denne mail)

Referat fra sidste møde 4.2.2014 Udsendt og godkendt via mail (også vedhæftet denne mail) Dagsorden og referat: Styregruppemøde 22.4.2014 Sted: Specialrådgivningen Holbæk Rosenvænget 13 4300 Holbæk Tidspunkt: 13 16. Deltagere: Hanne, Dorte og Helle. Afbud fra Mary og Karen. Referat fra sidste

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere