Sommercamp 2014 Næstved Gymnasium august 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sommercamp 2014 Næstved Gymnasium 4.-9. august 2014"

Transkript

1 Kære deltager, Sommercamp 2014 Næstved Gymnasium august 2014 Vi glæder os til at se dig på Akademiets sommercamp i Næstved. Ugen vil byde på en masse forskellige faglige og sociale aktiviteter. I dette program får du informationer om følgende: SOMMERCAMPENS PROGRAM BESKRIVELSE AF FAGLIGT INDHOLD PRAKTISK INFO 1) MØDETIDSPUNKT OG INDKVARTERING 2) FORPLEJNING, LOMMEPENGE OG TRANSPORT 3) CAMPGRUPPER OG PRAKTISKE OPGAVER 4) PAKKELISTE ORDENSREGLER CAMPBESÆTNING Vi har en særlig invitation til jeres forældre, da de er meget velkomne til at deltage i vores åbningsforedrag med Berthel Haarder - MF, Venstre. - mandag d. 4. august kl I den forbindelse vil der også blive serveret en kop kaffe og et stykke kage til jeres forældre. Når du har læst programmet er du godt orienteret om, hvad der kommer til at ske på campen og kender vores regler. Har du spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi ses d. 4. august kl. 13! Bedste hilsner fra CAMP-arrangørerne Nedenfor kan du se at jeg har justeret lidt i tabellen. Jeg synes, at tirsdag giver mere mening visuelt sådan her. Du kan jo overveje det.

2 SOMMERCAMPENS PROGRAM OBS! Ændringer kan forekomme MANDAG 4/8 TIRSDAG 5/8 ONSDAG 6/8 TORSDAG 7/8 FREDAG 8/8 LØRDAG 9/8 ANKOMSTDAG TURDAG WORKSHOPDAG TURDAG WORKSHOPDAG AFGANGSDAG Bæredygtige byer Ankomst og indkvartering Formel velkomst VELKOMSTTALER: Berthel Haarder Farvel til forældre, sociale aktiviteter 19:30- Tutorevent 08:15-18:00 Om tirsdagen skal du vælge dig ind på én tur Tur 1, 2 eller 3. Tur 1: VORDINGBORG BORGCENTER 19:30-21:30 GAMIFICATION 07:00-18:00 Tur 2: DTU 08:45-18:00 Tur 3: GEOCENTER MØN RESONANS Frokost NEUROKREATIVITET Aften: Spil/sport/film 07:30-18:00 KALUNDBORG SYMBIOSECENTER OG VIRKSOMHEDSBESØG Aften: Spil/sport/film Debatmagerne sprogworkshop Kunstig Intelligens Frokost Bæredygtige byer Debatmagerne Sprogworkshop Kunstig Intelligens Festforberedelser, festmiddag og fest Oprydning, evaluering og farvel

3 BESKRIVELSE AF FAGLIGT INDHOLD Nedenfor kan du læse mere om de faglige aktiviteter på årets sommercamp. De står i kronologisk rækkefølge efter dagene. VELKOMSTTALER Årets velkomsttaler er Berthel Haarder. Om tirsdagen skal du vælge dig ind på én tur Tur 1, 2 eller 3. Tur 1: VORDINGBORG BORGCENTER (60 pladser) Tur 1 går til det nyåbnede Borgcenter i Vordingborg, hvor I skal på workshopturen Blue Blood Academy, som handler om middelalderens borge, konger og magt. Workshoppen tager udgangspunkt i vores egen tid og den magt, I selv kender fra familien, skolen, medierne og de politiske systemer. Med magtbrillerne på dykker I ned igennem et hul i tiden - til middelalderens ikoniske konger og dronninger - nogle af det danske riges mægtigste herskere. De var Danmarks mest magtfulde mænd og kvinder, men de var også mennesker. Og flere gange i livet traf de svære valg, som i dag er uudforskede gåder. I Blue Blood Academy udforsker I gåderne. I skal undersøge udvalgte kilder, studere ægte ting fra middelalderen og gå på opdagelse på borgen. Tur 2: DTU (30 pladser) Tur 2 går til Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby. Her skal I deltage i den eksklusive workshop Test dit eget DNA. I et af DTU s laboratorier laver du en PCR-analyse på celler fra mundhulen. Undervejs vil du få masser af viden om DNA samt viden om hvordan man kan bruge PCR-analyser til at karakterisere genotypen af et stykke menneskeligt kromosom. Tur 3: GEOCENTER MØN (40 pladser) Tur 3 går til Geocenter Møn, hvor I skal afprøve Milankovitch-teorien. For kan hans teori forklare flintedannelsen? Turen foregår på Møns klint og undervejs laver I undersøgelser, målinger og iagttagelser. Derudover ser I nærmere på klimaet i kridttiden og får en fornemmelse af hvilken indflydelse klimaændringer har på den biologiske aktivitet. GAMIFICATION (alle) Tirsdag aften laver spildesigner, Simon Andersen, en workshop. Han fortæller dels om spilteori, dels får i lov til at prøve kræfter med gulvbrætspil. RESONANS (alle) Onsdagen program begynder med en workshop med firmaet Resonans. På tre timer får du mulighed for at lære dig selv og dine særlige styrker bedre at kende ved at arbejde med profilværktøjet Whole Brain. Whole Brain er en model, som indikerer dine fortrukne præferencer i forhold til samarbejde og i opgaveløsning i almindelighed.

4 NEUROKREATIVITET (alle) På onsdagens eftermiddagsworkshop får I meget mere viden om hjernen og kreativitet. Først vil en hjerneforsker forklare, hvordan kreativitet fungerer i hjernen og derefter vil en kreativitetsforsker forklare, hvordan I kan bruge den viden til at blive mere kreativ. Workshoppen afsluttes med gruppearbejde. KALUNDBORG SYMBIOSECENTER OG VIRKSOMHEDSBESØG (alle) Om torsdagen tager vi på tur til Kalundborg Symbiosecenter, der er en industriel symbiose. En industriel symbiose er et økosystem, hvor én virksomheds restfraktion bruges som en anden virksomheds ressource i en lukket cyklus. Vi lærer mere om processerne og kommer på besøg i et par af de virksomheder, der er med i symbiosen. BÆREDYGTIGE BYER (30 pladser) I Bæredygtige Byer skal du gennem et spil, som fører dig igennem en række problemstillinger, som er centrale for begrebet bæredygtighed. Du starter med at få baggrundsviden fra autentiske internationale og nationale cases, som du kan bruge i workshop-delen, hvor I spiller jer igennem en række danske problemstillinger, som er centrale for fremtidens bæredygtige byer. Spillet leder frem til, at du på innovativ vis skal konceptualisere løsninger på problemstillingerne. Afslutningsvis fremlægger I projekterne i en tale anno DEBATMAGERNE (40 pladser) Hvordan kan man opnå størst indflydelse i den offentlige debat. Engang var det ved læserbreve, foreningsarbejde og fagbevægelser. Men det har ændret sig med internettet. I dag kan du opnå stor indflydelse her. Men hvad betyder et like? Hvad har et like at gøre med offentlig debat? Hvilken rolle har Youtube, blogs, Instagram? Hvornår fører debat på sociale medier noget konstruktivt med sig? Hvordan navigerer vi i nyhedsstrømmen? Hvilke redskaber kan DU bruge til at blive en aktiv debattør? I kommer også selv til at argumentere for en sag, som I brænder for. SPROGWORKSHOP (30 pladser) Ord afspejler den verden som var engang, og nye ord afspejler den verden, som er nu. På sprogworkshop med Pia Jarvad fra Dansk Sprognævn får du et nyt perspektiv på det danske sprog. For hvordan kategoriserer man og finder nye ord? Hvor får vi nye ord fra, hvordan overgår nye ord til gamle ord og hvordan får gamle ord nye betydninger? På workshoppen skal I også selv forsøge at finde nye ord. KUNSTIG INTELLIGENS (35 pladser) Når en robot kan slå græsset og støvsuge, er det fordi maskinerne er udstyret kunstig intelligens. Lær meget mere om, hvad kunstig intelligens er og lav nogle øvelser med kunstig intelligens, når forsker Mikkel Willum Johansen laver en workshop om dette emne.

5 PRAKTISK INFO MØDETIDSPUNKT OG INDKVARTERING Campen foregår på Næstved Gymnasium (Nygårdsvej 43) og begynder mandag d. 4. august kl. 13. OBS! Indgang er ved er i sidefløjene, da hovedindgangen er under renovation (følg skiltene). CAMP-deltagerne indretter selv klasselokaler til overnatning ved ankomsten mandag. I udgangspunktet skal I regne med at indkvartere jer ca. 15 elever i hvert klasselokale. Du skal selv sørge for at medbringe grej for at sove behageligt. Der er naturligvis mulighed for kønsopdelt overnatning. Til badning bruges badefaciliteterne v. gymnastiksalene. FORPLEJNING, LOMMEPENGE OG TRANSPORT Akademiet sørger alle dage for morgenmad, frokost og aftensmad samt mellemmåltider (mandag kun aftensmad og lørdag kun morgenmad). Der vil altid være et vegetarisk alternativ. Dog vil vi anbefale at have lidt lommepenge med til ugen til fx slik og andre fornødenheder. Akademiet sørger for al transport. Du skal altså blot sørge for din egen transport til og fra sommercampen, når du ankommer mandag og tager af sted lørdag. CAMPGRUPPER OG PRAKTISKE OPGAVER På sommercampens første aften vil alle deltagere komme i en CAMP-gruppe. CAMP-grupperne bliver tildelt nogle arbejdsopgaver i løbet af CAMP-ugen. Det er væsentligt for det samlede forløb, at du orienterer dig i forhold til din gruppe og er med til at løse de praktiske opgaver. PAKKELISTE Oppustelig madras el. lign. og sovepose (hårdføre CAMP ere har tidligere klaret sig på liggeunderlag). Tøj til en uge (mandag-lørdag). Husk både praktisk og festligt tøj til fredag aften. Toiletsager og håndklæde. Træningstøj (der er gode muligheder for boldspil, løbeture og anden sport). Penge. Medbring penge så du har til de småting, du har brug for undervejs. Bærbar PC/Ipad (Der vil være et aflåst rum hvor værdigenstande evt. kan opbevares). Medbring et stykke tekst du godt kan lide i et format så det kan hænges op (altså printet ud eller tilsvarende). Det skal bruges til en litteratur-allé. Et printet billede af dig selv (du får det ikke igen) Evt. ørepropper og pandelampe (så din nattesøvn ikke bliver forstyrret, og så du kan læse lidt om aftenen uden at forstyrre de andre)

6 ORDENSREGLER For at sikre at alle får en god uge er der følgende regler: I løbet af ugen ingen alkohol Til festen fredag kan I købe 3 genstande hver i vores bar (10 kr. stykket), men I må ikke selv medbringe alkohol Ingen musik eller film i soverummene. Der vil være mulighed for film og musik andre steder på gymnasiet. Bliv sammen. Det er et centralt princip at alle deltager i CAMP en fra start til slut. CAMP en består både af et formelt og et uformelt program, og begge dele er vigtigt. Det betyder, at man ikke kan forlade campen undervejs på nær ved akutte tilfælde og særlige aftale. Overhold tiderne i programmet både hvad angår aktiviteter og pauser, da vi er mange mennesker samlet. Løs mindre praktiske opgaver (rengøring, opvask, oprydning eller lign.), så glider det hele let. Det er vigtigt for os alle at opgaverne bliver udført. Husk at krydse dig af på deltagerlisten hver morgen. Tag fat i camppersonalet (de tre voksne fra sekretariatet), hvis der opstår problemer undervejs. Overhold i øvrigt regler for brug af fællesarealer. Reglerne står nærmere beskrevet på campen CAMPBESÆTNING På campen vil der selvfølgelig være personale, som sørger for at tingene glider, maden kommer på bordet og teknikker står klar til oplægsholderne. I år er teamet sammensat på følgende måde: Fra Akademiets sekretariat Nynne Afzelius, nynne@ungetalenter.dk, tel Rasmus Popp Enevoldsen, rasmus@ungetalenter.dk, tel Karen Inger Povlsen, karen@ungetalenter.dk, tel Tutorer (gamle akademi-deltagere) Ditlev Bisgaard Kira Iben Danielsen Elisabeth Ilsø Hougaard Jonas Wedel-Brandt

7 Louis Munk Klarup Christian Hechmann Zander Havgaard Mathilde Hansen Køkkenfeer Anna Thomsen Mette Lorentzen

Ledelse af sociale oplevelser

Ledelse af sociale oplevelser AKADEMIETS SOMMERCAMP 2017 Tema: Ledelse af sociale oplevelser Greve Gymnasium, Rådhusholmen 12, 2670 Greve Kære deltager, Vi glæder os til at se dig på Akademiets sommercamp. I dette program får du de

Læs mere

SOMMERCAMP 4.-9. AUGUST 2014 PÅ NØRRE GYMNASIUM

SOMMERCAMP 4.-9. AUGUST 2014 PÅ NØRRE GYMNASIUM SOMMERCAMP 4.-9. AUGUST 2014 PÅ NØRRE GYMNASIUM Kære deltager, Vi glæder os til at se dig på Akademiets sommercamp på Nørre G. Ugen vil byde på masser af forskellige faglige og sociale aktiviteter. I dette

Læs mere

SOMMERCAMP 2015. Program og info Næstved. Kære deltager,

SOMMERCAMP 2015. Program og info Næstved. Kære deltager, SOMMERCAMP 2015 Program og info Næstved Kære deltager, Vi glæder os til at se dig på Akademiets sommercamp i Næstved. Ugen vil byde på forskellige faglige og sociale aktiviteter. I dette program får du

Læs mere

SOMMERCAMP 2015. Program og info Nørre G. Kære deltager,

SOMMERCAMP 2015. Program og info Nørre G. Kære deltager, SOMMERCAMP 2015 Program og info Nørre G Kære deltager, Vi glæder os til at se dig på Akademiets sommercamp på Nørre G. Ugen vil byde på forskellige faglige og sociale aktiviteter. I dette program får du

Læs mere

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole.

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole. FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE Læs mere på www.haarslevefterskole.dk IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSLEV EFTERSKOLES

Læs mere

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE For elever i 7. og 8. klasse IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSL EV EFTERSKOLES FORÅRSCAMP

Læs mere

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Mariagerfjord Ungdomsråd og UngMariagerfjord byder alle velkommen til DUSKnetsamling i Hadsund, fredag d. 1. til søndag d. 3. april

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

DUSK-NET SAMLING SILKEBORG

DUSK-NET SAMLING SILKEBORG DUSK-NET SAMLING SILKEBORG Årets første samling finder sted fredag den 04. nov. til søndag den 06. nov. på Silkeborg Ungdomsskole. Oslovej 2, 8600 Silkeborg. Den røde tråd for alle denne sæsons samlinger

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

Deltagerbrev. Kære Roland 2- deltager

Deltagerbrev. Kære Roland 2- deltager Kære Roland 2- deltager Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen til Det Skabende Roland 2 2014. Vi glæder os rigtig mega meget til at se dig og de 41 andre deltagere til en uforglemmelig uge.

Læs mere

SOMMERCAMP 2016 Program og info Næstved

SOMMERCAMP 2016 Program og info Næstved SOMMERCAMP 2016 Program og info Næstved Kære deltager, Vi glæder os til at se dig på Akademiets sommercamp i Næstved. Ugen vil byde på forskellige faglige og sociale aktiviteter. I dette program får du

Læs mere

Temaet er udvikling og synlighed

Temaet er udvikling og synlighed MEDARBEJDERTRÆF 2013 Temaet er udvikling og synlighed 25. 26. maj 2013 Det er vigtigt at Dansk Vandrelaugs medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne for at udveksle erfaringer og lære af hinanden. Måske

Læs mere

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D. 2.07. 2018 VIL DU GÅ GLIP AF 5 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Hvornår er det?: Indkvartering er søndag d. 1.07.2018 kl. 20.00 22.00 Afhentning

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Informationsbrev vedr. skolebyt.

Informationsbrev vedr. skolebyt. Informationsbrev vedr. skolebyt. Fra mandag d. 30. maj til onsdag d.1.juni bytter vi skole med Gudbjerg Skole. Alle møder kl.8:15. Cykelholdet får deres bagage i bussen først, og cykler afsted sammen med

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

Klubtur til Rønde så er vi klar!

Klubtur til Rønde så er vi klar! Lunderskov den 25. marts 2010 Klubtur til Rønde så er vi klar! Vi håber, at materialet er til at gå til. Hej alle LBK ere Så nærmer tiden sig for årets klubtur til Rønde - vi håber, at I glæder jer. Alle

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

BORK BÅDELAUG BYDER I SAMARBEJDE MED RINGKØBING OG SUNDS SEJLKUB VELKOMMEN TIL

BORK BÅDELAUG BYDER I SAMARBEJDE MED RINGKØBING OG SUNDS SEJLKUB VELKOMMEN TIL BORK BÅDELAUG BYDER I SAMARBEJDE MED RINGKØBING OG SUNDS SEJLKUB VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP D. 27/6-2017 VIL DU GÅ GLIP AF 3 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Hvornår er det?: Indkvartering er fra tirsdag d.

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den 26. - 27. august 2017 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

K ære deltager & forældre

K ære deltager & forældre K ære deltager & forældre 1. Velkommen til Base Camp 2. Til dig som deltager særlige hensyn/behov 3. Til forældrene særlige hensyn/behov 4. Camp kontoret telefonnummer & adresse 5. Pakkeliste 6. HUSK:

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Velkommen til REMA 1000 SportsCamp Check-in og check-out Spilleregler og opførsel Telefonnumre og campkontor Ugeprogram Pakkeliste

Velkommen til REMA 1000 SportsCamp Check-in og check-out Spilleregler og opførsel Telefonnumre og campkontor Ugeprogram Pakkeliste REMA 1000 SportsCamp infofolder 2016 Velkommen til REMA 1000 SportsCamp Check-in og check-out Spilleregler og opførsel Telefonnumre og campkontor Ugeprogram Pakkeliste 1 6 dage med sport, sundhed, sommer,

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER PRAKTISKE OPLYSNINGER LANDSFINALE 2010 LANDSFORENINGEN SOLRØD SVØMMEKLUB VELKOMMEN Solrød Svømmeklub og landsforeningen DUKA-svøm byder hermed velkommen til DUKA Landsfinale 2010, som finder sted i weekenden

Læs mere

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold LM inde 2016 i fodbold Program LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Kære instruktører og gymnaster Dette er infobrev nr. 2 til aspirantstævne 2015. Infobrevet kommer til at indeholde alle de vigtige informationer om stævnet. Der vil løbende

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2015 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Program for resten af skoleåret 2 Tider for mundtlige prøver i uge 25 Invitation til dimission 3 Københavnertur d.

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

ChessCamp 2006 S KAKLEJREN I 2. HOVEDKRED S DE ENDELIGE OPLYSNINGER

ChessCamp 2006 S KAKLEJREN I 2. HOVEDKRED S DE ENDELIGE OPLYSNINGER ChessCamp 2006 S KAKLEJREN I 2. HOVEDKRED S DE ENDELIGE OPLYSNINGER LIDT OM Høve strand lejren Lejren ligger i hyggelige omgivelser i Odsherred, i nærheden af strand og skov. Der er også grønne arealer

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET 01. JULI - 05. JULI VELKOMMEN OM ÅRETS CAMP Svendborg Basketball Club fejrer 60-års jubilæum, og inviterer for 14. år i træk, til Svendborg Shooting Camp! Hvis du har et ønske

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2015 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2015 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2015 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMST FRA TILVALGSTUTORERNE Tillykke med, at du nu

Læs mere

Intromappe 2018 elev AGS 2018

Intromappe 2018 elev AGS 2018 08-08-2018 Intromappe 2018 elev AGS 2018 Overordnet tidsplan august Dag Onsdag den 8/8 Aktiviteter Første skoledag! 1.g-eleverne møder op kl. 8:00 - Introværter byder velkommen. 2.- og 3. g-eleverne møder

Læs mere

a d e m i e t Program for foråret 2011 Akademiet for Talentfulde Unge

a d e m i e t Program for foråret 2011 Akademiet for Talentfulde Unge A k a d e m i e t Program for foråret 2011 Årgang Akademiet Mørkhøjvej 78 2700 Brønshøj Tlf: 4454 4736 info@ungetalenter.dk www.ungetalenter.dk Akademiet er støttet af Region Hovedstaden Forår 1.g Akademisk

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011 Informationsmøde Informationsmøde 1. Information om Thylejren 2011 Hvor skal vi hen Hvad findes der på lejren Økonomi Lommepenge Dags- og uge program Hvad skal jeg have med Elektronisk underholdning Badning

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2016 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2016 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2016 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 VELKOMST FRA TILVALGSTUTORERNE Tillykke med, at du nu

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.)

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) Tirsdag den 30. juni: Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) - Plejehjemmet kommer ca. kl. 15 og ser opvisningen.

Læs mere

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d marts. 2017

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d marts. 2017 Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d. 24. - 26. marts. 2017 Så er det ved at være tid til at vi igen skal til Lalandia. Vi har 9 stk. 8-mands hytter med plads til 7-8 børn/unge og en medarbejder i hver

Læs mere

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug Sammen skaber vi engagement Højskole for genbrug Mandag d. 14. marts - fredag d. 18. marts 2016 1 Forsidefoto: Mikkel Østergaard Dato Kurset afholdes fra mandag den 14. til fredag den 18. marts 2016. Pris

Læs mere

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015 Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015 1 10. 16. oktober 2015 Indhold Glæd dig det gør vi!... 3 Alle medbringer... 4 Diverse praktiske oplysninger om Efterårskurset... 5 Aktivitetsdag... 5 Bank... 5 Bureau...

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

DGI Fyn og SHORES. Vandsportsferielejr. Program og praktisk info.

DGI Fyn og SHORES. Vandsportsferielejr. Program og praktisk info. DGI Fyn og SHORES Vandsportsferielejr Program og praktisk info www.dgi.dk 0 Indhold Velkomst til Vandsportsferielejren på Strynø 2 Huskeliste 3 Lejrregler 4 Kontaktoplysninger 5 Lejrbank 5 Stilletelt 5

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Digital design PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DIGITAL DESIGN IT, ÆSTETIK OG INTERAKTION INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

Digital design PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DIGITAL DESIGN IT, ÆSTETIK OG INTERAKTION INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET Digital design PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DIGITAL DESIGN IT, ÆSTETIK OG INTERAKTION INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMMEN PÅ DIGITAL

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

K ære deltager & forældre

K ære deltager & forældre K ære deltager & forældre 1. Velkommen til Base Camp 2. Til dig som deltager særlige hensyn/behov 3. Til forældrene særlige hensyn/behov 4. Camp kontoret telefonnummer & adresse 5. Pakkeliste 6. HUSK:

Læs mere

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med 23. -24. maj 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3

Læs mere

Første uge på Brejninggaard Efterskole

Første uge på Brejninggaard Efterskole Første uge på Brejninggaard Efterskole August 2015 Søndag d. 9/8 14.00 Skolen åbner for indkvartering efter sengeredning og udpakning er der kaffe i Hallen 15.30 Velkomst i hallen 16.30 Første møde med

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

afholder Jyske mesterskaber 2015 i samarbejde med

afholder Jyske mesterskaber 2015 i samarbejde med afholder Jyske mesterskaber 2015 i samarbejde med 6-8. marts 2015 I Vejlby-Risskov Hallen, Aarhus Side 1 Indholdsfortegnelse Reglement... 3 Musik:... 3 Konkurrenceafviklingen:... 3 Hvad med skader?...

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Ankomst og indkvartering.

Ankomst og indkvartering. Kære Vigsø elev Så er vi klar til at tage til Vigsø. Vi bliver over 1000 unge fra 4 Ungdomsskoler. Det kan kun blive en spændende weekend d. 19. 21. sept. Vi glæder os til at møde dig. Praktiske oplysninger

Læs mere

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Kære 2.v, Hermed følger relevante informationer til jer og jeres forældre omkring studieturen. Temaet for studieturen er øst og vest, og de deltagende fag

Læs mere

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d oktober. 2016

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d oktober. 2016 Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d. 7. - 9. oktober. 2016 Så er det ved at være tid til at vi igen skal til Lalandia. Vi har 10 stk. 8-mands hytter med plads til 7-8 børn/unge og en medarbejder i hver

Læs mere

Pædagogisk psykologi

Pædagogisk psykologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 Campus Aarhus D. 29.-30. august, 2019 Aarhus Universitet 8000 Aarhus VELKOMMEN TIL DPU Kære nye studerende, Tillykke med din optagelse og velkommen til pædagogisk psykologi

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

DM i Skolevolleyball Den marts i Kalundborg

DM i Skolevolleyball Den marts i Kalundborg DM i Skolevolleyball 2019 Den 19.-21. marts i Kalundborg VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde jer velkommen til DM i Skolevolleyball i Kalundborg. Vi håber,

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

DM i Skolevolleyball 2015. Den 9.-11. marts i Ikast

DM i Skolevolleyball 2015. Den 9.-11. marts i Ikast DM i Skolevolleyball 2015 Den 9.-11. marts i Ikast VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolevolleyball i Ikast.

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

Lederkursus. For alle ledere i LMBUs børneklubber, juniorklubber, teenklubber og ungdomsforeninger

Lederkursus. For alle ledere i LMBUs børneklubber, juniorklubber, teenklubber og ungdomsforeninger Lederkursus For alle ledere i LMBUs børneklubber, juniorklubber, teenklubber og ungdomsforeninger 16.- 18. september 2016 Luthersk Missions Højskole (LMH), Hillerød 1 Info Lederkursus er et af årets højdepunkter

Læs mere

Deltagerbrev PUF PERM Side 1 af 6

Deltagerbrev PUF PERM Side 1 af 6 Deltagerbrev PUF PERM 2017 Side 1 af 6 Kære kursist Vi kan glædeligt fortælle dig, at du har fået en af de eftertragtede pladser på PUF PERM 2017. Vi I teamet har siden november sidste år vendt de vildeste,

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

januar 2019 I Arena Randers

januar 2019 I Arena Randers Arrangerer Region Vestdanmark mikro og junior Mesterrækken 2019 I samarbejde med 12. - 13. januar 2019 I Arena Randers Indhold Velkomst: 2 Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload:

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe DM i Skolebasketball 2014 den 28.-30. januar 2014 i Nibe VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolebasket i Nibe.

Læs mere

Intromappe 2019 elev AGS 2019

Intromappe 2019 elev AGS 2019 12-08-2019 Intromappe 2019 elev Overordnet tidsplan august Dag Mandag den 12/8 Aktiviteter Første skoledag! 1.g-eleverne møder op kl. 8:00 - Introværter byder velkommen. 2.- og 3. g-eleverne møder kl.

Læs mere

Velkommen til Bethesda

Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda. Vi glæder os til at være sammen med dig og din familie. I denne pjece er der nyttige informationer til dig om dagligdagen, husregler og alt det praktiske

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så er den danske sommer for alvor kommet over os, og det nyder vi i fulde drag! Så derfor har vi en masse udendørs aktiviteter på programmet i denne måned Mandag den 4. juni tager

Læs mere

Kære nye studerende. På denne dag vil du møde andre nye studerende, og I vil bl.a. blive ønsket velkommen af DTU s rektor.

Kære nye studerende. På denne dag vil du møde andre nye studerende, og I vil bl.a. blive ønsket velkommen af DTU s rektor. Kære nye studerende Du ønskes hjerteligt velkommen til Diplom Elektroteknologi på Danmarks Tekniske Universitet (DTU)! Vi, dine vektorer (rusvejledere) og KABS (Koordinator Af Bachelor Studiestarten),

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Foreløbigt program TalentWeek 2016

Foreløbigt program TalentWeek 2016 Foreløbigt program TalentWeek 2016 Herunder findes det foreløbige program for TalentWeek 2016. Bemærk at mindre ændringer kan forekomme. Det endelige program udleveres til alle deltagerne på TalentWeek

Læs mere

Sommercamp - Konkylier

Sommercamp - Konkylier Sommercamp - Konkylier Kære alle Nu nærmer vi os d. 30/7 hvor vi skal afsted på sommercamp til Aarhus. Vi glæder os helt vildt meget! Det bliver den fedeste tur Nedenfor følger program for turen, liste

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere