Næstved. Hvor er tumlingene henne? Se mere på side 7. Se mere på side 5. Hvad laver dette mærke her i Spunk? I dette nummer: Nyt fra Kredsen 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Næstved. Hvor er tumlingene henne? Se mere på side 7. Se mere på side 5. Hvad laver dette mærke her i Spunk? I dette nummer: Nyt fra Kredsen 2"

Transkript

1 Næstved SPUNK Årgang 36, Nummer 5 April 2007 Maj 2007 I dette nummer: Hvor er tumlingene henne? Nyt fra Kredsen 2 Sommerlejr 5 Artikel fra Fastelavn Artikel fra Tumlingeturen Arbejdsdag i Klintehytten Se mere på side 7. Samvirket 9 Vigtige X til kalenderen: 3/4 Påskeferie 10/4 Kredsaften 10/4 Forældre cafe 28/4 Arbejdsdag i Klintehytten 1/5 Forældrecafe 4-6/5 Fortræningsweekend 16-20/5 Væbnermesterskab 2/6 BonBon-hike Deadline for juni/juli Spunk er tirsdag den 22. maj 2007 på mail til Woody@FDF.dk Hvad laver dette mærke her i Spunk? Se mere på side 5.

2 Side 2 Kredsen Hej Alle sammen Så er foråret endelig kommet og det betyder, at vi vil være udendørs det meste af tiden. Første møde er tirsdag den 10. april, en kredsaften, hvor vi alle skal være sammen om et større arrangement på Stenlængegården. Hvad der præcis skal ske, vil jeg ikke afsløre her, men I skal have tøj på, der må blive beskidt og komme til at lugte. melde jer hos. Selv om den første tirsdag i maj er den 1., har vi altså FDF-møde og forældrecafe fra kl I maj vil der være en del arrangementer for de lidt større, bl.a. en fortræningsweekend i bededagene og væbnermesterskabet Kristi Himmelfartsdag. Så væbnere og seniorvæbnere, snak med jeres ledere, hvis I gerne vil med på disse ture. Katrine og Alberte Og så lige her til sidst en reminder om vores BonBon hike lørdag den 2. juni og vores sommerlejr i uge 27. Har I ikke allerede fået en indbydelse til denne, så snak med jeres ledere. Mange forårs hilsner Katrine Af andre arrangementer her i de kommende måneder vil jeg lige nævne vores arbejdsdag den 28. april i Klintehytten. Her er alle velkomne, hvis I lige vil give FDF og Klintehytten en ekstra hånd. Læs mere det et andet sted i Spunk, hvor der står, hvem I kan til-

3 Side 3 Tumlinge Hej Tumlinge Nu er sommeren ved at nærme sig og vi begynder derfor at være ude igen til møderne. Stine og Katrine De bedste solskins hilsner Christian, Katrine og Stine I april måned skal vi lege os ind i en drømmeverden. En drømmeverden som hedder Harry Potter. Vi skal kæmpe mod mørkets magter, lære nogle trylleformular. Måske skal vi også ud og flyve. I kan måske lære at spille quidditch. I skal også ud og prøve kræfterne af med den forbudte skov, hvor der er meget farligt at opholde sig, og hvem ved, måske er det der I møder lord Voldemort. I maj skal I ud og finde vej, for der tager vi et mærke, som hedder stifindermærket. I skal på nogle sjove løb for lære at finde vej. Og i den sidste del af maj skal I ud og opleve nogle ting med Sille og Sigurt, som vi ikke ved, hvad er endnu, men vi er sikre på, det nok skal blive super sjov. Så er der også nogle andre sjove ting, som skal ske her inden sommerferien. Vi skal i BonBonLand den 2. juni, der er fælles afslutning den 24. juni, og så er der vores sommerlejre i uge 27, som bliver super sjov, og som I bare skal med på.

4 Side 4 Pilte/væbnerne Hej pirater og søulke Så fik vi gået planken ud, og nu kan vi ligge træbenet bag os og begynde at glæde os til væbnermesterskabet, som med garanti bliver årets største udfordring. Turen foregår fra den maj 2007 i København. Vi kommer rundt i hele byen ved hjælp af bus og tog, men vi skal også gå fra post til post og løse spændende og sjove poster, bruge vores fantasi og være længe oppe, så du kan godt begynde at plage Martin, Markus og Michaela dine forældre, for denne her tur må du bare ikke gå glip af!!! For at være klar til mesterskabet, skal vi selvfølelig træne en masse færdigheder. Vi skal kunne både førstehjælp, pionering, madlavning og orientering, så der er masser at lære i april og maj. April starter dog med påskeferien, så der er altså ikke almindelig FDF tirsdag den 3, Seniorvæbnerne Hej seniorvæbnere. Så blev det forår, og vi skal til at have gang i udeaktiviteterne igen. Så husk lige tøj, der passer til. Vi skal lave perler på bål, bage forskellige slags brød og mange andre ting. Vi har også den fornøjelse, at Louise er kommet tilbage fra det store udland. Tirsdag den 3, april er der påskeferie, så der bliver I bare hjemme. Louise og Anders Mange forårs hilsner Louise og Donald.

5 Side 5 Sommerlejr, uge 27 NU er det tid til årets fedeste sommerlejr. Sæt kryds i kalenderen uge 27. I år skal vi på Arresø centret. Det er en fælles lejr for mange forskellige spejdere. Vi skal bo og lave mad udendørs. Der vil være en masse spændende aktiviteter. Der er fx kano og sø aktiviteter, pionering, hike, løb, naturaktiviteter, smedje osv. I kan læse mere om disse aktiviteter på under center sommer lejr. Arresøcentret har meget at byde på, og med dens ideelle placering lige ud til Arresø og tæt ved Auderød skov, giver det et utal af muligheder for aktiviteter både til lands, vands og i luften. Arresø centeret ligger 3 km fra Frederiksværk. Børn og ledere har fået indbydelse.

6 Side 6 FDF Næstved til fastelavn i Holsted Kirke Søndag den 18. februar var vi en lille flok FDFere, som tog til Holsted kirke til Fastelavnsgudstjeneste. Der var en hel del børn, som var klædt ud, både som sørøvere, krigere, tigerdyr, engle og hekse. Sognepræst Jesper Svendsen holdt en fremragende fastelavnsgudstjeneste, hvor der også blev døbt to drenge, festligere gudstjeneste kunne vi ikke få. Så blev det ellers tid hvor vi skulle ned og slå katten af tønden. Præsten beklagede meget at der ikke var kommet uartige konfirmander i fastelavnstønderne, som de ellers plejede, for der var nemlig ingen i år. De var derfor nødt til at fylde en masse poser med slik i tønderne i stedet for. (Det var der vist ingen af børnene, der var kede af.) Der blev gået til den med køllerne og de første, som fik hul på tønden, var de helt små. En lille pige, som var klædt ud som skellet, blev kåret som den første kattedronning. Hun blev ved og sluttede også med at blive kattekonge på de smås tønde. Simon var også heldig at blive kattekonge. Da alle 4 tønder var slået ned, gik vi op i salen og fik saftevand og fastelavnsboller. Her blev der også overrakte præmier til kattedronningerne og kattekongerne i form at et stort fastelavnsris til hver af dem. Tak til Holsted kirke for en hyggelig fastelavnsgudstjeneste, både for børn og barnlige sjæle. Birger. Line slå til tønden. Formanden for FDF Næstved til Fastelavnsfest.

7 Side 7 Tumlingene på weekendtur til Karrebæksminde. Lørdag d. 24 marts kl drog Malte, Lucas, Martin, Oliver, Magnus, Tobias, Katrine og Birger til Karrebæksminde, hvor de skulle på weekend i Lis og Birger sommerhus. Da vi ankom til sommerhuset blev bagagen smidt ind på værelserne, og derefter gik de fleste af os ud og lavede bål. Katrine og Oliver lavede snobrødsdej. Det kan godt knibe lidt med tålmodigheden når man skal lave snobrød, men det lykkes da for os alle sammen selv om et enkelt brød nærmest var kul. Men man er vel en dreng, så Oliver spiste det. (Det kan nok være at han er sort inde i maven.) Efter vi havde spist frokost, gik vi ned til havet. Der var nogle af drengene, som havde fiskenet med, og hvad gør man når man skal fange fisk? Ja, man går da ud i vandet, selvom man ikke har vaders på. Når, hvad gør det, at man bliver våd helt op til knæene. Blæsten var så kraftig, at vi opgav at fange noget og gik derfor tilbage til sommerhuset, hvor vi så en god film. Bagefter gik vi i gang med at lave aftensmad, som bestod af hjemmelavet burgerboller samt bøf. Ja! Det var bare guf. Lidt leg i det fri blev det også til efter aftensmaden. Derefter blev der dømt hygge med slik og saftevand samt et par gode film. Malte var den første, som måtte opgive kampen med Ole Lukøje. Omkring kl gik alle vi andre til køjs og sov lige til kl Ja! Det lyder måske til, at vi havde en lang nats søvn, men vi gik over til sommertid, så det var som normalt, når vi er af sted på tur. Søndagen gik med tur ned over broen i Karrebæksminde samt leg og bål i haven. Katrine og Birger synes det var en dejlig tur med de friske drenge. Vi tager gerne af sted med dem en anden gang. Birger.

8 Side 8 Arbejdsdag i Klintehytten, lørdag den 28. april Lørdag den 28. april indbyder vi alle som har tilknytning til FDF forældre, bedsteforældre, venner, bekendte samt børn til at komme og give en hjælpende hånd ved årets arbejdsdag i Klintehytten. Vi kan bruge mange hænder, da vi både skal have malet indvendigt og udvendigt på hytten, og der skal laves de sidste 2 meter af trappen ned til vandet, som er forsvundet ud i havet i vinter. Der skal beskæres buske, lappes vej og mange andre småting. Ja! Mange hænder kan gøre stor gav i Klintehytten, så mød op. Vi mødes kl til morgenmad og slutter dagen af med lidt aftensmad. P.g.a. indkøb af madvarer til dagen, bedes man venligst tilmelde sig til Birger på Tlf / el. Kenneth på samt Lars inden d. 15. April. På Klintehytteudvalgets vegne Birger. Der flækkes brænde Katrine maler vinduer

9 Side 9 Samvirket I sidste måned var vi på besøg på Regionalen på Vadestedet og i denne måned har vi aftalt et besøg på Politigården i Næstved. Det sker mandag den 16. april 2007 kl Vi mødes uden for Politigården, Parkvej 50, ca. 5 minutter før. Alle i FDF, som kunne tænke sig at deltage, er meget velkommen. Prisen for denne aften er 20,00 kr., som man betaler ved ankomsten. Mandag den 14. maj kl mødes vi alle ved trolden over for Rådhuset. Denne aften skal vi på gåtur igennem Næstved, hvor vi skal se de forskellige mindesmærker, der findes. Når vi har været igennem byen, tager vi hen et sted og får en kop kaffe el. the og snakker lidt om, hvad det er vi har set. Vi slutter ca. kl Prisen for denne aften bliver også 20,00 kr. Husk at sætte kryds i kalenderen mandag den 18. juni. Her er der Kammeratskabsaften i Klintehytten. Der er endnu ledige billetter til Revykøbingturen fredag den 10. august. Ring til Jørn Dysted på Tlf På bestyrelsens vegne Birger.

10 Side 10 Hip Hip Hurra. Vi kipper med flaget Woody 2/4 38 år Oliver Geer 14/4 9 år Lene Cortz Pedersen 28/4 43 år Jonas Christoffersen 28/4 16 år Michaela Rasmussen 3/5 23 år Magnus H Pedersen 5/5 9 år Line K Sørensen 6/5 10 år Maria F Pedersen 8/5 14 år Magnus B Nielsen 22/5 10 år Det er i dag vi hejser flag for alle dem som har fødselsdag endnu et år hvor tiden går en dag hvor alle andre slår. Din fødselsdag, din fødselsdag, et stor tillykke skal du nu ha. Kramkassen køb og salg Salg/køb: Her er der mulighed for at sætte noget til salg, f.eks. FDF-skjorten der er for lille. Derudover er der selvfølgelig 55 grader Nord butikken, hvor I kan købe alt. Se mere på Mørkeberg Farveland i Østergade 16, har også et lille lager af ting fra 55 grader nord.

11 Side Side 11 FDF Næstved kalender 6 måneder frem April 2007 Maj 2007 Juni 2007 Juli 2007 August 2007 September 2007 S 1 T 1 FDF / Café F 1 S 1 Sommerlejr O 1 Fjeldtræf L 1ForeningernesDag M 2 O 2 L 2 BonBon-hike M 2 Sommerlejr T 2 Fjeldtræf S 2 T 3 Påskeferie T 3 S 3 T 3 Sommerlejr F 3 Fjeldtræf M 3 O 4 F 4 Fortrænings- M 4 O 4 Arresø Center L 4 Fjeldtræf T 4 FDF / Café T 5 Seniorkursus L 5 Weekend T 5 FDF / Café T 5 Sommerlejr S 5 O 5 F 6 Seniorkursus S 6 Fjeldtur O 6 F 6 Sommerlejr M 6 T 6 L 7 Seniorkursus M 7 T 7 L 7 Sommerlejr T 7 Sommerferie F 7 S 8 Seniorkursus T 8 FDF F 8 Leder- S 8 O 8 L 8 M 9 Seniorkursus O 9 L 9 fortræning M 9 T 9 S 9 T 10 Kredsaften T 10 S 10 sommerlejr T 10 Sommerferie F 10 M 10 O 11 F 11 M 11 O 11 L 11 T 11 FDF T 12 L 12 T 12 FDF T 12 S 12 O 12 F 13 S 13 O 13 F 13 M 13 Startskud T 13 L 14 M 14 T 14 L 14 T 14 FDF opstart F 14 S 15 T 15 FDF F 15 S 15 O 15 L 15 M 16 O 16 L 16 M 16 T 16 S 16 T 17 FDF T 17 Væbner- S 17 T 17 Sommerferie F 17 M 17 O 18 F 18 mester- M 18 O 18 L 18 T 18 FDF T 19 L 19 skab T 19 Kredsaften T 19 S 19 O 19 F 20 S 20 Væbnermester O 20 F 20 M 20 T 20 L 21 M 21 T 21 L 21 T 21 FDF F 21 S 22 T 22 FDF F 22 S 22 O 22 L 22 M 23 O 23 L 23 M 23 T 23 S 23 T 24 FDF T 24 S 24 Kanoafslutning T 24 F 24 M 24 O 25 F 25 M 25 O 25 Fjeldtræf L 25 T 25 FDF T 26 L 26 T 26 Sommerferie T 26 Fjeldtræf S 26 O 26 F 27 FDF Kursus S 27 Seniorhygge O 27 F 27 Fjeldtræf M 27 T 27 L 28 Arebjdsdag M pinsedag T 28 L 28 Fjeldtræf T 28 FDF F 28 S 29 FDF kursus T 29 F 29 S 29 Fjeldtræf O 29 L 29 M 30 O 30 FDF L 30 Arresø Center M 30 Fjeldtræf T 30 S 30 T 31 T 31 Fjeldtræf F 31

12 Telefon & Adresseliste Navn Adresse Telefon/mobil Kredsleder Katrine Tiede Birkevej 2, Rønnebæk / Tumlingeledere Katrine Tiede Birkevej 2, Rønnebæk / Stine Larsen Gramsvej / Pilte og Væbnerledere Martin Mus Nielsen Rolighedsvej Markus Göttler Blåbærvænget Michaela Rasmussen Fynsvej 5, st.th Micho1@FDF.dk Seniorvæbner Louise Gregersen Vættehøjen Lullu@FDF.dk Anders A. Frederiksen Birkevej 2, Rønnebæk / Tiede@FDF.dk Seniorleder Christina Schlie Solvangsvej Schlie@FDF.dk Materialemand Birger Larsen Gramsvej Bslar@mail.dk Spunk Woody@FDF.dk Lars Woody Holz Hansen Skyttemarksvej / Woody@FDF.dk Lene Cortz Pedersen Nyborgvej Lene.Cortz@stofanet.dk Bestyrelsen Søren Fini Ingemannsvej / Fini@FDF.dk Leo Andersen Skovkanten Skovkanten125@c.dk Lis Larsen Gramsvej lisnyg@mail.dk Kenneth Pedersen Banely Pedersen@banely9.dk Thomas Feddersen Abrikosvej Feddersen@stofanet.dk Kredsens Hytter/huse Stenlængegården, Østre Ringvej 86, (Katrine) Klintehytten, Strandbakken 145, Præstemarken 13 C,

SPUNK. Næstved. Husk søndag den 5. oktober kl. 14. Hvorfor holder Ida sin fødselsdag i FDF huset? Se mere på side 7-8. I dette nummer: Fælles 2

SPUNK. Næstved. Husk søndag den 5. oktober kl. 14. Hvorfor holder Ida sin fødselsdag i FDF huset? Se mere på side 7-8. I dette nummer: Fælles 2 Se mere på side 7-8 Næstved SPUNK Årgang 38, Nummer 2 Oktober 2008 November 2008 I dette nummer: Husk søndag den 5. oktober kl. 14 Fælles 2 Numlingemøde 7 Idas fødselsdag 8 Samvirket 9 Fødselsdagsliste

Læs mere

Den 18. februar kl. 10.00 håber vi, der kommer en masse festligt udklædte børn til en lidt anderledes højmesse i Holsted Kirke.

Den 18. februar kl. 10.00 håber vi, der kommer en masse festligt udklædte børn til en lidt anderledes højmesse i Holsted Kirke. Næstved SPUNK Årgang 36, Nummer 4 Februar 2007 Marts 2007 I dette nummer: Nyt fra Kredsen 2 Fjeldtræf 5 Artikel fra juleweekendtur Artikel fra Børnetræf 6 7 Sommerlejr 8 Hvorfor sidder Patrick med skibriller?

Læs mere

SPUNK. Næstved. Gæt hvem det er der går på række :-) Hvad er det for en sjov hjemmeside? Se flere billeder på side I dette nummer: Fælles 2

SPUNK. Næstved. Gæt hvem det er der går på række :-) Hvad er det for en sjov hjemmeside? Se flere billeder på side I dette nummer: Fælles 2 Se flere billeder på side 10-11 Tjek hjemmesiden på www.fdf.dk/pascal Næstved SPUNK Årgang 40, Nummer 4 Maj 2011 juli 2011 I dette nummer: Fælles 2 Gæt hvem det er der går på række :-) Klintehyttens jubilæumsfest

Læs mere

Næstved. Vores hus tager form :-) Hvad mon Jonas spiser? Se mere på side 7. Se mere på side 3. I dette nummer: Billeder fra piltemøde

Næstved. Vores hus tager form :-) Hvad mon Jonas spiser? Se mere på side 7. Se mere på side 3. I dette nummer: Billeder fra piltemøde Næstved SPUNK Årgang 37, Nummer 5 April 2008 Maj 2008 I dette nummer: Vores hus tager form :-) Billeder fra piltemøde Nyt fra Byggeudvalget FDF Næstveds historie 6 7 8-12 Samvirket 13 Se mere på side 7.

Læs mere

SPUNK. Næstved. Hvem tager springet? :-) Hvad mon de er så glade for? :-) Se flere billeder på side 6-7. Se flere billeder på side 11-14

SPUNK. Næstved. Hvem tager springet? :-) Hvad mon de er så glade for? :-) Se flere billeder på side 6-7. Se flere billeder på side 11-14 Se flere billeder på side 6-7 Se flere billeder på side 11-14 Næstved SPUNK Årgang 41, Nummer 1 August 2011 Oktober 2011 I dette nummer: Fælles 2 Hvem tager springet? :-) Billeder fra sommerlejr Billeder

Læs mere

SPUNK. FDF Næstved ønsker alle en GOD JUL og et GODT NYTÅR. Næstved. Gad vide hvad Emil fejre :-)? Se mere på side 11.

SPUNK. FDF Næstved ønsker alle en GOD JUL og et GODT NYTÅR. Næstved. Gad vide hvad Emil fejre :-)? Se mere på side 11. Se mere på side 11 Næstved SPUNK Årgang 38, Nummer 3 December 2008 Januar 2009 I dette nummer: Gad vide hvad Emil fejre :-)? Sommerlejr 2009 8 Ski-ferie 2010 9 Rengøringshjælp 10 Huset hedder huset 10

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Februar 2010 21. ÅRGANG

Februar 2010 21. ÅRGANG Februar 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

SPUNK. Næstved. Hvornår mon 55 grader Nord kommer? Hvad er det for en sjov hjemmeside? Se info på side 2. Læs om Landslejren på side 8-9

SPUNK. Næstved. Hvornår mon 55 grader Nord kommer? Hvad er det for en sjov hjemmeside? Se info på side 2. Læs om Landslejren på side 8-9 Se info på side 2 Læs om Landslejren på side 8-9 Næstved SPUNK Årgang 40, Nummer 2 November 2010 januar 2011 I dette nummer: Fælles 2 Hvornår mon 55 grader Nord kommer? 55 grader Nord kommer Billeder fra

Læs mere

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) Marts. 5. Seniormøde 19. Seniormøde 20-21. Lederweekend 26.

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) Marts. 5. Seniormøde 19. Seniormøde 20-21. Lederweekend 26. SENIORER Torsdag klokken 20.15 21.30 5. Seniormøde 19. Seniormøde 20-21. Lederweekend 26. Seniormøde 9. Seniormøde 16. Ledermøde 24. LederFredag 30. Seniormøde 7. Ledermøde 11. Ledermøde 18. Seniormøde

Læs mere

Myreslugeren. Fritid i det fri Der gi r værdi! Kontakt LYSTRUP-ELEV. Januar. 17 juli. 17. Vinder i kategorien 0-4 klasse i Tivolifriheden 2016

Myreslugeren. Fritid i det fri Der gi r værdi! Kontakt LYSTRUP-ELEV. Januar. 17 juli. 17. Vinder i kategorien 0-4 klasse i Tivolifriheden 2016 Kontakt Kredsleder Peter Kühnell 28 77 84 62 peter.kuhnell@gmail.com Rasmus Vinge 23 38 22 99 rvinge@fdf.dk Januar. 17 juli. 17 Myreslugeren LYSTRUP-ELEV Bestyrelsesformand Lauge Dehn 86 22 33 88 ld@nordicsubs.com

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter. varme op til sommerlejren! Maj - Juni - Juli 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter. varme op til sommerlejren! Maj - Juni - Juli 2012 yhedsbrev Maj - Juni - Juli 2012 Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter - og så er vi ved at varme op til sommerlejren! FDF SÆSLV Foto + forsidefoto: Heidi ielsen Indhold

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

FEBRUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 28. januar 2013

FEBRUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 28. januar 2013 FEBRUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 28. januar 2013 Wellness og fyldte maver på Tumlinge-Pilte weekenden Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores hjemmeside

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2014 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et endnu et spejder-år; vi er dog lige nu i en mørk periode af året

Læs mere

Et sted for dig. - FDF Hjerm

Et sted for dig. - FDF Hjerm - FDF Hjerm Et sted for dig ... FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra En verden af oplevelser FDF Hjerm er et godt tilbud til alle børn og unge med en bred vifte af muligheder. Vi lægger

Læs mere

En sulten pirat fylder snart rundt

En sulten pirat fylder snart rundt FEBRUAR 2010 34. årgang udgivet siden oktober 1977 En sulten pirat fylder snart rundt Du finder din Skærv sammen med en masse anden information på vores nye hjemmeside www.fdf-stenlose-vekso.dk Siden er

Læs mere

Marts 2010 21. ÅRGANG

Marts 2010 21. ÅRGANG Marts 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

Nyhedsbrev for FDF-Særslev. 15. juni: Fællesspisning for fdf er og forældre på Aslyet

Nyhedsbrev for FDF-Særslev. 15. juni: Fællesspisning for fdf er og forældre på Aslyet April, Maj & Juni 2011 Det Blå Blad Nyhedsbrev for FDF-Særslev I dette nummer af Det Blå Blad varmer vi op til årets sommerlejre! Og vi glæder os allerede til næste sæson i selskab med jer allesammen.

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

FDF KORSØR FDF KORSØR

FDF KORSØR FDF KORSØR Juni - August 2012 I samarbejde med Sct. Pouls Kirke holder FDF for 3. år Sankt Hans i Skovhytten. Det er for børn, voksne, hele familien, gamle medlemmer og alle vennerne. 14.00 Lege 16.00 Løb i Skoven.

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev Myreslugeren Nr. 40 Januar til Juli 2016 Lystrup-Elev Info Vi håber I har haft en god jul, og et godt nytår. Vi glæder os til at komme i gang med FDF sammen med Jer. I dette blad kan I bl.a. se hvad vi

Læs mere

PLØK. 34. årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds

PLØK. 34. årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds PLØK Nr. 3 jan. - febr. - marts 09 34. årgang Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds 2 Kære puslinge og tumlinge 3 Hej tumlinge og puslinge. Vi håber, I er kommet godt ind i det nye år, og at

Læs mere

KRUMMEN KREDSBLADET FOR FDF TYRSTED-UTH. Læs i Krummen: - Nye møde struktur - Sommerafslutning - Sommerlejr - Middelalder

KRUMMEN KREDSBLADET FOR FDF TYRSTED-UTH. Læs i Krummen: - Nye møde struktur - Sommerafslutning - Sommerlejr - Middelalder KRUMMEN KREDSBLADET FOR FDF TYRSTED-UTH Læs i Krummen: - Nye møde struktur - Sommerafslutning - Sommerlejr - Middelalder Maj 2015 - Juni 2015 FDF Tyrsted Uth Nordrevej 68 8700 Horsens Tlf. 75 64 84 64

Læs mere

PLØK. Nr. 1 aug-sept okt årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds

PLØK. Nr. 1 aug-sept okt årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds PLØK Nr. 1 aug-sept okt 2008 34. årgang Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds 2 Kære puslinge og tumlinge 3 Vi håber I har haft en fantastisk sommer - det har vi. Nu skal vi til og i gang med

Læs mere

Mølleposten. Vejle 4. Husk. Prøv at klik!

Mølleposten. Vejle 4. Husk. Prøv at klik! Vejle 4 ecember 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG Mølleposten Husk Der er forældre kaffe den sidste torsdag i hver måned -mens ungerne har FDF møde! I Sommeren 2013 er der igen Alpetur med FDF landsdel

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 16/2018 Et stort

Læs mere

Udvalg Øvrige oplysninger Links

Udvalg Øvrige oplysninger Links 2013 Udvalg Øvrige oplysninger Links August 14. Sæsonopstart med oprykning Ole, Katrine, Thomas Thomas spørger Christian 19. Netværksmøde Viborg Netværk Indbydelse følger Grill og sejlads for alle ledere

Læs mere

PLØK. Efterår. Kom til gudstjeneste og Basar søndag den 22. november kl. 10. Nr. 2. Okt. Nov. Dec årg.

PLØK. Efterår. Kom til gudstjeneste og Basar søndag den 22. november kl. 10. Nr. 2. Okt. Nov. Dec årg. PLØK Efterår Kom til gudstjeneste og Basar søndag den 22. november kl. 10 Nr. 2 Okt. Nov. Dec. 2009. 35. årg. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds Info til alle også forældre Kredsen fylder

Læs mere

Maj - Juni 2010 21. ÅRGANG

Maj - Juni 2010 21. ÅRGANG Maj - Juni 2010 21. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75 72 23 67 / 31 72 04 63 Betina Harpsøe

Læs mere

Sommerlejr 1983 ved Lemvig. Leo Andersen og Lars Fini som spåkoner

Sommerlejr 1983 ved Lemvig. Leo Andersen og Lars Fini som spåkoner FDF NÆSTVED 100 år 1. oktober 2008 1983-2008 Vores 75 års jubilæumsreception blev holdt i huset på Valnæsvej, hvor de nuværende og tidligere FDFere fik en kammeratlig snak om alle de oplevelser, som man

Læs mere

VELKOMMEN TIL WINNIE.

VELKOMMEN TIL WINNIE. FEBRUAR 2014 Simon fyldte d. 9. feb. 20 år. Han inviterede derfor sin familie til pålægskagemand. Efter maden havde Simon besluttet, at de alle skulle i Bowl N Fun og bowle en time. Kenn havde fødselsdag

Læs mere

Det Blå Blad. Pilteweekend og vandretur Tumlingene laver lakridsknob og mini-pionering. (Gen)brug låget med FDF Brabrand. FDF Brabrands Kredsblad

Det Blå Blad. Pilteweekend og vandretur Tumlingene laver lakridsknob og mini-pionering. (Gen)brug låget med FDF Brabrand. FDF Brabrands Kredsblad Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Pilteweekend og vandretur Tumlingene laver lakridsknob og mini-pionering (Gen)brug låget med FDF Brabrand Årgang 2014, nr. 4 Kontaktliste Puslingeledere Jesper Meinby

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

PROGRAM FOR FDF AARHUS 2 AUGUST - OKTOBER 2018

PROGRAM FOR FDF AARHUS 2 AUGUST - OKTOBER 2018 PROGRAM FOR FDF AARHUS 2 AUGUST - OKTOBER 2018 FDF Aarhus 2 Ole Rømers Gade 67 8000 Aarhus C aarhus2@fdf.dk SÆT KRYDS I KALENDEREN Efter en dejlig varm sommer er vi igen klar med endnu en fantastisk FDF-sæson.

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr.

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) August 21. Mønstring kl. 18.30-20.00 28. Ledermøde kl. 20.15-21.

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) August 21. Mønstring kl. 18.30-20.00 28. Ledermøde kl. 20.15-21. SENIORER Torsdag klokken 20.15 21.30 21. Mønstring kl. 18.30-20.00 28. Ledermøde kl. 20.15-21.30 4. Seniormøde kl. 18.30-20.00 kl. 18.30-20.00 2. Ledermøde kl. 20.15-21.30 9. Seniormøde 23. Seniormøde

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012 yhedsbrev December - Januar - Februar 2012 Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10 FDF SÆSLV Indhold FDF-Info Side 3 yt fra Kredslederen Side 4 yt fra Bestyrelsen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Den Frie Tænkebox April Juni 2015

Den Frie Tænkebox April Juni 2015 Den Frie Tænkebox April Juni 2015 I dette nummer: Lederen Pusling Tumling Sæsonafslutning Sommerlejr Billeder fra Kredsweekenden Pilt Væbner og seniorvæbner Senior Generalforsamling Kontaktoplysninger

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014 SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe Spejdermøde hver mandag 18:30-20:00 i Ungdomsborgen Februar - marts 2014 Program Forældrecafé Fastelavnslejr Ny dato: 1.-2. marts Sådan køber du en rygsæk til sommerlejren

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

I deltager allerede på mange områder, og det er vi rigtig glade for.

I deltager allerede på mange områder, og det er vi rigtig glade for. Kære spejdere og jeres forældre I Trelleborg Spejderne har vi rigtig dygtige og engagerede ledere, som gør et stort arbejde for, at vores spejdergruppe fungerer godt. For at kunne prioritere ledernes tid

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Bagsiden APPELLEN. Landslejr 2016 nærmer sig. Kredsblad for FDF K 23 Valby. FDF fritid med indhold og fællesskab!

Bagsiden APPELLEN. Landslejr 2016 nærmer sig. Kredsblad for FDF K 23 Valby. FDF fritid med indhold og fællesskab! Bagsiden Husk at gemme din Appellen - den er fuld af vigtig info. Mini-Hjalmar Mangler du FDF-udstyr? Så bestil det hos din leder! FDF fritid med indhold og fællesskab! Landslejr 2016 7.-15. Juli på Sletten

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

KRUMMEN KREDSBLADET FOR FDF TYRSTED-UTH. Læs i Krummen: - Rabataftale med effektlageret - Nytårsopstart

KRUMMEN KREDSBLADET FOR FDF TYRSTED-UTH. Læs i Krummen: - Rabataftale med effektlageret - Nytårsopstart KRUMMEN KREDSBLADET FOR FDF TYRSTED-UTH Læs i Krummen: - Rabataftale med effektlageret - Nytårsopstart Februar 2015 - April 2015 FDF Tyrsted Uth Nordrevej 68 8700 Horsens Tlf. 75 64 84 64 Redaktion på

Læs mere

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Dette lille hæfte indeholder alle de informationer, der er nødvendige for forberedelserne til at tage på sommerlejr. Skulle der stadig være nogle spørgsmål i

Læs mere

Velkommen hos Gitte Andersen. Fjordparken 28, Vig

Velkommen hos Gitte Andersen. Fjordparken 28, Vig Velkommen hos Gitte Andersen Fjordparken 28, Vig Lidt om mig selv: Jeg hedder Gitte Andersen og har været ansat som dagplejer siden januar 1986. Jeg bor sammen med Søren og vi har tilsammen 5 udeboende

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

Er du klar til rislen ned af ryggen?

Er du klar til rislen ned af ryggen? Er du klar til rislen ned af ryggen? Lad os tage rejsen til Sletten Dette er Sletten stedet for landslejren Hvad er FDF Landslejr 2016? Kæmpe sommerlejr for 10.000 FDF ere Foregår hvert 5. år på Sletten

Læs mere

LILLEBRORLOTTERI NETVÆRKSWEEK-END PIP - HVAD ER DET? FDF Roskilde Nr. 5 Mar/Apr 2007

LILLEBRORLOTTERI NETVÆRKSWEEK-END PIP - HVAD ER DET? FDF Roskilde Nr. 5 Mar/Apr 2007 LILLEBRORLOTTERI NETVÆRKSWEEK-END FDF Nr. 5 Mar/Apr 2007 PIP - HVAD ER DET? Den 27.04-29.04.2007 skal pilte, væbnere og seniorvæbnere på weekend med andre FDF ere fra Hedebo Netværk. Hedebo Netværk dækker

Læs mere

September 2010 22. ÅRGANG

September 2010 22. ÅRGANG September 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Årsplan Solsikkens børnehave 2015

Årsplan Solsikkens børnehave 2015 Årsplan Solsikkens børnehave 2015 januar: 1. Jul Lukket Vinter Lukket Lukket Lukket Lukket 2 Vinter Velkommen til: Freja Maj og Sylvester Velkommen til Freoz og Kathrine Lukket Stuemøde Værksted - Ann

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Nyhedbrevet bliver digitalt, vi har taget en masse mærker, og de store har være på kursus - læs mere her...

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Nyhedbrevet bliver digitalt, vi har taget en masse mærker, og de store har være på kursus - læs mere her... yhedsbrev December - Januar - Februar 2013 yhedbrevet bliver digitalt, vi har taget en masse mærker, og de store har være på kursus - læs mere her... FDF SÆSLV Kalender 25.-27. januar: Væbner- og seniorvæbnerweekend

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG

SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG Som arrangør af Son Taekwondo Samvirkes 17. sommerlejr er det en utrolig stor glæde for Kalundborg Son Taekwondo at kunne invitere på sommer- og

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG

December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe

Læs mere

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet.

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. RY SKOVMUS Hej Skovmus og forældre Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. Vi skal have gjort klar til vores

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 Find os på facebook, og vores hjemmeside se mere på side 2... Jacob har været i Ballerup Gruppe i 25 år Tillykke! Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord.

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

PLØK. Nr. 1 aug., sep., okt årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds

PLØK. Nr. 1 aug., sep., okt årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds PLØK Nr. 1 aug., sep., okt. 2007 33. årgang Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds 2 Kære puslinge og tumlinge 3 Vi håber, I har haft en super god sommerferie. Og at I har fået spist en masse

Læs mere

AUGUST 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SÆSONOPSTART D. 16 AUGUST

AUGUST 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SÆSONOPSTART D. 16 AUGUST AUGUST 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SÆSONOPSTART D. 16 AUGUST Oversigt over Klasser/leder August 2010 Puslinge: Henriette Andersen 24626323

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2013 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et nyt spejder-år. Vi forsøgte os med at ændre på vores traditionelle

Læs mere

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Velkommen til de nye børn og forældre! Mandag d. 2. maj starter 81 nye medlemmer i Klub Viadukten. Stort Velkommen til jer alle sammen. Vi glæder

Læs mere

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3.

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 4 55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

Tumlinge 2 og Pilte ( klasse) skal sove i shelter og telte hele ugen, sammen deres ledere.

Tumlinge 2 og Pilte ( klasse) skal sove i shelter og telte hele ugen, sammen deres ledere. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2011 PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Vintertiden

Læs mere

februar 2009 LINK TIL KLaSSerNe: PuSLINGe TuMLINGe MaNDaG TuMLINGe TIrSDaG PILTe VÆbNere SeNIOr VÆbNer MuSIK afdelingen

februar 2009 LINK TIL KLaSSerNe: PuSLINGe TuMLINGe MaNDaG TuMLINGe TIrSDaG PILTe VÆbNere SeNIOr VÆbNer MuSIK afdelingen februar 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN TIL MINDE Tirsdag, d. 20. januar døde Lis Andersen, og fredag den 23. januar tog

Læs mere

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret:

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Vi roder alle vegne. Der står ting på alle ledige pladser, så håndværkerne kan komme til. De er i gang mange steder. Ude er de ikke færdige med taget endnu, inde mangler

Læs mere

Forældre informationsaften d. 9/ Sommerlejr for: Pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorer

Forældre informationsaften d. 9/ Sommerlejr for: Pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorer Forældre informationsaften d. 9/5 2017 Sommerlejr for: Pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorer 7.-15. juli 2017 Kvitåvatn, Rjukan i Norge Hvem skal med? 28 pilte 20 væbnere 3 seniorer 17 ledere 5 tanter/onkler

Læs mere

November 2017 Nr årgang DDS. Sjølund Koks. Glædelig jul og godt nytår

November 2017 Nr årgang DDS. Sjølund Koks. Glædelig jul og godt nytår November 2017 Nr. 123 23. årgang DDS Sjølund Koks Glædelig jul og godt nytår Indholdsfortegnelse: Fælles siden - side 3 Familiespejd side 4 Mikro/minispejd side 5 Junior side 6 Trop side 7 Adresser side

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2019 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ Caféen Udgives af Caféen.

Læs mere

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem.

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 08/ 2019 Fastelavn.

Læs mere

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV 1 MAJ 2011 REDAKTIONEN: EMILIE 3.A. EMILIE 4.A. YASMIN 4A. (ORLOV) SOFIE N. 4.A. SIMON 5.A. (FREE LANCE)

Læs mere

Sommerlejr 2016. Infomøde 4. april 2016 Kongeådalens Efterskole

Sommerlejr 2016. Infomøde 4. april 2016 Kongeådalens Efterskole Sommerlejr 2016 Infomøde 4. april 2016 Kongeådalens Efterskole Agenda Dagsprogrammet Aktiviteter Særligt for Pilte Den særlige opgave Forplejning Tut Noget for lederne Hvad har vi glemt Dagsprogrammet

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

December 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG

December 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG December 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere