DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER"

Transkript

1 Introduktion din nøgle til fotografiets verden DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

2 Velkommen til TTF Fotoskolen! Jeg synes, at det er fantastisk at fotografere. En af de unikke egenskaber ved fotografering er, at det bliver sjovere, desto mere man ved og desto mere man har prøvet. Jeg kan ikke forestille mig, at fotografering nogensinde bliver kedeligt, når man først har fanget interesse for faget. Der er altid noget nyt, man kan lære, og en ny udfordring, man kan kaste sig ud i. De seneste år har lært mig, at et digitalkamera er nøglen til helt uforglemmelige oplevelser. Billeder af professionel standard er ikke noget, der er forbeholdt professionelle fotografer. Fotografering behøver ikke at være noget elitært og enhver, der er motiveret for det, kan opnå billeder i verdensklasse. Vejen mod resultater ligger i effektiv teoretisk indlæring, ny viden om udstyr, ambitiøs træning og masser af praktiske erfaringer. På TTF FOTOSKOLEN er der ingen hemmeligheder. Kursisterne får indsigt i alle de værktøjer, instruktøren bruger for at opnå professionelle resultater. Kursisterne får ny viden, konstruktiv kritik på deres egen arbejdsgang og bliver tilmed del af et netværk af entusiastiske mennesker, der vil noget med faget. Det er den sikreste vej til at blive en bedre fotograf. Det er min ambition, at TTF FOTOSKOLEN bliver en respekteret platform, hvorfra entusiastiske fotointeresserede får det helt rigtige afsæt. Med tiden vil skolen danne ramme for store oplevelser, nye venskaber og spændende fototure i ind- og udland. Vel mødt! Casper Tybjerg / TTF

3 Hos TTF har vi lige siden det digitale fotografis spæde fødsel modtaget utallige henvendelser med opfordring til at holde fotokurser. Mere end et tusind fotointeresserede har sendt mails med spørgsmål om fototeknik, kamerateknologi og om vores arbejdsgang, når vi producerer billeder. Mange har spurgt til mulighederne for at komme i lære eller deltage aktivt på en af vores opgaver i udlandet. Interessen har været enorm fra starten, og det ser ud til, at den fortsætter. Samtidig buldrer den digitale revolution af sted med uændret styrke. Kamera- og softwareproducenter konkurrerer skarpere end nogensinde før. Udstyret bliver konstant bedre og billigere, og det resulterer i, at flere og flere kaster sig ud i digital fotografering. Vi udgiver fotobøger, holder foredrag om emnet og afholder fotoworkshops både i Danmark og udlandet. Alligevel bliver spørgsmålene flere og samtidig mere kvalificerede. Den seneste tid er antallet af henvendelser øget ganske voldsomt. Det har inspireret os til at søsætte TTF FOTOSKOLEN. For første gang nogensinde får man som fritidsfotograf nu mulighed for at blive certificeret og dermed få dokumentation for sine kompetencer. TTF (A.L.) ADVANCED LEVEL TTF MEM NO Med mindre andet er angivet, er alle billeder i denne brochure fra tidligere kurser under TTF Fotoskolen. BLIV CERTIFICERET Kursusforløbet giver dig mulighed for at opnå det eksklusive TTF (A.L.) certifikat. Bevæbnet med dette kort vil du blive del af et kreativt netværk og samtidig opnå en række fordele, der vil gøre det lettere at planlægge og gennemføre fototure herhjemme og i udlandet.

4 Det får du, når du tager kurser hos TTF FOTOSKOLEN Effektiv indlæring Inspiration Fortrolighed Tilmelding Vi har sammenkogt mere end ti års Det er inspirerende at deltage i en De oplysninger, TTF FOTOSKOLEN Er du interesseret? Tilmeldingen til erfaringer med billedproduktion i fotoworkshop på TTF FOTO- kommer i besiddelse af under en kurser foregår via adressen korte, intense fotoworkshops. Vi har SKOLEN. Væk med lange, tørre workshop, forbliver i det forum, hvor tilmeld@ttf.dk to gange om året. selv udviklet undervisningsmaterialet, og kan derfor garantere, at det virker Power Point præsentationer. Ind med liv, praktiske udfordringer og de hører til. Vi videregiver hverken informationer eller billeder, udtaler Spørgsmål efter hensigten. Det er vores mål at spændende oplevelser. Vores kur- os om kunder eller projekter. Vi ref- Du finder sandsynligvis svar på dine give vores kursister brugbar viden så sister bliver så inspirerede, at de har erer gerne til tidligere kursister, men spørgsmål i TTF FOTOSKOLENS effektivt som muligt. svært ved at lægge kameraet fra ikke uden deres samtykke. FAQ. Hvis ikke så send gerne en mail Et unikt koncept sig efter workshoppens afslutning. Hvis der er noget, der fører til gode Nye muligheder til info@ttf.dk - vi svarer dig så hurtigt som muligt. Det teoretiske og praktiske indhold billeder, så er det inspiration. TTF FOTOSKOLEN er et godt sted af et kursus hos TTF FOTOSKOLEN udbydes ingen andre steder. Netværk at starte, hvis man vil prøve sine egenskaber af som fotograf. Men Sammen med vores kursister om- Langt de fleste af vores kursister TTF FOTOSKOLEN er også en plat- vender vi straks ny teoretisk viden vælger at holde forbindelsen vedlige form med langt mere vidtrækkende til praktisk erfaring. Det sikrer, at den efter workshoppens afslutning. Som potentialer. Du bliver certificeret, nye viden sidder fast. fotograf er det helt uvurderligt at bliver del af et entusiastisk netværk Vi udfordrer vores kursister både være del af et netværk, hvor man og får dermed rigere mulighed for teoretisk og praktisk. Sværhedsgraden kan stille spørgsmål og få kritik af at udvikle dig. Hvis du gider inve- øges langsomt, så ingen mister moti- sine billeder. Flere af vores kursister stere energien, der skal til, vil TTF vationen undervejs. har arrangeret fælles fototure eller FOTOSKOLEN åbne døre, du ikke stiftet små fotoklubber. vidste eksisterede.

5 Filosofien bag fotoskolen Fantastiske billeder er ikke noget, der er forbeholdt professionelle fotografer. Vi vil med TTF FOTOSKOLEN give alle fotointeresserede langt bedre muligheder for at opnå billeder på professionelt niveau. Med den helt rigtige kombination af letforståelig teori og praksis, kan vi på relativt kort tid flytte fotointeresserede til niveauer, det under normale omstændigheder ville tage måneder at opnå. Den digitale revolution er den direkte årsag til, at dette overhovedet kan lade sig gøre. Vi er eksperter i formidling af svært tilgængelig teknisk viden. Vores metoder er gennemprøvede. Vi ved, at de virker, fordi vi har set resultaterne mange gange, og fordi samtlige af vore tidligere kursister har fortalt os det. Det er derfor, vi tør vi certificere dem, der opfylder kriterierne. Mission Med TTF FOTOSKOLEN ønsker vi at skabe en platform, hvor alle fotointeresserede kan mødes, få indsigt i professionel arbejdsgang, udvikle egne kompetencer, blive gensidigt inspireret, få kritik på billeder og sidst, men ikke mindst, blive certificeret.

6 struktur TTF FOTOSKOLEN SpeciaLkurser TTF Primary Level (P.L.) Grundkursus Et inspirerende grundkursus med masser af lærerige, praktiske udfordringer. TTF Advanced Level (A.L.) Overbygning på grundkursus Med vægt på teori flytter denne overbygning til P.L. kursisterne i retning af selvstændig arbejdsgang. Disse kurser henvender sig til fotointeresserede, der ønsker at komme helt til bunds i meget specifikke emner som fx makrofotografering, portrætfotografering eller regnskovsfotografering. Nogle af disse specialkurser er åbne for alle fotointeresserede, imens andre kun er åbne for TTF (A.L.) certificerede. Workshops i udlandet Vores mange gode kontakter fra tidligere opgaver i udlandet giver os mulighed for at udbyde helt unikke fotoworkshops under fremmede himmelstrøg. Disse rejser er unikke og bliver kun gennemført en til to gange om året. Er man blevet certificeret Advanced Level (A.L.) vil der være mulighed for rabatter på udvalgte fotoworkshops i udlandet.

7 FAQ (Frequently Asked Questions) Der findes mange forskellige undervisningsteknikker, og vi mener, at vi har fat i det helt rigtige, når vi af- Jeg har deltaget i rigtig mange kurser i ledelse, coaching, kommunikation o.l. gennem min karriere, så jeg har set TTF FOTOSKOLEN er måtte vi bare flå kameraerne frem endnu en gang. Det er da et super bevis på, at workshoppen har givet os Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi ofte bliver stillet angående vores P.L og A.L. workshops. Listen opdateres løbende. Kig forbi på og hent den seneste version. holder vores workshops. Hvis kvalitet måles i værdien af det teoretiske og praktiske indhold samt i positive tilbagemeldinger fra tidligere kursister, så har kurserne på vores fotoskole meget høj kvalitet. lidt af hvert. Jeg er selv rimelig god til at formidle, har undervist i alt muligt, er amatørskuespiller m.m. På mig virkede Casper utrolig ærlig, reel og dybt engageret i sit virke. Entusiasmen var til et 13-tal, og den positive indgang til det hele, og den en masse viden og energi! Thomas Rolsted Før jeg kom på workshoppen, havde jeg mistet min fotoglæde. Jeg er uden tvivl blevet inspireret til at komme i gang igen. Jeg har bare lyst til at Hvor mange kursister er der på kommunikative måde, hvorpå formid- komme ud at fotografere i stedet Generelt om kurserne hvert hold? lingen skete, var super fantastisk godt. Jeg kunne faktisk ikke sætte fingeren for at gå på arbejde. Nu ser jeg hele tiden motiver og kigger konstant efter Hvad er TTF Fotoskolen? Som regel 14 kursister. Vi har erfaret, at det er et meget passende antal, på noget som helst! Jesper Maagaard motiver! Maj Nikolaisen TTF FOTOSKOLEN er det første kompetencegivende kursusforløb for fritidsfotografer, hvor man kan blive certificeret og dermed dokumentere sine fotografiske egenskaber. TTF FOTOSKOLEN er desuden et kreativt frirum, hvor man kan møde andre fotointeresserede, udveksle erfaringer og være med til at gøre hinanden stærkere. som sikrer, at alle har personlig kontakt med instruktøren. Ud over instruktøren vil der mindst være én praktisk koordinator, der også har indsigt i fotografering samt de lokale forhold i kursusområdet. Hvad har tidligere kursister sagt om kursernes indhold? Vi har fået mange positive tilbage- Tusind tak for en fantastisk workshopweekend. Den var virkelig vellykket i alle henseender, og jeg synes, jeg har fået enormt meget ud af den - både hvad angår teknik, bedre øje for motiver og ikke mindst i form af ny inspiration. De fleste af os fortsatte stilen og klikkede løs på færgen hjem til Sjælland. Også da vi kom i land i Ka- Jeg været på et utal af kurser og selv stået som underviser i anden sammenhæng. Der lærer man hurtigt at gennemskue, om det bare er et job, eller om instruktøren virkelig har noget, som vedkommende brænder for at videregive. Der er slet ingen tvivl om, at Casper Tybjerg formår at videregive den entusiasme, han har. Det medvirker til, at man lægger sig ekstra meget Hvordan er kursernes kvalitet? meldinger på tidligere foto-workshops under TTF FOTOSKOLEN. lundborg, hvor solens sidste stråler gav nogle flotte motiver i havnen. i selen for at bruge instruktionerne til noget praktisk. Herunder kan du læse nogle af dem. Trods træthed & tunge fototask- Johnny Christensen

8 Hvordan er forholdet mellem per, men der er også mulighed for at intet ligge hjemme. Du ved aldrig, TTF FOTOSKOLEN Hvordan forbereder jeg mig? teori og praksis? fotografere på egen hånd, hvis man hvad du får brug for undervejs. har mere lyst til det. Check at dit kameraudstyr virker. Kig På begynderkurset (P.L.) er vægt- Jeg har lige fået mit kam- på en masse billeder, fx på internettet ningen ca. 40/60. Kursisterne bliver Hvad sker der, hvis jeg ikke era. Kan jeg deltage på beg- (forslag til links findes på introduceret til ny viden og får består den teoretiske eller ynderkurset (P.L.)? ttf.dk/dansk/foto/fotolinks.aspx). mulighed for straks at prøve det af i praktiske prøve? Brug masser af energi på at glæde dig, praksis. Herefter bliver der evalueret Det kan du. Men gør dig selv den sørg for at møde veludhvilet til kurset på resultaterne. Hvert år afholder vi en reeksamen tjeneste at lære kameraet at kende og kryds fingrene for flot vejr. Der for de kursister, der ikke klarer sig først. Læs manualen. Hvad hedder findes ikke dårligt fotovejr, men det På det mere avancerede kursus igennem den teoretiske prøve ved knapperne, og hvor er de placeret? bliver hyggeligere at være ude, hvis (A.L.) er vægtningen ca. 70/30. Vi går første forsøg. Vi opkræver et mindre Tag billeder både indendørs og vejret er godt. mere i dybden med teorien, men al- gebyr for denne reeksamen. udendørs, og check at alt virker, som ligevel bliver der naturligvis lejlighed det skal. Er det noget for mig? til at fotografere. Kursisterne tager MÅLGRUPPE OG UDSTYR deres nye, teoretiske viden med Hvilke krav stilles til kur- Hvis du: hjem og vil være i stand til selv at Hvilket udstyr skal jeg købe? sisterne? Er fotointeresseret omvende den til praksis. Fortsætter Ønsker at lære mere teori man med at dyrke den nye viden, vil Det eneste krav vi stiller til kur- Vi kræver, at kursisterne møder op Ønsker at blive en dygtigere fo- man blive en virkelig dygtig fotograf. sisterne er, at de er indehavere af med åbent sind. Aktiv deltagelse tograf et digitalt spejlreflekskamera samt på kurset giver helt klart de bedste Vil dele viden med andre ligesindede Arbejder vi i grupper eller mindst et objektiv. Det er meget resultater for alle. Desuden kræver Vil have fuldstændig kontrol over dit individuelt? individuelt, hvilket udstyr der passer vi, at alle kursister medbringer et kamera bedst til forskellige fotografer. Det digitalt spejlreflekskamera. Om der Vil have saglig kritik af dine billeder Den teoretiske undervisning foregår afhænger også af, hvor mange penge står Canon, Nikon, Sony, Olympus og din arbejdsgang i samlet flok. Evaluering af billeder man har tænkt sig at investere i eller noget helt femte på kameraet,...eller hvis du kan nikke genkend- kan enten foregå individuelt eller udstyret. Vi anbefaler, at man taler er derimod underordnet. ende til bare en af disse ting, så er i grupper. På fototurene er der rig med en fotohandler om sine behov. svaret ja. Du vil ikke fortryde at mulighed for at etablere små grup- Tag alt dit udstyr med på kurset. Lad deltage på et af vores kurser.

9 Hvad kan jeg forvente at lære? Hvem er de andre kursister? OPTAGELSE, GAVEKORT OG TTF FOTOSKOLEN drag_-amp_kurser/ttf_fotoskolen/ DATOER Pris.aspx). Du vil lære en masse om dig selv og På de kurser vi allerede har gennem- Prisen dækker undervisning, kost, din måde at fotografere på. Du vil ført, var kursisterne meget forskellige. Hvordan bliver jeg optaget på logi, kursusbevis, certificering og evt. få dybere indsigt i fotografisk teori, Aldersfordelingen gik hele vejen fra kurserne? fly eller speedbåd på kurset. og du vil gradvist blive mere bevidst Kønnene var fordelt nogen- om, hvad et godt billede er. lunde ligeligt. Erfaringsmæssigt har vi Vi har to kursusrunder i løbet af året Kan jeg komme på venteliste? Du vil efter kurset have lettere ved haft kursister fra rene nybegyndere til en om foråret og en om efteråret. at spotte de gode motiver, og der vil professionelle. Så snart datoerne ligger fast, bliver Til hvert kursus opretter vi en ven- være længere mellem de knapt så Den store fællesnævner for alle vores det offentliggjort i vores nyhedsbrev teliste. Ventelisten bliver slettet, når gode billeder. Du vil være den glade kursister er, at de er meget fotointer- og datoerne bliver derefter lagt på kurset er gennemført. Det sker for indehaver af fornyet inspiration og esserede og entusiastiske. vores hjemmeside ( at sikre, at alle har lige gode chancer masser af fotoenergi. Herefter er der åben for tilmelding, for at komme på kursus i næste Hvordan holder jeg kontakten som foregår ved at sende en mail runde. Bliver jeg en bedre fotograf til andre kursister? med navn, adresse og telefonnum- af at deltage på et kursus hos mer til tilmeld@ttf.dk. Vi optager Hvorfor kører kurserne P.L. og TTF FOTOSKOLEN? Der opstår som regel sociale bånd elever i samme rækkefølge, som vi A.L. kun to gange om året? på vores fotokurser. Derfor vælger modtager mails. Når holdene er fyldt Ja. Alle fotointeresserede, uanset mange af vores kursister at holde op, poster vi en nyhed om det på Dels pga. årstiden. I forhold til struk- hvor meget erfaring de måtte have, kontakten efter endt kursusforløb. Der er naturligvis åbent turen i disse kurser er mængden af kan blive endnu bedre til at tage Vi ved, at flere af holdene har eta- for optag lige så længe, vi har ledige lys (dagens længde) perfekt i foråret billeder. De fleste professionelle bleret sig i små fotoklubber, hvor man pladser. Der er som regel rift om og efteråret. Og dels fordi vi ikke fotografer vil være enige i, at dygtig- mødes, diskuterer billeder og tager på pladserne, så det kan anbefales at er interesserede i at afholde flere gørelse er en konstant udvikling, fototure sammen. være hurtigt ude. kurser, end vi selv kan overskue, hvis og at alle dermed kan blive bedre. Den slags netværk er meget værd, vi samtidig skal garantere for høj Værktøjerne er teoretisk viden, hvis man ønsker at blive en bedre Hvad koster det? kvalitet. Der bliver kun gennemført praktisk erfaring, konstruktiv kri- fotograf. Derfor vil instruktøren få kurser, men til gengæld er de alle tik, kontakt med andre fotointer- på kursets sidste dag fortælle om, Priser kan findes på vores hjemme- esserede og modet til at turde lære hvordan man holder kontakten nemt side ( af sine fejl. og gratis.

10 af samme høje kvalitet. mener, at rammerne skal være i prisen. Hvis du er vegetar, bedes du TTF FOTOSKOLEN 10 Jeg nåede ikke at få plads i orden, for at kursisterne kan få ro til oplyse dette ved tilmeldingen. denne omgang. Hvad gør jeg? at lære. Er der internetforbindelse? Vores kurser er meget populære Hvordan er værelserne? og bliver derfor booket hurtigt. Det Ja, i langt de fleste tilfælde er der bedste du kan gøre, er at være endnu Kursisterne indkvarteres i dob- adgang til internettet. hurtigere ude til næste optagelses- beltværelser (enkeltsenge), men det dato. er muligt at tilkøbe enkeltværelser i Hvordan foregår logistikken? det omfang, der er plads på destina- Min kæreste / ægtefælle / ven / tionen. Kursisterne bringer sig selv til og kollega er fotointeresseret. Kan fra kursusstedet. Hvis det skønnes man købe et gavekort? Hvor ligger kursusstederne? nødvendigt, lejer vi en minibus til fototurene, men instruktør, praktisk Ja, det kan man, men kun på lige fod Kurserne bliver gennemført på koordinator samt flere af kur- med alle andre, der ønsker at komme fotogene destinationer, der ligger sisterne ankommer ofte i egen bil. på kursus. Hvis du er blandt dem, der centralt i landet. Primary Level (P.L.) I så tilfælde plejer det ikke være får plads, udsteder vi meget gerne et og Advanced Level (A.L.) afholdes noget problem at løse den logistiske flot gavekort. aldrig på samme destination. På den udfordring. måde kan vi sikre variation og nye, PRAKTISKE SPØRGSMÅL lærerige omgivelser. Hvordan bor man? Hvilken mad spiser vi? Vi håndplukker destinationerne, hvor kurserne bliver gennemført. En stor Vi spiser god mad og rigeligt af den. del af budgettet på kurserne bliver Uden mad og drikke dur helten omsat til kost og logi, for der bliver ikke. Mellem måltiderne er der lagt vægt på tilgængelighed, service, adgang til kaffe, te, vand og frugt. kvalitet og fotogene omgivelser. Vi Vin, øl og spiritus er ikke inkluderet i

11 11 Læs den seneste FAQ under punktet Foredrag & kurser på Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål her, så send gerne en mail til Pris, tid og sted Check kalenderen under punktet Foredrag & kurser på

12 12 6 nøgleord om TTF FOTOSKOLEN O P L E V E L S E R i n s p i r a t i o n V I D E N Foto: Jesper Maagaard s a m v æ r I N D L æ R I N G i N D S I G T

13 13 Vi glæder os til at se dig...

14 TTF Fotoskolen er etableret og drives af Tybjerg Tekst & Foto (TTF) TTF Højrisvej 7, 8240 Risskov Otte Ruds Gade sal, 8200 Aarhus N

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Advanced level (A.L.) fotoworkshop For dig der vil i dybden med faget DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER (A.L.) TTF ADVANCED LEVEL Varighed: 2 dage (1 overnatning) Fotoworkshop

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER rejsefotografering Til alle med eventyr i blodet DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål At klargøre kursisterne til forestående rejser med kamera til fremmede

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER rejsefotografering Til alle med eventyr i blodet DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At klargøre kursisterne til forestående rejser med kamera til fremmede

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER actionfotografering bliv hurtigere end din egen skygge DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At bevæbne kursisterne med teknikker, der vil gøre det muligt

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER actionfotografering bliv hurtigere end din egen skygge DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål At bevæbne kursisterne med teknikker, der vil gøre det muligt

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Makrofotografering kom helt tæt på en verden de færreste har set DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål At give kursisterne indsigt i makrofotografiets udfordringer.

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Makrofotografering kom helt tæt på en verden de færreste har set DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At give kursisterne indsigt i makrofotografiets

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Makrofotografering kom helt tæt på en verden de færreste har set DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At give kursisterne indsigt i makrofotografiets

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Fotojournalistik Et kursus for alle som vil lære at smelte tekst og billeder effektivt sammen DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål Kursisterne lærer at

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER natfotografering se lyset i mørket DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At give kursisterne bedre mulighed for at lave flotte billeder i mørke. At give

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Fotojournalistik Et kursus for alle som vil lære at smelte tekst og billeder effektivt sammen DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål Kursisterne lærer at

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER workshop i effektiv Billedbehandling gør computeren til din bedste ven DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER TTF BILLEDBEHANDLING Varighed: 10 timer (1 dag) Deltagerkrav

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER primary level (P.L.) fotoworkshop For dig der vil blive bedre i en fart DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER TTF PRIMARY LEVEL (P.L.) TTF PRIMARY LEVEL Varighed: 3 dage

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER fototur til tunø Bliv inspireret blandt et væld af motiver DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Hvem henvender programmet sig til? Begyndere som ønsker professionelle

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Tropisk fotoworkshop Et komfortabelt fotoeventyr DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Tropisk fotoworkshop Varighed: 2 dage (1 overnatning) Fotoworkshop med masser af muligheder

Læs mere

PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Kun åbent for tidligere PL kursister TTF PL-REUNION 2 PL Reunion Varighed: 3 dage

Læs mere

PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Kun åbent for tidligere PL og AL kursister TTF PL-REUNION 2 PL Reunion Varighed: 3

Læs mere

RANDERS REGNSKOV DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

RANDERS REGNSKOV DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Tropisk fotoworkshop Et komfortabelt fotoeventyr RANDERS REGNSKOV DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Tropisk fotoworkshop Varighed: 2 dage (1 overnatning) Fotoworkshop

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER fototur til tunø Bliv inspireret blandt et væld af motiver DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Hvem henvender programmet sig til? Begyndere som ønsker professionelle

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER fototur til tunø Bliv inspireret blandt et væld af motiver DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Hvem henvender programmet sig til? Begyndere som ønsker professionelle råd

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannelse Vi har længe haft en drøm om at skabe en helt særlig uddannelse i gennemslagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskelige potentiale er det nu endelig

Læs mere

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold Indhold Velkommen... 2 Klubbens historie... 2 Vedtægter... 2 Bestyrelsen:... 2 Hus regler... 3 Din rolle som medlem... 3 Årshjulet... 3 Månedskonkurrencer:... 4 Foto ture:... 4 Foredrag:... 4 Arrangementer:...

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Rekruttering og fastholdelse af frivillige i idrætsforeninger

Rekruttering og fastholdelse af frivillige i idrætsforeninger Kursusinvitation: Rekruttering og fastholdelse af frivillige i idrætsforeninger Oktober 2014 januar 2015 VELKOMMEN til kursus i rekruttering af frivillige ledere til idrætsforeninger Frivillige ledere

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

Copenhagen Street Photography. Workshop #1, 24-26 april 2015. Makke Kafe, Nybrogade 18-20, 1203 København K

Copenhagen Street Photography. Workshop #1, 24-26 april 2015. Makke Kafe, Nybrogade 18-20, 1203 København K Copenhagen Street Photography Workshop #1, 24-26 april 2015 Makke Kafe, Nybrogade 18-20, 1203 København K Copenhagen Street Photography Workshop #1, 24.-26. april 2015 Denne workshop er til fotografer,

Læs mere

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Meget kvalificerede undervisere og udbytterige forelæsninger måden stoffet er blevet formidlet på har gjort, at jeg

Læs mere

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation MASTER COACHUDDANNELSE CERTIFICERET MASTER COACHUDDANNELSE EN UDDANNELSE DER UDVIKLER DIN AUTENTICITET, DINE STYRKER OG DIG SOM MASTER COACH DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING - ICF AKKREDITERET

Læs mere

for ikke-journalister

for ikke-journalister 2-DAGES KURSUS WEBJOURNALISTIK for ikke-journalister Du får både skriftlig og mundtlig evaluering af dit site! Væk dine brugeres interesse skab de rigtige overskrifter, vinkler og punch -lines på din hjemmeside

Læs mere

MasterCoach uddannelsen Modulopbygning

MasterCoach uddannelsen Modulopbygning MasterCoach uddannelsen Modulopbygning Modul 1: Livsformål og Enneagrammet På MasterCoach uddannelsens første modul bliver du introduceret til F.R.E.D. dit første skridt på din MasterCoach-rejse. F.R.E.D.

Læs mere

elever en udfordring

elever en udfordring Giv dine elever en udfordring de sent vil glemme Kære Kontaktlærer Overvejer du at have elever med i Nordjyske Nyskabere eller har du allerede valgt at melde hold til? Denne folder gør både garvede kontaktlærere

Læs mere

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Sejlads er en sjov, udfordrende og afstressende aktivitet, som du kan dele med familien og dyrke på dine rejser. Vi tilbyder praktisk

Læs mere

certifiedkid.dk Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år. Skal vi skrive sammen? 50.000 gange om året oplever børn og unge en skjult voksen på internettet.

certifiedkid.dk Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år. Skal vi skrive sammen? 50.000 gange om året oplever børn og unge en skjult voksen på internettet. Udvalget for Videnskab og Teknologi 2009-10 UVT alm. del Bilag 287 Offentligt TIL ELEVER OG FORÆLDRE certifiedkid.dk ONLINE SECURITY FOR KIDS 9 16 POWERED BY TELENOR Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år.

Læs mere

PRIMARY LEVEL (P.L.) FOTOWORKSHOP FOR DIG DER VIL BLIVE BEDRE TIL AT FOTOGRAFERE I EN FART

PRIMARY LEVEL (P.L.) FOTOWORKSHOP FOR DIG DER VIL BLIVE BEDRE TIL AT FOTOGRAFERE I EN FART PRIMARY LEVEL (P.L.) FOTOWORKSHOP FOR DIG DER VIL BLIVE BEDRE TIL AT FOTOGRAFERE I EN FART DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER (P.L.) TTF PRIMARY LEVEL 2 Varighed: 3 dage

Læs mere

- Hvad har målet været? - Hvad har der primært været fokus på?

- Hvad har målet været? - Hvad har der primært været fokus på? Undervisningsdifferentiering v.h.a. IKT: Mercantec (levnedsmiddel) Dokumentation af læringsproces via PhotoStory inden for levnedsmiddel 1. Introside PR-side om forløbet. - Hvad er det vigtigt at slå på?

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

Practitioner Coach uddannelse København, vinter/forår 2014

Practitioner Coach uddannelse København, vinter/forår 2014 Practitioner Coach uddannelse København, vinter/forår 2014 Bang Akademi, København og High Hopes, Aalborg tilbyder en unik coach-uddannelse, der giver dig stærke kommunikationsredskaber. Denne uddannelse

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 26.+27.+28. april 2016 Intensivt certificering-kursus Max. 10 deltagere Motivation Factor Job & Education er for dig, der Målgruppe Arbejder med ledige,

Læs mere

PRIORITERINGS SPILLET

PRIORITERINGS SPILLET PRIORITERINGS SPILLET Prioriteringsspillet er en overskuelig og afslappende måde at sætte gang i diskussionerne om, hvad der betyder noget for jer som par og forældre. Formålet er, at I finder ud af, hvad

Læs mere

Practitioner Coach uddannelse København, sensommer/efterår 2016

Practitioner Coach uddannelse København, sensommer/efterår 2016 Practitioner Coach uddannelse København, sensommer/efterår 2016 Bang Akademi, København og High Hopes, Aalborg tilbyder en unik coach-uddannelse, der giver dig stærke kommunikationsredskaber. Denne uddannelse

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Lær at lave effektive og inspirerende præsentationer Effektiv formidling gennem PowerPointpræsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 19. 20. 21. maj 2015 Intensivt certificering-kursus / Max. 10 deltagere [Målgruppe] Motivation Factor Job & Education er for dig, der Arbejder med

Læs mere

PRIORITERINGS SPILLET

PRIORITERINGS SPILLET PRIORITERINGS SPILLET Dette sæt indeholder: 3 identiske sæt prioriteringskort Lidt sticky tack Instruktionen, du sidder med i hånden. Prioriteringsspillet er en overskuelig og afslappende måde at sætte

Læs mere

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development Sport as a Tool for Development Deltagernes egne beretninger Læs tre inspirerende historier fra nogle af de unge, der har været i Ghana som idrætsvolontører. 2 Det har givet mig uendeligt meget, at deltage

Læs mere

Motivation Factor JobEdu

Motivation Factor JobEdu Kursus i Jobcoaching med Motivation Factor metoden Motivation Factor JobEdu Med Motivation Factor JobEdu arbejder vi fra nutiden mod fremtiden. Vi ser muligheder frem for begrænsninger. Vi fastsætter mål

Læs mere

KURSUSKATALOG Forår 2015

KURSUSKATALOG Forår 2015 KURSUSKATALOG Forår 2015 CPH Retail Academy kursuskatalog og kalender Velkommen til Retail Academy s forårskatalog 2015. Vores kurser har igen i 2015 specifikt fokus på at understøtte CASCs vision om at

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2011 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig, Vi har her samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage på i foråret 2011. Alle kurser er

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side Studiejob Hvordan finder jeg et relevant studiejob? Det spørgsmål er der mange studerende, der stiller sig selv. Nogle har måske et par gode bud men ved du også, at kan hjælpe? Fokus I 2008 har vi sat

Læs mere

Ledelse med hjerte og hjerne

Ledelse med hjerte og hjerne Et mentalt flyttefirma! Indsigt fører til vækst www.senziakurser.dk Ledelse med hjerte og hjerne Med hjerte og hjerne Ledelse med hjerte og hjerne Et ledelsesforløb for stærke kvinder i ledelse Formål:

Læs mere

Og vi skal tale om det på en måde, som du måske ikke har tænkt over det før.

Og vi skal tale om det på en måde, som du måske ikke har tænkt over det før. Kald 3 - The Power of why. I dag skal vi tale om HVORFOR du ønsker det, du ønsker. Og vi skal tale om det på en måde, som du måske ikke har tænkt over det før. Derfor er det super vigtigt, at du har god

Læs mere

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse!

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Det bedste ved at have en voksenven til min søn er, at han får en oprigtig interesse fra et andet voksent menneske, som vil ham det godt. 2 Så kunne

Læs mere

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Side 1 af 7 Vil du lære at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Spiritualitet i dit liv et spørgsmål om opmærksomhed og væren Mentortimer, supervision og seks workshopdage på smukke Jegindø

Læs mere

[AFSLUTTENDE OPGAVE I KOM/IT]

[AFSLUTTENDE OPGAVE I KOM/IT] 2010 Pernille Ketscher & Kasper Lassen [AFSLUTTENDE OPGAVE I KOM/IT] Indhold Skema over fordeling af opgaver.... 3 Kommunikationsplan.... 4 Overvejelser for kommunikationsplanen.... 5 Overvejelserne for

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen Sådan bygger I parforholdet op igen Foto: Scanpix/Iris Guide Juni 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Plej parforholdet på ferien 12 sider og undgå skilsmisse Plej parforholdet på ferien

Læs mere

Evaluering af Styr Livet Kursus

Evaluering af Styr Livet Kursus Evaluering af Styr Livet Kursus 1. Skriv på et blad, hvad du har fået ud af kurset sæt det på plakaten! Jeg synes kurset indeholder mange gode redskaber til at lære sig selv at kende Jeg er blevet mere

Læs mere

WORKSHOP. 5 TING du ikke vidste (men gerne vil vide) OM PILATES 1/6 BENTE TROMBORG

WORKSHOP. 5 TING du ikke vidste (men gerne vil vide) OM PILATES 1/6 BENTE TROMBORG WORKSHOP 5 TING du ikke vidste (men gerne vil vide) OM PILATES BENTE TROMBORG 1/6 MERE ENERGI, RO OG FOKUS Det er mandag aften, klokken er 19.05, og jeg sidder på mit træningsunderlag i det lokale fitnesscenter.

Læs mere

Dato Tid Emne 06. og 07. februar kl til Hjernen, NLP, VAK. 06. og 07. marts kl til Værdier & overbevisninger

Dato Tid Emne 06. og 07. februar kl til Hjernen, NLP, VAK. 06. og 07. marts kl til Værdier & overbevisninger PRACTITIONER COACH UDDANNELSE København, 1. Halvår 2019 Bang Akademi, København tilbyder nu en unik coachuddannelse, der giver dig stærke kommunikationsredskaber, menneskeforståelse, selvindsigt og udsigt

Læs mere

Motivation Factor Job & Education

Motivation Factor Job & Education Styrk trivslen og motivationen - hos jeres målgruppe og jer selv! Motivation Factor Job & Education Sommerrabat på kurser, der afholdes internt i juni, august eller september 2015 3 dages internt kursus

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Bliv uddannet i Motivation Factor Job & Education og få viden og metoder, der hjælper mennesker til at komme i mål med et job eller en uddannelse

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

F L O W. Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE

F L O W. Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE F L O W Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE 2 0 1 6 F L O W Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE Ingen og intet behøver at stagnere i modstand og frustration FREE LOVING OPEN WISE Vil

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af tre grene: Et praktisk forløb i virksomheden Faget Finansielle

Læs mere

Velkommen til en detaljeret beskrivelse af tværsektorielt kompetenceudviklingskursus i Geriatri

Velkommen til en detaljeret beskrivelse af tværsektorielt kompetenceudviklingskursus i Geriatri Velkommen til en detaljeret beskrivelse af tværsektorielt kompetenceudviklingskursus i Geriatri Dette informationsmateriale beskriver baggrunden for tværsektorielt kompetenceudvikling i geriatri, kursets

Læs mere

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Cheerleading 2014 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND CHEERLEADING TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor cheerleading. Uddannelserne ligger i slutningen

Læs mere

Pædagogisk Superstjerne Program

Pædagogisk Superstjerne Program Vil du være pædagogisk mindfulness pioner på din arbejdsplads - og i dit eget liv i 2013? Pædagogisk Superstjerne Program - for dig, der brænder for at gøre en forskel og ønsker et (arbejds-)liv, funderet

Læs mere

Tre simple trin til at forstå dine drømme

Tre simple trin til at forstå dine drømme - En guide til at komme i gang med dit drømmearbejde, eller til at blive bedre til det du allerede gør. Vigtige pointer: Når du viser dine drømme interesse vil du bedre kunne huske dem. Din drøm er din

Læs mere

august - december 2014

august - december 2014 Program august - december 2014 18 August. Feriebilleder + præsentation af programmet og tilmeldinger til Foto Emne konkurrence til borges@rafael.dk. (se den 1. Sep.) Indlevering af billeder til udstilling

Læs mere

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog.

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder

Læs mere

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45)

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45) etwork Netværk Relationer Branding Mere end 70% får job gennem netværk Netværk, relationer og evnen til at tiltrække en kommende arbejdsgiver er afgørende, når vi gerne vil videre i karrieren i dag. Vi

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

Rekruttering af frivillige i foreninger

Rekruttering af frivillige i foreninger Rekruttering af frivillige i foreninger September November 2016 Kursus i rekruttering af frivillige ledere til foreninger Frivillige ledere og trænere er foreningernes vigtigste ressource, og Aabenraa

Læs mere

Det vil glæde mig...

Det vil glæde mig... s Det vil glæde mig... Kære leder Det vil være en glæde for mig sammen med Dig - at designe en unik workshop tilpasset din virksomhed og jeres udfordringer Lad Dig inspirere af workshops, som andre allerede

Læs mere

Hvor god er du til at sælge dine idéer?

Hvor god er du til at sælge dine idéer? Hvor god er du til at sælge dine idéer? Du har nu muligheden for at blive helt skarp til en kommende jobsamtale samtidig med at du følger et statsanerkendt salgs- og kommunikationsfag. Faget forbedrer

Læs mere

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson.

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson. Interview 0 0 0 0 Interviewet indledes. I: For det første, prøv at beskrive hvad en god, ung instruktør er ifølge dig? A: Jamen, for mig er en god instruktør én, der tør tage ansvar, og én, der især melder

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Fem spændende valgmuligheder til dig

Fem spændende valgmuligheder til dig Valgholdskatalog Fem spændende valgmuligheder til dig Kære elev i 7. klasse I denne folder får du en introduktion til fem spændende undervisningsforløb på NEXT Uddannelse København, som du kan vælge mellem

Læs mere

Præsentationsteknik for advokater - MBK A/S

Præsentationsteknik for advokater - MBK A/S Drukner dit budskab i faglige petitesser eller manglende struktur? Lader du nervøsiteten overtage, når du stiller dig op foran mange mennesker? Vil du blive bedre til at fremlægge sager på møder, præsentere

Læs mere

Brug servicedesign til at udvikle attrak tive og effektive serviceydelser

Brug servicedesign til at udvikle attrak tive og effektive serviceydelser S E R V I C E D E S I G N K U R S U S Kursusforløb: Brug servicedesign til at udvikle attrak tive og effektive serviceydelser Service Design Institute udbyder både lukkede og åbne kursusforløb i servicedesign

Læs mere

Evaluering af ammekursus 2010/2011

Evaluering af ammekursus 2010/2011 Evaluering af ammekursus 2010/2011 Indledning Tværfagligt ammekursus blev etableret i 2004. Baggrunden var, at det var blevet muligt at gå til eksamen i Danmark og få den internationale certifikation til

Læs mere

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre?

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II When business gets personal! Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II Acuity World Fortsæt Our field of expertise din

Læs mere

Formidling og undervisning - MBK A/S

Formidling og undervisning - MBK A/S Jeg skal undervise mine kollegaer eller folk udefra. Jeg bruger for megen tid på forberedelsen. Mine tilhørere har svært ved at forstå, hvad jeg mener. Jeg drukner i detaljer, bliver nervøs og mister overblikket.

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere

Motivation Factor Education SPECIAL

Motivation Factor Education SPECIAL JobEdu udbyder i samarbejde med Nordic Coaching Motivation Factor Education SPECIAL den 26. 27 og 28. november 2013 Bliv uddannet i Motivation Factor Education SPECIAL og få viden og metoder, der hjælper

Læs mere

YOGATEKNIK 50-TIMERS TEMAUDDANNELSE. Foråret 2015. Datoer: 1.- 3. maj & 28.- 31. maj. Sted: Hamsa Yoga Studio Mejlgade 50A 8000 Aarhus C

YOGATEKNIK 50-TIMERS TEMAUDDANNELSE. Foråret 2015. Datoer: 1.- 3. maj & 28.- 31. maj. Sted: Hamsa Yoga Studio Mejlgade 50A 8000 Aarhus C YOGATEKNIK 50-TIMERS TEMAUDDANNELSE Foråret 2015 Datoer: 1.- 3. maj & 28.- 31. maj Sted: Hamsa Yoga Studio Mejlgade 50A 8000 Aarhus C Pris: 6.500 dkk. Uddannelsens indhold: Teknik for teknikkens skyld

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

KURSET: PRAKSIS: copyright all rights reserved hamsa yoga studio

KURSET: PRAKSIS: copyright all rights reserved hamsa yoga studio KURSET: Teknik bliver til kunst når den udvider ens potentiale. På Hamsa Yoga Studio er det ultimative mål med teknik er at forøge effekten af yogaen, så som stress reduktion, forbedret søvnkvalitet og

Læs mere

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling Vil du gerne styrke trivsel i din organisation? Er du godt rustet til at tackle konflikter? Får du udnyttet uenigheder positivt? Mange ledere og medarbejdere

Læs mere

ØKONOMI. for ikke-økonomer i det offentlige. For ledere med budgetansvar. Få dybere indsigt i de økonomiske sammenhænge

ØKONOMI. for ikke-økonomer i det offentlige. For ledere med budgetansvar. Få dybere indsigt i de økonomiske sammenhænge 2-dags kursus ØKONOMI for ikke-økonomer i det offentlige For ledere med budgetansvar Få dybere indsigt i de økonomiske sammenhænge Hvad er økonomisk styring egentlig? Bliv bedre til at forstå og præsentere

Læs mere

FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED. (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #1 af 3

FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED. (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #1 af 3 FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #1 af 3 Spørgsmål: Hvorfor er din krop (form, vægt, udseende, almen sundhed

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere