Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 29. august 2014 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 29. august 2014 kl. 9.00-12.00"

Transkript

1 29. august 2014 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 29. august 2014 kl Mødet var i DSR, Kreds Hovedstaden, Frederiksborggade 15, 4. sal, 1360 København K Deltagere Bestyrelse: Alice Linning, Vibeke Westh (kom kl ), Lars Christensen, Regitze Flannov, Annemette El- Azem, Gert Johansen (gik kl ), Morten Bay, Kristina Robins Suppleanter: Johan Kofod Afbud: Michael Egelund, Henrik Eskildsen, Stephen Mortensen, Uden Afbud: Leif Konow Dagsorden: 1. Velkomst Alice bød velkommen. Alice opfordrede Gert til at kontakte Leif Konow, da vi ikke har hørt fra ham. Særlig velkommen til Simon Schou, Finansforbundet. 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse af referat fra bestyrelsesseminariet den 3. juni 2014 Referatet blev godkendt. Udpegningen i Hørsholm Kommune er ændret tages under punkt. 10: Udpegninger Til drøftelse 4. Vækstforum status på arbejdet i Vækstforum hvordan organiserer vi arbejdet? v./ Simon Schou (Finansforbundet) og Vibeke Westh(DSR) suppleant i Region Hovedstadens Vækstforum Vibeke har fået suppleantposten i Vækstforum i Region Hovedstaden det er en vigtig plads. Der er to vækstfora i Region Hovedstaden idet Bornholm har deres eget vækstforum. Der ligger mange penge til udvikling. Sophie Hæstrup, formand for Region Hovedstaden er også formand for vækstforum. Simon sidder ikke længere i følgegruppen. AC og FTF deler pladsen og AC betjener FTF i forhold til Vækstforum.

2 Vækstforum skal arbejde med en regional vækst- og udviklingsstrategi REVUS denne skal lægge rammerne for det kommende arbejde og rammer for, hvordan pengene skal prioriteres offentligt/privat samarbejde har en høj prioritet i FTF. Det kunne være interessant at mødes med ACs repræsentant. Man er også i gang med at lave vækstpartnerskaber med regeringen men her i Region Hovedstaden afventer man regeringens plan for en hovedstadsstrategi Simon Schou forventer at denne hovedstadsstrategi vil være klar i december eller i begyndelsen af det nye år. Simon Schou ved ikke, hvad det er for temaer, der er i spil i REVUS lige nu. Vi kunne invitere Anne Sofie Fogtmann fra AC, som har pladsen i Vækstforum, hun skulle være tæt på, hvad der sker. Vi retter henvendelse til Andy Andersen, FTF, at vi ønsker, at Simon Schou også fremover skal sidde i følgegruppen, og det vil han gerne. Det er vigtigt, at FTF er repræsenteret for at få indsigt og indflydelse på, hvad der sker. Repræsentanten fra AC Anne Sofie Fogtmann er meget interesseret og opsøgende i et samarbejde om arbejdet i Vækstforum. Vibeke Westh vil tale med Simon Schou om at deltage i formøderne. Det er aftalt, at der skal laves et netværk med repræsentanter fra alle hovedorganisationer. LO er initiativtager. Til beslutning: 5. Økonomi a. Status på økonomi 2014 Økonomien for 2014 taget til efterretning b. Forslag til budget for 2015 (Bilag: Revideret budget samt status) Budgettet for 2015 blev godkendt 6. Årsmøde a. Program b. Invitation c. Fortæring Invitationen sendes til de sædvanlige kontaktpersoner og til alle medlemmer af MEDhovedudvalg. Der gives ikke tilskud til deltagelse fra FTF til medlemmer på Bornholm. Program: Det er Rasmus Willig, der kommer med oplæg om ytringsfrihed. Mødet afholdes hos BUPL i Ballerup, men hvis der er mere end 100 tilmeldte, er det en mulighed at holde mødet på Frederiksberg Tekniske Skole Morten Bay undersøger om det er muligt. Tilmelding i pæn god tid, så vi evt. kan skifte afholdelsessted. Arrangementet er gratis for alle. Invitationen er til kl. 16 vi andre mødes lidt før. Fortæring fra Ricky og Michael Egelund søger for vin. Der serveres kaffe og frugt ved mødets start. Alice Linning kommer med et udkast til tekst til invitation. Denne sendes ud i uge FTF-aktiviteter Fremover skriver vi i invitationen til kurser og andre arrangementer, at der er egen betaling ved manglende afbud Teksten vil blive: At udeblivelse uden afbud/gyldig grund medfører egenbetaling på 500 kr. Det bliver organisationernes ansvar at inkassere beløbet af hensyn til administrationen. a. Aktiviteter i 2015 To budget-med kurser det bør være det strategiske arbejde med budgetterne (Regitze Flannov), der arbejdes med. Lars Christensen, BUPL, vil gerne se på

3 evaluering af kurserne fremover de har en metode til dette. Lene Rasmussen og Alice Linning tager et møde med underviser inden aftale om næste år. Der vil blive to arbejdsmiljø-arrangementer. Evt. et arrangement i samarbejde med LO-Hovedstaden Et arrangement på Bornholm. b. Status for MED og budgetkurset den 28. august tilmeldte, syv afbud og 20 fremmødte. Stor tilfredshed. Deltagerliste ud med referatet. c. Arbejdsmiljøarrangement den 7. oktober 2014 i Vanløse Kulturcenter Styrk din personlige gennemslagskraft lille indsats, stort udbytte! ved Else Qualmann invitation er udsendt den 26. august 2014 fra sekretariatet. d. Årsmødet se tidligere punkt e. Arrangement for MED-repræsentanter v./ Vibeke Westh/Kristina Robins Vi afventer nyt. 8. Beskæftigelsesområdet a. Opdatering på, hvad der sker på området ved Alice Linning (Bilag: Forlig om reform af beskæftigelsesindsatsen ) (Bilag: Regionale Arbejdsmarkedsråds (RAR) opgaver og sammensætning ) (Bilag: FTF notat: Ny kurs i beskæftigelsen ) Der bliver formentlig radikale store forandringer på beskæftigelsesområdet i løbet af Oplægget er, at der fremover skal være otte arbejdsmarkedsråd. De lokale beskæftigelsesråd bortfalder i kommunerne. Morten Bay og Alice Linning skal til møde i FTF den 12. september 2014, og der regner de med at blive klogere på, hvordan det kommer til at se ud i fremtiden. Man må gerne allerede nu tænke på, hvem der skal fortsætte, eller om der skal findes nye kandidater til rådene alt efter, hvordan de organiseres i Region Hovedstaden. Kommunerne kan godt fortsætte med at have lokale beskæftigelsesråd, hvis de vil. Det ser ikke ud til at a-kasserne får større indflydelse som ønsket fra FTF. Sammensætningen af rådene er også til debat lige nu har FTF to repræsentanter og LO har 11 repræsentanter i det Regionale Beskæftigelsesråd. På mødet den 12. september i FTF vil Alice Linning pointere vigtigheden af at blive klædt på til at repræsentere FTF i de kommende råd. Dette emne vil også være et punkt på næste bestyrelsesmøde den 3. oktober. 9. Løntjek OK-kampagnen ved Alice Linning (Bilag: Løntjekavis) Alice har lovet FTF, at bestyrelsen tager stilling til, om FTF Region Hovedstaden skal være med til at lave et løntjek-arrangement. Mange organisationer i regionen er allerede i gang med koordinering fra de centrale organisationer. Så det er ikke aktuelt for FTF Region Hovedstaden at gå ind i noget i denne forbindelse. Men vi bakker op om initiativerne, der allerede er taget. Hvis LO Hovedstaden laver et arrangement, vil vi gerne evt. deltage i det.

4 10. Udpegninger a. Godkendelse af udpegning af repræsentanter til MED-.forhandlingsorgan i Hvidovre (Bilag: Brev fra Hvidovre Kommune om udpegning af repræsentanter til MEDforhandlingsorgan) b. Orientering om udpegning af FTF-repræsentanter til MED-hovedudvalg i Frederikssund Kommune (Bilag: Mail til Frederiksund Kommune om udpegning) c. Godkendelse af udpegning af FTF-repræsentanter til MED-Hovedudvalg i Herlev Kommune (Bilag: Mail fra Bent Larsen vedr. uenigheder om valg af repræsentanter i MED- Hovedudvalget) Vi har tidligere besluttet, at det er kohale-pricippet, der er gældende, dvs. antallet af medlemmer på overenskomstområdet, man repræsenterer, tallene fås i organisationerne se vores retningslinier, som ligger på hjemmesiden: ( tningslinjer_januar_2014.pdf) Ved flere kandidater end pladser udpeger FTF Region Hovedstaden efter, hvor mange medlemmer den enkelte organisation har. Som udgangspunkt prioriteres tværfaglighed frem for at en enkelt organisation har flere pladser i det enkelte hovedudvalg. d. Godkendelse af udpegning af repræsentanter til Hovedudvalg i Gribskov Kommune (Bilag: Brev fra Dorit Andersen, FTR, BUPL Gribskov vedr. udpegning til Hovedudvalg). e. Udpegning til MED-hovedudvalg i Hørsholm Kommune Det er nu godkendt, at det er Hanne Nordfalk, DSR der er den tredje repræsentant i MED-Hovedudvalget i Hørsholm, samt at Minka A. Heilmann, DS er suppleant til udvalget. Til orientering: 11. Orientering om FTF kurser om tillidsreformen (Bilag: Mail fra FTF (Hans Christian Hansen) om kurserne Der er opfordring fra FTF om at deltage i kurserne. 12. Beskæftigelsessituationen møde i FTF den 12. september Alice vender tilbage efter mødet. 13. Orientering fra organisationerne Region Hovedstaden lægger op til besparelser. I oplægget lægges der op til at der skal afskediges socialrådgivere. Der skal i alt spares knapt 700 årsværk i Region Hovedstaden det er meget. Regionens MED-udvalg har haft møde med ledelsen. Medarbejderne er bekymrede og prøver at gøre opmærksom på konsekvenserne. DLF har kongres i næste uge og har op til denne arbejdet med ledelse har fået meget god respons på det. Oplægget hedder Syv bud på god skoleledelse. Politiet oplever i forbindelse med besparelser, at alle arbejdstidsaftaler bliver fortolket på en ny måde fra arbejdsgivers side. Der bliver f.eks stillet spørgsmålstegn ved en aftalt 62-års

5 fridag, man kan have den gives ikke længere. Der diskuteres også ledelse udspillet er helt ude af trit med, hvad alle teorier siger om god ledelse. Socialrådgiverne har oplevet op til OK15, at kaffepauserne (som ikke har været afholdt i årevis) bliver strøget, således at det bliver effektueret ved personalebesparelser. Sygeplejerskerne oplever også, at arbejdsgiverne udfordrer arbejdstidsaftalerne her op til OK Eventuelt Næste møde holdes i Kost & Ernæringsforbundet den 3. oktober Næste gang sendes dagsorden og alle bilag i en fil.

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00 24. september 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet blev afholdt i Kost- og Ernæringsforbundet, Nørre Voldgade 90, 1358 København K Mødelokalet

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 31. oktober 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet afholdtes i Københavns Politiforening, H. C. Andersens Boulevard 42, 1. 1553 København

Læs mere

Referat FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. torsdag den 30. november 2017 kl hvorefter der er julefrokost i Tivoli Brdr.

Referat FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. torsdag den 30. november 2017 kl hvorefter der er julefrokost i Tivoli Brdr. Referat FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde torsdag den 30. november 2017 kl. 10.00-13.00. hvorefter der er julefrokost i Tivoli Brdr. Price Mødet afholdes i Københavns Politiforening H. C. Andersens

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 15. marts 2013 kl. 9.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 15. marts 2013 kl. 9.00-12.00 3. maj 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 15. marts 2013 kl. 9.00-12.00 Mødet afholdes i Kost & Ernæringsforbundet Nørrevoldgade 90, 1358 Kbh. K Lokale A 19, 1. sal Deltagere:

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Onsdag den 24. juni 2015 kl med efterfølgende middag kl i 1. th.

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Onsdag den 24. juni 2015 kl med efterfølgende middag kl i 1. th. Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar Onsdag den 24. juni 2015 kl. 10.00-17.30 med efterfølgende middag kl. 18.30 i 1. th. Mødet afholdtes i FTF Niels Hemmingsens Gade 12 1010 København

Læs mere

Referat til FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 25. september 2015 kl. 09:00-12:00.

Referat til FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 25. september 2015 kl. 09:00-12:00. Referat til FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde 9. november 2015 Fredag den 25. september 2015 kl. 09:00-12:00. Mødet afholdes i Dansk Sygeplejeråd Frederiksborggade 15, 4. sal 1360 København K Deltagere

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde 20. april 2012 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 30. marts 2012 Kl. 9.00-12.00 med efterfølgende frokost hos DSR Hovedstaden, Frederiksborggade 15, 4. sal, 1360 København K

Læs mere

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. februar 2012 Kl hos BUPL Storkøbenhavn; Lindevænget 19, 2750 Ballerup

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. februar 2012 Kl hos BUPL Storkøbenhavn; Lindevænget 19, 2750 Ballerup 24. februar 2012 Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Tirsdag den 21. februar 2012 Kl. 9.00-12.00 hos BUPL Storkøbenhavn; Lindevænget 19, 2750 Ballerup Tilstede: Alice Linning, Lars Christensen,

Læs mere

Referat FTF Region Hovedstadens Bestyrelsesseminar den 10. og 11. maj 2012. Hotel Frederiksdal, Kongens Lyngby

Referat FTF Region Hovedstadens Bestyrelsesseminar den 10. og 11. maj 2012. Hotel Frederiksdal, Kongens Lyngby Referat FTF Region Hovedstadens Bestyrelsesseminar den 10. og 11. maj 2012 Hotel Frederiksdal, Kongens Lyngby Deltagere: Bestyrelse: Alice Linning, Vibeke Westh (kun 11/5), Lars Christensen, Majbrit Berlau

Læs mere

Referat fra FTF Bestyrelsesmøde

Referat fra FTF Bestyrelsesmøde 20. december 2012 Referat fra FTF Bestyrelsesmøde Onsdag den 5. december 2012 kl. 10-13 med efterfølgende julefrokost kl. 14 i Restaurant Brdr. Price, Rosenborggade 15-17, København K Mødet afholdes i

Læs mere

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar 2012 den 25. juni 2013 på Hotel Frederiksdal, Frederiksdalsvej 360, 2800 Kongens Lyngby

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar 2012 den 25. juni 2013 på Hotel Frederiksdal, Frederiksdalsvej 360, 2800 Kongens Lyngby Deltagere: Bestyrelse: Alice Linning, Vibeke Westh, Lars Christensen Suppleanter: Stephen Frank Mortensen Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar 2012 den på Hotel Frederiksdal, Frederiksdalsvej

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Mandag den 22. maj 2017

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Mandag den 22. maj 2017 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar Mandag den 22. maj 2017 Deltagere: Afbud: Regitze Flannov, Flemming Ernst, Henriette Brockdorff, Rasmus Hangaard Balslev, Tine Nielsen, Alice Linning,

Læs mere

FTF-Region Hovedstaden beretning årsmødet 2008

FTF-Region Hovedstaden beretning årsmødet 2008 Den 18. november 2008/AL/kp Det talte ord gælder: FTF-Region Hovedstaden beretning årsmødet 2008 Da vi var samlet sidste år til årsmøde den 12. november var det dagen før folketingsvalget. Vi fik foretaget

Læs mere

FTF Region Hovedstaden beretning til årsmødet 2015

FTF Region Hovedstaden beretning til årsmødet 2015 FTF Region Hovedstaden beretning til årsmødet 2015 Vi er mange FTF ere, som løfter opgaver både på det regionale og det kommunale niveau. FTF Region Hovedstaden er repræsenteret i 29 kommuner og i Region

Læs mere

REFERAT af årsmøde 2011 i FTF Region Hovedstaden

REFERAT af årsmøde 2011 i FTF Region Hovedstaden REFERAT af årsmøde 2011 i FTF Region Hovedstaden ONSDAG DEN 2. NOVEMBER 2011 KL. 16.00 i BUPL s lokaler Lindevænget 19 2750 Ballerup Der var 48 tilmeldte og 45 fremmødte til årsmødet. Mødet indledtes med

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 29. juni 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Referat fra FTF Bestyrelsesmøde

Referat fra FTF Bestyrelsesmøde 20. september 2012 Referat fra FTF Bestyrelsesmøde torsdag den 6. september 2012 Kl. 9-12 med frokost (sandwich) fra kl. 12.00 til 13.00 hos BUPL Storkøbenhavn, Lindevænget 19, 2750 Ballerup Deltagere:

Læs mere

Møde i overvågningsudvalget for strukturfondsprogrammerne under målet om regional konkurrenceevne og beskæftigelse.

Møde i overvågningsudvalget for strukturfondsprogrammerne under målet om regional konkurrenceevne og beskæftigelse. Møde i overvågningsudvalget for strukturfondsprogrammerne under målet om regional konkurrenceevne og beskæftigelse. 6. juli 2011 Sag 11/02508 /lok-ebst Torsdag den 16. juni 2011, kl. 10.00 17.00, Langelinie

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Fredag den 10. juni 2016

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Fredag den 10. juni 2016 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar 24. juni 2016 Fredag den 10. juni 2016 Mødet afholdes i FTF Niels Hemmingsens Gade 12, 1. sal 1010 København K Deltagere Bestyrelse: Alice Linning,

Læs mere

Vækstforum. Udkast til Referat af møde 01/2018 mellem det afgående og det tiltrædende Vækstforum Torsdag den 15. marts 2018

Vækstforum. Udkast til Referat af møde 01/2018 mellem det afgående og det tiltrædende Vækstforum Torsdag den 15. marts 2018 Vækstforum Udkast til Referat af møde 01/2018 mellem det afgående og det tiltrædende Vækstforum Torsdag den 15. marts 2018 Mødet holdtes i: Regionshuset Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Mødelokale: Regionsrådssalen

Læs mere

Referat fra årsmøde i FTF Region Nordjylland den 22. november 2017

Referat fra årsmøde i FTF Region Nordjylland den 22. november 2017 Referat fra årsmøde i FTF Region Nordjylland den 22. november 2017 Inden årsmødet holdt Bente Sorgenfrey, formand for FTF et oplæg om samarbejdet mellem FTF og LO med tanke på en sammenlægning af de 2

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17 FTF Region Sjælland Ringstedcentret Nørregade 13 4100 Ringsted Tlf. 20 91 71 53 hellekehlet@dsr.dk Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17 BUPL Midtsjælland,

Læs mere

Lokale RØD, indgang E.

Lokale RØD, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 13. februar 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Der er afbud fra: Allan, Åse og Grethe. Hverken Åse eller Grethe har en suppleant, men dagsorden er tilsendt Jens Callesen som Allans suppleant.

Der er afbud fra: Allan, Åse og Grethe. Hverken Åse eller Grethe har en suppleant, men dagsorden er tilsendt Jens Callesen som Allans suppleant. Referat fra FTF Region Sjælland Nykobbelvej 1 4200 Slagelse Bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2013 Nykobbelvej 1, Slagelse Kl. 11 13.30 Punkt t Der er afbud fra: Allan, Åse og Grethe. Hverken Åse eller Grethe

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 4.11.2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i LBR

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra ordinært møde 25-11-2014 Tirsdag 25.11.2014 kl. 7:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 True North 3 Fremtidig struktur for dialog med erhvervslivet 5 Fremtiden

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 9. marts 2012, fra kl. 9.00 til 12.00 efterfulgt af frokost og rundvisning Viborg Rådhus mødelokale M5, Prinsens Allé 5, 8800 Viborg Deltagere:

Læs mere

Fællesmøde mellem Regionsrådet og Vækstforum om den regionale vækst- og udviklingsstrategi

Fællesmøde mellem Regionsrådet og Vækstforum om den regionale vækst- og udviklingsstrategi Fællesmøde mellem Regionsrådet og Vækstforum om den regionale vækst- og udviklingsstrategi Udkast til referat af møde Onsdag den 24. september 2014 Mødet blev holdt i Aalborg Kongres- og Kulturcenter Europa

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Hovedstaden 23. oktober 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Maja Pejs Jensen 29. oktober 2012 Deltagere: Tine Nielsen, Per Normann Jørgensen,

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Radisson Blu Fredensborg Hotel, Strandvejen 116, Rønne

Radisson Blu Fredensborg Hotel, Strandvejen 116, Rønne Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 15. december

Læs mere

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens 15. maj 2014 1 Referat DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Vallensbæk/Ishøj Torsdag den 15.5. 2014 KL. 16.30 19.00 i lokale 068 Vallensbæk Rådhus Afbud: Merete Amdisen,

Læs mere

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Deltagere: Jørn Christensen (Høreforeningen) Øvrige deltagere: Tabita Sonne-Dalsø Afbud: Alice Thulesen (Dansk

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30 Aarhus, den 4. marts 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30 Referent: AK punkt 1 7/CI punkt 8 12 Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF og

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat fra møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd

Referat fra møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Gentofte Referat fra møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 3. juni 2014 Til stede Ikke til stede Søren Heisel (Gentofte Kommune) Arne E. Jørgensen (AC) Aviva Steinbock (DA) Ellen Margrethe Andersen

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 30. august Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 30. august Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 30. august 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. STATUS PÅ SAMMENLÆGNINGSPROCESSEN...

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Afbud: Det blev besluttet, at fastholde alle specialerapportens anbefalinger for så vidt angår specialerne inden for fysioterapi.

Afbud: Det blev besluttet, at fastholde alle specialerapportens anbefalinger for så vidt angår specialerne inden for fysioterapi. Referat af bestyrelsesseminariet i Dansk Selskab for Fysioterapi Dato for møde: 25.-27 februar 2016 For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severinkursuscenter Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 06. marts 2008 kl. 15:30 i Jobcenter

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 06. marts 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 06. marts 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Indholdsfortegnelse 101. Orientering om kontanthjælpsområdet 3 102. LBR - medlemmer 4 103. Orientering om drøftelser i

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Afbud fra René Gordon Larsen, Mette Groes deltager Mødeleder Charlotte Graungaard Ordstyrer Christian Gøttsch Hansen Referent Michael Dreyer Referat

Læs mere

RAR Fyn Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn. REFERAT af møde i Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn

RAR Fyn Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn. REFERAT af møde i Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn REFERAT af møde i Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn Mandag den 23. november 2015 kl. 9.00-10.00 på Hotel Gl. Avernæs, Helnæsvej 9, 5631 Ebberup (i forbindelse med rådets strategiseminar) Deltagere: Jan

Læs mere

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Godkendelse af referater 4. Forretningsudvalgsrunde 5. Udvalgsrunde

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Regionsældreråd Hovedstaden

Regionsældreråd Hovedstaden Regionsældreråd Hovedstaden Ændringsforslag til : VEDTÆGTER FOR REGIONSÆLDRERÅDET I HOVEDSTADSREGIONEN. Gældende vedtægter 1. Grundlag Regionsældrerådet er et ældrepolitisk samarbejdsforum for regionens

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Dato: 9. juni Tidspunkt: Kl Terndrup Rådhus Sted: Skørpingvej Terndrup

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Dato: 9. juni Tidspunkt: Kl Terndrup Rådhus Sted: Skørpingvej Terndrup REFERAT Bestyrelsesmøde Dato: 9. juni 2016 Tidspunkt: Kl. 17.00 19.00 Terndrup Rådhus Sted: Skørpingvej 7 9575 Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

12-12 seminar for bestyrelsen for FTF region Sjælland Den 3. og 4. juni 2013, Havnsø Hotel

12-12 seminar for bestyrelsen for FTF region Sjælland Den 3. og 4. juni 2013, Havnsø Hotel Referat FTF Region Sjælland Nykobbelvej 1 4200 Slagelse 12-12 seminar for bestyrelsen for FTF region Sjælland Den 3. og 4. juni 2013, Havnsø Hotel Udkast til referat af region Sjællands bestyrelsesseminar

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 9. marts 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand John Rolsted ( ) Lone Karakavuk (

Læs mere

Formanden orienterede om, at pressen var inviteret til at overvære første del af mødet.

Formanden orienterede om, at pressen var inviteret til at overvære første del af mødet. 26. juni 2006 1. møde i Danmarks Vækstråd Eksp.nr. 278979 15. juni 2006 /hlm-dep Til stede fra Danmarks Vækstråd: Direktør Lars Nørby Johansen (formand) Finansdirektør Birgit Aagaard-Svendsen (deltog fra

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 30. januar 2015 kl. 10 14, inklusiv frokost Sted: Selandia, Bredahlsgade 3. 4200 Slagelse

Bestyrelsesmøde d. 30. januar 2015 kl. 10 14, inklusiv frokost Sted: Selandia, Bredahlsgade 3. 4200 Slagelse Referat FTF Region Sjælland Nykobbelvej 1 4200 Slagelse Bestyrelsesmøde d. 30. januar 2015 kl. 10 14, inklusiv frokost Sted: Selandia, Bredahlsgade 3. 4200 Slagelse Punkt t Bilag Der er afbud fra: Bertha

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 Tilstede: Anette, Eva, Bo, Sidse og Gladys Mødeleder og referent: Gladys Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 1. Godkendelse og prioritering af dagsorden. Godkendt 2. Evt. kommentarer

Læs mere

1. Velkommen og intro

1. Velkommen og intro Referat for møde: Bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Fysioterapi For referat: Anders Lorentzen Dato for møde: 10. oktober 2018 Sted: Odeon, Odense Deltagere: Lars Henrik Larsen Afbud: Rasmus Gormsen Hansen

Læs mere

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden 1 Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Fredag 23. maj 2014 Deltagere: Ilse Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Kasper Soelberg, Bente Juulsgard, Inger Marie Jaillet, Johnny Nielsen, Irene

Læs mere

Dato 14-03-2013 j./sagsnr. 87.00.00-P35-1-13. Referat af centerudvalgsmødet den 20. maj 2014. Notat udarbejdet af: Simon Bjerrum

Dato 14-03-2013 j./sagsnr. 87.00.00-P35-1-13. Referat af centerudvalgsmødet den 20. maj 2014. Notat udarbejdet af: Simon Bjerrum Center for Børn & Familie Dato 14-03-2013 j./sagsnr. 87.00.00-P35-1-13 Referat af centerudvalgsmødet den 20. maj 2014 Medlemmer af Centerudvalget: Notat udarbejdet af: Simon Bjerrum Jens Zachariasen Inge

Læs mere

6. Drøftelse af indstillinger i forbindelse med sagsfremstillinger til RAR

6. Drøftelse af indstillinger i forbindelse med sagsfremstillinger til RAR 10. marts 2016 Deltagere: Flemming Kronsten, formand Gert Jørgensen, næstformand Carsten Bloch Nielsen, næstformand Marianne Sumborg, arbejdsmarkedsdirektør AMK Øst Helle Klein, AMK Øst (referent) Dagsorden

Læs mere

Fælles valgmøde for Murersektionens regionsudvalg i Hovedstaden, Nordsjælland og Østsjælland

Fælles valgmøde for Murersektionens regionsudvalg i Hovedstaden, Nordsjælland og Østsjælland Fælles valgmøde for Murersektionens regionsudvalg i Hovedstaden, Nordsjælland og Østsjælland Torsdag den 8. november 2018 kl. 11.00 på KolleKolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Dette valgmøde ligger

Læs mere

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den kl. 10:30

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den kl. 10:30 Medlemmerne af Danske Regioners bestyrelse m.fl. 11042013 Sagsnr. 13/582 Annette Budtz Jørgensen Tel.: 3529 8263 Email: abj@regioner.dk Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den 05042013

Læs mere

Dagsorden og beslutningsreferat

Dagsorden og beslutningsreferat Bestyrelsesmøde i 3F Bornholm 14-08-2012 Møde indkaldt af: Jens Skovgaard Deltagere: Jens Skovgaard, Merete Koch, Steffen Finne, Ole Kure, Klaus Garberg, Jann Poulsen, Henning B. Pedersen, Søren Kjøller,

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den kl F Kampmannsgade

Referat bestyrelsesmøde den kl F Kampmannsgade Referat bestyrelsesmøde den 13.06.2013 kl. 10.00 3F Kampmannsgade Emne Notat Ansvarlig 1 Referent Hanna 2 Godkendelse af dagsorden Godkendt 3 Referat - opfølgning - best. møde 21.03.13. 4 Kurser - Tilmeldinger

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. oktober 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. oktober 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. oktober 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Kirsa Ahlebæk Henrik Pedersen Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Christian Jeppesen

Læs mere

FTF Region Hovedstaden - beretning til årsmøde 2013

FTF Region Hovedstaden - beretning til årsmøde 2013 FTF Region Hovedstaden - beretning til årsmøde 2013 Vi er mange FTF ere, som løfter opgaver både på det regionale og kommunale niveau. FTF Region Hovedstaden er repræsenteret i 29 kommuner og i Region

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Til bestyrelsen for Væksthus Hovedstadsregionen Fruebjergvej København Ø Tlf.:

Til bestyrelsen for Væksthus Hovedstadsregionen Fruebjergvej København Ø Tlf.: Til bestyrelsen for Væksthus Hovedstadsregionen Fruebjergvej 3 2100 København Ø Tlf.: +45 3010 8080 Referat 4-2018 Tid: Onsdag d. 29 august kl. 10-13 29. november 2018 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde REFERAT Hovedbestyrelsesmøde Dato: 24. april 2018 Tid: Kl. 13.00 14.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-06 Deltagere: Per Røner, Steen Vinderslev, Henrik Kruse, Rie Perry,

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde Væksthus Hovedstadsregionen

Referat Bestyrelsesmøde Væksthus Hovedstadsregionen Referat Bestyrelsesmøde Væksthus Hovedstadsregionen 4. juli 2014 Bestyrelsesmøde 2-2014 Væksthus Hovedstadsregionen Dato: Torsdag den 26. juni Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen,

Læs mere

Referat fra møde den 18. september 2008

Referat fra møde den 18. september 2008 Referat fra møde den 18. september 2008 Mødested: Den gamle Radiografskole i Odense Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne-Grethe Andersen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 18. marts 2011, fra kl. 9.00 til 12.00 med efterfølgende frokost Mødelokale C, Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, Silkeborg Deltagere:

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013 Afbud fra Lars Jensen, Mette Groes suppleant. Mødeleder Charlotte Graungaard Falkvard Ordstyrer Erik Roland Referent Michael Dreyer Referat udsendt 20.

Læs mere

Tema: Konstituering. Odense d. 4. april 2016

Tema: Konstituering. Odense d. 4. april 2016 Odense d. 4. april 2016 Endeligt referat fra bestyrelsesmøde for Scleroseforeningens lokalafdeling NORDFYN tirsdag d. 22. marts 2016 kl. 18.00-21.00 hos B. Larsen, Pederstrupsvej 7E, 5210 Odense NV Tema:

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 9 15:30 Fredag 9 14:30 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Offentlig referat. 06. maj 2014/ HO J.nr. 1.10 / 20-510. Referat fra nævnets konstituerende møde den 23. april 2014

Offentlig referat. 06. maj 2014/ HO J.nr. 1.10 / 20-510. Referat fra nævnets konstituerende møde den 23. april 2014 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Referat fra møde den 14. juni 2007

Referat fra møde den 14. juni 2007 Referat fra møde den 14. juni 2007 Mødested: Røntgenafdelingen Sønderborgsygehus Sydvang 1 6400 Sønderborg Fremmødte: Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen og Boye Eckmann

Læs mere

Referat af TRU møde den 5. oktober 2009

Referat af TRU møde den 5. oktober 2009 Referat af TRU møde den 5. oktober 2009 Dagsorden 1. Godkendelse af dagorden 2. Godkendelse af referat 3. Økonomi a. TRU b. AKUT c. Årskursus 2009 4. TR intro 5. Modernisering af TRU 6. TR seminar 7. Kursusanmodning

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Referat fra kredsbestyrelsesmøde tirsdag d. 18. april 2017 kl. 09.00 11.00 og kl. 15.00 16.00 Kl. 11.00 15.00 Dialogmøde med andre kredsbestyrelser om Udviklingsprojektet Sammen om DSR. Mødet afholdes

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Professor Lars Bo Nielsen, Rigshospitalet Led. ovl. Georg Söletormos, Hillerød Hospital. Økonomi- og planlægningsafdelingen. Planlægningsenheden

Professor Lars Bo Nielsen, Rigshospitalet Led. ovl. Georg Söletormos, Hillerød Hospital. Økonomi- og planlægningsafdelingen. Planlægningsenheden Økonomi- og planlægningsafdelingen Planlægningsenheden Glostrup Hospital Nordre Ringvej 57 2600 Glostrup Møde i: Sundhedsfagligt Råd, Klinisk Biokemi Dato: 14. maj 2014 Kl.: 13.00-15.00 Sted: Glostrup

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Hanne Buchholdt, Niels

Læs mere

Referat fra møde i HovedUdvalget

Referat fra møde i HovedUdvalget Mødedato: 20. juni 2014 kl. 10:00-12:30 Mødested: Odder Rådhus, møderum 1 Referat fra møde i HovedUdvalget Mødelokalet er reserveret fra kl. 8.30 til formøde for personalerepræsentanterne Deltagere: Ledelsesrepræsentanter:

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT 2014 K K R S J Æ L L A N D Dato: 28-01-2014 10:30 Sted: Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted. Mulighed for gruppemøder fra kl. 9.00 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Lederforeningen Lokalafdelingen

Lederforeningen Lokalafdelingen Lederforeningen Lokalafdelingen Vends Herreds Lærerkreds Nyhedsbrev 2. Marts 2005 Afstemning OK 05 Referat generalforsamling d. 7/3 05 Beretning Kommentarer til beretningen. Ansvarshavende: Jørgen Troelsen

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Velkommen til dit nye hverv som MED-repræsentant. Du er udpeget af FTF s regionsbestyrelse til at være repræsentant i et Hovedudvalg.

Velkommen til dit nye hverv som MED-repræsentant. Du er udpeget af FTF s regionsbestyrelse til at være repræsentant i et Hovedudvalg. Velkommen til dit nye hverv som MED-repræsentant Du er udpeget af FTF s regionsbestyrelse til at være repræsentant i et Hovedudvalg. Kære FTF-repræsentant Tak fordi du stiller dig til rådighed. Der venter

Læs mere

Mikael Sjöberg Per Hansen Bjarne Pedersen Elisabeth Kjeldsen Lone Birgitte Christensen Kristian Jacobsen Birgitte Christensen Niels Ågesen

Mikael Sjöberg Per Hansen Bjarne Pedersen Elisabeth Kjeldsen Lone Birgitte Christensen Kristian Jacobsen Birgitte Christensen Niels Ågesen OFFENTLIGE CHEFER I DJØF BESTYRELSESMØDE DEN 25. NOVEMBER 2016 Sagsnr. 2016-156 Ref. tmb/- Til stede var: Afbud fra: Fra sekretariatet deltog: Henning Thiesen Mikael Sjöberg Per Hansen Bjarne Pedersen

Læs mere