Håndbog til trænere m.fl. i GIF Fodbold Indholdsfortegnelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Håndbog til trænere m.fl. i GIF Fodbold Indholdsfortegnelse"

Transkript

1 Håndbog til trænere m.fl. i GIF Fodbold Indholdsfortegnelse Banefordeling... 2 Børneattester... 2 Foreningsportalen... 2 Foreningsservice... 3 Forplejning... 3 Genbrugsbutik DSUK... 3 Holdopdeling/niveaudeling... 3 Holdtilmelding... 3 Indendørsfodbold... 4 Indrapportering af resultater... 4 Klubmodul... 5 Kontingent... 5 Kunstgræsbane... 5 Lysbaner... 5 Min Idræt... 5 Nøgler til omklædning og boldrum... 5 Spillercertifikater... 6 Sponsorer... 6 Stævner... 6 Trænergodtgørelse og trænerkontrakter... 6 Træningsøvelser - inspiration... 7 Tøj til spillere og trænere... 7 Udstyr og bolde... 7

2 Banefordeling Baner og træningstider fordeles ved opstart af ny forårs/efterårssæson. Kontakt den ansvarlige i bestyrelsen for afgivelse af ønsker (drenge-/pige-/senior-/oldboysansvarlig). Baneoversigt kan ses på muren ved indgangen til boldrummet. Multibanen i Sports- og Fritidsparken ved Gødvadhallen kan anvendes til træning året rundt hvis den er ledig (banen kan ikke reserveres). Multibanen bag gymnasiet kan anvendes til træning året rundt hvis den er ledig (banen kan ikke reserveres) Se afsnit om indendørsfodbold for info om halleje. Børneattester Fra den 1. juli 2005 blev det lovpligtigt for idrætsforeninger at indhente børneattester i kriminalregisteret på trænere, instruktører og holdledere, før de ansættes til at have direkte kontakt med børn under 15 år. Personer, der afviser at give sit samtykke til en undersøgelse, kan ikke være beskæftiget i Gødvad GIF. Hver enkelt afdeling i Gødvad GIF håndterer ansættelser efter disse retningslinjer. Beskrivelse af retningslinjerne kan læses ved at klikke her Anmodning om børneattesterne udfyldes digitalt af forenings kasserer. For at bestille en børneattest digitalt skal kassereren have navn og personnummer på personen, der skal bestilles en børneattest på. Attesten udstedes kun, hvis personen giver samtykke til, at børneattesten må sendes til foreningen. Anmodning om samtykke sendes automatisk til personens digitale postkasse og kræver derfor, at man har NemID, adgang til sin digitale postkasse og har accepteret at modtage post fra det offentlige i sin digitale postkasse. Foreningsportalen DGI s tilmeldingssystem som anvendes til alle DGI turneringer og alle DGI stævner vejledninger ligger under turneringer og stævner. Brugernavn : Adgangskode : Hf9m6M7E Foreningsportalen anvendes bl.a. til at tilmelde hold til turneringer og stævner. Foreningsportalen er også et godt redskab for kampfordeleren og kasseren. Her kan der laves rapporter for alle kampene på vores baner (kampfordeler) og man kan se en holdoversigt over hvilke hold vi har med i diverse tureringer og stævner (til brug for kassereren).

3 Foreningsservice Trænere som oprettes i foreningsservice får bl.a. tilsendt DGI Magasinet Udspil 10 gange om året. Er trænerne oprettet i Foreningsservice er de også altid sikker på at få tilskud når at de tilmelder sig kurser m.m. Forplejning Efter aftale med bestyrelsen kan der bestilles forplejning til opstarts-/afslutningsarrangementer. Dette sker som udgangspunkt via Super Spar eller Nørreskov Bakke Nærkøb og Grill. Det kræver altid en kvittering at få refunderet udgifter til forplejning mv. Kvittering afleveres/sendes til kassereren påført hold og kontonummer. (Hvert hold råder over kr. 100,- pr. kontingentbetalende spiller som kan anvendes efter trænerens eget valg til f.eks. forplejning eller stævner - husk kvitteringer som afleveres til kasseren sammen med oplysninger om hold og kontonr.) Genbrugsbutik DSUK Støvlebørsen i klubben nedlægges, og der er lavet aftale med genbrugsbutikken DSUK ved siden af hallen, om at de aftager brugte støvler og glemt tøj fra omklædningsrummene, så man vil fremover have mulighed for at købe billige brugte fodboldstøvler og sportstøj i genbrugsbutikken DSUK. Holdopdeling/niveaudeling Beslutninger om eventuel niveauopdeling af spillere/hold træffes af de relevante trænere. Klubbens holdning er, at der som udgangspunkt tidligst niveauopdeles fra og med U9-årgange. Klubben anbefaler, at beslutninger om niveauopdeling træffes i dialog med spillere og forældre. Niveauopdelingen bør i øvrigt være fleksibel således at der f.eks. anvendes støttespillere fra et 1. hold på 2.holdet og gennemføres træningsøvelser der går på tværs af niveauer ligesom trænerne prioriterer at følge holdenes kampe. Der kan i den sammenhæng henvises til DBU s regel: 25 % af tiden bør spillerne udfordres af spillere under deres eget niveau, 50 % af tiden af spillere på deres eget niveau og 25 % af tiden af spillere over deres eget niveau. Denne tommelfingerregel har vist sig at kunne skabe et stimulerende og udviklende miljø. Læs mere i DBU s Holdninger og handlinger om børne- og ungdomsfodbold som kan findes via DBU s hjemmeside: Holdtilmelding Holdtilmelding sker via foreningsportalen efter dialog med den ansvarlige i bestyrelsen (drenge- /pige-/senior-/oldboysansvarlig). DGI-hold tilmeldes automatisk samme række i forårssæsonen som i efterårssæsonen medmindre andet meddeles DGI. DGI udsender mails om holdtilmelding i foråret som skal bekræftes.

4 Indendørsfodbold GIF Fodbold tilbyder officielt ikke indendørs fodbold. Såfremt et hold ønsker at spille indendørs skal det enkelte hold/træner/forældre selv sørge for halreservation og turneringstilmelding. Kontakt Silkeborg Kommune for lån af hal. Link til info på kommunens hjemmeside: Følgende Kunde-ID og kodeord skal anvendes ved bookning: Kunde-ID=GØD/F Kodeord=a453br Se DGI Midtjylland fodbolds hjemmeside vedr. indendørs fodbold Indrapportering af resultater: DGI udendørs fodbold: Umiddelbart efter at kampen er spillet, helst via Kort vejledning til indrapportering af resultater: Findes under Min Idræt Indrapportering af resultater kan gøres på 2 måder: 1. Via kan der indberettes resultater via mobilen og computeren (uden kode) Husk at ha kampnummeret klar. Denne funktionalitet er hurtigere og mere sikker end Voice Response, idet man kan se de kampe man ønsker at indberette resultater på. Endvidere er det gratis for indberetteren og DGI at benytte denne funktionalitet. 2. Nyt telefonnummer til Voice Response er: DBU/JBU udendørs fodbold: Alle resultater skal være indtelefoneret via , DBU APP'en eller indtastet via KlubOffice2 senest en time efter kampen/stævnet. Hvis du ringer resultater ind, skal du ringe på telefon og følge vejledningen. Hvis du skulle komme til at taste forkert, kan du indenfor en time efter indtastningen ringe igen og ændre resultatet til det korrekte. Hvis du først opdager det efter en time, skal du kontakte din lokalunion, som vil rette resultatet hurtigst muligt. DBU Jylland, Reg. 3: region3@dbujylland.dk Hvis du ikke kan komme igennem på det overordnede resultatnummer eller får tekniske problemer, kan du ringe på telefon Denne telefon er åben alle hverdage mellem kl. 9 og 16 samt lørdage og søndage mellem kl. 11 og 18, men skal kun benyttes ved tekniske problemer. Skal et resultat rettes eller andet, skal det ske ved kontakt til lokalunionen.

5 Klubmodul Klubmodul anvendes bl.a. til oprettelse af spillere og trænere samt betaling af kontingent. Derudover kan systemet anvendes til bl.a. opgørelser af kontingentbetalende, holdoversigter, udsendelse af mails mv. Det er vigtigt at alle trænere, hjælpetrænere, holdledere og bestyrelsesmedlemmer opretter en profil da de ellers ikke vil modtage mails og nyheder fra klubben/bestyrelsen og ikke vil tælle med i opgørelsen af medlemmer. Så snart man har oprettet en profil sendes en mail til Martin Mallan martin@mallan.dk med navn og oplysning om hvor vidt man er træner, hjælpetræner, holdleder eller bestyrelsesmedlem. Herefter vil man blive tildelt tilhørende rettigheder og titel i systemet. Link: Kontingent Kontingentsatser kan findes på klubbens hjemmeside. Kunstgræsbane Multibanen i Sports- og Fritidspark Arendal (inkl. faciliteter til fodtennis og fitness mv.) kan anvendes til træningsøvelser når den er ledig (eller når det kan aftales med andre tilstedeværende der ønsker at benytte den, f.eks. ved at de kan være med i spillet). Faciliteterne kan ikke forhåndsreserveres. Multibanen med kunstgræs, som ligger lige bag Gymnasiet, kan benyttes af fodboldhold fra GIF uden beregning på hverdage og i weekenden i de tidsrum, hvor gymnasiet ikke selv benytter den (det gør de som udgangspunkt ikke sidst på eftermiddagen, om aftenen og i weekenden). Ønsker til træningstider mv. koordineres via den pige-/drenge-/senior-/oldboysansvarlige i bestyrelsen. Samarbejdsaftalen med gymnasiet hviler på en forudsætning om, at alle husker at rydde pænt op på og omkring banen. Kunstgræsbanen på Søholt lejes via Silkeborg Kommune for holdets egen regning. Lysbaner Som udgangspunkt kan lysbanerne ved Gødvadskolen benyttes i vinterhalvåret i samme tidsrum som holdene har træningstider i sommerhalvåret. Ønskes andre tidspunkter koordineres det med den drenge-/pige/senior-/oldboysansvarlige i bestyrelsen. Lyset tændes med nøgle som hænger på opslagstavlen ved boldrummet. Min Idræt Her findes alt om de aktive turneringer. Kontaktpersoner, spillesteder, stillinger m.m., som man skal bruge som holdansvarlig. Nøgler til omklædning og boldrum Udleveres til trænere. Kontakt materialeansvarlig (kim.thorsted@al-bank.dk) Husk at aflevere nøgler ved udmelding til materialeansvarlig!

6 Spillercertifikater DGI stiller ikke krav om spillercertifikater. Se DBU s hjemmeside vedr. krav om spillercertifikater Når et nyt medlem af Gødvad GIF opretter profil i Klubmodulet, vil vedkomne også automatisk få oprettet en spillerprofil i DBU KlubOffice system. Via DBU Kluboffice kan vi elektronisk rekvirere spillercertifikat på spilleren fra den tidligere klub. Kontakt Martin Mallan martin@mallan.dk, hvis I har nye spillere, hvor der er brug for at rekvirere spillercertifikat fra den tidligere klub. Sponsorer Der efterlyses løbende sponsorer som vil støtte klubben økonomisk mod f.eks. at få reklame på tøj, bander, hjemmeside mv. Beskrivelse af sponsorkoncept og klubbens nuværende sponsorer kan ses på hjemmesiden. Støt vore sponsorer - de støtter os! Stævner Se oversigt over kommende DGI-stævner på Se også og Egenbetaling ved alle stævner. Klubkassen betaler dog stævnegebyrer i forbindelse med deltagelse i landsmesterskaber og jysk-/fynske mesterskaber for de hold som kvalificerer sig hertil. (Hvert hold råder over kr. 100,- pr. kontingentbetalende spiller som kan anvendes efter trænerens eget valg til f.eks. forplejning eller stævner - husk kvitteringer som afleveres til kasseren sammen med oplysninger om hold og kontonr.) Trænergodtgørelse og trænerkontrakter For at modtage trænergodtgørelse kræves udfyldelse af kontrakt og aflevering af kontonummer til klubbens kasserer. Der udbetales trænergodtgørelse til max. to trænere pr. hold medmindre andet aftales med bestyrelsen.

7 Træningsøvelser - inspiration Trænerguiden: En øvelsesbank for både nye og erfarne trænere. Mange af øvelserne er videoklip. Masser af Tips & Tricks og praktiske værktøjer som ikke mindst nye trænere kan have gavn af. DBU bog om Aldersrelateret træning kan downloades gratis via DBU s hjemmeside: Her kan man bl.a. se små korte film med aldersopdelte øvelser, øvelser til selvtræning mv. GIF har oprettet en profil med brugernavnet: goedvad-gif@hotmail.com og password: godvad som man evt. kan anvende i første omgang for let at kunne få indtryk af mulighederne. Se også DBU s og DGI s hjemmesider. Tøj til spillere og trænere Ønsker om nyt tøj til spillere og trænere fremsendes til klubbens tøjansvarlige (kim.thorsted@albank.dk) med oplysninger om hold, antal, størrelser samt evt. oplysninger om sponsorer som holdet selv har fundet (hvis sponsor vedhæftes fil med logo/kliche fra sponsor til tøjtryk). Den tøjansvarlige sørger for bestilling via klubbens leverandør og giver besked om hvor tøjet kan afhentes/udleveres). Udstyr og bolde Skal altid bestilles via klubbens materialeansvarlig (kim.thorsted@al-bank.dk).

Håndbog til trænere m.fl. i GIF Fodbold

Håndbog til trænere m.fl. i GIF Fodbold Håndbog til trænere m.fl. i GIF Fodbold Indholdsfortegnelse Banefordeling... 2 Børneattester... 2 DGI Foreningsportalen... 2 DGI Foreningsservice... 2 DGI Min Idræt... 3 Forplejning... 3 Genbrugsbutik

Læs mere

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu?

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Hovedsponsor for Søften gymnastikforening Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Søften GF Guldsponsorer Kontaktliste: Tak for din interesse i at blive træner i SGF-fodbold. Du kan se frem til mange

Læs mere

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli)

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli) HÅNDBOG for Historie/Formål Boldklubben KR70 opstod på den stiftende generalforsamling den 5. november 1970. Baggrunden for den stiftende generalforsamling var, dels at de i områdets to skoler Kølstrup

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Info-folder til trænere

Info-folder til trænere Info-folder til trænere - med svar på alt vedrørende trænergerningen i TIF. TIF info-folder for trænere Denne info-folder er blevet til i håbet om, at den kan være med til at lette det daglige arbejde

Læs mere

HGF FODBOLD: TRÆNER-NYT

HGF FODBOLD: TRÆNER-NYT Vintertræning Efterårssæsonen er ved at være færdig for mange af ungdomsholdene. For de årgange der forsætte udetræningen efter efterårsferien, skal man være opmærksom på de udmeldinger der vil kommen

Læs mere

Brenderup Idrætsforening

Brenderup Idrætsforening Velkommen i Brenderup Idrætsforening - Fodboldafdelingen Brenderup Idrætsforening Fodbold Gymnastik Håndbold Badminton Motion Brenderup Idrætsforening holder til i Brenderup Aktivitetscenter, Kirkevej

Læs mere

NBSIF-HÅNDBOG Fodbold ungdom

NBSIF-HÅNDBOG Fodbold ungdom NBSIF-HÅNDBOG Fodbold ungdom Velkommen som ny træner/leder i NBSIF Fodbold ungdom Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner/leder i NBSIF Fodbold ungdom. Som ny træner/leder har du helt sikkert

Læs mere

Nye digitale værktøjer. Dansk Boldspil-Union DBU IT

Nye digitale værktøjer. Dansk Boldspil-Union DBU IT Nye digitale værktøjer Historikken Spillerregistrering som krav fra UEFA DBU s bestyrelse beslutter, at det skal komme klubberne til gavn Alle spillere skal registreres inden 31.12.13 Situationen Alle

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2016-17 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af

Læs mere

Holsted fb - Trænervejledning

Holsted fb - Trænervejledning 1.0. Indledning Velkommen som træner i HFB. Vejledningen er lavet som et opslagsværk, hvor du kan finde de oplysninger du skal bruge som træner. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er der en kontakt

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

Er du over 18 år, kan du vælge 2 forskellige afregningsmetoder, hvor beløbene er forskellige, om du er hovedtræner eller hjælpetræner.

Er du over 18 år, kan du vælge 2 forskellige afregningsmetoder, hvor beløbene er forskellige, om du er hovedtræner eller hjælpetræner. TRÆNER ABC Afregning - trænere OVER 18 Er du over 18 år, kan du vælge 2 forskellige afregningsmetoder, hvor beløbene er forskellige, om du er hovedtræner eller hjælpetræner. Metode 1 Afregning pr. træning

Læs mere

Velkommen i Silkeborg Taekwondo Klub

Velkommen i Silkeborg Taekwondo Klub Velkommen i Silkeborg Taekwondo Klub Først vil vi byde dig velkommen i Silkeborg Taekwondo Klub, vi glæder os til at introducere dig til Taekwondoens mange sportslige glæder. Silkeborg Taekwondo Klub består

Læs mere

Træner Mappe HIF Ungdom

Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom...1 Dig som Træner...2 HIF Fodbold...2 Ungsdomsudvalget...2 Kontaktperson...2 Ungdomskonsulent(erne)...2 Pædofili-attester...2 Ind- og udmeldelse...3 Indmeldelse...3

Læs mere

BLIV TRÆNER PÅ DBU s FODBOLDSKOLE

BLIV TRÆNER PÅ DBU s FODBOLDSKOLE BLIV TRÆNER PÅ DBU s FODBOLDSKOLE VERDENS BEDSTE TRÆNERJOB DBU Bredde lancerer i 2017 hele 258 fodboldskoler. Vi har brug for en masse dygtige børne- og ungdomstrænere, og er sikker på at du er en af dem.

Læs mere

NBSIF-HÅNDBOG Fodbold ungdom

NBSIF-HÅNDBOG Fodbold ungdom NBSIF-HÅNDBOG Fodbold ungdom Velkommen som ny træner/leder i NBSIF Fodbold ungdom Nov.2017 Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner/leder i NBSIF Fodbold ungdom. Som ny træner/leder har du helt

Læs mere

Hover IF Trænervejledning 2. udgave af

Hover IF Trænervejledning 2. udgave af Indholdsfortegnelse Velkommen til Hover IF... 2 Kontaktoplysninger... 2 Baneoversigt Hover stadion... 3 Målsætning for Hover IF fodboldafdeling... 4 Forventninger til trænere... 4 Forventninger til spillerne:...

Læs mere

Visioner - Det er klubbens hensigt gennem målrettet træner- og lederindsats, at give piger, drenge, kvinder og mænd mulighed for at dyrke fodbold.

Visioner - Det er klubbens hensigt gennem målrettet træner- og lederindsats, at give piger, drenge, kvinder og mænd mulighed for at dyrke fodbold. Håndbog udgave 2012 Vi byder dig velkommen i Tune IF s fodboldafdeling, og ønsker dig held og lykke med dit nye fritidsjob. Fra ledelsens side lægges der megen vægt på, at samtlige trænere har den størst

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

værktøjer Nye digitale til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice.

værktøjer Nye digitale til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice. Nye digitale værktøjer til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice. Det skal de, fordi det giver klubberne nogle nye muligheder og værktøjer,

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik Instruktørmappe Gymnastikbestyrelsen Formand Laila Poulsgaard 61664557 poulsgaard@sport.dk Næstformand Mette Johansen 29785886 mette_k_johansen@hotmail.com Kasserer Aase Nørgaard 22739613 aasenoergaard@webspeed.dk

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Denne håndbog er til hjælp til klubben trænere og ledere i HVB børn og ungdom. Er der punkter i syntes mangler så send mig en mail eva@hvb-fodbold.dk

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Du finder ansvarlig for og superbruger af holdsport på listen

Du finder ansvarlig for og superbruger af holdsport på listen Håndbog for holdledere Opgaverne beskrevet her kan deles mellem træner og holdleder og forældre. Det vigtige er at få afstemt og fordelt hvem der gør hvad, så der er gensidigt klare forventninger. Og så

Læs mere

Bliv KampKlar med Aalborg Chang

Bliv KampKlar med Aalborg Chang Bliv KampKlar med Aalborg Chang Indledning Flere hold i Changs børneafdeling benytter DBU s system KampKlar, der bl.a. giver mulighed for at trænere og holdledere kan kommunikere med holdets spillere/forældre

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

HG Fodbold Træner/ledermanual 1.1

HG Fodbold Træner/ledermanual 1.1 HG Fodbold Træner/ledermanual 1.1 19-08-2013 Herlufsholm GF Fodbold Bestyrelsen Forord Denne manual er tænkt, som et opslagsværk til ledere i HG Fodbold. Her vil stå, hvordan man skal forholde sig til

Læs mere

Centerleder Anja Astrup Larsen anja@vgf.dk Tlf.: 8660 3500 Mobil: 20739798

Centerleder Anja Astrup Larsen anja@vgf.dk Tlf.: 8660 3500 Mobil: 20739798 Velkommen som træner i VGF Bestyrelsen ønsker dig velkommen i Viborg Gymnastik-Forening. Som træner er du gymnasternes primære kontakt til foreningen, og du vil sikkert få mange forskellige spørgsmål.

Læs mere

Aaif s Træner/ledermøde

Aaif s Træner/ledermøde Referat Træner/ledermøde mandag den 31. januar 2011 Referent Bruno Hansen Deltagere: U7 Jørn Rønnow, U8 D Jimmi Rasmussen, U9 D Henrik Vilsen, U 9 P Morten Sundgaard, U10 P Morten Iversen, U11 P Bent Mygind,

Læs mere

FODBOLD EN FODBOLDKLUB FOR ALLE

FODBOLD EN FODBOLDKLUB FOR ALLE FODBOLD EN FODBOLDKLUB FOR ALLE Velkommen som sponsor i Gødvad GIF Fodbold Sammen gør vi en forskel Vi er en fodboldklub for alle - med tilbud til alle, uanset aldersgruppe, køn, økonomi, familiesituation

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016 En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2016 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af ligeværd,

Læs mere

Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde

Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde Klubhus Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde Klubhusets åbningstider findes på tavler i Idrætsparken og på klubbens hjemmeside. Klubhuset har som hovedregel

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Velkommen til Sønderborg Kommunes online tilskudssystem

Velkommen til Sønderborg Kommunes online tilskudssystem Velkommen til Sønderborg Kommunes online tilskudssystem Indhold Intro... 2 Login... 2 Ansøgning om tilskud... 5 Sønderborgordningen... 6 Lokaletilskud...8 Mine foreningsdata...11 Tilknyt borger... 13 Kontakt

Læs mere

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig)

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) KONTRAKT FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) Ved underskrivelsen af denne aftale har bestyrelsen i Fredensborg Boldklub og Idrætsforening (FBI) indgået aftale med nedenstående frivillig

Læs mere

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN...

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 2017 BI Fodbold Guide til brug af Conventus. Billund Idrætsforenings medlemssystem for trænere og holdledere. Indhold FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 4 Vis info... 5 Log... 5

Læs mere

Skal IKKE deltage i alle arrangementer, blot koordinere disse.

Skal IKKE deltage i alle arrangementer, blot koordinere disse. Jobs i HIF Aktivitetskoordinator Overordnet koordinator for alle aktivitetstilbuddene fra HIF, dvs kursustilbuddene, sommerturene, Velkommen i klubben, fodboldskole, afslutningsfester, julekalendersalg

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Trænermappe. Side 2: Du ønsker at flytte en hjemmekamp eller udekamp DBU. Side 3: Modstander ønsker at flytte en hjemmekamp DBU.

Trænermappe. Side 2: Du ønsker at flytte en hjemmekamp eller udekamp DBU. Side 3: Modstander ønsker at flytte en hjemmekamp DBU. Indholdsfortegnelse: Trænermappe Side 2: Du ønsker at flytte en hjemmekamp eller udekamp DBU. Side 3: Modstander ønsker at flytte en hjemmekamp DBU. Side 4: Modstander ønsker at flytte en udekamp DBU.

Læs mere

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 KampKlar Indhold Hvad er kampklar... 2 Det kan du som spiller med KampKlar:... 2 Det kan du som forælder / kontaktperson med KampKlar:... 2 Adgang... 3 Adgang via hjemmside....

Læs mere

Træner Mappe HIF Ungdom

Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom...1 Dig som Træner...2 HIF Fodbold...2 Ungsdomsudvalget...2 Kontaktperson...2 Kontor og kasserer...2 Stamkort...2 Børne-attester...3 Ind- og udmeldelse...3

Læs mere

Lyngby Gladsaxe Volley Triologi

Lyngby Gladsaxe Volley Triologi Lyngby Gladsaxe Volley Triologi Kids Kommunikation Klubmodul & Hjemmeside Teen anager Rekvisit konomiansvarlig ktivitetsansvarlig Ledelse Senior Elite Uddannelse Social Triologi Ledelse (bestyrelsen) Denne

Læs mere

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD VRI Fodbold DEN GULE TRÅD Politik for VRI Fodbold... 2 Den gule tråd i arbejdet med VRI-børnefodbold og VRI B&U... 3 Holdninger, mål og temaer... 4 Årgangene U5, U6 og U7... 4 Årgangene U8 og U9... 5 Årgangene

Læs mere

Haverslev Idrætsforening

Haverslev Idrætsforening Haverslev Idrætsforening Fodbold-Ungdom Træner mappe Med denne træner-mapper ønsker vi at give vores trænere et indblik i, dels klubbens holdninger til fodbolden, dels at give et praktisk værktøj hvor

Læs mere

Vejledning til forældreintra på pc og mobil

Vejledning til forældreintra på pc og mobil Vejledning til forældreintra på pc og mobil ForældreIntra er et lukket område for forældre til elever på skolen. Her kan I følge med i, hvad der sker i netop de klasser, som jeres børn går i. I får adgang

Læs mere

THORSØ-TUNGELUND IDRÆTSFORENING. Nyttig information til klubbens fodboldtrænere

THORSØ-TUNGELUND IDRÆTSFORENING. Nyttig information til klubbens fodboldtrænere THORSØ-TUNGELUND IDRÆTSFORENING Nyttig information til klubbens fodboldtrænere 1. Hvem står bag TIF-fodbold Titel Navn Adresse Telefon Formand Klaus Sakskøbing Solskrænten 13, Thorsø 22 26 69 99 Næstformand

Læs mere

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc FC Øresund Håndbog 2010-2011 Ver 0.11 c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc Indhold Table of Contents Indhold... 2 Formål:... 3 FCØ er et samarbejde, der har til formål at skabe

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Tilmeldingssystem for hjælpere til E2014 - The Vikings strike back

Tilmeldingssystem for hjælpere til E2014 - The Vikings strike back Vejledning til tilmeldingssystem for hjælpere til E2014 The Vikings strike back Side 1 af 14 Tilmeldingssystem for hjælpere til E2014 - The Vikings strike back Denne vejledning kan bruges, når en hjælper

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Denne manual skal hjælpe dig igennem lokaletilskuds ansøgningsprocessen trin for trin. I manualen vil du finde beskrivelser og billeder,

Læs mere

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen.

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Vi startede med en kort præsentation, og det var godt at se, at alle årgange undtagen en enkelt var repræsenterede. Der var også en del nye ansigter i blandt.

Læs mere

VELKOMMEN SOM TRÆNER I DHF FODBOLD KLUBBEN FOR ALLE. Dette er et opslagsværk til alle trænere i DHF fodbold med nyttige oplysninger og informationer.

VELKOMMEN SOM TRÆNER I DHF FODBOLD KLUBBEN FOR ALLE. Dette er et opslagsværk til alle trænere i DHF fodbold med nyttige oplysninger og informationer. VELKOMMEN SOM TRÆNER I DHF FODBOLD KLUBBEN FOR ALLE Dette er et opslagsværk til alle trænere i DHF fodbold med nyttige oplysninger og informationer. DHF fodboldudvalg 2015 Indholdsfortegnelse HVAD ER DHF

Læs mere

Tilmelding af hold I Foreningsportalen

Tilmelding af hold I Foreningsportalen Tilmelding af hold I Foreningsportalen DGI Nordsjælland Petanque Tage Stenbæk-Larsen 2014 1. Logge ind 2. Klubbens hold 3. Redigere Gamle hold 4. Oprette nye hold 5. Tilknytte spillere til holdet. Hvad

Læs mere

Den lille trænerhjælper

Den lille trænerhjælper KIMBRERKIDS en del af Aars IK Aars IK Lyngsøvej 2b 9600 Aars Telefon: 9862 2197 Mail: info@kimbrerkids.dk www.kimbrerkids.dk Den lille trænerhjælper Velkommen som træner i Aars IK For at give dig en lettere

Læs mere

DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013

DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013 Viby J., den 2. april 2013 DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013 I henhold til 14 i DHF s Propositioner for øvrige rækker inviterer Dansk Håndbold Forbund i samarbejde med Jydsk Håndbold Forbund og AGF/Viby

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2015/16

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2015/16 En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2015/16 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af

Læs mere

Velkommen til Sønderborg Kommunes Online bookingsystem

Velkommen til Sønderborg Kommunes Online bookingsystem Velkommen til Sønderborg Kommunes Online bookingsystem Indhold Intro... 2 Login... 2 Foretag en booking... 5 Booking af Idrætshaller... 6 Booking af øvrige faciliteter... 7 Mine foreningsdata... 7 Mine

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Vejledning i brug af. BI-Håndbold. Webshop

Vejledning i brug af. BI-Håndbold. Webshop Vejledning i brug af BI-Håndbold Webshop Indholdsfortegnelse: Side Forord 3 1. Oprettelse af ny bruger / nyt medlem 4-5 2. Log ind i webshoppen 6-8 3. Betale kontingent (handle i webshoppen) kræver at

Læs mere

Velkommen til TIK BUESKYDNING. Introhæfte. Side 1 af 8. www.tikbue.dk

Velkommen til TIK BUESKYDNING. Introhæfte. Side 1 af 8. www.tikbue.dk Velkommen til TIK BUESKYDNING Introhæfte Side 1 af 8 Velkommen til TIK bueskydning. TIK bueskydning er oprettet i 1980 og er en underafdeling til Taastrup Idræts klub. Klublokale TIK bueskydning har eget

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

U13 er tilmeldt DGI med 1 hold i B-rækken og DBU med 3 hold (2 hold i B-række og 1 hold i C-række)

U13 er tilmeldt DGI med 1 hold i B-rækken og DBU med 3 hold (2 hold i B-række og 1 hold i C-række) Hej med jer Hermed en kalender over vinterens aktiviteter. Det er en fælles kalender mellem U13 og U14 dette fordi U13 og U14 er tilmeld en mini udendørs 11 mands turninger som løber i oktober og november

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Nr. Bjært/Strandhuse IF

Nr. Bjært/Strandhuse IF Emne: for NBSIF s bestyrelse Dato: 05032017 / 7.9.2018 Udgave: Forfatter: Henning Larsen / Palle Uglebjerg Indhold: 1. Indhold og formål 2. Ansvarsområder for bestyrelsen 3. Møder 4. Økonomistyring 5.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Velkommen til TIK BUESKYDNING. Introhæfte. Side 1 af 7. www.tikbue.dk

Velkommen til TIK BUESKYDNING. Introhæfte. Side 1 af 7. www.tikbue.dk Velkommen til TIK BUESKYDNING Introhæfte Side 1 af 7 Velkommen til TIK bueskydning. TIK bueskydning er oprettet i 1980 og er en underafdeling til Taastrup Idræts klub. Klublokale TIK bueskydning har eget

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSE KAMPFORDELER

FUNKTIONSBESKRIVELSE KAMPFORDELER FUNKTIONSBESKRIVELSE KAMPFORDELER I Kristrup Boldklub fodbold Version Dato / Initialer Kommentar 1.0.0 250412/JB Dokument frigivet 1 1 Indledning... 3 2 Funktioner... 3 3 Funktionsbeskrivelse... 3 3.1

Læs mere

Instruktørhåndbog. NBSIF Gymnastik & NBSIF Dans

Instruktørhåndbog. NBSIF Gymnastik & NBSIF Dans Instruktørhåndbog NBSIF Gymnastik & NBSIF Dans Dette er en praktisk guide til dig, som er instruktør eller ønsker at være instruktør i foreningen. Den fortæller om opgaverne som instruktør, forhold og

Læs mere

Kære instruktører i gymnastikafdelingen

Kære instruktører i gymnastikafdelingen GYMNASTIK Kære instruktører i gymnastikafdelingen Gymnastikafdelingen har lavet denne praktiske guideline, for at klæde dig på til de opgaver, der er tilknyttet jobbet og for at værne om de værdier og

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

MEDLEMS- REGISTRERING

MEDLEMS- REGISTRERING MEDLEMS- REGISTRERING Medlemsskema Medlemsregistreringsskema udsendes op til opgørelsesdatoen således, at postmodtageren har skemaet på opgørelsesdagen. Med skemaet følger kode til indberetning via internettet.

Læs mere

Trænerhæfte. Velkommen i Hundslund Idrætsforening

Trænerhæfte. Velkommen i Hundslund Idrætsforening Trænerhæfte Velkommen i Hundslund Idrætsforening August 2015 Forord Uden trænere og hjælpetrænere har vi ingen idrætsforening. Vi sætter derfor i Hundslund Idrætsforening stor pris på de trænere og hjælpetrænere,

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2019 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2019 Alle senior-,

Læs mere

MitNyborgKommune Kom godt i gang Vejledning til forældre

MitNyborgKommune Kom godt i gang Vejledning til forældre MitNyborgKommune Kom godt i gang Vejledning til forældre MitNyborgKommune.dk er en digital mulighed for at få, give og søge oplysninger om dit barn og dets dagtilbud. Her kan du blandt andet få: information

Læs mere

FFI Fodbold trænermanual FFI FODBOLD TRÆNER MANUAL. Side 1

FFI Fodbold trænermanual FFI FODBOLD TRÆNER MANUAL. Side 1 FFI FODBOLD TRÆNER MANUAL Side 1 Indledning Denne skrivelse indeholder information omkring det at være eller blive fodboldtræner hos FFi fodbold. Manualen vil indeholde: Praktiske informationer omkring

Læs mere

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018.

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018. BSF PÅSKECUP 2018 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Så er det igen tid til stævne i rammerne

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation.

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation. Formand Bjarne Munck Sponsorer Økonomi Søs Ellegaard Sekretær Pia Wille Sponsonudvalg Carsten Larsen Aktiviteter Kontingenter Søs Ellegaard Pia Wille Pigeraketten Connie Olsgaard Skattejagten Materiel

Læs mere

Få det optimale ud af Kampklar

Få det optimale ud af Kampklar Få det optimale ud af Kampklar 1 Hvad er kampklar KampKlar er et gratis online værktøj som hjælper trænere/holdledere med at administrere opgaver og styre kommunikationen på et hold. Turnerings- og spillerdata

Læs mere

Vejledning fritidsportal. Sådan logger du på, ændrer, indberetter, søger tilskud m.m.

Vejledning fritidsportal. Sådan logger du på, ændrer, indberetter, søger tilskud m.m. 2018 Vejledning fritidsportal Sådan logger du på, ændrer, indberetter, søger tilskud m.m. Indholdsfortegnelse Side Login. 3 Foreningsliste.. 4 Arrangementer... 5 Profil. 6 Foreningsoplysninger. 6 Tilskud

Læs mere

Velkommen. T- tanke- P- personlighed I integritet

Velkommen. T- tanke- P- personlighed I integritet T- tanke- P- personlighed I integritet Sammen kan vi skabe en god klub Vi har i denne folder, givet en masse oplysninger om TPI fodbold, hvis der skulle være spørgsmål til nogle af disse mange informationer

Læs mere

Ansættelsespolitik. i SIF-fodbold, således at ansættelses- og aftaleforhold er klare for begge parter.

Ansættelsespolitik. i SIF-fodbold, således at ansættelses- og aftaleforhold er klare for begge parter. Ansættelsespolitik 1. Formål Formålet er at fastlægge retningslinier for alle; aftaler med ulønnede trænere, ansættelse / aftaler med andre, Fodboldafdelingen i SIF-fodbold, således at ansættelses- og

Læs mere

G94 Håndbog 2019/2020

G94 Håndbog 2019/2020 2019 G94 Håndbog 2019/2020 Velkommen i G94 Vi sætter stor pris på, at du har tid og lyst til at være frivillig i G94. Du er med til at gøre en forskel for vores over 700 medlemmer, som hver uge kommer

Læs mere

Samling for kasserere og formænd 2015

Samling for kasserere og formænd 2015 Samling for kasserere og formænd 2015 Program Kl. 18 Velkomst & Middag En lokalforening i en lokal kirke Hvilke krav stiller jeres kommune? Digitale børneattester Ca. kl. 20 - Kaffe AKBU s krav til lokalforeningen

Læs mere

indholdsfortegnelse forord side 3 hovedbestyrelsen sammensætning side 4 opgaver side 4 fodbold seniorudvalg sammensætning side 6 opgaver side 6

indholdsfortegnelse forord side 3 hovedbestyrelsen sammensætning side 4 opgaver side 4 fodbold seniorudvalg sammensætning side 6 opgaver side 6 Foreningshåndbog Side 1 indholdsfortegnelse forord side 3 sammensætning af bestyrelse og udvalg: hovedbestyrelsen sammensætning side 4 opgaver side 4 fodbold seniorudvalg sammensætning side 6 opgaver side

Læs mere

Trænerguide. I.F. Lyseng Fodbold, Trænerguide. Formål

Trænerguide. I.F. Lyseng Fodbold, Trænerguide. Formål Trænerguide 1 Formål Formålet med klubbens aktiviteter er, at det enkelte medlem finder glæde ved fodboldspillet. Det er klubbens ønske at skabe et miljø, hvor samværet og tolerancen overfor andre giver

Læs mere

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016 Velkommen til Varde IF Børneafdeling I denne folder finder du lidt praktiske oplysninger til dig og dine forældre inden du starter med at spille fodbold. Hold i Børneafdelingen Træningsfaciliteter Påklædning

Læs mere

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Denne manual skal hjælpe dig igennem lokaletilskuds ansøgningsprocessen trin for trin. I manualen vil du finde beskrivelser og billeder,

Læs mere