SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser."

Transkript

1

2 Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig et solidt produktfundament, da virksomheden i marts 2009 købte og overtog produkterne LiteSand og EasySand fra produktionsfirmaet Flex Trim, Danmark. Dette fundament suppleret med virksomhedens nyudviklede børsteslibemaskiner, giver SCANDICSAND mulighed for at blive det prisrigtige alternativ, til de allerede kendte brands på markedet. SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. SCANDICSAND tager derfor udgangspunkt i produkter, hvor der er et udbredt og stort behov på de eksisterende markeder. Dermed opretholdes ligeledes en kort leveringstid på vore produkter. Med produktet EasySand kommer SCANDICSANDs målsætning rigtig til udtryk. Via EasySand s unikke og patenterede løsning, giver det virksomheder med et stort forbrug af slibelærred, mulighed for udelukkende at udskifte den slidte del af slibebørsten - selve slibelærredet, som udskiftes på enkel vis. Det giver en stor besparelse hos storforbrugere af slibelærred, da børsterne typisk ikke slides så hurtigt som slibelærredet. SCANDICSAND har hovedkontor i Hinnerup ved Århus, og virksomheden producerer slibesystemerne i Danmark, hvilket sikrer en høj kvalitet og en kort leveringstid - til gavn for vore kunder.

3 SCANDICSANDs SAND 150 maskine er udviklet til at pudse kanter på både større og mindre enheder. Bordet gør det nemt at håndtere fladen, der skal pudses, da man bare ligger fladen på bordet og skubber op ad det påmonterede slibehoved. Det er en ergonomisk måde at pudse kanter på, da man er fri for at holde emnet, mens det pudses - foden sikrer en god arbejdshøjde, og man sparer i det hele taget meget manuelt arbejde. Teknisk er Sand-150 baseret på en mekanisk ventileret motor på Kw 0,75 med variable rotation fra 0 til omdrejninger i minuttet, hvilket gør den meget fleksible i dagligt brug uanset, hvilken opgave den skal bruges til. Den maksimale længde for hovedet, der kan monteres er 100 mm med en diameter på 180 mm. Hovedet er udstyret som standard med EasySand eller LiteSand børster. Dimensionerne på Sand-150 er 1200 X 700 X 1000 mm, og den vejer 120 Kg. SCANDICSANDs SAND 400 maskine er udviklet til at pudse hvad som helst. Det kan være alt lige fra kanter over lige flader til runde materialer. Den gør det muligt at undvære alt manuel pudsning, da man blot skal lægge sit materiale på de to runde spindlere, der gør hele arbejdet for en. Det, at spindlerne er påmonteret en fod, giver ligeledes en ergonomisk arbejdshøjde til gavn for medarbejderne. Sand-400 kan også indsættes som en del af produktionslinjen, således at den automatisk pudser enheder, der passer forbi på et transportbånd. Teknisk er Sand-400 baseret på en mekanisk ventileret motor på Kw 0,4 med variable rotation fra 150 til 700 omdrejninger i minuttet, hvilket gør den meget fleksible i dagligt brug uanset, hvilket opgave den skal bruge til. Den maksimale længde for hovederne, der kan monteres er 2 x 400 mm med en diameter på 180 mm. Hovederne er udstyret som standard med EasySand eller LiteSand børster. Dimensionerne på Sand-400 er 1200 X 530 X 1050 mm, og den vejer 120 kg.

4 EasySand EasySand er baseret på vores patenterede løsning, der gør det muligt at udskifte slibelærredet og beholde slibebørsten. Easysand er bygget op omkring tre dele - Klemprofilen, slibelærredet, og børsten. Hovederne Hovederne leveres i 3 forskellige diametre ø 120 mm, ø 180 mm og ø 280 mm. Hovederne leveres som standard i forskellige længder fra 100 mm op til 365 mm. Længder over 365 mm opnås ved at sammensætte flere hoveder indtil den ønskede længde opnås. Hovederne er fremstillet af Aluminium. Endeflangerne leveres med O-Ring for hurtig og enkelt udskiftning af børsterne. Akseldiameter i endeflangerne er: 30 mm, 32 mm, 40 mm, 50 mm, Hexagon. Hovederne kan i princippet bruges på alle slags pudsemaskiner, bare der er en aksel og en frekvensstyret motor. Det, at motoren er frekvensstyret, er meget vigtigt, da det optimale resultat kun kan opnås ved den rigtige hastighed. Børster Børsterne leveres i højderne 35 mm og 45 mm i dobbeltrække. Enkelt række børster leveres i 40 mm og 50 mm. Dobbeltrækkebørsten er mere stiv og bruges derfor i de tilfælde, hvor der skal laves en mere aggressiv pudsning. Hvor bruges de forskellige børster? mm bruges, hvor der er behov for en meget aggressiv pudsning, eller hvor der er begrænset plads. De er specielt velegnede til de steder, hvor der er brug for højt pudsetryk, som f.eks. UV-lak. De har også vist sig at være meget velegnede til glasfiber og metal mm er at betragte som universal børster, da de med fordel kan bruges på flade emner, som kræver en let pudsning. De er også velegnet til steder, hvor der skal pudses ned i profiler. Alle typer børster leveres i længder af 1666 mm. Forhør nærmere, vedrørende minimum kvantum.

5 Klemprofil Klemprofilen bruges til at samle børste og slibelærred. Profilen leveres i længder af 1666 mm. Slibelærred EasySand giver mulighed for at udskifte slibelærredet uden at udskifte børsten. Dette åbner mulighed for store besparelser. Slibelærred leveres som standard i længden 1666 mm pålimet en plastfod, hvilket gør montering på børsten lettere. Som standard leveres EasySand til brug i træ- og metalindustrien. Slibelærred kan leveres fra korn 80 til korn 400, og kan endvidere leveres i 3 opslidsninger 4 mm, 7 mm og 20 mm. 4 mm 7 mm 20 mm. Hvor bruges de forskellige opslidsninger? 4 mm opslidsningen er særdeles god til at pudse på runde flader, og pudse ned i små og smalle profiler på flade emner. 7 mm er velegnet til at pudse på runde flader, og pudse ned i større og breddere profiler på flade emner. 20 mm anvendes til at brække kanter på runde flader. Opslidsningen er også ideel til at pudse på flade emner uden profiler.

6 LiteSand LiteSand er baseret på traditionelle principper, hvilket vil sige, at slibebørsten leveres som en komplet del med slibelærredet limet direkte på børsten. Hovederne Hovederne leveres i 2 forskellige diametre Ø 120 mm og Ø 180 mm. De leveres i forskellige længder, fra 100mm op til 365mm. Længder over 365mm opnås ved at sammensætte flere hoveder, indtil den ønskede længde opnås. Hovederne er fremstillet af Aluminium. Endeflangerne leveres med O-Ring for hurtig og enkelt udskiftning af børsterne. Akseldiameter i endeflangerne er: 30 mm, 32 mm, 40 mm, 50 mm, Hexagon. Hovederne kan i princippet bruges på alle slags pudsemaskiner, bare der er en aksel og en frekvensstyret motor. Det, at motoren er frekvensstyret, er meget vigtigt, da det optimale resultat kun kan opnås ved den rigtige hastighed. Børster LiteSand-børsterne leveres i 4 forskellige højder, 35 mm, 45 mm, 55 mm og 70 mm. 35 mm-børsten kan leveres med eller uden slibelærred. Uden slibelærred fungerer den som støttebørste. Slibelærred er limet direkte på PVC soklen for at øge fleksibiliteten, hvilket giver en bedre pudsning. 35 mm bruges, hvor der er behov for en meget aggressiv pudsning, eller hvor der er begrænset plads. 45 mm er at betragte som en universalbørste, da den med fordel kan bruges på flade emner, som kræver en let pudsning. Den kan gøres mere aggressiv ved at bruge en støttebørste. Den er også velegnet til de steder, hvor der skal pudses ned i profiler. 55 mm og 70 mm kan med fordel bruges på flade emner, som kræver en meget let pudsning, og hvor der er dybe profiler i emnet, som skal pudses. Minimum bestilling af børster er 25 meter af hver børstehøjde. Børster leveres som standard i længder af 900 mm. Opskæring i andre længder kan bestilles.

7 Slibelærred Som standard leveres LiteSand til brug i træindustrien. Slibelærred kan leveres fra korn 80 til korn 400, og leveres endvidere i tre opslidsninger 4 mm, 7 mm og 20 mm. 4 mm 7 mm 20 mm. Hvor bruges de forskellige opslidsninger? 4 mm opslidsningen er særdeles god til at pudse på runde flader, og pudse ned i små og smalle profiler på flade emner. 7 mm er velegnet til at pudse på runde flader, og pudse ned i større og breddere profiler på flade emner. 20 mm anvendes til at brække kanter på runde flader. Opslidsningen er også ideel til at pudse på flade emner uden profiler. Det er ligeledes muligt at kombinere opslidsningerne i hovederne - alt efter, hvilken opgave, der skal løses, så der både er mulighed for at pudse profiler samt hele overflader på samme tid.

8 Scandicsand ApS Bogøvej 15 DK-8382 Hinnerup Tlf

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metal- og plastindustrien. SCANDICSAND sikrede

Læs mere

150/MICRO 300/GS 250/AIR MO.SP MODUL

150/MICRO 300/GS 250/AIR MO.SP MODUL R DK 150/MICRO 300/GS 250/AIR MO.SP MODUL 150/MICRO FLADDER 150/MICRO er en letvægts, luftdreven håndmaskine. Med sin lave vægt og små dimensioner kan FLADDER 150/MICRO komme ind i de fleste hjørner, vinkler

Læs mere

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik. 0 Anlægning af land baserede - Dambrug Kar og rør installationer. Henvendelse BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280 Mail tanke@bsteknik.com Web. www.bsteknik.com Stålkar med PE Inder liner. Størrelse tilpasset

Læs mere

Flexi rullebane PRE-50-3

Flexi rullebane PRE-50-3 Flexi rullebane PRE-50-3 Flexi rullebanen er udtrækkelig op til 4,45 meter og leveres altid med et ende-stop, Flexi rullebanen, benyttes som reglen altid efter en kasselukker, de højde justerbare ben,

Læs mere

Brugsanvisning & Monteringsvejledning til JBM kulisseskinne

Brugsanvisning & Monteringsvejledning til JBM kulisseskinne Version 2.0 Danske kvalitetsprodukter siden 2004 Side 1 Brugsanvisning & Monteringsvejledning til JBM kulisseskinne Danske kvalitetsprodukter siden 2004 Side 2 Indhold Formål og anvendelse... 3 Vigtigt/

Læs mere

imop Lite Rengøring i bevægelse

imop Lite Rengøring i bevægelse imop Lite Rengøring i bevægelse Velkommen til revolutionen imop Lite imop Lite er den nyeste og mest fleksible gulvvaskemaskine i i-mop-serien. Ved at udvide det aktuelle udvalg af i-mopper, tilbyder i-team

Læs mere

ER DET EN SNØRE, ER DET EN KLINGE.?

ER DET EN SNØRE, ER DET EN KLINGE.? ER DET EN SNØRE, ER DET EN KLINGE.? NEJ, DET ER ET HELT NYT KONCEPT! OREGON FlexiBlade snøren er hverken eller..! Den seneste nyhed fra OREGON. Feksibel som en snøre men skarp som en klinge. Overflødiggør

Læs mere

Vacuum Unit Sensing System. Patented system 2

Vacuum Unit Sensing System.  Patented system 2 Patented system Vacuum Unit Sensing System www.vuss.dk Patented system 2 Vacuum løftesystemer med det unikke VUSS ventilsystem Vakuum løftesystemer I Predells Vacuum-division designer, producerer og sælger

Læs mere

MULTISTRIPPER MULTISTRIPPER VARIO LINOLEUMSAFRULLER PROFESSIONELLE GULVSTRIPPERE TIL AFTAGNING AF PÅLIMEDE BELÆGNINGER

MULTISTRIPPER MULTISTRIPPER VARIO LINOLEUMSAFRULLER PROFESSIONELLE GULVSTRIPPERE TIL AFTAGNING AF PÅLIMEDE BELÆGNINGER MULTISTRIPPER MULTISTRIPPER VARIO LINOLEUMSAFRULLER PROFESSIONELLE GULVSTRIPPERE TIL AFTAGNING AF PÅLIMEDE BELÆGNINGER 1 2 3 INDHOLDSFORTEGNELSE VIRKSOMHEDENS HISTORIE Virksomhedens historie...s. 3 Multistripper...s.

Læs mere

Håndstempler og Prægeværktøj

Håndstempler og Prægeværktøj Håndstempler og Prægeværktøj Goliath Goliath Spejlvendt Goliath Pryor Mikro mærkning Pryor Kyk og Skandinaviske karakterer Omvendre karakterer fnger en tydelig spejlvendt skt. Karakterstørrelse Typografi

Læs mere

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring Den effektive køre- og bremsehjælp Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring www.aat-online.de I nogle situationer kan det være svært at komme hurtigt frem i en manuel kørestol. Glæd Dem selv og Deres

Læs mere

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik R GYRO Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning Oscillerende slibeteknik Til træ, metal og kunststof - et stærkt og effektivt maskinkoncept..! Et karakteristisk kendetegn

Læs mere

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG 10 KW VINDMØLLE SEPEEG SOL VIND LED DESIGN OG TEKNIK Direkte dreven 10 kw vindmølle, som kombinerer den nyeste teknologi med solid, gennemprøvet mekanik Osiris 10 er en vindretningsorienteret (downwind)

Læs mere

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2016-05-27

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2016-05-27 K 4 er med sine 130 bar velegnet til hyppig rengøring af bl.a. terrasse, hegn, møbler, biler, motorcykler og cykler alt efter valg af udstyr. K 4 har en vandkølet motor, der er med til at sikre en mere

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

Alt hvad du troede, du vidste om væg- og loft slibemaskiner er nu historie.

Alt hvad du troede, du vidste om væg- og loft slibemaskiner er nu historie. Alt hvad du troede, du vidste om væg- og loft slibemaskiner er nu historie. . r e l ink v e l l aa fe Per fr n ktio 180 180 fleksibelt slibehoved Det fleksible slibehovede gør det nemt for maskinen at

Læs mere

Telte til enhver lejlighed

Telte til enhver lejlighed Foldetelte katalog 2015 Hexagon Er vandtæt Teltdug er fremstillet af 100% polyester stof med en PVC behandling på én side og en UV beskyttelse. Dugens vægt er 300 g/m 2. Er helaluminium Ideel mekanisk

Læs mere

Gulvvaskemaskiner. Vispa 35 E-B-BS

Gulvvaskemaskiner. Vispa 35 E-B-BS Gulvvaskemaskiner -B-BS Den revolutionerende gulvvaskemaskine til en enkelt arbejdsgang. Rengøring, aftørring og desinficering i en arbejdsgang. Ideel til små arealer. Med 35 cm arbejdsbredde -B-BS Automatisk

Læs mere

Slibning overalt med én og samme maskine

Slibning overalt med én og samme maskine Gammelt bliver som nyt Med en enkelt maskine Slibning overalt med én og samme maskine Make it your home. Gør det til dit hjem med en verdensnyhed: Universalsliberen PRR 250 ES fra Bosch. Sliberullerne

Læs mere

Ramper. (Indholdsfortegnelse fortsætter på næste side) Dørtrinsrampe af gummi 4 x 40 x 900 mm (Salg)... 3

Ramper. (Indholdsfortegnelse fortsætter på næste side) Dørtrinsrampe af gummi 4 x 40 x 900 mm (Salg)... 3 Ramper (Indholdsfortegnelse fortsætter på næste side) Dørtrinsrampe af gummi 4 x 40 x 900 mm (Salg)... 3 Dørtrinsrampe af gummi 10 x 100 x 900 mm (Salg)... 3 Dørtrinsrampe af gummi 48 x 250 x 900 mm (Salg)...

Læs mere

PRODUKTNYHEDER VÆRKSTEDSUDSTYR I / Gnist med system R. Bestil nu i Online Shop! OPSPÆNDNINGS UDSTYR

PRODUKTNYHEDER VÆRKSTEDSUDSTYR I / Gnist med system R. Bestil nu i Online Shop!  OPSPÆNDNINGS UDSTYR PRODUKTNYHEDER VÆRKSTEDSUDSTYR I / 2017 Bestil nu i Online Shop! www.meusburger.com Gnist med system R OPSPÆNDNINGS UDSTYR System R Opspændnings udstyr til gnist, nu også med system R til eksisterende

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

SERVICE FLYTNING AF TUNGE EMNER MED LUFTPUDESYSTEM TUNG/SVÆR INDUSTRI

SERVICE FLYTNING AF TUNGE EMNER MED LUFTPUDESYSTEM TUNG/SVÆR INDUSTRI SERVICE FLYTNING AF TUNGE EMNER MED LUFTPUDESYSTEM BILLIGERE END KONVENTIONELLE LØSNINGER PRÆCIS KONTROL MED FULD BEVÆGELIGHED NEM AT BETJENE INGEN SLIDTAGE PÅ GULVE STØRRE SIKKERHED TUNG/SVÆR INDUSTRI

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

Metal koldrundsave fra JEPSON

Metal koldrundsave fra JEPSON THE INVENTOR OF THE DRY CUTTER Metal koldrundsave fra JEPSON Optimale bærbare maskiner til byggepladsen og værkstedet 9435 Super Dry Cutter 9430 Premium Dry Cutter 8219 Metal håndrundsav 8230 Metal håndrundsav

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

ST 20 B Betjeningsvejledning

ST 20 B Betjeningsvejledning FSI power-tech Erhvervsparken 2 DK-7160 Tørring +45 7580 5558 ST 20 B Betjeningsvejledning EF-overensstemmelseserklæring Maskindirektivet 2006/42/EF Producent... FSI power-tech aps Adresse... Erhvervsparken

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning BRUSEPLEJEBRIKSE Den fleksible løsning Bruseplejebrikse serie 3000-2000 - 1000 Pressalit Care tilbyder et bredt program af faste og fleksible bruseplejebrikse i høj kvalitet. De er designet til at yde

Læs mere

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig

Læs mere

Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND

Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND Industri, speciale i kundebaserede løsninger på et højt niveau. Vi har egen produktion og en industriafdeling der løser design &

Læs mere

HYDRAULIK INSTANT SEAL

HYDRAULIK INSTANT SEAL HYDRAULIK -1- HYDRAULIK UENDELIG RING RM stempelstang (stationær) monteret DGS 6 p og DGS 6m PM stempel (dynamisk) monteret DPK 6cp og DPK 6m Positiv læbedesign Den massive profil er modstandsdygtig overfor

Læs mere

Råvandsstationer. Installationskabinetter, -brønde og -bygninger

Råvandsstationer. Installationskabinetter, -brønde og -bygninger Råvandsstationer Installationskabinetter, -brønde og -bygninger Type A Overjordisk råvandsstation og installationskabinet Et kabinet, med afrundede kanter og hjørner, der står diskret og harmonisk specielt

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere

SCAN WINCHES FORSIDE. www.scan-winches.dk. Alt i dæksudstyr til garn- og trawlfiskeri

SCAN WINCHES FORSIDE. www.scan-winches.dk. Alt i dæksudstyr til garn- og trawlfiskeri SCAN WINCHES Alt i dæksudstyr til garn- og trawlfiskeri FORSIDE www.scan-winches.dk HLT nethalemaskiner kan leveres i flere varianter: - med bred tromle - med bredt bånd - med vippefod til visse shelterdeck

Læs mere

SNEGL. Kvalitet, styrke og effektivitet. snegl og transport til din produktion

SNEGL. Kvalitet, styrke og effektivitet. snegl og transport til din produktion SNEGL og transport Kvalitet, styrke og effektivitet snegl og transport til din produktion Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@sukup-eu.com // WWW.Sukup-eu.com Kornsneglen der flytter

Læs mere

NETTOSKRUER.DK. Skrueguide

NETTOSKRUER.DK. Skrueguide NETTOSKRUER.DK Skrueguide www.nettoskruer.dk info@nettoskruer.dk I denne skrueguide findes forskellige skruetyper med trægevind. De mest almindelige træskruer kaldes også spånpladeskruer. Skruernes skarpe,

Læs mere

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen X X Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen 2 3 Fuld kontrol - med foden Lad mulighederne stå åbne - hver

Læs mere

K 4 Home. K 4 Home, 1.180-153.0, 2016-05-27

K 4 Home. K 4 Home, 1.180-153.0, 2016-05-27 K 4 Home er med sine 130 bar og udstyrspakke velegnet til hyppig rengøring af bl.a. terrasse men den kan også rengøre mure, hegn, havemøbler, biler, motorcykler og cykler. K 4 har en vandkølet motor, der

Læs mere

BRUSEPLEJEBRIKSE - den fleksible løsning

BRUSEPLEJEBRIKSE - den fleksible løsning BRUSEPLEJEBRIKSE - den fleksible løsning Bruseplejebrikse serie 1000-2000 - 3000 Pressalit Care tilbyder et bredt program af faste og fleksible bruseplejebrikse i høj kvalitet. De er designet til at yde

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt

Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt 60/65/75/85/100 B / M - 70 S Gulvvaskemaskiner Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt Fås i en version med en pladebørste med 60 cm arbejdsbredde,

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

Vare nr.: 1.185-113.0

Vare nr.: 1.185-113.0 K 855 HS Med højtryks og varmt vand (80 ºC) sikrer hedvands-renseren et hygiejnisk rengøringsresultat. Ved hjælp af den høje temperatur kan du nedsætte både rengøringstiden og tørretiden samt spare på

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en vaskemaskine der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende

Læs mere

og fuld kontrol Styrke Compact Generation

og fuld kontrol Styrke Compact Generation Styrke og fuld kontrol Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Skab dit eget hjem med de nye vinkelslibere fra Bosch. De er kraftige og robuste og tilbyder god føring og kontrol takket

Læs mere

SYSTEM INTEGRA. Glasdøre Glasvægge Glasfoldedøre

SYSTEM INTEGRA. Glasdøre Glasvægge Glasfoldedøre SYSTEM INTEGRA Glasdøre Glasvægge Glasfoldedøre INTEGRA Dørkarm MAB Integra dørkarme er et profilsystem, der forarbejdes til en dørkarm på ønskede mål. En dørkarm er normalt beslået med 2-3 hængselbeslag,

Læs mere

Vi kan mere, end du aner...

Vi kan mere, end du aner... Vi kan mere, end du aner... VI KAN MERE END DU ANER... Lokal forankring. Global rækkevidde. Logitrans blev grundlagt i 1940 i en lille smedje og har en lang og traditionsrig historie bag sig. I dag er

Læs mere

Savning og boring. Bredt udvalg fra et enkelt sted. Slidstærke konstruktioner. Antal

Savning og boring. Bredt udvalg fra et enkelt sted. Slidstærke konstruktioner. Antal Savning og boring Bredt udvalg fra et enkelt sted. Slidstærke konstruktioner. Type Antal Kapacitet modeller tom. mm Side Håndsave og klinger 5 18 455 6.2 Save til tørskæring 2 6.3 Bajonetsave Model 530-2

Læs mere

LINIA 5+7 POLET BREDSTRÅLENDE / TVÆRPRISME

LINIA 5+7 POLET BREDSTRÅLENDE / TVÆRPRISME LINIA 5+7 POLET BREDSTRÅLENDE / TVÆRPRISME LUMINEX A/S har udviklet det velkendte LINIA belysningssystem til et nyt niveau, en løsning der er hurtig, enkel, pålidelig og fuldstændig fleksibel - LINIA LED.

Læs mere

HEALTHY COWS ARE PROFITABLE COWS

HEALTHY COWS ARE PROFITABLE COWS HEALTHY COWS ARE PROFITABLE COWS Innovative solutions designet og udviklet i Danmark FREEDOM FOR COWS COW-WELFARE COW-WELFARE FLEX STALLS EN WIN-WIN LØSNING Flex Stalls er udviklet til at fremme både dyrevelfærden

Læs mere

Er du klar. til snefald? Bliv klar til vinterens mange udfordringer 10.796,- 5.496,- Vinter. Se hele vores katalog

Er du klar. til snefald? Bliv klar til vinterens mange udfordringer 10.796,- 5.496,- Vinter. Se hele vores katalog Vinter 10.796,- 13.495,- Se hele vores katalog på www.flextrading.dk - stort udvalg af haveog parkmaskiner til enhver årstid Håndført centrifugalspreder 50 L. beholder, aluminiums gear, mængde deflektor,

Læs mere

Kampagnepriser OMGÅENDE LEVERING! OMGÅENDE LEVERING! 3 Young Tech bearbejdningscenter type YMC 1568. Baykal bearbejdningscenter type BF 70150

Kampagnepriser OMGÅENDE LEVERING! OMGÅENDE LEVERING! 3 Young Tech bearbejdningscenter type YMC 1568. Baykal bearbejdningscenter type BF 70150 Kampagnepriser 3 Young Tech bearbejdningscenter type YMC 1568 Bearbejdningscenter med utrolig høj præcision, udført i solid meehanite støbejern. Glideføringer på 3 akser alle med kraftige boxvanger. Håndskrabede

Læs mere

Weland produkter. Til industrien. direkte fra producenten. Tlf.: 43 99 75 55 www.weland.dk weland@weland.dk

Weland produkter. Til industrien. direkte fra producenten. Tlf.: 43 99 75 55 www.weland.dk weland@weland.dk Weland produkter Til industrien direkte fra producenten Tlf.: 43 99 75 55 www.weland.dk weland@weland.dk Gitterrist Weland lagerfører formattilpassede gitre, som er enkle og hurtige at montere. Størrelserne

Læs mere

Kuglehaner. - Optimal beskyttelse af drikkevandet

Kuglehaner. - Optimal beskyttelse af drikkevandet Kuglehaner - Optimal beskyttelse af drikkevandet JCH Kuglehaner til unik beskyttelse Når drikkevandet skal beskyttes, skal der ikke spares på kvaliteten. J. C. Hansen producerer kuglehaner i den bedste

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

Snegl og transport. Kvalitet, styrke og effektivitet. - snegl og transport til din produktion

Snegl og transport. Kvalitet, styrke og effektivitet. - snegl og transport til din produktion DanCorn Snegl og transport Kvalitet, styrke og effektivitet - snegl og transport til din produktion Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@ // Kornsneglen der flytter grænser... Leveres

Læs mere

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid.

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid. Parasoller ParaFix ParaFix Denne professionelle kæmpeparasol egner sig både til store og små restaurationer/beværtninger, hvor der er mulighed for sammensætning af flere parasoller ved hjælp af et moderne

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

Manual C C C C C C 7 4. Klippe maskine for jernstænger

Manual C C C C C C 7 4. Klippe maskine for jernstænger Manual C ESOIA EVO C 3 4 - C 3 8 - C 4 4 - C 5 4 - C 5 6 - C 7 4 Klippe maskine for jernstænger Ver 1.0-DK 27-07-2016 Maskine beskrivelse Beskrivelse og funktionsprincip Maskinen drives af en elektrisk

Læs mere

Uden CNC går det bare ikke!

Uden CNC går det bare ikke! Uden CNC går det bare ikke! Evolution 7405 Uovervindelig hurtig og effektiv Nem og enkel at komme i gang med Fuldendt CNC bearbejdning EVOLUTION The must have vertical Lidt statements fra begejstredekunder:

Læs mere

DELTA kontakter og stikdåser. Mere end blikfang. www.siemens.dk/delta

DELTA kontakter og stikdåser. Mere end blikfang. www.siemens.dk/delta DELTA kontakter og stikdåser Mere end blikfang www.siemens.dk/delta DELTA Line DELTA Line er kendetegnet ved perfekte proportioner, et elegant look og et slankt design. Denne afbryder-serie sætter nye

Læs mere

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG 10 KW VINDMØLLE SEPEEG SOL VIND LED DESIGN OG TEKNIK Direkte dreven 10 kw vindmølle, som kombinerer den nyeste teknologi med solid, gennemprøvet mekanik Osiris 10 er en vindretningsorienteret (downwind)

Læs mere

og fuld kontrol Styrke

og fuld kontrol Styrke Styrke og fuld kontrol Make it your home. Skab dit eget hjem med vinkelsliberne PWS 700-115, PWS 750-115 og PWS 850-125. De er kraftige, robuste og tilbyder god føring og kontrol takket være deres kompakte

Læs mere

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk Manual Smart Trykluft passepartout maskine Version 1 dk Oversat af Lista Bella April 2011 Indholds fortegnelse. Klargøring 3 Montering på gulvstativ (Tilkøb) 4 Oversigt Smart mat-cutter 7 Montering væghængt

Læs mere

2 Purus Line et design der ses

2 Purus Line et design der ses 3. UDGAVE Purus Line & Purus Corner Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde 2 Purus Line et design der ses PURUS

Læs mere

AUTOMATISK BOXMAKER med stans og tryk

AUTOMATISK BOXMAKER med stans og tryk DAT0: 03.10.2007 AUTOMATISK BOXMAKER med stans og tryk 2,5 meter arkbredde RANGE BOXMATIC 25 2 Bølgepap specifikationer Bølgepap Specifik vægtfylde Tykkelse Enkeltsidig dobbeltsidig Triple (under specielle

Læs mere

LAMELLO limpåføringssystem. Det geniale limsystem til stærke forbindelser, økonomisk og altid driftsklar, udvidelsesmuligheder efter behov.

LAMELLO limpåføringssystem. Det geniale limsystem til stærke forbindelser, økonomisk og altid driftsklar, udvidelsesmuligheder efter behov. LAMELLO limpåføringssystem Det geniale limsystem til stærke forbindelser, økonomisk og altid driftsklar, udvidelsesmuligheder efter behov. Limpåføringsudstyr Trykfødebeholder af rustfrit stål - Garanterer

Læs mere

HOLZSTAR NTS 251 - Universal våd/tør slibemaskine til slibning af metal, glas, sten og andre materialer

HOLZSTAR NTS 251 - Universal våd/tør slibemaskine til slibning af metal, glas, sten og andre materialer HOLZSTAR NTS 251 - Universal våd/tør slibemaskine til slibning af metal, glas, sten og andre materialer Ideel til professionelle, entusiaster og hobbybrug Til våd og tør slibning Mange holde enheder til

Læs mere

Outdoor OUTDOOR CABINETS

Outdoor OUTDOOR CABINETS Teknikskabe Vejskabe Denne serie teknikskabe er skabt til alle former for udendørs installationer. Teknikskabet kan eksempelvis anvendes til styringer, byggestrøm, målere og pumpestationer. Skabet er særdeles

Læs mere

Kraftig 1100W motor. Meget let kun 14,2 kg.

Kraftig 1100W motor. Meget let kun 14,2 kg. COMMANDO 40 Variabel hastighed Kraftig 1100W motor 40mm x 50mm Spiralbor kapacitet 13mm Mekanisk koblingsbeskyttelse Meget let kun 14,2 kg. 13 mm borepatrons montering Commando 40 er Rotabroachs mest økonomiske

Læs mere

Lagerførte HTJM aksialventilatorer, F300

Lagerførte HTJM aksialventilatorer, F300 Lagerførte HTJM aksialventilatorer, F300 Nøgleord Justérbare Aerofoil aluminium ventilatorskovle, der muliggør en finjustering af skovlvinkel Motoren er velegnet til hastighedskontrol med frekvensomformer

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

IRON FIST PALLEREOLER. ROSSS made to last made to resist made in italy.

IRON FIST PALLEREOLER. ROSSS made to last made to resist made in italy. NY IRON FIST PALLEREOLER + STÆRK KONSTRUKTION + SIKKERHED Større statisk styrke takket være øget stivhed. Større dynamisk styrke i tilfælde af påkørsler og under pallehåndtering. Ingen skarpe kanter. Bjælker

Læs mere

FELCO 801 Elektrisk beskæresaks

FELCO 801 Elektrisk beskæresaks FELCO 801 Elektrisk beskæresaks Øg klippehastigheden www.felco801.com 2 FELCO 801 Det ideelle værktøj til intensiv beskæring Klipper hurtigt, let og ergonomisk. FELCO 801 er det ideelle værktøj til mange

Læs mere

Leverandør af reservedele og pakkemaskiner

Leverandør af reservedele og pakkemaskiner Leverandør af reservedele og pakkemaskiner PTFE tapes PTFE belagt glasfi ber. Vi har en meget omfattende bestand af både klæbende og ikke klæbende PTFE belagt glasfi ber folier og svejsetråde og svejsebånd.

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K nyhed designed manufactu R ed denmark Reliable ChiPPing TP 320 PTO K Stærk og intelligent flishugger Den kraftfulde TP 320 PTO K med bagudvendt tragt er

Læs mere

Industristøvsugere. Model VHO200 VHO200 X. Ref. nr. 4010400037 4010400040. Flyder afbrydersystem. Diverting valve. Visuel væske måler

Industristøvsugere. Model VHO200 VHO200 X. Ref. nr. 4010400037 4010400040. Flyder afbrydersystem. Diverting valve. Visuel væske måler er en 2 x 1200 W vådsuger designet til væske, olie/spåner, hvor luftflowet bruges til at presse væsken ud gennem aftapningshanen. Ved brug af slange/pistolkit kan væsken fyldes direkte i ekstern beholder.

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

LINIA LED VLT VLG-F VLG-FS

LINIA LED VLT VLG-F VLG-FS LINIA LED LINIA LED VLT LUMINEX A/S har videreudviklet det velkendte LINIA belysningssystem til et nyt niveau, en løsning der er hurtig, enkel, pålidelig og fuldstændig fleksibel - LINIA LED. På basis

Læs mere

LINIA 5 & 7 POLET EKSTREM SMALSTRÅLENDE

LINIA 5 & 7 POLET EKSTREM SMALSTRÅLENDE LINIA 5 & 7 POLET EKSTREM SMALSTRÅLENDE LUMINEX A/S har udviklet det velkendte LINIA belysningssystem til et nyt niveau, en løsning der er hurtig, enkel, pålidelig og fuldstændig fleksibel - LINIA LED.

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk!

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk! Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Dansk kvalitetshåndværk! Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

DA 60-920. Teknisk Info 2014.11.14

DA 60-920. Teknisk Info 2014.11.14 Teknisk Info 2014.11.14 2 Teknisk Info PRODUKTBESKRIVELSE DA 60 indblæsningshoved er et luftindtag der kombinerer høj ydelse med lav lufthastighed i dyrenes opholdszone. yder op til 20.000 m 3 /time ved

Læs mere

3D print i plast. fra idé til produktionsklart design. www.vink.dk

3D print i plast. fra idé til produktionsklart design. www.vink.dk 3D print i plast fra idé til produktionsklart design www.vink.dk Enhver virksomhed med CADdesignere burde have en Blueprinter Designet, udviklet og produceret i Danmark Blueprinter er en kontor-, bruger-

Læs mere

ARMATURER, VASKE & AFFALDSSORTERING

ARMATURER, VASKE & AFFALDSSORTERING ARMATURER, VASKE & AFFALDSSORTERING 2012 DKK - incl. 25% moms STÅLBORDE EFTER MÅL Fleksible bordplader med plads til hele familien. Stålbordpladerne laves på bestilling. Forventet leveringstid er ca. 4

Læs mere

NYT. Datablad / dokumentation. Minirack

NYT. Datablad / dokumentation. Minirack Datablad / dokumentation er et unikt produkt med suveræne funktioner, høj stabilitet og leveres som standard i sort og færdigsamlet. kan også leveres som flatpack. Leveres i 3 dybder, dybde 400, 500 eller

Læs mere

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK Artikel nr.: 12025 DK montagevejledning 2009/12 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan

Læs mere

En konstant luftfugtighed overholdes ved hjælp af et vådhygrometer, som bruger Fahrenheit-skalaen for at få den største nøjagtighed.

En konstant luftfugtighed overholdes ved hjælp af et vådhygrometer, som bruger Fahrenheit-skalaen for at få den største nøjagtighed. Introduktion I-72 rugemaskinen er specielt designet for at opnå den bedst mulige udrugningsevne og for at imødekomme opdrætskravene på den fugl som ønskes opdrættet. Den kombinerede operation af udrugning

Læs mere

Think. Fødevaresikkerhed som topprioritet

Think. Fødevaresikkerhed som topprioritet Think Think Yellow Think Orange Think Red Think Green Think Blue Think Purple Fødevaresikkerhed som topprioritet Flere produkter i f lere farver end nogen andre Vægophæng Børster Koste Skrabere Spande

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

FILIUS MARKEDSPARASOL FILIUS

FILIUS MARKEDSPARASOL FILIUS 47 HF_PARASOL_KATALOG_2017.indd 47 14/01/2018 16.36 48 Filius er Schattellos parasollernes lillesøster! Det er en markedsparasol i samme design og kvalitet som Schattello, men i mindre dimensioner. Parasollen

Læs mere

HVU Højvakuum. Geovent A/S

HVU Højvakuum. Geovent A/S HVU Højvakuum Samlet eller modulopbygget. Geovent tager udgangspunkt i din situation og leverer den optimale løsning til dit behov for højvakuum. Se nogle af mulighederne. Geovent A/S Hovedgaden 8,DK-8831Løgstrup

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

MKJ VENTILATION. Brandventilation. mcr PROLIGHT Brandventilation og ovenlys mcr LAM louvered Brandventilation mcr PROSMOKE Brandgardiner og røgskærme

MKJ VENTILATION. Brandventilation. mcr PROLIGHT Brandventilation og ovenlys mcr LAM louvered Brandventilation mcr PROSMOKE Brandgardiner og røgskærme MKJ VENTILATION Brandventilation mcr PROLIGHT Brandventilation og ovenlys mcr LAM louvered Brandventilation mcr PROSMOKE Brandgardiner og røgskærme Omfattende løsninger til brandventilations systemer Sikring

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

8.2 Schlüter -KERDI-DRAIN

8.2 Schlüter -KERDI-DRAIN INNOVATIONER MED PROFIL 8.2 Schlüter -KERDI-DRAIN AFLØB GULVAFLØB TIL SAMLINGSTÆTNINGER Anvendelse og funktion Schlüter -KERDI-DRAIN er et gulvafløbssystem til enkel og sikker etablering af samlingstætninger

Læs mere

Fokus på udvikling. Enkelthed. er ganske enkelt bedre. Loberotor pumper

Fokus på udvikling. Enkelthed. er ganske enkelt bedre. Loberotor pumper Fokus på udvikling Enkelthed er ganske enkelt bedre Loberotor pumper Så enkelt og dog så mange muligh Dertil lægges. Seks serier med 16 størrelser. AL-Serie PL- Serie CL- Serie FL-Serie EL-Serie XL-Serie

Læs mere