KIRKE OG SOGN. Sommer 2013 nr. 3 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KIRKE OG SOGN. Sommer 2013 nr. 3 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT"

Transkript

1 KIRKE OG SOGN Sommer 2013 nr. 3 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

2 ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum Tlf , Organist: Kirsten Borella Carlson Tlf ØSTER LØGUM KIRKE Graver: Elisabeth S. Jensen Tlf , Gravermedhjælper: Mette Schrøder-Jørgensen Kirkesanger: Conny Wolff, tlf MENIGHEDSRÅDET Formand: Martin Ugilt Thomsen, Hovslundvej 44, tlf Næstformand of kirkeværge: Carsten Mørk-Ebsen, Nr. Hjarupvej 43, tlf Kasserer: Karin Work, Rugbjergvej 14, tlf Kontaktperson: Trine Bjerg Ørum, Vestervej 17, tlf Medlem: Alf Ingfeldt, Stationsvej 59, tlf GENNER KIRKE Graver: Anne Andersen, Tlf Gravermedhjælper: Kenneth Poulsen Kirkesanger: Ellen M. Skøtt, tlf MENIGHEDSRÅDET Formand: Erik Berg, Vestertoft 5, tlf Næstformand: Mette Hagesen, Nedertoften 6, tlf Kasserer og kontaktperson: Hans Chr. Deele, Genner Bygade 29, tlf Kirkeværge: Kjeld Leen, Kokhaven 20, TYSK FRIMENIGHEDSPRÆST Frank Menke. Tlf KIRKE OG SOGN er udgivet af Øster Løgum og Genner menighedsråd. Bladet trykkes hos HOTTRYK Grafisk Kommunikation SAMTALE Sognepræsten står altid til rådighed for en samtale. Man kan henvende sig, når man har behov for at tale med et andet men neske i fortrolighed. Præsten har 100% tavshedspligt. DÅB Tid og sted for dåben aftales telefonisk, og der aftales også et møde i hjemmet, hvor præsten og forældrene gennemgår dåbsritualet. Barnet skal have en fødsels- og navneattest fra personregistret, inden det kan døbes. Der skal være mindst tre faddere ved dåben. Faddere skal være døbt og have nået konfirmationsalderen. VIELSE Tid og sted for vielsen aftales telefonisk. Når parret har fremskaffet en prøvelsesattest (som fås på folkeregistret i bopælskommunen og den må højest være fire måneder gammel på bryllupsdagen), medbringes den til en samtale, hvor vi gennemgår ritualet og vælger samler. Det skal vælges to bryllupsvidner. Man kan ikke blive viet på højhelligdagene. BEGRAVELSE/BISÆTTELSE Dødsfald skal inden 48 timer anmeldes til sognepræsten i det sogn, hvor afdøde havde bopæl. Sædvane er, at en bedemand kontaktes, som ordner papirerne og andre praktiske ting. Bedemanden eller familien kontakter så præsten om tid og sted for begravelsen/bisættelsen.

3 Årets konfirmander

4 Genner Kirkes renovering Som tidligere medlemmer af Genner menighedsråd henholdsvis tre og to perioder og under Aksel Ravn som formand har vi bedt om stafetten. Menighedsrådet har magten. Det havde vi også da vi sad i rådet. Som forhenværende menighedsrådsmedlemmer er vi meget overrasket over, hvordan denne magt bliver brugt ved renoveringen af kirken. 2½ år har planerne været undervejs, uden at der er skrevet så meget som et komma om planerne. Fra 2. oktober 2012 har en gruppe tidligere menighedsrådsmedlemmer forsøgt at få en orientering om renoveringen. Efter flere læsebreve og en underskrifts indsamling, kom der endelig en reaktion, og indkaldt til offentlig møde. Der har i den grad været tale om en skjult dagsorden. Juni 2011 skriver menighedsrådet til protokols, at der overvejes at oplyse gennem kirkebladet, hvilke planer der er med kirken. September samme år vedtages på et menighedsrådsmøde, at vente med oplysningerne. Der skrives vi venter til stolene er der? Der var opstillingsmøde 3. september Måske var det helt bevidst at der ikke blev orienteret inden da? Hvad underskriftindsamlingen angår, satte I et stort spørgsmålstegn ved denne. Det er der ingen grund til. Vi har været på samtlige gader i byen (kald det en opinionsundersøgelse), men resultatet er klart. Af 126 adspurgte medlemmer af folkekirken svarede 4 at de gik ind for renoveringen 13 svarede hverken for eller imod. Resten 109 var klart imod den store renovering. Alt dette taget i betragtning har vi forstået at planerne bliver gennemført. Vi er forundret over at menighedsrådet stort set giver arkitekten frie hænder, så kirken vil komme til at fremstå med nye flytbare bænke og et knæfald udført af stålrørs stel. Der blev sagt, at knæfaldet ikke fejler noget. Det gør de gamle bænke heller ikke! Vi har endnu aldrig hørt om at nogen havde problemer med at komme ind på bænkene, som der blev sagt på mødet er begrundelsen for, at de skal udskiftes. Det var en skuffelse, at konstatere på mødet, at renoveringen var vedtaget af menighedsrådet og godkendt af provst og biskop. Det kan gøres på andre måder. Se blot Øster Løgum kirke. Det er et flot resultat de har fået ved at fjerne bænke oppe foran, og få lagt nyt trægulv. Sluttelig vil vi også bede menighedsrådet om, også at overveje de økonomiske aspekter omkring ombygningen. Der er desværre alt for mange som for øjeblikket forlader folkekirken med begrundelsen, økonomi. Det sker også i Genner. Vi mener ikke der er grundlag for at investere alle de mange penge i Genner Kirke, som grundlæggende ikke har funktionelle problemer af nogen art. Med venlig hilsen Niels Lynggaard & Vagn Fallesen

5 Genner Kirkes renovering Ovenstående skrivelse modtog menighedsrådet i februar efter afholdelse af informationsmødet. Det er korrekt, at der igennem en årrække har været et ønske om at renovere Genner Kirke. Et er dog, hvad vi kan ønske os i Genner, noget andet er hvornår og hvad, der kan realiseres. Menighedsrådet har i en årrække ønsket, at Genner sogn ville blive prioriteret, når pengene til renoveringer af kirker skulle fordeles. August 2012 vurderede provstiet samt de byggesagkyndige fra Haderslev stift, at varmeanlæggets tilstand nu var så ringe, at en renovering skulle sættes i værk. I september 2012 blev der afholdt orienteringsmøde og opstillingsmøde i forbindelse med det kommende menighedsrådsvalg her redegjorde vi for vore tanker og visioner for det kirkelige liv i sognet og herunder også tankerne for renoveringen af kirken. I februar 2013 blev der afholdt et orienteringsmøde, hvor provsten og biskoppen deltog. På mødet blev der redegjort for tankerne bag renoveringen. Det er vores opfattelse, at der på orienteringsmødet generelt var opbakning til fremtidssikringen af Genner Kirke. Provstiet har en fælles prioriteringsliste for alle sognene i provstiet vedr. større anlægsarbejder. På grund af det forældede varmeanlæg rykkede renoveringen af Genner kirke frem på prioriteringslisten og det blev godkendt på budgetsamrådet i august 2012, at Genner kirkekasse kunne optage lån til renoveringen. Renoveringen vil ikke komme til at påvirke kirkeskatten, idet der var andre lån i provstiet, der var udløbet. Det siddende menighedsråd i Genner ønsker, at udvikle det kirkelige liv i sognet. Det er naturligt for os, at tænke vore visioner for det kirkelige liv ind i en kommende renovering af kirken. Renoveringen skal skabe højtidelige rammer for de kirkelige handlinger, men der skal samtidig også være fokus på tilgængelighed. Det er muligt at følge med i processen omkring renoveringen på pastoratets hjemmeside under Genner menighedsråd, hvor der lægges referater ud af menighedsrådsmøder og byggemøder. Tidsplanen og endeligt projekt vil ligeledes være tilgængelige på hjemmesiden, så snart de foreligger. Kirkelige handlinger under renoveringen Genner kirke lukker pga. renovering d. 1. august 2013 og menighedsrådet forventer, at kirken genåbnes i starten af det nye år. I den periode kirken er lukket vil der blive afholdt gudstjenester i forsamlingshuset. Der kan foretages dåb i forsamlingshuset, mens vielser og begravelser/ bisættelser vil blive varetaget i Øster Løgum eller Løjt kirker.

6 Aktivitetskalender, nyheder og orientering Kirkevandring Søndag d. 2. juni kl Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer alle med på kirkevandring mellem Øster Løgum, Genner og Løjt kirker. Efter en lille andagt i Øster Løgum kirke kl går turen via gl. bane til Genner kirke, hvor menighedsrådene er vært ved en let frokost. Derefter fortsætter vi ad Rundemølle til Løjt kirke, hvor turen afsluttes med andagt og eftermiddagskaffe. Der vil være bustransport fra Løjt og Genner kirker til Øster Løgum kirke: Kirkepladsen i Løjt kl Genner kirke kl Ca kl vil der køre en bus fra Løjt kirke tilbage til Genner og Øster Løgum. Af hensyn til bustransport og frokost er tilmelding nødvendigt. For tilmelding kontakt: Kevin Ocksen Asmussen, tlf , mail: koa@km.dk Ann Bork Damsgaard, , mail: abd@km.dk Sportsugen i Hovslund Onsdag d. 7. august kl Så er det igen blevet tid til den årlige sportsuge. Også i år indledes sportsugen med en friluftsgudstjeneste på sportspladsen i Hovslund. Vi mødes kl , hvor menighedsrådet indbyder til fællesspisning. Kl starter friluftsgudstjenesten. Efter gudstjenesten er der stjernetræf hvor HGF s bestyrelse dyster mod menighedsrådet. Vi håber på godt vejr, men i tilfælde af det modsatte rykker vi gudstjenesten ind i teltet. Vi håber på at se Værftsdag på Kalvø Søndag. d. 18. august kl Fra 1850 til 1869 blev der bygget ni store skibe på Kalvø. Manden bag denne store bedrift var kaptajn og skibsbygger Jørgen Bruhn. I år sætter værftsdagen fokus på ham, og det er derfor hans liv og virke, der er årets tema. Værftsdagen indledes med en gudstjeneste kl I gudstjenesten vil der blive sat fokus på, at Værftsdagen er del af et grænseoverskridende projekt. Gudstjenesten vil derfor både indeholde danske og tyske elementer, som foretages af sognepræsten og en tysk præst. Voksenkoret medvirker og vil være med til at sætte stemningen. Herefter vil der være mulighed for at opleveforskellige aktiviteter, der tager udgangspunkt i, at årets tema er Jørgen Bruhns bedrifter.

7 Voksenskorets 10 års jubilæum Onsdag d. 11. september kl Voksenkoret fejrer i år deres ti års jubilæum. Aftenen starter kl i Øster Løgum kirke med en kort andagt, hvor voksenkoret medvirker. Derefter går vi over på kroen, hvor menighedsrådene vil være vært for et arrangement. Voksenkoret vil underholde med flere af de sange, de har brugt i årene, der er gået. Sigurd fortæller bibelhistorier Fredag d. 27 september kl i Genner hallen. Menighedsrådene indbyder til en festlig aften i børnenes tegn, hvor Sigurd Barrett fortæller bibelhistorier i børnehøjde. Børnekoret medvirker. Der vil være mere information i næste kirkeblad, på hjemmesiden og via opslag. Kirkebog Øster Løgum Døbte: Sofie Skaletz Eriksen Guldbryllup Ingfred og Jørgen Matzen Begravede/bisatte Tove Marie Hall Anne Kathrine Hallstrøm Genner Døbte: Celina Galsgaard Ildved Begravede/bisatte: Anne Marie Aalling Ole Christian Mortensen Praktiske oplysninger Kirkebilen Byens Taxa, tlf Kirkebilen kan bestilles til alle gudstjenester - helst dagen før. Den kan også benyttes af dem, der er flyttet til Rødekro og Løjt. Kirkebilen er gratis. Kirkebakken Alle med særlige grunde (alder, handicap, barnedåb m.v.) er velkomne til at køre op til kirken i egen bil. Man er også velkommen til at bestille kirkebilen, også selv om man er den eneste, der skal med, og det kun er kirkebakken, man har svært ved at komme opad. Det gælder både Øster Løgum og Genner kirke. Mandag er kirkepersonalets fridag Kirkepersonalet holder fri om mandagen. Man kan naturligvis altid ringe og indtale en besked på telefonsvaren eller sende en mail, så vil man blive kontaktet hurtigst muligt.

8 Gudstjenester Juni 2. juni: Kirkevandring 1. s.e. trinitatis Luk 16, juni: 2. s.e. trinitatis Luk 14, juni: 3. s.e. trinitatis Luk 15, juni: 4. s.e. trinitatis Luk 6, juni: Kirkekaffe 5. s.e. trinitatis Luk 5,1-11 Juli 7. juli: 6. s.e. trinitatis Matt. 5, juli: 7. s.e. trinitatis Luk 19, juli: 8. s.e. Trinitatis Matt. 7, juli: 9. s.e. Trinitatis Luk 16,1-9 August Genner Busafgang fra Genner kl (Asmussen) (Asmussen) Øster Løgum Start Øster Løgum kl (Asmussen) Kl (Asmussen) 4. august: 10. s.e. Trinitatis Luk 19, august: Sportsugen Gudstjeneste kl Spisning kl s.e. Trinitatis Luk 18, august: 11. s.e. Trinitatis Luk 18, august: Friluftsgudstjeneste 12. s.e. Trinitatis Mark 7, august: Kirkekaffe 13. s.e. Trinitatis Luk 10,23-37 September Hovslund idrætsplads kl Der henvises til Løjt Kirke Hovslund idrætsplads kl Der henvises til Løjt Kirke Kalvø kl Kalvø kl september: Konfirmandindskrivning 8. september: Konformandindskrivning 14. s.e. Trinitatis Luk 17, s.e. Trinitatis Matt. 6,24-34 Forsamlingshuset

KIRKE OG SOGN. Forår 2014 nr. 2 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN. Forår 2014 nr. 2 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT KIRKE OG SOGN Forår 2014 nr. 2 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum Tlf. 7466 4492, e-mail: abd@km.dk Organist: Kirsten

Læs mere

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Efterår 2014 nr. 4 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum Tlf. 7466 4492, e-mail: abd@km.dk Organist: Kirsten

Læs mere

KIRKE OG SOGN. Vinter 2014 nr. 1 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN. Vinter 2014 nr. 1 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT KIRKE OG SOGN Vinter 2014 nr. 1 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum Tlf. 7466 4492, e-mail: abd@km.dk Organist: Kirsten

Læs mere

KIRKE OG SOGN. Efterår 2016 nr. 4 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN. Efterår 2016 nr. 4 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT KIRKE OG SOGN Efterår 2016 nr. 4 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Hjemmeside: www.østerløgumsogn.dk www.gennersogn.dk Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum

Læs mere

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Efterår 2012 nr. 3 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst (barselsvikar) : Anne Bundgaard Hansen Søndergade 9. Øster Løgum Tlf. 7466 4492, e-mail: annebundgaard.hansen@gmail.com

Læs mere

Efterår 2015 nr. 4 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

Efterår 2015 nr. 4 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Efterår 2015 nr. 4 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst (barselsvikar) : Anne Bundgaard Hansen Søndergade 9. Øster Løgum Tlf. 7466 4492, e-mail: anbh@km.dk

Læs mere

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Forår 2015 nr. 2 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum Tlf. 7466 4492, e-mail: abd@km.dk Organist: Kirsten

Læs mere

KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN

KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN Vinter 2013 nr. 1 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT KIRKE OG SOGN Vinter 2013 nr. 1 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9,

Læs mere

KIRKE OG SOGN. Vinter 2015 nr. 5 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN. Vinter 2015 nr. 5 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT KIRKE OG SOGN Vinter 2015 nr. 5 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst (barselsvikar) : Anne Bundgaard Hansen Søndergade 9. Øster Løgum Tlf. 7466 4492, e-mail: anbh@km.dk

Læs mere

Vinter 2016 nr. 1 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

Vinter 2016 nr. 1 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Vinter 2016 nr. 1 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Hjemmeside: www.østerløgumsogn.dk www.gennersogn.dk Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Sommer 2016 nr. 3 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Husk Højskoledagene - Se mere inde i bladet ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Hjemmeside: www.østerløgumsogn.dk www.gennersogn.dk Sognepræst:

Læs mere

Forår 2016 nr. 2 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

Forår 2016 nr. 2 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Forår 2016 nr. 2 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognets hjemmeside: www.østerløgumsogn.dk Sognepræst (barselsvikar) : Fungerende sognepræst kan indtil 27.4 kontaktes

Læs mere

Nr 4. juli/august årg.

Nr 4. juli/august årg. Nr 4. juli/august 2017 26. årg. Tegning: Amalie Schmidt Krøger 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad september / oktober 2017 er torsdag d. 3.

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

2016 oktober november december

2016 oktober november december 2016 oktober november december Praktisk information Samtale Sognepræsten står altid til rådighed for en samtale. Man kan henvende sig, når man har behov for at tale med et andet menneske i fortrolighed.

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4 - årgang 26 September Oktober November 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4 - årgang 26 September Oktober November 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4 - årgang 26 September Oktober November 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst: Gudrun Kirstine Kurtz Nielsen, Kragholmvej 8, 7742 Vesløs, tlf. 97 99 30 45, email:

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

ØSTER LØGUM SOGN

ØSTER LØGUM SOGN Vores blad Kirke og Sogn KIRKE OG SOGN ØSTER LØGUM SOGN www.østerløgumsogn.dk Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum 6230 Rødekro E-mail: abd@km.dk Tlf. 40 25 55 92 MENIGHEDSRÅDET Formand:

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Møde: Den: Blad nr.: 32-36

Møde: Den: Blad nr.: 32-36 Mødedato: Mødetid: Mødested: Fremmødte: Anmeldt forfald: Onsdag den 18.11.2015 Kl. 18.30 Vilstrup Sognehus Pernille Reschat, Eva Anker, Ole Daugaard, Lars-Peter Melchiorsen, Aase Daugaard, Tove Haugaard,

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 Padesø Kirke en sommerdag PRÆSTEN præster som ferieafløsere i Padesø Kirke. Før Padesø Kirkedistrikts omdannelse til sogn havde præsten i Veflinge og

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Friluftsgudstjeneste i Padesø Sogn. 14. årgang Sommeren 2012 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Friluftsgudstjeneste i Padesø Sogn. 14. årgang Sommeren 2012 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 14. årgang Sommeren 2012 Nr. 3 Friluftsgudstjeneste i Padesø Sogn MENIGHEDSRÅDSVALG 2012 Orienterings- og opstillingsmøde Den 13. november er der valg til alle landets menighedsråd,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Kirkeblad for Bårse og Beldringe sogne

Kirkeblad for Bårse og Beldringe sogne Kirkeblad for Bårse og Beldringe sogne Tamara Rosanes til sommerfest Ny præst I Bårse og Beldringe Kildegudstjeneste Meditationsandagter Familiegudstjeneste m.m Juni September 2014 Kære Bårse- og Beldringe

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Maiken

Læs mere

Stiftskursusdag. Kirkehandlingerne - performance eller gudstjeneste? Fredag den 2. oktober 2015 i Fjerritslev Kirkecenter

Stiftskursusdag. Kirkehandlingerne - performance eller gudstjeneste? Fredag den 2. oktober 2015 i Fjerritslev Kirkecenter Stiftskursusdag Kirkehandlingerne - performance eller gudstjeneste? Fredag den 2. oktober 2015 i Fjerritslev Kirkecenter Kirkehandlinger performance eller gudstjeneste? Velkommen til årets stiftskursusdag,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2860 SØBORG Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I

Læs mere

1.1. Bemærkninger til referat af menighedsrådets møde 29. oktober 2015

1.1. Bemærkninger til referat af menighedsrådets møde 29. oktober 2015 Der er spørgetid kl. 19.00 Fraværende: Anne Mia Lykner (afbud). Regnskabsfører Per Gantriis deltog i behandlingen af pkt. 4.1 4.8. 0. INDLEDNING Indledning 1. REFERAT AF TIDLIGERE MØDER 1.1. Bemærkninger

Læs mere

2 Sognemedhjælperstilling og Skærtorsdagsspisning Gunnar 19: Kom 1) Underskud ved Skærtorsdags spisning

2 Sognemedhjælperstilling og Skærtorsdagsspisning Gunnar 19: Kom 1) Underskud ved Skærtorsdags spisning Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Menighedsrådsmøde Vindum-Brandstrup Referat Torsdag d. 16.04.2015 Kl. 19.00-22.00 Vibeke Rotschild, Karl Kofoed-Hansen, Lars Morthorst Christiansen, Karsten

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg.

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august 2009 18. årg. Mon Gud er lisså stærk som Tarzan? Sådan spurgte en moderne børnesalme var det i 60 erne? Måske 70 erne? Jeg har ikke fået noget ud af at google den, så

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Menighedsrådet for Hvejsel Sogn. Menighedsrådsmøde, onsdag den 2. november 2016, kl

Menighedsrådet for Hvejsel Sogn. Menighedsrådsmøde, onsdag den 2. november 2016, kl Menighedsrådet for Hvejsel Sogn Menighedsrådsmøde, onsdag den 2. november 2016, kl. 17.00 20.00 Pkt. Indhold Begrundelse/ Beslutningsforslag Bilag nr. Referat: Ansvarlig Deadline 01. Godkende referat 05.10.16

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat Protokol Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Mødested: Deltager: Afbud fra: Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Konfirmandstuen, Rødding Præstegård. Anger Nissen, Helene Bertelsen, Tove

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans 1. Regnskabsfører, Sonja Tougaard gennemgår regnskab 2012 og forklarer principperne for regnskab og budgetlægning for det nye råd (udsat fra sidst) Bilag: Regnskab 2012 og budgetformål er rundsendt. Sonja

Læs mere

Vejlby Sogns Kirkeblad

Vejlby Sogns Kirkeblad Vejlby Sogns Kirkeblad SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2016 41. ÅRGANG Egeskov Kirke sommeren 2016 VEJLBY SOGNS KIRKEBLAD 2 Egeskov Kirke KIRKELIG VEJVISER Sognepræst - Lise Rind Egeskov Bygade 15 7000

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

ARRANGØRER: Kalvø Badehotel, Folkeuniversitetet og Det Maritime Kalvø bidrager også PROGRAM FOR HØJSKOLEDAGENE

ARRANGØRER: Kalvø Badehotel, Folkeuniversitetet og Det Maritime Kalvø bidrager også PROGRAM FOR HØJSKOLEDAGENE ARRANGØRER: Menighedsrådene i Øster Løgum, Løjt og Genner Tilrettelæggelse: Claus Helsbøl, pastor em. mødeleder Anette Kjær, organist Sognenes præster Ann Bork Damsgaard og Anette Jensen Kalvø Badehotel,

Læs mere

Der indbydes til møde i menighedsrådet tirsdag 23.08.2011, kl. 16.15 I konfirmandstuen Brød og sang Kirsten. Sara K.H. og Martin J. kom kl. 16.40.

Der indbydes til møde i menighedsrådet tirsdag 23.08.2011, kl. 16.15 I konfirmandstuen Brød og sang Kirsten. Sara K.H. og Martin J. kom kl. 16.40. 64 Der indbydes til møde i menighedsrådet tirsdag 23.08.2011, kl. 16.15 I konfirmandstuen Brød og sang Kirsten Afbud / fravær DAGSORDEN REFERAT Sara K.H. og Martin J. kom kl. 16.40. 1. Meddelelser ved

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Bent

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

KIRKEBLADET FOR LØJT SOGN. Sommer 2013 34. årgang nr. 3

KIRKEBLADET FOR LØJT SOGN. Sommer 2013 34. årgang nr. 3 KIRKEBLADET FOR LØJT SOGN Den fuldkomne glæde Jesus sagde:»sandelig, sandelig siger jeg jer: Beder I Faderen om noget i mit navn, skal han give jer det. Indtil nu har I ikke bedt om noget i mit navn. Bed,

Læs mere

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Kirsten Engmark, Ryan Faurby, Lone G. Kristensen, Arne D. Rasmussen, Ruth Sandbak,

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d

ASKOV SOGN k i r k e b l a d ASKOV SOGN k i r k e b l a d SEPTEMBER - NOVEMBER 2013 provstens orlov Kirkeministeriet har bevilget provst Hasse N. Jørgensen, Askov, studieorlov i tre måneder (sept., okt., nov.). Studieorloven har til

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 Forår på Padesø Kirkegård PRÆSTEN Padesø Sogn praktiske oplysninger Som omtalt i sidste nummer af kirkebladet er Padesø Kirkedistrikt blevet omdannet

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Maiken

Læs mere

Møde: Den: Blad nr.: 34-40

Møde: Den: Blad nr.: 34-40 Mødedato: Mødetid: Mødested: Fremmødte: Torsdag den 24.11.2016 Kl. 18.30 Vilstrup Sognehus Pernille Reschat, Aase Daugaard, Rasmus Haugaard, Thyra Bohsen, Eva Anker, Lars-Peter Melchiorsen, Marius Fallesen,

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej Pkt. Indhold

Læs mere

HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2012-2013

HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2012-2013 HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2012-2013 Læs om konfirmationsforberedelse og indskrivning på de følgende sider! KONFIRMANDINDSKRIVNING TIL 7. KLASSES FORÆLDRE! Det er blevet tiden for indskrivning til konfirmationsforberedelse.

Læs mere

Kirkebladet Nr. 3 - årgang 26 Juni Juli August 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 3 - årgang 26 Juni Juli August 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 3 - årgang 26 Juni Juli August 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst pr. 1/6-2016: Gudrun Kirstine Kurtz Nielsen. Tlf. 97 99 30 45 Menighedsrådet: Øsløs Sogn: Tove

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 14.08.2018. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Peter Jepsen (PJ) og Thorsten Bjerg

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

Ordinært. menighedsrådsmøde. Tilstede: Annika(AV), Helle(HJ), Janne(JRP), Tom(TVS), Vibeke(VW), Kisser(KW) Afbud: Lene(LA), Lars(LF), Benny(BR)

Ordinært. menighedsrådsmøde. Tilstede: Annika(AV), Helle(HJ), Janne(JRP), Tom(TVS), Vibeke(VW), Kisser(KW) Afbud: Lene(LA), Lars(LF), Benny(BR) Blad nr. 111 Ordinært menighedsrådsmøde Dagsorden Tilstede: Annika(AV), Helle(HJ), Janne(JRP), Jens Christian(JCB), Kirsten(KKO), Kjeld(KM), Mai(MBA), Tine(TS), Tom(TVS), Vibeke(VW), Kisser(KW) Afbud:

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Menighedsrådsmøde onsdag den 11. januar 2017 kl i Sognegården.

Menighedsrådsmøde onsdag den 11. januar 2017 kl i Sognegården. Karup Menighedsråd Laursen, Åhusevej 10, 7470 Karup Tlf. 2014 0896 Menighedsrådsmøde onsdag den 11. januar 2017 kl. 17.30 i Sognegården. Tilstede: Bærnholdt, Ingrid S. Elgaard, Laursen, Benny Nissen Raun,

Læs mere

Efterår 2015 36. årgang nr. 4 KIRKEBLADET FOR LØJT SOGN. Foto: Ditte Sjelborg-Pedersen

Efterår 2015 36. årgang nr. 4 KIRKEBLADET FOR LØJT SOGN. Foto: Ditte Sjelborg-Pedersen Efterår 2015 36. årgang nr. 4 KIRKEBLADET FOR LØJT SOGN Foto: Ditte Sjelborg-Pedersen Samtale Sognepræsten står altid til rådighed for en samtale. Man kan henvende sig, når man har behov for at tale med

Læs mere

8680 RY Torsdag den 21. januar 2016 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 21. januar 2016 klokken 18,00 Dagsorden Referat Fraværende Ingen 8. Godkendelse af dagsorden Godkendt 9. Godkendelse af referat fra mødet den 10. december 2015 10. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Kirkeministeriet Godkendt 1.1

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen,

Læs mere

Solvang Sogn Dato: Blad nr. Formandens initialer: 1. Godkendelse af dagsorden. To henvendelser på leje af lokaler. Behandles under punkt 2b.

Solvang Sogn Dato: Blad nr. Formandens initialer: 1. Godkendelse af dagsorden. To henvendelser på leje af lokaler. Behandles under punkt 2b. På mødet deltog Svend Erik Gerberg Simonsen, Per Rønager Bøjstrup, Minna Irene Siegumfeldt (gik under punkt 8), Jan Friberg, Jakob Riis, Jørn Johansen, Nanette Zahrtmann (kom under punkt 2b), Jens Henrik

Læs mere

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 3. september, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 11. august 2015. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Fraværende med afbud Anne Marie Laier

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 11. august 2015. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Fraværende med afbud Anne Marie Laier Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 11. august 2015. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Fraværende med afbud Anne Marie Laier Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat

Læs mere

Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT 4. Årgang Nr. 1 Marts 2018 De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT Lokalt nyt Tak Hjemkomst Ørsted Forsamlingshus: 23. marts. Whisky smagning. Søllested Forsamlingshus: Den 2. - 3. - 4. marts.

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Referat v. ordinært MR møde. Torsdag den kl Konfirmandstuen Kappel Præstegård

Referat v. ordinært MR møde. Torsdag den kl Konfirmandstuen Kappel Præstegård Referat v. ordinært MR møde Torsdag den 13.10.2016 kl. 18.30 Konfirmandstuen Kappel Præstegård Tilstede: Ib Walbum, Ingelise Palm, Rigmor Hansen, Gert Larsen, Tom B Nielsen, Sognepræst Janne Svensson,

Læs mere

I denne anledning arrangerer sognepræsterne

I denne anledning arrangerer sognepræsterne Udskrivning af menighedsrådsvalg ved Allerslev Kirke af Tove Grundtvig Allerslev Menighedsråd I anledning af at der er valg til menighedsrådet i 2016, afholder Allerslev Menighedsråd orienteringsmøde og

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Sunds Kirkes Menighedsråd

Sunds Kirkes Menighedsråd Til medlemmerne af Sunds Sogns Menighedsråd Sunds Kirkes Menighedsråd Sunds den 13. november 2015 Indkaldes til ordinært menighedsrådsmøde i Sognegården med nedenstående dagsorden torsdag den 19. november

Læs mere

BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER

BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER KIRKEBLAD BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2018 Konformation Pjedsted. St. Bededag. 27. april 2018 Konformation Bredstrup. 29. april 2018 Hvad er Livets vilkår? Sensommeren er begyndt,

Læs mere

Toftlund - Tirslund Kirkeblad

Toftlund - Tirslund Kirkeblad Toftlund - Tirslund Kirkeblad 2007 JUNI JULI AUGUST Nr. 3 Tilhørsforhold Alle mennesker hører til i en familie og en slægt eller i en vennekreds eller arbejdsgruppe eller en skoleklasse eller hvad det

Læs mere

Menighedsrådsmøde 15.01.2013

Menighedsrådsmøde 15.01.2013 1 Referat fra menighedsrådsmøde tirsdag den 15. januar 2013. Tid: Tirsdag den 15. januar 2013 kl. 19:00 21:00 Sted: Sognehuset, Ørbæk Til stede: Henry Jørgensen, Hanne Terndrup, Merethe Simonsen, Anne

Læs mere

Referat af åbent menighedsrådsmøde tirsdag den 3. november i Kirkehuset

Referat af åbent menighedsrådsmøde tirsdag den 3. november i Kirkehuset Referat af åbent menighedsrådsmøde tirsdag den 3. november i Kirkehuset Alle var mødt frem til menighedsrådsmødet. Henriette Oxbøll var mødt som medarbejderrepræsentant. Der var mødt 3 tilhørere. Orø,

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat Protokol Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen.

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen. Menighedsrådet. Dato: 18.2.214 Mødetid: 18: 21:3 Dagsorden: 1. Fraværende 2. Bemærkninger til dagsordenen. 3. Gennemgang af kvartalsrapport Beslutning: Ellen, Solveig og Line med afbud. Vedr. punkt 3:

Læs mere

Referat- menighedsrådsmøde Onsdag den 25. juni 2014 kl. 19.00. Kingos Minde

Referat- menighedsrådsmøde Onsdag den 25. juni 2014 kl. 19.00. Kingos Minde Referat- menighedsrådsmøde Onsdag den 25. juni 2014 kl. 19.00 Kingos Minde Hermed indkaldes medlemmer af Slangerup Menighedsråd og suppleanter til ordinært offentligt menighedsrådsmøde på ovennævnte sted

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 6. september 2011. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 6. september 2011. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 6. september 2011. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Per Søgaard deltog i mødet under punkt 8 Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden 2 Referat fra

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til tirsdag den 13. august 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Anita,

Læs mere

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger Referat af menighedsrådsmøde tirsdag d. 12. juni 2018 kl. 17.30 20.30 Referent: Charlotte Tilstede: Marianne, Bodil, Karen, Martin, Poul (deltog i punkterne 1, 2 og3), Jens, Linda, Jacob (deltog i punkt

Læs mere

Orø Kirkeblad. Nr. 3 maj/juni årg.

Orø Kirkeblad. Nr. 3 maj/juni årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 maj/juni 2013 22. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad juli/august 2013 er tirsdag d. 4. juni. Guds suverænitet:

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

Pedersen. Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Pedersen. Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 330, 09.09.2015 kl. 19.00 Pedersen Indleder: Jesper Henning Deltagere: Sigfred, Jette, Christoffer, Kirsten, Bent, Henrik, Carl, Knud, Poul, Lise, Ingerlise, Christian, Jesper, Henning,

Læs mere