RAPPORT FRA DEN KRITISKE REVISOR OM REGNSKAB 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RAPPORT FRA DEN KRITISKE REVISOR OM REGNSKAB 2008"

Transkript

1 BILAG B 2 RAPPORT FRA DEN KRITISKE REVISOR OM REGNSKAB 2008 Om den kritiske revisor Ifølge Jordemoderforeningens lov vedr. regnskab og revision 34, stk. 3 står der: Den af kongressen valgte kritiske revisor skal på eget initiativ føre tilsyn med, at Jordemoderforeningens midler anvendes i overensstemmelse med kongressens og hovedbestyrelsens beslutninger og prioriteringer. Den kritiske revisor har ret til indsigt i alle forhold, der er af betydning for opgavens udførelse. Den kritiske revisor aflægger sammen med forelæggelsen af årsregnskabet sin egen rapport til hovedbestyrelsen. Bliver den kritiske revisor bekendt med dispositioner, der væsentligt afviger fra kongressens og hovedbestyrelsens beslutninger og prioriteringer, skal hovedbestyrelsen straks orienteres herom. På kongressen i november 2008 valgtes undertegnede til ny kritisk revisor på regnskabet 2008 efter den tidl. kritiske revisor havde valgt at stoppe. Den 7. april havde jeg det første møde med Sekretariatschef Jan Helmer vedr. opgaven som kritisk revisor. Følgende blev aftalt: De gule notater samt referater tilsendes. Kritisk revisor deltager i HB-møder hvor regnskaber og budgetter behandles. Kritisk revisor honoreres med mødegodtgørelse og rejserefusion til deltagelse i møder mv. Jan Helmer er kontaktperson i sekretariatet. På lige fod med HB har jeg modtaget og gennemgået det af sekretariatet og revisionen udarbejdede regnskab. Regnskabet for 2008 bærer jo store præg af konflikten idet vi pga. denne har et massivt underskud. Det store underskud er jo et tydeligt tegn på konflikten og det faktum at vi som forening kapitalmæssigt ikke var gearet til en konflikt af denne længde. Jeg har som kritisk revisor ikke tjekket bilag og udbetalinger af konfliktunderstøttelse idet administrationen og revisionen af dette er blevet foretaget af eksterne.

2 Udfra gennemgang af regnskabet er der nogle spørgsmål som jeg ønsker belyst. Jeg har forsøgt at stille spørgsmål til forhold og afvigelse fra budgettet som måtte undre mine jordemoderkollegaer. Der har imidlertid ikke været nogen henvendelser fra kollegaer vedr. jordemoderforeningens økonomiske dispositioner. Spørgsmål til sekretariatet og svar herfra findes sidst i denne rapport. Mine anbefalinger Jeg finder alene anledning til tilfredshed med omfanget af de informationer og det materiale, jeg har fået kendskab til gennem mit arbejde med regnskabet og finder, at det har været fuldt ud tilstrækkelig til at kunne udføre hvervet som kritisk revisor. Jeg har i henhold til 34, stk. 3 i Jordemoderforeningens love ført tilsyn med anvendelsen af foreningens midler. Selvom der på nogle punkter er diskrepans mellem budget og resultat, finder jeg det på baggrund af de givne svar acceptabelt. Jeg ser derfor ikke grund til andet end at anbefale HB og kongressen at godkende Jordemoderforeningens regnskab for Ryslinge, den 16. april 2009 Kritisk revisor Pia Karina Dalgaard Bertelsen

3 Spørgsmål til regnskabet 2008 fra den kritiske revisor Pia Karina Dalgaard Bertelsen Spørgsmål 1: Vedr. indtægter fra kontingenter er beløbet højere end budgetteret. Skyldes det udelukkende at andelen til kredsene er blevet mindre eller er der tale om flere aktive medlemmer? Svar: Kontingentindtægterne for 2008 var mere end budgetteret. Den positive afvigelse skyldes, at der gennemsnitligt var flere medlemmer af foreningen end budgetteret. Det skyldes især, at en del meldte sig ind op til konflikten. En stor del af disse har imidlertid meldt sig ud igen i slutningen af året. Spørgsmål 2: Vedr. note 1 ses, at andelen til kredsene er blevet mindre. Er der nogen forklaring på dette? Svar: Hovedbestyrelsen besluttede, at man i forhold til foreningens økonomi tilbageholdt to kvartalers kontingent til kredsene. Hvis nogen af kredsene i den forbindelse gik i minus, ville underskuddet blive dækket, da det udtrykkeligt ikke var hensigten at stække kredsenes aktivitet. Forskellen på de budgetterede og de forbrugte er udtryk for, at færre kredse brugte underskudsgarantien end budgetteret. Spørgsmål 3: Vedr. note 3 ses, at resultatet for Tidsskrift for Jordemødre er mod de budgetterede Er det nogen umiddelbar begrundelse for den overskridelse af budgettet? Svar: Underskuddet på tidsskiftet blev ca større end budgetteret. Det skyldes primært et fald i annonceindtægterne. Årsagen til faldet er primært, at sygehusene ikke annoncerede efter jordemødre under konflikten. Det er notorisk svært at komme med et præcist overslag over annonceindtægterne. Det eneste vi her kan sige med sikkerhed, er at tallet vil afvige fra budgettet, og derfor besluttede vi for år tilbage at følge det princip at budgettere for næste år med et skøn baseret på indeværende års indtægt.

4 Spørgsmål 4: Vedr. note 6 er der en række afvigelser mellem budget og regnskab, som jeg ønsker uddybet: Gager inkl. pensionsbidrag Sekretariatets efteruddannelse Annoncering Øvrige personaleudgifter Honorarer overført til Akutfonden Honorarer overført til Garantifonden Der ønskes en forklaring på, hvad disse honorarer dækker? Svar: Posten Gager inkl. pensionsbidrag var en smule lavere end for Samtidig var det højere end det budgetterede tal. Udviklingen dækker over, at der på den ene side har været en ubesat jurist-stilling i en del af året. Modsat har der i forbindelse med skift af sekretariatschef i en måned været løn til både afgående og tiltrædende sekretariatschef. Og endelig har der været meget overarbejde, som hidrører fra konflikten. En del af dette overarbejde ( ,-) er blevet bogført på garantibeholdningen. Honorarer overført til Akutfonden fremtræder med et minus og dækker tilskud til de faglige konsulenter, der underviser på TR-uddannelsen.Vi lader altså Akutfondsmidler betale en del af lønudgifterne til vore undervisere på TR-kurser, og det indgår i det meget minutiøse regnskab for Akutfonden, som vi viderefører hvert år. Dette gør vi for at dokumentere, at der er behov for mindst det dobbelte beløb til at uddanne TR i en lille organisation. Sekretariatets efteruddannelse er i 2008 væsentligt lavere end budgetteret. Det dækker over, at der simpelthen ikke har været tid til efteruddannelse på grund af konflikten og de mange opgaver efterfølgende. Annoncering var budgetteret til ,- men beløb sig til Beløbet dækker jobannoncer i forbindelse med besættelse af jurist og sekretariatschef-stilling. Afvigelsen på øvrige personaleudgifter skyldes primært udgifter i forbindelse med de relativt mange udskiftninger i medarbejdergruppen.

5 Spørgsmål 5: Vedr. note 8. Hensat fratrædelsesgodtgørelse på Hvorfor er det ikke på forhånd budgetteret? Svar: Fratrædelsesgodtgørelsen refererer til den godtgørelse, der ydes formand og næstformand efter en funktionsperiode på mindst 2 år, jf. vedtægternes 33, stk. 2. Da det er en udgift, som vi med sikkerhed vil få i fremtiden, bør der hensættes til det. Det er udtryk for en ny regnskabspraksis, der er aftalt med den statsautoriserede revision ved udgangen af Spørgsmål 6: Vedr. note 8. Ad hoc-udvalg. Hvilke udvalg kunne det dreje sig om? Svar: Det er fx et udvalg, der i 2008 har set på kredsenes økonomi og kommet med anbefalinger til en ændret fordeling. Tidligere har der været udvalg, der har arbejdet med lederudvikling, med baggrundsarbejde i forhold til CAS undersøgelsen, studerende i Jordemoderforeningen mm. Spørgsmål 7: Vedr. note 13. Tilgodehavender på Er der udsigt til at kunne få nogle af disse penge? Hvad gør I aktivt for dette? Svar: Tilgodehavender består af dels kontingenter og dels annonceindtægter mm. Med hensyn til annonceindtægter, så dækker det over, at annoncører typisk har en betalingsfrist, så selvom de har fået en annonce i tidsskriftet for 2008, så betaler de først i Disse tilgodehavender plejer der ikke at være nogen problemer med at få ind. Med hensyn til kontingenter, så har Hovedbestyrelsen besluttet, at den almindelige opkrævnings- og rykkerprocedure, skal suppleres med at restancer bliver sent til inkasso. Truslen om inkasso, som blev sendt ud ultimo 2008 har betydet et stort fald i restancerne. De tilbageværende skyldigheder er efter en meget rummelig frist netop sendt til inkasso. Spørgsmål 8: Vedr. aktiver. Er der nogen forklaring på hvad de forudbetalte fra Nordisk Kongres 2010 dækker? Svar: Jordemoderforeningen er vært ved den NJF2010. Langt de fleste udgifter kommer først i 2010, men en del planlægningsudgifter er allerede afholdt. Det vedrører primært den videnskabelige komite, der har afholdt møder i Spørgsmål 9: Vedr. aktiver. Hvad dækker de forudbetalte omkostninger? Svar: Forudbetalte omkostninger dækker primært forsikringer og abonnementer, der betales i 2008, men dækker 2009.

RAPPORT FRA DEN KRITISKE REVISOR OM REGNSKAB 2009

RAPPORT FRA DEN KRITISKE REVISOR OM REGNSKAB 2009 BILAG C 2 RAPPORT FRA DEN KRITISKE REVISOR OM REGNSKAB 2009 Om den kritiske revisor Ifølge Jordemoderforeningens lov vedr. regnskab og revision 34, stk. 3 står der: Den af kongressen valgte kritiske revisor

Læs mere

Bemærkninger til perioderegnskab for regnskabet Bilag til bemærkninger til perioderegnskab for

Bemærkninger til perioderegnskab for regnskabet Bilag til bemærkninger til perioderegnskab for Perioderegnskab for perioden 1.1 30.9.2018 Blad Bemærkninger til perioderegnskab for regnskabet 1.1.2018 30.9.2018 4 sider Bilag til bemærkninger til perioderegnskab for 1.1.2018 30.9.2018 1 side Perioderegnskabet

Læs mere

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133. Fondsreg.nr. 100.540

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133. Fondsreg.nr. 100.540 Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133 Fondsreg.nr. 100.540 Indhold Styrelsens underskrifter 2 Kritisk revisors påtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Resultatopgørelse for året 1. januar til 31.

Læs mere

Resultatopgørelse 2015, Lærerkreds Nord

Resultatopgørelse 2015, Lærerkreds Nord REGNSKAB 2015 BUDGET 2016-2018 Resultatopgørelse 2015, Lærerkreds Nord INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB Kontingent 4.385.000 4.292.290 AKUT-fondsrefusion 750.000 628.840 Renteindtægter 40.000 57.001 Andre indtægter

Læs mere

DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG. Årsrapport 2004

DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG. Årsrapport 2004 DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG CVR nr. 13 94 64 42 Årsrapport 2004 Årsrapporten er godkendt på foreningens hovedgeneralforsamling København, den / 2005 dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vestegnens Brandvæsen I/S. Revisionsprotokollat om udkast for årsregnskab 2013

Vestegnens Brandvæsen I/S. Revisionsprotokollat om udkast for årsregnskab 2013 Vestegnens Brandvæsen I/S Revisionsprotokollat om udkast for årsregnskab 2013 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Strandvejen 44, 2900 Hellerup T: 3945

Læs mere

Gennemgang af regnskab 2012 og budgetforslag 2013-2015. Fængselsforbundets HB-møde Middelfart 22. og 23. april 2013

Gennemgang af regnskab 2012 og budgetforslag 2013-2015. Fængselsforbundets HB-møde Middelfart 22. og 23. april 2013 Gennemgang af regnskab 2012 og budgetforslag 2013-2015 Fængselsforbundets HB-møde Middelfart 22. og 23. april 2013 Indtægter Regnskab 2012 Budget 2013 (godkendt feb.2012) -Revideret budget 2013 Budget

Læs mere

Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg Ny Kongensgade 18, 5.tv. 1557 København V

Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg Ny Kongensgade 18, 5.tv. 1557 København V Ny Kongensgade 18, 5.tv. 1557 København V Årsregnskab 2000 Indholdsfortegnelse Side Foreningsoplysninger 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsens årsberetning 4 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse 1.

Læs mere

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf.

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf. Nuværende vedtægter 9 GENERALFORSAMLINGER Stk. 1. Regionens højeste myndighed er generalforsamlingen. Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt i perioden 6.-20. marts. Den indvarsles af

Læs mere

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer.

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer. 4.1 1/6 EMNE Forslag til budget for 2017-18 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB X BUDGET RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRING UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2017-18

Læs mere

Årsregnskab Grundejerforeningen Lille Grundet

Årsregnskab Grundejerforeningen Lille Grundet Årsregnskab 2007 Grundejerforeningen Lille Grundet Indholdsfortegnelse Side Bestyrelsens bemærkninger til årsregnskabet 2 Regnskabsprincipper 3 Resultatopgørelse 4 Balance 5 Noter 6 Revisionspåtegning

Læs mere

Noter til regnskab 2013.

Noter til regnskab 2013. Noter til regnskab 2013. 1 En deltager færre på St. kursus på Fr.dal. Den ene kredskonference var kun på en dag og egne omgivelser Den anden konference afholdt i lånt hus. (Dette kan ikke vides på forhånd)

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2013 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2013 31. december 2013 Generalforsamling Tirsdag den 18. marts 2014

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen for Maskinmestrenes Forening. Godkendt den 02. september 2010

Forretningsorden. Bestyrelsen for Maskinmestrenes Forening. Godkendt den 02. september 2010 Forretningsorden Bestyrelsen for Maskinmestrenes Forening Godkendt den 02. september 2010 C:\Users\sb\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Outlook\WD98V9XV\2010 09 06 Bestyrelsens

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2014 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2014 31. december 2014 Generalforsamling Tirsdag den 10. marts 2015

Læs mere

Noter til regnskab 2014.

Noter til regnskab 2014. Noter til regnskab 2014. 1 Renter ekstraordinære store pga mgl frikøbsafregning med kommunen 2 Pga mange nye TR og sygemelding var der kun 3 deltagere på St. kursus/fr.dal Desuden blev begge konferencer

Læs mere

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning.

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Kommunale Park- og Naturforvaltere (Municipal Park and Nature Managers). Foreningens hjemsted er foreningens sekretariatsadresse, der er placeret hos formanden.

Læs mere

Dansk Socialrådgiverforening Repræsentantskabsmøde November 2010

Dansk Socialrådgiverforening Repræsentantskabsmøde November 2010 Side: 1 af 5 Emne: Forslag til budget 2011 og 2012 Ændringsforslag til Orienteringsbilag vedr. Lovændring Forslagsstiller: Vedtægtsændring Hovedbestyrelsen Resolution Udtalelse Øvrige forslag Vedtaget

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

REGNSKABSINSTRUKS FOR GODKENDTE FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER, DER MODTAGER UNDER KR. I TILSKUD, FRA KØBENHAVNS KOMMUNE

REGNSKABSINSTRUKS FOR GODKENDTE FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER, DER MODTAGER UNDER KR. I TILSKUD, FRA KØBENHAVNS KOMMUNE REGNSKABSINSTRUKS FOR GODKENDTE FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER, DER MODTAGER UNDER 500.000 KR. I TILSKUD, FRA KØBENHAVNS KOMMUNE Foreninger, der modtager medlems- og/eller lokaletilskud, skal føre

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013. Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013. Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25. februar 2014 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

Årsregnskab Grundejerforeningen Lille Grundet

Årsregnskab Grundejerforeningen Lille Grundet Årsregnskab 2010 Grundejerforeningen Lille Grundet Indholdsfortegnelse Side Bestyrelsens bemærkninger til årsregnskabet 1 Regnskabsprincipper 2 Resultatopgørelse 3 Balance 4 Noter 5 Revisionspåtegning

Læs mere

Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening CVR-nr. 55 09 94 13. Applebys Plads 7, 1411 København K

Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening CVR-nr. 55 09 94 13. Applebys Plads 7, 1411 København K Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening CVR-nr. 55 09 94 13 Applebys Plads 7, 1411 København K Specifikationer til årsregnskab vedrørende ejendommen Vester Voldgade 100 1. januar - 31. december 2013

Læs mere

ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB FOR 2018

ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB FOR 2018 ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB FOR 2018 Resultatopgørelse 1. januar - 31. december Note 2018 Budget 2018 2017 (ej revideret) 1 Kontingentindtægter 2.646.433 2.586.000 2.533.687 Bruttoresultat 2.646.433 2.586.000

Læs mere

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Balance pr. 31/12 2005 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Anvendt regnskabspraksis Side 3 Påtegning bestyrelsen 4 Revisionspåtegning

Læs mere

REGNSKAB OG BUDGET XXXXXXXXXXXXX

REGNSKAB OG BUDGET XXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXX REGNSKAB OG BUDGET RESULTATSAMMENDRAG 2007-2010 BUDGETSAMMENDRAG 2011-2014 BILAG: ÅRSRAPPORT 2007 ÅRSRAPPORT 2008 ÅRSRAPPORT 2007 ÅRSRAPPORT 2010 en del af løsningen HK Kommunal KONGRES 2012

Læs mere

Den Selvejende Institution Fredericia Krisecenter Sjællandsgade 46, 7000 Fredericia CVR 11 10 60 05

Den Selvejende Institution Fredericia Krisecenter Sjællandsgade 46, 7000 Fredericia CVR 11 10 60 05 Den Selvejende Institution Fredericia Krisecenter Sjællandsgade 46, 7000 Fredericia CVR 11 10 60 05 Årsregnskab 2013 Mogens Petersen Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Indholdsfortegnelse side Indholdsfortegnelse...

Læs mere

I medfør af tekstanmærkning nr. 200 ad til 21 på finansloven for finansåret 2017 fastsættes:

I medfør af tekstanmærkning nr. 200 ad til 21 på finansloven for finansåret 2017 fastsættes: BEK nr 631 af 02/06/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 2. januar 2018 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 16/03837 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om tilskud

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2018 Den 10. april 2018, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Hørsholm Lærerforening

Hørsholm Lærerforening Nyhedsbr Nyhedsbrev nr. 1 marts 2012 Hørsholm Lærerforening Kredsgeneralforsamling Onsdag den 14. marts 2012 kl. 15.15 På Usserød skole (lærerværelset) Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter for HØRNING IDRÆTSFORENING - HIF

Vedtægter for HØRNING IDRÆTSFORENING - HIF Vedtægter for HØRNING IDRÆTSFORENING - HIF 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hørning Idrætsforening HIF, og dens hjemsted er 8362 Hørning by, Skanderborg Kommune. Foreningen er stiftet den 27. maj

Læs mere

REVISIONSINSTRUKS FOR GODKENDTE FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER, DER MODTAGER KR. OG DEROVER I TILSKUD, FRA KØBENHAVNS KOMMUNE

REVISIONSINSTRUKS FOR GODKENDTE FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER, DER MODTAGER KR. OG DEROVER I TILSKUD, FRA KØBENHAVNS KOMMUNE KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen REVISIONSINSTRUKS FOR GODKENDTE FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER, DER MODTAGER 500.000 KR. OG DEROVER I TILSKUD, FRA KØBENHAVNS KOMMUNE Revisionsinstruks

Læs mere

PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2017

PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2017 PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE 10 2300 KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2017 Indhold Foreningsoplysninger... 3 Forretningsudvalgets påtegning... 4 Den uafhængige revisors påtegning til forretningsudvalget

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Slagelse Lærerkreds CVR-nr. 85 58 95 12. Årsrapport 2014

Slagelse Lærerkreds CVR-nr. 85 58 95 12. Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Ndr. Ringgade 70A 4200 Slagelse Telefon 58 55 82 00 Telefax 58 55 82 01 www.deloitte.dk Slagelse Lærerkreds CVR-nr. 85 58 95 12 Årsrapport

Læs mere

Økonomi Forslag til kontingent for 2018 og kontingentramme

Økonomi Forslag til kontingent for 2018 og kontingentramme Økonomi Forslag til kontingent for 2018 og kontingentramme for 2019 I henhold til foreningens vedtægter 8, stk. 2, fastsætter den ordinære kongres det årlige kontingent for det næstfølgende regnskabsår

Læs mere

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør Kære forældre, spejdere over 14 år og ledere i 1. Helsingør, I inviteres hermed

Læs mere

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening 1 Hvidovre Lærerforening, med hjemsted i Hvidovre Kommune, udgør kreds 14 af Danmarks Lærerforening, har til formål, - at varetage medlemmernes økonomiske, tjenstlige samt pædagogiske interesser og at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK FIBROMYALGI-FORENING (DFF)

VEDTÆGTER FOR DANSK FIBROMYALGI-FORENING (DFF) VEDTÆGTER FOR DANSK FIBROMYALGI-FORENING (DFF) Kapitel 1 Foreningens navn og formål 1 stk. 1 Foreningens navn er: Dansk Fibromyalgi-Forening. stk. 2 Foreningens hjemsted er sekretariatets adresse. 2 stk.

Læs mere

Årsregnskab Allerød Hørsholm Lærerforening

Årsregnskab Allerød Hørsholm Lærerforening 2012 Årsregnskab Allerød Hørsholm Lærerforening Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Lærerforening Kreds 32 1. januar 2012 31. marts 2012 Hørsholm Lærerforening Kreds 31 1. januar 2012 31.

Læs mere

PFFAGLIGT FORBUND FOR MEDLEMMER I BDO, KL, KOMBIT OG PATIENTERSTATNINGEN

PFFAGLIGT FORBUND FOR MEDLEMMER I BDO, KL, KOMBIT OG PATIENTERSTATNINGEN PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE 10 2300 KØBENHAVN 5 ÅRSREGNSKAB 2016 i Indhold Foreningsoplysninger 3 Forretningsudvalgets påtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning til forretningsudvalget

Læs mere

Uddrag af årsregnskaber for for TL

Uddrag af årsregnskaber for for TL Uddrag af årsregnskaber for 2012 - for TL Forord til årsregnskaberne På de følgende sider vises uddrag af TL s årsregnskaber for perioden 2012. Årsregnskaberne er revideret af TL s eksterne revision samt

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

Bestyrelsens indstillinger til generalforsamlingen 2015 (fuldstændige forslag)

Bestyrelsens indstillinger til generalforsamlingen 2015 (fuldstændige forslag) Bestyrelsens indstillinger til generalforsamlingen 2015 (fuldstændige forslag) Ad dagsordenens pkt. 1 - valg af dirigent Bestyrelsen indstiller: Advokat Lisa Reinholt, LB Forsikring A/S Ad dagsordenens

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget den 10. februar 1989 og med de på generalforsamlingen den 23. marts 2007 og 9. april 2010 vedtagne ændringer. Seneste vedtagne ændringer på generalforsamling den

Læs mere

Foreløbigt regnskab 2014 og forslag til budget 2015-16

Foreløbigt regnskab 2014 og forslag til budget 2015-16 Foreløbigt regnskab 2014 og forslag til budget 2015-16 Indtægter Foreløbigt regnskab 2014 Budget 2015 - vedtaget af årsmødet 2014 Budget 2015 - revideret af HB 6. dec. 2014 Forslag til årsmødet 2015 Budget

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted.

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted. Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret 6 Bestyrelsesmøder 7 Regnskab / Kasserer 8 Generalforsamling 9 Forhandlingsprotokol

Læs mere

Finansforbundet - Kreds Øst Revisionsprotokollat til årsregnskab 2012

Finansforbundet - Kreds Øst Revisionsprotokollat til årsregnskab 2012 Interne/kritiske revisorer Jan Olsen, SDC Mogens Pedersen, Sparekassen Sjælland Finansforbundet - Kreds Øst Revisionsprotokollat til årsregnskab 2012 Revisionsprotokollat 2012 - side 1 af 5 1. Interne/kritiske

Læs mere

Digitaliseringsforeningen Forretningsorden

Digitaliseringsforeningen Forretningsorden Version 0.6 Dato 17.01.16 Status Udkast Forfatter Interimledelsen Distribution Foreningens medlemmer Formål Nærværende dokument beskriver forretningsordenen for Den Kommunale Digitaliseringsforening (Digitaliseringsforeningen).

Læs mere

De valgte revisores og bestyrelsens godkendelse af regnskabet Side 2. Revisionspåtegning Side 3. Resultatopgørelse for året 2013 Side 4

De valgte revisores og bestyrelsens godkendelse af regnskabet Side 2. Revisionspåtegning Side 3. Resultatopgørelse for året 2013 Side 4 Årsregnskab 2013 Side 1 Indholdsfortegnelse De valgte revisores og bestyrelsens godkendelse af regnskabet Side 2 Revisionspåtegning Side 3 Resultatopgørelse for året 2013 Side 4 Balance pr. 31. december

Læs mere

Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016

Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016 Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016 CVR. Nr.: 50 56 70 28 1 Forslag til forretningsorden for generalforsamlingen 1. Mødet åbnes af formanden, der leder valget af dirigent. Kredsstyrelsen sørger for optagelse

Læs mere

Regnskab. for. Folkekirkens Informationstjeneste i Aalborg Stift. Resultatopgørelse 1. januar 31. december 2016

Regnskab. for. Folkekirkens Informationstjeneste i Aalborg Stift. Resultatopgørelse 1. januar 31. december 2016 0 INFOTJENESTEN AALBORG STIFT Regnskab for Folkekirkens Informationstjeneste i Aalborg Stift CVR-nr. 21246980 Resultatopgørelse 1. januar 31. december 2016 Balance pr. 31. december 2016 Ledelsesberetning

Læs mere

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018 Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018 1. SAMMENSÆTNING Hovedbestyrelsen træder sammen snarest efter det årlige ordinære landsmøde og konstituerer sig. Hovedbestyrelsen består

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning.

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning. 1 Lærerkreds Nord udarbejder hvert år en årsrapport indeholdende påtegninger, årsregnskab m. balance og noter, samt regnskab for Særlig Fond. Årsrapporten er tilgængelig på kredsens hjemmeside. Derfor

Læs mere

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode 2018-2019 og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom tidsperspektivet er gået ud over den oprindelige dato

Læs mere

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133 Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133 Fondsreg.nr. 100.540 Årsregnskab EY Building a better working world Arhus Lærerforening D.L.F. kreds 133 Arsregnskab Indhold Styrelsens underskrifter 2 Kritisk revisors

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA Revideret d. 27. marts 2012 Stiftet den 09.12.2006 Navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Bramming Kosmorama med hjemsted i Esbjerg Kommune. Foreningens adresse

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C I henhold til Vedtægternes 14 fastsætter bestyrelsen forretningsorden og instrukser for sit virke. Forretningsorden skal sikre, at bestyrelsen gennem sit arbejde

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds. Særlig Fond

Midtvendsyssels Lærerkreds. Særlig Fond Kreds 150 af Danmarks Lærerforening og Særlig Fond Grønnegade 52 9700 Brønderslev Årsregnskab 2015 Godkendt på kredsens ordinære generalforsamling, den 15/3-2016 ------------------------------- dirigent

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2016

GUIDE Udskrevet: 2016 GUIDE Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Udskrevet: 2016 Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Her finder du en af tre guide som viser, hvordan økonomi typisk styres

Læs mere

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Som retningslinje for bestyrelsens arbejde gælder denne forretningsorden. Forretningsorden bygger på vedtægter for SFV samt vedtagne regler om praksis i bestyrelsens

Læs mere

dbio - Nordjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014

dbio - Nordjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 dbio - Nordjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /. Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1

Læs mere

Vedtægt for IDA E. 1. Medlemmer og juniormedlemmer af IDA, der har udtrykt ønske herom.

Vedtægt for IDA E. 1. Medlemmer og juniormedlemmer af IDA, der har udtrykt ønske herom. INGENIØRFORENINGEN I DANMARK Vedtægt for IDA E 1. Navn og område Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Selskabets navn er IDA E IDA E er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. Selskabets

Læs mere

Love for Ledernes Hovedorganisation

Love for Ledernes Hovedorganisation Love for Ledernes Hovedorganisation 1. Navn 1.1 Organisationens navn er Ledernes Hovedorganisation med hjemsted i København. 2. Formål 2.1 Ledernes Hovedorganisation skal som en selvstændig og partipolitisk

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Side 1 af 7 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Klubbens

Læs mere

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening Djurs Lærerforening Vedtægter Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2012 Navn 1. Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs

Læs mere

"#$%&'(!)& "*+,-&#.*/0121-3,/31&%*.451-3&& 657*8&'9&:1,138+,-*;&'(!<&

#$%&'(!)& *+,-&#.*/0121-3,/31&%*.451-3&& 657*8&'9&:1,138+,-*;&'(!<& "#$%&'(!)& "*+,-&#.*/0121-3,/31&%*.451-3&& 657*8&'9&:1,138+,-*;&'(!

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato:

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato: Vedtægter Dato: 15.10.2016 For 1. udgave: 18.04.1981 Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2008 Danish Offshore Industry

ÅRSRAPPORT 2008 Danish Offshore Industry ÅRSRAPPORT 2008 Danish Offshore Industry DI nr.: 756 CVR-nr.: 26 90 82 56 Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om foreningen Ledelsespåtegning Den uafhængige revisors påtegning 1 2 3 Den kritiske revisors

Læs mere

Biografforeningen Sofarækken ÅRSRAPPORT

Biografforeningen Sofarækken ÅRSRAPPORT Biografforeningen Sofarækken ÅRSRAPPORT 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den 15/3 2015. Dirigent INDHOLD Side Ledelsespåtegning... 3 Revisionspåtegning... 4 Ledelsesberetning...

Læs mere

Udkast til nye vedtægter for den selvejende institution Nordisk Teaterlaboratorium, egnsteater i Holstebro Kommune. Navn, organisation og hjemsted.

Udkast til nye vedtægter for den selvejende institution Nordisk Teaterlaboratorium, egnsteater i Holstebro Kommune. Navn, organisation og hjemsted. Udkast til nye vedtægter for den selvejende institution Nordisk Teaterlaboratorium, egnsteater i Holstebro Kommune Navn, organisation og hjemsted. 1 Nordisk Teaterlaboratorium er en selvejende institution,

Læs mere

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2006-31/12 2006

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2006-31/12 2006 Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2006-31/12 2006 Balance pr. 31/12 2006 INDHOLDSFORTEGNELSE Anvendt regnskabspraksis 1 Påtegning bestyrelsen 2 Revisionspåtegning 3

Læs mere

VEDTÆGTER ASSURANDØR KREDSEN. 1. Kredsens navn er Assurandør Kredsen.

VEDTÆGTER ASSURANDØR KREDSEN. 1. Kredsens navn er Assurandør Kredsen. VEDTÆGTER ASSURANDØR KREDSEN KREDSENS NAVN OG HJEMSTED 1. Kredsens navn er Assurandør Kredsen. Stk. 2. Assurandør Kredsen er en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. 2.

Læs mere

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /. Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71

REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71 REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71 Resultatopgørelse for perioden 1/1-31/12 2018 Note Kontingentindtægter: Regnskab 18 Budget 18 Regnskab 17 Kontingent F1, 2, 4 og 6 1.320.708 1.446.900 1.066.100 Kontingenttilskud

Læs mere

Vedtægter for Østjyllands Sportsløbehjul Klub

Vedtægter for Østjyllands Sportsløbehjul Klub Vedtægter for Østjyllands Sportsløbehjul Klub 1. Navn og hjemsted Stk. 1.2.Klubbens navn er Østjyllands Sportsløbehjul Klub. Stk. 1.1 Klubbens hjemmeside er www.run4you.dk/dsk_g/dsk_g.html Stk. 2. Klubbens

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2015 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2015 31. december 2015 Generalforsamling Onsdag den 9. marts 2016

Læs mere

Forbundets navn er Dansk Kammermusik Forbund (DKF). Hjemstedet er den til enhver tid fungerende formands bopælskommune. Forbundets formål er:

Forbundets navn er Dansk Kammermusik Forbund (DKF). Hjemstedet er den til enhver tid fungerende formands bopælskommune. Forbundets formål er: 1 NAVN OG HJEMSTED Forbundets navn er Dansk Kammermusik Forbund (DKF). Hjemstedet er den til enhver tid fungerende formands bopælskommune. 2 FORMÅL Forbundets formål er: a) at fremme interessen for aktiv

Læs mere

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning.

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning. 1 Ændring i kredsens regnskabspraksis Fra og med i år bliver der udarbejdet en årsrapport indeholdende påtegninger, årsregnskab m. balance og noter, samt regnskab for Særlig Fond. Årsrapporten er tilgængelig

Læs mere

Dagsorden iflg. vedtægternes 4:

Dagsorden iflg. vedtægternes 4: august 2016 Der indkaldes hermed til Generalforsamling i Grundejerforeningen VALHAL af 1. april 1912. Generalforsamlingen finder sted søndag, den 28. august 2016, kl. 10.30 i festteltet på Ætnavej. Grundejerforeningen

Læs mere

Årsregnskab for Brunnberg By AB og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2016 og budget for 2018

Årsregnskab for Brunnberg By AB og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2016 og budget for 2018 Årsregnskab for Brunnberg By AB og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2016 og budget for 2018 Endnu et rekordår men nu slutter festen Kære Brunnbergere, Til generalforsamlingen i Maj 2017 er det regnskabet

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /.

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /. dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /. Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1

Læs mere

PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE 10 2300 KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2015

PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE 10 2300 KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2015 FAGLIGT FORBUND FOR MEDLEMMER I BDO, KL, KOMBIT OG PATIENTERSTATNINGEN PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE 10 2300 KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2015 PFFAGLIGT FORBUND FOR MEDLEMMER I BDO, KL, KOMBIT OG

Læs mere

VESTERBY EJERLAUG REGNSKAB FOR ÅRET 2006

VESTERBY EJERLAUG REGNSKAB FOR ÅRET 2006 VESTERBY EJERLAUG REGNSKAB FOR ÅRET 2006-1 - INDHOLDSFORTEGNELSE Side Bestyrelsens regnskabserklæring... 2 Revisionspåtegning... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Resultatopgørelse 1. januar 31. december

Læs mere

Budget. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt. 5. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt.

Budget. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt. 5. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt. Kredsstyrelsens budgetforslag justeres på indtægtssiden i forhold til det forventede medlemsantal. Udgifterne i det reviderede budget 14 er rettet for regnefejl. Eventuel ny praksis omkring frikøb fra

Læs mere

Der søges forsat fonde og andre samarbejdspartnere for nye initiativer og tilskud til eksisterende

Der søges forsat fonde og andre samarbejdspartnere for nye initiativer og tilskud til eksisterende Landsmøde 2015 Bilag 2: Regnskab 2014, forventet regnskab 2015 og budget 2016 Bemærkninger til regnskab og budgetter Af Christina Kvist Rydahl, regnskabschef i Cyklistforbundet Regnskabet for 2014 udviste

Læs mere

Postadresse Postboks 250 2000 Frederiksberg. Ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30 34/Stradellasvej 30-34. Årsregnskab 2003

Postadresse Postboks 250 2000 Frederiksberg. Ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30 34/Stradellasvej 30-34. Årsregnskab 2003 Audit Kontoradresse Borups Allé 177 København Postadresse Postboks 250 2000 Frederiksberg Telefon 38 18 30 00 Telefax 38 18 30 45 www.kpmg.dk Ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30 34/Stradellasvej 30-34

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Side 1 af 7 Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret.

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret. SIDE 1/6 EMNE Budget for 2019 og 2020 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB BUDGET X RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRINGER UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2019-20

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I ANTI DOPING DANMARK 2 Revideret 2013 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2018

GUIDE Udskrevet: 2018 GUIDE Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Udskrevet: 2018 Indhold Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber............................. 3 2 Guide Sådan arbejder I med

Læs mere

Resultatopgørelse 1. januar december

Resultatopgørelse 1. januar december Resultatopgørelse 1. januar - 31. december Note 2016 Budget 2016 2015 2 Kontingentindtægter 2.554.154 2.598.000 2.633.133 Bruttoresultat 2.554.154 2.598.000 2.633.133 3 Kontingentudgifter -287.811-300.000-318.146

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2017 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2017 31. december 2017 Generalforsamling Onsdag den 7. marts 2018

Læs mere

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017 Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017 Navn 1 Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

Læs mere