HOLD VARMEN OG HOLD PENGENE I LOMMEN. Vælg en sikker gevinst! en tryg og stabil varmepumpeløsning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HOLD VARMEN OG HOLD PENGENE I LOMMEN. Vælg en sikker gevinst! en tryg og stabil varmepumpeløsning"

Transkript

1 HOLD VARMEN OG HOLD PENGENE I LOMMEN Vælg en sikker gevinst! en tryg og stabil varmepumpeløsning

2 Husk at få registreret dit hus korrekt i BBR så du kan få tilskud til el-regningen Hvis din bolig er varmet op med varmepumpe, er det særligt vigtigt, at det er registreret i BBR-registret. Vær opmærksom på, at du kan spare tusindvis af kroner hvert år, hvis du registrerer, at din bolig varmes op med el som primær opvarmningsform. Hvis dit hus er registreret korrekt i BBR, får du en reduktion på 62,75 øre pr. kwh (2016) for den del af dit forbrug, der er højere end kwh om året. Det samme gælder sommerhuse, der har en tidsbegrænset godkendelse til helårsbrug. Kilde: Bolius og Dansk Energi En god investering med kort tilbagebetalingstid og lave energiudgifter Varmepumper er til glæde for dit varmeregnskab. Den samlede energibesparelse ligger på mellem 60 og 80 %. Varmepumper er endda stort set vedligeholdelsesfrie, har en høj udnyttelsesgrad og giver op til 4-5 gange så meget energi tilbage, som de bruger på at være i drift. Få en beregning fra installatøren Din installatør kan hjælpe dig med en konkret beregning på din investering, dine besparelser og din tilbagebetalingstid. De præcise tal afhænger blandt andet af boligens beliggenhed, nuværende varmekilde og boligens isolering.

3 Luft/vand varmepumper METROAIR luft/vand varmepumper kan spare op til 75 % på varmeregningen En METROAIR varmepumpe leverer typisk mere end tre gange så meget energi i form af varme, end den bruger i form af el. Derfor er det en god forretning - faktisk kan du have tjent din investering hjem på ned til 3-4 år. En METROAIR varmepumpe giver dig i gennemsnit over hele året cirka 3,5 kw varme-energi for hver 1 kw el den bruger. Et af markedets laveste lydniveauer 51 db Fremløbstemperatur helt op til 65 C Høj varmefaktor SCOP på op til 4,1 Brugervenligt display til indstillinger Effektiv ned til -25 C Energiklasser for rumvarme og brugsvand METROAIR I luft/vand varmepumpe METROAIR I METROAIR I METROAIR I METROAIR I METROAIR I er en energieffektiv luft/vandvarmepumpe, der med en SCOP-værdi på over 5, giver dig 5 gange så meget energi for dine penge. Sammen med METRO THERM varmtvands beholdere, opnår du markedets mest effektive systemløsning. METROAIR frekvensstyret METROAIR F8 (2-8kW) METROAIR F12 (4-12kW) METROAIR frekvensstyret luft/vandvarmepumpe dækker kw behov i intervaller. Sammen med METRO THERM varmtvands beholdere, opnår du markedets mest effektive systemløsning. METROAIR F8 og F12 er effektive ned til -20 grader. METROAIR 330 indemodul METROAIR METROAIR 330 indemodulet tilsluttes METROAIR luft/vandvarmepumpe og din boligs varmeanlæg. Så får din bolig billig og miljøvenlig opvarmning og varmt brugsvand på den mest effektive måde. Tydelig information om status, drifts tid og alle temperaturer i systemet, vises på det brugervenlige display. MyUpway online styring MyUpway er en ny online service, der giver dig det forkromede overblik over varmepumpens energiforbrug og driftsstatus via nettet. På MyUpway kan du: - Se din boligs energiforbrug - Følge og styre boligens varme- og varmtvandskomfort - Se evt. fejlmeddelelser og driftsstatus - Få sms eller , hvis der opstår en fejl på anlægget MyUpway giver dig den fulde frihed til at fjernstyre dit indeklima når som helst og hvor som helst. Justér temperaturer, tilpas varmtvandskomforten, start ferie-mode eller foretag mere avancerede finjusteringer som ændringer på varmekurven. Med et Premium abonnement kan du desuden give din installatør adgang til at fejlsøge og justere anlægget via nettet - så sparer du et servicebesøg. TM Komplette systemløsninger METROAIR luft/vand modeller kan sammenkobles med METROAIR 330 indemodul med varmtvandsbeholder METROAIR er styret af METROAIR indemodul gennem et kommunikationskabel. METROAIR arbejder med flydende kondensering op imod varmesystemet og prioriterer varmt vand. METROAIR arbejder i blæsertrin 1 eller blæsertrin 2 afhængigt af udendørstemperaturen. Hvis METROAIR ikke kan klare opvarmningen, sidder der et varmelegeme i indemodulet, som indkobler efter behov. Når udendørstemperaturen kommer under varmepumpens stoptemperatur (-20 C), kobler METROAIR 330 varmelegemet ind og sørger for varmen til huset og det varme brugsvand.

4 Jordvarmepumper METRO THERM jordvarmeanlæg kan give besparelser på op til 75 % Jorden er et uudtømmeligt varmelager, og via jordslanger med væske opsamles og udnyttes energien til at skabe varme i dit hjem. Vores METROSAVER jordvarmepumpe er den nyeste generation af teknologi og sikrer dig en lang række fordele: Stabil varme hver dag, året rundt Fremløbstemperatur på op til 70 C Høj varmefaktor SCOP på op til 5,5 Brugervenligt display til indstillinger Kan adskilles ved transport og installation Energiklasser for rumvarme og brugsvand METROSAVER MB med beholder METROSAVER MB 6kW METROSAVER MB 8kW METROSAVER MB 10kW METROSAVER MB 12kW METROSAVER MB varmepumper har integreret 180 liters varmtvandsbeholder. Med et METROSAVER jordvarmeanlæg kan du spare mange penge på varmeregningen og skære en stor bid af CO 2 - udledningen. En jordvarmepumpe fra METRO THERM kan give dig op til 5 kw energi for hver 1 kw, den bruger det er noget, der luner! Det er din garanti for en energivenlig og økonomisk varmepumpe. METROSAVER UB uden beholder METROSAVER UB 6kW METROSAVER UB 8kW METROSAVER UB 10kW METROSAVER UB 12kW A++/A METROSAVER UB 15kW METROSAVER UB 17kW METROSAVER varmepumper findes i forskellige typer varmepumper og med forskellig kapacitet. UB-serien er varmpumper uden beholder. Varmtvandsbeholder METROSAVER MB F med frekvensstyret kompressor METROSAVER 6 MB F METROSAVER 12 MB F METROSAVER 16 MB F METROSAVER MB F er en frekvensstyret jordvarmepumpe med integreret 180 literes varmtvandsbeholder. Kan sættes i serie METROSAVER 200 l METROSAVER 300 l METROSAVER 300 l SOL METROSAVER 200, 300 og 300 SOL er varmtvandsbeholdere der kan sættes i serie. METROSAVER 300 SOL kan tilsluttes et vandbåret solanlæg, da den er med indbygget solspiral. Brugsvandsvarmepumper METROAIR AQUA og METROAIR AQUA S Brugsvandsvarmepumper fjerner varm og fugtig luft fra hjemmet og udnytter det til opvarmning af familiens brugsvand. METROAIR AQUA har en 285-liters varmtvandsbeholder, som kan levere op til liter varmt brugsvand (45 C) i døgnet, hvilket kan dække en almindelig husholdnings varmtvandsbehov. METROAIR AQUA er langt billigere i drift end en el-vandvarmer, da varmepumpen normalt kun anvender 28 % af el-energien til samme opvarmning af brugsvandet. El-varme legemet bruges kun til supplering af varmen, hvis det er nødvendigt. A METROAIR AQUA METROAIR AQUA METROAIR AQUA S METROAIR AQUA S har monteret en spiral, så den kan tilsluttes solfanger eller centralvarmeanlæg til varmesupplering. Spiralen kan også anvendes til opvarmning af op til 10 m 2 gulvvarme.

5 Varmepumper fra METRO THERM en gevinst for både miljø og pengepung Hurtig tilbagebetaling af investering Op til 75 % besparelse på varmeregningen Stabil og komfortabel varme året rundt En lydsvag og driftsikker varmekilde Nem og brugervenlig betjening Stabil og komfortabel varme året rundt Varmepumper fra METRO THERM er den optimale løsning, hvis du vil have en varmeløsning til dit hjem, som både er superøkonomisk og miljøvenlig. Varmepumper henter varmeenergi direkte fra jorden eller fra luften udendørs. Selv ved meget lave temperaturer er der masser af energi at hente. Varmepumper til enhvert formål Udnyt jordens varme Omdan energien i luften udenfor til varme og/eller varmt vand i din bolig (også i frostvejr) Udnyt varm og fugtig luft til at opvarme dit brugsvand Varmepumper i energiklasse A til A+++ Alle varmepumper bærer energimærker, som du kender fra køleskabet og komfuret. Hos METRO THERM finder du varmepumper i energiklasse A til A+++. Det er din garanti for en energivenlig og økonomisk varmepumpe. Ingen støjgener for dig og dine naboer METRO THERMs varmepumper er blandt de mest støjsvage på markedet. Udedelen siger ikke mere end et moderne køleskab. Det betyder, at hverken du eller dine naboer bliver generet af støj. Og tilmed er varmepumperne også blandt de mest driftssikre og levedygtige på markedet selv i dansk klima. Let at bruge i det daglige En af de største glæder ved at have en varmepumpe er, at den stort set intet arbejde kræver af dig. Den står bare og laver varme. Og betjeningspanelerne er både intuitive og lette at betjene i det daglige. Op til 6 års garanti Som standard har du 5 års garanti mod kommende funktionsfejl på alle METRO THERM varmepumper. Vi ved at produktet holder, så det lover vi dig gerne. Faktisk er vi så sikre på den høje kvalitet, at vi giver dig et ekstra års garanti, hvis du registrerer din varmepumpe her på metrotherm.dk. Tjent hjem på få år Afhængigt af den løsning, du vælger, kan du have betalt dit varmepumpeanlæg på under 5 år og med en forventet levetid på år på hele anlægget, har du altså mange, mange års næsten gratis varme at glæde dig over. Tal med din energiinstallatør og få et overslag du vil blive forbavset! Med METRO THERM varmepumper får du altid en sikker gevinst: Få energisparetilskud op til kr. for at skifte fra fx oliefyr. Få billigere elafgift du opnår en reduktion pr. kw når du har varmepumpe Op til 6 års garanti med produktregistrering MyUpway internet styring

6 HOLD VARMEN OG HOLD PENGENE I LOMMEN Fordele for dig som installatør 1 Hjælp din kunde til store besparelser Høj SCOP-værdi giver kunderne store besparelser 2 Varmepumper tilpasset Skandinavien Kvalitetsvarmepumper til det skandinaviske klima med mere end 30 års erfaring 3 Fuld salgssupport Fuld support i hele salgsfasen og hjælp til dimensionering. 4 Driftsikker konstruktion Støjsvag og driftssikker konstruktion giver maksimal komfort og lang levetid. 5 Landsdækkende service Fuld teknisk support og landsdækkende serviceteam til din rådighed. Fordele for dig som forbruger 1 Op til 75 % besparelse Spar op til 75 % på din varmeregning 2 Tjent hjem på få år Hurtig tilbagebetaling af investeringen herefter næsten gratis varme i årevis. 3 Lydsvag og driftsikker Ingen støjgener for dig og dine naboer og en konstruktion, der fungerer upåklageligt i årevis. 4 Stabil og komfortabel varme året rundt Slut med kolde stuer om vinteren garanteret varme året rundt. 5 Brugervenlig betjening Let at bruge i det daglige Varme og varmt vand til Danmark siden 1921 METRO THERM leverer varme og varmt vand til hele Danmark gennem vandvarmere, fjernvarmeunits og varmepumper. De velkendte produkter bliver udviklet og produceret i Danmark ud fra stærke principper om energioptimering og holdbarhed. Sådan har vi gjort siden 1921, og vi fortsætter for fuld damp med at udvikle nye, bæredygtige produkter til hjem og arbejdspladser i Danmark og resten af Norden. Men tag ikke vores ord for det Knud Petersen om sin METROAIR varmepumpe: "Vi har fået en langt mere behagelig form for opvarmning af vores hus, efter vi har fået varmepumpeanlægget installeret. Før svingede rumtemperaturen en del, fordi vi ikke kunne lade være med at gå og stille op og ned på termostaterne i et forgæves forsøg på at spare på olien. Nu kan vi have en konstant temperatur på 23 grader i alle de rum, hvor vi opholder os." Marianne og Flemming Mortensen om deres METROAIR varmepumpe: "Vi ville jo godt have en garanti for, at vi ikke kom til at fryse om vinteren. Den garanti fik vi. Og vi må indrømme, at garantien har holdt! For et par vintre siden, da metrologerne varslede graders frost, var vi spændte på, hvordan det ville fungere og også på, hvordan opvarmningsøkonomien ville komme til at se ud. Vi blev positivt overrasket." FAKTA OM METRO THERM Udvikler højteknologiske, energieffektive løsninger til opvarmning af vand og rum, såsom vandvarmere, fjernvarmevekslere og varmepumper Kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøcertificeret i henhold til gældende ISO standarder Dansk virksomhed fra 1921 med flere datterselskaber i Skandinavien Leverer til et landsdækkende netværk af forhandlere og installatører 110 ansatte i Danmark i 2015 og en omsætning på 183 mio. kroner METRO THERM A/S RUNDINSVEJ HELSINGE INFO@METROTHERM.DK

EKSPERTER I VARMT VAND. Økonomisk varmepumpe. - Hold varmen hele året rundt!

EKSPERTER I VARMT VAND. Økonomisk varmepumpe. - Hold varmen hele året rundt! EKSPERTER I VARMT VAND Økonomisk varmepumpe Økonomisk Hold varmen varmepumpe hele året rundt! - Hold varmen hele året rundt! Varmepumper fra METRO THERM en sikker gevinst for din pengepung og miljøet Varmepumper

Læs mere

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Varmepumper Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. A+ EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Hvordan virker en varmepumpe? Varmepumper er i stand til at hente varmeenergi fra luft eller væske ved hjælp

Læs mere

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Varmepumper Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. A+ EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Brugsvandsvarmepumper METRO THERM brugsvandsvarmepumper er den miljøvenlige vej til varmt brugsvand A+ METROAIR

Læs mere

VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER

VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER 2 Vølund Varmeteknik SOM SKABT TIL DET NORDISKE KLIMA 3 4 Vølund Varmeteknik DET BEDSTE FRA MODERNE TEKNIK OG NATURENS EGNE RESSOURCER

Læs mere

ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning

ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning F2120 Luft/vand varmepumpe Stor effektivitet selv ved lave udetemperaturer En luft/vand varmepumpe er både et billigt

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme varmepumper Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet selv

Læs mere

VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA

VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA DEN BEDSTE LØSNING LIGGER LIGE UDEN FOR DØREN 3 4 Vølund Varmeteknik EN VARMELØSNING MED JORDENS RESSOURCER Jordvarme er en af de varmeløsninger,

Læs mere

HUSETS VARME HJERTE. Beholdere og vandvarmere. kvalitet og holdbarhed fra METRO THERM

HUSETS VARME HJERTE. Beholdere og vandvarmere. kvalitet og holdbarhed fra METRO THERM HUSETS VARME HJERTE Beholdere og vandvarmere kvalitet og holdbarhed fra METRO THERM Varmt vand til Danmark i mere end 70 år METRO THERM er landets suverænt største producent af varmtvandsbeholdere, og

Læs mere

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre 50% besparelse på varmeregningen Spar op til 50% på varmeregningen ved at udskifte dit gamle gas- eller oliefyr

Læs mere

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss. Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.dk Danfoss påtager sig intet ansvar for mulige fejl i kataloger,

Læs mere

FREMTIDENS OPVARMNING. Kort og godt om varmepumper og miljøvenlig aircondition

FREMTIDENS OPVARMNING. Kort og godt om varmepumper og miljøvenlig aircondition FREMTIDENS OPVARMNING Kort og godt om varmepumper og miljøvenlig aircondition SYV MINUTTER, DER KAN FORANDRE DIT SYN PÅ OPVARMNING Vi indrømmer det lige med det samme: Der er ikke ret mange danskere,

Læs mere

Halver din varmeregning Skift oliefyret ud med en varmepumpe! Energi Fyn hjælper dig på vej

Halver din varmeregning Skift oliefyret ud med en varmepumpe! Energi Fyn hjælper dig på vej Bliv uafhængig af stigende oliepriser og gør samtidig noget godt for miljøet. Energi Fyn hjælper dig på vej Halver din varmeregning Skift oliefyret ud med en varmepumpe! 1 Energi Fyn har varmepumpeeksperter

Læs mere

Varmepumpe - med tilskud

Varmepumpe - med tilskud Varmepumpe - med tilskud Foto: Istock-Photo For rigtig mange boligejere kan det godt betale sig at skifte opvarmningsform. Med en varmepumpe kan du barbare op mod 20.000 kr. af din varmeregning om året.

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme VARMEPUMPER Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55%

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% Investeringen i en Danfoss varmepumpe er typisk tilbagebetalt på kun 4-8 år Fordele ved at købe en jordvarmepumpe: Dækker dit totale varmebehov

Læs mere

Hybrid opvarmning. Hybrid opvarmning. Den superøkonomiske løsning

Hybrid opvarmning. Hybrid opvarmning. Den superøkonomiske løsning Hybrid opvarmning Den superøkonomiske løsning Hvad er hybrid opvarmning? Hybrid opvarmning er en kombination af et naturgasfyr og en luft-til-vand varmepumpe. Her anvender man kun naturgasfyret som suppleringsvarme

Læs mere

Naturlig varme. Luft/vand-varmepumper

Naturlig varme. Luft/vand-varmepumper Naturlig varme Luft/vand-varmepumper Værn om vores natur Vi kan alle gøre en indsats for at sikre at vores natur kan overleveres i god form til de kommende generationer. Hvis vi stadig skal kunne bo i

Læs mere

TRYGHED OG STÆRK VARMEØKONOMI. Fjernvarmeunits og vekslere. dansk kvalitet i verdensklasse

TRYGHED OG STÆRK VARMEØKONOMI. Fjernvarmeunits og vekslere. dansk kvalitet i verdensklasse TRYGHED OG STÆRK VARMEØKONOMI Fjernvarmeunits og vekslere dansk kvalitet i verdensklasse Er du ude efter en stabil og optimal varmeforsyning de næste mange år? Højere isolering og lavere varmeregning Længere

Læs mere

TRYGHED OG STÆRK VARMEØKONOMI. Fjernvarme units og vekslere. dansk kvalitet i verdensklasse

TRYGHED OG STÆRK VARMEØKONOMI. Fjernvarme units og vekslere. dansk kvalitet i verdensklasse TRYGHED OG STÆRK VARMEØKONOMI Fjernvarme units og vekslere dansk kvalitet i verdensklasse Er du ude efter en stabil og optimal varmeforsyning de næste mange år? Højere isolering og lavere varmeregning

Læs mere

HUSETS VARME HJERTE. Beholdere og vandvarmere. kvalitet og holdbarhed fra METRO THERM

HUSETS VARME HJERTE. Beholdere og vandvarmere. kvalitet og holdbarhed fra METRO THERM HUSETS VARME HJERTE Beholdere og vandvarmere kvalitet og holdbarhed fra METRO THERM Varmt vand til Danmark i mere end 70 år METRO THERM er landets suverænt største producent af varmtvandsbeholdere, og

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet

Læs mere

Varmtvandsbeholdere. Kvalitet og holdbarhed EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND

Varmtvandsbeholdere. Kvalitet og holdbarhed EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Varmtvandsbeholdere Kvalitet og holdbarhed A EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Varmt vand til Danmark i mere end 60 år METRO THERM er landets suverænt største producent af varmtvandsbeholdere, og gennem

Læs mere

Varmepumpe. Hvad skal jeg vide, før jeg køber?

Varmepumpe. Hvad skal jeg vide, før jeg køber? Varmepumpe Hvad skal jeg vide, før jeg køber? Hvornår bør du overveje en varmepumpe? En varmepumpe er typisk en god forretning, hvis du opvarmer med olie eller el og bor i et område uden fjernvarme. Varmepumper

Læs mere

Markedsfør dig med Danfoss

Markedsfør dig med Danfoss Markedsfør dig med Danfoss Her finder du forskelligt markedsføringsmateriale om Danfoss varmepumper (generelt). Sådan gør du! Send filen til din avis eller reklamebureau Angiv hvilken annonce eller hand-out

Læs mere

Spar mange penge på din varmeregning med en LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING

Spar mange penge på din varmeregning med en LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING Spar mange penge på din varmeregning med en -TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING SPAR PÅ VARMEUDGIFTERNE Med en luft-til-vand varmepumpe fra Nordisk Energirenovering har du mulighed for at reducere

Læs mere

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM NYHED AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM Panasonic s nye AQUAREA luft/vand-system er omkostningseffektivt og miljøvenligt og giver altid maksimal effektivitet selv ved lave temperaturer.

Læs mere

Markedsfør dig med Danfoss

Markedsfør dig med Danfoss Markedsfør dig med Danfoss Her finder du forskelligt markedsføringsmateriale om Danfoss jordvarmepumper. Sådan gør du! Send filen til din avis eller reklamebureau Angiv hvilken annonce eller hand-out eller

Læs mere

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i 2013. Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. www.mevp.

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i 2013. Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. www.mevp. TEKNISKE SPECIFIKATIONER -anlæg /sammenbygget anlæg PUHZSW75 PUHZSW100 PUHZSW120 PUHZSHW PUHZW50 (kw)3 2.3-7.3 3.8-10.2 5.4-14.8 5.7-17.3 5.5-14.8 (kw) 3 1,0-5,5 2,8-9,2 4,7-1 5,8-18 4.42 4.40 4.45 4.10

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

Varmepumpe. Hvad skal jeg vide, før jeg køber?

Varmepumpe. Hvad skal jeg vide, før jeg køber? Varmepumpe Hvad skal jeg vide, før jeg køber? Hvornår bør du overveje en varmepumpe? En varmepumpe er typisk en god forretning, hvis du i dag opvarmer med olie eller el og bor i et område uden fjernvarme.

Læs mere

Varmepumper. Varmepumper. fremtidens miljøvenlige varmekilde

Varmepumper. Varmepumper. fremtidens miljøvenlige varmekilde Varmepumper Varmepumper fremtidens miljøvenlige varmekilde 2 Udnyt den gratis energi i naturen Moderne, højeffektive varmepumper er fremtidens miljøvenlige varmekilde i boligen. Med et minimalt forbrug

Læs mere

KØB AF VARMEPUMPE Luft/luftvarmepumpe

KØB AF VARMEPUMPE Luft/luftvarmepumpe EN GUIDE TIL KØB AF VARMEPUMPE Luft/luftvarmepumpe Varmudgifter er kedelige, men nødvendige i et land som Danmark. For at reducere dem, kræves den rette opvarmning som fungerer præcis til dit hjem. En

Læs mere

DGF Gastekniske Dage 2014 Præsentation af Hybrid teknologi til små og store anlæg

DGF Gastekniske Dage 2014 Præsentation af Hybrid teknologi til små og store anlæg DGF Gastekniske Dage 2014 Præsentation af Hybrid teknologi til små og store anlæg Af: Brian Nielsen PRM Robert Bosch A/S 1 Hybridteknologi HYBRID betyder sammensmeltning af 2 eller flere teknologier Mest

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER JORDEN GEMMER SOLENS VARME OG VARMEN UDNYTTES MED JORDVARME Når solen skinner om sommeren optages der varme i jorden. Jorden optager ca. halvdelen af den

Læs mere

VEDVARENDE VARMEFORSYNING - UAFHÆNGIG - UDEN MILJØBELASTNING. ...høj ydelse til den private bolig. Nilan JVP Jordvarme.

VEDVARENDE VARMEFORSYNING - UAFHÆNGIG - UDEN MILJØBELASTNING. ...høj ydelse til den private bolig. Nilan JVP Jordvarme. VEDVARENDE VARMEFORSYNING - UAFHÆNGIG - UDEN MILJØBELASTNING...høj ydelse til den private bolig Nilan JVP Jordvarme (jord/vand) Nilan JVP Jordvarme Skru op for jordvarmen og ned for varmeregningen (jordvarme)

Læs mere

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Høj effekt, høj kvalitet og lavt energiforbrug - det bedste valg

Læs mere

Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft!

Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft! Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft! www.sonnenkraft.dk Derfor er solvarme genialt forever clever Der er masser af god energi i solen Solenergi og energireserver sat i forhold til jordens

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER JORDEN GEMMER SOLENS VARME OG VARMEN UDNYTTES MED JORDVARME Når solen skinner om sommeren optages der varme i jorden. Jorden optager ca. halvdelen

Læs mere

VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG

VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG VARME SUND FORNUFT. FRA NATUREN TIL DIG OG DIT HJEM. 3 4 Vølund Varmeteknik VÆLG EN MILJØVENLIG OG ØKONOMISK VARMEKILDE Er du på udkig efter et alternativ til

Læs mere

Faret vild i varmen? Din guide til den rigtige varmeløsning

Faret vild i varmen? Din guide til den rigtige varmeløsning Faret vild i varmen? Din guide til den rigtige varmeløsning 2 Indhold Side 04 Oliefyr Reducér dit olieforbrug og udnyt energien optimalt. Side 11 Jordvarmepumpe Med en jordvarmeløsning kan du halvere din

Læs mere

VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG

VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG VARME SUND FORNUFT. FRA NATUREN TIL DIG OG DIT HJEM. 3 VÆLG EN MILJØVENLIG OG ØKONOMISK VARMEKILDE Er du på udkig efter et alternativ til dit nuværende olie-

Læs mere

LUFT/VAND VARMEPUMPER

LUFT/VAND VARMEPUMPER LUFT/VAND VARMEPUMPER Smedevej, DK-6880 Tarm info@hstarm.dk www.hstarm.dk BAXI LUFT/VAND VARMEPUMPER Solen Solen er kilden til alt liv på jorden, men den er meget mere end det, den opvarmer jorden, havene

Læs mere

Sol til vand og varme. SOLFANGERE til væskebaseret opvarmning

Sol til vand og varme. SOLFANGERE til væskebaseret opvarmning Sol til vand og varme SOLFANGERE til væskebaseret opvarmning Det handler i høj grad om CO 2 -udslip og hvordan vi forholder os til det. Solvarme skåner miljøet for CO 2... Udnyttelse af solens energi er

Læs mere

VØLUND VARMETEKNIK MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME NY VØLUND F2120 GIVER MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME NY VØLUND F2120

VØLUND VARMETEKNIK MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME NY VØLUND F2120 GIVER MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME NY VØLUND F2120 VARMETEKNIK MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME GIVER MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME Polarkulde Varmepumpens indedel passer elegant ind i fx et bryggers, og samtidig er den udendørs enhed meget lydsvag. Med

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

Fjernvarmeunits og vekslere

Fjernvarmeunits og vekslere Fjernvarmeunits og vekslere dansk kvalitet i verdensklasse EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Fuldisoleret kabinet og nem service Det fuldisolerede kabinet i hvidt EPP skum er både robust, modstandsdygtigt

Læs mere

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER OGSÅ CALEFA. Calefa V. Indirekte fjernvarme

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER OGSÅ CALEFA. Calefa V. Indirekte fjernvarme JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER OGSÅ CALEFA Calefa V Indirekte fjernvarme MED CALEFA SPARER DU ENERGI OG FÅR EN MERE KOMFORTABEL HVERDAG HELE ÅRET RUNDT FJERNVARME KORT

Læs mere

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER CALEFA ÅBN OP OG MØD CALEFA MED CALEFA SPARER DU ENERGI OG FÅR EN MERE KOMFORTABEL HVERDAG HELE ÅRET RUNDT FJERNVARME KORT FORTALT HVAD

Læs mere

TRYGHED OG STÆRK VARMEØKONOMI. Opbygning af store fjernvarmeanlæg. Din professionelle sparringspartner inden for store fjernvarmeanlæg

TRYGHED OG STÆRK VARMEØKONOMI. Opbygning af store fjernvarmeanlæg. Din professionelle sparringspartner inden for store fjernvarmeanlæg TRYGHED OG STÆRK VARMEØKONOMI Opbygning af store fjernvarmeanlæg Din professionelle sparringspartner inden for store fjernvarmeanlæg Med METRO THERMs store fjernvarmeanlæg får du altid: Samarbejde fra

Læs mere

Fjernvarmeunits og vekslere

Fjernvarmeunits og vekslere Fjernvarmeunits og vekslere Nem installation og service. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Er du ude efter en stabil og optimal varmeforsyning de næste mange år? Højere isolering og lavere varmeregning Længere

Læs mere

Med naturens egen energi

Med naturens egen energi Denmark Med naturens egen energi Solcellepaneler Solvarme www.izen.dk IZEN Energy Systems blev grundlagt i 1987, og lige siden har vores mission været "at producere vedvarende energi til alle med de bedste

Læs mere

Luft til vand varmepumpe arotherm kølemiddel split Varmekomfort og teknologi, der virker og holder.

Luft til vand varmepumpe arotherm kølemiddel split Varmekomfort og teknologi, der virker og holder. Luft til vand varmepumpe arotherm kølemiddel split Varmekomfort og teknologi, der virker og holder. Varmepumper = fremtidens opvarmning Vaillant har i mere end 140 år været markedsledende inden for opvarmningsteknologi.

Læs mere

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse 2007 2009 Leverandør af»hjertet«til vinderprojektet i Solar Decathlon 2007. I 2007 leverede Nilan A/S teknologi til vinderprojektet

Læs mere

NY EPOKE F Vølund F2120 luft/vand-varmepumpe sætter nye standarder inden for økonomi og effektivitet... VØLUND HAR EN SCOP VÆRDI HØJERE END 5,0

NY EPOKE F Vølund F2120 luft/vand-varmepumpe sætter nye standarder inden for økonomi og effektivitet... VØLUND HAR EN SCOP VÆRDI HØJERE END 5,0 HAR EN SCOP VÆRDI HØJERE END 5,0 NY EPOKE - Vølund luft/vand-varmepumpe sætter nye standarder inden for økonomi og effektivitet... DET NÆSTE SKRIDT ER ALLEREDE TAGET: MED KOMMER SCOP- VÆRDIERNE OP OVER

Læs mere

Installationer - besparelsesmuligheder

Installationer - besparelsesmuligheder Installationer - besparelsesmuligheder Nuværende energiløsninger Udskiftning af oliekedel Udskiftning af gaskedel Konvertering til fjernvarme Konvertering til jordvarmeanlæg Konvertering til luft-vandvarmepumpe

Læs mere

Luft/vand varmepumper. Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS

Luft/vand varmepumper. Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS Luft/vand varmepumper Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS 2 Fokus på alternativ energi Klimaændringer, flere voldsomme skybrud samt stigende temperaturer i luften og havet, har gjort behovet for grønne

Læs mere

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Derfor er Ecodan Next Generation den perfekte opvarmningsform til dit hus Egenudviklet udedel, varmtvandsbeholder og styring. Indedelen

Læs mere

www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe

www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe Spar penge med den nye Ecodan Next Generation Dette stille, effektive og miljøvenlige varmesystem giver dig et behageligt indeklima.

Læs mere

Opvarmning med varmepumpe. Opvarmning med varmepumpe Fremtidens miljøvenlige varmekilde

Opvarmning med varmepumpe. Opvarmning med varmepumpe Fremtidens miljøvenlige varmekilde Opvarmning med varmepumpe Fremtidens miljøvenlige varmekilde Udnyt den gratis energi i naturen Moderne, højeffektive varmepumper er fremtidens miljøvenlige varmekilde i boligen. Med et minimalt forbrug

Læs mere

Nye muligheder for varme i boligen

Nye muligheder for varme i boligen FREMTIDENS VARME Nye muligheder for varme i boligen Opvarmning med olie trappes ud over de kommende år herefter øvrige fossile brændsler Fremtidens varme er miljøvenlig og mere effektiv Der kan være mange

Læs mere

VØLUND F2120 VØLUND F2120 GIVER MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME MERE END MEGET VARME

VØLUND F2120 VØLUND F2120 GIVER MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME MERE END MEGET VARME VØLUND VØLUND GIVER MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME MERE END 5 GANGE SÅ MEGET VARME POLARKULDE GIVER VARME I STUERNE F 2120 udvinder varme af luften udenfor, selv om udetemperaturen rasler ned til minus

Læs mere

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 The Smarthome Company, Lergravsvej 53, DK-2300 København S. www.greenpowerdeal.com Til dig der står og tænker på at købe et solvarmeanlæg I Danmark skinner solen ca. 1.800 timer

Læs mere

Idékatalog for vedvarende energi

Idékatalog for vedvarende energi Idékatalog for vedvarende energi Et samlet overblik Vi skal alle sammen være med til at opnå regeringens mål om at al rumopvarmning skal være fossilfri i 2035. For større etageboligområder findes der

Læs mere

Hvorfor opvarme dit hus med andet end solen?

Hvorfor opvarme dit hus med andet end solen? Hvorfor opvarme dit hus med andet end solen? HYSS Hybrid Solar System Et nyt varmesystem med solen som drivkraft hele året! 10 års garanti Lavest mulige energiudgifter Klog investering øget Komfort Smart

Læs mere

Octopus for en holdbar fremtid

Octopus for en holdbar fremtid EN MILJØRIGTIG VARMEPUMP FOR I DAG OG I MORGEN Octopus har udviklet og fabrikeret varmepumper siden 1981 og har gennem flere års udvikling nået frem til det bedste for miljøet og kunden. Det seneste produkt

Læs mere

Luft til vand varmepumpe arotherm kølemiddel split. Varmekomfort og teknologi, der virker og holder.

Luft til vand varmepumpe arotherm kølemiddel split. Varmekomfort og teknologi, der virker og holder. Luft til vand varmepumpe arotherm kølemiddel split Varmekomfort og teknologi, der virker og holder. Varmepumper = fremtidens opvarmning Vaillant har i mere end 140 år været markedsledende inden for opvarmningsteknologi.

Læs mere

- mere end funktionel

- mere end funktionel Bolig varmepumper - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper

God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper Svend Pedersen Center for Køle- og Varmepumpeteknik God energirådgivning - Varmepumper 1 Indhold Hvilke typer varmepumper findes der I hvilke situationer er

Læs mere

...høj ydelse til den private bolig. Nilan JVP Jordvarme. (jord/vand)

...høj ydelse til den private bolig. Nilan JVP Jordvarme. (jord/vand) v e d va r e n d e va r m e f o r s y n i n g - u a f h æ n g i g - u d e n m i l j ø b e l a s t n i n g...høj ydelse til den private bolig Nilan JVP Jordvarme (jord/vand) Nilan JVP Jordvarme Skru op

Læs mere

Luft/vand varmepumper. Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS

Luft/vand varmepumper. Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS Luft/vand varmepumper Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS Fokus på alternativ energi Klimaændringer, flere voldsomme skybrud samt stigende temperaturer i luften og havet, har gjort behovet for grønne

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

Jordvarmepumpe. Compress 7001i LWM

Jordvarmepumpe. Compress 7001i LWM Jordvarmepumpe Compress 7001i LWM Hvad leder du efter i et varmeanlæg? Du har måske endnu ikke taget stilling til, hvad du leder efter i et varmeanlæg, og måske har du. Vi ved, at mange leder efter et

Læs mere

Solvarme. Solvarme. Miljøvenlig, vedvarende energi til din bolig

Solvarme. Solvarme. Miljøvenlig, vedvarende energi til din bolig Solvarme Solvarme Miljøvenlig, vedvarende energi til din bolig 2 Solvarme Naturens egen varmekilde Et godt supplement til en bæredygtig energiløsning Hvis ikke der skal ske uoprettelige skader på verdens

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme VARMEPUMPER Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el!

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Et energineutralt hus med solenergi og elvarme er en totalløsning for fremtiden bygget med innovative kvalitetskomponenter og den rette viden Intelligent

Læs mere

Fleksible varmtvandsløsninger til større

Fleksible varmtvandsløsninger til større HUSETS VARME HJERTE Fleksible varmtvandsløsninger til større ejendomme Til ejendomme med 10-100 lejligheder, der forsynes med fjernvarme. Den mest fleksible varmtvandsløsning til større ejendomme METRO

Læs mere

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe Spar penge med den nye Ecodan Next Generation Dette stille, effektive og miljøvenlige varmesystem giver dig et behageligt indeklima.

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

Cut 18 mm. Uponor er medlem af KNX sammenslutningen hvilket sikrer kvalitetsprodukter af højeste klasse

Cut 18 mm. Uponor er medlem af KNX sammenslutningen hvilket sikrer kvalitetsprodukter af højeste klasse Cut 18 mm Uponor er medlem af KNX sammenslutningen hvilket sikrer kvalitetsprodukter af højeste klasse XXXXDK 09-06-X-SP Produktion: Uponor AB, Sverige Uponor A/S T 43 26 34 00 Uponor VVS F 43 43 10 11

Læs mere

Varmepumper tendenser og udvikling. Svend V. Pedersen, Energi sektionen for køle og varmepumpeteknik

Varmepumper tendenser og udvikling. Svend V. Pedersen, Energi sektionen for køle og varmepumpeteknik Varmepumper tendenser og udvikling Svend V. Pedersen, Energi sektionen for køle og varmepumpeteknik Indhold Situation i EU og Danmark, politiske mål. Politiske mål EU Politiske mål Danmark og udfasning

Læs mere

Muligheder i et nyt varmeanlæg

Muligheder i et nyt varmeanlæg Program Hvilke muligheder er der for et nyt varmeanlæg? Hvordan er processen i udskiftningen af varmeanlæg? Tilskudsmuligheder Hvor finder jeg hjælp i processen? Muligheder i et nyt varmeanlæg Fjernvarme

Læs mere

NORDIC INVERTER PRODUKTFAKTA LUFT/LUFT MODEL 12 FR-N

NORDIC INVERTER PRODUKTFAKTA LUFT/LUFT MODEL 12 FR-N PRODUKTFAKTA NORDIC INVERTER MODEL 12 FR-N LUFT/LUFT Den nyeste generation af luft/luft varmepumper. Topresultat i forbrugertest 2006. Effektiv og nyt slankt design. P-mærket. Vælg kvalitet der er gennemtestet

Læs mere

JORDVARME VEDVARENDE ENERGI FRA JORDEN

JORDVARME VEDVARENDE ENERGI FRA JORDEN JORDVARME VEDVARENDE ENERGI FRA JORDEN Jordvarme og varmepumper i sin helt egen klasse Et anlæg fra DVI Energi er et kvalitetsprodukt, du får glæde af i mange år fremover - det er vedvarende energi i

Læs mere

Jordvarme. - endnu lavere energiforbrug

Jordvarme. - endnu lavere energiforbrug Jordvarme - endnu lavere energiforbrug Vælg en unik varmepumpe Mulighed for tilslutning af solfanger Mulighed for tilslutning af energifanger Varmt vand Gulvvarme / radiator Jordslanger Varmepumpe med,

Læs mere

BESPARELSER DER VARMER

BESPARELSER DER VARMER BESPARELSER DER VARMER JVP SHW by nilan Skru ned for varmeregningen med en jordvarmepumpe Opvarmning og brugsvand DIN VARMEREGNING VIL ELSKE DIG FOR DET fyldt med fordele De energi-effektive JVP SHW-jordvarmepumper

Læs mere

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe Væghængt hybrid varmepumpe Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe geotherm Hybrid varmepumpesystem - den effektive partner til din Vaillant gaskedel Energibesparende

Læs mere

SÅDAN ANSØGER DU OM ENERGITILSKUD

SÅDAN ANSØGER DU OM ENERGITILSKUD http://energitilskud.info/ SÅDAN ANSØGER DU OM ENERGITILSKUD Når du har besluttet dig for, hvilke områder af dit hus du ønsker at energioptimere, skal du indhente priser (kan jo nemt gøres på nettet også)

Læs mere

VØLUND KOMPLET KOMFORT TIL DIN BOLIGDRØM

VØLUND KOMPLET KOMFORT TIL DIN BOLIGDRØM VØLUND KOMPLET KOMFORT TIL DIN BOLIGDRØM VI FÅR DET BEDSTE UD AF DET DANSKE VEJR 3 Energiklasse 35 C pakkelabel Når du vælger jordvarme eller luft/vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik, er det kun nødvendigt

Læs mere

Hvad kan du gøre for at nedbringe dit energiforbrug? <navn>, <dato>, <sted>

Hvad kan du gøre for at nedbringe dit energiforbrug? <navn>, <dato>, <sted> Hvad kan du gøre for at nedbringe dit energiforbrug? , , De 3 trin til en lavere varmeregning, når man kender sit forbrug 1. Se på boligen 1. Se på boligen Er din varmeregning høj? Har

Læs mere

Best Green. Dato 8. oktober 2019 BL Fremtidens varmeforsyning

Best Green. Dato 8. oktober 2019 BL Fremtidens varmeforsyning Best Green Dato 8. oktober 2019 BL Fremtidens varmeforsyning Best Green Solid, dansk varmeleverandør Kontor Udvalgte installationer Volume ~ 12 GWh kapacitet Installationer ~ 300 Stiftelse 2015 Ejerskab

Læs mere

Installatørhåndbog METROSAVER / METROSAVER SOL. Varmtvandsbeholder IHB DK 1113-1 031814 LEK

Installatørhåndbog METROSAVER / METROSAVER SOL. Varmtvandsbeholder IHB DK 1113-1 031814 LEK Installatørhåndbog METROSAVER / METROSAVER SOL Varmtvandsbeholder LEK IHB DK 1113-1 031814 Indholdsfortegnelse 1 Vigtig information 2 Sikkerhedsinformation 2 2 Levering og håndtering 4 Transport 4 Opstilling

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem - den til din Vaillant gaskedel Bevidsthed

Læs mere

Dansk Varmepumpe. Gyllekøling. Få bedre, økonomi og dyrevelfærd og skån miljøet

Dansk Varmepumpe. Gyllekøling. Få bedre, økonomi og dyrevelfærd og skån miljøet Dansk Varmepumpe Industri A/S Gyllekøling Få bedre, økonomi og dyrevelfærd og skån miljøet Fordele, udbytte og miljø Overhold de lovmæssige miljøkrav omkring ammoniakfordampning, og få en økonomisk gevinst

Læs mere

Varmeanlæg. Naturgas. Naturgasanlægget. Ændring af varmesystemet

Varmeanlæg. Naturgas. Naturgasanlægget. Ændring af varmesystemet Varmeanlæg En af de helt basale ting at få styr på for at få en god varmeøkonomi er dit varmeanlæg. Hvad enten du varmer dit hus op med naturgas, fjernvarme, olie eller noget helt fjerde, er det for det

Læs mere

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima SCM ZM Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT SCM ZM Mitsubishi Heavy Industries er en af de førende klimaanlæg producenter i verden. Beskyttelse af miljøet er centralt for udviklingen

Læs mere

JORDVARME DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S. vedvarende energi - fra naturen. Billede udlånt af KFS-boligbyg

JORDVARME DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S. vedvarende energi - fra naturen. Billede udlånt af KFS-boligbyg JORDVARME Billede udlånt af KFS-boligbyg vedvarende energi - fra naturen DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S DVI energi er blandt de få som har fremstillet varmepumper siden 1979, og har derfor stor viden og

Læs mere

Præsentation af Nordic Energy Group. - din samarbejdspartner når energibesparelser og design er vigtigt

Præsentation af Nordic Energy Group. - din samarbejdspartner når energibesparelser og design er vigtigt Præsentation af Nordic Energy Group - din samarbejdspartner når energibesparelser og design er vigtigt Kort om Nordic Energy Group Nordic Energy Group er producent af design solfangere og har forhandlingen

Læs mere