HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga"

Transkript

1 Nyt lækkert rækkehus i Brixton, London HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

2 København Thorshavnsgade 23, stuen, København S København Thorshavnsgade 23, 4. sal, København S Lejligheden indeholder 4 sovepladser. 2 soveværelser med dobbeltseng og tv Åbent moderne veludstyret køkken med opvaskemaskine og mikroovn Stue, i forbindelse med køkken, med tv og dvd 1 brusebadeværelse Vaskemaskine og tørretumbler 12 m 2 terrasse med møbler og gasgrill 1 parkeringsplads i aflåst P-kælder Der er Internet i boligen På grund af sengenes opbygning på repos, kan ferieboligen være uegnet for gangbesværede. Der er et lækkert gårdmiljø bl.a. med legeplads og solterrasse med havemøbler, som frit kan benyttes. Der må ikke medtages husdyr i lejligheden. Ferieboligen ligger centralt med 5 min. til bus og metrostation - 1,5 km til Københavns centrum. Ferieboligen indeholder 4 sovepladser + 2 weekendsenge. 2 soveværelser med dobbeltseng og tv (2 boxsenge i hver) Åbent moderne køkken med opvaskemaskine og mikroovn Stue, i forbindelse med køkken, med tv, dvd, Wii, internet 2 brusebadeværelser Vaskemaskine og tørretumbler Stor altan med møbler og gasgrill 1 parkeringsplads i aflåst p-kælder. Der er et lækkert gårdmiljø bl.a. med legeplads og solterrasse med havemøbler, som frit kan benyttes. Der må ikke medtages husdyr i boligen. Ferieboligen ligger centralt med 5 min. til bus og metrostation - 1,5 km. til Københavns Centrum. Der er elevator i opgangen.

3 Skagen Markvej 33 C, Skagen Marielyst Marielyst Strandpark 15, Falster Rækkehus på 132 m 2 fordelt på 2 etager. Huset indeholder 6 sovepladser. I stueetagen er der 1 soveværelse med dobbeltseng (2 boxsenge) med direkte udgang til stort badeværelse med badekar og bruseniche samt toilet Der er en stor stue, som er åben til køkken/alrum. Der er internet Der er opvaskemaskine og mikroovn og i gangen er der en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler På 1. sal er der en stor repos, 2 soveværelser med dobbeltsenge (2 boxsenge i hver) samt et stort badeværelse med bruseniche og toilet Lille forhave samt en baghave (gård) Der hører parkeringsplads til huset. Huset ligger tæt på Skagen Station. Huset indeholder i alt 8 sovepladser. To værelser med dobbeltsenge (2 boxsenge i hver) Et værelse med køjeseng Hems med overnatningsmuligheder til 2 personer Barnestol og weekendseng Badeværelse med toilet, brusekabine, vaskemaskine, tørretumbler, sauna og spabad Gæstetoilet med håndvask Stue med sofagruppe, brændeovn, tv med dvd, radio med cd, internet Køkken med alt tilbehør, keramisk kogeplader, opvaskemaskine og mikroovn Havemøbler og grill Udendørs spa med udsigt til søen. Det flot indrettede hus ligger lige ned til søen. Der er knap 1 km. til en af Danmarks flotteste badestrande.

4 Marielyst Marielyst Strandpark 135, Falster Marielyst Marielyst Strandpark 230, Falster Huset indeholder i alt 8 sovepladser. Huset indeholder i alt 6 sovepladser. Tre værelser med dobbeltsenge (2 boxsenge i hver) 2 hemse med overnatningsmuligheder Barnestol og weekendseng Badeværelse med toilet, spa, vaskemaskine, tørretumbler og sauna Gæstetoilet med brusekabine Stue med sofagruppe, brændeovn, tv med dvd, radio med cd og internet Spisestue Køkken med alt tilbehør, keramiske kogeplader, opvaskemaskine og mikroovn Havemøbler og grill Udendørs spabad. Et værelse med dobbeltsenge (2 boxsenge) Et værelse med 2 enkeltsenge Hems med plads til 2 Barnestol og weekendseng Badeværelse med toilet, brusekabine, vaskemaskine og tørretumbler Toilet med brusekabine Stue med sofagruppe, brændeovn, tv med dvd, radio med cd og internet Køkken med mikroovn, keramisk komfur og opvaskemaskine Havemøbler og grill Udendørs spabad med udsigt til søen. Det flot indrettede hus ligger knap 1 kilometer fra en af Danmarks flotteste badestrande. Det flot indrettede hus ligger knap 1 kilometer fra en af Danmarks flotteste badestrande.

5 Ringkøbing Fjord Arvidvej 370, 6960 Hvide Sande Ringkøbing Fjord Henriettevej 1, 6960 Hvide Sande Huset indeholder 8 sovepladser. Huset indeholder 8 sovepladser. Tre soveværelser med dobbeltsenge (2 boxsenge i hver) Et værelse med køjeseng Moderne åbent køkken med elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine Stue med spiseafdeling Brændeovn, parabol tv, radio, internet Badeværelse med bruseniche, spapool og sauna Vaske / tørremaskine Stor glasudestue med brændeovn Havemøbler, udendørs spa. Et soveværelse med dobbeltseng To soveværelser med dobbeltsenge (2 boxsenge i hver) Et værelse med køjeseng Åbent moderne køkken med opvaskemaskine og mikroovn Stue med spiseplads Brændeovn, tv, cd-afspiller, internet Badeværelse med bruseniche, spapool og sauna Vaskemaskine og tørretumbler Solterrasse og havemøbler, udendørs spa. Der er 4 minutter til Vesterhavet og ca. 2 kilometer til nærmeste indkøbsmulighed. Der er ca. 7 minutter til Vesterhavet og ca. 2 kilometer til nærmeste indkøbsmulighed.

6 Marbella, Spanien Marbella, Spanien Super lækker lejlighed ca. 80 km fra Malaga Lufthavn. Ferieboligen indeholder i alt 6 sovepladser. 3 soveværelser med dobbeltsenge og adgang til eget bad og toilet samt klapvogn Moderne veludstyret køkken med opvaskemaskine og mikroovn Bryggers med vaskesøjle Stue med tv, dvd, radio med cd, internet Fri adgang til 3 swimmingpools og 1 indendørs spacenter Stor terrasse med havemøbler, gasgrill og spa Der hører 2 parkeringspladser til ferieboligen (i parkeringskælder) Elevator. Man kan leje sengetøj / håndklæder og betale for rengøring.

7 Brixton ( nær London ), England Brixton ( nær London ), England Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervets nyeste indkøb, er dette helt nye 3. etagers enderækkehus i Brixton. Huset er beregnet til seks personer. Vores nabohus ejes af Norsk Postforbund og længere nede af vejen ( i nr. 1A ), har 3F Post også et rækkehus. Brixton er en lille hyggelig forstad til London, med flere spændende indkøbsmuligheder, spisesteder og markedspladser. Et godt sted at slappe af og nyde omgivelserne. Hvis du har brug for et mere hektisk liv, er det hurtigt at komme ind til London. Huset indeholder : 2 soveværelser med elevationssenge ( på 1. sal ) 1 soveværelse med elevationssenge ( på 2. sal med skråvægge ) 2 badeværelser, det ene med badekar begge på 1. sal 1 gæstetoilet i stueetagen Åbent moderne køkken med opvaskemaskine og mikroovn Stue/spisestue i åben forbindelse med køkken DVD i stuen og i det ene soveværelse TV i alle tre soveværelser Vaskemaskine og tørretumbler Barnestol og weekendseng Paraplyklapvogn Internet Lille have med møbler og gasgrill Brixton er stolt af sit direkte og upolerede ry. Fra at være et nabolag med kontroverser og kampe i 1990 erne, er Brixton støt og roligt blevet mere tiltrækkende uden at miste sit kosmopolitiske ydre. Nabolaget er charmerende alternativt og man fornemmer dets energi fra butikkerne langs Electric Avenue til kunstgallerierne, de lokale markeder og de nye restauranter i Brixton Village Market. Du er ikke længere væk, end at det f.eks. tager ca. 30 minutter at nå ind til London Eye med det offentlige. Du kan også nå til fodbold på Emirates Stadium på ca. 50 minutter. London byder på masser af shoppingmuligheder. Du kan f.eks. besøge Covent Carden. Det tager ca. 35 minutter at nå dertil.

8 Priser 2018 Lavsæson (uge 1-17 og 43-52): 2.700, kr. pr. uge. Minibooking (3 overnatninger) 1.700, kr. Mellemsæson (uge og 33-41): 3.000, pr. uge. Minibooking (3 overnatninger) 1.900, kr. Priserne er inklusiv el, vand og renovation Minibooking kan bookes 1 måned før opholdet. Minibooking i Danmark er søndag - onsdag eller torsdag - søndag. I udlandet er det lørdag - tirsdag eller onsdag - lørdag. Højsæson (uge og 42): 3.700,- kr. pr. uge. Minibooking er ikke muligt i disse uger. Ophold i udlandet ( Marbella og Brixton ) koster i alle perioder kr. 200, mere end de oplyste priser. Betaling for ferieophold: Normalt måneden efter det er booket. Huset skal efterlades i rengjort stand. Der må ryges i alle ferieboliger, men vi opfordrer til, at der så vidt muligt ryges udenfor. Husdyr må medtages, dog undtaget lejlighederne i København og Marbella. Fælles for begge dele gælder dog, at der skal gøres ekstra grundigt rent og luftes godt ud efter opholdet. Hvis du vil booke Virksomheden du arbejder på, skal have en feriekortaftale jf. overenskomsten mellem 3F Privat Service, Hotel og Restauration og HORESTA. Ferieboligerne bookes efter først-til-mølle princippet ved telefonisk henvendelse til Feriekontoret, Peter Ipsens Allé 25, 2400 København NV på telefon Efter bookning af en feriebolig, vil du modtage en bekræftelse / opkrævning for opholdet. Ca. 7 dage før opholdet, vil du modtage nøglen samt en informationsskrivelse. Du skal selv medbringe sengetøj, håndklæder, viskestykker, karklude, køkkenrulle og toiletpapir. På hjemmesiden kan du se hvilke uger, der er ledige. Klik på Ledige uger i øverste bjælke. Der er flere sider, så du skal rulle nedad. Ferieboligpjecen ligger også på denne side. Udlejningen for 2019 starter den 1. oktober 2018 kl Se efter OK-mærket, når du går i byen. Så kan du spise med god samvittighed. Gå på hvor du finder ca hoteller og spisesteder med overenskomst.

9 Ferieboligfonden for Hotel- og Restaurantervervet 3F, Privat Service, Hotel og Restauration, Kampmannsgade 4, 1790 København V Revideret maj Varenr. 3506

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Dejlig feriebolig i Brixton se side 12 HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. Hold da helt ferie 2009 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Revideret februar 2009 - Varenummer 3506 Ringkøbing

Læs mere

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2 Hold da helt ferie 2010 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side 1 Side 2 Revideret juni 2010 - Varenummer 3506 Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950 Ringkøbing Nyhed Lejligheden

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. Hold da helt ferie 2007 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Ringkøbing Fjord Arvidvej 150, 6960 Hvide Sande

Læs mere

Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration) for hele 2016 starter den 1. oktober 2015 kl. 13 00

Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration) for hele 2016 starter den 1. oktober 2015 kl. 13 00 Feriekontoret Peter Ipsens Allé 27, 2400 København NV Tlf.: 88 92 33 60 Mail: feriekontoret-kbh@3f.dk Web: www.3fpost.dk Opdateret den 18.09.15 Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration)

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at bookning kun kan ske pr. telefon.

Vi gør opmærksom på, at bookning kun kan ske pr. telefon. Feriekontoret Peter Ipsens Allé 27, 2400 København NV Tlf.: 88 92 33 60 Mail: feriekontoret-kbh@3f.dk Web: www.3fpost.dk Opdateret den 06.07.15 Ring på tlf. 88 92 33 60 hvis du vil booke et af Postens

Læs mere

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019.

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Link til hjemmesiden: www.hosfrede.dk/naar-du-har-fri-tilbud-til-dig/feriefonden-hoerfred

Læs mere

FERIEAVISEN 2011. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Bulgarien, Tyrkiet, Spanien og Sverige

FERIEAVISEN 2011. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Bulgarien, Tyrkiet, Spanien og Sverige FERIEAVISEN 2011 Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Bulgarien, Tyrkiet, Spanien og Sverige Falcks Personaleforening Rugårdsvej 20 5000 Odense C Tlf.: 66 19 20 45 (mellem 09.00-14.00) Fax: 66 19

Læs mere

FERIEAVISEN 2010. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige. Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S

FERIEAVISEN 2010. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige. Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S FERIEAVISEN 2010 Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S Tlf.: 66 19 20 45 (mellem 09.00-14.00) Fax: 66 19 20 43 www.falckpf.dk

Læs mere

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen - udlejning side 3 Ferieboligen i Juelsminde

Læs mere

SOMMERHUS til 6 Personer:

SOMMERHUS til 6 Personer: SOMMERHUS til 6 Personer: Sommerhuset er beliggende på Blomstervangen 81, Jegum, 6840 Oksbøl Huset på 74 m2 og er indrettet med: Entre 1 værelse med 2 enkelte senge 1 værelse med køjeseng 1 soveværelse

Læs mere

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien Lej feriebolig på Solkysten i Spanien 3-værelses feriebolig på Costa del Sol (Duquesa), op til 6 personer Privat pool 300 meter til Restauranter, butikker mv. 500 meter til stranden Lejligheden Lejligheden

Læs mere

Næsten så godt som hjemme...

Næsten så godt som hjemme... Næsten så godt som hjemme... TeaterHotellet udvider med 12 hotel lejligheder Nyindrettede og indflytningsklare, lækre møbler, lyse rum, elevator og central beliggenhed. TeaterHotellet som er kendt for

Læs mere

Sommerhuset i Lalandia

Sommerhuset i Lalandia Roskilde afdeling Sommerhuset i Lalandia Digestien L 166, Rødby Udlejes til 8 personer Huset er i 2 plan, 103 m 2 Åbent køkken med spiseplads Køkken. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler Åben stue

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

DFDS FRITID. Lodtrækning af fritidsboliger 2010

DFDS FRITID. Lodtrækning af fritidsboliger 2010 DFDS FRITID Lodtrækning af fritidsboliger 2010 Lejlighed i Berlin 5 fritidshuse i Danmark Italien: Toscana Sydfrankrig: Nice & Sainte Maxime Skagen i august Lodtrækning finder sted tirsdag 2. februar 2010

Læs mere

Et godt sted at bo. M. Goldschmidt Ejendomme A/S. Gammel Køge Landevej 256 A-C & 260 A & D, 2650 Hvidovre. Attraktive boliger 1-3 værelser m²

Et godt sted at bo. M. Goldschmidt Ejendomme A/S. Gammel Køge Landevej 256 A-C & 260 A & D, 2650 Hvidovre. Attraktive boliger 1-3 værelser m² Gammel Køge Landevej 256 A-C Et godt sted at bo Attraktive boliger 1-3 værelser 51-162 m² M. Goldschmidt Ejendomme Logo/bomærke på hvid Mand: Pantone Cool Gray 8 Tekst: Pantone 389 M. Goldschmidt Ejendomme

Læs mere

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger 2018/2019 Gl. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia / Rødby Berlin / Tyskland Wagrain / Østrig Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Læs mere

Sæsonen 2011-2012. FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN/Tjenestemændenes Forsikring ønsker alle en rigtig god ferie.

Sæsonen 2011-2012. FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN/Tjenestemændenes Forsikring ønsker alle en rigtig god ferie. Sæsonen 2011-2012 Nu er det tid for at lægge planerne for feriesæsonen 2011-2012. Jeg håber på, at FORSIKRINGSAGENTUR- FORENINGENs tilbud kan være så attraktive, at I vælger at benytte jer heraf. FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN

Læs mere

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien:

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien: Tilbudskatalog Kanon priser på boliger i Spanien: Foråret er over Spanien og det vrimler med kanon gode priser på hele boligmarkedet. Ligesom i Danmark, har bolig salget i Spanien været svagt i hele 2008,

Læs mere

Luksus Sommerhuse Udlejes

Luksus Sommerhuse Udlejes Luksus Sommerhuse Udlejes Udbyhøj Syd Djursland Booking. Benny Vittrup Tlf. 0045 40812270 www. Luksussommerhuse.com E.mail. bennyvittrup1@gmail.com Eller på www.djurspakken.dk og få hele ferien som pakkeløsning

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017 Fritidshuset Vagtelvej 7 november 2017 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

FERIEBOLIGER 2017/2018. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia Berlin Wagrain

FERIEBOLIGER 2017/2018. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia Berlin Wagrain FERIEBOLIGER 2017/2018 Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia Berlin Wagrain Velkommen til Politiforbundets ferieboliger 2017-2018 HUSK LODTRÆKNING

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej Juni 2018

Fritidshuset Vagtelvej Juni 2018 Fritidshuset Vagtelvej 7-2019 Juni 2018 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Ferie i Danmark eller i udlandet

Ferie i Danmark eller i udlandet Ferie i Danmark eller i udlandet Århus Kommunes Feriefond Indholdsfortegnelse Lejeregler... side 3 Ferieboliger i Nordjylland...side 4 Ferieboliger i Nordvestjylland...side 8 Ferieboliger i Vestjylland...side

Læs mere

Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey

Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey Aftale mellem (Udlejer) (adresse) (postnr. & by) (i det følgende kaldet udlejeren) og VisitHerning Østergade 21 7400 Herning Tlf: 9727

Læs mere

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S Den gamle brødfabrik Eksklusive ejerlejligheder Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse Nybolig Jan Milvertz A/S Rosengade 11 4200 Slagelse Tlf. 5853 3030 Fra Skrot til Slot 02 Eksklusive lejligheder

Læs mere

Køge Kommune. FERIEFOND Løkken. Pippi og Ronja. Apotekers en. Reersø Hasle. Marielyst

Køge Kommune. FERIEFOND Løkken. Pippi og Ronja. Apotekers en. Reersø Hasle. Marielyst 1 Køge Kommune FERIEFOND Løkken Pippi og Ronja Apotekers en Reersø Hasle Marielyst 2018 Pippi - Immeln Sverige Ronja - Immeln Sverige Reersø Hasle Apotekerstien - NyK.Sj. Løkken Marielyst Kære kolleger

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018 Fritidshuset Vagtelvej 7-2019 Juli 2018 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE ----------------------------- 0 ------------------------------ Sommerhus på Strandvejen i Klampenborg

Læs mere

Velkommen til Prag. HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet

Velkommen til Prag. HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet Velkommen til Prag HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet BELIGGENHED 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER OM LEJLIGHEDEN: Lejligheden er på ca. 80 m² og består af en kombineret stue/køkken,

Læs mere

Roskilde afdeling. Sommerhuset på Møn. Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby. Udlejes til 6 personer.

Roskilde afdeling. Sommerhuset på Møn. Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby. Udlejes til 6 personer. Roskilde afdeling Sommerhuset på Møn Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby Udlejes til 6 personer. Huset er 71 kvm.: Stor stue i forbindelse med åbent køkken Stue med udgang til terrasse Køkken Soveværelse

Læs mere

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i PRIVAT OVERNATNING i Hjørring og Sindal Sov godt i Velkommen til Hjørring og Sindal... Hvis du mangler et sted at sove, så er der i Hjørring og Sindal mange muligheder for privat indkvartering. Værter

Læs mere

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen Strømlund Strømlund ligger i meget naturskønne omgivelser, 7 km. fra Fjellerup Strand", hvor der er en usædvanlig dejlig strand og skønt vand. Børnefamilier vil også have glæde af Djurs Sommerland, som

Læs mere

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km.

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km. L Ippocastano Ferieboliger udlejes i Et hus i Toscana Hold ferie i den dejlige italienske feriebolig L Ippocastano der er centralt beliggende i Toscana ca.1700 km fra den danske grænse, ca. samme afstand

Læs mere

Ferielejlighed i Spanien

Ferielejlighed i Spanien Roskilde afdeling Ferielejlighed i Spanien Malaga Algarrobo Udlejes til 6 personer Adresse: Balate15, BLOQ 4 4A, Torre Atalaya, Algarrobo Costa, 29700 Malaga Lejligheden indeholder: Køkken Udsigt fra køkken

Læs mere

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt PRISLISTE Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Priser med EGEN campingvogn eller telt 23/6 til 8/8 9/6-23/6 og 8/8 til 20/8 Før 9/6 og efter 20/8 Voksen per nat 98 kr. 87 kr. 82 kr. Barn op til 12

Læs mere

Pris: B02067CT Type transaktion Type ejendom Areal Værelser Badeværelser Pris Reference CEE

Pris: B02067CT Type transaktion Type ejendom Areal Værelser Badeværelser Pris Reference CEE Type transaktion Salg Type ejendom Hus / Villa / Parcelhus Areal 422 m2 Værelser 4 Badeværelser 3 Pris 890.000 Reference CEE En Tramite Side 1 fra 26 Beskrivelse af ejendommen Hus beliggende i urbaniseringen

Læs mere

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER UDLEJES FOR: ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER LEJEBOLIGER PÅ 2-3 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ SØNDERGÅRDSALLE.DK LYSE BOLIGER MED STOR ALTAN ELLER TERRASSE Uanset hvilken af de 33 lejeboliger

Læs mere

FO Ferie. Feriekatalog

FO Ferie. Feriekatalog FO Ferie Feriekatalog 2016 2 3 Indhold Forord... 4 Praktiske oplysninger... 5 Udlejningsperioder... 7 Sitges... 8 Prag... 9 Paris... 10 Cala Mijas... 11 Mols...12 Lønstrup... 13 Prisliste... 14 4 Stranden

Læs mere

FO Ferie vil med denne brochure præsentere vores tilbud om leje af ferieboliger til vore medlemmer, såvel aktive som pensionerede.

FO Ferie vil med denne brochure præsentere vores tilbud om leje af ferieboliger til vore medlemmer, såvel aktive som pensionerede. FO Ferie Feriekatalog 2 Indhold Forord... 4 Praktiske oplysninger... 5 Udlejningsperioder... 7 Sitges... 8 Prag... 9 Paris... 10 Cala Mijas... 11 Mols...12 Lønstrup... 13 Prisliste... 14 Stranden i Sitges

Læs mere

Røndegaard. Smuk udsigt over Kaløvig FAKTA. Herregaardsferie med havudsigt

Røndegaard. Smuk udsigt over Kaløvig FAKTA. Herregaardsferie med havudsigt Skønne ferielejligheder og Luksus ferieboliger Herregaardsferie med havudsigt VELKOMMEN TIL RØNDEGAARD Ved et ferieophold på kan man mærke suset fra danmarkshistorien. Så snart man kører ind på den gamle

Læs mere

Aftale om udlejning til AVM i ishockey

Aftale om udlejning til AVM i ishockey Aftale om udlejning til AVM i ishockey Aftale mellem (Udlejer) (adresse) (postnr. & by) (i det følgende kaldet udlejeren) og VisitHerning Østergade 21 7400 Herning Tlf: 9727 2235 E-mail: booking@visitherning.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON...

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... SØBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 4 LEJLIGHEDERNE... 5 STØRRELSE...

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

Investering / Feriebolig

Investering / Feriebolig Andelsprojekt, El Bosque, Penthouse lejlighed Investering / Feriebolig Almeda Del Mar / Torrevieja / Spanien 1/6 andel af penthouse lejlighed i det dejlige Almeda Del Mar område udbydes til salg = 8 ugers

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej 7. Januar 2017

Fritidshuset Vagtelvej 7. Januar 2017 Fritidshuset Vagtelvej 7 Januar 2017 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Fredag kl. 16.00 til fredag kl. 14.00. Hvis du har bestilt rengøring, dog kun til kl. 12.00 Hvem kan

Læs mere

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT M a r g r e t h e h ø j p a r k e n 3 0 a r k i t e k t t e g n e d e l e j l i g h e d e r i u n i k t m i l j ø Læs mere på www.margrethehoejparken.dk NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT Til dig,

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018 Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2018 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2018 Pris højsæson 19/6-5/8 500 3500 70 493 Pris mellemsæson

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2017 Pris højsæson 23/6-6/8 490 3430 69 483 Pris mellemsæson

Læs mere

MÅLØV - SØHOLMEN. 1 Søholmen. Eksisterende bygninger. Søndergårds Allé P-pladser. www.lr-hus.dk. P-pladserP-pladser. P-pladser P-pladser.

MÅLØV - SØHOLMEN. 1 Søholmen. Eksisterende bygninger. Søndergårds Allé P-pladser. www.lr-hus.dk. P-pladserP-pladser. P-pladser P-pladser. P-pladserP-pladser 15 13 17 19 P-pladser 11 9 21 23 7 5 25 27 29 P-pladser P-pladser P-pladser 3 1 Søholmen 22 24 22 24 Eksisterende bygninger Søndergårds Allé P-pladser 6 4 2 8 10 12 P-pladser P-pladser

Læs mere

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga.

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Reserva del Higuerón er en urbanisation med mange tilbud

Læs mere

Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013

Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013 Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013 Herover ser du lejlighedens placering = grøn cirkel, og nærmeste S-bane station = Greiswalder Strasse

Læs mere

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE ----------------------------- 0 ------------------------------ Sommerhus på Strandvejen i Klampenborg

Læs mere

Velkommen til Berlin

Velkommen til Berlin Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Herover ser du lejlighedens placering = grøn cirkel, og nærmeste S-bane station = Greiswalder Strasse Station. 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER

Læs mere

Prislisten 2014 & 2015

Prislisten 2014 & 2015 All sport inclusive! Prislisten 2014 & 2015 Prislisten side 2 af 19 Skal lejligheden være Sport,, Penthouse eller Suite? Her ses indretningen af lejlighederne Sport og 1 soveværelse Sport og 2 soveværelser

Læs mere

VELKOMMEN TIL RØNDEGAARD SMUK UDSIGT OVER KALØVIG FAKTA. Herregaardsferie med havudsigt

VELKOMMEN TIL RØNDEGAARD SMUK UDSIGT OVER KALØVIG FAKTA. Herregaardsferie med havudsigt SKØNNE FERIELEJLIGHEDER OG LUKSUS FERIEBOLIGER Røndeg degaa ard Herregaardsferie med havudsigt VELKOMMEN TIL RØNDEGAARD Ved et ferieophold på kan man mærke suset fra danmarkshistorien. Så snart man kører

Læs mere

Køge Kommunes. Feriefond. VisitKøge

Køge Kommunes. Feriefond. VisitKøge 1 Køge Kommunes Feriefond VisitKøge 2017 Pippi - Immeln Sverige Ronja - Immeln Sverige Reersø Hasle Apotekerstien - NyK.Sj. Løkken Ebeltoft Marielyst Kære kolleger i Køge Kommune 3 Så gik året 2016, hvor

Læs mere

Aktivitetsanalyse-skema

Aktivitetsanalyse-skema Ophavsretten til dette materiale tilhører Specialrådgivningen Holbæk. Teksten må frit downloades til personlig brug og gengives med behørig kildeangivelse. Dog må teksten ikke gøres til genstand for selvstændig

Læs mere

www.lokkenhuse.dk gode finesser er der også tænkt på at holde byggeriet til en konkurrencedygtig pris.

www.lokkenhuse.dk gode finesser er der også tænkt på at holde byggeriet til en konkurrencedygtig pris. Luksus hus i Kjul vi skaber din boligdrøm Drømmer du om: at få en skøn, velfungerende bolig i gode materialer med fine detaljer? at få en grundig rådgivning om muligheder og byggeforløb fra start til slut?

Læs mere

Samsø. Feriehuse Oplevelsesferie. www.samsoferiehus.dk

Samsø. Feriehuse Oplevelsesferie. www.samsoferiehus.dk Samsø Feriehuse Oplevelsesferie www.samsoferiehus.dk Den bedste ferie Samsø Feriehusudlejning - øens lokale udlejningsbureau - udlejer gode feriehuse, der er med til at skabe rammerne for den perfekte

Læs mere

Velkommen til Paris. 30, Rue des Ardennes 6. Sal 75019 Paris Frankrig

Velkommen til Paris. 30, Rue des Ardennes 6. Sal 75019 Paris Frankrig Velkommen til Paris 30, Rue des Ardennes 6. Sal 75019 Paris Frankrig BELIGGENHED 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER OM LEJLIGHEDEN: Lejligheden er på ca. 60 m² og består af en stue, køkken, et pænt soveværelse m/2

Læs mere

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE.

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE. Skejbytoften ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø Adresse: Skejbytoften 109-113, 117-121 8200 Århus N www.skejbytoften.com

Læs mere

Sæsonen 2012-2013. Blåvand side 4-5. Prag side 6-7

Sæsonen 2012-2013. Blåvand side 4-5. Prag side 6-7 Sæsonen 2012-2013 Nu er det tid for at lægge planerne for feriesæsonen 2012-2013. Jeg håber på, at FORSIKRINGSAGENTURFORENINGENs tilbud kan være så attraktive, at I vælger at benytte jer heraf. Kort Blåvand

Læs mere

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part B G D C F 64 66 st+1.sal st+1.sal Mølledammen 56 58 60 62 st+1.sal st+1.sal E st+1.sal st+1.sal Boligselskabet Domea Fredensborg Region København Nord fdeling 6806 Mølledammen 20 2980 Kokkedal 4 st+1.sal

Læs mere

Antequera Andalusien, 45 km nord for Malaga

Antequera Andalusien, 45 km nord for Malaga Antequera Andalusien, 45 km nord for Malaga Cordoba Sevilla Antequera Granada Malaga Velkommen til Casa San Joaquin Casa San Joaquin befinder sig i en gade i ét af Antequeras høje, gamle kvarterer, op

Læs mere

Alternativ Indkvartering

Alternativ Indkvartering Alternativ Indkvartering 2011 Velkommen til Dana Cup, Hjørring 2011! Deltagelse i Dana Cup betyder, at deltagerne får mulighed for nogle dejlige oplevelser i nogle af de skjønneste dele af Danmark. Hjørring

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Sidder I lige nu og drømmer om et fritidshus, der kan rumme alle jeres ønsker - så kan Grønbo hjælpe jer.... et

Læs mere

Sæsonen 2013-2014. Ulrik Salmonsen Formand for Forsikringsagenturforeningen

Sæsonen 2013-2014. Ulrik Salmonsen Formand for Forsikringsagenturforeningen Sæsonen 2013-2014 FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN stiller et sommerhus i Blåvand og en ferielejlighed i Prag til rådighed for de afdelinger, som ikke har haft mulighed for at tilbyde forsikringstagerne i

Læs mere

GLÆD JER TIL DEJLIGE FERIEDAGE

GLÆD JER TIL DEJLIGE FERIEDAGE FERIE- TILLÆG 2012 GLÆD JER TIL DEJLIGE FERIEDAGE Mon ikke mange af os bruger lidt tid i vintermånederne til at planlægge ferie. Tør vi satse på det danske sommervejr efter den våde sommer i 2011? Og hvordan

Læs mere

Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE. Lejlighedstyper. T

Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE. Lejlighedstyper.  T Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE www.cosmoejendomme.dk T 8615 1688 Lejlighedstyper INDHOLD PLANER Beskrivelse Stueplan 1. sal 2. sal 3. sal 3 4 5 6 7 LEJLIGHEDSTYPER Lejlighedstype

Læs mere

Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien

Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien Casa Alma ligger i Norditalien i Regionen Emilia Romagna, i bjergområdet syd for Modena og Bologna, tæt ved den Toscanske grænse. Huset var oprindeligt et bjergkloster

Læs mere

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE.

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. Fordelen ved at bo i et rækkehus som Magnolia Husene II er, at du får det bedste fra alle etager. Mange, der skal vælge sig en ny lejlighed, skal vælge

Læs mere

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 SØNDERVIG FERIEPARK Søndervig Sag. r1901 Nybolig Ringkøbing & Søndervig Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 Søndervig Feriepark - bolig 60 m2. 02 Søndervig Feriepark - her opføres Danmarks ubetinget

Læs mere

Forord 4 Praktiske oplysninger 5. Sitges 8 Paris 10 Cala Mijas 11 Mols 12 Lønstrup (Øresundvej & Fladen Grund) 13. Prisliste og udlejningsperioder 15

Forord 4 Praktiske oplysninger 5. Sitges 8 Paris 10 Cala Mijas 11 Mols 12 Lønstrup (Øresundvej & Fladen Grund) 13. Prisliste og udlejningsperioder 15 Forord 4 Praktiske oplysninger 5 FERIEBOLIGER Sitges 8 Paris 10 Cala Mijas 11 Mols 12 Lønstrup (Øresundvej & Fladen Grund) 13 Prisliste og udlejningsperioder 15 Forord FO Ferie vil med denne brochure præsentere

Læs mere

Falstersgade 24, Fredericia

Falstersgade 24, Fredericia Falstersgade 24, Fredericia Imponerende patriciervilla i 1. række til Lillebælt Drømmer du om at bo i en fantastisk flot villa, hvor de smukke, originale detaljer på elegant vis kombineres med moderne

Læs mere

Lejlighederne er nyrenoverede og indeholder køkken, bad og toilet samt egen terrasse til hver af lejlighederne.

Lejlighederne er nyrenoverede og indeholder køkken, bad og toilet samt egen terrasse til hver af lejlighederne. Nonnebo Luksuslejligheder Nonnebo består af tre luksusfamilielejligheder med henholdsvis 2, 3 og 4 senge og mulighed for opredning i stuen, så der er plads til 4, 5 eller 6 personer. Lejlighederne er nyrenoverede

Læs mere

ARKITEKTTEGNET VILLA, BRØNDERSLEV

ARKITEKTTEGNET VILLA, BRØNDERSLEV Kun 20 min. fra Aalborg Tegnet af arkitekt Jacob Blegvad 309 m2 beboelse Mulighed for udstykning af grund Denne unikke arkitektegnede villa er højt beliggende i udkanten af villakvarter i Brønderslev.

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED 15 LEJLIGHEDER MED UDSIGT 02. marts 2015 indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Situationsplan...3 Bygning 1...4-9 Bygning 2...10-14 Bygning

Læs mere

Feriefonden for medarbejdere i Køge Kommune

Feriefonden for medarbejdere i Køge Kommune 1 Løkken Feriefonden for medarbejdere i Køge Kommune Pippi og Ronja Billund Apotekerstien Reersø Hasle Rødby Marielyst 2019 Pippi - Immeln Sverige Ronja - Immeln Sverige Hasle Reersø Apotekerstien - NyK.Sj.

Læs mere

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk Hoteller Jasna Der findes mange gode skihoteller i Jasna. Men ingen man beslutter sig for, hvor man vil bo, skal man vurdere hvad der er vigtigst for en. Jo, nærmere man kommer pisterne, jo højere bliver

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

Investering / Feriebolig

Investering / Feriebolig Andelsprojekt, Sun Lake, Hus nr. 17 + 21 Investering / Feriebolig Sun Lake / Torrevieja / Spanien 1/6 andel af 2 enderække huse som er slået sammen i det dejlige Sun Lake område udbydes til salg = 8 ugers

Læs mere

Køge Kommunes. Feriefond. VisitKøge

Køge Kommunes. Feriefond. VisitKøge 1 Køge Kommunes Feriefond VisitKøge 2016 Pippi - Immeln Sverige Ronja - Immeln Sverige Reersø Hasle Apotekerstien - NyK.Sj. Løkken Ebeltoft Kære kolleger i Køge Kommune 3 Bestyrelsen for Feriefonden byder

Læs mere

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 VESTERBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 STØRRELSE... 6 BOLIGSELSKAB/HUSLEJE...

Læs mere

3F Personalets Feriefond Lejligheden i Spanien

3F Personalets Feriefond Lejligheden i Spanien 3F Personalets Feriefond Lejligheden i Spanien 3F personalets feriefonds lejlighed ligger i Spanien (Costa del sol), lige uden for Fuengirola i det område som hedder Los Pacos tæt op af Los Boliches og

Læs mere

39 Ejerlejligheder i København NV

39 Ejerlejligheder i København NV 39 Ejerlejligheder i København NV Nord, vest, hjemme bedst men 3D-visualiseringer. Der tages forbehold for ændringer og fejl, samt farveangivelser af materialer. Forbeholdet er også gældende for medvirkende

Læs mere

Ferielejlighed i Spanien

Ferielejlighed i Spanien Roskilde afdeling Ferielejlighed i Spanien Malaga Algarrobo Udlejes til 6 personer Adresse: Balate15, BLOQ 4 4A, Torre Atalaya, Algarrobo Costa, 29700 Malaga Lejligheden indeholder: Køkken Udsigt fra køkken

Læs mere

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2015

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2015 PRISLISTE Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2015 Hytte No. 9 + 11 2 sovepladser i en dobbeltseng, lille køkken 10 kvm Pris højsæson 23/6-10/8 470 3290 Pris mellemsæson 11/6-23/6 og 11/8 til 24/8 400

Læs mere

FERIEAVISEN 2014 Ferieboliger i Danmark og Florida

FERIEAVISEN 2014 Ferieboliger i Danmark og Florida FERIEAVISEN 2014 Ferieboliger i Danmark og Florida Falcks Personaleforening Rugårdsvej 20 5000 Odense C Tlf. 66 19 20 45 (mellem 09.00 14.00) Fax: 66 19 20 43 www.falckpf.dk fp@falckpf.dk Ferieavisen Ferieavisen

Læs mere

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE Nordsjælland SKOVGRUND I SKØNT OMRÅDE UDSHOLT ENKELT, SMUKT OG MODERNE SOMMERHUS TOFTEAGER 31, UDSHOLT I et skønt sommerhusområde med masser af charme og smukke træer har

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

Førsteklasses ferie. Nyt i 2016: Ferie uden forhindringer. Festhus med plads til 30 personer. Temaophold året rundt

Førsteklasses ferie. Nyt i 2016: Ferie uden forhindringer. Festhus med plads til 30 personer. Temaophold året rundt Førsteklasses ferie Nyt i 2016: Festhus med plads til 30 personer Temaophold året rundt Ferie uden forhindringer 1 Familieferie, fællesskab og stortrivsel Førsteklasses huse for alle med behov for tilgængelighed

Læs mere

Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad

Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad OPHOLD PRISLISTE 2013 Enkelt-/ Dobbeltværelse (EV/DV) 20m 2 værelse med dobbeltseng, sofa, bad og toilet, køleskab, kaffe/the faciliteter, TV, terrasse eller svalegangsbalkon

Læs mere

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.395.000 Udbetaling: Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Sags nr.: B 379, Sisimiut Nettoydelse efter skattefordel (42%): 5.083

Læs mere