SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET"

Transkript

1 REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. juni 2014 kl i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen (medarbejderrepræsentant), Mogens Skjødt, Peter Morthorst-Jensen, Karsten Andersen, Lona Meisnow, Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Jørgen Lasgaard, Lisa Iversen, Jakob From Søvndal, Annette Baldus Vestergaard, Eva Futtrup Maksten og Karsten Thorlund (referent) Afbud: Flemming Baatz Kristensen Indledning ved: Annette Baldus Vestergaard 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter REFERAT: Dagsorden godkendt med tilføjelse af pkt. 19, 20 og Grafisk identitet for Sct. Pauls Kirke (Til beslutning bilag 1 eftersendes) Menighedsrådet har på mødet den 24. april 2014 bevilget midler til en samlet grafisk identitet for Sct. Pauls Kirke. Der foreligger nu et udkast fra Caroline Jessen. Menighedsrådet vurderer om og hvordan der skal arbejdes videre med dette. REFERAT: Caroline Jessen præsenterede udkast til en grafisk identitet til hjemmeside og kirkeblad. Kommunikationsudvalget suppleret af Jørgen Lasgaard, Thomas Kristian Nielsen, Mogens Skjødt, Jakob From Søvndal og Karsten Thorlund arbejder videre med sagen. Eva Futtrup Maksten indkalder til møde i august, hvor udkastet drøftes. På baggrund af drøftelsen udarbejder kommunikationsudvalget indstilling til menighedsrådet om valg af grafisk identitet for hjemmeside og kirkeblad, herunder logo.. 3. Økonomi ved kassereren 3.1. Orientering om budgetsamråd (Til orientering Bilag 2A og 2B) Udmelding om provstiudvalgets anlægsrammer for Sct. Pauls Kirke for 2015.

2 REFERAT: Orientering taget til efterretning Orientering provstiudvalgets visioner og økonomiske principper (Til orientering) Visionerner findes på IT-skrivebordet: rretningsorden,%20regnskabsinstruks%20m.v.%20for%20pu/visi oner%20for%20århus%20domprovstiudvalg%20i%20valgperiode n% pdf Principper for den økonomiske forvaltning findes på ITskrivebordet: rretningsorden,%20regnskabsinstruks%20m.v.%20for%20pu/prin cipper%20for%20den%20økonomiske%20forvaltning%20- %20vedtaget%20af%20PU%20d.% pdf REFERAT: Orientering taget til efterretning Forhøjet driftsramme (Til beslutning) Provstiet har meddelt at menighedsrådet modtager kr. mere i 2015 end, hvad der fremgår af det vedtagne budget på mødet den 8. maj Formand og kasserer foreslår, at menighedsrådet i første omgang opretter en ny konto, hvor beløbet sættes på som udgift: 3005 Diverse - kontoansvarlig FBR kr. Beløbet vil kunne øremærkes på et senere tidspunkt. REFERAT: Vedtaget, således at såvel driftsrammen som udgiftsbudget bliver forhøjer med kr Det blev derudover besluttet, at de udmeldte drift- og anlægsrammer indarbejdes i budget for 2015 jf. punkt Antallet af Jakob Søvndals gudstjenester (Til beslutning bilag 3 - eftersendes)

3 Drøftelse af forespørgsel fra domprovsten vedr. menighedsrådets vurdering af antal ordinære gudstjenester for Jakob Søvndal. REFERAT: Punktet blev drøftet og der blev afholdt afstemning om et forslag om at Jakob Søvndal får en forholdsmæssig andel af 1. og 2. gudstjenester om søndagen svarende til sin ansættelse altså 2/11 af gudstjenesterne. Annette Baldus Vestergaard, Karsten Andersen, Johanne Pedersen Markvart, Lisa Iversen, Peter Morthorst-Jensen, Eva Futtrup Maksten, Anita Holmgaard og Finn Bruun Ravnsbæk stemte for forslaget. Der var ingen stemmer imod forslaget. Lona Meisnow, Georg Hoxer Kjeldsen, Mogens Skjødt, Jakob From Søvndal, Erik Dybdal Møller, Jørgen Lasgaard og Karsten Thorlund undlod at stemme. Finn Bruun Ravnsbæk orienterer domprovsten om menighedsrådets ønske. Mogens Skjødt ønsker at spørgsmålet drøftes på ny blandt præsterne på baggrund af menighedsrådet drøftelse. Menighedsrådet er enige om, at de ikke ønsker at plejehjemsgudstjenester fast indgår i Jakob From Søvndals tjenester. 5. Folkekirkens Ungdomskor søndag den 5. juli 2015 (Til beslutning bilag 4) Folkekirkens Ungdomskor afholder deres Landsstævne i Aarhus i begyndelsen af juli I den forbindelse tilbydes en række kirker i og uden for Aarhus, at mellem 8 og 25 sangere medvirker ved højmessen søndag den 5. juli 2015 evt. ved introitus eller motet efter aftale. Forretningsudvalget og organisten foreslår at Sct. Pauls Kirke siger ja til dette tilbud, som bevirker, at der skal bevilges midler til

4 transport og frokost efter højmessen. Udgifterne (maks kr.) finansieres af konto 3003 Nye Sogneaktiviteter. REFERAT: Vedtaget. 6. Orientering om arbejdet med den fælles kommunikationsmedarbejder i provstiet (Til orientering) Menighedsrådet har på sit møde i maj bemyndiget formand/kasserer til at godkende vedtægt vedr. den fælles kommunikationsmedarbejder i provstiet samt stemme i forbindelse med nedsættelse af ansættelsesudvalg. Menighedsrådet har tidligere besluttet at menighedsrådet ønsker, at den kommende medarbejder i provstiet skal kunne bidrage med sparring og netværk i forbindelse med pressehåndtering samt sparring i forhold til PR generelt for kirkens ansatte og menighedsrådet. Som udgang på mødet i provstiet kan oplyses, at - Martin Frøkjær-Jensen er valgt til ansættelsesudvalget. - Georg Kjeldsen er valgt til følgegruppen til kommunikationsmedarbejderen. REFERAT: Orientering taget til efterretning. 7. Orientering om overvejelser i forbindelse med genbesættelse af kordegnestilling (Til orientering) Georg Kjeldsen orienterer om foreløbige overvejelser i forbindelse med fremtidig løsning af kordegnefunktionen i Sct. Pauls Sogn. REFERAT: Udsat til næste møde. Materiale vedlægges næste dagsorden. 8. Oprydning i sognehuset (Til orientering/beslutning Bilag 5) Kirkeudvalget har forespurgt om praktiske ting i forbindelse med oprydning. Der er endvidere forespurgt om defekte stole bør repareres igen. Formand og næstformand foreslår, at kirken først evt. skaffer sig af med de gamle defekte stole, når der er truffet beslutning om køb af nye stole.

5 REFERAT: Kirkeudvalget bemyndiges til at rydde op i depotet, de defekte stole smides dog ikke ud. Kontaktpersonen afklarer i hvilket omfang personalet kan medvirke i oprydningen. 9. Fejring af Flemming Baatz Kristensens 25 års jubilæum ved Sct. Pauls Kirke (Til beslutning) Flemming Baatz Kristensen har virket som præst ved Sct. Pauls Kirke i 25 år den 1. september Forretningsudvalget foreslår, at der nedsættes et arrangementsudvalg og at fejringen finder sted til en reception lørdag den 20. september. REFERAT: Der blev nedsat et arrangementsudvalg bestående af Mogens Skjødt, Lona Meisnow og Karsten Andersen. Arrangementet rykkes til d. 27. september. 10. Nøgletal vedr. antallet af brugere af kirken (Til orientering bilag 6 - eftersendes) Der er i henhold til beslutning på MR-mødet i januar 2013 indhentet nøgletal. Nøgletallene er vedlagt til orientering. REFERAT: Udsat til næste møde. Anita Holmgaard og Finn Bruun Ravnsbæk samler tallene og laver oversigt. Finn Bruun Ravnsbæk indhenter tal for sognets udvikling hos folkeregistret. 11. Drøftelse af, om menighedsrådet skal opfordre til et kirkerum på områdets nye superhospital i Skejby. (Til drøftelse) REFERAT: Menighedsrådet bemyndiger Georg Hoxer Kjeldsen til på menighedsrådet vegne at kontakte øvrige menighedsråd i byen og de kirkelige myndigheder for at undersøge om de vil bakke op om en opfordring til et kirkerum på det nye hospital. 12. Ansøgning om brug af kirken (Til beslutning) Rebecca Salomonsen ansøger på vegne af spillefilmen "DANMARK", som laves af to elever på den alternative filmuddannelse, Super8 i Aarhus, om adgang til at optage to scener som skal foregå til en gudstjeneste i juli Flemmings Baatz og Erik Møller har gudstjenester på søndage i juli.

6 REFERAT: Ansøgning afvist, da det ikke er muligt at nå at orientere kirkegængerne inden optagelserne skal finde sted. Finn Bruun Ravnsbæk orienterer ansøgeren. 13. Nyt fra udvalgene (Til orientering) 13.1 Evt. nyt fra aktivitets- og kunstudvalg 13.2 Evt. nyt fra Åben Kirke og hverdagsaltergangsudvalget 13.3 Evt. nyt fra Byggeudvalget 13.4 Evt. nyt fra Børneudvalget REFERAT: Referat fra seneste møde kan findes på Dropbox Evt. nyt fra Kirkeudvalget og Kirkeværgen REFERAT: Referat fra seneste møde kan findes på Dropbox Evt. nyt fra Omsorgsudvalget 13.7 Evt. nyt fra Kommunikationsudvalget 13.8 Evt. nyt fra Koncertudvalget 14. Nyt fra kontaktpersonen og arbejdsmiljøudvalget (Til orientering) - Orientering om afholdt personaledag - Orientering om temamøde d i provstiet om arbejdsmiljø med vægt på trivsel ved Helle Niewald. REFERAT: Der har været afholdt en vellykket personaledag. Martin Frøkjær-Jensen har afsluttet sin diplomuddannelse i formidling af kunst og kultur til børn og unge. 15. Nyt fra Præsterne (Til orientering) REFERAT: Jørgen Lasgaard orienterede om, at han har haft en god studieorlov. Kirkens Korshær har markeret den grønlandske nationaldag med en flot fest i den nye varmestue i Spanien.. Kirkens Korshær har åbnet 2 nye genbrugsbutikker. 16. Nyt fra formanden (Til orientering)

7 - Visionsdag i provstiet lørdag den 1. november 2014 kl Provstiudvalget har orienteret om, at provstiets menighedsråd kan besøge Ungdomskirken i Nørre Allé og evt. forlægge et menighedsrådsmøde til disse lokaliteter. - Ansøgning fra enkeltperson om tilskud til konference i Polen. - Ten Sing ansøgning fra Nina Boel Bergholt om lån af lokale en aften om ugen. REFERAT: Orientering taget til efterretning. 17. Post til Menighedsrådet (Til orientering) Henvendelser findes på IT-skrivebordet. 18. Eventuelt (Til orientering) REFERAT: Martin Frøkjær-Jensen orienterede om, at den officielle stillingsbetegnelse for sognemedhjælpere er ændret til: Kirke- og kulturmedarbejder. Karsten Andersen orienterede om at bibelmagasinet er blevet godt modtaget i sognets forretninger. 19. Genfremsendelse af projektforslag for om og tilbygning til Sct. Pauls Kirke Til beslutning bilag 7A,7B og 7C Den 19. juni 2014 blev der afholdt møde omkring tilbygning til Sct. Pauls Kirke, med særligt fokus på, hvordan hjørner på tilbygninger til kirkeskibet udformes. På mødet præsenterede E+N Arkitektur modelstudier af 2 forskellige løsninger. Model A hvor hjørner afskæres og model B hvor tilbygninger udføres med rette hjørner. Der blev fremført argumenter for begge modeller og det blev besluttet at menighedsrådet på næste møde skulle tage stilling til, hvilken løsning man ønsker. REFERAT: Der blev stillet forslag om at menighedsrådet indstiller, at tilbygninger udføres med rette hjørner.

8 For forslaget stemte Finn Bruun Ravnsbæk, Karsten Andersen, Johanne Pedersen Markvart, Mogens Skjødt, Georg Hoxer Kjeldsen, Peter Morthorst-Jensen, Lisa Iversen, Eva Futtrup Maksten, Jakob From Søvndal og Karsten Thorlund. Anette Baldus, Lona Meisnow og Erik Dybdal Møller stemte imod forslaget. Jørgen Lasgaard og Anita Holmgaard undlod at stemme. Finn Bruun Ravnsbæk orienterer provstiet om menighedsrådets beslutning. 20. Ansøgning om tilskud til nyoprettet litteraturkreds i Sct. Pauls Kirke (Til beslutning bilag 8) Der ansøges om kr. til nyoprettet litteraturkreds. Det foreslås at beløbet finansieres fra konto 3003 Nye Sogneaktiviteter. REFERAT: Vedtaget. Kordegnen sørger for udbetaling af støtten. 21. Ansøgning om ansættelse af korshærspræstassistent i job med løntilskud (Til beslutning ) REFERAT: Peter Morthorst-Jensen undersøger de økonomiske konsekvenser og om ordningen er holdbar. Såfremt ordningen er udgiftsneutral for menighedsrådet og kan godkendes, er menighedsrådet indstillet på en ansættelse. Næste menighedsrådsmøde er torsdag den 21. august 2014 kl i Sct. Pauls Kirkes Sognehus.

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmøde SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 21. august 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af menighedsrådsmøde SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. maj 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 31. oktober 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Mandag den 30. maj 2016 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Annette Baldus Vestergaard, Peter Morthorst-Jensen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Erik Dybdal Møller, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant), Jakob From Søvndal, Anita Holmgaard, Eva

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 27. november 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 23. januar 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Hans Henrik Christensen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 29. september 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen, Lisa Iversen, Peter

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 23. september 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Thomas Kristian

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas Kristian Nielsen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 18. juni 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Mandag den 21. november 2016 kl. 19.30 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk, Lona

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Mandag den 30. november 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved: Anita Holmgaard Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb.

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Torsdag den 19. september 2013 kl. 19.00 i Skt. Lukas Kirkes Sognehus Sal 1 Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen, Lona Meisnow,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 27. oktober 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen, Lisa Iversen, Peter Morthorst-Jensen, Karsten

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 22. januar 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Der vil forud for mødet kl. 18.00 være præsentation af økonomien ved kasserer Georg Kjeldsen. Til stede: Erik Dybdahl Møller,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 25. februar 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Mandag den 24. august 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Jørgen Lasgaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen, Flemming

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet Torsdag den 28. april 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Martin Frøkjær-Jensen (medarb.rep.), Jørgen Lasgaard, Erik Møller, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 21. februar 2012 kl. 17.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 30. maj 2016 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved: Morten Aagaard 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren Orientering

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 25. august 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Flemming Baatz Kristensen Til stede: Flemming Baatz Kristensen, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Henning

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard (deltog ikke under punkt 1 og 2), Anita Holmgaard, Johanne Pedersen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 19. januar 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Flemming Baatz Kristensen, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 17. januar 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 8. maj 2012 kl. 18.30 i Sognehuset Indledning ved Jørgen Lasgaard (18.30) Til stede: Martin Toft Lodahl (referent), Sonia Ellinor Pedersen, Børge Juhl, Hans Henrik

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 19. januar 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Erik Dybdal Møller 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 27. oktober 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Lona Meisnow, Johanne Markvart, Henning Dahl Madsen, Mogens Skjøth, Sonia Pedersen, Martin Frøkjær-Jensen (medarb.

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 30. oktober kl. 17.00 i Sognehuset Til stede: Sonia Ellinor Pedersen, Børge Juhl, Georg Hoxer Kjeldsen, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Henning Dahl Madsen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 29. november 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 28. august 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Erik Møller Til stede: Flemming Baatz Kristensen, Jørgen Lasgaard, Erik Møller, Sonia Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 21. juni 2011 kl. 17.00 i Sognehuset (spisning kl. 18.30) Til stede: Børge Juhl, Karen Bjørn Juhl, Johanne Markvart, Henning Dahl Madsen, Agnes Petterson, Georg

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Okonomi ved kassereren

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Okonomi ved kassereren REFERAT af Menighedsrddsmsdet SCT. PAULS KIRKE MENrcHeosnADET Tirsdag den 28. april 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anita Holmgaard, Flemming Baatz Kristensen, Finn Bruun Ravnsbek, Johanne Pedersen

Læs mere

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Sognegården, Klostervænget 2A, 4100 Ringsted Fraværende: Med afbud: Henry H. Hansen, Knud Birk Iversen, Karl-Erik Pedersen Kirsten Lynge Jensen og

Læs mere

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Holbæk den. 14. maj 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Tirsdag den 14. maj 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Dagsorden

Læs mere

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 2. november 2017 Tid: 18.45 Fraværende med afbud: Toni Clausen Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig

Læs mere

Skelgårdskirken Sindingvej 9 / Ugandavej Kastrup Tlf

Skelgårdskirken Sindingvej 9 / Ugandavej Kastrup Tlf Skelgårdskirken Sindingvej 9 / Ugandavej 121 2770 Kastrup Tlf. 3253 7744 E-mail: maskr@km.dk 19.05.2016 Hermed indkaldelse til: Offentligt Ordinært Menighedsrådsmøde. Tirsdag den 26. maj 2016 kl. 20.10-22.00

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat Protokol Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Arne Dupont, Gitte Hansen, Kirsten Engmark, Kirsten Hansen, Lene Brietzke, Valborg

Læs mere

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350.

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. Tårnvej 350, 2610 Rødovre Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. NB! Der er spisning fra kl. 18 til kl. 18.30 Tilstede: Peter

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Dagsorden: Sagsfremstilling: Beslutning: 1 Godkendelse af

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 8. januar 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Flemming Erland Christensen Tirsdag den 8. januar 2013 kl. 19.00 I Sortebrødreklostret Klosterstræde

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet tirsdag den 22. november 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra Anders Gadegaard. Stiftsrådet indledte

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat Protokol Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud (Frode 21 42 18 52): Værter: Sognehuset

Læs mere

Menighedsrådet. Aabenraa den 25. marts 2015

Menighedsrådet. Aabenraa den 25. marts 2015 Menighedsrådet Aabenraa den 25. marts 2015 Referat af offentligt menighedsrådsmøde (25.) Onsdag den 25. marts 2015 kl. 19.00 21.30 i Nicolaihuset Der serveres en let anretning kl. 18.30 Inger Thomsen vælger

Læs mere

Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe.

Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe. Der er spørgetid kl. 19.00 Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe. 0. INDLEDNING Indledning

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl i Skt. Nicolai Gården

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl i Skt. Nicolai Gården Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl. 18.00 i Skt. Nicolai Gården Til stede: Lars Olesen, Renate Rohde, Stig Mathiassen, Ib Zakarias, Bent Holm-Laursen, Erik Søndergaard, Eva Nordentoft,

Læs mere

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning Indkaldelse til menighedsrådsmøde: Onsdag den 29. april 2015 Kl. 19.00 Mødet indledes med spisning kl. 18.15 i Pyramiden. Fraværende med afbud: Thomas Gylnæs Nielsen Evt. stedfortrædere indkaldt: Fraværende

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Christians Sogns Menighedsråd Side 1 af 5 Chr. X Allé Kgs. Lyngby Dato: 31. august MR-møde Torsdag den 23.

Christians Sogns Menighedsråd Side 1 af 5 Chr. X Allé Kgs. Lyngby Dato: 31. august MR-møde Torsdag den 23. Christians Sogns Menighedsråd Side 1 af 5 Tilstede: Afbud: spunkter - Hans-Christian Jørgensen - Karsten Clement - Inge Rasmussen - Hanne Ekstrand - Eigil Saxe - Lisa Tikkanen Pagh - Per Hulstrøm - Trine

Læs mere

Solvang Sogn Dato: Blad nr. Formandens initialer: 1. Godkendelse af dagsorden. To henvendelser på leje af lokaler. Behandles under punkt 2b.

Solvang Sogn Dato: Blad nr. Formandens initialer: 1. Godkendelse af dagsorden. To henvendelser på leje af lokaler. Behandles under punkt 2b. På mødet deltog Svend Erik Gerberg Simonsen, Per Rønager Bøjstrup, Minna Irene Siegumfeldt (gik under punkt 8), Jan Friberg, Jakob Riis, Jørn Johansen, Nanette Zahrtmann (kom under punkt 2b), Jens Henrik

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014 Blad nr. 2972 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014 Afbud: Rune Viberg og medarbejderrepræsentant Jesper Kronholm. Medarbejderrepræsentanten Bent Skovbro Hansen forlod mødet efter mødets

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde onsdag den 16. november 2011 kl. 19.00

Referat af menighedsrådsmøde onsdag den 16. november 2011 kl. 19.00 Referat af menighedsrådsmøde onsdag den 16. november 2011 kl. 19.00 Til stede: Allan Hansen, Gorm Skat Petersen, Helge Wilms, Carsten Albertsen, Kirsten Henrichsen, Simone Arnkov, Carmina Andersen, Jørgen

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: 18.45 Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Tid Indhold Kommentar Referat Ansvarlig

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. april 2013

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. april 2013 Blad nr. 2854 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. april 2013 Dagsorden Beslutning 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt. 2. Meddelelser til orientering 2.1 Ophævelse af fredskovspligt Naturstyrelsen

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk, den. 6. november 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk, den. 6. november 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk, den. 6. november 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 6. november 2012 kl. 17.00 NB. Bemærk mødetid! På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 24. april 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende 1. Formandens

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud;

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Holbæk den. 10. januar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 10. januar 2012 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Henne Korsby Henning Petersen På kirkegårdskontoret Anders

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen indkaldes hermed til onsdag den 6. marts 2013. Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen,

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat Protokol Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. november 2017 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. november 2017 kl Blad nr. 1 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. november 2017 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Spørgetid: 1. Godkendelse af mødets dagsorden 2. Meddelelser til orientering 2.1 Julekrybbe på Stændertorvet

Læs mere

Torsted Sogns Menighedsråd.

Torsted Sogns Menighedsråd. Torsted Sogns Menighedsråd. Der indkaldes til menighedsrådsmøde onsdag, den 18. februar 2015 kl. 18.00 i Sognehuset, Ørnstupvej 23. Afbud: Katrine Anker-Møller Nielsen og Fraværende: Dorte Røjkjær Rasmussen.

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 4. oktober 2011. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud;

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 4. oktober 2011. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Holbæk den. 4. oktober 2011. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 4. oktober 2011 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Michael

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Holbæk den. 17. august Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Hanne Norre.

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Holbæk den. 17. august Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Hanne Norre. Holbæk den. 17. august 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 17. august 2010 kl. 16.30 NB. Bemærk mødetid På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud:

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Menighedsrådsmøde Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1 Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 12. Fenruar 1997 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke Fraværende med afbud:

Læs mere

Budolfi sogn menighedsrådsmøde tirsdag den 20. november 2018 kl

Budolfi sogn menighedsrådsmøde tirsdag den 20. november 2018 kl Beslutningsprotokol Budolfi sogn menighedsrådsmøde tirsdag den 20. november 2018 kl. 16.30 Tilstede: Formand Jette Engelbreth Holm (), Næstformand Leif Sondrup (LS), kontaktperson Vibeke Gamst (VG), Kirkeværge

Læs mere

Fraværende: Lars Fløe Olsen (afbud) og Krista Erbs (afbud). Som stedfortrædere deltog Søren Harboe og Birte Lysholm.

Fraværende: Lars Fløe Olsen (afbud) og Krista Erbs (afbud). Som stedfortrædere deltog Søren Harboe og Birte Lysholm. Valgbestyrelsen har meddelt, at de personer, der er opført på vedlagte liste, er valgt til menighedsrådet for Mørdrup Sogn. Det først valgte medlem af det nye menighedsråd har ved brev og mail af 4. november

Læs mere

Menighedsrådets møde torsdag den 23. april 2015

Menighedsrådets møde torsdag den 23. april 2015 Blad nr. 3035 Menighedsrådets møde torsdag den 23. april 2015 Dagsorden Beslutning Afbud fra Jens Arendt, Paul Kofoed Christiansen og Rune Viberg 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt. 2. Meddelelser

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 19. november 2014 kl. 16.30 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Erik Andreassen

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Mødepunkt 1 Sag: Meddelelser til og fra provstiet (849) Grene provsti fremsender forespørgsel

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Dato: Blad nr. 408 Til: Valgte MR-medlemmer: Bente Normann Rasmussen, Frede Marinus Johansen, Kirsten Ljungberg, Kirsten Madsen, Marianne Kjeldsen, Niels K. Christensen, Niels Skov Nielsen, Peter A. Haahr,

Læs mere

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger Referat af menighedsrådsmøde tirsdag d. 12. juni 2018 kl. 17.30 20.30 Referent: Charlotte Tilstede: Marianne, Bodil, Karen, Martin, Poul (deltog i punkterne 1, 2 og3), Jens, Linda, Jacob (deltog i punkt

Læs mere

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 27. August 2013 25. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 27. August 2013 kl. 19.

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 27. August 2013 25. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 27. August 2013 kl. 19. Dato og år: Blad nr. 27. August 2013 25 Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 27. August 2013 kl. 19.00 Afbud: Marianne Lauridsen Dorthe Nyvang Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Kirsten Engmark, Ryan Faurby, Lone G. Kristensen, Arne D. Rasmussen, Ruth Sandbak,

Læs mere

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Menighedsrådsmøde Sydhavn Sogn Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Referat Blad nr.: 1 Formandens initialer: LR Indkaldte lemmer: Tilstede Indkaldte lemmer Tilstede Eva Larsen Henning H. Nielsen Karin

Læs mere

Referat af ordinært menighedsrådsmøde Torsdag den 5. november 2015 kl. 19.30 i Kirkehuset

Referat af ordinært menighedsrådsmøde Torsdag den 5. november 2015 kl. 19.30 i Kirkehuset Haslev Menighedsråd -menighedsrådet Referat af ordinært menighedsrådsmøde Torsdag den 5. november 2015 kl. 19.30 i Kirkehuset Dagsorden: Afbud fra: Bodil Madsen, Stedfortræder: Lone Saraksen Lise Klemmed

Læs mere

8680 RY Torsdag den 9. april 2015 klokken 18,30

8680 RY Torsdag den 9. april 2015 klokken 18,30 Dagsorden Referat Fraværende 54. Godkendelse af dagsorden 55. Godkendelse af referat fra mødet den 12. marts 2015 56. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Kirkeministeriet 1.Skanderborg Provsti, MI-udvalget

Læs mere

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 9. april, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 239 Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Simon Buchwald Jensen, Jette Rasmussen og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen

Læs mere

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail Torsdag den 30. marts 2017. Hjallerup Kulturhus Der var repræsentanter fra alle menighedsråd. REFERAT 1. Velkomst ved Anders Hummelmose. 2. Fælles kalkning Forslag om at etablerer et samarbejde om fælles

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd

Simon Peters Kirkes Menighedsråd Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 7. maj 2015 Tid: 18.45 (andagt kl. 18.30) Fraværende med afbud: Lisa Gam Fraværende uden afbud: Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Indhold

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 13/ kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 13/ kl 3 D Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 13/6 2017 kl. 17.30 20.30 Afbud: fra Niels. Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger 1. Indledning a)andagt/sang og fadervor b) spisning Charlott e 17.3 5

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl Blad nr. 3377 Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl. 16.30 Afbud: Annie Larsen, Finn Buhl, Jette Kristensen, Elisabeth Fogh Hansen Dagsorden Mødet indledes med spørgetid. 1. Godkendelse

Læs mere

Menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. maj 2015 kl. 19.00 i menighedslokale, første sal Der er mødepligt pga. godkendelse af budget 2016

Menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. maj 2015 kl. 19.00 i menighedslokale, første sal Der er mødepligt pga. godkendelse af budget 2016 Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 26. maj 2015 Side 1 Menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. maj 2015 kl. 19.00 i menighedslokale, første sal Der er mødepligt pga. godkendelse af budget 2016 Dagsordenstekst:

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 5. oktober 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 5. oktober 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 5. oktober 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 5.oktober 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Per

Læs mere

Skelgårdskirken Sindingvej 9 / Ugandavej Kastrup Tlf

Skelgårdskirken Sindingvej 9 / Ugandavej Kastrup Tlf Skelgårdskirken Sindingvej 9 / Ugandavej 121 2770 Kastrup Tlf. 3253 7744 E-mail: maskr@km.dk 17.11.2016 Hermed indkaldelse til: Offentligt Konstituerende Menighedsrådsmøde. Torsdag den 24. november 2016

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet tirsdag den 5. november 2013 kl. 19.30 i foredragssalen. Fraværende: Per Knudsen afbud. Holger Hansen deltog som stedfortræder 05.11.2013 12/13, 62. Init.: REFERAT:

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05 Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 05. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Dagsorden : Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:michael Rønne Rasmussen,

Læs mere