Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk"

Transkript

1 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk spansk guitar i verdenen Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin, Allan og Matias har rejst hele verden rundt i 10 år på jagt efter verdens bedste guitarmusik. På deres rejse gennem en masse lande møder de bl.a. en sigøjner i Frankrig, en tyrefægter i Spanien, en cigarsælger i Cuba, en røver i Mexico og en valsekonge i Venezuela! Finder de mon verdens bedste guitarmusik? Med to spanske guitarer i front kastes klangene udover scenekanten, mens børnene lærer om de forskellige lande og deres musik. Det hele præsenteres i en ramme af humor, fantasi, dialog og elevindragelse, og koncerten er en sand øjenåbner for de mange muligheder i den spanske guitar. t er vedkommende og meget brugbart. Ikke en uoverstigelig stor opgave. Dejligt. Spjald Skole, sep Fortælling og gejst river børnene med. Meget fin koncert. Så godt at kunne holde så små børn fanget med spansk guitar, og rytmer de ikke hører så ofte. Hvide Sande Skole, afd. Fjordskolen, sep I topklasse! Gruppen har en smittende positiv energi. De er hurtige til at få elevernes opmærksomhed og fastholde den gennem hele koncerten. Vores elever snakker stadigvæk om den fantastiske koncert. Flere har givet udtryk for, at nu vil de gerne til at spille på guitar:-) Nordre Skole, sep Virkelig god oplevelse. De dybeste, varmeste anbefalinger herfra. Børnene havde en fest og var virkelig med! Sødalskolen - Løvelafdelingen, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever.

2 Defecto Nemesis Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Melodisk og progressiv heavy metal Nicklas Sonne Lead vokaler / rytme guitar Frederik Møller Lead Guitarist / backing vokal Thomas Bartholin Bass / backing vokal Lars Jensen Trommer De fire bandmedlemmer i Defecto kan godt huske, hvordan det var at føle sig udenfor, da de var børn. Allerede dengang fandt de dog ud af, at musikken kan hjælpe både til at håndtere svære følelser og til at finde et stærkt fællesskab. Gruppen spiller melodisk, hårdtslående heavy metal, og børnene vil gennem musik og snak finde ud af, at genren ikke kræver, man er ond eller satanist, men til gengæld at man virkelig er teknisk dygtig. Eleverne får oplevelsen af en rigtig livekoncert, hvor den tunge spillestil giver musikken en kropslig dimension, som bliver hos dem længe efter sidste tone. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som netop nu er under produktion. Det ligger derfor ikke fast, hvilke(t) fag, det retter sig mod, men det vil tilgodese flere Fælles Mål og indeholde oversigt over de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål. Da denne koncertproduktion er ny hos LMS, vil materialet først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Gerne en stor scene. Skal bruge 60 min. På opstilling. Gruppen spiller meget højt og der bliver derfor uddelt ørepropper til koncerten.

3 Eastwind Lyden af Østeuropa Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Østeuropæisk Folkemusik Ann-Mai-Britt Fjord Harmonika, darbuka og vokal Henrik Bredholt Sopransaxofon, cimbalom, ukulele, jødeharpe og vokal Alicia Choromanska-Halas Utogordon, baraban, polsk håndtromme og jødeharpe Jacek Halas Harmonika, drejelire, tilinkofløjte, jødeharpe og vokal Eastwind inviterer til en forrygende koncert, der damper af borscht og bisonokser. Tag med langt ind i hjertet af Østeuropa, hvor trommer og overtonefløjter følger fårene på græs, sopransax, drejelire, hakkebræt og harmonika spiller op til dans, og jødeharper lokker månen frem. Tag med til Zadagora, byen i de grønne bjerge - til gaden med de 26 huse og 17 forskellige nationaliteter, hvor alle bliver inviteret med, når der festes! Bukovina er korsvejen, hvor hele 5 lande mødes. Her mødtes også danske Klezmerduo med Halas Duo, to af Polens førende folkemusikere og en ny fælles folkemusik opstod. Vi havde en fantastisk oplevelse. En flok elever havde på forhånd besluttet, at det her musik kendte de ikke, så det gad de ikke. Men efter koncerten var deres holdning en helt anden, de havde en rigtig god koncertoplevelse og syntes, det var spændende at opleve en anden musikkultur end den vestlige, de umiddelbart selv beskæftiger sig med. Eleverne fik lov at prøve kræfter med flere forskellige musikalske elementer; dans, sang, anderledes rytmer og muligheden for at spille på instrumenterne efterfølgende. Godt gået. En oplevelse vi kun kan anbefale andre. Suldrup Skole, marts 2017 t var meget tilpas i både sværhedsgrad og længde Øster Starup Skole, jan Eleverne sagde alle det var en god koncert. Rart at høre nyt musik. Vi måtte lige finde skeer i køkkenet efter koncerten for at prøve. Ødsted Skole, jan Fangede i høj grad eleverne:-) Ulkebøl Skole, jan Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og natur/teknologi og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Koncerten er akustisk, så hal/gennemgangslokale er uenget. Meget gerne gymnastisksal, da der skal være god palds til dans.

4 Miriam Mandipira og Kjeld Lauritsen Trio Wild about that thing Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Soul, jazz, blues og afro. Miriam Mandipira Vokalist Kjeld Lauritsen Hammond orgel Per Gade Guitar Søren Frost Trommer, speak I denne sprudlende skolekoncert præsenterer Kjeld Lauritsen Trio den fabelagtige jazz- og soulsangerinde Miriam Mandipira i et musikprogram, der spænder fra Bessie Smith-blues til moderne gospel og soulmusik. Miriam Mandipiri er født i Zimbabwe, men bosiddende i Danmark og bevæger alle med sin store stemme, fremragende fraseringer og personlige udstråling. Tæt bakket op af Per Gades eminente guitarspil, Søren Frosts groovy trommegrooves og Kjeld Lauritsens store Hammondorgel med roterende Lesliehøjttaler og baspedaler lægger de sammen op til en uforglemmelig og rå-swingende koncertoplevelse. Her er tale om så dygtige musikere og sangere, at det næsten gør ondt. Børnene kan godt høre, at de er gode, men de ved ikke hvor gode de er. Det kan fornemmes, og derfor er de også mere med, selvom genren er ukendt land for de fleste. Jeg vil ikke sige kaste perler for svin, men de skulle lige vide, hvad det kræver af timer og dedikation for at blive så god. Låsby Skole, aut Jeg talte med nogle klasselærere lidt senere, de havde evalueret med deres unger, som faktisk havde indrømmet, at de ku lide det, og i hvert fald syntes de, det var dygtige musikere. Og de var ret vilde med Miriams sangteknik/stemme. Skolen ved Rønnebær Allé, sep Meget fint materiale. Godt med en app til de store. Rungsted Skole, sep Fantastisk koncert med top-engagerede og meget dygtige musikere. Herlufsholm Kostskole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk (inkl. mobil-app til elev) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Brug for hjælpere til at slæbe. Nødigt adgangsforhold med lang vej eller trapper, da gruppen medbringer tunge instrumenter.

5 OperaMania OperaMania Målgruppe: Udskoling Genre: Opera Vi spiller: Opera Simone Rønn Sanger/Alt Philippa Cold Sanger/Sopran Anders Magelund Pianist Lars Halby Operaformidler Musikdramatik fra barok til musical. Gå på opdagelse i operaens fascinerende verden med to skønne sangerinder, en veloplagt pianist og en levende operaformidler. Operahistorien er alt andet end kedelig, og gennem farverige anekdoter, smukke arier og bedårende duetter bliver opera vedkommende for alle. OperaMania kommer igennem musikhistorien fra den første opera nogensinde til firsernes musical-ørehængere. Den veloplagte operaformidler sørger gruppen for, at eleverne hele tiden forstår handlingen og er godt underholdt. Der trækkes tråde fra den europæiske historie i årene Denne koncertproduktion er ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Lokale med god akustik, ikke hal eller gennemgang. Bruger helst skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer, men medbringer også elklaver.

6 Richard Andersson NOR Musik i mørket Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz Vi spiller: Nordisk originalkomposition Richard Andersson kapelmester/komponist/ kontrabassist Matthias Hemstock trommer Oskar Gudjonsson Tenorsaxofon Hvad ser du i mørket? Som 14-årig mistede jazzbassisten Richard Andersson synet ved en fyrværkeriulykke. På et splitsekund ændredes hans liv, og han måtte indstille sig på et liv i mørke. Før ulykken interesserede han sig for sport og tegneserier. Nu måtte han famle sig frem efter en ny retning i livet. Svaret blev musikken! Med afsæt i sin historie vil han rette opmærksomhed mod det, der sker, når vi kobler synsindtrykkene fra og udelukkende sanser via vores hørelse og på et mere abstrakt plan får øje på os selv i mørket. Richard Andersson Trio er akustisk, intim musik helt tæt på. Ret hurtigt fangede musikerne eleverne. De var gode til at formidle i unge-højde og det blev ikke højtragende på noget tidspunkt. Hældagerskolen, sep Høj musikalsk kvalitet. Fængende historie om at blive blind og dog kunne vende situationen til noget godt. Godt for eleverne at høre musik, som de ikke sædvanligvis lytter til. Følgen af det er så, at nogle af eleverne hopper af vognen. Egtved Skole, sep Responsen var blandet, men klart mest positiv. Min fornemmelse er, at flere synes, jazzmusik er svært at forstå - da det jo ligger langt fra det, de normalt har på playlisten...men de syntes, det var en god og spændende oplevelse! Klostermarkskolen, sep Det var en meget fin koncert, hvor jazzens forsellige udtryk bov formidlet i en fin og forstålige form. Eleverne var blev grebet og tilført en rigtig god musikalsk oplevelse de aldrig selv ville have fået. Nivå Skole, Nord, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Mørklægning hvis muligt.

7 Trio Wolski Med øjne og øre i fokus Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Moderne folkemusik Kristian Wolski Cittern Petter Ferneman Acoordion Hanna Blomberg Violin I denne koncert møder I Trio Wolski, som er en moderne folkemusiktrio med et højt musikalsk niveau. Med stærke klangfarver og store dynamiske variationer suges lytteren ind i en magisk verden, som understreger styrken ved en live koncertoplevelse. Med instrumenterne violin, accordeon og cittern spiller trioen både traditionel og nykomponeret folkemusik, der er inspireret af så forskellige genrer som jazz, rock og klassisk musik. Numrene inspirerer til historiefortælling og indre billedskabelse, så publikum skal huske et åbent sind, skarpe ører og en livlig fantasi. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som netop nu er under produktion. Det ligger derfor ikke fast, hvilke(t) fag, det retter sig mod, men det vil tilgodese flere Fælles Mål og indeholde oversigt over de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål. Da denne koncertproduktion er ny hos LMS, vil materialet først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Ingen.

8 Trolle og Tormod Reggae skal ud til børnene Målgruppe: Indskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Reggae Morten Trolle Sang, guitar Tormod Holm Sang, guitar, keyboard Marco Diallo Trommer, percussion Jonathan Rahbæk Bas En del af den musik vi i dag lytter til, er inspireret af reggae og dens gyngende og vuggende rytmer. Men hvordan opstod reggaemusikken, og hvordan har den udviklet sig? Duoen Trolle og Tormod tager børnene med på en musikalsk rejse til reggaens hjemland Jamaica. Det sker i særdeles kompetent musikalsk selskab med trommeslager Marco Diallo og bassist Jonathan Rahbæk. Sammen præsenterer de en bunke egne, dansksprogede reggaesange, bygget op omkring en spændende fortælling om musikkultur fra Jamaica. Eleverne vil danse, synge og klappe med på forskellige reggaegenrer som roots, ska og dancehall. Det var en fantastisk musikoplevelse, og Trolle og Tormod var super gode til at inddrage eleverne og gøre dem til en del af koncerten Skovvejens Skole, afd. Jernløse Skole, okt Trolle og Thormod er super underholdning for alle aldre, og samtidig får man et fint lille indblik i reggaeens historie. Ny Hollænderskolen, nov Vi har idag haft en FEST på Sydthy Friskole. Vi var 75 børn og 15 voksne der hoppede, sparkede, dansede, stak fingrene i ørrne og drak Rom guidet af 4 fantastiske engagerede talenter. Der var noget for alle at være med på. Sydthy Friskole, nov Rigtigt fint undervisningsmateriale! Både læsestof, tværfagligt materiale og masser af sang, dans og sammenspil. Tønder Diskriktsskole, Filial Digeskolen, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 200 elever. Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Gruppen skal bruge 60 min. på opstilling.

9 Twist & Polka Hvem Danser Twist & Hvem Danser Polka? Målgruppe: Indskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Country, jazz, polka, rumba Marie Keis Uhre sang Thomas Steen Hansen percussion Jakob Haugbølle Thomhav guitar Henrik Steen Hansen bas Bandet Twist & Polka tager børnene med på en farverig, musikalsk rejse. Undervejs leder de sammen med børnene efter en sær starut, der danser twist og polka. Børnene lærer samtidig en masse sange i forskellige musikgenrer og bliver inddraget aktivt med både sang og dans. De møder blandt andre Snudebillen Sulle, som snurrer rundt og rundt til lyden af country. Rumbasserne, der danser rumba og ryster med deres numser. Tusindbenet Torben, som danser step til lidt af hvert og Mågen Muski, der danser mavedans med sin mavedelle. En medrivende og spraglet musikalsk palet serveret i øjen- og ørehøjde. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk, musik og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Publikum på gulv, så de let kan komme op og danse.

10 Who Killed Bambi Who Killed Bambi + Ida Wenøe Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Folkpop i strygerunivers Ida Wenøe Sang Anna Sakham Jalving Violin Johanne Andersson Cellist Mette dahl Kristensen Bratsch Med Ida Wenøes smukke, særegne vokal i front fremmaner den succesrige unge strygergruppe Who Killed Bambi i denne koncert et forunderligt musikalsk univers, hvor både mørket og lyset lukkes ind, og sjælen får frit talerum. Der er nærhed og intensitet i den særlige måde, de klassiske strygerinstrumenter her bruges til at forme hele bandlyden bag de rytmiske sange. Musikken spænder fra Idas lyriske sange over et par heftige instrumentalnumre fra strygerne til en musikalsk overraskelse altsammen centreret om den inderlige og intense samklang mellem strygere og vokal, der er ensemblets særkende. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod engelsk + præsentations-app til mobil/pad/pc og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Gruppen skal bruge 60 min. på at stille op. Publikums opbygning så alle kan se.

11 Woodpeckers Recorder Quartet Kvidrende klange Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk musik Pernille Petersen Blokfløjte Katarina Widell Blokfløjte Caroline Eidsten Dahl Blokfløjte Kate Hearne Blokfløjte Kvidrende Klange præsenterer musik fra 1400-tallet og frem til vor tid. Programmet bruger værker af Bach og Vivaldi blandet med musik inspireret af fugle- og dyreverdenen. Vi skal også en tur igennem det vilde vesten i stykket Smoking Guns, hvor vi møder både cowboys, heste, køer og banditter! Woodpeckers præsenterer alle blokfløjtens størrelser og variationsmuligheder med det formål at børnene går hjem fra koncerten fulde af nysgerrighed og lyst til at opdage mere blokfløjte og dejlig musik. Koncerten er gennemarbejdet med koreografi, der med humor og varme understreger musikkens udtryk. Formidlingen var rigtig sjov og god. Sikke en god måde at fortælle historier gennem musikken på. Børnene var lidt urolige hen ad vejen, men blev vanvittig optagede, da musikkerne begyndte at fortælle om fløjterne og tale med børnene. De var også optagede af, at de kom fra forskellige nationer og talte flere sprog. Katrinebjergskolen, april 2016 Jeg var slet ikke klar over at blokfløjter kunne lyde så forskelligt og fantastisk. Tak for en god koncer tog en god oplevelse. Ahlmann-Skolen, april 2016 Superfin performance. Fin balance i forhold til at det var små børn, de kan ikke sidde stille så længe og de var også gode til at stoppe spørgsmålene, så det ikke blev for langt. Superfin scenografi også det var rigtig godt Pilegårdsskolen, nov Vildt dygtige musikere som var gode til at kombinere musikken med humor og kroppen og derved fortsat fange eleverne. Sct. Nicolai Skole, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Opstilling på gulvet med publikum i trekantform om, så musikerne har trekantet gulvplads til deres koreografi.

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Defecto Nemesis Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Melodisk og progressiv heavy metal Nicklas Sonne Lead vokaler / rytme guitar Frederik Møller Lead Guitarist / Backing vokaler Thomas

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Rais Khan Khartaal / morchang / bhapang / beatboxing Manga

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk spansk guitar i verdenen Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to HP Lange & Jarno Varsted Blues for to Roden til alt godt Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Blues, roots, americana H.P. Lange Guitar, banjo, sang Jarno Varsted mundharper, guitar, vocal

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Bornholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik CPH Marimba Duo Marimba Madness! Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Melodisk og fyrig marimbamusik Mathias Reumert Marimba/vibrafon/melodika Anders Kann Elten Marimba/vibrafon

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, Baby Did a Bad Thing Baby Did a Bad Thing Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Americana Eline Engholm Vokal/ Guitar/ Mundharmonika Jonas Fjelsted Vokal/ Resonator Guitar Duoen Baby Did

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Genre: Klassisk, folkemusik, Latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin, Allan og Matias har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter CATBIRD Catbird Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronica, jazz, rock/pop, vokal Billie Koppel vokal Bjarke Falgren Div. instrumenter Frank Hasselstrøm Div. instrumenter En koncert med den danske trio Catbird

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Halsnæs Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik (Indskolingen) Musikforståelse: Guitar-forløb Musikudøvelse: Øv et omkvæd! Brug før / efter skolekoncert med COPENHAGEN GUITAR DUO + 1 LMS aktiviteter

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lars Greve og Kresten Osgood Folkegaven Musik i Tide Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz, improvisation, avantgarde Kresten Osgood Trommer,piano,trompet m.m Lars Greve Sax, klarinet Folkegaven med Lars Greve

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Klassisk

Skolekoncerter Genre: Klassisk Damkapellet Glemte stemmer Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk kammermusik Lisa Vogel Violin Nadia Okrusko Klaver Nicole Hogstrand Cello Pauline Hogstrand Bratsch I den traditionelle

Læs mere

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Sønderborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Viborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh Dans, cajón, klap Emil Pernblad Guitar, cajón, klap Janne Hovmand Storm Manager Pepita Rohde Dans, sang, cajón,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik,

Skolekoncerter Genre: Folkemusik, Ancestral Modernism Høst Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, Vi spiller: Høstmusik fra Korea og Danmark Ying-Hsueh Chen Slagtøj og Accordion Inhyuk Huang Slagtøj Kyeonghwa Koh Slagtøj Sumi Cho Slagtøj

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Rais Khan Khartaal / morchang / bhapang / beatboxing Manga

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Box Office Box Office Genre: Electronica, jazz, vokal, rap/hiphop Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften er helt enkel: 2

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, fortælling Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Henrik Gunde Piano Jan Harbeck Saxofon Morten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en skammel, og en farefuld

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT 2018-2019 Tale, tænke Musik, LYT LIGE musikforståelse og musikalsk skaben VELKOMMEN TIL LYT LIGE - DEN MUSIKALSKE KUFFERT. Vejle Bibliotekerne inviterer i foråret 2019 din

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på ÅBENT HUS FRA KL. 10-16 Læs mere på www.horsens.dk/kamæleon Børnekulturdagen er et samarbejde mellem Horsens Kommunes Kultur- og Eventafdeling, Billedskolen, Musikskolen, Komediehuset og Levende Musik

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odsherred Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Babylove & the van Dangos

Babylove & the van Dangos Skolekoncerter 2018-19 Babylove & the van Dangos Babylove & the van Dangos Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Jamaicansk ska, rocksteady og soul Johan Bylling Lang Saxofon Daniel Broman

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Esbjerg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik,

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik, Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Manga Manga Harmonium / Vocals Magada Khan Dholak Rais Khan

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik Clara Bryld Finurlige musikfortællinger Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Pop-soul-songwriter-jazz-cabaret Clara Bryld Sang, keys, perc Cecilie Friedman Sang, guitar, perc Nina

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Bull&Hjorth Mit liv er alles Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: En musikpoetisk tidsrejse Gorm Bull Gutar, sang Palle Hjorth Klaver Med musik af Gorm Bull og tekster af den unge digter,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Dansk Billedkunst Indskoling Videohilsen Instrumentkendskab 3 vedlagte sange Bogstavrim og meddigtning Tegneopgave Brug før / efter skolekoncert med TWIST

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Naja Rosa - En musikalsk rejsefortælling Indeholder: Mobil-app til elev Lynintroduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-app til elev (mobil/pc/mac/tablet)

Læs mere

Himmerland og den fælles sjæl

Himmerland og den fælles sjæl Himmerland og den fælles sjæl - om at spille ny musik på tværs af genrer, grænser og kulturer Det er en mild efterårs aften i marts på en af Australiens største folk festivals. De mange mennesker i det

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Admiral Awesome Kapowjazz og livetegneserie Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Kapowjazz Jacob Danielsen Saxofoner/klarinetter/komponist Christian Windfeld Trommer/komponist Thomas Sejthen Kontrabas/komponist

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Øvelse i kreativ respons (engelsk/billedkunst/musik) Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Undervisningsmateriale til engelsk/billedkunst/musik(tilvalg)

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Det lille operakompagni Brødrene Løvehjerte Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Charlotte Anderson Saxofonist Pernille Madsen Sanger Peter Navarro-Alonso Saxofonist Sarah Vibe Benfield Saxofonist

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Eastwind Lyden af Østeuropa Målgruppe: Mellemtrin EASTWIND inviterer til en forrygende koncert, der damper af borscht og bisonokser. Ta` med langt ind i hjertet af Østeuropa, hvor trommer og overtonefløjter

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver Sousafon- trompet

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik Ea Philippa Hjertelys Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Eventyrmusik, fantasifuld pop Ea Philippa Tange Komponist, sang, klaver Tira Skamby Madsen Percussion, kor Hjertelys er

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Natur/Teknologi Mellemtrinnet Brug før / efter skolekoncert med EASTWIND Lyden af Østeuropa LMS aktiviteter er støttet af Instrumentkendskab Musikoplevelse

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2018-2019 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2018-2019. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Ida Gard StorytellerPunk Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Pop/rock med fortællingen i centrum Ida Østergaard Sang/guitar - artist Anne Kirstine Winkler Trommer Christian Rohs Lyd Sangskriver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Box Office Box Office Målgruppe: Mellemtrin Genre: Electronica, jazz, vokal, rap/hiphop Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vejen Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere