LOKALPLAN 144. For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN 144. For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune"

Transkript

1 LOKALPLAN 144 For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune

2 Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser Denne lokalplan er udarbejdet af Lyngby-Taarbæk Kommune, Planafdelingen. Lyngby-Taarbæk Kommune, januar 1998.

3 Baggrunden for lokalplanen Kommunalbestyrelsen vedtog i juni 1997, at Carlshøj børnehave skal opnormeres. Dette betyder, at de lokaler på Carlshøjvej 10, der i dag anvendes af støttecentret Magneten inddrages til daginstitution. Magneten er et støttecenter for psykisk udviklingshæmmede. Socialudvalget har peget på, at kommunens ejendom på Kastanievej 2 er velegnet til at huse støttecentret. Kastanievejkarreen er omfattet af Lokalplan Lokalplan 32 er ejendommene Kastanievej 2 og Lyngby Torv 16 udlagt som et fremtidigt reserveareal til parkering og ophold. Denne lokalplan erstatter bestemmelserne for underområde 5 og 6 i Lokalplan 32 og giver mulighed for, at ejendommene Kastanievej 2 og Lyngby Torv 16 midlertidigt kan anvendes til offentlige formål samt til boliger og private klinikker, indtil det ved ny lokalplan besluttes at udnytte arealerne til parkering og ophold. Ejendommen Kastanievej 2 anvendes i dag til boligformål og Lyngby Torv 16 anvendes til erhvervsformål samt klinik og ambulatorium. Begge ejendonune er kommunalt ejede. Endviderejusteres anvendelsesbestemmelserne for området ved Lyngby Private Skole, så de svarer til den eksisterende anvendelse. Planen erstatter også en del af den nu uaktuelle Lokalplan 100 for Jernbanevej, hvis formål var at fastlægge placeringen af Jernbanevej i forbindelse med dobbeltretningen.

4 Lokalplanens indhold Lokalplanens formål er at fastsætte bestemmelser for områdets anvendelse samt at give mulighed for, at der kan ske en midlertidig ændring af anvendelsen af 2 ejendomme. Lokalplanområdet opdeles i 2 underområder. Område A og B svarer til underområde 5 og 6 i Lokalplan 32. Anvendelsen inden for område A fastlægges til centerformål dog ikke detailhandel. Inden for området må der indrettes boliger samt detailhandelslignende funktioner og offentlig service, som er nærmere defineret i kommuneplanens generelle rammer (se side 3) Anvendelsen inden for område B fastlægges til vej- og parkeringsanlæg samt til opholdsareal. Den endelige udformning skal fastlægges ved bestemmelser i en supplerende lokalplan. Indtil det besluttes at realisere den fremtidige anvendelse i område B, kan eksisterende bebyggelse anvendes til offentlige formål og boliger samt til private klinikker. Lokalplanen giver ikke mulighed for, at der kan ske en udbygning inden for området. For at den nuværende bebyggelse kan fungerer, kan der dog opføres mindre tilbygninger, skure og lignende med kommunalbestyrelsens særlige tilladelse. En større udbygning inden for område A kræver således en ny lokalplan. Lokalplanen fastsætter endvidere, at der ved renovering af de eksisterende ejendomme ikke må anvendes materialer eller farvesætning, som efter kommunalbestyrelsens skøn virker skæmmende. Ligeledes må reklamering og skiltning, ud over almindelige husnumre og navneplader, kun opsættes Ined kommunalbestyrelsens særlige tilladelse Kastanievej giver adgang til ejendommene beliggende langs vejarealet samt til parkerings- og servicearealerne, der er beliggende uden for lokalplan området, i den sydlige del af Kastanievejkarrcen. Ved en ændret anvendelse eller ændring af eksisterende bebyggelse inden for område A skal der udlægges parkeringspladser svarende til 1 p-plads pr 50 m2 etageareal, der anvendes til detailhandelslignende funktioner og 1-plads pr. 140 m2 etageareal, der anvendes til bolig.

5 Lokalplanens forhold til anden planlægning Regionplanen Regionplanen for Københavns Amt fastlægger de overordnede rammer for kommune- og lokalplanlægningen i Lyngby- Taarbæk kommune. I Regionplanen 1997 er lokalplanområdet udpeget til regionalt detailhandelscenter. Regionplanen fastsætter endvidere retningslinier for dagligvare- og udvalgsvareforsyningen. Da det i denne lokalplan fastsættes, at der ikke må indrettes detailhandel indenfor området, er der ikke redegjort nærmere herfor. Kommuneplanen Kommuneplan for Lyngby-Taarbæk Kommune fastlægger dels hovedstrukturen for hele kommunen og dels rammerne for indholdet i de fremtidige lokalplaner for de enkelte bydele og områder i kommunen. Lokalplanens område er beliggende i Kgs. Lyngby bydel og er omfattet af bestemmelserne for rammeområdeområde Området er udlagt til center, regionalt center. Inden for områder udlagt til center kan der etableres detailhandel, anden publikumsorienteret service, boliger samt offentlige formål. For område gælder følgende rammer : - Områdets anvendelse fastlægges til centerformål, regionalt center. - Bebyggelsesprocenten for området under et må ikke overstige Randbebyggelsen skal opføres i 21/2-31/2 etage. Bebyggelse i den indre del af området må ikke overstige 2 1/2 etage. Bebyggelsen må ikke overstige 16 m. - Der skal anvises beliggenhed og størst muligt omfang af fælles opholdsarealer. Anden publikumsorienteret service er defineret som håndværkspræget detailhandel (selvbetjeningsvaskeri, frisør etc.), anden detailhandelslignende funktion (apotek, bank etc.), liberale erhverv, hotel, restaurant og forlystelser. Offentlig service er defineret som kommunal, amtslig og statslig service, skoler, uddannelse og forskning samt institutioner for børn, unge og ældre. I de generelle rammer for områder udlagt til centerformål fastsættes endvidere, at der skal udlægges 1-plads pr. 50 m2

6 etageareal, der anvendes til kontor og 1-plads pr. 140 m2 etageareal, der anvendes til bolig. Denne lokalplan er i overensstemmelse med de generelle rammer og rammerne for området. Trafksaneringsplanen for Kgs. Lyngby Trafiksaneringsplanen for Kgs. Lyngby blev vedtaget i januar Renoveringen af Lyngby Hovedgade er nu afsluttet fra Nørgaardsvej til Gl. Lundtoftevej, og etableringen af 1. etape af parkeringssøgeringen med blandt andet dobbeltretning af Jernbanevej er realiseret. Det er kommunalbestyrelsens overordnede mål at forbedre miljøret og trafiksikkerheden i Kgs. Lyngby. Målet er, at mindske den parkeringssøgende trafik, hvorfor der er planer om at samle parkeringspladserne i færre, større anlæg ved indfaldsvejene til byen. Af de offentlige tilgængelige langtidsparkeringspladser er 57 af pladserne placeret ved Kastanievej. I forbindelse med gennemførelsen af trafiksaneringsplanen bortfalder nogle af korttidsparkeringspladserne. En af mulighederne, der overvejes, for placering af erstatningspladser er parkeringspladsen ved Kastanievej. Trafiksaneringsplanens fulde gennemførelse har på flere områder et længere tidsperspektiv. Varmeplan Varmeanlæg inden for lokalplanens område skal godkendes af kommunalbestyrelsen efter det til enhver tid gældende varmeplanlægningsgrundlag. Spildevandsplan Lokalplanområdet er omfattet af gældende spildevandsplan for Lyngby-Taarbæk kommune. Støjforhold Regionplan 97 fastsætter, at der ikke må udlægges arealer til offentlig og privat service, liberale erhverv m.v. i områder, der er belastet med et støjniveau over 65 Db(A) fra jernbanetrafik og 60 Db(A) fra vejtrafik. For boliger er den tilsvarende grænseværdi henholdsvis 55 Db(A) og 50 Db(A). Kan ovennævnte støjniveauer ikke sikres ved afstandsdæmpning, skal kravene om forebyggelse af støjgener, såfremt det er muligt, fastsættes som beskrevet i Miljøstyrelsens vejledning nr , "Trafikstøj i boligområder" og nr "Støj og vibrationer fra jernbaner".

7 Lokalplan 32 for Kastanievejkarreen Lokalplan 32 omfatter hele kastanievejkarreen, og afgrænses af Jernbanevej, Lyngby Hovedgade og Lyngby Torv. I Lokalplan 32 fastsættes det, at området omkring Lyngby Private Skole, område 5, der er identisk med område A i denne plan, kun må anvendes til erhverv, med undtagelse af detailhandel. Der kan dog meddeles tilladelse til, at bebyggelsen anvendes til offentlige formål, såfremt kommunalbestyrelsen finder, at det naturligt finder plads i området. Der må ikke indrettes boliger inden for området, og der må ikke opføres ny bebyggelse. I lokalplanredegørelsen beskrives daværende planer om, at afslutte karrestrukturen ved opførelse af en ny randbebyggelse inden for området. Den fremtidige anvendelse af område 6, der omfatter Kastanievej, parkeringspladsen ved Kastanievej samt naboejendommene Kastanievej 2 og Lyngby Torv 16, og som er identisk med område B i denne lokalplan, fastsættes til vej- og parkeringsanlæg samt til opholdsareal. Lokalplanens bestemmelser ophæves for de ejendomme, der er omfattet af denne lokalplan. Lokalplan 100 for Jernbanevej Lokalplan 100 for Jernbanevej fastlægger placeringen af Jernbanevej i forbindelse med dobbeltretningen. Lokalplanens bestemmelser ophæves for de ejendomme, der er omfattet af denne lokalplan.

8 Lokalplanens retsvirkninger Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af denne lokalplan kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse afen ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen. Kommunalbestyrelsen kan meddeledispensation fralokalplanens bestemmelser, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun foretages ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Der henvises i øvrigt til Lov om Planlægning, 18 om lokalplaners retsvirkninger, og kapitel 14 : Klage og søgsmål.

9 Lokalplanens bestemmelser LOKALPLAN NR. 144 FOR EN DEL AF KASTANIEVEJKARREN I KGS. LYNGBY BYDEL I henhold til Lov om Planlægning (Miljø- og Energiministeriets lovbekendtgørelse nr. 563 af 30. juni 1997) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i pkt. 2 beskrevne område. 1. Formål 1.1 Det er lokalplanens formål : at sikre, at anvendelse inden for område A fastlægges til centerformål ; detailhandelslignende funktioner, offentlig service samt bolig. at sikre, at anvendelse inden for område B fastlægges til offentligt formål ; vej, parkering og opholdsareal. at give mulighed for, at eksisterende ejendomme inden for område B kan anvendes til offentlig service, bolig og private klinikker indtil den planlagte anvendelse realiseres. 2. Område 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag nr. 1, og området opdeles i 2 underområder som vist på kortbilag Lokalplanen omfatter følgende matr. nr. og alle parceller der efter den 1. september 1997 udstykkes fra de nævnte ejendomme: Underområde A : 21 ck, 21 h, 21 f, 22 aa, 22 ab 36 d, 36 g, 36 h, 36 n, 36 ak alle af Kgs. Lyngby by, Kgs. Lyngby. Underområde B: 35 f, 36 a samt litra "bd", og litra "be" alle af Kgs. Lyngby by, Kgs. Lyngby.

10 3. Områdets anvendelse 3.1 Området A må kun anvendes centerformål, dog ikke detailhandel. Inden for området må der indrettes offentlig service, bolig og anden publikumsorienteret service Området B må kun anvendes til offentlige formål ; vej- og parkeringsanlæg samt opholdsareal. Områdets endelige udformning, herunder nedrivning af bebyggelse, anlæg af parkeringsplads m.v. skal fastlægges ved bestemmelser i en supplerende lokalplan Indtil anvendelsen i henhold til pkt realiseres, kan der indrettes boliger, offentlig service og private klinikker i den eksisterende bebyggelse. 4. Udstykninger 4.1 Udstykninger må kun foretages, hvis de efter kommunalbestyrelsens vurdering er i overensstemmelse med planens formål. 4.2 Mindre skelreguleringer, udlæg af arealer til offentlig vej-, sti- og friarealer samt til forsynings- og afløbsledninger er dog tilladt. 5. Vej-, sti- og parkeringsforhold 5.2 Kastanievej giver adgang til ejendommene beliggende langs vejarealet samt til parkerings- og servicearealerne beliggende i den sydlige del af Kastanievejkarreen. 5.2 Inden for område A skal der ved ændret anvendelse eller ændring af eksisterende bebyggelse udlægges parkeringspladser svarende til 1 p-plads pr 50 m2 etageareal, der anvendes til detailhandelslignende funktioner og 1-plads pr. 140 m2 etageareal, der anvendes til bolig. 6. Bebyggelsens omfang og placering 6.1 Inden for lokalplanens område må der ikke opføres ny bebyggelse, før der er fastsat nærmere regler herfor i en ny lokalplan. Inden for område A kan der dog meddeles tilladelse til at opføre mindre tilbygninger, skure og lignende. 6.2 Bebyggelsesprocenten for område A må ikke overstige 90 for området under et.

11 7. Bebyggelsens ydre fremtræden 7.1 Til facader og tage må der ikke anvendes materialer og farvesætninger som efter kommunalbestyrelsens skøn virker skæmmende. 7.2 Reklamering og skiltning ud over almindelige husnumre og navneplader må kun finde sted med kommunalbestyrelsens særlige tilladelse. 7.3 Opsætning af antenneanlæg, herunder parabolantenner må kun ske med kommunalbestyrelsens særlige godkendelse i hvert enkelt tilfælde. 8. Ubebyggede arealer 8.1 De ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentlig udseende, ligesom en passende orden ved oplagring af materiale og lignende skal overholdes. 9. Ophævelse af lokalplan 9.1 Lokalplan 32 for Kastanievejkarreen, tinglyst den 8. oktober 1984 ophæves for de i 2, stk. 1 nævnte matr. nr. 9.2 Lokalplan 100 for Jernbanevej, tinglyst den 29. november 1'991 ophæves for de i 2, stk. 1 nævnte matr. nr., der er beliggende mod Jernbanevej. Vedtaget af Lyngby-Taarbæk Kommunalbestyrelse den 26. januar Kai Aage Ørnskov / Tarquini Mårtensson

12 LOKALPLANENS OMRADE

13 A & B UNDEROMRÅDER

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 167 For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen..............................................................................................................................

Læs mere

LOKALPLAN 128. For Svorin-karreen i Lyngby Bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 128. For Svorin-karreen i Lyngby Bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 128 For Svorin-karreen i Lyngby Bymidte Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold...................... 2.. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 134. For Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, Hummeltoftevej 145 i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 134. For Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, Hummeltoftevej 145 i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 134 For Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, Hummeltoftevej 145 i Sorgenfri bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

LOKALPLAN 136. For idrætsanlægget ved Kaplevej i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 136. For idrætsanlægget ved Kaplevej i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 136 For idrætsanlægget ved Kaplevej i Sorgenfri bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 77 For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Baggrunden for lokalplanen 2 Lokalplanens indhold Bebyggelsesforslag Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN 81. For Jægersborgvej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 81. For Jægersborgvej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 81 For Jægersborgvej 64-66 i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 26 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 26 vedrører et areal ved det nordøstlige hjørne af vejkrydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Lokalplan GL 55 for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Indholdsfortegnelse: PLANREDEGØRELSE Lokalplanens baggrund side 3 Lokalplanens område side 3 Lokalplanens formål side 4 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 143. For nedrivning af Lyngby Hovedgade 36 i Kgs. Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 143. For nedrivning af Lyngby Hovedgade 36 i Kgs. Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 143 For nedrivning af Lyngby Hovedgade 36 i Kgs. Lyngby Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

LOKALPLAN 116. For et byfornyelsesområde ved Gl. Bagsværdvej og Rønne Allé i Ulrikkenborg bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 116. For et byfornyelsesområde ved Gl. Bagsværdvej og Rønne Allé i Ulrikkenborg bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 116 For et byfornyelsesområde ved Gl. Bagsværdvej og Rønne Allé i Ulrikkenborg bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LÖKÅLPL~NNR. 134 FOR ET OMRÅDE VED C.V.È. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ i GENTOFTE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993.

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. LOKALPLAN NR. 4-05 FOR VALLØ KOMMUNE Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ

Læs mere

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-22 Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Indhold Lokalplanens baggrund 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

LOKALPLAN 87. For et område nord for Nymøllevej i Lundtofte bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 87. For et område nord for Nymøllevej i Lundtofte bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 87 For et område nord for Nymøllevej i Lundtofte bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

LOKALPLAN 3. For et område mellem Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 3. For et område mellem Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 3 For et område mellem Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens retsvirkninger 4 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 141. For Lyngby Hovedgade og Nørgaardsvej 1 i Kgs. Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 141. For Lyngby Hovedgade og Nørgaardsvej 1 i Kgs. Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 141 For Lyngby Hovedgade 49-51 og Nørgaardsvej 1 i Kgs. Lyngby Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

LOKALPLAN 100. For Jernbanevej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 100. For Jernbanevej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 100 For Jernbanevej i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

LOKALPLAN 106. For Kongevejen og Ahornvej 2-4 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 106. For Kongevejen og Ahornvej 2-4 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 106 For Kongevejen 161-167 og Ahornvej 2-4 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

Lokalplan nr for et område til skole, børneinstitutioner, grøntområde og boliger i Hårlev

Lokalplan nr for et område til skole, børneinstitutioner, grøntområde og boliger i Hårlev Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-21 for et område til skole, børneinstitutioner, grøntområde og boliger i Hårlev Indhold Lokalplanens baggrund 2 Lokalplanens indhold 2 Områdets anvendelse 2 Områdets nye bebyggelse

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation Lokalplan nr. 96 for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation September 1997 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området til offentlige formål i form af kommunalt

Læs mere

LOKALPLAN 120. For boligområdet "Bøgeparken" i Lundtofte bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 120. For boligområdet Bøgeparken i Lundtofte bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 120 For boligområdet "Bøgeparken" i Lundtofte bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere

LOKALPLAN 102. For den sydlige del af bydelscentret i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 102. For den sydlige del af bydelscentret i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 102 For den sydlige del af bydelscentret i Sorgenfri bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Lokalplan nr. 89 for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Januar 1995 1 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold. Lokalplanen går ud på at erstatte den gældende lokalplan nr. 52 med tillæg, som åbner

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan Indhold Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 1.2-1 for en McDonald s restaurant ved Kvickly Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN 124. For Gyvelholm, Furesøvej 61 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 124. For Gyvelholm, Furesøvej 61 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 124 For Gyvelholm, Furesøvej 61 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................ 2 Lokalplanens

Læs mere

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund l l Beskrivelse af lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

LOKALPLAN NR. 28 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN NR. 28 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 28 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 28 vedrører et boligområde ved Herlev Hovedgade, Gåseholmvej og Sønderlundvej mellem Engløbet og Stumpedal og fastlægger, at området

Læs mere

LOKALPLAN 32. For Kastanievej-karreen. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 32. For Kastanievej-karreen. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 32 For Kastanievej-karreen Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 14 Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Videbæk i september 1997 J.nr. 27-11 -73

Videbæk i september 1997 J.nr. 27-11 -73 Videbæk i september 1997 J.nr. 27-11 -73 NR. 73 For et centerområde ved SuperBrugsen og Westergaards Hotel i Videbæk Videbæk Kommune Lokalplan nr. 73 for et centerområde ved SuperBrugsen og Westergaards

Læs mere

Matr.nr. 494-f m.fl., Anmelder: Svendborg bygrunde. Svendborg kommunes tekniske forvaltning Gåsestræde 14 B. 5700 Svendborg 14.

Matr.nr. 494-f m.fl., Anmelder: Svendborg bygrunde. Svendborg kommunes tekniske forvaltning Gåsestræde 14 B. 5700 Svendborg 14. . Matr.nr. 494-f m.fl., Anmelder: Svendborg bygrunde. Svendborg kommunes tekniske forvaltning Gåsestræde 14 B 08381 5700 Svendborg 14.~7B7 SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 001.156 for et område ved Korsgade,

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN 25 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 25 vedrører en ubebygget grund ved J.E. Pitznersvej nord for "Marielyst'' og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal opføres

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

LOKALPLAN Lokalplan Et institutionsområde ved Gildbroskolen

LOKALPLAN Lokalplan Et institutionsområde ved Gildbroskolen LOKALPLAN 1.28 Lokalplan 1.28 Et institutionsområde ved Gildbroskolen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål I forbindelse med opførelsen af Gildbro Al-klub indgik etablering af periodevis

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 51 For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................ 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 88. For "Posefabrikken" ved Høstvej, Bondebyen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 88. For Posefabrikken ved Høstvej, Bondebyen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 88 For "Posefabrikken" ved Høstvej, Bondebyen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej Lokalplan nr. 118 for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej April 2001 INDLEDNING 1. Lokalplanens baggrund Lokalplanen udlægger området mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej Lokalplan nr. 80 for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej September 1993 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at ændre den gældende lokalplan nr. 67, som udlægger hele området

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN 28. For en strækning af Lyngby Hovedgade. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 28. For en strækning af Lyngby Hovedgade. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 28 For en strækning af Lyngby Hovedgade Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen........ 1 Lokalplanens indhold.............. 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning............

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 30 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 30 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 30 vedrører Herlev skole, som ligger mellem Herlev Bygade og Herlev Hovedgade. Skolen skal nedlægges og bygningerne ønskes indrettet

Læs mere

Lokalplan nr. 88. for et område mellem Sankt Nikolaj Vej, Falkoner Allé, Falkonervænget og Hostrupsvej

Lokalplan nr. 88. for et område mellem Sankt Nikolaj Vej, Falkoner Allé, Falkonervænget og Hostrupsvej Lokalplan nr. 88 for et område mellem Sankt Nikolaj Vej, Falkoner Allé, Falkonervænget og Hostrupsvej December 1994 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58 Lokalplan nr. 124 for et område ved Roskildevej 56-58 Juli 2002 INDLEDNING Lokalplanen for området ved Roskildevej 56-58, gør det muligt at opføre ældreegnede boliger med tilhørende fælles- og servicearealer

Læs mere

LOKALPLAN NR. 35 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 35 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 35 vedrører et ubebygget område nord for Ring 4 op mod kommunegrænsen til Værløse og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Lokalplan 231. for Hartmanns Plads i Nærum

Lokalplan 231. for Hartmanns Plads i Nærum Lokalplan 231 for Hartmanns Plads i Nærum Rundforbivej Nærum Hovedgade Hvad er en lokalplan? Ifølge Lov om planlægning kan Kommunalbestyrelsen beslutte at udarbejde en lokalplan, når en bestemt udvikling

Læs mere

Lokalplan nr. 103 SUNDSØRE KOMMUNE. - Jebjerg Plantehandel. juni 2003

Lokalplan nr. 103 SUNDSØRE KOMMUNE. - Jebjerg Plantehandel. juni 2003 Lokalplan nr. 103 - Jebjerg Plantehandel juni 2003 SUNDSØRE KOMMUNE Lokalplan nr. 103 - Jebjerg Plantehandel. Indhold Lokalplanens baggrund...side 3 Lokalplanområdet...side 3 Lokalplanens indhold...side

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 1.2-2 for et butiksområde ved Sct. Jørgensbjerg Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2

Læs mere

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre.

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre. For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område,

Læs mere

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indhold Lokalplan nr. 1.4-4 for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø I Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej Lokalplan 81B Ældrecentret i Hvalsø Orientering Regler for Lokalplaners Udarbejdelse Indhold En lokalplan er en fysisk plan, der fastlægger de

Læs mere

INDHOLD. Lokalplanens baggrund. side 2

INDHOLD. Lokalplanens baggrund. side 2 1 INDHOLD Lokalplanens baggrund. side 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning.. side 2 Kommuneplanen.. side 2 Regionplanen. side 2 Spildevandsplanen.. side 2 Affaldsdepoter. side 3 Lokalplanens indhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE

LOKALPLAN NR. BE LOKALPLAN NR. BE 31.09.01 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokaiplan at fastlægge ret ningslinier for udlæg af blandet bolig-

Læs mere

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LQKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE NR.106 TEKNISK DIREKTORAT

Læs mere

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Lokalplan nr. 58 for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Juli 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af en bebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN 62.1 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993

LOKALPLAN 62.1 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993 LOKALPLAN 62.1 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE nr. 62.1 TEKNISK DIREKTORAT GENTOFTE

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-17

Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Lokalplan for et område til erhverv i Hårlev Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Støjforhold 3 Lokalplanens forhold til anden kommunal planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR LANGESKOV KOMMUNE N LANGESKOV. LOKALPLAN NR. 27 1987 Lokalpian nr. 27 For dele af områderne 2.C.2 og 2.B.9. et center- og et boligområde i Langeskov. Dato: 5/8 1987 Rev. 7/12 1987 Rev. 28/1 1988 J.nr.

Læs mere

LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel

LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel KØGE KOMMUNE 2002 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-41, Hotel Niels Juel INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund, formål og indhold........... 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt LOKALPLAN NR. 4-02 - FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). VALLØ

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 134 For et område til erhvervsformål ved Højvangsvej i Hadbjerg August 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040 E-mail: hadstenkommune@hadsten.dk

Læs mere

Lokalplan Tillæg 1 til lokalplan 218 for Plejehjemmet Egebjerg

Lokalplan Tillæg 1 til lokalplan 218 for Plejehjemmet Egebjerg Lokalplan 218.1 Tillæg 1 til lokalplan 218 for Plejehjemmet Egebjerg INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 218.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN NR. 37 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 37 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 37 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 37 vedrører et område mellem Herlev Torv og Herlev Ringvej, nord for Herlev Hovedgade. Lokalplanen fastlægger en udvidelse af butiksbebyggelsen

Læs mere

FREDENSBORG-HUMLEBÆK KOMMUNE. Lokalplan H29. for et område ved Torpenvej i Humlebæk

FREDENSBORG-HUMLEBÆK KOMMUNE. Lokalplan H29. for et område ved Torpenvej i Humlebæk FREDENSBORG-HUMLEBÆK KOMMUNE Lokalplan H29 for et område ved Torpenvej i Humlebæk INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanområdet og formål side 3 Baggrunden for lokalplanen Indholdet i lokalp lanen side

Læs mere

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk.

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk i januar 2003 D.nr. 28673 Rev. den 30. april 2003 Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 55.3 med tilhørende tillæg nr. 13 til Videbæk Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé Lokalplan nr. 72 for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé September 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af boligbebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN 152. For Områdecenter Virumgård i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 152. For Områdecenter Virumgård i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 152 For Områdecenter Virumgård i Sorgenfri bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................................................................................................................................

Læs mere

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en

Læs mere

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse Lokalplan nr. 3.50.D Område til offentlige formål i Gørløse 24.09.2003 Skævinge Kommune LOKALPLAN NR. 03.50.D Område til offentlige formål i Gørløse Juni 2003 HVORFOR LOKALPLAN? l en kommune skal der normalt

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag c, LOKALPLAN EL 17 FOR ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag Side: 1 INDLEDNING.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 36 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 36 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 36 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 36 vedrører et areal ved det nordøstlige hjørne af vejkrydset Kantatevej/Herlev Ringvej og fastlægger, at området kun må anvendes til

Læs mere