Denne gang kan du læse om følgende: Tidligt forår og så frost driller Til røget ål drikker man Pinot Gris

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Denne gang kan du læse om følgende: Tidligt forår og så frost driller Til røget ål drikker man Pinot Gris"

Transkript

1 April 2012 Side 1 Denne gang kan du læse om følgende: Tidligt forår og så frost driller Til røget ål drikker man Pinot Gris Årets første tapning Cremánt 2009 er ved at være klar Kulinariske perler Tidligt forår og derefter frost driller Foråret kom tidligt til Alsace i år, faktisk er de forskellige træer og buske cirka en måned foran et normalt forår, det vil sige, at rigtigt mange frugttræer har været i blomst og vinstokkene står med store knopper klar til at springe ud. Desværre slog vejret om for en kort bemærkning i forrige uge, temperaturen kom ned omkring frysepunktet i dagtimerne og om natten frøs det ned til fire grader, Jean-Philippe Hartmann er lidt bekymret for, om knopperne på vinen har taget skade og der med en udsigt til en mindre høst i år. I ugen op til påske hvor jeg var på besøg i Alsace, var vejret igen slået om til det lunere med temperaturer mellem 10 og 15 grader. De kommende uger er der udsigt til regn i og omkring Colmar, hvilket er meget tiltrængt, da der i de seneste tolv måneder kun er faldet 360 mm regn mod normalt 550 mm, hvilket gør, at vinstokkene skal søge dybt med deres rødder, for at finde vand, da jorden er tør langt nede.

2 April 2012 Side 2 Til røget ål drikker man Pinot Gris Til røget ål drikker man Pinot Gris sagde Jean-Philippe Hartmann, umiddelbart efter han for første gang havde smagt en god dansk delikatesse, røget ål med røræg på rugbrød. Jeg havde medbragt denne lille specialitet, da jeg var på besøg i sidste uge. Jeg ved, at både Catherine og Jean-Philippe Hartmann sætter pris på fisk, men at de aldrig havde smagt ål, så den oplevelse ville jeg gerne give dem. Ålen blev serveret på dansk maner, blot var øllen, som er den normale følgesvend i Danmark, Pinot Gris Fleurs de Pierres 2009 Den perfekte følgesvend til den røgede ål ifølge Jean-Philippe Hartmann Vinen passer rigtigt godt til al røget kød, hvilket der jo er meget af i det danske køkken Catherine og Jean-Philippe Hartmann følger med interesse min mor, mens hun gør den røgede ål klar til servering skiftet ud med vin. Snapsen var der stadig, jeg havde valgt en O.P Anderson, som blev serveret med en temperatur på cirka 10 grader, altså ikke som i Danmark, hvor snapsen serveres iskold, snapsen bliver heller ikke skyllet ned men nærmere nippet til, så man rigtig kan smage den. Den første vin vi fik til, var en Riesling Armoirie Hartmann, men den passede ikke rigtigt til, så Jean-Philippe hentede en flaske Pinot Gris Fleurs de Pierres, og den passede perfekt til, og gjorde både øl og snaps overflødig.

3 April 2012 Side 3 Både Catherine og Jean-Philippe Hartmann er meget begejstrede for den røgede ål. Jean- Philippe er knap så begejstret for snapsen, hvor han foretrækker den alsaciske snaps lavet på frugter og bær, ligesom han foretrækker at nyde snapsen til kaffen som alternativ til cognac. Årets første tapning I den forgangne uge var det blevet tid til at tappe på flaske for første gang i år, tre vine skulle flaskes, Muscat, Sylvaner og Pinot Noir Rosé, i alt skulle der tappes flasker. Det er altid en stor dag for en vinmager, når årets vine skal på flaske, det er med lige dele spænding og glæde, at der ses frem til dagen. Jeg var med på dagen, og fik mulighed for at optage en lille film af flaskningen, som kommer til at være på Årets Sylvaner er helt speciel i forhold til en normal Sylvaner, ikke så tør, den har en dejlig blomsterduft og smag, alkoholprocenten er på 13,5% og dermed noget højere end normalt, og der er ikke mindre end 20 gr. restsukker. Sylvaner Expression 2011 er en fantastisk vin, som jeg glæder mig meget til at få leveret, for selvom vinen er kommet på flaske, går der et par måneder, inden den er klar til salg, da den lige skal falde til ro efter tapningen.

4 April 2012 Side 4 Tapningen foregår på et transportabelt vintapperi, der tapper hos mange vinbønder. Investeringen for den enkelte vinbonde i et sådan et anlæg vil ikke være rentabel. Der sættes flasker ind. Flaskerne skylles. Der fyldes vin i flaskerne.

5 April 2012 Side 5 Jeg smager Muscat Armoirie Hartmann 2011 for første gang, Jean-Philippe Hartmann ser til. 600 flasker Muscat Armoirie Hartmann 2011 køres på lager. Tid til en vinsnak, Jean-Philippe fortæller om processen, og jeg lytter. Pinot Noir Rosé 2011, en dejlig frisk rosévin, jeg glæder mig til sommer. En vinbonde kan også trænge til kaffe. Alt pakkes med håndkraft.

6 April 2012 Side 6 Cremánt brut 2009 er ved at være klar det er vendetid At producere en Cremánt er ikke bare noget, man lige gør, faktisk er der ganske meget håndarbejde involveret. Netop nu er Cremánten kommet på flaske, og i de næste tre uger skal den roteres mens den står skråt med halsen ned af, så gærresterne stille og roligt samles i halsen. Cremánt rosé brut, som står skråt med halsen ned af. Så gærresterne stille og roligt samles i halsen. Lige nu er der seks atmosfæres tryk i flaskerne, om tre uger når Cremánten er klar til næste fase, bliver halsen frosset, så gærresterne ligger som en isklump i toppen af flasken, flasken som er lukket med en ølkapsel, åbnes og isklumpen skydes ud på grund af trykket, flasken efterfyldes så den igen er helt fuld, trykket falder til fire atmosfære, hvilket er det tryk, der er i Cremánten, når den når hjem til forbrugeren. Derefter proppes flasken, det sker på en maskine, maskinen der benyttes er så speciel, at der ikke er nogle vinbønder i Alsace der har en, men et firma som har specialiseret sig i dette, kører rundt til vinbønderne og propper vinen. Tre gange om dagen drejes Cremánten en tredjedel omgang, dette sker ved håndkraft. Her er Catherine Hartmann i gang.

7 April 2012 Side 7 Tre kulinariske perler i Alsace Alsace er i Danmark mest kendt for den gode vin, men mulighederne for at få nogle gode kulinariske oplevelser i Alsace er store. Her er tre forslag til restauranter, det absolut er værd at besøge på Vinruten i nærheden af Colmar. Alle tre restauranter serverer typisk Alsacisk mad til rimelige priser. 1: Cheval Blanc, Grand Rue 122, Ribeauville. Restauranten er stilsikker med en høj kvalitet i den serverede mad, man skal ikke dømme Cheval Blanc på interiøret, som ikke er prangende og præget af stilforvirring, udlejer også værelser. Prøv for eksempel deres tre retters menu terroirs til omkring 20 pr. couvert. 2: Caveau Morakopf, Niedermorschwir. Lille hyggelig restaurant med gode lokale retter, af meget høj kvalitet, bestil bord, og kom til tiden, ellers bliver bordet givet til andre. Prøv den eventuelt som frokostrestaurant. 3: Taverne Mediévale, Rue Haute 11, Gueberschwir. Denne restaurant skal man se sig godt for for at finde, men det er alle anstrengelserne værd, maden er af absolut topkvalitet, prøv for eksempel deres snegle i fløde-nøddesauce til forret eller deres filoindbagte münsteroste med salat. Til hovedret kan anbefales en tallerken med tre lokale specialiteter. Alt er veltillavet og serveres med et smil. Gueberschwir er naboby til Voegtlinshoffen, så kombiner for eksempel med et besøg hos Andre Hartmann. Det var så alt for denne gang, jeg håber, at du har haft glæde af dette nummer af Kulturvinnyt. Har du spørgsmål eller kommentarer, hører jeg gerne fra dig. Venlig hilsen Lene Nørgaard Hansen Læs mere på Kulturvin v/lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder, tlf eller Mail: kulturvin@kulturvin.dk

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Baron Kirmann Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet

Læs mere

ALSACE Vi fortsætter rækken og nu er vi altså på vej til den 18 tur til Alsace.

ALSACE Vi fortsætter rækken og nu er vi altså på vej til den 18 tur til Alsace. ALSACE 2016 Vi fortsætter rækken og nu er vi altså på vej til den 18 tur til Alsace. Vi flytter igen i år ind hos DEMEURE D ANTHYLLA midt i Hunawihr, hvor vi har hele etablissementet, med 4 lejligheder,

Læs mere

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR T0531453 Hacienda Araucano 2008 cabernet sauvignon, Chile Den berømte Lurton-familie fra Bordeaux, som ejer flere Grand Cru Classé slotte, er for nogle år siden begyndt at dyrke vin rundt om i verden.

Læs mere

VINkort. (Til velkomst og dessert)

VINkort. (Til velkomst og dessert) Champagne og Mousserende vine (Til velkomst og dessert) Crémant d Alsace Brut Cave Vinicole de Hunawihrs Cremant er ren, frisk og elegant. Bouquet en er fint duftende og blomsteragtig, og smagen er tør,

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale.

FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale. Øl fra FUR Bryghus FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale. 30,- Rolig og klar øl med farve som rødgyldent rav. Småboblende med tæt cremefarvet skum, der giver fine blonder på glasset.

Læs mere

Varme retter. Serveres mellem kl og kl Specialitet: Pandestegte ål med hvide kartofler og persillesovs» Spis hvad du kan «Kr.

Varme retter. Serveres mellem kl og kl Specialitet: Pandestegte ål med hvide kartofler og persillesovs» Spis hvad du kan «Kr. Varme retter Serveres mellem kl. 11.30 og kl. 20.00 1. Specialitet: Pandestegte ål med hvide kartofler og persillesovs» Spis hvad du kan «Kr. 229,- 2. Stor stjerneskud: Franskbrød med pandestegte rødspættefileter

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

Vintur 2010. Tyskland og Alsace

Vintur 2010. Tyskland og Alsace Vintur 2010 Tyskland og Alsace Vores sommerferie udenlands denne sommer stod på vintur til de vigtigste tyske distrikter og til Alsace. Forud for turen havde vi planlagt hvilke vinhuse vi i hvert fald

Læs mere

Jeg glemmer at drikke vand i løbet af dagen. Mine udfordringer er. Jeg elsker mad og spiser lige, hvad der passer mig. Jeg spiser foran fjernsynet

Jeg glemmer at drikke vand i løbet af dagen. Mine udfordringer er. Jeg elsker mad og spiser lige, hvad der passer mig. Jeg spiser foran fjernsynet MIne spisevaner opgavekort Mine udfordringer er Jeg glemmer at drikke vand i løbet af dagen 1 Jeg elsker mad og spiser lige, hvad der passer mig Jeg spiser foran fjernsynet 2 3 MIne spisevaner Jeg taber

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Château De Valcombe Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

Rørvig Fisk & Røgeri. Fisk- & skaldyrsbuffet. Menu- og vinkort

Rørvig Fisk & Røgeri. Fisk- & skaldyrsbuffet. Menu- og vinkort Rørvig Fisk & Røgeri Fisk- & skaldyrsbuffet Menu- og vinkort RØRVIG FISK & RØGERI S FISKE- & SKALDYRSBUFFET FROKOST 199.- 12.00-15.00 AFTEN 279.- 18.00-21.00 BØRN HALV PRIS (MAX. 11 ÅR) Kager Muffins 30,-

Læs mere

Kim Rasmussen har vundet såvel sølv som guld ved DM i chokolade. Foto: Ole Troelsø

Kim Rasmussen har vundet såvel sølv som guld ved DM i chokolade. Foto: Ole Troelsø 10 Kim Rasmussen har vundet såvel sølv som guld ved DM i chokolade. Foto: Ole Troelsø Sønderjysk chokoladekomet stoler blindt på egen smag Kim Rasmussen lytter ikke til kunderne når han laver chokolade,

Læs mere

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden Mariagervej 101, 9560 Hadsund Vært Jan Thomassen Direkte telefonnummer 41212723 Velkomst: Rieflé Crémant d Alsace Brut

Læs mere

EFTERÅRSPROGRAM 2011

EFTERÅRSPROGRAM 2011 EFTERÅRSPROGRAM 2011 26. August, SPANSK AFTEN Spansk aften med dejlige spanske hvid- og rødvine. Vi har hentet Luis Saiz fra Spanien, til at fremstille 2 fantastiske Paellaer. En med skaldyr som blæksprutter,

Læs mere

Jagten på det perfekte vinglas

Jagten på det perfekte vinglas Jagten på det perfekte vinglas vinkreutzer Den 22. november 2013 www.vinkreutzer.dk/ Jeg gider ikke latterlige gimmicks. Når jeg skal nyde min vin, så er der få ting jeg har godkendt igennem 20 år som

Læs mere

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden.

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden. Kære Gud og far Nu bliver det påske. Festen for foråret. Festen for dit folks udfrielse af Ægypten Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Han forlod sin himmel og blev ét med os i

Læs mere

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding Kælderkort Kældervinene er også at finde på vores vinkort, dette er en beskrivelse af de enkelte vine. mousserende 1/1 2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Mousserende rosé fra Hempler

Læs mere

Selskabsfolder. i anderledes omgivelser til duften af hav, sand og strand. Hjorths Hotel, Kandestederne, Skagen

Selskabsfolder. i anderledes omgivelser til duften af hav, sand og strand. Hjorths Hotel, Kandestederne, Skagen Selskabsfolder i anderledes omgivelser til duften af hav, sand og strand Hjorths Hotel, Kandestederne, Skagen HJORTHS HOTEL & KOKHOLMS HOTEL K ANDESTEDERNE - SKAGE N Naturen - lige uden for døren Omsorg

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Kusser Himlen Farvel

Kusser Himlen Farvel Kusser Himlen Farvel Søndag Jetlag. Fucking jetlag. Flyveturen har kostet mig flere kræfter end jeg troede. Las Vegas åbnede sig som en villig kvinde, da flyet satte hjulene på den flimrende asfalt. Jeg

Læs mere

B I S T R O M E N U. Pommes frites 35,00 1 portion pommes frites med salt & remoulade.

B I S T R O M E N U. Pommes frites 35,00 1 portion pommes frites med salt & remoulade. B I S T R O M E N U Sildetallerken (indtil kl. 16.00) 86,00 3 slags sild flot anrettet m/karrysalat, rugbrød, capers, krydderfedt & løgringe. Pommes frites 35,00 1 portion pommes frites med salt & remoulade.

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service

Læs mere

Bryllup på Hesselet - Beliggenhed, mad, service & romantisk atmosfære

Bryllup på Hesselet - Beliggenhed, mad, service & romantisk atmosfære Bryllup på Hesselet - Beliggenhed, mad, service & romantisk atmosfære Få mere ud af dit bryllup. Start dagen før dit bryllup Start den bedste dag i dit liv allerede dagen før brylluppet. Overnat i vores

Læs mere

MADJYDEN Madjyden - Ikast-Brande Kommunes eget køkken

MADJYDEN Madjyden - Ikast-Brande Kommunes eget køkken MADJYDEN Madjyden - Ikast-Brande Kommunes eget køkken Vælg Madjyden og smag Madjydens lækre menuer. Oplev Madjydens chauffører, de er i særklasse de leverer med et smil, og er altid hjælp somme, når de

Læs mere

KOSTHÅNDBOG. Til beboere på Lions Park. I kosthåndbogen kan du læse om kosten som tilbydes i Lions Park plejecenter.

KOSTHÅNDBOG. Til beboere på Lions Park. I kosthåndbogen kan du læse om kosten som tilbydes i Lions Park plejecenter. KOSTHÅNDBOG Til beboere på Lions Park I kosthåndbogen kan du læse om kosten som tilbydes i Lions Park plejecenter. I Lions Park har vi eget køkken som selv fremstiller alt maden. Vi sætter en ære i at

Læs mere

Nyhavn og henter deres julegaver og smager lidt af julens herligheder og får en snak med kollegaer & firmaets personale.

Nyhavn og henter deres julegaver og smager lidt af julens herligheder og får en snak med kollegaer & firmaets personale. Nu er det jul igen!! Den mere end 100 år gamle, unikke vinkælder i Nyhavn anvendes i stor stil af vores egne firmaer www.plusice.dk & www.friskvand.dk til bla. kunde arrangementer, produkt lanceringer,

Læs mere

Nabohave på Amager. Nabohaven er for alle, der bor og færdes i området. Klik her for indholdsfortegnelse

Nabohave på Amager. Nabohaven er for alle, der bor og færdes i området. Klik her for indholdsfortegnelse 5 I Sundholmskvarteret lå en grund øde hen. Buske og træer voksede vildt, og store grupper af unge var de eneste, som brugte stedet. Det skabte utryghed. Samtidig var der brug for et grønt åndehul for

Læs mere

Restaurant. Kædeby -Cafeen. Vi håber De vil nyde maden og få en god oplevelse i Vor Restaurant. kokken anbefaler: Jubilæums Tilbud

Restaurant. Kædeby -Cafeen. Vi håber De vil nyde maden og få en god oplevelse i Vor Restaurant. kokken anbefaler: Jubilæums Tilbud Welkommen til Langeland Vi håber De vil nyde maden og få en god oplevelse i Vor Restaurant kokken anbefaler: Jubilæums Tilbud Stor Wienerschnitzel af kalveinderlår Serveres med : grøntsager, stegte kartofler

Læs mere

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold.

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Julegaveidéer HUSK! Det er os der forhandler ESE-BRYG Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Helgolandsgade 26

Læs mere

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk P12050909 Barbera d Asti 2009 Govone 13% Piemonte Barberadruen giver i Piemonte fyldige vine med toner af mørk frugt og en karakter og eftersmag, som hænger meget længe i munden. Vi mener, at vi er Danmarks

Læs mere

Hereford. Kære Gæster. Rigtig hjertelig velkommen til Restaurant Hereford BYENS BEDSTE BØFFER. Her er det kødet, der er i højsædet.

Hereford. Kære Gæster. Rigtig hjertelig velkommen til Restaurant Hereford BYENS BEDSTE BØFFER. Her er det kødet, der er i højsædet. Vi står på hovedet for vores gæster!! Hereford Kære Gæster Rigtig hjertelig velkommen til Restaurant Hereford BYENS BEDSTE BØFFER Her er det kødet, der er i højsædet. Vi har derfor valgt topkvalitet kød

Læs mere

TÖRLEY. Skønne mousserende vine fra. Charmant Doux. Populære mousserende vine fra Ungarn.

TÖRLEY. Skønne mousserende vine fra. Charmant Doux. Populære mousserende vine fra Ungarn. Skønne mousserende vine fra TÖRLEY Charmant Doux Populære mousserende vine fra Ungarn. Elegant udseende, typisk champagne farve, intensiv mousserende. Dens bouquet og smag minder om sukkersøde frugter

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE DECEMBER 2012 Så kom der Fars Fastfood på menuen Siden august har over 100 fædre og 115 børn været på Fars køkkenskole en gang om måneden. Først blev der kokkereret Fars

Læs mere

Tre måder at holde jul på Holmgaard i Skødstrup

Tre måder at holde jul på Holmgaard i Skødstrup Tre måder at holde jul på Holmgaard i Skødstrup In Provencalsk julebuffet på Holmgaard Gourmetmad med introduktion til vine fra Champagne og Bourgogne. Kokkeskole og hygge DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD-

Læs mere

Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD:

Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD: Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD: Har du fødselsdag? Tilbyder vi vores buffet til kun 1KR. Ved bestilling til minimum 4 personer, spiser fødselaren for 1 Kr (gælder ikke drikkevarer) KUN buffet. (gælder 3 dage,

Læs mere

SELSKABSMENUER BESTIL JERES BORD ALLEREDE I DAG! Tlf

SELSKABSMENUER BESTIL JERES BORD ALLEREDE I DAG! Tlf 2017 SELSKABSMENUER Hvide Hest har en enestående beliggenhed lige ved scenen og med udsigt til skoven. Vi kan tilbyde de perfekte rammer for alle størrelser selskaber op til 500 personer. Vores dygtige

Læs mere

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen.

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen. !!! Sommerfest Pakke 1 Min. 150-170 gæster Velkomst: SOSO Cocktail + velkomst Fingerfood : Lune og kolde hapsere serveres. 3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine)

Læs mere

OPLEVELSER FOR ALLE KONFIRMATION Sammensæt selv din menu Ranunkelvej Skjern T rskulturcenter.dk

OPLEVELSER FOR ALLE KONFIRMATION Sammensæt selv din menu Ranunkelvej Skjern T rskulturcenter.dk www.rskc.dk OPLEVELSER FOR ALLE KONFIRMATION Sammensæt selv din menu konfirmation - en dag der skal huskes Konfirmationen er en hel speciel dag - især for konfirmanden - men garanteret også for familien.

Læs mere

Dagens ret. Mandag Hakkebøf m/bløde løg. Tirsdag Gule ærter m/flæsk. Onsdag Millionbøf m/kartoffelmos. Torsdag Fiskefrikadeller

Dagens ret. Mandag Hakkebøf m/bløde løg. Tirsdag Gule ærter m/flæsk. Onsdag Millionbøf m/kartoffelmos. Torsdag Fiskefrikadeller Dagens ret Mandag Hakkebøf m/bløde løg Tirsdag Gule ærter m/flæsk Onsdag Millionbøf m/kartoffelmos Torsdag Fiskefrikadeller Fredag Hjerter i flødesauce m/kartoffelmos Lørdag Lammekølle m/flødekartofler

Læs mere

Lecanu event company

Lecanu event company Lecanu event company WWW.DETFRANSKEHJORNE.dk http://worldkitchenevents.com/ 1 SKØDSTRUP KØBENHAVN PARIS MARRAKECH 2 Video Stjerner Prisen Bruno Lecanu http://vimeo.com/59659919 https://www.trustpilot.dk/review/www.detfranskehjorne.dk?utm_source=www.detfranskehjorne.dk

Læs mere

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT 1. EXT TOGPERRON MIDDAG Vi ser en tom togperron. Der er klip mellem titelskilte og billeder af den tomme perron. Der er helt stille. En svag baggrundsstøj er det eneste

Læs mere

Jeg besøger mormor og morfar

Jeg besøger mormor og morfar Jeg besøger mormor og morfar I dag er det søndag. Normalt kan jeg sove længe, for jeg skal selvfølgelig ikke i skole om søndagen. Men i dag står jeg alligevel tidligt op. Jeg skal nemlig besøge mormor

Læs mere

Bobler. Caprice de Lune Rosé 325,- Gamay. Sprød, frugtagtig, let sød.

Bobler. Caprice de Lune Rosé 325,- Gamay. Sprød, frugtagtig, let sød. Bobler Caprice de Lune Rosé 325,- Gamay. Sprød, frugtagtig, let sød. Emile Boeckel Crémant d Alsace 348,- Chardonnay. Méthode Champeniose, tør, frisk. Anna Codorniu Blanc de blanc Cava Brut 315,- Chardonnay,

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer

Forplejning til møder og konferencer Restaurant søren k serverer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

en madoplevelse for alle sanser

en madoplevelse for alle sanser en madoplevelse for alle sanser Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. À

Læs mere

DeViKa. Velkommen til. Find ud af:

DeViKa. Velkommen til. Find ud af: Velkommen til DeViKa Find ud af: Hvem DeViKa er Hvilke tilbud DeViKa har til dig, også hvis du har særlige behov Hvordan du bestiller Hvornår og hvordan maden leveres Priser og betaling Kostråd Velkommen

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF. 26 27 90 26- INFO@DETFRANSKEHJORNE.DK- WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK www.bruno-lecanu.

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF. 26 27 90 26- INFO@DETFRANSKEHJORNE.DK- WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK www.bruno-lecanu. DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF. 26 27 90 26- INFO@DETFRANSKEHJORNE.DK- WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK www.bruno-lecanu.dk Bruno Lecanu Video Stjerner Prisen Bruno Lecanu http://vimeo.com/59659919

Læs mere

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Inspiration Skal du holde bryllup, fødselsdag, firmafest, jubilæum, reception eller anden form for fest eller sammenkomst har Højslev

Læs mere

Lollandsk vinbonde i Amarone-eventyr

Lollandsk vinbonde i Amarone-eventyr SØNDAG 2. NOVEMBER NR. 44 / 2014 SØNDAG Lollandsk vinbonde i Amarone-eventyr På Lolland producerer ingeniøruddannede Preben Jørgensen flere hundrede flasker rødvin om året efter samme principper som i

Læs mere

VIN2smagning - efterår 2019

VIN2smagning - efterår 2019 VIN2smagning - efterår 2019 Fredag den 20. september 2019, kl. 16-19 Jyllands Allé 143, 8260 Viby J PROGRAM Vinsmagningen er en åbent hus-smagning, du kan således mellem kl. 16-19 komme og gå, som det

Læs mere

Mortensaften på Hotel Harmonien

Mortensaften på Hotel Harmonien Mortensaften på Hotel Harmonien Torsdag d. 10. november 2016 kl. 18.00 Forret Fiskeroulade med dressing og brød Andesteg med rødkål, svesker, ½ æble, sauce, samt brunede og hvide kartofler Ris á l amande

Læs mere

& 4 8362 8692 1311 8692 3309 CVR.

& 4 8362 8692 1311 8692 3309 CVR. Julefrokost 2015 Julefrokost 2015 på Hørning Kro & Hotel Fredag den 27. & Lørdag den 28. november Vi serverer en traditionsrig men spændende jule buffet, med alt hvad julen har at byde på. Vores DJ Delta

Læs mere

Alaska september 2012

Alaska september 2012 Alaska september 2012 Indianer slik (tørret og røget laks i strimler med skind på bagsiden) serveret med æble både og appelsinstykker møjsommeligt pillet af Joe. Man gnaver laksen af skindet, mens man

Læs mere

BRUNCHBUFFET / BRUNCHTALLERKEN / KANAPÉER / SNACKS / MINDEKOMSAMMENBUFFET / DRIKKEVAREBUFFET / SÆRLIGE PAKKER FOR SELSKABER / SÆSONOVERSIGT /

BRUNCHBUFFET / BRUNCHTALLERKEN / KANAPÉER / SNACKS / MINDEKOMSAMMENBUFFET / DRIKKEVAREBUFFET / SÆRLIGE PAKKER FOR SELSKABER / SÆSONOVERSIGT / BRUNCHBUFFET / BRUNCHTALLERKEN / KANAPÉER / SNACKS / MINDEKOMSAMMENBUFFET / DRIKKEVAREBUFFET / SÆRLIGE PAKKER FOR SELSKABER / SÆSONOVERSIGT / VEGETARISK ALTERNATIV / TILKØB TIL SELSKABSPAKKER VI TILBYDER

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Følgende er en transskription af filmen,, som er produceret af DIIS, 2013. I filmen fortæller Tove Udsholt om sine oplevelser som gemt barn under Besættelsen. Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Mit navn

Læs mere

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk 2071 1796 vin@born-wine.dk Kære kunder, Hvis I vil gøre julen til noget specielt med dejlig julemad med skønne vine, kan vi hjælpe Julekatalog s glæder Husk livet er for kort til dårlig vin Alle priser

Læs mere

H E L E E Nr 3 marts 2015

H E L E E Nr 3 marts 2015 H E L E E Nr 3 marts 2015 HELENENYT Nr. 3 (marts årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

Forretter. Supper. Salater

Forretter. Supper. Salater Menu & vin Forretter 1. Saganaki 59,- Paneret fetaost med salat og tzatziki 2. Dolmadaki 59,- Fyldte vinblade med tzaziki og salat og brød Supper 3. Tomatsuppe 49,- Serveres med brød 4. Gullaschsuppe 59,-

Læs mere

ALSACE 2010: LILLE MÆNGDE - STOR FRISKHED. Friskhed, frugt og et markant fald i udbyttet er kendetegnende for årgang 2010.

ALSACE 2010: LILLE MÆNGDE - STOR FRISKHED. Friskhed, frugt og et markant fald i udbyttet er kendetegnende for årgang 2010. ALSACE 2010: LILLE MÆNGDE - STOR FRISKHED Friskhed, frugt og et markant fald i udbyttet er kendetegnende for årgang 2010. I Alsace er der ingen år, der er ens. Hver årgang bringer sine overraskelser, både

Læs mere

"KØD" 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43

KØD 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43 "KØD" 4. Draft af Niels H. F. Jensby Station Next Toppen niels@falk.dk 27 64 46 43 2. EXT. S HUS - AFTEN En 70 er forstadsvilla. Gående ned af indkørselen kommer (30). Han er klædt i et par jeans og en

Læs mere

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser.

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser. Dalby Hotel Restaurant Bregnen Vordingborgvej 425 Dalby - 4690 Haslev Tel: 56 39 81 06 Fax: 56 39 81 60 Email: hotel@dalbyhotel.dk www.dalbyhotel.dk Forår 2015 FESTARRANGEMENTER Vi takker for Deres henvendelse

Læs mere

Jels Voldsted. Koldingvej 2, 6630 Rødding Tlf.: 75 58 55 11 www.jelsvoldsted.dk

Jels Voldsted. Koldingvej 2, 6630 Rødding Tlf.: 75 58 55 11 www.jelsvoldsted.dk 2011 Alm. Brunch: Min 20 voksne, børn under 12 år ½ pris, over 30 voksne, anrettes som buffet. Varighed max 2 timer. Æg, bacon og pølser 3 slags pålæg. Varm leverpostej m/ champignon 3 slags oste Røget

Læs mere

Vinkort. Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme

Vinkort. Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme Vinkort Husets hvidvine: Gl. ½ 1/1 Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme Sauvignon Blanc, Domaine Lalande,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 VINSMAGNING Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 Vintner s Reserve Riesling Kendall-Jackson Vintner s Reserve serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene.

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Spørgeskema om. Børns spisevaner og forhold til madlavning

Spørgeskema om. Børns spisevaner og forhold til madlavning Barnets navn... Barnets klasse........ Spørgeskema om Børns spisevaner og forhold til madlavning Spørgeskema ifm. projektet Smag for Livet, der er financieret af Nordeafonden ( www.smagforlivet.dk). FORORD

Læs mere

"Noma" Scene. Fra. "Hvidt i Hvidt" Udviklet og skrevet i Feb 2015 på Isbjørnens Forfatter Camp

Noma Scene. Fra. Hvidt i Hvidt Udviklet og skrevet i Feb 2015 på Isbjørnens Forfatter Camp "Noma" Scene Fra "Hvidt i Hvidt" Udviklet og skrevet i Feb 2015 på Isbjørnens Forfatter Camp INT. NOMA. AFTEN Karoline og Anne træder ind i den fine restaurant. Du ved jeg elsker nye eventyr, men er du

Læs mere

Om forskellige SOFUS'er for Fiberline Composites A/S af Asbjørn Lønvig

Om forskellige SOFUS'er for Fiberline Composites A/S af Asbjørn Lønvig Om forskellige SOFUS'er for Fiberline Composites A/S af Asbjørn Lønvig Safety-SOFUS Jeg synes det er meget væsentligt at afværge ulykker og at bevare et godt helbred på min arbejdsplads. Vi kalder det

Læs mere

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab.

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. SELSKABER Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. Gyrstinge Skovkro, der ligger ude i Lille Bøgeskov, har en tilhørende smuk have med en lille sø. Vi har de

Læs mere

Sensommerhilsner til jer alle sammen

Sensommerhilsner til jer alle sammen Sensommerhilsner til jer alle sammen September 2012 Hos Familier med kræftramte børn sender vi dig denne hilsen med stor tak for din støtte, som gør det muligt for os at afholde rigtig mange nyttige aktiviteter

Læs mere

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JERES SELSKAB VELKOMMEN I CAP HORN

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JERES SELSKAB VELKOMMEN I CAP HORN VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JERES SELSKAB VELKOMMEN I CAP HORN SELSKABSPAKKER FROKOST SERVERES FRA KL. 12-17 DET LILLE FROKOSTBORD Serveres på fade ved bordet Løgsild serveret med en creme af æg, drueagurker,

Læs mere

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin.

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin. Vinkort Champagne & Bobler Nicolas Feuillatte Brut, Réserve... 695,- Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne-noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus. Albert Sounit Crémant de Bourgogne

Læs mere

Indretning -svar i alt 122. Service og Miljø -svar i alt 114

Indretning -svar i alt 122. Service og Miljø -svar i alt 114 Indretning -svar i alt 122 Fuld tilfredshed 29. Tilfreds 48 Hverken tilfreds/utilfreds 27 Utilfreds 16 Meget utilfreds 2 Service og Miljø -svar i alt 114 Fuld tilfredshed 22 Tilfreds 43 Hverken tilfreds/utilfreds

Læs mere

AFTEN. 72,- Med bacon og friskbagt brød. 78,- Med friskbagt brød. 72,- Med høns i asparges. 72,- Med guacamole, salsa, og creme fraiche

AFTEN. 72,- Med bacon og friskbagt brød. 78,- Med friskbagt brød. 72,- Med høns i asparges. 72,- Med guacamole, salsa, og creme fraiche Diagonalkroen AFTEN FORRET Kartoffelporre suppe 72,- Med bacon og friskbagt brød Rejecocktail 78,- Med friskbagt brød Stor tartelet 72,- Med høns i asparges Nachos 72,- Med guacamole, salsa, og creme fraiche

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Bilag 7 Arbejdsbeskrivelse og processer i kantinen Frederiksgade

Bilag 7 Arbejdsbeskrivelse og processer i kantinen Frederiksgade Bilag 7 Arbejdsbeskrivelse og processer i kantinen Frederiksgade Ankomst i kantinen om morgenen kl 07.00 Brugte møde vogne køres ned i kælderen Tænde lys og låse døre op Omklædning nyt tøj hverdag (sort

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF. 26 27 90 26- iinfo@detfranskehjorne.dk- WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF. 26 27 90 26- iinfo@detfranskehjorne.dk- WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF. 26 27 90 26- iinfo@detfranskehjorne.dk- WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK Bruno Lecanu Video Stjerner Prisen Bruno Lecanu og Carsten Riis Høeg http://vimeo.com/59659919

Læs mere

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær.

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. ... GL. MOUSSERENDE VIN Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. CRÉMANT D ALSACE BRUT, BESTHEIM... Fin pikant Crémant D Alsace med cremet, behagelig

Læs mere

I SOMMERHUS Final draft

I SOMMERHUS Final draft I SOMMERHUS Final draft SCENE 1 - SKOLE (DAG, EXT.) står og læner sig op ad en bil foran en skole. Han har en smøg i den ene hånd og en iphone i den anden. Han er kunstertype, har pjusket hår og slidte

Læs mere

Schwarzwald bugter sig i bakkedal

Schwarzwald bugter sig i bakkedal Schwarzwald bugter sig i bakkedal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Kukure og bindingsværk Bakker og dale Besøg i Alsace Blomsterøen Mainau Side 1 af 5 Schwarzwald

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF. 26 27 90 26- iinfo@detfranskehjorne.dk- WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF. 26 27 90 26- iinfo@detfranskehjorne.dk- WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF. 26 27 90 26- iinfo@detfranskehjorne.dk- WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK Bruno Lecanu og Carsten Riis Høeg Video http://vimeo.com/59659919 Stjerner

Læs mere

Jels Voldsted. Koldingvej 2, 6630 Rødding Tlf.: 75 58 55 11 www.jelsvoldsted.dk

Jels Voldsted. Koldingvej 2, 6630 Rødding Tlf.: 75 58 55 11 www.jelsvoldsted.dk 2011 Alm. Brunch: Ved selskaber over 20 personer. Æg, bacon og pølser 3 slags pålæg. Varm leverpostej m/ champignon 3 slags oste Røget laks Frugt Yoghurt 2 slags marmelade. juice, kaffe og the Pris pr.

Læs mere

Mandag Osso buco. Tirsdag Coq au vin. Onsdag Brændende kærlighed. Torsdag Gammeldags svinekotelet m/rødkål. Lørdag Braiseret lammebov

Mandag Osso buco. Tirsdag Coq au vin. Onsdag Brændende kærlighed. Torsdag Gammeldags svinekotelet m/rødkål. Lørdag Braiseret lammebov Restaurant Mandag Osso buco Tirsdag Coq au vin Onsdag Brændende kærlighed Torsdag Gammeldags svinekotelet m/rødkål Fredag Pasta m/kalvekød & gorgonzolasauce Lørdag Braiseret lammebov Søndag Svinekam boulangere

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke Restaurant søren k servicerer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Komfuret fungerer suverænt - anmeldelse af Restaurant Komfur i Århus.

Komfuret fungerer suverænt - anmeldelse af Restaurant Komfur i Århus. aarhusupdate.dk Komfuret fungerer suverænt - anmeldelse af Restaurant Komfur i Århus. af Redaktionen Komfur restauranten i Guldsmedegade virker perfekt. Stabilt og uden de store overraskelser. Maden er

Læs mere

Hvordan underviser man børn i Salme 23

Hvordan underviser man børn i Salme 23 Hvordan underviser man børn i Salme 23 De fleste børn er rigtig gode til at lære udenad, og de kan sagtens lære hele Salme 23. Man kan f.eks. lære børnene Salme 23, mens man underviser om Davids liv. Det

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere