Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken"

Transkript

1 7263 Oversigt over klagepunkter: 1. Punkterede vinduer i soveværelse i tagetage 2. Punkterede vinduer i køkken 3. Rådangreb i vinduer i soveværelse i tagetage 4. Rådangreb i vinduer i badeværelse i tagetage 5. Rådangreb i vinduer i køkken 6. Rådangreb i vindue i gavl ved carport 7. Utæt rude på hems 8. Gulv på 1. sal bølger 9. To fliser revnet i badeværelse 10. Klinker i gang skruk 11. Ulovlig el-installation i kælder 12. Fugtgennemslag på kældervægge Klagers påstand: 1. Punkterede vinduer i soveværelse i tagetage Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken Der har været punkterede termoruder i vinduer i soveværelse. Termoruderne er skiftet af glarmester. 3. Rådangreb i vinduer i soveværelse i tagetage Der er rådangreb i vinduer ved soveværelse. 4. Rådangreb i vinduer i badeværelse i tagetage Indklager har ladet glarmester udskifte rådangrebne glaslister i vinduer ved køkken i forbindelse med udskiftning af termoruderne. 5. Rådangreb i vinduer i køkken Ifølge indklager har glarmester konstateret rådangreb i glaslister i vindue ved badeværelse.

2 6. Rådangreb i vindue i gavl ved carport Der er rådangreb for neden i vinduesramme. 7. Utæt rude på hems Ved og under tagvindue i hems er der fugtskjolder og fugtstriber. 8. Gulv på 1. sal bølger Trægulv i den ene side af soveværelset bølger. 9. To fliser revnet i badeværelse Der er revner i to fliser i gulv i bruseniche og i en flise i gulv ved dør i badeværelse i tagetage. 10. Klinker i gang skruk Gulvfliser ved dør i gang i stueetagen er skruk. 11. Ulovlig el-installation i kælder Indklager oplyser, at el-installatør har udbedret el-installation, som var ulovlig. Indklager oplyser ligeledes, at den ulovlige installation fandtes i en kabelkanal. 12. Fugtgennemslag på kældervægge Der er fugtgennemslag på kældervægge i tre kælderrum.

3 Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Punkterede vinduer i soveværelse i tagetage Den bygningssagkyndige oplyser, at der i tilstandsrapporten er taget forbehold mod punkterede termoruder. 2. Punkterede vinduer i køkken Den bygningssagkyndige oplyser, at der i tilstandsrapporten er taget forbehold mod punkterede termoruder. 3. Rådangreb i vinduer i soveværelse i tagetage Den bygningssagkyndige har oplyst, at han ikke har konstateret rådangreb i glaslister i forbindelse med huseftersynet. 4. Rådangreb i vinduer i badeværelse i tagetage Den bygningssagkyndige har oplyst, at han ikke har konstateret rådangreb i glaslister i forbindelse med huseftersynet. 5. Rådangreb i vinduer i køkken Den bygningssagkyndige har oplyst, at han ikke har konstateret rådangreb i glaslister i forbindelse med huseftersynet. 6. Rådangreb i vindue i gavl ved carport Den bygningssagkyndige har oplyst, at han ikke har konstateret rådangreb i vinduet i forbindelse med huseftersynet. 7. Utæt rude på hems Der var ved huseftersynet fugtstriber på lysningspaneler ved tagvindue i hems, hvilket er beskrevet i tilstandsrapporten. Det er blevet værre efter huseftersynet.

4 8. Gulv på 1. sal bølger Den bygningssagkyndige har ikke ved huseftersynet set, at gulvet i den ene side af soveværelset er eftergivende ved belastning. 9. To fliser revnet i badeværelse Den bygningssagkyndige er efter egen vurdering omhyggelig med at se efter revner i fliser, og han har ikke ser revner i forbindelse med huseftersynet. 10. Klinker i gang skruk Den bygningssagkyndige har ikke ved huseftersynet konstateret, at gulvfliser gang i stueetagen er skruk. 11. Ulovlig el-installation i kælder Den bygningssagkyndige oplyser, at han ikke kunne konstatere den ulovlige elinstallation, idet den var skjult i en kabelkanal. 12. Fugtgennemslag på kældervægge Den bygningssagkyndige oplyser, at han i tilstandsrapporten har beskrevet fugtproblemer i kælderen. Vejret på besigtigelsestidspunktet:. Vejret var godt. Der var delvis overskyet. Øvrige forhold:

5 Skønsmandens erklæring Betegnelse Ad 1. Ifølge indklagers oplysninger har der været punkterede termoruder i vinduer i soveværelse. Indklager har ladet glarmester udskifte ruderne. Vinduerne fremgår delvis af foto nr. 2 og 3. På grund af trange pladsforhold på altanen er det ikke muligt af se hele vinduespartiet. Der kan ikke konstateres punkterede termoruder på nuværende tidspunkt. Ad 1. Konklusion: Der kan ikke konstateres punkterede termoruder på nuværende tidspunkt. Ad 1. Fejl og forsømmelser: muligt at vurdere, om der i tilstandsrapporten er begået fejl eller forsømmelse på dette punkt. Ad 1. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms: muligt at vurdere størrelsen af en udbedringsudgift. Ad 1. Forbedringer: muligt at vurdere størrelsen af en eventuel forbedringsandel. Ad 1. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 1. Eventuelt:

6 Ad 2. Ifølge indklagers oplysninger har der været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Indklager har ladet glarmester udskifte ruderne. Der kan ikke konstateres punkterede termoruder på nuværende tidspunkt. Ad 2. Konklusion: Der kan ikke konstateres punkterede termoruder på nuværende tidspunkt. Ad 2. Fejl og forsømmelser: muligt at vurdere, om der i tilstandsrapporten er begået fejl eller forsømmelse på dette punkt. Ad 2. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms: muligt at vurdere størrelsen af en udbedringsudgift. Ad 2. Forbedringer: muligt at vurdere størrelsen af en eventuel forbedringsandel. Ad 2. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 2. Eventuelt:

7 Ad 3. Der er rådangreb i glaslister ved vinduesparti ved soveværelse. muligt med sikkerhed at afgøre, om det i xx 2007 var muligt at konstatere rådangreb i glaslister. Det er sandsynligt, at der i det mindste var skjulte rådangreb på dette tidspunkt. Det skønnes, at der var begyndende rådangreb. Såfremt dette er korrekt skulle karakteren være K2. Rådangreb starter ofte indefra i træet som følge af regnvand, der trænger ind gennem revner og sprækker. Når det bliver tørvejr tørrer træet i overfladen, men vandet længere inde i træet medfører råd. I en varm og fugtig periode kan rådangreb hurtigt bryde igennem overfladen. Ad 3. Konklusion: muligt med sikkerhed at afgøre, om det i xx 2007 var muligt at konstatere rådangreb i glaslister. Det skønnes dog, at der kunne konstateres begyndende rådangreb. Ad 3. Fejl og forsømmelser: muligt at vurdere, om der i tilstandsrapporten er begået fejl eller forsømmelse på dette punkt. Det skønnes dog, at der kunne konstateres begyndende rådangreb. Ad 3. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms: Overslagspris for udskiftning af rådangrebne glaslister skønnes at udgøre kr Ad 3. Forbedringer: Udskiftning af glaslister skønnes ikke at medføre forlænget levetid i nævneværdig grad for vinduerne som helhed. Derfor skønnes det ikke, at udskiftning af glaslister medfører forbedring.

8 Ad 3. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 3. Eventuelt:

9 Ad 4. Ved normal besigtigelse indefra og gennem oplukkelige vinduer kan der ikke konstateres rådangreb i vinduer ved badeværelse i tagetage. Vinduerne fremgår delvis af foto nr. 1. Vinduerne kan ikke besigtiges fra stige, som medbringes af en bygningssagkyndig. Ad 4. Konklusion: Der er ikke konstateret rådangreb i vinduer ved badeværelse. Ad 4. Fejl og forsømmelser: Det skønnes, at der ikke er begået fejl eller forsømmelse på dette punkt i tilstandsrapporten. Ad 4. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms: Ad 4. Forbedringer: Ad 4. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 4. Eventuelt:

10 Ad 5. Ifølge indklagers oplysninger har der været rådangreb i glaslister i vinduer ved køkken. Indklager har ladet glarmester udskifte glaslisterne. Der kan ikke konstateres rådangreb i glaslister på nuværende tidspunkt. Ad 5. Konklusion: Der er ikke konstateret rådangreb i glaslister på nuværende tidspunkt. Ad 5. Fejl og forsømmelser: muligt at vurdere, om der i tilstandsrapporten er begået fejl eller forsømmelse på dette punkt. Ad 5. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms: muligt at vurdere størrelsen af en udbedringsudgift. Ad 5. Forbedringer: muligt at vurdere størrelsen af en eventuel forbedringsandel. Ad 5. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 5. Eventuelt:

11 Ad 6. Der rådangreb i vindue i gavl ved carport. Se foto nr. 4 og 5. muligt med sikkerhed at afgøre, om det i xx 2007 var muligt at konstatere rådangreb i dette vindue. Det er sandsynligt, at der var et skjult rådangreb på dette tidspunkt. Et synligt rådangreb i xx 2007 ville sandsynligvis være mere fremskredet på nuværende tidspunkt. Rådangreb starter ofte indefra i træet som følge af regnvand, der trænger ind gennem revner og sprækker. Når det bliver tørvejr tørrer træet i overfladen, men vandet længere inde i træet medfører råd. I en varm og fugtig periode kan rådangreb hurtigt bryde igennem overfladen. Ad 6. Konklusion: Ved besigtigelse på nuværende tidspunkt skønnes, at der ikke ved besigtigelse i xx 2007 kunne konstateres rådangreb i dette vindue.. Ad 6. Fejl og forsømmelser: Det skønnes, at der ikke er begået fejl eller forsømmelse på dette punkt i tilstandsrapporten. Ad 6. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms: Overslagspris for udskiftning af rådangrebet vindue skønnes at udgøre kr Ad 6. Forbedringer: Det skønnes, at udskiftning af rådangrebet vindue medfører en forbedring svarende til 50 % og kr

12 Ad 6. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 6. Eventuelt:

13 Ad 7. Der er fugtstriber under vindue og fugtskjolder ved tagvindue over hems. Se foto nr. 6. Skaden er beskrevet i tilstandsrapporten med karakteren K0. Det skønnes, at det af tilstandsrapporten burde fremgå, at der er en utæthed ved eller i tagvindue, og karakteren burde være K3. Ad 7. Konklusion: Der er en utæthed i eller ved tagvindue. Ad 7. Fejl og forsømmelser: Det skønnes, at det af tilstandsrapporten burde fremgå, at der er en utæthed ved eller i tagvindue, og karakteren burde være K3. Ad 7. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms: Overslagspris for udskiftning af tagvindue skønnes at udgøre kr Ad 7. Forbedringer: Det skønnes, at udskiftning af tagvindue medfører en forbedring svarende til 75 % og kr Ad 7. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 7. Eventuelt:

14 Ad 8. Når man betræder gulvet langs en væg i soveværelse i tagetage kan man konstatere, at gulvet kan trykkes nedad. Gulvbelægningen er et trægulv, der er løst udlagt sandsynligvis på et undergulv. Se foto nr. 7 og 8. Ved udførelse af et huseftersyn, der omfatter stikprøvekontrol af bygningsdele, er det en tilfældighed om en bygningssagkyndig betræder gulvet på dette sted. Det skønnes, at problemet er æstetisk, hvis man ser det, og ikke af funktionel betydning. Ad 8. Konklusion: Når man betræder gulvet langs en væg i soveværelse i tagetage kan man konstatere, at gulvet kan trykkes nedad. Ad 8. Fejl og forsømmelser: Det skønnes, at der ikke er begået fejl eller forsømmelse på dette punkt i forbindelse med udarbejdelse af tilstandsrapporten. Ad 8. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms: Overslagspris for udbedring af gulvet, således at det ikke buler opad, skønnes at udgøre kr Ad 8. Forbedringer: Det skønnes, at udbedring af gulvet, således at det ikke buler opad, ikke medfører en forbedring. Ad 8. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 8. Eventuelt:

15 Ad 9. Der er revner i to fliser i gulv i bruseniche og i en flise i gulv ved dør i badeværelse i tagetage. Se fotos nr. 9 og 10. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår revnerne er opstået. Det er dog sandsynligt, at de er opstået før xx Revnerne bør ikke have indflydelse på gulvets tæthed, idet der sandsynligvis bør være en fugtspærre under fliserne. Det skønnes, at revnerne i fliserne i brusenichen burde være beskrevet i tilstandsrapporten. Karakteren burde være K2 og ikke K3. Revnen i flisen ved døren ses normalt kun ved rengøring og når den bliver udpeget. Ad 9. Konklusion: Der er revner i to fliser i gulv i bruseniche og i en flise i gulv ved dør i badeværelse i tagetage. Det skønnes, at revnerne i fliserne i brusenichen burde være beskrevet i tilstandsrapporten, hvorimod revnen ved døren normalt ikke ses. Ad 9. Fejl og forsømmelser: Det skønnes, at revnerne i fliserne i brusenichen burde være beskrevet i tilstandsrapporten. Ad 9. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms: Overslagspris for udskiftning af revnede gulvfliser skønnes at udgøre kr Ad 9. Forbedringer: Udskiftning af gulvfliser skønnes ikke at medføre forlænget levetid i nævneværdig grad for gulvet som helhed. Derfor skønnes det, at udskiftning af gulvfliser ikke medfører forbedring.

16 Ad 9. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 9. Eventuelt:

17 Ad 10. Gulvfliser i gang har ikke vedhæftning til underlaget overalt. Det gælder ikke kun ved yderdør, men en væsentlig større del af gulvet. Undergulvet er sandsynligvis udført af træ, hvorfor holdbarheden forudsætter en speciel udførelsesteknik. Gulvet fremgår af foto nr. fotos nr. 11 og 12. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår vedhæftningen er ophørt, men det er sandsynligt, at det er sket før xx Det skønnes, at skaden burde være beskrevet i tilstandsrapporten. Karakteren burde være K2. Ad 10. Konklusion: Gulvfliser i gang har ikke vedhæftning til underlaget overalt. Det gælder ikke kun ved yderdør, men en væsentlig større del af gulvet. Ad 10. Fejl og forsømmelser: Det skønnes, at skaden burde være beskrevet i tilstandsrapporten. Ad 10. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms: Overslagspris for udskiftning af gulvfliser ved speciel udførelsesteknik skønnes at udgøre kr Ad 10. Forbedringer: Udskiftning af gulvfliser skønnes ikke at medføre forlænget levetid i nævneværdig grad. Derfor skønnes det, at udskiftning af gulvet ikke medfører forbedring. Ad 10. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 10. Eventuelt:

18 Ad 11. Ifølge indklagers oplysninger har der været ulovlige elinstallationer i kælderen. Indklager har ladet elinstallatør udskifte installationerne. Parterne har oplyst, at de ulovlige el-installationer fandtes i en kabelkanal. Der er ikke konstateres ulovlige el-installationer på nuværende tidspunkt. Ad 11. Konklusion: Der er ikke konstateret ulovlige el-installationer på nuværende tidspunkt. Ad 11. Fejl og forsømmelser: muligt at vurdere, om der i tilstandsrapporten er begået fejl eller forsømmelse på dette punkt. Ad 11. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms: muligt at vurdere størrelsen af en udbedringsudgift. Ad 11. Forbedringer: muligt at vurdere størrelsen af en eventuel forbedringsandel. Ad 11. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 11. Eventuelt:

19 Ad 12. På kældervægge er der porøst vægpuds som følge af salpeterudslag nogle steder. Se fotos nr. fotos nr Kælderen er på nuværende tidspunkt indrettet til beboelsesrum, hvilket muligvis ikke er lovligt, idet der normalt ikke må være beboelsesrum i en kælder. Såfremt det skal klargøres om kælderen anvendes lovligt, skal dette undersøges hos bygningsmybndighederne. Skader i vægoverflader er beskrevet i tilstandsrapporten og der er givet karakteren K0. Jeg vil på nuværende tidspunkt give karakteren K2, men teknisk set er det mere korrekt at give karakteren K1, og der kan også argumentere for karakteren K0, idet kældervæggene svarer til kældervægge i tilsvarende huse af samme alder. Der er normalt tilsvarende fugtgener i sådanne kældervægge. Uanset hvad der gøres ved problemet er der ikke sandsynligt, at det ophører totalt, og det er ikke sandsynligt, at der kan gives tilladelse til indretning af beboelsesrum i kælderen. Ad 12. Konklusion: På kældervægge er der porøst vægpuds som følge af salpeterudslag nogle steder, og kældervæggene svarer til kældervægge i tilsvarende huse af samme alder. Ad 12. Fejl og forsømmelser: Jeg ville i tilstandsrapporten have skrevet, at der på kældervægge er der porøst vægpuds som følge af salpeterudslag, og jeg ville give karakteren K2. Ad 12. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms: Overslagspris for udførelse af udvendig fugtisolering og omfangsdræn samt reparation af indvendige vægoverflader skønnes at medføre en udgift på

20 kr Uanset dette må det forventes, at der også vil opstå skader på væggene i fremtiden. Ad 12. Forbedringer: Uudførelse af udvendig fugtisolering og omfangsdræn samt reparation af indvendige vægoverflader skønnes at medføre en forbedring på 5 % svarende til kr Vedligeholdelsesdelen vedrører kun det indvendige arbejde, hvorimod det udvendige arbejde er 100 % forbedring. Ad 12. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 12. Eventuelt:

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 8095. 1. Rådangreb i vinduer. Der er rådangreb i følgende vinduer:

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 8095. 1. Rådangreb i vinduer. Der er rådangreb i følgende vinduer: SKØNSERKLÆRING J.nr. 8095 Oversigt over klagepunkter: 1. Rådangreb i vinduer 2. Punkteret termorude 3. Gulv i badeværelse 4. Eternittagdækning på bolig Klagers påstand: 1. Rådangreb i vinduer 2. Punkteret

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10039. Oversigt over klagepunkter: 1. Fugt i kælder 2. Aftræk fra emhætte. Klagers påstand: 1. Fugt i kælder

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10039. Oversigt over klagepunkter: 1. Fugt i kælder 2. Aftræk fra emhætte. Klagers påstand: 1. Fugt i kælder SKØNSERKLÆRING J.nr. 10039 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Der trænger vand op gennem kældergulvet. Aftræk fra emhætte er ikke ført op gennem taget. Den bygningssagkyndiges forklaring: Ved

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8107 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Fugtig kældervæg mod syd. 2. Utæt hjørne i tagpap ved skorsten samt fugt i mur i stue. 3. Lyskassevange revnet

Læs mere

Oversigt over klagepunkter: 8164. Stikkontakt ved dør virker ikke.

Oversigt over klagepunkter: 8164. Stikkontakt ved dør virker ikke. Oversigt over klagepunkter: 8164 1. Kælder 2. Bryggers 3. Udhus 4. Terrasse 5. Tag 6. Køkken 7. Bad 8. Trappeopgang 9. Stue 10. Vindfang 11. HFI relæ Klagers påstand: 1. Kælder: Lysinstallationen fungerer

Læs mere

Desuden mangler der udeluftventiler i kælderen.

Desuden mangler der udeluftventiler i kælderen. Skønsmandens erklæring 8106 Oversigt over klagepunkter 1. 2. Fugt og skader i kældervægge. Olietanken. Vejret på besigtigelsestidspunktet Tørvejr svag vind ca. 24 0. Øvrige forhold Klagers selvrisiko på

Læs mere

El-installationer er i stor udstrækning ulovlige. Den bygningssagkyndiges forklaring:

El-installationer er i stor udstrækning ulovlige. Den bygningssagkyndiges forklaring: 8075 Oversigt over klagepunkter: 1. El-installationer udvendig 2. El-installationer i forgang 3. El-installationer i bryggers 4. El-tavle 5. El-installationer i værelse ved forgang 6. El-installationer

Læs mere

Oversigt over klagepunkter: 1. Revne i facade mellem oprindeligt hus og tilbygning

Oversigt over klagepunkter: 1. Revne i facade mellem oprindeligt hus og tilbygning 7259 Oversigt over klagepunkter: 1. Revne i facade mellem oprindeligt hus og tilbygning Klagers påstand: Der er en revne i en lodret fuge mellem det oprindelige hus og tilbygningen. Revnen burde være omtalt

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10112. Besigtigelse dato: 11. januar 2011. Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10112. Besigtigelse dato: 11. januar 2011. Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: SKØNSERKLÆRING J.nr. 10112 Besigtigelse dato: 11. januar 2011 Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Plantegning og snit Bilag 1 Fotos

Læs mere

22. Karakteristik på 4 5 punkter i tilstandsrapporten. Terrænet falder mod bygningen, og det anbefales ændres. 2. Sætningsrevne i sokkel mod syd

22. Karakteristik på 4 5 punkter i tilstandsrapporten. Terrænet falder mod bygningen, og det anbefales ændres. 2. Sætningsrevne i sokkel mod syd 7197 Oversigt over klagepunkter: 1. Terrænfald på nordsiden 2. Sætningsrevne i sokkel mod syd 3. Revner i sokkelpuds mod syd og ringe vedhæftning 4. Revner i lyskasse mod nord 5. Beskadigede sten og fuger

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12168

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12168 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12168 Besigtigelse d. 14. marts 2013. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7294 Oversigt over klagepunkter: I tilstandsrapporten pkt. 6.2 er anført Trægulvene knirker på 1.sal ved belastning og karakteren er angivet som K1. KK mener at karakteren K1 er

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr

SKØNSERKLÆRING. J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 10064 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Vandret revne i sokkel mod sydvest 2. Fugtig kældervæg ved hjørne vendende mod sydvest. Fugtig kældervæg i gildestue. 3. Fugtskade

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7277 Oversigt over klagepunkter: 1. Revner i klinker på væg i badeværelse 2. Råd i dobbeltdør på 1. sal og råd i skydedør i stueetage 3. Afskalninger på sokkel 4. Træ gennemtæret

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

Skønsmandens erklæring J.nr. 9034

Skønsmandens erklæring J.nr. 9034 Oversigt over klagepunkter: 1. Flisegulv i bad i stueetage mangler binding til underlaget, og der er fald mod det tilstødende værelse. 2. Gulvfliser i bad i tagetagen er lagt på oprindeligt gulvvinyl.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9047 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. I køkken/alrum og i bryggers er der et betydeligt antal klinker med skruk 2. I stort badeværelse er der

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7217 Oversigt over klagepunkter: 1. Ulovligt gulvafløb. 2. Bagfald på gulv i badeværelset. 3. Utætte fuger i badeværelset. 4. Skade ved loft i badeværelset. 5. Eftergivende gulve

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8037 Oversigt over klagepunkter: 1. Råd i vinduespartier i udestue 2. Svamp i gulv i udestue Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet de nævnte

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8016 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Manglende udluftning under krybekælder. 2. Fugtskjolder på indvendige vægge. 3. Borebilleangreb,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10128. Besigtigelse dato: 28. januar 2011. Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10128. Besigtigelse dato: 28. januar 2011. Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: SKØNSERKLÆRING J.nr. 10128 Besigtigelse dato: 28. januar 2011 Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Plantegning Bilag 1 Facadetegning

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10088

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10088 SKØNSERKLÆRING J.nr. 10088 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Gulv i bryggers er sunket samt med et betydeligt antal klinker, der mangler Øvrige forhold: Klager oplyser, at der ikke

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11100

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11100 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11100 Besigtigelsesdato: 10.10.11 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 9. oktober 2012 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9125 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Pkt.1 Fugtforhold anses ikke korrekt beskrevet i HE-rapporten. Klagers påstand: Krav Udbedring af ovennævnte skader. Den bygningssagkyndiges

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8102 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Ulovlige og uautoriserede el-installationer. 2. Ulovlige og uautoriserede vvs-installationer. 3. Defekt faldstamme (revnet og

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Tilstandsrapport pkt. 1.2 angiver med K3 ældre sætningsrevner i sokkel mod nord, syd og vest, hvilket giver risiko for vandindtrængning. 2. Tilstandsrapport

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11006 Besigtigelsesdato: Den 12.09.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8225 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Fugt i skillevægge samt ydervægge. Vejret på besigtigelsestidspunktet: 10 gr., solskin. Øvrige forhold: Ingen. Eventuelle

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11050

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11050 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11050 Besigtigelsesdato: 20. juni 2011, kl.14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 6239 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Pkt. 1 Flækkede tagsten på taget Pkt. 2 Huller i skotrenden ukorrekt udført Pkt. 3 Vandgennemtrængning i loft i køkken Utæt tag.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12158

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12158 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12158 Besigtigelse d. 25. januar 2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13087 Besigtigelsesdato: Den 10.10.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7271 Oversigt over klagepunkter: 1. Forvitrede tagplader Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet forholdet korrekt i tilstandsrapporten. Klager

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7230 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Oplysninger om manglende adgang til skunke, ikke registeret i 2. Nedbrudt træ i døre og defekte vinduer i 3. Manglende understøttelse

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13086

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13086 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13086 Besigtigelsesdato: Mandag d. 09-09-13 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16181 Besigtigelsesdato: 27/2-2017, kl. 10,00. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14075 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 28. august 2014 i tidsrummet mellem kl. 14.00 og 15.45 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11075 Besigtigelsesdato: 12. september 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9124 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Overordnet klages over meget stor forskel mellem tilstandsrapport nr. xx af xx.xx.2006 og xx af xx.xx.2009, idet klagen går på førstnævnte

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8014 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Der mangler aftræk fra toiletrum på 1 sal 2. Der mangler aftræk fra fyrrum 3. Der mangler radiatorer på hele 1 sal 4. Der mangler redningsåbning fra

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 7067 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagepunkterne er i samarbejde med klager opstillet efter følgende fremgangsmåde Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Revnedannelse

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 Besigtigelsesdato: Mandag d. 06-10-2014 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9087 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Køkken, sætninger i gulve, store fuger over køkkenbord i vægfliser, sætninger i gulve i bryggers. 2. Sætninger

Læs mere

Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand:

Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 7244 Oversigt over klagepunkter: 1. Fundering undersøgelse af grundvandsstand og dræn 2. Der er revner i ydervægge i bolig 3. Der er rådangreb i bjælke over vindue i gavl mod vest 4. Tagplader er beskadiget

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9144 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Skævhed i tagkonstruktion. 2. Faskiner fungerer ikke. 3. Fugearbejde og sokkelpuds mangelfuld. 4. Løse fliser i baggang og

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7180 Oversigt over klagepunkter: 1. Sokkel, defekt mørtelkant 2. Sætningsrevner i sokkel 3. Gulv i trapperum, skævt og revnet 4. Kældervindue, i terrænhøjde 5. Facader og gavle,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr Oversigt over klagepunkter: 1. Kanalgennemføringer i undertag 2. Skotrender 3. Udsugningsventilator

SKØNSERKLÆRING. J.nr Oversigt over klagepunkter: 1. Kanalgennemføringer i undertag 2. Skotrender 3. Udsugningsventilator SKØNSERKLÆRING J.nr. 10092 Besigtigelse dato: 5. november 2010 Oversigt over klagepunkter: 1. Kanalgennemføringer i undertag 2. Skotrender 3. Udsugningsventilator Klagers påstand: Der er risiko for vandindslag

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015 Besigtigelsesdato: Mandag, den 29. april 2013, kl. 14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Besigtigelsesdato: 16.05.2013 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 8091

SKØNSERKLÆRING J.nr. 8091 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 8091 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Gulvbelægning i badeværelse på 1. sal mangler vedhæftning. 2. Vægbeklædning med brædder i bruseniche. 3. Synlig beton i gulvafløb

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9055 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Revner/sætning i sokkel samt murværk. 2. Ny inddækninger ved kviste er ikke lavet korrekt. 3. Udgår efter

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7231 Oversigt over klagepunkter: Pkt.1 Manglende oplysning i tilstandsrapport vedr. sætningsskader/revner i facader. Huset har knæk på midten. Det er målt at det falder ca. 13 cm

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9036 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagen omhandler: 1. Mug og fugtskjolder ved forsatsvægge i kælderværelse. 2. Råd i og nedbrudte spærender samt lægter omkring

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 11039. Besigtigelsesdato: 06-07-2011. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 11039. Besigtigelsesdato: 06-07-2011. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Besigtigelsesdato: 06-07-2011 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift: SKØNSERKLÆRING J.nr.: 11039

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 12128 Besigtigelse d. 20. november 2012. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8184 Oversigt over klagepunkter: Pkt.1 Nedbøjning/mellemrum af/ved facadebjælke over vinduesparti ses ved afstand mellem facadebjælke og rem/spær. Krav Ændring af afstivning af bærende

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8081 Oversigt over klagepunkter: Pkt.1 Forkert/ulovligt udført afløb I badeværelse samt løse fliseri gulvet I bruseniche. Pkt. 2 Massivt opfugtet og afskallet indre skillevæg (bygning

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8013 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Vandindtrængning gennem tagvindue 2. Manglende oplysninger om kendte ulovlige elinstallationer, idet der kommer gnister ud fra stikkontakter og installationer.

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Kim Hoffmeister 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lindevangsvej 9 2950 Vedbæk Dato: 14-10-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 230-4315 Matr. nr./ejerlav 2af, Trørød By, Vedbæk EBS sagsnr. 60867

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14082

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14082 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14082 Besigtigelsesdato: Den 15.10.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153 Besigtigelsesdato: 11. februar 2015 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7204 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Punkterede termoruder. 2. Revnede klinker på fortrappe. 3. Gulvafløb i kælder. 4. Revnede fliser i bruseområde. 5. Intet afløb

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10076 Oversigt over klagepunkter: Ulovlige elinstallationer. 1. Stikkontakt med afbryder ved terrassedør (sidder løs) er tilsluttet med blød ledning. Herfra udgår forlængerledning

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7176 Oversigt over klagepunkter: 1. Ejendommen har vist sig at være opført at nogle specielle biologiske blokke, som er fugtfølsomme og som skal gøres gældende at være årsag til,

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8105 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Synlige betonkanter i alle gulvafløb. 2. Revnet fliser i badeværelse, hule gulv- og vægfliser. 3. Oplagte

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 7165 Oversigt over klagepunkter: 1. Ulovligt el, 2. Fugning omkring døre og vinduer, 3. Mangler ved fuger mellem klinker i køkken alrum, 4. Dårlig reparation af tagbelægning, 5. Fejlmonterede tagrender,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L. SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13107

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13107 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13107 Besigtigelse d. 10. oktober 2013. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10052 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Pkt.1. Der er monteret kobberrør i brugsvandsinstallationen før galvaniserede stålrør. (i vandretningen) Pkt.2. Tæring og lille

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J. NR. 12039

SKØNSERKLÆRING J. NR. 12039 SKØNSERKLÆRING J. NR. 12039 Besigtigelsesdato: 12. oktober 2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 8100 / 8146 Oversigt over klagepunkter: 1. Begyndende revnedannelser i eternittagplader og nedslidt tagpapbelægning på Built-up tag. 2. Manglende ventilation i tagrum. 3. Manglende ventilation under

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142

SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142 SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142 Besigtigelsesdato: 2. maj 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 7200 Oversigt over klagepunkter: 1. Afskalninger/krakeleringer af facaden mod vej og ene gavl 2. Ulovlige el-installationer 3. Ulovlig kloak fra køkkenet Klagers påstand: Der henvises til skrivelser af

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8141 Oversigt over klagepunkter: 1. Råd i vindue mod syd 2. Råd i karmbunde i 2 nordvendte vinduer 3. Råd i udhængslister 5 steder hjørne mellem stue og soveværelse over køkkendøren ved nordvestlige hjørne

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038 Besigtigelsesdato: 08.05.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13157

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13157 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13157 Besigtigelse d. Ejendommen : Klager : klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab: Forsikringsselskab/S.S.) Tilstede ved skønsmødet : (Hvis

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 7157 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: Vejret på besigtigelsestidspunktet: Øvrige forhold: 1. Hultlydende vægfliser og fugt bag fliser i badeværelse. 2.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J. nr Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING J. nr Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J. nr. 9149 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: På baggrund af klageskema af xx.xx.2009, betragtes følgende som klagepunkt. Bygning A: 1. Revne mellem murværk og let væg i

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 7188 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Knækkede og defekte tagplader 2. Bagfald på badeværelsesgulv 3. Manglende gummifuger i badeværelse 4. Krakelerede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114 Besigtigelsesdato: Den 25.10.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Journal nr. xx

SKØNSERKLÆRING Journal nr. xx SKØNSERKLÆRING Journal nr. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder relevante tilbud): 1. Datering, navn og

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15173 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 4. februar 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 11.30 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031 Besigtigelse den: 6. juni 2011 kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 2. maj 2012. kl. 9,30. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 2. maj 2012. kl. 9,30. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 2. maj 2012. kl. 9,30 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift: Skønsmandens

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 10085 Oversigt over klagepunkter: 1. Vådrumsmembran mangler muligvis i badeværelse. 2. Gulvafløb i bruseområde er ikke lovligt. 3. Loftspots i trapperum og badeværelse er ikke lovlige.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13067 Besigtigelse den: 16. september 2013 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J. nr. 10130

SKØNSERKLÆRING J. nr. 10130 Besigtigelse foretaget den: 11.04.2011 SKØNSERKLÆRING J. nr. 10130 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved mødet: Bilag: d. Navn: Aalborg den: 20.04.2011 Skønsmandens

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12119

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12119 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12119 Besigtigelsesdato: 20.11.2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14037

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14037 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14037 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Råd i udestuens træværk. 2. Manglende udluftning i udestuens tagkonstruktion. 3. Råd m.v. i vinduer og døre. 4. Utætte tagrender/nedløb. 5. Afskalning på sokkel. 6. Revner

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11128

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11128 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11128 Besigtigelse d. 13. januar 2012 Ejendommen Klager (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15165 Besigtigelsesdato: Den 14.01.2016 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105 Besigtigelsesdato: 2011-12-19 mandag. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 2014-10-29 onsdag. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.). Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9066 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Lægter i tagkonstruktion (litra A) har fugtskjolder på hele sydsiden og taget er utæt. 2. Fugt i kælderen er mere omfattende

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7129 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1.Skimmelsvampe på vægge i køkken og gangen, konstateret fugt/vand i hulmur. 2. Opfugtning af murkrone og gavl mod syd. 3.Hjørne

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9064 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Stråtaget på boligens vinkel mod gård er i meget dårlig forfatning, ligesom der er problemer ved udbygning

Læs mere