Modtagelse af produktet Ansvaret for leverede PRO TEC vinduer og døre overgår til kunden, umiddelbart efter at elementerne er leveret ved vognsiden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Modtagelse af produktet Ansvaret for leverede PRO TEC vinduer og døre overgår til kunden, umiddelbart efter at elementerne er leveret ved vognsiden."

Transkript

1 REKLAMATIONSVEJLEDNING Kære kunde! PRO TEC VINDUER tilstræber at levere fejlfrie elementer. Men desværre kan der undtagelsesvis opstå fabrikationsfejl eller skader på elementerne på deres vej fra fabrik til slutbruger. Denne vejledning giver en anvisning til, hvorledes du bør forholde dig i tilfælde af en reklamation, således at PRO TEC VINDUER bedst muligt kan behandle din reklamation. Vejledningen giver herudover et overblik over hvilke reklamationer, der er berettiget overfor PRO TEC VINDUER, samt indenfor hvilke frister, der kan reklameres. Når en fejl eller en skade konstateres, skal reklamationen indgives til PRO TEC VINDUER i henhold til gældende frister. Beskadigede elementer bør aldrig monteres, før en reklamation er indgivet, og PRO TEC VINDUER har givet samtykke til, at det beskadigede element monteres. I modsat fald kan reklamationsretten bortfalde. Ved henvendelse om reklamation. Det er vigtigt ved enhver henvendelse at have flg. informationer klar: Ordrenummer (6 cifre), som findes på afstandsstykket mellem de to glas i termoruden, samt evt. positionsnummer som kan findes på ordrebekræftelsen. Ved henvendelse om en igangværende reklamation, bedes serviceordrenummer oplyst. Kontaktperson, tlf. nummer, adresse og byggepladsadresse Tydelig beskrivelse af reklamationen Vedlæg gerne fotos, på forlangende skal fotodokumentation fremsendes. Om en reklamation er berettiget afgøres i tvivlstilfælde af PRO TEC s servicemontører ved besigtigelse. Er reklamationen ikke berettiget i henhold til PRO TEC s garantierklæring eller VinduesIndustriens Tekniske Bestemmelser, faktureres for medgået timeforbrug til besigtigelse. Garanti. PRO TEC VINDUER yder flg. garanti på fabrikations- og materialefejl (for uddybende information henvises til PRO TEC s garantierklæringer, som kan findes på hjemmesiden): For PRO TEC Classic (træ/alu): 10 år for vinduer og rammedøre 5 år på opskummede facadedøre 5 år for persienneruder og ornamentruder (Cotswold og Sandblæst glas) 1 år for el-tilbehør Undtaget herfor er tæthedsgaranti på plade- og rammedøre med ètpunktslukke. Der gives ikke garanti for tæthed(vind og vand) hvor konstruktionen gennembrydes af tilbehør, så som ventiler, brevindkast, kattelemme etc. For PRO TEC 7 (træ/grp): 5 år for alle vinduer og døre 1 år for el-tilbehør Undtaget herfor er tæthedsgaranti på plade- og rammedøre med ètpunktslukke. Der gives ikke garanti for tæthed(vind og vand) hvor konstruktionen gennembrydes af tilbehør, så som ventiler, brevindkast, kattelemme etc.

2 For yderligere information om PRO TEC s garantiforhold henvises i øvrigt til PRO TEC s garantierklæring. PRO TEC s vinduer og døre lever som minimum op til kravene i Vindues Industriens Tekniske Bestemmelser og er underlagt Glasindustriens regler. PRO TEC VINDUER sælger ikke direkte til private. Henvisninger til kunden i denne vejledning refererer altid til vores kunde, dvs. den tømrermester/entreprenør, det byggefirma eller det byggemarked/trælasthandel, der har handlet med den private kunde/bygherre. Reklamationer rettes til PRO TEC VINDUER på tlf Spørg efter serviceafdelingen. Eller send en til protec@protecvinduer.com. Modtagelse af produktet Ansvaret for leverede PRO TEC vinduer og døre overgår til kunden, umiddelbart efter at elementerne er leveret ved vognsiden. Du skal være tilstede ved leveringen, idet du er ansvarlig for at kontrollere leverancen for fejl og mangler samt at antallet og typen af de leverede elementer svarer til antallet og typen anført på følgesedlen. Hvis du ikke kan være til stede ved leveringen, vil varerne blive aflæsset på din risiko og anses så for leveret uden fejl og mangler. Er der tegn på transportskader, skal dette straks noteres på følgesedlen, hvorefter denne mærkes Serviceafdelingen og faxes/mailes til PRO TEC VINDUER senest 2 hverdage efter modtagelsen af varerne. Der er tale om en transportskade, hvis emballagen, som elementerne er pakket ind i, er brudt eller beskadiget ved ankomsten til byggepladsen. Øvrige skader/fejl/mangler, skal anmeldes til PRO TEC VINDUER inden 2 hverdage fra modtagelsen. Elementer med umiddelbart synlige skader/fejl/mangler må ikke monteres uden forudgående aftale med PRO TEC VINDUER. Sker dette alligevel kan reklamationsretten bortfalde. Det er en god idé at tage billeder af det beskadigede element, mens det stadig står på pallen. Medsend billedet ved anmeldelse af reklamationen. Opbevaring Alle elementer skal straks efter modtagelse, beskyttes på betryggende måde mod fugt (regn og sne), direkte sollys, tilsmudsning og anden overlast. På byggepladsen beskyttes elementerne bedst ved opbevaring indendørs på et plant underlag. Er det nødvendigt at opbevare elementerne udendørs, skal dette foregå på et plant underlag, ligesom pallernes top og sider skal overdækkes med vandtætte presenninger, der er fastgjort forsvarligt af hensyn til blæsevejr, og luft skal kunne cirkulere under pallen. Emballering er fra fabrik kun beregnet på at beskytte elementer mod støv og snavs fra fabrik til byggeplads. Produktskader opstået pga. ukorrekt opbevaring dækkes ikke af produktgarantien.

3 Korrekt montage PRO TEC vinduer og døre skal monteres i henhold til anvisninger i PRO TEC s Montagevejledning. Ansvaret for korrekt montage påhviler vinduesmontøren. Skader opstået som følge af forkert montage er derfor ikke dækket af PRO TEC VINDUER s produktgaranti. Løst medleveret glas skal monteres i de tilhørende vindueselementer umiddelbart efter at vindueselementet er monteret i bygningen. Der skal umiddelbart efter monteringen udføres fuger omkring elementerne eller på anden måde sikres, at elementernes trædele ikke opfugtes utilsigtet, heller ikke af indefra kommende byggefugt (kondens). I modsat fald bortfalder produktgarantien. De modtagne vinduer og døre skal monteres i lod og vater, og kontrolleres for korrekt anslag. Smøring og justering Vinduer og døre er ikke smurt fra fabrikken. Dette sker for at undgå, at støv og snavs sætter sig fast under transport og montage. Derfor skal vinduesmontøren umiddelbart efter montage, foretage grundig smøring og justering af alle vinduer og døre. Skader og funktionsfejl, der kan henføres til manglende smøring og justering er ikke reklamationsberettiget over for PRO TEC VINDUER. Tolerancer PRO TEC vinduer og døre lever som minimum op til kravene i VinduesIndustriens Tekniske Bestemmelser. Afvigelser fra ordremål er reklamationsberettiget over for PRO TEC VINDUER, såfremt de overstiger flg. tolerancer: For udvendige karmmål 2.0 m, er den tilladelige tolerance +/- 3 mm ved 12 % rel. fugt i træet. For udvendige karmmål < 2.0 m, er den tilladelige tolerance +/- 2 mm ved 12 % rel. fugt i træet. Krumning på pladedøre må være 2 mm pr. lb. m. Overflader - alu Aluminium er et blødt materiale og skal behandles med forsigtighed. Sørg altid for at stille elementerne på et egnet materiale og aldrig fx op ad en mur. Overfladefejl på aluminium (ridser, bobler m.m.), der er større end 1.0 mm er reklamationsberettiget, såfremt de kan konstateres ved visuel inspektion udendørs på 3 meters afstand, dog aldrig i direkte sol eller modlys. Nuanceforskelle på aluminium kan forekomme især på anodiserede overflader. Om nuanceforskelle er reklamationsberettiget, afgøres i tvivlstilfælde af PRO TEC VINDUER ved besigtigelse. På anodiserede overflader, hvor alu-profilerne efterfølgende forarbejdes med eksempelvis udbøjninger for ventilationshuller, kan der opstå mindre strækmærker. Disse mærker forringer ikke overfladekvaliteten og er ikke reklamationsberettigede.

4 Overflader - træ Da træ er et naturprodukt, kan der forekomme vindridser, knaster, harpiksudtræk samt struktur- og glansvariationer. Vindridser er et naturligt fænomen i træ og kan opstå over tid. Disse er ikke reklamationsberettiget i flg. VinduesIndustriens Tekniske Bestemmelser. Knaster er naturligt i træ og kan ikke undgås. Antallet af knaster i den enkelte emnedel må pr. side ikke overstige et helt tal, der er større end 1 + (10 x L):3, hvor L er lig med emnelængden målt i m. En knastgruppe hvor afstanden mellem de enkelte knaster er mindre end emnets bredde, regnes i denne henseende kun som én knast. Propning og andre udfyldninger medregnes som en knast. Perleknaster medregnes ikke. Døre og indadgående vinduer er mere udsatte for vind og vejr, så andelen af kernetræ er højere. Herved er der større sandsynlighed for knaster, og der er i praksis ingen begrænsninger på tilladt antal. Pladedøre er beklædt med finer. Finerstrukturen synes gennem malingen, så dørpladen forekommer ru sammenlignet med dørkarmen, der er lavet af massivt træ. Betegnelsen en glat dør betyder blot, at den er uden profilering. Overfladen bedømmes på 3 meters afstand og aldrig i direkte sol eller modlys. Slipper fineren uden synlig grund, er døren reklamationsberettiget, såfremt årsagen skyldes fabrikations- eller materialefejl. Harpiksudtræk er naturligt forekommende i træ og er derfor ikke reklamationsberettiget. I PRO TEC VINDUER s vedligeholdelsesvejledning findes en vejledning i at fjerne harpiks. Overfladebehandlingen bedømmes på 3 meters afstand og aldrig i direkte sol eller modlys. Løbere i malingen er reklamationsberettiget og udbedres af PRO TEC VINDUER, såfremt der er reklameret indenfor rimelig tid efter leveringsdatoen. Generelt må det accepteres at træ er et inhomogent materiale. Proppede eller kunststofudfyldte knaster vil være synlige. Desuden kan der opstå mindre farvevariationer pga. den uens grundfarve som træet har fra naturens side. Disse ting vil kun i særlige tilfælde være reklamationsberettiget. Nuanceforskelle. Om nuanceforskelle er reklamationsberettiget afgøres i tvivlstilfælde af PRO TEC VINDUER ved besigtigelse. Overflader - GRP GRP (Glasfiberarmeret polyester) er det materiale som udgør de oplukkelige rammer samt den udvendige del af karmen på PRO TEC 7 vinduer og døre. GRP profiler fremstår med struktur i overfladen, der skyldes de glasfibermåtter som ligger i profilet. Man må derfor forvente en mere ujævn overflade end det er tilfældet for træ og alu. Overfladebehandlingen bedømmes på 3 meters afstand og aldrig i direkte sol eller modlys. Løbere i malingen er reklamationsberettiget og udbedres af PRO TEC VINDUER, såfremt der er reklameret inden for rimelig tid efter leveringsdatoen. Hvis der er behov for at afdække vinduerne i forbindelse med maling/pudsning af bygningens facader, kan der klæbes tape udvendigt på vinduerne. Tapen skal være at typen 3M, Scotch blå

5 afdækningstape, og fjernes inden der er gået 10 dage. Tapen fjernes forsigtigt og i et langsomt tempo. Anvendes andre tape-typer eller aftrækningsmetoder kan garantien for malingens holdbarhed bortfalde. Om nødvendigt påhviler det kunden at bevise hvilken tape der er blevet anvendt. Ruder PRO TEC VINDUER producerer ikke selv ruder, men køber dem hos rudeproducenter. PRO TEC VINDUER er som minimum underlagt VinduesIndustriens Tekniske Bestemmelser og Glasindustriens regler for, hvad der er reklamationsberettiget. Termiske spændinger karakteriseret ved revner vinkelret på kanten og i dybden er ikke reklamationsberettiget. Revner uden synlig grund er reklamationsberettiget i 10 år efter leveringsdatoen. Dette gælder dog ikke for løst medleveret glas. Almindeligt glas brugt i termoruder opfattes som klart, men er i virkeligheden grønt eller blåt. To stykker glas af samme type men med forskellig tykkelse kan opfattes som om, de har forskellige nuancer. Det kan der ikke gøres noget ved og er ikke reklamationsberettiget. I øvrigt henvises til Glasindustriens regler på : Fotografer den eventuelle fejl på ruden mens elementet stadig står på pallen og indsend det sammen med reklamationen inden 2 hverdage efter levering. Dug på ruden Dug udvendig og indvendig er naturligt forekommende på ruder og er ikke reklamationsberettiget. Dug mellem glas skyldes, at ruden er punkteret. Punkterede ruder er dækket af 10 års produktgaranti fra leveringsdatoen. Dog er ornamentruder (Cura, Cotswold) og sandblæst glas kun omfattet af 5 års garanti. PRO TEC VINDUER A/S Nybovej Holstebro Tlf Fax protec@protecvinduer.com

PRO TEC 7 MULTI MONTAGEVEJLEDNING. windows

PRO TEC 7 MULTI MONTAGEVEJLEDNING. windows PRO TEC 7 MULTI MONTAGEVEJLEDNING windows INDHOLD 01 Modtagelse og opbevaring... 3 02 Starthjælp.... 4 03 Facadedør... 5 04 Terrassedør... 9 05 Topstyret vindue... 13 06 Sidehængt vindue... 17 07 Sidestyret

Læs mere

Montagevejledning Pavillon Femø Side 1 Montagevejledning for Pavillon Femø www.pavillongruppen.dk Type: PAV-3030 Bredde 300 x længde 300 cm Forbehold for ændringer af pavillonen www.pavillongruppen.dk

Læs mere

DANSKE VINDUER OG DØRE

DANSKE VINDUER OG DØRE DANSKE VINDUER OG DØRE www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker EN MODERNE VIRKSOMHED Danske Vinduer og Døre er en selvstændig producent af vinduer og døre til de danske forbrugere.

Læs mere

ANVISNING! MONTERINGSVEJLEDNING ZELALUX TRÆ-KOMPOSIT-ALU VINDUER OG DØRE. Vejl. vægtgrænser. Under 15 kg kg. Over 35 kg

ANVISNING! MONTERINGSVEJLEDNING ZELALUX TRÆ-KOMPOSIT-ALU VINDUER OG DØRE. Vejl. vægtgrænser. Under 15 kg kg. Over 35 kg MONTERINGSVEJLEDNING ZELALUX TRÆ-KOMPOSIT-ALU VINDUER OG DØRE ANVISNING! Der skal som hovedregel anvendes tekniske hjælpemidler til løft af vinduer og døre Vejl. vægtgrænser ved håndtering i underarmsafstand

Læs mere

Monteringsvejledning FISKELØKKEN 10 5330 MUNKEBO TLF. 65975400 FAX 65975949. www.total-vinduer.dk email: info@total-vinduer.dk

Monteringsvejledning FISKELØKKEN 10 5330 MUNKEBO TLF. 65975400 FAX 65975949. www.total-vinduer.dk email: info@total-vinduer.dk Monteringsvejledning FISKELØKKEN 10 5330 MUNKEBO TLF. 65975400 FAX 65975949 www.total-vinduer.dk email: info@total-vinduer.dk Modtagelse og opbevaring 1. Overdragelse af døre og vinduer sker ved vognkant

Læs mere

I nformation. Almindelige krav til montering af trævinduer og facadedøre. Til håndværkere og slutbrugere

I nformation. Almindelige krav til montering af trævinduer og facadedøre. Til håndværkere og slutbrugere I nformation Almindelige krav til montering af trævinduer og facadedøre Til håndværkere og slutbrugere Modtagelse og opbevaring Aflæsning og håndtering af elementerne skal foretages på en hensigtsmæssig

Læs mere

Modtagelse & opbevaring

Modtagelse & opbevaring Vinduer & døre Modtagelse & opbevaring Montering, fastgørelse & fugning Vedligehold, rengøring & smøring Udluftning af boligen Funktion & betjening Garantierklæring 3 4-11 12-14 14 15-18 19 Opklodsning

Læs mere

Montagevejledning. Der placeres blivende opklodsning bag slutblik, primært som indbrudshæmmende funktion.

Montagevejledning. Der placeres blivende opklodsning bag slutblik, primært som indbrudshæmmende funktion. 16.1.2014 1 Montagevejledning MODTAGELSE, KONTROL OG AFDÆKNING Du bedes tage imod varerne Bemærk, at varerne leveres ved vognsiden. Køberen hjælper med aflæsning husk løftegrej til store elementer. Ansvaret

Læs mere

FPC-system. Del 3. Arbejds- og kontrolinstruktioner

FPC-system. Del 3. Arbejds- og kontrolinstruktioner FPC-system Del 3 Arbejds- og kontrolinstruktioner Indholdsfortegnelse Udgave 3.1 Produktionsproces - Kontrolplan 3.2 Afkortning 3.3 Firkanthøvling 3.4 Tapning 3.5 Hulstemmer 3.6 Profilering 3.7 Rammesamling

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning

Vedligeholdelsesvejledning Drift & Vedligehold. Kviste Kompaniet Vesterbæk. Vedligeholdelsesvejledning (I denne vejledning vil Kviste Kompagniet Vesterbæk være benævnt KKV) Tyndpladebeklædninger Hvis kvisten er beklædt med zink/kobber/aluminium

Læs mere

Danske Vinduer og Døre

Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Danske Vinduer og Døre Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker EN MODERNE VIRKSOMHED Danske Vinduer

Læs mere

Fokus på den bedste løsning

Fokus på den bedste løsning Fokus på den bedste løsning 2 03 Luk dig ind i en verden af vinduer og døre Fokus på den bedste løsning Hos PT VINDUER har vi konstant fokus på at levere dig den bedst mulige løsning, når det gælder vinduer

Læs mere

ANVISNING! MONTERINGSVEJLEDNING ALUX TRÆ/ALU VINDUER OG DØRE. Vejl. vægtgrænser. Under 15 kg kg. Over 35 kg

ANVISNING! MONTERINGSVEJLEDNING ALUX TRÆ/ALU VINDUER OG DØRE. Vejl. vægtgrænser. Under 15 kg kg. Over 35 kg MONTERINGSVEJLEDNING ANVISNING! Der skal som hovedregel anvendes tekniske hjælpemidler til løft af vinduer og døre Vejl. vægtgrænser ved håndtering i underarmsafstand ALUX TRÆ/ALU VINDUER OG DØRE Under

Læs mere

Montagevejledning Pavillon Omø Side 1 Montagevejledning for Pavillon Omø Type: PAV-3333 Diameter 337 cm Forbehold for ændringer af pavillonen Montagevejledning Pavillon Omø Side 2 1. Generel Information

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE BETJENING AF FOLDEDØRE LIGE FLØJANTAL Lukket Position Er døren monteret med terrassedørsgreb skal alle greb stå i lodret position. Er den gående dør

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

164 cm 3,5 cm 1 cm 2 cm 62 cm X X 30 cm X 7,5 cm 2 cm 3 cm 12 cm 54,5 cm 55 cm 54,5 cm 164 cm 3,5 cm 1 cm 2 cm 62 cm X X 36 cm X 7,5 cm 2 cm 3 cm 12 cm 49,5 cm 65 cm 49,5 cm A B R 15 mm R 15 mm 2 11 32

Læs mere

Montagevejledning. Karmen indsættes i murhullet og fastholdes med kiler. Karmen sættes i lod i alle retninger der justeres med kilerne.

Montagevejledning. Karmen indsættes i murhullet og fastholdes med kiler. Karmen sættes i lod i alle retninger der justeres med kilerne. 01.10.2012 1 Montagevejledning MODTAGELSE, KONTROL OG AFDÆKNING Du bedes tage imod varerne Bemærk, at varerne leveres ved vognsiden. Køberen hjælper med aflæsning husk løftegrej til store elementer. Ansvaret

Læs mere

Vejledning vedr. montering af facade døre og udadgående terrassedøre.

Vejledning vedr. montering af facade døre og udadgående terrassedøre. Vejledning vedr. montering af facade døre og udadgående terrassedøre. Det er vigtigt at Deres nye vinduer og døre monteres korrekt, og ved at gennemgå nedennævnte vejledning har de et godt udgangspunkt

Læs mere

Prisliste 2015/2016. Garage- og stalddøre Døre til viderebeklædning Branddøre

Prisliste 2015/2016. Garage- og stalddøre Døre til viderebeklædning Branddøre Prisliste 2015/2016 Garage- og stalddøre Døre til viderebeklædning Branddøre 1 Indhold Garagedøre... Side 4 Garagedøre med spor... Side 5 Døre til viderebeklædning... Side 6 Viderebeklædning... Side 7

Læs mere

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse for opretholdelse af garanti

Pleje og vedligeholdelse for opretholdelse af garanti Brugervejledning - VELFAC vinduer Uddrag til A/B Mønten - 2016 Pleje og vedligeholdelse for opretholdelse af garanti For alle VELFAC produkter gælder nogle generelle retningslinier, som skal imødekommes

Læs mere

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Kære Kunde De materialer vi anvender er 100% naturligt massiv træ, der altid påvirkes af vejrforholdene i omgivelserne også selvom det er ovntørret. Derfor

Læs mere

MONTERING. Træ & Træ/Alu

MONTERING. Træ & Træ/Alu Træ & Træ/Alu MONTERINGSVEJLEDNING TIL VINDUER AFMONTERING AF DE GAMLE VINDUER Du skal huske at kontrollere, om det nye vindue passer i murhullet, inden du afmonterer det gamle vindue. A B Udtag først

Læs mere

Brugervejledning for VELFAC 200 + Edge (uddrag af VELFAC Brugervejledning)

Brugervejledning for VELFAC 200 + Edge (uddrag af VELFAC Brugervejledning) Brugervejledning for VELFAC 200 + Edge (uddrag af VELFAC Brugervejledning) Pleje og vedligeholdelse for opretholdelse af garanti For alle VELFAC produkter gælder nogle generelle retningslinier, som skal

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 150 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Kære kunde! Din plantekasse udstyres indvendigt med en perforeret folie, så vand ikke bliver stående

Læs mere

DOORS. Skydedør. Med Indbygningskarm 2015-2 1

DOORS. Skydedør. Med Indbygningskarm 2015-2 1 Skydedør Med Indbygningskarm 2015-2 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

Udhusdøre Garagedøre FSC-certificerede garagedøre Døre til viderebeklædning Stalddøre Branddøre

Udhusdøre Garagedøre FSC-certificerede garagedøre Døre til viderebeklædning Stalddøre Branddøre PRODUCERET I DANMARK Udhusdøre Garagedøre FSC-certificerede garagedøre Døre til viderebeklædning Stalddøre Branddøre Prisliste 2017 1 Indhold Udhusdøre... Side 3 Garagedøre med aluminiumsindlæg... Side

Læs mere

Vedligehold. af dine vinduer og døre

Vedligehold. af dine vinduer og døre Vedligehold af dine vinduer og døre Generelle informationer Vi ønsker dig tillykke med dine nye Vrøgum vinduer/døre, som vi håber, du vil få glæde af i mange år fremover. Fremstillingen af vore elementer

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLATION GARANTI, BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE

DESIGN KVALITET ISOLATION GARANTI, BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE DESIGN KVALITET ISOLATION GARANTI, BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE BETJENING AF FOLDEDØRE LIGE FLØJANTAL Lukket Position Er døren monteret med terrassedørsgreb skal alle greb stå i lodret position. Er den

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 10 kg max 20 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1. Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Anntex s (herefter kaldet

Læs mere

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

Brugervejledning for VELFAC facadedøre (uddrag af VELFAC Brugervejledning)

Brugervejledning for VELFAC facadedøre (uddrag af VELFAC Brugervejledning) Brugervejledning for VELFAC facadedøre (uddrag af VELFAC Brugervejledning) Pleje og vedligeholdelse for opretholdelse af garanti For alle VELFAC produkter gælder nogle generelle retningslinier, som skal

Læs mere

GLAS kursus BR Bygningsreglementet Nyt BR18. Nye publikationer. 2. Funktioner og valg af glas: Sikkerhed-Sikring-Brand-Facadeglas-Elevator

GLAS kursus BR Bygningsreglementet Nyt BR18. Nye publikationer. 2. Funktioner og valg af glas: Sikkerhed-Sikring-Brand-Facadeglas-Elevator GLAS kursus BR18 1. Bygningsreglementet Nyt BR18. Nye publikationer. 2. Funktioner og valg af glas: Sikkerhed-Sikring-Brand-Facadeglas-Elevator 3. Funktioner og valg af glas: Energi og indeklima 4. Glas-reklamationer:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 8095. 1. Rådangreb i vinduer. Der er rådangreb i følgende vinduer:

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 8095. 1. Rådangreb i vinduer. Der er rådangreb i følgende vinduer: SKØNSERKLÆRING J.nr. 8095 Oversigt over klagepunkter: 1. Rådangreb i vinduer 2. Punkteret termorude 3. Gulv i badeværelse 4. Eternittagdækning på bolig Klagers påstand: 1. Rådangreb i vinduer 2. Punkteret

Læs mere

Vejledning for montering og vedligehold

Vejledning for montering og vedligehold Installationsvejledning På dansk Vejledning for montering og vedligehold Legehus ELU16-1725 Bredde 175 x Dybde 250 cm Vægtykkelse 16 mm ADVARSLER: Ikke egnet for børn under 3 år. Risiko for trykskade.

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 230 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93226ASX2VIII 2017-11 Kære kunde! Dit nye højbed har en aftagelig drivbænk,

Læs mere

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset...

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning Til 50mm hytter Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning

Læs mere

D DK. Montagevejledning PRO TEC Xframe. Montering vinduer og døre

D DK. Montagevejledning PRO TEC Xframe. Montering vinduer og døre Montagevejledning Montering vinduer og døre Montering af døre Dørkarm indsættes i dørhul så den flugter muren ens i begge sider og fastholdes ved hjælp af kiler. Dørkarm sættes i lod i alle retninger,

Læs mere

Vejledning for montering og vedligehold

Vejledning for montering og vedligehold Installationsvejledning På dansk Vejledning for montering og vedligehold Legehus ELU16-2326 Bredde 233 x Dybde 157 cm Vægtykkelse 16 mm ADVARSLER: Ikke egnet for børn under 3 år. Risiko for trykskade.

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning Ordre nr:

Vedligeholdelsesvejledning Ordre nr: 1 Vedligeholdelsesvejledning Ordre nr: 2 Tillykke med Deres nye vinduer og døre. Deres valg på netop vores produkter har sikret Dem en langtidsholdbar løsning. Dog kræver det en vedligeholdelse fra Deres

Læs mere

bips B2.290 Basisbeskrivelse - Skeletkonstruktioner er sammen med denne projektspecifikke beskrivelse gældende for arbejdet.

bips B2.290 Basisbeskrivelse - Skeletkonstruktioner er sammen med denne projektspecifikke beskrivelse gældende for arbejdet. 4.0 Vindspærreplade Ansvarsfraskrivelse Bygningsdelsbeskrivelsen forudsættes anvendt af personer, der er teknisk sagkyndige inden for bygningsdelsbeskrivelsens fagområder, og anvendelsen fritager ikke

Læs mere

Vejledning for montering og vedligehold

Vejledning for montering og vedligehold Installationsvejledning På dansk Vejledning for montering og vedligehold Legehus ELU16-2317 Bredde 233 x Dybde 175 cm Vægtykkelse 16 mm ADVARSLER: Ikke egnet for børn under 3 år. Risiko for trykskade.

Læs mere

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse...

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... Juni 2009 2.132 DK ivarplank Få mere fritid stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... ivarplank fibercement med mini Med ikilauta ivarplank er er det det slut med at bruge kostbar fritid og

Læs mere

Brugervejledning for VELFAC Ribo (uddrag af VELFAC Brugervejledning)

Brugervejledning for VELFAC Ribo (uddrag af VELFAC Brugervejledning) Brugervejledning for VELFAC Ribo (uddrag af VELFAC Brugervejledning) Pleje og vedligeholdelse for opretholdelse af garanti For alle VELFAC produkter gælder nogle generelle retningslinier, som skal imødekommes

Læs mere

Brugervejledning for VELFAC Classic (uddrag af VELFAC Brugervejledning)

Brugervejledning for VELFAC Classic (uddrag af VELFAC Brugervejledning) Brugervejledning for VELFAC Classic (uddrag af VELFAC Brugervejledning) Pleje og vedligeholdelse for opretholdelse af garanti For alle VELFAC produkter gælder nogle generelle retningslinier, som skal imødekommes

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Vahle A/S - Fabriksvej 5 - DK-8544 Mørke Tlf. +45 86 37 24 77 Fax +45 86 37 24 78 www.jetrae.dk - jetrae@vahle.dk INDHOLD Montering af dør side 2 Montering af sideparti side 6 Montering

Læs mere

AMROC VENTILERET FACADE

AMROC VENTILERET FACADE DK / OKTOBER 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VENTILERET FACADE 2 MOLAND AMROC VENTILERET FACADE MONTAGEVEJLEDNING JUNI 2018 3 Indhold Produkter...4 Montage på metal og træ...5 Montage af facadeplader...6

Læs mere

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION KÆRE KUNDE Tillykke og tak for, at du har købt din terrazzo- eller højstyrkebetonbordplade produceret af Contec Prefab. Vi håber du er tilfreds med produktet. For at få

Læs mere

D DK. Montagevejledning PRO TEC Xframe. Montering skydedøre

D DK. Montagevejledning PRO TEC Xframe. Montering skydedøre Montagevejledning Montering skydedøre Montering af skydedøre n leveres med den stående ramme monteret, og den gående ramme leveret løs med. Dørkarm indsættes i dørhul så den flugter muren ens i begge sider

Læs mere

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser (

Læs mere

Hüttemann Limtræ - meget mere end standardlimtræ

Hüttemann Limtræ - meget mere end standardlimtræ Hüttemann Limtræ - meget mere end standardlimtræ Profile - din sikre leverandør af byggematerialer Hüttemann Hüttemann er meget mere end standardlimtræ. En stor del af produktionen ligger i dag på dæk-

Læs mere

Brugervejledning for VELFAC 100 (uddrag af VELFAC Brugervejledning)

Brugervejledning for VELFAC 100 (uddrag af VELFAC Brugervejledning) Brugervejledning for VELFAC 100 (uddrag af VELFAC Brugervejledning) Pleje og vedligeholdelse for opretholdelse af garanti For alle VELFAC produkter gælder nogle generelle retningslinier, som skal imødekommes

Læs mere

Rationel express. vinduer og døre, på 2 uger. januar 2014 vinduer og døre i træ og træ/alu. rationel express enkelt og hurtigt

Rationel express. vinduer og døre, på 2 uger. januar 2014 vinduer og døre i træ og træ/alu. rationel express enkelt og hurtigt Rationel express vinduer og døre januar 2014 vinduer og døre i træ og træ/alu rationel express enkelt og hurtigt vinduer og døre, på 2 uger standardvinduer og døre leveret på kun 2 uger Rationel Express

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TRÆ /ALU VINDUER OG DØRE

BRUGERVEJLEDNING TRÆ /ALU VINDUER OG DØRE BRUGERVEJLEDNING TRÆ /ALU VINDUER OG DØRE Opdateret december 2011 1 TILLYKKE MED DINE NYE TRÆ/ALU VINDUER OG DØRE FRA dine nye kvalitetsprodukter fra Hvidbjerg Vinduet kan bevare deres smukke udseende

Læs mere

Brugervejledning, drift og vedligehold

Brugervejledning, drift og vedligehold Brugervejledning, drift og vedligehold Triplan fuldglasvægge (TP Lite, TP Lite Twin, TP Acoustic) MATERIALER OG OVERFLADER Vægtype: Glas: Fuldglasvæg. Glas monteret i aluminiumsprofiler fuget eller samlet

Læs mere

Økoline 4,83 m² drivhus - SG608

Økoline 4,83 m² drivhus - SG608 Økoline 4,83 m² drivhus - SG608 Samlevejledning C A B MODEL SG604 ikke DK A (mm) B (mm) C (mm) 305 SG606 ikke DK 95 SG608 93696 95 2525 SG60 ikke DK 335 SG62 ikke DK 3745 DAVIDSENshop.dk Industrivej 36-6580

Læs mere

ap facader a/s Industrivej 35 9700 Brønderslev Tlf: 98 82 07 44 Fax: 98 80 02 44 www.ap-facader.dk CVR: 13 10 83 90 Side 24

ap facader a/s Industrivej 35 9700 Brønderslev Tlf: 98 82 07 44 Fax: 98 80 02 44 www.ap-facader.dk CVR: 13 10 83 90 Side 24 ap facader a/s Industrivej 35 9700 Brønderslev Tlf: 98 82 07 44 Fax: 98 80 02 44 www.ap-facader.dk CVR: 13 10 83 90 Side 24 Montagevejledning Drift & vedligeholdelsesvejledning Vinduer 1074 og 1086 Døre

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser. Betingelserne gælder for alle aftaler om Virksomheden

Læs mere

STANDARD GIPSPLADER. Monteringsanvisning

STANDARD GIPSPLADER. Monteringsanvisning STANDARD GIPSPLADER Monteringsanvisning RAW GIPS MONTERINGSANVISNING OKTOBER 2018 2 HÅNDTERING AF RAW GIPSPLADER TRANSPORT RAW gipspaller bør kun transporteres i overdækkede biler, for at sikre at de er

Læs mere

Omfang: Arbejdet omfatter levering af nye vinduer, som koblede elementer med kitfalse, til hele ejendommen.

Omfang: Arbejdet omfatter levering af nye vinduer, som koblede elementer med kitfalse, til hele ejendommen. Udbudsbeskrivelse koblede vinduer. Omfang: Arbejdet omfatter levering af nye vinduer, som koblede elementer med kitfalse, til hele ejendommen. Der benyttes følgende trævinduestype: Vipo Vinduer Tlf.: 9794

Læs mere

MANUAL I HENHOLD TIL EN-1298

MANUAL I HENHOLD TIL EN-1298 MANUAL I HENHOLD TIL EN-1298 CUSTERS RULLESTILLADS Materielhuset A/S, Havdrup - DK, March 2005 Med forbehold af alle rettighederingen dele af denne publikation må reproduceres/kopieres eller publiceres

Læs mere

Gennemfarvet facadeplade fra Power-Board

Gennemfarvet facadeplade fra Power-Board Gennemfarvet facadeplade fra Power-Board Projektering og anvendelse Indhold Power Board - C plader Power Board - C montering Detaljer 5 Facader byggeeksempler 6 Power Board -C Plank 7 Power Board - C Plank

Læs mere

GRÅSTEN SKOLE. Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk

GRÅSTEN SKOLE. Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk 18.juni 2015 NIKOSTINE LEGEPLADS GRÅSTEN SKOLE Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk 18. juni 2015 NIKOSTINE LEGEPLADS Gråsten Skole Degnevænget

Læs mere

Exclusive drivhus. Samlevejledning. Med hængslet dør DAVIDSENshop.dk Industrivej Vamdrup Tlf

Exclusive drivhus. Samlevejledning. Med hængslet dør DAVIDSENshop.dk Industrivej Vamdrup Tlf Exclusive drivhus Samlevejledning Med hængslet dør C B A MODEL A (mm) B (mm) C (mm) 229 GB007 ikke DK 02 GB00 9,0 m² 2990 22 GB02 ikke DK 729 GB0,2 m² DAVIDSENshop.dk Industrivej - 80 Vamdrup Tlf. 78 77

Læs mere

Byggevejledning VERMONT. 2008/4 Gouderak B.V. - 1 -

Byggevejledning VERMONT. 2008/4 Gouderak B.V. - 1 - Byggevejledning VERMONT 2008/4 Gouderak B.V. - 1 - - 2 - VERMONT 025 1 2 4 4 5 5 6 6 7 8 9 9 10 10 11 12 12 1 1 14 14 15 15 16 17 17 18 19 19 20 20 22 22 22 2 2 24 25 27 26 28 29 29 0 1 2 2 POS NR. ART

Læs mere

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leverings-betingelser, herefter betingelserne,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14037

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14037 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14037 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94906HB21XVIII 2017-11 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse

Læs mere

ÆGTE NATURSKIFER FACADEBEKLÆDNING

ÆGTE NATURSKIFER FACADEBEKLÆDNING ÆGTE NATURSKIFER FACADEBEKLÆDNING Få mere fritid med mindre vedligeholdelse - få ægte naturskifer på facaden. Se alle mulighederne med ægte naturskifer facadebeklædning. 1 4 FACADESYSTEMER MED ÆGTE NATURSKIFER

Læs mere

Monteringsvejledning for termoruder

Monteringsvejledning for termoruder Monteringsvejledning for termoruder Opdateret 29. august 2017 Monteringsvejledning for termoruder Monteringsvejledningen for termoruder skal sikre, at termoruderne bliver monteret korrekt, så de lever

Læs mere

Prisliste 2009 Udgave 2009 - Jan

Prisliste 2009 Udgave 2009 - Jan Prisliste 2009 Udgave 2009 - Jan - 1 - Vi byder dig velkommen i prislisten Alle priser er i d.kr. ekskl. moms, og levering sker fragt frit til din adresse ved køb over d.kr. 10.000. Her i prislisten finder

Læs mere

Inden gulvet leveres skal huset være lukket, tørt og varmt, og indeklimaet være under kontrol (Stabil temperatur og RF %).

Inden gulvet leveres skal huset være lukket, tørt og varmt, og indeklimaet være under kontrol (Stabil temperatur og RF %). Læggevejledning 1 Indhold: Introduktion... 3 Huskeliste... 3 Modtagelse... 4 Luftfugtighed og temperatur... 4 Strøafstand... 5 Montering på eksisterende gulve eller spån/krydsfinerplader... 5 Montering

Læs mere

Eksempel på montering af et vindue fortalt i ord og billeder!

Eksempel på montering af et vindue fortalt i ord og billeder! Eksempel på montering af et vindue fortalt i ord og billeder! Kontroller målet på det nye vindue, og udtag herefter det gamle vindue og rens hullet for snavs og gammel fugemasse. I dette tilfælde er der

Læs mere

VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006. SfB (31)X

VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006. SfB (31)X VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006 SfB (31)X Indholdsfortegnelse Idéen bag et VELFAC vindue 3 Systemoversigt 4 Priser på vinduer - VELFAC 100 5 Priser på vinduer - 6 Priser

Læs mere

DS Montagevejledning DS Sigma stålåse Oktober 2013

DS Montagevejledning DS Sigma stålåse Oktober 2013 DS Montagevejledning DS Sigma stålåse Oktober 2013 2 DS Stålprofil Andrupvej 9 DK-9500 Hobro Oktober 2013 www.ds-staalprofil.dk» Indhold: DS Modtagelse og kontrol s. 3 DS Produktoversigt s. 4 DS Transport

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14106

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14106 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14106 Besigtigelsesdato: Mandag den 6. oktober 2014 kl. 12.30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Det er vigtigt at Deres nye vinduer og døre monteres korrekt, og ved at gennemgå nedennævnte vejledning har de et godt udgangspunkt herfor. Vi gør opmærksom

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler indgået med Cascoo Scandinavia, CVR-nummer: 35210660, (herefter Virksomheden

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

Forslag til ændringer i VinduesIndustriens tekniske bestemmelser 7. udgave, rev.1,dec. 2008

Forslag til ændringer i VinduesIndustriens tekniske bestemmelser 7. udgave, rev.1,dec. 2008 Høring Århus, 8.januar 2009 Forslag til ændringer i VinduesIndustriens tekniske bestemmelser 7. udgave, rev.1,dec. 2008 8.4.3 Konstruktiv udformning Note: Ved andre vandrette trækomponenter skal slagregn

Læs mere

<Identifikationskode;CCS-kode;Sfb-kode> Vinduer/Vinduespartier

<Identifikationskode;CCS-kode;Sfb-kode> Vinduer/Vinduespartier Udbudsbeskrivelse: Vinduer og vinduespartier med VELFAC 200 Energy Producent: VELFAC A/S - Bygholm Søpark 23-8700 Horsens Anvendelse: Nærværende tekst stilles til rådighed for arkitekter til inspiration

Læs mere

A (mm) B (mm) C (mm) GB1010 9,01 m² GB1012 ikke DK 3729

A (mm) B (mm) C (mm) GB1010 9,01 m² GB1012 ikke DK 3729 Exclusive drivhus Samlevejledning Med hængslet dør C A B MODEL A (mm) B (mm) C (mm) GB1007 ikke DK 229 GB1010 9,01 m² 012 2990 224 GB1012 ikke DK 729 GB1014 1,2 m² 444 DAVIDSENshop.dk Industrivej - 80

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Gældende for køb via miild.dk ( Webshoppen ) 1. Generelle oplysninger 1.1 Juridiske oplysninger Miild A/S Vesterhavnen 15, 1. 2. 5800 Nyborg CVR-nr. 36914920 1.2 Kontaktoplysninger

Læs mere

Tagkonstruktioner. opstilling og afstivning af spær

Tagkonstruktioner. opstilling og afstivning af spær Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg & industri Tagkonstruktioner opstilling og afstivning af spær Undervisningsministeriet. Marts 2011. Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg

Læs mere

MontageVejleDning. DS Sigma stålåse. underlag for tag- og facadebeklædning. Montagevejledning. DS Sigma stålåse

MontageVejleDning. DS Sigma stålåse. underlag for tag- og facadebeklædning. Montagevejledning. DS Sigma stålåse Januar 08 Montagevejledning DS Sigma stålåse underlag for tag- og facadebeklædning Produkter og tilbehør Monteringsvejledninger Detaljer Vedligeholdelse MontageVejleDning 2 Montering af anvendes som bærende

Læs mere

Sapa Building System. Energieffektive løsninger

Sapa Building System. Energieffektive løsninger Sapa Building System Energieffektive løsninger Omkring 8% af jordskorpen består af aluminium Sapa Facadesystem 4150 SSG Structural Glazing Vor Structural Glazing-løsning baseres på facadesystem 4150 med

Læs mere

Planlægning. Planlægning og Håndtering

Planlægning. Planlægning og Håndtering Planlægning og Håndtering Planlægning Inden arbejdet på byggepladsen påbegyndes, kan det betale sig at foretage en detaljeret planlægning. Herved undgås forkerte leverancer, spildtid, for megen flytten

Læs mere

Montagevejledning. Til 70mm huse. Har du grunden, så har vi huset...

Montagevejledning. Til 70mm huse. Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning Til 70mm huse Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning

Læs mere

Alux - vinduer i træ/alu når kvalitet og design gør en forskel

Alux - vinduer i træ/alu når kvalitet og design gør en forskel Alux - vinduer i træ/alu når kvalitet og design gør en forskel Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Alux gennemtænkt design til mindste detalje Alux fremstilles på egen fabrik i Danmark af én af landets

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Vahle Døre og Vinduer A/S * Fabriksvej 5 * DK-8544 Mørke * Tlf. +45 86 37 24 77 * Fax +45 86 37 24 78 * www.jetrae.dk * jetrae@vahle.dk Monteringsvejledning 1. Placer døren i muråbningen

Læs mere

Vordingborg Bad. plejeanvisninger

Vordingborg Bad. plejeanvisninger Vordingborg Bad Montage og plejeanvisninger Montagevejledning af dit bad arrangement. Før du påbegynder montage af dine bad skabe, så pak dem ud og gå for synlige skader. Skader på allerede monterede skabe

Læs mere

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk Gør-Det-Selv MONTERINGSVEJLEDNING Vinduer og Døre Inden du starter: 1. Hvad skal man bruge af værktøj og redskaber: Herunder er afbilledet de redskaber vi anbefaler, at man som forbruger benytter til selve

Læs mere

PRISKATALOG 2015. www.decolux.dk

PRISKATALOG 2015. www.decolux.dk PRISKATALOG 2015 www.decolux.dk Velkommen til! Firmaet blev grundlagt tilbage i 1985 og har dermed mere end 30 års erfaring. Oprindeligt startede produktionen med fokus på rullegardiner, mens der overtiden

Læs mere

INDVENDIGE DØRE & KARME

INDVENDIGE DØRE & KARME INDVENDIGE DØRE & KARME PROFESSIONEL OG BÆRE- DYGTIG KVALITET 1 VI HOLDER HVAD DU LOVER - vi har din ryg! GIVER HÅNDVÆRKEREN EKSTRA GARANTI Sælger du som håndværker til private er der 10 års reklamationsret

Læs mere

Standard 9,75 m2 drivhus - HB912 Standard 11,66 m2 drivhus - HB914

Standard 9,75 m2 drivhus - HB912 Standard 11,66 m2 drivhus - HB914 Standard 9,7 m2 drivhus - HB912 Standard 11,66 m2 drivhus - HB91 Samlevejledning Model HB907 Model HB909 Model HB912 Model HB91 DAVIDSENshop.dk Industrivej 6-680 Vamdrup Tlf. 78 77 8 00 - mail@davidsenshop.dk

Læs mere

Glasmoduler med polerede kanter. Dørblade massiv/glas. Dørkarme med tilbehør samles og monteres jf. medleverede montagevejledning

Glasmoduler med polerede kanter. Dørblade massiv/glas. Dørkarme med tilbehør samles og monteres jf. medleverede montagevejledning TP Acoustic montagevejledning Indholdsfortegnelse: 1. Komponentoversigt 2. Modtagelses og opstartskontrol 3. Montering af bund, top og sideprofiler 4. Hjørnekonstruktion 5. Forberedelse af U skinner for

Læs mere

Kan dit byggeri ånde..?

Kan dit byggeri ånde..? Kan dit byggeri ånde..? 0.2 10.0 s d m DAFA intelligent dampspærresystem folier og tilbehør til fugtadaptive løsninger Nr. 8 til byggeri med særlige krav til fugtadoptiv dampspærre 0.2 10.0 s d m DAFA

Læs mere